Malulu lauulu

Ufimata mo matutu ma paʻu lauulu, sili 6 sili

Lelei, susulu le soifua maloloina lauulu, pei o se teuteuga taua, faʻaopoopo le ata fafine ma faia sili atu matagofie. Moni, e le o teineiti uma e mafai ona mitamita i mea taugata faʻatuatuaina na foaʻi e le natura, ae o se agavaʻa auala ma ua filifilia ma le tatau ai faʻasologa faʻafoega galuega ofoofogia - ma talu ai nei lava, le-le-vaʻaia foliga lauulu moni avea ma mafiafia i o tatou mata ma pupula pei o saina Saina! Ma o le fesoasoani muamua i le faigata o le tausiga o latou o le masks.

Auala e filifili ai se lelei lauulu lauulu: manatu o tagata poto

Louis Faria, o se tamaʻitaʻi faʻauʻu mai le aʻoga fulufulu o Pale, o se stylist ma pule i se tasi o fale faʻatu o Jean Louis David, iloa mea uma e uiga i lauulu ma talitonu o le mea taua o le faʻalatalata atu i le filifiliga o se ufimata. O lea la, o se pulou lelei mo le valiina ma valiina lauulu e tatau ona lelei ma puipuia le lanu mou. Mo lauulu ma le mago lauulu, e tatau ona e filifilia ni ufimata faʻamau i luga o le keratin base, ma mo lauulu suauu, ua fautuaina Louis i luga masks ma lanumeamata lanumeamata.

Ae ui i lea, e taua e le gata na faʻatau mai le masker sao, ae ia faʻaaoga foʻi ma le atamai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e manifinifi le laulu, e tuʻu le paluga naʻo ni nai minute, a leai o le mea e faia ai le ufimata o le a atili mamafa le laulu ma o le a faigata ona avatua le tele. Afai o le lauulu e masani ona suauu i aʻa, o lenei vaega e tatau ona aloese pe a faʻaaoga se ufimata. Ma i soʻo se tulaga, e tatau ona faʻaalia le taua tele i le faʻatonuga, aua e masani lava o le pito sili lea ona lofituina o le lauulu.

Fautuaga mai Louis Faria: e faʻamalosia le aoga o le ufimata, mo le umi o lona faʻaalia, oe manaʻomia le afifiina lou ulu i se solo vevela - ona faʻaaoga lea o vaega aoga o le paluga e sili atu faigofie ona tui i totonu o le lauulu ma aumai sili le aoga.

Ma e iloa ai le mea sili maso lauulu e mafai ona foia se faafitauli faapitoa i lauulu, o lo tatou faʻatulagaina o le a fesoasoani ia te oe, tuufaatasia ete mafaufau i manatu o tagata tomai faapitoa ma iloiloga o tagata masani. Matou filifilia le sili ona sili ona lauiloa matapulepule, lautele faʻaalia i luga o le faʻatau atu.

O mafuaaga autu o lauulu mago

Talu ai nei, na o tagata popole e uiga i le iai o mea fefete, ae leai se mea ona o le lauulu mago. I aso nei, e toʻatele e mafai ona fetaui ma vaeluaina ma le leai o se pomu masani. O mafuaʻaga autu o le mamago lauulu o loʻo taʻua i lalo:

  1. O le gaioi faʻapitoa i fulufulu ma isi vailaʻau faʻapea foi ma uamea uila, uila faʻataʻamilomilo ma isi masini o mafuaʻaga tonu o lauulu malulu.
  2. O asiasiga i le tanoina o faleoloa ma malolo i le susulu o le la e afaina ai foʻi lauulu.
  3. O faʻailoga a le Frosts e le maua ai se afaina tele, aua e tele teineiti e mumusu e ofuina se pulou ile tau malulu. O se taunuuga, o pito o le lauulu e liu aisa ma vaeluaina.
  4. O le faʻaaogaina o meaʻai gaosi mea e afaina ai le matagofie ma le soifua maloloina e le gata i le tino, ae faʻapea foi ma le lauulu. O mea aoga e mafai ona fesoasoani i fulufulua ma mago laulu e maua naʻo meaola ma meaola.
  5. Tagata tomai faapitoa e taua mea taua e mafai ona afaina ai lauulu ma faigata vai. E leʻo tagata uma e mafai ona tuʻuina se faʻamama faʻapitoa i totonu o le faletaele, ma e toʻatele ua ova le faʻapuna vai.
  6. I se taumafaiga e tuputupu aʻe se ulu umi o le lauulu, o le tele o teine ​​maua latou i latou lava tipiina lē lelei lauulu lau. O se iʻuga o lenei mea, o le tino e faʻaaluina le tele o punaoa i luga o le toe faʻaleleia o sela ua oti, ona o le mea e le toe mafai ai ona tupu.
  7. Lava le manaia, lava le manaia, ma le lolofiina o laulu i aso uma.

O se mea faʻapipiʻi faʻapitoa mo fulufulu mago mafai ona fesoasoani e faʻatamaʻia le leaga o loʻo i luga. E i ai le tele o ituaiga o lenei mea faigaluega ma o le filifiliga o le suauʻu faʻalagolago lava i manaʻoga tagata.

1. Ole sapelu suauu olive

O lenei ufimata e lelei tele mo mago ma malepelepe lauulu. O le mea faigaluega e tu i luga ole umi atoa. E taua le maitauina o se ufimata mo matutu lauulu e faia mai le suauu olive e le fuaina i lalo le lauulu i uma. Nai lo lea, o laʻei e avea ma laugatasi, lamolemole ma malamalama. O le tapenaga o le sili ona lauiloa faʻapipiʻi faʻavae i luga o lenei mea o loʻo taua i lalo:

  • o loʻo e manaʻo e ave le fuamoa e tasi, 100 kalama o strawberi fou ma 3 sipuni tele o le suauʻu olive,
  • mea uma e tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻaoga ile lauulu ile vaega atoa,
  • e tatau ona teuina le ufimata ia 40 minute, ona fufulu ai lea ile vai mafanafana,

Ole ufimata ole laulu ole fesoasoani e fesoasoani ai i le tuʻimomomoina o lauulu malulu ma faʻaalia ai se faʻaalia laʻititi.

2. Ufimata o burdock suauu

Burdock suauu e mafai ona faʻaaogaina i se sitaili masani, pe faʻaopopoina i se fale teu meaʻai ile fale. A o le i faʻamauina le pulou, e manaʻomia le faʻamafanafana o le suauʻu i le vevela e le sili atu nai lo le 40 tikeri, ona fufuluina lea o le paluga i le vaega o lauulu.

O le masker e tufatufa atu i luga o le ulu ma se maso selu. A uma le itula, o le paluga mo mago curls e tatau ona fufulu ese. Le vasega o le faʻaaogaina e le sili atu nai lo 2 masina ma masani masani, vaiaso faʻaaoga o le ufimata. E taua le maitauina i nisi o tulaga faʻapitoa taimi e ono tupu mai se faʻamalologa teteʻe i vaega autu o se fale mata mo le laulu mago ono tupu. A iloa, e aoga le taofi o faʻafitauli ma le faʻaogaina o ni mask.

4. Faiga pipi fai pia

A pia pupuni ma crackers mafai ona fesoasoani e faʻaosofia le tuputupu ae lauulu. Ina ia faia se mea faapena mo le laulu mago, e tatau ona e ave le 500 mililiter o pia (o le lanu o le vai inu e tatau ona tutusa ma le lanu o le lauulu) ma le 100 kalama o pulu. E taua tele le sasaa o kulimi i le vai, ma palu mo le tusa o le itula. A maeʻa, e faʻaaoga se pulupulu o le fale e faʻamama ai lauulu.

7. Masini mo lauulu mago pito

E iai foʻi se laulu mata, e masani ona laʻei se uila e masani ona laʻei. E le tele se taimi e fausia ai - naʻo le 30 minute.

  • o se sipuni ti o nati pata,
  • lua sipuni ti vai meli suamalie
  • ni nai mataua ole apu kulimi.

O vaega uma e taua e faʻafefiloi lelei pe a mafai. A maeʻa tapenaga, o le pulupulu mo lauulu mago o loʻo faʻaogaina ile laulu o lauulu, aemaise lava ile itu o vaega ua faʻaleagaina. E taua le maitauina o le ufimata lava e le mafai ona aveesea le lauulu o vaevaega pito - e tatau ona tipiina faʻasolosolo.

8. Flaxseed suauu ufimata

O mea talafeagai mo le fausiaina o lenei lauulu ufimata:

  • suauu pauta - 2 sipuni,
  • vodka poʻo le 'ava malosi - 1 sipuni.

O vaega e fefiloi seia lelei. O se matapulepule mo mago solo e faʻaaoga i lauulu lauulu ma olopalaina i aʻa ma ou tamatamaʻilima mo 10 minute. A maeʻa, e faʻapipiʻi lauulu i se solo ile itula. Ole vaimamago e mafai ona fai e faʻaoga ai le kulimi masani. E taua le faʻapipiina o le ufimata faʻalua i le vaiaso.

9. Suauu afifi mo le mamago na faaleagaina o lauulu

Ina ia saunia le mata uila oe manaʻomia le faʻaaogaina o le suauʻu suauʻu ma se faʻamalama masani mo lauulu mago. O le faʻatulagaina o palu mo aʻa matutu e tatau ona olo faʻaosoina i aʻa o le lauulu. Ina ua uma lena, o le ulu e ufiufi i le compression pepa. O lenei mea teuteu fale mo le lauulu lauulu pito ua aveese mai le ulu pe a uma le 3 itula i le mafanafana vai. E le manaʻomia vailaʻau faʻamalu mo le fulufulu tino prosedur.

Schwarzkopf Essensity Color & Moisture Intense Togafitiga

Tagata gaosi: Schwarzkopf Tomai Faapitoa.

Tofiga: toe faʻafoʻi ma faʻamalieina le laʻau mamago, malulu ma le malo.

O le oloa ua atiaʻe i luga o le faʻavae o Phytolipid tekonolosi, lea e tuʻuina mai faʻamalosi loloto ma le loloto le faʻasaina o vaega galue. O le ufitia faʻamalamalamaina le laulu i vitamini A ma C.

Faatasi ai ma isi mea e afaina tele i lauulu fausaga ma paʻu: marula suauʻu aloe vera, panthenol Ole faʻaaogaina masani e faʻaosofia ai manatu ile usitaʻi ma usitaʻi pe a taʻoto. I le maeʻa ai o le muamua faʻaogaina, o se oloa faʻapolofesa faia le lauulu malosi ma faamaluluina.

Le faʻatulagaina, tumu i minerale aoga ma vaega o loʻo i ai, ufiufi uma fulufulu, puipuia mai aʻafiaga leaga o mea i fafo atu.

Le tau o le 200 ml fagu o 709 rubles.

Kulimi kulimi Wella Brilliance

Tagata gaosi: Wella Polofesa.

Tofiga: puipuia pulu pupuni, maua le agamalu i loka malo, faia le lanu pupula.

O le mea faigaluega e tui loloto i totonu o le lauulu fausaga ma fulufulu, fafagaina i latou i faʻailoga aoga. I lalo o le aafiaga o le Triple-Blend Technology tekonolosi, i luga o le faavae lea o le kulimi na atiaʻe, o le malo o manoa e vave lemu, ma vali ua sili atu susulu. O le tuufaatasiga o loʻo ufiufi lauulu, fausia se puipuiga puipuia mai le ultraviolet radiation ma le aafiaga o le maualuga o le vevela i le taimi sitaili.

Ole masani ole faʻaogaina ole oloa ole a faʻasaoina ai le valiina i luga ole manoa, avatu le agamalu ma silkiness ile lauulu. Faatasi ai ma isi mea, o le a fuafua o le uluulu ma vitamini, o le a lelei afaina afaina biochemical process.

E faʻaaoga le ufimata i vaega ua fufuluina i le taʻele o ni gaioiga i le umi atoa ma e tuʻua mo le 5 minute mo le gaioiga o gaioiga. A uma le taimi, o le fufuluina e fufulu ese ma le vai. Taualumaga e tatau ona faia 1-2 taimi i le vaiaso.

Le tau o se fagu o 150 ml o 902 rubles.

Liss Unlimited Masque Smoothing Mask

Tagata gaosi: LʻOreal Polofesa.

Tofiga: mo meaʻai, faʻamalologa ma le tausiga ma se faʻamalieina aafiaga. Faʻaaoga mo ituaiga uma lauulu.

O le tui loloto o vaega o loʻo galue ai e maua ai le faʻamamaina lelei, fafagaina o le paʻu ma folikel. O le tuʻufaʻatasiga e tele i vitamini ma minerale e faʻamalosia ai le metabolic process, cell regeneration, o le faʻaiuga o lea ua faʻavavevaveina o laulu, faʻamalosia le aʻa.

Talosaga Talosaga: apalai ile fufuluina ma mimigiina ese vai ole vai ma faʻafiligiina gaoioi. Tufatufa atu i le 'umi atoa o le laulu ma le ulu. Fufulu pe a uma le 3-4 minute. Le aoga o le mata uila tumau mo 4 aso.

Le tau o le 200 ml fagu o 1476 rubles.

Lauulu Matrix Matata Aofaʻiga Pro Solutionist

Tagata gaosi: Taiala

Tofiga: loloto fuataiga tausiga mo vaivai vaivai.

E aoga le mea faigaluega mo lauulu malulu lauulu. O se mea malosi, e aofia ai vitamini ma minerale, o le a toe faʻaleleia vaega o le fausaga, faʻaleleia ai le paleni o le vai, faʻatupuina le puipuiga mai le ultraviolet radi ma maualuga vevela pe a faʻaaoga se fulufulu ma isi mea eletise eletise. Faʻapea foi, ua fautuaina e faʻaaoga mo le toe faaleleia ina ua mavae se pemita.

Talosaga Talosaga: apalai le oloa i luga susu susulu lauulu ma tufatufa tutusa tutusa i le laina lauulu ma massaging gaioiga. Faʻamafanafana ia nonoa i se fulufulu fulufulu ma afifi i le solo taele mo le 10-15 minute, pe a maeʻa ona totoe e fufulu ile vai. Taualumaga mo le toefuataiina o le fausaga e tatau ona faia 2 taimi i le vaiaso.

Le tau o le 500 ml fagu o 1,658 rubles.

Ufimata Masima Orofluido

Tagata gaosi: Orofluido.

Tofiga: toefuatai ma fafagaina le mago ma faaleagaina lauulu.

O le tuufaatasiga e aofia ai mea gaosi o mea toto mai amataga: suauu o cyperus, flax, argan. Ole faʻaaogaina masani e toe faʻaleleia atili ai vaega ua paʻu ile lauulu, fafagaina lelei ma minerale aoga ma vitamini.

O manoa e leai ni ola e amata ona susulu mai ma le susulu maloloina, ma pe a taʻoto, e mafai ona maitauina le usitaʻi i curls. O le tulaga ese o le faʻavaeina o le a maua ai meaʻai, faʻalelei le galuega o le sebaceous glands, ma maua silkiness. A maeʻa le muamua talosaga, o suiga lelei o le a maitauina, ma e foliga mai o se teuteuga aoga. Mo le toe malosi atoatoa ona ave le 1,5-2 masina.

Talosaga Talosaga: tufatufaina atu le oloa i luga o laina susu ma faʻamalu gaioiga. Mo gaioiga a mea gaioi, 3-5 minute ua lava, a maeʻa, e tatau ona fufulu lou ulu i le mafanafana vai. Ina ia maua le aʻafiaga, e tatau ona e faia taualumaga 2-3 taimi i le vaiaso.

Le tau o le 250 ml fagu o 1,580 rubles.

Keratin Repair Mask Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Togafitiga

Tagata gaosi: Paulo Mitchell.

Tofiga: toefuatai, fafagaina ma toe fetuunai lauulu. Talafeagai mo paʻu ua maeʻa ma leaga.

O le ufimata o loʻo i ai mea masani a le tino, pe a tui loloto, e maua ai meaʻai vave ma le faʻamamaina. Ole aafiaga e le gata ile fausaga ole laulu, ae e faʻapena foʻi ile tino o aʻa. Ua faamalosia faamalosi ole foloa, ua toe faʻafouina le sela epidermal.

Talosaga Talosaga: o le tuufaatasiga o loʻo faʻaoga i le susu vavaeina ma tufatufaina i faʻataʻamilosaga gaioiga i le laulu uma. Ina ia maua le maualuga aʻafiaga, o le ulu e afifi i se solo, ma pe a maeʻa le 10 minute e fufuluina ile vai mafanafana. E lava naʻo le faʻagaioia i le vaiaso e tasi.

Le tau o le 100 ml fagu o 1609 rubles.

Angela, 19 tausaga

I le taimi o suʻega, sa ou popole tele, ma mafua ai le malulu ole ulu. Ua fautuaina e le Trichologist LʻOreal lipine pulou. I le 3 vaiaso o le faʻaaogaina, o le numera o lauulu i luga o le selu ina ua maeʻa ona selu na matauina ua faaitiitia. Ma o manoa o latou foliga foliga amata ona foliga maloloina, susulu ma silkiness na aliali mai. Ia, mo le puipuia, o le a ou faaaogaina LʻOreal 2 taimi i le masina, e pei ona fautua mai le fomai. Ma le isi, ou te matua fiafia i le meafaigaluega. E manaia le fai o le faʻagasologa, o le manogi e iai lona aoga aoga, neura e faʻamalieina.

Roma, 45 tausaga

Faatasi ai ma le matua, le lauulu ua leiloa lona malosi ma le malosi. O le lauulu vaivai e ala i le valiina foliga e leai se ola seiloga na fautuaina e se uo le Wella Brilliance mask. Ina ua maeʻa se masina faʻaaogaina, o suiga na vaaia. Na aliali mai le susulu masani, na atili ai ona paʻu le paʻu, na atili ai ona latou usitaʻi pe a taʻoto. O le sauaina o latou na ua avea nei ma tasi le fiafia. Ou te fautua atu

Olga, 23 tausaga

Ina ua uma ona fananau mai, na amata ona foliga vaivai oʻu manoa, ma matutu na iloa. O loʻu uso, o se fomai, na fautuaina aʻu i luga o le Schwarzkopf Essensity mask. Na ou faia mea uma pei ona tusia i totonu o faʻatonuga ina ia maua ai le maualuga o faʻaiuga. Ma o faʻamoemoe na faʻataunuuina. Moni, e tatau ona ou mulimuli i tulafono uma mo le 2 masina, ae ou te leʻi misia se metotia se tasi. O le a ou faʻaauau le faʻaaogaina Schwarzkopf Essensity, ae i se isi auala.

Irina, 30 tausaga

A maeʻa taumafanafana uma, e tatau ona e toe faʻalelei lau lauulu. Ina ia aveese sili matutu, sa tatau ona ou tofotofoina mālosi meaai fua mo masks ma saunia saunia. O le iʻuga na oʻo i ai, ae na ou manaʻo tele i ai. Ma o le taunuʻuga na lava mo sina taimi puʻupuʻu. O le vaitau talu ai, i luga o le fautuaga a le faʻatau, na ia faʻatauina le Matrix mask. Ina ua maeʻa 6 auala, na iloa gofie faʻaiuga lelei. Ua alualu i lalo manoa o silika. Na suluʻi lauulu i le paʻi mai. A fai selu, e le toe i ai se mea na paʻu ai lauulu. Tusa lava pe moe, e faigofie lava selu. Manaia tele fofo.

12. Ufimata ma meli ma cognac

O lenei mea e fai ai le fale ua faia e faigofie lava: o le fuamoa fuamoa ua sasaina ma sina vevela madu ma ni nai sipuni brendi ua faaopoopo iai. Ua ufitia le ufimata i luga ole vaega atoa ole lauulu, ma o le ulu ua ufiufi ile compression tissue. O le matafaga mo lauulu lauulu pito e mafai ona aofia ai isi vaega, pei o aniani ma castor suauu.

16. Faʻamaliega faʻapipiʻi mo laulu mago ma ni mea fesoasoani

Ina ia mafai ona susu lauulu ma aoga vaega, e mafai ona e faʻaogaina le laupepa o le fale o loʻo mago ia lauulu mago. E faia mai le paluga o le sami buckthorn sami, suauʻu olive, fuamoa ma aniani. O le ufitia e tatau ona teuina i luga o lauulu mo le itiiti ifo 3 itula.

Tagata iloiloga

Arina, 28 tausaga, tusia:

Na ou filifili ou te alu ese, ma ou te tuʻuina atu laʻu faʻamatalaga i le ufimata mo mago lauulu, lea na lavea ai loʻu laulu mai se maʻumau tele. Mo aʻu, o le mea sili ona lalelei uila, o le mea moni, ma kefir. Na ou faʻaogaina faʻalua i le vaiaso mo le tusa o le masina ma e leʻi umi foi le iʻuga e oʻo mai. O lauulu na amata ona tupu vave, oso ese ma le mago matala toetoe i le taimi. Ou te fautuaina tagata uma e faataitai!

Svetlana, 34 tausaga, tusia:

Faʻaaogaina se fale mata o burdock suauu mo sina taimi. E mafai ona ou fai vave atu faapea e le tatau ona e faʻatali mo se taimi puʻupuʻu. O le pulupulu, e ui lava ina malosi le laulu, ae vaeluaina pito e mafai ona aveeseina ma se lauulu. Ae ou te le manaʻo e faʻapuʻupuʻu loʻu laulu. Masalo o le a ou taumafai isi faʻatusatusaga, aua o lauulu o laʻu meatotino mai loʻu laititi!

Ua tusia e Alena, 25 tausaga,:

Na ia faia se faigofie ufimata o le suauu olive ma na faʻateʻi ile auala na toe ola ai loʻu laulu. I le amataga loka sa le mautonu ma seasea, ae o lenei ua uo uma aʻu uo fufulua loʻu laulu. Ma o le a se mea e mafai ona ou fai atu ai, ou te lotoleaga ia te aʻu lava. Masalo i le isi taimi o le a ou taumafai se isi fulufulu lauulu e pei o se faʻatusatusaga. I soo se tulaga, ou te fautuaina tagata uma e taumafai.

1. "Keratin Restore Mask, OIL Line", saunia e WELLA Professional

O la matou pito i luga 10 Mask Keratin Restore tatala, lea ua faʻamautu o ia lava o se mea taua tele meafaigaluega mo matua uma ituaiga o lauulu, e aofia ai lauulu, valivali ma faaleagaina lauulu.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa tulaga ese e aofia ai ituaiga e tolu o taua suauʻu: jojoba, e puipuia ma faʻamalosia le lauulu, argan suauu, e taua mo le lavelaveina o meaʻai a lauulu, ma almond - mauʻoa o vitamini, faʻamaluluina ma faʻaalia faʻaaliga susulu i curls.

Tagata tomai faapitoa fautuaina le faaaogaina o lenei ufimata tele 1-2 taimi i le vaiaso, tufa atoa le umi o le mama ma le susu lauulu, ona, a maeʻa 5-10 minute, fufulu ma vai mafanafana.

2. "Back.Bar Cream Plus", mai le Farmavita

Faʻafetai i se tuʻufaʻatasiga o tau ma tulaga lelei, o le ufimata mai Farmavita na tuʻuina i luga aʻe o se tasi o tofiga o matou faʻalagolago i le faʻaletonu. Lelei mo le faʻamalosia ma le fafagaina o lauulu malulu ma mago, e faigofie ona faʻaaoga ma faigofie ona fufulu, o loʻo i ai provitamin, keratin ma suauʻu faʻalenatura, e sili ona aoga aoga i le soifua maloloina o le lauulu.

Ina ia maua le sili ona lelei faʻaiuga: faʻapipiʻi le ufimata i lauulu susu, fai se pulou taʻele ma savali mo le 15-20 minute, ona fufulu lea ile vai mafanafana.

3. "LʻOreal Professionnel Vitamino lanu", saunia e LʻOreal Paris

O se tasi e sili ona lauiloa faʻapolofesa ufimata mo lauulu lanu. E iloa e tagata uma e uiga i le leaga o aafiaga o vali i luga o le lauulu, ae o le LʻOreal Professionnel Vitamino color mask e mafai ona faaumiumi le saturated lanu, foaʻi le lauulu le leai o le silkiness ma susulu, ma faʻatupuina foi se ata puipui i lauulu e tatau ona faʻaititia ai le aafiaga o le ultraviolet radi.

4. "Taumafai e faʻalelei", saunia e DAVINES

Ose mea faigaluega lelei lava mo i latou o loʻo potopoto mai pe faʻatoʻa taunuʻu mai i se tafaoga i le talafatai, o le la ma le vai o le sami e ova le mimiti ma faʻaleaga e oʻo lava i le soifua maloloina.

O le tuufaatasiga e aofia ai suauʻu maloloina - almond ma argan - faʻafetai ia i latou, ua maua e le lauulu taumafa talafeagai, tau faasaga i saoloto saoloto ma maua ai faʻamalosi umi-umi i le pito.

5. “Lush Jasmin ma Henna,” saunia e Lush

E pei lava o oloa Lush uma oloa, o lenei mata uila e aofia ai i le vaega o taugata, e le ona o le tau i le paipa, ae o le a le tele ona o le vave taumafaina. I le isi itu, e aoga tele, aemaise lava pe a fai o le lauulu e sili ona leaga manaʻomia o maualuga-tulaga lelei, tasi atonu fai mai, o le tausia salon.

Faʻafetai i le tele o suauʻu emollient ma ie leai ni lanu, o le ufimata e mafai ona toe faʻaleleia vave lauulu ua faʻaleagaina, faia ia susulu ma lamolemole.

6. “K.therapy e malosi”, saunia e Lakme

E talafeagai mo faʻafuaseʻi toe faʻaleleia o le laʻau lauulu ma le magaugofie, faʻaleleia le palapala palapala, ma na puipuia foi le fesoasoani mai le faʻamutaina lelei. Ona o le gaioi gutu, e aofia ai spa vaega ma oligoelements, ua lava e faʻaaogaina le ufitia tasi i le vaiaso. Pau lava le tulaga faʻaletonu o se mea faigaluega e le talafeagai mo tagata e iai le laulu laulu, ona e mafai ona mamafa, ave le tau tatau.

7. “Reconstruction Mask”, saunia e Toni & Guy

O le "Toe Faʻaleleia Masima" o se tasi o na faʻaaogaina e le tele o faʻataʻitaʻiga ma tagata lauiloa, aua, sili atu nai lo le tele, toe faʻaleleia, faʻamalosia ma fafagaina vaivai vaivai, lea e matua taua mo teine ​​o tutusa galuega.

Stylists o le lauiloa igoa Toni & Guy galue i le faʻaaliga o lauiloa lauiloa o Matthew Williamson ma Vivienne Westwood, o lea e faigofie ona mate o latou iloa mea uma e uiga i le tausiga faʻapolofesa. Ia, pe toetoe o mea uma.

8. “Inner Restore Intensif,” saunia e Sencience

O se pulupulu mataʻutia mai le lauiloa Amerika, o se mea e sili ona taua mo le togafitia o le poroa, vaivai ma le valiina lauulu. O lenei mea faigaluega e faʻamaualuga ai le lelei o le fausiaina o polotini, amino acid, minerale ma vitamini, pe a fai o loʻo faʻaaogaina, faʻaleleia atili le selu o le lauulu, toe faʻafoʻi ane le susulu ma se laʻau faʻapea.

9. “Masini mo Laulelei Lanu”, saunia e ORIBE

Fans o lenei ituaiga o tagata lauiloa e pei o Jennifer Lopez, Penelope Cruz ma le tele o isi, o le faʻamaoni tuʻusaʻo o lona lelei ma moni aoga.

O le ufimata o loʻo i ai le suauʻu mago, o loʻo aʻafia ai i le faʻamalosia o lauulu lanu, o se mea faʻapitoa o bio-polymer ma phyto-ceramides, e manaʻomia e faʻalauteleina le silkiness, lamolemole ma puipuia mai ave UV.

10. “Vaʻai Faʻalelei Vaʻaia”, saunia e Londa Professional

O se mea lelei meafaigaluega mo le toe faʻaleleia atili o le vaeluaina ma le lauulu ua faʻaleagaina, e moni lava pe a uma le faʻaaogaina muamua, o se lagona vaaia e lagona: o le curls susulu, selu sili atu ma moni foliga matagofie.

O pulou sili ona lelei mo lauulu toe faʻaleleia ma tuputupu ae

Mo le tausiga atoa o lauulu faaleagaina e manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega faapitoa. O latou fatuga e tatau ona aofia ai vaega faʻapitoa tausiga e mafai ona faʻateleina le tuputupu ae ma faʻalelei le fausaga o lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi suauʻu, faʻatumuina le pito i luga o curls, fai ia sili atu le matagofie ma faʻamalamalamaina. Ua i ai i le au gaosi oloa i aso nei ni auala aoga tele mo le toe faʻaleleia o lauulu na faʻaleagaina. O loʻo faʻalauiloa uma mai i le tatou fuainumera.

3 LʻOreal Professionnel Absolut Toe Faʻalelei Lipidium

Ua uma na alofagia tele tamaʻitaʻi e le pulupulu o le igoa lauiloa LʻOreal Professionnel. Ua mamanuina ina ia faʻatele ai le toe maua mai o lauulu e sili ona leaga. Mauaina faʻatasi ma se laiga faʻapitoa "Lipidium", e matua faʻamalosia ma faʻamalolo uma curl. Ole faʻapogai tele o le mea faigaluega o lona aoga. Ua lava le faʻapipiʻi o le mata e susu ile lauulu ma tuu mo le 3-5 minute, ona fufulu ai lea ile vai. Lenei auala faigofie o le faʻapitoa o le a apili lava i latou o loʻo i ai minute uma faitau. Ole Absolut Repair Lipidium e faʻafaigofie ona selu, faʻafefeteina ni pito malepelepe, faʻaititia le maʻalofia ma puipuia le leiloa. E iai foʻi le aoga aoga i le papala. Volume 200 ml, mafiafia vaʻaiga.

  • le sili ona faigofie talosaga
  • tafe lemu
  • manogi manogi manaia salon
  • faigofie tufatufaina
  • maitauina faʻamalosi tino
  • lelei faamaluluina ma lauulu toefuatai.

  • e le o se natura
  • maualuga tau
  • e palapala lauulu vave.

2 Macadamia LELEI MAIALA MASQUE

O se tasi o taʻitaʻi i totonu o fofo mo le toe faaleleia o se Amerika-faia masker Macadamia. E i ai se faʻailoga uiga ese e faʻasolosolo i totonu o le curl. Fuafuaina faapitoa mo fulufulua, malulu ma mamago. E le umi le taunuʻuga e le oʻo mai - ua vaʻaia ina ua maeʻa nisi talosaga. O le toe faʻafouga ma le toe fausia e mafai ai ona faʻalelei le laʻei lelei, teuteu ma faʻalelei. Teine talanoa e uiga matauina hydration ma taumafa, lea e faʻafaigofieina e soifua maloloina suauʻu i le tuufaatasiga. O se paketi o 100 ml e lava mo se taimi umi. O le ogatasi o le mataulu e averesi ma penina tusi. O le suamalie o le apu suamalie o le a faʻaopopo ai ponesi pe'ā faʻaaogaina. Mo sili faʻaiuga, apalai le oloa ile lauulu mo 7 minute ma fufulu ile vai.

  • lelei fatufatuga
  • toe malosi
  • faamaluluina ma susulu
  • manogi manaia
  • susu
  • UV puipuiga
  • sili atu iloiloga
  • aiga meaʻai.

1 Natura Siberica Sauna & Spa

O le pulupulu o le lauiloa tagata gaosi oloa i totonu o le atunuu Natura Siberica Sauna & Spa o le sili i le toe faʻaleleia vaega. Ole eseesega autu ole oloa e aoga tele i se natura. E mativa atoa i sulfates, parabens ma isi mea leaga. O vaega o loʻo galulue ai i lalo nei: o le suauʻu saito, o loʻo nafa ma le toe faʻaleleia o le lauulu, o le mea e aumai ai le ginseng, e faʻaleleia atili ai le tulaga o le ulu, o le suauu o le cloudberry seed, lea e maua ai le susulu ma le susulu tele, ma le meli, lea e iai lona faʻamalosi tino. Sauna & Spa o loʻo maua i totonu o le fagu 370 ml ma se fao pulou lea e umi mo le ono masina. O le tumau o le mata faʻapipiʻi e sili ona lelei - e le soʻona gaosia, o lea e le fuaina ai uʻamea ma e le tuʻua se mea le fiafia i luga o lima. Faapena ile susu lauulu, e manaomia ona fufulu pe a uma le 15 minute. Lelei tele mo faʻaaoga ile fale.

  • le uiga sili ona le masani ai
  • sili ona lelei
  • maitauina o le faʻaogaina
  • tauivi ma le paʻu i fafo
  • faamaluluina lauulu vave
  • faigofie faiaina
  • umi lava
  • sili ona lelei
  • sili atu iloiloga.

Le mea sili lauulu lauulu e faasaga i pito vaevaega

E vaeluaina pito o se faafitauli masani i teine. E tupu ona o le tele o aʻafiaga leaga i se fulufulu ulu ma isi masini. Le maualuga o le vevela faʻaumatia le lauulu fausaga, ma mamago ma malepelepe. O muamua faailoga o le leaga e vaeluaina pito, lea e faʻaleagaina tele le foliga mai o le laulu. Ina ia foia lenei faʻafitauli, ua tuʻuina mai oloa faʻapitoa mai tagata lauiloa.

3 Le Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

O le homemade argan oil based mask mask The Saem o loʻo tauivi e faasaga i pito vaevaega, puipuia le matua o le lauulu ma faʻamalosia lona fausaga atoa. O lona taua taua o le puipuiga mai le le lelei aʻafiaga o le siʻosiʻomaga. O le faʻamoemoe e avatu i le lauulu laʻei foliga lelei, faʻapea foʻi ma le latou faʻamalologa. O le tutusa tutusa e pei o le ea soufflé poʻo le yogurt, sili ona manaia i le paʻi mai. O loʻo tuʻuina atu le fagu 200 ml ma e telegese lona tafe ona o le vave faʻaaogaina. E tatau na faʻaaoga naʻo ni nai minute.

  • aoga mea aoga
  • sili atu le tumau
  • vave gaioiga
  • susu
  • vave lamolemole.

2 Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask

O le Autalavou lauiloa Kaaral faʻalauiloa le Purify Hydra Deep Nourish Mask. Fuafuaina faapitoa mo faaleagaina, pa'ū lauulu. E i ai se tulaga ese faʻavae faʻavae i luga o royal jelly e tau i le mamago ma malulu lauulu. A faʻaaoga e tasi i le vaiaso, a maeʻa sina taimi o le ae maitauina se iʻuga ofoofogia. Curls o le a foliga lamolemole ma matua malu i le tago atu. E vaeluaina pito pito i luga ma faʻamau faʻalelei lelei.

  • tau faasaga i vaevaega,
  • loloto toto
  • umi lava
  • sili atu iloiloga
  • lelei uiga.

1 Revlon Uniq Tasi Fugalaau

O le ufiufi nei mai i Revlon o se faʻataʻitaʻiga o le sili ona aoga mo le tupe. O le mea faigaluega e faia i foliga o se pulumu, lea e tatau ona faʻaogaina ile susu susu ma e le manaʻomia ona fufulu ese. A taua aoga o le mata o le i ai o le vevela puipuiga. A maeʻa le talosaga, e mafai ona e saogalemu faʻaogaina se mea e aunoa ma le fefe mo le lauulu e faʻaleagaina. Revlon Uniq Tasi Fugalaʻau fofo ni faʻafitauli taua i le taimi e tasi: e faʻafaigofie sisina, tau faʻasaga i vae vaevaega, faʻamalamalamaina ma le aofaʻi, e le fufuluina ese le vali, puipuia mai maualuga maualuga, faʻafaigofie sitaili.

  • le talosaga e sili ona faigofie (spray),
  • leai se mea e fufulu
  • faigofie selu
  • fua
  • sili atu iloiloga
  • puipuiga vevela
  • susulu
  • telegese tuai.

  • vave lauulu gaosia.

Le sili ona lelei lauulu teuteu

Tele teineiti latou te mananaʻo i oloa faʻapolofesa tausiga. E i ai la latou taunuuga lelei vave. Ole isi lelei - o le aʻafiaga e umi se taimi ile lauulu. Masini lauulu tomai faapitoa e sili atu taugata nai lo masani, ae latou i ai sili faaleleia. Lalo o meafaigaluega sili ona aoga.

2 Kerastase Force FAʻAALIGA

O le polofesa Kerastase maso "Force ARCHITECT" na faia faapitoa mo lauulu vaivai. Ua mamanuina ina ia faʻalautele le puipuiga mai faʻaleagaina, faʻapea foi le faʻamalosia o loʻo vaivai. A maeʻa le faʻaogaina o lenei ufimata, o lauulu foliga foliga sili ona teuteuina ma maloloina. E faʻamalamalamaina susulu ma faʻamamaina le faʻamago. Le loloto faʻamamaina aafiaga maua ai foʻi lamolemole ma silkiness. E i ai le maualuga maualuga o puipuiga mai fafo faʻaosoosoga itu. Avanoa i 200 ml fagu, lea e tumau ai le averesi o le 3 masina.

  • Tomai lelei ile fale
  • tau faasaga i vaevaega,
  • toefuataiga o lauulu na faaleagaina,
  • faʻamalosia
  • faamamago faamamaina
  • manogi manaia e umi lava le umi i luga o le lauulu.

1 Matrix Faʻamau Suavai

O le ufimata o le kulimi faʻapolofesa matrix ua mamanuina e faʻasaʻo loloto ai lauulu. Ose vaega taua ole Hydrasource o lona tuʻufaʻatasia. E leʻo i ai ni mea e leaga ai le vailaʻau, ae e galue ona o mea aoga aoga e pei ole aloe vera, rosemary, ma isi. O le mea faigaluega e naʻo faʻamatalaga aoga tagata faʻatau, e pei tuuina mai se faʻaaliga manino pe a maeʻa nisi talosaga. I le taimi lava e tasi, e fetaui lava ma pulu vali, puipuia lo latou lanu.

  • loloto toto
  • lelei fatufatuga
  • tau ma leiloa,
  • lelei
  • Tomai lelei ile fale
  • telegese taumafaina.

O pulou e sili ona lelei mo lauulu lanu

O fulufulu lanu e manaʻomia lava le tausiga faʻapitoa. Latou te malolosi nai lo isi e manaʻomia le toe faaleleia ma le puipuiga talafeagai. Ina ia faia le laei foliga matagofie ma le curls teuteuina lelei, tagata tomai faapitoa fautuaina oe e faʻatau faʻapipiʻi faapitoa mo lauulu lanu. O nei e tele naʻua. Na matou filifilia le mea pito sili ona lelei e faʻavae i luga o iloiloga a tagata.

2 Natura Siberica Sea Buckthorn

O le pulou loloto toe faʻafouina mai Natura Siberica mai le lauiloa "Sea-buckthorn" faasologa e talafeagai foʻi mo lanu lanu. E faigofie na te faʻaaogaina e oʻo lava i le fale. O le fatuga tulaga ese e le gata faʻafailele, faʻamago ma faʻamalosia, ae na te taofia foʻi lona uluaʻi lanu pe a uma ona vali. O le mafiafia o mea o loʻo faia e faʻafaigofie ai ona faʻaaoga le masikulu i luga o le lauulu. A maeʻa nisi talosaga, e mafai ona e vaʻaia i se mea ofoofogia na tupu. E amata ona lamolemole le lauulu, e le fememeaʻi ma foliga e teuga lelei.

  • aoga fatuga
  • manaia matagofie
  • manogi manaia
  • sili atu iloiloga
  • sili ona lelei.

1 ESTEL Otium Moli

ESTEL maua ai se tulaga ese faʻapitoa mo fulufulu mata. O le galuega a le Blossom mask o le tausisia lea o le lanu muamua pe a uma ona vali ma sili atu le atoatoa. O le ufimata mai le ESTEL o loʻo iai se gaioiga e faʻatinoina le faʻamalosia o fausaga, le faʻamaloloina ma le faʻamaloloina o lauulu na faʻaleagaina. O le popo koko faʻatasi ai ma isi gaosi mea aoga e ati atu ma maua ai le sili atu le toe faʻafoʻiina. Curls foliga lamolemole ma susulu pe a uma le muamua talosaga. Tau taua leiloa ma le lelei.

  • sili ona puipuia mo le valiina o lauulu,
  • toe malosi
  • susu
  • sili atu meaai lelei iloiloga
  • tagata faʻatau
  • lelei le tau.

Auala e filifili ai se fulufulu mata

E i ai taimi e faʻatau ai e se teine ​​mea lalelei oloa mai le tasi laina o se gaosi oloa faapitoa. Ae e le o lona uiga o le a tutusa aoga latou mo ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalama e mafai ona i ai se aʻafiaga lelei, ae o le faʻapipiʻi e mamafa tele pe faʻapea foi le faʻamagoina o laulu. A filifilia le mea sao e tatau ona taʻitaʻia e le tulafono nei:

  1. Muamua e tatau ona e fuafuaina lau ituaiga lauulu. Uma meafaigaluega fuafuaina mo se tulaga faapitoa, o lea, o le taunuuga e faʻamoemoeina i le saʻo filifiliga o le ufimata.
  2. Eseese suauʻu (jojoba, argan, ma isi) faʻamalieina lelei ma e talafeagai mo le masani ona faʻaaogaina,
  3. Lauulu manifinifi ma faʻaititia manaʻoga o oloa o loʻo faʻatupuina faʻatasi i keratin,
  4. Fautuaina tagata faʻapitoa fautuaina faʻatau topeng e fofo ai se faʻafitauli faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tuputupu aʻe poʻo le susu.) Aloese mai faiga lautele fofo, e pei latou te le aoga
  5. O le lamolemole e afaina tonu lava i le i ai o laʻau toso,
  6. Vaʻai totoʻa i le faʻavae - e tatau ona le itiiti ifo i le afa e aofia ai mea faʻalenatura,
  7. Naʻo le faʻatauina oloa mai tagata faʻatuatuaina fale. Lenei o le a fesoasoani e aloese mai le faʻaogaina o oloa maualalo-lelei.

Lauulu lauulu foliga

E matala le laulu foliga foliga. Latou te gagau, vaevaeina ma le mautonu ina ia le mafai ona selu. E pupuu, mago le laulu e sasaʻo i itu eseese, pei ole pale. Ma umi umi i nisi taimi exfoliate i le umi atoa, lava tangled ma electrified. Uliuli ua pa, mumu foliga pei o se solo taele. O lea aʻafiaga e ono faʻaalia mai pe a maeʻa ona faʻaleaogaina se malosi tele.

Trichoclasia - o le faʻateleina o le le lava o le susu i le lauulu - e le o se tamaititi. Afai o le lauulu ua malepelepe, mouli, le mautonu, tatau ona latou togafitia.

O le mafuaaga o le faʻateleina o le matutu e ono:

  • suavai o le tino,
  • le lava vaega taua ona o le le lelei o taumafa,
  • faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, cardiovascular system, inflammatory effects,
  • masani ona pisia
  • iva,
  • vevela vevela ma curling,
  • ogaoga o le popole, atuatuvale,
  • le lelei tausiga
  • malolosi siosiomaga siosiomaga (mu le la, aisa, matagi).

Taua! E le gata i lea, o le uʻu paʻu ma paʻu e le aofia ai le i ai o sua. Ole mea e le masani ai, ole fafine ile mea lea e mafai ona filifili mai ai le laupepa e mago iai le laʻau uʻu ma atili faʻatupulaia ai le mago male susulu ole tino.

O le lelei ufimata e toe faʻafoʻi ai lauulu faʻapipiʻi, faapipiʻi i pito. Ua toe foi maloloina le susulu mai ole susulu. Ua amata ona maua le faʻavae o le paʻu, ua paʻu ai lauulu ma ua le faia se eletise.

Ituaiga o ufimata

O le aʻafiaga ausia e ala i le faʻaaogaina o le ufimata faʻalagolago i mea o loʻo fai ma le ufimata. O lona uiga, o nei oloa tausi e vaevaeina i ituaiga nei:

  • fafagaina
  • susu
  • mo vaevaega iuga
  • malepelepe
  • faaleagaina
  • susunuina
  • manifinifi e le natura laulu.

O le masani o vaevaega e fuafua e le mea moni o se tasi ituaiga o ufimata e talafeagai mo le mamago lauulu o ituaiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea ai faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ile vae vaevaeina, ma luga o laulu ua faʻaleagaina. O le faʻamalieina ma mea faʻamalieina e avea ai manoa e le gata o loʻo susulu mai ile susulu lelei, ae e sili atu ona umi ona tumau. Ua le toe faʻamau ni laʻau, gagau, faʻausali le usitaʻi, ma ua le nunumiina i sina savili laiti.

Pulu o aʻa ua faʻatinoina le lava o le susu e maua ai nisi laʻau. Tagata tino lauulu e mafiafia. O lauulu foliga lemu ma mafiafia.

O manoa ua susunuina e le gata o faʻamaʻi toe malosi. Rod na faʻaleagaina e le masani ona faʻaaogaina le tele o faʻamalosiʻau toe foʻi atu ia latou mea moni. O le lelei ma foliga o uila ua faʻamauina e le vevela uʻamea, curling uʻamea, vevela curlers, alualu i luma.

Curls, overdried ma se vevela vevela o se fulufulu fulufulu, fausia se lelei sitaili, moisturize, toe maua i lalo o le aafiaga o togafitiga o suauu.

Le tuʻufaʻatasiga o uila mama maualuga mo laulu mago e tatau ona aofia ai vaega nei: utu fua, gaʻo gaʻo, vitamini E, A, C, D3, keratin, folic acid, suauu fualaʻau faʻapea foi ma vailaʻau vailaʻau ma minerale faaopoopo. O oloa gaosi-faʻavae o mea teuteu e mafaufauina o sili sili ona lelei i le vaʻai o faʻafailele ma faʻamamaina masker.

Tomai faapolofesa

I fale talavai, mai le au faʻapolofesa, i faleoloa, faʻamaonia faleoloa, latou te faʻatauina oloa faʻaleleia e faʻaleleia atili le tulaga ma foliga o le lalagaina o lauulu. Lenei latou te tau sili atu nai lo luga o fata o le maketi, ae e tele faʻamaoniga i lo latou moni. O lauulu na faʻaleagaina e mafai ona toe faʻaleleia ma mea muamua, aoga auala.

  • LʻOreal Polofesa. Ufimata na faia i Farani ma se mea tulaga ese lipid complex, ceramides, phytokeratin mo ua faaleagaina paʻu lauulu. E faʻapipiʻi e le mea faigaluega meaʻai, toe fau, toe faʻafoi le fausaga i totonu o laʻau taʻitasi. Togafitiga faapitoa mai Loreal puipuia mai le leaga faʻafitauli o le siosiomaga i fafo atu, faʻateʻaina le sili atu fluffiness, faʻaalia gloss, faʻafaigofie combing. Ua atili ai ona mālie lima, ua sili atu le susulu i le susulu olaola. O le mafiafia, le faʻafefeteina o faʻamatalaga e ogatasi uma ai le umi, e faigofie ona fufuluina, e mitiia i le vaega, ma faʻaaogaina lelei. I luga o le faatauina atu o 200 ml fagu (averesi tau o uiga 1000 rubles) ma 500 ml (i le itulagi o 1600 rubles).

  • Isaraelu masks Moroccanoil faʻapipiʻi. Saunia e tusa ma se fua tuai, faʻavae i luga o le Sami Mate masima, alga ma isi mea minerale. Ia lelei le toe fulufulu lauulu lauulu ile mafatiaga, ia faʻamalosi lelei ile anoanoaʻi ole auala, toe faʻalelei le susulu. O le autu le lelei o lenei meafaigaluega o le tau: mo se paipa o le 75 ml o le a tatau ona e totogi sili atu nai lo 600 rubles.

  • Solofanua. O le vailaʻau o loʻo gaosia i Rusia, na fausia ma le itiiti ifo pasene pasene o vailaʻau. E vave tui i le toʻotoʻo, faʻaopopoina le malosi o lauulu, ova, tafiʻesea le koluse. Folafolaina le tuputupu ae malosi, taofi le leiloa o uila. Avanoa i 250 ml fagu i le tau o 450 rubles. Ae faʻafetai i le mafiafia mafiafia, o se tasi e mafai ona tumau mo le 2-3 masina o le faʻaaogaina i luga o le umi-lauulu lauulu.

  • Estel Tomai Faapitoa mo vaevaega. Lenei faʻailoga tulaga ese mai Estelle mafai ona faʻaaogaina e tamaʻitaʻi fai pisinisi, pisi pisi i galuega. O le oloa e faʻaalia loloto, faʻapipiʻi, pipiʻi i pito, e le faia mamafa. Mo 300 ml o lenei oloa e tatau ona e totogiina e tusa ma le 700 rubles.

  • Garnier Avocado ma Carite. O lenei suauu ma avoka o loʻo fafagaina meaai maluluina ma mago, faʻamalieina ma le susu, aveese le susu. Avanoa i faletupe o 300 ml, tau e uiga i le 350 rubles.

  • Londa Vaaia Toe Faʻaleleia Togafitiga. Moisturising mask e faʻafofo malie ai ma togafitia paʻu ua maeʻa ma faʻamamago, faʻaaoga pe a maeʻa ona pamu ma valiina, i potu faʻalelei. Avanoa i atigi fagu tusi (750 ml) ma tau tele - 1200 rubles.

Talosaga tulafono

E fai le ufimata i le mea i luga o le ulu, ma sapasapaia lemu le lapisi ma faasolosolo malie lemu le umi atoa o le loka. A maua sou avanoa e taofi ai le lipeaina o mea faʻaleleia mo se taimi umi, tuʻu se pulou palasitika i luga o lou ulu. Matagi se solo mafanafana pe mafanafana uumi sikafu i luga, o le a faʻateleina le faʻaaogaina ma faʻavavevave le toe faʻafouina faagasologa.

Ole taimi faʻaalia e faʻalagolago ile tikeri ole mea na faʻaleagaina ai uʻu. Mo puipuiga, o le 10-15 minute ua lava. E sili atu le faʻamamaina o uʻamea ma le uʻamea poʻo le uʻamea vevela mo le 40-120 minute.

Fufulu le faʻapipiʻi ile vai e le vevela tele. Atonu e le mafai ona fufulu ese le susu gaʻo pe a i ai ni suauʻu.

Gauai atu! Vaifusi susu curls ma se solo vaivai. Faʻamago lauulu i le ea matala i se auala masani (e aunoa ma se fulufulu faʻamoe ma faʻapipiʻi uʻamea).

Tulaga lelei ma leaga

Manino lelei: susulu maloloina lelei, mafiafia malosi lauulu. Lauulu i totonu e vaeluaina, vae e le mafai ona vaaia. Usitai talafeagai lalagaina i se laei laulu foliga taofi latou foliga mo se taimi umi. O meaʻai suamalie e faʻamamafaina ai foʻi le susu. O pulu puʻeleʻele ua le toe faʻamalosiina ma aua le pipii i fafo pei o se laʻei.

E ala i cons aofia le taimi ua leiloa i le sailia o le atoatoa ufimata talafeagai mo oe. Faʻatau tupe i faleoloa faʻamau faʻailoga e mafai ona osofaʻia se oloa maualalo-lelei. Afai o ova le soona fai, o lou lauulu o le a avea berminyak nai lo masani.

Vaega o filifiliga

Lenei ituaiga o matapulepule e lelei mo mago lauulu:

  • Toe Faʻatupu
  • fafagaina
  • susu
  • faʻapaʻaga.

Ae o masker mo le ulu malosi lauulu o le a tatau ona lafoaia le tumau. E masani ona latou aofia ai mea e pei ole mumu mumu poʻo le sinapi, e mafai ona faʻamamago ai lou laulu.

A filifilia se ufimata, ae a, e tatau ona e uaʻi atu i le faʻavaega. E sili na matagofie pe a fai o loʻo i ai mea nei.

  • Burdock suauu - faʻamalosia le lauulu ma fesoasoani i lo latou vave toe faʻaleleia,
  • Suauʻu popo - faʻafaileleina matua, ulu atu i totonu o le loloto o laʻei o le lauulu, fulufuluina ma susulu, puipuia le foliga mai o se vaega,
  • Argan suauu - lelei mo le mamago lauulu, aveese le mafiafia ma afaina, puipuia mai UV ave,
  • Wheat protein, siliki - toe faʻaleleia le leaga o le lauulu, faʻatumu avanoa, faʻaavanoa le laʻau ma le silkiness,
  • Cocoa pata - faʻamalosia le fausaga, fesoasoani e faʻafetaui le mamago ma lauulu manogi, faʻaalia malamalama,
  • Sea buckthorn suauu - faʻafailele atoatoa, faʻalauiloaina le faʻaola faʻafouina, toe faʻafoʻisia le susulu masani,
  • Gelatin - ufiufi fulufulu uma, faia se ata puipuia i luga, faia ia silky ma susulu, maua se lamination aafiaga.

E matutu le ituaiga o lauulu e maua i se numera sili o fafine.

O le a le mea e fai pe a vaeluaina ma gau lauulu? Saili e uiga i lenei e ala i le faitauina la matou tusiga.

Faʻafefea ona tausia le lauulu o le tamaititi pe a vaeluaina? Tele aoga ma togafiti.

Natura Siberica Sea Buckthorn

Malosiʻaga toe fuatia ufimata e matutu ma paʻu lauulu. O le oloa e iai lona faʻaogaina masani, e le oi ai sulfates ma parabens. O se lavelave o taua suauʻu (sami buckthorn, argan ma linseed) toe faʻafouina le fausaga o lauulu, maua ai se faʻata pupula ma malu. O faʻaopoopoga o loimata Siberia, nettles ma burdock e faʻamalosia ai le lauulu, faʻaopopo le tele ma le mafiafia, ma silika ma saito porotini e faʻafaigofie le selu ma le faʻatulagaina o laʻau.

E iai le manogi manogi o le sami buckthorn ma le mafiafia o lona mafuaga, o le ala lea ua faʻaogaina tele ai le tamaoaiga. Le oloa ua faʻaalu ile lauulu susu pe a maeʻa le faʻamalama, fufulu ese pe a uma 5-10 minute. Faʻaaogaina le ufimata e lava 1 taimi ile vaiaso.

Fale ufimata ma suauu olive ma fuamoa

Fofo masani i le faʻamalosia ma le faʻafouina tino. O le ufimata toe faʻafoʻi vave lauulu, toe faʻaleleia lona malosi, puipuia le vaʻavaʻai, faʻaavanoa le laʻau ma le susulu. Ina ia saunia le mea mata, e tatau ona e ave le 2-3 sipuni tele o le suauʻu olive, se sipuni ti o le apu poʻo le uaina vineka ma tasi le amo yolk.

Muamua i le suauʻu ile vai taele, ona faʻaopopo lea ole isi vaega i totonu o le vai. Faaaoga le paluga luga lauulu lauulu mai aa e oʻo i pito, ma afifi i luga i le palasitika afifi ma se solo. Fufulu ese le ufimata pe a uma le afa itula ma se laupepa masani.

Masini Fale o le Gelatin

Tele mo lauulu manifinifi ma vali. O le Gelatin e ulu atu i faaputuga o lauulu, faʻatumuina avanoa avanoa, e fai ai lauulu malulu ma susulu. O nisi e taʻua o le gelatin mask home lamination, ae paga lea, o lenei aafiaga e na o ni nai aso.

A maeʻa ona fufulu, faʻaopopo le 2 sipuni o lau pele e te faʻatau i mea tau pulupulu poʻo se ufimata ile paluga e maua ai se ogatasi e malie mo matou. Faaaoga le paluga i lou lauulu ona afifi ai lea o lou ulu i totonu o le vai pulou. Fufulu le masker pe a uma le itula e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama. Lauulu vave avea malie ma docile. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, e mafai ona vevela le faʻapipiʻi ile laulu fulufulu ile tele o taimi.

Estel lalelei lauulu

O se fulufulu faʻapolofesa e sili mo le paʻu lelei uaea. O le ufimata e le gata e fesoasoani e faʻamaluluesea mafiafia ma fai ia sili atu ona lamolemole ma lamolemole, ae ia faʻateʻaina foʻi le samasama. O le ufimata o loʻo i ai lanolin, e faʻamalosia ma faamaluluina le lauulu, faʻapea foi ma lanu viole e faʻafetaia ai le lanu samasama.

E faʻaaoga le ufimata pe a maeʻa ona fufuluina le lauulu, e tatau ona fufulu pe a maeʻa le 15-25 minute. E taua tele le faʻaaogaina tutusa o le oloa ina ia liliu ai le valiina tusa lava pe leai ni lanu samasama o totoe. Ua lava naʻo le faʻapipiʻi le ufimata 1-2 taimi i le vaiaso.

Kefir ufimata

O le kefir mask fesoasoani e toe faʻafoʻi le paʻu mago ma le matala, fafaga i ai, faʻaʻalu le lamolemole ma lamolemole. O ia meatotino e mafua mai i le anotusi o le kefir vitamini o le kulupu B, E, porotini. Mo le tapenaina o le paluga, ave ni 3 sipuni o le kefir, 1 yolk ma ni nai sipuni tele o le suauu olive.

Mea e tatau ona i ai i se potu vevela, pe a manaʻomia, latou aofaʻi mafai ona faʻateleina, maitauina faʻatatauga. Faafefiloi vaega ma paluga seia maua se homogenous paluga ua maua. Faapena le pulupulu i mama, mago lauulu, e aofia ai aʻa, afifi lou ulu i se pulou faapitoa. Fufulu le faʻamoe ma le solo mo le 1 itula.

Suauu ufimata

O suauu ua leva na faʻaogaina mo le soʻona 'aʻai lelei ma le toe fuataina o lauulu, faʻamamaʻi ma silkiness. Oe e manaʻomia popo, linseed ma taua suauu lavender. Liusuavai 2 sipuni popo i le vai suauʻu, ona faʻaopopo lea o le aofaʻi e tasi o le suauu mumu ma ni nai mataua o le suauu taua.

Toe faʻafefiloi le paluga i totonu o le vai suauʻu, ona faʻaaogaina lea ia solo mago ile umi atoa. Afai o aa o lauulu e masani ona gaosia, ona faʻaaoga lea o le ufimata i luga o le uumi ma tuta. Ona tuu lea o se paʻu pulou ma le solo i luga o lou ulu. E tatau ona tausia le matapulepule mo ni itula, ma lelei, pe a tuua mo le po atoa. Ona fufulu lou lauulu i le laupepa.

Fanola faʻataʻitaʻi

O le teuteu faʻataʻitaʻiga o le Italia ituaiga Fanola, e sili ona lauiloa i lauiloa taʻutaʻuluʻuluʻulu ma stylists. O le matafaga ma le argan suauu, microparticles o auro ma vitamini E, PP, B, faʻapea foi ma polotini ma mea taua minerale e faʻamalosia atoatoa, fafagaina ma toe faʻaleleia le fausaga.

I se faʻaopopoga, o le mea faigaluega e fesoasoani e puipuia lauulu mai le leaga o le la susulu. E faʻamau foi le masikulu i lauulu susu ma fufulu ile 3-7 minute. E tatau ona faʻaogaina 1 taimi i le vaiaso, ina ia aua neʻi mamafa mamafa i curls.

Faalenatura fuamoa fuamoa

O se meaai manaia suamalie o le a faia le fulufulu lemu ma susulu, toe faʻaleleia lona fausaga ma faʻamalosia. I le taimi lava e tasi, o le faia o se mata pulepule e matua faigofie. Ave 2 yolks ma palu latou i le 2-3 sipuni meli. Faapipii le mata pulepule i mama, mago lauulu ona faamaulu lea o se pulou vai. Fufulu ese pe a uma le 40-50 minute. Faʻaoga moli

Ufimata ufimata

O le mea faigaluega ma le mustard e faʻatelevaveina ai lauulu ulu, mafai ona foia ma lauulu leiloa ma faʻaleleia o latou fausaga. I se faʻaopopoga, i le faʻaaogaina pea o taimi uma, o le ufimata e faia le laulu mafiafia, faʻaleleia le toto i totonu o le ulu ma faʻamalosia le ofi atu o mea aoga i totonu o aʻa.

Ona faaopoopo lea o le afa sipuni o suka i le paluga. Faaaoga le paluga e soloia ai lauulu lauulu, ona fufulu ai lea pe a uma le 10-15 minute. A faʻaaoga se ufimata e te lagona le mafanafana. A iai sou lagona mu, e le tatau ona tumau, fufulu le paluga e aloese ai mai le papala.

Taua: o le ufimata e le tatau ona faʻaogaina e tagata o loʻo i ai i le toto maualuga ma faʻamaʻi o le cardiovascular system!

Leonor Greyl de Jasmin

Lelei teuteu mata faʻapipiʻi i le aʻafia o taumafa ma toe faʻafouina. O le oloa e faʻatupuina faʻaola mea ua faʻaleagaina, faʻamamaina, faʻamalamalamaina ma susulu atu, e aunoa ma le mamafa i lalo. O le ufimata e atoatoa mo ituaiga uma o lauulu, e aofia ai pipiʻi, valivali ma manifinifi.

Aua nei galo o le tulaga o o tatou lauulu e sili ona afaina tele i meaʻai. O lea la, ia mautinoa ia aofia ai ma fualaʻau eseese, fualaʻau, porotini, lanumeamata, gaʻo maloloina (nati, suauu, fuamoa, mumu mumu) i le meaai. Afai ua le lava ni vitamini, ave se meaʻai o meaʻai taumafa, peʻa pasi pasi suʻega talafeagai. Ma e le o toe mamao ae e maitauina ni suiga lelei i ou foliga ma totonu o lou tino!

Faamanuiaga mo curls

O ufimata mo matutu, paʻu lauulu e iai aoga meatotino:

  • fafagaina maloloina maloloina vitamini ma minerale
  • faatelevave faiga metabolic i sela
  • susu lelei
  • toe lipea na faʻaleagaina, faʻavaivaia, manoa
  • faʻamalamalamaina ma susulu atu
  • faia curls usiusitai, lamolemole, malu, susulu
  • faateleina le tuputupu aʻe

Fua lelei

Le sili ona aoga ma lauiloa pulou mo lauulu lauulu - ma suauu fualaau faisua. Latou te fafagaina lelei ma faʻamalieina le uʻamea o vitamini aoga, makro- ma microelements, ma toe faʻaleleia le laʻua ua faʻaleagaina.

Faaaoga nei faavae suauu i ufimata: almond, popo, mustard, castor, linseed, burdock, argan, olive, sea buckthorn, peach, vine, apricot ma isi o loʻo ia te oe ma faʻaaoga.

E mafai ona kuka le tele a eseese fua i suauu:

  1. O se fua faigofie: vevela le suauu i totonu o le vai taele ma apalai i aʻa, atoa le umi, o le fesoasoani mo 1-2 itula.
  2. E mafai ona faʻafefiloi le tele o suauʻu ma faʻaaoga le paluga lea i aʻa, curls ma fesoasoani mo 1-2 itula.
  3. Faafefiloi ato ma 1 laulau. o se sipuni popo, olive ma burdock suauu. Tufatufa atu le oloa i totonu o manoa mo le 60 minute.
  4. I uta faaopoopo 1 kulimi. sipuni meli, brandy ma burdock suauu. Faafefiloi mea ma apalai luga o le lauulu mo le 45-50 minute.
  5. Matau 2-3 sipuni. kefir faalenatura ma le maualuga o pasene o gaʻo ma popo suauʻu. Faaaoga lenei paluga i sulugatiti mo 35-45 minute.
  6. Ave le 4 sipuni tele o le olive olive, 2 sipuni o le meli, 1 sipuni ti. vitamini A, 4 mataua o le lavender ester. Tufatufa atu le paluga i manoa ma tuu mo le 60 minute.

Ia mautinoa e faʻamafanafana lou ulu pe a maeʻa faʻapipiʻi le ufimata ma se solo. Ma a maeʻa ona fufulu, faʻaaoga le vailaʻau tuʻu fufulu e fufulu ai.

O tau matua taugofie mo mama mago mai oloa susu (kefir, taula). O le oloa e tatau ona masani, aunoa ma vailaʻau faʻaopoopo ma ma le maualuga pasene o gaʻo mea. O vailaʻau aoga o loʻo maua e le kefir e faʻasolosolo malosi i totonu o sela ma o paʻu mago ma toe faʻafoʻi latou, susu, faʻamalamalama.

Tupe maua:

1. O se togafiti faigofie o le apalai o le kefir i lou lauulu mo le 30 minute, ona fufulu lea.
2. Faafefiloi afa kalama o yogurt po o kefir ma 1 sipuni tele o burdock suauu. Faaaoga i loka mo 30-40 minute.
3. Faʻafefiloi le 100 ml o le Kefir ma le 1 sipuni tele o le olive olive ma le yolk. Faapipii luga curls ma tuu le ufimata mo 35 minute.

A maeʻa ona faʻamau le pulupulu i lauulu, faʻamafanafana i se solo, ma fufulu i mea faʻapipiʻi pe a maeʻa ona fufulu.

Faaopopo fuamoa fuamoa i le malu. O le ae mauaina se mea sili ona lelei faʻapipiʻi faʻafefeteina mo le mago, vaivai le laulu.

Ina ia saunia se mea faigaluega faapena, ave 1-2 yolks e fuafua i lou lauulu umi.

Tupe maua:

  1. Faaopopo 2 sipuni i luga o le moli. sipuni popo ma le meli. Faaaoga le paluga ua saunia i luga o curls mo le 60 minute.
  2. E tatau ona tatou aveina moli, 1 laulau taitasi. sipuni brandy, meli ma burdock suauu. Faaaoga muamua le oloa i luga o aʻa ma faʻataʻamilosaga gaioiga, ona faʻasolosolo ai lea i luga o curls. Tausi 40 min. O se ufimata e le gata e faʻamalosia, ae o loʻo faʻamalosia ai foi le laulu, taofi le lauulu ma faʻamalosia le tuputupu ae.
  3. Ave le iota, 1 kulimi. suauʻu fualaʻau 'aina - popo, olive, burdock. Faafefiloi mea uma ma faaaoga i luga o laina mo 45 minute.
  4. Saunia se vailaʻau tuʻufaʻatasi (mo se faʻataʻitaʻiga, chamomile, nettle, poʻo se isi laulaau). I luga o le 1 sipuni vao o le mutia, ave se ipu vai inu vai. Liligi vai faʻasusu i luga o le mutia, tuʻu i totonu mo le 30 minute, faʻamama. Sosoo ai 1 sipuni masima kulimi fefiloi lelei ma 2 yolks. Faaopopo 2 laulau. sipuni o vailaʻau tuiina. Faaaoga le paluga i luga o laina mo 45 minute. A maeʻa ona fufuluina, fufulu lau lauulu i le tapena saunia.

A maeʻa ona tuʻufaʻatasiga le lauulu ile lauulu, faʻamama ia i latou ile solo ina ia sili atu le aoga o le ufimata. Ma ia faʻamalosia le aʻafiaga pe a uma ona fufuluina, fufulu curls ma herbal infusion.

Aloe ufimata fesoasoani e faʻamalosia aʻa, fafaga i vitamini, minerale, suamalie, togafitia mataʻutia, leaga, faʻavaivaia ma mago curls.

Tupe maua:

  1. Faafefiloi kulimi, 1 sipuni meli, aloe sua, almond suauu. Faaaoga le kulimi kuka i luga o curls mo 45 minute.
  2. Mo lenei fua, e tatau ona tatou ave le 1 laulau. Sipuni aloe sua, meli ma 4 sipuni. suauu popo. Faʻamafanafanaina le meli ma le suauʻu laʻititi (ae aua le vevela tele), faʻaopopo le sua ma faʻasalalau le paluga ile lauulu mo le 60 minute.
  3. Ave le afa-ipu o le kefir poʻo yogurt ma le maualuga o pasene o gaʻo, 1 laulau. sipuni aloe sua, 2 sipuni tele, l almond suauu. Faaaoga le paluga i lauulu mo le 35 minute.

Faapipii le ufimata i mea e fulufulu ai, faʻamama lou ulu i se solo, ma pe a uma ona fufulu le oloa mai lou lauulu, fufulu ma faʻanofo i fualaʻau.

Fufulu Fesoasoani

Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, faʻalelei lauulu pe a mulumulu, ou te fautuaina oe faʻaoga lelei conditioners.

Faʻaaoga fulufulu fale e faia i mea faʻalenatura.

Ina ia saunia se mea faigaluega faapena, tatou te manaʻomia laʻau. Filifili 1 le mutia e filifili mai ai. E mafai ona 'aina, laʻau birch, laʻau maʻa, yarrow, linden fugalaʻau, mili, chamomile.

Ave le 2 laulau. sipuni malosi o laulaʻau i le 1 ipu o vai vela. Liligi vai inu i luga o le mutia. Faatali 30 minute mo le oloa e tui atu, vaimama ma fufulu lau lauulu i ai.

O lenei faiga e tatau ona faia 3 taimi ile vaiaso mo le 1 masina. Ona fai lea ose malologa ina ia le masani ai lou lauulu i lenei mutia. O le mea lea, a pasia le 1 masina, e mafai ona e suia le mutia i le isi ma faʻaauau pea ona faʻaaoga.