Fautuaga Aoga

7 filifiliga mo hoops e teuteu ai hairstyles

Le tele o taimi, hairstyles faaipoipo faʻatasi ai ma teuteuga eseese ma mea teuteu. Latou te fesoasoani ia avea i latou ia sili atu ona lalelei, sili atu le mamalu ma matagofie laʻei. O le aso, o se tele o faʻaopoopoga o loʻo tuʻuina atu, ma pe a filifilia i latou, mafaufau i le tuʻufaʻatasiga ma se laʻei o le laʻau, laei, le laʻau faʻaipoipo ma le aotelega o le faʻamanatuga. Filifili ma le faʻaeteete mea teuteu, aua latou te tosina atu faʻapitoa atu i isi.

O nei ona po o se pisinisi e maua mai ai ni mea tatou te fiafia i ai mo le faʻaipoipo. E le gata i lea, e mafai ona e fausiaina i ou lava lima. O mea taugata e mafai ona talafeagai lelei ma puʻupuʻu pe taugata ma matagofie, teuteu i le tele o teuteuga. A o le mea mulimuli, maa, rhinestones, taua uamea, faapea foi ma lipine, ie, fugalaau ma isi mea e mafai ona faʻaaogaina.

E mafai e le teine ​​faʻaipoipo ona teuteu lona laulu ile laʻei masani, pupuni po ole veli, tiara, diadem, mea masani ma fugalaʻau fugalaʻau, ofuvae, eseese fulufulu ulu, fusi ulu, fusi, laʻau ma isi mea faʻapena. O le teuteuga e tatau ona talafeagai ma le sitaili ma le vaega o le laʻau o le teine ​​faʻaipoipoga, ia ogatasi ma le sitaili, umi ma le lanu o le lauulu, foliga o le teine ​​faaipoipo. A filifilia, e taua le mafaufau i manatu nei:

  • Afai ei ai lau lauulu puupuuAua e te filifili i mea tetele. E sili le faʻatapulaʻaina o oe lava i fulufulu lauulu matagofie poʻo se pito. Aua le soona vaʻaia i le tele o mea teuteu elemene pe a fai o le sitaili e lavelave ma tele i totonu ia lava, a le o le isi, o le ata o le a faʻateleina. E mafai ona e faʻatamaia lelei i tiara matagofie, manoa manoa, tamaʻi fugalaau.
  • Afai e teuteuina lou ofu faaipoipo i le tele o mea teuteu elemeneAua foʻi neʻi soʻona teuteuina lou lauulu. O mea teuteu i laulu e mafai ona ova i le teuteuga o laei, ae o latou numera e tatau ona faʻatapulaʻaina.
  • A e faʻaaoga se ie puipui, teuteuga faaopoopo ile laulu e mafai ona iai, ae tatau ona onomea. E mafai ona e filifilia ni fulufulu lalelei pe ni lauulu. O le ie puipui e mafai ona alu i se sologa lelei o se tiara maaleale.
  • Fugalaʻau foufaaaogaina e teuteuina le laei manaia o le faaipoipo e tatau ona alu lelei ma le teuga teine ​​faaipoipo. O le mea e sili ona lelei e mafai ona faʻaopoopoina o le laulu i se tasi o fugalaʻau o loʻo faʻaalia i totonu o le teetusi.

O 'ie

O le ufiufi o se masani faʻamaeʻaina o se faʻaipoipoga foliga e tumau pea le lelei ma e le ofoina atu ia lava ia suia faiga. Afai sa avea muamua se veli o se faʻailoga o le mama ma le mama o se teine ​​faʻaipoipo, ua avea nei o se elemene o sitaili ma matagofie.
E mafai ona e faʻaali atu mafaufauga ma mautinoa e sili atu lona tele i le mafai.
E mafai ona e filifilia se umi ufiufi, o le a toetoe lava aʻea i le fola, ma faʻataʻitaʻiina se nofoaafi.

E mafai ona maluʻo ma mafiafia. I lenei tulaga, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete le laulu ina ia aua neʻi ova mea i luga le ata. Lauiloa ma pupuni pupuu, foliga sili atu onapo nei. O se filifiliga manaia o le faʻapipiʻi o le ie puipui i le tasi itu ma faia se asymmetry. Faʻapena foʻi le oloa e mafai ona teuteuina i le aufana poʻo le fugalaʻau fonotaga i totonu o le vai.

A filifilia se ie puipui, ia e manatua o le mea na fai ai e tatau ona o gatasi ma lou laei. E fetaui lenei i ie, tini, lanu. O le fofo lelei o le taimi e teuteu ai elemene teuteu ole ie puipui e teuteu ai le laʻei, ae o la latou numera e laititi.

O le ie puipui ma le filo matala pito i tua poʻo le valiga e foliga e sili ona manaia ma matagofie.

E taua tele i lenei tulaga le tuʻufaʻatasia ma le teuteuga o laei.

O le ata o le a sologa lelei pe a fai e tipi elemene tutusa i le tasi.

O le veli e mafai ona lua tala. Afai o le teine ​​faʻaipoipo e i ai le matagofie o tauau laina, e mafai ona e faʻaopopoina le laʻei lavalava malamalama ie puipui ma se matala pito i luga.

O 'ie puipui ma veli

O le veli o se mea sili ona matagofie ma le le faʻamatalaina elemene o le ata, tuʻuina atu i le teine ​​faʻaipoipo se mea lilo ma faʻaigoa. E masani ona ia ufiufi ona mata, ae e mafai ona e ofuina i se isi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, fuli i le tasi itu pe gagau i le aufana.

E faʻapea foi ona sili atu le manaia ma le manaia lelei o 'ie puipui. E fai ma sui puʻupuʻu o le ie puipui, tuʻufaʻatasia ma se tamaʻi pulou. O le a faʻaatoatoa lau sitaili pe a fai e te fuafua e fausia se ata i le agaga o le retro poʻo le vintage.

Faafou le ie puipui i pine pe le mafai ona vaaia. E mafai ona faʻaopopo i isi mea teuteu elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, fulu, maa, fugalaʻau ma isi mea. O le ufiufi o le sili sili ona lelei lea i se fluffy selesele 'ofu faʻaipoipo.

Foliga Vaaia ma lauulu hoop - filifili le mea tonu

O le mama o le lautele fesoasoani, ae ui i lea, e filifilia e tusa ai ma le uiga ese o sitaili ma foliga:

  1. Teine ma lona uumi mafiafia lauulu, e tatau ona faʻamuamua i vaʻai lautele.
  2. Tagata e iai lauulu manifinifi e manaʻomia le vaʻavaʻai i vaiti vaʻaiga ma ni laʻititi laiti ia o le a fesoasoani e faʻaola lauulu latalata i aʻa ma fatu le mea talafeagai.
  3. Ina ia faapaleniina le auvae lapopoa pe nana le sikuea foliga o foliga, e talafeagai se lautele lautele.
  4. O manifinifi manifinifi o le uliuli poʻo le lanu faʻapipiʻi laʻititi ma le teuteuga elemene o loʻo filifilia mo ofu o pisinisi. I le matafaga poʻo pati, e mafai ona e faʻaali i ni ata lanu e teuteu i le lapoʻa teuteu.

Faigofie bezel

  • O mea teuteu o le laʻau e tatau na ogatasi ma le lanu ma faʻamaeʻaina ma se taga, seevae poʻo mea lavalava.
  • Stylists fautuaina fafine faʻaaloalo e laʻei manaia taugofie, ma talavou ma teine ​​- e faataʻitaʻi ma le tele o palasitika faʻataʻitaʻiga.
  • Fanua tau mo le taimi o le tausaga

    Valivali ma sitaili - e le o le mea sili lea ona taua pe a filifilia ni mea teuteu mo lauulu. Vaitau o se mea taua taua foi. I le vevela o le tau, o le ea fulufulu lauulu o le a faʻaalia ai foliga matagofie ma savili, puipuia lou ulu mai le mumū o le la. O loʻo lelei foi le aoga lelei o uʻamea uʻamea ma ofu mafanafana.

    I le tau malulu, o ata mai le fulu foliga matagofie. E taua tele le fulu pei o se faʻamaeʻaina mea ua i ai i le mamanu o laei i fafo. I le tautotogo poo le tautoulu, o le sapalai filifilia e talafeagai ma le sitaili o le ensemble.

    Tulaga lautele mo ni uumi ma feololo

    O lauulu lulu e ofoina atu le tele o mea fiafia i ai filifiliga. O le lauiloa o ia mea faʻapipiʻi mo le teuteuina o laʻei fulufulu o loʻo faʻateleina i tausaga uma. O le tele o oloa e ofoofogia: faʻataʻitaʻia o le paʻu, manifinifi manifinifi, mafiafia o le faʻamau tolu, asoa e faia i fugalaʻau, lopa, leise poʻo se ie.

    Be Beeleli taua

    Ole faʻaaogaina ole ofuvae i le afiafi ma pisinisi masani

    I le mamanu o laei i luga ole laupepa Eleni, e le mafai ona e faia e aunoa ma se kulimi hoop. O lenei laʻei lauulu e matua lauiloa, aua o le faigofie o lona sitaili ma lalelei foliga faʻaavanoaina e mafai ona faʻaogaina faʻamanuiaina i aso uma i aso o vaiaso ma i aso faamanatu. O paʻu vaivai e faʻafaigofie ai ona faʻaogaina latou e pei o lo latou paʻu ese pe paʻu foi. O le mea taua o le filifilia o le teuteuga saʻo mo ia ituaiga lauulu.

    Eleni bezel

    Faia-e ia-oe lava hairstyles: teuteu le siosiomaga i lopa, lopa ma lipine

    Lava-teuteuina bezel o le a avea ma se teuga o tamaʻitaʻi 'puipui. E faigofie ona fai le mama i ou lava lima: kulimi i luga o au taumafaiga faʻatau faia-oe-oe pe o fugalaʻau gaosi faʻapipiʻi:

    • mai ie (chiffon, satin, velvet)
    • mai lopa poʻo lopa,
    • mai le poloaʻi omea.

    Le teuga oloa teuteuina i rhinestones, fulufulu po o lipine.

    Fugalaau-teuteuina Fusi Uli

    Faʻafefea ona fai ou pulou lima

    O paʻepaʻe vaivai i le sitaili e faafoliga o le a matua faʻalelei atoa le ata o le teine ​​e laʻei i se laʻei ma fugalaʻau, se sakete i luga o le fola po o se ofutino. O fulufulu e tatau ona tatalaina.

    Fugalaau Kili

    Taʻaloga bezel - e tatau i teine ​​uma ona faʻatau se tino teuteu

    O ia mea faigaluega e tatau ona aoga. Ufiulu o lenei sitaili e faia i mamafa mafiafia ie poʻo le sikafu manifinifi.

    Taaloga bezel

    Bezel faapena foi

    O ia mea teuteu teuteu foliga foliga ese, ona o laei i tua o le ulu. O lo o teuteuina i paranesi laʻau o laulaʻau pe laʻau i le agaga o Eleni anamua.

    Bezel faapena foi

    E tilotilo alii i le fusi

    Manatu lautele manatu o le mama o se faapitoa faʻapitoa fafine fesoasoani. Ae o le saʻo ua filifilia filifili e mafai ona avea ma lalelei matagofie o foliga o tane. O filifiliga a alii mo ia mea teuteu e le mautinoa ma aoga. O la latou vaega autu o le aoga: e tatau ona latou taofi le lauulu pa'ū i luga o le muaulu.

    O le fesoʻotaʻiga, na o mai i tagata o ona po nei mai le loloto o seneturi, o loʻo uia le toe faʻafouina.

    Mea lilo o le faia matagofie lauulu mea e maua: 2 mafutaga faaleaoaoga

    O le a le lauulu teuteu e filifili? E mafai ona teuteuina i lipine, lopa, rhinestones, fugalaʻau, fulu ma se grid ma fetaui lelei i soʻo se taimi. O mea e fai ai lauulu e mafai ona suia e oo lava i le sili ona faigofie le laulu. E mafai ona e fatuina lau oe lava mea teuteu tulaga ese e fetaui lelei mo oe.

    O mea e fai o mea taua o se vaega taua i le muamua lauulu

    Faʻafefea ona filifili se teuteuga lauulu mai lipine, uaea

    O mea teuteu o laulu e tatau ona o gatasi ma le lautele lautele o laei. O se fulufulu fulufulu mata e mafai ona ofuina i aso uma poʻo le afiafi e fai ai lauulu. O fusi e mafai ona teuteuina i lopa, filifili, fugalaau faʻapipiʻi ma aufana. Hoops e leʻi leiloa lo latou taua. Laconic hoop, lua pe tasi, e talafeagai mo lavalava malamalama.

    Hairpins ma manifinifi upega e maua ai le foliga o se manaia, alofa. Latou foliga lelei lelei i luga o curls ma curls. O pulou ma maʻa ma rhinestones e talafeagai mo laulu o laulu. O teuteuga studs ma invisibles e lauiloa.

    Mo taimi o faʻamanatuga, o mea e fai ai lauulu mai fulu manu, e teuteuina i rhinestones, manoa, ma lopa, e manaia. O le a latou tuʻuina atu i ai le faʻatusatusaga ma le poto, e oʻo lava i se ofu tino o le a liua.

    Meafaigaluega ma mea faigaluega

    Ina ia faia se lauulu maualuga i ou lava lima e te manaʻomia:

    1. Pulu teuteu o ituaiga e lua. E mafai ona faʻatauina i se fale fai ato.
    2. Laititi seleai seleulu.
    3. Long nila manifinifi.
    4. Lio o le mafiafia ie i le lapoa o le 2 cm.
    5. Kelu pe kelu fana.
    6. Tele lopa, rhinestone po o se faʻamau.
    7. Fusi omomi. O le a sili atu faʻamanuiaina faʻaaogaina se momo i foliga o se teuteuga i le lumanaʻi, i lenei tulaga lapisi.
    8. O le faavae mo teuteuga o se fusi, lauulu, selu.

    Galuega alualu i luma

    E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le vaʻaiga o le teuteuga. Mafaufau pe o le a le mea o le a e faʻaoga o se uiga. E mafai ona avea ma se lapoa lapoa asoa, taula, tele ni lopa poʻo penina. Tuu fulu i se foliga e le masani ai, faʻaopoopo le fugalaʻau ma se isi ituaiga o fulufulu, faʻaopopo se lanu lanu. O teuteuga e mafai ona faia i le foliga o se lio poʻo se 'afa lio, ma teuteuina ni fulufulu tutusa i se mea, pe faʻaputu i se mea se tasi.

    Uluai Initia Manaia Fulufulu Aitia

    O se tasi o ofu lauulu faʻapitoa o Indian teak. O le masani a nei mea teuteu, o se filifili filifili ma le asoa. Tika e taofi i luga o le ulu ma le matau.

    I Initia, o le tele o fafine faʻaipoipo o loʻo ofuina tiku. O ia o le tatau-ona-teuteuina teuteuga. Tika o se lilo faatusa. Taitasi asoa maa faatusa se mea, fafaguina lagona a se fafine, o se meaalofa faapitoa.

    O le teuteuga i luga o le ulu foliga sili atu

    Lalatica o se subspesies o tiki, faʻaopopo i autafa filifili e faʻapipiʻi i le ogatotonu ma teuteuina i maila, maʻa. O filifili itu e pa'ū i le vaivai galu i luga o le lauulu.

    Ua amata ona lauiloa lauiloa asoa a Initia. Ua maitauina lava lo latou vaʻai i mekasini ma faʻaaliga foliga. Fai-e-oe lava mea teuteu i le Initia sitaili mafai ona faia e soʻo se teine ​​e iloa le tomai o beadwork.

    Aoaoga i le fatuina matagofie lalelei ma lopa teuga


    O le asoa o le totonugalemu lea o le tiki, mai ia te ia le filifili ma le faʻamau e sosolo ai. E mafai ona e faia sea mea tautaliga mai i lopa ma lopa.

    • Saunia ni manoa se lua mo galuega, o se maʻa poʻo le rhinestone, lapoa lapoa, se fagotaga ma se nila manifinifi.
    • Tuʻu se faataamilosaga o lapopoa tetele. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e nonoa ia lopa i se lio, e ala i le lalafi o le laina fagota i le lopa o le laina muamua. O lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia.
    • Faapipii le rhinestone i totonu o le faʻavaʻa o faʻavaʻa ma faʻamau i totonu ma lopa laiti e ala i le faʻamau o le lio i itu uma e lua.
    • Ia faʻapipiʻi laʻasaga i totonugalemu o laina. Ia fili taʻitaʻi uma ma se matasele o taʻi lopa.
    • Faaopopo se isi laina o lopa. Ua saunia le asoa.

    Muamua asoa mo lauulu, na faia e oe lava, o le a faʻaopopo uiga, susulu lanu i le ata. O se teineititi ma se mea matagofie sulu i lona laulu e mautinoa o le a tosina mai.

    DIY lauulu teuteu

    Toe faʻafouina, faʻapitoa pe faʻapipiʻi lau vaʻai e faigofie lava i mea saʻo ona faʻaoga. Ma o le faʻamamafa na tuʻuina i luga o laulu e talafeagai e le gata mo se laʻei fiafia, ae o le a foliga lelei i aso uma. Uluai ma matagofie lauulu teuga e faigofie ona faia i ou lava lima. E tele filifiliga e ono maua mo ia mea teuteu. E mafai ona fai i lipine, lopa poʻo fulu, i foliga o aufana poʻo fugalaʻau.

    I totonu o lenei vasega matai, matou te taʻuina atu le auala e fai ai se teuteuga o lauulu e faʻaaoga ai le kanzashi metotia. O le ata o le kanzashi po kanzashi na o mai ia matou mai Iapani, lea, mai le 1700, na amata ai e fafine ona teuteu o latou laulu i laʻau fulufulu, selu ma tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau. Kanzashi o se mea tatau pe a ofuina se kimono. Ma le isi, mea teuteu e tatau ona fetaui ma le tulaga ma le matua o le tagata 'ofu. Mo se faʻataʻitaʻiga, geisha tamaiti aoga e tatau ona laʻei teuteu teuteu i fugalaʻau siliki, ao geisha latou lava faia se selu faia o fafie.

    Fugalaʻau kanzashi fugalaʻau, na faia i luga o laʻau o le fugalaʻau, lea e fiafia ai teine ​​faaneionapo e teuteu e le gata i le ituaiga laulu, ae o lavalava elemene, ua salalau solo i le lalolagi atoa. Mafaufau pe faʻafefea ona e faia ni mea taua mai fugalaʻau mo lauulu oe lava. Tuuina atu fugalaau e faigofie tele ona fatuina. Ole mea lea, faigata ile gaosiga e le tatau ona tulaʻi mai e oʻo lava ia i latou e leʻi muaʻi feiloai ile tomai ole kanzashi.

    Ina ia fatuina se fugalaʻau, e tatau ona e saunia uma mea talafeagai ma mea faigaluega muamua.

    • 10 sikuea ie ma le diagonal o 7 cm (o le tele o le fugalaʻau ua uma ona faʻalagolago lea i le tele o le sikuea, o lea faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia, e fuafua i lau mea e te manaʻo ai),
    • pine
    • filo
    • nila
    • seleulu
    • Faʻamau poʻo le tautaliga e teuteu ai le laʻau.

    Tusi lesona

    Ia o lea ua sauni mea uma, tatou talanoa e uiga i le faiga o lenei asoa ma ou lima.

    1. Sa matou tipiina sikuea o fua manaʻomia mai le ie ma auli i le uʻamea. O le a faʻafaigofie ai le faʻafitauli o le fausiaina se petala.
    2. Gagau faatafafa le sikuea agai i luga.
    3. Matou te faʻapipiʻi le taumatau ma le tauagavale tulimanu tutusa i le faʻaalia i le ata.

    Lea faʻauma ai le gaioiga o le fausiaina o se fugalaʻau faʻavae i luga Iapani kanzashi. O lenei e tumau pea e filifili pe faʻafefea ona e teuteuina lou lauulu. O fugalaʻau lapopoa e mafai ona tuʻuina i luga o le fulufulu laʻau poʻo se lipine uʻamea, o mea teuteu laiti o le a foliga lelei i luga o pulou, ma o fulufulu fulufulu e mafai ona teuteuina i fugalaʻau laiti. Faʻapipiʻi le oloa uma i le filifilia o fulufulu i se kulimi pulou, faʻatali seʻia matua malulu le kulimi ma e mafai ona e taumafai i luga o se mea fou fesoasoani!

    Aua neʻi galo e aʻoaʻo pe faʻafefea ona e pulea le kanzashi mo tagata amata.

    7 filifiliga mo hoops e teuteu ai hairstyles

    Le tua'ā o aso nei ofa o palealii ma tiara anamua. O le oloa o se matala matala e taofi mau i le laulu i luma. O nei faʻamatalaga e aoga ma fetaui lelei, maeʻa atoatoa faʻapena i soʻo se foliga.Fai-e-oe lava lauulu fagu e faigofie ona fai, o le mea autu o le fatufatu, ia maua le tofo lelei, ia maua mea talafeagai ile lima.

    O le bezel e aoga tele ma nofo lelei.

    Foliga Vaaia ma lauulu hoop - filifili le mea tonu

    O le mama o le lautele fesoasoani, ae ui i lea, e filifilia e tusa ai ma le uiga ese o sitaili ma foliga:

    1. Teine ma lona uumi mafiafia lauulu, e tatau ona faʻamuamua i vaʻai lautele.
    2. Tagata e iai lauulu manifinifi e manaʻomia le vaʻavaʻai i vaiti vaʻaiga ma ni laʻititi laiti ia o le a fesoasoani e faʻaola lauulu latalata i aʻa ma fatu le mea talafeagai.
    3. Ina ia faapaleniina le auvae lapopoa pe nana le sikuea foliga o foliga, e talafeagai se lautele lautele.
    4. O manifinifi manifinifi o le uliuli poʻo le lanu faʻapipiʻi laʻititi ma le teuteuga elemene o loʻo filifilia mo ofu o pisinisi. I le matafaga poʻo pati, e mafai ona e faʻaali i ni ata lanu e teuteu i le lapoʻa teuteu.

  • O mea teuteu o le laʻau e tatau na ogatasi ma le lanu ma faʻamaeʻaina ma se taga, seevae poʻo mea lavalava.
  • Stylists fautuaina fafine faʻaaloalo e laʻei manaia taugofie, ma talavou ma teine ​​- e faataʻitaʻi ma le tele o palasitika faʻataʻitaʻiga.
  • Laupepa mo le teine ​​faaipoipo

    O le tele o ata e fausia ai le tele o le pulou. I faiga o le faʻaipoipoga, o ituaiga faʻataʻitaʻiga o pulou faʻaipoipo, ie puipui ma isi faʻaopopo i le laei o le faʻaipoipoga ua faʻaaogaina.

    O le pulou ulu o le teine ​​faʻaipoipo e tatau ona fetaui ma lona ata ma le sitaili o le faʻaipoipoga.

    I totonu o pulou masani lava ua faaaogaina:

    O le a lona foliga i le mea moni? Sei o tatou talanoa e uiga i lenei mea i sili atu auiliili.

    E iai le talitonuga o se fafine e iai lona pulou i totonu o lana pusa tu sili le tofo. O lenei fesoasoani e lauiloa i teine ​​matutua. Afai e te nofoia luga o lenei filifiliga, nisi tulafono e tatau ona iloiloina. E taua le filifilia o le sitaili o le pulou ina ia fetaui ma le ofu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei filifiliga e le talafeagai mo fluffy sakete. O le pulou e foliga sili ona lelei i ofu vaiti, uumi.

    E taua foʻi tino o le teine ​​faaipoipo. Itiiti teineiti ua fautuaina e faʻafetaui le ata ma minimalistic filifiliga, ae mo faʻataʻitaʻiga maualuluga ma lautele lautele e sili atu talafeagai.

    Ata o le pulou ulu mo le teine ​​faaipoipo - pulou

    E oʻo mai foʻi i le seneturi talu ai, e leʻi mafaufau lava tamaʻitaʻi o malo maualuluga e faʻaaogaina se isi mea mai pulou, vagana le ie puipui. Moni, i lena taimi, na fufusi o le velima le veli. Le aso nei, o se faʻaipoipoga ufiufi e mafai faʻavaea faʻavaea soʻo se ata. O lenei teuteuga e foliga masani mo pupuu lauulu ma le lavalavaogatotonu.

    E fautuaina e filifili le ie puipui ina ia tuʻufaʻatasia lona lanu ma le paolo o laei. E lapotopoto, sikuea ma pulou asimetri. O le oloa e mafai ona tuʻufaʻatasia eseese mea: leise, tulle, satin, rhinestones, fulu.

    Ata o le pulou ulu mo le teine ​​faaipoipo - veli

    I se tasi taimi o se faʻaipoipoga fugalaʻau o fugalaʻau o se uiga taua o le faʻaipoipoga. Agree, fugalaʻau i le fulufulu o le teine ​​faʻaipoipo i taimi uma foliga manaia ma manaia. O faʻataʻitaʻiga o mea taua i aso nei e mafai ona aofia ai ola ma fugalaʻau fugalaʻau, aofia satin lipine, teuteu lala, rhinestones ma mea elemene ie. Mafiafia taimi faapipii i velifausiaina se tasi fatuga.

    Laʻau faʻaipoipo mo le teine ​​faʻaipoipo - o le pulou

    Poʻo le a lava lau mea e fai mai ai, ae o le 'ie puipui o le sili ona felanulanuaʻi ma le teine fesoasoani fesoasoani mo le teine ​​faʻaipoipo. I le taimi e tasi, na o le ufiufi uumi na faʻaaogaina i le faʻatusa o le ulugaliʻi faʻaipoipo. I aso nei, o teineiti e iai se filifiliga - o le umi o le fesoasoani e mafai ona fetuʻunaʻiina i la latou lava filifiliga. O le veli ua filifilia ina ia fetaui lelei ma le ofu. E sili atu le filifilia o se lanu paepae lautele e fetaui i mea uma.

    Laʻau faʻaipoipo mo le teine ​​faʻaipoipo - ufiufi

    O le faʻaipoipo faʻaipoipo mo le teine ​​faʻaipoipo i lona ulu o se uiga le masani ai teine ​​faʻaipoipo ma le Faletua i Sasaʻe. Peitai, e leai se mea e faasa ai teineiti na nonofo i isi itu o le lalolagi ona ofaina se mea faapena. O le sikafu ua faapipiʻi i pine poʻo pine. E tele taimi e faʻaaoga ai fusi faʻaipoipo ma fulufulu laʻau mo lenei faʻamoemoe.

    Matua pulou ulu mo le teine ​​faʻaipoipo - pulou

    Lauulu teuteuina teine

    Afai o pulou e le fetaui mo oe, e mafai ona e faʻaaogaina isi mea teuteu mo le laulu o le teine ​​faʻaipoipo mo se faʻaipoipoga. E mafai ona avea ma ituaiga uma o tiara, tics, lauulu, lauulu etc.

    O le teuteuga e filifilia e fuafua ile lauulu ma le ata ole teine ​​faʻaipoipo

    Tatau ona fetaui lelei saiga soa i le ofuseevae, fusi ma se pauna. O le sini o le fatuina o se ata tutusa. Matou te taʻuina atu mea e mafai ona e faʻaaogaina mo lenei mea.

    Pepa faʻaipoipoga mo le teine ​​faʻaipoipo e fetaui lelei mo tagata e ona lauulu sili ona lelei. O lenei filifiliga o le a foliga tutusa malie foliga toetoe lava o soʻo se ofu. O le isi ituaiga o pale o le palealii faʻaipoipo.

    E taua le malamalama o lenei mea fesoasoani vaega o laulu i lauulu. Na ia aumaia le matagofie ma le mamalu i totonu o le faʻatusa. Peitai, pe a faʻaogaina se diadem, e taua le aua le soona fai ma le aofaʻi o isi mea teuteu.

    Ata o le teuteuga o le faʻaipoipoga i le ulu o le teine ​​faaipoipo - diadem

    Afai e aoina e le teine ​​faaipoipo le lauulu i le lauulu maualuga pe i totonu utupotoona foliga ai lea o le selu o le faʻaipoipoga e matua matagofie ma matagofie. E masani na maua se lauulu mai i le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga ma faasaʻosaʻo. Afai o le selu e iai se uiga le masani ai, e mafai ona faʻapipiʻi i le itu.

    Le faaaogaina o le selu, e te mafaia faapipii se veli i le lauulu. O foliga vaaia e le masani ai i foliga o lalaʻau ile lauulu, teuteuina i maamaa maa. E taua lava le faʻaputuga ole crest rhinestones ma mea teuteu a le teine ​​faʻaipoipo.

    Teuga teuteu i luga o le ulu o le teine ​​faaipoipo - selu

    Hoop ma Headbands

    Hoops poʻo le fusi i le faʻaipoipo fugalaʻau i luga o laei malulu e talafeagai mo teine ​​talavou faʻaipoipo. E mafai ona ola pe faʻailo. O filifiliga na foliga sili ona manaia ma mafai ona latou tauva i lavalava.

    Aua malu ma telelauulu mama ma mea teuteu tetele o le a faia. Afai o le laulu e manifinifi ma faasaʻo, e sili le nofo i luga o se vaapiapi pito i ai ma tamai maa ma rhinestones.

    Teuga teuteu i luga o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo - pulou ulu

    Lauiloa na faia i fugalaau

    O se ata manaia o fugalaʻau fou mo le teine ​​faʻaipoipo o le a foliga tutusa mai foliga matagofie ma le faʻaipoipo. Soa fesoasoani faamamafa le matagofie faalenatura faʻaipoipo. A fatuina lauulu, e mafai ona e faʻaogaina se tasi pulu poʻo se faʻasologa o mea fugalaʻau. O le fuga tele lava e faʻatumu lelei ia lauusiusi mafanafana, ae o tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau laiti e sili atu ona talafeagai faʻaoga i luga o laei lavelave.

    Faʻaipoipoga teuteu i luga o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo - fulufulu lauulu o fugalaʻau

    Tika - o le igoa lenei mo teuteuga muaulu o le teine ​​faaipoipo. E faaaogaina i soo se mea i Initia, ae ua leva ona lauiloa i Europa. Taki faaipoipoga i luga o le ulu o se a asoa o loʻo taofialuga o laina manifinifi. O le tasi o filifili e tu i le vaeluaina, o le isi lua - i itu.

    Faʻaipoipoga teuteu i luga o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo - teak

    Laei asoa

    Manaia le fusi faaipoipo mai le lalaga foliga faigofie. Ae ui i lea, ma lana fesoasoani, tulaga ese ma le lelei o ata o teine ​​faʻatu. O na mea teuteu e ese mama ma savili. Latou foliga foliga sili atu i teine ​​talavou. O le ata mulimuli e soona fai ma fiafia tele.

    Teuga teuteuina i luga o le ulu o le teine ​​faaipoipo - fusi

    Totoina ma maʻa poo fugalaʻau

    O le laei muamua o le teine ​​faʻaipoipo e mafai ona le masani ai ma teuteuina fiafia i lauulu ulu. I le pito i luga o lauulu uma mo se laʻau lauulu, e faʻaaogaina mea teuteu eseese. E mafai ona taua ma semiprecious maa poʻo fugalaʻau.

    O laʻau fulufulu e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai lauulu i le itu saʻo, fai ai fulufulu ma faʻamuamua i auiliiliga. O le iʻuga uluai lauulu lauuluteuteuina i elemene matagofie.

    Faʻaipoipoga teuteu i luga o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo - stilettos

    Faia o mea teuteu a le tagata faaipoipo i lou lava lauulu

    E mafai ona e faia se teuteuga ole faʻaipoipoga mo le teine ​​faʻaipoipo ile ulu ma ona lima. Matou te ofoina atu ni oloa se lua filifiliga mo le teine ​​faʻaipoipo: talo ma selu.

    Le fai se pale le a manaomia:

    • satin lipine e fetaui ma le ofu,
    • lopa
    • mafiafia ma le manifinifi uaea
    • seleulu.

    O se lulu e nonoa i luga o se uaea manifinifi i le ogatotonu. Ua faʻamau le uaea i le afa, ina ia pito o le uaea o le 10 cm. E tatau ona faia ni avanoa.

    O se mama e faia i i le mafiafia uaea. O le lapoa e tatau ona fetaui ma le lautele o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo. O lopa e lalagaina i totonu, e fai se lalagaina.

    O le vaega o le uaea vaaia e ala i lalaga lalagaina e tatau ona ufiufi i se satin lipine. O le iʻuga o le a avea ma se ulugaliʻi fuluʻiga, o le a avea ma se faʻaopoopoga matagofie i le ata o le teine ​​faʻaipoipo.

    DIY teuteuga teuteu i lauulu - fausaga

    Ole selu mo lauulu laʻititi, ole faigofie fulufulu laʻau e faia i ou lava lima. Le fai togafiti matagofie selu manaomia ona sauni:

    • penina natura ma le lapoa o le 7-8 mm,
    • lopa o ituaiga eseese o tioata ma le lapoa o le 4-5 mm,
    • lopa, rhinestones,
    • 3-4 mm lapoa uaea
    • uaea cutters
    • faataamilo faʻamaʻi.

    Sa matou tipiina le uaea i le 100 cm le umi. E manaʻomia le gagau i le afa. Ua aloa penina i le uaea. I le uma ai o na, e tatau ona vili le uaea e 1.5-2 cm.Latalata i le ogatotonu o le oloa, penina ua faʻaleagaina i beads, tioata beads, rhinestones ma isi mea teuteu elemene i lou tofo.

    O mea teuteu ua tatau ona faʻapipiʻi i le selu e faʻaaogaina ai uaea. Fetaomi e pei ona malosi. A mana e tatau ai, ona mafai ona e faʻapipiʻi lem.

    Teuteuga lauulu DIY DIY - selu

    E pei ona mafai ona e vaai filifiliga teuteu lauulu lauulu ma faʻamalieina le ata o le tele o loʻo faʻaipoipo. Filifili le sili talafeagai sapalaiga, i le amanaia ai foliga o lau foliga, le sitaili o ou laei faʻaipoipoga ma le mea na tupu lava.

    Aua le ita pe a fai o le faʻaipoipoga e faʻaletonu le laulu pe a pa'ū sina auiliiliga o le teuteuga. Talitonu mai ia te aʻu, o le teine ​​faʻaipoipo ua i ai i le tulaga o le teine ​​sili ona lalelei i le faʻaipoipoga.

    E mo ai?

    A fulufulu fulufulu o se mea masani lautele mea fesoasoani, pei ona fetaui lelei i tagata uma, o le mea moni, pe a fai e te mafaufau lelei i le filifiliga ma faʻaogaina saʻo. Afai e leai sau laupepa, ia mautinoa e maua se tasi!

    Faʻafefea ona filifili?

    Ina ia faia le hoop foliga foliga ma matagofie, e taua le filifilia lelei.

    Nisi aoga aoga:

    • Mamanu ma foliga vaʻaia. A e filifilia se fesoasoani mo taimi faʻapitoa, ona mafai lea ma e tatau foi ona susulu ma manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i fugalaʻau tetele poʻo maʻa. Afai e te manaʻomia i aso uma mama, ona e faʻalogo i mea faigofie ma manino.
    • Valivali. Lenei foi, e faalagolago uma i le mafuaʻaga o le soa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻamamaina lou lauulu i le aʻoga pe i le galuega, ona filifili lea o le pesini o ni ituaiga masani pe faʻatapulaʻaina lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, paepae, beige, efuefu poʻo le uliuli. Afai e te le manaʻo i le mea e te tu matala ai i fafo, piki i luga i le lanu o lou lauulu. Afai, i se isi itu, e te manaʻo e faʻamamafaina pe faʻaau se laulu i lauulu, filifili se faʻatusa o se lanu eseʻese. I luga o pouliuli pogisa, o mata o leo e foliga pupula, ma luga o malamalama - pogisa mea faigaluega. A e manaʻo e fai le ata i se pupula, ona filifili lea i se saturated shadow hoop.
    • Lautele I le avea ai o se tulafono, manifinifi hoop foliga sili romantis ma femininai, ae i le taimi lava e tasi e tuʻufaʻatasia ma toetoe lava soʻo se ituaiga lavalava. Ae latou te faʻataunuʻuina se teuteuga galuega. O ni manifinifi manifinifi e tatau ona filifilia mo teineiti e pulu laulu. Ae o le lautele lautele mafai ona uuina curls ma faʻasaʻo. Ae o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e sili atu ona talafeagai lelei mo tagata e umi le laulu pe feololo.
    • Foliga foliga. Talu ai o se sao filifilia filifilia e mafai ona faʻaumatia nisi o faʻaletonu, manatua ni nai mea taua. Afai ei ai ou foliga oval, ona e mautinoa lava soʻo se faʻataʻitaʻiga. A iai sau ata faataamilo, ona fautuaina lea e filifili se fufusi ma nisi volumetric faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se fugalaʻau poʻo se nuanua. Afai e faigata tele ou foliga ma laʻau manifinifi, ona e faʻalogo lelei lea i faʻataʻitaʻiga ma lopa lapoa, puʻelea poʻo lalagaina manaia. A iai sau paʻu mamafa ma le mafiafia, ona faʻapipiʻi lea o se laʻau tele ma lautele, e faʻapaleniina ai le mea laititi ma faʻalaveese ai le mafaufau.
    • Vala o lauulu. Afai ei ai lou tino mafiafia ma matuia, filifili se lautele bezel. Afai o paʻu, ae a leai, o le leai o se aofaʻi, ona i ai lea o le peli ma nifo faʻaalu soo o le a fesoasoani e tuuina atu, lea o le a siitia ai manoa i aʻa lava.
    • Faamaloaga Leai se mea e tatau ai ona faʻasusuina lona ulu i se mama. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona ia ofuina ma le malosi i le lauulu ma uu.
    • O le mea. O le palasitika e malu ae le umi. O le uʻamea e tumau ae faigata ae mafai ona afaina ai le paʻu i tua o taliga. Ae mafai ona e faigofie ona sui le foliga o le rim. E faʻamalieina le paʻu ma mafai ona oso ai le ita.

    Eseese ituaiga mea faʻaoga faʻaaoga e fausia ai lauulu

    Stylists, lauulu ulu ma na o teineiti e fiafia e faataʻitaʻi ma teuteuina o latou laulu, e tatau ona i ai nei mea faʻaoga i latou fale puipui:

    • Fulufulu mo curls. Sili ona masani i aso uma ituaiga o laulu e pei o "Gulka", "Shell", faapea foi ma teuteuina sili sitaili styling.

    • Togafiti. I le masani ai, teine ​​faʻaaoga latou mo aso uma e faʻamau ni pa poʻo loka taʻitoʻatasi i luga o le pale.

    • Le vaaia. Manaʻomia faʻaaogaina e fatufatu ai faʻafiafiaga matagofie, faʻaipoipoga, afiafi o laʻau lauulu.

    • Bagel tapuni. O nei mea totino e fuafuaina mo le fausiaina o laʻei foliga mai "Bagel". E faʻaoga e pei ona faʻaofi pe a taatitia, i luga aʻe e nana lava e ala i curls.

    • O togafiti e paa. I le avea ai o se tulafono, latou te faʻaogaina e teineiti i aso uma olaga e fausia ai le laulu "Shell".

    • Gum. E faaaogaina, atonu, e teine ​​uma, tusa lava po o le a le umi o lona laulu.

    • Fusi - toʻa. Faʻafetai i lenei mea faʻapipiʻi, e mafai ona e aoina mai le vaega o lauulu mai le pito i tua, latou e masani ona faʻaogaina i aso uma o le olaga, peitaʻi, i le faʻatau atu oe mafai foi ona maua ai teuteu filifiliga na mamanuina e teuteu ai le laulu.

    • Tabs - faʻaseʻe. O mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaogaina i le faʻatulagaina o lauulu lauusiulu, faʻapipiʻi ma laʻau i luga.

    • Talofa. E i ai uma filifiliga i aso uma, ma e matua matagofie, mafai ona tautua e fai ma teuteuga autu o lauulu. Faʻafetai i le mama o loʻo mafai ai ona faʻalelei fulufulu ma luma loka o laulu.

    • Lauulu faia se teuteuga aoga. O le igoa e tautala mo ia lava. E masani ona teuteuina fulufulu i maa, ie, rhinestones, poʻo lopa.

    • Tiaras. Faʻapitoa faʻapitoa i laʻei lauulu - afiafi ma le faʻaipoipoga. E masani ona faʻaoga

    • Maopoopo. Uluai asoa ua i ai nei i faiga. E mafai ona avea ma malamalama maualuga o sitaili.

    Ma o lenei ia tatou vaʻai i le autu o le fulufulu laʻau e mafai ona e faʻatinoina faʻaoga faʻaoga laei.

    Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

    Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

    O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le tulaga aloaia website.Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

    Faigofie le teuina ma se uila: faʻamamafa lau tamaʻitaʻi

    O nei aso, ua naʻo le tele o faʻaogaina o mea teuteu ma teuteuga ulu ua teuteuina i penina, fugalaʻau fugalaʻau ma rhinestones. O i ai rims faia o uamea ma palasitika. O le faʻaaogaina o ia rims e maua ai foliga o le mamalu, peitaʻi latou te fetaui lelei mo le faʻaaoga i aso uma, o le mea e sili ona taua o le mafai lea ona tuʻufaʻatasiga ofu, laʻei ma teuga.

    Matagofie ma vave teuteuina ma se uila mo aso uma

    Afai e te manaʻo e te faʻaali foliga moni, ae i le taimi lava e tasi - matou te fautuaina oe taumafai e faia lenei sitaili. E faigofie lava, o le mea sili ona taua iinei o le muamua kuka a tatou mea autu - se lauulu fulufulu.

    1. Saʻo lelei lou ulu.
    2. Vavaeese le vaega o le lauulu i tua o le ulu - matou te manaʻomia i latou ina ia mafai ai ona maua se faʻaaliga matagofie. Faʻaaoga se selu ma nifo laiti, selu lou lauulu.
    3. Faʻamama lauulu lauulu ma ufiufi i manoa na e vavaeʻese mai le amataga.
    4. Tuu le pili i luga o lou ulu.
    5. Faʻamau se tasi loka i malumalu.
    6. Ole ae manaʻomia e faʻataʻamilo solo i le liʻo - vaʻai i ata.

  • O le mea lava e tasi e manaʻomia ona faia i le isi itu.
  • Ina ia mafai ona taofi lelei loka - faʻaaoga mea le vaʻaia, fusi i latou ina ia le iloa e lau lauulu.
  • Faapipii lau loka i lauulu.
  • Ua sauni lauulu!
  • O aoga autu o lenei faʻapipiʻi e aofia ai le mea moni e mafai ona e fausia i na o 5 minute. I le taimi lava e tasi, e foliga matagofie foliga, ma maua ai le foliga foliga fealofani.

    O se tulaga taua o le fausiaina o se sitaili na o lauulu mama. Afai ei ai lau lauulu mimilo e le natura, e le afaina ai lou lauulu uma.

    Seisi faiga faʻa Eleni

    O lenei ata o le a fetaui mo teineiti e fiafia i moli, tatalaina ofu ma seevae i le maualalo le saoasaoa. E i ai le tele o lelei - saoloto-paʻu loka o le a ufiufi teisi taliga faʻatautau, ma mo teine ​​mimiti faʻataʻitaʻiga aemaise i le foliga - foliga mai o le ata e masani ma e matua matagofie ona o le ea.

      Ia selu ma le faaeteete lou lauulu, fufulu sina mousse i luga ae tuu se bezel i luga o lou ulu.

    Tulu mai le lauulu i le siʻu, tataʻi pito i lalo ole ofuvae.

  • Taumafai e mautinoa o loka i luma e le aʻafia - e tatau ona latou faʻamatalaina matagofie foliga.
  • Afai ei ai lau lauulu saʻo - e mafai ona faʻaʻei lou lauulu faʻaaoga se curling iron.

  • Ia mautinoa o manoa uma o lo o teuina i lalo o le pito o le auivi.
  • I le uma, faʻalelei le sitaili faʻaaogaina le faʻapipiʻi o sapalai.
  • O aso malolo mo latou e le masani ai ile tele o taimi ile pili

    Afai o le a oe i se faʻamanatuga, matou te fautuaina oe e mafaufau i ia ituaiga laʻei. E foliga e le masani ai, ae i le taimi lava e tasi e faigofie - e te manaʻomia le tutusa bezel ma le ofuvae siliki lea o le silicone.

    1. Ia sisina ma le faaeteete se lauulu mama, faʻapipiʻi i luga o le pesini ma se laʻau fulufulu.
    2. Fusi ma se fili lalagaina, e te manaʻomia e pipiʻi lona pito i le faʻaaogaina o se tamai suauʻu paʻu.

  • Tui lemu le pito o le fili i lalo o le fusi o le au.
  • Aua neʻi galo e uiga i le le vaʻaia - talu ai o le lalaga faʻavaʻava e mamafa, le laulu e mafai ona paʻu ese i lalo o lona lava mamafa.
  • Afai e umi le lauulu - o le fili faʻapipiʻi e mafai ona afifiina tele taimi.
  • Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnis.
  • Faia! O sea laʻau lauulu o le a liliu e oo lava i teineiti latou te leʻi faia muamua ni sitaili. E laʻititi lagona lelei, ma i le taimi lava e tasi e faigofie, ma e talafeagai mo soʻo se ofu.

    Spyacacular scythe-vaipuna, teuteuina i fugalaau fou

    O lenei le masani ai igoa mo le luluulu ona o le matagofie paʻu loka. Ina ia mafai ona fausia se lauulu lauulu, muamua e tatau ona e galue laʻititi - naʻo le mea lava lea e te maua ai le mea sili e maua mai ai le iʻuga.

      Faʻaaoga se aofaʻiga o mousse i lauulu mugala e le maeʻa - o le a sili atu le faigofie le faia o se sitaili.

  • O lenei e te manaʻomia le vavaeina tolu loka mai le muaulu - e tatau ona tutusa tutusa - ina ia foliga o lauulu foliga tutusa.
  • Ina ia malamalama i le Falani masini lalaga lalaga, matou te fautua atu ia e faʻaaogaina le lalagaina mamanu - o loʻo tuuina atu i luga.
  • O le loka pito i luga e tatau ona tuʻu i le pito i lalo, i le isi, o le pito i lalo e tatau ona i le va o le ogatotonu ma le pito i luga loka.
  • E tatau ona tumau pea le au paʻu i lalo - o le a fausia se "afu".
  • Ina ia faʻaauau pea lalagaina, e tatau ona vavaeʻese se loka fou. Faatasi ma ia tatou te toe fai mea uma i le auala tutusa.
  • Aua nei galo e aumai i fafo le loka.
  • Talanoaina se lalaga seia e taunuu i le iʻuga. I le iuga o le puaa, oe manaʻomia e faʻamau i se suauʻu paʻu.
  • Teuteu lau laulu lauulu i se ola fugalaʻau - atoatoa le teuteuina o sitaili.
  • Afai e te fiafia i le vitio, lea e faʻamatala auiliili ai lau laulu mo aso uma ma fugalaʻau faʻaleaganuʻu poʻo meaola e mafai ona fausiaina, matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le vasega vasega:

    O le mafaufau-feula pei o lauulu ma se selu: aoao e fausiaina matagofie

    Afai e te manaʻo e te tu matilatila mai le motu o tagata, matou te fautuaina oe taumafai lenei filifiliga e faia ai se sitaili. O le selu o se elemene o teuteuga e le fuafuaina mo le faʻaogaina i aso uma, e mafai ona fausiaina laʻei lauulu mo mea faʻapitoa mo afiafi o faaipoipoga ma isi mea taua.

    1. Fulufulu le lauulu, o pito e tatau ona faʻataʻuina teisi - ia maua ai le lauulu faʻaopopo le laʻau ma se fausaga lelei.
    2. O manoa e fusia ai foliga ua faʻataʻoto i le auala e te masani ai, ma o le mea lava e tasi e oʻo i faʻailoga.

    Vavae ese itu e lua o le pito, ona nonoa ia i latou i se vaega manoa.

    Ma le isi, o le loka o le a manaʻomia e omi i totonu o le tagi, liliu i totonu i fafo.

  • Ole mea lea e tatau ona e faia i le tele o taimi, a maeʻa ona e manaʻomia e faʻamalosi loimata.
  • O le mea ua tupu, ua tatau ona maua lua loka mimilo (vaʻai i ata).

    Matou te vaevaeina le iʻuga mauaʻi i ni vaega se lua, a maeʻa ona manaʻomia le mimilo o loka taʻitasi i se mama mama. Ina ia faia le laulu sili fetuutuunai, grease ou alofilima ma se mousse faapitoa ma tutusa tufatufa i luga o loka.

  • Ina ia mafai ona tausia lelei au mama, aua neʻi faʻasaoina le vali gao. Ua fuafuaina faʻapitoa e taofi faʻatasi faʻataʻoto i le taimi o le fausiaina.
  • Oe a manaʻomia foi studs - matou te fusia ma le faʻaeteete vaega taitasi.
  • Ma le loka lona lua, o le mea lava e tasi e tatau ona faia.
  • Filifili nisi lua manoa i itu uma (vaai i le ata).

  • E tatau ona taoto i le tulaga tutusa e pei ona faʻamatalaina muamua.
  • Ma le isi, o le matala loka o le a faʻasaʻo sina maualuga maualuga nai lo oe na i ai muamua.

  • E totoe naʻo le aoina o se tutotonu tutotonu i se matasele. Tautuana e le o vaaia laʻau.
  • I le pito, velea lauulu i le varnish, o lauulu e tatau ona faʻaopopo i se selu.
  • O le a foliga mai o se foliga faigofie - ae e maeu ma matagofie le foliga mai! Afai e te filifili e fatu se mea talitutusa i lau oe lava vali, e le tatau ona ofuina se ie puipui, aua o lenei auala o le a tapunia uma le matagofie.

    A faigofie ae matagofie sitaili ma se mea e sulu ai fua le sili filifiliga mo aso uma.

    Afai e te manaʻo e foliga sili atu ma sili ona lelei, atonu ua uma ona e fetaui ma ia sitaili. Mo ia, o se masani paa e manaʻomia, ae e fautuaina e piki e le taugofie palasitika hairpins, ae moni matagofie teuteuina teuteuina i maa ma rhinestones.

    1. Selu le lauulu ma aoina i le puimanava o le ua - o se mea e pei o le solofanua tatau ona aʻoaʻoina.
    2. Ole mea lea ua tatau ona mimilo ese ose manoa i le fusifusi momoe, ave aʻe i luga, i le foliga o se matasele, e tatau ona amata i le ua.
    3. Faʻaaoga loa lou paa - faʻamau i lauulu.
    4. O pito o le lauulu e tatau ona 'aveʻese i totonu o le lauulu lauulu.
    5. Vali lou lauulu i varnish.

    O ia sitaili foliga foliga mataina pe'āfai e te filifili muamua e fai se faaputuga. Ina ia faia lea mea, e tatau ona vaeluaina lauulu i le pito i tua o le ulu - togi le tele o i luma, ma selu le mea o lo o totoe - faʻaaoga se selu ma nifo masani. Sulu malie le lauulu, ona togi lea i tua lena vaega o lauulu na e filifilia ile amataga, toe foi mai. Le isi, faia se sitaili ma se paa e tusa ma le i luga mataupu faavae.

    Ina ia tuʻufaʻatasia, ou te fia matauina o le i ai o se aulelei, faʻaavanoa faʻaopoopoga ua uma ona faia le faʻafiafiaina fiafia. E leai se aoga pe a fai e te filifili e fai se lauulu i le sitaili Eleni pe na o le faʻataʻutaʻuinaʻi - i le faʻaopopoga o se lalelei, susulu, le masani ai fesoasoani, o le ae tuʻuina atu i lau faʻatusa foliga matagofie.

    O aso nei o loʻo iai se numera tele o laʻau eseese - mai lavelave i faigofie. Ma toetoe o na mea uma e mafai ona faʻaopopoina i se matagofie elemene. O le mea sili ona taua o le aua le soona fai - ia mautinoa o le fulufulu lauulu e ogatasi ma tautaliga ma ma lau ata atoa. Aua neʻi e fefe i faʻataʻitaʻiga - aua e faʻafetai ia i latou o le a mafai ona e atiaʻe ai oe lava ma fiafia i le manuia i le fausiaina o ni mea faʻalelei!

    Foliga Vaʻaia ma le auala - filifili le mea saʻo

    E ui i le lautele o lona mafaufau, e taua tele le filifilia o se mea e fesoasoani ai i le lauulu, e mafaufau i foliga o le ata ma le sitaili.

    1. Afai ua faʻaeeina ia te oe le natura i foliga saʻo ma matagofie, e mafai ona e tatalaina saogalemu lou muaulu ma se mama.
    1. O ofa lautele e fetaui ma i latou e ana ia uumi uumi.

    Ofu ofuvae ma maualuga le utupoto

    1. Afai e manifinifi lauulu, ia faʻamuamua se laui ma tamaʻi manava., lea e mafai ona faʻateleina ai ni manoa o lauulu ma faʻaola ai lauulu.
    1. Lauulu fulufulu fulufulu ma le tele o teuteuga e talafeagai mo tagata e oval ma foliga faʻapipiʻi.
    1. Mo i latou o loʻo taumafai e nana le sikuea foliga o foliga ma toso ese le gauai mai i le mamafa o le auvae, o le lautele ma le lapopoa hoops e talafeagai.
    1. O lauulu i le laulu e aofia ai se tamai faaputuga, o le a fesoasoani vaaia vaʻai faʻataʻamilomilo foliga.
    1. O le fusi ma le mama o le a avea ma fesoasoani taua mo i latou oe saili e nana o latou muaulu maualuga. I le tumutumu o lauiloa o bando i foliga o laei e faafoliga o latou lauulu masani.
    1. Lautele i lona ituaiga o fulufulu uliuli ma lanu samasama. E tutusa lelei le tuʻufaʻatasia ma le masani pisinisi ma sitaili taʻaloga.
    1. O se mea lelei faʻaopopo i le fale laupepa pisinisi o le a manifinifi ma faʻafiafiaina rims, e aunoa ma le lelei finisi ma lanu susulu. Ae i luga o le matafaga, susulu lautele hoops o le a sili atu talafeagai nai lo se isi taimi.
    1. Stylists fautuaina fafine matutua e filifili mo sili matagofie, taugata ma sili lelei lauulu teuteu, ma teine ​​talavou e mafai saogalemu faʻataʻitaʻiina ma felanulanuaʻi fusi palasitika.

    Faufautua! O se lelei koleni o loʻo faia i luga o se mama, lea i le lanu ma le teuteuga tuʻufaʻatasia ma se ato, seevae poʻo ofu fafo.

    Vaitau o se filifiliga criterion

    I se faʻaopopoga i le lanu ma le sitaili pe a filifilia mea faʻaoga, e taua tele le taulaʻi i le taimi o le tausaga. I le taumafanafana vevela, o lau foliga o le a faʻaopopo i le malamalama, pupula o ie mama pei o sikafu ma manifinifi uamea manifinifi (vaʻai foi le tala o loʻo fai mai "Chic Hair - Best Motors ma Secrets").

    Ma folafolaga e avea ma taumafanafana 2015

    I le tau malulu, fluffy rims of faux ma fur fur masani o le a talafeagai. E matua aoga tele i latou tuʻufaʻatasiga ma ofu malulu i fafo. I le tautoulu ma le tautotogo, o filifili e filifilia e tusa ma le aotelega o le sitaili.

    Fur hoop - o se vaifofo mo le taumalulu

    Faiga masani

    I le 2015, stylists ma mamanu tisaina toe foi i le catwalks manifinifi, faaluaina ma e tolu tolu hoops, pateni paʻu ma mea faʻapipiʻi palasitika, mai ai le lanu o le atunuʻu feula. E sili ona lauiloa o loʻo faʻatalitali mo i latou e tausia lelei le i ai o se mama i le tele o fugalaʻau, aufana, manoa ma le manoa.

    Fugalaʻau matagofie - tumau i le masani

    O mama-lanu fusi o le a faamaluluina le faʻailoga o le militeri-faiga pisinisi laei, se ofu tino ma se suti aloaia. O le tele lautele lautele, teuteuina i se susulu tele fugalaau, o le a le tuua ai oe e aunoa ma le gauai.

    O le taua malosi o latou ata, o le mama sa faia e stylists Donn Karan, Fendi ma Erin Fetherston. O tagata faufautua o le fale faakoluse Louis Vuitton na latou filifili ni fulufulu manifinifi ma le lelei, ma se tamai aufana mo a latou faʻataʻitaʻiga, ma tiara foliga faʻataʻamilomilo ma maa tetele ma tioata na faʻatumu ai ofu afiafi.

    Keira Knightley - o se tagata fiafia tele i paʻu

    Faatasi ai ma le mataala masani, o le lauiloa o lauulu i le Roma ma Eleni faiga toe foi mai, lea e le mafaufauina e aunoa ma se ofu tino. O sea lauiloa alofa ma le lauiloa e le tupu faafuasei ma pepelo i le lautele o mea o le fofo, o le mafai ona toe faia ma ou lava lima i totonu o aso uma ma le mamalu o laei.

    O le tele o itūʻaiga ma talafeagai tau o vaivai vaivai faʻatagaina oe e aoina se faʻatasiga atoa, tuʻuina i latou i luga o laʻau matala tosoina i totonu o se talo poo seisi.

    Faasolo vaʻaia

    O soʻoga vaʻaia i se tele, e faia i le palasitika, uʻamea ma le ie lalagaina. I le mea mulimuli, latou e lē mafiafia pigtails, o pito ia e fesoʻotaʻi ma se manoa paʻu.

    Filifiliga mo le ofuina o ia mama e mafai ona suʻesuʻeina i le faiga o le tupulaga hippie. O lenei filifiliga e mafai ona faʻaosofia le ofu afiafi ma faʻamaonia lona aoga i aso uma o le olaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i se duet ma jeans i le sitaili o le auala-casual.

    Laugutu manifinifi - o le lautele fofo mo vaiaso ma aso malolo

    Lautele

    O mea lautele e ave i le tulaga lua i le lauiloa ma alu lelei ma ituaiga eseese. O loʻo tuʻuina i latou i lalo o aʻa o le lauulu, o le sili ona talafeagai latou o le a avea o teuteuga o uumi uumi.

    Gauai atu! I le tau mafanafana, lautele rims mafai ona suia i manifinifi sikafu po o sikafu e mafai ona lagolagoina lauulu mo se taimi umi.

    Afai e te le iloa pe faʻafefea ona suia se lautele hoop

    O le mimilo o le alofa faʻamatua

    O ata faʻafiafia ua i ai i le tumutumu o latou taʻutaʻua, ma faʻatasi ai ma latou mama, e matua matagofie teuteuina i bros ma fugalaʻau. E fetaui i latou mo tagata e uumi lauulu ma curls o le uumi o le uumi. Faʻapipiʻi faʻapitoa ma se lagona o le maualuga tofo tauaveina ma i latou mea faʻapipiʻi vali ma maa taua.

    Fusi ulu

    E ui i le mea moni o le vaitaimi hippie ua goto ifo i le faagaloina, o susulu malamalama o lena taimi maua o latou nofoaga i ata o aso nei. Afai ua e mautu mausali o le lulu le laʻau e atagia ai lou tagata i totonu, ma se faʻamafanafana vaivai e leai se isi faʻaopoopoga o le a talafeagai, ia faʻalavilivili faʻataʻamilomilo pe fili i latou i le lalaga faʻamaʻimau, ae o le mama e tatau ona pasi i lalo o le lauulu.

    O ia laʻei lauulu e ogatasi lelei ma le ofutino umi, ofu, ofutino lanu ma ofuvae.

    Hippie faiga

    Avanoa faʻaogaina o le retro

    O le faʻamamafa i le filifilia o se retro bezel ua faia i luga o lona lanu atoa iloga mo le 'ie. E tatau ona i ai le itiiti ifo le numera o mea teuteu elemene, fai mai tasi lapoa fugalaau poʻo aufana.

    E mafai ona e fausiaina se hoop ma fugalaʻau ma ou lima e faʻavae i luga o laupepa ola o le a foliga foliga mai matagofie ile laei o le teine ​​faaipoipo. O na rims fausiaina se lagona faapitoa o se faʻaopopoga i le maualuga retro fulufulu.

    Toe foi i le faiga masani

    Taaloga sitaili pusa

    O lautele lautele e talafeagai mo le fausiaina o se sitaili sitaili. E masani lava, o faʻamoemoe e ave i sikafu lautele, sikafu ma e oo lava i fasi ie. E mafai ona ofuina i luga ma lalo ole lauulu. Lē aloaʻia ma soʻo se taʻaloga e fealofani ma i latou: Mitiafu ma ofuvae ma ofuvae, ofuvae.

    Saili le aoga

    Faʻafefea ona fai?

    E i ai le ituaiga o lauulu i luga o le mama. Matou te ofoina atu ni auala e ofuina ai se mea faapena:

    • Afai o loʻo vaʻai ou foliga ma e le lautele tele lou muaulu, ona faʻamilo lea o le lauulu, selu i tua ma tuʻu i luga o le bezel.
    • Fai se solofanua maualuga ma tuu i luga o le mama. Ae o se laulu laulu e fetaui foi mo na o tagata e masani i foliga masani ma vaivai.
    • Aumai le lauulu i le pito i luga o le ulu i le ponytail ma tuu i luga o le bezel, ae tuu le itu loka tatala tatala. Lenei filifiliga o totini o le a vaʻaia vaʻaia vaʻai i luma ma faʻalelei ia ona foliga.
    • Fai se selu i luga o le pale, selu uma lauulu i tua ma fusi mau le fusi, faʻamautu atoa le sitaili ma varnish. O sea laulu e vaʻai faʻaalia ou foliga.
    • Vavaeese le loka mai le muaulu, aveese le toega o le lauulu i tua ma se mama. Selu le agavale tauagavale i le itu e tasi ma faʻalelei i le varnish.
    • A i ai sau pa, ona e mafai lea ona tuua i le 'aveʻese o isi lauulu uma i lalo o le au.
    • Fai se vaega sao ma tuu i luga o le bezel. Tuu paʻu o le itu paʻu ia te ia.
    • Fai se vaega sao ma se sulu maualalo. Tuu i luga o le fusi ina ia tumau le vaega o le lauulu i luga o taliga, o lona uiga, i luma o le au.
    • Fai se fulu i le pito i luma ma tuu le bezel i le laina e fesoʻotaʻi ai le pito i luma ma le paleia.
    • Afifi lau lauulu ma tuu i luga o le bezel ma malamalama lelei auiliiliga, e aunoa ma le aveeseina o laina.
    • Fai se itu, aveese uma lauulu i taliga, ae o fea e iai isi mea, tuu saoloto i latou, o lona uiga, tatala laititi mai tua o le taliga. Tuu i luga o le bezel, tuu i tua o taliga ma e uiga ile 5 senitimita mai le muaulu.

    Ia faʻaata lou laulu ile laulu!

    Faia o se faʻaipoipoga lauulu sapalai - o se lopa vintage i se mea taumafa

    Mai tala a o tatou matua matutua, tatou te manatua e tatau i fafine uma ona faia ni mea avaga na ia pule i ai (suisui, embroiders, lalaga, lalaga) ma ona lava lima. Avea le faʻaaloalo i tu ma aga, matou te ofoina atu le sili sili ona manaia o matou e lalagaina vintage lalaga mo le teine ​​faaipoipo faʻaaogaina penina baroque, maʻa faʻanatura ma fatu manogi, tina o penina, Czech glass ma le elefane.

    Matou te manaʻomia:

    1. O mea uma mo se ata: pepa, penitala, solo, taʻalo.
    2. O se uaea ma se satauro o 0.5 mm, pe a ma le 5 mita, i la matou mataupu - Artistic Wire 24 Ga Gun uamea (Bronze).
    3. Lua ituaiga uʻamea lopa: 3 pcs. - ma se faʻataʻitaʻiga o 6x5 mm, laititi ifo 10 pcs. - lamolemole 4 mm.
    4. Laau vaneina o nacre - 5 pcs.
    5. Fugalaʻau fugalaʻau mai le 'amu - 5 pcs.
    6. Rauchtopaz - 5 pcs. 8 mm.
    7. Penina uliuli - 6 pcs. 8x6 mm.
    8. Paʻepaʻe papaʻe, paʻepaʻe - 8 pcs. 12x8 mm.
    9. O tamaʻi penina e laʻititi, vai fou - e le itiiti ifo ma le 20 pcs. 8x6 mm.
    10. Ivory beads (natura paolo) - laititi ifo 10 pcs. mai le 5 mm i le 10 mm.
    11. Afaina foliga o le Czech beads, lanu (manino, topaz / rose) - 5 pcs.
    12. Meafaigaluega: faʻapipiʻi, uaea tipi, faʻapipiʻi.

    LAASAGA 1

    Tatou amata ile ata. Matou te tosoina se lala lapoʻa i luga o se fasi pepa: fuaina le 26 cm (le umi o le teuteuga) ma maka ia lala ma matala. Faʻamolemole ia matau o lo tatou lala e le faʻafiafiaina, o lea, e tatau ona i ai se ata laʻititi aua le oloa le "faʻapopoleina" i taimi o faʻagaioiga ma e le liliu ai se isi mea. Matou te fautua atu e siaki soo lau ata i taimi uma.

    LAASAGA 2

    Ina ia mafaufau loloto pe faʻapefea ona foliga le oloa, o le a tatou folaina a tatou 'ave e tusa ma le ata. I le gasologa o galuega, e le tatau ona mulimuli i le faʻatulagaga o le a latou tuʻu mai ai, o le mea autu o le vaʻaia manino lea o le mea o loʻo iai elemene tele ma tuʻu faʻatasi tutusa lopa ina ia le lanu, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele tutusa, naʻo le tasi lala.

    Aua nei galo e uiga i le faʻailoga faatusa o loʻo iai i teuteuga o le faʻaipoipoga, ofu, sauniga, tusa lava poʻo le a le taimi ma le taimi o le tausaga.

    Po o le a lava le ata e te filifilia: o se atua fafine Roma, o se togafiti a vaomatua, o se tamaʻitaʻi o le lanumoana toto poʻo se tago paʻi, o lau faʻaleagaga masani o le a avea ma faavae. O le a faʻamamafaina paepae papaʻe ma le rauchtopaz. E tusa ai ma o tatou tua'ā, o nei mea faʻamalosi malolosi e teteʻe i soʻo se mea le lelei, e aofia ai le mata leaga (o le galuega lava e tasi, i le ala, ua faʻamatalaina i le veli o le teine ​​faaipoipo). Penina - o se faʻailoga o se mafutaga fiafia - o se uiga taua o le faʻaipoipoga i le XIX senituri. I lenei tulaga, e talitonuina uliuli peninasaunia le tagata e ona le umi, tamaoaiga ma le poto.

    LAASAGA 3

    Matou te mauaina le mea lilo o lenei matai vasega - e te le manaʻomia le tipiina o le uaea! A leai, o lou lala o le ai ai fasi fasi fusia faʻatasi ma foliga le vevesi. O la matou galuega o le faia o se lala e aunoa ma se malologa e tasi. O le mea lea, tatou ave le uaea tuusaʻo i luga o le coil ma amata ona tuu i luga o lopa ma se ata i le faasologa i tua. O lona uiga, o elemene ia o le a tatou o le muamua e lalagaina i totonu o le lala e tatau ona avea ma mea mulimuli e oso i luga o le uaea.

    LAASAGA 4

    A tuu uma lopa ma elemene i luga o le uaea, matou aveina latou pe a ma le 50 cm mai le amataga o le uaea. O le a avea ma a tatou uluaʻi “filo”, lea o le a avea ai ma ogatotonu. Mai lea, o lala laiti uma o le a mulimuli i le ata.

    Tatou ave le ulutala muamua, punou le uaea ma taofi pito e lua o le uaea ma o tatou tamatamailima poʻo faʻapipiʻi ile mamao pe tusa ma le 2 cm. O lenei ua tatou amata faataamilo le lopa faataamilo i lona au. Uaea mimilo le uaea i le mea tonu e te uuina ai. E taua le aua le soona fai: afai e te mimili tele, o le uaea o le a puʻupuʻu. I le isi itu, e leaga le faʻaalu: o tautaliga o le a tautau ma o le oloa o le a foliga leaga.

    Matou te aveina le lopa lona lua ma toe foʻi mai le nofoaga o le mimilo lea e le 1.5 cm, toe fai le faʻasologa atoa i le tulaga lea e potopoto ai lala e lua. O lenei ua matou faia 2-3 liliuga o laina e lua o uaea "leai se aoga", o ese mai le mea e fesoʻotaʻi ai i lala muamua. Ina ua mavae lena, ave le lopa lona tolu ma toe fai mea uma na faia ma le lona lua. E faapena foi le fa o lulu.

    LAASAGA 5

    E tusa ai ma le tatou faʻataʻatiaga, pe a maeʻa le totoa lona fa, tatou te manaʻomia le faia o se tamai sipela e faʻapipiʻi ai mea tetele - o se laʻau na vaneina nacre ma se fatu mai fatu o le Buri palm. O le mea lea, matou te mimiloina le uaea filo “paie” pe a ma le 2 cm, ona faagasolo lea i le mimiloina o lala ma elemene tele.

    Aua nei galo e siaki le ata. E tusa ai ma la matou ata, e sau le taimi mo le muamua tele lala. Tatou ave le bead o le ai ai i le pito i luga o le lala fou (o loʻo ia i tatou lenei rauchtopaz), ma aveese atu pe a ma le 6 cm mai le pito i lalo o le lala ua uma ona lalaga, o lona uiga, o le umi o le lala fou. Ona amata loa lea ona tatou mimilo e pei o le Laasaga 4 seʻia tatou toe foʻi i le mea na oʻo ai le lala muamua ma le lona lua.

    Matou te faaauau pea i le ata tusi. Aua nei galo o le matou ata e lua itu, ma le teuteuga e tolu-tolu, ma, lala e le tatau ona taoto pepelo, faʻaali mafaufauga ma faʻasalalau atu ma le faaeteete i latou i itu eseese, ona maua ai lea o le oloa.

    LAASAGA 6

    Matou te faaumaina le lala e ala i le tipiina ma le faaeteete le uaea. Susu lemu pito ma lagonaina o matou tamatamai lima i le tele o taimi ina ia aua neʻi i ai ni pito maai ma e le o tusituina le teine ​​faaipoipo. Afai e tumau le faʻutuaga, faaauau pea ona nana. Oe mafai faʻaeteete savali i totonu o le faila, ae ia faʻaeteete ia aua nei fufulu le ie ese mai le uaea.

    LAASAGA 7

    Taumafai i luga o se lala. Matou te le i amata ona faʻapipiʻi i le selu poʻo le fulufulu lauulu, ina ia i ai le filifiliga o le teine ​​faʻaipoipo pe faʻafefea ona faʻaaoga le faʻaosoina sui faʻafesoʻotaʻi soa. Ole isi lea faʻaaloalo ile aganuʻu - multifungsi o mea teuteu. Fafine faʻaipoipo o le tuai o XIX - amataga XX seneturi. mafai ona faʻaaoga na lala ia pei o se igoa faʻaili, ma o se faʻaili, ma pei o se taulima, ma e pei foi o se asoa. Ma e saʻo - aisea e faʻatapulaʻaina ai ou mafaufauga i le aso sili ona fiafia o lou olaga ?!

    Lalo o se tasi o filifiliga mo le faʻaaogaina o le lala. O le teuteuga e faʻapipiʻi i le fulufulu lauulu ma pulou poʻo le le vaʻaia. Afai e te faʻapipiʻi se satin lipine i ai, o le ae mauaina se diadem poʻo se hiratnik.

    O a matou mea teuteu o le a foliga sili atu i se elefane poʻo se samani laʻei o le faʻaipoipoga. O nei teuteuga paʻepaʻe paʻepaʻe, matua foliga mai i teine ​​faʻaipoipo i le lalolagi atoa, e fesoʻotaʻi ma le manatu tuai o mea taugata ma aiga.

    Fai ma fiafia :)

    • Lauulu mo lauulu ulu
    • O le a le igoa o le gusi mo le lauulu Eleni
    • Lauiloa lauulu mo teine ​​i luga o le lauulu laulu
    • Lauulu mo balding alii
    • Uumi fulufulu lauulu mo teine
    • Faʻafefea ona fai o laʻei lauulu mo teine
    • Lulu lauulu mo teine
    • Lauulu mai totoa mo le aoga
    • Hairstyle Manatu mo Long Hair
    • Filifiliga o bangs mo lauulu umi ata
    • Lauulu laulelei mo talavou
    • Lauiloa