Lauulu tuputupu ae

TOP 10 male vitamini mo lauulu ulu

O sui o le itupa malosi e le itiiti ifo nai lo tamaitai e tatau ona mataituina le tulaga o latou foliga ma le soifua maloloina. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o loʻo feagai ma aliʻi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma lauulu, ae maise o lo latou leiloa, toʻuluʻi ma soli le fausaga. Faʻafefea ona faaleleia lo latou tulaga? E tele tagata tomai faʻapitoa i le itu o le lalelei ma le soifua maloloina ua fautuaina e faia lea mea ma le fesoasoani o isi aoga aoga lavelave o vitamini e mafai ona maua i luga o fata o fale talavai. Sosoʻo mai, tatou mafaufau i nisi o latou foliga, faʻapea foi ma le faʻavae o vitamini mo lauulu (mo alii), faʻavae i iloiloga na tuʻuina e tagata faʻaaoga.

Mafuaaga o le faʻaletonu o lauulu

Ae e te lei amata foia le faʻafitauli, e tatau ona e faʻalogo i lona aʻa. Aemaise lava, o se tamaloa, ua mauaina ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tulaga o le laulu i luga o lona ulu, e tatau ona ia faʻamaonia mo ia lava mea na e mafua mai ai le o iai nei.

O faʻataʻitaʻiga o loo faʻaalia ai o le faʻaletonu o tulaga o le laulu e faʻaosofia e ala i le faʻafitauli faifai pea, o faʻalavelave masani i le itu i tua o le hormonal, atoa ai ma le le lelei o meaʻai. Faʻapea foi, o mafuaʻaga o mea leaga e mafai ona i ai o le i ai o matasiva poʻo se masaniga masani faʻataʻotoina taoto i le tulaga kenera.

Tagata tomai faapitoa i le vaega o vailaau faʻamautinoaina pe a uma ona faʻamaonia le tonu o le mafuaʻaga o le faʻafitauli, e tatau i se tasi ona ave lona faʻamutaina, aʻo inu ni vitamini mai le leiloa o lauulu mo alii.

O le mea moni, o le tele o tagata atamamai i le itu o vailaʻau fautuaina e amata i le mea taumafa e faʻamama uma ai ni mea o iai le laulu faʻafitauli. Ole mea lea e mafua mai ile mea moni ole mafuaʻaga masani ole faʻafitauli o le le paleni o meaʻai a le tagata, ona o le mea e le mafai ai e le folikia o le laulu e 'ai uma aina mea e tatau ai, o minerale ma isi vaega, e mafua ai le le malamalama o laʻau.

O se mafuaʻaga masani o le leiloa o lauulu o le le lava o le toto tafe i le ulu. O lenei faʻafitauli e mafai ona aveʻesea le faʻaaogaina o ni faʻaosofia mo le faʻaogaina i fafo atu, lauulu, faʻafefete mo le uluulu, ma isi mea.

Tulaga taua Vitamina Lisi

O a vitamini e nafa ma le tausia o le soifua maloloina maloloina lauulu? Tagata faʻapitoa e aofia ai mea o vaega B, C, E ma le A i la latou lisi.E le gata i lea, zinc ma keratin o loʻo i ai i totonu o vaega e i ai se aoga aoga i luga o le ulu, faʻapea foʻi ma le taofiofia o le fausaga o lauulu. Pe a filifilia se lavelave o vitamini, e tatau ona e matua gauai atu i le mea o taurine i ai - o lenei mea ei ai se aafiaga tuusao i luga o le lauulu fulufulu, puipuia uma foliga mafai ai.

Lelei vitamini mo alii lauulu o loʻo aofia ai catechins. O nei vailaʻau e maua mai i laulaʻau o le lanumeamata lanumeamata masani, fatu vine, faʻapea foʻi ma isi vaega masani. Ole vailaau ole mea e nafa ma le faʻagaioia ile feaveaʻi o vaega aoga uma e ulufale ai i le tino o le tagata i lauulu.

Ituaiga tupe

O vailaau faʻaonapo nei kamupani tuʻufaʻatasia nisi filifiliga mo le tatalaina o vitamini mo lauulu (mo alii).I latou, o le sili ona lauiloa o mea ia o loʻo faʻaalia i foliga o laupepa - e sili ona talafeagai e ave ma se ipu vai mama faʻamamaina pe teisi mafanafana vai. Tele taimi, gaosi oloa maua ai vitamini i le ituaiga o faamamu manogi poʻo ni pusa poʻo - ni isi tagata faʻatau e latou te iloa foi nei ituaiga talafeagai.

I le tulaga o le tagata faʻatau le mafai ona lamuina pe foloina le oloa, e mafai ona ia faʻaaogaina le paʻu foliga o vitamini, o loʻo ofoina atu i ato ma le tasi sose o le vailaʻau. E tatau ona maitauina o lea vaega o vitamini e sili ona lauiloa i tele o tagata, talu ai o le tino o le tagata e televave tele ma sili atu lelei faʻatinoina vaega o loʻo paʻu i ai i totonu ua uma ona faʻaleagaina foliga.

Faʻafefea ona ave vitamini e faʻamalosia ai lauulu (mo alii)? E tatau ona maitauina o taimi sili ona lelei mo lenei, o le taeao ma le aoauli. I le avea ai o se tulafono, o le taumafa o mea aoga aoga e fautuaina pe a uma ona 'ai. I le mea e tupu e faapea o le sui o le malosi feusuai e masani ma saʻo 'ai le vitamini complex, le lelei aʻafiaga o lona faʻaogaina o le a maitauina pe a uma le masina, ma i nisi tulaga o lenei mea e tupu i se taimi vave.

Ma le isi, mafaufau i le lisi o mea sili ona lelei vitamini mo lauulu tuputupu ae, iloiloga e uiga ia i latou, faapea foi ma lisi o mea taua vaega ma mataupu faʻavae o gaioiga.

Sei o tatou amata mafaufauina o vitamini sili ona aoga ma maualuga-lelei, talafeagai mo le faʻaleleia o lauulu ulu.

O le tulaga muamua i le lisi faʻasino o loʻo nofoia e Evicent vitamini. O vaega autu o lenei lavelave o le fefete ma le teio, o le gaioiga o lea e faʻamoemoe e faʻalauteleina lauulu tuputupu ae. O elemene o le Evicent vitamin complex o loʻo faʻaalia i foliga o papamaa, e fautuaina le inu faʻalua i le aso (e sili atu i le taeao ma le aoauli). O afifi taitasi e aofia ai 60 papa, e tatau ona lava mo le masina o masani ma tatau taumafa. I le mea na tupu e leai se mea na manaʻomia e le vitamini poʻo le iʻuga e le lava, o se faʻasologa lautele e faʻatagaina, ae naʻo le lua vaiaso mai le tui mulimuli mai le afifi.

Faʻatagaina "Evicent" le faʻatagaina mo tamaiti i lalo o le 12 tausaga. E le gata i lea, e le tatau ona faʻaogaina e tagata ua i ai ni afaina faʻapitoa i le fefete o mea ai.

I iloiloga o vitamini mo lauulu ulu, fai mai alii o le masina talu ona amata aveina ai le laulau, e mafai ona maitauina se aafiaga lelei. E le gata i lea, o le Evicent vitamini faʻamalosi e le faʻatagaina le gaioiga o le faʻateleina o se tagata maso maso ma le gaʻo o le tino, o le mafuaʻaga lea o se tagata gasegase e masani ona ave e le maua ai le mamafa mamafa.

Le tau o Evicent vitamini e uiga i 250 rubles i le afifi, fuafua mo se masina fafagaina.

I le tulaga lua i totonu o oloa sili ona lelei o lenei vaega o le "Atoatoa" - o se vitamini faʻapitoa e mauaina se tele tele o faʻamanuiaga lelei mai tagata faʻatau. O loʻo faʻatauina i fale talavai i aai eseese o Rusia, ona o le lautele lauiloa o le oloa.

O le lavelave mo lauulu leiloa i alii "Atoatoa" e aofia ai vitamini o vaega B, C, PP ma le D, faʻapea foi ma le tele o faʻauiga aoga vaega e i ai se aafiaga lelei i lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia, faʻapea foi ma folikel. O le fausaga o le vitamini complex foʻi o loʻo i ai ni vaega o laupepa o vailaʻau, e aofia ai ma le faʻasili mai le Echinacea, lea e fesoasoani tele i le atinaʻeina o le matuia o le tetee atu i siama ma siama e afaina ai le ulu, faapea foi ma le lauulu.

O le gaioiga o vaega e fausia ai le "Perfectil" lauulu tuputupu ae vitamini mo tamaloloa o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le paleni paleni o loʻo maua i le uluulu. Ona o lenei, le tuputupu ae o lauulu i luga o le ulu matua matua faateleina.Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea ma le saʻo lelei lipid paleni o le paʻu, o le lelei ona faʻaopoopo o folikel ua matua faʻaleleia atili, o se faʻaiuga o le lauulu, mauaina o le aofaʻi talafeagai o minerale aoga, vitamini ma isi vaega aoga, ua sili atu ona matamuli, silky ma ofuvae.

O le masina e fautuaina ai le faʻaaogaina o le complex. O faʻatonuga mo le mea faigaluega o loʻo faʻapea mai e tatau ona ave faʻamalama tolu taimi i le aso, fufulu ile vai mama. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona e taofia le kosi mo le lua vaiaso, ae, pe a manaʻomia, toe fai.

I iloiloga o vitamini mai le leiloa o lauulu mo alii, "Atoatoa" fai mai o le taunuuga o lenei lavelave e mafai ona vaaia pe a uma le tolu vaiaso o le faʻaaogaina. E le gata i lea, o le aafiaga o le avea o le lavelave e tumau mo se taimi umi lava, ae naʻo le lelei fafagaina ma lelei lauulu tausiga.

O le averesi o le tau o le lavelave ua fesiligia i fale talavai eseese i Rusia e uiga i 600 rubles.

O tagata tomai faapitoa ile matata e le fautuaina ai le faʻaaogaina o na vitamini i tagata e maua i maʻi o le endocrine system ma le gastrointestinal tract.

Mafuaʻaga o Matitiva Tuputupu Ae

Tele aliʻi o maua le alopecia - soʻona lauulu e toʻilalo, lea e atili taʻitaʻia ai le paʻu. O mafuaʻaga taatele o ia faʻaaliga o:

  • afaina o meaai
  • feteʻenaʻi pea
  • afaina hormonal
  • o le faʻatupuina o le aluʻeseʻe, lea e faʻaosoina i le le saʻo le faʻagaioioiga o le sebaceous glands,
  • genetik sauniuniga.

O le mea muamua o le mea lea e masani ai ona mafua ai o le faʻaletonu o tulaga o le lauulu, o lona manifinifi, palapala ma leiloa. O le mea moni o lauulu folo e fafagaina i mea talafeagai e ala i meaai. A ulufale atu meaai maloloina i le gastrointestinal tract, e mitiia i le toto, lea e ave vitamini ma trace elemene i sela o le tino.

E manaʻomia foʻi e le sapalai o lauulu mea ia sapalai, i le tulaga o le le paleni taumafa, tagata manaomia vave vitamini mo lauulu.

O lauulu e mafai ona paʻu i fafo ona o le vaivai o le toto tafe, lea e fesoasoani i meaʻai ia faʻaleleia lou lauulu. Mo le faʻaleleia atili, peeling o le dermis o le lauulu ma le fesoasoani o le sami masima, uolanati po o le vine vine ma isi vaega masani. E fautuaina foi tamaloloa i aso taʻitasi e faʻafofoa le latou ulu i le faʻaaogaina o le paʻu-nifo pulumu poʻo se fomaʻi faʻapitoa.

O a vitamini e manaʻomia

Afai e te matauina ua amata ona paʻu lau lauulu i luga 5-6 lauulu i le aso, pe leiloa susulu ma le toe ola, ona faʻaalia lea o oe e inu vitamini e faʻamalosia ai lauulu tuputupu ae.

I se tulaga lautele mo le soifua maloloina o lauulu, vitamini o le kulupu B, vitamini E, C, A, faʻapea foʻi ma le zinc, e manaʻomia mo le gaosiga o keratin, e manaʻomia. E manaʻomia foʻi le taurine e aofia ai i papamaa, e faʻagesegese ai le suiga o le pulu ona o le masaniina o le fesoʻotaʻiga o loʻo ufitia ai.

E lelei pe afai o loʻo sapalaiina vitamini a tagata ma catechins, na ave e le au fai vailaʻau mai laulaau o laulaʻau lauti, vine vine ma isi vaega masani. O loʻo faʻamoemoe latou mo le faʻatulagaina o le felauaiga o meaʻai i le folika lauulu.

O se mea taua! Le ituaiga faʻasaʻolotoina o vitamini o ni capsules, papa ma e faʻapea foi ona lamuina manogi. Soluble pills e talafeagai mo i latou e le mafai foloina capsules. I se faʻaopopoga, i faʻateʻa ma aoga, o mea aoga aoga e faʻaaogaina e le tatou tino e vave televave.

E fautuaina le inuina o fualaʻau i le taeao poʻo le aoauli muamua, i le taimi pe a uma le 'ai. Manatua le afaina tupu tusa pe a mavae se masina.

O a mea e maua

Afai e te manaʻo i lou lauulu e leai ni mea paʻu ma susulu ma lona matagofie, ia mautinoa e amata ai ona 'ai saʻo.

Ina ia faʻamalosia lauulu ulu ma faʻaleleia o latou tulagaOe e manaʻomia nei vitamini ma minerale:

  • vitamini e, e nafa ma le sapalaiina o le toto ma le fagaina o le folika lauulu ma mea aoga, o loʻo maua i nati, soya, fuamoa, suauu fualaʻau, mea e maua ai le susu ma cereals,
  • B vitamini, e maua ai le lauulu i mea gaosi (vitamini B1 o loʻo maua i sate sulu, pi, leila, povi ma le fuamoa fuamoa, B12 - sisi, iʻa, fefete, kale sami ma nisi o aano o manu ma oloa susu, B6 - o laʻau laugatasi, aano o soʻo se manu, mea faafefete) sana, pateta, pateta, faʻi),
  • Itu (nicotinamide, nicotinic acid), o lona galuega o le fafagaina o lauulu mai totonu, a maeʻa ona latou mauaina le malosi faalenatura ma avea ma eli (o le ae mauaina i moa, maso, nati, raspberi, aso, povi ma legumes),
  • Vitamini D saofaga i le faʻatulagaina matua matua o folika (o loʻo maua tele i le suauʻu iʻa, oloa susu, aemaise pata, faʻapea foi ma fuamoa, ate ma pasili),
  • Vitamini A maua keratin (a taua tele o loo i ai i kapeti, brokoli, iʻa suauu, apricots (mamago apricots), beri ma fualaau faisua, mafuli samasama ma mumu).

Ina ia iloa poo fea le vitamini le tino o le tagata ua le mauaina, na ona iloiloina le tulaga o lau lauulu. Afai na amata ona tupu leaga latou, o lea ua oʻo i le taimi e toe amata ai le sapalai o vitamini E. E te matauina se pa'ū lanu ma le tipi ua uma, sili ona ono, i lou lauulu leai se vitamini C. Ma pe a le fefete ma le soʻona faʻamago o le dermis o le ulu, foliga mai, faanatinati faʻafou le leai o vitamini B.

Vaʻaiga lautele o Vitamini Complexes

I soʻo se fale talavai e mafai ona faʻatauina vailaʻau faʻapitoa ma le faʻatonutonu gaioiga gaioiga o le a faʻatumuina le le lava o vitamini ma minerale, faʻamatuʻu tane curls masani malosi ma eleni. Faʻapea foʻi mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina tupe taugata tele - meaʻai faʻaopoopo, faʻatau atu i le tele o taimi e ala ile Initaneti.

O le a tatou mafaufau sili ona lauiloa vitamini e fesoasoani faaleleia lauulu tulaga i alii:

  • Tutotonu O se vaega autu o le gaosi oloa o le sulfur ma le fefete. E maua vitamini i papa, e tatau ona inu faalua ile aso. Le ala o le aveina Evicent ua fuafuaina mo se masina. Afai e tatau ai, o togafitiga e mafai ona toe faʻaauau pe a maeʻa le lua vaiaso. O lenei mea faigaluega e le fautuaina mo tamaiti i lalo ole 12 tausaga le matutua ma mo tamaloloa na i ai ni aʻafiaga mai le fefete o le pia. Ole tau ole 240 rubles ile 100 capsules.

  • "Fitov". Ole fualaau faasaina e talafeagai e le gata mo alii, ae faapea foi mo fafine. O loʻo iai tonu ia vaega ia e mafai ona faʻaola ai le tuputupu aʻe o curls. O le ala o togafitiga e na o le lua vaiaso, i aso taʻitasi e fautuaina e le kamupani gaosi 2-3 capsules. Faamaloloina capsules i le aofaʻiga o 60 fasi vaega o le a taugofie oe 380 rubles.

  • "Atoatoa". Ole vailaʻau o lenei vitamini faʻaleleia ai le paleni o le dermis o le ulu, o le mea lea, e faʻaleleia ai le tuputupu ae o lauulu. E mafua ai ona maua e le folikel le taumafa tatau, o le mea lea, o le lauulu e faʻamalosia ma amata ona tupu vave. E te manaʻo e faʻaaoga le Perfectil i aso uma mo 3 capsules. E le fautuaina le taliaina mo tagata e maua i le gastrointestinal faʻafitauli, ona o le faʻamalologa o vailaʻau e mafai ona mafua ai le faʻatupuina ole faʻaʻi. E manaʻomia ona e inu pia i taimi uma mo le masina. Ona taofia ai lea o le vasega mo le 2 vaiaso, ma toe faʻaauau pe afai e tatau ai.O le tau o le vailaʻau o 600 rubles.

  • "Vitasharm". O le vavega vave o le oloa e faʻatautaia lava faʻapitoa i le tuʻuina atu o ou curls ma mea uma talafeagai. Ole vailaʻau faʻafaigofieina lauulu tuputupu aʻe, a o fagua e oo lava dormant pulu. E i ai mea aoga i le paʻu. Togafitiga o se masina ma aso uma pil i aso uma.O le mea fai mai meafaigaluega o le a fiafia ia te oe ma lona taugofie, talu ai tau amata i 100 rubles.

  • Pantovigar. Lenei multivitamin sauniuniga o loʻo aofia ai meaʻai fefete ma mea faʻapitoa o vitamini ma minerale na e manaʻomia mo lauulu tuputupu ae. O loʻo iai le amino acids, keratin, calcium pantothenate (BAA) ma isi vailaʻau. O le mea faigaluega e taofi ai le leiloa o curls, toe faʻafoʻiina i latou ma le malosi masani. O le tau o le lavelave amata mai 1600 rubles. Ole vasega ole togafitiga ole 3 masina, aʻo fualaau e tatau ona inu soo ile 2 taimi ile aso. E faʻatapauina i tama ma le le faʻapalepale i tagata taitoatasi ma tamaiti.

  • "Duovit" mo alii. O lenei multivitamin complex e lauiloa tele i totonu o le malosi o le afa o tagata. E ui o loʻo i ai le tele o vitamini e i ai se aoga aoga i le faʻamalosia o lauulu tuputupu ae, o se faʻamanuiaga lautele - e faʻamalosia le puipuia o le tino, tuʻuina atu le leo ma le malosi, faʻaleleia le fatu. Ole tau o le fualaau faasaina e na o 400 rubles. Faʻasino i meaʻai faʻaopoopo. Le ala o le ulufale e fuafuaina mo na o le masina. E faʻafefeteina ma meaʻai.

  • "Tam-S." O lenei vavega faʻavavega, e aofia ai 60 capsules, e le gata e mafai ona tuʻuina atu le matagofie ma le malosi o le laulu o alii, ae ia maua ai foi se siitaga o malosi i tagata uma. O loʻo i ai 20 eseʻese vitamini, 4 laupepa pipi ma le 11 minerale. E manaʻomia le faʻaaoga o le vailaʻau i aso uma mo le lua masina. Mo le faʻatauina o se vitamini complex o le a tatau ona totogi 740 rubles.

  • Faaopopo "Inneov" mo le maualuga o lauulu. O lenei meaʻai faʻaopoopo o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le matagofie o lau lauulu i ni nai masina. O vaega aoga o le faʻamalologa vailaʻau puipuia le leiloa o lauulu, faʻamalosia manifinifi laʻititi, faʻalelei le laulu se laulu. Ole faʻailoaina lea mo tama ei lalo ole 14 tausaga le matutua. O le tau o le meafaigaluega amata mai 930 rubles.

  • "Selecin." O laʻau o le homeopathic origin e faʻamalosia ai ni moe, fesoasoani e faʻaitiitia le numera o lauulu e pa'ū. Aemaise le fofo ua faʻaalia mo i latou ua i ai faʻaleaga leiloa o curls. Ole ala ole togafitiga ole 2 masina ma le malologa ole 7 aso. I le amataga lava o le talosaga, lauulu tulaga e ono faʻaleagaina, ae e le o toe umi le ata e tatau ona suia i se lelei. A tau o 450 rubles o le a tau. E le faʻailoaina i tamaʻitaʻi e maua ai le le lava le malie ole lactose.

  • Maea: tuputupu aʻe faʻasologa. Toe faʻaleleia muamua le matagofie o ou curls, ma puipuia foʻi le leiloa. E apalai i totonu o le masina mo 1-2 kalama. O loʻo mulumulu solo i le tele o vai. E mafai ona faʻatau ni pusa mo 480 rubles.

Taua! Afai ei ai ni ou faʻafitauli ma lauulu, ona avea lea o se malaga i le trichologist o le sili fofo. O se tagata faʻapitoa faʻapitoa pe a maeʻa le faʻailoaina o le a faʻamautu le mafuaʻaga o le faʻamaʻi, faʻatonu se meaʻai, vailaʻau vitamini ma faʻatonu se numera o faʻafitauli o le physiotherapeutic, mo se faʻataʻitaʻiga, fulufulu mata o le ulu, Darsonval pe fautuaina le mesotherapy.

O le mea lea, vitamini complexes faʻapitoa fuafuaina mo lauulu tuputupu ae mafai faʻatoʻilaloina alopecia ma faʻalilolilo lau curls, faʻaola ma le matagofie. Toeitiiti lava oi latou uma o loʻo i ai le itiiti ifo o contraindications, lea e tele lava i lalo ifo i le faʻapalepalega tagata i vaega. Avanoa i le ituaiga o pusaosila, papamaa ma faʻapea foʻi lole suamalie.

E le tatau ona e faʻamoemoeina se uila mai le faʻaaogaina o ia vailaʻau, aua e le itiiti ifo i le 1-2 masina e tatau ona pasia aʻo leʻi lalofia folika lauulu i vaega aoga ma e te vaʻaia le iʻuga.

Aoao atili e uiga i lauulu tuputupu ae faafetai i le nei tala:

Vitio aoga

Vitamini mo lauulu leiloa.

5 taumafa o loʻo i ai vitamini mo le leiloa tele o lauulu.

Pantovigar

O lenei lavelave o vitamini e faasaga i lauulu leiloa mo alii auai i le vaega o multivitamin sui ma o loʻo i le tulaga lona tolu i le faʻatulagaina. O lona tuufaatasiga aofia ai le tele o faʻasologa o elemene ma minerale e manaʻomia lauulu. O le lavelave o loʻo iai se vaega tele o keratin, pantothenate, amino acids, ma calcium.E le gata i lea, o loʻo aofia ai ma nisi vaega o loʻo manaʻomia e atiaʻe le fausaga o lauulu ma tausia ia i se tulaga masani, maloloina

I le iloiloga e uiga i vitamini mo lauulu (mo alii), fai mai Pantovigar pe a uma ona masani ona faʻaaogaina le anotusi o le lavelave, pe a mavae ni nai vaiaso e mafai ona e maitauina e le gata i se suiga tele i le foliga mai o laʻau mo le sili atu, ae ia maitauina foi le faaitiitia o le tulaga o lauulu leiloa. I le avea ai o se tulafono, i le faagasologa o le faʻaaluina tatau o vitamini, o le lauulu maua maua se susulu maloloina.

O faʻatonuga mo le Pantovigar vitamini faʻapea o le fofo lea e tatau ona faia mo le tolu masina sosoo, e aunoa ma se faʻalavelaveina, e ui lava o faʻaiuga muamua, faʻamasinoina e le iloiloga, e mafai ona vaʻaia pe a uma le masina o faʻaaoga tatau. Inu vitamini faʻalua i le aso.

O tagata tomai faʻapitoa i le vaega o vailaʻau e le fautuaina le faʻaaogaina o vaega o lenei lavelave, o loʻo i ai le faʻamalosi tagata i ia le itiiti ifo i le tasi o ona vaega.

Tautala e uiga i le tau o Pantovigar, e tatau ona maitauina o le tau faiga faavae o le lavelave e matua maualuga. O lona averesi o tau i fale talavai i aai eseese o Rusia e uiga ile 1600 rubles.

Mens Fuafuaga

Mafaufau i le lisi o mea sili ona lelei vitamini mo lauulu ma iloiloga e uiga ia i latou, e tatau ona e mafaufau lelei i le Mens-Formula complex, o loʻo i le tulaga fa i le tulaga. O le lavelave faʻatagaina oe e faʻatulaga le le gata o le laʻau, ae ia faʻaleleia foi isi gaioiga.

O le "Mens-Formula" lavelave o loʻo aofia ai faʻapitoa vaega masani, e aofia ai vitamini, faʻapea foi ma ni vaega na aumai ai mai vailaʻau fofo.

Ave se mea faigata e taua i totonu ole masina. E tatau ona faʻaalu vitamini faʻalua i le aso i taimi o taumafataga (i le taeao ma le aoauli).

Iloilo o lauulu vitamini (mo alii) e masani ona fai mai o gaioiga o le Mens Fula e faʻamoemoe e le gata i le faʻaleleia atili o foliga vaaia o lauulu, ae o le faʻaleleia atili o latou tuputupu ae. E le gata i lea, o tamaloloa na saʻo le inu i lea ituaiga vitamini na maitauina se faʻaleleia o lo latou soifua maloloina lautele. O lea, o le toʻatele oi latou na taofi le lagona faʻanoanoa ma le faʻaogea, ma maitauina foi se alualu i luma manatua.

Ole tau o lenei vitamini complex, i le averesi, e uiga ile 700 rubles.

Lima o loʻo avea lea e "Selencin". Nei e masani ai vitamini mo le lauulu mai le pulu (mo alii). O loʻo tuʻuina atu i foliga o laʻititi laupepa e tatau ona tuʻu i le tautala, faʻamamaina i le vai mama. O lenei mea faigaluega e tele ina fautuaina mo i latou e matauina lauulu (lapoʻa) lauulu.

"Selencin" o se vitamini complex o le homeopathic ituaiga. O le gaioiga o vaega autu e aofia ai i lona tuʻufaʻatasiga e faʻatatau i le faʻaititia o le aofaʻi o lauulu e pa'ū i fafo, lea e ausia e ala ile faʻamalosia o moe moe.

Ole tele o tagata faʻapitoa ile vaega ole vailaʻau ma le lalelei ua fautua le faʻaaogaina o lenei oloa mo le le itiiti ifo ile lua masina. I le maeʻa ai o lenei vaitau, e tatau ona e faia sina malologa puʻupuʻu mo le fitu aso, ma a maeʻa ona faʻatulagaina taimi, o le vasega e mafai ona faʻalautele. E tatau ona faʻaalu vitamini faʻalua i le aso.

O vaega autu o lenei lavelave e faʻapitoa lava vaega masani lea e faʻatinoina ma le faʻamoemoe ile mafuaʻaga autu e mafua ai ona e pa'ū lauulu. O le fausaga o "Selenzin" e aofia ai vaega e pei o alumini, potassium, phosphorus, selenium ma silicon. E le gata i lea, o loʻo iai uma na vitamini e manaʻomia mo le tupu o le laulu, meaʻai o le ulu, faʻapea foi ma le faʻamalosia o le folika.

O iloiloga a le "Selenzin" fai mai pe a uma le tasi vasega o le aveina o le vitamini complex, mafai ona e maitauina se alualu i luma taua i le tulaga lautele o le lauulu. E faasolosolo ina maloloina le uluulu, ma ole aofaʻi o le numera o momoe o moe.

Ole tau o le "Selenzin" i Rusia fale talimalo e uiga i 400 rubles, lea e talia mo le tele o sui o le tagata faitau a Rusia.

I le ono tulaga o vitamini mo lauulu ulu (mo alii) Opti-Men o se faʻanaumusaina moni mo i latou e manaʻo e fai o latou lauulu e sili atu le soifua maloloina ma mafiafia. O lenei lavelave ua i ai i le multivitamin vaega, o loʻo gaosia e se kamupani Amerika vailaʻau. I iloiloga o se mea faigaluega faapena, e tele taimi e maua ai manatu o le masani ma, sili ona taua, o le saʻo le faʻaaogaina o le Opti-Men o le ki i le laʻau matagofie ma le soifua maloloina i tamaloloa. Tagata fai mai o loʻo i ai ni vailaʻau o loʻo iai vitamini e faigofie lava ona faʻaaoga i soʻo se taimi o le aso.

O vaega e aofia ai lenei lavelave e seasea lava ona tupu mai aʻafia tali. O le fausaga o laupepa taʻitasi e aofia ai vitamini ma minerale (aofaʻi o le 25), amino acids, fualaʻau fualaʻau ma fualaʻau, vailaʻau oʻoti, ma enzymes.

Le tau faiga faavae o lenei oloa e le mafai ona taua o le temokalasi: faalagolago i le tele o le afifi, o lona tau masani o mai 600 i le 1500 rubles. Peitaʻi o le tele o manatu na tuʻua e tagata faʻaaoga e uiga i lenei oloa ua taʻua ai o le aʻafiaga na maua mai i le faʻaaogaina o le Opti-Men e aoga tele.

Faʻafefea ona faʻaleleia lauulu? Vitamini "Velmen", o loʻo i ai i le tulaga fitu o le faʻasologa, e mafai ona fesoasoani i le foʻia o lenei mataupu. O lenei lavelave, sa gaosia e se kamupani faʻaPeretania vailaʻau, e ofoina atu i tagata faʻatau le tele o mea aoga i totonu o pusa poʻa e tatau ona aveina faʻamalama ile vai. O faʻatonuga mo vitamini e faʻapea o le faʻaaogaina o se aofaiga tele o le vai mo le fufuluina e le fautuaina, talu ai gaioiga o mea taua i lenei mataupu e mafai ona faasoesa.

O a mea o lo o iai Velmen? E aofia ai maʻa o vaega na e manaʻomia e faʻamalosia ai lauulu tuputupu ae, faʻapea foʻi le faʻaleleia atili o latou fausaga. E le gata i lea, o Velmen e i ai le atoa o minerale, o lona aafiaga e faʻaalia lelei ai le tulaga o le ulu. Faatasi ai ma: iron, yodium, selenium, chromium, zinc ma le calcium. I le faʻaopopo atu i nei mea uma, o le vaega o loʻo talanoaina o loʻo i ai vaega e pei o le beta-carotene, paʻu paʻu, citrus bioflavonoids, ma se faʻatupuina masani mai le ginseng root.

O loʻo faʻatatau mai i faʻatonuga e faʻatatau i le vaitamini e tatau na faʻaaluina i le aso e tasi, tasi le pusa, i taimi o taumafataga. O le umi o le vasega atoa e le tatau ona sili atu i le masina.

I iloiloga a i latou na taumafa i nei vitamini, e masani ona faʻaalia e uiga i lo latou lelei aʻafiaga i le ulu, folikel tulaga, faʻapea foʻi ma le fausaga o lauulu. Tele faamatalaga o loo i ai faamatalaga e faapea a maeʻa se masina o le aveina Velmen vitamini e mafai ona e maitauina se maitauina alualu i luga i le fausaga o lauulu, latou maua se matagofie susulu masani, ma avea foi sili elastik ma malosi.

Tagata tomai faapitoa i le vaega o vailaau fautuaina le taofia vave o le lalaloa i se taimi vave le lauulu taofi paʻu ese.

Le tau faiga faavae o le manatu o vitamini complex e fai sina feololo - o le averesi o le tau o se masina afifi e uiga 500 rubles.

Vitamini "Duovit" mo alii o loʻo i ai le tulaga valu o le faʻatulafonoina o loʻo iai se aafiaga lelei i le tulaga o le lauulu. O lenei lavelave o loʻo iai se vaega atoa o vitamini (12) ma minerale (6), e iai lona aoga i le laʻau o le ulu. I totonu o vitamini aofia ai i totonu o le fausaga "Duovita", o loʻo i ai e pei o: B1, C, H, B6, B5, A ma D. Tautala e uiga i minerale, latou te aofia ai: apamemea, manganese, yodium, magnesium, uʻamea ma e naʻo se mea lava e manaomia i le kenera e fai mo le atinaʻe masani o le ufiufi.

O vaega o lenei lavelave o loʻo tuʻuina atu i papa, e tatau ona ave tasi le aso, fufulu ile ipu vai. O le averesi o le ala o le ulufale o 1 masina, a maeʻa lea ua fautuaina e faia se malologa.

I iloiloga o vitamini "Duovit" mo alii ua taua o lenei meafaigaluega fesoasoani e le gata faamalosia le lauulu. I se faʻaopopoga, o ona vaega e aʻafia ai le atoa o le faʻalapotopotoga o loʻo auga atoa, atoa ai ma le puipuia o le tino.

Vitamini mai le fulufulu lauulu mo alii "Inneyov" fesoasoani atoatoa faʻatatau le vaivai o le vegetative tapuni o le ulu. Ole vaega ole faaopoopoga o lenei mea latou te le o iai ni hormones. O loʻo i ai naʻo mea lava e ana le gaioiga e faʻamalosia le folaina o lauulu, faʻapea foi ma le maua ai o se susulu maloloina ma se lalelei lalelei i le lauulu. I le faʻaopopoga o vaega o le vaega B, C, A ma le D, i totonu o vaega o le Inneov vitamini o loʻo i ai ni vaega o tamato ma le fatu vine, faʻapea foʻi ma le magnesium.

I iloiloga a i latou na latou faʻaogaina lenei lavelave mo se masina, na o le mulimulitaʻi i faʻatonuga, o loʻo fai mai e le gata na avea le laulu e mafiafia ma ola maloloina i foliga vaaia, na leiloa le lauulu laʻau, o se faʻailoga lea o le malosi o le fausaga o curls ma melanin. O le iʻuga o le tagofia o vaega o le faʻaleleia o le toto i totonu o le ulu, o se faʻaiuga lea na fafagu ai le moe a le moe, ma fulufulu o laʻau mai ua maeʻa gaʻo faʻavavevave.

Vitamini complex "Innov" e toetoe lava leai ni contraindications, aʻo leʻi faʻaaogaina, e manaʻomia pea ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Anotusi

Mafai vitamini faʻasaga i le lauulu laʻititi i tamaloloa mafua ai soʻo se itu afaina? Ioe, ioe. E tupu lenei mea pe a fai o le tino tagata le faʻapalepale i soʻo se vaega e avea ma vaega o le lavelave.

E tatau foi ona e malamalama o vitamini mo lauulu (mo alii) e ono feteʻenaʻiina i ni vaega o le itupa malosi. Muamua lava, e matua faʻasaina latou ona inu i tama ma le fanau talavou i lalo o le 12-14 tausaga. A faʻapea e iai se tamaititi o loʻo faʻailoa i tausaga e ui i ni aʻafiaga ogaoga e paʻu i lauulu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fōmaʻi e uiga i lenei. O le faasaina i le taumafaina o vitamini complexes mafua mai i le mea moni o nisi mea matautia i lenei vaitau ua aofia i latou tuʻuga: zinc, taurine ma nisi ituaiga o catechin.

E le fautuaina e ni tagata tomai faʻapitoa i le vaega o vailaʻau le faʻaaogaina o vitamini o le vaega e pei o mea faʻaopoopo o meaʻai i meaʻai, e aunoa ma le muamua feutagai ma latou fomaʻi. O le mulimulitaʻi i lenei fautuaga faigofie, e mafai ona e puipuia oe mai le afaina ai.

Mea e manaʻomia e tagata muamua

O sui o le itupa malosi e manaʻomia uma vitamini, ae o L-carnitine o le sili ona aoga, lea e afaina tele le malosi ma le ono mafai ona maua mai le soifua maloloina tamaititi. Ona o lona le atoatoa, e le gata o le erectile dysfunction mafai ona tupu, ae o le lelei o le ejaculate o le a faʻaitiitia foi.

Vitamini D ma ascorbic acid, e toe faʻaleleia ai le galuega o le puipuia o le tino ma e nafa ma le tulaga o soʻoga, e taua foi mo le soifua maloloina o tane. Mo se taumafaiga manuia o le hematopoiesis, e manaʻomia ai le alpha-tocopherol (E); a aunoa ma lea, e ono i ai le toto o le okeni ua afaina ai le toto, ma e ono lamatia ai foi le faʻatupuina o le faʻatuina.

Ole lisi o vailaʻau e sili ona taua e tatau ona ave uma e tamaloloa ia le itiiti ifo ile faʻatasi ile tausaga, e tatau ona aofia ai ma vitamini B (B1, B2, B6, B3, B12). Latou faaletonu, aemaise lava ina ua mavae le 50 tausaga, e mafai ona taitai atu ai i le ita, insomnia, faateleina le vaivai ma lauulu. O nei mea uma e tatau ona faʻaopopo i mea minerale - zinc, iron, yodium, magnesium, potassium, ma isi.

O le fea kamupani e faʻatau se oloa

E le mafaitaulia gaosi oloa o ia tupe i luga o le maketi, o loʻo iai na mea tau paketi ma se igoa laʻititi ma taʻutaʻua o loʻo faʻasalalau faʻapitoa e tagata taʻutaʻua. Naʻo le lua o kamupani, o vailaʻau ia e masani ona filifilia e le toʻatele o tamaloloa:

  • Foa formula - o le igoa lea e faʻatau atu ai le laina o tane biocomplexes e faʻavae i luga o mea totino, latou te masani ona pito i luga TOP o oloa tutusa. O lona autu autu o le avanoa o vailaʻau e fofo ai toetoe o faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma le le lava o vitamini - faʻaleleia le malosi ma le malosi, faʻaleleia o le mafaufau, faʻamalosia lauulu, aveese faʻamalologa, ma isi.
  • Vitrum - O tupe o lenei ituaiga e matua lauiloa i fale talavai; o loʻo i le kamupani vailaʻau Unifarm Inc., faʻavae i le 1992. O le ofisa autu o le kamupani o loʻo i USA, i Niu Ioka. I le ala, o le Vitrum laina o fualaau faasaina aumai ia te ia sili ona lauiloa.
  • Manuia - O aia tatau i lenei faʻailoga taualoa a le kamupani Peretania Vitabiotics. Na ia fatuina lalagaina uma mo teine ​​ma tama eseese, ma lautele, talafeagai i le taimi e tasi mo mea uma. O le tagata e gaosia e ofoina atu ituaiga ituaiga o faʻasaʻoloto - meainu, vela ma laʻititi masani.
  • Tausiga Lelei - O lenei kamupani e fatuina taʻaloga taumafa (eseese meaʻai taumafa, aofia ai ma nisi o mea sili ona lelei maua) mo i latou e manaʻo e paʻu mamafa ma fausia maso. O loʻo taumafai le tagata gaosi oloa e faʻaaogaina le sili ona masani ma ola maloloina vaega. I fale talavai, e le o matua lelei sui, o le tele o taimi e tatau ona e faʻatau mai tupe i luga o le Initaneti poʻo taʻaloga taʻaloga i luga ole laiga.
  • Krka - le vailaʻau "Duovit" o loʻo auai i la matou togi mai lenei kamupani. O le Kamupani lea a le Slovenian, i le teuga e i ai e le gata o vitamini, ae o ituaiga uma foʻi vailaʻau. O ana oloa e faʻailoaina i lo latou aoga, natura ma paleni tuufaatasi.

Faʻatatauina o le sili atu vitamini male

Ina ia aofia ai tupe uma i lenei faʻatulagaina, sa taʻitaʻia matou i mea na tusia e le au faʻatau i iloiloga, faʻapea foi ma tulaga nei:

  • Tatala pepa
  • Ituaiga o afifiina
  • Taimi umi
  • Taitasi aso
  • "Tamaoaiga" ma le masani o le tuufaatasiga,
  • Ole aofaʻiga o aʻafiaga ma contraindications
  • Tofo
  • Tele lapoa
  • Saosaoa o maua taunuuga
  • Eseese aafiaga.

O le autu faʻailo o le fua faatatau o tau ma tulaga lelei, talu ai e maualuga le tau e mautinoa e le o tutusa lelei.

O vitamini sili ona lelei mo alii

Le sili ona lautele iinei o vailaau ma se lavelave aafiaga, ae i lenei tulaga tatou suesueina e le gata i latou. O le itu lelei ma mea e faʻaletonu ai le sili ona lauiloa o faʻafiafiaga multivitamin sa auiliiliina foi e faʻaopopo le malosi, manuia le mauaina o se tamaititi, faʻateleina musele, ma nisi o galuega.

Mo le malosi

Mans Formula Malosi Forte - O se masani nei meaʻai meaʻai faʻavae i luga o vaega o laʻau, o lona aoga e mafua mai ile iai o ginseng, yohimbe ma le tele o isi mea masani. O se aafiaga malosi e mafai ona mafai ona o mea i totonu ole L-arginine ma zinc. O le mea moni, o le atoa-vitamini vitamini-mineral complex, lea foi ei ai se aafiaga lelei i puipuiga ma neura faiga. Tasi le afifi ma 30 laupepa ua lava lava mo le vasega, e manaʻomia le onā mo 30 aso. Fomai e uiga i lenei vailaʻau tali lelei, mafaufau i ai o se tasi o sili sili ona lelei vitamini mo alii i totonu o taugofie.

Lelei:

  • Le leai o se contraindications per se,
  • Faateleina le lelei o le fausiaina,
  • E te le manaʻomia le inu masani,
  • Umi fata umi (3 tausaga),
  • E le “leaga” i le tofo,
  • O loʻo aofia ai le tele o le L-arginine ma le zinc, lea e faʻaleleia ai le malosi,
  • Aua le faʻailoaina ni mea leaga.

Le atoatoa

  • Tatau ave le itiiti ifo i le masina
  • E le vave maitauina faʻaiuga.
  • Capsules e tele naua.

O le meafaigaluega "Forte Potential", aemaise i tamaloloa ua ova atu ma le 40 tausaga, e lauiloa aua e avea ai "multifungsi" - e faʻaaogaina e faʻamalosia ai le toto tafe i le pelvic organ, faʻaleleia le teteʻe i faʻamaʻi o le genitourinary system ma faʻaleleia atili le soifua maloloina.

Mo manatu

Vitrum prenatal forte - le mea moni e aliali mai lenei fofo ile tatou tulaga atonu e maofa, talu ai sa faia muamua e pei vitamini mo tina maitaga pe na o le mananao e avea ma tina i se taimi lata mai. Ae mo tamaloloa o loʻo galulue faʻatasi ma i latou i lenei, o lenei lavelave e sili foi. E i ai mea uma e tatau ai mo le faʻataunuʻuina ma le manuia o le faʻatupuina galuega o le mea - B6, ascorbic acid, natura kalisiu, uʻamea ma sili atu. Ae paga lea, o le fofo ei ai le tele o contraindications - gout, thrombophlebitis, ma isi. E leaga foi e iai le maualuga o le aʻafiaga o aʻafiaga. Ae e tusa lava pe le o mafai ona teena le mea moni o Vitrum prenatal forte o se tasi o sili sili ona lelei auala.

Lelei:

  • Tisaina leai se tusi
  • Faigofie ona maua i fale talavai,
  • Tulaga Oloa Gaosi, Amerika,
  • Eseese ituaiga o afifiina - i pulu ma fagu,
  • Mauoa fatufatu
  • Fautuaina e fomai.

Le atoatoa

  • Tele lapoa tele
  • E le taugofie.

Vitrum prenatal forte ua faʻavasegaina o se vailaʻau, ma o lea, aʻo leʻi amataina se vasega, oe manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi.

Mai le lauulu leiloa

Velman Tricholodjik - E tasi le igoa o le vailaʻau ua maeʻa fautuaina ai le manatu o lona mafuaʻaga mo le feteʻenaʻi o le pala. O iloiloga e faʻaalia ai e taugata tele, ae aoga ile tupe. E fautuaina i latou e faʻaaoga i latou lava, trichologists ma fulufulu faʻapipiʻi. O le malosi o le lavelave o se mea moni lava vave taunuʻuga, o le "fulufulu lauulu" e faifai malie i le naʻo 2-3 vaiaso. Ae o le faʻataʻitaʻiga o faʻaalia ai o mea aoga uma e muta iina, e le aoga le faʻatali mo le ola totoina o laulu fou i le taimi nei, o le lauulu o le a atili mafiafia i le ono masina.

Lelei:

  • Ole aofai o papa i totonu ole afifi ua fuafuaina atoatoa mo le tasi vasega,
  • Ua fautuaina i latou e Trichologists
  • Tofo,
  • Lautele masani
  • Itiiti contraindications
  • Anapogi fai.

Le atoatoa

  • Le masani ona avanoa i fale talavai,
  • Tau atu nai lo isi filifiliga.

Fai mai nisi tagata faʻatau na latou manuia i le faʻaleleia o le tulaga i naʻo le 2 vasega. Ae o iinei e tatau ona e malamalama o togafitiga o le a aoga pe a na o le faʻatautaia ma se vaitaimi e le itiiti ifo 6 masina.

Taaloga

Nutrition Nofoaga, Opti-Men - Ole lavelave lea o vitamini ma minerale na filifilia faapitoa mo tamaloloa e faʻatinoina le malosi, faʻamalosi tino ma naʻo tagata taʻalo. E aofia ai le biotin, B12, ascorbic acid, yodium, zinc ma le numera o isi mea aoga tutusa. Lenei mea faʻateleina le puipuiga o le tino ma le puipuiga, ma amino acid fesoasoani i le faʻagaioiga malosi fale o maso maso. I le minus, oe manaʻomia le faʻailogaina o le taimi o le inu o le fualaau faasaina - 3 taimi i le aso, ma mai le faʻaopopo - le mea moni o loʻo afifiina laupepa i fagu talafeagai o 90, 150 ma 240 pcs.

Lelei:

Le atoatoa

  • Tau maualuga
  • I fale talavai e te le mafai ona mauaina i taimi uma.

E ui lava o Opti-Men ua mamanuina muamua mo tagata taʻalo, e tusa ai ma iloiloga e mafai ona latou aveina e i latou o loʻo latou faʻatautaia se olaga le lelei. E mafai ona faʻatau ia latou ile iherb.com.

Tuʻufaʻatasia

Duovit - Ole lautele lea ole vitamini ma minerale ua aumai le maualuga ole aoga mo le soifua maloloina e ala ile tuufaatasiga agavaa o mea eseese. Ma, i papa mumu naʻo vitamini e aoina, ma lanumoana - minerale na mitiia sili sili atu faʻatasi. O a latou gaioiga o le faʻamalosia o le tino puipuia, faʻaitiitia lauulu le mautonu, faʻaleleia atili ai le lagona lagona. Ae i mea uma nei, e i ai foi vaivaiga - o le tele o aʻafiaga i nisi tulaga, o se lisi tele o contraindications ma le talafeagai ma le tele o isi vailaʻau.

Lelei:

  • E mafai ona ave i soʻo se matua, e amata mai le 10 tausaga,
  • Faigofie aafiaga itu
  • Faatuatuaina gaosi oloa mai Slovenia,
  • Ia faʻavave vave
  • Faaleleia puipuiga
  • Faamamaʻi le vaivai
  • Fetaui lelei mo mafaufau ma tino ovataimi.

Le atoatoa

  • Itiiti B12, B1, B6 ma B2,
  • Aofia ai lanu ma manogi,
  • O le vailaʻau o loʻo iai le sucrose, o lona uiga, e le talafeagai mo le maʻi suka,
  • Tele contraindications.

Duovit, faʻatusatusa i isi vaega o loʻo faʻaogaina i lenei faʻatusatusaga, e taugofie tele ma i le taimi lava e tasi, e leai lava sona aafiaga maualalo. E taua foʻi le aoga e tutusa mo tamaloloa o soʻo se tausaga, pe a maeʻa le 30, 45 poʻo le 50 tausaga.

O a mea faigata e sili atu ona faʻatau

E sili atu le aloese mai fulufulu ma lanu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi manogi e faʻaleleia atili ai le tofo o sauniuniga. E taua foi le laititi o laʻititi ma faigofie ona foloina e aunoa ma le vaevaeina i ni vaega. Sili ona lelei, pe a fai e mamanuina mo 2-4 vaiaso o le ulufale, ua lava lea e faʻaleleia ai le tulaga. Afai e mafai, e sili atu le mauaina o faʻamalologa ia o loʻo vaʻaia uma vitamini, micro ma mea elemene makro, o le mea lea o le mea o le a sili atu le malosi.

Filifilia le sili "tane" vitamini mai la matou faʻatatau, matou te fautuaina le faʻalogo i nei fesoasoani:

  • Afai e te manaʻomia e faʻamalosia lou soifua maloloina i tulaga lautele, e aunoa ma le taulaʻi atu i soʻo se okeni faʻapitoa, ona tatau lea ona e filifilia se sauniuni lelei "Duovit". E taugofie ma, e pei ona faʻaalia e le iloiloga, e aoga tele.
  • O i latou o loʻo iai ni faʻafitauli i le malosi e manaʻomia le faʻatau atu lavelave faʻapitoa na fuafuaina e faʻateʻaina. O se tasi o ia mea i le tatou tulaga o le Mans Formula Potential Forte.
  • O aliʻi ina ua mavae le 40 tausaga e tatau ona faʻalogo i mea faigaluega e fesoasoani e taofia le paʻu o lauulu, talu ai o lenei i le matua lea e masani ona latou feagai ai ma se faʻafitauli. O le mea lea, Velmen Tricholodjik o le a sili atu ona aoga ia i latou nai lo se isi taimi.
  • O i latou e mananaʻo e atiaʻe maso ma o loʻo auai ma le malosi i le faletaalo ua fautuaina e filifili Opti-Men.
  • O tamaloloa e fuafua e avea ma matua i se taimi lata mai e mafai ona faʻatauina Vitrum Prenatal Forte.

Ioe, o le lisi o mea sili ona lelei vitamini mo alii e mafai ona umi tele, o lea na matou filifilia na o le sili ona lauiloa ma moni aoga oloa e faʻavae i luga o iloiloga tagata. O lenei faʻatulagaina e faʻavae i luga o suʻesuʻega o se tele o itu lelei ma mea le lelei, ma matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sili ona aoga vailaʻau mo oe.

Le vaega taua tele o vitamini mo aliʻi

  • Vitamini mai le vaega B i lona atoa, ma faʻapitoa - B12 ma B6, e le mafai ona suia i totonu i vaega taua o le taua gaioiga o le tane tino.

Latou e nafa ma le maualuga o le testosterone, o nei vailaʻau e iai se aʻafiaga lelei i le gaosiga o le uiga male male.

Vitamini o lenei vasega o loʻo aʻafia i le faʻaleleia atili o le metabolism malosi intracellular ma intercellular, ma o loʻo aʻafia i gaioiga o le totonugalemu faʻafitauli o le tino. O aso uma o le B6 o le 2 mg, ma le B12 o le 2 mg. Vitamini D auai i galuega puipuia o le tino, e aunoa ma lona fesoasoani, o T sela e faʻaleagaina sela sela e aafia i siama ma siama, maʻua lo latou aoga, liliu mai e le mafai ona taofia i le taua e faʻasaga i eseʻese faʻamataʻu.

E fesoasoani foi Vitamini D i le faʻatupuina ma le mitiia o kalisiu, faʻalauteleina le malosi o le tino, fesoasoani e onosaʻia tele ma mamafa avega.

  • Biotin, Vitamini H - faʻaalu le pulu, auai i le faʻafouina o lauulu sela, faʻaleleia tulaga o le paʻu, faʻaititia fao malulu, ma faʻaititia o latou fusi.
  • Vitamini C aafiaga lelei i le testosterone gaosiga, faʻateleina lona i ai i le tane. Faʻamalosia le puipuiga puipuia, lagolagoina i se foliga lelei. Fautuaina - 100 mg i le aso.
  • Vitamini E fesoasoani i le paʻu manava, e manaʻomia mo le faʻaleleia masani o le cardiovascular system.Na ia tu foi i le puipuiga i luga o le testosterone molecules, puipuia i latou mai le faʻaumatiaina.
  • Vitamini A faʻamalosia le tino, faʻaleleia lona puipuiga totino, faʻaleleia le malosi.
  • Lipoic oʻona (Vitamini N) puipuia mai le susulu, faʻaleleia le faʻalogo ma le vaʻai.
  • "Talofa, alii pele! Ole vailaʻau o le vitamini mo tagata, Urotrin, o se auala sili lea e feagai ai ma faʻafitauli tama: faʻafitauli i le galuega, mamafa tele atu, leai se malosi, prostatitis, e le tele o isi e tele naua! Manatua e tasi lava lo tatou soifua maloloina ma o se tamaloa e le mafai ona ola e aunoa ma ia O le mea lea, amata ona tausi lelei aʻo leʻi toilalo. "Urotrin" - o se fesoasoani sili i le soifua maloloina o aliʻi i soʻo se matua! "

    Maloloina minerale

    1. Magnesium.
      O lenei vaega e toetoe lava a lautele ona aʻafia i le tino o le tagata; e tele se vaega o le olaga o le tino.

    Magnesium e aafia ai i le gaosiga o sela, ma mataitu le metabolism, e taua tele i le fausiaina o polotini.

    O le fua i aso uma o 400 mg. Folic acid.

    O lenei mea faʻalauteleina le ola o meatotino o fou fausia sperm, faaleleia tulaga lautele o sperm.

    O lona uiga, faia le faʻauigaina faʻasologa sili atu ona agavaʻa i le tuʻutuʻuga o le atoatoa faʻaliliuga o mea masani. E le mafai ona taʻua le minerale na e sili ona taua mo le itupa ole tane o tagata - o mea nei ole Zinc Calcium, Selenium.

      Sini o loʻo i le lisi i le ulu, o lona taʻitaʻiga e le faatuaoia. O i luga o le tulaga o le zinc o le testosterone e maua ai.

    A aunoa ma le zinc, o le mole o lenei hormone e le mafai ona fanau mai i faʻavae. Ole auala e tupu ai male tuputupu aʻe ole tino ole tagata e faalagolago i le maua o le zinc. I le tele o itu, o le tausisia o le puipuiga puipuia e faʻalagolago foi i lenei minerale. Fautuaina - 15 mg i le aso.

  • Selenium auai malosi i le fausiaina o testosterone, faʻaleleia atili le faʻagaioiga o le toe faʻafouina o le tino, faʻalelei le fausaga o le sperm, faʻaleleia atili o mea lautele a le sperm. Faatasi ai ma nei mea uma, selenium ei ai le malosi e faʻaleaogaina ai mea e afaina ai le tino o le tagata.
  • Kalisiu, faʻamalosia le skeletal system, o nifo, e manaʻomia le 1000 mg i le aso.
  • Faʻafefea ona ave saʻo?

    O aso uma a vitamini na avatua iinei o se faʻataʻitaʻiga, ma ia mautinoa ia e mafaufau iai Mo tagata taitoatasi e patino. Ia e mautinoa le faia o se suʻesuʻega faafomaʻi, ma o le a faʻaalia ai le leai o se vailaʻau, pe o le a le tele o loʻo maitauina ma pe fia le mea e tatau ona toe faʻatumuina. Faavae i luga o nei faʻamaumauga, o le fomaʻi o le a mafai ona tuʻu mo oe o le saʻo vitamini taumafaina vaega.

    Afai e te filifili lava e faʻatulaga tutoʻatasi vitamini e te manaʻomia, ona matua pipii i le fuamataitu gaioiga a le tino i vailaʻau, pe a fai o ni mea e le lelei iai, taofi le ave vave.

    Suesue ma le faʻaeteete foliga i mea e manaʻomia i le fafagaina o lou tino ma le faia o au mea ai i aso taʻitasi, ia mautinoa e ulufale atu i le meaʻai taumafa mai meaʻai o loʻo iai mea taua.

    Vitamini faʻapitoa mo malosi

    O ni auala sili ona lelei e faʻaleleia ai le soifua maloloina o tamaloloa!

    1. Le sili ona aoga ma faamaonia - Vitamini lavelave Urotrin. Kiliki!
    2. Vitamini mai le avitominosis.
    3. Ma foi, vitamini E.

    Lelei le soifua maloloina ia te oe!

    Vitamini e faʻateleina ai le malosi - A ma E. Taua faʻateleina le gaosiga o le testosterone ratefesoasoani ia te ia faaputu.

    I lea tulaga, ua manaʻomia vitamini C (faʻamalosia le puipuia o le tino) ma F (puipuia sela mai le faʻaletonu).

    Nei o faataitaiga o vitamini complexes e faaleleia malosi:

    Le lelei ile natura tuʻufaʻatasiga o meaʻai faʻaopoopo.

    Faʻaosofia ai le suʻega o le testosterone, faʻateleina le libido, e faʻaaoga i le togafitiga o le le lava.

    Inumaga e tatau, faʻamaonia i se talavou tausaga Mens Fuafuaga.

    Faavae i luga o le yohimbe paʻu, Siberia ginseng aʻa ma lanumeamata faasee ese.

    Toe faʻaleleia le malosi, faʻatupuina le malosi, e oʻo foi i se isi itu o le aphrodisiac.

  • Prelox ma Impaz. Vitamini ma vitamini faʻalavelave e faʻalelei tulaga lelei testosterone e taua tele pe'ā fuafua se tamaititi.
  • O a mea e tatau ona ave e tama i le lumanaʻi?

    Talu ai testosterone o loʻo faʻaogaina faatasi ai ma le auai o selenium ma vitamini E, o lenei faʻaleleia atili ai le lelei o sperm, lea e afaina ai le faʻasologa o faʻasologa. E maua foi i le vitamini E mo gaioiga o le sperm, sperm motility, ma e aofia ai i le amataina o le sperm synthesis process.

    Vitamini C normalized le tulaga o feusuaiga hormonefaʻamalosia puipui o sperm sela, faʻateleina lo latou aoga. Folic acid e nafa ma le fausiaina o lau motile ma maloloina sperm.

    E fautuaina ai, i sauniuniga mo le mafaufau, ia ave nei vitamini i se fua faapitoa mo le ono masina.

    L-carnitine - faʻaaogaina mo foiaina o faʻafitauli ma tamaʻi faʻafitauli. E faʻaopopoina le numera o sperm, faʻamautinoaina a latou lelei feʻaveaʻi, faʻamalosia latou matua matutua. Faʻaititia le numera o vaivai pe pathological sela.

    E iai le tele o vitamini e fesoasoani i lenei galuega; o latou sili lelei tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaalia i sauniuniga nei, o le sili ona taʻutaʻua mo lo latou aoga, vitamini-minerale complexes.

    • Maea Classic.
    • Viardo ma Viardo Forte.
    • Selmevit Maualuga.
    • Selzinc Plus.
    • Manuia.
    • Orthomol Fertil Plus.
    • Vitrum Prenetal.
    • Sperotona (Spematon).
    • Manuia.

    I le 30 tausaga

    I lenei vaitau, e sili le faʻalogo i vitamini e faʻamalosia ai le puipuiga i le tino. Lelei lelei tapenaga o Multi Tabs, Supradin, Duovit.

    E fautuaina e faʻalogo i vitamini C ma le D, latou te faʻalauteleina le metabolism, puipuia le atinaʻeina o kanesa sela. I se faʻaopopoga i le C ma le D, faʻaopopo ni vailaʻau o le antioxidant - A, E, ma le C, latou te fesoasoani e faʻatumauina le vaʻai, faʻamama lauulu ma le paʻu, ma faʻagesegese le faiga o le matua.

    O le mafai ona faʻatulaga le vitamini D ua faʻaitiitia, i lenei talaʻaga, o mea le lelei o le totonugalemu o le tino ma le fatu e mafai, ma le tulaga o le paʻu ma lauulu ua atili leaga. O le mea lea, i lenei vaitau o le olaga e tatau ona e matua faʻaeteete, ma faʻaopopo isi faʻamatalaga o lisiti.

    A leai ni faʻamasinoga, e sili ona fautuaina le susulu o le la, ae o le mea moni, aua neʻi tuʻua lou lagona o le faʻatapulaʻaina, ona o le soona tanning e mafai ona faʻavaivaia ai le ate o le nafa ma le gaosia o pigment, matua afaina ai le tulaga o le paʻu ona o le dehydration. Afai e te faʻaaluina le tele o le taimi i le la, aua nei galo e faʻaaoga le beta-carotene ma inu le tele o sua.

    O le faʻavasegaina o gaioiga o le ate, o lona puipuia, faʻaaoga le folic acid o se faʻaopopo. Vitamini H - faʻasaoina lauulu ma fao, faʻaleleia le paʻu paʻu.

    I lenei vaitau, vitamini o le kulupu B e taua tele, faʻamaloloina le cardiovascular system, taʻitaʻia i se leo masani, faʻaopopoina le malosi. E manaʻomia vitamini-soluble vai, muamua, e faʻatatau i le faʻamutaina o le matua faʻafitauli ma le faʻaleagaina o le tino, faʻateleina le taua gaioiga o le tino atoa. Lenei, faʻaopopo i ai ma vitamini B, vitamini P ma C.

    Ole faʻaeteeteina e tatau ona totogia i vitamini-minerale complexes ma kalsium, talu ai o le musculoskeletal system ua amata ona sili ona maaleale, o loʻo i ai siisii ​​kalisiu leaching, e tatau ona faʻamalosia faʻafuaseʻi le faʻalauiloaina ma le taofia o lenei minerale i le tino. O lona mativa ua le taumate e faʻatoʻa lelei atoa naʻo le ai i oloa talafeagai.

    Kalisiu sauniuniga:

    1. Kalinemina.
    2. Kalisiu D3 Nycomed.
    3. Vitrum Calcium + vitamini D3.
    4. Maua D3 Kalaka.
    5. Kalcepan.

    E le gata i lea, o le tino e faia se galuega tele o le aveina mai ma faʻaopoopoina nei mea. I le tele o auala, o le tulaga lelei o le asimiliina o vitamini e le tino e faʻalagolago i le faʻatinoina lelei o le faʻaogaina o meaʻai.

    Matou te le o tausisi i taimi uma i sili ona lelei taumafa, ma e le o meaʻai uma o loʻo iai se aofaiga lava o nisi vaega o vitamini, ma o lea e masani ai ona lagona le tino i le le atoatoa i lenei lagona.

    E aoga le vitamini complexes, fesoasoani tausia ma faʻaleleia le soifua maloloina o tagata, e leʻo faʻateʻaina atoa ni meaʻai tatau, i le amanaia ai i manaʻoga taʻitoʻatasi o lou tino, matutua uiga.

    Maoae soifua maloloina a tagata ma se lavelave o vitamini Urotrin!

    O le Urotrin o le numera 1 vitamini complex mo alii i luga o le maketi! Ova faafitauli? Mativa mamafa maua? E te moe leaga i le po? Le mafai ona pe o le prostatitis? Mamafa Faauma vave? E tusa lava pe e te manaʻo e faʻaleleia le soifua maloloina o tagata - o lenei lavelave e mo oe!

    O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai naʻo mea masani! E aofia ai:

    1. Juniper
    2. Oak Bark, Vitamini D, Creeping Tribulus
    3. ea ma Parsley ma Sina!

    Ma o le sili vaega! A oka mai i lenei aso - se faʻapitoa faʻapitoa! Poloaiga!

    Faʻatatauina o vitamini sili ona lelei mo lauulu - TOP 11

    Ulutala

    Teuina o oloa

    Ole tau averesi i rubles / pcs.

    Tagata gaosi

    Faʻatatau

    Alerana

    9 mai le 10

    Sole

    9 mai le 10

    Inneov(Inneyov) “Mafiafia o lauulu”

    Inneov Lab, Farani

    10 i fafo mai 10

    Fafine

    Dansk farmaceutisk alamanuia, Tenimaka

    10 i fafo mai 10

    Merz Matagofie

    10 i fafo mai 10

    Vitasharm

    9 mai le 10

    Vitrum matagofie(Vitrum Matagofie)

    10 i fafo mai 10

    Fetaui

    8 i fafo mai 10

    Faʻamaoni

    TEVA Private Ltd. Co., Hungary

    10 i fafo mai 10

    Pantovigar

    10 i fafo mai 10

    Tamaitai,lilofua faatatau“Lauulu maloloina ma fao”

    10 i fafo mai 10

    Alerana - o se vaifofo lauiloa faʻamalosia malosi malulu lauulu

    Tala faatatau o le tau: 470 rubles i le taga o 60 papa

    O le mea e tu matilatila: faaluaina aso-po auala mo le toe faaleleia o le uati

    Aisea i le faʻailoga: le fualaau faasaina fautuaina e taitai trichologists o Rusia, o le sili ona lelei lavelave o vitamini talafeagai mo lauulu lauulu. Taugofie meaʻai faʻaopoopoina faʻafetaui lelei lauulu paʻu, vaivai o loʻo mafua mai i mafatiaga ma le leaga siosiomaga

    La tatou faʻailoga: 9/10. Vitamini-minerale sauniuniga ua fuafua e foia faʻafitauli matuia ma galue lelei i lenei tulaga. Ae e faʻataʻitaʻia e le afaina le lauulu tuputupu ae, o lea matou te gaoia le 1 togi mai Alerana

    Iloiloina tagata o vitamini mo lauulu Aleran:

    “... 3 tausaga talu ai mai le mafatiaga o loʻu laulu na pa'ū leaga tele. Sa ou faʻatauina le "Alerana" i le fale talavai, ou te leʻi faʻamoemoe i se mea, ae na leiloa le mea na paʻu, na toe foi le lauulu i lona tulaga muamua, ma na matua fiafia. "

    "... e faigofie lava vitamini e vaevaeina i le ao ma le po - ua mitiia sili atu nai lo masani masani. Ina ua mavae se masina ave, e oo lava i lauulu fou amata ona tupu. "

    Perfectil - o le sili i le tulaga maualuga vitamini mo lauulu leiloa

    Tala faatatau o le tau: 513 rubles i le afifi ma 30 capsules

    O le mea e tu matilatila: o le i ai o otootoga o vavega echinacea ma dardis aʻa

    Aisea i le faʻailoga: e le taugofie vitamini, ae e tusa ma fomai - o se tasi o sili sili ona lelei i totonu o vailaʻau ma laulaau mea i le tuufaatasiga. Vitamini "siva taamilo" o 25 malosi gaioi i se taimi puʻupuʻu faʻatagaina oe e taofi le lauulu lauulu, faʻamalosia follicles

    La tatou faʻailoga: 9/10. O se maofaʻi o tagata tali mai ua faitio i faʻafitauli o le manava, faʻaʻi taua pe a ave le "Atoatoa". Mo aafiaga le lelei itu, ua tatou taofia ai le vailaʻau mai le vaega 1

    Iloiloga Faʻatatau mo Perfectil Vitamini:

    “... oka se tau, ae o le iʻuga e sili atu na sili atu nai oʻu faʻamoemoe uma! I le tautoulu o le a ou gaumativa mo se fou masina masina ... "

    "... ina ua uma le maʻitaga sa ou inu ni vasega se lua i le laina ona o le tele o lauulu na leiloa - Perfectil fesoasoani ia te aʻu ..."

    Inneev "Lauulu mafiafia" - Lelei vitamini mo le mafiafia ma le maualuga o le tuputupu ae o lauulu

    Tala faatatau o le tau: 1244 rubles mo 60 papa

    O le mea e tu matilatila: le i ai o se malosi antioxidant (taurine) - puipuia o lauulu folo mai le faʻaleagaina

    Aisea i le faʻailoga: Mega-lauiloa Falani lavelave mo faʻalavelave faʻafuaseʻi lauulu toe Faʻafetai i le polyphenols o mea aoga (green tea, grape seed), e faʻalauteleina le toto microcirculation, o le mea lea, o se maualuga-lelei vaʻaia o vitamini i le lauulu. Faʻatupuina ma ole zinc e aofia ai i le taua keratin synthesis

    La tatou faʻailoga: 10/10. O se oloa atoatoa ma atoatoa foliga talisapaia.Soifua maloloina, aulelei ma lauulu ulu - 3 i le 1 mai le Innes!

    Faʻamatalaga a tagata

    “... Inneyov - o le mea sili mo lauulu! Na ona latou o mai ia te aʻu: e leʻi tiga le manava, e leʻi lagona le maʻi, na amata ona malosi le lauulu ...

    "... Ua ou inu lenei vailaʻau mo le lona tolu o tausaga, o le fulufulu laʻititi ua avea o se lalelei, tupu televave, ae o le iʻuga e le vave aliali mai, o le mea taua o le inu pia seʻia oʻo i le iʻuga ..."

    "... ina ua uma ona fufuluina, o loʻu lauulu na toulu tele faʻatetele, na ou faʻataʻitaʻia sili atu paketi-paketi vitamini, ae sa ou lagonaina moni le aoga o le Innes ..."

    Femicode - vitamini mo le lavelaveina o lauulu faʻamalosia

    Tala faatatau o le tau: uiga 1063 rubles mo 60 papa

    O le mea e tu matilatila: le i ai o le natura silicon (fanua horsetail) ma le tele o vitamini mai le vaega B

    Aisea i le faʻailoga: faalauiloa ituaiga Tenimaka ma se igoa lelei. E faʻafetaia le vailaʻau mai le fomaʻi a le tatou atunuʻu. O le lavelave ua mamanuina uma mo le puipuia puipuia ma mo le togafitia o le leiloa lauulu, mago le lauulu, ma isi.

    La tatou faʻailoga: 10/10. O se vailaʻau faʻatuatuaina o le vitamini faʻataʻitaʻia se taua malosi ma le le atoatoa o lauulu mai totonu ma, faʻamasinoina i iloiloga naunautai, matua aoga!

    Faʻamatalaga a tagata

    “… Ina ua maeʻa le vasega o le" Femicode ", e le gata na susulu loʻu laulu, ae na mou atu foi loʻu maʻi i se mea - e matua ofoofogia. "

    "... ona o le taumafataga, sa ia faʻaleagaina ai lona laulu ma fao (((Femikodom sefe. Fulu sa sili ona lelei, sili ona teuteuina atonu ..." "

    Merz Beauty - le sili lelei multivitamin mo lauulu mo tina talavou

    Tala faatatau o le tau: 880 rubles se paga o meaola 30 papa

    O le mea e tu matilatila: uʻamea faʻaopoopo le tuʻufaʻatasiga masani o vitamini, lelei mo tina maitaga ma fafagaina tina o se punavai o vitamini

    Aisea i le faʻailoga: O se tusitala Siamani aoga lautele e puipuia e le gata i le soifua maloloina o le lauulu, ae o le tino atoa. "Merz Beauty" toe faʻaleleia ma le totoʻa "vaivai" lauulu i le lanu ma curling, e aunoa ma le manaʻomia faʻaopoopo atili

    La tatou faʻailoga: 10/10. Lelei vitamini e toe faʻafoʻi le matagofie i le soifua maloloina: +10 togi mo Merz Beauty

    Faʻamatalaga faʻatatau a Merz Beauty vitamini:

    “... Sa ou mauaina vitamini o se meaalofa, ou te leʻi talitonu i le aoga, ae na ou taumafai e leiloa le lelei. Ma se vavega na tupu! Ua le toe oso aʻe loʻu laulu - O le a ou faatauina nisi mea faʻapipiʻi e faʻasaʻo ai le iʻuga ... "

    “... Oi, ioe Siamani, ah, manuia tele! Ou te leʻi masalosalo foi ile aoga ole nei vitamini. Lauulu glistens - manaia, tagata uma fuā, ou te fautua i Merz uo ... "

    Vitasharm - sili ona taugofie lauulu vitamini mai le vaega sili ona lelei

    Tala faatatau o le tau: na o le 170 rubles mo 30 matagofie pills

    O le mea e tu matilatila: o lo o iai nicotinamide

    Aisea i le faʻailoga: E ui lava i le mativa o le vitamini faavae "cocktail" o loʻo fai ma sui o le kulupu - A, B1, B2, B6, faʻapea foi ma le calcium pantothenate - o le aoga o le taumafaina Vitasharm e sili ona lelei! Silky, lauulu laʻititi ua leai se faailoga o le vaivai ma le leiloa. O le mea lilo e faigofie: o le itiiti o vitamini e ulufale i le tino i le taimi, o le maualuga o le maualuga o latou digestibility!

    La tatou faʻailoga: 9/10. Vitasharm na mafai ona mauaina 10 faʻailoga tulaga, ae i tua atu o isi tauva foliga foliga lemu ona o le utiuti o le lisi ma le leai o ni vaega eseʻesea - o le a manaʻomia le tausisi i taimi. Ae mo le atamai o le gaosi oloa, tatou te avatua ia te ia le mausali 9 togi

    Iloiloga a tagata faʻatau o Vitasharm hair vitamin:

    “… E faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o lauulu - o le mea mautinoa lena, na ou lagonaina lava ia te aʻu! Na 'ou tuʻu le 5 faʻailoga mai le 5 ... "

    “... mo ni tupe valea - o se supa lea! Ua faʻamalieina aʻu i Vitasharm vitamini, ua maeʻa ai loʻu laulu ... "

    Vitrum Beauty: "Tuputupu aʻe, fili, i le puimanava ..."

    Tala faatatau o le tau: 626 rubles mo 30 papa

    O le mea e tu matilatila: faʻamauaina i folika ma pantothenic acid

    Aisea i le faʻailoga: le vailaʻau e mafai ona taʻua o le uso Amerika o le Siamani "Merz Beauty", o laʻua uma o sili sili ona fiafia i ai o le matou filifiliga i le au palota.O le tuʻufaʻatasiga o le VITRUM e lautele: o le faʻavaʻa o ituaiga o vitamini ma minerale faʻaopopo i le kalisiu, uʻamea. O le fualaau faasaina ma se tuufaatasia auala i le matagofie ma, e tatau ona ou fai atu, sili agavaa. Lauulu pe a uma le ala o le masina tupu pei o le fefete!

    La tatou faʻailoga: 10/10. Ua leva-alofagia meaʻai faʻaopoopo ma se auala talafeagai i le soifua maloloina fafine

    Iloiloga Faʻatau mo le Vitrum Beauty:

    “... Ou te siva faʻataʻitaʻiga ma le faʻaauau o le popole, popolega na matua afaina ai loʻu lauulu. Faʻafetai i le Vitrum Beauty, ua iloga ona fausiaina le laulu, ma paʻu lauulu ua faʻaitiitia. Ma o le tau e matagofie mo vitamini))) ... "

    "... i luga o le fautuaga a fomaʻi, ona o le paʻu na ou faʻatauina Vitrum, ou te leʻi mafaufauina se faʻaiuga - lelei vitamini mo lauulu ..."

    Fitoval - multivitaminina taugofie e faʻamalosia ai lauulu e leai se ola

    Tala faatatau o le tau: 310 rubles / 60 capsules (taugofie, ae ui i lea ...)

    O le mea e tu matilatila: faafefete faafefete

    Aisea i le faʻailoga: o le a le soʻona faʻaletonu vaega o Fitoval le a le faʻalogo totoʻa i le vailaʻau pe a na le mo le fefete - o latou na e faʻatupuina faʻamalosi le sosolo o lauulu lauulu i le "meaai", e tau atu i le faapaleniina metabolic faagasologa

    La tatou faʻailoga: 8/10. Ole fulufulu mataʻutia e le mo Fitoval, e ui lava o loʻo feagai ma le toe alualu i luma ile malosi. O ni faʻaitiiti na tutupu i le maʻi na vaaia. Moni, o le tau e fetaui lelei i le faʻalauiloaina lelei, e minus naʻo 2 manatu

    Iloiloga a tagata faʻatau o Fitoval multivitamin:

    “... o le iʻuga o le aveina e vaʻaia na o le aso 3, ae e aoga! Faatasi ai ma Fitoval, na ou toe faia loʻu lauulu atoa ina ua uma le le manuia .... ... "

    “... Ou te fautua atu, teineiti! Ou te le i suia le agamalu. Lauulu mai ia latou tuputupu ae malosi, aua le vaeluaina. "

    Le moni - puipuia faapolofesa le lauulu mai le paʻu ese

    Tala faatatau o le tau: 340 rubles / 30 pulou

    O le mea e tu matilatila: faatumuina i le tele o mea masani

    Aisea i le faʻailoga: mea faafefete, o vaega e maua mai i le millet ma le saito o siama i le lisi o mea aoga latou te talanoa ai. Methionine, para-aminobenzoic acid, ma isi mea o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le lauulu laupepa. O le vailaʻau Hanikeri mo le tausia lelei o laulu e le gata e taofia le leiloa o lauulu, ae o loo lauiloa foi vailaau i le lautele o "faamalolo" o gasegase, o le taunuuga o le avea "faafitauli" lauulu

    La tatou faʻailoga: 10/10 maua "Faʻatau" - o se vitamini fitafita mo lauulu sili ona lelei

    Faʻamatalaga faʻatau a tagata o Revalid vitamini:

    “... vitamini mo tina talavou! Na vave ona ou toe aumaia laʻu lalelei manaia o laulu ma latou ... "

    "... ina ua uma ona ave Revalida, o le lauulu na matua malulu, malulu i le tago atu ma susulu tele - matagofie, ua ou fiafia ..."

    Igoa: Fuafuaga a le tamaʻitaʻi "Soifua Maloloina Fulufulu ma Naila" - multivitamin ua foai mai e le natura lava ia

    Tala faatatau o le tau: 643 rubles mo 60 papa

    O le mea e tu matilatila: faia i Kanata. O loʻo iai se asoa taua o le yodium, zinc. Faamaonia mo le faʻaaogaina mai le 12 tausaga le matutua

    Aisea i le faʻailoga: ua lautele faaaogaina i le lavelave togafitiga o lauulu gasegase, polyhypovitaminosis, ma le umi o taumafa ma le le lelei meaai / fofo anapogi, ulaula. I se upu, e faʻatagaina oe e tausia / toe faʻalelei le soifua maloloina o lau lauulu i mea faigata: popole, meaʻai, ma isi. O le lisi o mea elemene aofia ai le tele o 29 vitamini, minerale, e aofia ai burdock root, ua lauiloa ona o lona mafai e faʻaosofia ai lauulu tuputupu ae. Ma silicon, faʻapopoleina ma le vaega o totoe o le "mea" e faʻateleina ai le fetuʻutuʻunaʻi ma se oso o le laulu o lauulu

    La tatou faʻailoga: 10/10. O le sili-lauiloa Amerika vailaʻau faʻalauiloaina ma faʻa natura laititi ma elemene elemene ua faʻatuina ia lava i le maketi a Rusia

    Faʻamatalaga faʻatau a le Lady's s polyvitamin mo lauulu:

    “... faʻaititia lava vitamini. O loʻu ulu mu ua pei o se palama. Toefuataʻiina mo le 8 masina ile tulaga lelei. Ou te fautuaina Ladis Formula i tagata uma. "

    “... ou te fiafia i ai vitamini.Ina ua uma le matelaina, o lauulu na mafatia tele, pei o le paʻu. O lenei aufaʻamalosi sa fesoasoani ia te aʻu e toe maua ai le lalelei o loʻu laulu, na atili ai ona lelei nai lo le mea sa i ai, e ui ... "

    Ma le mea mulimuli ... O a fulufulu vitamini e sili atu faʻatau?

    I totonu o le tele o filifiliga o mea aoga taumafa sili atu faigata e faigata ona folau i le filifiliga saʻo. O le mea moni, o loʻo tuʻuina atu "tagata faʻamalolo" mo lauulu tauaveina le igoa faʻailoga "Sili", ma o le latou faʻaaogaina umi taimi o le a aoga. Ae faʻalagolago i ou lava manaʻoga ma sini, e mafai ona e filifilia ni multivitamin e faigofie faʻafitauli galuega taʻitasi na tofia. E taua le manatua o le faʻamalosia ma le toe fuataina o le laulu o se gaioiga faigata ma le niniva lea o se tasi poʻo le isi vavega vailaʻau e tatau ona fuafuaina e le sili atu nai lo le masina pe lua pe a uma le amataina o multivitamin. Ia faʻatumu lau ula i le soifua maloloina!

    Aisea e manaʻomia ai vitamini faʻamaʻi fulu?

    Mo le masani faiga o faʻafitauli metabolic, faʻamalosia imuniti, vitamini, micro ma mea elemene makro tatau faʻapitoa ona ulu atu i le tino o le tagata. Ole tele o vitamini e le faʻatupuina e le tino, e tatau ona maua mai fafo, ae maise o meaʻai. O mea faʻanatura e sili atu ona faʻaaogaina ma teuina umi ile tino.

    Fulufulu mata e faalagolago tele i vitamini le lava. A aunoa ma micronutrients, faʻamalosi tino mataʻutia i le pulu sela e faifai lemu. Ma afai o aʻa e le maua ni vailaʻau, o lona uiga, o le lauulu lava ia e aveesea mai ia i latou. O le le lava o vitamini afaina ai le tulaga o le paʻu, ua amata ona mamago ma amata ona folo. Fol folau e aunoa ma vitamini ua suia, mafai ona vaʻai i le lapoa ma o le iʻuga, o laʻau e faʻamatamata ma paʻu lauulu.

    Ae e taua le iloa afai o alopecia i alii e fesoʻotaʻi ma se genetik predisposition po o mea e mafua ai i se hormonal talaaga, ona tuʻu lea o vitamini le taofia le leiloa, ae o le a latou faʻafaigofieina ma faʻavavevave togafitiga i le tuʻu faʻatasi ma isi vailaʻau.

    Eseese o micronutrients

    Vitamini mai le leiloa o lauulu mo alii mafai ona i ai se eseʻeseʻaiga natura o le tupuʻaga. O latou faʻatonuga e mafai ona faʻafeaʻia e ala i le aofia ai o nisi oloa i le meaʻai i aso taʻitasi pe faʻatauina i le fale talavai faleʻoloa.

    Mai le leiloa lauulu i alii, e taua muamua le mautinoa o ituaiga nei o vitamini ulufale i le tino:

    • Retinol (Vitamini A) - faʻamamaina le mamago ma le faʻamama o le papala. Vitamini A e manaʻomia mo fulufulu mata, e faʻaleleia le fausaga o le aufaʻi, ua sili atu ona faʻaleleia. O lona faaletonu e oo atu ai i le mea moni o aitu e le o tumau ia i se tulaga masani, ma vaega avea keratinized.
    • Mea tuufaatasi i le vaega B (B1, 2, 5, 6,12).
    • Ascorbic acid o se toaaga e auai i gaioiga o le biochemical, faʻaleleia le toto o le kapillary ma o lea fesoasoani fesoasoani faʻamalosia lauulu. I se faʻaopopoga, ascorbic acid faʻamalosia le faʻaaogaina o le micronutrients pei o le uʻamea, e taua mo lauulu.
    • PP (i le tulaga o le nicotinic acid ma nicotinamide) - e i ai se vasodilating, aneti-inflamasi aafiaga, faʻavavevaveina gaioiga metabolic i le paʻu.
    • Tocopherol (E) o se tuputupu ae faʻatupuina. Vitamini E o loʻo aʻafia i faʻafitauli o le metabolic, faʻaleleia ai le tafe o le okesene ma le toto i le folini lauulu. Tocopherol deficiency e mafai ona faʻailoaina e prolapse, tuputupu ae faʻatapulaʻaina ona o le leai o ni meaʻai i le pulu.

    E mafai ona fesoʻotaʻi uma vitamini i auala eseese ma le tasi ma le faʻasologa o mea, lea e taua le mafaufauina pe a latou faʻatonu. Ma o iinei tatou te le o toe talanoa e uiga i le aoga o le mea faigaluega, ae o le saogalemu. Mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini B12 pe a faʻaaogaina faʻatasi ma le tiamin (B1) e mafai ona mafua ai se aʻafia o le afaina. Zinc faʻatasi ma le folic acid faʻaititia le aoga o le atoa multivitamin complex lea latou o loʻo latou i ai. I le taimi lava e tasi, o le vitamini A e fesoasoani sili faʻaaogaina le uʻamea, ma kalisiu D.

    O le mea lea, i tuʻufaʻatasiga faʻatasi, gaosi oloa e amanaia le aafiaga o micronutrients luga o isi tasi.

    Alerana (Lusia)

    Vitamini e faasaga i le pa'ū paʻu "Alerana" ua atiae faʻamatalaina le amanaiaina farmacological fegalegaleaiga uma micronutrients i latou fatuga. O le mea lea, o le lavelave mo lau tupu ulu avanoa i lua faasologa: "Aso" ma "Po".

    Ole fua faatatau ole “Aso” e aofia ai vitamini ma minerale taua mo lauulu ma paʻu e pei o thiamine, folic acid, vitamini C, tocopherol, magnesium, uʻamea ma selenium. O le pusa pusa poʻo loo tuʻufaʻatasia riboflavin, biotin, vitamini B6 ma B12 ma faʻamasinoga ma silicon talafeagai.

    I totonu o le lavelave, o micronutrients uma lava faʻamalosia le toto, e mafua ai ona vave gaoioi moli i le tuputupu ae vaega.

    E ave vitamini e tusa ma le polokalame - 1 le laulau i le taeao, 1 - ile afiafi ma meaʻai. E taua le malamalama o vitamini togafitiga o se faʻasao togafitiga togafitiga ma o lona faʻaiuga muamua e tatau ona faamoemoeina e le i vave nai masina tolu masina pe a uma le amataina o togafitiga. Fuafua i le tulaga o lauulu, oe ono ono manaʻomia e faʻaalu se isi 2-3 vasega ile tausaga.

    Innes (Farani)

    O le multivitamin sauniuniga “Inneov” ua fautuaina mo le faʻaogaina e ni tamaloloa na faʻavaivaia, paʻu'ū pe a pa'ū i lauulu. Ae faʻapea foi "Inneyov" o loʻo avea ma se aga e tetee atu ai i le alopecia, aemaise i le tautotogo ma le tautoulu, pe a oʻo i le tino le lava o vitamini.

    O vaega autu a le vailaʻau o:

    • Taurine - faʻaleleia le malosi ma le metabolic faʻaaogaina i tisini, faʻavavevaveina o le gaosiga o kolagen, ona o le lauulu avea malosi ma susulu.
    • O le faʻamau o se vaega taua e nafa ma le gaosiga o mea fale - keratin.
    • Squeezes o vine vine ma le lauti ti, lea e avea ma malosi malosi antioxidants. O a latou antioxidant meatotino e sefulu taimi sili atu nai lo aʻafiaga o vitamini C ma E.

    Ole fualaau faasaina e gaosia i ni vaega se lua: mo alii ma fafine. O le faʻailogaina tane e aofia ai foʻi le zinc ma le steroid alcohol o loʻo i totonu o le paʻu paʻu. O mea nei e faʻatonutonuina gaioiga o le dihydrotestosterone (faʻaititia lona faʻatulagaina), ona o le mea e paʻu ai lauulu i tane, ma faʻapaleni laulaʻau.

    A faʻaaogaina le vitamini Inneov, e le fautuaina e ave isi ituaiga o micronutrients, aemaise mea o loʻo i ai uʻamea. Lenei e mafua mai i le mea moni o le zinc e faʻagesegese le faʻaaogaina o le uʻamea ma le magnesium, ma i le tuʻufaʻatasiga ma le folic acid avea ma vailaʻau e leai se mea e faʻaogaina e le tino.

    Perfectil (Peretania)

    O se tasi o vailaʻau pito sili ona aoga mo le leiloa o lauulu i le tane o le Perfectil complex. I lona tuufaatasiga, o loʻo iai uma vitamini ma minerale talafeagai:

    • Vitamini D i le ituaiga o cholecalciferol e nafa ma le faʻaaogaina o kalisiu e taua tele mo le lauulu. E le gata i lea, ae auai o ia i le metabolic faʻatonutonu ma faʻatonutonu le gaioiga o hormones, o le mea lea o lenei vailaʻau e sili ona talafeagai mo tane ituaiga o pulu.
    • Vitamini o le kulupu B, E, C, biotin.
    • Zinc, magnesium, manganese, chromium, selenium, silicon.
    • Mai vaega o laau, o le aofia ai vaega o burdock ma echinacea.

    O vaega uma i le lavelave e faʻaleleia atili ai le microcirculation o le toto, o lona uiga o loʻo maua e le folikel seleni e tele atu meaʻai, ma faʻaosofia ai foʻi le faʻagasologa o sela le toe faʻafouina ma le sela faʻafouina. O le aveina ole multivitamin e fesoasoani e aveʻese mea oʻona mai le tino.

    A o le i faʻaaogaina le "Perfectil" e tatau ona e faitau faʻatonuga e faʻatatau i lona fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau ina ia aloese ai mai se faʻaititia o le aoga poʻo le hypervitaminosis.

    Elevit Pronantal (Suitiselani, Siamani)

    Ole Vitamin ma Mineral Complex Elevit Pronantal, e ui ile mea moni e faʻailoa atu mo le faʻaaogaina e tina maʻitaga, e aoga foʻi mo tamaloloa e iai faʻafitauli i lauulu.

    E iai le tele o vitamini ma minerale:

    • Vitamini A - e nafa ma le toe faʻafouina o paʻu sela, faʻatonutonuina le fausiaina o polotini ma lipids.
    • B1 - faʻaosofia ai le tafe toto i kapila ma e aʻafia i le porotini ma le carbohydrate metabolism.
    • B6 - fesoasoani faʻamalosia le fausaga sela o fao ma lauulu.
    • Vitamini C o se malosi sili antioxidant ma tisu faʻafou stimulator.
    • D - faʻataʻitaʻiina le taua tele i le metabolic faʻagasologa o kalisiu ma phosphorus i le tino, faʻafetai ia te ia, o faʻailo elemene e sili ona mitiia mai oloa i le faʻamaʻi.
    • E o se antioxidant ma se sui i le faʻagasologa o le collagen ma elastin fausia.
    • O le PP e auai i le tele o gaioiga o le biochemical aofia ai le aafia ai o le galuega o le adrenal hormone.

    E ui lava i le mea moni o le tele o vaega o le vailaʻau o metabolic elemene i le tino, afaina faigata e mafai lava ona faia, lea e tatau ona muai vaʻaia aʻo leʻi faʻaaogaina Elevit Proantal.

    Ua fautuaina e le tagata gaosi le aveina o le laulau e tasi i le aso, sili atu pe a uma le 'aiga o le taeao, ma aua le tuʻua mai fautuaga na faʻailoa i faʻatonuga e aloese ai mai le soona tui.

    Lauulu leiloa o se maʻi, o lea e faʻaumatia ai le tutoʻatasi filifiliga ma le faʻaaogaina o soʻo se vailaʻau. Ina ia aua neʻi faʻateteleina le leaga o lea tulaga, o le filifiliga o vitamini complex e tatau ona faia ma faatonuina e se fomaʻi.