Meafaigaluega ma mea faigaluega

Lelei lauulu sili ona lelei

O numera i luga o le afifiina o le a taʻu atu ai ia te oe uma e uiga i le paolo o vali, oe na o le manaʻomia e mafaufau i ai. O ao latou uiga. I le mataupu lenei, o le a ou talanoa e uiga i le lautele numera o ata o lauulu lauulu, ma faʻamatala faʻamatala uiga uma numera.

Le atoa ituaiga o lanu o aofia ai 8 autu faasologa:

0 - leo masani (lanu lanumeamata)
1 - lefulefu laina (lanumoana-violet pigment)
2 - matte laina (lanu lanumeamata)
3 - laina auro (samasama-moli lanu enaena)
4 - laina mumu (apamemea lanu)
5 - mahogany faasologa (mumu-lanu vali)
6 - laina lanu viole (lanu moana-violē)
7 - Havana (mumu-lanu enaena, natura faʻavae)

O le vali numera e masani ona aofia ai numera 3.
Muamua o le loloto o le leo (1 i 10)
O lona lua o le paolo autu
Lona tolu o se paolo faʻaopopo (e masani lava ona i ai le 50% o le sili)


Le masani natura o vali masani aofia ai 10 muamua lanu:

1.0 lanu uliuli
2.0 pouliuli lanu enaena
3.0 lanu enaena
4.0 lanu enaena
5.0 moli enaena
6.0 pouliuli uliuli
7.0 o loʻo vaʻaia
8.0 malamalama moli
9.0 puluʻo lapoʻa
10.0 pastel alafua

I le faʻataʻitaʻiga tuʻuina atu, o le numera hue e aofia ai faʻailoga e lua, o lona uiga e leai ni faʻaopopo faʻaali i nei lanu. A filifilia se vali, oe manaʻomia le taʻitaʻia e lou lanu ituaiga ma, i luga o lenei tulaga, filifili le loloto o le leo. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lou leo ​​o le 7, ona fautuaina ai lea o oe e filifili se vali ma le numera muamua 7. A le o lea, e mafua mai le leo e ono avea ma le pogisa pe malamalama.

Ina ia manino atili, o le a tatou auiliiliina ma se faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. Ave se sili ona masani vali lanu, lea gaosi faʻaigoaina "moka". E masani lava o lona numera o 5.75. Ole numera muamua e faʻailoa mai ai o le mea lanu muamua 5 e lanu enaena. O le paolo autu o le 7, o lona uiga, o le faasologa o le taulaga ma o loʻo iai le mumu-enaena lanu enaena. Seisi paolo o le 5 - faʻaalia le iai o le lanu mumu-lanu viole (faʻasologa o mahoni).

O loʻo i ai foi se laʻasaga e sili ona faigofie, e tusa ma le a e faigofie tele e iloa ai le lanu o le a mauaina e ala i le palu faatasi o le faʻavae autu.

Lauulu fausaga

O le lauulu tagata e aofia ai aʻa - o le vaega ola, o loʻo i lalo o le paʻu, ma le ogalaau - o le pito i fafo, e aofia ai sela oti. O le fausaga o le ogalaau, i le isi itu, o loʻo faʻaalia i tulaga nei:

  • 1. O le vaega i totonu, e aofia ai keratin sela.
  • 2. Ole vaega ole sela o elongated, e aofia ai ma le pigmen melanin.
  • 3. O le vaega pito i fafo o le cuticle.

O le pigmen melanin e nafa ma le lanu masani o lauulu. Faanatura - o le mea lea e taʻu o le lanu mama, e aunoa ma ni paolo faaopoopo. O le tele o lenei pigment o loʻo i totonu o tagata lauulu, o le susulu pea.

O le a le uiga o fuainumera i le vali numera?

O le tele o leo e iloga e le tasi, lua pe tolu numera. O lea la, tatou taumafai e iloa le mea o loʻo natia i tua o latou taʻitasi.

O le numera muamua faʻasino le natura lanu ma e nafa ma lona tulaga o le loloto. E i ai se faʻavaomalo faʻavaomalo o namu masani: le numera 1 e fetaui ma uliuli, 2 - pouliuli uliuli, 3 - pogisa chestnut, 4 - chestnut, 5 - light chestnut, 6 - dark blond, 7 - light brown, 8 - light blond , 9 - light light blond, 10 - light light blond (poo le malamalama moli).

O nisi kamupani faʻaopopo isi 11 ma 12 tone e faʻailoa ai vali tetele.

Afai o le leo e valaʻauina naʻo le tasi numera, o lona uiga e masani le lanu, e aunoa ma isi paolo. Ae i le faʻauigaina o le tele o tones, e i ai numera lua ma le tolu o le decode o le lanu.

O le numera lona lua o le tele o paolo:

  • 0 - numera o leona masani
  • 1 - luma o lanu lanumoana-violet (lefulefu laina)
  • 2 - o le iai o lanumeamata lanumeamata (matte laina)
  • 3 - le iai o se lanu samasama-moli (laina auro)
  • 4 - o le iai o apamemea lanu (mumu laina)
  • 5 - o le iai o mumu-lanu viole (mahogany faasologa)
  • 6 - le iai o le lanumoana-violet pigment (lanu viole)
  • 7 - o le iai o mumu-enaena lanu enaena, natura faavae (Havana)

E tatau ona maitauina o ata muamua ma lona lua e malulu, aʻo isi o loʻo mafanafana.

O le numera lona tolu (pe a iai) o lona uiga o se paolo faʻaopopo, o le afa o le tele le lanu e pei o le mea autu (i nisi vali o la latou fua faatatau e 70% i le 30%).

I nisi o gaosi (mo se faʻataʻitaʻiga, Pallet vali), o le faʻatonuina o lanu e faʻaalia e se mataitusi, ma le loloto o le leo i se numera. O uiga o mataʻitusi e pei ona taua i lalo:

  • C - lanu pupula
  • PL - Platinum
  • A - malosi uila
  • N - natura
  • E - Beige
  • M - matte
  • W - lanu enaena
  • R - mumu
  • G - auro
  • K - apamemea
  • Ou - malosi
  • F, V - Ungu

Decoding ata o vali (faataitaiga)

Mafaufau i le faʻainumera fausaga o vali i luga o faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Faʻataʻitaʻiga 1 Hue 8.13 light blond beige vali Loreal Maualuga.

O le numera muamua o lona uiga e vali le lanu enaena enaena, ae o le iai o isi numera e lua o lona uiga o le lanu o loʻo iai ni isi ie, e pei o le asen, e pei ona faʻaalia e le ata 1, ma sina (afa e pei o le lefulefu) auro (numera 3 ), o le a faʻaopopoina le mafanafana i le lanu.

Faʻataʻitaʻiga 2 Tint 10.02 light-light blond delicate mai le Loreal Excellence palette 10.

O le numera 10 e oʻo i le tulaga e faʻailoa mai ai le loloto loloto o le leo o le pulu aila. O le zero o loʻo i totonu ole igoa ole lanu e faʻaalia ai le iai o pigment masani i totonu. Ma le mea mulimuli, o le numera 2 o le matte (green) pigment. E tusa ai ma fuainumera nei, e mafai ona tatou fai atu o le lanu o le a malulu lava, e aunoa ma lanu samasama poʻo mumu.

Zero, o loo feagai ma se ese foliga, o lona uiga o taimi uma o le masani a pigment lanu. O le tele zeros, o le sili faalenatura. O le zero o loʻo iai pe a uma le numera e faʻaalia ai le pupula ma le malosi o le la (faʻataʻitaʻiga, 2.0 loloto uliuli Loreal Excellence 10).

E tatau foi ona iloa o le iai o lua numera tutusa e iloa ai le tuʻuina atu o lenei pigment. Mo se faʻataʻitaʻiga, lua onose i le igoa o le 10.66 polar shadow mai le Estel Love Nuance palette faʻailoa mai ai le saturation lanu ma le lanu viole.

Faʻataʻitaʻiga 3 Hue WN3 Golden Coffee Cream-Vali Paleti.

I lenei tulaga, o le faʻatonutonuga o le lanu e faʻaali faʻaaoga tusi. W - lanu enaena, N o lona uiga o lona natura (tutusa ma le leai, maua i luma o le isi numera). Sosoʻo lea ma le numera 3, faʻaalia ai le i ai o le auro auro. O le mea lea, o se lanu masani, lanu enaena maua mai.

Soʻo se fafine e fiafia e vali i le fale ma salon valiina e tatau ona taʻitaʻia e ala i le faʻatasiga faʻaaogaina e gaosia o lauulu vali. O le a fesoasoani lea ia te oe e filifili le mea tonu paolo ma aloese mai le le fiafia faʻatiga.

Tone maualuga

Muamua, i le fua o lauulu faalenatura, ua e filifilia se lanu e fetaui ma lou lauulu lauulu lanu. Ona vaʻai lea poʻo le a le numera e fetaui - o lau lea leo maualuga.

Filifilia le lanu manaomia i le laulau, e tatau ona e fuafuaina:

- muamua, o le a le maualuga o le leo e fetaui ma,

- lona lua, le maualuga o le lauulu o le a vali,

- Tolu, fuafua le eseesega i le va oi latou.

E talafeagai tele lenei mo le filifilia o vali ma pupula vaega.

O lenei koluma e faʻaali mai ai le paolo ua faʻaopopo i le lanu autu. Ua tofu lava le paolo i ai le tuʻulafoaʻiina e fuafua ile leo o le laulu.

I le lanu laupepa mo le valiina o lauulu, naʻo mata autu e iloga, i le va oi latou, fuafua i le tuʻufaʻatasiga o lanu paʻu, e mafai ona maua le tele o fuata.

Mixtons (mai le Igilisi palu - mix ma Greek. Tonos - tone, lanu paolo) o loʻo faʻaoga e faʻaleleia se tasi poʻo se isi itu lanu, faʻatasi ai ma faʻasaʻoga lanu.

O le tutoatasi vali latou te le faʻaaogaina. Faʻaaogaina se mixton, ua lafoia le paolo pupula ma malosi. O lenei vali faaleleia atili ai le lanu masani.

A maeʻa ona faʻamalamalamaina le lauulu, e mafai ona e vali lou lauulu i le mixton i lanu e le masani ai, ma le le masani ai.

Paleni Mixton

Lefulefu, efuefu, lanumoana - faʻalauteleina le pulu lanu o lauulu, aʻo foaʻiina lona matte.

Golden (i lona totoʻa e fetaui ma auro-moli) e mafai ona fefiloi ma lanu uma:

- faʻaali lanu efuefu le lanu siliva.

O le lanu mumu auro e fetaui ma se lanu mumu-moli. E 'avea le lanu mumu mafanafana ma fulufulua i le auro.

Mumu (e fetaui ma se mumu lanu) - faʻalauteleina le pupula o le lanu ma maua se paolo mafanafana. E mafai ona faʻaopopo i leo uma vagana ai le lefulefu.

Vaioleti (faʻaʻeseʻese ma samasama) - faʻaaogaina e faʻaleagaina ai le samasama. I se aofaiga tele, faʻalauteleina le aafiaga o lanu viole.

Green (faʻatusatusa ile mumu) - faʻateʻaina le mumu le manaʻomia, aʻo le faia le lanu uliuli.

Lulu, pupula - e le o iai se lanu. E le mafai ona e mālamalama io latou lauulu. E faʻaoga e sui le sipela i leo malamalama. E le faʻaaogaina ni leo autu.

Polokalame Nu 1. Tuʻuina faʻatasi

O se felagolagomaʻi, pe faʻaopoopo, o eseesega o lanu lea e tu i le itu faafeagai o le Itten's color wheel. O lo latou tuʻufaʻatasiga e foliga olaola ma malosi, aemaise lava ile maualuga lanu.

Polokalame numera 2. Triad - o se tuʻufaʻatasiga o 3 lanu

Se tuʻufaʻatasiga o 3 lanu o loʻo taoto i le va e tasi mai le tasi. Maua le maualuga o faʻatusatusaga aʻo faʻatumauina le fealofani. O lenei tuʻufaʻatasiga e foliga olaola e tusa lava pe faʻaaogaina lanu sesega ma le lelei.

Polokalame Nu 3. O se tuʻufaʻatasiga tutusa

Le tuʻufaʻatasiga o le 2 i le 5 lanu o loʻo i tafatafa o le tasi le isi i luga ole lanu uili (lelei, 2-3 lanu). Faʻamatalaga: malolo, malolo. O se faʻataʻitaʻiga o se tuʻufaʻatasiga o paʻu le siliva: samasama-moli, samasama, samasama-lanumeamata, lanumeamata, lanumoana-lanumeamata.

Polokalame Nu 4. Vavaeʻese tuʻufaʻatasia tuufaatasiga

O se suʻesuʻega o se fesoʻotaʻiga faʻaopopo o lanu, naʻo lanu e sosoʻo i ai o loʻo faʻaogaina ae le o le isi itu lanu. Le tuʻufaʻatasiga o le muamua lanu ma lua faʻaopopo. O lenei taʻamilosaga foliga mai e pei e feʻeseʻeseaʻi, ae lē soona fai. Afai e te le o mautinoa e mafai ona e faʻaoga faʻaopoopo faʻaopoopo saʻo, faʻaaoga faʻaopoopo fesoʻotaʻi gatasi.

O a lanu

A o le i suia lau ata, e tatau ona e suesue totoʻa i lenei maketi vaega ma filifili le sili ona talafeagai oloa. Fuafua i le sao vaega ma le tumau, mea mo vali mafai ona vaevaeina i:

  1. vailaau vali
  2. ie faaletino
  3. vali masani.

Vailaau vali

I le taimi nei, o nei fatuga e taua tele. E ui lava i le mea moni e mafai ona latou afaina ai le tulaga o le laulu, latou te saunia le tele o lanu ma tumau.

Ina ia faʻaʻeseʻesega le leaga o aʻafiaga o se vali, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa faʻalelei mo lauulu ua faʻaleagaina ua uma ona vali.

O le faafitauli autu o le matutu, lea o le a le faigata ona foia ma le tausiga lelei ma le taimi.

O tuʻufaʻatasiga o lenei kulupu e vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • Faifai pea. O loʻo i ai le hydrogen peroxide, e mafai ona ofi i totonu loloto o le laulu. E masani ona gaosia i le ituaiga o vali kulimi, e maua ai se lanu umi ma tumau le lelei. Le pisia e faʻavae i luga o le faʻaʻautala oʻona
  • Leai se amonia. Tele filifiliga faʻaola, ae o le tetee e sili maualalo ifo. O na ituaiga vali ua sili ona manaʻomia tele, ona o tamaʻitaʻi onapo nei ua mafaufau e uiga i le fesuiaiga o latou foliga e aunoa ma le afaina ai o latou ulu ma ua sauni e toe faʻafou le lanu.

Vali tino

Faaaogaina o le Physical Hair Dye

Ole vaega lea e aofia ai meaola e le mafai ona ofi i totonu loloto le lauulu ma taofi mo se taimi puʻupuʻu.

O aoga e aofia ai:

  • le lava le amonia ma le hydrogen peroxide,
  • o le mafai masani faʻaaogaina e aunoa ma le afaina ai le lauulu,
  • foliga talafeagai mo faʻamatuʻaga talafeagai mo faʻaaoga i le fale.

E sili le filifilia o ia vali pe afai o le sini o le faʻagasologa o le manaʻo ia faʻaitiitia sina laʻititi o le natura lanu pe avatu le lauulu se foliga matagofie ona o se susulu susulu. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaopoopo ile valivaliina le tausiga ole lauulu ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma sauniuniga mo le faʻaaogaina. Gaosi oloa maua a latou oloa i ituaiga nei:

Natura vali

O ia vailaʻau e le faʻaleagaina ai ufi, i le isi itu, vaʻai lelei latou

Faataga e aunoa ma tau mamafa ma taumafaiga le faamamafaina o le masani lanu. O vaivaiga e aofia ai:

  1. aua le ofi i totonu o lauulu laʻau talu ai latou te puupuu,
  2. tapulaa lanu gamut.

Ituaiga o lanu valivali ua leva ona iloa. E mafai ona e fufuluina lau lauulu i le mea e faʻatau atu i se faleoloa lata ane pe e maua i luga o nofoaga. Mo le taualumaga, apalai:

Faalenatura Iran Hair Henna

Atigi lapisi mo lauulu lanu

Ole aʻafia o mea faʻapenei e le mafai ona faʻatusa ma vailaʻau vali, ae mafai ona faʻaoga mo le tausiga ma ni suiga laiti.

Faʻafefea ona filifili le saʻo fulufulu mata lauulu: Estelle, Loreal, Garnier

Muamua lava, e tatau ona e fuafuaina le galuega. O se fafine e tatau ona malamalama i le mea na ia faamoemoeina mai suiga. Afai o fuafuaga mo le umi-taimi suiga i foliga ma e iai le talitonuga o le filifili paolo e talafeagai, e aoga le filifilia o vailaau vali. Mo le filifilia o lanu ma faʻataʻitaʻiga, latou te taofi i tuʻufaʻatasiga tino e le afaina ai le lauulu ma tuʻu se avanoa mo le solomuli.

Le faiga o le valiina o lauulu ma le tino o vali

A filifilia se vailaau vali, ua fautuaina e mafaufau i nei fautuaga e puipuia ai le matagofie o curls:

  • o loʻo aofia ai i totonu o le 6-9% le mea o loʻo tupu i le hydrogen peroxide.
  • faʻamuamua ua ave i oloa e aunoa ma le amonia i le faʻavae,
  • e fautuaina e filifili mo na vali o loʻo i ai vaega tausia (suauu fualaʻau, porotini, vitamini o vaega B, E ma le A, o mea faʻamama mo UV puipuiga),
  • aua le faʻatauina se faʻatulagaina e aofia ai masima o zinc, lead, manganese,
  • fufulu le aoga tuuina atu taunuuga le mafaamatalaina, o lea e tatau ona e musu e faaaoga i latou.

Vailaʻau paʻu oona e maua ai faʻaiuga le fuafuaina

Faufautua! Ole lanu mulimuli e faʻaosofia ile tele o mea. O mea autu e iai le uluai paolo o lauulu. I se faʻaopopoga, afai o le lauulu ua uma na valia (aemaise lava lanu masani, pei o basma ma henna), o le vavaeina o ia lava ia fautuaina e lafoai. Ole iʻuga ile nei mataupu e le maumaua.

Valivali ituaiga ma lauulu lanu

I le natura, o mea uma e fetaui lelei, o lea o le uluaʻi lanu o lauulu, mata ma paʻu e fealofani. O se le lelei i paolo o se tasi e le tutusa ma le ituaiga foliga. Tulaga masani, e fa e iloga i vaitau.

E le faigata ona faʻamatalaina lau ituaiga pe a e iloa le faʻailoga autu.

O le tele lava o taimi, tamaʻitaʻi e faʻalogo i o latou foliga foliga iloa lenei faʻalua e lua. E tusa ai ma lauulu, o nei fautuaga e mafai ona faia:

  • Vaipuna E taua le fai atu leai i malulu malulu. E ave le faʻamuamua i le chestnut, lanu enaena, saito, vaomago, moli ma mumu mumu ma se lanu mafanafana.
  • Taumafanafana Le ituaiga taʻatele i le atunuʻu. O le lanu mumu ma mumu e le aoga. O le lelei fofo o filifiliga uma lava mo le laulu o laulu, laulu enaena, uliuli, siliva tides.
  • Tautoulu O le lanu o lenei taimi o le tausaga e mumu. Aunoa ma le fefe, e mafai ona e filifilia apamemea, chestnut ma ata o sukalati mafanafana. O lanu malulu o le a le aoga, o lea e tatau ona e lafoai le platinum, faapea foi ma le saito ma le mumu, latalata i le moli.
  • Taumalulu iinei o oe mafai gafatia ola ma soona fai faʻataʻitaʻiga. O lanu pei o piniki, mumu, isalaelu, lanumoana ma burgundy o le a foliga sili ona lelei. O le masani, e mafai ona e nofo i luga o le uliuli. Oe tatau ona filifili le platinum, vaovao, moli enaena vali ma paʻepaʻe ma se lanu lanu meamata.

Faʻafefea ona iloa le lanu o le vali tusa ma le palet (laulau) o ata: 1,5,6,7,8

Ina ia aloese mai le le mautonu, na fausiaina se igoa lautele o vali. aua le valea talitonu i le igoa o loʻo tusia ai le lanu lanu.

Vaʻaiga faavaomalo o lauulu vali lanu

O se sili saʻo filifiliga o le a fesoasoani i le aoga o le numera o le lauulu lanu.

Decoding le numera o le autu lanu o lauulu valiina

Ole tulaga muamua e faʻatagaina ai oe e iloa le lanu muamua. Laulau o lauulu lanu e aofia ai 12 mea. Afai e leai se manaʻo mo se fesuiaʻi suiga i foliga, ona tatau lea ona e filifilia le numera e fetaui ma le lanu masani.

  • 0 - mea moni
  • 1 - lanu uliuli,
  • 2 - chestnut (matua pogisa),
  • 3 - chestnut (pogisa),
  • 4 - chestnut,
  • 5 - malamalama chestnut paolo,
  • lauulu lanu 6 - lanu uliuli,
  • lauulu lauulu 7 - moli enaena,
  • 8 - moli enaena (malamalama),
  • 9 - laulu
  • 10 - blond (malamalama),
  • 11 - blond (matua malamalama),
  • 12 lauulu (platinum).

Fuafuaina o le tali i le numera

Ma le isi, ole decoding o lauulu vali e aofia ai le paolo. Ole faʻailoga o loʻo vavaeʻese mai ile tau taua muamua e se togi poʻo se ata faʻapaʻu. E i ai 9 filifiliga, i le tasi igoa lua mafai ona aofia ai i le taimi e tasi (o lona uiga o le vali o loʻo tuʻufaʻatasia ata e lua). O le laulau paolo lauulu e pei ona taua i lalo:

  • 0 faalenatura
  • 1 - paʻu (lanumoana),
  • 2 - paʻu (lilac),
  • 3 - auro
  • 4 - mumu apamemea
  • 5 - mumu (lanu viole),
  • 6 - mumu
  • 7 - hacks
  • 8 - pefu (penina),
  • 9 - paʻu (malulu).

Le faailogaina o vali mafai ona i ai le pepa nei: 6.9 po o 6/46. O nisi taimi e mafai ona e mauaina ai ni mataʻitusi aofaʻi, o sina ese, ae e aofia ai foʻi ma le 9 filifiliga.

Lua tusi o loʻo faʻaogaina e faʻailo mai ai

Filifiliga o le lauulu lauulu lanu e le faigata e pei ona foliga mai!

Toe aumai le lanu muamua o le ata

O faʻamatalaga e uiga i uluaʻi lanu o le ata e sefe ma ia, ina ia e mafai ona toe faʻafoʻiina i le taimi.

Kiliki se ata, tatala se afifi Fausaga ma faʻamau le faʻamau Toe setiina Ata Ata.

Suia se mamanu ile grayscale pe uliuli ma paʻepaʻe

Filifili le mamanu e te manaʻo e suia.

Itulau Fausaga fetaomi le faamau Toe teuteu ma filifili Grayscale.

Toe aumai le lanu muamua o le ata

O faʻamatalaga e uiga i uluaʻi lanu o le ata e sefe ma ia, ina ia e mafai ona toe faʻafoʻiina i le taimi.

Kiliki se ata, tatala se afifi Fausaga ma faʻamau le faʻamau Toe setiina Ata Ata.

Oe mafai ona faʻaititia le aofaʻi o lanu i totonu o le ata ile tasi o auala e tolu:

Suia le ata i ata o le tasi lanu.

Suia le mamanu i ata o efuefu.

Suia le mamanu i uliuli ma paʻepaʻe.

Tusi: Oe mafai ona suia le ata na teuina i Encapsulated PostScript (EPS) faʻatonuga na o le kasa kalaga pe i le uliuli ma papaʻe.

Le a le uiga o fuainumera i lauulu vali numera - aoga lanu vali numera laulau

I le filifilia o le vali, ua taʻitaʻia uma tamaitai i ana lava tapulaa. Mo le tasi, o le filifiliga o le igoa e avea, mo le isi, o le tau o tau, mo le lona tolu, o le muamua ma le tosina o le afifiina poʻo le i ai o le palama i totonu o le pusa.

Ae o le filifiliga o le paolo lava ia - i lenei mea, taʻitasi tagata taʻitaʻia e le ata faʻapipiʻi i luga o le afifi. I le avea ai o se mulimuli mulimuli, i le igoa.

E seasea ona faʻalogo se tasi i le numera laʻititi o loʻo lolomiina i tafatafa o le lalelei (pei o le “sukalati sukalati”) igoa. E ui o fuainumera ia e maua ai se ata atoa o le paolo na folasia.

O lea, mea e te le iloa, ma le mea e tatau ona manatuaina ...

O a numera i luga o le atigipusa e talanoa?

I luga o le itu autu o paolo o loʻo fai ma sui o ituaiga eseese, tones ua faʻaalia e 2-3 numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, "5.00 Dark Brown."

  • I lalo ole 1st numera uiga o le loloto o le muamua lanu (pe tusa - masani mai 1 i 10).
  • I lalo ole 2nd numera - le vaega autu o le valivali (tusa. - foliga mai pe a uma le taimi po o se vaega).
  • I lalo ole numera 3 - paolo faaopoopo (tusa. - 30-50% o le paolo tele).

A faʻailoga e naʻo le tasi pe 2 numera e manatu o e leai ni paolo i le tuufaatasiga, ma o lona leo e matua mama.

Decipher le loloto o le autu lanu:

  • 1 - e faasino i le uliuli.
  • 2 - i le pouliuli pogisa.
  • 3 - i le pouliuli chestnut.
  • 4 - i le chestnut.
  • 5 - i moli o le chestnut.
  • 6 - i pouliuli uliuli.
  • 7 - i le blond.
  • 8 - i le malamalama lanu enaena.
  • 9 - Ia malamalama manifinifi.
  • 10 - i moli malamalama blond (o lona uiga, light blond).

Tagata gaosi mafai mafai foi faʻaopopo 11e pe 12th leo - O le sili lenei-pupula lauulu vali.

Sosoo ai - tatou decipipher the number of the main shadow:

  • I lalo o le numera 0 le tele o leo masani e talitonuina.
  • I lalo o le numera 1 : E i ai le lanumoana-violet pigment (pe tusa - abu le laina).
  • I lalo o le numera 2 : ei ai se lanu lanumeamata lanumeamata (tusa. - matte laina).
  • I lalo o le numera 3 : E i ai le samasama-moli lanu enaena (tusa. - laina auro).
  • I lalo o le numera 4 : E i ai le apamemea pigment (tusa. - mumu laina).
  • I lalo o le numera 5 : E i ai le mumu-Vaioleti pigment (tusa. - mahogany faasologa).
  • I lalo o le numera 6 : E i ai le lanumoana-violet pigment (tusa. - lanu viole).
  • I lalo o le numera 7 : E i ai se mumu-enaena lanu enaena (tusa. - natura faavae).

E tatau ona manatua o le 1st ma lona 2 ata lafoia i malulu, o isi - ia mafanafana.

O matou decipiple le 3rd numera i luga ole pusa - se paolo faaopoopo

A faapea o loʻo iai le numera lea, o lona uiga o loʻo iai lou vali sili atu paolo, le aofaʻi e faʻatatau i le lanu autu o le 1 i le 2 (o nisi taimi e iai isi vaega).

  • I lalo o le numera 1 - lefulefu paolo.
  • I lalo o le numera 2 - lanu viole.
  • I lalo o le numera 3 - auro.
  • I lalo o le numera 4 - apamemea.
  • I lalo o le numera 5 - mahogany paolo.
  • I lalo o le numera 6 - lanu mumu.
  • I lalo o le numera 7 - kofe.

Tagata gaosi filifilia le lanu ma mataʻitusi, ae le o numera (faapitoa, Pallet).

Ua faamatalaina o faʻamatalaga nei:

  • I lalo o le tusi C o le a e maua se pulu lanu.
  • Lalo o PL - platinum.
  • I lalo o le a - sili malamalama.
  • I lalo o n - lanu masani.
  • I lalo o le E - Beige.
  • I lalo o le M - fulufulu.
  • I lalo o le w - lanu enaena.
  • I lalo o le R - mumu.
  • I lalo o le G - auro.
  • I lalo o le K - apamemea.
  • Lalo ou - malosi le lanu.
  • Ma lalo ole F, V - lanu viole.

E i ai le faʻauʻuga ma vali tulaga. E masani foʻi ona faʻaalia i luga o le atigipusa (naʻo se isi nofoaga).

  • I lalo ole numera "0" vali ma le maualalo le tulaga o le tetee ua faanofoina - vali "mo sina taimi" ma se puʻupuʻu aafiaga. O lona uiga, sina lanu moli ma musi, fana, ma isi.
  • Le numera 1 talanoa o se oloa valivali aunoa amonia ma peroxide i le tuufaatasiga. Faatasi ai ma nei mea faigaluega, o lanu vali e faafouina ma aumaia le susulu.
  • Le numera 2 o le a faʻamatala e uiga i le semi-mautu o le vali, faʻapea foʻi ma le i ai o peroxide ma, i nisi taimi, amonia i le tuʻufaʻatasiga. Tetee - e oʻo i le 3 masina.
  • Le numera 3 - o mea ia e sili ona taofiofia lanu e suia tele le lanu muamua.

Tusi:

  1. "0" i luma o le numera (mo se faʻataʻitaʻiga, "2.02"): o le i ai o lanu faʻanatura poʻo le mafanafana.
  2. O le sili atu "0" (mo se faʻataʻitaʻiga, "2.005"), o le sili atu faʻalenatura i le paolo.
  3. "0" pe a uma le numera (mo se faʻataʻitaʻiga, "2.30"): saturation lanu ma pupula.
  4. Lua numera tutusa tutusa pe a uma le togitogi. (mo se faʻataʻitaʻiga, "5.22"): susulu lanu. O lona uiga, faʻalauteleina le paolo faaopoopo.
  5. Ole sili atu ole "0" peʻa uma le togi , o le sili atu le paolo o le a faʻapaʻepaʻe i le lauulu sinasina.

Deciphering faʻataʻitaʻiga o lauulu lauulu lanu - e faʻafefea ona filifili lau numera?

Ina ia aʻoaʻoina le faʻamatalaga na maua i luga, o le a matou auiliiliina i latou faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga.

  • Paolo "8.13" , faʻaalia e pei o le laulu enaena paepae (vali "Loreal Excellence"). O le numera "8" e faʻailoa mai lanu enaena, o le numera "1" faʻaalia le i ai o le paʻu ash, o le numera "3" faʻaalia ai le i ai o le lanu auro (e 2 taimi e itiiti ifo nai lo le lefulefu).
  • Hue 10.02 , fa'ʻaalia e pei o le mama-moli uliuli agamalu. O le numera "10" e faʻaalia ai se loloto o le leo e pei o le "blond blonde", o le numera "0" faʻaalia ai le i ai o le masani pigment, ma o le numera "2" o se matte pigment. O lona uiga, o le lanu e mafua mai i le avanoa o le a malulu tele, ma aunoa ma mumu / samasama lanu.
  • Valivali "10.66" , ua taua o le Polar (tusa. - palet Estel Love Nuance). O le numera "10" e faʻailoa mai ai se moli-malamalama-brown brown, ma lua "ono" faʻaalia le pupula o lanu viole. O le mea lea, o le a amata le lanu enaena ma le lanu lanu viole.
  • Ata o le WN3 " , faʻaigoaina o le "kofe auro" (tusa. - Palette kulimi-vali). I lenei tulaga, o le mataitusi "W" faʻaalia ai se lanu enaena, le mataitusi "N" na faʻailoa e le tagata gaosi lona le masani ai (pe tusa. - e faapena foi sifasele se taimi ma le faʻaaogaina ma le masani fausaga faʻainumera), ma le numera "3" faʻaalia ai le i ai o le lanu auro. O lona uiga, o le lanu o le a mulimuli ane mafanafana - lanu enaena.
  • Hue 6.03 pe pouliuli uliuli . O le numera "6" faʻaalia mai ia i matou le "lanu uliuli" faavae, "0" faʻaalia le masani ai o le paʻu o le lumanaʻi, ma le numera "3" gaosi oloa faʻaopopo se mafanafana auro lanu.
  • Paolo "1.0" poo le "Black" . Lenei filifiliga e aunoa ma ausili nuances - e leai ni faʻaopopo ata iinei. A "0" faʻaalia le uiga ese o lanu o le lanu. O lona uiga, i le iuga, o le lanu e mama uliuli uliuli.

O le mea moni, faʻaopopo atu i faʻailoga i fuainumera ua faʻaalia i luga o fale gaosi afifi, e tatau foi ona mafaufau lelei i foliga o lou lauulu. Ia mautinoa e amanaia le mea moni o le muai-lanu, maualuga pe naʻo le faʻamamaina.