Meafaigaluega ma mea faigaluega

11 laina o oloa mai Phyto: o le lalelei o lauulu ua mautinoa

O le Fito brand e tuʻuina atu oloa sili ona lelei e tausia ai lauulu o ituaiga eseese i le maketi. Ua tatalaina nisi lavelave o mea faigaluega e fesoasoani e foʻia faʻafitauli autu o lauulu. Uma oloa galue i luga o le faʻavae o mea faʻalenatura, ma o le mea lea e naʻo se itu lelei i luga o le ulu.

Aulelei lauulu e manaʻomia le tausiga

Brand le talaʻaga

Le tele o tausaga o le poto masani i le gaosiga o shampoos ma conditioners faʻataga ai le ituaiga e faʻaalia nei oloa o le sili ona maualuga uiga. O le faʻailoga sa i ai mo le toeitiiti 50 tausaga, o faʻavae o mea i 1969 na faia e Patrick Alice. Na talitonu le tagata fai, o le faafitauli i lauulu e le o se tupuaga, ae ua maua. E tupu ma le le tausia lelei o latou.

O le faʻailoga e maua ai mea fou, o le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻatupuina i mea masani ma atiaʻe i luga o le faavae o mea fou na maua i le biology, histology, cosmetology, etc.

O vaega uma faʻalenatura o loʻo fausia ai le oloa e aumaia i laʻau totō o loʻo toto i luga o laupepa a le faʻailoga i le faʻamalieina o tulaga talafeagai mo le saogalemu.

O le oloa maua o se faʻaiuga fetaui ma manaʻoga o ituaiga uma o lauulu

Lelei ma vaivaiga o le faʻamalama

O le aoga sili o oloa uma na tuuina mai e le faʻailoga ole lelei. Latou atoatoa foia galuega. E le pei o oloa o isi ituaiga, o oloa uma e aoga lelei e le gata i le tuʻufaʻatasia ma isi mea teuteu o le laina tutusa, ae faʻapea foʻi ma le faʻamoe, ufimata, ma isi. isi ituaiga. E ui lava o le maualuga le faʻatinoina ma o le vave ona tineia faʻafitauli e mafai ona ausia i le faʻaaogaina e le gata o se maso, ae o le phyto spray ma laupepa, faʻapea foi ma isi oloa ua mamanuina e fofo ai se faʻafitauli faapitoa.

O vaivaiga sili o oloa e pei ona taua i lalo:

Oloa ituaiga e taugata tele faʻatusatusa atu i le tele o isi, e oʻo lava i polofesa, laina. O le tele o mea faigaluega e fofo ai se faʻafitauli atonu e le taugofie mo nisi tagata faʻatau.

E le gata i lea, o le phyto-shampoo e le avanoa i nisi o taulaga. E leʻo le lauiloa o le faʻailoga ma e tufatufa atu lava ile fale talavai. I nisi taulaga e faigata pe faigata ona mauaina. O le tele lava, i le Rusia Fosi, o oloa faʻatau atu e ala i luga o lugalaina faleoloa.

Pei o soʻo se oloa faʻavae i luga o vaega masani, o nei mea e mafai ona mafua ai allergies, faʻatatau i tagata taitoatasi le faʻapalepale i vaega. Ma e ui lava o lenei tulaga ono maualalo nai lo nisi o ituaiga, e ui lava.

Ia faʻaeteete atili pe a faʻaogaina meaʻai lauulu pe afai e te aliali

Eseese: Kydra, Phyto phytocyane, Phytovolume

O le vaega eseese o Phyto ua vaevaeina i ni vaega se lua: oloa mo fulufulu ma le lauulu. E mafai ona tuʻuina atu i seti ma taʻitasi. O ituaiga nei o oloa e gaosia:

  • Ampoules ma vitamini tuufaatasiga mo le togafitia o le ulu ma le laulu e,
  • Polokalama Meaʻai - Vitamini mo le faʻafailogaina tuʻufofoga, faʻamalosia lauulu,

  • Conditioner moisturising, toe faʻafouina, lautele, lautele mo lauulu lanu, ma isi,
  • Valivali lauulu ma lanu lanu,
  • Lauulu fana ma isi sitaili oloa,
  • Suauu ma kulupu o ituaiga eseese, uma tausiga ma sitaili,
  • Sprays mo le tele, moisturising, ma vevela puipuiga, ma isi,
  • Laʻasaga mo togafitiga o lauulu - toe faʻafoʻi, aneti-leiloa, fafagaina, ma isi,
  • Lauulu kulimi mo aso uma pe faʻaoga taimi,
  • Shampoos o se tasi lea o sili atu eseese ituaiga. Latou te avanoa i ituaiga eseese ma mo eseese ituaiga o lauulu. Ole faʻamalolosi e fai ai ile phyto Phytonectar e lauiloa. I se faʻaopopoga, taʻutaʻua, restorative, tonic, energetic, firming shampoos. O loʻo i ai ni mea e teteʻe ai i tua, e talafeagai mo le fulufulu lanu, fuafuaina mo loka gaʻo poʻo le matutu, faʻapea foi lautele. Ua vavaeeseina se laina ese mo tagata e ona le maaleale o le ulu,

O loʻo tuʻuina atu i le maketi le ituaiga pusa, o mea faʻafofoa mo le toe faʻaleleia ma le togafiti ma le keratin, mea teuteu faʻapitoa, polokalama faʻapitoa, ma isi mea.

Puipuia le soifua maloloina o lau lauulu, faʻaaoga naʻo oloa faamaonia!