Galue ma lauulu

Keratin faʻasaʻo - uma - mo - ma - faasaga i

Ma o le tala e faʻatatau i le keratin straightening na amata i Brazil mamao pe tusa o le lima tausaga talu ai. Sa faʻapipiʻiina i le fulufulu o le palu o fualaʻau fualaʻau ma vai-vai vai o formaldehyde. Na tuua ma le faamalieina le tagata e tausia, aua o le mea na tupu e mataina: lamolemole, lamolemole, fetaui lelei curls (tusa lava pe o se teineititi ma afu Aferika curls sau i le salon). O lenei aʻafiaga na mafua mai ile lauiloa o meatotino a le keratin - e faʻatumuina vaega na faʻaletonu ole lauulu, e faʻateleina ai le paleni ma usitaʻi, atoa ai ma le faʻamaloloina o le tino ua leaga. Ae paga lea, i totonu o lenei "atigi meli" sa i ai le tele o "sipuni ta." I le taimi o le faʻagasologa, le tagata faʻapitoa ma
ma o le matai sa matua taele i le faʻamalieina o le asu o le asu lea na sau mai le faʻapipiʻi o formaldehyde. Tuuina atu le aofaʻi o le taimi na faʻaalu e le teine ​​fulufulua i ia galuega, e faigofie lava ona mate o le tele vave lona tulaga e avea ma mea leaga, e ui lava o le toʻatele latou te leʻi taofia. Ina ua mavae ni nai tausaga, amata ona faia le tekonolosi mai Amerika, Isaraelu ma Peretania Tele e uiga i le atiaʻeina o se tupulaga fou o oloa lea o le a leaga vaega. Ua fai mai Olga Antonova, o le faufautua faʻapitoa a le au fai mea i le Sharm Distribution, "O le numera o ituaiga o loʻo faʻatauina auaunaga faʻaleleia o lauulu. "O le mea e leaga ai, o le tele o faʻaaogaina o loʻo iai pea nisi o vailaʻau malolosi, e pei o le faʻatupuina o vailaʻau, o le maualuga o le formaldehyde, ma isi vailaʻau matautia. A vevela i se uʻamea vevela, e ui lava ua faʻamau i latou i lona fausaga, ae o le tele o loʻo faʻasaʻolotoina i le ea. E taua le iloa o tusitusiga i luga o le fagu "Formaldehyde Free" e leʻo se mea mautinoa
saogalemu, e faalagolago uma i le ituaiga formaldehyde o loʻo misi i lenei tuʻufaʻatasiga. I le avea ai o se tulafono, o le igoa faʻailoa atu o le oloa e le oi ai le suavai formaldehyde. Ae ua le magagana gaosi oloa i le mea moni o loʻo i ai nei i se tulaga gaosia. Ina ia mautinoa e leai se formaldehyde ma puipuia oe lava, na o le vaʻai
luga o faʻaiuga o suʻega. E manaʻomia le avea lea o le suʻega sili ona onapo nei - NMR (faaniukilia maneta resonance).
O le kamupani a Amerika Keratin Complex, o lona tufatufaina o Sharm Distribution i Rusia, e fiafia e tuuina atu le tele o faʻamatalaga matala, e masani lava ona maua ni tagata suʻega ma faʻaiuga suʻega mai fale tutoatasi. O lea, o le iʻuga o le suʻega mo tulaga saogalemu o le Saogalemu ma le Soifua Maloloina pulega i totonu o fale faigaluega (OSHA, ISA), lea sa faʻatautaia i le 2010-2011, na faʻaalia ai o le i ai o formaldehyde i oloa e valu taimi e maualalo ifo nai lo le fua ua faʻatagaina i totonu o fale faigaluega. Ma ia Aukuso i lenei tausaga, Keratin Complex na avea ma muamua ma naʻo le kamupani le vaega o le "keratin smoothing", o le faʻasologa lea e saogalemu mo le soifua maloloina, lea ua faʻamaonia aloaia mai e le OSHA.
Ou te fia faailoa atu mo le sili ona faamanuiaina taualumaga, mausali le mulimulitaia o le faasologa o tulaga e tatau, lea e mafai na o le taimi pe a uma toleniga ma le kamupani tekonolosi. E ui i le mea moni o le taualumaga i le tele itu foliga tutusa, o loʻo i ai foi ni tele nuʻu e mafai ai ona e mauaina se mautinoa maualuga-tulaga lelei faʻaiuga. O le mea lea, o le a faʻaauau pea ona ofo atu e le matou kamupani oloa Keratin Complex naʻo masini e oʻo iai ni toleniga faʻapitoa. ”

Ma o le lelei ma le tele?

O le isi finauga i le keratin straightening prosedur o le tele ma le lelei o keratin faʻaaogaina. I tulaga o uiga lelei, tele kamupani tetele faʻaaogaina se moni faalenatura oloa maua mai fulufulu mai Alpine poʻo Niu Sila mamoe. O lenei filifiliga e le tupu faafuasei: i lona fausaga, lenei keratin e toetoe lava a tutusa ma le keratin o le lauulu tagata, e aofia ai 18 amino acid, o ana mole sosolo i le sili loloto, ma maua ai se malosi faamalologa aafiaga.
Ae o le tulaga lelei o taualumaga lava ia (taua o le faʻasaʻo aʻafiaga) tele faalagolago i le pasene o keratin. O fuainumera e mafai ona matua ese - mai le 15 i le 90%, lea, e ui i lea, e matua le mautinoa ai se iʻuga, ae mafai ona tosina i tau.
"Afai o le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau e tusa o le 5-10% o keratin, ae le o le 40%, pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i Keratin Complex, e mafai ona faʻaititia faʻaititia le tau o taualumaga ma le tau o vailaʻau lava-
uo, fai mai Olga Antonova. "Ae o le iʻuga atonu e le o le mea tonu na e mafaufauina." O le mea moni o lauulu uma e "aveina" keratin i auala eseese uma, o ia mama tagata. E faigata ona vavalo pe fia o le a maua i lau mataupu. Ae ia mautinoa le maualuga maualuga o lenei vaega o le galuega autu a le gaosi oloa. Ia mautinoa le pasene o keratin, o nei faʻamatalaga e tatau ona tuʻuina atu ia te oe i le ituaiga o tusi faʻamaonia, i le mea e tatau ona faʻaalia numera talafeagai. A leai
I lenei tulaga, e maualuga le ono iai o le keratin i le oloa o le a faʻaititia ma o le lauulu e le malolo. "
O se tasi o fesili autu fesili e tagata faʻatau oe ua sauni e faia lenei faʻapitoa faʻataʻitaʻiga: o le a le umi o se iuga sili ona lelei? O le mea moni, o vaitau mo keratin smoothing o loʻo i ai (tolu i le lima masina, faʻamoemoe i le ituaiga o laulu
ma le uiga o le isi tausiga). Tele faalagolago i le amataga tulaga o lou lauulu, o le tausiga o nisi tulafono laiti e leai se taua taua. Manatua le mea autu: ina ua maeʻa le lamolemole taualumaga mo le tolu aso (72 itula), o le lauulu e le mafai e le na o le fufuluina, ae e faʻapea foi ona faʻailoaina i soʻo se susu. I se faʻaopopoga, e taua le faʻamautinoaina o pea o laina e faʻasaʻo e mafai (e aloese mai le fausiaina o lipine). O le mea lea, leai ni lauulu ulu, fusi ulu, pulou pulou ma masani solofanua. O le mea moni o le polymerization o keratin tupu faasolosolo malie, ua iʻu i le lauulu mulimuli ane 72 itula.
“E le mafai ona tu i le tolu-aso vaitaimi e aunoa ma le kulimi? Leai se fesili! Ua leva ona mafaufauina mea uma mo se taimi umi, fai mai Olga Antonova. - E mafai ona e faʻaaogaina le solo mago mai le Keratin Complex poʻo le SexyHair, ma o ou laulu o le a foliga fou ma lelei teuga i aso uma e tolu.
Mo i latou e manaʻo e fai le faʻasologa i se taimi puʻupuʻu (o lona uiga, i totonu ole itula) ma le faʻatali ile 72 itula, ua fautuaina e le Keratin Complex le le filifilia o le faʻasaʻo masani, ae o le kilatinati e faʻasolosolo auala. E faʻavae i luga o le keratin trion protein ma se copolymer faiga e faʻatagaina ai oe e tuʻulafoaʻi le paʻu, curls, se tamai temoni, foaʻi lou lauulu i le lamolemole ma susulu, ma faʻaitiitia foʻi le taimi o loʻo faʻaaluina i aso uma styling. Ae o le autu aoga o lenei faiga o le a maeʻa le valu itula e mafai ona e fufuluina lou lauulu, faia se sili ona lelei sitaili ma alu e uiga i lau pisinisi, aunoa ma le fefe mo le iʻuga. O le faʻagasologa lava e tasi le itula, e ese le manaia mo tamaʻitaʻi fai pisinisi e taua tele i minute uma, ae ia e manatua, e ono tele le umi o le aʻafiaga o lenei faʻagaioiga, pe ono i le valu vaiaso. Lenei o se sili filifiliga mo i latou e fiafia manino geometric lau 'oti e manaʻomia le atoatoa lamolemole ma usitaʻi i lauulu. I le auala, o le tau o lenei faiga e sili maualalo ifo nai lo Keratin Complex taimi uumi smoothing tau. Mo i latou e mananaʻo e faʻaleleia atili o latou lauulu, ae i le taimi lava e tasi faʻatumauina le latou laupepa, o loʻo i ai se Intense RX faʻaali taualumaga. E toe faʻatulaga le laulu, toe faʻaleleia lona malosi, faʻaititia lona palapala, faʻamaluluʻulu le lauulu ma le 25 pasene keratin faʻaatura, e faia ai pea faʻasologa o uʻamea, lamolemole, pupula ma olaola i le maeʻa ai o le uluaʻi faʻaaogaina o le oloa. O le faʻaiʻuga e sefe i le lima i le ono fufuluina ma e i ai le faʻaopoopoga aʻafiaga. Taualumaga
Lelei tele mo na tagata faatau oe popole i fugalaʻau mamago ma susu.
I se faʻaopopoga, a maeʻa, o loʻo taofia pea le lauulu i le laulu, e tumau ai le laulu i laʻau, ae le atoatoa lelei, pei lava ona umi ona faʻaʻumiʻumi.
Ole faʻamanuiaga taua ole Keratin Complex ole auala lea e le mafai ai ona faʻaleaogaina le disulfide fusi o le laulu, e le faʻaleagaina, ae naʻo faʻaloaloa. E faamaonia lea i le mea moni e faapea, i nai masina talu ona maeʻa le faiga, e toe foʻi le laulu i lona tulaga sa iai muamua. O le mea lea, o le taualumaga e mafai ona toe faia i le fa i le lima masina. "

E i ai le filifiliga

Dikson ofo atu Dikson's DKA Booster, lea e faʻalelei le laulu, ola maloloina ma faʻamamaina eletise eletise. O le DKA Booster ua mafai e le gata e faʻasaʻo, ae ia toe faʻaleleia atoa le lanu, vavaeina, faʻafomaʻiina lauulu. E maua mai ile iʻuga e lima masina. O le faʻavae o le DKA Booster faʻavae faʻapitoa faʻapitoa, lelei taua o le leai o le formaldehyde, o se vailaʻau e lamatia ai le soifua maloloina. Ole vaega autu ole vailaʻau o le laʻuina mai ole faʻapipiʻi masani ile fulufulu o mamoe a Niu Sila. I le auala, lauulu lanu e mafai i totonu o le vaiaso pe a uma le taualumaga. Ua faʻaalia e le Dikson oloa e fa mo le faʻapipiʻiina o keratin, togafitiga ma le lagolago mulimuli i faʻaiʻuga i fale faʻapaleni ma le fale Dikson Keratin Action Booster.

Vaega 1 DKA - muaʻi togafiti i le faʻamalama.
Laupepa faʻapitoa mo malu ma le loloto o lauulu fufuluina (muamua togafitiga). Aveese le toega o le lalagaina, le faʻaputuputu faʻaleagaina ma tulaga o le asu. O le faiga o laupepa e fesoasoani e faʻateleina ai le ulu atu o keratin i totonu o le lauulu laʻau.

Vaega 2 DKA Faʻalauiloa - keratin faasaʻo.
Amino acid ma protein ulufale i totonu o le kula, toe faʻaleleia le fausaga ma mautu i totonu o lauulu. O se taunuuga lelei e vave matauina:
ofuvae, lamolemole ma maloloina. E mafai ona faʻaogaina mo ituaiga uma o lauulu, o le natura ma faʻafomaʻi togafitiga.

Vaega 3 DKA - laupepa faʻamalositino gaosi.
Malu moli ma bioactive organic keratin mo lauulu fufulu, tausiga ma le tausiga o le faʻaiuga o le DKA Booster.

Vaega 4 DKA - bioactive keratin kulimi.
O lenei maualuga-faʻatusatusaga bioactive okeni keratin conditioner puipuia ma faʻalauteleina le aafiaga o le DKA keratin straightening. I se faʻaopopoga, i le masani ona faʻaaogaina, loloto le fafagaina o lauulu, maua ai le malosi ma le soifua maloloina. Fuafuaina mo ituaiga uma lauulu ma e faʻaaogaina pe a uma le DKA bioactive keratin shampoo vaega Nu 3.

Keratin poʻo Pasila lauulu faʻasaʻo - o le a lea?

Ae o faʻataʻitaʻiga ma lauulu e le masani ona muta. E masani lava, o le iʻuga o le tele o suiga e matutu, ulavale manulagi vaivai e te le manaʻo e paʻi atu i ai. Sa e mafaufau e uiga ile faiga ole a fesoasoani e faʻamalolo ai lou lauulu ma faʻalili ai laʻasaga faʻataʻamilomilo ile lamolemole saʻo ia faʻasologa?

E saʻo na faiga - faʻapipiʻi lauulu keratin. O le igoa lona lua o le Pasila faʻasaʻo. Na amata ona mauaina le keratinization i le lauiloa Rusia maketi i 2010.

Manaia o taualumaga

O le a le uiga ese o le faʻagasologa?

  • Keratinization o se muamua togafitiga lauulu. Keratin, o le vaega autu lea, ulu i le fausaga o lauulu ma faʻatumuina avanoa i luga o laʻau uma i le taimi e faʻapipiʻi ai i lauulu.

O le aafiaga e vaaia i le lavalava mata.

  • Ina ua uma ona faʻasaʻo, le laulu e lamolemole, talu ai luga o le ufiufi i luga o se vaega o keratin, faʻafetai ia i ai lauulu flakes fetaui lelei.
  • Ole foliga vaaia ole laulu e suia tele. Ua aliali ia lauulu lauulu, ona o ia lava curly curls mafai ona sasaʻo. I se faʻaopopoga, o manoa e maua ai susulu ma foliga maloloina.

Tau ma isi mea

Faatasi ai ma le tele o tulaga lelei, keratin straightening e lua minus. Muamua o le tau. O le tau o keratinization eseese e fua i luga o le umi o le lauulu ma mafai ona oʻo atu i le 7000-10000 rubles. Ole vaega lua ole formaldehyde, ole vaega ole tupe. O lenei vailaʻau o se mea oona mo tagata ma i le tele o taimi e toe fai ai faʻagaioioiga, e i ai le aʻafiaga o le faʻatupuina ai o le kanesa.

Lamination ma keratinization: o le a le eseesega

A e sau i le fale faʻafiafia poʻo le matai i le sini o le faʻasaʻo o lou lauulu, atonu na e fetaui i ni fautuaga se lua - o se faʻagasologa e faʻaoga ai keratin ma lamination. E tele taimi e le mautonu ai nei faʻasologa, e ui lava e le tutusa tele.

Lamination o se isi auala e faʻasaʻo ai curls, ae o lenei faiga e le o se fofo.

Lamination ese mai keratin straightening i o le taualumaga aofia ai le faʻaaogaina o se mea faigaluega faapitoa e fausia i luga o le lauulu o se ata manifinifi e pupuni le fua i le va oi latou (keratin tui i totonu).

Foi, o le eseesega i le va lamination ma keratin sasaʻe o le lavelave o le galuega ma lona umi. E manaʻomia togafitiga keratin e oʻo atu ile 4 itula o galuega, ma e le faigofie ona faʻafetaiaʻia e oe lava. 40-60 minute ua lava mo lamination ma ua mafai e maeʻa le galuega tutoʻatasi.

Aafiaga umi

O le tekonolosi o keratin togafitiga ua avea ma lauiloa e le gata ona o lona ofoofogia taunuuga, ae faapea foi ona o le umi o le aafiaga. O suiga na maua i le taimi o le faʻaaogaina o vaegatupe teuina e oʻo atu i le 4-5 masina, ma ua avea le togafitiga e maumea moni. I se faʻaopopoga, o keratin o loʻo i ai le agavaʻa e faʻaputuputu i le fausaga o lauulu, ma faʻatasi ai ma asiasiga fou i le tagata e teuteu le lauulu e tatau ona e asiasi i le matai e itiiti ifo. O le eseesega lenei i le va o lauulu lamination ma keratin straightening. Ole aʻafia ole gaioiga muamua e naʻo le 3-4 vaiaso ma e leai se faʻaputuputu mafai.

Togafitiga togafitiga pe a uma le taualumaga: le seti e taua

E i ai ituaiga eseese o togafitiga o le keratin. O le maketi mo le aulelei pisinisi ofoina atu fafine tele auala mo faasaʻoina, o lea keratin oloa e ese mai le tasi ma le isi.

  • Ole aʻafiaga autu, e faʻaalu ile teuina ole laulu, e fesoasoani foi e puipuia le lauulu mai le pupula ile la, mago le ea poʻo le malulu,
  • O oloa e leʻo iai le thioglecolic acid ma le amonia o loʻo i ai le tele o amino acids ma vitamini e suamalie i le laulu,
  • Keratin e maua mai fulufulu o fulufulu mamoe, lea e faia ai lenei oloa faʻalenatura ma e le afaina i paʻepaʻe ma uluulu.

Ona o le lautele tele o le lelei uiga o keratin, e mafai ona filifili se pusa mo le faʻataʻitaʻiga oe lava ma faia le faʻasaʻo i le fale. Ma mo le togafitiga ia manuia, mulimuli i le isi laasaga.

Taunuuga i le fale

A amata le faʻagasologa i le fale, faitau faʻatonuga ma ia mautinoa e te le o malamalama i mea o loʻo i totonu o le oloa. E tatau foi ona e sauni mo le taualumaga - le keratin fofo ua i ai se manogi ma le manaia manogi.

Fai uma taualumaga ile faleoloa

A uma ona faʻamautinoaina ua saunia mea uma, matou te agaʻi atu i le togafitiga o lauulu.

Laasaga muamua o le faʻamamaina. A o le i faʻaaogaina le keratin, o le lauulu e matua fufuluina faʻapipiʻi ma se faʻapipiʻi faʻapitoa e fufulu loloto ai sebum ma pefu. Afai e leai sau mea faʻapipiʻi, e tatau ona fufulu maʻusiʻe faʻapipiʻi ma faʻamalosi masani 2-3 taimi.

Ole vaega lona lua ole apalai. A aunoa ma le faʻamamaina o le lauulu, faʻapipiʻi le keratin σύνθεση i le umi atoa o le lauulu (1 cm mai aʻa). E tatau ona taʻoto i paʻepaʻe e aunoa ma le tele, ae ufiufi uma lauulu.

O le vaega lona tolu o le faʻamago.Faʻaʻa le selu ma se lauulu lauulu, vela ua maeʻa faʻamamago.Faʻamolemole ia matau o le a le mafai ona faʻamutaina atoa le lagona o le susu i luga o le lauulu, talu ai keratin e i ai se mafiafia ogatasi, ae e le tatau lea. Aua e te fefe e faʻaleagaina lau lauulu e ala i le mago - e puipuia i latou e ala i le faʻasaʻo.

O le lona fa tulaga o le faʻamau uamea. Le vaega faaiu, i le taimi o matala o matutu i le iuga. Faʻaogaina se uʻamea, faasaʻo ai uila, ma aveina le tasi fasi filo. Faʻasolosolo taʻitasi 3-4 taimi - o le mea lea o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia le aʻafiaga, talu ai i le taimi o le vevela togafitiga o le amata faʻasolosolo o porotini o loʻo faʻatupu i luga le oloa. Ona o lenei, o le a faigofie ai le lauulu.

I le maeʻa o keratinization, o le lauulu e tatau ona sasaʻo ma susulu. I le muamua 3 aso, e le mafai ona faia ni gaioiga i le lauulu, i le faʻatumuina o manoa i tua atu o taliga - o lenei mea e mafai ona mafua ai le curling a curl, e le tatau foi ona susu le lauulu.

Fiafia lou lauulu

Ioe, o le faʻasaʻo i le fale e le faigofie tele, aemaise o le taimi muamua. Ae matauina uma manaoga oe le a maua se taunuuga lea e aoga le taumafaiga.

Ruslan Khamitov

Fomaʻi o le mafaufau, Gestalt fofo. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

Na foliga mai na faia e Kokoshoko ile taimi mulimuli.

afai e te sasaʻo saʻo, ia koko. ae ia manatua le maua ai aa o le a le tele o le tele e pei o muamua, tusa lava pe a le matai e taofi ese i le uʻuina o le lua centimita i aʻa. keratin e mamafa lava mamafa, o le a tautau ma icicles. E mafai ona faʻataʻitaʻia teuteu kolagen. ia avea ma usitaʻi, atamai ma sili atu le olaola, lelei, masalo teisi saʻo. o se fatuga vaivai lea, ae sa ou fiafia i ai. foliga malulu foliga nai lo keratin. Ia, afai o oe o se paʻu valivali lele, ona aua neʻi e ono lamatia se faʻasaʻosaʻo e fai, o le a pulu le tasi o le a tumau pea ma se ono ono i ai o le 80%

Na ou faitau le tele o manatu faʻatatau i le keratin ma le numera tutusa e faasaga. Ae na te leʻi faamalosi. E ui lava sa ou manao lava. Ina ia mafai ona faʻatumauina ma faʻamalosia lona lauulu, e faʻaali foliga matagofie, na ia faia le "Diamond Shine" taualumaga i totonu Wellness Center 365. Faia mo le siitaga e leai se totogi, i.e. mo le leai o se mea)))) sa laki le faʻafefea. Lulu lauulu

na aua le faia kokoshoko - o le taugofie ma talofa, fofo lauiloa.
Ua ou faia le keratin talu mai Iulai 2014 - Oute faia le cadiveu. O le laulu lava ia e lamolemole, ae o le voluma mai aʻa e le i alu ese - i.e. e lē tautau mea uma pei o icicles)
Ou te alu e moe ma le susu o le ulu, i le taeao ou te ala ae e le pei o le poodle, ae pei o se tagata masani - o loʻu laulu e manaia, susulu) ile timu ma kiona latou e le electrolyzed.
Ma oi latou na tusia ni iloiloga le lelei i le taimi nei - masalo na faia kokoshoko poʻo se mea faapena) mai le faʻasologa "Aua le fufuluina lou lauulu mo le tolu aso". Ole seneturi mulimuli lenei ma e moni lava G.

faʻaopopo i le 4 oʻu pou - o loʻu laʻau nei)
http://irecommend.ru.q5.r-99.com/sites/default/files/imagecache/copyright1/user-images/189826/lZhl9jSYJqR74Ne9oxv3ew.jpg

faia cadiveu lona lua tausaga! Na ona fiafia i lenei faiga! O laʻu pusi i luga o loʻu ulu na liua i lauulu sili ona lelei

Faatatau mataupu

aua ole faʻamoemoe ose mea manaia, ae mo le matai, e leʻo se mea. leai se mea e masani ai, e le masani ile kalani ma o le matai i taimi uma .. aua o le matai e matua leaga mea. ona o le igoa keratin e naʻo se igoa. o lea la e itiiti laʻau keratin iina, ae o se tapenaga tele atu mo tino (na alu ese mai loʻu ulu e pei ona taʻua) o le mea ua tupu, o le masani ai o le "keranin straightening" mo le matai o le faʻaititia o le vaʻai, manogi, manava faʻafitauli. O aʻu, i le matai, sa ou musu e avatu lea auaunaga i mea uma. O tupe o le tupe ma le soifua maloloina ua sili atu ona taugata) O le a ou tuuina atu fautuaga e fai ia tasi i le tausaga, o loʻo iai lava chemistry, ma e tele isi vailaʻau nai lo keratin i taimi. Ua na o se maketi.

afai e te sasaʻo saʻo, ia koko. ae ia manatua le maua ai aa o le a le tele o le tele e pei o muamua, tusa lava pe a le matai e taofi ese i le uʻuina o le lua centimita i aʻa. keratin e mamafa lava mamafa, o le a tautau ma icicles. E mafai ona faʻataʻitaʻia teuteu kolagen. ia avea ma usitaʻi, atamai ma sili atu le olaola, lelei, masalo teisi saʻo. o se fatuga vaivai lea, ae sa ou fiafia i ai. foliga malulu foliga nai lo keratin. Ia, afai o oe o se paʻu valivali lele, ona aua neʻi e ono lamatia se faʻasaʻosaʻo e fai, o le a pulu le tasi o le a tumau pea ma se ono ono i ai o le 80%

e te iloa le tele o ituaiga, e tele naua auga)))))) Pe a filifilia, faʻalogo i le iai o formaldehyde ma isi mea e leaga mo le soifua maloloina. A faʻamafanafanaina i le uʻamea, o nei mea faʻapipiʻi e maua ai le manogi leaga ma e manava ia i latou (((O lea la, mafaufau i mea lata mai nei. I lea ou te lafo atu ia te oe se suʻega faʻalelagi pe faʻapefea ona filifili keratin mo lau ituaiga lauulu, o iina o le a e iloa ai isi mea eseese http://wow-beauty.ru/ span-style-color-800080-podbiraem-keratin-pod-svoj-tip-volos-aga /

E iai foʻi loʻu lauulu e pei o fulufulu lauulu, na tatau lava ona faʻataʻuina pea le uʻamea ma le uila uila ma faʻamalama. Na Brasilian Blowout, e mautinoa lava na avea i latou sao ma ola maloloina-foliga, ae sa manava lava na ou matua le fiafia lava i lenei metotia, faʻapea ai ma le ulu gaʻo ma le malosi mataʻutia. I le vaiaso muamua, latou te fufuluina 2 taimi i le aso, aua e oʻo i le afiafi ua latou tautau ni palapala palapala, ma afai e te le fufuluina i le afiafi, ona pogisa lea i le taeao. Ma na o le 2 masina na avea ma auala na ou te fia vaʻai ai ia latou. O le fuainumera ua fufuluina ma ua mafai foʻi ona vaʻai i latou ia sili atu ma le toʻamalie. I se faapuupuuga, ou te le fautuaina lenei faiga i e e ona le laʻau uʻumi i aʻa o laulu manifinifi.

Latou tele tala e uiga i le afaina o le keratin straightening, ae o tatou teineiti e le fefe o se mea!

Tofotofoina Oe Lava - Inoar Moroccan Hair Keratin. O se mea faigaluega e faʻasaʻo ai le laulu e le faia ia mamafa ma e le faʻaleagaina, i se isi itu, e sili atu le soifua maloloina ma lelei. Ole aafiaga o le faʻasaʻoina e tumau 5 masina.

Fono: Matagofie

Fou mo le aso

Lauiloa mo aso nei

O le tagata e faaaogaina le Woman.ru 'upega tafaʻilagi malamalama ma talia o ia e atoatoa ona nafa mo mea uma vaega pe faʻasalalau atoa e ia e faʻaaogaina le auaunaga Woman.ru.
O le tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a le Woman.ru e faʻamautu mai le tuʻuina atu o mea na auina mai e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le gata i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le tagata e faʻaaogaina Woman.ru, o loʻo lafoina mea, ua naunau ina ia faʻasalalauina i latou i luga o le tulaga ma faʻaalia lona maliega i la latou faʻaaogaina atili e le faʻatonu o le Woman.ru.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Iʻuga umi

Faʻasaʻo ma le toe faʻaleleia ma le fesoasoani a mea faigaluega faʻapitoa e tolu i le fa masina. I lenei taimi, e mafai ona e faia ni sitaili, vali, masani ona fufuluina lau lauulu. O lenei aafiaga e ausia ona o le mea moni e le tupu le mea i le pito i fafo o le lauulu, ae o lona fausaga. Ae ui i lea, e le tatau ona i ai ni ou mafaufau e uiga i se iʻuga matagofie. E le o le pito mulimuli o lenei mea o le a taʻitaʻia e le poto masani a le matai, o lona mafaufau loloto i pisinisi.

Fautuaga: Filifili se matai lauiloa, o ana galuega e tele faʻamatalaga. A mafai, talanoa ma tagata faʻatau muamua. Aua le misia uma leo leo - masani ona latou liliu mai e moni.

Foliga tino o lauulu: matagofie "Hollywood" lauulu

A maeʻa ona saʻo, e faʻasolosolo ona sulugatiti, usitaʻi, e aunoa ma le faʻamanuiaina o latou pito. Latou te susulu, vaaia mafiafia. Ona o le pupula na aliali mai, o le lanu ua amata loloto, lea e matauina tele i luga o le enaena lauulu lauulu ma brunettes. Uaalili ma faʻataʻavaleina curls. Ae aua le popole i le voluma - e taofi pea, ona leai se mea e te fefe ai fua i icicles. Matou te iloa uma le tele o le foliga mai o lauulu e aafia ai le ata i le atoa, o lenei mea e le mafai ae na o le fiafia.

O meatotino e maua ai lauulu

I le faaopoopo atu i suiga i fafo, tagata e faʻatauina o faleʻaiga e matauina isi lelei. Ua sili le malosi o lauulu, e le vaeluaina, aua o pito e faʻamau pe a maeʻa le faʻagasologa. Fragility faaitiitia tele - loka tausia fetuutuunai tusa lava i lalo uamea hairpins. Talu ai o le lauulu e puipuia mai itu uma, e le tali atu i aafiaga le lelei a matagi, leaga vai, vevela. Ae peitai, e le o lona uiga o le savali i le malulu e aunoa ma se pulou o le a alu e aunoa ma le faʻasalaina.

O manoa pe a maeʻa le faʻagasologa e le fememeaʻi, e le faʻapipiʻiina le eletise, latou te tumau i le suauʻu - e matua le mafai lava ona iloiloina.

Faigofie tausiga: aupito maualalo meafaigaluega ma masini

Tagata e ofuina fulufulu lauulu pe a uma le taualumaga e mafai ona toesea saogalemu a latou uʻamea, foams ma varnish. Afai e te manaʻo e faʻaʻumiʻumi ni laei malulu - o lenei faʻaaogaina e talafeagai. Ua maeʻa lelei le nonoa o saofaʻiga, ma faʻasaʻoina ai le tele o le taimi ma taumafaiga na alu i le faʻafaigofie.

Tele faalagolago i le kalani.

Ina ia maua le faʻaiuga, i le amataga o le taimi, e tatau ona mulimulitaʻi i faʻamalosiʻau a le matai. Mo le 72 itula, e manaʻomia le puipuia o lauulu mai soʻo se susu - pe o le vai, kiona, timu pe o le mamafa foʻi o le puao. Ma le isi, ina ia mafai ona faatumauina le aafiaga i le lumanaʻi, e tatau foi ona e tuʻua le tapu, sauna - o soʻo se nofoaga e tuʻufaʻatasia le sapalai i le maualuga o le susu.

Fautuaga: ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le iʻuga o se taugata taualumaga, filifili se taimi mo le faʻasaʻo pe a mafai ona e nofo saogalemu i le fale. E leai se tafaoga. O le a le soʻona sili le filifilia o le matutu o le tau, e aunoa ma le faʻaʻumiʻumi timuga ma le maualuga o le susu.

O le taualumaga e matua faigata ma umi.

Alu i le matai, o le a tatau ona e faʻatulaga oe lava mo se umi nofo ile nofoa laʻulu. Ae e le naʻo le pau lea: a o galugalu faʻatasi ma vailaau, faʻapipiʻi le ufiufi formaldehyde. E oona tele, ma ile leaga le ea, e ono faʻaletonu ai le tulaga, e ono amata ona amata ona lemu.

Sese! I le tulaga e aua le faʻatau faʻapitoa keratin straightening oloa e faʻaoga ai oe lava i le fale. A aunoa ma tuutuuga faʻapitoa, poto ma le poto masani, e mafai ona afaina faʻamau ma mea leaga.

Isi vaivaiga o le taualumaga

I nisi o tulaga, a gaogao aafiaga ono aliali i luga o le lauulu pe a uma le taualumaga, lea e na ona faʻaleagaina o latou foliga - ae o se matai lelei e tatau ona vaʻaia muamua lenei. Afai o le lauulu foliga sili atu, o le a leai se afaina o latou, oe e le tatau ona faʻaalu tupe i luga o le taualumaga. Ma se tasi mea e sili atu: o tagata e fiafia iai i le valiina o taimi uma e tatau ona oʻo mai i faʻamatalaga ma le mea moni o le lauulu o le a mitiia vali sili atu.

Keratin toe faaleleia tau tele. Ina ia faia pe leai o se faaiuga e tatau ona fai ma le amanaia ai le tele o itu. Ma ia faaeteete: fai le taualumaga naʻo i totonu o se fale lelei lelei i lalo o le vaʻavaʻaiga a se tagata poto masani. Ia e aulelei pea!

Faʻafefea ona toe faʻaleleia lauulu ma le keratin?

Sa ou suesueina ma le totoʻa le mea na tatau ona ou faia. Sa ou faalogo i le tele o mea e lelei ma leaga, ae ui i lea, na ou filifili e taumafai. Mo se taimi umi na ou sailia se aliʻi, sa ou filifilia se tasi ou te fiafia i le ata o faʻaiuga o keratin straightening, ma fetaui foʻi ma le tau. Le tau o le keratin hair rest e tutusa tutusa i soo se mea.

Ou te fai atu o lenei faiga e matua vaivai tele. Muamua, o le lauulu e fufulu ma se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻamamago tele ai latou. Ona latou faʻamago lea i se fulufulu laʻau, ona togafitia lea i keratin ma amata ona latou tosoina uila pe a maeʻa ona uʻamea ma se uʻamea seti i se vevela.

O le manogi i le faʻagaioiga o se mea mataʻutia - le maʻa ma le mataga. E tusa ai ma loʻu iloa, e manogi pei formalin o loʻo i totonu o keratin. E tele mea ua taʻua mai o nei vailaʻau e faaputuputu i totonu o le tino o le tagata ma iʻu ai i le kanesa. Ou te mautinoa o laupepa matou te faʻaaogaina i aso uma e sili atu le leaga i lauulu nai lo keratin i 3-4 uma masina. E tatau ona faʻaaogaina e le matai le manava puipuiga, pei o se ufimata, i le taimi o galuega, a le o lea manogi e mafai ona avea ma mea leaga.

I le maeʻa o le faʻagasologa, na lapataia ai aʻu e le tatau ona mulumulu loʻu ulu mo le 3 aso. E le mafai ona faʻaaoga shampoos masani, ae naʻo mea e le o iai ni sulfate.

E iai se aafiaga?

O le mea moni, o le lauulu lauulu e suia tele. O lauulu e matua malu, lamolemole, susulu, umi, ma e oʻo foi i le lanu suia i pupula ma tamaoaiga. Ou te leʻi vaʻai i oʻu laulu e pei o foʻi pe a uma ona teuteu ile fale lulu. Peitai, sa ou tei i le lelei o le afa o le voluma ua leiloa. Ua avea le fulufulu mata, ina ia mafai ona tautala, malu. Na fai si ou maasiasi i lenei mea moni, ae fai mai le matai, e le tumau.

I le fale sa ou faʻalatalata ane lava ile faʻata, paʻi loʻu lauulu, ma milimili, ona e matua vaivai ma susulu. Manaia tele! I le tolu aso mulimuli ane, sa ou fufuluina loʻu lauulu ma faamautinoa ua mouese atu le “manaia,” e pei ona folafola e le matai. Ma le isi, o le malamalama galu na aliaʻe. O le mea lea, e le tatau ona e manatu o le lauulu o le a lelei lamolemole i taimi uma. Ae vaeluaina pito ma lalagaina fluffiness o le a alu ese. O le fulufulu foliga o le a pei o se ie siliki - lauulu i lauulu.

Ina ua uma ona fufulu, ou te leʻi toe tuuina loʻu laulu i se la fulufulu, na lava naʻo le faʻamamago ma se solo ma selu. Sa ou matua fiafia lava i le taimi nei e le mafai ona ou popole i loʻu lauulu. O lenei ua ou foliga manaia lelei.

Taua leai

E tasi lava le itu na faʻaletonu ai le aotelega o lenei faʻagaioiga. Talu keratin e mafiafia mafiafia ma faia lauulu mamafa, o le avega i luga o le matauila faateleina i tele taimi. O le mea lea, lauulu e pa'ū vave. I le tagata lava ia, na latou amata lele ma le televave saosaoa. O lenei mea moni na matua faalavelaveina lava aʻu, ae leai se mea na mafai ona faia. Na ou faitau i faʻamatalaga e uiga i le keratin ia faʻasaʻo i luga o le Initaneti, na foliga mai o loʻo tele foi teineiti i faʻafitauli.

Ou te leʻi fiafia lava i le mea moni e le mafai ona avatu le lauulu lauulu. E ui i lea, sa masani ona ou masani ai i lauulu malulu ma sili atu le manaia, o lea sa sili ona manaia le lamolemole mo aʻu.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

Ole gaioiga ole taotoga e alu ile 3 ile 5 masina. Faatasi ai ma se toe fai faʻagaioiga umi nai lo le uma o le muamua. Keratin e faʻamalo malie ese, ae o loʻo tumau pea le laulu lava lemu ma lamolemole. A o le i faia le faiga lona lua, o le curls foliga sili atu le soifua maloloina nai lo le taimi muamua faʻaaoga keratin.

E ui lava i mea lelei uma o le faʻagasologa, na ou filifili lava e le toe faʻaauau le keratinization mo le taimi nei. E leʻo loʻu lea. Ma fai mai o le au trichologists o le lauulu e na ona puipuia i formalin, e aunoa ma le mauaina o ni meaʻai. I le iuga, o le lauulu e na ona pauu.

Masalo ou te sese, ma e te manatu ese. Faasoa atu lou manatu, O le a ou fiafia!

O le keratin hair straightening leaga

O le lalelei alamanuia e le tu pea, ma i tausaga uma e tele ma sili atu agaalofa. O se tasi o na faia mea fou o keratin hair straightening. O lenei auala na vave maua lona lauiloa i totonu o le itupa feusuaʻi. I Mea uma i ni nai itula, uumi uumi maua se foliga teuteuina ma sili atu lamolemole . Ma o le aʻafiaga na 'ausia mo le ono masina! Ae o le tuufaatasiga e matua saogalemu lava mo ou filo ma o le keratin hair straightening leaga? Sei o tatou taumafai e malamalama i auiliiliga uma o lavelave o lenei lauulu.

Keratin straightening: o le a le 'aano o le taualumaga

Fulufulu lauulu mo le tele o vaega o se maualuga malosi malosi vaega. Keratin o se vaega o lona stratum corneum, puipuia o tatou manoa mai aafiaga le lelei o le siosiomaga .

Ole faʻaaliga autu mo le faʻapipiʻiina o keratin o le toe faʻaleleia o le lauulu fausaga e ala i le faʻamalieina ma porotini fausaga.Le faʻavaega e peiseai faʻamau le lauulu mai itu uma, faʻamoemoe puipuia puipuia mai mea leaga uma. O le faiga faʻatagaina oe e faʻafouina lauulu uma mai aʻa i le pito, faʻaosofia le aoga o sili lamolemole.

I latou na faʻaaogaina keratin i le fale i matapulepule ma shampoos latou te leʻi lagonaina se iʻuga matagofie. Ioe, o le lauulu na amata ona foliga sili atu teuteuina lelei, ae o se iʻuga faʻaali mafai ona ausia mai soʻo se semi-tomai faʻapitoa auala. O le a le mea lilo? O mea uma e faigofie iinei - maualuga le vevela. Keratin denaturation vevela o le 229 0 . Ma ina ia mafai ona tui loloto i totonu o le fausaga ma matua mautu le faʻamau i luga o le lauulu, moli taʻitasi o le fibrillar porotini e tatau ona faʻamafanafanaina i se tulaga. O le mea lea, o le faʻauʻuina o oloa masani tausi tausiga ma keratin e le maua ai se faʻaofoʻaiga ofoofogia.

Le aoga o le keratin straightening

Masalo e le o mea uma e matua leaga, ma keratin straightening e matua lelei mo le lauulu. I mea uma, o lenei faiga e moni lava e tele naua:

  • O lauulu pe a uma le gaioiga e foliga maloloina ma malosi . Latou te le mautonu, le faʻataʻitaʻia i sitaili ma taofi a latou lamolemole tusa lava pe timu.
  • Keratin e le afaina tele le faʻatulagaina o lauulu. Ma e mafai ona faʻaaoga le taualumaga ile laulu manifinifi ma faʻavaivaia.
  • Keratinization maua ai se aafiaga umi, ma le taunuʻuga taunuʻuga teuina mo le 6 masina.
  • O le tuufaatasiga o loʻo faʻaaoga i luga o manoa e maua ai le laulu ma le faʻamoemoeina le puipuiga mai le la, matagi ma le vevela faʻapea.
  • E mafai ona e ofuina saogalemu pulou ile vaitau malulu, e aunoa ma le popole o le a maanuminumi le laei, ma o le a avea le laulu i le eletise pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma mea gaosi.
  • Keratin σύνθεση toe fusia uʻamea ua faʻaleagaina e le vali ma perm .
  • O le keratinization taualumaga e mafai ona tuʻufaʻatasia saogalemu ma lauulu lanu. Ole porotini e le tali atu ma mea ola i le lanu, o le mafuaʻaga lea e le manaʻomia ai le faʻasaʻoina o le taimi e faʻaalia ai i le vali.

Ae afai mea uma e matua pupula, aisea na faia ai le vaevaega o manatu o trichologists e uiga i le saogalemu o le faʻafoega mo lauulu?

Faʻaleaga keratinization

Tele teine ​​ua uma ona talisapaia le aoga o le keratin straightening. Ae o le felafolafoaiga e uiga i tulaga lamatia ma penefiti e uiga i le tausiga faʻataʻitaʻi e le faʻaitiitia. E ui lava, i le iloiloina o faʻaiuga a le matai, e faigata ona mafaufauina o le aʻafiaga na maua mai e ala i le auala o mea leaga i luga o le lauulu. Sei o tatou mauaina le mea lilo e faʻalologo i ai le au fai laʻau:

  • Keratin impregnation avea lauulu mamafa . Ma o lenei tuu le faʻaopopoina mafiafia i luga o le folika lauulu, faia latou vaivai. Ole tele o taimi e tau atu ai ile malulu ole laulu ma le laulu na paʻu.
  • I lalo o lona lava mamafa, ua maeʻa ona momoli ia nonoa, ma ua leiloa le fulufulu lauulu. Ma mo tagata e iai le laulu manifinifi, o le aʻafiaga maua mai e ono eseese mai le faʻamoemoeina.
  • O loʻo vaʻaia lauulu e tu latalata i le tasi ma le isi, ma e faʻateleina le malosi o le teuteuina o manoa ma sebum. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e fufuluina lau lau sili ile lua aso uma. Ma e iloa uma e tagata o le masani ona fufuluina, e leʻo sili ona atagia mai ile tulaga ole laulu ma le ulu.
  • Keratin denaturation manaʻomia le maualuga vevela. O le mea lea, o le faʻagaioiga o manoa o loʻo faʻatino i se uʻamea, faʻavevela i le 230 0, e leaga ai le laulu.
  • Le mautonu matai i le tuufaatasiga o keratin mixtures faaaoga formaldehyde, lauiloa mo lona afaina ai le tino . I se faʻaopopoga, i le taimi o faʻamafanafana, vaporizers formaldehyde ma ulufale atu i le manava manava, mafua ai le pala tele ma isi faʻailoga o le onana.

O se tali manino i le fesili pe o keratin fulufulu lauulu e leaga e leai. Ma o le faʻaiuga mulimuli e faʻalagolago i le tomai o le aliʻi ma le lelei o le fausaga na faʻaaoga.

Aua le taumafai e fai le gaioiga oe lava ia i le fale. Ona o le le lava le mafanafana o manoa, e mafai ona e faʻaletonu le tuutuuga o lauulu. Ma o le faʻaaogaina o tupe taugofie e mafai ona iʻu ai i le faʻamaloloina e ala i asu leaga.

Fautuaga: auala e puipuia ai lou lauulu mai mea leaga

Afai e te le fefe i mea faʻaleagaina e ono mafua ai i ou manoa, ia mautinoa o lenei mea leaga e faʻaititia. O nisi fautuaga o le a fesoasoani ia te oe i lenei:

  1. Aua le faʻaaogaina le tautua a matai faʻasoaina e fai le faʻagasologa i le fale. E masani lava, o ia ofo ofo atu tau maualalo. Ae e le o se tulaga lea e mafai ona e sefe.
  2. E tatau ona faapipiiina se paʻu malosi i le potu lea e faia ai keratinization. Siaki le taimi nei ao pueina.
  3. Filifili formaldehyde-leai keratinization tuʻufaʻatasiga . O mea oona e fai ma tau e sili atu le taugofie nai lo le maualuga-lelei keratin fefiloi. O le mea lea, tele matai, ina ia sefeina le tupe, ave faʻamuamua ia latou. Ae o la matou mataupu, e tatau ona faʻamuamua le soifua maloloina.
  4. Uiga saogalemu uma e tatau ona mulimulitaʻi i ai ma le soʻona gaosi metotia tatau ona mulimulitaʻia saʻo. Faʻamolemole ia matau o le keratin σύνθεση e le mafai ona faʻaleagaina i le vai. I le faʻaiuga mulimuli, vai mole mafai ona faʻalavelaveina fausaga polotini, le maua ai le faʻavae o mea uma talafeagai.
  5. E leai se mea e faʻatagaina ai le lauulu ile laumei i le ea vevela. O le vave matauina i le maualuga o le vevela e mafai ona oʻo atu ai i le porotini gaugauina ma le faʻatamaia o le fale lauulu Le faaaogaina o le lauulu faamago na o le mafai i malulu faiga.
  6. A faʻaaoga le oloa, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu. O se tamaoaiga o meaola vailaʻau e mafai ona mafua ai se afaina tele teteʻe. .

Afai e te iloiloina ma le totoʻa uma nuances ma mafaufau i luga o fautuaga i luga, o le ono afaina ai le lauulu mai le faʻapipiʻiina keratin mafai ona aloese.

Keratinization ma maitaga: ei ai ni lamatiaga

Tulaga ese, e aoga le mataala i le ono mafai ona faʻatautaia le taualumaga mo teineiti i le taimi o maitaga. Tina e le manaʻo ia aulelei ma teuteuina sili atu nai lo se isi taimi. Ae faatasi ai ma vailaau faʻataʻitaʻi i lauulu e aoga le faʻatali. E oʻo lava i le masani ai le faʻaleagaina e le fautuaina i lenei vaitau, ae ia keratin ia faʻasaʻo .

O le faʻafitauli atoa lava is formaldehyde. O lenei mea ei ai le maualuga maualuga o tetragenicity ma mafai ona taitai atu ai i le afaina atinaʻe embryonic. Ioe, o matapuling e faʻaaoga i le taimi o faʻagasologa e puipuia ai le ulufale atu o asu oona i totonu o ala. Peitaʻi o lenei tulaga o puipuiga mo le teine ​​i le tulaga e le lava, aua o le faʻavae e mafai ona faʻaaogaina e ala i le ulu.

Ma le isi mea, aua neʻi galo o le taimi o le maʻitaga, o le hormonal tulaga o se fafine e le mautu, ma o le a matua faigata lava ona valoia le iʻuga o le faʻagasologa. E i ai se maualuga maualuga avanoa e le aʻafia ai le laulu i uma pe fofoa lava e sili atu.

O le umi o le faʻagasologa o le 3-4 itula. A le gaoioi nofo i luga o le nofoa mo se taimi umi e ono faʻatupuina le foliga mai o edema i se fafine maʻitaga.

Afai i le taimi o maitaga e te manaʻo lava e faʻaaoga le faʻasaʻosaʻo auaunaga, filifili Amerika keratinization faʻaaogaina saogalemu formula . Le leai o se formaldehyde ma se lelei-ventilated kapeneta o le pau lea filifiliga.

Lea o le tali mautinoa, pe o le keratin hair straightening e leaga, e le o iai. Ae afai e te mulimulitaʻi i le tekinolosi ma faʻaogaina se faʻaoga natura e aunoa ma vailaʻau e faʻaletonu mea e faʻaleagaina, faʻaleagaina i manoa o le a faʻaititia, ma o faʻamanuiaga o le a faʻateleina.

I totonu o faleoloa matagofie, e ofoina atu i tagata asiasi se loloto toe faʻaleleia o loʻo faʻaogaina le keratin. Afai e masani ona aʻafia lou lauulu i le maualuga o le vevela, fai le selu, pe o soʻo seisi auala e afaina ai lou lauulu.

Keratin hair straightening lelei ma leaga, taunuuga

I totonu o fale lalelei, o tagata asiasi e ofoina atu se taualumaga Keratin loloto toe faaleleia . A faʻapea e masani ona aʻafia lau lauulu i le maualuga o le vevela, fai le selu, pe o soʻo se isi auala e afaina ai lou lauulu, ona faʻapipiʻi lea le faiga e toe faʻaleleia.

O le a le keratin faasaʻo

O se taualumaga lea e le gata ina faʻasaʻo manoa, ae ia toe faʻaleleia leaga lauulu fausaga. Keratin faaitiitia aafiaga o le le lelei aafiaga o mea i fafo atu i curls. E oʻo ina suamalie, atili mafiafia ma usitaʻi.

Le a le umi e tumau ai lauulu keratin? E faʻamoemoe uma lava i le faiga na fai ai - mai le 2 i le 5 masina . O se tasi lenei o auala sili ona aoga e toe faʻafoʻi ai lauulu.

Le faiga o le gaioiga o keratin i luga o le lauulu

O lauulu o le tagata e toetoe lava o keratin .

Ae ona o mea leaga i le siʻosiʻomaga, o lenei mea e faʻaititi.

O le mea lea, o curls leiloa lo latou susulu ma ola maloloina foliga.

I le taimi o faʻatatauga, tamai vaega o keratin, tui i totonu o le lauulu, toefuatai le fausaga, faatumuina i vaega ua faaleagaina o le lauulu .

E fesoasoani lea i se faʻavavevave o le toe faʻaleleia, o le mea lea o le a faʻapea ona maua ai le susulu, silkiness, malosi. O sea faʻaleleia malosi e mafai ai ona e fausia se keratin layere e le pa'ū i lalo o le faʻamalosiga a mea taua. Ona fufulu ese lea vaega, ina ia mafai ona toe faia le faʻasologa.

Faʻatonuga mo le toe maua mai o keratin

E sili atu le faʻatuatuaina o lenei tautua i tufuga agavaa faʻaaogaina meafaigaluega lelei. E faʻapefea ona fai le lalelei o lauulu?

  1. Fufulu le ulu i se laupepa faʻamamaina loloto.
  2. O le tagata faʻapitoa e filifilia se keratin mass e fetaui lelei mo lau lauulu. E faʻapena tutusa i filo ma se pulumu.

Taua! E tatau ona faʻaaogaina e le matai le oloa e aunoa ma le afaina ai o latou.

Taua! E mafai ona e faʻaaogaina le uʻamea pe a maeʻa faʻamamago lelei ma se fulufulu.

O le keratin mass fausia se atigi e puipuia mai i le maualuga o le vevela, ina ia latou faʻasaʻo i se uʻamea.

Faia o le faʻagasologa i le fale

O ia toe faaleleia e mafai ona faia e tutoʻatasi, ae e aoga le faʻatinoina o gaioiga ile faleoloa e vaʻai ai ile auala e faʻatautaia ai e le matai.

Mo se faʻamalologa faʻapitoa, aʻoaʻoga vasega ma tusi pasi e le manaʻomia, ae ia maua le iʻuga manaʻomia, e tatau ona e feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

Ae o le keratinization faia na o ia lava e aoga?

  1. Ole eseesega autu ole tuufaatasiga ole keratin mo le taualumaga. O oloa faapolofesa ei ai le malosi faʻamalosi tino, lea e fesoasoani e toe faʻaleleia ma faʻasaʻo ni soʻoga. Ma faʻafefiloi lava na faia e mafai e toe faʻafoi latou fausaga e naʻo sina teisiina.
  2. E sili atu le umi o le togafiti o le salon - e tusa o le 5 masina. Ma faʻasaʻo fale e tatau ona toe faia pe a uma le 2 masina.
  3. Afai e te manaʻo e faʻatau se pili faʻapitoa keratin, ona tau lea o lona tau e tutusa ma le alu i se polofesa. Ae peitai, o tupe ia o le a lava e faʻatino ai se numera tele o taualumaga.

E mafai ona e mauaina ni fua mo masker e faʻaaogaina gelatin, ae ia manatua latou te le avatua se aʻafiaga e pei o palu faʻatasi ai keratin. E i ai foi latou foliga tutusa, ae o mea faigaluega faʻapolofesa e mafai lava toe loloto le fausaga o lauulu.

Fofo lauiloa mo le taualumaga

Lalo o le a tatou mafaufau lauiloa auala mo keratin lauulu faasaʻo.

    Cocochoco - tasi le ituaiga lauiloa.

O oloa a lenei kamupani e maualuga lona lelei, ma o le aafiaga o keratinization umi e oo atu i le 5 masina. O le faʻailoga vaʻaia o le tuʻufaʻatasiga o le toesea o vailaʻau oʻona leaga.

Cadiveu polofesa - i lalo o lenei ituaiga e gaosia ai se pusa faʻapolofesa mo le tautua faʻamatala - Brasil Cacau.

E pei ona mautinoa e le gaosi oloa, o lenei laina talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu. A maeʻa le faʻatinoina o le tautua faʻaaoga lea auala, e mafai ona e faia le sitaili i le aso pe a maeʻa keratinization. Ponesi mo valiina lauulu - o le lanu o le a sili atu ona tumau.

Honmatokyo - Ole kamupani lea e faʻavae i Pasila, e iai aʻa Iapani. O tagata gaosi oloa e galulue ma le lautele o lauulu, o lea e i ai a latou tele filifiliga o pule mo eseʻese ituaiga o curls.

O se vaega iloga o lenei oloa e leʻo aofia ai le formaldehyde.

Inoar - o lea faʻailoga ua tatalaina mai ai se laina mo keratin toe faʻaleleia mo se taimi.

Latou te gaosia ni oloa mo tagata faʻapolofesa ma faʻaaoga i fale.

Meaalofa taumafa salerm - Ole palu faʻatasi lea fulufulu lulu, aua e aofia ai le vailaʻau, faʻapea foi ma vaega keratin.

Afai e te manaʻo e faʻaumatia le afaina o meaola, filifili na o le keratin laina.

Pasila mai le taʻaloga - O le uiga ese o ala o lenei ituaiga o loʻo aveese le eletise eletise mai le lauulu ma faʻamalamalamaina.

E le gata i lea, o vailaʻau malosi e le aofia ai.

Lea keratin e sili ona lelei mo lauulu lalelei? Aua nei galo o tupe e mafai ona afaina ai au curls i auala eseese. O le mea lea, faʻalogo i le faʻatulagaina: e le tatau ona aofia ai se tele o pasene o formaldehyde. Ma o lenei faiga o le a aumaia ai naʻo penefiti.

Le aoga o le keratin straightening

O lenei loloto toe fuataina faʻasolosolo o lauiloa ona o le tele o tulaga lelei:

  • fausiaina se ata puipuia e le pa'ū i lalo o le faʻamalosi a vaega eseese,
  • o le fulufulu e maua ai e le gata i se foliga teuteu lelei, ae o se soifua maloloina la ma le maasiasi,
  • e te faʻaitiiti se taimi
  • loloto totoʻa ma le susu o le lauulu ma mea ai tupu tupu,
  • ua sao saʻo e aunoa ma le faʻaaogaina o le uʻamea,
  • fausaga masani o tupe
  • le lava le malosi o vailaʻau faʻamalolosi,
  • ua foia le faafitauli o le vaevaega pito
  • aafiaga uumi o keratin toe faʻafouina.

Le leaga o keratin toe faaleleia

E ui lava i itu lelei i luga, o lenei tautua e i ai faaletonu:

  • fufulu le ulu i totonu ole 3 aso talu ona le faʻatagaina le tautua,
  • e le mafai ona faʻalauiloaina lauulu ile malosi faʻateʻaina 3-4 aso talu ona maeʻa,
  • ona o le fausiaina o se keratin membrane, le curl avea ma mamafa, lea e mafai ona mafua ai le lauulu lauulu,
  • e amata ona le susulu le laulu
  • I le taimi o le faʻagasologa, e ono le maua le tagata maʻi
  • afai e le ventilasi le potu i le taimi o keratinization, ona mafai ona faʻamalieina formaldehyde,
  • keratin straightening taualumaga o le taimi-faʻaalu ma faʻatupe tautupe.

Faʻauiga e

Keratin o se vaega o lauulu tagata. O le le lava o ia mea, o le a latou le mautonu, le maua ai lo latou lamolemole, agamalu ma eleni, ma avea ma magaugofie. Vaega mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina o se vaega autu mo fomu e faʻaogaina mo taualumaga. Ole auala ole keratin straightening ose seti o gaioiga mo le apalaiina ma le tausia ile maitauina ole maualuga le teuteuga teuteu ile laulu e lamolemole ma faaleleia le fausaga ole lauulu.

Ona o le lavelavea o faʻagasologa faʻatulagaga, o le faʻasologa e mafai na o le faia i totonu o le potu ma le fesoasoani a se matai poto.

Anotusi

I totonu o le tele o le talosaga tapulaa:

  • e teteʻe atu i fulufulu ma a latou vaega o le tino,
  • manua, faʻaleagaina le ulu i o ituaiga eseese, faʻamamaʻi dermatological,
  • faigofie ona leiloa, vaivai tino lauulu,
  • maʻitaga ma faʻasusu
  • matua e oo atu i le sefuluvalu tausaga.

Keratization e le talafeagai mo tagata uma. Ae le i faia lenei faiga, e fautuaina e vaʻai i se dermatologist poo le trichologist.

Laasaga

I le avea ai o se tulafono, ina ia mafai ai ona e alu i se tagata poto faapitoa mo keratin toe faʻafoʻi, e tatau ona muamua lesitala ma taunuʻu i le aso atofaina. Ole masani e masani ona faia ile tolu ile lima itula, faʻalagolago i le umi ma le lelei ole lauulu. E tupu i vaega tele:

  • fufuluina lauulu (e faapitoa le totogiina o mea e faʻamamaina ai lauulu ma le ulu o loʻo faʻataunuʻuina ma sauniuni malosi mo le laʻuina sili atu ona lelei),
  • mago, faʻalaʻe,
  • ufiufi laulu ma le tino i le umi atoa,
  • faʻamamago ma se laulu fulufulu,
  • rectifier togafitiga i le vevela maualuga,
  • aveeseina o vailaʻau totoe,
  • faaiu faʻamago ma se fulufulu laʻau.

O le lauulu lauulu e sili atu ona afaina ai, o lea pe a faʻatautaia, o le vevela o faʻasaʻo e faʻaititia i le lua selau tikeri. Fai le mea lea e tasi i le matua faʻaletonu ma vaivai lauulu.

I le tele o tulaga, ma le faʻatautaia lelei le vaʻai o le lauulu, e maua e lona pule e laʻei lamolemole ma lelei teuina i le aso muamua o faʻasaʻo. E masani lava, o le iʻuga pe a uma le togafitiga muamua e oʻo atu i le fa masina, o isi taimi e oʻo i le ono masina. Ae ui i lea, o le tele e faʻalagolago i le ituaiga o lauulu, lona mafiafia ma le iai o le leaga. I le taimi lava e tasi, o faʻasaʻoga e mafai ona faia pe a talafeagai ai, ae e sili le aua le faia soʻo ina ia mafai ai ona latou malolo.

Ina ia taofia le aafiaga o keratinization i le umi e mafai ai, ua fautuaina e tausia lelei lau lauulu. Ina ia faia lea mea, e taua le faʻaaogaina o le mama faamamaina ma tausi oloa, faʻapea foi le taumafai e aloese mai le soona faigata ma pamu vai. E sili le leaga o le sopo i le sauna ma le taele, aua o le maualuga o le vevela o le a faalēaogaina ai faʻaiuga uma. A e taeele i vai mama ma se vaitaʻele, e fautuaina e faʻaaoga puipui teuteu teuteu.

Tele taimi, faasaʻo e le fautuaina. Afai e paʻu lau laulu i taʻiala fou uma, e tatau ona fai sau malologa mo le tasi i le lua masina.

I lenei vitio o le a tatou taʻuina atu le mea moni uma e uiga keratin faasaʻo.

Faaiuga

Keratin lauulu toe mafai ona matua aoga i le faʻaleleia atili o le fausaga ua leaga ma faʻasaʻo lauulu ulavale.. Ae ui i lea, i le masani ona faaaoga, o lenei togafiti e ono i ai se leaga i le lauulu ma e faigata ona toe faʻaleleia. O le mea lea, ina ia maua ai le maualuga faʻailoga mai le faʻatulagaina, e tatau ona filifili sili sili matai, feutagai ma fomaʻi ae le o le faʻaaoga sese.

Finauga Keratin Straightening

Ole taualumaga e talafeagai mo tagata uma. Ole manifinifi, laʻititi, le umukuka, magaugofie, le mautonu, lauulu ulu - ole keratin ole a fesoasoani e faʻafetaiaʻia ai soʻo se mea. Ma e faʻatagaina ona faia mo le valivali, ma o le lanu pe a uma ona le aoga. Faapea foi ma le auala e mafai ona e vali lou lauulu pe a uma le faʻagasologa (sili ona taua, aua le faia lenei mea i le tolu aso muamua).

O loʻu laulu e fulufulua, mafiafia ma maʻaiʻa - o se tuʻufaʻatasiga masani, ae e faʻaita ai aʻu. I la latou foliga masani, o le ofuina o loʻo fofolemu pe aoina na tutusa lava le le mautonu.

Lauulu foliga lelei teuteuina ma taugata. E mautinoa na e matauina o fetu i le laʻau e tasi. Ma tusa lava pe agi mai le matagi pe o le timu uila, e le liliu le laulu i totonu o se fale aitu. O lenei iʻuga mafuaʻaga masani maua keratin faʻasaʻo. E faʻafaigofie ona selu, faʻamatalaina se lanu pupula, faʻaalia le lamolemole.

Ole iʻuga e sefe mo se taimi umi. A o le aafiaga o isi taualumaga umi mai le tasi i le tolu masina, keratin mafai ona faaleleia atili foliga o lauulu mo le ono masina.

I loʻu poto masani, ma le faʻaeteete lelei, o le aafiaga e umi atu nai lo le mea na folafolaina e le fale mo ni nai masina. O le isi mea, sili atu ma le tausaga na pasia, ma o le laulu na le toe foʻi i lona tulaga muamua.

O le taoto e fai sina umi. I lona ma masani, styling i le masani lagona o le upu oe le a manaomia i uma. O le a lava o le fufuluina ma selu lauulu. A e manaʻo i ai, e mafai ona aoina i se siʻu pe faʻafefeteʻe. E le manaʻomia le faʻasaʻo o lauulu, ae le mafai ona faʻataʻutaʻu (pe i se isi itu, o le a le aoga, aua pe a uma le keratin curls e le taofia lo latou foliga).

Ua malo foʻi loʻu laulu, ae sili malie ile tago atu, ua mama le galu. A mago le lauulu, e foliga mai o se matafaga tumu i lo o maanuminumi lauulu (e pei ona iai muamua). Ou fufuluina e, faʻamago latou e aunoa ma se fulufulu-ma ona o le mea lena.

Keratin faia lauulu malosi. Ma o mea uma lava ona o se porotini, o le faʻavae o le laulu, o lona fausaga mea. I le taimi o le faʻagasologa, se tapenaga o loʻo iai keratin e faʻaaoga i luga o laina ma faʻamaufaʻailogaina ma se uʻamea. Lea la ua toe faʻafoʻi e le oloa le fausaga o laulu, puipuia mai i le mananaia ma leaga o mea mai fafo.

O finauga e faasaga ia keratin faasaʻo

O le oloa e aofia ai formaldehyde. O le carcinogen lea e mafai ona mafua ai le oona, o se mea teteʻe i le maʻi pe faʻatupuina ai le tutupu mai o kanesa.

Ina ia taofia lenei mea mai le tupu, i le taimi o le faʻagasologa, le aliʻi ma le tagata o tausia faʻapipiʻi laupepa faʻapitoa ina ia aua neʻi manava mea o loʻo faʻamatuʻuina atu i le taimi e gaosia ai lauulu ma auli. I iloiloga, o nisi o tagata faʻatau na taʻua e faapea i le taimi o le taualuga o latou mata susu, sa i ai se lagona o le le toʻa. Ma i nisi o latou, na faaleagaina ai o latou lauulu. O ai e masani ona talanoa e uiga i faʻalavelave? Teine na liliu i pisinisi tumaoti. O le mea lea, o le fesili pe mafai ona fai keratin ia faʻasaʻo i le fale, o se tali manino ma mautu: "Leai!"

E tele isi natura e i ai (mo se faʻataʻitaʻiga, Cezanne Perfect Finish), peitaʻi, i loʻu poto masani, latou te galue e sili atu le leaga, e ui i le mea moni e faʻapea o le stylists o loʻo i totonu o le salon latou te faʻapea le faʻafeagai. E maeu le alofa.

Lauulu foliga palapala. Ole isi taunuʻuga ole auala ole mea pe a maeʻa ona tatau ona e fufuluina lau lauulu soʻo. Afai o loʻo lololo i lau ituaiga, o lona uiga o le a na o le faʻaletonu: o le a faʻaalia se lagona o le gaʻo.

O lauulu laʻititi ua leiloa le aofaʻi. O e mautinoa na i ai lou mafiafia o lauulu? A maeʻa loa keratinʻo ona taotooto i lalo matagofie. Ma afai e i ai ni nai o latou (ma o le voluma e tulaʻi mai e mafua mai i le mea moni o loʻo latou laʻitiiti teisi poʻo le fulufulu), ona faʻatautaia ai lea o le faʻafitauli. Ma talu ai o le lauulu o le a le mimilo a le o le curling iron po o le curlers, o le a tatau ona e savali ma le lagona o le "tolu lauulu" seiloga e maeʻa ona fufuluina atoa le tapenaga.

Faailoga ma contraindications mo keratin faasaʻo

Ae e te leʻi alu i le fale faʻataʻitaʻi pe o le faia o lenei toe faʻaleleia i le fale, faitau i faʻasologa mo lona faʻatinoina. O ai e talafeagai iai lenei auaunaga?

  1. Tagata e anoanoaʻi ufiufi.
  2. Mo i latou e faʻalogologo curls.

O a tulaga e tatau ai ona e musu e faʻatino lenei auaunaga?

  1. A faʻapea e faʻaleagaina le papala.
  2. Paʻu faamaʻi.
  3. Oncological faamaʻi.
  4. Afai o le lauulu e ono leiloa.
  5. Vailaʻauʻai ma se tali teteʻe.

Taua! E toʻatele e fiafia i le fesili: e mafai e tina maʻitaga ona fai keratin hair straightening? O le tali manino e leai! E tutusa foʻi le faʻatatau i fafine aʻo faʻasusu.

Faasaʻoina aafiaga

O le keratin hair straightening e leaga? O le e faʻamoemoe i le lelei o le keratin mix filifilia mo le tautua. Ole mea moni, pe a maeʻa lenei faiga, o iloiloga e lelei. Curls avea atili usiusitai, faigofie ai le faia o sitaili latou. Latou maua ai le soifua maloloina pupula ma silkiness.

I lenei vitio, o se tasi o faʻamatalaga e uiga i le toe faia o keratin faia fa masina ina ua maeʻa le faʻasologa i le fale:

Ae ui i lea, o nisi e iloa ai i luga o uʻamea mamafa o le faʻasaʻoina o le faʻasaʻoina e itiiti le tumau. E le manaia tele le laulu.

O le mea lea, afai e te manaʻo e fai keratin fulufulu tino mo le lelei o le laʻei faʻasaʻo, ona e le talafeagai lea. Ae o lo Ole sini autu ole faiga lenei e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu .

Luga lelei o le tausiga pe a maeʻa le faʻagasologa

Mai le tausisia i nei nuances faalagolago o le a le umi o le aafiaga mai lenei tautua. E faʻafefea la ona tausia lelei lauulu pe a maeʻa ona fausiaina saʻo?

  1. Mo 3 aso, mumusu e fufulu lau lauulu, lauulu ma laʻei.
  2. Faʻaaoga naʻo le sulfate-free shampoo peʻa maeʻa le keratinati.
  3. Faamamago curls ina ua uma ona fufulu.
  4. Mo le tele, o se fesili taua: e mafai ona valiina lauulu pe a uma le keratin faasaʻo? Pusa faatagaina le 2-3 vaiaso talu ona togafitia ma keratin.

Ole tausiga o lauulu ile keratin straightening e le faigata tele, ae o le mulimulitaʻi i nei fautuaga uma e taua tele, ina ia mafai ai ona tumau lau ola maloloina ma matagofie mo le umi e mafai ai.

O le aʻafiaga o lea toe faʻaleleia e patino mo tagata uma: e faʻalagolago mea uma e le gata i le tulaga o paʻaga, ae e faʻapea foʻi ile lelei o le faʻagaioiga na faʻatinoina ma le maualuga maualuga o tupe na faʻaaoga.

O le fea e sili atu - lamination poʻo le keratinina fulufulu lauulu?

Lamination e sili atu faʻamoemoe i le fausiaina o se vaʻaiga vaʻaia, o lea pe a fai o le esthetic vaega e sili atu taua mo oe, o lona uiga o lea tautua e fetaui ma oe.

Straightening e sili atu faʻamoemoe i le faʻaleleia o lauulu fausaga, o lea o le tuʻufaʻatasiga mo lenei faʻagaioiga malosi atu nai lo lamination . Ma o le aafiaga o keratinization e sili atu faifai pea. Keratin togafitiga o se avanoa sili e toe faʻaleleia ai le lauulu ma avatu ia te ia se foliga teuteuina lelei.

Le manatu o le trichologist i lamination ma keratin straightening, faapea foi ma le exotic prosedur - pyrophoresis i lenei vitio:

Lulu lauulu, laʻei ma le laʻei matagofie o se teuteuga mo soʻo se fafine. Peitai, e le o tatou uma e mitamita ile soifua maloloina o laulu ma a latou matagofie foliga. O nei aso, e tele taualumaga.

Keratin hair straightening, tulaga lelei ma leaga

Lulu lauulu, laʻei ma le laʻei matagofie o se teuteuga mo soʻo se fafine. Peitai, e le o tatou uma e mitamita ile soifua maloloina o laulu ma a latou matagofie foliga. O nei aso, ua tele auala e faʻamalosia ma puipuia ai lauulu mai mea leaga o le siʻosiʻomaga, faʻapea foi le tuʻuina atu ia i latou le foliga saʻo lava e te miti i ai. O se tasi o nei faiga o le keratin hair straightening.

Soʻo se tasi e ona ia papaʻu pe tusa e tasi le taimi i lona olaga na manatunatu ai pe faʻafefea ona ia vaʻai faʻatasi ma le laulu saʻo.

E tatau ona e faʻaalia e tusa lava pe naʻo lou laʻititi lalagaina, taʻapeʻapeʻa ma e le manaʻo e teuteuina lau laʻau, oe i ai i le taimi e tasi o lou olaga mafaufau e uiga i le lelei o le maua ai o lurus, susulu ma matagofie lauulu.

E tusa ai ma lea tulaga, e i ai lava le ula e faʻapea o se fafine ma lona laulu saʻo e manaʻo ia faʻapipii, ma i iona lauulu - e faasaʻo ai.

O fafine e le masani ai le faʻatulagaina ... Ae, o le tosoina o lauulu i le uʻamea e leaga ma umi, faʻasaʻo ma se fulufulu faʻaaoga e faʻaaoga mousses ma se faʻaulu e le aoga.

O i ai se auala i fafo? Ioe, o ia, e pei ona masani ai.

Talu ai nei, o keratin hair straightening ua avea tele lauiloa. Sei o tatou vaʻai poʻo le a tonu lava le mafuaʻaga o le valea o le feusuaʻiga lelei i lenei faiga. O a ni lelei ma ni faʻaletonu o le keratin hair straightening ma o le a lenei faʻagaioiga i le mataupu faʻavae.

Ma o Nina Korol o le a fesoasoani ia i tatou i lenei mea, lauulu ulu - tisaini mamanu, tekonolosi - colorist, faiaoga o le vasega "hairdressing art" ma 10 tausaga o le poto masani ma galue i le Beauty Point salon (i Northern Cyprus). Talu ai o le autu e matua manaia, ma o le mauaina o faʻamatalaga atoa i luga e le faigofie, na ou liliu atu ai ia Nina mo se fesoasoani. Ma ...

-Nina, masalo e taua le taʻuina i le amataga o le tatou tusitusiga e uiga i keratin lava ia.

O le a le keratin?

Keratin o se porotini o malosi faʻapitoa, o se vaega o le stratum corneum o fao, lauulu ma paʻu. Faatasi ai ma isi mea, o isi vaega o se vaega o lauulu, ma o le keratin lava ia o, i se isi itu, "suavai lauulu".

E faamatalaina ai ona uiga puipuia. Keratin hair straightening o se taualumaga, o le vaega tele o mea e tupu i lalo o le faʻafitauli o le vevela maualuga, o se faʻaiuga lea o keratin coagulations ma liliu atu i se mautu puipuiga vaega.

I le taimi o le faʻagasologa, taʻitasi lauulu o loʻo ufiufi i se ata puipuia. O le ata tifaga lea e le umi ona tumau ma i lalo o le faʻaiuga o shampoos e faʻasolosolo ona fufulu ese mai le lauulu.

-Nina, o ai e tatau ona faʻaaogaina lenei faiga?

-O ai e mafai ma le tatau ona faia keratin lauulu ia faasaʻo?

A o le i filifili e fai se taualumaga faapena, faitau i le contraindications ai. Masalo o oe o se tasi o fafine o le a naʻo se faʻatonuga ia e aoga, pe atonu e le fetaui ma oe.

O lea la, o keratin hair straightening o loʻo faʻaalia:

oe le mautonu lauulu e faigata ona teuina,

tagata e pa'ū ma ulavale lauulu.

E tele isi faʻailoga i lenei faiga, ae i le taimi o lisi o le a tatou mafaufau i nisi o latou i sili auiliiliga, talu ai o le mataupu o finauga. O le a ou lisiina ma faamatala:

Ole finauga e faʻapea o se faʻailogaina lea mo faʻamaʻi o le papale. E le o mea uma o le a taofia ai oe mai le avanoa e maua sao ma saʻo lauulu, ae e ui i lea, faʻafesoʻotaʻi fomaʻi e le afaina. Ae afai e te mafaufau lelei, ona iloa lea o le faʻafitauli mo le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga i lauulu, e mafai ona ou taʻu atu ia te oe e le tupu le faʻafesoʻotaʻiga vailaʻau ma le paʻu.
E mafai ona ou taʻu atu le mea lava e tasi e uiga i le papala manuʻa. E oʻo lava i manuaga laiti e foliga mai o se faʻailoga i le keratin straightening.
Maʻitaga ma faʻasusu. I lenei vaitau, o mea uma e lamatia, afai e te vaʻai, o le mea lea, moni, e le tatau ona faia ni taga le aoga i lenei vaitau.
O le uiga masani i kanesa. Afai o tagata mamai ua fefefe i le mea moni. Talu ai o le faiga e o faatasi ma le tatalaina o formaldehydes, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se mea manava i le taimi o le faʻagasologa ma e le mafaufau i le leaga aʻafiaga, e ui lava o le a faʻasaoina na o se malamalama ata po o le ili. Ma e tatau i se tasi e tatau ona amanaia le mea moni e le o mea uma keratin formulations o loʻo i ai nei mea e faʻatupuina formaldehydes pe a vevela.
Lauulu. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le lauulu e atili mamafa ona mamafa, o lona uiga e mafai ona taʻitaʻia i le tele o lauulu leiloa. O lenei talafatu e i ai foi se nofoaga e i ai, ae mai loʻu lava poto masani, e mafai ona ou talitonuina oe e leiloa le lauulu e leai se mea e fesootaʻi ma le keratinization, talu ai o mea malosi e le fegalegaleai ma le paʻu ma e le mafai ona gaioi i luga o le folika lauulu, ma o le faʻamatalaga o le keratin e mamafa le laulu e pa'ū i lalo e le lelei. O le leiloa ole lauulu o se maʻi e fesoʻotaʻi ma le vaega o metabolic faʻaletonu o le tino atoa, ma mafatiaga o le sili ona faʻaleaga mea.

- E tumau pea ona otooto ma iloga mea taua e tatau ona mafaufau iai.

Le lelei ma faaletonu ole keratin hair straightening.

O finauga e uiga i mea e lelei ai ma leaga o le taualumaga e lei faʻamutaina mo se taimi umi. Matou te nofofua le sili ona lelei ma vaivaiga o le keratin hair straightening, pe a maeʻa fuafuaina, o le a mafai e tagata uma ona faia la latou filifiliga.

Lea, o autu aoga o le taualumaga e aofia mea nei:

Faigofie selu. Mo i latou e tatau ona selu lauulu lauulu i aso uma, aua le faʻamatalaina pe fia le malosi ma neura o loʻo faʻaalu i lenei faiga. A maeʻa ona faʻamalieina o keratin, e fulufulu gofie le lauulu pe a susu.
Ole auala e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. O lenei faasaʻoina o se ituaiga ma togafitiga o lauulu. O le keratin mix, fegalegaleai ma lauulu moli, faasolosolo tuputupu ae faatasi ma i latou.
O lauulu e pupula ma lamolemole. O lauulu laulu e foliga tutusa ma teuga ma soifua maloloina. O lenei faʻaopopoga atonu o le sili sili ona taua i tagata uma.
Aafiaga umi. Keratin hair straightening e mafai ona taofia le aafiaga mo le tasi i le lua masina. Ma i taualumaga taʻitasi, keratin e faʻaputuputu i totonu o le lauulu, lea e mafua ai (pe a ma le tasi ma le afa i le lua tausaga) o faʻaauau le faʻaaogaina, o le vaitaimi e mafai ona faʻateleina e oʻo i le 6 masina.
Styling saogalemu. Poʻo le a lava le tau i fafo - timuga, matagi, vevela, lou laʻasaga o le a tumau i lona tulaga masani. O le a le le mautonu ma uu le lauulu.
Puipuiga galuega. Keratin hair straightening puipuia atoatoa lau lauulu mai filogia ea, pefu, faʻaalia i le la susulu.
O lauulu e le toe 'aina ma faʻapipiʻi, e le vaeluaina pito. Ole avanoa lelei lea e aoga ile vaitau ole malulu.
E iai le avanoa e faʻasaʻo ai se pemita le aoga.Afai e te le fiafia i le faʻaiuga o le curl, ona keratin toe maua mai o le pau lea o le auala e toe faafoi ai le laulu lauulu i le lua vaiaso.

I le faʻamaeaina o le lelei o le faʻagasologa, e manaʻomia ona faʻailoa sese o loʻo i ai nei. O mea le lelei o keratin hair straightening aofia:

  1. O loʻo i ai ni mea suamalie, a maeʻa le faʻaaogaina e faʻasaina ona fufuluina lou lauulu mo le 72 itula pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga ma asiasi i nofoaga ma le tele o le susu - taele, sauna, vaitaele. Afai o le a le faʻagasologa oe pa'ū i le timu, o le aʻafiaga atoa atonu o le a mou ese atu. E le gata i lea, e le mafai ona e faia ni gaioiga masini i luga o le lauulu i le taimi lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, aoina i latou i totonu o le moega, soloi solofanua poʻo se 'aufana. Ua faaitiitia nei vaitaimi i le aso e tasi keratins.
    2. I totonu o le lua vaiaso talu ona faʻasaʻo, e le tatau ona vali lou lauulu i vali ma amonia. I lenei vaitau, tonics e fiafia.
    3. Mafai ona faʻaalia le teteʻe mai o mata. Afai e iai lou le faʻaletonu i vaega taʻitoʻatasi o le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau - e sili atu ona lelei le mumusu o taualumaga.
    4. Le lamatiaga oona i le formaldehydes. O se mea le atoatoa e mafai ona tupu pe a fai o le taualumaga e faia e se aliʻi poto masani i totonu o le potu unventilated.
    5. Faaitiitiga o lauulu tusi. Ona o le aveeseina o le aafiaga o le fluffiness, o le lauulu o le a leiloa sina mea itiiti.
    6. O le taualumaga e umi se taimi. I le tulaga o le umi o lou lauulu e sili atu i le uumi i tauau, ia saunia e tuuina atu le faʻasaʻo e le itiiti ifo i le 3 itula o le taimi o le tagata lava ia.
    7. A maeʻa le faʻagasologa, e te le toe mauaina lena "le faʻaletonu" o le uiga ua tuʻuina atu ia te oe. Naʻo le tasi pe lua masina e pa'ū uma ai mea.
    8. O se faʻataʻitaʻiga lelei lava-taugata o le a taugofie ai oe se penina lelei.
    O le faʻaiuga o le keratin hair straightening e faʻamoemoe tele i lo latou tulaga, le poto masani o le matai ma le lelei o mea faigaluega e faʻaaogaina i lana galuega.

-Nina, ma taʻu mai ia te aʻu pe faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma le keratinization? O le a le mea e mafai ma o le a le mea e leai?

- Ole tausiga e le manaʻomia se mea faapitoa, e tatau lava ona e manatua o shampoos o loʻo i ai sulfates faʻaitiitia le vaitaimi o le ofuina o le keratin, ona o loʻo i ai le malosi o leaching, faapea foi ma le taele i le masima vai e tau atu i se tulaga tutusa.

E mafai le mimilo o lauulu pe a uma le keratin?

- Ioe a e mafai, e taua le iloa i se siosiomaga susua o le a le mafai ona uu lou curls pei foi ao le i faia le faʻagasologa.

-Nina, e tutusa uma auga keratin ma o fea e sili ona lelei?

- O le mea moni, e le mafai ma e le tatau ona tutusa tuʻufaʻatasia, e lelei uma i lona lava ala. Pau lava le mea e tatau ona e malamalama i ai pe a filifilia se faʻavae e le mafai ona taugofie, ma e tatau ona faʻamalieina ou manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai ni mea teuteu e faʻasaʻo lelei ai lauulu ma e talafeagai mo matua uma tagata, ae afai e te masani ai i lauulu, i.e. i le voluma i luga o le ulu, a uma loa le faʻagasologa atonu e te le maofa faʻateʻa ai o le voluma muamua na alu atoa ma e le mafai ona e toe luluina le lokans. Ae o loʻo i ai ni mea taua e maua ai le laʻei sili ma le susulu, aʻo le faʻasaʻosaʻoina o le lauulu tele ma e talafeagai lea mo manifinifi, mago ma fulufulu lauulu, aʻo le laulu lava ia e mafiafia ma foliga maloloina.

O lea lava gaosi oloa e tele ona faʻasologa o keratin, e fuafua ile manaʻoga o le kalani.

O sili o Brazilian fualaau.

Cadeview o le sili sili ona lelei pe a fai e te manaʻomia le faʻalelei saʻo.

Mo lauulu mafiafia ma manifinifi, o le sili fofo o le a brazilian sasa

Fulufulu lelei e manifinifi le tino o Daniel Philipp

-Faafetai, Nina, mo le tala sili ona auiliiliina, matou te fesiligia pea oe i luga o itulau o la matou '' upega tafaʻilagi.

-Faʻafetai i lau '' upega tafaʻilagi mo le avanoa e faʻaalia ai fafine i se faiga e le mafua ai ona mafua ai le tele o talafatu ma sese faʻamatalaga. O aʻu, i le isi itu, ou te faatali i tamaʻitaʻi uma i laʻu faiga. Vaʻai oe ile Beauty Point.

Aʻoaʻo mea lelei uma ma vaivaiga o se faʻagasologa aʻo leʻi faia se tonu. Ma afai e te mausali i lou manaʻo, ia lagona le saoloto e laʻasaga i lau miti!

Faʻafetai faʻapitoa i le Beauty Point mo le galuega lelei a ona matai.