Fautuaga Aoga

Faatulagaina o le galuega a le teine ​​fulufulu i le vaega uumi Versailles

Mea faigaluega e tatau ona faʻagaioia pe a uma uma le 'oti ulu. Mo mea faigaluega palasitika, e fetaui lelei se fofo ole chloramine B (tasi le sipuni ti o le chloramine B ile 1 lita o vai). E tatau ona faatofuina i se vaifofo mo 15-20 minute. O le galueaina o le laulau e soloi ma le tutusa fofo. O meafaigaluega uʻamea e sili ona togafitia i le 'ava.

Tuuina atu lau galuega lelei i le malamalama base e faigofie. Faʻaaoga le pepa i lalo

Tamaiti aoga, tamaiti aoga faauu, talavou saienitisi oe faʻaaoga le malamalama faavae ia latou suesuega ma galuega o le a matua faʻafetai tele ia te oe.

Faʻalauiloa i http://www.allbest.ru/

1. Le faʻamaumauga o faʻamatalaga a le atinaʻe

1.1 O le Gaosiga fausaga o vaega faʻatulagaina

2. Filifiliga o mea faigaluega

2.1 faʻapotopotoga o falefaigaluega

2.2 Meafaigaluega ma mea faigaluega

3. O le faʻatulagaga o le faʻaogaina o auaunaga

4. O le faʻatulagaina o ala o le tuʻuina atu o tautua i totonu o le pulu laʻau

Lisi o faasinomaga

E faapena foi pepa aloaia

Faamatalaga ma le lisi o auaunaga faʻaʻauʻau saunia e le faʻataʻitaʻitele 'ulu "Windrose". Ole sini autu o le fulufulu laʻau. Auala e faʻaleleia atili ai tautua na tapenaina e le teine ​​faʻataʻitaʻulu, ma faiga faʻavae e faʻatatau i le faʻalauteleina atili o latou tulaga lelei.

Iloiloga [50.3 K], faaopoopo Iuni 16, 2009

Faʻatulagaina foliga ma le tekinolosi o le teu ulu. Le fuafuaina o le aofaʻi o le amata ulu ma punaoa o faʻatupeina mo le fale fuafuaina. Atinaʻeina o le faʻatulagaina mo tautua tautua tagata asiasi ma lelei galuega falefaigaluega

pepa upu [79.6 K], faaopoopo 02/21/2011

O le tautua autu a le Lokon hairdressing salon o se lauulu. O le tipiina o lauulu o se tasi o sili ona lavelave, ae faʻapea foi taatele masani taotoga faia i le teuteuina o laʻei. O Oloa Gaosia fuafuaga. Fuafuaga maketi. Tulaga ma faʻatatau fuafuaga.

fuafuaga pisinisi [24.3 K], faaopoopo 10/06/2008

Vaega o galuega faʻatautaia. O se faiga galue i le iloiloina o se pulega faiga. Le aitia ma le aano o lauulu. Vaega o faʻatulagaina ma le faʻatautaia o fale lauulu, la latou laiseneina: lisi o tautua, ituaiga ma aiaiga o laisene.

pepa pepa [49.1 K], faaopoopo 08/06/2010

O le manatu o fou, o ona ituaiga, faʻatinoina metotia. Faafitauli o le pulega o fou atiaeina o le pisinisi. Laasaga o fesuiaiga i se fou gaosiga ala ala o le faʻataʻitaʻiga o le aulelei o loʻo faʻauluulu "Malo o Aulelei", o se iloiloga o lona tamaoaiga lelei.

pepa upu [685.8 K], faaopoopo 08/29/2010

Manaʻoga faʻaonapo nei mo le faʻatulagaina o galuega a le aufaigaluega. Faʻatulagaina o le failautusi fale faigaluega, ma amanaia ai manaoga o le faasaienisi faalapotopotoga o tagata faigaluega mo lona fuafuaina ma le tausiga. Masini ma mea faigaluega mo le fale faigaluega, mea e manaʻomia mo le malamalama mama.

pepa pepa [45.7 K], faaopoopo 3/31/2013

O le aitia o uiga lelei tautua i totonu o le lalelei. Faʻavae manaʻomia ma mea taua faʻatulagaina o le lelei o le tautua. Le faʻaaogaina o tekinolosi o le faʻatulagaina o le lelei galuega mo le fale lauulu "Delia". Iloiloina o mea taua e aʻafia ai le tulaga lelei o auaunaga.

manatu [3,9 M], faaopoopo 06/16/2015

Self-pulea (lava-faʻatulagaina), o le mafai ona e faʻatautaia oe lava, taimi, faʻatautaia le faʻasologa o gaioiga. Faatulagaina o taimi faigaluega o le pule o le faleoloa meaafale "DA VINCHI", galuega ma masani masani i aso uma, tuuina atu o le pule. Pisinisi fesoʻotaʻiga togafiti.

pepa pepa [46.3 K], faaopoopo 04/25/2009

Le aano, mataupu, galuega ma faʻatonuga o tagata faigaluega. Fale faigaluega mea faigaluega ma le tausiga. Iloiloina o elemene o tagata faigaluega ile fale faigaluega o le tagata aʻoaʻoga faʻapitoa i le vaega o tagata faigaluega. Auala e faaleleia ai galuega i le aufaigaluega matagaluega.

pepa pepa [942.6 K], faaopoopo 06/09/2013

Aoao uiga ma tamaoaiga gaioiga o le atinaʻe fuafuaina. Maketi auiliiliga ma tagata tauva iloiloga. O faʻavaega o le tuʻufaʻatasia o se maketiga, faʻalapotopotoga, tautupe fuafuaga. Taʻiala ma faʻamoemoega o le teuteu ulu.

pisinisi business [43.7 K], faaopoopo 09.16.2014

Galuega i totonu o tusitusiga e matagofie lona fuafuaina e tusa ai ma manaʻoga o iunivesete ma e iai ata, ata, ata ma isi.
O faila faila a le PPT, PPTX ma le PDF e naʻo o loʻo teuina i faʻamaumauga.
Fautuaina e download le galuega.

E faafeiloaʻia i latou i le mamanu, ae fesoasoani ma le mafanafana

Muamua, matou te maitauina e amata le fale faigaluega o le laʻau laʻele i nofoaga e galue ai. E tusa ai ma le tulafono i aia tatau a tagata faʻatau, o lenei tatau ona avea ma fale e tuʻu faʻatasi, e faʻaogaina i se masini tuʻutuʻuga o le ea ma le tulaga maualuga, sapalai vai ma alavai. O le lalelei ma le aulelei o le fale o le teine ​​fulufulu o le a le afaina pe a fai e le matai le mafai ona fufulu le ulu o le tagata faʻatau ma o se manogi lelei o vailaʻau e faʻaaoga e tagata puluvaʻa ia latou galuega o tautau i le ea.

I se faʻaopopoga, e taua foʻi le sau i totonu ole tau e i totonu ole masani masani. O le vevela e manatu lelei e oʻo atu i le 22 ° C, pe a fai o lenei faʻailoga e maualalo - o le tagata o le vasega o le a na ona faʻaʻaisa, aua o le a tatau ona faʻaalu ai a itiiti mai o le afa itula i le nofoa, ma faʻamalositino gaioiga i lenei taimi e leai. O le vevela foi o le a le sao i le manuia ma le agaga o tagata faigaluega uma o le lalelei faleoloa ma tagata faatau.

O le isi tuʻutuʻuga o le tamaʻitaʻi laʻititi faigaluega e tatau ona malamalama lelei. E sili le aoga i le tele o faʻalenatura malamalama masani. O ave o le la e pa'ū i totonu o le potu e ala i faamalama tetele e mafai ona suia i se malamalama faʻafuaseʻi. E taua le filifilia o moli malamalama e faʻamalamalamaina malie ai paepae. E tatau ona le itiiti ifo ma le toʻatolu i le potu e tasi.

O le a le mea e tatau ona galue ai le teine ​​lavalava?

O le faʻatulagaina o le fale faigaluega mo lauulu tino e faʻapea o loʻo avanoa le matai i se nofoa mo le kalani, o le faʻata ma se laʻei teuteu. Lenei o se laʻititiʻaiga seti teuga meafale, e mafai foi ona faʻaopopoina i le fata mo le teuina o mea faigaluega, mea ma ie.

E manaʻomia le faʻaaluina o se taʻele faʻaele mo le fufuluina o lau lauulu i totonu ole fale. Ole faʻapitoa lea ole faʻatulagaga ma le malologa male vaivai ile faʻamama. Ua faʻapipiʻi se nofoa faʻapitoa ma se laupapa tuʻuina atu i ai, tuʻuina ai tuutuuga talafeagai mo tagata e asiasi i le tagata fulufulu laʻau. O se pusa mo le vai taele e sau ma le palu, lea e mafai ona faʻaofuina i se taʻele ma se faʻamalosiʻau fulufulu, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina pe a e manaʻomia le fufuluina o lauulu mafiafia.

E tatau foi ona popole i le ie puipui mo tagata asiasi i le fulufulu, pe a leai seisi potu mo lenei i le salonesi, ona sosoʻo lea ma le nofoaga o le matai mafai ona e faʻapipiʻi se fola mo ni ofu i fafo, o ato a tagata asiasi.

Norms, fua ma mamao

O masini o le pulu faʻapitoa fale faigaluega e tatau ona faʻavae i luga o tulaga faʻapitoa e faʻatatau i le mamao pe a faʻatulaga nofoa mo tagata asiasi ma laulau o galuega a tagata taʻitoʻatasi faʻapipiʻiina. E mafai ona tuʻuina i totonu o le potu i auala eseese:

  • luga o le tasi pe tele puipui - e faʻamoemoe i le tele o le potu,
  • i le ogatotonu o le potu.

I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona i ai ni avanoa avanoa i luga o se nofoa e faʻatatau i le tagata maʻi i totonu o se faʻataamilosaga o 90 cm. O le mea lea, o le laʻititi pito mamao mai le tasi nofoa i le isi e toetoe lava lua mita. O le pito fale faigaluega (e tu agai i luga o le puipui) e le mafai ona tulia i le tulimanu, e tatau ona tausia le mamao o 70 cm mai ia i le vavaega.

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga, o le 4,5 m 2 o le teritori e tatau ona tuʻuina atu mo le toatasi le tagata faigaluega i le lalaga o loʻo faʻataʻitaʻi le tino - o mea ia moʻomia faʻatulagaina mo laʻua o le '' aulu. Ile mataupu faavae, e le manaʻomia le tele o vaega, aua e tatau ona teu lima i mea faigaluega ma mea faigaluega i se avanoa avanoa.

Le fale faigaluega o le teine ​​fulufulu tatau ona nofo lelei ma mafaufau lelei. E le gata i lea, mo mataupu taʻitasi e sili le mafaufau i se nofoaga, ina ia mafai e le matai ona sefe le taimi i le mauaina o le saʻo seleulu poʻo sulu.

Matagofie Fualaau

E seasea lava pe a fai se lauulu e aunoa ma le fufuluina o lou lauulu. E manaʻomia le faafouina a o leʻi tipi, ma luma le vali, ma ao leʻi teuteu. Tulaga lelei, e tatau i matai taʻitasi ona iai lana taʻele ile mulumuluga. I totonu, e mafai ona fufulu ona lima aʻo leʻi faigaluega pe pe a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi ma vailaʻau. Ae o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaititia ai le numera o paʻu i le tasi, fuafuaina mo le faʻaaogaina e ni tufuga se toʻatolu. Afai e sili atu le numera o lauulu lalagaina o loʻo galulue i le faletele, ona tatau lea ona faʻaavanoaina e le pule o le faleoloa se fasimoli tasi e lua matai.

O lenei fasi meaafale e masani lava ona tu i se potu ese pe tuu ese, e le nofoia le avanoa i totonu o le potu autu, o le tagata faigaluega i le fale e ao ona e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le fulufulu mama ina ia aua neʻi faʻalavelave le aufaigaluega i le isi vaega i le taimi o gaioiga.

Faatulaga uma matou

O le nofoa mo le tagata e tausia o le galuega autu o le teineulu. Ata o faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ona maua i faʻapitoa lisi faʻapitoa ma tamaitusi. O nofoa ia e ono eseese lava ile ata, ae o le latou galuega masani e tutusa lelei.

O nofoa e tatau ona faʻalogologo filemu, ma le maualuga o tua, e aunoa ma le ulu ulu (ae le o le mea e tatau ai), o le tele lava o taimi e faʻaauupegaina i latou lima, ina ia mafai e le tagata asiasi ona faia se faʻafiafiaga sili. E le gata i lea, e masani lava o se taʻamilosaga tuʻutuʻuga, e lelei pe a fai e i ai se mea e faʻaeʻe ai le masini - o lenei filifiliga e tele ina faʻafaigofie le galuega o le pulu faʻapipiʻi. Ui i lea, e iai nofoa mo tufuga. Latou aunoa ma se tua, i luga o le fefaʻatauaʻi male ma se lifi. Tusa ai ma lauulu, o latou faaaogaina fesoasoani e faaitiitia le avega i vae ma tua.

Fata poo laʻau teuteu?

O le uiga taua lona lua mo se luluulu o se faʻata tele tele. O le laʻititi laititi o le 60x100 cm. E mafai ona avea o se tapoleni i le puipui atoa, e aunoa ma se laulau itu, ma se faʻailoga feololo o loʻo i luga o le moega.

Ole fuafuaga ole faʻata e faʻalagolago i foliga mai ole totonugalemu o le lalelei, ae e le tatau ona soona fai. Tagata e fiafia e vaʻavaʻai i a latou manatunatuga i le taimi o le galuega a le matai, tele catchy faavaa mafai ona tauaveina i latou. E tatau foʻi i le tagata fai fulufulu ona fai si tamai faʻata e mafai ona ia faʻaalia ai i le tagata vaʻai lona paʻu mai le pito i tua po o le itu.

Manaʻoga mo le fale faigaluega o le laulu e leai se faʻailo o mea taua i le faʻata, ae o lona i ai e masani lava ona faʻafeiloaʻi, aemaise lava pe a fai o loʻo faʻatino foi le laulu i le teuteuga.

Avanoa faaopoopo

Ina ia faʻatulaga le galuega faigaluega ma mea faigaluega e masani ona faʻaaogaina e le matai, e manaʻomia le faʻaaogaina o lona fale faigaluega i se laulau faʻapitoa. O le fale faigaluega mo e masani ona faia i le palasitika e tetee atu i le tele o vailaʻau.

Faʻapea foi ona mafai ona faʻaopopoina le laulau e faʻatutila mea mo le teuina o nisi ituaiga mea faigaluega, ie lino, peignoirs, sterile devices. Dyes ma lauulu tausiga oloa e masani lava o luga.

Afai e le faʻaopopoina isi potu, e mafai e le pulufau ona suia i latou i se telefoni taʻavale. E mama, e mafai ona fealuai ma lautele.

Tumama Malosi Ese Mea

Ole faʻamamaina lautele ole potu o le lalelei e faia faʻatasi i le masina. I le taimi o le tumama, o meafale e tatau ona faʻamaʻapeina, o fola, o puipui, ili, ua mulumulu faitotoa. I aso o totoe, faʻamamaina susu faʻatinoina i luma o le tatalaina o le teine ​​fulufulu ma pe a uma ona tapunia. I le ao, e taʻitasi lava matai e faamama ia lava i tafatafa o lona nofoa. Vavaeʻese masini ma se ato poʻo le pakete ua tuʻuina atu mo le tipiina o lauulu, o ona mea e tatau ona susunuina.

O le tumama o falefaigaluega o le aisa e aofia ai auala e faʻamama ese le mea faigaluega ma tausia mama mama, laulau ma nofoa. E tatau ona leai se seti seleulu a le tagata faigaluega faʻataʻitaʻi i mea faʻataʻitaʻi ma ni vailaʻau mataʻutia, le pulumu ma selu, ae tele. Ae le i amataina lana galuega, e tatau ona ia tatalaina le mea na te faʻaaogaina ina ia vaʻaia e le tagata o tausia, pe solo ai ma se fasilaʻau ile vai inu.

Galuega fale faigaluega

Ole ata ole fale faigaluega e amata lava ile faʻatulagaina ma mea faigaluega e tatau ai.

Muamua lava, faʻatau se laulau ma moega ma moʻi, faʻata ma nofoa mo tagata faʻatau.

E tatau ona ofi lelei nofoa faʻapea mo tagata asiasi ma le au tufuga o loʻo latou galulue faʻatasi. E mafai ona i ai ma le tasi pe tolu tui. O nofoa faʻapea ma tui e tolu e sili atu le aoga: o le tuʻi muamua e siʻi le nofoa, o le lona lua i lalo, ma le lona tolu e feliuaʻi i itu. Mo le faʻafaigofieina o tagata asiasi, o nofoa e faʻauʻuina ma se faʻapipiʻi vae faʻapitoa.

Ua faʻatuina le nofoa ina ia le paʻu le moli i luga o le faʻata, ae i luga o le tagata maʻi ia. I le ala, o le maualuga moli faʻapipiʻi mea taua o se tuʻufaʻatasia o le tino lauulu fale faigaluega, ma mautinoa lona maualuga-lelei ma galuega faʻapolofesa.

O le va i le va o le nofoa ma le eria galulue o le lauulu e le tatau ona sili atu i le 90 senitimita, o le mamao i le va o nofoa e lua e tatau ona i lalo o le 180 centimita. E tusa ai ma faʻamamalologa, o le aofaʻi atoa o le fale faigaluega o le lauulu, faatasi ai ma le nofoa faʻataʻitaʻi ma le laulau e tatau ona i lalo o le 4.5 sikuea mita. i

O le faigaluega faigaluega o le pulu faʻalelotu ua tuʻuina i luga o le laulau ma i faʻapitoa po. O mea faigaluega uumi e teuina i nisi o pusa, solo ma solosolo i isi. E tatau ona iai mea uma ia vave ona maua e le matai se sao o latou meafaigaluega. O aitema faʻaaoga e loʻo tavini masani ona tatau ona latalata ia te ia, ia faʻaititia le numera o gaioiga ma le vaivai.

O mea ia e pei o:

  • foliga o le faʻaaogaina o mea mana eletise,
  • ea le vevela vevela ona o le faʻagaioiga o lauulu masini faʻaalu ma mea vevela masini,
  • faateleina voltage i le mains,
  • uumi taimi faʻamalositino gaioiga (tutu galuega),
  • faʻafesoʻotaʻi ma vailaʻau (varnish, synthetic detergents, etc.).

I le mafaufau la i nei itu taua, e tupu le faʻatulagaga o galuega.

Ina ia aloese mai le soona vevela, o le potu ua faʻaauʻuina ma air conditioners (o le averesi o le vevela e le tatau ona sili atu nai lo le 22 tikeri vevela).

I le taumalulu, o le ea malulu e faʻatonutonuina i le faʻaaogaina o masini faʻamafanafana.

O nofoa, moega i autafa ma le faata e tatau ona maualuga lona aoga, aua e tele mea laiti e aʻafia ai le latou faʻagaioiga. O le taimi lava e le aoga nisi mea, le tapuni tapuni laulau, ma o le a amata ona sasaa vai.

E fautuaina e faʻatau faʻata tele: i latou e mafai e tagata faʻatau ona vaʻai e le gata i laei fou, ae o latou ata atoa atoa, faʻatasi ai ma faʻamatalaga o laei. I se faʻaopopoga, faʻata lapoʻa e faʻalauteleina vaʻaia tapulaʻa o le potu ma faʻateleina le aofaʻiga o le potu tele.

E tatau ona mulimulitaʻi taʻitasi fulufulu faʻapitoa se seti o tulafono:

  • seleulu teuina i tulaga faʻapitoa, lea, pe a talafeagai ai, ua latou faʻaseʻe atu i isi matai,
  • a oʻo i le fale faigaluega ni mea ma ni vailaʻau (shampoos, fofo), e taofi le galuega seʻia latou aveʻesea,
  • mea tau eletise e tatau ona tape pe a uma le 30 minute o faʻaauau pea le taotoga e aloese ai mai le soona faʻafefeteina ma le malepe,

  • Aua le faʻafesuiaʻi masini i lima susu.
  • i le tulaga o le faʻaletonu masini, o le faʻagaoioiga o meafaigaluega ma le sapalaiina o le eletise eletise faʻamutaina
  • pe a valivali lauulu, oe manaʻomia le faʻaaogaina o lima puipuiga oloa,
  • O loʻo faia Perm i se fale faigaluega e faʻauʻuina i se pusa toso,
  • i le maeʻa o galuega, uma masini eletise ua motusia mai le fesoʻotaʻiga, pusa ma vaifofo ua tapunia lelei ma tapuni, ua tuʻuina ese masini ma faʻamamaina i nofoaga faapitoa faʻapitoa.

E tatau ona manatuaina o le pulu faʻapipiʻi e tatau ona tausia le fale faigaluega mama, sapu le lauulu teuteu fufulu, tapena moli solo ma faia mea uma e faʻamalieina ai le aufaigaluega ma tagata faigaluega i le teine.

Eseese o Tomai Faʻapitoa

Ina ia amata, e tatau ona i ai i le lima e le gata o le itiiti ifo seti o masini mo lauulu ma teuteuina, ae faapea foi mea teuteu talafeagai, lea e aofia ai se fulufulu ulu nofoa ma se siosiomaga faʻapitoa saunia. Le nofoa ua iloga e se mamanu faataamilo, le i ai o le sologa lelei armrests. Aʻo le magoto, o lenei aitema e tatau ona iloiloina auiliili.

Hairdressing meafaigaluega: faʻamaʻiina masini ma sterilizer mo faʻamama

O le magoto mo le pulu faʻapipiʻi o se tuʻufaʻatasiga uiga ese o se nofoa ma se mea magalu faatasi ma popo fausia i totonu. O nei aso, o ia faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina atu i ni sitaili eseese - mai nofoa mama palasitika ma faʻatupega faʻapipiʻi e oʻo atu i paʻu paʻu paʻepaʻe faʻaopoopo faʻaopoopo i mea lelei sima. Totoina se fufulu mo se pulu ulu taugata e uiga 20 afe rubles, ae e mafai ona taua lenei tau fluktuate i le itu o uma faʻateleina ma faʻaititia.

Mea manaʻomia mo galuega: ato poʻo mea e fai ma seleulu

O le vavaeina gaioiga lava ia e le mafai e aunoa ma mea nei:

    Maopoopo. O mea faigaluega mo lauulu faʻapolofesa i lenei faʻaaliga o loʻo faʻaalia i ni ituaiga se tolu - o se selu uʻamea mo se vavaeʻese faʻamanuiaina o manoa ma le fulufulu lima, o le selu ma le nifo e le faʻatulaga mo le valiga ma se selu o loʻo iai nifo umi e mafai ai ona e galue ma lauulu e umi le umi.

O le averesi o tau o manicure i le faleoloa

E mafai ona e filifili ma faʻatau mai se peignoir mo se lauulu poʻo isi mea e faʻaalu mo le tino i faleoloa faʻapitoa e ofoina atu uma mea talafeagai i le taimi e tasi. O le tau faʻatauina o se mauaina atoa i le itiiti ifo manaʻomia aofaiga e tusa ma 25-30 afe rubles, i le amanaia ai o se mulumulu nofoa.