Lauiloa

Volume lauulu mo 2 umi

O sea laulu e le masani ai, e filifilia e teine ​​mautinoa ua sauni e faataʻitaʻi. O lona tulaga iloga foliga o le i ai o le lua tulaga o le lauulu tipi. Ona o lenei, le lauulu foliga i ai o foliga o se puʻupuʻu sikuea, faʻapipiʻiina i luga o se foliga umi ole lauulu. Ona o lona le fiafia ai ua mafua ona o le mea moni mo le taoto e tatau ona faia le tele taumafaiga ma le taimi. Ae ui i lea, e ui lava i lenei mea, o se lauulu 'ulu e leai se faʻatagaina aoga.

O ai e fetaui i le lauulu

O le faaluaina o lauulu laʻasaga e lelei mo teineiti e iai le laulu manifinifi, aua o lenei auala sili lelei loka umia tele ma foliga. Faafetai i le rooting rooting, curls o le a foliga sili atu lona matagofie. I luga o mafiafia mafiafia, o le matai faia se loloto, sili atu ona malosi manifinifi. Se sikuea-lua sikuea manaʻomia manaʻoga i aso uma, o lea o lea laʻulu fulufulu e le talafeagai mo fafine paie pe pisi.

O le iloaina o ou foliga foliga, o ona itu lelei ma sese, faatasi ai ma le fesoasoani a se kapeti e mafai ona fetuunai ou foliga. O le meafaigaluega autu mo lenei o le a bangs. O lea la, fafine matutua tatau ona filifilia ni lanu vaivai, ma le motusia pito ma faauu o le a fetaui lelei pupula, tamaitai talavou. O le sasa sao o le a avatua i le ata se mea lilo, o le faʻataʻitaʻi na ia faʻafouina ia, ma atili faʻaoso atili ai, totoa.

O na tamaitai talavou e le fefefe i manatu lautele ma manaʻo e tu i fafo e tatau ona faia ni mea e le masani ai faʻamaninoina po o valivali. E ala i le valivaliina o le pito i lalo ma le maualuga maualuga i eseese ese tones, e mafai ona faamamafaina tulaga eseese o lauulu. Ae ui i lea, o lenei filifiliga o faalua tausiga e talafeagai mo na o teineiti e le fefefe i le lautele faʻaaliga. I se lauulu 'oti e leai se avanoa e tumau ai lou le iloa.

Filifiliga 'oti bob faʻalua filifiliga

O lauulu 'ulu a tamaʻitaʻi "sikuea" ua lauiloa i le tele o tausaga. E alofagia o ia e le tele o tagata lauiloa, o lona laulu e iai i le vasega o mea masani ma e le alu ifo i le tumutumu o le lauiloa Olympus. Nofofua ituaiga sikuea - o se tamaʻitaʻi, laupepa fou o aso nei, o loʻo i ai eseʻesega o gaioiga. E ono eseese foliga, tipi tulimanu, umi. O le sikuea foliga tutusa tutusa ile lauulu puʻupuʻu, feololo ma le uumi laulu.

I luga o lauulu lauulu

O le masani ai sikuea tipi lua-tasi o se tasi o le sili ona manuia lauulu mo le laulu-umi lauulu. Le aoga o le lauulu e le mafaafitia, aua e fetaui lelei i teine ​​uma, ma faʻafetai i le avanoa e fatuina ai se uluaʻi ata, o le sikuea i luga o tamaʻitaʻi taʻitasi foliga ese. O se fulufulu lauulu e masani ona faʻaalu i e bangs. I le faʻaaliga masani, sa ia te ia se paʻo sao, faʻamaeʻa teisi atu nai lo mata o mata. Afai o le sikuea ma le tipi faʻalua fautua mai ai le i ai o le "vae" (uumi i le foliga), ona vavaeina lea o 'apaʻau ma se tafatolu.

I luga o le lauulu uumi

O se faaluaina oti lauulu fafine e masani ona faia i luga o lauulu umi. O sea laulu foliga foliga foliga soona faʻateleina ma le masani ai: o lona pito i luga ei ai averesi o le umi (oʻo atu i le ogatotonu o le ua), ma le laina pito i lalo tumau umi. Lenei e faʻatupu ai se suiga tele, faʻafetai i le sikuea foliga muamua, faʻamalosi. Asymmetrical, ragged bangs e atoatoa mo sea ituaiga lauulu.

I luga o le lauulu pupuu

O se tamaʻi sikuea e ofi i foliga faʻafiafiaina, masani a le masani. E i ai se tele numera o lauulu, ina ia mafai e teine ​​uma le filifilia o le filifiliga sili mo ia lava. Faʻataʻitaʻiga o se lua kapeti e fuafua ile manaʻo. O nisi teineiti e manaʻo e tuʻu siku uumi i autafa o le tutusa pe 'eseʻese, ae faʻapolo nape. O le laina lavelave o le pito i lalo o le a avatua se ata o le matagofie.

Le polokalame ma le tekonolosi mo le faʻatinoina o se lauulu e lua-lauulu tipi ulu

I le fauina o le bob, ua avea le fafine ma mea lilo, faʻafiafiaina ma aulelei. O le mea taua o le filifilia lelei lea o se matai o le a saʻo le saʻo e iloa ai foliga talafeagai o le fulufulu mo lau ituaiga o foliga, filifili le leo o lauulu vali ma ia mafai ona tipiina ina ia le aulelei pipi o paʻu poʻo punou lemu o le ua e le natia i lalo o le mafiafia o laina laulu. Faʻafefea ona tipiina le lua kapeta?

  1. O le matai e tatau ona vaeluaina lona ulu i vaega e lua - luga ma lalo. Le pito i luga ua faʻamautu ma se togafiti.
  2. Ole vaega pito i lalo e tatau ona tipiina faʻaaoga le "loka i le loka" metotia, taumafai e fai se laina sao. Ina ia faia lea mea, filifili se manoa pulea ma se laina vavae ese, tipi i le umi manaʻomia.
  3. Selu ia curls o loʻo sosoʻo ma tipi i le umi o le manoa pulea. O laupepa pito i lalo e aoina i se fusi ma o le galuega e alu i le pito i luga o le ulu.
  4. Faaputuputu pito i luga o le lima, milo i se tourniquet ma tipi i le umi manaomia.
  5. Ina ia faʻapipiʻi le pito, faʻaaoga le auala lava lea e tasi mo le pito i lalo ole lauulu. Ina ia faʻaopopoina le tele, e tatau ona e faia se aʻa sone faʻamalu ma pasi manifinifi seleulu i lauulu uma le faʻaaogaina o le "fasi" auala.
  6. O 'ie e tipiina ma se foliga manaʻo ma le umi. E avea ma faʻaauau o le pito i luga o lauulu. Afai ua filifilia le sikuea tipi lua-tipi, ona tatau lea ona saʻo ia 'au. A i ai se faʻaopopoga i le pito i luma o le lauulu 'ulu, o' ie 'ia foliga e pei o se iʻa poʻo le tafatolu.

Vaega o tekonolosi mo le faʻatinoina o lauulu ma se tipi faʻalu:

  • O le sikuea pito i luga e mafai ona eseʻese foliga ma le umi: amata i le masani, teuteu laina maʻoti o se sikuea, faʻaiʻu i le faʻaʻafa foliga poʻo se laina asymmetric.
  • E manaʻomia le paʻu ina ia foliga lelei ai le fafine. I le taimi muamua, o le faiga e saʻo, sina pipiʻi i totonu o le au. I le taimi nei, o loʻo faʻataʻitaʻi le laʻau faʻataʻamilomilo, faʻataʻamilomilo, faʻataʻamilomilo, ma faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo e fesoasoani e faʻafetaui foliga o foliga ma nana ona sese (mo se faʻataʻitaʻiga, o le auvae lapopoa poʻo le paʻu alafau lautele).
  • Valivali e mafai ona matua ese eseese, aofia ai ma le sili atu filifiliga lavelave. O e mulimuli i vasega o le a faʻaaogaina le valivali malo, mo teine ​​talavou ma totoa - faʻaeseese faʻamalama poʻo le valivali faʻaaoga le lanu pupula (burgundy ma le pefu, chestnut ma laupepa, ma isi).

Oti pupuu e lavea mo lauulu pupuu

Fafine e manaʻo e faʻasaoina latou lava mai se laulu e teuteu ai laʻasaga i le taeao, e talafeagai ona filifili ni lauulu pupuu, e matua faigofie lava ona laʻuina. E i ai se numera tele o ituaiga o pupuu volumetric haircuts e foliga lemu i luga o le tele o fafine. I latou, o nei mea e lauiloa:

  • papu. Lenei laupepa o le lauulu e talafeagai e tusa lava mo lauulu manifinifi tele. Ae o loo i ai se laʻau: e ausia ai le aʻafiaga o le tele, e tatau ona e filifilia e le o se laei tipi masani o lenei ituaiga, ae o loʻo gaosi tino. E manaia tele Bob i le pe a leai ni mea e fai,
  • pixies. O se teuteuga, lauulu lauulu laulu e alu i tamaitai i soo se matua. Peitai, afai e iai sau sikuea, faatafafa, lapotopoto foliga foliga, ona pixie lea e le mo oe. O lenei filifiliga o se pupuʻu puʻupuʻu lauulu lauulu foliga lelei i tagata e iai o latou alafau, ose foliga foliga,
  • sikuea. Ma lauulu lalelei, o le tele le aoga e ausia e ala i le faʻaogaina o se pulumu pulumu ma se laulu fulufulu. O loʻo i ai filifiliga mo se sikuea ma ni faʻailoga (saʻo pe faʻasolo), ma aunoa ma lenei elemene. O le foliga o lenei puupuu lauulu lauulu e tatau ona filifilia, i le mafaufauina o foliga o foliga. O lea la, o se lapotopoto foliga ma mamafa foliga e talafeagai mo faʻauʻuga kapeta ma motusia motugaafa. O se foliga umi ma se maualuga maualuga o le a faia ia sili atu ona tutusa i se sikuea i lalo ifo o le auvae i le tuufaatasiga ma le mafiafia pa. O se tagata ma lautele o latou alafau, ma le auvae ninii o le a teuteuina se sikuea, foliga o se polo, ma le afifi afifi i totonu,

  • umi 'uta. O se lauulu 'ulu e mafai ona fai se fafine e le mafaagaloina ma toetoe lava o soʻo se foliga foliga. O lenei lauulu 'ulu e matua fetaui lelei mo tamaʻitaʻi e lautele o latou alafau ma ova foliga. E sili atu le gaoia i le faʻatusa o se sikuea faʻatele ma le leai o se pa, ae i le malamalama o galu. O le asimetris sikuea o le a ofi se tafatolu foliga,
  • papu. A win-win filifiliga mo mafiafia saʻo, lauulu lauulu. Le sili foliga sili foliga foliga mo lenei lauulu lauulu o se ovalu po o tafatolu. O le bob-car paired ma se mafiafia puʻupuʻu bang o se fofo foliga ma foliga faʻalelei. Siiʻesea lemu foliga o foliga, faʻalatalata atili mai i le ova, masalo i le fesoasoani a se bob-taʻavale ma se pa u, teuteu i le "fulu". Ma pupuu volumetric haircuts o se bob-taʻavale i le leai o se pa o le a foliga tutusa i se asymmetric mamanu ma i le i ai o le itu itu,
  • faasologa. O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo soʻo se umi o le laulu, tusa lava pe puʻupuʻu. E maeʻa ese le uʻumi o le uumi, lea e maua ai le aofaʻi. O le uumi pito i luga o lauulu pupuu o le ua. E masani ona faia e le 'otiina lenei lauulu' oti, ave e avea ma faavae se ese foliga (mo se faʻataʻitaʻiga, squeaks poʻo le bob) ma fauina le "sitepu" umi. E saʻilia lava fesuisuiai o ni vaega o loʻo tipiina le paʻu o pupuʻu mo le laulu pupuʻu o le "cascade".

Fulufulu umi lauulu

Volumetric haircuts mo lauulu laulu, taatele i aso nei le itiiti ifo ma le fia sefulu tausaga talu ai, o le a fesoasoani vaaia vaʻaia o le lauulu i tauau vaʻaia ma mafiafia. O nei ituaiga o otiʻoti le a avatua le tele i lauulu laulu:

  • faasologa. O lenei lauulu lauulu e lautele, aua e alu i foliga uma - lapotopoto, faatafafa, sikuea, oval, tafatolu. I se faʻaopopoga, o le lio faʻaalia foliga sili i tamaʻitaʻi talavou, faʻapea foʻi ma tamaʻitaʻi matutua, aua o lenei lauulu 'ulu e mafai ona toe faʻafouina le ata. Afai ua e filifilia se vaipuna, ia manatua e tatau ona e mataituina foliga o pito o le laulu ina ia foliga mama atoa le ata. Mo sitaili, faʻaoga mousses ea, faʻapipiʻi i aʻa o lauulu susu, ma faʻamago le lauulu faʻamago i le malulu ea,
  • lua sikuea. Lenei lomiga o le tele tipi mo lauulu laʻititi ua iloga e se lua-maualuga tipi o lauulu. O se mea na tupu, o le lauulu foliga mai e pei o se pupuʻu ua uma ona faʻaaoga i se sikuea faʻatele. O se lauulu 'ulu e manaʻomia le faʻaeteeteina sitaili i aso uma. E fa atasi le kapeta i le tipi tulimanu, foliga, ituaiga o 'au. O tamaitai talavou e talafeagai lauulu 'ulu ma motusia pito, faauuga, ma fafine matutua - foliga vaivai. O le mamanu masani o lenei seleʻulu, faʻaalia le i ai o le tu sao i luga o mata o mata. Afai e faʻalaʻumiʻaina le sikuea faʻalua i foliga, ona tipi faʻatasi lea e se tafatolu,
  • migao. O lenei ituaiga laʻasaga laʻasaga i luga o le laulu i luga o lauulu e pei o se ala, ae i le rhapsody, sili atu le auvaʻa foliga tutusa ma le foliga o le trapezoid. O lenei lauulu 'sulu o le a teuteuina i se mata, foliga umi. Ma se foliga lapotopoto foliga, e fautuaina e faʻaopopo le rhapsody ma se asymmetric po o le faʻataʻituina bang. Ma se sikuea ituaiga o foliga, o se lauulu 'oti e faia ma loimata pito. Rhapsody o se lelei fofo mo soʻo se tasi o loʻo suʻeina le tele o lauulu e laulu mo lauulu, aua e mafai ona vaʻaia vaʻaia fulufulu mafiafia,
  • aurora. O lenei lauulu lauulu ei ai le faʻailoaina o mea i lona pito i luga, faʻapea foi ma le i ai o le faʻamalu. E tele filifiliga mo le faʻatinoina o aurora haircuts, ma soʻo se fafine e mafai ona filifilia le sili ona aoga mo ia lava. Aurora mafai ona faia le faʻailoga e manaia faʻapea ma faigofie, ma faʻamalosiʻoa, mischievous. O le umi o fesuiaiga e mafai ona maai pe lamolemole. E mafai foi ona mamanuina se pa i ni auala eseese: i se laina sao poʻo le faʻasolo, i le foliga o se teuga, fai ia tutusa ma le faʻatusatusa, mafiafia, le seasea. O foliga faʻapaʻu o le 'ie e talafeagai mo foliga faʻapipiʻi, ma foliga faʻapitoa mo se tagata e matuia foliga. Aurora e maofa le faigofie i sitaili, e oo lava i pisi fafine e mafai ona saogalemu filifilia,
  • papu. O lenei lauulu 'ulu e talafeagai uma lava i sitaili i aso uma ma faʻafiafiaga. O Bob e sili ona talafeagai mo fafine e iai foliga lalelei, e aunoa ma le mamafa o le auvae e lua. O le faʻalauiloaina o le voluma o le a maua ai le pulu mumu mo lauulu laʻititi ma le nape maualuga, faʻapea foi ma le teuteuga lelei, pi pi.

O fulufulu umi mo le uumi lauulu

Uma ituaiga o lauulu sili lauulu mo le uumi lauulu o le a avea le lauulu laulu malulu. Filifili se tasi o lauulu 'oti nei:

  • faasologa. Ioe, o lenei mea o le tumau ma sili ona lauiloa o lauulu mo laulu uumi, ma faʻaalia ai se siʻitia tele o le 100%. A lelei faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiina e mafai ona maua mai ai se tutusa tali tutusa ma fetu Hollywood. Mo le mauaina o lea mea, taʻutaʻu le cascade i se fulufulu laʻitiiti, lapotopoto salu faʻavili, milo filo i totonu pe fafo atu. Afai o le lauulu teuteuina i se iʻa e lavea i luga o curlers tetele, e mafai ona e mauaina se niniva voluma,
  • fafine-luko. O lenei lauulu tetele lauulu mo le uumi lauulu e tele foʻi vaega, peitaʻi, e iloga i le soona faʻamanuiaina o 'nila' i luga o le umi atoa. O le luko-luko o loʻo i ai se suiga tele i le va o le vaega pito i lalo ma le pito i luga. O lauulu e latalata i foliga e tatau ona tipi pupuu. O pulupulu e alu i laʻau manifinifi, lapotopoto foliga foliga,
  • pulou tusi ma patupatu. O pulou lauulu tele lava mo lauulu uumi, e pei o le pulou, e talafeagai mo mafiafia o lauulu ulu. O le Volumetric cap o loʻo iloga i le aofia ai ma le lua faʻapitoa eseʻese lapisi - umi mai le pito i lalo, puʻupuʻu mai le pito i luga. O le vaega pito i luga pei o se pulou, ua fofoa mai ai le aoga o le lapoʻa. O lenei lauulu fulufulu e tatau ona faʻataʻatia i aso uma, i le faʻataʻamilomilo pito o le vaega pito i luga i totonu, ma faʻamavae le pito i lalo, poʻo le faʻamama o pito, poʻo le faʻatupuina o uʻu,
  • tulimanu bob. O se le masani ai faʻataʻitaʻiga o lauulu, pe a sala le pito i tua o le ulu, ma o manoa i luga o foliga e umi, faʻataʻamilomilo foliga. Ole vaega autu ole laulu e taulaʻi ile vaega o occipital. O lenei 'oti fulufulu faʻasaʻoina foliga foliga, o lea e talafeagai mo soʻo se fafine.

Po o le a lava le umi o lou lauulu, tuuina atu ia i latou le tele e le faigata pe a fai e te filifilia le saʻo lauulu laʻau. Faʻatatau i uiga taʻitasi o ou foliga vaaia, faʻalogo i le fautuaga a ni tagata e laʻititi le aulelei, ma o lau ata o le a le mafaagaloina.

Lauulu lauulu e faaopoopo le voluma

E faigofie lava e fai le voluma i luga o le pulu puʻupuʻu. E i ai ni filifiliga aulelei mo lenei.

O le masani masani o pi o le alofagia e le tele ona o lona lautele ma lona matagofie foliga. Masalo o le faigofie ma sili ona masani lea e fausia ai se mautu lelei.
O le pi e mafai ona fesuisuiai - faapuupuuina, ma mimilo motuga, asymmetrical, ma curly curls po o pito masaesae. Faatasi ai ma lenei ituaiga, e mafai ona e faia ni ata eseese i aso uma. Ae o le mea sili ona lelei o le bob haircut o lona teuteuga - e mama ma faigofie. Ua lava le fufuluina o filo ma faʻataʻamilo ma se pulumu lapotopoto.

A-bob poʻo le sikuea faʻatasi ma

Mai le masani o lauulu laulu A-bob ua iloga ona o ni manoa i le faavaa o foliga. Latou, e le pei o le occipital ma lateral, ua tipi umi. Aemaise lava le aulelei teine ​​e sulu faʻavae i tua o latou ulu - e foliga toa ma susulu. O lenei teuteuga foliga foliga matagofie ma savili ona o le puupuu nape, ma o ona uʻumi pito faia le foliga malu. O le isi taua faaopoopo - A-bob e mafai ona faʻataʻitaʻia e te manaʻo ai. O le vavaega e mafai ona sasaʻo pe faʻafuaseʻi loloto (paʻu pa).

Mo lauulu lauulu, o le bob e na o le sili atoatoa filifiliga. Lenei lauulu lauulu matagofie o le a faamamafaina foliga foliga - mo lenei e tatau ona e vaeluaina i le ogatotonu o le ulu. Ma e mafai e aunoa ma le vaeluaina! Ma o le laulu mai le pale o le a alu i totonu o le mafiafia pa - sitaili ma muamua. O se fulufulu faapena o le a fetaui ma le faʻaʻumi foliga, tafatolu ma foliga o foliga. Faatasi ai ma se lapotopoto ituaiga, e manaʻomia le faamamafa i le nofoaga e latalata i alafau - ua ufitia i lauulu. Ma vaʻai ia vaʻai i mea sese, selu le au i le itu (e tatau ona faʻalaʻei).

A volumetric caret e manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa ma sitaili saʻo, aemaise pe a fai e mimiti ninii ma e seasea ona tauʻau. Matou te fautuaina le vaneina, teuteuina tumau, lea e afaina ai le lauulu i curlers ma togafitia i se malu vailaau fofo. O lona iʻuga, matou te maua ni uʻamea eleni o le a tumau pe a ma le ono masina. Lamination mafai foi ona fesoasoani e faʻatumauina le tele o le kapeti. I se faʻaopoopoga, o lenei faiga e iai foʻi togafitiga aoga.

O tamaitai e aulelei ia lauulu e le mafai ona faia e aunoa ma lenei lalelei lauulu. E fetaui ma usitaʻi ae le o ni faigata.O le pulou e faʻatusa ile pi poʻo le puʻupuʻu puʻupuʻu, ae o loʻo atoatoa le ua, ma le lapoʻa atoa o loʻo i aʻa. E mafai foi ona e tipi bangs - le elemene autu o le fulufulu. Ma o le filifiliga mulimuli o le pulou i luga o le vae. A sea voluma o le a tumau i lona tulaga muamua.

Lauulu mo le tele i luga o lauulu feololo

O le lauulu lauulu o le filifiliga sili lea mo le fausiaina o le voluma.

E foliga sili ona atamai, matagofie ma taugata. I totonu o lena laei manaia a Mireille Mathieu na savali. Lenei ua filifilia o ia e tamaitai o soo se matua tausaga. O le mea taua o fasi manoa e matua lamolemole ma saʻo. Ma mo se lauulu lauulu, e le talafeagai lenei laulu. O se itulau e faia i se matala matala poʻo lurus, auʻau sasaʻo, e aunoa ma ni loka puʻupuʻu ile finagalo o foliga ma faʻataʻitaʻiga faʻailoaina. Faigofie ona taoto - naʻo se fulufulu laʻau ma se pulumu e manaʻomia.

I totonu o tagata e umi le umi, o lenei 'oti ulu e manaʻomia faapitoa. O le apefai e mafai ona faia i luga o le lauulu o soʻo se fausaga - tusa pe laʻititi. O manoa ua teuteuina i se laʻasaga, e mafai ai ona e sefe ma le matagofie. Mo faʻataʻitaʻiga oe manaʻomia se pulumu ma se faʻasalalau diffuser. Pau le mea e tatau ona laga ai le manoa latalata i aʻa ma faʻamago i lenei pepa.

Manao i le tele o lauulu? Manatua ia matamata lenei vitio:

Ole mea autu ile ata o le amataga e amata ona faʻaofuulu lea e fai ai le oval. O fulufulu i le pito i luga e tipi i le foliga o se mafiafia ova, lea e faʻatupu ai le tele. Ae o itu o autafa e foliga saʻo ma faʻaali le foliga o foliga. O le amataga e talafeagai mo soʻo se laina, e faʻaalia, matauina ma tulaga ese lona matagofie.

O se sikuea i luga o le lauulu laulu foliga foliga feminoaʻi ma foliga matagofie. Ole auala sili lea e fai ai se laulu e seasea matagofie. O le umi o le laulu, e oʻo i tauau poʻo le kolona.

Rhapsody o le sili sili ona lelei mo soʻo se ituaiga o manoa, ma mo teine ​​e fai ai faʻataʻitaʻiga e matua atoatoa lelei. O le aofaʻi ma se laʻau lauulu e faia i le umi atoa. Lenei mafai ona mafua ona o le faʻatagaina curls i luga o le isi. Rhapsody mafai ona faia pe a aunoa foi ma le matau.

Fulufulu lauulu ma lauulu laulu

O le tuuina atu o le aofaʻi i pulou umi e le o se faigofie galuega, ae faatasi ai ma le fesoasoani a saʻo lauulu e mafai ona e matua manuia.

Le filifiliga masani, e ofi i le tele o tamaitai aso nei. O le cascade e masani lava i foliga masani, ma lauulu ma se laulu e foliga laʻititi mama ma malulu. O lona lauulu e tipiina ma se laa fesuiaʻi mai le pale o le ulu ma le ua i pito o le lauulu. E eseʻese uumi e faʻamaoniaina le aofaʻi. O le sitaili soʻo se foliga - le faʻatamaia poʻo le teuteu lelei, ma ni mea faʻapipiʻi ma se ulu matala. O le kaskade e masani ona tuʻufaʻatasia ma faʻailoga tetele pe valivali.

O le tele-tulaga lauulu 'ulu e faʻaopopoina le aofaʻi e sili ona lauiloa i totonu o talavou amio lelei, faʻapea foi ma fafine luga o le 30. Le igoa o le lauulu e leʻi faʻalavelaveina - o loʻo i ai le tutusa foliga ma le vaʻai pei o fulufulu lulu. Ina ia fausia se aafiaga faapena, o le lauulu e tipiina ma se tafi ma le faʻaiuga o le motusia pito. O le fesuiaiga i le va o le pito i luga o le ulu ma le pito i lalo o lauulu e tele lona eseesega, ma o lauulu e latalata i foliga e masani ona tipi pupuu.

O le isi faiga masani o se pulou i luga o le lauulu uumi, lea e aofia ai ni ofu se lua (faapuupuuina mai luga ma faʻaletonu i lalo). O le pito i luga o se laulu laei e tutusa lelei ma se pulou ma tipiina ma se tipi tutusa. Ua mafua lea ona o loʻo taofia uma le tusi.

A filifilia ni lauulu tetele, ia mautinoa e mafaufau i nai taua taua.

  • Fautuaga 1. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma ou foliga, faʻapea foi ma foliga o foliga, foliga ma le fausaga o manoa.
  • Fautuaga 2. Mo se mata foliga, matou te fautua e filifili se laulu o lauulu.
  • Mautinoa 3. O teine ​​mimiti lelei o le a lelei e aunoa ma le talatala. Le filifiliga sili ona manuia o se pale maualuga ma se faʻapitoa foliga, faʻamauaina o alafau.
  • Fautuaga 4. O le sikuea e tatau ona faia lemu. Fai se pa i luga o le soʻoga ma uʻu lou lauulu e aunoa ma le teʻi i tua o laina.
  • Fautuaga 5. O le tafatolu foliga o le a fetuunai le vavaeina, selu i luga o le laina. 'Aui e mafai ona tuʻua, ae e tatau ona seasea.
  • Motugaafa 6. O le taimane foliga foliga foliga sili ona lelei i se uʻimae faʻataʻaliʻi foliga. O le voluma e tatau ona paʻu teisi i luga o le muaulu.

Aua foi, aua nei galo e uiga i sitaili. Matou te ofoina atu ia te oe lenei filifiliga:

Vala o lauulu umi ulu 'oti mo lauulu

Toeititi lava uma lauulu sili tele o lauulu multilayer tisaini mamanuina mo sasaʻo pe teisi galugalu faʻavae. E masani lava ona tipi i le lua pe sili atu vaega. I nisi o tulaga, le faʻauigaina o lauulu laʻasaga e faʻatagaina, faʻapea foi ma le iai o mea e le masani ai mo le faʻasaʻoina o foliga o foliga. A tuʻuina ia lauulu ia tipi, e taua tele le faia o se basal volume, ona mafai lea ona faigofie ona latou faʻalauteleina i le umi atoa.

O le lalelei o lenei ituaiga o lauulu lea e fetaui lelei i soʻo se foliga foliga ma foliga lelei i tamaitai o soʻo se tausaga, e faʻapena foi se lauulu mo le laulu feololo. E le gata i lea, o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻo se filifiliga mo vali ma sitaili.

Pau le tuʻutuʻuga e tatau ona lagolagoina soo le tamaʻitaʻi. Ma, o le mea moni, e matua taua tele mai lava i le amataga e filifili le ituaiga o lauulu e sili ona talafeagai mo lau sitaili ma foliga vaaia. O le mea e lelei ai, e tele naua.

Sei o tatou vaʻai i na lauiloa ituaiga e aoga le gauai atu i ai.

Lauulu

O le tele o hairstyles o fulufulu lauulu o le ituaiga cascade: classic cascade, double caret, apefai ma isi. Latou te faia le voluma ona o le iai o le tele o faʻata. O ia laʻei fulufulu e talafeagai mo foliga masani, o se faʻafiafia, ma e oʻo foi i se taʻaloga - e faʻalagolago uma lava i le mea e faia e le fafine i le sitaili. Ina ia mafai ona e filifili pe o lenei filifiliga fetaui ma oe pe leai, tatou vaʻai i le sili ona lauiloa fesuiaiga i sili auiliiliga.

O se lauulu laʻasaga lautele lea mo le umi o lauulu e foliga tutusa lelei i tamaitai uma. Fugalaʻau lauulu fafine faʻaavanoaina oe e tuʻuina i le voluma manaʻomia i laina, faʻalelei le foliga o foliga, lalelei faʻasaʻo i le oval. Ma le isi, ei ai i luga o le tele o filifiliga filifiliga. Peitai e le o le iuga lea o le faʻataʻitaʻiga. O le fulufulu ua i ai se faʻamanatuga faʻapitoa, o le mea lea, pe a maeʻa fufuluina taʻitasi, o ia lava e taoto tonu i le laina tipi.

Tusa lava po o le a le umi o le lata, latou te fatuina e tusa ai ma le aotelega faiga, aveeseina o laulu i se vaega. O le umi o le faitotoa atonu e ese. O le lomiga masani e 1.5 cm le umi, ae e mafai ona e faia le apefai pe sili pe itiiti faʻatinoina fuafua e le ituaiga o foliga o le fafine. O se lauulu 'ulu e mafai ona faʻatasi ma se pa, ma aunoa ma ia.

Pau lava le ituaiga o fafine o loʻo manaʻomia ona faʻaeteete i lenei tipi ulu o tamaʻitaʻi talavou ma le paʻu mafiafia paʻepaʻe. I o latou tulaga, o le lata o le a na faia le le lava tusi. Mo isi tagata uma, o lenei lauulu lauulu ma se filifiliga lelei lanu o le a avea ma faʻamuta moni e faʻatagaina ai oe e foliga sili atu ma itiiti taumafaiga.

O le cascading lea o lauulu, lea e aveʻese ai le lauulu mai foliga ma agai atu i tua o le ulu i le foliga o se puʻupuʻu lele o faasitepu. Pei o le faʻataʻamilomilo, e mafai ai ona e faʻatupu le tele e oʻo i ni soʻotaga e seasea ma maua ai ni filifiliga mo le taoto i le ao ma le afiafi

Lelei lauulu lauulu laʻasaga foliga i luga o laulu malulu - o sea foliga fafine foliga masani romantis. E manaia foi na mea, ae i sina taimi puʻupuʻu o le a vaʻaia ai i luga o laina saʻo.

Afai e te manatu o lou lauulu e oʻo lava i lenei ituaiga o laulu e le lava le tele, taumafai faʻafitauli ituaiga o valiina i 3 tones pe sili atu. Latou fetaui lelei i totonu o sea laʻei ma faʻataga oe e faia le fafine fafine sili atu sili manaia.

Asimetri

O lenei vaega e tatau ona aofia uma ai lauulu i mea e saeia, pito le tutusa, o manoa, faʻataʻavale faʻataʻitaʻi. O aso nei, o sili ona taʻutaʻua o: kapeti paʻu, teuteu faʻatasi ma laʻei ua tipiina, faʻaiuga apefai apefai ma isi mea.

O na filifiliga e lelei mo faʻataʻamilomilo foliga faataamilo ma sikuea, aua latou faʻatagaina oe e fetaui lelei faʻalelei, ma tuʻuina atu foʻi mo le tele o lanu filifiliga.

A filifilia se laupepa asymmetric, mafaufau i lau masani masani laei ma amio. Manatua latou te fetaui lelei mo afeleti teine, o se tamaitai naunautai, ae le manaia alofa ma tamaitai pisinisi e le masani ona o.

Faʻauuina lauulu

O lenei vaega e aofia uma faʻauʻuina (o lona uiga, tipi ma faʻamalu seleulu mo le lamolemole mafai ona fesuiaiga) masani lauulu - bob, bob, cascade, apefai, faʻapea foi ma nisi ituaiga puletaofia.

O ai e alu lanu mumu lauulu: nei paolo ma tulafono mo la latou filifiliga

Mo nisi faʻataʻitaʻiga o laʻititi faigofie laulu i tamaiti i le aʻoga mo aso uma, vaʻai ii

Lenei auala faʻaavanoaina mafai ai ona fausiaina le sili ona matagofie lauulu lauulu ma faia le laʻei sili ona faigofie ona o le mea taua o le manatua o ia lauulu. Eseese le mafai ona filifiliina mai. E oʻo lava i le faʻailoga masani i le faʻauʻuga e foliga mai e fou.

E tatau ona e taumamao mai ni lauulu na o le tasi vaega o fafine - ma lauulu manifinifi. O o latou pito o se laulu lauulu e ono foliga le lelei ma sili atu le leaga. Ae latou te manaʻomia le taumafai e ausia se isi tulaga sili atu.

Tausia ma tausia

O lauulu laʻitiiti e leai ni eseʻeseʻesega mai le mea laʻititi. Ina ia mafai ona tausia lelei lona soalaupulega, e manaʻomia foi e se fafine faʻafou soʻo lona lauulu, tipi pito i le tasi i le masina ma le 'afa, ma ia mataʻitu foʻi ma le totoʻa le tulaga o lona laulu. Mo lenei, e taua le faʻaaogaina o ituaiga talafeagai tupe. O nei mea mo kulimi, balm, masks, faʻapea foi ma le teuteuga fefiloi: mousses, foam. E seasea lava ona tupu ae e naʻo paʻu mamafa e maua i le paʻu.

O le faigofie ona fai se faʻataʻitaʻiga o se taʻotoga e faigofie tele. E maua ai mea nei:

  1. E tatau ona fufuluina lauulu, apalai lona suiina ia i latou.
  2. Faʻaaoga se selu lapisi, sisi i luga o manoa i aʻa ma mago ina ia maua le fulufulu laʻau.
  3. Faalautele lauulu i se sitaili foliga, faʻaaoga foi se fulufulu laʻau ma pulumu.
  4. Afai e talafeagai, punou pito i le faaeteete ile selu poo le faʻamaeʻaina. Faimai lauulu i varnish.

Le lomiga fuafuaina o le lauulu e lautele i aso uma. Ae ui i lea, e tofu i latou e iai le ulu o ia laulu e mafai ona faigofie fesuisuiai, aoina curls i se atigi, faia lavelave afiafi styling, po o se masani masani aso.

Afai e te fia iloa muamua pe faʻafefea ona e teuteuina lou lauulu, fesili i lou matai mo lauulu lauulu filifiliga mo lau ituaiga filifilia o foliga. Lea o le a fesoasoani ia te oe e le gata filifili i se lauulu patino, ae i le lumanaʻi, e faigofie ona fatuina ni ata mai se pisinisi maʻaleʻale alofa.

O se faʻataʻitaʻiga o le fausiaina ma le teuteuina o se volumetric lauulu mo laulu uumi lauulu, vaʻai le vitio i lalo

Faaiuga

E pei ona e vaʻai, o se aliʻi lelei e mafai ona ofoina atu i soʻo se fafine le sili atu ma le luasefulu 'eseʻese filifiliga mo le volumetric haircuts mo lauulu uumi. Faatasi ai ma ituaiga eseese, ua lava mo ia le na ona filifili le ituaiga saʻo o foliga ma i le lumanaʻi taumafai uma e lagolagoina o ia. Ma o le a ia maua le taunuuga le manaomia.

Ituaiga o lauulu lauulu mo le umi lauulu ulu

E i ai lauiloa lauiloa lauulu lea e faʻaopopo le tele i le laulu lauulu:

Lauulu laʻasaga "cascade" na toe lauiloa i tua o le 90s. O le ata tifaga Hollywood o Jennifer Aniston o se tasi o paionia i latou fulufulu volumetric haircuts, na mulimuli ane amata ona kopiina e le faitau miliona o teine ​​o le atunuʻu uma.

O le faʻasolosolo e faia ai ni ie manifinifi le mafiafia ma feololo. O lenei lauulu lauulu ei ai ni suiga. O fulufulu mata i le sitaili o le "cascade" toesea pito vae ma avea atili sili ona maloloina ma lelei.

"Kare" o se lautele ma taofiofia sitaili, iloga i le tauagafau ma le alofa tunoa. Ina ia avatua le matagofie o lauulu, e fautuaina e le au fai laulu ni laʻasaga e lua.

O le rhapsody style e itiiti lauiloa i lona igoa, ae ui i lea o se tasi o sili ona lauiloa ituaiga o tipi. O lenei fulufulu ua iloga i le selu o le lauulu i tua, ma se faʻaopopo le voluma i luga o le pale. Soo se lauulu lauulu e manaʻomia ona teuteuina lelei, o lea e tatau ona e iloa faʻafaileleina lau lauulu i le laʻititi umi.

E 'aua neʻi manaʻomia ni lauulu i le sitaili o le "rhapsody". Ua lava naʻo le fufulu ma faʻamago i latou faʻaaoga se fulufulu lauulu ma se selu lapotopoto. O lenei pepa o le a faigofie ona uuina mo ni nai aso, tusa lava pe leai se tupe.

O le "Bob" e sili ona fiafia i ai latou e ana le laulu ma le mafiafia o laulu. O aga masani e aofia ai le valivali ma le faʻailoaina o laina, e atili ai ona tele le laulu. Ae ui i lea, i luga o laupepa laʻau, o le teuteuina o se ulu oti o se auala faigata.

O le lauulu laʻulu "apefai" o se sitepu laʻasaga i ni manoa. O le iʻuga na maua "faʻaletonu" mafiafia mafiafia lauulu. O ia fasi ulu i luga o le manifinifi o le lauulu o le uumi o le uumi, pei o le puʻupuʻu lele o faasitepu, e faʻaosofia ai le matagofie.

O pulou lauulu tetele e mamanuina e le gata mo le lulu lauulu, ae e faʻapipiʻi foʻi ile laulu lauulu. O le faʻauʻuina o le tipiina o laʻau masani na faʻatupu ai lo latou usiusitaʻi, ma liliu ai i latou i moli malamalama matagofie

O pulou lauulu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o paʻu.

O lenei tuʻufaʻatasiga e fautuaina mo teine ​​e ova le mata ma lona ulu mua. O le paʻu mafiafia, umi i autafa, ma se lauulu tele lava e vaʻaia ai foliga vaʻaia faʻalelei foliga ma faia ia talafeagai lelei.

O le lelei o volumetric haircuts o:

  1. E lautele ma talafeagai mo tamaitai o soo se matua ma foliga.
  2. O le saʻo le filifilia o lauulu e mafai ona faʻasaʻoina le le atoatoa o foliga ma faʻamamafa lona taua.
  3. O le faʻauʻuina faʻasolosolo e fai ai lauulu mafiafia, lauolaola ma teuteuina lelei.
  4. O le vaega faaopoopo, lea na setiina muamua ile pupuʻu o lauulu, maua ai le faʻaititia o taumafaiga pe a teuteu.
  5. Ole faʻauʻuga e aʻafia uma ai lauulu, faʻaeseʻeseaʻi ile faʻamatauina o paʻu, e mafua ai le "saeia" aafiaga ile pito ole pito.

Cascade - sili atu le aoga masani

Lemu alu ifo curls i le foliga o se lata e masani ona fiafia i lo latou matagofie. O sui o le itupa tutusa e fiafia i lenei ituaiga o fulufulu mo na mafuaʻaga:

  1. O le faʻalavelave e lautele, aua e fetaui lelei i foliga uma ma ituaiga o laulu.
  2. O lenei fulufulu lauulu e faigofie ona teuteuina oe lava e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele o mea faigaluega ma i le leai o ni mea e faʻataʻoto ai lauulu.
  3. Faiga. O le cascade e talafeagai mo se tamaʻitaʻi fai pisinisi o loʻo faigaluega i le ofisa ma se teine ​​leaga foʻi e fiafia e faʻaalu se taimi i discos ma kalapu.

O le cascade e sili ona talafeagai mo le umi o le lauulu ulu.

O lenei lauulu 'ulu ua faʻaalia e nisi foliga foliga mai:

A filifilia se faapitoa fesuiaiga, e tatau i se tasi ona amanaia le fausaga ma le ituaiga o lauulu. Faauu ma "ragged" cascade tuuina atu le tele i le laulu e pa'ū ma vaivai. Afai e te sisiina foi le palealii, o le laulu fulufulu o le a mauaina se foliga manaia ma matagofie. I le taimi lava e tasi, o le tipiina o se ala mo lauulu lauulu e le manaʻomia se sitaili.

Cascade o se lelei foi filifiliga mo curly curls. Filifilia o se masani cascade, lauulu lauulu o le a sili atu le usitai ma o le a taoto galu vaivai i luga o le ulu.

Afai o le laulu e mafiafia le laoa, ona i ai lea i lenei tulaga e aoga le faʻaopopoina le tele i lalo o le maualuga o taliga. O lenei mea o le a maua ai laina o se teuteuga lelei, maeʻa. I lenei tulaga, e le manaʻomia le paleina o le ulu, aua i luga o le mafiafia o lauulu o le isi laupepa o le a foliga mamafa ma ulavale.

Afai e te fia iloa e uiga i le umi o lauulu laulu, matou te fautua e faitau la matou tala.

O le faʻapipiʻi o laʻasaga i luga o le laulu 'umi o le a fesoasoani e fausia se foliga matagofie.

A filifilia se lata, e tatau foi ona taialaina e foliga o foliga. O le mea lelei o se oval, lea e seasea lava. E tofu lava le teine ​​ma ona foliga foliga, e faigofie ona fetuʻunaʻiina ma le manuia le lauulu.

Mo se tafatolu foliga, o se faʻauʻuga faʻasolosolo ma le gaosia faʻapitoa e talafeagai.

O se fulufulu faapena o le a fesoasoani e faʻaitiitia le paʻu o alafau ma matala le pito i lalo o foliga ile tele e mafai ai.

O tamaitai mimiti lelei e talafeagai mo se puʻupuʻu puʻupuʻu ma se faʻapipiʻi pa, o se pale ua faʻatuina ma o loʻo tafe ifo ni uumi i ona foliga. O lenei mea o le a vaʻaia faʻalogo i fafo.

Ole a e galue e sili auiliiliina ma se sikuea foliga foliga tutusa. Ina ia faʻafiafiaina foliga foliga foliga, e tatau ona e faia se faʻalua mata, ma faʻataʻutaʻu pito. Lulu loka i luga o le tino o le a avea atili faʻalelei.

E tele auala e faʻalelei ai se lauulu lapoʻa:

  • masani faamagoina
  • faasaʻoina curls ma se uʻamea,
  • talotalo.

Muamua filifiliga o le faigofie ma vave. Mo le faia o lea, naʻo le fufuluina o lou lauulu ona faʻapipiʻi lea o le fixing mousse i susu susu. Lenei o le a avatua i lauulu lauulu foliga masani.

O le faʻaaogaina o le uʻamea e talafeagai mo tagata e ana le laulu lauulu. O le faʻasaʻosaʻo o mea fai vailolo o le a faʻamamafaina ai foliga lalelei ma tuʻuina atu i le faʻatusa faʻaalia.

Curling o le sili atu masani masani metotia. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia se lauulu fulufulu, curlers po o fufuluina. Curls o le a avatua le manaʻomia o le voluma i le laulu ma faʻaali le ata manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamamafaina ai le tamaʻitaʻi faʻauʻuina, o manoa e tatau ona faʻataʻuina i totonu. Curls, curled i itu eseese, o le a tuuina atu le ata o le māmā ma le popole.

"Ladder" - o se filifiliga lautele mo soo se ituaiga o foliga

Otiina laina i luga o le tele o sitepu i le faʻavae o se apefai o se laei foliga manaia o le igoa talafeagai. O se lauulu 'sapalai e maua ai teineiti e le gata i le manaʻomia o le aofaʻiga, ae faʻapea foʻi ma se ata foliga lelei.

O le tipiina o manoa amata i le pito i luga o le ulu ma faasolosolo ona alu ifo i lalo. Taulaina ma valivali o le a faamamafaina le folaina o lauulu. Ma sitaili ma se vilivase o manoa o le a faia le laulu e matua matagofie ma matagofie.

O le "apefai" e talafeagai mo soo se ituaiga foliga. O se fulufulu faapena o le a vaʻaia le foliga faataamilo foliga lelei, ma o se foliga tafatolu tafatolu o le a faamaluluina ma nana le faʻaoso.

A faʻaloaloa le mata, e tatau ona tuʻuina ni manoa lemu, ma faʻaputu lelei. O le manifinifi o le a avatua le lauulu malamalama ma le ea malulu, faapea foi ma le voluma faaopoopo.

O le lio foliga foliga o le a fesoasoani vaaia vaʻaia faʻalautele uʻamea umi, palapala. Asymmetric bangs o le a fesoasoani e faʻaalu le ata.

Mo i latou e filifili e suia o latou foliga ma le fesoasoani a lenei laei suluulu, e tatau ona e manatua nei tulafono:

  1. Masini e tatau ona soifua maloloina. Matua vaʻai totoʻa i fautuaga: e le tatau ona vaeluaina! Afai e tupu se mea le masani ai, ona tatau lea ona vave faʻamalolo le lauulu mataupu faʻatasi ai ma le fesoasoani a suauʻu faʻapitoa ma masks.
  2. A o leʻi tipiina, e tatau ona vali le lauulu ina ia tutusa le lanu o le lauulu. I luga o aʻa ua toe tutupu mai ma lauulu mu, o le "apefai" foliga le lelei ma le palapala.

Faʻapipiʻi "apefai" faia i se tulaga faʻapitoa: faʻaaogaina o se fulufulu lauulu fufulu selu. Ae ui i lea, aua le aveʻesea ma se fale fulufulu ina ia aua neʻi mago lau lauulu. O nisi taimi e tatau ona e avatu i lou lauulu le "malolo" - ia faʻamago i se auala masani. I lenei tulaga, o le lauulu laei e foliga masani ma tino.

O le aveʻesea o manoa i se uʻamea o le a avatua i le laulu foliga foliga foliga lelei.

A win-win "apefai" filifiliga o le i ai o se pa. O 'auʻau e tipi foi i vaega eseese. O lenei lomiga o lauulu lauulu o le a aumaia le susulu ma talafeagai i le ata.

Faʻafefea ona fai o se "sikuea faʻalua"

O se vaega o lenei lauulu 'oti o ni ata manino se lua o lauulu. Faʻalagolago i le umi o le laulu tele ma luga o le manaʻo o le tagata o tausia, o le mamao i le va o nei laupepa e lua e mafai ona ese.

O le pito i luga e masani ona faia i se "pulou", o loʻo manino foliga o foliga. I nisi o tulaga, o le pito pito i luga faigofie lava ona pasi atu i le vaega lona lua. I lenei tulaga, rading rooting ua faia e "siitia" le lauulu. Layering e atoatoa mo na teineiti e manaʻomia le faʻaopopoina o le tele o lauulu.

O laupepa taʻitasi e maua ai le voluma ona o le mea moni o le pale foliga foliga sili atu ona matagofie i le faʻavae o le vaega o totoe o le lauulu lapoʻa.

O le fausiaina o se lua sikuea e faia e tusa ai ma ituaiga tekonolosi:

  1. Fufulu lau lauulu ma faʻapipiʻi sina laʻititi o le fafagaina matagofie.
  2. Ua mago sina fasi maea.
  3. O lauulu e vaevaeina i 2 vaega i le mafolafola vavaeina, ui i le ogatotonu o le ulu.
  4. I le parietal sone, e filifilia se filifili filifili ma tipi i le umi e manaʻomia.
  5. Ma, i le isi itu, ave isi manoa o le parietal eria ma vavae eseina, ia ogatasi ma le faʻatonutonu curl. O lauulu e tatau ona tipi i le loka-ia-loka metotia.
  6. O le lauulu o le pito i luma o le ulu o loʻo aoina i se fusi ma teuteu i le umi manaʻomia.
  7. Le isi, faʻataʻitaʻi se seleni e pei o le pito i lalo o le sikuea sikuea.
  8. O le faiga e faʻamaeʻaina e le faʻapipiina o manoa i aʻa.

O se uiga iloga o le sikuea o ni loka tetele i luga o foliga. Ina ia foaʻi lau lauulu foliga gaʻoa, e tatau ona faʻauʻu i le faʻutuaga.

Mo lauulu lauulu, o le sikuea ma le mafiafia pa foliga foliga lelei. E le gata i lea, o le mea mulimuli e tatau ona aʻapa i le laina mata o mata ma tipi i luga o le laina mafolafola. Mo tulaga e lua, o le faʻamauina o faʻailoga o le a avea ma filifiliga aoga.

E faaputu tutusa i le faaputuga ma filifiliga muamua. O pito o le laulu ma se pulumu lapotopoto e tuʻu i totonu. O manoa uumi o le pito i lalo o le fogafale e mafai ona afifi uma i totonu ma fafo.

Ole tausiga faalua e talafeagai mo tamaʻi teine ​​e fiafia e suia ma faataʻitaʻi.

Foliga foliga male lauulu 'ulu "Aurora"

O lenei hairstyle na tietie valea alii ma tamaitai i le mamao 80s. Na avea o ia ma faʻataʻitaʻiga o ona po nei o le "sikuea". Aurora i nei ona po e foliga mai e ese ese, tusa ai ma le masani o le masani.

Aurora o se tuʻufaʻatasiga o lauulu puʻupuʻu i luga o le pale o le ulu ma uʻumiʻu uumi i le pito i tua o le ulu ma foliga. Le teuteuina o lenei retro mea sili ona faigofie. Ina ia faia lenei mea, na ona e fufuluina lou lauulu ma faʻamago faʻamalosi masani.

Ae mo e ana ia lauulu lauulu, e le manaʻomia lenei lauulu e tipiina. A uma mea uma, o loʻo tuʻuina atu mo se ituaiga ituaiga o lauulu. Ma i le tulaga o natura curls, teine ​​o le a tatau ona uumi ma tiga tiga o latou laulu i aso uma faaaoga irons.

Tamaitai ma se lapotopoto pe sikuea foliga "Aurora" sili ona fetaui lelei!

Ae uma ane, o le uumi uumi faʻavaomalo le foliga o le a aoga e faia ai se alofa tunoa. O lenei lauulu 'ulu e lelei tele ma sulu ma le pa umi, tuʻu i le tasi itu.

Le eseesega taua i le va o lenei lauulu uluulu, o le mataituina o le oval laina ma foliga ma lelea curls i luga o le ulu.

O le uluai vaega o le "Aurora" na faia i le faapipiiina o malumalu. O lenei ole matai nei e le fautuaina lenei.

O le lauulu tekonolosi o le Aurora foliga mai:

  1. O le umi o le manoa muamua e tatau ona fuafuaina. A o latou aumaia curl mai le malumalu.
  2. E saʻo 'eseʻese manoa o le itu i le itu o le ulu ma le vaega o le ulu, ona tipi faʻatasi lea. Nei o le a pulea manoa e tusa ai ma le vaega o totoe o le lauulu o le a tutusa.
  3. Le isi, latou aveese le umi mai le toega o le lauulu i foliga.
  4. Fai se vaeluaga e vavaeeseina ai lauulu o le parietal ma le itu faaletino.
  5. O fesoʻotaʻiga o mea faʻaletino ma vaega e fesoʻotaʻi i totonu o le fusi.
  6. Tipi ese pito i luga, taulaʻi i le wiski.
  7. Tuu atu i lauulu laʻau a tafatafa mata.
  8. Faʻautaʻu talaaga talaaga.

"Aurora" o taimi uma o se win-win filifiliga, e le gata mo le tamaʻitaʻi faʻatiga leaga ae o le tamaʻitaʻi faʻaaloalogia. Aemaise lava se lauulu laulu e faʻamalieina ai le augatupulaga matutua, toe foʻi atu ia latou le retro nostalgia ma matagofie faʻamanatuga o talavou!

O lea, e tele naua o auala e faʻaopopo le tele i lau laulu. O filifiliga taʻitasi o loʻo i ai lona lava lelei. Le faʻaiuga i se filifiliga talafeagai, e tatau ona e faʻatuatuaina se tagata poto i le matai. O se lalelei laʻititi lelei o le a amanaia e le gata i manaʻoga o le tagata o tausia, ae ia tuuina atu foi fautuaga agavaa, ia amanaia ia foliga o foliga vaaia. A uma mea uma, o le manuia lauulu lauulu mafai ona sili atu le faamamafaina o itu lelei o foliga vaaia, faapea foi ma nana mea sese. Volumenous hairstyles e lelei mo lauulu manifinifi.

O le laʻei fou ma le manuia o lauulu o se mea lautele "meafaigaluega" mo le faʻaleleia o le lagona o se fafine!

Matou te fautua atu e te faitauina foi i le tele faʻamatalaga auiliili e uiga i moli laulu sinasina lauulu lauulu.

Oti faʻalua o bob ma 'aʻau ma lana ata

O ia laʻei lauulu e aulelei tele i soʻo se ituaiga o laulu, e matua sasaʻo ma migimigi. O le mafai faʻatulagaina o se tulaga ese le lava faʻatagaina oe e manuia faʻaola ma lauulu manifinifi ma le mafiafia.

I se faʻaopopoga, o faʻailoga o soʻo se sitaili e mafai ona aofia i totonu o lana ata lafoia, ma o le auala e mamanuina ai itu uʻamea o se tasi lea o ona sili ona taua.

O le mea moni, o lona faʻatinoina e le tatau ona faʻatuatuaina i le tagata amataina - o le metotia o lona fausiaina e matua faigata. Ae, e tusa lava pe alu i se matai poto, e aoga le faʻamanino pe faʻafefea ona fai.

O le faagasologa o le fausiaina o se lua kapeta i lenei vitio faʻaalia uma mea lilo:

Lelei-faʻatulagaina lauulu laʻasaga e pei o fugalaʻau bob ma faʻataʻutaʻu faʻataʻamilomilo faʻaalia mai i itu sili ona leʻi mafaufauina. I totonu o mea e sili ona faigofie le pu, e mafai ona e filifilia se mea e sili ona faʻamamafaina ai le mamalu o foliga, ma afai e tatau ai, faasaʻo.

Le sili ona lelei ma sili le filifiliga filifiliga o se umi - teuteuina i se semicircle ma teisi manifinifi. E alu i tagata moni, ae aua neʻi galo e uiga i nei filifiliga lalelei pei o le asymmetric pe puʻupuʻu - i le ogatotonu - muaulu niu.

Ia mautinoa e talanoaina uma filifiliga ma lou matai, ma o le a e ofo i le ono mafai ona fausia se tulaga ese foliga.

O ni manatu lelei tele mo le faaluaina ma le pa i le ata o le a le tuua ai oe i le masalosalo:

Oti faalua mo lauulu laʻitiiti

Ole fulufulu e faia ile laulu o soʻo se umi. E malosi tele, ma o isi taimi e foliga puʻupuʻu ai filifiliga pupuu foliga. Ole lavelave ole laina pito i lalo e fatuina lava laina matagofie.

Ae o vasega o sitaili ma se tasi o filifiliga sili ona manuia e manatu o se sikuea faʻalua mo laulu feololo. Lona aoga e le mafaafitia - e alu i le toetoe o tagata uma, ma faafetai i le ono mafai ona faia se tagata tusia, o lenei laʻei lauulu e masani ona tulaga ese.

Pau lava le itu e tatau ona amanaia, ae i le leai o se tulaga e faʻamatalaina ai i mea le atoatoa o le lauulu - e matua faʻamamafaina faʻailoga uma itu lelei ma faʻaletonu o lauulu.

Ma afai o lo latou faʻaalia lelei e le o se mafuaʻaga e mumusu ai i se ata lelei, ona "vaivai", vaeluaina poʻo ua le lelei lalagaina o lauulu o le a le mafai ai ona e faʻaaoga lelei.

I lenei tulaga, stylists fautuaina malosi lototele faaaogaina eseese lanu eseese filifiliga, faia o aulelei ma le aofaʻi voluma na o le faʻatamaʻia o le laʻau lauulu.

Faʻalogo i le ata, o se lalelei bob lauulu i se lavelave lanu lanu foliga sili atu le matagofie:

Le faiga masani o se uumi sikuea sikuea

O le lauulu o le uumi i tauau e taua tele i le sitaili o mamanu. O le lua-vaega, lavelave mamanu o le pito i lalo mafai faʻatagaina oe e tuʻuina atu ia i latou lelei vaega, tele ma le taulimaina pe a taʻoto.

E i ai filifiliga e lua mo le fausiaina o se mea uumi fa kapeta. Ole mea muamua e faʻamasania, pe a fai o le vaega pito i lalo i luga o le occipital vaega e fausia e pupuʻu ma le tipiina. O lenei metotia faʻaalia ua maua ai le lauulu lauulu ma se matagofie silhouette tali. Ma e leai se aoga mo le mataupu pe a fai o le fulufulu o le a ofuina i lana faiga masani - curling pito o le lauulu i totonu.

O lenei filifiliga e fetaui lelei mo i latou e mulimuli i le poto faigofie i latou lava ata. O ia, i le itu, o se tasi o le toaitiiti e foliga lelei tele i lavelave - lulu lauulu po o le aulelei tele lauulu. I lenei tulaga, ua lava lea e faʻaʻataʻuina ai le pito o sikaili ia maua se sili atu, ma sili ona taua, puleaina le tele o lauulu.

Le filifiliga fou-lua mo lauulu umi

Matua faʻaaliga mataʻina ma le masani ai foliga vaʻaia se vaʻaiga fou o sea laei. E alofagia o ia e tagata e fiafia e fai suʻesuʻega ma ni fofo le aoga. Nofoa kapeta mo fulufulu uumi i lenei mataupu ua faʻaavanoaina i le saʻo o le faʻapau pepe. O le vaega pito i luga e puʻupuʻu ma toe faia ma le faʻamaoni le mamanu o le lauulu lauulu masani; lona umi e mafai ona oʻo uma i taliga o le taliga ma le laina o alafau.

Ae o le vaega totoe o le laulu e faia i le tele o mea eseʻese, o isi taimi mafaufauga mafaufauga. E mafai ona avea ma se lavelave o le tele-level fashion cascade, po o le mamanu ma le uumi, lavelave "fulu". Lenei o se tasi o sili ona lelei togafiti i faiga faaonapo nei - e fefiloi faiga masani ma le aloaia i se tasi hairstyle.

I soo se tulaga, o le a le mamao ese mai le pikiina o se lanu lanu fou. Faʻamamaina ma o taimi uma flawlessly foliga faʻamalamalamaina poʻo valivali lua i le tolu tone e mama nai lo le lanu o lou lava lauulu. Ae susulu lanu toe foʻi i foliga.

Ma o lea, valiina le apo, aemaise teuteuina i se lata po o "fulu" i se lanu ese ai o le a le talafeagai. O lenei, o le mea moni, o se filifiliga lototele, talafeagai mo tagata e ona le leai-conservative ata. Ae foliga sili ile ola male tagata taitoatasi.

Gauai atu i le lanu lanu o le faaluaina tausiga lauulu i le ata i lalo:

Uma e uiga i voluma 'oti

Lauulu ma le aofaʻi o laulu i luga o lauulu laʻitiiti - manuia tele le manuia, aua o lenei umi o se eleele matagofie mo le fausiaina o ituaiga eseese o fulufulu. Tele faalagolago i le foliga ma le umi o le manoa, ae o le mea moni, i le foliga o foliga ma le lanu o le paʻu.

E i ai lauulu e mafai ona faʻamaufaʻailogaina i mea masani, latou te foliga mai e foliga masani, ae e leiloa lo latou taua. E aofia ai ma le ulu fugalaʻau, ma le i ai o le pa ma lona leai, o le bob haircut, o le bob-bob, o le laititi le lauiloa lauiloa o le bob, lea e matagofie lona tuʻufaʻatasia ma se taleni saʻo.

Toʻafa o se ituaiga i ona faʻagaioiga eseese.

Mo fulufulu mafiafia ma mafiafia, o se filifiliga sili ona lelei, o se lauulu vavaeina, lea o le a avatua se fausaga faʻapitoa i ia manoa. I le manifinifi curls o le a ia tuuina mamalu ma le tele.

Asymmetry foliga foliga manaia uma, tele-tulaga faauu o lauulu, lea e sili ona talafeagai mo teineiti ma perm. E faʻapea foi, o curly curls e talafeagai mo hairstyles ma overhanging curls.

Filifili se lauulu e tusa ma foliga

A o le i alu saʻo i le fausiaina o fulufulu lauulu, e tatau ona e amanaʻia lauulu mo le tele i luga o lauulu feololo, lea o le a fetaui lelei ma le foliga ma foliga o foliga, ma faʻamamafa foi le fausaga ma le paolo o lauulu.

O se mea e le mafaitaulia, ma o lona matagofie e le gata i le teuina o mea faigaluega, ae faʻapea foi ma luga o se lauulu tipi

Faufautua!
Ina ia iloa tonu foliga o lou mata, tu i luma o le faʻata, selu uma ou manoa i tua, ma faapipii le au.
Faatasi ai ma ou lima, lio ou foliga ma se faʻailoga i luga o le faʻata.
Ma, suʻe poʻo le fea faʻailoga foliga e tutusa lelei.

A filifilia se lauulu, tapa le foliga o le mata: o le manuia o le laulu e faʻalagolago tele i lenei mea.

Volume lauulu mo lauulu lauulu - filifiliga e tusa ma le foliga o foliga:

  • Ova foliga. O sea tagata ua manatu i ai o le masani - o mea uma tusiata foliga, faia vali, e masani ona o mai latalata i le oval, tutusa lava faʻaaoga i lauulu. Lenei, matua talafeagai uma ituaiga o lauulu e talafeagai.
  • O chubby aulelei o le a ofi se sikuea masani e aunoa ma le pa. I lenei tulaga, e tatau ona e amanaʻia lauulu, faʻapea le fautua mai o le i ai o asymmetric loka, faʻapea foi ma se pale maualuga - uma ina ia nana ai le lautele o alafau.
  • O se fulufulu asimetele ma le i ai o le faʻapipiʻi fulufulu e mafai ona faʻalelei ai se laititi sikuea foliga. So soften le foliga o le lauulu i galugalu curls e le aofia ai le sitaili i tua.

Filifiliga mo foliga atoa foliga

  • E mafai ona faʻalatalata mai le tafatolu foliga i foliga lelei ona o le sasaa o lauulu ma le malamalama, e oʻo foi i se vai pulu. E sili atu le teteʻe atu i le mafiafia o apaʻau ma le lamolemole lamolemole teuteu, sili atu i faʻasologa o paʻu i totonu.
  • Afai o le rhombus foliga, ia e sili atu le tipi o ni auvae uumi ma filifili se lauulu laʻititi ia te ia, lea o le a pupuni atoa ai le muaulu, ma loka itu i taimi uma o le a "le masani ai".
  • Curvy ma pupuu laulu fetaui fetaui faatafafa.

I le ata e mafai ona e vaʻaia e ese lavalava laʻei e eseʻese foliga.

Faufautua!
Mo le faia o se sili ona lelei le 'oti ulu, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faʻapitoa stylist o le a filifili lelei le ituaiga o lauulu e tusa ma le ituaiga o ou foliga, ma faʻatautaia lelei foʻi, aua o iinei o le faʻatonuga e taua tele.
Le tau o le galuega, e ui lava e mafai ona fai si maualuga, ae i le tele o taimi o lenei filifiliga e sili atu le lelei nai lo le laulu e faia i le fale, o lona taunuuga e le o taimi uma e mafai ai ona faasaʻoina e tusa lava pe faʻapolofesa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a te filifili lelei lauulu, e mafai ona nana ai ni sese laiti:

  • Afai e manifinifi le mata i le taimi lava e tasi e faʻamalosi ai, ona faʻasolosolo lea o lauulu oti ma faʻamalosi laina iinei o le a lelei.
  • Ole foliga malu ma le malu ole a faʻamamafaina ai le faʻatulagaina ma laʻau fafine.
  • O se lauulu lauulu lauulu atamai ua nana ma le nana se uumi umi, ma si curls laiti o le a nana ai se tamai.
  • I le mea e tupu ai, o mata o le teine ​​faʻapipiʻi latalata i le tasi le isi, e manaʻomia le filifilia o se sitaili e aofia ai curls luga aʻe ma loka itu faʻataʻoto i luga o alafau.
  • Afai ei ai tele lau malo ma le mamafa lauulu, ona tatau lea ona e faʻaeteete i laʻasaga laʻau lauulu. Afai e seasea ma manifinifi - ona tetele lea ma faʻasologa fausaga.

E tele auala e suia ai ata - filifili "lau"

Ituaiga o lauulu sili ona lauiloa

A fausia se volumetric lauulu, i le tele o tulaga, o le faavae o se lauulu 'ulu, se pi umi, poʻo se faʻasologa. E faʻalagolago lava i le ituaiga lauulu, lona lanu ma le fausaga. O le lauulu lauʻeleʻele aveina o se faʻataʻitaʻia o loʻo faʻataʻalo ai le fesoasoani ile tele o metotia faʻapitoa, ma ina ua maeʻa faʻamamafa e faʻafetai i le faʻailoaina ma le lanu.

O filifiliga lauiloa e lisi atu i lalo:

  • Lolomiina o lauulu ile laulu lauulu. O lenei lauulu 'ulu e mafai ona faʻaigoa lautele, aua e fetaui lelei i soʻo se ituaiga o lauulu, ma e tele naua o mea e suia ai.
  • O le fulufulu mamoe o le bob o se filifiliga mo saʻo ae le mafiafia o filo. Faʻaopopo le lauulu lauulu i le faʻamamaina o loka a tagata taʻitoʻatasi, atoa ai ma o latou lanu, o le lauulu foliga o le a foliga pupula mai lava ma sili ona lelei le tino, e fausiaina ai le tele o aafiaga.
  • Eseese eseese o le sikuea. I le taimi nei, o loʻo iai le tele o latou - o se sikuea faʻauʻuina i sikoa, o le bob-sikuea, ma faʻapea foʻi ma se sikuea faʻaopoopo e ala i ituaiga eseese o paʻu.
  • Apefai. Laʻasaga togi sue o le a tuuina atu se tele maofa tele, ao latou o le a aveeseina le mamafa mamafa pe a fai o le laulu e mafiafia.

O le pupuʻu o sitepu o faʻafouina e faʻafouina ata, e maua ai i le lauulu le leiloa o le aofaʻi

  • E tele ituaiga o lauulu e fausiaina ile laʻasaga masani, ae ona o le faʻaaogaina o metotia fou mo a latou faʻatinoga, faʻapea foi ma faʻaopopoga i le faiga o vali e le masani ai ma sitaili, ua maua ai lo latou pupula ma le amataga mai.
  • Styling ma faʻailoga. Soo se lauulu 'oti ma le pa e vave faia se fafine laʻitiiti, o le mafuaʻaga lea ua lauiloa tele ai ma e tele ituaiga - mafiafia, faʻamalosiʻau, faʻasaʻo, faʻataʻimilo, asymmetrical.
  • Punk ma le emo faiga. O nei laʻei lauulu e faapitoa lava i sui o nei talavou subcultures. O le valivali o tagata taʻitasi, faʻapea foʻi ma latou lauulu, fesoasoani e faʻataunuʻu le manaʻomia.
  • Lauulu-rvanki O lenei hairstyle e sili ona lauiloa i teine ​​talavou. Latou foliga sili ona lelei i luga o mafiafia ma soifua maloloina lauulu, ma o loʻo faia i luga o le faʻavae o toe lava laei masani masani.

Rvanka o le a avatua se faʻailoga faapitoa i le ata atoa

  • Fulufulu i luga o laina malie. Muamua lava, o le sele tipi ua mamanuina iinei ina ia faigofie ona tuʻu galu. Faatasi ai ma nei oti oti, o le a mafai e se fafine ona faia le tele o filifiliga faʻalelei.
  • Lauulu mo mea uilaʻu. O ia fulufulu ua faamamafaina le faʻaleagaina e le natura ma matagofie uila, lea e mafai foi ona faʻamamafaina e ala i le faʻapupula poʻo le filifilia o le teuteuga saʻo o lauulu.

O le multilayer cascade o le sili ona lauiloa filifiliga i teineiti e manaʻo e faʻaopopo le matagofie i lauulu

  • Tausiga mo talavou. Ole mea moni e aofia ai le faʻaaogaina o metotia faʻapitoa, e faʻapea foi metotia faʻapitoa. O iinei, e mafai e le tagata fai fulufulu ona faʻaali lona mafaufau ma faʻataʻitaʻi, filifili le sili ona manuia filifiliga.

O lea la, e tele auala mo le tipiina o ni manoa - pe a fai o lau ituaiga o foliga, atoa ai ma ou manaʻoga uma, e mafai ona e suia teisi lau ata pe suia atoa - oe e filifili. O le vitio i lenei tusitusiga o le a faʻaalia atili faʻamatalaga i le filifilia o lauulu.

Luga lauulu i le pito i luga ma tua o le ulu: aga i le 2017

O le lauulu manifinifi e avea ma faʻafitauli i le le lava o tapenaga tatau. O lea lauulu e manaʻomia le tausiga ma le tausiga faʻaopoopo. O vaivai vaivai e tatau ona susu ma fafagaina. Afai o le tulaga o le lauulu e le alualu i luma, aua le salamo: o uumi uumi o se vaʻaiga matagofie, ae na o pe a maloloina. Laʻititi ma le leoa, o le a le avea i latou ma mea teuteu, ae i se isi itu, o le a latou faʻaleagaina foliga ma faamamafaina le le lelei foliga foliga.

Ole lauulu manifinifi e manaʻomia muamua sauniuniga

Foiaina le faʻafitauli mo auala lalata ma puʻupuʻu

Ina ua uma ona filifili le pule o le lauulu manifinifi lauulu i suiga cardinal, e tulai mai le fesili e uiga i sitaili. O le faʻafitauli lava lea e tasi i tamaʻitaʻi talavou ua i ai ni tamaulu ulaula. E manaʻomia e filifili le fomu e faʻaalia le oval o le mata.

E manaʻomia le filifiliina o le fomu e amanaia le foliga i foliga

Lauulu lauulu mo taimi uma mo se taamilosaga ma tagata masani

O se tasi o filifiliga lautele o le bob haircut. E talafeagai mo toetoe o foliga uma. E i ai le tele o faʻaputuga filifiliga mo bob. Masani:

  • Faiga masani. O manoa pito i lalo i lenei tulaga ei ai le uʻamea sili atu nai lo pito i luga. E mafua i lenei va o le voluma ua faia. O lenei metotia faʻaavanoaina oe e aveese le leaga le umi ma fauina se manaia ma le manaia sitaili.

Pepe Faʻapitoa

  • A-ituaiga pi. O lenei filifiliga e ese mai i le masani masani i le i ai o luma uumi luma. E foliga le masani ai ma faʻatagaina oe e tu i fafo mai le motu o tagata. Faigofie i le sitaili ma le avanoa o fesuiaiga ma le faʻatulagaina o curls i luma (i le itu, i le tasi itu) faʻatagaina lenei lauulu e avea ma lautele ma lauiloa.

A-ituaiga pi

  • Fulufulu umi umi. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e fefefe i suiga tetele ma e manaʻo e taofi le umi. Ole volumetric effect e le manaia pei o le muamua lua mataupu.

Kare filifiliga mo se foliga le lelei

O se avanoa tutusa mo le faʻaopopoina o le voluma avea ma sikuea. O lenei filifiliga e talafeagai mo se laulu maloloina, aua o le leai o ni manoa o eseʻesega e le maua ai se aʻafiaga tutusa e pei o le bob hairstyle.

Kare lauulu ulu

Faʻafefea ona fausia ni voluma faaopoopo mo lauulu umi

O fulufulu lauulu matagofie e mafatia i le le lava o voluma. E mafua mai i le mea moni o le lauulu i lalo o le faʻamalosiina o ia lava mamafa e faʻasaʻo ma lamolemole. O le tele lauulu lauulu mo le uumi lauulu o se tali aoga e fausiaina ai le manaʻo foliga.

E i ai ni filifiliga mo lauulu e faʻateleina ai le tele o lauulu umi

Oti lauulu mo uumi laina

O ulu mo lauulu umi mo le voluma e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o manoa o eseʻese uumi. E tele ni vaega e faʻaopoopo i le manaʻo manaʻo. Masani ituaiga o lauulu mo lauulu umi:

Lauulu mo Fulufulu Lulu

O se lauulu mo le aofaʻi o lauulu uumi ma se laititi puʻeina o faasitepu e faigofie ma tumau o se filifiliga lauiloa. I lenei tulaga, tipi ia curls ina ia puʻupuʻu ia pito i luma, o tua. O le mea taua o le suiga gofie. O se faʻaopopoga lelei e mafai ona tuʻuina atu i se teuteuga saʻo.

Faufautua! O lenei filifiliga e sili atu mo tuʻusaʻo faʻatonu curls. Afai o lauulu curls, o le aafiaga o le a le tutusa ma le lamolemole lauulu. O fulufulu uumi uumi e mafai ai ona faʻasaʻo ma galu o loʻo manaʻomia ona faʻasaʻo i aso uma, ma e faʻaopopoina le taimi mo taualuga o le taeao, ma o sitaili i aso uma e faʻaletonu ai le tulaga o manoa.

Maualuga luga lauulu sitaili pe lata

O le isi filifiliga o lauulu laʻititi ma le aofaʻi mo lauulu umi o se "cascade". Iinei, o le faʻalauteleina o le uumi e le alu mai luma i tua i tua, ae mai le pito i luga i le pito i lalo. O le fesuisuiai o le laulu lauulu e faigofie ona faia i sitaili ma talafeagai mo toetoe lava o ituaiga uma o lauulu ma foliga foliga. O le faapuupuuina pale e faʻatagaina ai le tele.

Lauulu Cascade

Fulufulu fafine fafine vavae ma faʻailoga

O le tulaga lelei o lenei filifiliga ua avea foi e talafeagai mo tamaʻitaʻi ua i ai ni paʻu. O curls curls e fesoasoani i le fausiaina o le faaluaina o le volumetric aafiaga ma foliga manaia. Pei o se filifiliga ma nota o sina laititi, tuu le lauulu e aunoa ma le laʻei. E taua le manatuaina o le ituaiga o lauulu, tusa lava pe o le a le lauulu, latou fluff pe pipii i itu eseese. O ia faʻafitauli e le tatau ona le amanaiaina.

Faaalo kapeta

O pulupulu tetele mo lauulu umi e aofia ai ma se kapeti lautele. O le filifiliga o loʻo iloa i mea lelei nei:

  • E le manaʻomia se taimi taua i le sitaili. O le tuʻuina atu i le uaea se foliga lelei ma manaia e aunoa ma ni taugata.
  • Fetaui lelei mo tulaga eseese. E fetaui lelei mo tamaʻitaʻi pisinisi ma tagata atamamai. Ole a avea ma mea e sili ona taua mo tamaitai talavou e manaʻomia le asiasi atu ile tele o nofoaga ma mea na tutupu i le ao, ma mo faletua.
  • O le lautele o sitaili. Faatasi ai ma le faʻamanuiaina tutusa latou te faʻatupuina se foliga le-filemu ma le afiafi.
  • O le vaifofo mo fulufulu lauulu.