Feololo le umi o lauulu

Itulau lauulu mo lauulu puʻupuʻu, feololo ma le umi

O le tele o suiga e masani ai i foliga, o suiga masani o taimi ma le saoasaoa tele, e aumaia ai i le vaega autu o foliga o le seneturi talu ai. Ae ui i lea, o le laupepa lauulu na o le mauaina o malosi ona o lona foliga manaia, laconicism ma taofi le matagofie.

O se mea muamua ma i le taimi lava e tasi e teuteu ai le laulu, o le a mafai ai ona tu i fafo mai le lanu efuefu ma maua le tagata lava ia. Na filifili le au faʻataʻitaʻi e toe faafoi mai lenei lagona faʻafuaseʻi faʻafetai i le ata le mafaamatalaina o le aulelei Mireille Mathieu, o le na avea ma ata o lena vaitaimi. O le laupepa lauulu o se tamaititi talavou lea e faʻavasega ona toe faʻaolaina e le stylists le faʻaopopo o le peppercorn.

Vaega Faʻatauina

I le 2016, o le tele o teineiti na filifili e faʻamuamua i lenei lauulu faʻapitoa, tusa lava pe o latou tausaga ma foliga. Afai e te filifili e auai i le vasega o tamaitai lalelei, ona e tatau ai ona muamua malamalama pe o lenei faataitaiga fetaui lelei mo oe.

E le afaina le umi o manoa. O laʻau lauulu e mafai ona fai i luga o lauulu pupuu ma umi le laulu. O le averesi o le umi e leai foi se tuusaunoaga. Ae ui i lea, e taua le manatua o le tipiina o se laupepa i luga ole laulu e mafai ona tupu ai le faigata. Ona o le mea moni o le lauulu tuputupu i tua, o oe o le a tatau ona fetuunai le lauulu i masina uma.

Teine ma sulugatiti manaʻomia manaʻomia ona taofia mai le tipiina, aua o le sitaili aofia ai faʻasaʻo lauulu, ma o na togafiti e tele se taimi e alu ai.

E le fautuaina le teua o se laupepa mo lauulu umi:

  • tagata e seasea, manifinifi lauulu,
  • i latou e i ai ma uʻu uʻuʻu curl
  • teine ​​ma foliga lapotopoto pe tafatolu.

O ai e faʻatatau i ai le itulau

O le moni lauulu lauulu foliga - o se laupepa lauulu e fetaui ma teine ​​uma, teine, fafine, aua e tele ituaiga ma auala o le faʻatinoina o lenei faʻataʻitaʻiga. E umi, puʻupuʻu ma ogatotonu, ma le lalelei, maʻimau, faataamilosaga, faʻataʻitaʻi faʻataʻimilo pe aunoa ma ia, faʻataʻamilomilo pe faʻamutaina pito, tutusa O nei mea uma e fesoasoani ai i le pikiina o lena faʻatusa o se lauulu e mafai ona faʻamamafaina le aoga itu o foliga ma foliga. O le mea lea, pe a fai o se fafine:

  • foliga faataamilo foliga - e tatau ona ia faamuamua le lauulu laupepa itulau ma se aisa pa,
  • foliga ova mata foliga - sasaʻo mafiafia o le a fetaui ma ia,
  • aulelei fausia ma puʻupuʻu tino - soo se ituaiga o le a foliga lelei,
  • lauulu mafiafia - o le masani masani o laueluga ma sitaili e talafeagai,
  • manifinifi - e sili atu pe a taoto i se vavale,
  • curly - faaputuputu ma se gel pe faʻamaʻi.

Naʻo tamaʻitaʻi e i ai le malosi atoatoa pe o loʻo tupu aʻe i luga atu o le averesi o le a tatau ona teena se ituaiga, aua i mea faʻapenei o se lauulu laulu e faʻaosofia ai le lagona o le le fetaui o foliga.

O le a le foliga foliga o se lauulu fafine?

O le ufiufi masani a le itulau lauʻeleʻele mo le lalelei feusuaʻi o le lulu lauulu o se taimi umi, teisi i le pito ona o le faigofie faʻasolosolo o le lauulu. O le fulufulu ua i ai se taʻamilosaga foliga lapotopoto, ae o lona pito i tua faia se laina toetoe lava mafolafola e pasi malie i paʻepaʻe itu.

O 'ie e masani ai tu sao, saʻo, mimilo mimilo i luma. Ona o le tomai e fai le umi o soʻo se pito - puʻupuʻu, uumi, feololo - o le lauulu lauulu e eseese lava i mamanu ma le fausaga. Lea e avea ai o ia ma se tasi o sili ona lalagaina oe oti, faʻataga oe e sili ona talafeagai iloa le manaʻo o le lalelei na sau i le matai, ma fai lona ulu e mama ma teuteu lelei.

I luga o le lauulu pupuu

O le puʻeina lauulu lauulu foliga tutusa ma le masani masani masani, ae o lona umi, e puʻupuʻu - mai le matala atoa o taliga i le ufiufi lemu o le lobe. O le taliaina alualu i luma mai le masani masani o le a fesoasoani e fesuiaʻiina se laʻei lauulu ma se le masani ai le masani poʻo le le masani ai sitaili. O le puʻupuʻu puʻupuʻu e atoatoa mo teine ​​lavalava ma foliga faʻapitoa foliga.

I luga o lauulu lauulu

O se lauulu 'ulu i luga o laulu feololo (mai le auvae i le tauau) o le laʻau lauulu e atili ai ona lapotopoto. O le itulau fetaui lelei ma se uila umi, sologa lelei i se taamilosaga i autafa o le itu. E fausia tuʻutuʻuga mo le tele o sitaili o sitaili, e faigofie ma vave e faʻatino. Lelei mo teineiti ma le laulu lauulu, aua o le vaʻai vaʻaia faʻatupuina se lagona o le tele, lea e le masani ai i le laʻei vave laʻei.

I luga o le lauulu uumi

O se uumi itulau lauulu foliga foliga fafine, matagofie, e le masani ai. Ile iai o ni mea paʻu ma sitaili e le masani ai, e faigata ona iloa. Ae a, pe a faʻafesoʻotaʻi soʻoga uma (e aofia ai ma luma) ona faʻapipiʻi lea i se faiga masani, e faigofie lava ona maua se laʻasaga sili ona matagofie. E fetaui lelei mo teineiti o soʻo se foliga ma foliga, ae sili i mea uma mo auiʻa, ma faʻaʻumiʻumi pe ova foliga.

Le polokalame ma le faiga o lauulu

O lenei lauulu 'ulu e matua faigofie lava i le faʻatinoina, e faʻatinoina saʻo ma tutusa i mea taʻitasi, e le manaʻomia tomai faʻapipiʻi lauulu ma mafaufau lelei. Ina ia maua le ogatotonu o tausaga itulau lauulu, matamata soʻo se vitio faʻataʻitaʻiga i lenei mataupu ma fai mea nei:

  1. Vaelua lauulu i le afa ma se vavaeina sao saʻo.
  2. Usu lelei ia i latou ina ia sologa lelei ia manoa.
  3. Filifili luga o le pale faʻatasi ma se lio lapotopoto faʻatasi i le lauulu lauulu, le faʻasologa o 'ie, 1.5 cm le lautele.Faoti i le umi manaʻomia.
  4. Faʻamau lenei loka e ala i le mimiloina ma se iʻa, faʻalelei ma se tasi e le mafai ona vaʻaia.
  5. Usu ma le faaeteete mea uma ile mata.
  6. Tatala le filo pule.
  7. Filifili le isi lio lapisi, e latalata i le faʻasologa o faʻasologa, mai le sapalai masani (o lona lautele e tatau foi ona 1.5 cm).
  8. Faapipiʻi i ai ma tipi i le tutusa umi + 3 mm.
  9. Filifili le isi lapotopoto loka. Mulimuli i laʻasaga e tasi ia te ia, ae ia faʻatusatusaina ua uma ona faia ma le faʻasologa sikoa ma le laina lapotopoto muamua, tipi i le tutusa umi, faʻaopopoina 3 mm.
  10. Filifili le isi laina, ma isi, seia uma lauulu lauulu.
  11. A maeʻa ona faia se laupepa lauulu lauulu, selu le lauulu i le auala e tatau ona taoto.
  12. Pe a selu itulagi taʻitasi i le pito i lalo, ia mautinoa o loʻo sologa lelei mea uma, pe a fai e i ai ni mea sese, aveese i latou i le faʻavasega o pito i luga o le ala.
  13. Afai o le laulu e pa'ū mamao i luga o foliga, e mafai ona e faapuupuuina e ala i le faia o le au faʻasaʻo. Afai e te manaʻo i le sologa lelei o fusi i le itu, fuafua le umi o le faʻasologa, e aoga le siakiina o fea o le a tipi ai le lauulu, pe latou te tapunia ou mata, ma filifili le mata o le lauulu ua uma ona avea lenei manatu.

Itulau 'oti mo lauulu ma pupuu lauulu: talaʻaga ma foliga

Tatou amata i le tala, faʻatasi ma le tasi na avea ma masani mo lenei fulufulu. E le o se mea e ofo ai i ni tausaga talu ai, o lauʻeleʻele tino lauulu o se tasi lea o sili ona taatele lauulu e tipi. I le 60s, toetoe o fafine uma e fiafia e ofuina lona lauulu.

I totonu o le naunautai sui o le pisinisi alamanuia, o se mea talafeagai le tuʻuina ese Mireille Mathieu, o le sa faʻataʻitaʻia e sili ona lauiloa tagata lauiloa, faʻamatalaina faalilolilo o le tutusa sitaili.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le tamaʻitaʻi ua manatu ia Natalia Varley, o ia na fiafia tele i lea lauulu.

Ole mea autu ile vaʻaiga ole laulu e iai lona faigofie o le toe gaosia, faigofie ma foliga e le masani ai.

O ai e 'umi le itulau "ma ona faʻailoga e fetaui lelei: faʻatusatusaga o le sauniga

O laʻau lauulu e fautuaina mo fafine e fiafia e laei 'oti pupuʻu. E faatino ai, o le umi ole lauulu e le afaina.

O fulufulu faʻataʻitaʻia e faʻataʻitaʻia mo e o loʻo iai le laulu paʻepaʻe, fafine lalelei ma foliga uʻumi o foliga ma fafine o loʻo iai se tafatolu ma foliga lapotopoto.

Laasaga ma lea laasaga tekonolosi: o se pi ma sikuea mamanu

O le laupepa lauulu e aofia ai le mafiafia ma e pa foi. Ina ia faia lea mea, avatu ia foliga. Ina ua mavae lena, e fautuaina e tipi le umi o le lauulu i se maualuga tulaga.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o lauulu, o le aofaʻi o lauulu umi e faʻamoemoeina. Le isi, o le matai o le a mimilo pito o le lauulu. Ua fautuaina pito e mimilo i totonu.

I lenei tulaga, e tatau i le tagata fai mea lavalava ona mautinoa o le aafiaga o le mama ma le tele o loʻo mauaina.

E fautuaina e aua nei galo o loʻo masani ai ile laulu e faʻaalia le tutusa lelei i se pulou.

O le mea sili iloga foliga o lauulu mai isi ituaiga o le filifiliga o le tipiina o lauulu ma le tasi laina.

2017 filifiliga faʻailoaina

O se tasi o filifiliga teuteu e manatu o le masani foliga o se itulau lauulu. O lenei filifiliga e foliga mai e fememeaʻi ma faigofie, e leʻo manino.

O nei aso, ua tele foliga lalelei tamaitai ua pei o Mireille Mathieu, ua fiafia e laeiina se laulu, ae o loʻo teuteuina lona laulu i se ese ese ala.

Ua vaʻaia nei le manaia o le laei o se sitaili fou o laʻei i le laulu e sulu ai pito pito. I se faʻaopopoga, o le talepe naea o le a foliga sili atu le manaia ma le masani ai.

O se isi filifiliga mo lenei teuteuga atonu o se laulu ma ni 'au semicircular.

Filifiliga Styling mafai ona eseese.

O le mea taua o le aua nei galo o teine ​​uma i ai se ituaiga ituaiga o sitaili:

Gauai atu i seisi lauiloa e igoa ia Rihanna, e tatau ona maitauina o laulu o laei e laʻei, muamua ma femininai.

O tagata pepese ma tagata fai pese o aso nei e fiafia e suia foliga vaaia.

O se faʻataʻitaʻiga o le lalelei ma le tamaʻitaʻi mafai ona avea Mila Jovovich, o ia foi e fiafia i le ituaiga masani o sitaili. O lona eseʻese mai isi ituaiga o se itulau i luga o le laulu malulu.

O se lauulu i luga o le malulu fulufulu foliga foliga aʻo tamaititi

O le mea lea, tatou mafai aotelega e ala i le faʻailoaina o le taimi nei faiga o lenei lauulu. O lenei lauulu 'ulu e mafai ona ofuina i luga o le lurus, faʻaʻumiʻumi, pe fai sina lauulu laʻititi.

O le fulufulu mata o le a foliga vaʻai tutusa, aulelei, laei, laʻei, ma aulelei.

Se tala o le talafaasolopito

O se laʻei uiga ese lea ma se uluaʻi igoa na aliali mai i le ogatotonu tausaga, ona ofu ai lea e se auauna, ma o tamaloloa ia. Lenei faʻapipiʻi e toetoe lava leai se tausiga, o lea o se sili lelei filifiliga mo le aufaigaluega tautua. E leʻi vaʻai lava i ona mata ma e leʻi faʻalavelave foʻi i le galuega.

O le matai faʻaaloalogia na le mafai ona faʻatagaina ana auauna ia soona faʻalavelave ma le faʻaaogaina, aua o lona igoa taʻutaʻua sa faalagolago lava i ai. Salanoa-auauna i le le manuia o le latou matai. Ina ua mavae sina taimi, na amata ona ofuina e tagata faʻaaloalogia lenei lauulu.

Ona maua ai lea o le lauulu lauulu lauiloa o 100 tausaga talu ai, i 20s, e ui lava ona latou fiafia ai e faia mo le umi o le umi. Ma i le 60s o le seneturi talu ai, na ia toe faia se alafua o lauiloa, ae na o luga o laulu umi.

E leai se afaina o le a le ituaiga itulau o le ae faia, uma eseʻesega i le masani. Ae ui i lea, ia manatua a e filifilia e aoga le mafaufau i foliga o ou foliga ma foliga vaaia. Otiina o se itulau i luga o le laititi ma pupuu lauulu e lelei mo tagata ei ai oval ma foliga faʻapipiʻi, aʻo tamaʻitaʻi talavou fiafia e tatau ona latou teena. Ma le mea saʻo, e ala i le lauulu lauulu o le a taʻalo i ou lima. Ma afai e te filifilia se itulau mo lauulu umi, o lona uiga e le tatau ona e popole i le foliga o ou foliga.

Itulau 'oti, faʻatinoina o tekinolosi

E tusa lava pe e te le o se fulufulu, e mafai ona e faigofie ona taumafai e fai se lau masani itulau lauulu oe. O se tasi lenei o le sili ae le faigata faigata lauulu. E sili le faʻataʻitaʻi ma se tasi e le afaina le tipiina o latou laupepa teisi e pupuʻu, ae e le aoga. Ma ia mautinoa ia faʻaputu i luga o mea talafeagai meafaigaluega. Oe e manaʻomia se manifinifi manifinifi, faapitoa ma manifinifi seleulu, e le mafai ona faia le masani masani iinei.

O nisi taimi o le itulau e tipi i le tasi vaega, ma e oʻo lava lea ua manatu o lona tulaga, ae o le a tatou tipi i le tele vaega. Ma o le ae maua se avanoa o le mea sese. Itulau 'oti, faʻatinoina metotia:

  • Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua i se vavaeina tutusa, mai le muaulu, i le pito i lalo ole pito i tua o le ulu.
  • Faatasi ai ma le laina vaevaega i tua o le ulu, matou te vavaeeseina ni manoa laiti mai itu uma e lua. Usu lelei latou.
  • Matou te fuafuaina le umi e tatau ai ma tipi ese le soona lauulu, tuʻi i latou i le ua.
  • Ona matou vavaeeseina lea o laina ma se vavae ese faalava.
  • Ua taunuu i taliga, tatou amata amata ona vavae ese maea i se laina sao ma i itu.
  • Matou te tosoina se laina lamolemole, maʻoti. I lalo o taliga e te maua ai se tamai tulimanu, ae e mafai ona e faia ia faʻanofo lelei lea laina, ma faʻasologa i itu uma i luga o le pale o le umi tutusa.
  • A maeʻa ona fai se laina e tau latalata i taliga, agai atu i le 'au. Matou te faia saʻo lelei.
  • Ona tatou faʻaputuputu lea o le galuega faʻatupuina.

Manatua! O le faiga faʻapitoa e faigofie tele e teu. E lava le ufiufi malulu lauulu i mousse ma feula faʻamago ai ma se fulufulu, vili se selu lapotopoto i totonu. Leitioa a پنهنجا laulu lea e taua o le matua manaia. A e manaʻo e suia, faasaʻo ia manoa. Ma e mafai ona faʻatupu se ata faʻafiafia, mo lenei mimilo loka o loʻo i totonu, ae le o totonu, e maua ai se ulavale, ata muamua.

Itulau ma Sauniga otiʻeseʻese - eseʻesega

O le mea moni, e faigata tele ona iloagofie nei 2 haircuts, aemaise lava ae le mo se polofesa. Ma tuuina atu le mauga o fesuiaiga lea na aliali mai talu ai nei, ua toeitiiti lava a le mafai. Ae ui i lea, o lauulu uma e lua e iai foliga.

I le faiga masani, e faʻasaʻo saʻo le itulau - aʻo le sauniga masani, e lapotopoto. O laupepa uma e masani lava e tutusa le umi, aʻo le vasega e laʻititi lava. Ma e i ai le manatu o le vasega masani e tipi faapipii, ma le itulau i le tasi laina. I se faʻaopopoga, o le pulou lauiloa e i ai le tele, ma o le laupepa e matua lamolemole.

Faʻafefea ona e fesoʻotaʻi i nei eseʻesega o loʻo ia te oe lava. Ae i loʻu manatu, e leai sona taua i o tatou taimi ma e faigofie ona aveʻesea. I le mea uma, o fulufulu taʻitasi e taʻitoʻatasi tagata i aso nei, ma mo tagata taʻitoʻatasi, tagata faʻapitoa fausia se mea fou ma tulaga ese, faʻaaogaina metotia eseese.

Fafine itulau lauulu, filifiliga lauulu

E pei ona matou fai mai ai, e tele filifiliga mo le tipiina, ou te fautua e amata i foliga o le tipiina mo lauulu eseese:

  • O mea faʻataʻitaʻi e faia i luga o pulu puʻupuʻu. O lenei filifiliga e talafeagai mo tamaʻitaʻi taʻusuaʻi e le fefefe e faʻailoa o latou uiga. Lenei vaitau, ia mautinoa e filifili se pa, ma e mafai ona faia i se eseʻaiga sitaili.
  • I luga o se laulu umi-umi (i luga o tauau), o se sili liʻo o lauulu e susulu lelei, e faʻamalieina ai le mafiafia, sasaʻo faʻailoga. Sa faʻanofo teisi le auuluulu ile laulu i le faʻaopopoina o le pa, aua sa leʻi oo i le auvae.
  • O se lauulu laupepa itulau i luga o le lauulu uumi foliga matagofie. E faia faʻatinoina i le mulimulitaʻi o laina, faʻaaoga le tele o tulaga ma le pito. O filifili e filifilia i luga o le foliga o le foliga. Lea e mafai ona tatou sefe le umi o le lauulu, ae ia manatua, o le teuteuina sitaili e mamao tele mai mea masani.

E ui o le laupepa e manatu o se lamolemole ma le mafanafana sitaili, e ui i lea e masani ona i ai ni faʻataʻitaʻiga lea e faʻatupu vevesi, le faʻatamilo, e filifili eseʻese filifili poʻo wiski, o se taʻaloga o lanu ma isi mea e masani ona maua i luga o le ulu. E faʻalagolago uma i lou mafaufau. I tausaga talu ai nei, o le Twiggy haircut na avea ma lauiloa. O lenei filifiliga e iloga i le maualuga o malumalu, vaeluaina i le itu ma lauulu lamolemole. O lenei sitaili na sau ia matou mai le 60s, ma ua faʻaofuina nei ma le fiafia e Hollywood fetu.

Afai e te manaʻo e sui le ata, ia lagona le saʻo e alu i se tagata faʻatuatuaina faʻapitoa ma tipi lou lauulu i se laʻasaga sili ona manaia. O le wizard o le a fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga saʻo, ma matou te fiafia foi e fesoasoani.

Fetauʻi atili. Tuʻu manatu, faʻasoa mea ma uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Ma o le mea moni, lesitala i talafou ia i taimi uma i le iloa.

Haircut Talafaasolopito

O se laʻau lauulu ma se tala umi umi o laʻei manaia le faʻatinoina. Mo lona lautele, o le tele o fafine na alofa ia i latou e manaʻo e foliga foliga tutusa ma matagofie. Itulau e i ai ona lava uigae faʻaʻeseʻese ai mai isi faʻataʻitaʻiga ma avea ma mea e faʻamuamua pe a fatuina se faʻailoga retro.

E toʻatele e manatua mai le tala faʻasolopito, e oʻo mai lava i le ogatotonu tausaga sa tautua ai tupu o atunuʻu i Europa e tama, latou te faʻaigoaina itulau. Latou uma e tatau ona tipiina o latou lauulu i foliga o le pulou. I taimi eseese i isi atunuʻu, sa faʻaoga foʻi lea ituaiga lauulu mo tama poʻo aliʻi ma sa lauiloa i le "lauulu" e seleʻulu. E leʻi leva, ae faʻagaloina le tamaʻitaʻi ituaiga, ona ua amata ona faʻalogo tagata i foliga sili ona aulelei.

I le 60s o le XX seneturi, na manatua ai e le tamaʻitaʻi fulufulua o Peretania o Vidal Sassoon le lauulu na galo ai fulufulu tagata ma toe fausia i totonu o le fulufulu fafine, ma faʻaopopo ai se siliva lapoʻa i le manaia, laina lemu ma le manaia. O se tasi o le muamua ili o se itulau lauulu sa Farani pese pese Mireille Mathieu. Toatele o tagata o loo fai pea a latou lauulu ma ia. E leʻi leva, i faʻaaliga foliga, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i foliga fou o foliga ile pulou. O le sitaili na vave ona tosina mai ai le 'afa o le tamaʻitaʻi, ma sa fofoa e le vaega o le Beatles i le vaʻa o aliʻi o le faitau aofaʻi.

Mo le tele o tausaga i se laina, o se laupepa lauulu sa sili ona lauiloa. Ole 90s, o le alofa ole sosaiete mo lauulu na faasolosolo lava ona faaitiitia, e ui lava na masani ona filifilia pe a fatuina se manino manatu i aso uma.

I le 21st seneturi, o le itulau alualu i luma suiga, fetuunai i le fiafia o modernity ma faasolosolo ona tuʻufaʻatasia i faiga masani. I aso nei, o se laʻei fulufulu e le gata e faia i luga o pulu pupuʻu, ae faapea foi i luga o curls o le umi. O teine ​​e le manaʻo e vaeluaina ma lauulu uumi e mafai ona filifili se itulau mo le umi avanoa. E mafai ona e faʻaopopo ni faʻailoga o soʻo se foliga i le sitaili, ma e mafai ona e mauaina se sili atu aʻafiaga ma faʻataʻitaʻiga ata vali.

O mea lelei ma mea le lelei o le itulau

O le itulau e taʻua o se lauulu 'ulu ma nota o Farani matagofie.. E i ai le lapotopoto foliga, lea e faia e faʻaogaina ai se metotia taamilosaga lapisi: i le sone pito i luma, o le laʻau e sala pipiʻi, ma ua tuʻu umi i le tua ma itu. Mai le sikuea ma pi, o le itulau e iloga i sili lapisi ma sili malie laina e leai ni tulimanu. E masani lava ona tipiina le 'au faʻapipiʻi ma se vavae sao - o le elemene le soʻona faʻaofi i totonu o laulu, e talitonu ai nisi, o le ata faʻataʻitaʻi e leai se mea e oso ai.

O nisi e manatu i le laupepa o se lauulu manaia ma leai se faʻamatalaga. Lenei sese manatu sese lafoaia e le tele o aoga o lauulu:

  • Faatinoga i soo se lauulu. O le umi o curls e mafai ona puʻupuʻu, ma mafai ona oʻo i le maualuga o tauau ma tauau tauau.
  • Fua. O lenei fulufulu lauulu e maua ai e le laulu se vaega taua.
  • Faigofie tausiga. Talu mai le lauulu 'ulu taofia lona foliga mo se taimi umi, e le manaʻomia ni lavelave tausiga ma masani faʻafouina.
  • Tele filifiliga teuteu. I aso ua tuanaʻi, na faia le laupepa i le tasi faʻaaliga, ae o aso nei ua mafai ona faia ni laʻei eseese ma ia.
  • Faasaʻoina foliga. O se lauulu 'oti e mafai ona faʻasaʻo ni foliga ma matau tulimanu, faʻapea foʻi ma le ufiufi ono sese.
  • Laloʻaiga matagofie foliga. Ina ia ausia lenei sini o le a galue ma se lauulu mo laei pupuu. O pupuʻu faʻavae o le a tatalaina atoa ai le ua ma le pito i lalo o foliga.
  • Lautele O le itulau e faigofie ona fetaui i soʻo se sitaili. Faatasi ai ma le sitaili, e mafai ona e faia uma foliga matagofie ma pisinisi, ma i lona tulaga masani, o le laulu laei e masani ona talafeagai i taimi uma mo ata i aso uma.

O le itulau foliga lelei i teineiti laiti. O se laʻei manaia ua fetaui lelei ma ofu afiafi ma se suti pisinisi.

Pei o lauulu uma, o le itulau ei ai ni faʻaletonu:

  • Masini leaga ma manifinifi. Talu ai o le lauulu e faia i se lamolemole, o le faʻafitauli o curls o le a matua matauina. A o le i tipiina manoa, e fautuaina e toe faʻaaoga i latou e faʻaaoga ai pulou faʻapitoa.
  • Uma foliga. O le sele lapisi e le alu lelei ma alafua pipi ma le auvae lua. O le itulau o loʻo faʻamamafaina ai tele faʻapitoa ma isi mea sese o le itūlau. O le mea lea, teineiti ma se foliga atoa e tatau ona faʻamuamua i se isi lauulu.

Talu ai o vaivaiga o le retromodel e itiiti, e mafai ona manatu lautele. O le fulufulu foliga foliga lelei i fafine o tausaga eseese. O nisi tina latou te tipiina a latou fanau teine ​​i lenei auala. E oʻo lava i tama latou te filifilia se pupuʻu filifiliga mo se itulau. I totonu o tagata o onapo nei, e seasea ona maua se ili o lenei fulufulu tagata, ae o tagata talavou ma talavou e filifili i nisi taimi se faʻataʻitaʻiga e foliga lelei i se puʻupuʻu, ae o manoa ua tipiina e le o lalo o taliga.

Itulau i luga o lauulu o eseese uumi

O le eseese o lauulu pepelo i le ono mafai ona latou faʻataunuʻuina i luga o curls o eseʻese uumi. O le itulau foliga matagofie ma lelei ma soʻo se umi o ni manoa. E tofu lava le ituaiga ma ona lava aoga ma faʻaliliuina le ata fafine e le mafaamatalaina.

  • Lauulu lauulu lauulu. O manoa e masani ona tipi i le laina o tautaliga. Ole ultrashort variation e aofia ai le umi ile pito i luga o taliga, e tumau pea matala. O le sili puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga o nisi taimi e le mautonu i se lauulu lauulu, o lona metotia faʻapitoa foliga o le faʻafoeina auala. O le fulufulu e mafai ona faʻaopoopo i mea 'ua saeia poʻo le teuteu. Mo nisi tusi faaopoopo, o le lauulu e siitia i le pito i tua o le ulu ma pale ma se laulu fulufulu. E le manaʻomia lenei mea i mafiafia o mafiafia.
  • Lauulu ile laulu lauulu. O le umi e mafai ona oʻo i le auvae poʻo le tauʻau tauau. O lenei faʻaopopoga ese mai le masani i se laʻititi puʻupuʻu pito, lea e sili foliga mai ma faʻasologa o le umi. O le tauau-uʻumi itulau e fautuaina mo teineiti ma le laulu lauulu. O se lauulu 'ulu o le a faʻaopopo ia i latou le talafeagai tusi ma tuʻuina atu se ata o le alofa faʻamaoni.
  • Itulau i uumi uumi. O le umi o le laulu, o le puʻupuʻu o 'au e tipiina pe a fatuina se laupepa laei. O manoa e aʻe i tauau poʻo sulugatiti foliga matagofie ma lilo. Fautuaga i totonu faia faia le lauulu teuteu lelei ma maʻoti. Faatasi ai ma le sitaili, e mafai ona e fatuina se ata maoaʻe ma faʻafiafiaina e foliga fiafia i tamaitai talavou.

Faatasi ai ma ituaiga uma o laupepa laʻei tipi, oe mafai ona ausia se tulaga faʻapitoa. Afai e leai se manaʻo e vaeluaina ma le laulu uumi, ona tatau loa lea ona e muamua taumafai i le filifiliga mo le umi avanoa. Talavou ma lototele natura mafai ona faʻataʻitaʻi ma le asymmetric fesuiaiga o le itulau.

O fafine e manaʻo e toe faʻafouina le lauulu e ofoina atu i ai metotia eseese mo le valiina o paʻepaʻe. Smooth itulau foliga sili atu ma lanu ma iloga. O teine ​​toa e filifili i le felanulanuaʻi po o le faʻailoaina o fausaga, e aofia ai le le masani ai ata. Nuʻu faʻalenatura foliga faʻataʻitaʻia e le faʻaititia, lea i lanu mauoa susulu matagofie i le la.

Filifiliga o oti i le ituaiga o foliga

O laʻei foliga foliga e filifilia e teine ​​ma fafine o vaʻaiga eseese ma tulaga. O lauulu e alu i le toetoe o sui uma o le fafine afa o le sosaiete.

Talu ai o foliga uma e iloa e faʻapitoa foliga, ia mautinoa e totogi gauai i ituaigae filifilia le sili ona lelei o le faʻataʻitaʻiga e faʻamamafaina foliga matagofie ma nana le sese:

  • Ova. O se mata mata e faʻataʻitaʻia o se ituaiga lautele, lea e alu uma i ai lauulu filifiliga. Faatasi ai ma foliga atoatoa, e mafai ona e filifilia saogalemu ni pupuʻu suiga.
  • Liʻo. O le lio lapotopoto o le lauulu e mafai ona avea ma se faʻaletonu filifiliga ma faʻamamafa chubby alafau ma lautele le muaulu. E masani lava e le fautuaina ni tagata e faia ia itulau i tagata o loʻo taamilo foliga, ae o isi taimi e mafai ai ona fofoina le faʻafitauli i le fesoasoani a se slanting bang, lea e faapaleniina vaega o le oval foliga.
  • O le sikuea. E pei ona i ai i le mata o se lapotopoto foliga, o se lauulu fulufulu e ono le faʻamaninoina sese le faʻaletonu o le lautele ituaiga. Ina ia nana le laʻau tele o le auvae, e tatau ona e filifilia se itulau e iai le umi i lalo ifo o le maualuga o le auvae. O le fofo sili o se itulau faʻauʻu ma se paʻu parietal itulagi, luga o le lauulu lauulu ma se pa asymmetric.
  • Tafatolu O le lauulu ma le maʻai auvae foliga muamua, ae pupuʻu filifiliga tatau ona lafoʻai ese, a leai, o le lautele o alafau ma muaulu o le a avea maitauina. O le laina o le faʻataʻamilomilo poʻo le asymmetric le fesoasoani e faʻafetaui ai le faʻafitauli.
  • O le tafafao. Ole foliga ole laulu e tatau ile vaitau puʻupuʻu ma faʻalautele le laumata foliga. Faapaleni ia vaega ma le mafiafia ma lemu, auivi sasa.
  • Trapezoid. Ole trapezoidal foliga e tele naʻua lona pito i lalo. Oe mafai faapaleni foliga o le foliga ma se fulufulu fesuiai e oʻo atu i le ogatotonu o le taliga ma ufiufi le pito i luga o le ulu.
  • Rhombus O lenei ituaiga lauulu tipi e talafeagai mo le umi o le laulu, lea o le a ufiufi ai le papupuni o alafau.

Matai ua iai le poto masani e soli tulafono i le faʻalauiloaina o manatu fou i totonu o lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a eseese sitaili, bangs mafai e le gata paleni paleni, ae ia tuuina atu foi le lautele foliga foliga faapitoa.

Faʻamatalaga faʻatino

Itulau-vavaeina e matua faigofie. O nisi teineiti latou tipiina o latou laulu ile fale, ae ua fautuaina e le au atamamai le tuʻuina atu o le galuega i se tagata poto masani, oe mafai ona avatua mea mama, lamolemole ma tutusa. Mo le fausiaina o se lauulu lauulu, seleʻuluʻulu faʻataʻoto, faʻapipiʻi ma se selu-selu e manaʻomia.

Mafaufau Itulau faʻatino tekonolosi mo se itulau i luga ole lulu lauulu:

  1. O le ulu e faʻamamaina lelei i le faʻamalu ma pulu i se solo. O le itulau e faia i luga o laina susu.
  2. O le lauulu e selu e vaevaeina ma vaevaeina i ni vaega se lua e faʻaaoga ai se tutotonu tutotonu o le vaeluaina.
  3. I le puimanava o le ua, lauulu e vaeluaina e se vavae ese vae. O le filifili filifili filifili ua tipiina i le manao umi, ma toega o loʻo tumau ma fusi.
  4. Taʻitasi laʻasaga fou ua tuueseeseina e le selu ma tipi 2-3 cm le umi nai lo le lapoʻa muamua.
  5. Ma e tatau ona e selu ma le atoatoa manoa i vaega o le malumalu ma tipiina i le itu filifilia. O le fesuiaʻiga i le va o le pito i lalo o siʻusiʻu i mea faʻaletagata ma faʻasologa o vaega i le occipital, e tatau ona lamolemole ma e le vaaia.
  6. Mai le pito i luma, o fulufulu o loʻo selu i luga o mata ma tipiina i luga o le tu sao i lalo tonu lava o le laina o lulu mata.
  7. Ona e tatau ona vaʻaia le isi vaega ma togafitia le ulu atoa i lenei auala.
  8. A maeʻa ona fetuʻunaʻi mo ni mea sese, o le lauulu e faʻamago, ma o loʻo faʻaoso le pito i totonu ma se laulu vavae.

O lea lauulu 'ulu e mafai ona faʻafouina naʻo le tasi i le 1-2 masina uma. O fautuaga le mautonu e faigofie ona nana e ala ile talotalo i luga o foliga. O le tele o faʻaputuga i aʻa e faia e faʻaoga ai le mousse poʻo le fulufulu faʻatasi ma se fulufulu ulu. Ina ia mafai e le lauulu foliga ona matagofie ma maloloina foliga, e tatau ona e tausia lelei lauulu.

Lauulu teuteu metotia

O lauulu lauulu e mafai ona teuteuina i le tele o auala.. O le faigofie o le e mimilo moli i totonu. O lenei ituaiga e talafeagai mo aso uma ma galue i fafo. Afai e tatau ai, o le lauulu e mafai ona susu ma teuteuina i se fulufulu fulufulu, e faʻaopopoina le leiloa fluffiness i le pito i luga po o tua o le ulu.

Faatasi ai ma isi sitaili metotia, oe mafai ona fatuina se tausamiga pe faʻapitoa foliga:

  • Fiafia. O le ulu ua togafitia i se fixative. Faatasi ai ma le fesoasoani a uʻamea uʻamea, faʻamalama faʻataʻamilomilo e manuʻa i le pito i luga o le ulu, ma le faʻataʻamilosaga curls i itu. Tagata taitoatasi curls mafai ona iloga ma se gel poʻo faʻamalama.
  • Aulelei. Faapipiiina lea sooupu e faʻaaoga i lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se selu, ua vavae ese mai manoa mai aʻa, faʻaopopo le voluma ia i latou i le pito i luga o le ulu ma mimilo ese faʻamatalaga i fafo. O le iʻuga ua faʻamautuina ma le malosi lelei o varnis.
  • Afiafi. O loʻo togafitia togafiti ile mea e puipuia ai le vevela, ma toso i fafo ole selu pei ona iai ile lomiga muamua. O pito e faʻaoso i totonu pe faʻasaʻo. E talafeagai le vavaeina o lauulu ulu ma se varnish.
  • Foliga ata. O le vaega pito i lalo ole laulu e selu i luga, ufiufi i latou ma pito manoa pito i luga. O le fulufulu ua faʻamau i se lipine poʻo se Faatulagaina e tatau ona faʻamautuina ma varnish.
  • Faigata. O pulu malulu e valavala ma selu na o tua. Ua mago le lauulu ma faʻapipiʻi i se mea e faʻapipiʻi ai mea.

O le laupepa lauulu foliga foliga fememeaʻi ma faʻalilolilo. O se sitaili laʻei ma le manaia e mafai ona mafaufauina o se filifiliga mo taimi uma. Teine manaʻo e fia faamasani ma le masani a latou seneturi ua tuanaʻi e mautinoa lava filifili lenei faʻataʻitaʻiga toe setiina.

Le atoatoa

E i ai faʻatapulaʻa:

  • manifinifi, leaga lauulu. Itulau o loʻo iai i le vaega o lauulu lamolemole, o se maitauga tusi, pei o se lauulu sesson, e te le manaʻomia e fatuina. O manoa lamolemole e faʻamamafaina le le lelei o le lauulu, tosina le mafaufau i le vaevae o pito, momopoto, maʻumiʻu lauulu,
  • foliga atoa. Malugofie, alualu i luga alafau, o le auvae lua e le alu lelei ma se laei matagofie, matagofie. O se lauulu 'ulu e faʻamamafaina faʻaaliga, tele foliga, ae i le taimi lava e tasi, faʻaalia mai mea sese, pe a iai. Flabby skin, piilima, ato i lalo o mata, tele maanuminumi i mata - o se mafuaʻaga e teʻena ai i le fiafia i se isi lauulu.

Faʻafesoʻotaʻi se polofesa. E le o lauulu uma e ofuina luga retro lalelei ma laina atoatoa. Naʻo se matai lelei o le a fausia se ata faʻasolo i luga o le mafiafia ma le laulu lelei. Malamalama lelei o tekonolosi, i le mafaufauina o uiga taitoatasi o tagata taʻitoʻatasi o le ki i le sili ona lelei.

Itulau mo lauulu puupuu

O le sili sili ona umi o faʻasologa e na o luga o le auvae. Lelei foliga, se ua umi - o le fetaui lelei mo se lauiloa laulu. Twist pito o le lauulu i totonu e fausia se foliga foliga: se fulufulu lauulu ma se pulumu pulumu fufulu fesoasoani.

O le masani o le sitaili e fatuina e ala ile gaosia o mea taugata. O le laupepa puʻupuʻu o se laei talafeagai, aoga ma masani mo aso uma.

Ina ia fiafia, faʻamalamalamaina le laulu, taoto vaega o manoa i tua. Faʻamau lou lauulu i se satin lipine poʻo se fusi faʻalelei mamanuina: oe mauaina se laei lalagaina.

Se isi afiafi filifiliga: selu ia foʻii tua, taoto i le gel. Filifili mea sili ona matagofie - tautaliga, asoa. E manaʻomia vaʻaiga mata. O le manaia o le lalelei o se sili sili lea mo se tatala tua ofu afiafi.

Ogatotonu lauulu lauulu

Ina ua e alu i le fale faʻafiafia, e mautinoa o le a maitauina o le ata ua avea atili romantis, femininai, sa i ai se manaia, o se lagona o mea taugata. Stylists ofoina uma foliga masani ma aso nei mo lauulu-umi lauulu: fefiloi, foliga e seasea lava, ni fusi iloga o pito i luma ma itu.

Faʻalelei foliga e faʻatagaina oe e faia se lauulu laʻititi i le averesi umi ma le manifinifi tele, ae mautinoa maloloina maloloina. O le lanu o lauulu e amata mai i le moli enaena paʻepaʻe ma le loloto o sukalati. Valivali faʻapitoa o le a faʻamamafaina ai le matagofie o le ata.

Vaʻai i fafo atu o le lavelaveina o laʻau faʻataʻitaʻiina mafaufauga mo lauulu pupuʻu.

O meatotino ma faʻaaogaina o le ylang-ylang taua suauʻu ua tusia i lenei tusitusiga.

I le http://jvolosy.com/pricheski/strizhki/italyanka.html faitau e uiga i le puʻupuʻu Italia laʻei.

Manatu masani mo lauulu umi.

I aso muamua, leai se tasi na iloa e uiga i sea laulu. O lenei la le laupepa mafai ona faatino i luga o ni manoa ma se umi i lalo ifo o tauau. E faigofie lava ona iloa le uiga pa, ae o le laina lamolemole ua suia tele.

Matamata i le ata. Fiafia, fatuina lauulu e mautinoa o le a tosina atu i teine ​​talavou. Po o le a lava le lanu o le lauulu, o le ata foliga mataina, sexy.

O le manaia o le laupepa i luga o le lauulu e maua ai le ata o se tupua, tosina le mafaufau i le le masani ai sitaili. Curls o eseese umi: o luma o le loka e puʻupuʻu nai lo tua. O le fulufulu e manaʻomia le tausiga masani, faʻafouina tasi i le masina.

O moega uumi e manaʻomia ai le tele o loʻo mataala nai lo pupuʻu loka mo lenei ata. O pi i le pito i tua e mimilo teisi lava, o le pito i luma e mimilo i totonu. Faatasi ai ma foliga tetele, o le pito e le tutusa, i isi tulaga - o le masani tuusao lomiga.

Valivali polokalame

Tonu, taofiofia lelei le aofaʻi o foliga o se retro lauulu. Faigofie ona filifili le lanu talafeagai: mafaufau i le lanu ituaiga, paʻu tulaga, natura o le galuega.

Filifiliga masani e manaʻomia se paʻu malu ma le malemu. mai i moli sinasina i se manaia chestnut. Trendy filifiliga faʻatagaina se lanu pupula ma tamaoaiga.

Valivali pe faʻamamaina o le a fesoasoani e faʻafou le lauulu. Mo vasega, filifili le faʻafiafiaga masani o ata, o le muamua sitaili o le a faʻamamafaina ai le lototele faʻatasiga.

Lauulu o le umi

O le itulau faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i luga o lauulu o 'eseʻese uumi. Ma le isi, o nei filifiliga uma ei ai ona uiga.

    • Lauga
      I le 2016, o le masani ile itulau ile lauulu pupuu. E mafai ona faʻaleleia le lauʻeleʻele faʻatasi ai ma le fesoasoani o faʻataʻavale faʻalavelave, faʻapea foi ma mea ua saeia. E taua le taulai atu i le pito i luga o le ulu.O sea itulau lauulu e talafeagai mo soo se mea e tupu. O le pulu puʻupuʻu e le tupu ai ni faʻafitauli faʻapenei, o le lalagaina o foliga o le a le mafai ona taofia.

    • Feololo
      O pulu i luga o se lauulu o lenei umi e faʻamasania ma e atamai ai. O le tafe mai o laulu e pa'ū i luga o tauau, o se lauiloa mafiafia o faʻapipiʻi - o sea foliga o le a le mafai ona alu ese mai le faʻafetai i lona matagofie ma le matagofie. O le tipiina o se laupepa i tauau ua taʻua o se vaega sili atu.

  • Umi
    E ui i le mea moni o le lauulu lauulu ua salalau e avea o se faʻataʻitaʻiga mo lauulu pupuʻu, e mafai ona faia mo lauulu umi. O le faʻamamafa autu o le lamolemole lamolemole.

Itulau lauulu, tumau pea o se masani o laʻei o laʻei, maua se foliga fou faafetai i faiga faaonaponei. O lea faʻatagaina oe e filifili o ia i soʻo se matua.

Eseese ma ata

Lauga. Le sili ona masani ai lauulu tipi filifiliga. Lauulu e matala teisi le tautaliga pe taunuu i le ogatotonu o le ua.

Feololo Na ia tipiina lona lauulu i ona tauau.

Umi. Itulau mo le laulu uumi e faia i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o puʻupuʻu ma feololo. O le umi o le lauulu e mafai ona oʻo atu i tauau tauau pe laititi ifo i lalo.

Faatasi ai ma patupatu. I le taimi muamua, o se lauulu 'oti na faia na o le paʻu mafiafia sao, ae o nei aso ua faʻatagaina ni suiga fou. E mafai ona e faʻatasia se laupepa lauulu itulau ma ni pupuʻu puʻupuʻu, uumi, maʻimau.

E aunoa ma se pa. E ui o le itulau masani uiga faʻapitoa ai le auai o se tui tuusao, e mafai ona faʻataʻitaʻi ma faia e aunoa ma ia.

Tamaiti. O sea itulau e fetaui uma i teine ​​ma tama, ma e 'oti tutusa i le matua. Pau lava le eseʻesega: e te le manaʻomia le faia o se mea faʻataʻi pe faʻatele, aua o le a faʻalavelave ai i le tamaititi. Faʻatapulaa oe i se umi e 1-1.5 cm le ausia le fulufulu mata.

Tagata O le male mai le itulau o le lauulu lauulu e pei lava o laʻei lauulu na o atu ma le Beatles. O lenei fulufulu sa masani ona fiafia i ai Stas Pieha.

Itulau faʻatino tekonolosi

Oe e tatau ona saʻo le seleulu, faʻapipiʻi ma se selu manifinifi e vavae ese ai laina.

  • Fufulu lau lauulu, patipati lemu i le solo. Curls tatau ona nofo susu.
  • Tuu, vaeluaina ma se vaeluaina o le vaeluaina.
  • Vavaeese le lauulu i le occipital eria ma se tafailagi vavaeeseina. Filifili se siaki tau ma tipi i le umi manaomia. Faamamaina noataga ma ieafu.
  • Faʻaaoga se selu manifinifi, tuuese le isi vaega o lauulu. Oti i lona umi finagalo. Faʻamolemole ia matau o le umi e tatau ona 1-3 mm umi atu nai lo le lapoʻa muamua.
  • Selu le lauulu o le itu o le tino ma tipi i le itu filifilia. O le pito i lalo ole pito o manoa o le siosiomaga tatau ona faʻasolosolo malie atu i le occipital region.
  • Selu pito i luma luma ma faia se sasa saʻo i lalo o le mata o mata (pe a fai o le a puupuu o le a puupuu).
  • Vavaeese le isi vaega ma ia faʻagasologa atoa le ulu.
  • Mago faʻatasi ma se fulufulu laʻitiiti, teisi mimilo pito o le lauulu i totonu.

Fai se faasaʻoga o lauulu i vaiaso uma e tolu.

Itulau folaina

O se filifiliga alofa. Taulimaina lauulu ma se fixative. Ia milo faalilolilo i luga o le pale ma se uʻamea uʻamea, ma faʻamalama i luga i luga o laina o le itu. E mafai ona e faʻaaogaina le solo poʻo le gel e faʻamamaina ai taʻitasi. Faʻaopopo mea faʻaopopo - o se lauulu e le mafai ona vaʻaia vaʻavaʻaia ma rhinestones poʻo satin lipine.

Aso uma sitaili Laʻititi vaega o le fai faʻamauina (gel, foam, mousse) faʻapipiʻi i curls. Sii ia manoa i aʻa ma le fufuluina, faasino le ea mai le lauulu fulufulu i luga ia i latou. Toso uma fasi i se selu, teisi lolo ifo ona pito i totonu.

Aulelei. Faʻaaogaina sina laititi o le fixing agent, toso le lauulu mai aʻa i pito o le lapotopoto selu. Sii i luga teisi i aʻa, ma punou le faʻaiuga e le i totonu ae agaʻi i fafo. Faapipiiina ma varnish.

Faigata. Malulu lauulu ma le gel ma selu le tua. Faʻamago i latou ma faʻanusisi lemu i le varnis.

Filifiliga Toe fai. Fai se faaputuga laiti i luga, ufiufi i pito lamolemole pito i luga. Teuteu lau laulu lauulu i se lautele satin lipine po o rim ma varnish.

Le Tui uamea. Faaaoga se mea puipuia pulu i lou lauulu. Faʻasaʻo soʻo mai i aʻa e oʻo i tulimanu, gagau lemu i totonu. Ile faaiuga, faʻanusisi teisi ile varnish.

E ala ile lauulu

  • Gaʻimau. O galu lemu lemu foliga matagofie i le tuʻufaʻatasia ma se itulau, peitaʻi, e sili atu ona faigata mo i latou ona tuʻuina mai le foliga manaʻo pe a taʻoto. Ole mea lea, e manaʻomia ona e faʻasaʻo i latou i aso uma. E mafai foi ona e faia se faʻauuga faʻamatalaga - e sili atu ona talafeagai mo fulufulu laulu.
  • Mafiafia ma le vaivai. Le faia o se laupepa i luga o ia lauulu e le o se mea e manaʻomia, talu ai o le laulu e tatau ona tausia lelei ona foliga, ma o se laulu vaivai ua vave mafai ona "pa'ū". Afai o loʻo e manaʻo lava e maua se lauulu, oe manaʻomia le teuteuina tumau ma le tele o faʻamautuina auala.
  • Seasea. O 'oti ulu e mafai ona uuina se foliga leaga.
  • Gaʻimau. E le manaʻomia le faia o se laupepa luga o lauulu migimigi. A leai, e tatau ona e faʻasaʻo i latou i aso uma, ma e ono afaina ai le tulaga o le lauulu.
  • Mafiafia. O le mafiafia o laulu e lelei. O lo o latou taofia lelei le foliga manaomia.
  • Mafiafia ma faigata. Latou te tau le talafeagai mo lauulu, e pei ona latou le taofiofia lelei o latou foliga ma e faigata ona teuteuina.

Foliga foliga

  • Ova. Soʻo se itulau e talafeagai mo lau pupuni pupuu, feololo pe umi.
  • Taamilosaga. O tamaitai mimiti e tatau ona lafoai se laulu, talu ai e mafai ona tuu faataamilo alafau ma lautele lona muaulu i se malamalama le lelei. Afai e te manaʻo e fai se lauulu, e mafai ona e faapaleniina ma se mea le mautonu.
  • Tafatolu. O fafine e lautele o latou paʻu uumi ma le muaulu e tatau ona matua faʻaeteete, aua e mafai e le itulau ona toe faʻamamafa mai foliga vaʻaia o se foliga tafatolu.
  • Ua faaumi (faatafafa). O le sini pe a filifilia se lauulu mo lenei foliga foliga o le vaʻaia vaʻaia ma faʻalautele le foliga. O le paʻu mafiafia ma le mafiafia o le a fesoasoani ia oe paleni paleni.
  • Trapezoid (foliga-pir) I lenei tulaga, e tatau ona e faapaleni le tele o le pito i lalo o foliga. E i ai le talitonuga o le fofo lelei i lenei tulaga o le fulufulu fulufulu ma le "pulou" ufiufi luga o le pito i luga o le ulu ma oʻo atu i le ogatotonu o le auricle.
  • Lotoa. Talu ai o le itulau o se lauulu lauulu foliga faʻavaʻavaʻaia foliga, e mafai ona faʻaalia ai le tele o le auvae laʻititi ma le lautele o le muaulu sili atu vaʻaia. Afai e te manaʻo pea e taumafai le filifiliga mo se sikuea foliga, ua fautuaina e taofi i le umi o le lauulu i lalo ifo o le auvae. O se itulau faʻauʻu e ufiufi ai i pipi ma le i ai o le itulagi parietal itulagi, faʻapea foi ma asymmetric 'au, e talafeagai.
  • Lozenge. Talu ai, pe a vaʻai i mata taimane foliga, o le faamamafa e pa'ū i luga o alafau, e sili atu le lafoai i le filifiliga pupuʻu.

O 'oti ulu e maua ai le ata o le fafine ma le mea lilo. O le itulau foliga manaia ma manaia, o lea e talafeagai uma mo aso uma olaga ma mo fafo. Faamolemole matau: o le lauulu foliga foliga manaia i luga o le lauulu i saturated shades, o lea e talafeagai mo le au alolofa i valivali.

O teuteuga i aso nei mo lauulu laulu: o se sikuea mo lauulu feololo

O se tasi o le sili ona lalelei ma sili ona lalagaina mo lauulu ulu 2019-2020 o se lauulu mo le laulu feololo, lea e foliga sili matagofie ma matagofie mo lauulu o lanu eseese ma ituaiga.

O fugalaʻau mo le laulu o laʻau o se lauulu mo le laulu lea e 'aliaʻe, lea e vaʻaia fou ma masani. E mautinoa lava taumafai e tipi lauulu mo le laulu feololo - o le bob i luga o le lauulu lauulu, aua e le masalomia o le masani o le 2019-2020.

O lauulu mo le laulu o lauulu o ituaiga kapeteni e talafeagai foi mo lauulu e leai se tele lapoa ma matagofie.

Ina ia fesuisuiai lauulu masani lauulu mo lauulu feololo pei o se bob, o le a tuueseeseina i le itu po o ni auupega o le a fesoasoani, lea o le a faʻaopopo ai le fiafia ma flirty i le ata.

Lelei lauulu e paʻu i luga o lauulu laulu: o se lautele faʻaopopo i lauulu laulu

Lelei lauulu mo le laulu feololo 2019-2020 o se pulu umi. O se laʻei fulufululelei o lenei ituaiga e aofia ai se malumalu na luluina poʻo se vaega o tua o le ulu, e foliga mai e sili ona masani ma faʻateleina.

Foi, lauulu i luga o le lauulu laulu o le bob ituaiga e mafai ona i ai ma se vaega i luma o le lauulu po o se asymmetric bob 'oti.

Fulufulu uumi umi e talafeagai mo talavou, toaga ma lototetele teine ​​e le fefefe e faʻataʻitaʻi. O lauulu mo le laulu lauulu i le sitaili o se elobated bob e mafai ona fausia ai se foliga mataina mo soʻo se teine.

Ogatala lauulu 'oti: Feololo lauulu lau

O sili ona lautele lauʻeleʻele mo lauulu laʻau 2019-2020 o se faʻapipiʻi lauulu, e atoatoa mo le tele o teine ​​talavou.

O lenei fulufulu mo le laulu lauulu e aofia ai le fesuisuiai suiga o le umi mai pupuu i umi uʻamea, lea e mafai ai ona e faʻalelei matagofie ou foliga, ma faʻamamafa se foliga matagofie.

Mo teine ​​taamilosaga foliga, lauulu mo le laulu feololo ma se auvae o le a avea ma sili filifiliga. E masani foi ona faapipiiina lauulu 'ulu ma ni puʻupuʻu ma maʻitele' au poʻo faʻailoga.

O fulufulu lelei e pei o le cascade e mafai ona aʻafia ai le umi atoa poʻo se vaega o lauulu i luma, e maua ai le aofaʻi e manifinifi ma faʻavaivaia ai lauulu.