Valivali

Lauulu bronzing: muamua ma ina ua uma ata

Bronding o se masani i lauulu, e aofia ai le faasolosolo suiga mai le pogisa i malamalama malamalama. O le upu na sau mai le tuʻufaʻatasiga o upu e lua - “enaena” (enaena) ma “blond” (malamalama).

Bronding ei ai uiga faʻapitoa:

  • Le leai o se faʻatapulaʻaina tuaoi ma faʻatusatusaina - o suiga uma o loʻo faʻamamaina ma le faʻaeteete lelei,
  • O lanu filifilia uma o loʻo i totonu o 2-3 leo talafeagai. Too mauoa a palette fesoasoani blur le tapulaa, ae matua faaleaogaina le taunuuga masani,
  • Tone mo bronding mafai ona fesootai uma pe na o se laina mafanafana, pe na o se malulu tasi. O le tuʻufaʻatasia o "vevela" ma le "malulu" e matua faigata lava.

Faamanuiaga o tusi

Sili ona o nei tamaitai fiafia i brondes. E tele mafuaaga mo lenei:

  • Malamalama loka e le gata faʻafouina le paʻu, ae ia faʻalelei atili ai
  • Na susulu foliga mai ma foliga sili atu le matagofie,
  • O le laulu e foliga mai e mafiafia ma sili ona matagofie,
  • Le pisia lava ia foliga mai e masani,
  • O lemu vaivai e matua matagofie lava
  • O le Brond e le faʻapea e masani ona faʻaleleia ni aʻa,
  • Ole auala sili lea e nana ai le muamua lauulu sinasina.
  • Faatasi ai ma lenei "togafiti" mafai ona e tuputupu ae lau oe lava lauulu lanu.

Vailaau

Faafetai ia te ia, e mafai ona e fausiaina le sili ona masani ai ma masani ai le paolo. I le masani bronding, lua pe tolu tones ua faʻaaogaina, e fausia ai se sili matagofie matagofie silau foliga ma vaʻaia vaʻaia le tele.

Sone (moli pe moli maualuga)

Ua vaeluaina lauulu i vaega - i se tasi o na mea o loʻo faʻaaoga ai ni moli malamalama, i le isi - tasi, ae o le lanu uliuli (enaena, sukalati). Faatasi ai ma se lanu lanu pei o pikiapu, oe o le a pulu ma laulu. Aemaise lava le malosi totoa o loʻo fautuaina e vali aʻa i le pupula lava tutusa e pei o pito o le laulu.

E puipuia mai le uʻamea poʻo se mea faʻapipiʻi

Bronding o lenei ituaiga ese mai i isi filifiliga uma i le lamolemole faalelei mai saturated aʻa (sukalati, kofe, chestnut, dark blond) i moli manatu (meli, saito). O lenei aafiaga foliga ofoofogia!

Pasila (copacabana)

O pito susulu, "susunuina i le la", o le Pasila bronde pei o le faʻaaliga muamua. Ae ui i lea, i totonu o ni tamaʻi manoa e filifilia i le umi atoa, lea e mafai ai ona e faʻafefiloi se pogisa uliuli ma se moli ma maua se faʻailoga matagofie.

O lenei metotia e tele mea aofaʻi i le taimi e tasi:

  • Copacabana chic - o se lemu suiga mai le pogisa aʻa i malamalama malamalama. O le mea ua tupu, ua tatou maua le aʻafiaga o ni motumotu,
  • Copacabana Breeze - lamolemole ma masani faʻaalia uiga, lea e mama mama manoa i le pito i luga o le ulu.
  • Copacabana Latino - vaʻaiga faʻalelelei i luga o se pouliuli pito i tua o lauulu,
  • Copacabana sunny cocktail o se sili ona aoga metotia e aofia ai le televasega faʻauʻuga.

Kalefonia (Hollywood)

O tusi Kalefonia e faia i se auala tatala - e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa alumini. O lenei faʻatagaina oe e 'ausia le tele o le natura ma le vaʻaia faʻatapulaʻaina. O aʻa e tumau le pouliuli (sukalati, kofe, chestnut), ma latalata i pito o le lauulu o loʻo iai se paolo malamalama.

O ai e tatau ona faʻaaogaina brondes?

Ae paga lea, e le mafai ona matou fautuaina ia tagata uma. Afai i luga o le lauulu uʻumiʻu pe o le averesi o le umi o brondes foliga atoatoa, ona o luga o se pulu puʻupuʻu o le a le faigofie ai ona faʻaalia lamolemole suiga ma le loloto atoa o le paolo.

Ae e le afaina le uluaʻi lanu - o le ofutau e fetaui ma lalelei laʻei ma brunettes, enaena-lauulu poʻo mumu. Afai o le bronzing i luga o le enaena lauulu foliga lalelei ma agamalu, ona faʻamalamalamaina brunettes o le a suluia ai ma le fiafia ma le malosi. Le tasi ma na o le lanu o le lauulu lauulu bronzing e le faigofie. Muamua, o le lanu uliuli o lauulu e tatau ona suia i se enaena-lauulu, ma na o le taimi lena e te manaʻomia e filifili le saʻo leo mo le bronde. E mafai foi ona e taumafai faʻamamago e fesoasoani e aveese se paʻu pogisa tele.

O loʻo i ai ma ni manatu se lua o loʻo totoe - o le mea lea e fai o le lauulu ma le tulaga o lauulu. E taua tele naʻua. E sili le teena o tagata e ana ia curls, curls ma curls mai faʻataʻitaʻiga ma brondes. O matasele tetele e na ona leiloa i le faʻaletonuʻuga o le motusia.

Ae o le soifua maloloina, ao le i valiina le lauulu, e tatau ona togafitia. Le vasega vaʻaia se mea e pei o lenei - moisturising, vavaeina vaevaega pito i lalo, toefuatai mai i luga o mask.

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu pe a uma ona teu?

Ina ua maeʻa ona faia ni lauulu mo lauulu i le uliuli poʻo le paʻauli lauulu, vaʻaia lelei le soifua maloloina o lanu lanu. Na te manaʻomia se tausiga faʻapitoa! E taua le faʻaaogaina o shampoos e fetaui ma lou lauulu laʻititi, faʻapea foi ma le faia o faʻapipiʻi ma fufulu. I totonu, ole biolamination e mafai ona ofoina atu e faʻamalamalamaina ai manoa.

O le a le seleni fulufulu ma o a ituaiga

Brondirovanie (brond) o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa o faʻalauiloaina ma tele-valivali lanu o lauulu ma le fesoasoani o lea e ausia ai le maualuga aʻafiaga faʻaleaganuʻu o vaivai lalagaina o lanu.

O lanu e tatau ona filifilia e fua i luga o lau lanu lauulu masani. Sukalati, enaena, kofe, lanu enaena ma toetoe o le atoa auro-beige gamut ma malamalama moli o blond, o nei uma foliga o lanu.

O le sili fofo mo lauulu tuputupu ae ma matagofie faitau atili.

O le bronding e mafai ai ona e maua se toe lelei, e pei o le masani e mafai lofituina o tele lanu po o ata.

O le filifiliga i le itu o le paʻu mafanafana poʻo le malulu o lanu masani e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le natura paolo o lauulu, lanu o mata ma lanu o le paʻu.

Ituaiga o tusi:

  • O le aʻafiaga o le mu o lauulu po o ni manoa - o le lanu ese mai aʻa e oʻo i pito o le laulu e mafai ona fai sina laititi pe matua ese lava: mai le lanumoana uliuli i aʻa i le malamalama saito i pito poʻo mai le sili atu o le uila i le uila i le meli auro.
  • Smooth lanu loloto loloto i le itu mai le pito o le lauulu i aa, ma le ombre aafiaga - tekinolosi faʻapitoa lanu e faʻatagaina oe e faia se lalelei sologa lelei o lanu mai i pogisa aʻa i le vaega o le lauulu lapoʻa i le laʻau lalelei, ma le sili ona masani faʻaali o lanu ma lalelei "faʻalautele leo" i le umi.
  • Ole taʻaloga o ni lanu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i lanu enaena enaena.
  • Filemu lemu mai pogisa i lanu malamalama - o lenei vali tekinolosi mafai ai ona e maua le aafiaga o se lamolemole loloto loloto o le lanu i aʻa o le lauulu ma le sili ona natura tuaoi o le lanu suiga.
  • Valivali pito i luga o manoa i foliga po o le vavaeina o le lauulu - e mafai ona e faʻamalamalamaina uʻamea itutino taitasi ma uʻu i foliga.
  • BROND SUPER NATURE ma le sili ona masani aafiaga - le leai o le manino moli matala ma eseese lanu lanu. Le sili atu faʻalenatura tuʻufaʻatasiga lanu mai le tele o faʻalenatura ata ua faia.
  • Igilisi brond ma le aafiaga o le "opeopea", sologa malie tafe faʻatasi i le isi le paolo.
  • O le aafiaga o 'apamemea' ata o sulu malie ai le tasi i le isi - o le sili pupula e tutusa i lo latou leo ​​faʻaaoga mo ia lanu, o le "sili atu" ma sili atu ona aoga o le lalagaina o lanu.

Valivali brondes i luga o le enaena enaena ma lanu uliuli

Onā enaena lauulu faatasi ai ma le paolo mafanafana, auro-samasama, meli, kapeti ma saito silila foliga matagofie. Mo lauulu enaena lauulu ma le lefulefu lanu, ua fautuaina ai le pupula o le malulu o lefulefu-beige, moli nila ma beige-ie lino.

Sukalati, enaena, meli-chestnut, kofe, cognac, karamel enaena ma isi lanu masani foliga foliga matagofie i lauulu uliuli. E mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia ma le tina-o-penina pia, o le uolanati, auro saito ma e oʻo lava i penina malamalama i ata.

O le a le "booking"

Bronding o se sili fou ma lauiloa filifiliga mo valiina, o le autu lea o le tuʻufaʻatasiga o le malamalama ma pogisa tone i luga o le lauulu. Insanely matagofie bronding maua i luga o uumi uumi, latou foliga mai sili tele ma mafiafia ona o le lavelaveina o ata. Brondering luga o pulu puʻea faia foi faia masani ma foliga foliga ma toa.

O le lanu o bronds e le o se monolor, ae o le tuʻufaʻatasia o tone. O le upu "Brond" lava ia e leai se mea ua na o se tuʻufaʻatasiga o le lua upu Peretania - blond (blond) ma enaena (enaena).

Contraindications mo le taualumaga

  • afaina ai vaega o le lanu,
  • manifinifi, le mautonu, valeina e muamua tui poo perms,
  • lauulu lauulu (fesuiaʻiga ma lanu lanu o le a le vaaia).

Le sili ona lauiloa ituaiga o Brond valiina

Vailaau Valivali masani Bronzing

Ole uiga masani ile latalata ile aʻafiaga masani. E filifili e le matai mea lanu ma valivali ata e latalata le tasi i le isi. O le faʻagasologa o se ituaiga faʻamamafa, peitaʻi, o lanu o manoa ua tufatufaina atu e tatau ona fealofani i latou uma ma i se paʻepaʻe faʻalenatura o lauulu.

O tamai loka o loʻo valiina i le "vali faʻataʻitaʻi" faʻatupuina lugofie ma susulu manaia.

Nofoaga lauulu lauulu

O le aano o lenei staining auala o le bronding faia e faaaoga malamalama lanu ma na o luga o le sone pito i luga, ma o le sone pito i lalo ua vali i le tutusa lanu (masani sukalati, chestnut po o natura lanu enaena). O mea faapena e mafai ona faʻaopoopo i le faʻapogisaina o lauulu i le leo o le pito i lalo.

O le taunuuga e ofoofogia - lua lanu, malamalama ma le pogisa, tuʻu faʻatasia! O lenei filifiliga mo valivali foliga e sili ona manaia ma mafai ai ona e laulu ma paʻepaʻe, tusa lava pe o le a le masani ai e foliga mai!

Ombre Lauulu Valivali

Lenei filifiliga o sone reservasi lenei vaitau sa i le pito i luga o lauiloa! Bronzing ma le Ombre Hair effect o se lamolemole faʻalautele o le lanu i le uumi o unta ma faʻaitiitia le aʻa oona i se lanu masani.

O le iʻuga, o se lauulu mafiafia o lauulu, foliga mataga, faʻatusa foliga o laumei toe fai. E matua le mafai ona tepa ese mai ia teʻi!

Lauulu Bronding Tekonolosi

O le faiga o le puipuia o lauulu i le tepa muamua e mafai foliga faigofie. Ae peitai, o le poto ma le poto masani le lima o le matai e taua. O le mea lea, a filifilia se lalelei, aua le faʻalavelave e faitau iloiloga i luga o le Initaneti ma fesili i au uo, o lenei mea o le a fesoasoani i se isi tulaga e aloese ai mai se mea le lelei.

Ina ia ausia le manaʻomia mana, le faʻapitoa e tatau ona filifili le lanu talafeagai mo lauulu lanu. O le mea sili ona taua o le le sopoia o le laina, a le o le mea e le o le modelling armoring, o le a e maua masani masani faʻalauiloa ua afaina ai tagata uma. O le faʻasalalauina o ata e le sili atu nai lo le lua i le tolu leo.

A o leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona vavaeʻese faʻaleaga uma pito vaevaeina - o le lauulu e tatau ona ola ma matua soifua maloloina, a leai, nai lo le "silau o le la" o le ae maua matutu ma leai ni mea ola.

Valivali i le taimi bronze amata i le mamao o ni centimita mai aʻa. O fulufulu ua faalanu e le matai e tusa i se maoti polokalama, e maua ai le tala o le lanu, silau ma faʻateleina o paolo. Taofi le vali i luga o lou lauulu e le tatau ona umi le umi nai lo le fasefulu minute, a le o lea, o le suiga i le va o laina e ono liliu mai e matua maʻai.

O le tele o lauulu lalelei latou te fautuaina le faʻamaeʻaina o le bronding i le bio-lamination taualumaga (sa matou faʻamatalaina le faʻasologa i auiliiliga i lenei mataupu) - o le a faʻasaʻo ai le faʻamatalaina ata, ma faʻafoʻi foi i lauulu se faʻata pupula ma silkiness.

O loʻo faʻapalivaina lauulu ile fale

Fulufulu ma stylists, pe a fesiligia pe mafai pe mafai ona faia faʻalelei sili ona lelei lauulu i le fale, talia autasi oe "leai!". O le mea moni, e leai se isi sili atu nai lo se tagata poto masani na te silafia uma faigata ma "mailei" le mafai ona feagai ma lenei galuega. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻataʻitaʻia, ma e leai se tasi na te faʻasaina ia te oe!


O lea la, muamua lava, ia tausi lelei le faʻavae tatau. E pei ona taʻua i luga, o le lanu o lou lauulu e tatau ona feoloolo laulu, o lona uiga, o le lauulu e tatau ona faʻapogisa, ma e tatau ona faʻapupulaina e le laulu le lauulu enaena. Le filifiliga lelei ma le lauʻeleʻele - faʻafiafia o le lanu uliuli ma le uliuli.

O le isi laasaga o le filifilia lea o se paolo fesoasoani e le tatau ona ese mai le ata tele e sili atu nai lo le tolu leo. Filifili ni togi laiti mo valivali, aua le faia ia tutusa tutusa. A uma mea uma, o mea laiti faʻasoasoaina i le lapoa o loka ma eseʻesega mamao i le va oi latou e faia le faʻaiuga faaiʻu e sili ma masani ai. Ma ia e manatua e tatau ona e solomuli mai aʻa i nai senitimita.

O le tele o taimi

O aʻu e matua lalelei lauulu - e faʻapefea ona vave ona fufulu le apamemea?

Brondirovanie lauulu lauulu ei ai se tasi taua tele foliga. Afai o lau lanu o se lanu malamalama laitiiti uliuli, o lona uiga i le salonesi oe muamua o le a muai lanu. O lenei taualuga o le faʻamamaina o manoa ma faʻapitoa valiina sui.

Muai-pigmentation e taua ina ia mafai ai ona fausia le saʻo faavae, pito i tua mo bronding. I lenei tulaga, o le lanu o le a le vave fufulu ese, ma o le suiga o fulufulu o le a le foliga maai pe le masani ai

E mafai ona fai se Brond matagofie ile uliuli?

Fana faʻaauauina o le uliuli lauulu e faigata. Ae paga lea, o le uliuli ma le uliuli lanu e tapu ma puipuia. Ina ia filifilia ni paʻu faaopoopo mo i latou e maua ai se sapalai faʻalenatura suiga e toetoe lava a le mafai.

Pau lava le auala e fai ai, o le faia o le fufuluina (pe a moni, o le laulu e lanu uliuli), pe a maeʻa ona tuuina i le laulu le paʻu masani manaʻo, ona faʻatino ai lea o le fulufulu faʻagaioiga. Mo lauulu uliuli lauulu, ofutau e le talafeagai.

Mata o le a lanu loʻu laulu uma pe a fai e i ai loʻu lava moli sinasina lanu?

E le manaʻomia le vali uma lauulu e fai ai se bronding. O le matai o le a filifilia ni nai lanu talafeagai, taulai atu i le lanu masani o le laulu, ma o le a e maua le manaʻomia manaʻo o faʻalenatura ma faʻalenatura.

O le a le umi e faia ai le pisia?

O le faʻauʻuina tau le aga atoa o se ata. O le mea lea, o le a umi se taimi - i le itulagi o le lua i le tolu itula, e fuafua i le umi ma le tele o le lauulu.

Mafai ona ou faia ni brondes pe a uma le isi pisia?

I tulaga e le talafeagai ai le lanu o lou lauulu i le faʻagasologa o lou lalagaina, o le a manaʻomia ona e "faʻapipiʻi" ia. Ua pogisa tele, mumu, 'apamemea uila e tatau ona le mautonu, iloga ma lanu lauulu e tatau ona faia toniga i le lanu, ma o le malamalama foi e tatau ona pogisa.

Le a le tele e tatau ona tausia tausia bronds?

O le le masalosalo avanoa o bronding o le faavae e ave i lanu masani. Ma o lona uiga o le tuputupu aʻe o aʻa o le a le vaʻai mama ma e mataina. Faʻafou le lanu, naʻo le faʻataʻitaʻi o taualumaga taʻitasi i nai masina taʻitasi.

O lenei ua e iloa le faʻatinoina o se masani, matagofie laʻasaga i lou lauulu, faʻafefea ona tuʻuina atu i ai le tele o foliga ma faʻamalieina matagofie. Manoa manoa, e pei o sogi e le la, o le a avea oe ma mea e mataala ma e fiafia i ai! Ae manaʻomia moni fafine e mataʻi.

E maeu le faigofie o le faʻagasologa taualumaga

  • E faʻatagaina oe ona sui faʻafuaseʻi le suiga masani, e aunoa ma le manaʻomia o se suiga i le natura lanu o lauulu.
  • Na te sapasapaia ia curls o brunettes, faʻatagaina i latou e tuʻufaʻatasia le lanu uliuli o aʻa ma le lanu auro o mama mama. I aso tuai, semanu latou te faʻamamaina o latou ola aʻe i vaiaso uma e lua. Nei ua manaʻomia le manaʻoga lea. Le aano o bronding o le tonu e ausia ai se aoga lelei taaloga o pouliuli ma malamalama malamalama.
  • E lautele ma e mafai ona faʻaaogaina e vali ai manoa o soʻo se lanu: mumu, mumu, lanumoana - soʻo.

Isi penefiti faʻatekinolosi

Bronding ei ai ni numera o le fesiligia. O le:

  • Faʻatagaina oe e faʻaavanoa vave lauulu lauulu muamua.
  • Vaʻaia vaʻaia faʻaliliuga soʻosoʻo ma le tele.
  • E i ai se faʻafouina aʻafiaga ona o le mafai e tipiina lelei le paʻu ma faʻafouina foliga.
  • Le mafai ona faʻaleagaina lauulu pe a faʻapipiʻi i lona lanu masani.

Oi ai ituaiga

Bronding o curls vaevaeina i lua autu autu:

  • Mo moli uila. I ai, blondes ma brown-hair-hair women mafai ona suia o latou foliga vaaia. I le amataga lava o le faʻagasologa, le stylist e maua ai le laulu uliuli se lanu uliuli, ina ua maeʻa latou vavaeina o latou mama vali i lanu pupula.
  • Mo pogisa pouliuli. O le faiga o le valivaliina o lauulu uliuli o se diametrically faʻafeagai ata: latou muamua faʻamalamalamaina i le masani masani "lanu" enaena, ona faagasolo lea o le faʻagaioiga mo le faia o bronding.

Fuafua i le auala o atavali, bronding o:

  • Vailaau. O lenei filifiliga lanu e aofia ai le valivaliina o pupuni i ni lanu se tolu: o aʻa e faʻapogisaina, faʻailoga ua mama, ma le ogatotonu e latalata i le masani masani o le lauulu e mafai ai. I le maeʻa ai o vasega o bronding, e maua e le pule o moli moli lauulu e taʻalo ma moli uila, penina, meli ma lanu samasama. Lenei taʻaloga o lanu naʻo le faʻamamafa o le soifua maloloina ma le malosi o lanu valea. Bronding dark locks avatu ia i latou kofe, sukalati ma chestnut tones ma mafanafana meli maualuga. O lenei tekinolosi faʻatagaina oe e faia ni taʻutaʻuga sili lauiloa o le susunuina ese uila, taʻalo o le vaʻai ma le faʻavaʻa o lauulu lauʻulu.
  • Zonal. O lenei tekonolosi o loʻo faʻailoaina i le valivaliina o le vaega parietal o le ulu i se tino atoa o moli malamalama, ma pito o le lauulu - naʻo le tasi lava se lanu uliuli. E mafai ona avea ma lanu o sukalati, faanatura lanu enaena poʻo le enaena enaena paolo. O le paolo e faʻaaogaina mo le fautuaga e masani ona faʻamamaina tupuʻaga o lauulu.
  • Ma ombre aafiaga. O lenei tekinolosi tekonolosi e oʻo mai ma le lamolemole lanu e faʻaalu mai le soʻona pisia aʻa i moli malamalama i pito tonu o manoa.

O se manaʻoga faʻapitoa mo lauulu 'apamemea o le lanu o lanu e aofia i le faiga e mafai ona ese mai lo latou paolo masani e le sili atu nai lo le tolu tone.

Tatau meafaigaluega ma mea faapena

Mo maualuga-lelei lauulu lanu, o meafaigaluega nei e faʻaaogaina:

  • Se uʻamea selu ma se iʻa faʻaaoga e vavaeeseina ai loka.
  • Fufuluina aafiaga styler.
  • Vailaau masani.
  • Se pulumu ma le selu ma le matau (talafeagai tele mo le tosoina o laina i le pu o se pulou faʻapitoa).
  • Palasitika poʻo tioata fuaina ipu (faʻatasi ma le milimita laʻasaga o le kalibrasi fua).
  • Ipu mo le valivali fatuga. I le leai o se polofesa faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina tioata (e aunoa ma le uʻamea poʻo fusi faʻapipiʻi).
  • Lisi o le le tele mafiafia pepa pepa.
  • Polo faʻapitoa ma pu (mo le faʻailoaina).
  • Mea e fai e taʻotoga palasitika poʻo le peignoir.
  • Totigilima
  • Lauulu ulu ("pato").

Faʻafefea ona fai se masalosalo

I bronding curls aumaia ai se atoatoa aafiaga lelei, e tatau ona e sauniuni ma le faaeteete mo ia. Ina ia faʻamalosia le folo o le lauulu ma faʻaleleia le fausaga o lauulu mo se masina, e manaʻomia le faia o faʻafailele ma faʻamalieina ufimata. A maeʻa ia mea, e tatau ona e tipiʻesea ese le vaevaeina o pito o manoa.

  • O le isi sitepu o le gatasi o le faavae lanu o manoa. O le laulu o brunettes e vali i le enaena po o le enaena enaena. Ua faʻapogisaina sina mea fou o mafiʻe. Filifiliga o ata faaopoopo, ia mautinoa e ese mai le autu autu o le lauulu e le sili atu nai lo le tolu tone. E le aoga lenei i le lanu eseesega metotia.
  • O le faʻatinoina o le valiina o lauulu i le isi laasaga, ua faʻaaoga e le stylist le vali auala: na te vavaeeseina loka e ala i musumusuga, "e ala i mata", sui lanu ma lanu masani. O le lapoa o laina o latou lava ma le vaitaimi i le va oi latou e le faʻaletonu foi. O se mea taua tele le mea moni e faapea o le valivali o uila i lanu eseese ua faia e le o ni laasaga, ae i le taimi lava e tasi. O le mafuaʻaga lea ua manaʻomia ai e le matai se fuainumera o ni pulumu eseese mo le faʻaaogaina o valivali mea. Le leai o se saʻo faʻatusatusaga i le bronding polokalame ma le faʻatulagaina polokalame o le "faʻataʻavaleina ata" (le mea e taʻua o le faʻataʻotoina) o le mafuaʻaga e faapea o taimi uma e maua ai le lauulu tagata tulaga ese. A e taatitia, e le lanu lanu uliuli, ae na o ni vaega: o isi taimi o atoatoaga, o isi taimi o latou laualuga e fola.
  • Ina ia fausia le aafiaga o ni lauulu mafiafia ma mafiafia, o le vali e tatau ona faʻaaoga i sina mamao mai aʻa. E masani lava o lenei mamao e le sili atu i le lua senitimita. O le taimi faʻaalia o le valiina le fausaga e le sili atu nai lo le fasefulu minute. E leai se mea e tatau ona ova faʻaalu i luga o lou lauulu - o le a faʻatamaia ai pe faʻatupuina se le masani ai le eseesega lanu lanu.
  • Ina ua uma le taimi staining, o le lauulu ua fufulu mama ma le tele o vai tafe.
  • Ua maeʻa ona faʻamago loa, ona teu ai lea.
  • O le umi o se sauniga o le faamautuina curls i le averesi e tusa ma le tasi ma le afa itula. Iloiloga e le tele o tagata faʻaaogaina faʻaalia lenei mea moni na o le pau lea o le vaivaiga o lenei faiga.
  • I tulaga o salon, o le faʻamau gaioiga e masani ona tuʻufaʻatasia ma se tasi o togafiti toe faʻafouina: keratin toe faʻafouina, lamination poʻo le faʻavasega. O iloiloga e fesoʻotaʻi ma nei faiga e sili atu le feteʻenaʻi: ua faʻasea e le tele o tagata faʻapea e le umi se umi le aoga o latou mea.

Fale Faapitoa Taualumaga

Polofesa latou te le fautuaina faia faia tuʻu lava latou, finau i lenei o le toesea o se lavelave o faʻapitoa poto ma tomai i le filifilia o lanu. Afai o le tau o tautua faʻaalu mo le faʻataʻuina atu o curls foliga mai e sili atu ia te oe, e mafai ona taumafai faʻataʻitaʻi i le fale.

Le faʻasologa o gaioiga talafeagai foliga mai:

  • Talu ai o nei ona po vali faiga e mafai ona faʻaaogaina i soʻona susu ma matutu, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faʻatonuga o le vali gaosi oloa ae leʻi fufuluina lau lauulu. Ina ua mavae lena, e fufuluina le lauulu: luga o le laualuga o filo mama, o le lanu e tufatufa tutusa.
  • E mafai ona faʻaogaina se pulou faʻapitoa mo le faʻailoaina mai o fale tusitusi mai le fale: o tamai loka e tosoina ma nini e ala i pu i totonu. I le leai o ni pulou, o loʻo faʻaoga ane pepa o le pepa alumini: e ala i le faʻaogaina o se lanu lanu i se vilivae, ma faʻaofuina i le pepa.
  • Ina ua maeʻa ona faʻatali mo le taimi faʻatulagaina i faʻatonuga, ua fufuluina le vali laulau, ma faʻapipiʻi le pulou poʻo se mea e faʻamalulu ai i moli.
  • O lauulu lanu e tatau ona faʻafouina i le ono vaiaso uma.

Totogi tau

Bronding o se taugata taugata taualumaga. E mafua lenei ona o le manaʻoga e faʻatau ni nai lanu i le taimi e tasi. E le tatau ona fai atu e tatau ona avea ma maualuga maualuga ma le afaina i lauulu. Le itiiti ifo aafiaga afaina o amonia-leai ni lanu valivali.

O le tau o le sauniga o loʻo faʻatulaga e faʻalagolago foi i le umi o laina ma luga o le vasega o lauulu lulu. O le faʻatinoina o le salon (e masani lava o le tamaoaiga, pisinisi ma tulaga muamua o vasega i le auaunaga a tatou tagata faʻatau) e mafai ona oʻo ai i fesuiaiga i le tau o auaunaga e amata mai le tasi ma le afa i le ono afe rubles.

O ai e tatau ona faʻaogaina le bronde?

I le faaliliuga sao mai le Igilisi, "bronding" o lona uiga o se tuʻufaʻatasiga o lanu uliuli ma enaena. O le vaʻaia o le tele i luga o le lauulu o loʻo faia e se faʻailoga poto o le tele o faʻalenatura faʻailoga (e le sili atu nai lo le tolu).

O le matai e tuu le lanu sili ona uliuli i aʻa, ma sili ona mama lanu o pito o le curls. I le taimi lava e tasi, o le tuaoi o leo uma ua faʻamalamalamaina faʻalelei e tusa lava pe a vaʻavaʻai totoʻa, o le suiga e foliga lamolemole.

Talu ai o aʻa e tatau ona pogisa pe a faia le bronding, o lenei teuteu faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻatinoina i luga o le masani uliuli lauulu - pogisa uliuli pe enaena.

Blondes ma susunuina brunettes mafai foi ona faʻaaoga lenei auala. O le muamua o le a tatau ona muai-pouliuli le autu autu o le lauulu, ma le lona lua - ia muai mimiliina. I mea uma e lua, o le vali e vave ona fufuluina, ma ia tumau le matagofie o le laulu e masani ona e manaʻomia e faia ni fetuunaiga.

Faasaoina e lelei mo i latou oe:

  • Tuputupu ae natura curls. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se teine ​​ua le lava le laʻau felanulanuaʻi, ae i le taimi o fesuiaʻiga o loʻo manaʻo e foliga lalelei, o le tuputupu aʻe o aʻa o le a le manino.
  • E manaʻo o ia e faʻaalia le lanu masani o filo e aunoa ma le afaina ai o latou.
  • E manao o ia e fai lona lauulu foliga foliga vaaia sili atu. O le taʻaloga o mama malamalama e mafai ona faʻamalieina uma i lenei galuega.
  • E manao o ia e ufiufi muamua faʻailoga o lauulu sinasina. I se faʻaopopoga, o leo masani e faʻaaoga i le ofutau e masani ai ona foliga mai foliga i ni tausaga laiti.

Faatasi ai ma mea lelei uma o loʻo iai, o lenei lanu e iai ni tapulaʻa:

  • O le umi o le uʻu. Tulaga lelei, e tatau ona sili atu le umi nai lo tauau, puupuu e le mafai ona ausia se tala o lanu.
  • Lauulu fausaga. I luga o le lauulu lauulu, o lanu uma e fefiloi sooga.
  • Mautinoa curls, matua faʻaleagaina e le masani ona pisia.
  • Manoa uliuli pe pouliuli chestnut.
  • Broning e le fautuaina mo maitaga ma faʻusu fafine ona o faʻamoemoega e le masani ai ona o le suiga o hormonal tulaga.

Ituaiga masani ma metotia mo pupuu, feololo ma le laulu umi

Ole iuga mulimuli e faʻalagolago tele ile umi ole curls. O le umi foʻi o latou mea, o le faigofie foi lea o le faia o se lamolemole faʻaleleia o lanu, ma o latou numera e ono lapoʻa. Toeitiiti o metotia uma o lenei ituaiga o valivali e talafeagai mo teine ​​laulu 'ulu.

Bronding mafai foi ona faia i luga o le uumi o lauulu. O lenei metotia faʻapitoa lava tuʻufaʻatasia ma faʻauʻuga, tele-laʻasaga lauulu.

E talitonuina lautele e teineiti ma 'ulu pupuʻu e le mafai ona faia brondes. Lenei e moni pe a fai o le laulu e puʻupuʻu nai lo 10 cm i lenei tulaga, e matua faigata lava ona faʻamalosia faʻamalosi nisi paolo. Mo kapeti ma bob lauulu oti, e mafai ona e filifilia ni filifiliga lelei mo le puipuia o loʻo faamamafaina ai o latou foliga.

Bronding e le gata o se metotia teuteu aoga. Faʻaogaina eseese fesuiaiga, o nisi o fafo sese e mafai ona faasaʻoina. E i ai le tele o ituaiga o laʻau talaloa, o nisi matai faʻatasia latou e faʻalagolago i le manaʻoga ma faʻa natura faʻamatalaga a le tagata faʻatau.

Le ituaiga sili ona lauiloa o lauulu:

Lauulu valiina ua vaevaeina i ni foliga tutusa lava, lemu lemu le suiga mai le tasi lanu i le isi.

  • Zonal pe leai se vaega o tusi.

Latou faia ina ia faʻasaʻo atili ai nisi o faʻaletonu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e tatau ona faʻaopopo le voluma i le pito i tua o le ulu.

A tilotilo i ia lauulu, e leai se tasi na te iloaina o latou lanu. I lenei tulaga, o lanu e latalata i le natura e mafai ona faʻaaoga, o le eseʻesega i le va o 1-2 tone.

  • Faʻailoaina o le lanu o curls faʻaʻataʻuina foliga po o le 'auʻau o le lauulu' oti.

O na 'apamemea e talafeagai mo i latou e fia foliga vaʻaia ma maua se foliga foliga lelei.

O le uiga ese o lenei valivaliina o le lamolemole tafe mai le tasi paolo i le isi, e foliga sili matagofie.

  • Faʻamalieina ma se leo loloto i le aʻa vaega.

E faʻatusatusa ile auala i luga o loʻo faʻatinoina i se auala tatala. O le metotia e tutusa lelei ma Kalefonia maualuga. Ole faʻaiuga e teu mo se taimi umi.

  • Le fatuina o le "la" susulu o luga o lauulu.

O lenei metotia faʻaavanoaina naʻo tagata tomai masani i le lalagaina o laʻau - vali i foliga tutusa lava e faʻaoga ma ni pulumu tata malosi.

  • Tuʻuina atu o le laʻau lauulu lauulu e susunuina i le la.

O le mea taua e totogia i faufauga - latou vali toetoe lava paepae, faasolosolo pogisa luga. O aʻa e masani ona tuua natura. O lenei metotia e talafeagai mo le faʻatupuina o lou lauulu.

Bronding i lanu pupula faia i luga o lauulu lauulu lauulu, e faʻaaoga uma ai le lanu o le blond.

O lenei vitio faʻaalia atoa le faʻagasologa atoa o bronding luga o pogisa lauulu.

O a lanu e talafeagai mo bronding?

Ole mea taua ile faia o bronding ole mauaina lea ole sili ona masani ai, ole mea lea e naʻo lanu masani e faʻaogaina mo lenei metotia lanu.

Le sili ona lauiloa o ituaiga uma o kofe, sukalati, apamemea, moli enaena ma o le mea moni blond.

E iai tapulaʻa:

  • O lanu filifilia e tatau ona na o le mafanafana pe na o le malulu. O le palu faatasi o latou e le talia.
  • o le eseesega i le va o paolo e le tatau ona sili atu nai lo 4 tone,

Faʻafefea ona fai bronze i luga o le uliuli lauulu i le fale?

Bronding o se taugata taualumaga taualuga, tele e faia i le fale na o latou lava pe i le fesoasoani a se isi.

Ae le i valiina, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia:

  • se selu ma seisi manifinifi. E faigofie ia te ia ona faamamafa manoa,
  • pulumu faapitoa mo le faʻaaogaina o le lanu lanu,
  • pusa mo le fefiloi vali (palasitika po o tioata),
  • vali, oxidizing sooupu (e fautuaina e filifili se laina poto),
  • pepa, lauulu lauulu, solo
  • moega ma pulufana mo lauulu lanu.

A amata ona vali, mafaufau pe o le a le lanu o le tele o lau lauulu. Afai e matua pogisa pe malamalama, e manaʻomia le valiina i le faavae lanu.

Afai o le laulu e enaena enaena pe enaena enaena, e mafai ona e alu saʻo i le bronding.

  • Vaevae le lauulu i 6 vaega - 3 i le pito i luga ma 3 i le pito i lalo.
  • Valivali amata i le occipital. Ave se lautele lautele seʻi ma toso mai ni nai tamai ma le iʻu o selu. Tuu le pepa uila ma faʻaaoga se apalai pupula. Tuʻufaʻafa nisi isi mama.
  • Faaaoga manino i pito. Afai ua vali le lauulu ma matua malepelepe, o lenei tatau ona faia 10-20 minute ao leʻi fufuluina le vali.
  • Faatali mo le taimi ua faʻailoa mai i faʻatonuga, fufulu lou lauulu.
  • Saunia se vali pouliuli ma tufatufa atu i luga o uila le malamalama.
  • Fufulu lou lauulu ma faʻamago lou lauulu e aunoa ma se lauulu e faʻamago.

Ole isi filifiliga mo le booking ile fale e faigofie atu. O loo taoto i le mea moni o le tele o lauulu e matua fusifusia, ma se pupula o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga i pito e totoe. A maeʻa le pisia tele, e fautuaina le vali o laina e faʻamalosia ai le samasama. Mo nei mafuaʻaga, e masani ona ou faʻaaogaina se tonic pe faʻaoga se fefiloi o vali ma 1.5% oxidization sooupu mo 5-10 minute.

Ofuʻau Manoa Lauulu

E ui i le mea moni o le bronze o se agamalu valiina auala, e faaleagaina ai le lauulu, o lea latou te manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.

Nisi matai fautuaina vave faia se isi lamination taualumaga mo bronding - e le gata o le a maua ai le puipuiga ma meaʻai i le lauulu, ae faʻatagaina foi oe e tausia se tamaoaiga lanu mo se taimi umi.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Valivali Bronde e tele avanoa i lo masani masani staining:

  • fausiaina se leo vaaia, nana le muamua lauulu efuefu,
  • le taʻaloga o ata faʻalenatura o loʻo faʻamamafaina ai le matagofie o le laulu ma o le a avatua i foliga foliga fou, faia ia laiti
  • faatasi ai ma le sao lanu ata, o le aafiaga e tumau mo se taimi umi, e mafai ona e faʻagaloina noda mo ni nai masina,

O le faʻasaoina ei ai ona faʻaletonu:

  • vaeluaina le lauulu
  • maualuga lona tau
  • uumi faiga.

O aʻu o le leulu lino mo le sili atu 2 tausaga, ma i le aluga o taimi sa ou fiu i ai. Sa ou faatauina ni vali i se supamaketi lata ane ma vali. Nai lo le folafolaga lanu enaena enaena, na avea o se lanu uliuli sili. Sa ia faʻatali i le masina ma alu i le teine ​​lulu, lea e iai le paʻu i metotia fou o vali.Ina ua uma ona feutagai ma le matai, na ou filifili loa e fai se mausa. Mauaina na ou laʻau ile taimi umi, ole a faia e le matai le aoga o le mu o lauulu. Na aliali mai sina pogisa nai lo le mea na faʻamoemoeina, ae ua ou fiafia. I le taimi muamua, o le lauulu faigata ma mago, ae ina ua mavae le masina o faʻaaogaina matapulepule faʻapipiʻi, na latou toe maua. Ono masina ua teʻa, ma ou te manatu e toe fai le reservasi.

Lelei: leai se mea e valiina i masina uma, faaopoopo le voluma.

Le atoatoa: faaleagaina le lauulu fausaga.

Alina Nesterova, 27 tausaga

O loʻu lanu e lanu enaena uliuli e le natura. I lalo o le sulu mea faʻapipiʻi, na foliga manino mai, ma na ou filifili ai e vali lou lauulu sinasina. Mo 2 vaiaso sa ou tilotilo atu ma le fefe tele i le faʻata, a o matala mata e tutulu malosi i luga o le vaega o malamalama mama. Ina ua tupu laʻau, na atili ai ona leaga le vaai. I luga o le fautuaga a se uo, na alu ai o ia i lona fale lulu. Muamua, sa ou manaʻomia le fai o le valivali laupepa soo. Na fautuaina e le aliʻi se tekonolosi ou te le iloa e uiga - o le aau. Na ia fuaina na o mea e maua mai ia te aʻu, o le iʻuga e le maitauina. Ae o le vaʻai totoʻa, na ou iloa ai e iai suiga - o le suiga mai aʻa i pito i luga sa lelei tele. Ua mavae atu le 8 masina, ae ou te leʻi valiina lava aʻu! Ua faʻamalieina aʻu i le iʻuga.

Lelei: leai se mea e te manaʻomia e faʻafou soo ai le lanu; e foliga masani.

Daria Kokhanenko, 26 tausaga

Le 'apamemea faia i luga o lanu uliuli faʻamamafa le mamalu o soʻo se fafine. E ui lava i foliga manino o le faatamala, na o le teine ​​fulufulu faʻatasi ma tele le poto masani e mafai ona ausia le natura ma le faʻafaigofie suiga o lanu.

O le lanu o lauulu e aafia ai foliga ole fafine? Ioe! A uma mea uma, o ia lea e mafai ona aveʻesea tausaga pe, i le isi itu, lafoai i latou, ma faapea foi o se olaga ma amioga ...

E toaitiiti tagata e fiafia i le foliga vaaia o lauulu sinasina. O le vaʻai muamua o lo latou laulu sinasina, o le toʻatele na paʻu i le popole, ona e masani ona taliaina o laulu papaʻe o ...

Bronding - o le a lea?

Fa apamemea O lauulu o se tasi lea o suiga i laʻei o lauulu, lea o le paʻu pogisa e faasolosolo ona liliu i malamalama.

Bronding e faigofie ona iloagofie mai isi foliga tutusa e le nei faʻailoga:

  • e leai se tuaoi manino i le va o fesuiaiga, talu ai na latou paolo ma nenefu,
  • o lanu uma o loʻo i totonu o tapulaʻa o tone, talu ai pe a faʻaaogaina se tele tele e toetoe lava a le mafai ona maua se lanu masani,
  • tones lava latou e tatau ona vaeluaina i lanu pogisa poʻo malulu, ma e le mafai ona fefiloi.

Bronding ma ona lelei

Valivali o lauulu i lenei sitaili e mafai ai ona e maua mea nei:

  • malamalama manoa i luga o le uliuli lauulu faia se toe faʻafouina aafiaga i le paʻu, ma faʻapea foi ona tuuina atu se faʻatusa o le malulu,
  • faʻaalia atili foliga
  • e ona le lauulu lauulu o le a maua se mafiafia aafiaga,
  • valivali e latalata i le masani masani lanu,
  • o lanu o le a malie le fefiloi i le tasi ma le isi, o lea o le a leai ni faʻalelei faʻalelei i le taimi e fufuluina le vali,
  • E mafai e le mea sili ona nana le malu ole lauulu ole lauulu
  • pe a faʻapipiʻiina, e leai se mea e manaʻomia mo le faʻasaʻoina pea o aʻa
  • O lenei sitaili e fetaui lelei ma le tupu mai o lauulu lanu.

Ituaiga faasao

E tele filifiliga mo fulufulu: o le ombre aʻafiaga, faʻaleleia atili le lanu i aʻa, o le aʻafiaga o lauulu mu, faʻamaninoina o manoa i foliga ma tuuina atu i le lauulu 'otiina se' auʻiliʻili, le aʻafia o iridescent shades, o le aafiaga o silau, ma isi. O le mea taua o le manino ma malamalama lelei i le matai pe o le a le mea oe faʻamoemoeina ia maua le faʻaiuga manaʻomia.

Bronding masani e aofia ai le faʻaaogaina o le sili ona masani lanu: kofe, sukalati, meli, chestnut, moli enaena ma walnut. E matua matagofie foliga foliga faʻapipiʻi ile lauulu uliuli i lanu enaena ma le paʻi o lemu enaena.

O le soʻona faʻapipiʻiina o lauulu enaena poʻo ni mama mama e mafai ona faʻatinoina faʻaoga i le faʻaogaina o lanu pupula: saito, kofe ma le susu, uolanati, meli, penina ma amber. O ia lanu e fatuina le aʻafia o le la susulu ma taʻalo o le malamalama ile lauulu.

Zonal bronzing mo le lauulu uumi o se sili lelei filifiliga pe afai e te manaʻoe valiina nisi o laina. E mafai ona faʻataʻutaʻu i luga o mata, lauulu ma aʻa. O se tasi o sili ona lauiloa ituaiga o zonal bronding o ombre staining, lea e maua ai mo se sologa lelei le fesuiaiga o lanu mai le pogisa i le aa e mama i pito.

Sulufaʻi

E taʻua foʻi o le zonal bronding, poʻo le flicker. O lauulu e vaevaeina i ni vaega, o loʻo valiina i moli ma lanu uliuli. O le tele o lanu e mafai ai ona e ausia se polygamous lanu o le a tuʻufaʻatasia ma soʻo se ofu ma teuteuga. O i latou e mananaʻo e mauaina se faʻaiʻuga faʻapitoa, e fautuaina e vali ia aʻa i le tutusa lanu e pei o kulupu.

Copacabana

O lenei ituaiga na omai i lo matou atunuu mai Pasila. O pito o le laulu e faʻamamaina tele i le tele e mafai ai, ma tagata taʻitasi, ao le itu, e faʻapogisaina. Ona fausia lea o le palu fefiloi, ma o lea e mafai ai ona e ausia le faʻamau suʻesuʻe (boiks).

Pasila lima puipuia ua vaevaeina foi i nisi subspesies:

  • copacabana chic - faatasi ai ma oe e mafai ona ausia le aʻafiaga o ni mu susunuina,
  • copacabana breeze - o le matai e filifilia ni manoa manifinifi o lauulu i le pito i luga o le ulu ma faʻamalamalamaina saʻo i latou, ma isi mea uma tumau tumau e le suia,
  • copacabana latino - lauulu uliuli ma diagonal vavaeʻese faʻailoga,
  • copacabana suntail cocktail - o le sili ona faigata lea i mea uma faʻaalia metotia, talu ai o le vali faʻaoga ma multilevel faʻasolosolo.

Hollywood Hollywood

E le o faʻaaogaina lea ituaiga o loʻo faʻaaogaina le ufiufi, lea e faʻatagaina e ausia ai tuaoi le talafeagai ma sili ona masani faʻalenatura suiga. O aʻa o le laulu e tumau le pogisa, ma o pito o le lauulu e iloga lava.

O ai e mafai ona tusia?

Ae paga lea, o lenei ituaiga o lauulu valivali o le a foliga atoatoa mo na o e e umi le laititi pe feololo. I luga o se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele, e matua faʻafitauli tele le ausia o se suiga lamolemole, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o le loloto le tatau ai i ata.

E ui lava i le mea moni e iai ni tapulaʻa i le umi o le lauulu, o le muamua lanu e le afaina uma. Totoina o lauulu lalelei O loʻo faʻatinoina e aunoa ma le faʻamalamalamaina o aʻa, talu ai e le manaʻomia e tamaitai fulufulu ma paʻepaʻe lauulu. Afai o oe o se brunette, ona muamua e tatau ona e aumaia le lanu uliuli latalata i le lanu enaena, ma naʻo le pikiina o leo faaopoopo.

A o le i valiina le lauulu e faʻaaoga ai lenei metotia, ua tatau ona togafitia i latou e tusa ma le masani vasega e tusa ma le faʻatulagaina: moisturiser, vavaeina motugaafa, faʻaaoga le toe faia pulou.

Afai e te manaʻo i tagata atamamai e fai lou lauulu, matagofie sili Mr. Barnaul o le a saunia ma le fiafia ia mea ia te oe. Matou te faʻaaogaina naʻo le lelei ona vali mai tagata gaosi mai fafo i la matou galuega, ma se faʻamaoniga ua saunia mo galuega uma. La matou lalelei asiasi i aso uma se toʻatele o fafine o loʻo manaʻo e le gata ia faia faʻataʻitaʻiga masani, ae o loʻo vaʻai faʻapitoa foi.

Estel Lauulu puipuia

O le puipuia o lauulu o se ituaiga fou o le faiga o laʻau e suiina ai lauulu. O le saʻo ona faʻatinoina le talipupuni o le auala e puipuia ai lauulu mai aafiaga leaga o le siʻosiʻomaga - le la, savili, malulu, fafagaina ma faʻamamaina lauulu ua faʻaleagaina. O le tekonolosi o le puipuia o lauulu e aofia ai i le mea moni o se matala tele, susulu-maila, faʻamalosia ata puipuia e fausia i luga o le lauulu laupepa, e puipuia le lauulu, ae e le faʻapauina.

Valivali

Tekonolosi totolo - O se tasi o sili ona faigata ituaiga o le faailoaina o lauulu. O le upu foliga le masani ai, tosina faʻapitoa ma maua ai Farani aʻa.

Shatush - fesuiaʻiga o lauulu lanu i malu malu. E pupula manaia ile enaena-enaena, enaena-enaena ma lauulu sinasina.

O le colorists agavaa, o le a fesoasoani i le faʻamamafaina o tagata taʻitoʻatasi ma lenei ituaiga o valiina, amata mai le lauulu lauulu lanu, umi ma manaʻo o le tagata o tausia.

Le lanu sili ona talafeagai: 8 tulaga masani

Afai e te manaʻo i ni suiga, o se gaioiga faigofie, ina ia pupula le olaga ma ni lanu fou, e lava lava le alu i le tagata e tatuʻua fulufulu ma taumafai faʻataʻitaʻiga fou, sili ona alualu i luma tekinolosi valiina ina ia faia le lanu o lauulu sili manaia. Taitasi vaitau, stylists tusi i luga o le poto masani o le au faigaluega i Sisifo e faʻaali ai i a latou tagata faʻatau auala fou.

Valivali lauulu 3D: metotia fou

Faʻafetai i le galulue ma le tele o ata, e fesuiaʻi i le faia o lauulu vali sili tele volousous, o le mea lea o le igoa o taualumaga - 3D. Uma leo ua vaevaeina i totonu o se faʻavae (sili faʻaaogaina ma avea ma mea amata i le filifilia o lanu), faʻapea foi ma loli ata, o loʻo tuʻuina i ai le faʻamamafa - lanu lanu.