Faʻasologa kalena

Aso fiafia i vavaeʻese tino - suia lou tulaga i se fou lauulu

Mo nisi tagata asiasi i fale lalelei, o se lauulu lauulu o se taua taua lea auala, o se auala e suia ai o latou olaga ma fiafia ai i latou lava. Aua o tagata faʻatau masani e mamafa e uiga i le filifilia o se taimi mo se lauulu. E filifilia e tusa ai ma le faʻailoga zodiac, aso masina ma isi faʻailoga.

Aisea le mea e le mafai ai ona ou 'otiina i aso uma?

O le faia o lauulu 'oti, valiina poʻo isi faʻaleleia atili, o laʻei lauulu e le talafeagai i aso uma. E aoga le filifili i luga o le faʻavae o faʻailoga ma mea taua. Anamua e talitonu o le lauulu o se feaveaʻi o malosi faʻamatalaga. O le le tali saʻo poo le le saʻo o lona tino ua taofia ai le o loʻo puipuia mai le malosi faʻafitauli.

O le manatu lona lua o le e ala i lauulu e iai se fesoʻotaʻiga ma fesuiaiga malosi ma le avanoa. Oti oe sese lauulu o le a malepe pe masae le fesoʻotaʻiga.

O le manatu lona lua e auala mai i le lauulu, e iai se fesoʻotaʻiga ma fesuiaiga malosi ma le atulaulau. Oti oe sese lauulu o le a malepe pe masae le fesoʻotaʻiga.

Fautuaga ma faailoga mo le filifilia o se aso mo le oti i luga o le kalena i le 2017

Ole a lauiloa o ni faailoga e uiga i le asiasi i se fulufulu tagata o le a fesoasoani e faʻatautaia le faʻasologa i le sao saʻo.

  • E sili atu pe a fai o le matai o se itupa tutusa ma le tagata o tausia (o le faʻailoga e faʻavae i luga o le tala fatu o Samson, lea na tipiina e se fafine ma faʻaleagaina ai lona malosi),
  • Aiga e le mafai ona tipi e le tasi le isi,
  • Oe le mafai ona tipi lou lava lauulu, aua e mafai ona gagau lau oe lava biofield (i le manatu lava lea e tasi, e le mafai e oe ona tipi e le tasi le isi le ulugalii, aua e tusa ai ma talitonuga tuai, ua manatu tasi)
  • Oti lauulu e le mafai ona togiina, e tatau ona teuina i se nofoaga e tasi i le olaga atoa,
  • Ia mautinoa e le feoaʻiina manoa i le matagi. Afai e le itiiti ifo i le tasi lauulu ulu atu i le faamoega o le manu, ona faʻamataʻu ai lea o ia e le ulu.

O nei tulafono lautele masani faaaoga, e tusa lava po o le a le aso e faia ai le lauulu.

Filifilia o se aso manuia

E i ai aso lelei ma le lelei mo le tipiina o lauulu. E faamatalaina i auala eseese. Latou te tulieseina mai le aso o le vaiaso, o le kalena masina, le vaitaimi fautuaina mo le zodiac faailoga, ma isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu sipela e tusa ai ma Rempel i le 2016, e tatau ona faia i se faʻatulagaina o fetu, ma isi mea.

Fiafia i aso uma

O le tele o teineiti mafaufau i le aso o le vaiaso e sili le tipiina o latou lauulu, aua e talitonuina o se laulu foliga faia i se taimi patino e mafai foi ona afaina ai le soifua maloloina o se tagata ma le taunuuga. Aso fiafia mo le tipiina o lauulu:

  • Aso Gafua, aemaise ia Aukuso ma Oketopa, ua talafeagai mo le tele o gaioiga ma le ulu,
  • Aso Lua ia Iuni ma Iulai e atoatoa ai e seʻele le pito,
  • Aso Lulu (Aperila, Mati, Me) e talafeagai mo le tipiina, pe a fai e te manaʻomia e suia tele lou olaga,
  • Aso Tofi (Setema, Novema) lelei mo le suia o foliga,
  • Aso Faraile (Tesema) - e le mautonu le vaega,
  • Aso Toʻonaʻi o le taimi sili mo le suiga, loka o le a tupu ola maloloina, mafiafia,
  • Aso Sa, aemaise Ianuari ma Fepuari, e le talafeagai mo le suia o lauulu, aua e mafai ona lavea ese lou laki.

Lauulu vavaeina o le nila

Zodiac faailoga o fanau mai e mafai foi ona afaina ai le ulu maloloina. O le saʻo le filifilia o ni lauulu e tusa ma le horoscope fesoasoani e foliga sili, maua le soifua manuia, ma faʻaleleia lou tulaga tautupe. Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi ile faʻailoga ole zodiac ile aso e sili atu ai le tipiina o lauulu:

  • Afai o le satelite o le lalolagi o loʻo tu i afi faʻailoga (Sagittarius, Leo), ona manatu lea o le taimi sili lea ona talafeagai mo se suiga o lauulu. O le asiasiga i le matai o le a oʻo atu ai i le manuia i le galuega.
  • O le masina i vai mugala (Cancer, Scorpio, Pisces) mafai ona aumaia faʻafitauli totino faʻatasi ai ma le lauulu fou. E ono tupu foi le tatemete.
  • O faʻailoga a le ea (Gemini, Libra) e fesoasoani i le lelei o le tuputupu aʻe o loka.
  • Mauaina o se satelite o le lalolagi i Aries mafai ona faia se tagata vaivai.
  • Le talafeagai mo se fou lauulu lauulu masina i Aquarius.
  • Faailoga o le Lalolagi (Taurus, Capricorn, Virgo) - o se taimi lelei e suia.

E mafaia e oti laulu i le taimi o le palapala masina

E masani ona fiafia fafine i pe a faʻafitauli le maʻi i le tulaga o le loka ma pe a mafai ona e 'otiina lou lauulu: muamua poʻo ina ua mavae aso faigata? O le tele o lauulu lulu, latou te le o fautuaina teineiti e faʻaleleia o latou ulu i le taimi o maʻitaga.

Tusa lava pe e alu lelei le lauulu, o le laulu pe a uma ona mafai ona teuteuina leaga, avea mamafa ma vave amata ona maua gaʻoa.

O lenei mea e tupu ona o le mea moni o le tino o le fafine faia suiga hormonal i le taimi o nusipau: le sebaceous glands amata ona galue malosi, Thermoregulation ua afaina. O le mea lea, e sili atu le maua o se lauulu i le maea ai o le taamilosaga.

O a aso e le mafai ona tipiina lauulu

Faatasi ai ma aso tamaoaiga mo se lauulu, e i ai se taimi matautia pe a le mafai ona tipiina lou lauulu:

  • i taimi o aso malolo lotu (Trinity, Kerisimasi, Epiphany),
  • soʻo se suiga e tatau ona 'alo ese mai le taimi na pasia ai e le satelite a le lalolagi le faʻavasegaina Pisces ma le Kanesa,
  • le fautuaina e tipi lou lauulu lava oe
  • pe a sili le gasetoto o le la po o le masina ia aua neʻi suia le laulu,
  • o le taimi sili ona leaga i taimi o na togafiti: 29, 23, 15 ma 9 aso e tusa ai ma le lunarian Tibetan kalena.

Oti aso nei

I le lalolagi faaonapo nei, e faigata ona fuafua aso lelei mo le tipiina o lou lauulu, aua le horoscope ma le kalena masina e masani ona le tutusa ma le taimi faʻaavanoa ma le faigaluega o le laulu.

O le mea lea, ina ia iloa pe e mafai ona tipi lou lauulu i le aso pe leai, e tatau ona e tausisi i faʻavasega vavalo, ae i le taimi lava e tasi bypassing nisi faʻasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia vave lou suia o lou laulu i se taimi pe a mou ai le masina.

E mafai ona fai lea mea, ae peitaʻi e le o se mea tele, ae naʻo sina teisi o manatu. Le mea lava lea e tasi i isi vaega o le masina.

Masina ma lauulu

O le tuaoi vavalalata o le Lalolagi - o le masina e mafua ai le afaina ma tafe o se tele tele o vai i le sami. O se tagata o ona 'aano e aofia ai sili atu nai lo le 60% o le vai, e ui lava e vaivai, e lagona foi le aafiaga o le faʻafiafia o le masina.

Lauulu o loʻo iai se laʻititi o le vai - e tusa o le 13%, peitaʻi, o le mafai e hygroscopicity mafai ona faʻateleina lenei mea ile tele o taimi.

O lea o le lauluulu tali o le a tali atu i le auala ma le aveesea o le masina i le auala lava e tasi e pei o le vai o le lalolagi, sami, vaituloto ma vaitafe.

I totonu o le mea e sili ona maofa iloa e saienitisi o anamua tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi o tagata o le aʻoaʻoga o le faʻatosinaga o paneta o le la o le tino i luga o le tino o le tagata, o le faʻailoaina o ata. O mea mataʻutia na faia e faʻataulaitu ma patele mo le tele o afe tausaga, na faʻaalia ai se fesoʻotaʻiga lilo i le va o le satelite a le Lalolagi ma le togafitia i lauulu.

Faavae i luga o na matauga, o se masina masina 'otiina kalena foliga mai i le aganuu o le tele o tagata. I totonu, tusa ma le a faaputuga o le zodiac le masina pasese, gaioiga na fuafuaina e tatau pe le tatau ona faia i le lauulu.

O nei fautuaga na aafia ai uma lauulu ma le aveeseina o laʻau mai le paʻu (95% o paʻu o tagata ua ufiufi i le laulu), faʻatafunaina o le lalagaina o lauulu, taupulepulega leaga, laʻau decoctions, lapping ma o uu, gaioiga faʻamanuiaina na fesoasoani e tosina mai le manuia manuia ma faʻamalosia malosi.

A fuafua le taimi e 'oti ai e tusa ma le kalena masina, tagata saili fetu fetufaai atu i le tele o vaega: le vaega o le masina, o aso o le masina masina, le tulaga o le satelite satelite faatatau i le faaputuga o le zodiac. E leai se aoga e fai ai lenei ituaiga galuega oe lava - e tatau ona e faʻaaogaina se tele tele o faʻamatalaga faʻapitoa. E sili le faʻatuatuaina o le tuʻufaʻatasiga o lea faʻasologa i tagata tomai faʻapitoa - astrologers.

6 tulafono mo le tipiina o lauulu + kalena o "lelei" aso

O se meaalofa taugata o le natura e umi ma mafiafia lauulu. Latou faaeteete alu ese e le talafeagai e talitonu uma i se laina.

Latou te fai mai o lauulu e tuʻuina atu e le gata ina faʻalelei se fafine. Latou te avatu le mana tatau o tamaʻitaʻi. E tatau ona e saunia lelei mo le tipiina o lauulu, e mafai ona e manatu māmā. O le kalena masina e aofia ai aso saʻo e filifili ai. E tatau foi ona e sailia le tagata saʻo.

O le taimi lava e fiafia ai o tatou tina e tautalatala, e tupu ai le lauulu i luga o laina pe a tipi e se tasi o loʻo i ai le "lima malamalama." Ma afai e te le mafai ona e alu i le teineulu, ona pa'ū foi lea o le ola.

Mai lenei tusiga o le ae iloa:

  • 1 E iai se tala mataina:
  • 2 O lauulu o le punavai o lo tatou malosi faʻalelalolagi.
  • 3 Tulafono muamua: E le mafai ona e talitonuina lou lauulu i se tasi.
  • 4 Tulafono lona lua: E sili le le pala o o tatou lava lauulu.
  • 5 Tulafono tolu: E talitonu e sili pe a 'oti oe i lauulu pe, mo se faʻataʻitaʻiga, na faia i le faleʻulu o se pulupulu lauulu e se tagata o le itupa lava e tasi.
  • Tulafono lona fa: Afai e te manaʻo i lau lauulu e tupu vave pe a uma ona tipi, e tatau ona e faia lou lauulu ma le masina atoa.
  • 7 Tulafono lona lima: E le mafai ona tipiina le lauulu i nisi masina masina (9, 15, 23 ma le 29 aso e tusa ai ma le kalena masina), faʻapea foi ma aso o la ma le masina atoa.
  • 8 Tulafono ono: A o le i lesitala i se pulu faʻapipiʻi, fuafua pe faʻafefea ona e suia lou olaga:

O le laulu o le faʻatupega o lo tatou Malosi faʻamalosi

Magic fai mai afai e tupu se mea i le lauulu, e suia le auala o le vaitafe le vaaia, lea e fufuluina i tatou i lona bioenergetic galu. O le mea lea, soʻo se afaina o le laulu e mafai ona suia i le tasi itu pe o le isi foi, e le gata o tatou foliga vaaia, ae o lo tatou olaga atoa.

Ina ia aua le palaʻi vave ma leiloa lau afa faalelagi i le foliga o se Guardian Angel, matau tulaga saogalemu pe a oti. E tatau ona e manino iloa poʻo afea, aisea ua e sui ai lou lauulu.

Tulafono muamua: Le mafai ona e talitonuina lau lauulu i se tasi

O le tagata na te tosoina oe suia lau biofield. O le taunuu atu i le teine ​​fulufulu, filifili e le gata o laʻei felanulanuaʻi, ae o se matai malosi ma fiafia, ona suia lea o lou olaga pe a uma se lauulu mo le sili atu.

O le matua o le tagata fai fulufulu, o le malosi foi lona aafiaga i lou olaga. Afai o oe o se tagata tutoatasi, ua masani oe e fofo ou faʻafitauli ma e te le manaʻo i ai pe a se mea e taofia oe mai le iloaina, filifili se matai poʻo se tasi o ou tausaga, pe laʻititi atu nai lo oe.

Afai e le lelei oe i le faʻapitoa mo nisi mafuaʻaga, e fetaui lava le filifilia o se matai matua ma lauiloa, tusa lava pe o le lauulu e faia e ia, e taugata tele ia te oe. Ae a uma ona e asiasi i le teine ​​fulufulu, o lou olaga o le a suia tele. Ma afai e te sao fuafua lelei le taimi o le asiasiga, ona le gata lea e suia, ae o le a faʻaleleia tele.

Tulafono Tolu: E talitonuina e sili pe a o oe e tipi i le lauulu pe, mo se faʻataʻitaʻiga, na faia i le faleʻulu o se fulufulu tagata e se tagata o le itupa lava e tasi

I le taimi o le lauulu lauulu, oe suia le etheric, astral ma mental biofields, ma o se taunuuga o lenei, tatou faigofie lolo atu i faʻamalosi a isi.

O le mea lea, afai e te fiafia i se matai o se isi itupa ma oe, o lenei mea e mafai ona oʻo ai i faʻafitauli i lona lava olaga. I tala faale-Tusi Paia a Samasoni, na fasiotia ai o ia e se fafine na tipiina lona lauulu.

Tulafono lona fa: Afai e te manaʻo i lau lauulu e tupu vave pe a uma ona tipi, e tatau ona fai lou lauulu ma le masina atoa

Afai e te manaʻo i lau laulu e fesuiaʻi ana meatotino laʻitiiti - mo se faʻataʻitaʻiga, e te le o laʻua le mautonu, ulavale - e tatau ona e alu i le teine ​​fulufulu mea i luga o le masina ua mou atu. Ae a uma lea lauulu, o le lauulu o le a tupu i tua mo se taimi umi lava. I luga o le vaivai o le masina, e lelei foi le tipiina o lou lauulu pe a e manaʻo e faʻatuai le lulu lauulu ma faʻamalosia lauulu.

Fono a Anamua Slavic Magi. Afai e te maua i le malulu, tipi laʻi lauulu laʻititi ina ia 'aveʻese le malosi le lelei o le faʻamaʻi ma le' oti pito ma mafai ona faʻamamaina faigofie le tino.

Tulafono ono: Ae e te leʻi lesitala i se pulu faʻapipiʻi, fuafua pe faʻafefea ona e suia lou olaga:

Oti Aso Gafua

Manuia le aso. I lenei taimi, e mafai ona ave esea le tele o faʻaletonu lagona ma faʻafitauli faʻafitauli ua faaputuputu i le olaga. O le aso e lelei mo pulu lanu.

Oti Aso Lua

e sili le alu i le teine ​​fulufulu pe afai e te le lava le malosi faʻamalosi tino pe o le manaʻo e foia nisi taua taua, pe afai e te le o le gaioiga poʻo le le faʻataua o le olaga ua tigaina oe.

Lulu o lauulu

maua se laʻau lelei lauulu e aʻoaʻo ai se mea fou pe manaia, feiloai i ni uo fou pe tusi tuai oe ia oe, faʻateleina le numera o malaga, gaioiga ma fesoʻotaʻiga i le olaga.

Aso Tofi lauulu 'ulu

saofaga i suiga o fegalegaleaiga ma isi, fai ma sao i le lauiloa a le tagata, faateleina lona laki ma manuia.

Aso Faraile lauulu oti (fafine lalelei aso)

A e asia se fulufulu laʻititi i lenei aso o le vaiaso, e te le na o le suia o lou lauulu, ua e suia lou foliga. O le mea lea, afai o loʻo e fiafia i lau vaʻaiga i lenei aso o le vaiaso, e sili atu le le tipi o lou lauulu.

Afai e te manaʻo e faʻalelei ia oe, asiasi i le teine ​​fulufulu i le Aso Faraile, pe a alu le La i le Capricorn (Tesema 24 - Ianuari 22) po o Taurus (Aperila 22 - Me 21).

Oti Aso Toʻona

Manuia lauulu aso.
Ua malolo lauulu i lena aso. O se vaega o aitalafu karma ma au agasala a lou aiga ua aveʻesea.

Oti Aso Sa.

E sili le le tipiina o lou lauulu - mafai ona e fasia lou lava قسمت pe laki. Lenei aso e lelei mo naʻo leiloa leiloa - atonu o le a tupu le alofa mutimutivale ma a uma na taualumaga o le a suia mo le lelei.

Ausali masina aso mo 'oti

Teine e fiafia e sui o latou foliga. O le mea la ua tupu, ua sui lava le laulu e sui. A o le i alu i le matai o se lalelei o teine, e le masani ona mafaufau teine ​​e uiga i le aso e sili ona lelei mo se lauulu. E toatele tagata e mananao e faʻaleleia lauulu ulu. O le mea lea e talitonu ai tagata i aso masina, e fiafia mo le asiasi i lauulu.

Ae ei ai isi aso talafeagai mo le suia o lauulu.

Lauulu ma malosi

Muamua, ia tatou faamatala oe e uiga i mea moni fiafia e uiga i tagata curls, ae e te leʻi iloa e uiga i aso lelei mo oti.
O le mea lea, o lenei mea o le a fesoasoani e faʻatino le saʻo o le masina masina poʻo aso o le vaiaso.

    O saienitisi ua iloaina le lauulu o le faia o nisi galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • O curls o velo e fesoʻotaʻi matou ma le avanoa avanoa.
  • O le lauulu o se tino faʻa (tubular fausaga), e pei lava la tisaini ave faʻamalosiʻau e lafoaʻi ai le malosi gaosia.
  • O tagata o le laulu e agaʻi ma faʻaalu le malosi faʻalelalolagi i aso uma ma avea o se vaega o le atulaulau.
  • Tele malosi e faʻaputuputu i totonu o lauulu.
  • O le lauulu o tagata e tutasi.
  • O le leo o se tagata e faʻalagolago i le umi o lona lauulu. Latou te fesoasoani e faʻatumauina le malosi paleni ma le soifua maloloina o tagata.
  • Auala e tipi lauulu

      Mo le soifua maloloina ma le soifua maloloina masani lauulu, mulimuli i nei tulafono:

  • O le matai tipi oe e tatau ona lelei. Aua le talitonuina lau lauulu i se tagata ita e ita ma le fiafia. Tusa lava pe e te filifilia le aso saʻo, o le lauulu laʻititi le a le foliga e pei ona e mafaufauina I le malosi, o le lauulu o le a suia foi. O le pulu faʻataʻitaʻi e faʻataunuʻuina se aʻafiaga i le biofield.
  • O le pulu faʻapipiʻi, i le faʻatinoina o lana galuega, ua mafai ona suia lou taunuuga. Afai e te manaʻomia e suia lou olaga mo le lelei sili, alu i se loomatua matua. Afai o le auala o loʻo e ola ai nei, e te fiafia i ai, saini mo se fulufulu o loʻo ia lou tupulaga.
  • Aua le a oti oe i lou lauulu.
  • Ina ia faʻamanuiaina le lauulu lauulu, filifili le aso saʻo e fuafua i le masina o masina, le aso na e fanau ai, le zodiac faʻailoga ma le tele o isi faʻapitoa.
    • Filifili le aso tatau lunar, fuafua i mea e te manaʻomia mai lenei lauulu.

  • Afai e te manaʻomia le tuputupu aʻe o lauulu ina ia malosi aʻa, tipi lauulu i le taimi o le tuputupu aʻe o le masina. A tupu le masina, e mafai ona e alu ma fai i soo se aso o le vaiaso. O nei aso e lelei foi ona fai faʻapipiʻi e faʻamalosi ai lauulu.
  • Ina ia faʻamalosia o aʻa o le laulu, pe a fai o le umi o latou mea e le taua ia te oe, e tatau ona e tipi lou lauulu i se pupuga masina. E tatau ona manatua o lauulu i tulaga faʻapena e tupu lemu.
  • Aua le faia se mea ma le laulu i New Moon i lona iva aso.Ole numera 15, 23 ma le 29 ole a le lelei tele.Pe a e tipi lou laulu i nei aso, e te tipi ese le laki, maloloina ma le mafaufau.
  • I le masani ai, o le sili hulu oti aso o le masina atoa. O le aso foʻi lea e tasi pe a osooso le tino o le tagata i le malosi o le vateatea. Ole tele ole malosi ole a afaina ai le soifua maloloina ole tagata. I lenei taimi, e lelei le tipiina o pito o le lauulu. Le leaga na aoina i le masina atoa o le a mou atu. O aso sili ona manuia o aso ia o le faʻaaliga lea o le masina atoa ma masina masina o le Virgin ma Leo.
  • Zodiac faailoga ma 'oti oti

    I le faʻaopopo i aso o le masina, pe a fai e te manaʻo e tipi se lauulu, e mafai ona e taulaʻi i lau faʻailoga. Filifili se aso e tusa ma le kalena: O aso na i ai le Moon i Aries e matua le manuia mo le tipiina o lauulu. Lauulu pe a uma lenei lauulu 'ulu e tupu vave, ae i uiga lelei latou feola. Afai e te tipi lou lauulu i lenei aso, e ono i lalo lou tui puipuia.

    Mauaina o le masina i faʻailoga Taurus, Capricorn, Virgo aofia ai le suia o le lauulu, vali ma isi taualumaga ma lauulu. Afai o i ai se aʻafia i le lauulu, o lona fausaga ma foliga o le a lelei atili. Afai e te manaʻo e faia se laei sili ona matagofie, mo lenei, o aso o loʻo iai le Masina i le faʻailoga o Gemini poʻo Libra e talafeagai.

    O aso e i ai le masina i totonu o Aquarius e sili ona talafeagai mo le fausiaina o fulufulu lauulu. Ae o nei aso e sili atu le le faia o se laulu masani.

    A faʻaleleia le masina i le faʻailoga o le Pisces poʻo le Kanesa, aua neʻi fufuluina lou lauulu.

    Afai o loo i ai le Moon i Leo, fai se laei sili ona matagofie. Ae o nei aso e le faia perm po o vali. Afai e te manaʻomia e siitia lou matata apefai, e aoga le tipiina o lou lauulu i le aso le masina suia i le faʻailoga o Sagittarius.

    A pasia le masina i luga o le faʻailoga Sagittarius, aua neʻi faia se mea ma lou laulu, ina ia aua neʻi faʻaleagaina lou olaga patino.

    Aso o le vaiaso ma 'oti oti

    Afai e i ai se manaʻoga e faʻafou le lauulu, tipi pito oti, ae le lava le taimi e faʻatali ai le zodiac poʻo le masina masina, alu i le isi auala. Filifili se malaga i le penetulu fulufulu i le aso o le vaiaso.

    I le vaiaso atoa, o pito o le lauulu e tumu i malosi le lelei. Ole oso ese ole malosi nei e sili na fai ile Aso Gafua. Afai e mafai, alu i le salonʻi ae e te leʻi alu e faigaluega.

    Aso Gafua o se aso lelei mo perm, lamination, lauulu lanu. A iai ni faʻalavelave faifai pea i le olaga, monotony, pe a fai foʻi ua e fiu, e tatau ona e oti i le Aso Lua.

    Vave le pisinisi o le a maua laki, oe o le a maua ai se fofo i le faaputuputu faafitauli.

    Afai e te malosi tele, o se auala talafeagai mo oe e tipi. I se aso faapea, uo fou e tosina mai, pele pele toe foʻi, ua leva ona faʻafouina fesootaiga.

    O le aso lona lima o le vaiaso Aso Faraile e talafeagai mo se suiga tele o foliga. Afai e te tipiina lou lauulu i lena aso, o le a mafai ona e faia ai le ata na e manaʻo e fausia i se taimi ua leva.
    Ole Aso Toʻonaʻi e talafeagai mo le aveʻesea ole malosi le lelei ile laulu.

    I le aso mulimuli o le vaiaso, o le Aso Sa e le manaʻomia ona faia se mea ma le laulu.

    O le aso na e fanau ai ma le tino oti

    O tele o tagata vavalo fai mai ma le mautinoa o le aso o filifilia se lauulu lauulu e filifilia e mafaufau i le aso fanau. Faʻataʻitaʻiga, na e fanau i aso mulimuli o le vaiaso. Ona tatau loa lea ona tipiina lou lauulu i le Aso Tofi po o le Aso Lua.

    Tagata fanau i le Aso Faraile e tatau ona asiasi i le luluulu i Aso Tofi, Aso Gafua, Aso Sa pe Aso Toʻonaʻi. Ae e le mafai ona tipiina lou lauulu i le Aso Lua.

    O i latou na fanau i Aso Tofi e tatau ona fai se latou lauulu i le Aso Gafua, Aso Tofi, Aso Lua, Aso Sa, ae le o le Aso Lulu. O lenei o se aso leaga.

    O i latou e fanau i Aso Lulu e le tatau ona o atu i le luluulu i Aso Tofi, e sili le alu i le Aso Sa. Aso fanau i le Aso Lua, alu i le lalelei i le faaiuga o le vaiaso (i le faaiuga o le vaiaso) po o le Aso Tofi. E le mafai ona maua se lauulu i le Aso Faraile.

    O i latou na fananau i le Aso Faraile, Aso Tofi, poʻo le Aso Toʻonaʻi e tatau ona faia uma fulufulu togafitiga uma i le Aso Gafua. Ae o le tipiina o latou laulu i le Aso Sa e le fautuaina.

    O lenei ua e iloa o le masina masina, zodiac faailoga, aso o le vaiaso, ma le tele o isi uiga masani e afaina ai le lauulu o le tagata ma lona olaga. O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai e tagata ni filifiliga aso mo fulufulu faʻapitoa. Afai e te faia na o le mea lena, o le ae maua se lalelei o laulu, lelei tamaoaiga ma malosi.

    Kalena lauulu 'oti

    O le laei fou, o lauulu fou, lauulu lauulu o ni mea e fiafia iai fafine. E le faigofie tele le filifili i se suiga o le lauulu, o lea e fuafua uma alii ma tamaitai malaga i se fale e teuteu ai le lalelei: latou te tilotilo atu i mekasini lalelei ma fiafia i faiga fou.

    Ma, moni, le sili agavaa, aua neʻi galo e vaʻai i totonu lauulu 'aina kalena masina, aua o le tulaga o le tino selesitila o loʻo vavalo mai pe faʻamanuiaina le lauulu ma e faʻapefea ona afaina ai le tulaga o lou lauulu.

    Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i le stylist, o le a aoga mo oe e iloa pe o le a le sili atu e tipi lou lauulu, vali, suia le ata, faʻavae i luga o le laulau o le masina vaega.

    E faʻatatau i le nofoaga o le masina i le kalena, lauulu lauulu mafai ona i ai uma se lelei alofagia ma se afaina faʻaletonu o le iʻu.

    Aso fiafia mo se lauulu mo le vaiaso:

    • o se aso e talafeagai mo le tipiina o lauulu. I lenei taimi, e mafai ona ave esea se tele tele o leaga le lelei lagona ma foia faʻafitauli ua aoina i le olaga. Aso Gafua e lelei foi mo pulu lanu.
    • O le kalena lunar fautuaina oe e alu i le teine ​​fulufulu pe afai e te le lava le malosi o le tino poʻo le manaʻo e foia nisi taua taua, pe afai na e mafatia i le monotony o le olaga.
    • O se aso lelei lenei mo le tipiina o lauulu. Ole taimi lenei e maua ai lou lauulu e aʻoaʻo ai se mea fou pe faʻafiafiaina, feiloai ai ma uo fou pe tuai, e faʻateleina ai le numera o femalagaʻiga ma gaioiga ile olaga.
    • fulufulu ma lauulu lanu o le a fesoasoani i suiga i fegalegaleaiga ma isi, o le a fesoasoani e faʻateleina lou lauiloa, faʻaopopo le laki ma le soifua laulelei.
    • O le aso o Venus ma le aso o le matagofie. A e asia le teine ​​fulufulu i le Aso Faraile, ua e suia e le gata i le laulu, ae e te suia ou foliga vaaia.

    O le mea lea, afai e te fiafia i ou foliga, i luga o se aso o le vaiaso e sili atu le le faia o se lauulu.

    Ole mea lea, pe a fai e te manaʻo ia e faʻalelei, asiasi atu i le lalelei i le Aso Faraile, aemaise lava ile vaitau e oso ai le La i Libra (Setema 24 - Oketopa 23) po o le tau (Aperila 22 - Me 21).

    • Lenei aso e lelei e galue ai ma lauulu, tausi lelei latou. O le lauulu ua faʻamaloloina i se aso faʻapena, ma i le taimi lava lea e tasi a le aofaʻiga o faʻasologa o tala o aitalafu ma agasala ua aveesea mai ia te oe.
    • Ole aso nei e sili ai le le tipiina o lou laulu - oe mafai ona tipiina apaau o lou manuia. Lenei aso e le leaga e naʻo tagata le fiafia i le laki - atonu o le taunuuga o le a alofa mutimutivale ma a uma ona tuʻu le lauulu i le faasologa, o le laki e ataata. Ae paga lea, e leai se tasi e mafai ona mautinoa lea.

    Faatasi ai ma isi mea, e talitonuina o vaega o le masina e aafia ai lauulu ulu. Afai e te tipi lou lauulu i le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, o le lauulu o le a tupu se faʻasologa o lapoa sili atu nai lo le uma ai se lauulu ma se masina a mou. I le masina fou, e le fautuaina e tagata saili fetu e asiasi i fale lalelei ma tusiata vali.

    I aso faapena, se lauulu 'ulu e mafai foʻi ona puʻupuʻu le ola o se tagata, ave le malosi ma le soifua maloloina. Ina ia faʻamaonia la latou talitonuga, latou te fai mai o le mafuaʻaga autu mo le tamaʻi fua o le paʻu o le muamua lauulu o le pepe na faia i luga o le vaivai o le masina.

    O fafine e seasea ma vaivai lauulu e o faatasi ma le tulafono tutusa.

    Faʻasologa ole masina mo Iulai lauulu lauulu aso lelei

    I le taumafanafana, o loʻo manaʻomia e lauulu le vaʻaiga faʻapitoa, ona o le mumū o le la ma le faʻaolima vai mafua ai faʻaleagaina ogaoga ia i latou. I curls foliga mai i taimi uma e sili ona lalelei auala, e tatau ona e tausisi i ni tulafono faapitoa - aemaise lava, tipi ma vali lou lauulu e tusa ai ma le masina kalena.

    I lenei tusiga, matou te tatalaina mo oe le lunar haircut kalena mo Iulai 2018 ma se vaʻaiga lautele o aso fiafia. O le kalena lauulu lauulu kalena o le a faʻatagaina oe e toetoe o taimi uma e iloa lelei pe a mafai ona vavaeina lauulu i Oracle.

    O le kalena aina lauulu kalena mo Iulai 2018 o le a fesoasoani ia te oe fuafua lau asiasiga i le teine ​​laulu ma mafai ona fesoasoani ia te oe e fuafuaina le lelei ma le lelei aso o le masina mo le tipiina o lauulu.

    O le a le masina o le lauulu sapalai kalena mo Iulai ma aisea e manaʻomia ai

    O le kalena na faia e mafaufau i ai seneturi-le matua o matauina o le aafiaga o le masina masina i luga o le lauulu, lona soifua maloloina ma le tuputupu ae.

    Talu ai curls o se vaega taua o le ata o se tagata, e masani ona manaʻomia le tausiga mo i latou. Silky ma ua teuteuina lelei, latou te tosina maia le mafaufau, faʻaalia foliga lelei.

    O le kalena masina mo lauulu tipi Iulai 2018 o le a fesoasoani ia te oe e filifili le taimi saʻo e fatuina se fou lauulu ma vali lou lauulu.

    O le fautuaga o le Lunar kalena mo Iulai 2018 o le a taʻu atu ai ia te oe le taimi sili ona lelei e tipi lou lauulu, fai se laʻau fou, ma o afea e te aloese ai mai le asiasi i se lulu.

    Talatuu ma tulafono

    O le tala a se tasi o tala tuai, i aso anamua, e oʻo foʻi i mea na tutupu i le Feagaiga Tuai, e leai ni lauulu o tagata i le Lalolagi, i le vaʻaiga masani mo tatou. Latou fautua mai o tatou tuaa mamao, "lauulu" foliga mai e pei o se fulufulu vaivai, lea ua tatou maitauina na o pepe faatoa fananau mai.

    Ae ui i lea, o lenei lava fanafanua sa i ai se mana matagofie e faʻaputu ai le ola faʻamalosi, o le i ai o le sa fuafuaina e le moli malamalama luga luga o le ulu. E uiga i se vavega - o le Atua paʻia, o lea ua mafai nei ona tatou vaʻaia i luga o aikona.

    Ae, e tusa ai ma le tala, ina ua mavae le pa'ū, o le taimi puupuu, ea malulu, faatasi ai ma le fesoasoani lea na molia se tagata i malosi malosi, na avea ma mamafa, ma mafiafia. E moni lava, i lenei auala, lauulu foliga mai.

    Peitaʻi, e i ai le faʻaaliga e ala mai i loka ma vilivaega e oʻo mai i le aso, o loʻo iai lava le fesoʻotaʻiga lilo i le va o le tagata ma le lagi.

    O lenei fesoʻotaʻiga o le a iai seia oʻo i tagata ona toe aʻe i luga i le tulaga maualuga atiaʻe.

    O le mea lea, lauulu e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete, malamalama o nei togafiti atamai e faʻatonutonu e o tatou tino malosi ola-ola i le avanoa. I aso tuai na latou iloa mautinoa o le tipiina o lauulu e mafai ona suia tele le mea e tupu ai se tagata. O lenei la, e oʻo mai i lenei aso, le malamalama o faiga faalilolilo e fesoʻotaʻi ma le tipiina o manoa ua faʻasaoina. E i ai mea lilo e taʻu atu ai ia te oe le taimi e tipi ai lou lauulu.

    Ole auala e tupu ai lauulu e faalagolago ile tulaga ole masina

    O le masina, pei ona e iloa, ei ai se faʻamalosiaga sili i vaega uma o o tatou olaga. E maeu le manaia ma le manuia o lau fulufulu peʻa maeʻa se asiasiga i le aulelei o le a faʻalagolago foi i le masina masina ma le tulaga o le masina i le faʻailoga zodiac.

    O nisi aso o le kalena masina faamalosia le laulu e tupu vave, ona faifai lemu, ona faʻamalosi lea, ona faʻamalosi. Soo se tasi e popole e uiga lemu lauulu ulu tatau ona i ai se lauulu i luga o le tuputupu ae masina. Afai e te faia se lauulu i luga o le masina mou, ona tupu loa lea o le tuputupu ae, ae o le faʻagaioiga o le faʻamalosia o aʻa ma le faʻamaloloina o lauulu o le a faalauiloa.

    O le a le isi mea taua e mafaufauina aʻo leʻi tipiina lauulu

    Filifili le mea e fulufulu lelei. O le fulufulu laʻau, pei o oe, o se tagata ma lona lava biofield, lea e ono pe e ono le fiafia ia te oe lava ia, oe mafai ona fuafuaina lea faʻavae i luga o oe lava lagona.

    O loʻo fautuaina e le aliʻi o loʻo galulue ma oe e agaalofa ma iloga le mafaufau lelei, ona afaina ai lea ile tulaga o lou laulu.

    I se faʻaopopoga, a e faia se lauulu i se tasi o taimi taua o lou olaga, e sili ona manuia pe a fai o le teine ​​laʻititi lavalava pe matua e tutusa ma oe. Ma ia faʻaosoina lelei le manuia, asiasi i se tagata poto masani ua agavaʻa ua ausia le matua matua.

    Ma le mea mulimuli, le mea mulimuli: ua fautuaina e faʻaaoga le tautua o fulufulu o tutusa tamaʻitaʻi e pei o oe. Afai o se matai o le isi itupa e galue ma oe, ona o lona agaalofa mo oe e mafai ona "vavaeeseina" lou lava olaga toetoe lava i le aa.

    Muamua lava, o aso malolo lotu - Tolutasi, Papatisoga, Kerisimasi. E le gata e mafai ona e mauaina se laulu, ae o loʻo faʻamau foʻi lou laulu i se lalaga, aua i le auala lea e mafai ai e se fafine ona aumaia ia te ia lava maʻi.

    Aua le a oti oe i lou lauulu. E tusa ai ma le galue ma le biofield, o se tagata e le o se fomaʻi mo ia lava. O le aʻafiaga ile latou lava malosi ala e tele na mafua ai le faʻaletonu na i lo le faʻaleleia o le tulaga lautele o se tagata.

    E faʻafefea ona aʻafia le lauulu i le aso o le vaiaso

    Aso Gafua - se aso lelei mo lauulu 'ulu. I lenei taimi, e mafai ona ave esea le tele o faʻaletonu lagona ma faʻafitauli faʻafitauli ua faaputuputu i le olaga. O le aso e lelei mo pulu lanu.

    Aso Lua - faʻaopopoga i le eseese ma le faʻaaliga fou o lanu o le olaga, o se lauulu 'ulu o le a aumaia le fofo saʻo i faʻafitauli, faʻaopopo le malosi i le tino poʻo le manaʻo e foia nisi taua taua, faʻaopoopo gaioiga ma faʻamama le tuʻinanau o le olaga.

    Aso Lulu - Liliu atu i le salon i le ogatotonu o le vaiaso, filifili se matai o le itupa tutusa. A leai, o le a lamatia vave lavea i le alofa mataupu. O lenei faʻailoga e faʻavae i luga o le tala i le tama mataʻutia o le aliʻi o Samson, lea na ia aumaia le oti i se teine ​​na tipi lona lauulu i le Aso Lulu. Ma o le lauulu 'oti i Aso Lulu folafola folafolaga fou ma malaga le fuafuaina.

    Aso Tofi - I lenei aso e mafai ona e alu saogalemu maua se lauulu. O fulufulu mata i le Aso Tofi o le a fesoasoani e aveese le mala, gasegase ma le leaga o le mata. Faatasi ai ma teuteu lelei motugaafa le lelei uma o le a tuua oe. O le tipiina o lou lauulu i le Aso Tofi, oe tosina ai le laki ma le manuia.

    Aso Faraile - aso o le lalelei. A e asia se fulufulu laʻititi i lenei aso o le vaiaso, e te le na o le suia o lou lauulu, ua e suia lou foliga. O le mea lea, afai o loʻo e fiafia i lau vaʻaiga i lenei aso o le vaiaso, e sili atu le le tipi o lou lauulu. Afai e te manaʻo e te aulelei - asiasi i le pulu faʻatasi i le Aso Faraile.

    Aso Toʻonaʻi - lelei lauulu 'aina aso. O le laulu na faʻamaloloina i lena aso, ma i le taimi lava e tasi vaega o le karma faʻamasinoga ma agasala o lou ituaiga ua aveʻese mai ia te oe.

    I totonu Aso Sā e sili le le tipiina o lou lauulu - mafai ona e fasia lou oe lava tulaga pe laki. Lenei aso e lelei mo naʻo leiloa leiloa - atonu o le a tupu le alofa mutimutivale ma a uma na taualumaga o le a suia mo le lelei. Ae leai se tasi e mafai ona tuʻuina atu ni faʻamaoniga.

    Aso fiafia i le tipiina o laulu ia Ianuari. Fuafua se asiasiga i le pulu faʻapipiʻi i se aso lelei!

    Aso lelei mo le saiʻulu ia Ianuari o le a maua ai e oe le avanoa e tausia ai lau lauulu, faʻaliliu pe suia lau ata. Faʻaaoga fautuaga a le tagata suʻesuʻe, ma o le a susulu atili ai ou mata i le soifua maloloina.

    Ia Ianuari, o le laei fou o le a fesoasoani ia te oe e aʻafia i galuega pe a maeʻa le umi o le taumalulu tafaoga, e aumaia i le ola le laki ma le gauai a le isi itupa. Faʻaaoga le malosi o le po malamalama ina ia faʻatumuina lou aso uma i le fiafia, ma faʻamalama uila i le matagofie ma le malosi.

    Talafaasolopito ma agaifanua e faatatau i le tipiina o lauulu

    O lauulu e mitiia ma manatuaina le le lelei faamatalaga o se tagata e fetaiaʻi i minute uma i aso uma o le olaga. O le mea lea, pe a uma ona asiasi i le teine ​​fulufulua, o le soifua manuia, o se tulafono, e faʻaleleia. Afai e te le selea i lou lauulu taimi i lea taimi, o le a maʻi le tagata. O le masani o le tipiina o lauulu ua lauiloa mo se taimi umi. E le gata e faʻaaogaina e tagata masani, aʻo le au faʻavaomalo, tagata vaʻai, o faifeau o malumalu.

    O le tala a le ekalesia, a o leʻi avea ma tagata agasala, e leʻi iai se laulu se tagata. O se nimbus pei o se moli moli na suluia lona ulu. Ma lana fesoasoani, na tausia ai se fesoʻotaʻiga i le va o mataupu faʻalelalolagi ma matagofie. Ina ua mavae le pa'ū, o ave o le malosi na liua i lauulu. O loʻo avea nei ma fesoʻotaʻiga ma le atulaulau e maua ai e le cosmos tagata le malosi.

    O le toʻatele e maitau a uma le 'ulu, e eseese le setete ma lagona, e suia le lagona. E pei e tipi ese le lauulu, sa iai le māmā i le tino atoa, se lagona o le faʻasaʻolotoina, faʻateleina le malosi. O nisi taimi o fulufulu lauulu, le usuina lelei, paʻu i fafo. Ole vaivai male foliga, mamafa ile agaga. O ia mea tutupu e faigofie ona faʻamatala. O le lauulu fulufulu e suia le biofield.

    Faatasi ai ma se lagona o le le mautonu, o le au atamai na faasaʻoina le tulaga. Na latou tipiina pito o latou laulu e faʻasaʻo ai le paleni o le malosi, e aveʻesea ai faʻamatalaga le lelei.E talitonuina o ia gaioiga o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le tino vave.

    Faʻafefea ona filifili se tagata fulufulu e maua se lavea lauʻeleʻele maloloina?

    O le matai filifilia e faʻasino tonu lava i le tagata faʻatau biofield. Afai o le teineʻuluʻuluʻulu e fiafia i le faʻamoemoe ma naunau e alu i pisinisi, o le a leai ni faʻafitauli i se lauulu. Afai o le matai, popole, popole, le fiafia pe vaivai i se mea, o le lauulu o le a mitiia sea lagona. A maeʻa le lauulu laʻau, o le a amata ona latou tipi, o le a foliga mai ua leai se ola.

    E fautuaina le faʻalogo i le matua ma le leaga o le matai. E fautuaina e ave le faʻamuamua i se talavou faʻapitoa poʻo le tupulaga. Afai o se tagata ua mautinoa o ia le alualu i luma, o se lauulu oti mai se tagata poto masani, ua faamaonia lauulu ulu o le matua faʻaaloalo fesoasoani o le a fesoasoani e alu i fafo i se paʻepaʻe laina o le olaga. Manuia ma saʻo mai le vaʻai o le Vateatea faʻaigoaina o se lauulu i aso patino lelei, lea o le a tatou taʻua i lalo.

    Le filifiliga o se fulufulu tutusa o le itupa e tasi ma le tagata o tausia o le ki i le manuia lauulu. Aisea? Ua tosina i matou e le matai.

    Talu mai le lauulu o loʻo faitauina faʻamatalaga mai isi, ma le pulu faʻataʻitaʻiga o le isi itupa, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻamalosia i le alofa i le tagata maʻi (o lena), o le mea mulimuli o le a amata faʻafitauli i lona lava olaga.

    O le faʻamaoniga o lenei faʻataʻitaʻiga mai le Tusi Paʻia: Na maliu Samasoni i le oti o se fafine na tipi lona lauulu.

    Le faaaogaina o le kalena masina i le fuafuaina lauulu vavaeina

    1. Totoina i le taimi o le tuputupu aʻe o le masina: o se taimi lelei mo i latou e mananaʻo e faʻatelevave lauulu ulu.
    2. Oti i luga o le paese o le masina: o le vaitau pe a, a uma ona oti, lauulu ola lemu. Taimi e fetaui mo i latou e manaʻo e taofi laʻau fulufulu i le umi e mafai ai.O le mea e fiafia i ai o le mea moni o lauulu i le vaitaimi lea fesoasoani e suia le lelei o lauulu. E uiga i le aveeseina o faʻafitauli e pei o le popole, soona faʻatauvaʻa, leiloa.
    3. I aso le lelei mo le teuina e tusa ai ma le masina kalena, fuainumera 9,15,23,29 mafaufauina.O aso nei, ua malosi malosiaga satani.
    4. Aua le asiasi i le teine ​​fulufulu i le taimi o le masina ma le gasetoto o le la, aua O le tafe o le malosi o le malosi o le tino i le tagata e faʻaitiitia. Aua le faʻataʻitaʻia ma lauulu i le taimi o le nofo i le masina i le faaputuga Pisces ma Kanesa.

    Faailoga Zodiac

    O aso e i ai le masina i le faʻailoga Taurus e fetaui lelei mo soʻo se suiga i lauulu. E mafai foi ona e faʻatagaina oe lava faʻataʻitaʻiga pe a o iai le masina i Virgo. Oti fulufulu i le vaitau o le masina i Capricorn o le a faʻalelei ai lauulu. Leo ma Sagittarius vaega e talafeagai mo lauulu laei.

    Ae i vaega ole Kanesa, Scorpio, Aquarius, Aries ma Pisces, e sili atu le le taupulepulega o lauulu.

    Ole vaega ole Libra ma Gemini ose taimi palasi.

    Talitonu i ai pe leai, tagata taitoatasi filifili mo ia lava. Ole tele o nei talitonuga e le onosaʻi ona sa masani ona iai latou i aso uma faʻavae, aʻo isi e faʻavae ile faʻaaliga. Masalo e le tatau ona faʻaleaogaina se malaga i le teine ​​laʻititi pe a pa'ū i se "le lelei" aso. Ae afai o i ai le avanoa o se lauulu i se taimi lelei, aisea la e te le talitonu ai i le avanoa e suia ai lou olaga mo le sili atu?

    Lauulu sapalai kalena

    A faʻaaoga se fulufulu tagata, e mafai ona e faʻaleleia atili le soifua maloloina o se tagata, faʻasaʻoloto ia te ia mai le malosi o le malosi, pe faʻapea foi, faʻatupuina se maʻi. Mo le tele o seneturi, o le masani o le tipiina o lauulu sa faia uma i sauniga lotu ma i faiga faataulaitu.

    E tusa ai ma uputuu a le ekalesia, i luma atu o le pa'ū o le tagata se lulu lapo a malamalama susulu i luga atu o lona ulu, lea e faafesootaia le biofield tagata ma le atulaulau, ma nai lo le lauulu sa na o se fulufulu vaivai, pei o pepe. Ina ua uma ona agasala le tagata, o le malosi ave i luga o lona ulu ua suia e lauulu. O lenei la tatou laulu o le fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi i le va o le tagata ma le atulaulau, ma le fesoasoani lea tatou te maua ai le malosi taua.

    Masalo e le toʻatele o tatou e talitonu i tala faʻapea, ae o le mea moni i tagata uma, na maitauina i le maeʻa ona tipiina le lauulu o se laulu e fiafia iai, e vave ona suia le lagona, e faʻatupuina le malamalama, e pei o se maʻa na pa'ū mai lona tauau. Ma o nisi taimi e tupu ma faʻafeagai: a maeʻa le 'oti, e amata ona puaʻi le lauulu, paʻu i fafo, pa'ū le mafaufau, pa'ū ma lelavava foliga mai. O le mea lilo uma lava o le a e tipiina le lauulu, e suia lou biofield.

    I luga o le fautuaga a tagata anamua, pe afai e te lagona le maaleale, taumafai e teuteu lau laulu laititi. Faatasi ai ma pito o lou lauulu, o le a e tipiʻesea le malosi le lelei o le faʻamaʻi mai ia te oe lava ma o lou tino o le a toe malosi vave.

    1. Auala e filifilia ai se pulu ulu. O le 'oti ulu pe a tipi e afaina lou biofield. A e alu i le matai, e masani ona faauo, i le maualuga agaga, ona fai lea o au mataupu pe a uma le oti i luga o le a agai i luga. Afai o le tagata e faia le mea o loʻo aʻe, ua faitio e uiga i le leaga tulaga o lou lauulu, pe a uma ona tipi, o le a avea lou lauulu malulu ma leai se ola.

    O le matua ma le soifuaga o loʻo iai se tagata fai laʻauʻulu e faʻatuina ai lou taunuʻuga. Ina ia aua neʻi e lagonaina le faʻalavelave aʻo faia ni filifiliga taua, filifili se fulufulu laititi e laʻititi ia te oe poʻo lau tupulaga.

    Afai e te manatu ia oe lava o le matua leiloa, o se lauulu mai se toeaina, poto masani, lauiloa lauulu e mafai ona faʻatonutonuina lou olaga i se laina o le laki. Le sili aafiaga lelei ia te oe o le ai ai se pulu ulu i aso lelei mo le tipiina o lauulu.

    Le isi mea lilo i se manuia lauulu - filifili se fulufulu o le itupa tutusa ia te oe. Manatua a e faʻapipiʻi lauulu, e faigofie ona e tosina i lou matai. Ma afai o le teineulu o leisi itupa e alofa ia te oe, e ono i ai ni faʻafitauli i lou lava olaga. Manatua le tala mai le Tusi Paia ina ua fasiotia Samasoni e se fafine na tipi lona lauulu.

    2. Aua le lavea lou lauulu ia te oe lava. O le uiga o lenei faʻailoga, e taʻoto i le mea moni e le mafai e le tagata ona faʻasaʻo lona tagata lava ia, o lona uiga, e le mafai ona faʻamaloloina ia lava. A faʻapea ua faʻaleagaina lou biofield ma ua i ai ni ou faʻafitauli i se vaega o le olaga, ona e faʻateteleina lea o le tulaga.

    Oti i luga o le kalena masina

    Lauulu i luga o le masina tupu. Oti lauulu ma le masina tuputupu aʻe, pe a fai e te manaʻo e faʻavave lo latou tuputupu aʻe.

    Oti i luga o le masina ua mou. I luga o le masina mou, e aoga le maua o se lauulu mo i latou e mananao e uumi a latou lauulu, aua o le a tupu laulu lemu. Ma, o le pupula o le masina o le a fesoasoani e suia ia meatotino o le laulu e puipuia le fememeaʻi, faʻalelei le laʻau, faʻaitiitia lauulu, faʻamalosia o latou aa.

    Matua aso mo le tipiina o lauulu. 9, 15, 23, 29 aso e tusa ai ma le masina kalena e lauiloa e pei o satani. E mafai ona e faʻaopopoina aso o le la ma le masina masina eclipse i le le fiafiaina lauulu aso oti. I le maeʻa ai o se asiasiga i le pulu faʻapipiʻi ona aso, e te tauʻaveina le faʻamaʻi o le maʻi poʻo le faʻalavelaveina o le tafe o le malosi cosmic malosi i lou tino. Aua foʻi neʻi e papaʻi i lou lauulu i aso a o iai le masina i le faaputuga Cancer ma Pisces.

    Lelei aso mo le tipiina o lauulu i le aso o le vaiaso

    Aso Gafua - Aso lelei mo soʻo se togafiti o lauulu. E mafai ona e faʻamamaluina suia le lauulu poʻo le lauulu laulu. Faʻafetai i ia suiga, e mafai ai ona e lafoaia uma le faʻaletonu, tuu le le fofoina faʻafitauli i tua.

    Oti i totonu Aso Lulu le a e maua ai le malosi fou i le faia o filifiliga taua, faʻamamaina monotony i le olaga.

    Suia le lauulu i totonu Aso Lulu afai e te manaʻo e tofo i se mea fou ma manaia i le olaga, fai ni uo fou pe manatua tuai, alu i se malaga.

    I totonu Aso Lulu mafai ona maua se lauulu 'ulu pe a e manaʻo e avea oe ma tagata lauiloa, suia sootaga ma uo ma e masani, faʻapea foi ma faʻateleina ai lou avanoa o le manuia ma le soifua laulelei.

    Aso Faraile - o se aso le faaituau mo lauulu. Mo le mauaina o le faʻaiuga lelei mai se asiasiga i le pulu faʻataʻoto, oe tatau ona vaʻavaʻai i le kalena masina.

    Aso Toʻonaʻi - O se aso sili mo le tipiina o lauulu. Afai e te talitonu i talatuu anamua, i le aso lea, faʻatasi ai ma le tipiina o lauulu, ua e faʻamamaina oe lava mai le leaga o faʻatosinaga o nisi agasala, ua toe faʻasolosolo lau biofield, ua atili ai le malosi ma lou tino lauulu.

    Aso Sa. - E le o se aso lelei mo le tipiina o lauulu. Faatasi ai ma lauulu, e mafai ona e vavaeeseina le laki ma le soifua manuia. Mo le talitonu o Kerisiano, o le seleʻulu o lau Aso Sa o se agasala lea.

    Faʻamatalaga kalena mo lauulu

    Lauulu sasaina e tusa ai ma le masina kalena sa faia mo le tele o seneturi. O patele Buddha na talitonu o le tulaga o le tino selesitila e mafai ona vavalo muamua i le manuia o le lauulu i ai ma pe o le a mulimuli ane aafia ai le tulaga o le loka. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fufuluina pito i le tuputupu aʻe o le masina ia Iuni ma Iulai, ona tupu vave lea o le laulu nai lo le uma ona asiasi ile aliʻi ile vaega o le vaivai.

    O tagata sailiili fetu i le masina fou e le fautuaina e auai i se teine ​​fulufulu. E iai le talitonuga o le matai i se vaitaimi faapena e aveese le soifua maloloina o tagata. O le aso sili ona alofagia mo se lauulu lauulu o le taimi o le soa o lo tatou paneta i le vaega o le atoaga poʻo le tuputupu aʻe. E sili atu lou tipiina o lou lauulu i le 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, mai le aso 26 i le 28th aso e tusa ma le kalena masina. E tatau ona manatuaina na o le tagata tomai faapitoa e manaʻomia le talitonuina o lona ulu.

    Lea masina e sili atu le tipiina o lauulu

    O le masina mo lauulu sele e matua taua tele. O le mea moni, faʻavae i luga o le taimi na suia ai le lauulu, le tulaga ma le soifua maloloina o manoa o le a faʻalagolago i ai. O le masina masina e aofia ai 4 vaega (masina fou, masina atoa, oso ma faʻaitiitia). O le umi o se tasi vaega e tusa ai ma le vaiaso. O vaitau o le selesitila satelite o le Lalolagi ei ai se eseese aafiaga i luga o le lauulu:

    • o le masina atoa ia Iuni o se taimi lelei e fausiaina se laulu fou, ona vave ai lea ona tupu loka,
    • o le tuputupu aʻe masina (Iulai) o le a fesoasoani e saili ni uumi uumi, ae e mafai ona latou le toe maua le tele o le susu ma avea le palapala,
    • E le fautuaina le faia o se lauulu 'ulu pe'ā fai o le tino selesitila i se tulaga pa'ū, i le vaitaimi lea, ua tapunia le fuaitau folo tupu.

    Saogalēmū lauulu aso sulu

    Sei o tatou mafaufau i aso lelei i fuainumera, i aso o le vaiaso, i le i ai o le masina i faʻailoga faapitoa o le zodiac.

    Aso fiafia i le tipiina o lauulu o aso lunar i le aso 5th, 8th, 11th, 13-14th, 19th, 21-23th, 26th, 27-28th aso e tusa ai ma le kalena. O le 26th aso e manatu o se tasi o sili ona aoga.

    I le taimi a o iai le Masina i le zodiac faailoga o Capricorn, Taurus, Virgo ma Leo, e mafai ona e alu saogalemu i le teine ​​fulufulu. O se lauulu lauulu o le a manuia.

    Ole gasologa ole asiasiga ile matai e faalagolago foi ile aso o le vaiaso.

    • Aso Gafua: faataʻitaʻi le lauulu ma foliga fiafia. E mafai ona e sui faʻaleleia le ata, o le a mafai ai oe e faʻagalo e uiga i faʻafitauli ma lafoa leaga faʻamatalaga mai le malosi fanua.
    • Aso Lua: ua fautuaina le faia o se lauulu mo i latou e manaʻo e faafouina, faʻaopopo le pa'ū o le olaga ma maua le malosi mo se filifiliga ogaoga.
    • O se lauulu laulu i le Aso Lulu o le a tatalaina ai ni uo fou, faia ni uo moni, faimalaga.
    • Aso Tofi o le a aumaia le mamalu, manuia ma le manuia.
    • O le aso lima o le vaiaso e manatu e le faaituau. Afai ei ai sau taimi avanoa mo se lauulu i le Aso Faraile, e sili atu le lelei faʻaopoopo foi siaki kalena masina.
    • Aso Toʻona o le aso sili. Afai e te talitonu i tagata esotericists, ona avea lea o le oti i le Aso Toʻonaʻi fesoasoani e aveʻesea ai agasala, ma le laulu o le a atili mafiafia ma maloloina.
    • O le aso mulimuli o le vaiaso ua manatu e le fiafia. Mafai ona le maua le faʻamanuiaga lelei ma le manuia. E tusa ai ma aganuu faa-Kerisiano, o le tipiina o lauulu i le Aso Sa ua manatu o se agasala.

    Ia le fautuaga i luga o le lauulu vavae fesoasoani ia te oe e tumau e le gata matagofie, ae ia manuia foi i itu uma o le olaga!