Galue ma lauulu

Leulu o le fafine i se tina tausi Komarovsky

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Faʻafiafiaga fiafia taimi o le ola o se fafine - maitaga ma le tausiga o se pepe - manaʻomia le faʻamalosi o malosiaga uma. O le toʻatele o loʻo naunau i le fesili pe mafai ona vali le fulufulu o se tina tausi poʻo le tolopoina le taotoga seia oʻo i se taimi mulimuli ane. O le fesootaʻiga le soʻotaga o le tina ma le tamaititi e manaʻomia ai se fafine e matuaʻi faʻalogo i lona tino, maʻi le tausiga o le soifua maloloina. O le suasusu a tina e avea ma mea e le gata ai mea taua mo se tamaititi, ae o ni mea e afaina ai. O le le saʻo o meaʻai, mea teuteu, vailaʻau e faaaoga e le tina - o nei mea uma e ono afaina ai le soifua maloloina o le pepe. Vailaau lanu mo lauulu e leai se tuusaunoaga.

Valivali vailaau mo lauulu e mafai ona afaina ai lau pepe

  • Mafai ona vali lou laulu aʻo faʻasusu oe: Ole manatu a Komarovsky
  • Le filifiliga o vali ma se auala saogalemu e suia ai le ata: iloiloga poto
    • Faʻafefea ona valivali lauulu pe a uma ona fanau: aoga aoga
    • Natura lanu

Mafai ona vali lou laulu aʻo faʻasusu oe: Ole manatu a Komarovsky

E gaoioi le tino o le tagata i vailaʻau e faʻaaogaina i totonu o le paʻu, manava o le tino, ma faʻaogaina. O le maʻaleʻale o le tino o le pala ua i ai i se tulaga lamatia o iʻuga leaga e ono lamatia ai lauulu lanu i le taimi o le faʻasusuina o pepe.

I se faʻaopopoga, o se suiga o le ituaiga e mafai ona e suia faʻafuaseʻi le paʻu masani o le laulu o se fafine. Afai tatou te talanoa e uiga i blondes, ona latou i ai lea o le pogisa o curls i le lua tolu tone. Atonu e le maitauina tina paʻu-lauulu. O le pogisa o curls e le mafai ona suia, o le toatele ua faamalosia e tuu o latou lauulu maopoopo ma vali.

Toe tuputupu ae lauulu lauulu

Ae le lanu o lauulu i le taimi o le susu tatau e le manaomia. E mafai ona mafua ai:

  • se aʻafiaga mai le tino o se fafine ma se tamaititi,
  • lei mafaufauina (o nisi taimi e sili ona le manaomia) lanu o lauulu e ese mai le lanu o lo o faʻaalia i luga o le afifi,
  • togi lauulu malosi.

Ina ua maeʻa galuega faʻatino i le taimi o le fanau mai, o maua ai se fafine faʻafitauli tele, e afaina ai lona lauulu. I le vaitau lea, e masani ona maitauina: afaina ai le palapala, aluʻe, sili atu le gaʻo ma mago o le ulu, ulu leiloa.

Afai e te vali lou lauulu i le taimi o faʻasusu, o le a mafai ona faʻalauteleina lou vaivai, mafua ai le faʻataʻavaleina, ma faʻaleagaina ai le fausaga o lauulu.

Lauulu e malepelepe, pito vavaeʻese ina ua uma le valiina

O le isi mea o le ulufale atu o vailaʻau i totonu o māmā i totonu o le tino o le tina, ma le 40 minute pe a uma ona pisia i le toto susu. Carcinogens faʻasolosolo vave i totonu o le susu.

O le a le mea e fai pe a fai e suia se lauulu lanu? I le uma, o foliga o se tina e afaina ai lona lagona, o se fafine e manaʻo e matagofie mo le pepe ma lona tama.

Le filifiliga o vali ma se auala saogalemu e suia ai le ata: iloiloga poto

I le fiafia o fafine, o lapataiga uma i luga e tele lava ina faʻaosofia agonia lanu. Vali aso nei ua gaosia i luga o se sogasoga agavaʻa ma vaivai vaega.

Faʻailoa: e iai ni mea faʻalenatura, o le faʻailogaina i le faʻaaogaina o na o le faʻaletagata lava ia o se mea faʻapitoa.

O loʻo i ai pea se auala sili ona lelei - faʻailo i le taimi o faʻasusuina le susu - o se auala e suia ai le lanu o tagata taʻitoʻatasi. E le o le mea lea e faʻamalamalamaina, e mafai ona e vali loka i soʻo se leo talafeagai mo le lanu o le lauulu. O le saogalemu o le metotia o le vali faʻaaogaina mamao mai le aʻa (e 2-3 centimita) ma o le ono mafai o mea leaga ona oʻo i le paʻu o le tina e itiiti.

O le saogalemu o le metotia o le vali faʻaaogaina mamao mai le aʻa (e 2-3 centimita) ma o le ono mafai o mea lamatia ona oʻo i le paʻu o le tina e itiiti

Faʻafefea ona valivali lauulu pe a uma ona fanau: aoga aoga

  1. E aoga le faʻaavanoaina o le fesoasoani a se uo poʻo se pulu faʻataʻitaʻiga ia faʻalavelaveina ai le vali.
  2. Ole faʻataʻitaʻiga e sili ona faia ile tagata fai laʻau.
  3. A uma le pisia, o le savaliga umi i le fou ea o le a le afaina.
  4. Ole vaega muamua ole susu e tatau ona lelea, e tatau ona tuʻuina atu ile tamaititi le paluga susu.

Fulufuluina o lanu

Natura lanu

  • henna ma basma faʻataga oe e maua se lautele lautele o paolo mo enaena lauulu lauulu ma brunettes,
  • sua samoa e faʻamalamalamaina curls i 2 tone ma le platinum tint,
  • o leوري o le chamomile fale talavai e mafai ai ona e faʻamalamalamaina mama ae avatu ia i latou le auro,
  • ua lelei le paʻu vela mo tina lalelei lauulu,
  • lauti laulaʻau ma ato launiu o le a tuʻuina atu lauulu enaena i se paolo matagofie.

Lelei pea, filifili se oloa igoa igoa po nei e ala i le feutagai ma se uo pe faitau iloiloga i luga ole laiga.

Valivali lou lauulu i auala faʻatuatuaina.

O le mea lea, pe mafai ona vali ou lauulu tausi, o fafine taʻitoʻatasi filifili mo ia lava, faʻavae i luga o lona lava lagona ma le tulaga o le soifua maloloina.

Aisea lauulu e pa'ū pe a uma ona fanau: mafuaʻaga ma togafitiga

O le maʻitaga ma le fanauina o fanau e faamuta ai lona alualu i luma avea ma se ogaoga o popolega mo le tino fafine. I lenei laʻasaga, e mafai e fafine ona faʻaalia ni faʻafitauli eseese i le paʻu ma lauulu. O le a le mea e fai pe a pa'ū lauulu pe a uma ona fanau? Muamua e manaʻomia ona faʻamautu le mafuaʻaga o le tulaga, pe a maeʻa ua tatau ona faʻatonu togafitiga.

E i ai ni vaega autu 6 e mafua ai le mafuaʻaga pe a maeʻa ona fanau pe i totonu o nai masina pe a maeʻa ona maua, e maua ai e tamaʻitaʻi le tele o laʻau fulufulu pe faʻapea foi. O latou nei:

  1. Faigata malosi.
  2. Le lava ni minerale ma vitamini i le tino.
  3. Laititi hemoglobin.
  4. Le mautonu i le endocrine system.
  5. Faasologa o mea.
  6. O faʻaiuga o taʻotoga i le taimi o fanau.

Maitaga faʻatasi ai ma le fanauina e masani ona afaina ai lagona o se fafine. Afai i le faagasologa o le fanauina o se tamaititi o se fafine maʻitaga ona faia ni suiga o le hormonal i le tino, i luga o le pito i tua o lea e taua ai le malosi o lauulu, ona uma loa o le fanauina o le hormonal tulaga toe foi mai i le tulaga masani.

O mea taua ia e afua mai i le maeʻa, e aʻafia ai le tulaga o le maʻilaʻulu

  • le lava le moe i le pepe ona o le pepe,
  • o se faʻanoanoaga tulaga e tupu i le taimi lava e fanau mai ai le pepe,
  • galue malosi,
  • le lava le vaivai
  • popole i le soifua maloloina o le tamaititi.
  • faigaluega tumau o le pepe ma le leai o se taimi e tausi ai o latou lava foliga vaaia.

Lapataiga! O le a le umi o le paʻu o le a faʻamoemoeina i le vave le tina talavou feagai ma lona lagona faʻamalosi. Ina ia fesoasoani ia te ia i lenei mea, o tagata uma o le aiga e tatau ona fefaʻasoaaʻi tiute mo le tausiga o le pepe fou ma tuu i lona tina le taimi e malolo ai ma tausia ia lava.

Le lava vitamini ma minerale

Ina ua uma ona fanau mai, e taumafai se fafine e mataitu lelei lana meaai. A faʻasusuina le pepe, e masani ona maua i aʻafiaga o fanau fou. Mo lenei mafuaʻaga, fafine i le taimi o faʻasusu o latou le aofia ai oloa taua mai a latou masani masani meaai e aʻafia ai le tulaga o curls.

Ona o le faʻatapulaʻaina o meaʻai, o le toʻatele o fafine ua i ai se tulaga ogaoga o le le lava o minerale ma vitamini, lea e faʻaalia i le leiloa lauulu.

E tele taimi i le vaitaimi o le faʻasusuina o susu, o le tele o meaʻai o loʻo aʻafia i le faʻatulagaina o le soifua maloloina o lauulu ua fufulu ese mai le tino o le fafine.

Hemoglobin faʻaititia

Ole maualalo ole hemoglobin e mafai ona maua i fafine uma i le taimi o maitaga ma ina ua uma ona fanau. I le tulaga muamua, o lenei e fesoʻotaʻi ma le faʻaititia o le viscosity o le toto, faʻafitauli i le foliga o le gestosis, ma le lona lua - ma le leiloa o le tele o le toto ile taimi e fanau ai.

Low hemoglobin e tau atu i le leai o se uʻamea i le tino o le tina, lea e mafua ai faʻaosofia le maʻai o curls ma latou leiloa.

Endocrine faaletonu

O le setete o le thyroid gland e fesoʻotaʻi tonu lava i le ola maloloina o lauulu tagata. Ina ua uma ona fanau, o le tele o fafine maua i le le lelei o le thyroid gland. E mafai foi ona tutupu aʻe o le polycystic ovary, i le mea e faʻatupuina ai le metabolic gaioiga i totonu ia i latou. O nei mea uma e o mai ma le tele o laulu.

Faailoga o le endocrine faalavelaveina i fafine e pei ona taua i lalo:

  • malosi leiloa leiloa tusa lava ma malosi fafagaina,
  • lauulu o le tino mo se tausaga pe sili atu pe'ā uma ona fanau,
  • o foliga o faigata i le fausiaina o se tamaititi lona lua.

O tamaʻitaʻi e iai foʻi faʻafitauli e masani ona iai le faʻatu. Le tele o taimi, a matua leiloa le laulu e matauina i le menopause, ae o nisi taimi le faagasologa e tupu i luma vave.

O le mafuaʻaga o le pala i fafine pe a maeʻa ona fanau o se sili atu o le masani tane hormone dihydrotestosterone i totonu o latou tino. O auga o tupuaga pauna o:

  • manifinifi o curls, o latou le mautonu ma maaleale,
  • maitauina le faʻaititia o lauulu maualuga,
  • ogaoga le leiloa o lauulu i le tausaga talu ona fanau,
  • le leai o se tuputupu aʻe o tagata fou i luga o le tulaga,
  • manino tufatufaina atu o lauulu vaeluaina i luga o le ulu.

O se mafuaʻaga masani o le tele o lauulu pe a uma ona fanau o se vaega lea o le caesarean. Ona o lea mea, ua manaʻomia e le tino fafine ona toe malosi i luga o le ono masina. Ae peitai, e te le tau feagai ma le faʻafitauli mo le umi. Faatasi ai ma le fafagaina tatau ma le leai o isi tulaga le lelei, o le tulaga o le lauulu o le a amata amata ona faasolosolo faaleleia.

Soo se togafitiga e tatau ona amata i le faʻavaeina o le mafuaʻaga o lauulu leiloa. Naʻo se fomaʻi ua iloa e mafai ona faia lenei mea. E faʻalagolago i le mafuaʻaga o le gau o lauulu, o loʻo latou faia se fofo talafeagai e fesoasoani e taofi le "paʻu lauulu" i se tina talavou.

E manaʻomia le faaleleia o le faʻafitauli i le atuatuvale. Ina ia faia lenei mea, e taua le mulimuli i fautuaga:

  • e masani ona tu i fafo
  • Aloese mai le leaga lagona le lelei
  • fai togafiti pe a manaʻomia,
  • Faʻaaoga maso lauulu e faʻavae i luga o le sinapi, aniani sua, burdock suauu,
  • malolo atili, faʻaaoga se taimi e moe ai,
  • faia taʻaloga
  • aofia aiga e fesoasoani i le tausiga le tamaititi,
  • faaalu lou taimi i sau oe lava malolo ile foliga o malaga ile massage, i fale faʻalelei.

Leiloa o lauulu i le vaitaimi o le hepatitis B

O mafuaaga o le leiloa o curls i fafine i le vaitaimi o le faʻasusuina o susu o:

  • afaina o meaai
  • maualalo puipuiga
  • popolega tulaga
  • leai se vitamini
  • le lava le moe
  • le lelei lauulu lauulu
  • suiga o le hormonal i le tino,
  • faaliliuina taotoga.

O le togafitiga o le faʻamaʻi e tatau ona lautele ma aofia ai:

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

  1. O le faʻaaogaina o Omega-3 vailaʻau, ia e iai le suauu iʻa.
  2. Le taliaina o le potassium iodide, Iodomarin, pe a fai e i ai se leaga i le thyroid gland.
  3. Le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi mo le paʻu.
  4. Aloese mai le taimi o togafitiga o lauulu pupuni, curls ma styling faaaogaina agresif sui.

Vaʻai faʻapitoa e tatau ona faʻaalu i meaʻai. E manaʻomia le faʻaaogaina o mea nei e faʻamalosia ai lauulu: nati, brokoli, oloa susu, kapisi, kapisi, meaʻai cottage, iʻa suauu, sami, meaʻai lanumeamata, aano mumu, faiʻai, cereals, ate, legume.

Ile mea lea, e tatau ona le aofia mai le meaʻai le tele o ituaiga o aano ulaula, suamalie, piki ma meaai tuʻu.

Fai mai Dr. Komarovsky, o tina o lana fanau e maua i le hepatitis B e mafai foi ona faaaogaina vitamini faapitoa: Vitrum Prental, Alphabet, Elevit ma Complivit Mom.

Meaʻai faavae mo le toe faʻafoʻi o lauulu

O oloa nei e toefuatai mai le masani ai o le tupu ulu i fafine pe a uma ona fanau:

  • gaʻo gaʻo (salmon, tuna, trout),
  • beets
  • nati ma fatu
  • oloa gaosi susu e maualalo le gaʻo (yogurt, kefir, sukalati, sisi, sisi siva),
  • kapeti
  • moa fuamoa
  • ituaiga kapisi,
  • ate
  • ipu mumu mumu.

I le faʻaopopoina o meaʻai togafitiga, e mafai ona ave ni vailaʻau vitamini, e aofia ai: Mult-tabs Perinatal, Elevit Pronatal ma Vitrum Prenatal Forte.

Aulelei oloa

O polofesa faʻapolofesa faʻaaogaina e fafine e togafitia le paʻu lauulu, tu i fafo:

  1. Sampo - Rinfoltil, Nizoral, Alerana.
  2. Lusi - Lauulu Vital, Fitoval,
  3. Kulimi kulimi - Bark, Derbe faasologa oloa.

Gauai atu! E le faʻasaina le faʻaogaina o mea teuteu mo fafine faʻasusu. E taua le mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa, kulimi ma ufimata ma taofi le faʻaaogaina pe a fai e tupu mai ni afaina.

Ufimata o burdock suauu, mustard ma fuamoa kuning

Liligi lua lapopoa lapisi o le sinapi ma le aofaiga lava e tasi o le vai, faʻaopopo le tasi moli ma le sipuni ti o le suauʻu burdock.

Tuu le paluga e mafua mai i luga o palapala lauulu vavae, ufiufi lou ulu i se solo ma tuu mo le itula. Fufulu le faʻamoe e faʻaaoga ai le kulimi. Togafitiga ma se ufimata faia i 5 taotoga tasi i le vaiaso.

Cognac ufimata

Talafeagai mo fafine ma le paolo uliuli o lauulu. I le taimi lava lea e tasi, 2 sipuni tele o brendi, tasi vaetolu o le ipu kofe malosi, 3 sipuni tele ole suauu olive, fuamoa moa ma se sipuni laiti o le meli fou. O le taunuʻuga o le paluga ua gaosia i luga atoa o le lauulu faʻatasi ma aʻa. Ua ufiufi le ufimata i le 60 minute, a maeʻa ona mulumulu ese ma le mafanafana vai i le faʻaaogaina o le laupepa.

Fautuaga lautele

Ina ia toe faʻaleleia lauulu mo tamaʻitaʻi pe a uma ona fanau, o nei tulafono lautele e tatau ona matauina:

  • faaalu le tele o taimi i fafo
  • malolo soʻo
  • aloese mai le soona faʻatupuina ma le le mautonu
  • aua le faʻaogaina mea faʻamalosi tino
  • lava le moe.

I le mulimulitaia o nei tulafono, oe mafai ona taofia le tulai mai o se faafitauli ma aloese mai le manaomia e feagai ai ma le le fiafia faaalia o le leiloa o curls i le lumanai. O le leiloa o lauulu i fafine pe a uma ona fanau, e mafai ona toe faʻaleleia i le toetoe lava o tulaga uma, pe a fai e te mulimulitaʻi i se meaʻai lelei, mulimuli i le fomaʻi fautuaga ma mataituina oe lava lagona loloto.

I le tulaga o se kenera predisposition i lauulu leiloa, togafitiga faigata ma aofia ai le faaaogaina sili atu lavelave togafitiga togafitiga.

Le aoga o lauulu vali luga o le tino o le tina

I le taimi nei, e leai ni faʻamaumauga alualu i luma suʻesuʻega e faʻamaonia le afaina mai le niniina o vela. I le taimi lava e tasi, o tala a tagata taʻitoʻatasi na avatua e le valiina o laina e leai se mea e sili atu nai lo faʻasesēga pepelo.

O le tagi o le vali alualu i totonu o le lauulu fuata i le toto ma le susu susu o se talafatu. O le lauulu e mafua mai i le paʻu o le epithelium e le maua i le malosi e faʻaliliu mea, ae naʻo le mauaina i latou e ala i folika. Vali matua ati i le tino o le tagata, ae na o le ulu lava.

O le mea moni ona o le pisia i le taimi o le fafagaina le laulu e pa'ū foi o se mea sese. E le fetaui lenei mo le valiina o pupuni. Leiloa o manoa o le mafuaʻaga o suiga i le hormonal talaaga i le taimi o maitaga ma fanauina.

O le isi finauga faasaga i le staining le tina curls i le taimi o lactation o le amonia vapora o le a tatau ona manava le tamaititi. Ina ia aloese mai lenei, o loʻo fautuaina e faʻaaoga vali leai ni ammonia pe aua le fafagaina le pepe i le aso na suia ai le ata. I se isi auala, e mafai ona suʻesuʻeina le susu ma faʻaʻaisa aʻo faʻaaoga mo le fafagaina.

Pau le mea e taua moni faʻasaga i le faʻaaogaina o se vailaʻau vali o le lamatiaga o se afaina teteʻe mataʻutia i se fafine.Tusa lava pe o le vali e leʻi mafua ai le faapalepale i tagata ae leʻi maʻitaga, ona i ai ma le suiga hormonal i le tino e mafai ona faia na suiga.

E mafai faʻapefea ona e vali ma le saogalemu curls

E mafai ona sefe mo fafine ma tamaiti le puluʻi i totonu ole fale. E fautuaina le matauina o taua taua 2 tulaga:

  1. E le i ai le amonia le vali.
  2. E le aoga le oloa ile papale.

E i ai le aoga talafeagai staining metotia e talafeagai ma avanoa i tausisoifua tina. E aofia ai:

  1. Faʻamalamalamaina - faʻapipiʻi vali i pito taʻitasi, masani o le lanu eseʻese ma le paolo autu o curls. Toe faʻafouina le ata, fesoasoani i le vaʻaia faʻalilolilo o tupu naʻo ma lauulu lauulu.
  2. Balayazh ma shatush - o se metotia o le faʻaalu malie o lanu i le uumi o le lauulu, e foliga masani. I lenei tulaga, o le matai e faatatau i na o mea, e aunoa ma le afaina o aʻa.

Mo se le tumau le aʻafiaga poʻo se suiga lelei i se ata fou, faʻaaoga foi:

  • samasama lanu
  • vali mai mea masani, e aunoa ma vailaʻau,
  • penivali vali vali mo valivali tagata taʻitasi,
  • valiina lanu i luga o pito o curls.

Tusa lava poʻo a mea uma fautuaga e uiga i le lamatia lanu suia o le lauulu, lenei faiga o le a faia le afaina pe a:

  • lauulu e pa'ū maʻimau tele
  • o pito e sili i tipiina,
  • fulufulu lauulu ua faʻaleagaina e le tele vali ma sitaili muamua.

I se faʻaopopoga, i le taimi o le lactation, lamination, keratin straightening ma perm e faʻasaina.

Natura valiina

O se saogalemu ma taugofie isi mea i polofesa vali solo o fofo fale e faia mai oloa masani. E le mafai, o le a mafai ona sueina lemu le lanu o le lauulu, vali luga o tupu ola aa poʻo le lauulu sinasina ma le fesoasoani o latou, ae e faigofie ona tuʻuina se paolo masani i sulugatiti.

O faʻamatalaga i luga o vali natura e fautuaina e faʻaaogaina, e faʻalagolago i le manaʻo masani o laʻau, e aoina i le laulau.

Tuu oe lava ia sui!

Ile taimi ole pepe e suia ai le olaga ole fafine. O ia, e pei ona i ai nei, na tupu mai lava ia te ia e pei ona i ai muamua ma manao e fofoa mai le foliga tuai, pei o se pepe mai se popo. E tele naua latou talanoa e uiga i faʻatiga uiga ma mumusu o fafine maitaga. Tamaitai tausi soifua i lenei tulaga mafai ona tuu atu ia i latou a selau manatu muamua.

O tofo ua matua suia. O se mea na tupu faʻafuaseʻi ona amata ona maʻaʻa faʻamalosi le tamaʻitaʻi tama tuai i mea e masani ai. (Flax, ramie, vao silika e lauiloa).
O tamaʻitaʻi, e masani ona fiafia i ai le malu, mafaufau lelei i laei, e faʻafuaseʻi ona iloa, o le mea lona lima na aliali mai i totonu o le ofu tino, e peiseai ua vali ma peni lanu o tamaiti.
E manino lava, o ia suiga foliga vaaia o se ituaiga o taumafaiga ina ia malamalama i lo latou tulaga fou.

E lelei mo le tagata ona faʻasolo ese lona lagona ma lona loloto i totonu pe a ia o se tusiata poʻo se tusisolo. Ma afai o oe naʻo se tina ma e mafai ona e faʻaalia ata o lou lagona naʻo le fesoasoani mai o suiga i ou foliga?

Lelei, suia o le faʻatusa o se lalolagi, ae fiafia i galuega. Vagana oe o le a suia i le foliga o se le fiafia, vaivai ausage fafine i se ofutino. Ua fautuaina e le au tama fomai papalagi e susu le itiiti ifo ile lua tausaga. Ae o le tele o fafine, o le mea moni, e le o sauni mo le lua tausaga atoa e faafitia i latou lava le fiafia o le foliga sili. Lea, e tatau ona e mafaufau pe o le a le aafiaga nisi mea teuteu teuteu ai i luga o le tulaga lelei o le susu ma le lactation, ma pe e mafai ona afaina ai le pepe.

Lima teuteu lelei, matagofie fao

O se fesoasoani faʻamaoni i mataupu tau le matagofie - o le agaga o le tina.
E toʻatele e faʻapea e i ai sina taimi pe a maeʻa ona fanau, latou te le manaʻo tele i se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga ai mea manogi. E oo lava i mea sili ona alofagia manogi amata ona foliga mai e faʻaita. Masalo o lenei lava natura taʻu atu i le fafine e mo susu mautu lea e aoga e manava faifai pea le agamalu, toetoe lava leai se malamalama i le pepe fou.

Ma o le a le toʻatele o nisi e mananaʻo i le gel ma le faʻi o fao mo le maʻitaga atoa na moemiti ma le naunautai ia vave suia "nei faʻanoanoa" i se manicure sili ona matagofie, pe a uma ona aliali mai le pepe latou te le faanatinati atu i le faleoloa ...
O le mea lea na taʻu mai ia te aʻu e Nadia, le tina o Egor e fa masina le matua:
- Na ou lagona lava ou te manaʻo e aveese ese mai laʻu vaʻaiga mea uma e mafai ona faʻamatalaina o le fai faʻamaʻi, maʻi. E le gata i le fauga o fao, ae faapea foi ile sitaili o laei, o le lauulu laulu na manaʻo e suia uma auiliiliga auiliiliga o ona foliga mai i lemu, e le laulelei.

E tupu foi le mea o loʻo naunau se tina e popole ile lelei o lona susu faʻasusu e naʻo lona manaʻo e aua neʻi toe manava i le uila ole taimi na fai ai. E ui e leʻi lipotia mai e seisi ni tulaga o alergi poʻo ni isi tulaga le lelei i tamaiti pe a maeʻa, e malamalama uma tagata, e le mafai ona e taʻua le faiga mo le fausiaina maloloina ma siosiomaga. Mai i lenei vaʻaiga, o le gel e taua e sili atu le saogalemu nai lo acrylic, ma masani manicure ma atigilima fao e saogalemu nai lo le fausiaina.

Ae, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o fao fausaga sili atu mama, e taua lava ona lima foliga foliga mama ma teuteuina lelei, ma o le atigilima fao e masani ona fou. Manatua o le exfoliating fasimea o nila mafai ona ulu atu i le manava po o le manava lapoʻa o se tamaititi, o lea o le varnish ua amata ona exfoliate tatau ona aveeseina i se taimi vave.

E mafai ea ona vali le lauulu o se tina tausi?

Muamua, tatou mafaufau pe aisea, o le mea moni, e mafai ona afaina e suia le lanu o le lauulu i le taimi o le susu susu. E ui i le mea moni o ni suʻesuʻega e le i faia e faʻamaonia ai le leaga poʻo le le masani auga o le pamu lea agavaʻa i le susu o le susu ma le soifua maloloina o le pepe, o loʻo iai ni tulaga lamatia pe a faʻaaogaina fulufulu lauulu masani.

O le mea autu o loo iai le manava o le asu mai se vailaʻau, ia e mafai ona ofi atu i totonu o māmā i totonu o le toto ma agai atu i le susu susu. O le a le faʻatusatusaga o mea leaga na maua e le tamaititi mai le susu a le tina, e naʻo le tasi e mafai ona mate. Peitai, atoa ai ma taunuuga o se tulaga faapena mo le pepe. Ole mea lea, pe a fai o oe o se tagata fiafia tele i ata faʻateleina suiga, e fautuaina e faʻaitiitia le numera o suiga i le sili ona mafai ma tuʻuina faʻamuamua i mea faʻalenatura, faʻalenatura lanu poʻo vali. Ioe, o le faʻaiʻuga o lo latou faʻaaogaina o le a faʻaitiitia ola ma tumau, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e toʻafilemu e uiga i le soifua maloloina o au remumbs.

E atamai le tolopoina o ni suiga iloga - mai le brunette i le enaena lauulu, mo se faataʻitaʻiga. O ia togafiti e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se vailaʻau malosi, lea e mafai ona i ai le malosi e tui saʻo i le paʻu paʻu i le toto.

Talanoa e uiga i pe mafai ona vali lou lauulu aʻo faʻasusuina le susu, e taua le faʻailoa e mafua mai ona o se suiga i le hormonal talaaga, o le vali mafai ona foliga mai i se ese ese paolo nai lo le faʻamoemoeina, pe le puʻeina uma le lauulu. E moni, e tutupu soo mea faapena, ae, e alu i le teine ​​laulu, lapataia lou matai o oe o se tina tausi. Atonu e talosagaina oe e amata suʻe le vali i luga o le tasi fasi pe faʻaaogaina ni lanu faamaonia, pe a fai e i ai, i le auupega faʻapitoa.

A suʻesuʻeina le fesili pe mafai ona vali lou lauulu aʻo faʻasusuina le susu, faʻalogo i fautuaga a tagata gaosi vali: o le manaʻomia o se muamua suʻesuʻeina o le mafaufauina e faʻatulagaina i luga o afifi taʻitasi. Mo teine ​​lactating, lenei taimi e sili talafeagai, tusa lava pe na e masani ona le amanaiaina muamua.

O lea e te valiina lou lauulu?

O tina talavou e siakiina o latou foliga e matua popole tele i le fesili pe oe mafai ona vali lou lauulu i le taimi o le faʻasusuina.
Lagolagoina o le faasaina faasaina valiina faatatau i le mea moni o vailaau e masani ona i ai i lauulu vali mafai mafua alergi e le gata i le pepe, ae faapea foi i le fafine lactating lava ia, e tusa lava pe na ia faaaogaina lenei vali e aunoa ma faafitauli muamua. E mafua uma lava i le mea moni o le tino pe a fanau mai ua ova aveina ma hormones, ma o vailaʻau uma gaioiga i totonu alu faagasolo teisi ese nai lo le taimi muamua maitaga.

O le a la le mea e tatau ona faia i tamaʻitaʻi ua mataga i le foliga o latou laulu ma eseʻese tupu aʻa i lanu? Ma e matua faigata lava le mafaufauina se tina tausi tama e tatau ona savali lauulu laulu i taimi uma ao fafagaina le pepe.

Ou te talitonu o le atuatuvale e mafai ona mafua ai le sili atu le leaga nai lo le valiina i se soifua maloloina o se fafine, mafua mai i se lagona o le tagata lava ia-masalosalo po o le le amanaiaina o lana tane. Afai la e te manaʻo e vave faʻatulagaina oe, faʻaleleia lou lagona ma ia "paʻepaʻe ma fluffy", vali luga o lou soifua maloloina, ae ma faʻatonuga talafeagai.

Muamua, taumafai e faʻaititi pe faʻaitiitia atoa le faʻafesoʻotaʻiga o le ie i le ulu. Afai e te vali e aunoa ma le paʻi i aʻa o le lauulu (e le faigata mo se tagata tomai faʻataʻitaʻi ona fai lenei mea) poʻo le faʻaaogaina o le valiina o vaega i nonoa, ona e le faʻatatau i se mea e te popole ai i ni mea leaga o sau mai le vali i totonu o le toto ma mai le toto i totonu o le susu.

Ole lamatiaga sili atu le maualuga o le manava o le amonia vapors ma isi mea le aoga o lanu faʻapipiʻi. O le mea moni e ala mai i le māmā soo se vailaʻau malosi gaosiga faʻaofi vave i le toto toto, ma mai iina faʻasolosolo vave ulufale atu i le susu susu. O lea, o le a sili atu le atamai o le valiina o lou lauulu i totonu o le potu faʻapena poʻo se potu faʻamaloloina lelei, ma pe a uma le faʻasologa faia se savaliga i le ea fou. Ma afai o le muamua vaega o le susu ua faʻalavelaveina, ona le mafai ai ona toe fefe le soifua maloloina o le pepe.

O loʻo iai se uila faʻataʻitaʻitia e masani ona tufaina le aulelei: o se tamaʻitaʻi na sau i totonu o le faleʻoloa, ma na i ai le itula i luga o lona lauulu, ae sa leʻi pa le vali. Na amata ona latou fesili, e foliga mai e tausi.
E iai le mea moni i lenei tala. I lalo o le faatosinaga o se suia hormonal tala, o le lauulu lanu e ono liliu ese atoa mai le mea na e mafaufauina pe na o le mou atu i luma o le taimi. E ui lava e iai faʻateʻaga matagofie peʻa "tutusa", ae leai lava se faʻamoemoe e na o se faʻaosoosoga o le susu. O lea, faataʻitaʻi ma lauulu lauulu i lenei vaitau, sauni mo le le mafaufauina.

Auala e avea ai ma curly?

E mafai e le Perm ona fefefe se tina tausi ma le igoa e tasi. Afai e te manaʻo pea e fealuaʻi ma curls, fai ae le o le chemistry sili ona lelei ma sili ona lelei i nei ona vaneina faʻatusa poʻo bio-curling. O nei ituaiga perm tumau e le gata e sili atu ona talafeagai mo lactating fafine ona o latou siosiomaga faauo, ae o loʻo vaʻai foi i luga o latou laulu e sili atu sili matagofie ma sili atu masani nai lo le "chemistry" masani.

O le vaneina poʻo le moli o vailaʻau mama e maua ai se aofaʻiga lelei i aʻa, ma aliali mai ai le faʻataʻamilosaga e sili ona faʻalelei, sili atu le malepe nai lo vailaʻau. O le mea sili ona taua, o le laulu e tumau lamolemole, e leai se faʻa soʻona soʻona faʻaalia o le "fluffiness" uiga o le "chemistry".

Ole bio-curling e faia i luga o le faʻavae o porotini, o le laʻau pe a uma ona faʻasolosolo e le faʻaleagaina, ae, i le isi itu, ua tumu i porotini, o lo latou fausaga ma foliga faʻaleleia. Ma e le manaʻomia ona tipiina curls televave, i le aluga o taimi, o le lauulu na tatalaina lava.

Ufiufi paʻu

Tele mea itiiti fesili e uiga i le faʻaaogaina o kulimi ma vali. E ui lava, e le pei o le vali lauulu poʻo se faʻaputuga mo curling, matou te luluina nei tupe i totonu o le paʻu ma fai ia lava le masani. O lona uiga o mea gaoga mai ia latou e mafai ona ulu solo i totonu o le tino. O le mea lea, pe a faʻatau mai se kulimi poʻo se lipstick, fesili i le tagata faʻatau atu e faʻaalia ia te oe se faʻaiuga mama, e tatau ona faʻaalia manino ai e leai ni vaega o lenei mea teuteu oloa e i ai aʻafiaga faʻatulagaina.

Taumafai e aloese mai vailaʻau ia, faʻaopopo atu i se faʻamaluluina faigofie ma faʻamaluluina, maua ai isi meatotino ma aofia ai ma gaosi mea faʻaopoopo, pei o le anti-wrinkle. A maeʻa ni suiga i luga o le laʻau teuteu poo luga o se fata i le taele, matau le tali atu a le pata. E moni lava, o le mafuaʻaga o le afaina ai o le susu i le paʻu o le pepe o se mea masani lava o se vailaʻau na alu i totonu o le toto toto o le tina, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i paʻu faʻapipiʻi mai fulufulu faʻamalosi, nai lo meaʻai e masani ona ave i le "agasala" i ia tulaga.

Maitaga ma lactation o se sili suʻega mo le paʻu. Ole a atili faʻalelei ma maaleale, o lea, o auala e faʻasino atu ai: "mo le paʻu maaleale" sili ona fetaui lelei iinei. Ava-faavae lions e sili ona tuu tuu i le taimi o lactation.

O le meaalofa sili e mafai ona e avatua i lou paʻu - aua nei galo e inu e le aunoa. E masani lava i vaiaso muamua ole olaga ole pepe, e feinu uma tina uma ile ti ma le susu e faaopoopo susu. Mai le tina o se pepe iva masina le matua, o lena maelega e le mafai ona toe faamoemoeina. Ae le aoga. Ina ia gaosia le susu, e faʻaaoga malosi e le tino le suavai e mafai ona fai i luga i le tau o soʻo se okeni, e aofia ai ma le paʻu. Afai paʻu paʻu paʻepaʻe faʻafuaseʻi faʻaali i luga o ou foliga (cosmetologists taʻua i latou "millet" po o le "milium"), manatua pe na e masani ona tuu i ai se naunautaiga inu e inu "mo mulimuli ane". Milium o se faʻailoga masani o le paʻu faʻamamaina o le paʻu ile tina faʻafailele, ma o le faʻamaloloina oe lava e faigata tele. E tatau ona ou faʻafesoʻotaʻia le aulelei.

Ma o le a le mea e tolopo mo se taimi mulimuli ane?

O a mea teuteu taualumaga o le a tatau ona lafoaia le tumau? O alafua uma faʻavaʻa ma vailaʻau o loʻo faʻaalia e le faʻaaogaina mo tina tausi. O le mea lea, i le "lisi uliuli" o mesotherapy, botox. Ae paga lea, mo le taimi nei, o le a manaʻomia e faʻamaumau vailaʻau peʻa o feololo ma loloto gaioiga i totonu - o le sili lauiloa metotia o le faʻamutaina o vaʻaiga matutua o nisi taimi tumau pea pe a uma ona fanau. Ae e mafai ona e faʻaaoga faʻamaonia togafitiga i aiga e aunoa ma tapulaa: yogurt, tipolo, pasili, kukama.

Seʻia oʻo i le 4-5 masina o le a ou tolopo uma tiga tiga o le fulufulu o mea. I lenei taimi, lactation o, e pei o se tulafono, ua uma ona mautu lea e le mafai ona fefe e fefe o ese mai ma le popole. Depilatory kulimi o loʻo masalosalo foi ona o le manogi leaga ma ona o le mea moni o le vailaʻau o loʻo aofia ai o latou fatuga o loʻo mitiia e ala i tamai toto toto. O le mea e sili ona saogalemu filifiliga mo le taimi nei faateʻaina fulufulu fale: sulu ese ma se epilator eletise fale (pe a fai e masani ona faʻaaogaina ai, o le leiloa mou ese).

Malosi mo tina tausi

Afai e te vaʻai i lau faʻata i le faʻata i aso uma o loʻo faʻanoanoa, ia manatua o faamalositino faʻamalositino faamalositino o le a le taofia ai le faʻasusu. I le isi itu, o le gaioiga e tumu i lagona lelei, moliaga ma le faʻamoemoeina. A e o lenei e aoga i galuega feololo. I avega ogaoga, o le gaosiga o hormone e nafa ma le gaosiga o le susu susu e faʻaititia ma lactation, faʻapena, faʻaititia foi. Moni, o le tamaititi i le tali atu i se faʻaititia amata amata ona faʻasusu atili galue, faʻamalosia le susu atili ma masani le tulaga. O lea afai e te taʻalo faʻamalosi taʻaloga, e tatau ona e aʻoaʻoina pe faʻafefea ona e faʻatonuina lelei le aʻafiaga o le avega i le gaosiga o le susu poʻo le tolopo le mamafa o gaioiga faʻamalositino seʻia oʻo i le 9 tausaga le matua, ina ia mafai ai ona ia maua mai le meaʻai ua leiloa mai le laulau.

O le tamaititi lava ia o se faʻamalosi tino faʻamalosi tino, pe a fai e te faia feau i le fale i ona lima ma e oʻo mai faʻatasi ma nai faamalositino faamalositino o le a matua malie tele e faia faʻatasi ma le pepe.

Sulu ma aau

E tatau ona manatua e ee alofa i ai le tanumia auro e le afaina ai le susu, i lalo o lamepa faʻapipiʻi, o mea uma lava e mafai ona tupu luga o le paʻu: mol, papila, papilloma - tuputupu vave vave ona o le faʻateleina o le toe faʻafouina gaioiga i le taimi o le lactation. Ole mea lea, fai le filifiliga fuafua ile tagata taʻitoʻatasi o lou paʻu.

O faiga faʻalelei ia pei o se taʻele, sauna ma le vaitaʻele o le a le afaina ai se tina tausi. Moni, afai e i ai ni manuʻa, maeva i luga o matāsusu, o lona uiga e sili atu le aua le aau i totonu o le lautele vaitaele.Ae, a uma loa le vai taele lautele, aʻo leʻi tuʻuina le pepe i lou fatafata, fufulu faʻalelei i le taʻele.

Tatyana Kondrashova,
Mom City Faʻasusu Faufautua

2. Valivali ma henna.

O mea lelei i le tatou maketi e faʻapea foi mo tofo uma ma lanu. O le henna sili ona lauiloa o le kamupani Lush, na te toe faʻaleleia le leai o se laulu, ae i le taimi lava e tasi e tatau ona e faʻaeteete, pe a fai o oe e masani ona malo lauulu, henna mafai ona faʻaoso atili.

3. Melling, bronding, ombre.

Ole isi filifiliga mo suiga, e mataga ae le tele, e faalagolago uma ile lanu. O nei ituaiga o pisia suiga ma alualu i luma i vaitau uma, avea ma masani, o lea, filifili i le suia, oe maua avanoa uma e te i ai i le tumutumu o faiga.

4. Pastel mo lauulu.

Aua e te manaʻo i se mea faʻaauau, ae o faʻataʻitaʻiga e le o se mea ese ia oe, o lona uiga o lenei fofo mo oe. Ave se masani mamago pastel, ma vali tagata taʻitoʻatasi i lanu susulu, ona e vave fufulu mea uma. O lenei mea na aoga foi i se tasi taimi. E mafai ona faitau le faʻamatalaga saʻo talosaga i luga ole Initaneti.

Lenei ou te fautuaina oe e teu i se lelei matai stylist. Aemaise pe a fai e te manaʻo i suiga tetele. Ua leva ona ou miti i se puʻupuʻu pupuʻu, ae o loʻu toʻalua o le itu teteʻe i ia faʻataʻitaʻiga, ma ou te leʻi mauaina lava le teine ​​fulufulu lalelei o le a na faʻatuina aʻu ma faʻamautinoaina aʻu i le saʻo o sea filifiliga. Ma le isi, mo i latou e leʻi filifili i se lauulu, ou te fautuaina oe e faʻataʻitaʻi muamua, mo se faʻataʻitaʻiga.

8. Tausiga auiliili.

Ma le mea mulimuli, ou te fia fautuaina teine ​​uma, aemaise lava i le aso malolo, e fai o latou laulu i se vave vave, ma maeʻa lelei! Aua nei galo e inu vitamini, a aunoa ma latou, e leai se moliuuli e galue e pei ona tatau ai. Ma filifili le tupe e tusa ma iloiloga, o le sili lea auala e alu i fafo pe a leai se taimi mo faʻataʻitaʻiga, ma e tatau ona sefe lauulu oti. Afai ei ai taimi ma tupe, e mafai ona e faʻataʻitaʻi taimi faʻataʻitaʻia togafitiga i totonu o salons, toe - faamaonia! Aua nei galo e faʻamanatu e pele ia te oe, ma maua le taimi e tausi ai, aua e matua lemu.

Eseese

Muamua e tatau ona e filifili poʻo le a le ituaiga valivali e manaʻomia e le teine. E taua tele lenei mea pe a fai o se tina talavou faʻatino le faʻasusu. O loʻo faʻamoemoeina ile eseesega pe o le paʻu ma lauulu e fesoʻotaʻi saʻo i vailaʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, siliva valiina ua mauaina le lauiloa, lea e fesoasoani e le gata i le saogalemu le suia o le lanu o le lauulu, ae ia toe faʻafouina foi o latou fausaga.

I le tulaga o le faʻamalosiʻau pe perming, o faʻagaioioiga gaioi na o luga o le lauulu lava, talu ai e tatau ona e 'eseʻese mai le aʻa e uiga i 1 cm. I lenei tulaga, i le teori, e mafai ona faʻaaoga soʻo se fatuga. Ma fou fangled "susulu lauulu" ma isi faapena lanu e le faia se afaina i uma.

Matou te fautua e faitau le tusitusiga i luga o le lauulu pe a uma ona fanau. Mai lea mea o le ae aʻoaʻo e uiga i mafuaʻaga o le leiloa o le laulu, le le lava o vitamini ma minerale, le aʻafia o le meaʻai a se fafine i luga o lona lauulu tulaga, ma auala e toe malosi ai.

O le a le taimi sili e vali ai lou lauulu?

I le taimi lava e maeʻa ai ona aliaʻe le palapala i le tino o le fafine, ona amata loa suiga o hormonal. Ole maualuga ole estrogen ua paʻu, ma o nei vailaʻau na maua ai se gaioiga ofoofogia ma sili alualu i luma ile vaitaimi atoa ole maʻi. Ma o le isi 3 i le 6 masina talu ona fanau mai, o le a maitauina e se tina talavou le auala na faʻatupu ai ona paʻu ma manifinifi.

O nisi teineiti e fefefe lava neʻi leiloa le laulu e tasi, ae ua naʻo se lagona sese. O le mea moni o se taimi o le maitaga lauulu e le masani ona pa'ū, ma ona o suiga o le hormonal "toe" latou ia latou tulaga masani. Ma o le lauulu lauulu o le a avea ma tutusa tutusa pei o le taimi muamua o le fanau mai.

O afea e mafai ai ona vali loʻu lauulu pe a uma ona fanau? Tuʻu atu i mea uma o loʻo i luga, pe a mafai, e sili atu le faʻatali ma faia le pia pe a uma le 3 i le 6 masina. I lenei taimi, o le lauulu o le a toe mauaina ona tumau tulaga lelei, ma o le valivali o le a lalelei e pei ona mafai. Ae afai e te manaʻomia e valivali aʻa poʻo le teine ​​e manaʻo e faʻaaoga se lanu teisi poʻo lanu masani, ona leai lea o se aoga i le faʻatali.

Vitio aoga

O le a le mafuaaga o lauulu leiloa ina ua mavae le maitaga ma fanauina? O le mea e tatau ona e faia i lenei tulaga, o le a taʻu atu i le fomaʻi dermatologist-trichologist Irina Popova.

Aisea ua tupu ai lenei mea ma e mafai foi ona e feagai ma lauulu laulu e toʻesea. Fautuaga a Maria Vezhko.

  • Faasaʻoina
  • Talotalo
  • Faalauteleina
  • Valivali
  • Mama
  • Mea uma mo lauulu tuputupu ae
  • Faatusatusa le mea e sili
  • Botox mo lauulu
  • Puipuiga
  • Laminasi

Na matou faaali atu ile Yandex.Zen, lesitala!

Tulafono mo le valiina o lauulu aʻo faʻasusuina oe

I se tulaga lautele, o le faalanuina o lauulu i le taimi o le faʻasusuina o susu, e le o se feteʻenaʻi fua. O le mea taua o le mulimuli lea i nisi tulafono ma faia ma le faʻaeteete le faʻagasologa, ae maise lava pe afai o le a e suia le ata i le fale:

  • filifili vali e aunoa ma le amonia, vali laupepa poʻo mea masani e valiina tino (henna, basma, decoctions of herbs),
  • aua nei galo e suʻe se tali teteʻe aʻo leʻi valiina le lauulu atoa.
  • i le taimi ma pe a uma le pamu, afai e te faʻaaluina i le fale, faʻasavasena lelei le potu, pe sili atu, alu e te savali ma le pepe,
  • a faʻapea o lau pepe e laʻititi tele, atonu e lelei le faʻaalia o se tautua susu mo le isi fafagaina ao leʻi pisia. Afai ua fiaʻai le pepe i le taimi o lau togafiti pe i se taimi vave, e mafai ona e fafagaina o ia e aunoa ma le afaina ai lona lelei,
  • aloese mai le faʻafesoʻotaʻi le vali ma le ulu, aua e mafai, ona mafai ona ofi i totonu o le pa puipui nisi vaega o le oloa i totonu o le pa puipui. Ina ia faia lea mea, sui le masani ai faʻaaogaina o vali mo pisia i le pepa alumini (taitasi fasi i le afifi i se isi fasi pepa pepa),
  • lapatai i lou matai o loʻo faʻasusuina lau pepe ia ia filifilia mo oe se paolo o le a avatua tonu le iʻuga na e miti i ai.

O afea e mafai ai ona vali loʻu lauulu pe a uma ona fanau?

O le mea moni, na o le tuʻua o le falemaʻi, o loʻo popole le tina talavou i le tele o mataupu mamafa nai lo le lanu o lauulu. I le aluga o taimi, le masani ai i se fou matafaioi, e mafai lava e mafaufau e uiga i le suia o le ata, i.e. O lenei fesili e mama tagata taʻitoʻatasi, ma teineiti uma e tulaʻi mai i le taimi atofaina. E masani lava, o le tele o tina pe a maeʻa ona fananau e manaʻo e suia se mea i o latou foliga vaaia, ma o se manaʻoga sili lea, aua o suiga e musuia. Manatua e tatau ona maua e le tina le fiafia ma le loto malie, aua o iina e maua ai le fealofani ma le filemu i totonu o le aiga.