Lauiloa

O fulufulu e sili ona manuia mo lauulu uumi lauulu

Tele pule o curls le atoatoa faamalieina i latou foliga, le masalosalo pe toafia i latou matamuli, curling curl after curl. Lauulu laulu e manatu leaga, ma o teineiti taumafai e faʻaleleia e ala i le faʻasaʻo i le curling uila ma uʻamea. Ae ui i lea, o loʻo iai ni lauulu mo lauulu lauulu lea e faʻatagaina oe e faʻamamafa ai le atamai ma le lalelei o galu ma tausia i latou e aunoa ma le tele o taumafaiga. O le a le tipi ulu e talafeagai mo le laulu lauulu?

Mo curly curls, e tele lauulu

Lauulu mo lauulu pupuu: faiga masani 2017

O 'ofuvae pupuu fafine mo lauulu lauulu e le tutusa e pei ona foliga mai i le taimi muamua. E tatau ona faʻasolosolo pe a e filifilia mai foliga o foliga ma le fiafia i faʻataʻitaʻiga. O 'ofu pupuʻu e pupuni mo lauulu laʻitiiti e faʻatagaina ai oe e faʻaalia ou uiga i ni auala eseese: e mafai ona avea ma tamaʻitaʻi-ea, feaveaʻi-le fefe, faʻapea foi ma le saʻo, lelei ma faʻamasaniga, faʻalagolago i le natura o le teine.

O le filifiliga o lauulu mo lauulu puupuu e lautele

Garson o le sili pupuʻu lauulu 'oti mo lauulu laʻau, lea e maua ai le faʻatusa o le faigofie ma le mama faʻaletonu. Ole tausiga ole ituaiga laulu e faigofie. E fetaui lelei mo foliga oval ma lauulu o loʻo i ai i faʻamalama tele.

Garcon tipi tipi

Mo le lapotopoto foliga, se asymmetric wavy bean po o le sikuea luga o le vae e talafeagai. Curls paʻu i luga o le alafau eria o le a vaʻaia vaʻaia.

Tala lelei mo tagata e ona se umi uumi matagofie: pupuni pupuu o le a faʻamamafaina ai.

Filifiliga Lauulu Hairstyle

O 'oti mo ni uʻamea feoloolo itu: atigi, pi ma isi

O lauulu mo le laulu lauulu laulu fesoasoani fesoasoani vaʻaia faia se lio foliga foliga vaiti ma nana se puʻupuʻu ua. E mafai ona e filifilia soʻo se tasi o mea e oti ai le laulu e laʻititi le umi o loʻo mo se teineititi ma soʻo se ituaiga foliga. O le cascade mo lauulu mimilo, mo se faʻataʻitaʻiga, fesoasoani e faʻaopopoina fluffiness i le lauulu, o le natura ua le maua nei uiga lelei. I se lautele, soʻo se faʻauʻuga lauulu faaopoopo faaopoopo le tele ma tausia le lauulu "fou" mo se taimi umi.

Lauulu filifiliga mo le laititi lauulu

Ole umi ole faʻapipiʻi i luga ole fulufulu mata e talafeagai foʻi talu ai nei. E sili atu pop ma ata tifaga, pei o Cher ma Beyoncé, o loʻo filifilia se sikuea poʻo se pi umi. Ole tele o lauulu tipi e talafeagai mo lauulu lauulu, ma e leai ni tapulaʻa mo faʻataʻitaʻiga. O se lauulu i luga o le laititi o lauulu laulu e mafai ai ona e tausia pea lou laʻei manaia ma leai se totogi, e aunoa ma le teuteuina i le foam ma le varnish.

Ogatotonu lauulu 'ulu e foliga laʻititi lelei ma gaogao

Filifiliga mo uumi uumi

O se vaega mo lauulu lauulu o se filifiliga sili ona lelei lea e faʻatagaina ai le lauulu e pipiʻi masani ma foliga vaʻaia lelei. E mafai ona aoina i se solofanua pupuʻu piki, pikiina manoa i le itu ma tutuʻi mai tua ma le "fry fry", teuteuina i fugalaʻau poʻo se tumutumu. O lauulu mo le uumi lauulu lauulu e maua ai pea foliga o le fafine.

Teine ma mea uumi uumi

Mo se tafatolu foliga o foliga ma matagofie lauulu, soʻo se faʻauʻuga uʻumiʻulu e maua ai le laulu umi laʻititi e talafeagai, pe o se umi bob poʻo se faʻaiuga. O le a maua ai le lauulu sili tele, ae o le uumi o le a tumau lava tutusa. E mafai ona e faia se fugalaʻau “apefai”: tipi lauulu i le tele o vaega, ae le o luga o le ulu atoa, pei ona i ai i luga, ae na o itu o luma. Soʻo se multilayer haircut mo le uumi lauulu lauulu e faia e tusa ai ma se tutusa faʻavae faʻavae: o manoa pito i luga e puʻupuʻu nai lo pito i lalo, o loʻo fausia ai le multilevel.

O le lauulu laulu ma le uumi lauulu lauulu foliga foliga maoaʻe lava

Toto o o tatou taimi e tusa ma le susulu mekasini

Asymmetry e le alu i fafo o le masani, ae talu ai nei na maua ai se fou atoa taamilosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻitaʻi faʻafailuga o le lauulu o le Anderkat ua faʻatagaina teineiti e sulu le vaega o le malumalu pe o le atoa atoa o le ulu, toe tuua se vaega mai le muaulu i le pale. E mafai ona e faia soʻo se mea i ai: vali, faʻasaʻo ma le curl, talu ai e foliga mataina tele. E pei ona e vaʻaia, o lauulu mo lauulu lauulu laʻititi e mafai foi ona mimita.

Lauulu Asymmetric

Styling faigata

Afai o le laulu e ulagia tele, e sili atu le tuu o le manatu e "faʻamalieina" i le faasaʻo. E lua filifiliga:

  • Teuteu mea ua avanoa. E mafai ona teuteuina i le teuteuina lauulu ulu, lipine, totoga vaega i lalaga fili.
  • Faʻaaoga se tele o ituaiga sitaili. Lenei o le a fesoasoani i le "vaega" laiti curls i totonu curls sili.

Styling gel

  • Poʻo le faia o se laʻei puʻupuʻu lava. O ulu mo lauulu laulu e aunoa ma le faʻatulagaina (mo se faʻataʻitaʻiga, pixie poʻo le garzon) faʻatagaina oe e faʻatumauina le ata i se mea fou. E sili ona talafeagai i tamaʻitaʻi ma se ovafa pe tafatolu foliga ma manifinifi matagofie itu.
  • E te manaʻomia se taliga?

    O le isi fesili o fiafiaga lalelei matagofie: e tatau ona ou tuua se oso? Afai o le lauulu curls i tamai spirals, ona lelei ai lea e faia e aunoa ma sasa / miring bangs, ona o lenei foliga foliga lē lelei.

    Lelei tuu ia tupu, "fusia" ma se laina masani o lauulu. O teine ​​e laʻititi le laititi o latou muaulu e sili atu foi le aloese mai faʻailoga. O i latou ei ai le muaulu lapoʻa, ua fautuaina e ofuina se pito i fafo, ae i nai lapataiga:

    1. E tatau ona ufiufi tasi vaega o le muaulu. O le vaeluaina o le a fesoasoani i lenei mea.
    2. O laupepa lapopoa e tatau foi ona paʻu i le itu.
    3. Oe mafai ona faʻasaʻo 'auʻau, tuu le vaega o totoe o le lauulu curling. Ae e taua ona sauniuni e faʻaalu se taimi tele e tausi ai au meaʻai.

    Uiga ma ituaiga o lauulu laei

    O se sitaili o le a foliga lelei atoatoa i luga o le lulu lauulu o le a le manuia i le laulu malulu. Aisea? O mea uma e uiga i le fausaga o le lauulu lava ia. O le mea moni o le foliga o galugalu curls tulaga ese i fafo atu, e i ai se uiga ese i luga o le aa, pei o se koma. E oʻo lava i le fulu e ese i lalo ifo o uʻumi - e sili atu le malulu iina. Ae o le aofaʻi o lauulu i luga o le ulu, o le a sili atu itiiti ifo i matutu paʻu nai lo suauu. Ma, o lea, e le mafai ona tele ni curls, na o le fausiaina o foliga o se lapoʻa tele, lea e tatau ona amanaia pe a filifilia se laulu ma le lalagaina. O le isi foliga le fiafia o curls o le masani ona vaeluaina. O lona uiga e toetoe lava a le mafai ona tupu ai uumi 'uʻu mafiafia.

    Ae mo ituaiga o fulufulu laulu, e iloa e tagata atamamai tolu ituaiga autu. A o lei nofoia luga o le filifiliga o se lauulu lauulu faapitoa, e taua le tuʻufaʻatasia lau lauulu sili fiafia i lau amio. Sei o tatou talanoa atili e uiga i vaega taʻitasi.

      Tulu galu . O se vala o lenei ituaiga e matua manifinifi tele i le fausaga lauulu e pupuni i totonu o se vili, e mafua ai le aafiaga o curling ma curlers. Aua o le mea lea, o galu e laʻititi lava ma e tele ina ula, tuʻu faʻatasi i itu eseese. Faatasi ai ma lenei ituaiga, o uumi uumi e sili atu ona faigofie le faʻataʻitaʻiina nai lo feololo pe puʻupuʻu.

    Vala o le filifilia o se lauulu mo le laulu ulu

    O a foliga e tatau ona e maitauina pe a tipi? Mafaufau i nisi o mea taua.

    1. Malamalama umi ma fausaga. Naʻo lou malamalama i le auala o le lauulu laʻau ua fesuisuiai ma le sao o le lulu, e mafai ona e faʻaavanoaina oe lava i le filifiliga saʻo o lauulu. O aʻa o le curly curls o se fuainumera tele o unlosed scales. O lenei fausaga e faʻamalosia i latou e ana le lauulu laʻau e faʻatino ia i latou le faʻapitoa o meaʻai ma faʻamamaina. Na ia faʻamalosia foi e filifili ia ituaiga lauulu e puipuia ai mai i fafo atu o i fafo ua leva ona afaina.
    2. Foliga foliga. Ole vaega lea ua masani ona le amanaia. O le sili ona manuia mai le vaʻai i foliga vaʻai o se tagata ulu o se laʻau. Tamaitai ma foliga oval foliga foliga o le a toetoe lava o soo se laulu. Ma se foliga lapotopoto foliga, e fautuaina e taofi lau filifiliga i luga o se lauulu i le uumi o le umi. Lenei ona o le tele volumenous ma uumi lauulu oti mafai vaaia vaʻaia faʻateleina foliga sili atu. O se mea e le masani ai i foliga o foliga, e afaina ai le filifiliga o lauulu sulu, e pupula faʻataʻamilomilo alafau. O pulufulu pipi, e mautinoa lava e le talafeagai mo ia ituaiga. Ae o lauulu lauulu, uumi pe uumi umi, e mafai ona taʻalo i lima.
    3. Tuputupu ae ma tino. I le tepa muamua, nei tapulaʻa e ono le fesoʻotaʻi ma le filifiliga o lauulu. Ae o le mea moni, e le tatau ona le amanaiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fafine e foliga lalagaina e seasea fiafia i ni pupuʻu pupuʻu, lea e iai se faʻamalamalamaga talafeagai: a tuʻufaʻatasia laupepa tetele ma laʻau tipi puʻupuʻu, ua solia vaega, ua le amanaia e isi. Ae i teineiti laiti o pupuu tino ma vaega laiti o le tino, tele, uumi 'ulu lava a foliga foliga valea.

    Faataʻitaʻiga o lauulu ulu

    Lauulu "Kare" e sili ona lauiloa i le au tamaʻitaʻi o loʻo anaʻai ia galugalugotoʻa. Aemaise lava le masani ona latou agaʻi i ai i le laulu o lauulu. Ae ui i lea, o lenei lauulu 'oti e leai ni tapulaʻa manino ma ono talafeagai ma lauulu o soʻo se umi. O le tagata faʻataʻitaʻitele tomai faʻapipiʻi o le a mafai ona filifilia se lauulu fulufulu mo soʻo se foliga foliga ma isi faʻailoga taua. I le lalolagi faapolofesa, o ia ituaiga laulu ua leva ona mafaufauina lautele. O le lelei o se sikuea o lona mafai ona nana le atoatoa, i foliga ma foliga, ma o nisi taimi e iai ni mea sese i le tino. Ina ia faia lea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faʻapitoa i lau matata.

    Lauulu ulu o le a sili faʻamanuiaina i le i ai o paʻu vaivai ma seasea. O se vala o le lauulu 'ulu o le mafai e faigofie ona suia lona foliga, moni i se mataupu o minute, lea o le a faʻatagaina oe e faia ni ata fou i taimi uma. Tina ma mafai ona faʻamamafaina tamaititi ma tagata taʻitoʻatasi ma le fesoasoani o isi uiga - faʻaopoopoga o mea fai, ma isi. O lenei lauulu lauulu e faigofie lava ona fai ia oe lava, e leʻo le puʻupuʻu ma le laulu umi. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea le i ai o se fulufulu fulufulu ma ni mea faʻapipiʻi auala i le ituaiga o varnish, foam and styling gel.

    Lui lauulu E manatu sili ona lelei mo le tipiina o lauulu i luga ole uumi. O le uigaese o lenei 'oti ulu o le agamalu ma le matagofie o foliga o le ata na faia ma lana fesoasoani. O le cascade o le a mafai ona faamamafaina foliga o foliga, ao faigofie ona nana le le atoatoa ma faamamafaina lelei. O lenei fale 'ulu e faigofie ona faʻaʻofuina i le fale. Foi, ma se lata, e mafai ona faigofie ona e sau i luga ma se fou foliga faʻaaogaina uiga eseese mo le lauulu. Ma ina ia vaʻaia mataʻina, leai le tele o le taimi, o le a lava le faʻaaogaina naʻo le faʻaletonu o lauulu.

    Lauulu "Ladder" Fetaui lelei faapitoa mo lauulu umi. I nisi auala, e talitutusa ma Cascade: lauulu e tipi foi i faaputuga, ae le o se aofaiga. O le faiga mo lenei lauulu 'ulu na ala mai i se taimi ua leva, ae o lenei mea e le avea ai ma mea tuai. E tumau pea lenei mea, pei o le tele o tausaga ua mavae, o le auala lava lea e tasi e maua ai le lauulu, ae a le aveesea lona umi. Vaʻaia faʻapitoa vaʻaia foliga i fafine e maoaʻe lona lauulu. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona latou maua se ovata pe faʻafoliga ituaiga foliga ma sili atu pe a le puupuu.

    Poʻo le a lava le lauulu i luga o le laulu malulu e te le filifilia, manatua e le lava le mafai ona e filifilia le sili ona 'aitele. E tutusa lava le taua o le faʻaopopoina o fulufulu faʻaopopo foliga o le ufiufi lelei ma masani, le faʻaaogaina o matapulepule ma le balms, faʻapea foi ma le faʻaititia o le faʻaaogaina o masini eletise leaga e pei o curling uons, uʻamea, curls, ma isi.

    O le a le averesi o le umi o le lauulu?

    Ina ia puipuia le le malamalama i le va o le teine ​​fulufulu ma le tagata o tausia, le lalolagi faʻaolaina faʻalauiloaina faʻapitoa tapulaʻa ma tele mo lauulu taitasi. O lauulu pupuu ua manatu o latou ia e le aapa i le 15 cm, ma umi - sili atu i le 25 cm. Mai le 15 i le 25 cm le averesi le umi o le lauulu. I le ma lea i le fuaina o le tele o curls i le senitimita, o loʻo i ai foi se avanoa vaʻaia.

    O lenei lauulu 'ulu e tatau ona tu i le va o le ogatotonu o le taliga ma le tauʻau tauau (e le o lalo).

    O ulu mo lauulu laulu foliga foliga lelei i pe leai ni 'auʻaunaga

    Ose avanoa sui mo le lelei mo soʻo se ata. O le 10 cm le lautele e maua ai se tele tele o filifiliga 'eseʻese o laʻau, lauulu ma lauulu. This is the versatility o umi umi lauulu.

    Tekonolosi tipiina lauulu lauulu

    O ulu mo lauulu lauulu e manatu e uumi ma sili atu faigata ona faʻatinoina ona o le auga o lea ituaiga e pulu. E taua le manatua o oe e le mafai ona tipiina uma curls i se averesi umi i le taimi e tasi i so o se mataupu, e tatau ona e faia lea lemu, galue ma laina taʻitasi eseese.

    Faaali lauulu:

    • o mea faigaluega e tatau ona e faʻaogaina naʻo le seleulu mafolafola, o le a faʻafuaseʻi ona atili ai ona matagofie lauulu i le tipi
    • e tatau ona susu susu le laʻau, ma e faigofie ona tatala ma selu,
    • e naʻo le lauulu e tatau ona fai ile toeitiiti mago,
    • Ae le i galue ma se lauulu, e tatau ona tipi ese vae vaevaeina ma leaga motugaafa,
    • e sili atu le vaeluaina le ulu i ni vaega ma galulue faʻatasi ma taʻitasi,
    • E mafai ona e faapuʻupuʻu ile umi e te manaʻo ai.

    i le faaiuga o le faʻagasologa oe manaʻomia ona aveese uma le kulimi ma siaki le lauulu.

    Filifilia o se lauulu i le foliga foliga

    Ina ia fausia se sili teuteuina ata, o le talafeagai feusuaʻiga manaʻomia e mafaufau i mea taua uma pe a filifilia se lauulu. O le tasi oi latou o le masani o foliga. Ina ia filifilia le saʻo lauulu lauʻeleʻele, oe manaʻomia le suesue ma le totoʻa o vaega o ou foliga.

    Mo teineiti ma foliga oval ma lauulu lauulu, e leai ni tapulaa faʻapitoa faʻapitoa i luga o le filifiliga o lauulu. Afai o le foliga e i ai se foliga foliga umi, ona avea lea ma uʻumi uumi sikoa o le a sili atu filifiliga lelei. Teine ma se sikuea foliga e matua le fautuaina e faia ni lauulu pipiʻi lalafi i le auvae. E naʻo le faʻaopopoina o le aofaʻi i foliga ma fai atili lapotopoto.

    Aua le faia se mea e tasi. Ole fiamata ma le umi o le a foliga sili atu le matagofie. Vaeluaina e tatau ona toso, asymmetric, ina ia aua le faʻaopopoina le tele i foliga.

    O ulu mo lauulu laʻititi ulu mo foliga lapotopoto e le tatau ona maualuga atu nai lo le auvae, ina ia aua neʻi faʻaopopo laina lapisi i foliga. O se filifiliga lelei o le avea o se sikuea faʻatele e leai ni pa. A e faia ni bangs, ona pau lea o le asymmetric ma multilayer. O le pupuʻu piki poʻo le pixie o le a foliga faʻalelei foʻi. Ua fautuaina e aloese mai le tetea.

    O le faʻataʻitaʻiga o le auala e fai ai se lauulu i luga o lou lava lauulu o loʻo feololo.

    Afai o le foliga foliga foliga tafatolu pe fatu-fatu, e le fautuaina e taofi ma faapuupuuina lou lauulu tele. Ina ia vaʻai vaʻai i le pito i lalo, o le lauulu e tatau ona matua tele ma faʻamaeʻa leai se sili atu nai lo tauau tauʻau. O le kapeti faaumiumi o le a avea ai foliga o foliga sili atu faaalia, ma le auvae lapopoa.

    Afai o le pito i luga o mata e lautele, ma le muaulu e maualuga, ona mafai lea ona e faia sina laupepa pu ma se umi agai atu i le alafau.

    I teineiti ma foliga pir-foliga, o le lauulu fulufulu e tatau ona sili atu le umi nai lo le pipio lea ina ia aua le faia foliga vaʻaia mamafa. A mimilo e le umi bang o le a foliga sili ona lelei. Mo teineiti ei ai foliga faʻapipiʻi foliga, filifilia o se laulu e matua faigofie lava, talu ai e tutusa tutusa. Pau lava le faʻasaina atonu o sele, pe afai o le lauulu umi e i luga aʻe o pipi.

    O le ata o le a faʻaatoatoaina faʻapitoa asymmetric multi-layer bangs.

    Manatu i laʻua fulufulu mata

    A filifilia se lauulu lauulu mo lauulu-umi lauulu ma galugalu curls, oe tatau ona mafaufau:

    • o le umi ma le mafiafia o curls,
    • foliga ma le ulu
    • lauulu.

    O teuteuga pupuu i taimi uma lava i faiga: bob square, sikuea masani, pixie. Latou faʻaopoopo soʻo se foliga foliga ma, pe a manaʻomia, e mafai ona latou suia e tusa ma le fiafia a le tagata o tausia. O nei fulufulu o le a sili foliga i teineiti ma le maualalo o lona muaulu.I luga o lauulu enaena, o lenei filifiliga o le a foliga masani tele ma le tofo.

    O se lauulu 'ulu e mafai ona faʻaopoopo faʻalelei e se asymmetric volumetric bang.

    Trendy o le a avea ma se lauulu i le pipi ma a matagofie galugalu, ma elemene o le faatamala. Masalo e le o tagata uma o le a fiafia i ai, ae o le a mautinoa mautinoa faamamafaina ai le fafine. E mafai foi ona e faʻaopopoina laina ma fesuiaiga, o lenei laʻei lauulu e sili ona lelei mo teine ​​lauulu ma le maualalo o lona muaulu.

    O aso uma, ua maeʻa faʻatulafonoina e laʻau lauulu ma malumalu luluina. E alu lelei i latou ma ituaiga kapeti, faʻafefeteʻe, lauulu pupuu, poʻo fesuiaʻiga o le mohawk. O le umi o le laulu i malumalu e mafai ona e filifilia soʻo se mea. O lenei ituaiga lauulu tipi e talafeagai mo toetoe o foliga uma, sei vagana ai sikuea.

    Afai e te manaʻo e tuua se umi umi, ona avea lea o le apefai poʻo isi lauulu i le foliga faʻasolosolo o le a fetaui mo teineiti ma ula ulavale. Teine ma lona muaulu maualuga o le a teuteuina teuteu i soʻo se pa.

    Filifiliga oti lauulu filifiliga

    O lauulu mo lauulu feololo lauulu e mafai ona faigofie ona fatufatuga pe a e fesuisuiai ma le rocker poʻo le sitaili faʻaola. Ole fulufulu uʻu ma le nape faʻatasi ai ma vilivae o se lanu le masani ai o le a fesoasoani e tu i fafo mai le motu o tagata ma faʻaopopo soʻo se ata e le masani ai.

    E tulaga ese lava pei ona foliga mai, Hollywood curls o taimi uma lava e taofia ai le tulaga o le "fausaga lauulu", pe a latou faʻaopopo le femininai, faʻaalia ma faamamafaina le matagofie o le natura. O pulu umi i luga o le lauulu laulu o le a faia le tutusa foliga Hollywood, ma o le a teuteuina se teine ​​ma soʻo se foliga foliga ma lauulu lauulu.

    Mo tagata e faʻaalia foliga o alafau, o le puʻupuʻu o le pulu e aunoa ma le pa, e lelei, e foliga sili ona matagofie i tagata laulu.

    Oti mo lauulu mafiafia lauulu

    Mafiafia faʻaopopo le telega ma le faʻamaoni i curls, ma faʻapena ai ona faʻatupuina le aʻafiaga o "mane" poʻo le faaputuga. Faatasi ai ma lenei ituaiga lauulu, e faigofie lava le faia o soʻo se laulu poʻo ni laulu niniʻi, aua ua lava lea e faʻataʻutaʻu ai pito, ma i le taimi lava e faʻaitiitia le voluma e aunoa ma le tele o faigata.

    Ae afai e manifinifi foi le laulu mafiafia, e le faigofie le teuteuina o latou. O loʻo latou manaʻomia le faʻaauau pea pea le atili

    Talu ai curls e masani matutu ma magaugofie, e le tatau ona masani ona faʻaaoga se fulufulu laʻau, auli poʻo curling uʻamea, e mafai ona faʻaleagaina atoa o latou fausaga. O loʻo umiaina le laʻau mafiafia ma le puʻeina o loʻo taofia fua mo lauulu e manaʻomia le teuteuina tumau poʻo le faʻasaʻo. O le cascade e sili ona lelei, aua o le lauulu o le a sili atu le faigofie ma o le a sili atu le faigofie ona tausia i latou.

    O le puʻupuʻu lele o faasitepu e talafeagai foʻi mo teineiti ei ai le tino mafiafia. Na te aveese le vaega o lauulu i tafatafa o foliga, ae o le pupula matagofie e tumau lava. Kare i luga o le tauau laina e faʻatulaga lelei mo fulufulu ma lauulu lauulu, ona o le tele o paʻu ua aveʻesea, ma le faʻamalosia ma le matagofie o le mata o le faʻamamafaina.

    E le fautuaina e faapuʻupu le umi umi e tele lava mo teineiti e mafiafia ma mafiafia lauulu, aua o lenei mea e avea ai le laulu foliga sili lalelei ma le fetaui. I totonu o filifiliga mo lauulu i le puupuu le umi, o le Fuet haircut e lelei.

    I lenei tulaga, o le pito i tua o le ulu e mafai ona tipi puʻupuʻu lava, ma isi uma curls e vaʻaia vaʻaia, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻu i fafo le tele.

    Oti mo lauulu manifinifi lauulu

    I le laulu manifinifi, faapea foi ma le mafiafia, e le fautuaina i le faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu poʻo le faʻameaʻai a le uila, aua o le lauulu o le a avea se matuia faʻaleagaina O lauulu e manaʻomia le teuteuina o loʻo iloa lelei e le talafeagai i lenei filifiliga. O le saʻo filifilia o lauulu e mafai ona faʻafaigofieina le tausiga o ia lauulu ma faʻaalia atili lo latou usiusitaʻi.

    Lauulu e fetaui ma lenei ituaiga o lauulu:

    1. Toe faʻafouina Cascade - se lauulu lauulu e fesoasoani ia foliga sili atu i le aso e le manaʻomia ni sitaili. E eseʻese mai le tulaga masani i le atoatoa asymmetry ma "masaesae pito", ma faʻapena lelei ona tuʻufaʻatasia ma bangs.
    2. Bob - O se lauulu fulufulu talafeagai mo le toetoe lava o ituaiga uma o foliga. Fesoasoani e faʻasaoina le aofaʻiga masani o lauulu ma foʻia le faʻafitauli i le selu faigata. Se pulupulu asimu ma se faʻaputuga pa o le a faʻamamafaina atoatoa uma faʻagasologa o laina o foliga.

    Oti moʻe ina ua mavae pemita

    O le uiga ese o le biochemical wave o lena, pei o le masani curls, o le a tumau na o ni nai masina. E le fautuaina le faʻaogaina o se uʻamea poʻo le uʻamea faʻataʻavaleina e aunoa ma le puipuia faʻaasa ona o suiga i le fausaga o lauulu natura. O le iʻuga o le malosi ma ofu mafiafia.

    O galu foliga foliga lelei ma ituaiga uma o foliga. O fulufulu lapoa e masani lava ona tuʻufaʻatasia luga o lauulu o se vaeluaga umi filifiliga. O le lauulu lauʻeleʻele e faʻalagolago foʻi i le lapoa o le curls - e le tatau ona faʻaitiitia tele le averesi umi mo teineiti ma curls o laiti lapoa.

    Bangs e le talafeagai foi mo lenei ituaiga o lauulu.

    Filifiliga ma faʻailoga

    O ulu mo lauulu laulu e mafai ona faʻaleleia ma ni 'ie. Ae a filifilia se lauulu, e taua le filifili pe o le 'au e fetaui ma le aotelega o le ata. E mafai ona ia faʻamamafa atoatoa le punoua o laina o foliga, ae aua nei galo e mafai ona faʻaopopoina le matua.

    Ma lauulu lauulu e le mafai ona e faia se pupu tutusa ma tutusa, o le a faʻaopopoina le tele i foliga. Aua le taia teine ​​i le maualalo o latou muaulu -eseese foliga eseese. Asymmetric ma volumenous o filo o le a fetaui ma tagata e fiafia i le itu vavaega.

    Afai o le vaeluaina e tutusa ma tutusa, ona oso mai lea i se foliga o se matapogia o le a matagofie faʻaopopo se laʻei lauulu: pupuʻu i luga aʻe o mata o mata ma uʻimata itu uumi o le a avea ma foliga matagofie mo le mata. O pulu umi e faʻaosofia ai le ata o fulufulu lauulu, e le mafai e se vaʻaiga faʻateleina ona tausaga ma e fetaui lelei i soʻo se foliga o foliga.

    Fugafulu e aunoa ma ni 'ie

    Ole tele o lauulu mo le laititi o laulu foliga foliga manaia e aunoa ma ni mea faʻapaʻu. O le cascade sa i ai pea ma o le a sili filifiliga, e foliga matagofie i soʻo se umi ma fetaui i soʻo se foliga foliga, o le a fesoasoani e faʻasaʻo ai. Afai o foliga o foliga e faʻaʻumiʻumi pe ova, ona e sili ai lea pe a tuu i le voluma latalata i pipi ma auvae.

    I luga o le lapotopoto pe sikuea foliga, o manoa e pa'ū i luga o alafau o le a foliga sili atu. O le a fesoasoani lea e aveese le lapotopoto o foliga, ma fetuunai laina.

    Le fiafia i luga o le uumi o lauulu lauulu

    Lapisi ma fulufulu tutusa lauulu o le umi faʻaopopo o le a faʻaopopo le matagofie ma le lalelei i teine ​​taʻitasi, pe a latou faʻatagaina oe e faʻateleina pe faʻaititia le tele i soʻo se taimi. E faigata tele ona maua le atoatoa simetry o laina i luga o le lauulu lauulu, o lea e mafai e tagata umi o le ogatotonu umi e mafai ona filifilia ni 'oti ulu e tusa ai ma le ituaiga o cascade, puʻupuʻu lele o faasitepu po o gavrosh.

    Ina ia maua le sili ona matagofie filifiliga, e tatau ona e amata mai au oe lava fiafia, foliga foliga ma lauulu fausaga.

    Faʻafefea ona faʻauʻu i lauulu migimigi?

    Ina ia fausia le lauulu atoatoa lelei, e tatau ona tuʻufaʻatasia uma vaega o lauulu i se sopo lelei. O lenei faʻaiʻuga e mafai ona ausia faʻaaogaina faʻauʻuga. O lenei metotia o le gatasi o le tele o laina taʻitasi, a o le matauina o le saʻo umi ma le itu na tipi ai le uʻu.

    O lenei faʻatagaina oe e maua le lamolemole, natura ma le manaʻomia foliga, e aunoa ma le leiloa o le umi. I luga o le laulu malulu ala i lenei auala, oe mafai aveeseina le tele o voluma ma matua faigofie tausiga. E faʻapea foi i lenei auala, e mafai ona e faʻafaigofieina le tutusa o vae o foliga ile faʻaititia le tele i se vaega vaega ole ulu.

    Lauulu mo la ulavale lauulu mimita

    Tina ma le ulaula lauulu e le fautuaina e faapuupuuina le averesi umi umi tele, aua o lenei faatupuina foliga mataga. O na lauulu o le a pipii i fafo, ma e faigata tele le mamanuina. O lauulu fulufulu asimeti e le manaʻomia ni sitaili. E aoga foi le lafoaia o lavelave filifiliga mo lauulu. Ile mea lea ole a faamamafaina ai le le talafeagai ma le lalelei o laina.

    Ina ia faia le lalelei foliga manaia i le aluga o taimi, e tatau ona faʻaogaina auala o le faʻamau. E manaʻomia le lauulu malulu faʻalelei sili atu.

    Lauulu mea teuteu mo lauulu laulu

    E matuu mago le lauulu lauulu i lona fausaga, ma e matua faasaina le faʻaaogaina o faʻamamago sui. Ina ia fausia le laei sili ona lelei, e tele ni vaʻalele ese, faʻamalama, balms, lotions ma masks. E naʻo oe e filifilia mea e maua ai faʻaopoopoga meaʻai ma tausiga.

    I totonu o sili lauiloa ma aoga auala:

    • TIGI Moega Heady Foxy Curls Extreme Curl Mousse - o le mousse, e faia faapitoa mo fulufulu laulu, faʻaosofia le tele o voluma ma lagolagoina styling mo se taimi umi,
    • Revlon Tomai Faʻapitoa Masters Curly Fanaticurls - se tagata faʻamalosi o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia manoa leaga ma matua faʻamamafa lauulu uma, o loʻo iai se aʻafiaga o le vevela faʻasa,
    • Moroccanoil Intense Curl Cream - lauulu kulimi e fetaui lelei faʻatulagaina, faʻalelei teuteuga ma maua ai taumafa ma le faʻamaloloina,
    • Schwarzkopf Tomai Faapitoa Osis Style Curl Honey - Fesoasoani e faʻaumatia sili tele ma le matagofie o lauulu, faʻamamafa taʻitasi taʻutaʻua, faia ia mausali ma ofuvae.

    Mo eseese ituaiga o lauulu, o tino mo lauulu lauulu e eseese a latou foliga. O le averesi le umi o se filifiliga lautele mo toetoe o teineiti uma ma soʻo se foliga foliga. Ina ia filifilia le sili atoatoa filifiliga mo oe lava, oe manaʻomia le suʻesuʻeina o oe lava vaega o le ulu ma naʻo le maeʻa lena ona faʻasolosolo atu i le lauulu laʻau.

    Faʻalauiloa e Hadesx (Ismailova Eva)

    Mataupu tusia E. Chaykina

    I luga o le lauulu uumi

    Ova laʻititi e paʻu ese i luga o tauau i lalo o tauau foliga masani ma matagofie. Ole vaega autu e mafai ona faʻautu i luga o le pale poʻo ni manoa faʻavaʻa o foliga. O le fulufulu faia na faia e tusa ai ma le sitepu mataupu faʻatupu ai le tele e aunoa ma le aafiaga o mamafa. I luga o le malulu o lauulu, o laulau e lautele le "pitch". E maua ai i le laulu foliga foliga manaia ma manino. Ae sili atu le teena o le umi i lalo o tauau, talu ai o ia ituaiga laulu e manaʻomia le lalelei sitaili.

    Ole masani ma ua teuteuina ile faʻaaliga ile laʻau ua saunia e le faʻauʻuga ole fesoasoani.

    Ae o mea laʻau tipi mo le laʻititi o loimata o loʻo i ai ma pe faʻafefea ona latou faia o loʻo faʻamatalaina auiliili iinei.

    O filifiliga uma lauulu e maua i luga o le 3 manatu autu:

      cascade (faʻatagaina oe e faʻaititia le tele o voluma ma faʻafaigofie lauulu),

    I luga o le vitio - o le a se lauulu mo le laulu laulu foliga ono foliga e le manaʻomia sitaili:

    Afai e malo le laulu ma migimigi, e lelei le tino. O le laa foliga e le masani ai i luga o le laulu malulu. Ole fua autu ole pupulaʻi ile pito i luga ole ulu. A e manaʻomia ona e ave ni malamalama māmā, o laina i tua o le ulu ua olo. O le tulaga o unta i tulaga eseese faʻafoliga o se lauulu mo soo se foliga foliga.

    Mo le faʻataʻamilomilo, ua lava le faʻaaogaina o le busing poʻo le mousse i fasi mama. Faʻaoga ou tamailima e faʻaopopo le laulu i lou lauulu.

    Ae o le mea e fai ai le fulufulu mo puʻupuʻu tamaʻitaʻi haircuts mo lauulu malulu.

    Afai e te le manaʻomia se leo manino i luga, e tatau ona e faʻamuamua le "apefai". O se fulufulu ua i ai le faʻamamafa sili i laina o faʻailoga o foliga. O pupuu puupuu e tu latalata i le mata, o le uumi e latalata ile tua o le ulu. O sea laulu e mafai ona i ai i le sasa poʻo le le tumau. O le isi filifiliga ma le faʻamamafa i le faʻaola voluma o se sikuea faʻatele. Ae e le fautuaina e fai i luga o laina faigata. Aunoa ma le faaeteete teuteu, o le laulu e sui i se tafatolu.

    Le filifiliga sili ona faʻamomoi ole "rhapsody". O lenei hairstyle e fesoʻotaʻi elemene o le kaskade ma apefai. O se lauulu 'ulu e talafeagai mo lauulu manifinifi, aua e maua ai i le laulu le laʻasaga manaʻo ma foliga. Volume o loʻo tuʻuina faʻatasi i le pito i tua o le ulu ma autafa itu. Le nuʻu autu o le laʻititi laʻititi sala o faʻutuaga.

    I luga o lauulu lauulu

    O le umi o le laulu e aoga ma lautele. O manoa e oʻo atu i le maualuga o le auvae, tauau poʻo ni nai centimita i lalo. Ole mea sili lea mo se lauulu mo le laulu ole laulu, e maeʻa lelei le teuteuina ole laulu ile foliga. Faiga lauulu masani e manaʻomia ai le laʻititi laʻei:

    O le sikuea tuai e tutusa lelei mo moli galu ma uila uʻu. O le umi o manoa i le auvae pe itiiti ifo teisi. Afai e manifinifi le laulu, e talafeagai le kapeti faauu. O lenei hairstyle e faapaleniina le oval o foliga mai lalo, lea e lelei mo se tafatolu pe umi foliga.

    O le foliga o se sikuea e mafai:

    O se laʻau umi e oti ai le laulu o le bob fulufulu e sologa lelei ma se lapotopoto ma foliga tutusa o foliga. O le eseesega autu mai le sikuea o le faʻalauteleina o pito i luma. O lauulu i le pito i tua o le ulu ua faapuupuuina, ua fausia ai se lamolemole laina. Mo fulufulu lauulu, o le faʻauʻu 'ava lelei, e talafeagai ai, lea e faʻaalia ai le usitaʻi i fa' curls. O le uumi "tauau-uumi" piʻo foliga fafine. Ae o sea lauulu sulu na o talafeagai mo lauulu vaivai.

    O Bob e faʻapipiʻi faʻataʻutaʻu e faʻaʻumiʻumi ai le ova o foliga, faʻamatalaina le matagofie.E le pei o se laina sao, e le manaʻomia le teuina lavelave lena ituaiga pu.

    Ae o le a le ituaiga laʻeiʻulu mafai mo le manifinifi laulu lauulu o umi, e mafai ona e vaʻai i lenei tusitusiga.

    Mo se puʻupuʻu

    Ole puʻeleʻau lauulu e manaʻomia le le lava ole tausiga, ile sulugatiti e foliga e faʻatamaitai. Mo faʻataʻitaʻiga atoa, ua lava le fufuluina o lou lauulu masani, ona faʻamalulu lea faʻamago lou lauulu i se fulufulu laʻau. I manoa umi i luga aʻe o le auvae, o nei oti oti foliga sili atu:

      pixies (mo le mautu ma semi-maʻimau),

    O tipi lauulu Pixie e faasino i le tele-vaega, taulai i le pale. Fetaui lava mo lauulu faigata, usitai. O nonoa pito uumi i luma, puupuu i autafa e faia ai se le tutusa o ata. I ofu manifinifi ma le malu, o le laulu e maua ai le "aafiaga o le peni". Faatasi ai ma le fesoasoani a se fulufulu laʻau ma le styling gel, o le saʻo o lauulu i le 5 - 10 minute ua liua i le "artistic mess."

    O manoa uumi o lauulu 'selu e selu i tua pe i le itu.

    Garson haircut - O lenei faiga masani lauulu "I lalo ole tama." E foliga toa, e le manaʻomia ni lavelave faʻalelei. O pupuuli pito i tua o le ulu o loʻo tuʻu faʻatasi ma ni uumi i luma. E le pei o pixies, o le sili laʻititi-lea laulu tipi. Faʻatasia ma 'ie o foliga eseese ma lautele: tuʻusaʻo, faʻataʻimilo poʻo le faʻapitoa. E ala i le suiina o ata, e mafai ona faia lamolemole pe teisi tousled. I le mataupu lona lua, o manoa taʻitasi ua tufatufaina faʻaaogaina wax. O le fulufulu lauulu e taulaʻi i le foliga, e maua ai le teteʻe i se sikuea foliga.

    Pulu puupuu ua faʻauʻuina ma faʻasoʻo i ni suiga. O fulufulu e uuina i le foliga faʻapitoa, e maua ai le fetaui lelei ie filo. I luga o le laulu malulu, a fulufulu asimetric ma faauu pito o filo foliga lelei. O lenei lauulu 'ulu e tuʻufaʻatasia ma toetoe o soʻo se foliga o foliga.

    Ina ia faʻamamaina laʻititi ma faigata, o se taʻavale faʻapitoa e talafeagai.

    Classic sikuea maualuga le umi i le auvae e fau, pe a manaʻomia, faʻateleina le voluma. I luga o le malolo o laʻua ma ulavale, o se faʻavasega ata o le lauulu e foliga lelei. Fuafua i le ula ma le sitaili o laei, e mafai ona e tuʻuina i ai le aʻafiaga o "susu susu" poʻo le faia o sitaili i le retro sitaili. Faʻauʻuga kapeta ma le fesoasoani o styling gel liliuina i le "ragged" lauulu.

    Aurora Fugafulu o se fesuiaiga o faʻataʻitaʻiga ma se vavaeeseina i foliga o solofanua. O le tele o le "pulou" ua faʻatasia ma se peʻa i le pito i tua o le ulu ma milo fasi. O le sili le mataʻina o le umi i le auvae. Faauuga o fautuaga ma manifinifi seleulu aumaia faigofie i le tipiina.

    Cascading "fulu" i le tua o le ulu vaʻaia fai le ua e umi, taulai atu i ai.

    Faaiuga

    E fulufulua lauulu e foliga i se fafine, ae faatupuina faʻafitauli pe a tuʻua. E tele lauulu e le manaʻomia le lavelave faʻalelei. O se lauulu 'ulu e le manaʻomia ai le lalagaina o sitaili o se auala e faʻaliliu ai curls i se sitaili laulu leai se faʻalavelave. O le tele lava o taimi e puupuu ma le lauulu lauulu e le manaʻomia le tausiga lavelave.

    O uumi uumi e ono avea ma foliga o le "leona leona," lea e manaʻomia ai le lalelei o sitaili. O le oloa o le a avea ma lauulu-laina lauulu e faʻavae i luga o se kaseti poʻo se kapeti umi. Ae sili le musu mai ile patu, aua e ao ona faʻasaʻo i aso uma.

    O a mea fulufulu e talafeagai mo manifinifi laʻititi ma seasea lauulu lauulu o le umi

    E ui lava i le mea moni o lauulu lauulu i soʻo se mea foliga foliga sili tele nai lo lurus, latou te manifinifi foi ma le lautele. Lenei e ono mafai ona mafua i genetics poʻo le faʻaiuga o tausaga e faatatau i suiga, umi faaumaina o vailaau, le talafeagai tausiga.

    Mo ia tulaga, tagata tomai faapitoa fautuaina multilevel, tele-vaega lauulu oti.

    • Faasologa - le lauulu tipi mai le pale i pito e faʻatulagaina, faʻaopopo le isi voluma.
    • Apefai - luma lauulu laʻuina i sitepu.
    • Aurora - mo lenei hairstyle o loʻo faʻailoaina i se pale tele, ona - o taʻamilosaga tafe i se lata.
    • Rhapsody - o le lauulu taofi lona umi, o laʻasaga e fausia i se matau taimi i se mamao tele mai le tasi ma le isi.
    • Italia - o le lauulu tipi i itu ma i le muaulu, tutusa tutusa tumau pea i tua o le ulu.
    • Faauu kapeta - le lauulu sasaina i le umi atoa.

    Faʻauʻuga ma faʻamamaʻi luga lauulu lauulu e le o vaʻaia, ae faia se sao i le fausiaina o le tele

    Mo mafiafia ma mamafa mamafa

    O le averesi umi e manatu sili ona lelei mo mamafa lauulu lauulu, siliʻutuʻuga lauulu 'ulu - apefai, cascade, sikuea, pi o le a talafeagai i luga o latou. O 'oti ulu "cascade" ma le "apefai" e taʻua i nisi taimi o "multi-layer bean."

    Filifili filifiliga:

    • masani (sasaʻo) - laina vavaeina ua faʻaalia manino lelei, le masani ai le lalagaina o laulu o le a maua ai le tele ma matagofie
    • ma se pulou - o se isi faʻapipiʻi ua fausia i le pito i luga o le ulu,
    • ma ma aunoa bangs.

    Bob lauulu filifiliga:

    • o lauulu i le pito i tua o le ulu ua tipi i ni sitepu, e leai se vaega o vaeluaina,
    • elongated bob - o le umi o le lauulu e le suia, o le fulufulu mata e mafai ona faia i se lamolemole suiga poʻo le maʻai mai le tua o le ulu i le pito i luma,
    • bob-bob - o le lauulu laʻulu pito i luma e tutusa ma le pulu, e sili atu lona alu aʻe mai le pito i tua,
    • asymmetric bean - o se sili atu faʻamalosi lomiga, curls tufatufaina tutusa, o nisi taimi le talafeagai le faʻavaeina ua faia.

    Lauulu filifiliga e aunoa ma le teuteuina

    E le manaʻomia le tele o le taimi e fai ai le laulu o laulu mo lauulu, ona e faʻaalia le vaʻai faʻaonapo nei mo lauulu foliga e masani ai, faʻalenatura faʻaleaga, ma mea o loʻo faia e le tagata.

    O ulu e le manaʻomia le teuteuina:

    • Faʻaulu - loka ea foliga sili atu e aunoa ma le faʻailoaina,
    • Gavrosh - lenei fulufulu ua i ai se "salon manatua", o ona foliga e tumau e le suia pe a uma ona fufuluina lau lauulu, moe pe selu,
    • cascade, apefai, bob, faauu sikuea e le manaʻomia foʻi le lavelaveina o sitaili, naʻo le faasoasoaina o se faasiʻusiʻeu poʻo se musu i ou lima e ala i lou lauulu,
    • pixies - faaumiumi, ma faauuga, ma faaumiumi au - o le styling o le a le mafua ai le tele o faalavelave.

    Filifiliga o lauulu e tusa ma foliga foliga

    A sao filifilia lauulu mafai ona avatua foliga sili atu foliga, nana nisi "sese" foliga.

    Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e masani oe i fautuaga a stylists mo le filifilia o se lauulu.

    • Tagata e ona faataamilo foliga e tatau ona filifilia lauulu ma se pale tele - o lenei o le a vaʻaia vaʻaia i luga: cascade, apefai, sikuea, pi.
    • Oval foliga e maua ai e sili atu filifiliga. Oe mafai gafatia asymmetry, fufuluina wiski ma isi mafaufauga. Itu sisi curls faavaa ma teisi faataamilo i le foliga.
    • Tamaitai ma se foliga atoa e tatau ona filifilia ni lauulu ma le lautele asymmetrical bang po o le vaeluaina. Mo lenei mea, 'oti ulu, lavelave, rhapsody, masani sikuea, elongated bean e talafeagai.
    • E eseese lava filifiliga e oti ai le ulu e fetaui ma se foliga faʻataʻamilomilo.
    • Mo le teineititi ma foliga "sikuea", o le filifiliga sili ona lelei o se kapeti faʻauʻu.

    Tuufaatasiga o fulufulu paʻu ma 'ie

    E masani lava ona masani ai lauulu mo le laulu o lo o iai le laulu ma 'auiʻaga, ei ai o latou lava faʻailoga i luga ole laʻulu lauulu.

    • pe a filifilia se lauulu e tatau ona faʻavae i luga o le fausaga o lauulu ma le ituaiga o curls (ofuvae uʻamea, curls, galu),
    • lauulu lauulu e masani lava ulavale, e mafai ona faigata tele ia tutoʻatasi tausia le foliga na faia e le matai,
    • 'aui i luga o lauulu e manaʻomia faapitoa le tausiga i aso uma,
    • filifilia lelei ma faʻataʻitaʻi ni mea e fai ai le laulu, nana le le atoatoa o foliga, e mafai ona suia ona foliga.

    Filifiliga ma faʻailoga

    O se lauulu 'ulu i luga o laulu lauulu laulu e mafai ona vaʻaia faʻafiafiaina ma se feteʻenaʻi lelei pa:

    • lauulu lauʻeleʻele faʻatagaina oe e ofuina le fesuiʻi ma "faʻaoso" pito i ai, i nisi tulaga e mafai ona faʻataʻitaʻia se puʻupuʻu puʻupuʻu
    • ni mea taugofie, mamafa le foliga, e seasea faʻaaogaina,
    • o le apefai ma le pa ua fautuaina mo le faʻafefete oval foliga, e sili foliga tutusa,
    • 'ie mo bob' oti fuga e talafeagai mo soʻo se foliga foliga, e ui i lea, o lenei laʻau lauulu e sili atu ona faʻatagaina le faʻataʻamilomilo i galugalu, ae leʻo le laʻititi ulu
    • O se fulufulu bob ua matua fetaui lelei ma soʻo ni paʻepaʻe: o le faʻapipiʻi o le a uumiina le lapotopoto foliga, o se laina sao o le a faʻalelei le sikuea ituaiga, puʻupuʻu poʻo le uumi o le a fetuunai le tele o le muaulu.

    Feololo lauulu lauulu

    Caret o se lauulu lauulu lautele mo soʻo se ituaiga foliga ma mo soʻo se matua, ae e taua le filifilia o le "lau" filifiliga.

    • O le kapeti masani e aofia ai laina sao, ae i luga o le lauulu lauulu e foliga mai e masani ma manaia.
    • Le kapeta faauu o le a fetaui i teine ​​mimiti pe faʻamalieina foliga o foliga o se sikuea ituaiga. I nei tulaga, e tatau ona amata le faʻauʻuga i le laina auvae.
    • Faalua tausiga ua fautuaina mo lauulu manifinifi - lua laupepa o le a tuuina atu le talafeagai tele.

    O ulu lauulu cascade i luga o le laulu ma le lauulu lauulu foliga foliga sili ona manaia. O lona uiga faʻailoaina o le siʻitia o le aofaʻi o lauulu ona o le tele o faaputuga - o le pito i luga e puʻupuʻu nai lo pito i lalo.

    O le lologa e tupu i auala eseese:

    • Cascade ma moli suiga, o le numera tele o tulaga ma le viliina,
    • O le "vavaeina faʻasolosolo" e tele foʻi tulaga, ae o faʻasologa e sili atu le maʻimau,
    • faʻauʻuina - o lana foliga o lea ua vavaeina manoa i se tulimanu,
    • mamafa curls i luga o le alafau ma alafau faʻasaʻo ma faʻasaʻoina se laʻititi vaiti, o loʻo faʻataʻamilomilo mata,
    • se toniga tali faʻatasi ma isi voluma i le pale e faia ai se foliga lapotopoto e fusia lelei,
    • le cascade i luga o le lauulu lauulu laulu e faigofie tele i sitaili, i se faaopoopoga, e mafai ona avea ma faavae o le tele o lauulu.

    Eseese laina

    A multilayer po o se faʻalua mata ua iloga e le tele o faʻata. E tele ituaiga o ona e eseʻese mai le tasi i le isi i le uumi o manoa i nofoaga eseese. E fetaui lelei mo soʻo se ituaiga mata, ae sili atu ona fiafia i galugalu curls nai lo curls.

    O le puupuu lele o faasitepu o se suiga o se lauulu lauulu. O lauulu e aveese i sitepu mai le mata i le tua o le ulu. Foliga matagofie ile lauulu olopalaina, ma le laulu migimigi - e faʻaalia foliga ile tino ma aveeseina le soʻona tele. Le fautuaina e naʻo tagata o loʻo foliga lapotopoto.

    O le lauulu fulufulu bob e lautele - fetaui lelei mo foliga uma ma mo sitaili uma faʻafetai i ona tele ituaiga.

    E ofoina atu e le au faʻataʻitaʻia le tele o ituaiga o laʻau e faʻavae i luga o lenei lauulu 'ulu: manaia pi ma lulu tele, eseʻese galu, ma loka faʻapipiʻi ("susu laʻau" aafiaga), curly "faʻafefeteina", uʻumi, omea retro, teua (mo se foliga faataamilo), suia (mo lauulu mafiafia), ma le mautonu curls ma le tele o isi.

    Ole mea masani ile aoga ole bob-car o ni uumi uumi ile pito i luma ole ulu ma le mulimulitaʻi pe puʻeina suiga.

    Isi mea:

    • vaʻavaʻai uumi le ua ma foliga (o se filifiliga lelei mo taamilosaga ma sikuea ituaiga),
    • talafeagai mo ofu masani ma ofu afiafi,
    • tuuina mai le lagona o le sitaili, modernity, autalavou.

    Faaalo kapeta

    O se fulufulu faapena e faʻatagaina oe e ofuina le laʻau gaʻo poʻo le aoina ia i latou i laʻei eseese. Faatasi ai ma le fesoasoani a oloa faʻapitoa, o le aafiaga o le "susu susu" poʻo le faʻapipiʻi perm e faigofie ona faia.

    Mo ituaiga eseese o foliga, e mafai ona e filifili le sili ona lelei ituaiga o lauulu ma laʻei.

    • foliga faataamilo o le a sili atu laʻau pe a e tuʻuina loka, fai le pito i lalo mamafa, ma fai se itu itu,
    • ma se sikuea ituaiga o foliga, o le a pa'ū mata, e faʻamalosi ai tulimanu,
    • fafine ma le oval foliga mafai gafatia kuka sae, uma ituaiga o bangs ma isi filifiliga malosi.

    Lauulu asimeti

    Asymmetry e le o alu i fafo o le masani. O lenei vaega e aofia ai lauulu tipi ma le le tutusa o le lauulu o le laʻua, ua tipiina malumalu, o faʻataʻulu faʻataʻuluʻi, ma isi.

    O le tulaga o unta o 'eseʻese uila e taulaʻi atu i foliga vaaia.

    I lenei tulaga, stylists fautuaina:

    • vaeluaina ma uumi uumi i luga o le foliga vaʻaia faʻataʻamilo lapotopoto foliga,
    • faatasi ai ma le vaapiapi foliga, asymmetry faia na o itu,
    • i ai lautele lautele alafau, asymmetry tatau ona faia i lalo ifo o latou.

    Asymmetric bean o se lauulu lauulu fatuga, o lona aofaʻiga ua maua e le mautonu tufatufaina ma le umi o curls (tasi itu o le a umi atu nai lo le faafeagai), le mautonu vaeluaina, umi bangs ma se tamai ninii. Mo tagata fiafia i papa poʻo talavou laiti, ua ofoina atu se faʻapipiʻi asymmetric.

    I le taimi lava lea e tasi, o isi ituaiga o lauulu 'ulu e talafeagai mo tamaitai o soo se matua, faʻamamafaina ai le lelei o foliga vaaia ma taofi taofi. E taua tele le tuʻufaʻatasia ituaiga uma o nei ata.

    Tipiina o se apefai faatagaina oe e faia asymmetry i so o se nofoaga. O nei mea e mafai ona fai i le isi itu uumi o le uumi, asymmetric fringe, uumi pito i luma ma fulufulu puʻupuʻu i tua o le ulu.

    Asetmetric caret e faʻatinoina uma i se pa ma aunoa ma ia. Ole uiga masani ile eseʻesega ole umi o laina o loʻo tuaoi ai ma foliga (ole eseesega ile umi e mafai ona oʻo atu ile 10 cm). O lenei filifiliga malosi e talafeagai mo teineiti talavou ma i latou e matutua atu.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a asymmetry, e mafai ona faia soʻo se ulugali laʻei muamua: o se pixie gagy, gavrosh ma autafa itu o eseʻese o eseʻesega ma 'ua saeia pe faʻataʻimuaʻi, shag. Latou te foliga vaʻaia faʻalelei i laʻitiiti ma e le manaʻomia se laʻei faʻapitoa.

    O ulu mo lauulu lauulu lauulu i nisi taimi ei ai foliga tutusa. Aurora o le taʻimua o se lauulu lauʻeleʻele, ae ma faʻasolosolo lelei.

    Le faʻavae e mafai ai ona e filifilia se lauulu aurora:

    • atoatoa mo lauulu lauulu,
    • ma tamai curls atonu ei ai ni faʻafitauli i le selu ma sitaili,
    • pe a fai o le laulu e vaivai ma manifinifi - e sili atu le aua le tausisia le uumi o le lauulu, ae ia filifili se puʻupuʻu filifiliga,
    • I le faʻaopopoga i tagata o loʻo iai le taʻamilosaga o foliga, o le aurora o le a fetaui lelei i foliga o se tafatolu.

    E faʻapea e faʻaletonu le lauulu e sulu naʻo ia.

    Faʻafetai i le faʻamalu ma le folaina, e maua ai i le lauulu se isi laupepa ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se sitaili:

    • I luga lauulu lauulu o le umi, o le loimata foliga mataina ma fou,
    • maualuga latalata i le pito o le lauulu,
    • ua saʻo faʻamanuiaga i luga o le mata,
    • o le voluma ua faia i le pito i luga o le ulu,
    • E toetoe lava o taimi uma e pa ai, ma mo foliga lapotopoto e fautuaina e faia faʻalua.

    Classic gavrosh fetaui ma soʻo se foliga foliga ma lauulu o soʻo se ituaiga, galugalu curls avatu ia te ia femininity ma lyricism.

    • mea gaosia, manaia tala o le umi o unta, mea e le masani ai faʻatupuina ai se tusiata faʻalenatura i luga o le ulu,
    • mautinoa tagata ma teʻi teʻi tagata filifilia le tagata, e masani ona faʻamalosi i ai ma le malosi lanu,
    • e leai se sitaili o lauulu e manaʻomia ai.

    Afai o le lauulu e mimita

    O fulufulu lauulu e manaʻomia le tausiga faapitoa, aua e masani ona manifinifi ma mago i pito. Latou pule iloa faafitauli i le selu ma sitaili.

    Ina ia tausia lelei mo le ufiufi lauulu maualuga, e aoga le faʻalogo i le fautuaga a polofesa:

    • E taua tele le filifilia o le laupepa, mo le laulu e laʻei e tatau ona iai ni suauʻu faʻalenatura e fesoasoani i lo latou faʻamalosia.
    • Aua le fufuluina tele lou lauulu, o lenei fesoasoani ile mago o le lauulu.
    • A maeʻa ona fufuluina o lau lauulu, fai le balm.
    • E sili le selu o laulu ma le selu ma nifo e seasea, sili le laupapa.
    • Ina ia faʻaititia le faʻaaogaina o se fulufulu laʻitiiti, auli, uʻamea, poʻo faʻaaoga se faʻapipiʻi mo puipuiga malu.
    • Faʻatasi i le vaiaso, fai ni mea lelei faʻamau, faʻaaoga meafaigaluega faapitoa e faʻalelei ai le lauulu.
    • Lamination le a faʻalelei atili laʻau lauulu, faia ia susulu ma usiusitaʻi. O lenei faʻatinoga e mafai ona faia i le fale.
    • Afai e te tipiina lou lauulu lauulu i le seleulu vevela, o le a le faʻaumatia manatu.

    Vaʻai faʻapitoa e tatau ona faia i lauulu gofie, mo i latou o loʻo i ai foʻi faʻapitoa meafaigaluega. Peitai, o trichologists mafaufau o fale faia o sili sili ona lelei vailaau: o se ufimata ma burdock suauu, mai hero decoction ma glycerin, mai taua suauu, gelatin, ma isi. E tatau ona e faʻaogaina faʻalua i le vaiaso.

    Fautuaga mo le filifilia o se lauulu mo le sili ona migimigi lauulu:

    • sili ona umi le averesi ina ia mafai ai ona aoina lauulu i se solofanua pupu,
    • 'aui i luga o lauulu lauulu e tatau ona faʻasaʻo ma se uʻamea, e sili atu le filifili i le filifiliga e aunoa pulu,
    • o le sili 'oti fugalaʻau mo le laʻau lauulu o se faʻataʻamilomilo, ae le o soʻo se laupepa, e le tatau ona gagau pe a tipiina se pulu.

    Vaega e fai ai foliga o laulu ulu

    O le lauulu lauulu e tatau ona faʻataʻamilomilo seiloga ua maeʻa faʻamago atoa ma mimilo naʻo ia lava.

    E tele auala e fai ai lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga:

    1. Le faaaogaina o se lauulu fulufulu:
    • selu lou lauulu pe a uma ona fufulu, apalai le suiina o mea,
    • e fausia ai curls e ala i le faasusuina o lauulu ma lima,

      Faigofie e teuteu lauulu mo le laulu lauulu laulu ma le fesoasoani o se fulufulu laulu

    • feula le mago ma se diffuser au, filifilia se auala auala ma faʻamoe lou ulu i luma ma i itu.
    1. e leai se lauulu:
    • faʻamamago le laulu faʻamamago i se solo, faʻaaoga le teuteuga teuteu,
    • maso, fai vilivae ma lou alofilima o lou lima,
    • tuu le mago, apalai sina mago (na o mea e mafai ona faia i luga o manatu).

    Afai e te filifilia le saʻo lauulu mo laulu lauulu laʻitiiti, ma faia faigofie tausiga ma sitaili taualumaga, e mafai ona e maua i taimi uma le lalelei o laulu i laʻau matagofie.

    Vitio: Oti mo lauulu lauulu

    Pulu laulu lauulu tipi:

    Fugalaʻau fafine Cascade:

    Tuuina mai foliga o foliga

    Ma leo le tafatolu o le ulu, o ona foliga, o le fetaui lelei o mata, o foliga o laulu mata, laugutu ma le isu e taua tele i le filifiliga o se ata fou. Solia tusa o le tasi vaega, e te ono lamatia le faia o le ata asimetris, unarmonious ma unattractive. O pulufulu pupuu lava e le talafeagai mo lauulu lauulu.

    O fulufulu fuafuaina e tatau ona fetaui ma foliga uma o ou foliga.

    Manatua, i le fesoasoani a se laulu fulufulu manuia, e mafai ona e faamamafaina mea lelei uma ma nana mea e te manaʻo e nana mai le prying mata (taliga lapoa, alafau, foliga le faʻafetaui foliga, maanuminumi foliga, tele mata). O 'oti i le leai o ni sitaili e sili ona talafeagai mo teineiti ma le laulu laʻau.

    Faatino togafitiga tau vailaau

    Dyeing, masani vevela galu, lightening ma isi vailaau aafiaga i luga o le lauulu mafua ai sili afaina latou. O lo latou fausaga e faʻasolosolo malie ona faʻaumatia, latou te manifinifi, vaivai, vaivai, maaleale, o faʻaiuga amata ona vaeluaina. Afai o lau lauulu na feagai ai ma nei "faʻapuapuaga", naʻo le pau le filifiliga saʻo o le sili tele o le umi ma faʻatagaina ia toe malosi.

    Faavae i lauulu ituaiga

    Manatua o le laʻititi manifinifi, faʻamalosiʻau, vavaeʻese pito poʻo le "vai" fulufulu. Naʻo fafine e i ai le mafiafia ma le mafiafia o latou lauulu na mafai ona totogia i latou i soʻo se umi lava le umi.

    Afai o le laulu e feagai ma vave faʻamamaina, e suamalie i ona meatotino ma manaʻomia ona fufulu i aso uma, e sili ona lelei e sui i se puʻupuʻu pe ogatotonu umi.

    I luga o fale curly curly

    Ma lauulu lauulu, o le sikuea ma le umi umi o le a foliga lelei, aemaise i le tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese. O paʻu e mafai ona faʻaafa (i le tasi pe lua itu), manifinifi, mafiafia, umi pe puʻupuʻu. E faʻamoemoe uma lava i foliga foliga ma manaʻoga.O ulu mo lauulu manifinifi o le umi o le a maua le manaʻo sili. 'Ava lauʻeleʻele ulu mo lauulu mimilo o le a faʻaopopo le tele.

    O se lauulu e tasi laʻasaga e fai ma se isi filifiliga tipi 'ulu mo le umi uumi lauulu. E talafeagai mo soʻo se umi ma le fausaga o lauulu. Ae o le lauulu laulu e tasi le mea tele naua - o le faigata lea ile tausiga. Fiafia masani lauulu ma feula faʻamamaina oe faʻamamaʻi, ma o lou lauulu o le a faʻavaivaia ma leiloa lona natura eleni. E mafai ona e faitau atili e uiga i lauulu mo lauulu feololo ma uumi faʻataʻitaʻi iinei.

    I luga o le umi lauulu lauulu

    O fulufulu uumi lauulu e matua ulaula. Ae ui i lea, i le tausiga lelei, o le a avea ma se teuteuga moni. Ina ia mafai ona puipuia lo latou matagofie, e tatau ona e asiasi pea i le teine ​​fulufulu, faaaoga faamamaina ma moisturising oloa.

    O le lauulu lauulu sulu o le a avatua ia curls le foliga o se afu ona o ni manoa o eseese uumi.

    Faamamafa atu lenei aafiaga o le a fesoasoani i se malamalama amber po o valiina strands i eseese lanu.

    O le lauulu lauulu mo le laulu uumi e talafeagai mo soo se ituaiga o foliga. I luga o oval ma tafatolu foliga, o le a ia ilaila le ata o alafau. Ma se foliga lapotopoto, o le a natia ai lona lautele vaega ma avatu ia te ia le matagofie.

    Mafiafia ma migimigi

    O le mafiafia o lauulu o se mea faigaluega lautele mo le suia o le ata.

    Ile suiga ia, naʻo le tafiʻi le 'auʻau, aveese pe faʻaopopo le umi. O le lauulu lauulu o le a faʻavae i luga o foliga o foliga ma foliga o le ulupoo. Ma leO le filifiliga sili ona manumalo o le "lauulu" oti oti. O latou fuainumera, otaota ma le aofaʻi ua uma ona fuafuaina e le manaʻo o se fafine. O ata o tagata fugalaʻau lauulu e mafai ona maua iinei.

    I se tulaga moni, o curls o le a lava le faʻailoa atu le tele ma foliga ina ia latou foliga lelei i soʻo se foliga. E oʻo lava i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fautuaina e amata mai le masani masani o lauulu, faʻaaogaina ni laʻei lautele 'eseʻese e aunoa ma le lavelave faʻamatalaina. O lenei mafai ona avea ma se U-, V-fasi fasi pe a fai e leai se pa. Faʻafefea au asymmetric bangs suʻe mo lauulu umi e mafai ona maua i la matou tusitusiga.

    Ia mautinoa o fasilaua e vave ona susu ma aua le vaeluaina.

    O laʻau sili ona talafeagai mo le paʻu mafiafia o lauulu o:

    • «Fulufulu '' (O se fulufulu ua faʻamaninoina i se V-faʻaata tipi, faʻaopoopo maeʻa lelei e ala i le teuteuina o ia pe faʻailoaina foi le laulu),
    • "Apefai" (o se lauulu mo le uumi i lalo o tauau, e faʻaopopo ai le matagofie ma le mama i tamaitai taʻitoʻatasi, ma faʻamamafa foi soʻo se foliga o foliga).
    • Faauuina lauulu - O le tipiina o laulu i se tulimanu e faʻalagolago i le galulue itu o foliga e faʻaaogaina ai se sitepu metotia. O le lauulu e 'eseʻese le uumi, ae o le uluaʻi umi e faʻaauau pea. Manoa o loo "fola" i luga ma se matua manaia, le masani ai o lauulu maua. Lelei mo i latou e mananao e faʻaopopoina isi mea faʻaalu ma le atamai i le faʻatusa.
    • O le sauniga umi. O lenei fulufulu lauulu o le a faʻamamafaina ai le taʻitoʻatasi o tamaitai taʻitasi. O loʻo tuʻufaʻatasia faʻafiafiaga vaʻaia ma le lototele faʻaonaponei, talafeagai mo fafine o soʻo se tausaga. O le mea autu o lauulu 'sipi laina vaʻaia ma le faʻatamala tuʻufaʻatasia ma se laʻei mama ma faʻaofuina.

    I paʻu manifinifi, e seasea lava

    O le faafitauli autu o lauulu manifinifi ma seasea o lo latou ulavale ma fouvale.

    A O le mea lea, le filifiliga o lauulu e iai lauulu laʻau e tatau ona vaʻaia faʻapitoa lava. O le galuega taua i lenei tulaga o le manaʻoga e nana uma sese.

    O lea la, o le vaivai a voluma o le a fesoasoani e nana ia lauulu, pei o le:

    Sili atu le vaivai o loʻo faʻafesoʻotaʻia e faʻapitoa cosmetics ma sitaili. E mafai foi ona faalagolago ile foliga ole foliga:

    1. Lotoa. Vaavaai mo lauulu mo se ituaiga mata o le foliga lea o le a faamaluluina le foliga o foliga. Alo ese mai le teuteuina lelei. Fofo sili o le Eleni 'oti ulu, bob masani ma pi ma manifinifi bangs. E sili le tatalaina o le muaulu. O le umi sili o le lauulu i tauau ma pupuu.
    2. Taamilosaga. Sii i luga le laulu i le pale e pupula vaʻai le oval o foliga. Aloese mai le symmetry. E sili le nofo i luga o se lauulu i luga o tauau poʻo le laina amata o tauau. Lagona le saoloto e faia se pupuʻu puʻupuʻu, faʻasolosolo poʻo se asymmetric bean-bob. O le faʻailoga maualuga o le ata o le a avea ma faʻapipiʻi paʻu faʻataʻamilomilo ma faʻataʻitaʻiga i luga o le itu le aoga o le mata.
    3. Tafatolu. O le mea moni, e te manaʻomia se lauulu tele laʻititi lauulu. Lagona le saoloto e faaali atu i tagata lautele ou taliga, alafau ma le muaulu. O itu e tasi itu itu e sili ona faʻatutuina, faʻasolosolo agai i le pito. Tofotofo ma lau puʻupuʻu ma umi le umi lauulu ulu. Mo pulu pupuʻu, e mafai ona e faia ni lauulu 'ulu mo se tafatolu foliga foliga: symmetrical po asymmetric squeaks, bob poʻo le pi-kapeti.
    4. E le faʻatapulaʻaina foliga ova i foliga i fafine i la latou filifiliga o fulufulu. O le mea taua e te manaʻo iai. Ae ia manatua o faiga lavelave e tatau ona aloese mai ai, pei o le manifinifi ma le lauulu lauulu e matua leaga lava.

    O le mea lea, ua tuuina atu i fafine se tele o filifiliga filifilia o lauulu mo galugalu ma curly hair. Leai se mea e tatau ona e taumafai e nana lenei "faʻailoga" e ala i le faʻasaʻo pea lau lauulu. I le taimi nei, ua atiaʻeina e le au fulufulu ma stylists le tele o laʻei o lauulu lea o le a faʻatupuina ai oe ese ona o lauulu lauulu. A filifilia se ata fou, ia taʻitaʻina oe i lau faʻamatalaga masani o le fausaga o le ulu ma foliga. Aua nei galo e uiga i foliga ma mea le lelei o lauulu.

    O le mea taua o le manaʻo mo suiga, ma e iai pea filifiliga ma auala!

    Matou te fautuaina foi oe faitau atili i auiliiliga pe faʻapefea ona maua se laulu o laulu.

    Lelei lauulu lauulu foliga mo le uumi o laina

    Faʻavasegaina maualuga o le a faʻaopopoina le tele o ituaiga i soo se laulu.

    O le fulufulu ua filifilia lelei, aemaise lava mo malulu malulu manoa, o le a faʻafaigofie tele lalelei i aso uma ma fesoasoani, e tusa lava po o le a le tau, e foliga sili ona manaia.

    Medium-long curls e lauiloa i taimi uma ma lenei vaitau, o stylists e le amanaiaina lenei lautele lauulu lauulu. O le a le laʻau lauulu mo le manifinifi laulu i le pito i luga o lauiloa i lenei tautotogo?

    Toe faʻafouina Cascade

    I taimi uma up-to-lata lata

    O le tuuina atu o curls i se isi faʻaputuga ma mautinoa e faʻatumauina le sitaili sitaili i le taimi o le aso faigaluega, o le a fesoasoani i le faʻatuina o laina i le faʻavae o le apefai. Ae afai o le faʻasologa masani, masani i tatou mai le 90s, e iloga i le saʻo simetry, ona o le tausaga lenei tagata mamanuina filifili le fiafia i le "saeia", asymmetric contours, ma le aafiaga o le "faigofie musuia le malamalama".

    Vaʻaiga uiga o lauulu mo le umi uumi:

    • Laina faʻapitoa o "loka masaesae" tuʻuina i luga o le okipital ma le itūlagi faʻaletagata. Mo i latou e umia se lapotopoto oval o foliga, e aoga foi le faʻaeteete i le faʻapipiʻiina o lauulu i le ua, e vaʻai vaʻaia o le oval,
    • Tint highlighting ma eseesega i le tasi po o le lua tone o le a faamamafaina le faapipii o lauulu lauulu.

    I le ata, o le moega faʻataʻamilosaga i le tuʻufaʻatasi ma le lanu eseʻese o manoa

    Fautuaga. Faʻataunuʻuina o pito o filo ma faʻamaʻi solo o le a faʻaopopoina ai le naunautai o le talavou ma le faʻalauaʻitele o le ata.

    • O le tuʻuina mai o lau mea e fai i le o loʻo iai ni aila ma se laʻau faʻapipiʻi ma se lauulu e toʻatele e faʻaʻautu mai ai le faʻaopopoina o aʻa e maua ai se vaʻavaʻaiga maua fua, ma vave nei.

    O ulu mo lauulu laʻitiiti manifinifi o le ogatotonu umi cascade ma se pa saʻo e talafeagai mo faʻafefeteina ma taimane foliga foliga oval. O le faʻapipiʻi o ni 'auvae faʻaletonu o le a fesoasoani e faʻaalia lelei le fesuiaʻi o le foliga o taamilosaga ma faʻatafata foliga, aemaise lava i le mamafa o le auvae. O se faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻi foliga vaaia foliga foliga vaʻaia, e aumaia i latou latalata atu i laina masani.

    O Bob o se filifiliga mo tamaʻitaʻi mautinoa e le fefefe i le lototele e faia ni faʻataʻitaʻiga

    Fesuiaiga i luga o le autu o le "lautele pi"

    O lenei lauulu lauulu e tele eseʻesega, o lea e mafai ai ona fetuunai i soʻo se foliga o foliga.

    Faatasi ai ma lenei lauulu 'ulu e mafai ona e fetuunaia atoatoa le oval, faʻaali faʻailoga lelei ma faʻalilolilo mea sese.

    • O lenei foliga foliga sili atu i le tuʻufaʻatasia ma le valiina i lanu auro uma o le lauulu, lea e maua ai i le lauulu sili tele ma le aofaʻi,
    • O vilivili taʻamilosaga i se tuʻufaʻatasiga ma se lauulu laʻititi ua lauiloa tele i lenei vaitau. O lenei sitaili faʻaopoopo le laumata fiafia i le ata,
    • Lauulu pipi asimetric mo lauulu ma le manifinifi lauulu o se masani masani o le vaitau. O le manoa i le tasi itu e tatau ona paʻi lemu i le tauau, ma i le isi itu e tatau ona sefulu i le sefululima senitimita lalo. O lenei sitaili lautele ma fetaui lelei mo galuega ma faʻapitoa taimi,

    Lafoai Zigzag Vaeluaina

    Faʻamolemole, e le tatau ona fenumiaia le pi ma se sikuea masani. A faʻapea e faʻapea e tutusa le umi ma le maʻai o le nonoa o le kapeta, i le lomiga bob, o le faʻamamafa i le fausiaina o le aofaʻiga i le pito i tua o le ulu, lea e maua ai se matagofie matagofie i lenei sitaili.

    Fautuaga. Styling ma se lauulu vaega ma playful sulufai motuga togafitia ma teuteu wax le a mafai ai e fesuiai le lauulu.

    Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga lenei tino 'oti ia oe

    O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

    O le umi ma le foliga o le 'au, pe faʻafefea ona suia foliga o foliga

    Faʻauʻuga o manoa o le a maua ai le au faʻaopopo le tele o faʻamatalaga ma faʻamatalaga.

    Ae paga lea, lauulu ma se matala matala e mafai ona gafatia tagata e ona le fale faʻapipiʻi oval. Ae e toaitiiti mai latou.

    E faʻafefea e le auʻona faʻafuaseʻi ona suia le foliga ma aumai ni faʻailoga i le ata:

    • O le sasaʻo mafiafia pa i le faʻataʻotoʻoto faʻataʻitaʻiga ua fautuaina i tagata laki laki o se saʻo masani oval,
    • Ua faatonuina le aʻoaʻoga, ia lautele i alafau ma le auvae uʻamea, e taofi ai leisi faʻataʻimataʻi, ma le le faʻaitagia,
    • Fulufulu umi, lalelei faʻataʻatitia i se vavaeʻese, vaʻai vaʻai i le lio lapotopoto,
    • O ata uumi faʻataʻamilosaga i le tuʻufaʻatasiga ma se sikuea masani ma le laʻau faʻaula foliga e matua taualoa ma maoaʻe i soʻo se foliga foliga,
    • 'Au puʻupuʻu puʻupuʻu e fetaui lelei mo masani lavalava i le tuʻufaʻatasiga ma faʻailoga eseʻese ma se faʻapitoa asymmetric poʻo apefai.

    Fautuaga. O le tafatolu o foliga o le fulufulu mata, e le tuʻufaʻatasia ma ni lauulu saʻo e teuteu lelei. E sili le nofo i luga o ulavale leaga ma asymmetric 'au o feololo mamafa.

    Meafaigaluega faʻaonapo nei mo le faʻailoaina o sisi manifinifi

    Lauulu teuteu filifiliga mo eseese lauulu

    Le tausiga o aso uma mo le manifinifi laulu e manaʻomia le faʻaaogaina o le "taumatau" styling oloa. Ole malolosi varnishes faia loka ia pipii faatasi male le faʻamaloloina, ma gel oloa e le fautuaina mo fulufulu lelei.

    O le a se mea e fautuaina ai stylists?

    • E faigofie ona fai le sitaili aoga ma ou lima e faʻaogaina ai le mousse polofesa poʻo le busa mo manifinifi manifinifi. O laina o le WELLA DESIGN, Volumactive Kerastase, Sexy Hair (na o fagu mumu), Sensciense Volume Boost foam, ma Londa Volumation vevela-puipui kulimi e masani lava lauiloa. O nei tupe faʻaopopo ai le aofaʻi e aunoa ma le mamafa o avega, ma le tau e matua taugofie.

    Fautuaga. Faʻapipiʻi i laʻau susu, taʻoto ma fufuluina ma se fulufulu ulu ile laititi le vevela.

    • O pulu teuteu faʻamanino lelei faʻamanuiaina taʻitasi taʻitasi ma faʻafaigofie ona faʻalelei ia pito e aunoa ma le mamafa o uʻu. Faʻatagaina oe e faia se mea e sili ona manaia ma le taulia oe lava,
    • O loʻo tumau pea ile sitaili ile “malu”. Naʻo lanu faʻaopopo faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo moli mama, faʻalanu o le lanumoana ma le uolanati i fusi. Mo lauulu uliuli, gel ma lanu lanu o maroon ma lanu auro.

    E taua ia. Mo manoa manifinifi, o gel e faʻaogaina na o se fausaga mo manoa taʻitasi.