Meafaigaluega ma mea faigaluega

Lauulu afifi: fua mo togafitiga sili ona aoga ile fale

O se tasi aoga sili o le vevela lauulu afifi o lea e sili ona lelei mo lauulu tausiga o ituaiga eseese. Afai o le faʻagasologa o loʻo faia e faʻaaogaina ai suauʻu, o le aʻafiaga lelei e maua e le gata ile tulaga o curls, ae faʻapea foʻi ile paʻu ole ulu.

O le afifi fulufulu vevela e mafai ona avea ma se tau aoga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e i ai iʻuga nei:

    microcirculation o toto ma metabolic faʻagasologa i le nofoaga togafitiga ua faʻalauteleina masani, ona, o le mea o le toto sapalai i le lauulu folika ua matua faaleleia atili,

e tumu le papala i mea taua lelei ma okesene,

  • o se puipuiga ma le natura o le seleni (ata tioata) ua faia i le umi atoa o le lauulu, lea e fesoasoani e toe faʻaleleia ia curls i le atoa umi.

  • O ai e mafai ona faʻaogaina le vevela fulufulu afifi?

    O laupepa mafanafana e fautuaina mo le faʻaaogaina ma le tele o ituaiga o solia o lauulu fausaga, ma e aoga i tulaga nei:

      afai e paʻu le laulu, paʻepaʻe, leiloa le malosi ma malosi,

    O loʻo vaʻaia lelei lauulu, e pei o loʻo i ai ni siʻosiʻomaga e faigata ona selu,

    pe a iai se faʻafitauli o le vaeluaina,

    afai e paʻulia ma vaivai le mea o iai,

    i le vaaia lelei o mea ua faʻatumuina ma matutu o se mafuaʻaga o le soona fai lanu i le faʻaaogaina o le soona osofia,

    pe afai o iai se naunautaiga ile paʻu oleulu male tuputupu ae,

  • mo le tausiga o le dehydrated ma le lelava curls ina ua uma ona faʻaaogaina masani o se fulufulu laulu ma vevela styling oloa.

  • E faʻafefea ona galue le afifi vevela?

    Afai o le afifi fulufulu vevela o le a faia tutoʻatasi i le fale, o maso e faʻavae i luga o suauʻu masani, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoina o isi meaʻai, e tatau ona faʻaaogaina.

    Muamua, o le faʻatulagaina o loʻo vevela i totonu o le vai taele, pe a maeʻa ona faʻapipiʻi i le paʻu o le ulu ma ua tufatufaina tutusa atu i le umi atoa o le lauulu. Ma o le ulu e tatau ona afifi i se vaega o pipiʻi ata ma faʻamasania ma le solo tapolo. O se fulufulu fulufulu mafai ona faʻaaogaina e taofiofi ai le vevela vevela.

    O le tuufaatasiga e tuua i luga o le lauulu mo le itiiti ifo 20 minute, aʻo tumau pea le vevela vevela. E ala ile faʻaogaina ole afifi vevela, e mafai ai ona e maua e le gata i le tele o penefiti, ae o se aʻafiaga umi.

    O meaʻai uma o loʻo fai ai le ufimata paʻu ma le paʻu i totonu o laʻau taʻitasi, faʻafailele ma faʻamama le mafolafola, faʻamautinoa le toe faʻaleleia atoa o le fausaga ua faʻaleagaina mai totonu.

    Faigaluega aulelei e faapea pe a faatusatusaina ma se afifi faigofie, o le faʻaaogaina o fulufulu uila mafanafana e sili atu ona aoga, talu ai i lenei tulaga o vailaʻau malosi o le a 40% sili atu le aoga.

    A faʻapea e faʻaleaga ni manoa i se tino ma e faʻaleagaina foi o latou tino, ina ia maua le faʻaputuputu o aʻafiaga, ua fautuaina e faʻaaoga le afifi vevela e tele taimi e mafai ai. O le atoa vasega e aofia ai 6-8 taualumaga (faʻalagolago i le matuia o le faʻafitauli), ma e tatau ona mataituina i ni taimi o le tele o vaiaso. Ina ia faʻatumauina le afaina, e tatau ona fai ni vevela vevela i le tele o masina. Faafetai i taualuga taualumaga ma le tipiina i le vevela seleulu, o loʻo i ai se tulaga ese o le avanoa e toe faʻaleleia atoa le lauulu ua faʻaleagaina fausaga.

    Contraindications mo vevela afifi

    O le mea moni, o se fulufulu vevela afifi ei ai le tele o uiga lelei ma mafai ona avea ma se meafaigaluega taua tele i le faʻatumauina o le lalelei ma le soifua maloloina o curls. Ae, pei o isi lava mea teuteu teuteu tino, o loʻo i ai ni tulaga faʻaeteeteina, e aofia ai:

      maualuga le vevela

    le i ai o faʻamaʻi pipisi,

    faʻateleina o faʻamaʻi faigata,

    i le tupu ai o se maʻi eseese ole paʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, seborrhea, psoriasis, eczema), afaina ma le afaina o le ulu,

    pe a fai o loimata o loʻo tupu ile vaega o loʻo togafitia pe e latalata foi i latou.

    i luma o faʻamaʻi o le cardiovascular ma le endocrine faiga,

    Afai na maua i le maualuga le toto maualuga, i le taimi o le taotoga, o se lagona le manaia o le mimiti, niniva, tiga le ulu, ono afaina ai

  • faatasi ai ma se faanaunauga i allergies, faapea foi i le tulaga o le le faapalepale i tagata i vaega e faaaoga i le taimi o taualumaga, e le aoga.

  • Faʻafefea ona fai afifi fulufulu vevela?

    I fale o loʻo lalelei, o le taualumaga mo fulufulu fulufulu vevela e sili ona manaʻomia, aua e fesoasoani e le gata i le faʻaleleia atili o le tulaga i fafo atu o curls, ae faʻafou foʻi la latou fausaga mai totonu.

    I le taimi o le vevela lauulu afifi sauniga, o le mea nei o loʻo faia:

      Fufulu lou lauulu i se faʻafefiloi faapitoa ile lauulu susu.

    Ma e tatau ona faʻapipiʻi lau lauulu i le palasitika afifi ma se faʻamafanafana muamua terry mafanafana.

    A maeʻa sina taimi, faʻaaogaina se pulu moli, o le a manaʻomia ona e fufuluina le toega o le paluga.

    O le cosmetologist faaaoga se serum faapitoa ile lauulu, lea e fesoasoani e faʻamalosia le iʻuga.

  • Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaogaina fulufulu lauulu.

  • Fulufulu silika afifi

    E ala ile faia o lauulu vevela fusifusi faʻaaogaina le siliki masani, faʻavaivaia ma le mautonu curls mafai ona faigofie ona liua i se moni tafe moni ma atoatoa lamolemole.

    O le tuufaatasiga na faaaogaina i le taimi o gaioiga e aofia ai vaega tulaga ese o loʻo iai se malosi faʻamalosi tino. Ole vaega autu o ia mea e mafai ona latou taofiofi le susu faʻafitu taimi umi, pe a faʻatusatusa i isi teuteu teuteu.

    I aso nei, i fale lalelei, o loʻo faʻaaogaina lautele faʻaogaina lavelave mo le laminating ma vevela fusifusi le laulu ma le siliki, ma o loʻo faʻaalia se aʻafiaga o fofo ile vaivai vaivai, ma faʻaleleia atili ai lo latou tulaga.

    O ia taualumaga e mafai ona faia tutoʻatasi i le fale e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa e faigofie ona faʻatau i le toetoe lava soʻo se faleoloa faʻapitoa. I le avea ai o se tulafono, o le lavelave e tatau ona aofia ai ma le suamalie ma le silikini porotini, o le serum mo massage, se vevela afifi, se ufimata lagolago ma se conditioner mo pito o le lauulu.

    Suauʻu afifi mo lauulu

    E mafai ona faʻaaogaina le suʻeina vevela o le suauʻu e tausia ai ituaiga eseese o lauulu. O le mea pito sili ona taua o le filifilia o le suauʻu saʻo, pe a amanaia le faʻafitauli o loʻo i ai nei. O le taunuuga o le a faʻaalia totino ma tuusaʻo faʻalagolago i le fausaga ma le ituaiga o lauulu, ma o le mea moni, i luga o le tuʻufaʻatasiga o le paluga.

    Faigofie i faaaoga ma lautele suauu o olive. O suauu nei e mafai foi ona faʻaaogaina e afifi ai lauulu vevela:

      burdock suauu toe faʻafoʻi lauulu lalelei ma faʻaola atili ai i latou,

    faʻatauga e faʻamalolo le faʻamamaina o le aʻafiaga, o le mea lea, e fautuaina mo le tausiga o lauulu e masani ona gaosia,

    suauu sesame aoga mo le manifinifi ma le faʻamalosia laʻau, ma le iai o se aga e faʻapea e paʻuʻulu ai lauulu,

    suauu popo faʻamalieina le paʻu ma le paʻu ole paʻu, aveʻese ai le susu ile lauluulu, ua paʻepaʻe male fulufulu male paʻepaʻe.

    suauu avoka e le taua mo le ulavale ma le lauulu lauulu, faamaluluina ma susu le loka,

  • suauu jojoba fautuaina mo tausiga gaosia o le ulu, a ia faamaluluina ma fafagaina manoa.

  • Faʻafefea ona fai ose fulufulu vevela ile fale?

    Muamua e tatau ona e saunia ni nai solo, o se fagu i totonu o le paluga mo le afifiina i totonu o se faʻapusa taʻele, pepa alumini poʻo le ata faʻapipiʻi o le a vevela. Ae le i faia le faiga, e te le tau fufuluina lau lauulu.

    O le vevela afifi taualumaga e faia e pei ona taua i lalo:

      O le suauu taele e faʻafefe i totonu o se faʻamama faʻafefe. A manaʻomia, vailaʻau vailaʻau e mafai foʻi ona faʻaaogaina. I le tulaga lea, o le mago faʻaputuga ua mimiloina muamua ma le vai ma faʻamafanafana i totonu o le vai taele, ina ua maeʻa faʻafeiloaʻi le suauʻu suauu, ma ua faʻafofuina le tuufaatasiga mo isi 30 minute.

    Afai o meaʻai laiti o laʻau e tumau i le paluga mo le afifiina, e tatau ona faʻamamaina le fuainumera e ala i se sulu lelei poʻo se kasa, gagau faʻapipiʻi i le tele o vaega. Ona o lenei, pe a maeʻa le faʻagasologa, o mea e totoe o le paluga o le a sili atu faigofie le fufuluina mai le lauulu.

    Ina ua maeʻa ona malulu le suāuʻu suauu i le vevela o le potu, ua folo se fua fuamoa (1-2 pcs.).

    O le maeʻa faʻapipiʻi o loʻo faʻaogaina ile fulufulu e faʻaaogaina se sipili poʻo se pulumu faʻapitoa ma e tufatufa tutusa i le umi atoa o le lauulu, aʻo e manaʻomia e faʻatagaina ia manoa e mimiti lelei le tuʻufaʻatasiga.

    Ona fusifusia lea o le laulu i se vaega o pipiʻi ata tifaga po o pepa alumini ma faʻamalosia ma se fulufulu laʻau. Ae ui i lea, e taua le manatua o le ea o le ea e tatau ona vevela, ae le o vevela. Ona faʻaofuina lea ole laulu i se solo, e manaʻomia foi ona vevela i se uʻamea.

    I le aluga o taimi, o le a amata loa ona malulu le ufimata, ona o le mea e manaʻomia le vevela faasolosolo ma se lauulu. Ae e mafai ona faʻaogaina se isi auala - o le solo ua aveese ma toe faʻamau.

    O le umi ole faʻaalia o le ufimata e uiga ile 30-40 minute.

    A maeʻa le taimi faʻapitoa, e tatau ona fufuluina ni manoa i le tele o vai mafanafana.

  • Ina ia faʻasaʻo le faʻaiuga, ua fautuaina e fufulu curls i le vai suamalie ma le faʻaopopoga o meaʻai fale apu cider poʻo le sua o le kulimi, ae mafai foi ona faʻaaogaina se decoction o laulaau.

  • E afifi e fulufulu vevela le toe faʻafouina o manuʻa male manua. I le maeʻa ai o le atoatoaga atoa, e mafai ona e faʻaaoga nei taualumaga o se puipuiga puipuia ma faʻatumauina le soifua maloloina o manoa.

    Aʻoaʻo atili e uiga i fulufulu mafanafana fulufulu ma pe faʻafefea ona fai se fale togafitiga mai lenei vitio:

    Ituaiga o Afifi

    Le afifi taatele i le suauʻu, kolagen, siliki. O taualumaga uma e tasi le mea e tutusa ai: o mea gaʻo e faʻamalosiʻau ma / poʻo le "lalagaina" le lauulu, faʻamalosia ma atili pupula ai. Ae iai nai mea laiti.

    E eseʻese meatotino a le suauʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ole avokado suamalie ma faʻamamaina, castor suauu ua faʻamamago, popo suauʻu faʻamalosia le gaioiga o le sebaceous glands, jojoba salu ma faʻamalieina, suauʻu sesame fesoasoani e tau le paʻu lauulu. I se tulaga lautele, o suauʻu afifi ua faʻaalia i le leai o se ola ma le faʻamalosia lauulu, o le a faia i latou e sili atu pupula, lamolemole, susu.

    Collagen o le porotini o loʻo fausia ai le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga: tendons, ponaivi, ma tulangʻaga. I meaola susu, e matua maualuga tele lava le aofai o kolagen - mai le 25% i le 85%. I cosmetology, vai poʻo pefu collagen o loʻo faʻaaogaina, ma i le fale e mafai ona e faʻaoga i banal gelatin, e mauoa foi i collagen. E le ofi i totonu, ae naʻo le fausiaina o se ata puipuia i luga o le lauulu, o lea la o le aʻafiaga autu o collagen lauulu afifi o le a i fafo, teuteu - sili atu eli, susu ma susulu.

    O porotini silika e maua mai i le fiberworm fiber. O loʻo i ai le tele o amino acids, o le mamafa moli o ona laʻititi lea e faigofie ona latou ulu atu i totonu o le laulu fufuluina, faʻasusu i latou, fesoasoani e faʻapipiʻi au oe lava porotini. O lona uiga, latou te tuuina atu le soifua maloloina i totonu. A o le matagofie matagofie i fafo atu, o le siliki ufiufi i se malamalama "veli", puipuia mai le aafiaga o mea leaga. Lauulu afifi afifi e talafeagai mo le tele o faafitauli: mago, faigofie, fevaevaeaʻi pito, malo le susu ma isi.

    Pixabay.com

    O afifi e mafai ona fai uma i le faleoloa ma le fale - talitonu mai aʻu, o le iʻuga e le ese tele. O vaega mo le taualumaga - o le silika silikini, suavai vitamini, collagen poʻo keratin - o loʻo faʻatauina atu i fale talavai, fale teu mea teuteu, ma o loʻo maua i faleoloa i luga ole laiga.

    E manaʻomia: 1 fuamoa fuamoa, 1 sipuni. suauu jojoba, ½ tsp burdock suauu, 1 ampoule o vitamini B6 (5% pyridoxine fofo), ½ tsp. porotini suauʻu masani, 4-6 mataua o suauu taua o peppermint ma ylang-ylang.

    Talosaga: Tuufaatasi mea uma i totonu o se ipu pesini, sasaina ma se tui. Fufulu lau lauulu, pei ona masani ai, e mago. Faʻasalalau le paluga ile ulu ma le umi atoa ole lauulu (e mafai ona e faʻaaogaina se pulumu e vali ai lou lauulu), selu le laulu ile selu. Ufiufi le ulu i le pepa alumini pe tuu foi i luga ole pulou lalagaina, afifi i se solo vevela (uʻamea ile uʻamea). A malulu le solo, e mafai ona “faʻamafanafana” ma se laulu vavae. Umia mo le 20-30 minute. Afifi tasi i le masina.

    E manaʻomia: 2 yolks, 1 sipuni fugalaau chamomile, 1 sipuni calendula fugalaau, 1 tsp nettle mamago, 5 tsp. burdock suauu, 5 tsp. suauu olive, 5 tsp. tuʻi mala.

    Talosaga: Faafefiloi vailaʻau ma suauʻu ma vevela i totonu o le vai taele mo le afa itula (ia mautinoa e le o le suauʻu le suauʻu). Faamama suamalie ile saringan, malu. Ave ile uila, faʻaopopo iai ile suauʻu, palu lelei. Faapipii i paʻu ma lauulu i le umi atoa, pupuni i se ata tifaga, mafanafana ma se fulufulu fulufulu, afifi ma se solo vevela. Tuu i le 30-40 minute. Fai 1 taimi ile 2 vaiaso.

    E manaʻomia: 1 kulimi. l suavaia collagen, 1 kulimi. l vai suamalie, 1 fuamoa fuamoa, 1 tsp. lauulu conditioner.

    Talosaga: Fufulu collagen ma vai, teisi mafanafana i totonu o le vai taele. Aveese mai le taʻele, faʻaopopo le meli, kulimi ma conditioner. Faʻaoga ia lauulu laʻititi na faʻamamaina ma mago lelei. Tuu i luga o le pulou ma afifi faʻatasi ma se solo vevela (e mafai ona e faʻamafanafanaina i se uʻamea). Teu mo le 1 itula, fufulu i le vai mafanafana, pe a mafai, aunoa ma le faʻaaogaina o mea. Toe fai tasi ile 2 masina. O se isi suiga i le pharmacy collagen e mafai ona sili ona taatele gelatin.

    E manaʻomia: 1 kulimi. l gelatin, 3 kulimi. l vai, 1 tsp suavaia meli, 1 tsp. lauulu balm, 1 fuamoa fuamoa.

    Talosaga: Liligi gelatin ma vai, tuu mo le 15 minute. mo le fufula. Vevela i totonu o le vai taele mo 7-10 minute, aveese ma maalili. I le malu gelatinous milimili faʻaopopo le meli, peiseai, tiʻetiʻe i le pelega. Faaaoga le fufuluina e faamama lauulu malulu, afifi le ulu i le pepa pe tuu i luga o le pulou pulou. Uu mafanafana ma se laulu vavae, afifi ma se ie solo vevela ma tuu mo 1 itula. Fufulu ese ma le mafanafana vai pe a mafai e aunoa ma le faʻamalama. E afifi faʻatasi ile 2 masina.

    Tau mo nisi vailaʻau:

    • Vitamini B6 (10 ampoules) - pe a. 35 rub
    • taga o collagen toto (10 ampoules) - latalata. 500 rub
    • porotini natura o le siliki (30 ml) - pe a. 800 rub
    • suauu jojoba (100 ml) - pe a. 1900 rub.

    Faʻafefea e le afifi tino faʻalelei le tulaga o lauulu?

    O le lauulu o le lauulu e aofia ai le mea e taʻua o le cuticle, poʻo le pito i luga scaly vaega. E masani lava, ona felelei fetaui lelei. Ona o nisi tulaga, o le fua amata ona exfoliate, leaga fesootai i le tasi ma le isi. O le iʻuga, o le pito i lalo o lauulu e leiloa le puipuiga, o meaʻai, mea taua, vitamini, susu. I fafo atu, o le lauulu foliga le mautonu, leai se ola, avea ma malulu.

    A vevela afifi, ona toe foi mai lea o le suauʻu i le masani ai le fausaga o flakes, ma latou toe faʻatuina se mafiafia vaega faataamilo i le faavae. Ma e te manaʻomia le vevela o le suauʻu ina ia faʻasolosolo vave i totonu o le lauulu fausaga.

    O ai e manaʻomia lenei faiga?

    O le afifi vevela o se auala sili lea e faʻaleleia atili ai le mamago, faavaivaia lauulu ile fale, ma foʻia faʻafefete ole laumei ma lauulu.

    Faia o se afifi vevela tasi i le vaiaso ua lava e maua ai le soifua maloloina ma malosi lauulu! Atonu ose tasi lea auala sili ona aoga ma faigofie mo lenei faʻamoemoe.

    E moni, o mafuaʻaga mo le faʻaletonu o lauulu tulaga e ese. Afai o lenei faʻaiuga o se faʻamaʻi poʻo le le paleni o meaai, o lenei faʻagaioiga e le fesoasoani ai. E tatau ona aveʻesea mafuaʻaga, ae le o mea e tutupu.

    Vevela Afifi Taualumaga

    1. E tatau ona mafanafana le ufi mata uila (faʻatau pe faia e oe).Vevela se paluga suauu i totonu o se vai taele.
    2. Faʻaoso le suauʻu i lauulu ma le ulu, ma faʻaputuputu ma ou tamatamailima, ma faʻatafa i luga ole umi atoa. O lenei e tatau ona faia vave seʻia malulu le suauʻu.
    3. Afai e uumi lou lauulu, aoina ia manoa i totonu o le bun. Tuu se pulou i luga o lou ulu pe afifi ma le pipiiina o ata.
    4. Uu se solo i lou ulu pei o se turban ma tuu mo le itiiti ifo 20 minute. A o le solo muamua muamua ia mafanafana, vevela le lua i se uʻamea poʻo se vevela maa ma sui le muamua i ai. Ma e masani ona e manaʻomia le faʻamafanafana o le tasi solo ma sui i le lona lua. E mafai i nisi taimi vevela le lauulu ma se laulu fulufulu. Tausi le ufimata e tatau ona lua pe tolu itula.
    5. Fufulu mama lauulu ile lauulu. Suauu e faigata ona fufulu ese le taimi muamua, o lea e tatau ona faʻamamaina lou ulu i le tele o taimi. Fufulu lalo o le vai tafe.
    6. Saunia muamua se vaimama: vai ma le sua o le tasi tipolo po o le apu kulimi. E tusa ma le 2-3 sipuni tele o le vineta poʻo le sua o le tipolo ua ave i le lita o vai. Toe fufulu lo latou lauulu. O le vailaʻau o le a aveʻesea le gaʻo o totoe ma avatu i le lauulu se natura susulu, silkiness, agamalu.

    Mo maeʻa lau toe faʻaleleia atili i le fale, oe manaʻomia le faʻatautaia o se ala o le vevela afifi mai 8-10 sauniga. Uiga masani - 1 taimi ile vaiaso.

    E i ai se mea sili ona lelei lauulu afifi suauu?

    E mafai ona e maua le tele o suauu fualaʻau, aofia ai ma fafo atu, i le faʻatau atu. O le mea moni, e leʻo iai le suauu lelei - toetoe o mea uma e aoga ile tasi tikeri pe o le isi foi.

    I totonu o na mea e sili ona faʻalogo iai, o suauu nei e mafai ona iloaʻesea:

    • Avoka - mo le matutu ma migimigi lauulu,
    • jojoba - mo paʻu manoa,
    • pama - ova tele mo lauulu,
    • almond - mo mama mamago,
    • burdock - e le gata faʻafaileleina le lauulu fausaga, ae faʻamalosia foʻi aʻa,
    • olive - e lautele,
    • popo - mo i latou e ono oʻo ile faʻaili ma le paʻu ole ulu.

    Ma le lisi faaauau pea. E tatau ona iai uma ia mea? Leai, amata naʻo le tasi.

    Faʻafefea ona tapena lauulu mo le afifiina?

    E maeu le aoga pe a mafai ona faʻaaogaina le suauu i le susu ma le mago lauulu, a ea? Peitaʻi, mo le iʻuga sili, e fautuaina le faiga e fai i le aso pe a uma ona tui. Afai e sili ona taua ia te oe e togafitia pito o lou lauulu e puipuia ai ni vaeluaga, o lea e sili ona lelei le faia o lenei pe a matutu lauulu.

    E iai se isi mea e faʻaopopo?

    Afai e foliga mai ia te oe naʻo suauu fualaʻau o nisi taimi e le lava e faʻapipiʻi ai lou lauulu, ona mafai lea ona e faʻaopopo ni nai mataua o le suauu taua. O lenei mea e tatau ona faia tonu e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo faʻaalia i luga o le afifi ole suauu taua.

    E mafai ona suauu:

    • seevae poʻo ni uila e feteʻenaʻi ai matutu o matatiʻa,
    • moli mo faʻamalosia lautele,
    • o le faʻafitauli o le paʻu ile lauulu - taumafai e faʻaopopo le rosemary,
    • ia faʻaititia le papala o le uʻu - le eucalyptus.

    Fatu lau faʻaaloalo masani lauulu masani. O le mea moni o le ua leva ona faʻaleagaina lauulu (e ala i le sitaili, valiina poʻo le curling) faigofie ona mafatia i sili atu leaga. E te le manaʻomia? O le mea lea, aua le faatopetopeina. Faʻavasega taimi mo lau fulufulu lauulu, e mafai ona avea ma se tasi o sili ona faʻafiafiaina togafitiga mo oe.

    Suauu gaʻo i le tau talafeagai, amata salu lemu i totonu o le ulu. Tufa atu i fasi. A maeʻa, fai le pulou pulupulu ma afifi se solo i luga o lou ulu.

    O le a le tele e teu? Le itiiti ifo i le tasi le itula.

    Vai ma le suauʻu: o ai lea?

    Lauulu afifi o se mea lelei, e sili ona matagofie. Ae paga lea, e leai se mea ofoofogia i le fufuluina o nei mea uma i le ulu. Muamua, e te le tau fufuluina uma le suauʻu nei ma le vai mafanafana masani, ae vevela. Ave le tele o solo mo le pulu.

    E tatau ona e faʻamama lau lauulu e tusa e tolu faʻafitauli e aveʻese ai suauʻu gaʻo. Ae aua e te popole, i le taimi o le afifiina, lou lauulu e lava saturated i meaʻai ma o le a le afaina mai le umi fufulu.

    Ma o afea le iʻuga?

    O afifi e matua manaia ma o le ae vaʻai i le muamua faʻaalia iuga ina ua maeʻa le faʻagasologa muamua. Ae matou te manaʻomia se tulaga mautu, e saʻo? Ona onosaʻi lea i le faiga o afifi, ave latou 2 pe 3 taimi i le masina mo 2.5 masina.

    Paʻu fulufulu vevela - o nei mea matagofie ufi, fafagaina i le faʻamaloloina suauu. Aisea e te le faia ai oe lava i se gaioiga manaia?