Lauiloa

Aso fiafia mo le tipiina o laulu i le 2018

2018 lauulu 'aina kalena masina mo masina. I lenei kalena, e mafai ona e filifilia aso lelei mo lauulu tipi i soʻo se masina o le 2018.

Lenei o se faʻapuʻupuʻu faʻamatalaga o le lunar kalena o lauulu tipi, lea e leai se faʻamalamalamaga aisea o nisi aso e fiafia mo le asiasi i se teine ​​fulufulu, ae o isi e leai. Ae mafai ona e mulimuli i sootaga ma vaʻai i le atoaga o faʻamatalaga o kalena mo masina taʻitasi o le tausaga.

Ianuari masina leisa tipiina kalena alu ⇒

Ava manuia lauulu aso i Ianuari

Ianuari 8th: I lalo o le faatosinaga o le vaivai o le masina ma le aoga aoga o le faaputuga o Libra, o se lauulu lauulu o le a le gata o se taimi e toe faafou ai le ata, ae o se auala e alu ese ai maʻi.

Ianuari 16th: i le Aso Lua, o le malosi o le mumusu masina i le faaputuga Capricorn fesoasoani ia te oe e feagai ma faigata o le olaga. Faʻafetai i se puʻupuʻu pipiʻi, o le ae mauaina le tutoʻatasi ma o le a mafai ona faʻamaonia lou taua e le gata i ou aiga, ae o au pule.

Ianuari 18th: O le masina e tupu, o lona uiga ua maua e lauulu se faaosofia atili. E i ai se iʻuga lelei o le faʻamalosiʻau o le Aquarius i le malosi o le tagata, ma le teuina o pito o le laulu e fesoasoani ia te oe e tupu vave ai ni laʻau matagofie.

Ianuari 27: O le masina i Gemini o loʻo faʻasolosolo ona tupu i lenei aso, o lona uiga ua oʻo i le taimi e suia ai le lauulu laʻau. Faatasi ai ma le fesoasoani a le taulaitu e mafai ona e fatuina se foliga tulaga ese ma aumaia alofa i le ola.

Aso lelei mo le suia o lau ata ia Fepuari

Fepuari 12th: afai e te manaʻo e faʻateʻese le laʻititi lagona faʻaalia ma valivali lou olaga ma lanu susulu, ona avea lea o lenei aso o le a fetaui lelei mo se lauulu laʻau. O le masina i Capricorn ua faaitiitia, o lona uiga o se laulu fou fou o le a faamalieina oe mo se taimi umi.

Fepuari 21: e le tatau ona faia ni lauulu 'oti i luga o le tuputupu aʻe o le masina - o lauulu e tupu vave ma e le tausia lona foliga. Ae ui i lea, o le tipiina o pito o le lauulu i lalo o le faʻamalosi a Taurus, o le a fesoasoani ia te oe e faʻatumauina le fausaga o curls, ma o le a faʻamalosia lou malosi tupe.

Fepuari 27-28: Lauulu sasaina i lalo o le aafiaga o le faaputuga Leo fesoasoani e tuputupu ae miti lauulu, lea o le a eseese i le maualuga ma le lauiloa, ma le tuputupu ae o le masina o le a maua ai lauulu foliki i le malosi faaopoopo.

Fulufulu ia Mati

Mati 1st: e faʻamalosia le lauulu, faapea foi mo latou toe tuputupu aʻe ma malosi, tipi lou lauulu i lalo o le faʻafitauli o le tuputupu aʻe o le po malamalama i Virgo. Ma le isi, o se lauulu i le Aso Tofi o le a laveaʻiina ai oe mai le soona matamuli.

Mati 21: Taurus malosi o le a fesoasoani i lou manuia. O lau lauulu e mafai ona umi ona umi - lou lauulu o le a tupu vave lava. I le masina o Mati, o le a tatau ai le tausiga o lauulu, aua pe a uma le taumalulu malulu, latou te le toe susulu ma faʻaleleia. E mafai ona e faʻaaoga lelei uma le faleoloa tausiga ma le fesoasoani i le fesoasoani a tagata ma fale talavai.

Mati 28th: i lenei aso, o le a mafai e tagata uma ona suia o latou olaga mo le sili atu, e le gata i le lauulu, ae faʻafetai foʻi i le valivaliina o laulu. O le tosinaga o Leo o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le talitonuina ma le agai i luma i lau sini.

Mati 29th: aso nei o le a alualu i ai mo se masani uʻumi potopoto. I lalo o le faatosinaga a Virgo, e mafai ona maua faailoga o le gauai mai i le isi itupa, ae nofofua tagata mafai ona amataina se mafutaga faaleuo.

Oti ia Aperila 2018

Aperila 7th: E mafai ona faʻalelei lou soifua manuia i se aso matagofie tautotogo i le tipi 'eseʻesega o lau lauulu. O le faʻapaʻaga a le Capricorn faʻatasi ma le oso aʻe o le masina o le a faʻaopopoina le malosi ma le susulu i au curls.

Aperila 17th: le i ai o se lauulu i lena aso, e mafai ona e aloese mai le tele o faʻafitauli i se pisinisi siosiomaga. O le zodiac Taurus o le a fesoasoani ia te oe i le faʻataunuuina o lau fuafuaga, ma o le tuputupu aʻe o le masina o le a lagolagoina uma galuega.

Aperila 19: e mafai ona faʻatulaga lauulu mo Aperila 19th. Ae ui i lea, curls o le a vave ave latou aano muamua, o le faia ultra-pupuʻu lauulu oti mo se taimi umi e le aoga. O le togafitiga faʻafetaui o le vaʻai vaevaega o le a sili talafeagai i lalo o le faʻamasinoga o le faʻaputuga Gemini.

Aperila 24th: a suia se foliga i lalo o le faatosinaga o le tuputupu ae masina o le a faaopoopo atu le naunautai ia te oe, ma le faaputuga Leo o le a tuuina atu le malosi mo le faia o se faaiuga.

Aperila 26th: o le malosiaga lelei lipotia e le Virgo faaputuga o le a mautinoa afaina ai lou curls. I lenei aso, tamaitai tatau ona gauai atu i le suia o laei. O se ata fou o le a fesoasoani ia te oe i alofa alofa.

Ia oti oti

16-17 Me O le malosi lelei o le faʻatupuina o le masina i Gemini o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le lauulu o au miti, o lea pe a uma ona tipi, faʻaaoga se ufimata maloloina i lou lauulu.

Me 21: teuteu ia curls mai se matai maufaatuatuaina. Ina ia faʻamalosia lou lauulu ia malosi, i lenei aso lelei, togafiti ia ma le vitamini cocktail poʻo se ufimata ma se faʻaogaina masani.

Me 26: o le tuputupu aʻe o le masina i Libra o le a fesoasoani ia te oe e aveeseina le malosi malosi ma le leaga le faʻaosofia ma le fesoasoani o se lauulu fou. O faʻafitauli tuai e o ese mai ma le tipiina o lauulu.

Lelei lauulu aso i Iuni

Iuni 11th: e maua ai le manuia i tulaga uma o le olaga, o oe o le a fesoasoani i le tuputupu aʻe o le Moon i Taurus, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia le aʻafiaga ma le fesoasoani o se laupepa fou faʻafou, o le a siitia ai lou lagona ma faʻatumu le ata na fuafuaina.

Iuni 18-20: aso nei ua faʻatumuina i le malosi lelei o le Virgin, o loʻo nofo ai le masina. I le vaitaimi o aso e tolu, e mafai ona e sainia ma le saogalemu i le lalelei e filifili se laei fou o loʻo faʻamamafa ai lou matagofie ma feusuaʻiga.

Oti ia lulai

Iulai 14th: o le faʻatupulaia o le masina i Leo e tufatufa atu ma le agaalofa le malosi ola. A fou asymmetric haircut i luga o lenei aso o le a faʻaopopoina musumusuga ma faʻatagaina oe e faia galuega sili.

Iulai 17th: O le Moon i Virgo o se sili sili ona lelei mo lauulu tausiga. E mafai ona e le gata maua se lauulu, ae e aumaia foi tresses i le faʻatulagaina ma le fesoasoani o taualumaga faʻapitoa. E mafai ona malupuipuia saini i le matai mo lamination poʻo le oti fugalaʻau faʻaaogaina seleulu vevela.

Iulai 25-26: o se lua-vaitaimi vaitaimi e lelei mo le toe faʻafouina uma foliga ma tulaga. Ia 'oti se lauulu, ma faatasi ai ma le fesoasoani a uiga lelei e mafai ona e faʻamavae atu i faʻafitauli laiti. O nei aso, ua fautuaina e tagata suʻesuʻe le faʻaopoopoina o le paʻu i le tausiga o le ulu i le faʻaaogaina o suauu ma vitamini.

O Aukuso oti

Aokuso 13th: E ui lava i le aso mataga, lea e manatu le toatele o se faailoga le lelei, o se lauulu i lena aso o le a fesoasoani ia te oe e aveese ai faigata tautupe. Tosina lelei le tamaoaiga a o tuputupu aʻe le masina.

Aukuso 15th: Ala i luga o le mafaufau fatuina i lenei aso o le a fesoasoani i le laulu lulu. Fai atu ia te ia e teʻemoʻie lau laulu, ma i lalo o le uunaiga a Libra o le a fiafia ia te oe ma le tele o le umi. Aua neʻi e amanaʻiaina le togafiti ole tausiga, e sili ona talafeagai mo le au e paʻu lauulu.

Aokuso 22-23: o se lauulu 'ulu i nei aso o le a faʻaauau ai le faʻaauauina o lau "I" ma o le a fesoasoani ia te oe saili se auala mai se tulaga faigata. I lalo o le faatosinaga a Capricorn, laei masani masani o le a faapaleni ou lagona ma tuuina atu le mautinoa o le a sili ona aoga.

Oti ia Setema 2018

Setema 1st: O le fou laulu o lauulu o le a fesoasoani ia te oe e feagai ma popolega ma faateleina lou talitonu ia te oe lava i le aso muamua o le tautoulu, ma le aoga aoga o le lunar energy o le a fesoasoani i lou lauulu tuputupu ae malosi. O le aoga aoga a Taurus o le a talafeagai mo le faʻatinoina o galuega faʻamalositino, e aofia ai faʻataʻitaʻiga gaioiga faʻaaoga le lata mai o le au faʻamalosi oloa.

Setema 10th: o le amataga o le tuputupu aʻe o le Moon i Virgo o le a avea ma taimi lelei mo faʻataʻitaʻau lauulu e taofi le latou foliga mo se taimi umi.

Setema 11th: I lenei aso e mafai ona e faʻatupuina le lauulu o le umi e te manaʻomia vave, ma o le malosi o le Moon i Libra o le a fesoasoani ia te oe. O le faaputuga fetuutuunaʻi o le a fesoasoani ia te oe e malosi, ma se fou lauulu sulu o le a aumaia le malosi mo fou ausia.

Setema 18th: soifua maloloina lauulu ma foliga teuteuina lelei i lenei aso o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai feeseeseaiga. I lalo o le uunaiga a Capricorn, lou laulu o le a malosi sili atu, o lea o le tipiina o le a le faaleagaina lou curls.

Setema 20: i lalo o le faatosinaga a Aquarius, o le lauulu o le a tausisia lelei lona foliga, ma oe mafai ona saogalemu faʻatuina le laulu fou i se tagata e faʻauʻuina se ituaiga.

Aso lauulu lelei Aukuso

Oketopa 6th: ia Oketopa, faʻafouina ata e fesoasoani e aveʻesea le paʻu blues ma maua ai le tele o faʻafetai. I le 6th o le masina o le masina o le a faaitiitia i Virgo, o lona uiga e mafai ona puipuia ma le saogalemu au curls le gata i se lauulu, ae faapea foi lelei tausiga ma le fesoasoani o mea teuteu ua faamaonia.

Oketopa 15-16: o le lua-aso vaitaimi pe a tupu le tuputupu aʻe o le masina i le faaputuga o Capricorn o le a fiafia mo so o se togafitia o lauulu. A fou lauulu lauulu o le a faamamafaina lou tagata, ma tausia oe lauulu folikel e faaopoopo le tele ma susulu i lou lauulu.

Faufulu ia Novema 2018

Novema 12-13: ose suiga lelei ole ata ile Aso Gafua ma le Aso Lua ole a fesoasoani ia oe e iloa uma ou manatu. Le filifiliga o se vali le masani ai ma se lauulu 'ofuʻesee, tafi o malumalu, isi saolotoga o le a matua manuia pe a e manaʻo e suia faʻavae lau vaʻaiga o le lalolagi.

Novema 14th: O le faapaleniina o lagona ma fiafia i aso o le autumn o le a fesoasoani lea i le faʻatosina lelei o le vavao Aquarius. O se lauulu lauulu o le a manuia, ae o le lauulu o le a vave ona toe foʻi i ona foliga muamua, o lea e sili atu mo faʻataʻitaʻitele 'oti e sili atu le fiafia i le teuina ma faʻasaʻo o laʻau.

Novema 21: Lenei aso fetu fetufaaʻi mafaufau e sili ona talafeagai mo lauulu. I lalo o le uunaiga o le masina i Taurus, o lou lauulu o le a maua malosi, maua eli ma susulu. I se faʻaopopoga, o se suiga i lauulu i le laulu o le a iai se aoga aoga i lou malosi.

Novema 28th: O le Zodiac Leo i le Aso Lulu o le a fesoasoani ia te oe i le faʻatumuina o au fatuga. Ma e mafai ona faʻasaʻoina le aʻafiaga e ala ile faʻaavanoaina o se laei uiga ese, toe fai lou uiga ile sitaili. Amata faʻataʻitaʻi ma lau stylist ina ia faʻamalieina le faʻaiuga o oe ma i latou o loʻo siomia oe mo se taimi umi.

Aso fiafia mo le vavaeina o Tesema

Tesema 11-12: I luma o le Tausaga Fou aso malolo, ou te manao i taimi uma faʻafouga ma se malie lagona. O le malosi tele o le Masina ia Aquarius o le a fesoasoani ia te oe e iloa lau fuafuaga. Aso Lua ma Aso Lulu o le sili sili ona lelei mo lauulu lauulu suʻesuʻega. Latou tulaga o le a faʻaleleia, ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a fomaʻi lelei filifilia oloa e mafai ona e ausia le aulelei faʻamanuiaina o ou curls.

Tesema 19-20: Fugalaʻau lauulu, teuina ma teuga - o nei mea uma o le a aoga ia te oe ma o le a faʻafiafiaina oe i le afiafi o le aso malolo. Faʻafetai i le aʻafiaga lelei o fetu ma paneta, e mafai ona e ausia se manuia i le olaga, ma se foliga teuteuina faʻalelei o le a faʻaopopoina ai le talitonuina.

Manatua o le aulelei o lau lauulu e atagia ai lou tino ma lagona maloloina. Mulimuli i fautuaga a lau fomaʻi ma mo le puipuia, faʻaaoga vitamini sauniuniga e faʻamalosia lou lauulu ma fao, faʻalelei lou paʻu, ma fesoasoani ia te oe e feagai ma le leaga lagona ma faʻafitauli tau le soifua maloloina. Matou te moomoo ia te oe le fiafia ma le olioli i le olaga. Ia e aulelei ma tutasi i aso uma, ma aua nei galo e fetaomi faamau ma

O se folasaga i faʻavae o lauulu 'oti lelei

E tusa ai ma tomai poto lauulu ma lauulu saienisi, e le lava le na o le filifilia o se aso talafeagai mo se malaga i le teineulu. E aliali mai e taua tele le amanaia o le tulaga o le masina i le lagi, pe sili atu, pe o le a le zodiac faaputuga o.

1. O le masina i Aries - e sili atu le aua neʻi e paʻi i lauulu, aua o loʻo iai se tulaga lamatia e faʻatamaʻia ai le tino puipuia.

2. O le masina i Virgo, Taurus poʻo le Capricorn o se taimi sili lea e te asiasi ai i lau tagata faʻauʻuina.

3. O le masina i le faaputuga o Gemini poʻo Libra - o pupuni i le maeʻa o lauulu o le a tupu vave i tua, ae o lo latou foliga lautele mai le faʻasologa e ono le faʻaleleia.

4. O le masina i le Kanesa poʻo le Iʻa - o matauila taʻitasi ua tumu i malosi taua, e ui lava o le luluina o le a le afaina ai le tuputupu aʻe o lauulu.

5. O le masina i Leo o se tasi o sili le talafeagai o vaitau mo fulufulu.

6. O le masina i Scorpio o se mea e sili ona le faʻailoga tagata, talu ai e le mafai ona e maua se 100% faʻasao, e mafai ona tupu pe a uma ona e alu i le stylist. O nisi taimi o lauulu tipi e fesoasoani e faʻaleleia atili le olaga, ae i nisi taimi e sili atu le le ave o lamatiaga.

7. O le masina i le Aquarius o se tasi taimi e le talafeagai tele mo faapuupuuina curls.

8. Masina i Sagittarius - faʻataʻitaʻiga o fulufulu uumi o le a faʻatagaina oe e maua le manuia i le galuega, aʻe i le faʻataʻitaʻiga matata ma suia lou olaga mo le lelei sili atu.

2018 lauulu 'aina kalena masina

O le lisi o aso mo masina uma o le tausaga a sau o le a fesoasoani i tamaʻitaʻi lalelei e filifili le taimi sili ona talafeagai ina ia mafai ai ona lesitala ma le matai ma faia o latou curls sili atu matagofie.

Ianuari

Aso fiafia i le alu i le teine ​​lulu: 4, 9, 11, 14, 17.

Ianuari 25 e sili atu le tolopo o le fuafuaina o lauulu i se taimi sili ona talafeagai.

Fepuari

Aso lelei mo le toe faʻafouina o lauulu o: Fepuari 3, 5, 6, 8, 11, 12, 13, 22–25, 27, 28.

Faʻasolo le lauulu 'oti i se isi taimi, pe a fai o le a: Fepuari 2, 4, 9, 10, 14–21, 26.

Mati

E i ai foʻi aso e le faʻamanuiaina pe a oʻo le asiasiga i le fale faʻataʻitaʻiga i tulaga malaia - i le aso 7-9, 14 ma le 15 Mati.

Taimi lelei mo se lauulu o Mati 22, 23, 27 ma 30.

Aperila

Aso talafeagai, ina ia faʻaitiitia sina suiga o foliga masani, e mafai ona maua i le faaiuga o le masina - 18, 20, 25, 26.

Ia Aperila 3 ma 10, taumafai e aua neʻi e mafaufau e uiga i le alu i le stylist - faatali mo se taimi sili atu mo lenei.

Me

Aso fiafia mo vali, iloga, laʻau faʻaputuputu ma 'oti ulu - 1 i le Aso Lua ma le 16, pa'ū i le Aso Lulu.

O le taimi lelei e naʻo le suia o lau ata masani - ile aso 15 o Me, 16, 20-23 ma le 31.

I isi aso uma o le masina e sili atu le aloese mai le alu i le teine ​​laulu.

Iuni

O aso sili ona lelei mo le faʻatinoina o lauulu, a maeʻa ona alualu i luma lo latou tuputupu aʻe, ua manatu o le aso 5 ma le 12 o le uluaʻi masina o le taumafanafana, faʻapea foʻi ma Iuni 19.

E le faʻaitiitia taimi lelei mo asiasiga i le teine ​​fulufulu o aso: 1 Iuni, 4-6, 11, 12, 18–20, 26, 27, ma 30.

Iulai

Lauulu teuteu, valiina ma isi lauulu mea e faʻatautaia e sili ona faia lelei ia Iulai 4, 10 po o le 11, 2018.

O se lauulu laʻau fuafuaina mo Iulai 4, 16-19, 20, 23, 24, 26, 29 ma 30 o le a fesoasoani e vave faʻalauteleina lau curls.

Aukuso

Aso lelei mo soʻo se fulufulu togafitiga o le 4th, 16th ma le 17th. I lenei taimi, oe mafai foi ona tipiina curls, lea e na o le faʻaleleia o latou tulaga lautele.

Le vaitaimi talafeagai mo soʻo se togafiti o lauulu: Aukuso 7, 9, 12, 14, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 28 ma 30.

O toega o aso i le masina taumafanafana talu ai e sili ona faʻaalu i le fofoina o faʻafitauli faigata.

Setema

Lelei tele taimi e feiloaʻi ai ma le tagata taʻutaʻua: 1st, 2nd ma 4th o le amataga o le tautoulu. Na o aso nei e sili atu le valiina pe togafitia lauulu.

O se fulufulu laʻau o le a sili ona i ai se aoga i luga o curls, pe a fai e fuafuaina mo: Setema 10, 12, 13–17, 22 ma 23.

Oketopa

Lelei taimi mo soʻo se faʻapipiʻiina o lauulu: 10, 11, 12, 15, 16, 17, 19 ma 24 o le masina faʻailogaina.

E le itiiti aso talafeagai mo le faʻatinoina o tele suiga tele o foliga o Oketopa 1, 6 ma 10.

O le Aso Lulu o le aso 24 e tatau ona faʻamuta ai le asiasiga fuafuaina i le stylist ma toe maua ai le laulu se malologa.

Novema

Ina ia vali ou curls i se lanu sili atu ona matauina pe faʻataʻitaʻi se laei fou, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le teineulu laulu i le Novema 6, 8 po o le 11.

O le taimi lelei e asiasi ai i le lalelei o Novema 2 ma 3.

Afai e te manaʻo i le ata tipi lauulu e maua ai se aoga aoga e le gata i le lauulu lava ia, ae i le ola atoa, tolopo le puʻeina mai: Novema 9, 10, 13-15 ma 21.

O le aso 19 o se tasi o aso le sili ona le lelei i le masina atoa pe a sili atu le le faia o se mea.

Tesema

O le taimi sili e suia ai le ata e ala i le lauina o le lauulu o le aso 4, 5 ma le 13 o le amataga o le taumalulu.

Ina ia mafai e le 'otiina ona afaina le lauulu mai le sili ona lelei ma fesoasoani e toe faʻafouina le lauulu, e tatau ona faia ia Tesema 8, 11-14, 20 po o le 21.

Ole numera 16 ua faʻamauina i le kalena masina, o se tasi o sili ona le lelei mo soʻo se togafiti faʻatasi ma curls.

Le aafiaga o aso o le vaiaso i lauulu 'oti

E aliali mai e le gata o le saʻo lelei aso o le kalena masina, ae o latou tulaga i le vaiaso e tele taua tele i le saʻo o malaga i le matai.

1. Aso Gafua - o se taimi sili ona lelei mo le asiasiga i le teineulu e tipi ese le tele o faʻafitauli o le olaga i lauulu. E masani lava, faʻamamaina vilivili i luga o lea aso.

2. Aso Lua - faafetai i le sili ona masani ai togafiti ma lauulu, o le a mafai ai ona toe faafoi mai le manaʻoga tele ma faia le filifiliga saʻo.

3. Aso Lulu - le taimi saʻo mo le tipiina o lauulu, pe a fai na leva ona e moemiti i ni uo fou poʻo e te moemiti i se malaga i le lalolagi.

4. Aso Tofi - muamua togafiti ma curls o le a tuuina atu le mautinoa i ou tomai ma o le a mafai ai oe e faʻatuina mafutaga ma pele ia te oe.

5. Aso Faraile - aso lelei mo mea moni matagofie. Faʻafetai i nai suiga laiti i le umi o le lauulu, e mafai ona e sui atoa mo le sili atu. Ae na o oe pe afai na e faamalieina ia te oe lava ae e te leʻi alu i le stylist, e sili atu le faʻaleaogaina o le teuina o laʻei fuafuaina. A le o lea, faʻamoemoe faʻateleina le gauai mai i le isi itupa.

6. Aso Toʻonaʻi - Ole isi taimi sili ona lelei e le gata e suia ai le laulu masani, ae e faʻaleleia foʻi lou soifua maloloina, faʻapea foi ma le faʻatuina o le karma.

7. Aso Sa -
E le o le taimi sili mo soʻo se togafiti o lauulu. Fai mai tagata atamamai, o se lauulu 'ulu e mafai ona matua "tipiina" taunuuga. Moni, mo le tele o sui le fiafia i le olaga, o le tipiina o pupuni i lenei aso o le a fesoasoani e suia ai le tulaga mo le sili atu.

Oti i lou aso 2018

Fai mai le au o loʻo iai le poto masani, e matua saʻo lava le fai o se lauulu, le valivali poʻo isi lava gaioiga, e fuafua tonu ai le aso ole vaiaso na fanau ai se tagata.

1. Aso Gafua - saini loa ma le tagata faʻauʻu ile Aso Tofi, Aso Faraile poʻo le Aso Toʻonaʻi.

2. Aso Lua - fai faʻataʻitaʻiga curls i le Aso Tofi poʻo le lua aso mulimuli o le vaiaso.

3. Aso Lulu - e sili le faia o seleʻulu ile Aso Sa.

4. Aso Tofi - alu i le teine ​​fulufulu i le Aso Gafua po o le Aso Lulu.

5. Aso Faraile - ole alu ile stylist e sili atu le filifili ile aso muamua ole vaiaso poʻo le lua mulimuli.

6. Aso Toʻonaʻi - o e fananau i lenei aso e sili le tipiina o latou laulu ile Aso Faraile.

7. Aso Sa - Aso Lua ma Aso Tofi o se taimi sili lea e togafitia ai curls.

O lea la, i le taimi nei i lou faʻaavanoaina faʻamatalaga atoa o le sili ona fiafia i ai ae le o ni aso manuia ina ia mafai ona maua se fou o lauulu, suia lou olaga mo le sili atu ma na o le toe fafagaina ma le malosi saʻo. Aua nei galo e mulimuli i le kalena masina, mafaufau i faʻamatalaga a le tagata lava ia ma ia tuʻu le lauulu na fai i le 2018 faia oe 100 taimi sili atu.

Tesema 2018 masina lauulu ma valiina le kalena - aso lelei mo lauulu, laei, valiina ma faʻamalosia taualumaga

O le tau ma le faʻamalosiina o le masina ia Tesema 2018 e le mafai ona faʻaigoaina e taua tele i le lalelei o le feusuaʻiga - o le maualalo o le vevela, le susu ma le matagi, e afaina ai le soifua maloloina o le lauulu, ma le masina faʻaavanoa mo lenei masina o loʻo aofia ai le sili atu nai lo aso 5 sili ona le lelei mo lauulu, valiina ma teuga mo lauulu. Ae e ui i lea, sa toe faʻamalosia e le au faʻavasega tagata i fafine o le kalena masina mo le seleina o laulu ma valiina mo Tesema 2018, e aofia ai foi aso lelei e mafai ai ma e tatau ona e alu i le lalelei. Ia Tesema, pe a i ai le masina i le tuputupu ae vaega ma pasi e ala i le feitu o Taurus ma Capricorn, e fautuaina e tagata vavalo le asiasi o se fulufulu ulu mo na fafine e miti o fulufulu uumi ma mafiafia. Ma i luga o le masina mou, i aso sili ona alofagia, e mafai ona e fuafua vali, perming hair and complex styling, ona o lauulu e faia i na aso o le a faatumauina o latou uluai foliga mo se taimi umi. Le laulau ma le masina o kalena o oti ma vali mo Tesema 2018 mo aso uma ma se kalena masina ma fautuaga a tagata sailiili mo aso uma. I le faʻaaogaina o lenei laulau, e faigofie lava ona iloa le aso o le lauulu e tusa ma le kalena masina, faʻapea foi ma le vavalo pe faʻafefea ona avea le asiasiga i le teine ​​fulufulu le aʻafia o le lalelei ma le soifua maloloina o lauulu i se aso faapitoa ia Tesema 2018.

Fautuaga a tagata popoto atamamai pe a vavae ma vali lauulu ia Tesema 2018 e tusa ai ma Oracle

Ua iloa e tagata o le tipiina o le laulu i se aso ua tuʻuina mai e tusa ma le kalena o le masina faʻalavelave e aʻafia ai le tuputupu aʻe, matagofie ma le soifua maloloina o lauulu i se auala faapitoa. I le aluga o seneturi o le matauina o le gaioiga o le po malamalama, atamamai tagata atamamai ua o mai ma le tele o mamanu e tusa ai e mafai nei ona latou taʻu saʻo atu aso e sili ona talafeagai pe a tipi ma vali o latou lauulu ia Tesema 2018 e tusa ai ma le Oracle. Le masina masina, fasa o le masina, faaputuga zodiac ma se satelite o le lalolagi i totonu o le fale, ma e oo lava i le aso o le vaiaso - o nei mea uma manatu i ai e tagata atamamai i aso nei pe a tuufaatasia le kalena matagofie masina. E tusa ai ma lenei kalena, o aso sili ona alofagia mo lauulu ma valivali ia Tesema 2018 o le 1 11 Tesema, 12, 13, 19, 20, 25, ma 27. O se lauulu lauulu na faia i nei aso o le a faʻamalosia le lauulu ma faʻamalosia ai le mafiafia ma lauusiusi, ma, e tusa ai ma tagata saili fetu, o le a afaina lelei le ola o le tagata o le feusuaʻiga talafeagai.

Le aafiaga o le faaputuga zodiac i taunuuga o lauulu ma lauulu lanu

Fai mai Oracle, ia Tesema 2018 o le ai ai aso e matua le lelei mo se asiasiga i le teine ​​fulufulu. Tesema 2, 7, 23 ma le 30 e le manaʻomia le tipiina pe vali lou lauulu - o le laulu e laʻua e le gata ina le manuia, ae mafai foi ona aumaia faʻafitauli i le ola.O isi aso o Tesema, e le o aofia i le lisi o aso fiafia ma le le lelei mo lauulu ma staining, tagata vavalo e taʻu faaituau. I aso faapena, e mafai ona e asia se teine ​​fulufulua, ae e tatau ona e amanaia le iʻuga o le tipiina ma valivali o loʻo vavalo e le Oracle, ona atonu e le ola e tusa ma faʻamoemoega. O le mea moni o le ese o zodiac faaputuga e aafia ai le lauulu i auala eseese, e pei: Leo, Virgo, Capricorn, Taurus - saofagā i le faʻamalosia ma le tuputupu ae o lauulu, faia i latou ia usitaʻi, susulu ma sili atu le mafiafia; Libra ma Gemini - e le afaina ai le soifua maloloina o le lauulu, ae latou "fesoasoani" faʻatupuina se lauulu lauulu lauulu Cancer ma Pisces - faifai lemu lauulu Sagittarius - faʻamalosia lauulu, ae faia latou ula Scorpio - e le afaina ai le lalelei o lauulu i le sili auala, ae i ai se aafiaga lelei i le valiina taunuuga Aquarius ma Aries - lauulu lauulu afaina riyatno i le soifua maloloina o le tino atoa.

Aso fiafia pe a e manaʻomia le tipiina o ou fao ia Tesema 2018 e tusa ma le Oracle (lunar calendar)

O faʻamatalaga e uiga i le taimi e tipi ai fao ia Tesema 2018 e tusa ai ma le Oracle (lunar calendar) e fiafia i le le faia o feusuaʻiga le itiiti ifo nai lo aso lelei mo se asiasiga i le teine ​​fulufulu. O le maloloina ma le malolosi fao o le ki i le matagofie o lima, o lea, ina ia puipuia ai le matala ma le folaina o le fao fao, e taua lava le aina le tele o vitamini mafai, faaaoga kulimi, ma o le mea moni, mulimuli i le fautuaga a le Oracle. E tusa ai ma le kalena masina mo Tesema 2018, sili ona fiafia mo o le a fao fao o le 1, 4, 5, 9-13, 25, 27, 28 ma 31 numera. Ma e sili atu i le tipiina o fao i na aso lelei na pa'ū i luga o le masina vaivai, ina ia tumau le manicure foliga lelei.

Faafetai i le kalena lunar, e mafai ona puipuia le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu e oo lava i malulu Tesema

O le kalena masina mo lauulu tipi ma valiina mo Tesema 2018, lea na iloa ai e tagata atamamai tagata atamamai aso lelei mo se asiasiga i se fale lalelei, o le a fesoasoani e puipuia le matagofie o lauulu i le malulu ma susu susu muamua masina o le taumalulu. Ae e tusa lava pe o le a le taimi e tipi ma vali ai lou lauulu ia Tesema 2018 e tusa ai ma le Oracle, e taua foi le mulimuli i fautuaga lautele o lauulu mo le taumalulu - faʻaaoga maso uaina, 'ai saʻo ma filifili le laupepa saʻo. Ma o le faʻamatalaga, le taimi e tipi ai fao e tusa ma le kalena masina, i le tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o le fafagaina kulimi mo lima ma fao o le a fesoasoani pea i le i ai o se manicure matagofie.

E moni o le tipiina o lauulu e afaina ai le malaia, tupe ma laki?

O 'oti poʻo le teuteuina o pito - o se gaioiga e mautinoa le aoga mo lauulu, aua e toe faʻaola ma faʻamalosia le curls. Ma e talitonu tagata atamamai o se lauulu na faia i le taumatau (fiafia) aso folafolaina manuia lelei.

E talitonu tagata tusitala i le kalena a Tibet o aso faapitoa o le masina, o se lauulu e tosina mai ai tupe, manuia ma tamaoaiga oa i o tatou olaga.

Fai mai tagata e suʻesuʻe i fetu, o lauulu o ni malosiaga faʻaola lea e mafai ona faʻaosofia ai ma tiaʻiina ai faʻafitauli lelei, ma o lo tatou olaga e avea sili atu ona faʻamalieina ma fiafia, pe faʻailoa mai ia i tatou le tele o faʻafitauli.

Tupe oti ulu ia Setema 2018

A e mafai ona tipiina le lauulu mo se manuia, tupe i lenei masina:

  • Setema 2, 2018
  • Setema 16, 2018
  • Setema 17, 2018
  • Setema 20, 2018
  • Setema 28, 2018

Ma le isi, mo le masina e mafai ona e tipi lou lauulu tele taimi i luga o aso faʻapitoa - ina ia mautinoa e maua ai le manaʻomia tatau. Ua lava naʻo le "tatala ese" le afa-senitimita o le lauulu (o lona uiga, tipi pito - pei ona masani ona matou taʻua).

E mafai ea ona 'oti loʻu lauulu pe masae loʻu pito i ai mo aʻu?

E i ai le talitonuga faataulaitu e le mafai ona e tipiina oe. Peitai, o nisi o tagata suesue i fetu e talitonu o tagata lava ia na latou faia. Ae peitai, afai e te mulimuli ia te ia mo se taimi umi ma mausali talitonu e faapea o lea lava, ona i ai i le tulaga o le a le teuina le lauulu oe lava.

O le mea moni, o le faʻatuatua o se malosi faʻaosofia e mafai ona afaina ai le olaga o se tagata.

Lauulu sasaina, valiina ma curling e tusa ma le zodiac faailoga (faatatau i le masina)

Masina i Aries - o se vaitaimi le lelei mo le tipiina, o le lauulu o le a tuputupu ae lemu lemu, ma i se tulaga lautele, o le fausaga o lauulu pe a uma ona tipi e mafai ona faʻaleagaina.

Masina i Leo - O se tasi o sili sili ona lelei vaitaimi mo soʻo se ituaiga o lauulu togafitiga.

Masaga - o se taimi sili ona lelei mo se lauulu - o le lauulu o le a sili atu le malosi, sili atu le ea ma fealofani, tuputupu vave vave.

Aquarius - le umi e sili ona tuʻua naʻo oe, ae mafai ona e faʻataʻitaʻi ma fugalaʻau ma lauulu.

Iʻa - Le sili le talafeagai vaitaimi mo soʻo se togafiti o lauulu. Peitai, i se isi itu, oi latou na fananau mai i lalo o le faʻamalosi a lenei faʻailoga zodiac e tatau ona tipiina o latou lauulu tonu i le taimi o le masina i Pisces.

Taurus - O le taimi lelei e asiasi ai i le tagata fai laʻau. Lauulu avea malosi ma ola maloloina.

Virgo - o le taimi e vali ai, pupuni pe faʻasaʻo lauulu.

Masimoli - fulufulu lemu lemu.

Fuataga - Lauulu tuputupu vave vave.

Aso fiafia i le tipiina o laulu ia Tesema 2018

O le kalena masina e vaevaeina i vaega. O loʻo faʻamoemoe iai latou ile taimi e fuafua ai se malaga ile pulenuu.

O le masina lunar tipiina kalena o le a fesoasoani ia te oe fuafua lau asiasiga i se fulufulu laʻau

O vaitaimi o le vaivai o le masina ia Tesema 2018:

  • 1: taumafai e aloese mai se ata fou,
  • 2: aso leaga
  • 3: aso e faasino i aso le mautonu,
  • 5: aso ua taulimaina e le faaituau,
  • 6: tipi na o le fesoasoani pe a manaʻomia,
  • 23: sili le tolopoina o le malaga i le matai,
  • 24: taimi lelei e fai ai se lauulu pe na o le suia foi o le uumi o lou curls,
  • 25: e mafai ona alu i le matai, ae le tatau ona ia tipiina tele,
  • 26: o se tulaga lelei ina ia mafai ai ona fai se ata fou pe faʻafuaseʻi suia ai le mea muamua,
  • 27: aso leaga. Mafaufau i le faʻatuai i le faʻatuina o se foliga foliga mo se isi taimi,
  • 28: taimi e naʻo e aveese vaevae pito,
  • 29: aso talafeagai. E mafai ona e saogalemu alu i le matai mo se laei fou,
  • 30: o se taimi lelei - o lau ata fou mafai ona aumaia i le ola laki ma e oʻo lava i le faʻaosoina o tupe,
  • 31: o faʻafouina foliga e ono le mafai ona afaina ai lou olaga poʻo le manuia i le pisinisi.

I le filifilia o le aso sili ona alofagia mo se lauulu e tusa ma le kalena o le masina, o le ae taofi le malosi lelei ma aveese uma le leaga, maua le lotogatasi ma oe ma le lalolagi i fafo.

  • 8: mautinoa faia se lauulu. E taua le gauai atu i le lanu suia,
  • 9: o le aso e lelei mo le asiasi i se teineulu laulu,
  • 10: e mafai ona e amata faataʻitaʻi ma curls,
  • 11: o le taimi sili ona talafeagai mo le fausiaina o se ata fou,
  • 12: o se aso sili mo le lalagaina o laulu,
  • 13: o le laei fou o le a tosina mai tagata lelei i lou olaga,
  • 14: o lauulu i le lumanaʻi o le a tupu vave,
  • 15: o le sitaili fou pe a uma ona asiasi i le salonona o le a feagai ai,
  • 16: suia le lanu o le curls,
  • 17: 'oti naʻo pito,
  • 18: taimi e le talafeagai mo faiga faʻataʻitaʻiga,
  • 19: o le aso sili ona alofagia mo lauulu,
  • 20: aua le aafia i lauulu suʻesuʻega,
  • 21: fatuina o se laei fou o le a le afaina ai le gasologa o lou olaga.

Lenei fuainumera o le taumalulu masina talu ai e iloagofie foi:

  • 7: o le masina fou. E aoga le faia o lauulu, a ia aua le soona fai i le umi,
  • 22: masina atoa. E aoga le aloese mai le asiasi i le salon.

Ia Tesema 2018, e tele aso pe a e alu i le tagata e faʻataʻuluʻulu fesoasoani o le a faʻatosina maia le lelei, manuia tupe, ma le ola lelei. E tatau ona mataala i le vaega o le tuputupu aʻe o le masina. O le taimi lena e te manaʻo ai e fai se laei fou. E mafai ona e tipiina lauulu i isi taimi, ae mo aso saʻo e tatau ona e vaʻai i le masina kalena.