Mataupu

Lj mekasini

  • Faʻamalo lauulu po o lauulu laulu - o le a le mea e filifili?
  • Faʻafefea ona e iloaina poʻo fea lau fulufulu e fetaui ma oe ile 2018
  • Faʻafefea ona filifili le sili atoatoa lauulu mo oe

Fautuaga mo filifilia filifiliga lauulu:

1. I le tulaga o le vaivai ma le le lava o le lagona lelei, o se mea lelei le faʻatuina o luga o lou lauulu i luga (tuu i totonu o se falaoa, faapipii i se fulufulu ulu) pe na ona soloia pe a fai e te le umi le laulu.

2. Afai e te manaʻo e taulaʻi i mea fou, e tatau ona e alu e pei ona taua i lalo:

  • gauai atu i tautaliga - o se maualuga lauulu lauulu o le a faia,
  • gauai atu i se uila, tao poʻo se asoa - faʻaaloulu laulu e sili talafeagai, lamolemole paʻu i luga o tauau.

3. Ina ia fatuina se pisinisi pisinisi, e sili le aoina o 'ula i se fusipaʻu, pe a uma ona selu ma le faigofie. Foi o se filifiliga talafeagai o le fili o le muamua lalagaina poʻo se maualuga siʻusiʻu. O le mea autu o le laulu e le tosina ese ai le mafaufau o tagata, e maua ai le mautu ma le pule.

4. Afai e le tipiina le lauulu pe leʻi fufuluina, o le filifiliga sili ona lelei o le selu e fai i se siʻu poo ni moi. E mafai ona e teuteuina le lauulu i se laulu susulu lauulu pe a talafeagai ai.

5. Afai e iai sau aulelei manaia, o le sili filifiliga o se maualuga lauulu laei e faʻamamafa ai lou matagofie.

6. Mo se matamau faʻapitoa poʻo faʻatasiga lautele, e lelei ona pa'ū paʻu i luga o tauau. I le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia le faʻataʻuina ia i latou i faʻataʻamilomilo ma teuteu le ulu i se mea teuteu lauulu.

7. Afai e i ai se manaʻoga e faʻalilolilo teisi lou matua moni, i lenei tulaga, lauulu manifinifi o le a mautinoa faia foliga foliga matua ma teine.

8. Ina ia faʻatumauina le le gaoia poʻo le taʻaloga vaʻaia, oe mafai ona faʻaogaina lauulu foliga e fetaui lelei ma laei (faʻi poʻo le moega) tusa ma le tulaga o le faʻatamala.

9. A uma ona valiina, valivaliina pe valiina, e sili atu le faʻaapeina o lauulu. O le mea lea, o isi o le a faigofie ona talisapaia le susulu suiga i ou foliga vaaia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a i luga fesoasoani, e mafai ona e faigofie ona filifilia se lauulu laei e talafeagai i se tulaga faapitoa. Ae e tatau ona manatua o le lauulu e tatau ona i ai i taimi uma i se tulaga lelei - teuteuina lelei, mama ma maloloina. Seʻi mafai la ona e faʻafiafiaina isi.

Lauulu - tatalaina pe filifili?

Ou te leʻi mafaufau tele lava e uiga i lauulu, seʻi vagana le vaʻai o teuteu teuteu, tusa lava pe na ou lagona le tele o lagona - leai sa i ai se fesoʻotaʻiga ma tagata o loʻo iai se ituaiga lauulu, ma se vaega fugalaʻau. Ma ananafi na ou fetaui ai i se uo i luga o se talanoaga o lenei mataupu. Na ou kopiina le mataupu ina ia mafai ona faitau atili i ai, ae ou te le iloa mai i se isi, Ia - o le au tusitala - faʻamolemole! (ataata).

Le isi - mai le talanoaga i le LiveJournal ma aʻu tala i totonu:
"O le mea moni o lauulu o se avetaavale e malamalama.
Eseese lauulu laʻasaga mataupu:
O lauulu manifinifi e faʻaalia ai le eseese o se tagata e fesoʻotaʻi ma le Lagi, i.e. le mafai ona puʻeina se lautele "galu mamao".
Faigata, mafiafia o lauulu i se tagata e sili atu faigofie ma le tumau "lautele".
Ole mea lea, o tagata e iai le laulu ole laulu e tele ina faʻasaʻo, e faigofie ona latou nunumi, ae e faigofie foʻi ona latou toe maua pe a maeʻa ni suʻega.
Fulufulu lauulu e iai se avanoa tele o le "faʻalavelave", mimilo, o se mafuaʻaga o latou tagata e faʻailoaina mai i le faʻateleina o lagona, spontaneity. Ae o tagata lauulu lauulu e le o ni tagata fiafia, e le pei o tagata ma lauulu lulu. E talitonuina afai e faʻasaʻo e le tagata lona lauulu, ona ia alu ai loa lea i se auala saʻo (Lea, e foliga mai, aisea na ou le maua ai ni fesoʻotaʻiga ma tagata laulu pei o latou - e iai latou mimilo, ma o aʻu o le Capricorn, o se tagata e sili ona amio masani, e aunoa ma mimilo!)

Ae ou te alu ese mai tagata taluleleia (nao - ua saʻo tipiina). Lelei - ma se pupuʻu puʻupuʻu.
O se mana mai ia i latou!

Ma a gatete se tagata tau ma le popole i luga o lana vao ua mou atu, ou te manao e faʻasusu o ia ia te aʻu, soloi loʻu ulu ulu 'Ia, e te mativa, ia popole. 'Oti lauuluulu - o teine ​​uma e fai mo oe. "
Ma e pei ona taʻua e le faiaʻoga a le matou fitafita i le aʻoga (tuʻuina atu 20 kopecks ma lafo atu i tama le lauulu 'ulu "O le puupuu o le laulu, o le umi foi o le mafaufau" (hee-Army humor)

Ia, ma mai le fuaitau: "O se fafine e leai se lauulu, o na o lena - o se tamaloa ma lona lauulu" (e le o faatatau lea i natura atamamai, latou te foliga mai e le o lavalava ia te au. Ma le isi, lauulu antennas maua manatu-musumusuga (ataata! )

.. A o le efuefu lauulu, afai latou te aliali mai i luma o 30 tausaga le matua, ona faʻavaveina lea o le taimi o faʻasaʻosaʻo karmic, manino e i ai ni mea sese.
A lanu efuefu, e fesuiaʻi le fausaga o lauulu, e atili ai ona paʻu. E iai le talitonuga, seʻi vagana ua liu efuefu se tagata, o loo ola pea i lona olaga, peitaʻi o le taimi e aliali mai ai le lauulu sinasina, o le a toe faʻaaogaina foi ma isi tagata.
E leai se mea tupu fua i se tagata e aliali mai. E oo lava i le laulu e teuteuina foliga malamalama lelei o le lalolagi ma tagata. ...

O le masani masani mo alii o le itu tauagavale, mo fafine - taumatau.
O le faamavaega o se faailoga o le gauaʻi ma le loto maualalo. I le mea sili, o le fulufulu lauulu lea faʻaalia ai tagata na latou iloa tulafono o le atulaulau ma mafai ona faʻasoaina lelei ma leaga.
O le "lau i lalo o le ulo" lauulu, laulu e ufiufi le muaulu - o le faailoga o se toa, galue malosi.
O le laulu e selu i tua o se faailoga o saddhana, gauai atu i nisi uiga, naunautai, ae o le toe foi foi i le taimi ua tuanai.
O lauulu na potopoto i totonu o se moega i le tua o le ulu i fafine, e faʻaalia ai le ogatotonu o le malosi mo se tasi faʻapitoa, aemaise lava mo tane. Sa masani lava o se masani lava lauulu mo fafine faaipoipo.
I le auala, o wig ma pigtails na faailoaina muamua i na o tagata faaipoipo. E masani lava ona faamalosia e le au aoʻoina teine ​​ina ia faaitiitia.
Ae o le laulu malulu talanoa o le faʻasalalauina o le malosi, e aofia ai feusuaiga malosi. Mai i inei e sau ai le upu "licentiousness" (lelei, o lea o se finauga i le sitaili a Zadornov, o le e alofa e faʻatupu ai le upu Rusia ma mafaufau i ai mai le manatu, aua le malamalama i le a)
I Rusia, o tu ma aga e fesootaʻi ma lauulu na puipuia mo se taimi umi lava.
E uiga i le pala - mo se faʻataʻitaʻiga, i Zoroastrianism e leʻi faʻaosofia ai le faʻaaloalo. Le tele o taimi, e amata ona paʻu tagata mai luga o le ulu, i le mea o loo iai le mauga o Fravashi, tuaa.
O le mea lea, ua latou le maua le malosi ma fesoʻotaʻiga ma o latou tuaa, ua avea ma puipuiga puipuia. E masani lava o lenei mea leiloa maua mai i le faateleina fussness, tasi itu itu taumafaiga, fanaticism. I le leiloa o le fesoʻotaʻiga ma le Cosmos, e mafai e tagata omea ona maua se tapuaiga sese, o se talitonuga sese ma faʻamaonia ai ni a latou amioga.
Ae ui i lea, o le mea gaʻoa aʻo leʻi fefefe nai lo na o le pulu, aua, a leiloa lo latou faʻamaoni, latou te leiloa le malosi - o le lauulu i le pito i tua o le ulu, o lo o fesoʻotaʻi ma faʻalavelave ma le malamalamaaga, na latou tumau pea. O le iʻuga, "e i ai le mana, leai se mafaufau", talu ai e leai se faʻavae maualuga.
E liliu mai ia se ituaiga o uliuli Sea, pulu, ae ma le 'ava, lea e faaputuputu ai le mana. Ma tusa lava pe leai ni lauulu i tua o le ulu, ona leiloa ai lea e le tagata lona malosi. O le Black Sea lava lea e tasi, ae ina ua maeʻa feiloaʻiga ma Ruslan.
Talu ai o lauulu o le punavai o la tatou Malosiaga mea uma, o mea uma e tupu ia i latou e suia le auala o le vaitafe le vaaia, lea e fufuluina i tatou i lona bioenergetic galu. O le mea lea, soʻo se afaina o le laulu e mafai ona suia i le tasi itu pe o le isi foi, e le gata o tatou foliga vaaia, ae o lo tatou olaga atoa.
Totoina o lauulu o lona uiga suia lou olaga, sa lauiloa i aso anamua. I le loto malie ma e oʻo lava i le fiafia, naʻo tagata i le mea e tupu i le mafaufau le mautonu na lulu o latou lauulu.
O se tu masani umi e fesoʻotaʻi ma le uiga tutusa ma le faʻatulagaina o le malosiʻaga malosi i lauulu - e le o le tipiina o lauulu i tina maʻitaga. Tamaititi seia oo i le tausaga e le i fautuaina foi e selu, e le gata ile tipiina.
Mo tamaiti i lalo ole 12 tausaga, e oo lava i le pito o le lauulu e le i tipiina, ina ia aua neʻi tipi ese le mafaufau e malamalama i le ola, tulafono o le Kene ma le Lalolagi, ina ia aua le taofia ai i latou mai le ola malosi ua faaee mai e le Natura ma le malosi puipuia. O le teuteuina o pito o le laulu i le umi e le sili atu ma le tasi fao i tagata talavou e silia ma le 16 tausaga le matua, sa faia ina ia vave le laulu, ma o lenei gaioiga e mafai ona faia na o aso o le masina fou.

O le selaina o lou lauulu o se ituaiga o Paia sauniga, lea e mafai ai ona e paʻi mai i le lalolagi ma lagona i le uiga moni o le upu, o le ola o le malosi faʻaalu mai le Lagi. O se sauniga paʻia na faia faʻatasi ai ma le fesoasoani a le tumutumu na faia i uʻamea paia poʻo lala o le laʻau paia.
Mo tamaiti i le laititi le tausaga, matua fulufulu lauulu, ona latou faia lava lea. Faʻatuatuaina e selu o latou lauulu e naʻo latou e lauiloa ma e pele ia i latou. E naʻo le selu le teine ​​e iai le ua filifilia poo lana tane ”

I se tulaga lautele, i le pou - ua togi faatasi mea uma.
O le a manaʻomia e eli i lenei itu, a le na o le manatu.
Ou te manatua i tausaga eseese, o le manaʻoga mo le fulufulu sa ese.
E masani lava ona leaga mea ma puʻupuʻu 'oti, aemaise lava i le sikuea faʻatasi ma se ua sili ona teuteuina. I le faia o na lauulu, na pei na ou lavalava. Sa ou manao e ufiufi loʻu ua i se mea i taimi uma. O lona uiga, o le tauau uumi e masani ona fiafia. Laʻitiiti - alofa i fulufulu. Ma i le gasologa o tausaga - na o lea na pikiina i se faaputuga. A leai, na o le palu ma le popole amata pe a latou tautau i luga o tauau.
Le lagona o se "aoina" ulu ulu aʻoaʻi totonu totonu, e aunoa ma se mea e leai se mea e faia e oo lava i le fale i le taeao. Le mafai ona ou alu i soo se “aso malolo” mea na tutupu ma se “lalelei” lauulu, lauulu sinasina. Ou te lagona le leaga i le tino

E iai le talitonuga afai e aoina lou lauulu - e sili atu le faʻatusatusaina o lou malosi ia te oe, pe a pa'ū - ua taʻape e tagata o loʻo siomia oe. Faʻamalosili pea lou lauulu pe a e i ai ma lau pele.

Ma e uiga i le vaeluaina. I se tasi manatu na latou tusia ai: “Sa masani lava ona ou le mamai i le vaeluaina o le ogatotonu. E oo lava i loʻu tina togiina 2 puʻupuʻu i le laʻititi i loʻu laʻititi, ou te mafai na fai soo ia te ia e toe fai le pito i tua o lona ulu, aua Ou te lagona sa ou alu iina i se faʻamalu. E ui lava o le lafoina e le o saʻu lava. Ae o le laulu lelea selu i tua (o lona uiga, e aunoa ma le vaeluaina), ou te lagona e sili atu le malosi. "
I se tasi taimi i se fale fulufulu sa ou tauanauina e faia se teteaga i le itu tauagavale, ou te faaosofia le mea e tatau ona suia e faaleleia atili ai lauulu. Ma ou te leʻi taunuu mai i le fale, sa matua le malie mo aʻu, sa vave ona ou fufuluina loʻu laulu i se auala fou ma selu loʻu ulu i le vaega sa masani ona ou i ai - i le itu taumatau (ae e aliali mai - o le saʻo lea o le fulufulu fafine fafine!).

O lea - alu i luga o google - o le autu na sili ona fiafia i ai 

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

aisea e le mafai ai i le fola?

E fia ou tausaga?

Leai, e le malie le tusitala. Muamua: o tulafono, e na o tamaʻitaʻi talavou lava lea e tasi, ma lona lua: e iai taimi e soʻona faʻaletonu ai (lauulu) o loʻo latou inosia.

ma o le mea tonu a na o le laʻau lauulu e tatau ona fai mo le galuega, mo le kuka, mo se faʻataʻitaʻiga, pe mo se kuka pai, ina ia mafai ona femoumouaʻi ma lalelei i le galuega

Leai, e le malie le tusitala. Muamua: o tulafono, e na o tamaʻitaʻi talavou lava lea e tasi, ma lona lua: e iai taimi e soʻona faʻaletonu ai (lauulu) o loʻo latou inosia.

ma o le mea tonu a na o le laʻau lauulu e tatau ona fai mo le galuega, mo le kuka, mo se faʻataʻitaʻiga, pe mo se kuka pai, ina ia avea ma tamaʻitaʻi ma sexy i le galuega

Faatatau mataupu

Ou te malilie, ae i luga o tuutuuga o le laulu e maloloina ma teuteuina lelei

pau lea o lou manatu. Mo aʻu, o le sili ona aulelei o se kapeti faauu i le auvae. Ae ou te le faʻateeina loʻu manatu i luga o se tasi, pei o le a le mafuaʻaga e te ofuina ai se puʻupuʻu 'oti ulu poʻo se kaskade iina, pe a le sili ona matagofie o se kapeti faʻauʻu. E toafia tagata e tele naua manatu. I le tagata lava ia, e leai ma soʻu lauulu e leai lava se tasi, aua e seasea ou vaʻai i ni laei sili ona aulelei ma teuteuina, i ona itu uma na mumu i le vali

mo aʻu e sili lava le lauulu sili - le fulufulu ma le malosi - sili ona fiafia i ai! Ma ioe, o fusipaʻu e mataga tele, o vaevaega e solia e vaʻaia, i le galuega, i se pisinisi nofoaga - e matua le talafeagai!

e lelei mea uma i le faʻatonutonuina, ae pe a oʻo i le asini, e aumaia ai se lagona e mafai ona tui faʻafuaseʻi i latou)))

Lelei, pe a fai e mafiafia ma teuga lelei

Leai, le tusitala, e le malilie)
e tofu lava le tagata ma lona tofo: tasi e fiafia i le ati meleni, o le isi o le puaʻa.

A mafiafia - Ou te ioe. Ae ou te le manaʻo e faʻatalitonu se tasi. Ou te sau mai le laulu manifinifi, mo se faataitaiga, collar, rat eks ma icicles, ae o lenei o le a le mea e mafai ona faia latou pule? Tuu loa)

O le mea muamua o le tane moni e momomo pe a matala le ua. Aemaise umi. O le mea lea, le tagata muamua na alofaina ina ua ou tuiina loʻu lauulu ma le lona lua, fiafia i le tipiina ole laulu, faʻaalia le ua ma le ua, matua fiafia. Latou te inoino foi i fao umi. Naʻo le puʻupuʻu, ae e iai oʻu tamatamailima ma o le fao ato e umi, e faʻapea foʻi ona manaia. Tusitusiga tofo e ese mo tagata uma

Leai. e ui o aʻu lava e iai ia mea a maumea ma e faʻaseʻe foi, aua ou te le iloa pe faʻapefea ona faia se mea matagofie ma latou.
ae o loʻo ou vaʻai atu i magaala, i auala vaʻai .. e maeu le manaia o foliga lalelei o foliga. talu ai na latou iloa faʻalelei le manaia.

aisea e le mafai ai i le fola?

aulelei lauulu lauulu talafeagai i soo se matua, ma i taimi uma, o se fafine ma le laulu umi lauulu o le a avea ma se mea e ave i ai le faamuamua

Ou te ioe! Ua i ai loʻu lauulu e oʻo i le ogatotonu o le pito i tua, mafiafia, teuteuina lelei, faʻalelei ma susulu!

e lelei mea uma i le faʻatonutonuina, ae pe a oʻo i le asini, e aumaia ai se lagona e mafai ona tui faʻafuaseʻi i latou)))

ioe. ma afai latou matutu pea ma ma tele nonoa, ona masani lea piiik feusuaiga. ioe Ioe

i le puimanava? e pei o le نونo? Ou te le iloa se feusuaiga. seiloga e alu pea blades i soʻo se mea, ma mea uma i lalo ifo e masani ona vaevae e muta.

E faasino lenei i lauulu o isi tagata, o le mea moni.

Ou te ioe. O manatu e faasaga i ai o le matauʻa masani, o loʻo iai lo tatou tamaʻitaʻi i le galuega, 3 fulu i luga o lona ulu, o se ituaiga o matala e faʻavasivasi i luga o loʻo faitio e faʻavavau e uiga i le le fiafia o se fulufulu umi o se isi tagata (tagata e leai se mea e tausi ai latou), aulelei o isi tagata ofu (fai tagata e leai se mea e faʻaalu ai tupe i ofu ona laei lea mo galuega), o isi aulelei o teuga (tagata e leai se mea e faaalu se taimi i le taeao i le styling), ma isi.

O le mea muamua o le tane moni e momomo pe a matala le ua. Aemaise umi. O le mea lea, le tagata muamua na alofaina ina ua ou tuiina loʻu lauulu ma le lona lua, fiafia i le tipiina ole laulu, faʻaalia le ua ma le ua, matua fiafia. Latou te inoino foi i fao umi. Naʻo le puʻupuʻu, ae e iai oʻu tamatamailima ma o le fao ato e umi, e faʻapea foʻi ona manaia. Tusitusiga tofo e ese mo tagata uma

Leai. e ui o aʻu lava e iai ia mea a maumea ma e faʻaseʻe foi, aua ou te le iloa pe faʻapefea ona faia se mea matagofie ma latou.
ae o loʻo ou vaʻai atu i magaala, i auala vaʻai .. e maeu le manaia o foliga lalelei o foliga. talu ai na latou iloa faʻalelei le manaia.

Ua sili ona masani? Leai, tusitala, uma laulu e tatau ona i ai. E te le alu i le galuega pe o se afiafi afiafi. Mo le sulugatiti, mo aʻu, o le faʻailoga lea o le leiloa tuai, o se umi le faʻafiafiaina.

Ua sili ona masani? Leai, tusitala, uma laulu e tatau ona i ai. E te le alu i le galuega pe o se afiafi afiafi. Mo le sulugatiti, mo aʻu, o le faʻailoga lea o le leiloa tuai, o se umi le faʻafiafiaina.

Ou te malilie, naʻo loʻu miti faapena

ma lou leaga e te fiafia ia te oe?

Afai e te tuʻuina i latou ma se pulumu, fai se voluma i le pito i tua o le ulu ma alu i fafo, ioe, masalo. Ma afai e te fufuluina ma faʻamama, leai! Ou te le o vaʻai i ni tulaga tau feusuaiga i lea tulaga. Na ia tipiina se manoa manaia ae ou te le salamo ai. O feusuaiga, e le sau mai le lauulu, ae mai mea o i lalo ifo.

Ma o le a "le puimanava." Mo aʻu lava, e oʻo i luga o tauau o le sili lea ona umi le umi. O ia lava na ofuina lenei mea mo ni nai tausaga ina ua ia tipiina lona lauulu i le puimanava. Faigofie ile tausiga o lauulu ile tauau ma o le fulufulu sa masani ona manaia lelei. O le foaʻi e leʻi tupu ai ni faʻafitauli ma tausia atoatoa pe a aunoa ma se varnish. Faatasi ai ma le uumi i le puimanava, o lenei numera o le a le aoga, o le tele o lauulu o le a le tumau tutusa, o le a sese i le ao ma o le a foliga lemu.

Ou te fiafia tele i lauulu uumi, ou te ofuina aʻu lava, i lalo ifo o tauau, ona latou manaʻomia lea o se mea e popole ai. Otiina i taimi puʻupuʻu o vae vaevaega, o le aoga e tuputupu ae vave ma tumau henna, uma 2 vaiaso, a le na o se vaomago. Lalo ou te vaʻai e leai se mafuaʻaga e tupu ai. E ui lava o le tasi vaiaso faʻatino na ou vaʻaia ai se teineititi ma se mafiafia mafiafia i le fola, o saito-lanu. Lea o ia lava fai mai o seoli, pe a faatusatusa i le tausiga ia i latou, e foliga mai o se parataiso.

Lelei, pe a fai e mafiafia ma teuga lelei

O le umi o le fulufulu laulu, e leʻo se laulu Ua na o le uumi tino lauulu.E le gata i lea, o se tulafono, mo nisi mafuaaga, e matutu, e matua tipi ma vali i se lanu tuai.

Ma afai e le mafai, ona i ai lea i se puʻupuʻu foliga o le a latou foliga sili atu le leaga. O fulufulu lauulu e oo lava ile matagofie o laulu e mafai ona teuteuina. E leai se mea e sili atu le inosia i lo le saeia o ni oti 'oti i luga o le mea manogi.

Fulufulu uumi uumi, fetaui lelei i le puimanava - sili ona feusuaʻi ma sili ona feusuaʻi lauulu. Aisea e sau ai ma se isi mea? E te malilie?

I le puʻeuli - o lenei ua matua tele lava. O lenei, afai o le lauulu o se mea e oʻo i luga i tauau, a o mafiafia, ola maloloina, susulu, ona ioe - e matagofie. Ae mo le tele, e leʻo lea. Tele lava teteʻe isumu isumu.

Sa ou alu i le galuega, taumafai e ola :)

Le toa totoa?
Faʻafefea ma tamaiti? E ​​tatau ona tatou galulue ai iina, iinei, a uma, maʻa,)
Faletua ma tuu ia masani. E faigata mo le taimi nei, ae faʻasolosolo ona sologa lelei mea uma. Faʻafefea mai oe? Avatar na suia pe o le a le mea na tupu?

Aisea e sau ai ma se isi mea?

Heroic koteLexmechanicHeroic koteA faʻaaogaina iina?
Faʻafefea ma tamaiti? E ​​tatau ona tatou galulue ai iina, iinei, a uma, maʻa,)
Faletua ma tuu ia masani. E faigata mo le taimi nei, ae faʻasolosolo ona sologa lelei mea uma. Faʻafefea mai oe? Na faatoa suia le avatar po o le a le mea na tupu? Ia, na toetoe a tupu :) E leʻi leva ae le toʻalima i tatou, pei o nei, ae toʻatele. atonu foi o le 10. * miti *
Se pusi? )))

Le Atua, Katya, faʻamaʻi mea uma i le fale ua maʻitaga tagata uma o loʻo iai, pe a fai o oe.

Fono: Matagofie

Fou mo le aso

Lauiloa mo aso nei

O le tagata e faaaogaina le Woman.ru 'upega tafaʻilagi malamalama ma talia o ia e atoatoa ona nafa mo mea uma vaega pe faʻasalalau atoa e ia e faʻaaogaina le auaunaga Woman.ru.
O le tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a le Woman.ru e faʻamautu mai le tuʻuina atu o mea na auina mai e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le gata i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le tagata e faʻaaogaina Woman.ru, o loʻo lafoina mea, ua naunau ina ia faʻasalalauina i latou i luga o le tulaga ma faʻaalia lona maliega i la latou faʻaaogaina atili e le faʻatonu o le Woman.ru.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Faʻamatalaina o lauulu poʻo se lavelave laʻei: o le fea e sili atu?

O pupu pupu o le autu lea o lenei taumafanafana. E sili le le selu o le ulu ao le i faia lenei sitaili. Faʻamau iʻu i fusipaʻu poʻo ni faʻapipiʻi masani, selu teisi mo le tele. I le faiga a Iapani anime: lua fusifusia foliga manaia pe afai e te faia i luga o vali lanu i se lanu e le masani ai. Afai e te ofuina le sasa sao, ona ia mautinoa lea o le laulu lauulu ma e lua "pulupulu" manaia ma e oʻo foi i sina faʻatagata. O lauulu na vaeluaina e leʻo se laina sao, ae i le tetea, tuuʻesea a latou lapoʻa.

E mafai ona e faʻaogaina le mea faʻapipiʻi e faʻaopoopo ai susulu ile lauulu - ona mafai ai lea ona faʻalelei lau sitaili afiafi. Ina ia avea le laulu o lau tama ma teine, aua neʻi tuu uma au lauulu i ni buns, tuu ni manoa i ou foliga. Afai ei ai lau lauulu lauulu, ona foliga manaia lea!

Ina ia faʻafiafiaina atili sili atu ona maoaʻe, lalaga faʻamau lua itu i tua o lou ulu. O se mea manaia foliga laʻititi ma le le faʻaalia o foliga o ni faʻailoga se lua e lua, o loʻo vave ona mauaina le lauiloa i totonu o Hollywood fetu ma teineiti o loʻo mulimuli i tala fou fou.

Ou te fia faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona fai Lua utupoto i luga o lou ulu! O se tasi o na mea o se malie laei - lauulu, lea ua uma ona mafai ona alofa i le tele o tagata lauiloa i Sisifo, faapea foi ma masani masani Instagram. O nifo lauulu ua avea ma se tulaga masani i tagata valaʻaulia o se musika musika i le Coachella Valley o Kalefonia.

By the way, e mafai ona e tuua le vaega o lauulu tatalaina ma faia malie nifo mai le lauulu i le pito i luga - oe maua se isi uluai vaega o le matagofie sitaili. Ia musuia e laei mai a matou ata ata ma faʻataʻitaʻi!

Lelei foliga: lua utupoto

Ina ia e te le manatu o lenei matua faʻaʻitaʻifia faʻataʻitaʻiga, vaʻai avanoa uma talafeagai mo se fusifusi ma le laulu malulu. E tusa ai ma lenei mataupu faavae, e mafai ona e faia ni lauulu eseese. Tele o matou manaʻo e fia o i le aʻoga pe galulue ma ni laʻei manaia ma le muamua. Lenei tusitusiga faaali atu ia te oe nisi vave ma malie sitaili metotia.

Taumafa o le vaitau - lua fusifusi: 10 manatu mo le sili ona lauiloa o lauulu

Ole taoto, ave ile 10-15 minute ile taeao, e le mafai ona tuʻuina atu i soʻo se tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai lou mafiafia poʻo le mimigi lauulu, o le faʻasaʻoina o aso uma o le a alu ai oe mo se taimi umi. Ole auala e sili ona faigofie ma sili e faigofie ile faʻaofuina o lou laulu o lou aʻoaʻo lea ia fesuiai laititi atu le mea ua avatua ia te oe ile natura. Lea e le gata o le a faʻaititia le styling taimi, ae ia puipuia foʻi lauulu mai mea e le tatau ai. Taumafai e nonoa lou lauulu i se solofanua solofanua.

Ina ia faia le siʻusiʻu foliga vaʻai lelei ma susulu, aoina le lauulu i le tasi lima, ma selu le laulu faʻalelei ma le isi, amata mai aʻa i pito. Mo se foliga mataga, liligi lou ulu ma sele lou lauulu, faʻamautu le faʻaiuga ma se faʻapipiʻi pe varnesi mo le tele.

Uumi fulufulu lauulu

E mafai ona fai le siʻu maualuga pe maualuluga. Afai e uumi lou lauulu ma ni nai mea le masani ai, e mafai ona e tapunia le ofuvae. Tatala se uʻamea umi, le mafiafia-mafiafia ma faʻataʻamilo faʻataʻamilo i le vaega uʻamea, ma seʻe ese mai le pito i lalo i le ogatotonu. Fai se suiga faataamilo i le ofuvae ma le saogalemu ma le pito i lalo e le o vaaia. E mafai ona e nonoa na o le afa o le lauulu i le siʻu. Faaputuputu le laulu i le pale, tuu le pito i lalo o le saolotoga e pepelo, ma malupuipuia i se uga poʻo fulufulu ulu.

E mafai ona mougaina lou lauulu. Ina ia faia le sitaili sili atu e sili ona fou, vavae lou lauulu i se vaega zigzag ma fusi lua buns maualuga! O lenei fulufulu ua lauiloa tele i lenei vaitau, faʻapea foi ma se faigofie teisi tei! I lenei vitio, ou te faʻaalia foʻi le auala e mafai ai ona e faia ni pupu lua mo lauulu pupuʻu.