Meafaigaluega ma mea faigaluega

Faʻafefea ona faʻaogaina Rinfoltil e faʻatatau i le paʻu o lauulu

Uma Rinfoltil ® oloa o loʻo i ai le vaega autu e gaioi e faʻatatau i le lauulu ma le pauna - Serenoa Repens dwarf palm extract. O le fuaitau ei ai se aafiaga iloga ma o se phyto-inhibitor o le 5-alpha reductase.

Faʻafetai i le faʻatonuga o le pama dwarf, Rinfoltil ® gaoioi vave i itu e lua:
1. Faʻaititia le aofaʻi o le dihydrotestosterone afaina i le lauulu i le ulu.
2. Faʻaititia le teteʻe atu o paʻu i folau ile gaioiga o le hormone "oona".

O le dihydrotestosteron i le tuʻufaʻatasiga ma lauulu e aliali mai e mafua ai le leiloa o lauulu i le androgenetic alopecia.

Rinfoltil®puipuia le hormone dihydrotestosterone e taofia le tupu o lauulutaofi le faʻagaoioiga o le 'oona i totonu o lauulu. O le mea ua tupu, ua tele paʻu paʻu ua faʻaititia ma maloloina lauulu tuputupu ae toe faʻaleleia. A o le togafitiga ua toe faʻaleleia, le mafiafia ma le lanu masani o lauulu ua toe faʻaleleia, tele leiloa o lauulu taofi.

Androgenetic alopecia, o le mea moni, i le tele o mataupu o le mafuaʻaga sili lea o le lauulu faʻafitauli i alii ma tamaitai. Peitai, e le na o le pau lea o se mafuaaga. E leai ni mea e seasea tupu pe a faʻaopoopoina le tele o mafuaʻaga i le androgenic factor. O le mea lea, o le faʻaumatia o le androgenic factor o le laulu e ono le lava. O mafuaʻaga e pei o le faʻamamafaina, o le faʻateleina o faʻamaʻi e mafua ai le leiloa o lauulu le tumau, ae e le o se mafuaʻaga lea e faʻatali ma fuafua ai le leiloa. Oo ile taimi e fesoasoani ai ile lauulu e faaaoga ile faasologa Rinfoltil Espresso®ma le kafeini.

Rinfoltil Espresso ® o loʻo i ai foi le mafolafola o fua o laupepa, ae o caffeine, o se malosi faʻamalosia o le laulu, ua faʻaopoopoina i le faʻatulagaina o Rinfoltil Espresso ®. O lenei suesuega talu ai nei (2007) o le au saienitisi Siamani * na tupu ai le fiafia tele i le au trichologists ma fai fomai i le lalolagi atoa. O le kafeini o loʻo iai se eseʻesega faʻatulagaina o gaioiga ma e aoga e tusa lava pe a le paʻu lauulu e leai se mea e fesoʻotaʻi ma le gaioiga o hormones.

Kafeini faʻamalieina atoatoa le faʻavaeina o le Rinfoltil ® ma mafai ona foia faʻafitauli o le lauulu pauu e tutupu mai mo mafuaʻaga eseese. Rinfoltil Espresso ® e sili atu versatile, e taua tele pe a e manaʻo e faʻateleina lauulu tuputupu ae, tupu lauulu vave, feagai ma lauulu pa'ū ona o mafatiaga poʻo maʻi. Kafeini e mafai fagua folika folika, ua uma ona fuafuaina mo le oti.

E masani ona vaaia lauulu lauulu e mafua e le gata i le lauulu laulu. Vaivai malulu vaivai pe a selu ma sitaili mafai ona malepe i le pito i lalo pe i luga o le umi atoa, mafua ai le foliga mai o le leiloa. O ia lauulu e manaʻomia se faʻamalosiʻau malosi, o le a fesoasoani i se faʻasologa o oloa Rinfoltil Sileks®.

Rinfoltil Sileks ® o loʻo i ai ni vaega o laʻau pama ma ni vaega tulaga ese o le Sileks e faʻatamaʻia ai lauulu i le silika masani. Silicon e talafeagai mo le fausiaina o le keratin faavae o le lauulu, e nafa ma le lelei, susulu ma malosi o le lauulu.

Lauulu malulu, lanu uliuli, vaivai ma vae valea faʻaalia ai se silicon le atoatoa. O le Silex complex o loʻo aofia ai ni vaega o laʻau e mauʻoa i le silicon faʻatulagaina: solofanua, millet, paepae paʻepaʻe. Faʻaaogaina Rinfoltil Sileks ®, oe vave tauivi ma mafuaʻaga e lua o le laulu ua pa'ū - lauulu leiloa ma mani mata. I se faʻaopopoga, Rinfoltil Sileks ® tausia lauulu ma maua vave se foliga vaaia, faʻamalamalamaina, faʻafaigofie sisina ma teuteu.

* - "Aafiaga o kafeini ma testosterone i luga o le faʻateleina o folau o tagata la tagata i vitro", Fischer, T. W., Hipler, U. C., Elsner, P. International Journal of Dermatology, Volume 46, Number 1, January 2007, pp. 27-35 (9) Le nofoaga

Moli mo Rinfoltil

Natura mea o le faavae o le laina atoa, leai se tuusaunoaga ma aneti-leiloa shampoo, lea e taua e avea o se sauniuni laasaga i luma o le faaaogaina ampoules ma kulimi.

E aofia ai le tele o mea tulaga ese:

  • Saina kamela, faʻamamaina le paʻu o le paʻu, puipuia le faʻatupuina o faʻafitauli,
  • dwarf palm berries, o se natura antiandrogen, latou te mafaia e faʻaititia le aafiaga o le tane hormone i le pulu eria ma taofia le atinaʻeina o androgenetic alopecia,
  • paiotini
  • aveese lauti ti
  • nasturtium aveesea, saturating pulu ma ascorbic ma nicotinic acid,
  • ginseng, faʻaola toto e tafe i totonu o kapileralo, e faʻateleina ai le tafega o aoga aoga i follicles,
  • fasi pepa pepamiti, o loʻo iai se faʻamaliega, faʻamaluluina ma le antiseptic aafiaga. I se faʻaopopoga, o le mea e aumai e faʻateleina ai le microcirculation, faʻamalosiʻau gaioiga ma faʻaleleia le paʻu.
Teuina lauulu Rinfoltil e faasaga i lauulu leiloa

O le mea faigaluega e toetoe lava leai ni faʻamaʻi, peitaʻi, i nisi tulaga, o mea le lelei sa matauina i le ituaiga o maʻi, urticaria ma isi paʻu paʻu. Afai e iai ni mea leaga e tutupu, lafoai le faʻaaogaina.

Ampoules Rinfoltil

Ampoules e vaevaeina i tane ma fafine, faʻamoemoe i le hormonal background. O le tuʻufaʻatasiga o fulufulu taʻitasi e aofia ai se faʻavaomalo faʻalavelave e mafai ai ona e feagai ma le androgenic alopecia. Natura vaega tetee le liua o le testosterone i le afaina dihydrotestosterone, e oona i pulu; le vailaʻau faʻateleina le faigofie i le ona o le tane hormone i le lotoifale tulaga. O le mea la lea ua tupu, ua faʻasolosolo lava ona tuai mai le faiga o lauulu, ma i le tulaga o lauulu manifinifi, amata mafiafia o lauulu mafiafia.

O le Rinfolt ampoules ua faatonuina i tagata o loʻo faʻailoaina mai le foliga o le pulu. E faigofie le auala o talosaga: e lava le apalai ma le fulufulu gaioiga i luga o le paʻu ma faʻatumu le mago, o le umi o le fofo i luga o le ulu e le itiiti ifo i le 5 itula. Ile taimi lava e maeʻa ai le faʻapipiʻi, o le paʻu e faʻagaioia ma o loʻo i ai sina teteʻe lagona, o se masani masani lea o le faʻaosofia o le toto.

Tane ma le fafine Rinfolt ampoules e faʻafaileleina le lauulu leiloa

Tatala faʻamatalaga: afifi ua afifiina i atigipusa o 10 fasi, o lenei tusi ua lava mo 20-30 aso. Ole ala ole togafitiga mo le alopecia ua taua ole ose tuʻufaʻatasiga o ampoules ma shampoo mo le umi e oʻo atu ile 4 masina. Ole vailaʻau e mafai ona faʻatauina ile fale talavai poʻo le faʻatonuina i luga ole laiga Le tau o le 10 ampoules o 1400 rubles.

Rinfoltil papa

Ua tatau ona fafaga laʻau mai fafo e le gata mai totonu, ae faapea foʻi fafo. Trichologists ua atiaʻe se vailaʻau masani i le ituaiga o laupepa, lea na faʻaalia ni tulaga lelei i faʻataʻitaʻiga tofotofoga. O pulu e ati loloto i totonu o le toto, oʻo atu i aʻa o le lauulu ma faʻamalosia i latou. O fafo o lona uiga o le loloto e le o avanoa.

Taitasi togi aofia ai:

  • dwarf pama fua o lo o aofia ai lauric ma oleic gaʻo gaʻo,
  • selenium proteinate
  • nicotinic acid (vitamini PP), e faʻamalosia ai le toto toto ma faʻafailele le paʻu ma mea aoga,
  • biotin (vitamini B7), e faʻamalosia ai le gaosiga o keratin ma tautua o se sulfur conductor,
  • calcium patentonate (vitamini B5), e faʻamamaina le mamago, fofoʻe ma teteʻe atu i le leiloa,
  • calcium phosphate, nafa ma le ola toaga i le uumi.


Ona o le natura tuʻufaʻatasiga, o Rinfoltil laupepa leai ni faʻailoga, faʻatasi ai ma le tagata lava ia gaioiga o le tino. E mafai e tamaʻitaʻi ma tamaloloa ona faaaoga vailaʻau.

Tatala faʻamatalaga: papa i totonu o le ufiufi, i totonu o le faʻaputuga o 60 fasi. O le tau o afifiina o 700 rubles.

Rinfoltil kulimi

O le tele o faʻafitauli e mafai ona oʻo i se suiga i le hormonal background, o le faʻaiuga o le laulu e foliga sili atu le paʻu ma pa'ū leaga. Rinfoltil lotion o le a fesoasoani e faʻaitiitia le leaga o le faʻaleleia o na suiga ma toe faʻaleleia ai le laulu i lona muaʻi aulelei. Lelei taunuʻuga e taunuʻu pe'ā faʻaaoga faʻapipiʻi kulimi ma kulimi. O le tulaga ese o le fofo o loʻo taoto lea i lona tamaoaiga masani, tuʻufaʻatasiga o lauulu ma faʻamalosia aʻa.

Rinfoltil lion ua fautuaina mo le faʻaaogaina i le amataga o le lulu o lauulu, faʻatasi ai ma Rinfoltil laupepa faʻapipiʻi i le lauulu. E tatau ona manatua i le mafaufau, o le faʻaaogaina o le fofo o le a le aoga i le tulaga alualu i luma o le alopecia, o lea e tatau ona faʻaoga vave i le muamua faʻailoa mai o le pala.

Rinfoltil kulimi toe maua lauulu soifua maloloina ma matagofie


Iloilo o le kulimi faʻaalia ai i le tele o tulaga o le vailaʻau e leai ni itu aafiaga ma e talia lelei e le gata i alii ma tamaitai. O se tuusaunoaga o le uiga faʻapitoa o mea taʻitasi, i le faʻailoga o le le faʻaletonu i vaega o le kulimi. Tagata agaʻi i allergies fautuaina e muamua apalai le fualaau faasaina i se tamai vaega o le paʻu.

E faigofie le auala o le faʻapipiʻiina o le kulimi: faʻapipiʻi i le paʻu mama, faʻafefeteina seʻi oʻo ina mimilo atoa ma tuʻu mo le 5-6 itula. O le umi o le vasega o 4 masina.

Iloiloga ma fautuaga

Natura amataga vailaau e fiafia i le tele o tagata, o lea e tele iloiloga e uiga i le Rinfoltil laina.

Rinfoltil fafine iloiloga:

Olga: suʻesuʻega na afaina ai loʻu lauulu - o le popole pea ma le le lava o le moe na fai ai a latou galuega, o lauulu na amata ona aʻe i fusi, sa taufaamatau le fufuluina pe selu. Sa ou faʻaaogaina le laupepa, kulimi ma inu vai Rinfolt mo le ono masina, na faʻasolosolo lava ona leiloa le masani ai. E mafai ona ou fai atu o le tasi laupepa e le fesoasoani, o le faiga e tatau ona lautele.

O le mea fou meafaigaluega Rinfoltil mo le faʻamalosia o lauulu

Anna: Na ou faʻatauina Rinfoltil papaʻu ona o le masani natura ma aoga microelements i le faʻavae. I le vaiaso lona lua na amata ona ou lagona le mageso ina ua uma ona inu. I le taimi muamua ou te leʻi faʻafesoʻotaʻia ma vitamini, ae ina ua ou le toe inupia, na mou ai le maʻi, e ui lava sa ou ona inu ma le malosi e tusa ma faʻatonuga, latou te leʻi fetaui ma aʻu.

Rinfoltil: 4 ituaiga o aoga aoga mo lauulu

O le Shampoo “Rinfoltil” o se vailaʻau fofo lea na faʻaaogaina e teineiti mo le puipuia ma le togafitia o le faʻatusa o le teine. O se mea faigaluega tutusa e faʻamalosia le tuputupu ae ma faʻamalosia le lauulu. Shampoos "Rinfoltil" e aofia ai phyto - o vaega e puipuia ai le paʻu o fafine ma faʻaleagaina o folika lauulu.

Shampoo Rinfoltil faʻamalosia le faʻatulagaina o lau lauulu

Pharmacology: Enhanced Rinfoltil teuteu teuteu

Moli mo Rinfoltil kulimi e aofia ai mea masani mo faʻamalosia faʻamalosia folau lauulu ma puipuia le faʻataʻitaʻiga fafine fulufulu ma fafagaina lauulu laʻau.

O laupama o fualaau suamalie e avea o se natura antiandrogen. O se mea e masani ai o le fualaau faasaina puipuia fafine le paʻu ma togafitia lenei maʻi.

Kafeini faʻamalosia le tuputupu aʻe o lauulu ma toe faʻafouina le latou fausaga.

Ginseng faatelevaveina le metabolism i le lauulu ulu ma faʻafailele le lauulu i mea e faʻamalosia le tuputupu ae o lauulu.

Peppermint o se antiseptic, e faʻamalu ai le toto ma faʻaosoina lelei ai le ulu, ma aveese ai le vevela. O ituaiga mea faapena e taofia ai le fausiaina o le susu, vaimea ma faʻaopopo le leo o lauulu.

E mafai e le kamela Saina ona faʻaitiitia le afaina o le paʻu o le ulu. O la e faʻaleagaina ai isi microbes i luga o le ulu o le paʻu ma toe faʻaleleia le galuega o paʻu sela.

O mea leaga e faʻaumatia ai le lauulu o fafine e le o iai foi i lenei vailaʻau. O le fualaau faasaina puipuia lautele lauulu tamaitai mai matagi malosi, timuga ma isi tulaga masani.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau: papa ma isi ituaiga faʻasaʻolotoina o le vailaʻau

I le taimi nei, o teineiti o loʻo faʻaaogaina nei ituaiga togafitiga o le Rinfolt.

Teine meainu Rinfolt i le mea o loʻo fananau mai e fananau le lapoʻa. Pills fesoasoani mea tui i totonu o le toto toto i totonu o le ulu mai totonu. O le mea lea, o papa e tui atu i na nofoaga i le lauulu e le ofi ai isi vailaʻau.

O fualaau faapena e i ai lona uiga masani. O le tuʻufaʻatasiga o le laulau "Rinfoltil" e aofia ai se vaega mai i laupama, e toe faʻaleleia ai le lanu ma le tele o lauulu fafine.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le laulau "Rinfoltil":

Le taimi nei, o na averesi tau mo Rinfolt papa ua setiina: 300-400 p. mo le 60 pcs.

Ampoules: faatonuga mo le faʻaaogaina mai le lauulu leiloa

I le togafitiga o le vaega mulimuli o tamaitai mamanu pauna, na faʻaaoga e le teine ​​le Rinfolt fualaau faasaina ampoules. Ampoules aofia ai inhibitors e faʻamalosia le tuputupu aʻe o lauulu ma taofi lo latou leiloa.

Faʻatonuga mo le faʻaogaina vials "Rinfoltila":

Moli mo lauulu Rinfoltil Espresso: o le tau e faʻamatalaina e lelei

O le pulupulu o le "Rinfoltil" e taofiofia ma le le manuia le lauulu o le tino, faʻamalosia le folo o laulu ma toe faʻaleleia lauulu fafine.

O fafine e faʻaaoga lea laupepa i le sauniuni mo le faʻamaloloina togafiti ma le toe togafitia o le amataga o le alopecia. Ole mea faʻapena e saunia ai le ulu ole fafine mo le faʻaogaina o vailaʻau mo ia - o se faʻaopopo vailaʻau.

Rinfoltil shampoo le aofia ai ni mea teuteu teuteu sili e faʻaleagaina atili lauulu ua faʻaleagaina. O le faʻamama e faʻamamaina lemu ai le ulu ma faʻalauiloaina le loloto o le tui o fualaau.

O loʻo iai se paʻepaʻe o loʻo i ai mo le Shampoo - i le iʻuga, e mafai e teine ​​ona saogalemu ma faʻaaoga i aso uma i lauulu.

Faʻapea foi, fafine faʻaaoga lea meafaigaluega i le taimi malolo i le va 1 ma 2 o le autu auala o togafitiga.

E tusa ai ma faʻatonuga, e mafai e le teine ​​ona faʻaaoga le kulimi ma le vailaau i totonu Rinfolt ampoules. mo le 50 aso.

O le umi o le ala o togafitiga ma le puipuia o se mea faigaluega o le 100 aso.

Anotusi

Rinfoltil laupepa e le tatau ona faʻaaogaina i teineiti luga le ulu pe afai e iai ni faʻailoga:

Puipuia lou soifua maloloina ma faʻaaogaina naʻo le faamaonia lauulu oloa

Aafiaga itu

E le mafai e le Laupepa "Rinfoltil" ona aʻafia itu - e na te toe faʻaleleia, ae le faʻaleaga, le lauulu fafine ma le tino atoa.

Mai lea taimi i lea taimi, pe a uma ona faʻapipiʻi se oloa faapena i le ulu, na maua ai e se teine ​​le nifoa, paʻu paʻu o manu, ma isi.

O le mea la ua tupu, aʻo le i faʻapipiʻi sea laupepa, e tatau i se teine ​​ona alu i se feutagaiga ma lauulu faʻapitoa - o se trichologist.

Rinfoltil - faʻatonuga, faʻamatalaga, fesoʻotaʻiga

Rinfoltil - Italia faʻaumatiaga faʻaolaina mo fuafua mo le puipuia ma le togafitia o le lauulu leiloac, faʻapea foi ma le faʻamalosia o faʻamalositino faʻagasologa o lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia.

O le vailaʻau o loʻo iai phyto - vaega e taofia le liua o le testosterone i le oʻona dihydrotestosterone, e mafua ai le pa'ū paʻu ma le faʻatamaia ai o lauulu.

Faʻavaega ma le ituaiga o faʻasaolotoina

Vaega autu: Serenoa Repens pama beri, kafeini, ginkgo biloba, ginseng, peppermint, nasturtium, Saina kamela.

O loo avanoa Rinfoltil i le ituaiga o se fofo i totonu o ampoules mo le faaaogaina i fafo atu, kulimi ma trichological laupepa "Faatoagaina mai o le tupu olaola".

Togafitiga gaioiga o Rinfoltil

Rinfoltil o loʻo i ai natura mea totino vaega, e aʻafia tele le foliga o le lauulu ma puipuia ai le paʻu, faʻamalosia le toe faʻafouina, faʻamalosia ma tausia le lauulu.

Ole fua ole pipi o le Serenoa Repens o se antiandrogen masani e fesoasoani e puipuia ma togafitia le alopecia. Kafeini faaosofia ai lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia lona fausaga. Ginseng faaosofia microcirculation, faaleleia auala metabolic i lauulu folau ma uunaia ai se faaopoopoga faaopoopo o taumafa talafeagai mo lauulu tuputupu ae.

Peppermint ei ai le faʻaaogaina o le vasodilating ma antiseptic, ma e faʻamamaʻia foʻi le afaina o le ulu, maʻi ma le mu. Peppermint puipuia le susu, maua ai le anesthetic aafiaga ma faʻalauiloaina lauulu lauulu.

Saina kamela, o se vaega o Rinfoltil, e aoga tele e faʻateʻa ese mea palu i luga o le ulu. O loʻo i ai se antimicrobial aʻafiaga ma faʻamalosia malosi fomaʻi faʻafitauli.

Na maua e Rinfoltil ni faʻamatalaga lelei o se vailaʻau e le o iai ni mea faʻaletonu ua sili atu ona afaina ai le laʻititi na faʻaleagaina. Ole vailaʻau e maua ai le puipuiga atoatoa ile faʻafitauli i le siʻosiʻomaga.

Faʻatonuga mo le faʻaogaina Rinfoltil

E tusa ai ma faʻatonuga, Rinfoltil i foliga o se fofo i ampoules faʻaaoga e togafitia ai se matua iloga foliga alopecia. O loʻo i ai i totonu o mea o loʻo taofia ai ni paʻu. O le fofo o loʻo faʻamamaina ile lauulu mama, susulu foʻi le ulu ma olopalaina ile ulu ile 2-3 minute. Ona tatau lea ona fufulu ese ma le tele o vai.

Rinfoltil i le ituaiga o kulimi ua fuafua mo le togafitia o lauulu leiloa i le amataga o le faʻamaʻi. Ua fesoasoani le kulimi e faʻaumatia lelei mafuaʻaga o le paʻu o loʻo fesoʻotaʻi ma mafatiaga o lagona, faʻateleina o faʻamaʻi taimi, faʻavaivaia o le tino ma vitamini leai.

Shampoo Rinfoltil “Faʻamalosia o le tupu faʻamalosi tino” o loʻo i ai se faʻavae faʻamalosia na fuafuaina e faʻafofoa ai le paʻu lauulu, faʻamalosia folau o lauulu ma toe faʻaleleia le laʻau vaivai ma le malulu. O loʻo faʻaoga mo le faʻamamaina o le alopecia i le faʻapipiʻiina lea o loʻo faʻaoga mo le vailaʻau. E i ai se faʻavae faʻalenatura e aunoa ma mea leaga ma faʻaopoopoga.

E tusa ai ma faʻatonuga, Rinfoltil i foliga o se kulimi ma se vaifofo i ampoules tatau ona faʻaaogaina i totonu o le 50 aso. Ole ala ole togafitiga ma le puipuiga ile shampoo ua mamanuina mo le 100 aso ole faʻaaogaina. Ole tulaga masani ma faifai pea o togafitiga ile Rinfoltil o le 4 masina.