Lenei e sili atu

E tatau ona ou fufuluina loʻu laulu ae ou te leʻi faailogaina le lauulu? Top 3 sili tausiga oloa ma foliga

Le faailogaina maualuga ma monotonous o lanu e sili ona aoga auala e sui ai lau oe lava mata, ave ia pupula ma sili atu. Mai le auala faʻaeteete o nei suiga e tutupu ai, o le lalelei ma le malosi o le laulu e pipiʻi. O le a le mea e filifili mo talavou lalelei oe, i le sailiga o se ata fou, ua sauni mo faʻataʻitaʻiga masani i lanu? Ae faʻapefea i faifaimea faʻatino o le aumatutua matutua ma faʻaalia muamua o lauulu sinasina? O le mea o loʻo faʻamamafa mai ai pe valiina ai, e sili atu ma lelei le saogalemu o lauulu, o mea e tutusa ma eseʻesega i le va o le lua faiga, faitau pea.

O le a le mea e iloga ma valiina

O le suiga o le ata, e pei ona masani ai, e le muta i le faʻatauina o ofu fou. Lenei le fou lauulu lauulu ma fulufulu lanu e suia. E faʻapefea ona fetuunai foliga, a e le o mimilo le soifua maloloina ma le malosi o curls, e sili ona fiafia i ai mo teine ​​talavou. Latou te mananao pea e sui, faʻataʻitaʻi ma lanu susulu ma mulimuli i le masani masani. Taulaina ma manino lanu i lenei tulaga o fesoasoani faifaipea.

Otooto e uiga i lauulu maualuga

O le faʻailogaina o se auala o le valiina o ufiufi, lea e leʻo uma lauulu e faʻaogaina, ae o ni taʻitasi taʻitasi. Mo le taimi muamua, filifilia moliina o lauulu na fautuaina e le lauiloa Farani uilaʻulu, Jacques Dessange. Na fiafia uma tagata i lenei metotia ma na avea loa ma lauiloa. O aso nei, o paepae papaʻe i luga o le umi atoa o curls ua faʻamatalaina o ni mea faʻapitoa.

I le aluga o tausaga, fou stylists, colorists faaopoopo latou lava paʻi i le lauiloa faiga, mauaina ata susulu ma manaia. O se taunuuga, na aliali mai le tele o metotia faʻailo. I totonu o latou: ombre ma balayazh, shatush, California ma Venetian, maamora, ashy highlighting ma isi.

O filifiliga uma ei ai le lanu palet o loʻo faʻaogaina i le taimi o le suiga, le nofoaga, lautele ma le faʻavasega o loka lanu. O ia ituaiga eseese na mafai ai e faʻaalia ona uiga eseese teineiti taʻitasi, taulaʻi i lona tulaga lelei ma nana mea sese i le tele e mafai ai.

Atoa le lanu

Valivali i le tasi leo e aofia ai le suia o le lanu o le laulu atoa i le taimi e tasi. Ole auala e sili ona faigofie ma aoga lea e suia tele ai lou foliga. I lenei tulaga, e taua le filifilia o se lanu o le a talafeagai ma lau foliga, foliga o le paʻu ma mata.

Mo le taimi muamua, vali lauulu amata 3 afe tausaga talu ai. Mo ia mafuaʻaga, faʻaaogaina sukalati Saina, leek. I se taimi mulimuli ane, na amata e tagata ona faʻafefiloi solo i mea masani e maua ai le uliuli, mafuli lauulu lanu, ma na latou iloaina foi le vali lilo o le paʻu o le mamago laulaʻau o le lavsonia (henna).

O le auala o le suia o lanu o lauulu i aso anamua sa i ai i tu ma aga ma sa fesoʻotaʻi ma oa ma le malosi. Afai i aso o Anamua Eleni, Roma po o Aikupito, o lauulu vali na mafai ona faia mo faipule ma le sili ona mauoa vaega o le sosaiete, o aso nei e mafai ona faasaʻo pe matua suia suia le leo o curls.

Se tala o le talafaasolopito: O le muamua sintetik lauulu vali na aliali mai i le 1907, faʻafetai i mea fou a le inisinia Farani inisinia Eugene Schueller. Ole mea taua lea ile maitauina o lauulu ole lanu.

O le aano o le ata vali e pei ona taua i lalo: A felanulanuaʻi mea faʻapipiʻi ua faʻaogaina i le lauulu, e ati atu i totonu o le laulu o lauulu, faʻaleagaina le pigment masani, ma o faʻafitauli gaogao e faʻatumu ai moli o le paolo fou.

O le valiina o se faigata galuega mo curls, e faʻaleagaina le fausaga o lauulu laupepa. O le iʻuga, o le lauulu e leiloa lona faʻalenatura masani, ua faʻamago, faigata ma malepelepe.

Ina ia faʻafaigofie ai le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina, faʻaleleia kamupani teuteu faʻaopopo fou mea taumafa i le faʻavae, ma mea leaga ua suia i sili atu agamalu.

Mo valivali, amonia ma amonia-leai vali, tint shampoos ma natura lanu (faʻataʻitaʻiga, basma, henna) ua faʻaaogaina. O sea mauoa ituaiga i se tulaga faaitiitia le ono afaina o le vali.

Le mafai o taualumaga uma e lua

Faauluuluga ma valivali, e ui lava i latou tutusa, latou setiina eseese galuega. I lenei itu, o le iuga mulimuli e eseese foʻi. O le a matou tagofia lenei mataupu i nisi auiliiliga.

I le faʻailoaina o faʻailoga, e te mafaia:

  • faataʻitaʻi ma aga masani i foliga masani
  • ufiufi lauulu efuefu, faia ia e le malamalama,
  • faʻafouina le ata, faʻapupula, tutasi, faʻaopopo naʻo nai lanu lanu,
  • faamamafa le matagofie o le natura lanu,
  • faʻaola vaʻaia ou foliga,
  • vaʻai vaʻaia nisi o foliga mataga foliga, nana o iai sese,
  • foaʻi le lauulu lauulu
  • faaitiitia le afaina e faʻamalamalamaina ai le lauulu,
  • toe foʻi pe a uma le valiina i le natura lanu,
  • lamolemole le tuaoi i le va o manoa lanu ma le paolo masani.

Faamolemole matau Tele auala iloga e le afaina ai aʻa. O le mea lea, se masina faʻafouina ata e le manaʻomia.

Afai e te naunau i se tasi lanu, vali lanu o lau filifiliga. O lou faʻaaogaina e te mafaia:

  • nana atoa le lauulu lauulu,
  • valivali le lanu o le lauulu i le umi atoa,
  • suia tele le foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, liliu mai i le lanu enaena i le mumu poʻo se laumata faʻaʻena,
  • e aunoa ma le tipiina, toe foʻi i le paolo masani pe a uma ona valivali pe muaʻi pisia.

O ata vali o se filifiliga mo tagata masani. Ole faʻataʻitaʻi masani ile lanu o le a liua ai le lauulu ile "faaputuga o vaovao" i luga o le ulu, fai le curls le olaola ma malo.

Le tau faiga faavae mo vali ma faailogaina e ese atoa. Afai o le aofaʻiga atoa o vali faʻaaogaina e taua tele le sao i le tau mulimuli, ona i ai i le faʻaaliga iloga le tau e fuafua e faʻavae i luga o le lavelave o le metotia.

Mo le tasi-lanu lauulu vali i Moscow, o le ae tuuina atu mai le 2,000 rubles, i le itulagi ma isi itulagi o le tau o taualumaga o le a itiiti ifo. Faatasi ai ma le manatu maua, vavaeina o aʻa o le a tau ai i le averesi o 1,500 rubles i Moscow ma le 1,000 rubles i isi itulagi.

TsO mea taua o le a maualuga. I Moscow, o le tusitusiga e tasi e faʻamamaina ai luga o pepa o pepa mai le 2800-3000 rubles, i le itulagi ma isi itulagi o Lusia o lenei faʻatusa o le a maualalo ifo. Ae mo se ata foliga mai ma tele lanu ma lanu, oe tatau ona totogi sili atu nai lo 5,000 rubles.

O le tau o mea uma e lua o loʻo afaina foʻi i le vasega o le lalelei ma le tusiata, o le itulagi o le a faia ai le pisipisia.

O le faigata o le faia i le fale

Uma faiga e faia i le fale, ae i ai tulaga pe a suia se fale e aunoa ma tomai faʻapitoa e le aumaia le aʻafia manaʻomia, ae naʻo le faʻaleagaina o le laulu ma le curls.

Le faigata i le monophonic vali pepelo i na tulaga pe a radikal suiga o foliga fuafuaina. Ou te fai atu, mai le uliuli i le enaena pe mai i le mumu i le malamalama malulu malulu, pe a le suiga e mafai ona alu pea i luga mo le tele o vaega.

O le toega o le vali, o le a le maua ni faigata. Oe e manaʻomia e mulimuli i fautuaga a le kamupani gaosi vali, tausisi i le vaevaega mo le saunia o le vali ma le faʻasologa o gaioiga faʻatinoina i faʻatonuga mo le mea faigaluega.

Faatasi ai ma le faailoaina atu, o le tulaga e sili atu le leaga. O le a faia se taimi puʻupuʻu pe'ā maualuga ni loka mo faʻamalamalamaga. I le fatuina o se ata fou, o le vaʻaiga i lanu, latou tuʻufaʻatasiga i faʻataʻitaʻiga, e tele sona sao.

E mafai ona faʻatino faʻailoga lanu tasi-lanu poʻo faigofie ombre i le fale, ae e tusa ai ma filifiliga tele-lanu (balayazha, Kalefonia po Venetian meafaigaluega), ausia o le manuia e aunoa ma le fesoasoani a se polofesa colorist o le a matua le mafai.

Fautuaga. Mo faifai pea fashionistas, tagata atamamai fautuaina le muamua suiga suiga taualumaga e tatau ona faia i totonu o le lalelei matagofie. Ona toe fai lea o gaioiga faʻatino e le taulaitu e faigofie atu.

Mumu lanu

Tulaga:

  • faatagaina oe e radally suia
  • ufiufi atoatoa lauulu lauulu,
  • filifiliga tele o paolo,
  • faia i le fale
  • talafeagai tau.

Leaga:

  • matua faʻaleagaina le fausaga o curls, lauulu pe a uma ona vali ua mamago, malo ma manaʻomia le lelei tausiga,
  • e uigamauaa aʻa e matua matauina, 1 taimi i 1-1.5 masina e tatau ona e vali i luga o aʻa,
  • a mavae sina taimi, o le lanu ua fufulu ese; masani faafouga e manaʻomia.

Faʻamamaina ma le faʻailogaina monophonic o ni auala aoga e faʻamalamalamaina ai le ata, e tusa lava pe o le a le tau i fafo atu o le faʻamalama. Afai tatou te manatu e sili atu le leaga mo lauulu, ona mautinoa vali lea i se tasi leo. Ole filifilia o laina ile mea ole mea e sili atu ona tuufesili mo lauulu.

Valivali tagata atamamai, taʻutaʻua lauulu gofie ma masani masani lalelei lapatai oe i luma o le fuaina soʻo se lelei ma leaga. Le mautonu o latou lava tomai e tatau ona liliu i polofesa. Manatua, manaia lauulu e maloloina lauulu!

A maeʻa le valiina, e ono manaʻomia le lauulu toe faʻafouina. Matou te ofoina atu se aotelega o aoga ma lauiloa faʻafouina taualumaga:

Vitio aoga

Faailoaina o lauulu e ala i le pepa '.

Valivali i laulu o foliga.

E tatau ona fufulu loʻu laulu ae ou te leʻi malamalama?

O le fesili sili ona lauiloa aʻo leʻi faia le faʻagaioiga pe o le tatau ona fufulu lou lauulu. Muamua, tatou mafaufau pe o le a le mea e tupu i lauulu i le taimi o valiina. Ma faʻamaninoina naʻo le lanu, e ui lava e leʻo le ulu atoa o laulu, ae naʻo ona vaega.

O le tino o le tagata e aofia ai keratin scales, lea, e ala ile fufusi faʻatasi, fausia se faʻasologa. A valiina, o flakes siitia le lauulu, e mafai ona faʻatusatusa i le matala matala, ma le lanu mumu faalenatura ua felanulanuai e le oxidation tali. Ina ua mavae lena, e faʻaaogaina le vali o le paolo filifilia ile nofoaga lenei, ma faʻapea ona sui ai le lanu masani ile faʻafefeteina.

O se paʻu malulu

  • malolo gofie
  • e le taofia le susu
  • leiloa meatotino manatunatuga, i.e. le toe pupula

Sili ona poto masani polofesa teteʻe ese le mimiti i luma o le taualumaga., ma o le mafuaaga lenei:

  • lē fufuluina lauulu foliga sebum po o le sebum, lea e faʻaaogaina o se ituaiga o faʻamamaina mo le paʻu ma faʻaituau vaega o le leaga aafiaga o le vali
  • Pe a faʻaaogaina le faʻamalama i luga o se vaifofo vai (ma o lenei vaega o le a mautinoa lava o iai), faasolosolo lemu le faʻatupuina o le tali
  • a o faʻamamago-faʻamago, o le laulu e leiloa le susu ma o loʻo faʻaosofia atili

Tagata lagolago o lauulu mama e iai foi a latou lava finauga:

  • vali e tatau ona tumau le umi i luga o le lauulu, talu mai le taimi muamua o loʻo e manaʻomia le faʻamaloloina le vaega o gaʻo masani
  • pe a faʻaaogaina le conditioner balm pe a uma le shampoo, e toetoe lava leai se toega alkali i luga o le lauulu
  • ina ia aua le faʻamaloloina lauulu faʻaopoopo, mafai ona faʻaoga pe a mago le ea malulu

E sili ona talafeagai le talanoa ma le saʻo filifilia ao le i vali, ma saili lona manatu i lenei mataupu.

O le a le leaga e tatau ona o latou? E fia aso e te manaʻomia e le fufuluina lou lauulu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga?

O lea la, ua fautuaina oe e le faʻapitoa, e aua neʻi fufuluina lou lauulu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga. O lea ma le a le tikeri o le filogia e mafai ona e sau i le faleoloa? E fuafua lava i le mafai o lou lauulu e faʻaputuputu sebum. Afai e agaʻi i le gaʻo, ona lava lea e le o le fufuluina i latou mo ni nai aso, ma a leai, ia atonu 3-4 aso.

O a ituaiga vali ua faatagaina e fufulu aʻo leʻi faʻaaogaina?

E i ai ituaiga vali e le aʻafia, ua faʻaaoga e mama poʻo le palapala foʻi lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, sapalai tuʻusaʻo vali - lanu moona, siama, pulou, mascaras ma penivali. I nei tulaga, e le faʻaaogaina le okesene faʻamaʻi, ma o le vali e faʻaaoga saʻo i le lauulu. Ae o se filifiliga lea pe a e manaʻo e vali ni nai manoa aʻo leʻi faia le pati, aua o mea faapena e faigofie ona fufulu ese ma le vai.

O le a se isi mea e faʻapupula atili iai

Teine, mo se taimi umi lava na ou manatu e faapea o le lauulu lanu e tatau ona suia i le faailoaina (basal). Talu ai o le umi ua maeʻa vali paepae. Masina uma ua ou le lava i le valiina o aʻa ma loʻu laulu ua matua vevesi, o lea na ou filifili ai e fuaina oʻu toe maua ai aʻa (3cm) i le taimi lea.

Na faia e le aliʻi le tele o taimi e faʻamaninoina ai le pito i luga o le umi atoa. O le taunuuga na manaia ia te aʻu ma isi. Le lanu liu beige, toniga, masani (o se lagona faʻanoanoa ona e leai se ata i le ao).

Ou te le iloa pe o le a le umi e taua ai le faʻamamaina mo isi, ae ua i ai mea uma na fai ma lauulu na faia i luga o 5 itula.

O le faʻamalamalamaina e tusa ma le itula. Pe a ma le 30 minute na ou nofo ai ma le foia i luga o loʻu ulu. + taimi a o le matai e fefiloi vali (mo le valiina) ma le paʻu (mo le faailogaina), + taimi mo le apalaiina o le valiina sui, ma toe faamoemoe, ma isi.

Ina ua oʻo mai i le taimi e fufulu ai le vali ma faʻamago loʻu lauulu, na faʻatoa aʻu e nofo ma faʻatali seʻi vali se isi tagata maʻi, ua ou ita lava, ou te leʻi iloa poʻo le a loʻu iʻuga, e tatau lava ona ou nofo ma faʻatali seʻi vali se isi tagata maʻi.

Hoa! Loʻu lauulu mago taimi ua oʻo mai. Ae na ou fiafia vave, sa tigaina tele loʻu tosoina o loʻu laulu ma faʻamago loʻu lauulu i le ea vevela, o le a ou fai atu ai vevela tele.

Ina ua mavae lenei mea, ou te le manaʻo tele ou te toe alu i ai, ae ou te fiafia i le iʻuga, o lea o le a ou alu foʻi i le faleʻoloa. Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e tusi atu o le mea moni e faigata latou i le tau. I le amataga latou te fai mai se tasi tau, i le faaiuga o le galuega le isi tau, ma isi, e le gata ia te aʻu, ae i isi tagata faatau.

Shine Blond Shampoo, LʻOreal Tomai Faapitoa

Atoatoa mo le puipuia o le malu malu o lauulu. E tumu i tamai lanu vali lanu e taofia ai le samasama. Ma o le faʻavae faʻamalosia i le Ceraflash lavelave fesoasoani fesoasoani faʻalelei le leaga o le vai paʻi faigata.

Ua faia i Sepania ma tau mai le 700 i le 1000 p.

Laina Aofai Iʻuga Apamemea Matua, Matrix

O se filifiliga sili lea mo brunettes e fiafia e faʻamalamalamaina le lauulu. Pulu lanu moana e faʻaititia ai le lanu samasama, lea ova taimi o le a aliali mai i luga o lauulu malamalama.

Gaosi oloa: ISA, le tau o le seti o moli mo conditioner + 800 mai le 1100 p.

Suavai ma le balm "Argan suauu ma cranberries", Botanic Therapy Garnier

Argan suauu aofia ai i le tuufaatasiga o le a fesoasoani e aloese mai le mago pe a uma le pala, ma cranberries le a faaumiumi susulu le lanu.

Gaosi oloa: Rusia, le tau o le complex shampoo + balm mai le 400 i le 500 r.

Faʻafefea ona tapena curls ma paʻu? Faʻamamaina lelei o lauulu aʻo leʻi faia le taualumaga

E taua le sauni lelei o le ulu ma le laulu mo le valivaliina e faʻaititia ai lauulu vevesi.

  • Tusa ma le masina, alu se vasega togafitigae faʻasavaina le ogaoga o aafiaga o le peroxide. Eseese pulenuu fafagaina ma lauulu e faʻamalosia oloa e atoatoa.
  • Tau faʻaititia foliga vevela - uʻamea ma curling uʻamea e tatau ona tuʻu 'ese, pala mago ma se laulu vela i le laʻitiiti vevela. Ma e taua le puipuia o lauulu i le vevela puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻapipiʻi faʻapitoa.
  • Faʻatau laupepa lelei, sulfate-leai, ma suauʻu tausiga

  • Aua neʻi faʻaogaina ni mea teuteu i le taimi aʻo leʻi valiina: varnish, gels, busa
  • E aoga le faʻatali pe a ma le vaiaso pe'ā e valivali lou ulu i se isi lanu. Le masani ona pisia e matua leaga lava i curls.

Vaega o tausiga pe'ā maeʻa le faʻailoaina

Ina ua maeʻa ona faʻamamaina ni manoa, e sili atu le faʻaaogaina lelei o le tausiga

  • Faʻaaoga ni auala faʻapitoa mo le fufuluina o lou lauulu., balm e manaʻomia
  • Fufulu lauulu ile vai malulu faʻasaoina le pupula o le lanu ma faʻaopoopo le pupula
  • Aua le selu susu malulu. - i le taimi nei latou matua vaivai, selu latou faasolosolo malie, ao mago latou i se fulufulu laititi i le malosi maualalo
  • Faʻaaoga le fulufulu laʻititi i le vevela laʻititi., uʻamea ma faʻataʻutaʻu uʻamea e sili atu aua le faʻaaoga
  • I le susulu o le la, o le lanu e ono mou ese atu, ma o le a matutu lou lauulu - e sili ona lelei e ofuina i luga o se pulou lalelei, o le a tausia lou laulu laei ma puipuia le soona vevela
  • O le vai mama e le gata e faʻamalu ai curls, ae e mafai foi ona maua ai se lanu lanumeamata ile paʻepaʻe paʻepaʻe. O lea i le vai taele, ia mautinoa e faʻaaoga se pulou
  • Faʻamalosi lau tausiga laulu masani i fulufulu suauu faʻamalieina.Argan

Faaiuga

Aua neʻi galo e vaʻai lelei lou lauulu aʻo leʻi maeʻa ma pe a uma ona faʻamanatuina, mulimuli i fautuaga a polofesa, filifilia ma le faaeteete le matai ma o le iʻuga mautinoa e faʻafiafiaina oe. Ma o aso uma, pe a e tilotilo i le faʻata, oe mautinoa o se lelei uiga!

Chuikova Natalya

O le tagata mafaufau. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

ia lava i le fale ma le fesoasoani mai o tupe faʻatauina i prof. ua avea le faleʻoloa lauulu o se tagata uliuli mai se susulu malosi apamemea! Redhead e masani lava faigata ona aumai i fafo, ae sa ou mafaia, o le lauulu i tauau e ola ma foliga lelei. O le afaina na faia e aunoa ma se tuutuuga, ae e le i ave foi e le au puluʻulu. Naʻo setete na faia e le teineulu le faʻamalamalamaga, ae peitaʻi i le itu tauagavale e le fiafia i ai, e leʻi fiafia i ai, na ia faʻanofoaina ia lava. o le tala e uiga i le le mafai ona avea ma se tagata uliuli ile fale. A fai o lima e le mai le nofoaafi. ma o loʻo i ai ni lelei fatuga ona e mafai lea. ma 10 taimi taugofie.

A e faʻatusatusa le prof. kulimi-vali ma blondoran mo le tauaaoina, ona le masalomia o le blondoran e sili atu le afaina. Afai o le fale e vali i le blondoran, o lona uiga e masani lava i luga o le tutusa tulaga, ma e oo lava i le fale vali sili ona leaga.

Ia, ioe, afai e te vali atoa lou ulu, o lona uiga o le vali e matua sili atu leaga nai lo le valiina o ni fasi tagata

le tusitala, i nei salalau e tele latou te faʻamamaina faʻalelei, vaavaai mo "shatush" ma vali latou ma amonia-leai ni tomai faapitoa vali, mo se faʻataʻitaʻiga, INOA mai Loreal. afaina i lauulu e laʻititi, ae peitai, o filifiliga uma e taugata. Ae o le lauulu laʻau (faʻatasi ma se lanu saʻo) e taugata lava

Afai e vali ma le PROFESSIONAL PAINT i le pulu laʻau (pe a le i vali lou lauulu), ona e le afaina ai le laulu tele nai lo le faʻapupula poʻo le faʻamalamalamaina.
Afai ua uma ona vali le lauulu, ma e te manaʻo e avea ma lauulu lauulu, ona leai lea o le valiina le fesoasoani iinei - e tatau ona e faia blonding, i.e. i luga o le paluga tutusa e pei ona faʻamamaina, fai se fufulu, ona vali lea (toe vali ma vali).
يعني moli uila ma vali faatoa mafai ona tupu i le tulaga o lona masani lanu vali. I isi tulaga uma, faaaogaina le blandoran.
Ma faʻamaninoina ma faʻamamaina e tutusa afaina, naʻo le muamua mataupu e te filifili ai loka taʻitoʻatasi, i le isi - le ulu atoa. Mindless blonde luga o soʻo se a lava pe o le a le pasene o oxide faʻaleagaina uma lauulu. O se matai atamai e tatau ona galue iinei.
Toning pe a mavae le isi ma o se tatau.

ia lava i le fale ma le fesoasoani mai o tupe faʻatauina i prof. ua avea le faleʻoloa lauulu o se tagata uliuli mai se susulu malosi apamemea! Redhead e masani lava faigata ona aumai i fafo, ae sa ou mafaia, o le lauulu i tauau e ola ma foliga lelei. O le afaina na faia e aunoa ma se tuutuuga, ae e le i ave foi e le au puluʻulu. Naʻo setete na faia e le teineulu le faʻamalamalamaga, ae peitaʻi i le itu tauagavale e le fiafia i ai, e leʻi fiafia i ai, na ia faʻanofoaina ia lava. o le tala e uiga i le le mafai ona avea ma se tagata uliuli ile fale. A fai o lima e le mai le nofoaafi. ma o loʻo i ai ni lelei fatuga ona e mafai lea. ma 10 taimi taugofie.

Faatatau mataupu

Na ou valiina le moli-mumu-enaena mai Loreal, sa ou maua le lauulu sinasina ma le lanu auro, vali le lanu na mafua mai ma Tonic - Fawn, faaopoopo atu Tonic i le laupepa, teu i luga o loʻu ulu mo le 10 minute ma o mea uma na aliali mai o se lanu sili ona matagofie. Ona vali lea ma tonic, faʻaopopopo i le solo. A ou faia le mea taua, lauulu na aʻe ma faʻaleaga malosi. I le amataga, o lona lauulu lanu e lanumoana enaena ma lanu mumu.

na fai mai le matai e sili atu le leaga o le faʻailoaina o mea. staining ma polofesa vali e sili atu tiga.

Mo aʻu, faamamafaina e sili atu leaga.

Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu, ua amata ona migimigi loʻu laulu sinasina ile taimi na amata ona mumu mumu (o lea ua naʻo na ou faʻauluina o aʻa). Faʻafefea ona aveese le redhead, tufatufa Estelle le fulufulu lauulu luga o le lauulu i le pito o le valiina, pe vali na o aʻa ma le enaena, ma vali uma lauulu i le vali tomai faapitoa?

o loʻo i ai faʻapipiʻi faʻapipiʻi i prof. faleoloa, latou faʻamamaina faʻateʻila, na fesoasoani ia te aʻu.

Ua ia te aʻu se tasi, ae ou te leʻi toe i ai le samasama, ae o le mumu, e le fesoasoani ia te aʻu.

Ou te le iloa foi. faʻailoaina foi i le tele o taimi e foliga mai e matua le mautonu ..

O le faʻamalamalamaina e sili atu le leaga.
O laʻu MCH o se stylist, o taimi uma na te faʻanofo filemu ai pe a tausisi le tagata faʻatau i le faʻamaninoina.
- O le okesene e faʻamaʻapeina le pefu i le taimi o faʻamamaina e sili atu faigata nai lo pe a na o oe na vali.
- Faʻamamaina e faia i luga o le pepa alumini, oe nofo mo se taimi umi i lalo o le tau. E i ai vale vevela + faigata vali
- Faʻalauiloaina manoa i lauulu masani - le sili ona valea (e foliga mai e foliga mai e leai se afaina i le lauulu ma foliga maloloina - ioe mati!). Fulufulu lauulu o le tasi fausaga, mimigiina - matua ese lava, latou sili atu porousous, gofie ma mago. Latou fefiloi tasi ma le isi, foliga unaesthetically, ma e te saeia foi o latou tangled ese ala i le selu.
Tuʻu le lanu mumu lanu uliuli, e matua matagofie!
a e manaʻo i suiga - fai le faʻamau. e tatau ona puipuia lauulu

Ma, o le a ou alu i le teineulu laulu.

O le faʻamalamalamaina e sili atu le leaga.
O laʻu MCH o se stylist, o taimi uma na te faʻanofo filemu ai pe a tausisi le tagata faʻatau i le faʻamaninoina.
- O le okesene e faʻamaʻapeina le pefu i le taimi o faʻamamaina e sili atu faigata nai lo pe a na o oe na vali.
- Faʻamamaina e faia i luga o le pepa alumini, oe nofo mo se taimi umi i lalo o le tau. E i ai vale vevela + faigata vali
- Faʻalauiloaina manoa i lauulu masani - le sili ona valea (e foliga mai e foliga mai e leai se afaina i le lauulu ma foliga maloloina - ioe mati!). Fulufulu lauulu o le tasi fausaga, mimigiina - matua ese lava, latou sili atu porousous, gofie ma mago. Latou fefiloi tasi ma le isi, foliga unaesthetically, ma e te saeia foi o latou tangled ese ala i le selu.

Ua ou faia le maualuga o faʻamanatu mo le tusa 8 tausaga. Sa masani ona ou faʻataʻitaʻi matua mafiafia (toetoe o mea uma foliga malamalama) lauulu na faʻaletonu i le taimi o se valiina, aua o latou na ua uma ona malamalama ua fefiloi sina taimi ma suia ai le matai ma o le teine ​​fulufulu fou filifilia filifili, ma le faaeteete ua sinasina lauulu mai loʻu pogisa uliuli. E mafai ona ou fai atu ua lalelei tele le lauulu, faaleleia i tulaga. E pupula faʻalenatura ma le paʻu, ma e fai foʻi lona pigment. Ma valivali ma matua uliuli ma le moli ma le lanu. fefe, manatua e pei o se moemiti! Ou te faʻamamaina aʻa 1 taimi i le 1.5-2 masina, ma le muamua 1 taimi i le 3-4 vaiaso. o lea ia faia ni faaiuga! O AʻU mo le faʻailoaina mai! Taumafai, o le a le masani ai i le taimi muamua aua na ou iloaina o oe e matua vali, ae .. e aoga! I soo se tulaga, o le ai ai sili sili atu tagata taʻitoʻatasi foliga! manuia!

O le faʻamalamalamaina e tupu umi ma itiiti le afaina, e le pei o le tasi laulu

Ioe, faia ni mea taua. O lea, ona lelei. Muamua: masani ona manaia lauulu lauulu. Afai e te toe faia, ona i ai lea i se mea fou o le a alu i le tuai, ma isi, ona o lea o le taunuuga o le a tele ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia tele i lenei mea (na o aʻu faʻataʻitaʻiga mo ni nai tausaga).
Le faʻaopopo lona lua: ma le toe faʻaopopoina, e mafai ona e savali ma le saogalemu mo le tusa o le 2 masina, aʻo lauulu vali atoa e manaʻomia le valiina i le 2 vaiaso uma (i.e. sili atu, vali lou lauulu ma pisia i lenei.) Na o le pau minus-umi taualumaga ma, o le mea moni, o le palu e sili atu le leaga nai lo le vali, ae o le mea e lelei ai e le o le masani ona faʻatusatusa i le vali atoa.

Sa ou faʻamamafa faʻatasi ma le masani pupula o le paʻu-leai se vali. E tele tausaga. Iʻuga lelei, o le lauulu sa i se tulaga lelei.

O le faʻailoaina e sili atu ma e le afaina ai, faʻaopopo foʻi, e mafai ona e fai atu i le matai e faamalamalamaina nonoa ae le o se moli, ae ma vali kulimi.

O le faʻamamafa e sili atu ma sili atu matagofie, e leai ni faʻafitauli leaga na toe totoina.

O aʻu o se masau, ua leva ona ou faʻalauaʻitele mo 2 tausaga. Ou te manaʻo e faʻailoa laitiiti atu, e ui lava ou te lagona ua faʻateleina le faitatala. Zata lanu e peiseai ua pisa.

vaiaso fou O le a ou alu e toe vulu.

Le mafai ona ou 'ave ifo i lalo lenei samasama matautia.

Ma ua ou toe manao foi e faailogaina. Sa ou faia se miti taufaʻafefe i lena tausaga ia Me, na susulu uma loʻu laulu ma e foliga mai ua le malamalama, ae pei o se lanu samasama. O se moemiti e faʻasolo mai ai. E le tele le tele o tupe ae tele lauulu. Lea, ua ou alu ma se lanu sukalati manino mo le tausaga nei, ua ou matua vaivai lava, ou te manao i le selau mea fou.

Teine, sa ou fai le paʻu e pei ona faapupulaina i le potu salalau ile moli enaena ile vaiaso talu ai. Na toetoe o loʻu laulu e pei o le puimanava! Ma o lenei o le afa o le lauulu o totoe (((((. Muamua, o manoa vavaeina ua liu samasama, ae e le o lenei se faafitauli. Sa ia te aʻu uma nei faamaninoina o paʻu - ua paʻuʻu, toetoe lava mai aa. O lenei, pei ona latou fai mai, "33 lauulu" ua avea ma "Ou te le o iloa le mea e fai i le taimi nei. Ae na ou miti o le a avea au lauulu sinasina ma ou oti i le vali kulimi, ma na teena e le teineulu mea ma vali kulimi, ma amata ona faailogaina i le efuefu. Ou te le iloa le mea e fai nei, ou te le mafai ona toe maua mai lou lauulu.

tausaga ua mavae sa ou faia le millik .. Na ou alu moni ma fiafia i ai! ae na faʻafuaseʻi ona ia filifili e faʻaulu i se moli ulu, ae na liu samasama! toe. Ioe, avea ma se platinum blonde! ae faʻatali, o le caverni e uliuli uliuli. oi talofa! Ou mo fitafita

Ma o iinei sa ou valiina, o le taimi mulimuli na ou vali ai i le taumalulu, pe a o le sukalati uliuli, ina ua mavae lea tautotogo 2 taimi foi ma sukalati uliuli, ou te le faia se mea ma lauulu, oʻu aʻa ua uma ona aulelei pe lalelei lauulu, ma loʻu laulu e pouliuli, ma o nisi taimi o ni loka latou tuʻuina i le mumu, latou laʻau e mafiafia, uumi .. I luma o Setema 1, latou te mafai ona faia ni mea taua, ou te le iloa pe o le a aoga mo aʻu pe leai, uma lava latou fai mai mai le faʻailoaina o lauulu e leaga, e malo. Ua ou mafaufau nei)

Ou te faia le mea taua, ae o le lanu e pouliuli, ou te manaʻo ia sili atu. fautuaina pe mafai ona fai le valivali luga o le vali, pe e iai seisi auala?

Ou te leʻi faia se faaiuga. Ua ou pologa, ou te manatu o le a ou suia i se lanu enaena ma le limafoai vali, ae ou te le mafai ona filifili. (faʻafuaseʻi ona tutaʻi le lauulu mulimuli :(

Sa fai loʻu lauulu maualuga-maualuga. Na ou faia le 5 tausaga o faʻamaninoina, ona toso aʻe lea o le tiapolo ia te aʻu, o le a vali mai lenei lanu matagofie i se laulu uliuli mama! Na vali toetoe o vaiaso uma 2, aua. ua ola vave aa ma vali le fufuluina ma liu samasama! Sa ou taumafaina otenochnye shampoos, balms. mulimuli ane toe faia faʻamomoli atili. fulufulu mata i paʻu! e sili atu le tuputupu ae lemu. ma aua le ausa!

Ma o loʻu laulu e laititi ma uumi. Sa iai. Ina ua ou alu ma loʻu lanu moni, e saʻo lava e isi i ou laugutu lo latou laugutu - e ese le matagofie. Ae e leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa - ma mai se tamaitai uliuli enaena lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani a faʻamanino, ua avea aʻu ma lauulu enaena. I le taimi muamua sa matagofie, ma ina ua mavae le ono masina o le solofanua na avea ma isumu :( Na ou feutagai ma se lulu - na ia fai mai o le ituaiga o laulu e mafai ona ou lauulu, ae tasi le masina e taua le faia o se mata faʻapitoa i totonu o le salon. Atonu e lagolagoina e se tasi lenei mea auala malepelepe?

Ou te manaʻo e faʻaali matagofie i le tausaga fou. O loʻu laulu e enaena uliuli, o le vaega pito i luga o lauulu na mama (fufuluina ese) i ai, ona ou fiu lea i vali sukalati, e fai lava le pogisa ma e le manaia, na ona faia se mea manaia e fetaui lelei ia te aʻu, i oʻu foliga ma mata , foliga pupula, nisi mata lanumoana-efuefu mata, pliz tali se tasi na te iloa, ou te maua le atuatuvale manaomia vave suia au lava mo le sili atu.

Ma o aʻu lenei o aʻu le brunette a le natura. Mafiafia ma le umi laulu "sa", seia oʻo ina toso mai aʻu e le tiapolo e amata vali. Ugh, feanu pea. Taitasi o: mumu, mahoni, isalaelu. Ona ou faʻamaninoina lea, na aoga tele mo aʻu. Sa matagofie, e fiafia i ai tagata uma. Toatele na toe fai mai lava ia te aʻu)))) Ae, toe, o le tiapolo na toso, ou faalogo i taliga uma o le a ou sinasina, aua o loʻu paʻu e matua lalelei. Ma o lea, na ou sasaa ai. Sa mataga, avatua se tone o tupe i totonu o se faleoloa taugata, mumu lona lauulu. Ae o le mea sili ona manaia o le le mafai ona ou savali ma ia, ma le lanu fou na pasi i le lua aso ma alu e vali le isi fale. Na ia foaʻi foʻi le tele o tupe, e leʻi manaʻo le aliʻi e valivali, e pei o se lanu matagofie tele. Ma ou te le toe faʻatali, faʻaaoga ia, tausisi ma toe valivali i le brunette. Ma folafola atu ia valiina lautele. Na oso aʻe lauulu, sa iai le matuu, susu, ma naʻo lauulu manaia na totoe o loʻu laulu manaia. ((((Ua le mafai e loʻu paʻu ona tu i ni lanu poʻo ni mea faapolofesa faapolofesa. E peiseai e paʻu loʻu paʻu. Ae, malaia lava, ei ai se manaʻomia. , talu ai ua tele loʻu lauulu sinasina. O lea e tatau lava ona faailogaina .. E ui lava, ina ua mavae le tele o mafatiaga, ou te le paʻi lava i loʻu lauulu.
Lea teine, o le vali afaina ai le paʻu, ma le faʻailoaina e le afaina ai foʻi le paʻu, ma a uma mea o loʻo i ai le sili ona taua - o le folika lauulu lea e mafai ai ona ola lauulu maloloina! Nai lo le susunuina vali. Mo lena mataupu, e mafai ona e talanoa e uiga i le afaina pei lava e te manaʻo ai, e le gata i le faʻailoga ma mai le pisia. O le mea taua o le mea e leai se aoga. Talofa ((((

Tulaga lelei ma leaga (tulaga lelei ma leaga) o maualuga

A o le i filifili i le faʻailoaina o taualumaga, e le afaina pe a suʻesuʻe poʻo le a se mea e te mafaufauina mai le valiina ma pe faʻapefea ona aʻafia le lauulu. Ile tele lava o tulaga, ole uila e maua ai le faʻaiuga lelei, aua e iai faʻailoga nei:

  • pe a vali, o lauulu e maua se vaega ile paʻu, naʻo le 20-30% ole aofaʻi o lauulu ua faʻamalamalamaina,
  • Soo se lauulu lauulu e sili atu lona matagofie,
  • faamamafa foliga sili atu masani nai lo valivali le ulu atoa,
  • ufiufi maeʻuluʻe lauulu lauulu,
  • itiiti iloga lanu eseesega ma tuputupu aʻa.

O lenei filifiliga lanu e talafeagai mo i latou e le o manaʻo i suiga tetele, ae latou te mananao e suia le ata ma faia ia sili atu le manaia. Ona o le mea moni e na o ni manoa uila e faʻamamaina, o se teineititi e mafai ona sefe i malaga i le faleoloa ma asiasi i le matai e le o masina uma, ae sili atu i taimi uma.

O le tau o le faʻailoaina o loʻo taugofie nai lo le tele o metotia lauiloa i aso nei o valivali (ombre, balayazha ma isi). O le tele o tagata e seasea lauulu faia le faiga ina ia mafai ai ona tuuina atu i le laulu le la vaʻai. E le gata i lea, o lenei metotia o valiina o se faʻaolataga mo teine ​​laʻititi lauulu e le mafai ona fatuina le tele manaʻomia.

E ui lava i le tele o tulaga lelei, o le taualuga ei ai ni faaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga e le pei le valiina i se tasi lanu, o le faʻamamaina e faʻaluaina le tele o le taimi, o le mea lea e le aoga mo teineiti e mafai ona faʻasoasoa le sili atu ma le itula mo vali..

O faʻaletonu o le faʻalauiloa e aofia ai le mea moni e faigata ona fai saʻo i le fale, e aunoa ma le faʻaaluina i le tautua a se fulufulu faʻapitoa.

Matamata se vitio i luga o lenei autu:

Le aoga o lenei faiga ile tulaga o le lauulu

O le faailoaina afaina o lauulu?

I le amataga, foliga mai o lauulu lanu e sili ona manaia: o le laulu e avea ma sili ona tele, ma le lanu susulu malamalama ma sili atu le manaia. Peitai, ua uma ona maeʻa le faʻamalamalamaga lona lua faʻafefeteina, o lauulu faʻapipiʻi faia ia lava lagona: o le tele o taimi e malepe ai, mago ma le selu lelei.

Afai e te le faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa, o le a vave ona e tipi le umi e toe faʻafoʻi ai le laulu ile foliga maloloina. I nisi tulaga, ma le filifilia ma le le lelei vali, o le malamalama ufi mafai ona lanu samasama, lea o le a faʻaleagaina ai foliga vaaia o le teine. Faapipiʻi laupepa o le a fesoasoani e aloese mai samoa.

Mo soʻo se fulufulu mata e aofia ai le faʻapipiʻiina ole laulu ole faʻaaogaina le hydrogen peroxide. O lenei vaega e leaga, aemaise ma le masani ona faʻaaogaina. O le fulufulu laʻau pe a uma ona togafitia ma le peroxide ua matala ma matala, o le lamolemole ma susulu o lauulu ua leiloa. Ae peitaʻi, afai e te mulimuli i tulafono o le valiina ma faʻamalosiʻau mo le paʻu paʻu pe a uma le faʻasologa, o le faʻailoaina o mea faʻaleagaina e mafai ona faʻaititia.

O le aoga o le faʻamalosia ole laulu ile laulu

Mo nisi lauulu, valiina e ala i le sipiina o tagata taʻitoʻatasi e ono aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga i latou e faʻapipiʻi le uluulu 'aʻai ina ua uma ona faʻamaninoina faʻamanino e faʻaalia o latou lauulu e laʻititi le filogia ma e mafai ona fufuluina lo latou lauulu masani nai lo masani.

Afai e filifili se teine ​​teine ​​e avea ma lauulu lauulu, o le faʻailoaina o le a fesoasoani e faʻafaigofie ona sui lanu. E manaʻomia ni taʻotoga e faʻamamaina ai le ulu atoa.

O le a le mea e sili atu ona leaga - pamu poʻo le faʻailoga maualuga?

E leai ni tali manino i tagata faiʻai ile fesili ole auala e sili atu ona leaga - faʻamalamalamaina ia tagata pe vali atoa le lauulu. Afai tatou te faʻatusatusaina ata vali ma blondoran, lea e faʻaoga e faʻamalamalamaina ai, o lona uiga o le lona lua e sili atu le leaga.

Ae ui i lea, o nisi o fale e faʻaaoga e tamaʻitaʻi e sui ai le lanu o lauulu ile fale e mafai ona sili atu le leaga ile fausaga nai lo le lauiloa pupula.

I le isi itu, pe a valiina ni paʻepaʻe, na o se vaega o le laulu e afaina, faʻafeagai ma le faʻaaogaina o le vali i le ulu atoa. Afai tatou te faʻatusatusaina le faʻailoaina ma le malamalama atoa, nai lo le paʻo taʻitasi, o le muamua filifiliga e sili atu le saogalemu mo le tulaga o le lauulu.

Faʻagasologa mo le saogalemu faʻamamaina o manoa

Ae le i faʻamauina se teine ​​mo le faʻamamaina, e tatau i le matai ona suʻesuʻe pe o le lauulu o le tagata faʻatau na vali faʻatasi ma le henna i nai masina ua tuanaʻi ma e leʻi faʻasaina.

A o leʻi faia le faʻagasologa, le ulu e le manaʻomia ona fufuluina pe togafitia i ni auala faʻapitoa. O le matai e filifilia le mafiafia ma numera o manoa ma le kalani. O le manifinifi o manoa, o le sili foi lea o le natura o le pisia taunuuga.

Faatasi ai ma se tutoatasi filifiliga o vali mo maualuga, e tatau ona e iloa o le aso nei e tolu ituaiga o valivali sui e ese i fausaga:

O vali kulimi ua manatu e sili ona talafeagai ile faʻaaogaina, talu ai latou e le tafe ma e faigofie ona tufatufaina.

O suauʻu suauʻu lona lua i le nofoaga mo le faʻafaigofie o le faʻaaogaina, e tele atu le mafiafia o vaega, ae mafai ona momono. E sili le aua le faʻaaogaina pauu oloa na o latou, aua e mafua ai le ita pe a faʻaaoga le tatau.

E fautuaina e ave le faʻamuamua i igoa lauiloa e gaosia ai le faʻaaogaina o mea faigaluega. Ma, pe a faʻatauina se vali, e mafai ona e maua e le gata o se faʻamalamalamaina sui ma le tagata atiaʻeina, ae o faʻalilolilo taʻi faʻaaoga, pulou mo unta, se selu faʻapitoa ma se conditioner alofa e faʻasaʻo le lanu.

A faʻataunuʻuina le gaioiga, e manaʻomia ni vaʻaiga vaʻai e manaʻomia. O le matai e mataituina tulaga o manoa, unrollina o le pepa alumini ma iloilo pe o le a le tele na latou mafaia ona faʻamamaina. Le maualuga tapulaa taimi o le susulu susunuina le sili atu nai lo 50 minute.

Ae le i faia le faiga, e tatau ona e mautinoa e leai se faʻaletonu i vaega o le vali. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi le oloa i luga o le tasi filo ma vaʻai i le iʻuga. Afai e leai ni aʻafiaga leaga o loʻo iloaina, a maeʻa le aso e mafai ona e faia le faʻamaninoga faʻatonuga i luga o lauulu totoe. I le mea mulimuli, aua e te faʻamamafa i lauulu na faʻaleagaina. Tusa lava, e tusa lava pe faʻamalamalamaina sina laititi, o le a afaina atili ai i latou.

Ole faʻailoaina e maua ai soʻo se laulu foliga foliga fou, le aofaʻi ma manaia, ae manaʻomia le tausiga lelei, faʻaaloalo ile lauulu ma teu tupe ile galuega ole matai. Ona o ona uiga lelei, faʻapitoa e le o ese mai le masani ai ma e lauiloa e le gata i teineiti masani, ae faʻapea foi i totonu o fetu-vasega lalolagi. Faatasi ai ma le auala saʻo ma le tausiga saʻo, o lenei ituaiga o pisia masani e le afaina ai le lauulu.