Galue ma lauulu

Ofuvae ma iila: laminating lauulu ma gelatin ile fale

Ole faʻamoemoe autu ole nei faiga o le faʻalelei o lauulu. Togafitiga ma mea olaola gaosi mea e faʻaumatia ai faʻafitauli o le vaivai ma vaevae pito. Mo i latou e le o iai le agavaʻa pe manaʻo e asia fale lalelei, o le mea sili ona lelei o le laminating lauulu ma gelatin i le fale. Ina ua uma ona faaaluina e le sili atu ma le afa itula, o le a avea oe ma le pule o se laei ofoofogia. O le lauulu o le a avea lamolemole, o se masani susulu. Faʻaaoga ni mea faigofie a tagata e te le tau alu ai i faʻataʻitaʻiga taugata e leai se manaʻoga faapitoa.

Faʻafefea ona laminate lauulu

Lamination o lauulu ma gelatin e sili atu faigofie nai lo le faʻagasologa o le tapenaina o se ufimata. E mafai ona e manatua le faʻasologa o gaioiga pe a maeʻa ni sauniga, peitaʻi, mo le taimi muamua e sili atu le tusiaina:

  1. Fufulu lauulu i le lauulu.
  2. Faaaoga se fofo faamalolo i filo i le umi atoa, toe solomuli 20-30 mm mai aʻa.
  3. Ufiufi lou ulu i se taga palasitika ma se solo mafiafia.
  4. Mafanafana ma se fulufulu fulufulu e faʻalelei le aʻafiaga o le lamination.
  5. A uma le 40-50 minute, aveese le solo ma le polyethylene.
  6. Fufulu lauulu i se vai malulu poo sina vai malulu.

E leaga le taualumaga?

Le lelei le aʻafia o le laminating mask e mafai naʻo o oe pe a faʻaaogaina i le vaivai lauulu. Faʻaleagaina ni soʻotaga maloloina e faʻaaoga ai le tele o le gelatin e toetoe lava a le mafai. Mo le tele o itu, o faʻafitauli e tulaʻi mai pe a iai se faʻafitauli o le le talafeagai le faʻaaogaina o folika. O pulu vaivai e le mafai ona tatalia le tapulaʻa paʻu o loʻo faʻaopoopoina pe a uma le lamination taualumaga ma o le mea lea o le lauulu pa'ū pa'ū.

O le isi lautele faʻaletonu na mafua ai le faitau afe o fafine ona faia ni faʻafitauli ogaoga o le gelatin mask mo le po. Aua nei faia lena mea. Faaumiumi fesootaiga ma gelatin e le lelei bode. Ina ua mavae le 7-8 itula o le po moe, o le fiber fiber o le a faia se ogaoga faʻaleagaina aafiaga. Ole iʻuga, ole taumafaiga e aveese le fealofani e iʻu ile a faʻasolosolo ole faʻafitauli. Faʻaoga gelatin mo lauulu laupepa maua le tele manuia e aunoa ma afaina.

Laminating gel masks mo lauulu

Alu loloto atili i le mataupu o gelatin masks mo lamination, o le a tatou mafaufauina nisi masani masani ma le faʻaopoopoina o vaega faaopoopo. Ae e te leʻi faia le fulufulu lauulu ile fale, e tatau ona e malamalama pe o le a le ituaiga o gelatin e manaʻomia ma manatua le fua faatatau ina ia aua neʻi afaina lau lauulu. O metotia taʻitasi o loʻo faamatalaina atu i lalo e talafeagai mo nisi tulaga. Iloilo i latou ma filifili le tasi o le a ogatusa ma uiga taʻitasi o lou lauulu.

Mo mago ma faaleagaina lauulu

O se toe teuteu mea teuteu ma se faʻamalosiʻau faʻamalosiʻau o le a vave faʻatulaga lou lauulu i le faʻatulagaina. O loʻo iai ni vailaʻau masani e maua ai le saturation faʻamalosi o lauulu i mea taua mo vitamini ma minerale. O se faigofie faiga o le a laveaʻiina se fafine mai le tele o faʻafitauli ma avea ai o ia ma tagata fiafia o se pule lauulu laulelei foliga.

  • laupepa gelatin efuefu - 15 g,
  • vai mafanafana - 200 ml,
  • apu kulimi - 5-7 ml,
  • taua suauu o geranium, melati, rosemary po o sage - 2 ml,

  1. Faasaʻoloto gelatin i le vai.
  2. Faaopopo le apu kulimi.
  3. Faʻailoa le suauu taua.
  4. Faamalosi ia le itiiti ifo i le kuata itula.
  5. Ufimata i luga o le umi atoa.
  6. Suʻe le 15-17 minute.
  7. Ona fufulu faʻalelei ile vai malulu ma le laulu faʻapipiʻi.

Mo lauulu ulu

O le faʻafitauli o le televave o le tuputupu aʻe popolega faʻateleina tamaitai i aso nei, e ui i lea, ma le sao saʻo, e foia gofie ma faigofie. O se mea faʻapipiʻi faʻapitoa ma le yolk ma le gelatin powder o le a fesoasoani i lenei mataupu. Folk cosmetology ua faaaogaina moa fuamoa mo le selau selau tausaga. I lenei taimi, o le masani oloa faʻamaonia toe faamaonia lona aoga, o lea e tatau ona e mautinoa taumafai le fua faʻamatalaina o loʻo i lalo.

  • gelatin e suamalie - 10 g,
  • susu povi - 50 ml,
  • lanu e leai se lanu - 10 g
  • efuefu sinapi - 2 g,
  • fuamoa fuamoa - 1 pc.

  1. Faasaʻoloto gelatin i le susu. Tuu i totonu o se potu mafanafana mo 25-27 minute.
  2. Faaopopo le sinapi ma le henna.
  3. Faailoa le fuamoa fuamoa. Faafefiloi lelei.
  4. Tatau tutusa le mea faigaluega i le umi atoa.
  5. A maeʻa le 25 minute, fufulu ma mafanafana vai.

Mo lauulu faasausili

Nulu ulaula ulaula, i taimi, faatupuina le tele o faafitauli, o lea e faaaoga tamaitai faaaogaina masani masani paluga e faasaʻo i latou. O le faigofie ma, i le taimi lava e tasi, sili ona aoga meafaigaluega mo le mauaina o le manaʻomia aafiaga o se fulufulu mata ma gelatin ma balm. Sa ia vaʻaia lelei lona lauulu, faʻasaʻo i latou mai aʻa i pito.

  • laulau gelatin - 10-12 g,
  • vai - 50 ml
  • pasama - 15-18 ml,
  • meli suamalie - 5 g.

  1. Liligi gelatin i totonu o se tamai palasitika koneteina.
  2. Faʻaopopo vai.
  3. Faailoa le balm ma le meli.
  4. Toso lelei.
  5. A suia le paluga i se homogenous mass, apalai i luga o le lauulu fufuluina i le lauulu, solomuli 20-25 mm mai aa.
  6. Usi lou lauulu i se pulou. Faʻamau se taga palasitika i lou ulu. Afifi se solo i luga. Faʻamafanafana ma se laulu vavae.
  7. Ina ua mavae 40-45 minute fufulu le faʻamoe i le vai malulu.

Mo le tele

O le faiga mo le laminating lauulu ma gelatin i le fale o le a fesoasoani e faʻaopopo le faʻateleina le aofaʻi e aunoa ma se mea e faʻaleagaina. A faigofie fofo tagata o le a faʻatumuina alava ma mea masani masani ma faia le lauulu sili atu matagofie. Tusa lava pe iai a oe lauulu ulaula gaogao e ala i le natura, o lenei ufimata o le a maua ai le manaʻomia aafiaga i le 100%!

  • laulau gelatin - 15 g,
  • vai mafanafana - 100 ml,
  • masima sami - 3-4 g
  • castor ma burdock suauu - 3 ml taʻitasi.

  1. Faasaʻoloto gelatin i le vai.
  2. Faʻaopopo le masima sami.
  3. Matou te faʻalauiloaina ni nai mataʻu o castor ma burdock suauʻu.
  4. Faafefiloi lelei.
  5. Matou te tausisi lava 25 minute.
  6. Faapena se mata.
  7. Ufiufi lou ulu ile cellophane. Afifi se solo mafiafia lauulu i luga.
  8. A maeʻa le 25-30 minute, fufulu ese ma le mafanafana, ae a leai se tulaga, vai vevela.

Le a le mea e mafai ona ou faia se matapulepule

Mo tamaitai taʻitasi, o le tali i lenei fesili o le a faʻalagolago i tagata taʻitoʻatasi o laulu ma sini ua setiina. Le itiiti ifo taimi vaitaimi i le va o nei taualumaga e tatau ona le itiiti ifo 7 aso. Afai e te manaʻomia faiga faʻamaea e foʻia ai se faʻafitauli matuia, faʻapipiʻi masini mata i taimi o 15-20 aso. I lenei tulaga, o le lauulu e le maua le faʻaleagaina, ma o le faʻaiuga o taualumaga taʻitasi o le a faʻasaʻo i le isi vasega.

Vitio: laeiina o fale lava ia ma gelatin

O le matamata i lenei vitio o le a mafai ai oe ona sologa lelei le suiga mai le teori i le faʻataʻitaʻi. O loʻo faʻamatala e auiliili ai taua taua e feagai ma tamaʻitaʻi e amata ona laminasi i le fale. O tagata tomai faapitoa o le a taʻu atu ia te oe ni togafiti ma fesoasoani e aloese ai mai mea sese masani ina ia mafai ai ona e faia mea uma i le taimi muamua.

Iloiloga ile Gelatin Lamination

Inna, 26 tausaga: O le taimi muamua sa ou faʻataʻitaʻia le fale lamination 4 masina talu ai. Ina ua maeʻa le faiga lona lua, sa ou matauina ni suiga taua. Ua leva ona galo ia te aʻu e uiga i le alu i fale lalelei. Ou faʻaaoga eseese falaʻau e faʻamalosi ma faʻateleina le voluma. O mea uma e matua faigofie tele ma e matua le lamatia. O faʻafitauli ole paʻu ese ma le vaevaeina e le toe avea ma popolega.

Yana, 19 tausaga le matua: Mo se taimi umi na ou mafatia ona o le vaeluaina. Uo teine ​​faʻatagaina se ufimata ma gelatin ma apu cider vineka. I le taimi muamua, leai se mea na aoga, ae o le taimi lona lua na mafai ona ou saunia lelei le paluga. Na iʻu ina faʻataunuʻuina lana miti o le faʻatupuina o uumi uumi Talu ai nei, na ou faʻaopoopoina se vaega lilo i ufimata e maua ai se manaia paolo - kofe.

Anastasia, 29 tausaga: Mai se uo o le tagata fai fulufulu, na ou iloa o le gelatin lamination e foia ai le tele o faafitauli. Na ou filifili e siaki pe moni lenei mea. O le iuga na ou lavea ai. Sa lamolemole lamolemole, usitaʻi. Ua siitia le voluma. Talu mai lena taimi, ou te faia faigata lauulu e aunoa ma le faigata ma aua le popole e uiga i mea faatauvaa e pei o le paʻu i fafo ma vaevae pito.

Tupu muamua ma tua

E te manaʻo e vaʻaia faʻalelei le aoga o taualumaga mo le laminating lauulu ma gelatin i le fale? Ave ata muamua ma ina ua maeʻa faʻagasologa ma faʻatusatusa. Faatasi ai ma lenei auala, e mafai ona e auiliiliina le saʻo o au gaioiga ma faʻasaʻo le faʻatulagaina o matapulepule e saili ai se isi faʻasologa o le matagofie ma le soifua maloloina. O le aoga o lenei filifiliga ua faamautu mai e le selau ma afe o afe o fafine.

Sauniuniga o lauulu mo lamination

E fautuaina e amata faʻamau faʻamalosi ma ufiufi alofa 2–3 vaiaso aʻo leʻi oʻo i le faʻagaioiga e faʻamalamalamaina le laulu ma malosi. Lamination le a faʻatinoina lenei aafiaga mo se taimi umi. O le ae maitauina le tali i le taimi lava - maloloina ma matagofie lauulu o le a fiafia ia te oe i le pulupulu ma sili ona tumau le lanu. I se faʻaopopoga, faʻaopopo le tele o lauulu ona o le fausiaina o se ata, ma o le a vave ona e maitauina le tele ma le teteʻe atu i faʻafitauli tau masini.

Le a le tele e mafai ona faia lamination?

O le taualumaga taofiofi ona meatotino mo se vaitaimi o le 3 i le 6 vaiaso, ona faʻasolo lemu lea o le ata tifaga i luga o le lauulu. Lamination fou mafai ona faia ae a o le i uma le mea tuai, e naʻo le faʻamausaliina le aʻafiaga na ausiaina ma e faʻalagolago i naʻo mea tautupe e mafai.

E sili atu le lelei o le faʻatinoina o lenei faʻatonuga i totonu o le salon i lalo o le taʻitaʻiga a se tagata faʻauʻuina le atamai, faʻalagolago i le maualuga o le lauiloa o le salon, o le faʻapolofesa o le matai ma le umi o le lauulu, o lenei aafiaga i luga o le lauulu o le a taugata oe mai le 1500 i le 7000 rubles.

O fulufulu mata e mafai ona aumaia e le gata i mea leaga, ae ia aoga foi. Faʻaoga le henna mo lenei.

Lulu lauulu pei o luga o ufiufi o mekasini - o se mea moni! O fua sili ona lelei mo le susulu o lauulu i: http://weylin.ru/maski/kak-prigotovit-masku-dlya-bleska-volos-v-domashnih-usloviyah.html

Aoga o Lamination

  • Oe le mauaina o susulu ma lamolemole lauulu i le taimi lava e muamua talosaga.
  • Matauina faʻaopoopoina le aofaʻi.
  • Faigofie e selu, sitaili ma sefe i le sitaili
  • O le faʻafiafia o loʻo vaʻaia foliga mai o lou lauulu.
  • Tumau lanu ma foliga maloloina mo se vaitaimi o le 3 i le 6 vaiaso.

Fale Lamination

E ui i le lavelave o faʻagasologa, e mafai ona faia i le fale. Ina ia faia lea mea, filifili se tasi o metotia nei:

  • Laminating fagule manaʻomia le tape. Lenei o le sili ona faigofie ma sili ona taugofie filifiliga, faʻatulagaina, ma o lona aʻafiaga o le a faʻaititia.
  • Faʻaaoga polofesa seti mo lamination. E mafai ona faʻatauina i se fale teuteu pe faʻatauina i luga ole lugalaina. O mea faapena lamination o le a taugata tele nai lo le salononi, ma i le tau o le 2000 rubles, tasi seti e lava mo 20 taualumaga mo le laulu umi ma e tusa ma le fasefulu mo le lauulu feololo.
  • Faʻaaoga gelatin.

E sili atu le faigofie le filifilia o fale lamination laulu ma gelatin. O lenei vailaʻau masani o se vaega o le fesoʻotaʻiga soʻotaga faʻaaogaina o se lauulu lauulu ma o se mea teuteu meafaigaluega e avatu ai le laulu susulu ma eli.

O le taualumaga e fai tutusa i le salononi, i vaega e tolu:

  • fufuluina lelei lauulu - mo lenei mea e mafai ona e vaʻai i ai mo se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma,
  • soloʻi solo ma faʻafailele pulou,
  • a maeʻa ona fufuluina le mata, o le gelatin e faʻapipiʻi i le ulu.
  • Ina ia faia lenei mea, sasaa tasi sipuni gelatin ma tolu sipuni tele o le vai vevela, o le tele e tatau ona muamua fufula.

    Ona fufulu lea ma vai mafanafana ma faʻaaoga le balm. E mafai ona e fiafia i le auga!

    O mea faapena lamination fale e aoga ma le masani ona faʻaaogaina, e leai ni ona faʻailoga ma e le faʻamamaina le lauulu, aua e leai se vailaʻau.

    O le a le lamination o lauulu i le fale

    E ala i lenei upu o lona uiga o se ata o lauulu ufiufi. Ona o lenei, o aafiaga leaga o itu i fafo ua faaitiitia.

    O le aano o lenei vaʻaiga o le maeʻa ona faʻaleleia ia manoa ma se faʻapipiʻi faʻapitoa, o fulufulu taʻitasi ua faʻamaufaʻailogaina i se ata le vaaia.

    Lelei o le taualumaga

    Faafetai i lamination, e mafai ona ausia taunuuga nei:

    • lauulu ua mafiafia ma lapopoa,
    • loka maua susulu ma agamalu,
    • toe faʻafoʻi pito
    • le faiga e le afaina ai le lauulu,
    • mafai ona faʻatinoina tusa lava pe a maʻitaga.

    Le atoatoa o Lamination

    Lamination o lauulu ma gelatin ei ai ni tulaga le lelei:

    • i nisi tulaga, o le faʻasologa e faʻateleina ai le tulaga o manoa,
    • e le tatau ona faia lamination ma le le faʻamalosi i gelatin,
    • i luga o uumi uumi e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga e faigata tele,
    • i le maeʻa ai o le faʻatinoga, ua atili ai ona gaoa le manoa,
    • atonu e mago na mea.

    Talosaga metotia

    Ina ia faia lamination, faia gaioiga nei:

    1. Ave se meaʻai aoga ma faʻapipiʻi i luga o le ulu. E faʻamama faʻamalie o loʻo nonoa ma faʻatumu i latou i vaega aoga.
    2. Faaaoga se laminating tuufaatasiga. O ia mea faigaluega e masani ona faia mo le 30 minute. Peitai, e sili atu pe a faitau i faʻatonuga.
    3. Sina lelei lauusiuga ma se laulu vavae. E fautuaina e faʻaaoga se averesi vevela.
    4. Fufulu ma vai mafanafana. E le tatau ona faʻaaoga le faʻamalama.
    5. I le pito, mago faamago curls ma se solo ma selu.

    Vala o le tapenaina o gelatin

    Ina ia faia lamination ma gelatin i le fale, e tatau ona palu faatasi mea mata ma vai i se fua faatatau o le 1: 3. Ole aofaʻi o vaega e fuafua ile umi ole curls.

    E fautuaina le sasaa o le gelatin i le vai mafanafana, palu ma tuua mo le afa itula. I le taimi lea, ua faʻafefiloi e tele taimi.

    O le iʻuga o le homogenous mass e aunoa ma lumps. Vevela le oloa i sina vai vai. Ae ia manatua o le vevela e le tatau ona sili atu i le 40 tikeri.

    Laasaga o le taualumaga: laasaga i lea laasaga faʻasologa

    Ina ia faia lamination i le fale, muamua faʻamama ia fasi o palapala. Lenei e mafai ona faia i se masani laupepa, ae o le omea faʻapipiʻi ma se fufulu mama e sili atu le lelei.

    O le fua o loʻo i ai 2 sipuni tele o paʻepaʻe paʻepaʻe ma le kefir. O mea e fefiloi seia oo i le mafiafia o le kulimi kulimi o loʻo faʻaogaina ile lauulu A maeʻa le kuata itula, fufulu ma faʻamalama.

    Ona mafai loa lea ona e faʻaaogaina le gelatin mix. I lenei tulaga, e tatau ona e 'alo ese mai aʻa e tusa ma le 2 cm. Ufiufi lou lauulu i se solo ma tuʻua mo le afa itula. I le mea mulimuli, fufulu mama filo i le vai.

    Gelatin mask meaʻai: ufimata ma sua ma isi fefiloi

    E i ai ni nai aoga mea aoga, e aofia ai lenei tulaga ese oloa.

    Ina ia saunia le tuufaatasiga, palu se sipuni tele o gelatin ma 3 sipuni tele o le sua. Vevela vaega i totonu o se paʻu faʻaseʻe. O lenei mea faigaluega e atoatoa mo ituaiga eseese o lauulu.

    Ae ui i lea, e taua lava le mafaufauina e sili atu i blondes le faʻaaogaina o le sua o le tipolo, aʻo le uliuli lauulu lalelei e mafai ona ave carrot.