Mataupu

20 mea na e sese sese ai i lou olaga atoa

Faʻafitauli O le a matou le faia le vaega na tuuto atu i le filifiliga o se fusiua i lanu ma sitaili. O loʻo matou naunau e faʻailoa saʻo le faʻafitauli o le ofuina o nei mea. O le a le umi e tatau ona iai se fusiua ma pe faʻapefea ona nonoa lelei, o fesili e ono e fiafia iai le aliʻi na ia ofuina muamua le suti.

Fofo: E le tatau ona fusi tele le nonoa fusi. Muamua, o le a faʻamalosia le faʻaʻi, ma lona lua, o le neʻi aivalea e foliga leaga. O le umi o le fusiua e tatau ona faʻapea o loʻo i lona pito seʻi paʻi ifo i le pito i luga o le fusi.

2. Fai seevae seevae

Faʻafitauli Oe iloa e faʻamasinoina le tagata i ona seevae. O le mea lea, e mafai ona mafaufauina o se tasi o mea autu, pe a le o le sili ona taua elemene o lau 'ofu. Ma afai o ou seevae foliga pei o se SUV na faʻatoʻa sopoia se laufanua faigata, ona o lea o le taimi e sui ai se mea.

Fofo: O le mea muamua matou te fautua ia oe, o le taofi le faʻatauina seevae taugofie. O le manatu o le faʻateleina faʻafouina ona o taugofie, e le o se sili ona faamanuiaina, aua o seevae maualalo e mafai ona vaʻaia vave. E sili naua le faʻaalu ai seisi tupe e faʻatau ai seevae lelei, ona toe faʻalelei lea e le aunoa. E sili atu le aoga ma i tulaga o le tamaoaiga. I se faaopoopoga, taugata taugata o le a faia oe e ofuina ia sili atu le saʻo.

3. Mea tetele i taga

Faʻafitauli Foliga mai i fafo o au taga foliga mataʻutia. Na faʻatagaina lea ona o Wasserman, ma ona na o lenei tagata mai lava i le amataga na togi i lona lava olaga. Matou te malamalama lelei e tele mea e le mafai e le tagata ona tuua ai lona aiga. Ma afai e leai se mea e tuʻu ai lau atotupe, telefoni, mea pipiʻi, pager, taga Tusi Paia, fagu vai poʻo se faaputuga faʻi, ona ave lea o se ato poʻo ato faafafa. Ae aua le toe liua au taga i totonu o fale teu oloa o mea tau fale.

Fofo: Afai e te manaʻo e nofo mama ma aua le aveina ma oe, ona tuʻu uma lea e le tatau i le fale. E le gata i lea, e i ai le lelei filifiliga mo mea e le mafai ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, a le o le atotupe, e mafai ona e faʻaaogaina se kiliva tupe maualuga.

4. O le fusi e le tutusa ma seevae

Faʻafitauli O se tasi o tulafono muamua o se tagata ua aʻoaʻo toetoe a faʻatasi ma le faʻasologa tele o seevae e tatau lava ona o gatasi ma le lanu o le fusi. Afai e te ofuina ni seevae enaena, se fusi uliuli, ma i se faʻaopopoga o le a e uuina se ato lanu samasama i ou lima, ona oi latou o loo siomia oe o le a filifili o se karnival o loʻo pasi i se mea latalata.

Fofo: O lenei tulafono e le tatau ona ave fuainumera. Fusi tutusa ma seevae e faʻavae e le gata i lanu, ae faapea foi i mea faʻapea foi ma le mamanu galuega. Faatasi ai ma isi mea, e taua tele le foliga o le maʻa ma le mafiafia o le fusi. O le tuʻusaʻo foʻi le laʻei, o le latalata foʻi i le fesoʻotaʻiga o ona vaega, ma le isi itu.

5. Faaaoga sese o mea teuteu

Faʻafitauli Afai e tele le gel i luga o lou ulu, o le laulu e pei o se paleina laminated, ona mafai lea ona e faʻamaonia oe lava mulimuli ane pe a e manaʻo ai: na e tautevateva ma tuu lou ulu i totonu o le pakete suauu mautu, na avea ma tagata na aafia i se faʻalavelave i se fale teu oloa ma bacon, pe na o le faʻafefiloi o le maasiu mo gel. E le afaina - le aua le toe faia.

Fofo: E tele mea teuteu oloa i luga o le maketi talafeagai mo eseese ituaiga lauulu ma faamoemoega. I le avea ai o se tulafono, latou te le manaʻomia tele le faʻaaogaina, ae o loʻo faʻaaoga e tusa ma faʻatonuga. Mo e oʻo lava foʻi i sitaili, olo se laʻititi o le paʻu poʻo le gel i ou alofilima ma tufa le oloa i lou lauulu i faʻataʻamilosaga. Lenei o le a tuuina atu le naunautaiga faʻasaoina aunoa ma se malosi avega i luga o le lauulu.

6. Too tele manogi

Faʻafitauli Latou te fai mai e matua leai lava se lelei. E tupu pe a paʻu i mea manogi. O le manogi o o outou agaga e tatau ona pei o se moli mama, ae le o se faʻalautele a le fiaaai fiaʻai. Faigofie ma fua: cologne e le faʻatau atu i se fagu ina ia e mafai faʻaaoga uma i le taimi e tasi.

Fofo: Afai e te fefe e soona faʻateleina e ala i le oomiina i le fana fana o le cologne, ona salu ai lea i le ea ma alu atu i le manogi manogi. A faʻapea ona mafai ona e pulea oe lava, ona faʻapipiʻi lea o le manogi i ni nai nofoaga i luga o lou tino, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le ua ma le fatafata pe i luga o le ua ma le tapulima. Mo se sili atu aafiaga lelei, taofi le fagu i se mamao mamao mai oe.

7. Malie lolomi

Faʻafitauli Afai o oe o le "tagata sili ona aulelei i totonu o le nuu", "o se tagata e malamalama i le fafine fafine" po o "taitai o le komiti o Tagil tagata fasioti tagata", e te le tau faailoaina le mea tonu i luga o ou lavalava. I se tulaga lautele, e tatau ona e faʻaeteete pe a filifilia se lolomi. E i ai le tulaga lamatia o isi o le a aʻoaʻo e le gata i au mea ese malie, ae e uiga i le a faafaatusa uiga malie o malie.

Fofo: Manatua: e leʻo oe ose fuʻa poʻo se fuʻa i sauaga puʻupuʻu - e te le manaʻomia e lolomi uma au manatu faʻatupu ma suamalie i ofu ile taimi e tasi. Ma faʻataʻitaʻiga o le tagavai o se lauiloa ituaiga foliga foliga valea foi. E le aoga le feaveaʻi ma le filifiliga o lolomi, ma ona o le le lava o manatu e mafai ai ona e manatua e leai se mea e leaga i ofu faigofie.

Lifehacks mo aso uma

1. Na e iloa o le taimi atoa lea na e saeia ai ni mea faʻapipiʻi sese?

Ole auala lea e fai ai e 99.9 pasene o tagata: saeia latou mai le pito i lalo. Ae i lenei mataupu, o le pito e masani ona afifi ma le pepa pipii i luga o le lauulu mo sina taimi.

O le mea moni, e tatau ona e saeia ese le mea faʻapipiʻi mai le itu, i luga o le Velcro, ae le o le lalo.

2. Pe na e tau mafaufau pe aisea e te manaʻomia ai se fesoasoani i luga siva mai sushi?

Na aliali mai e iai lona mafuaʻaga faʻapitoa. Ua e tuʻu ese ma faʻaaogaina le tuina ia aua nei tuʻu i luga o le laulau.

3. Tufa se pu e ala i le pu o le mata o le apaia tausi o ia.

4. O se matau masani e mamanuina mo le faletaele, ma o le piston plunger ma le cone-berbentuk nozzle e mo se faleuila. Tele tagata faʻaaoga se tasi plunger mo uma uma.

5. E talitonu le mea lena ua maeʻa ona tuʻu ese pusa o yogurt ma le jam poʻo isi mea faʻapipiʻi auala.

6. O itu uma e lua o le pusa afifi e gaugau ina ia mafai e le tamaititi ona pipii ia i latou ma e leʻi liligiina le sua.

7. Ina ia puipuia uaea mai le motusia, taumafai lenei togafiti.

8. O le auala sili e vavae ese ai se faʻi ina neʻi faʻaleaga le fualaʻau, tulei i luga o le pito ona fafaʻasolo lea i lalo agai i le au.

9. Ole pu ile pu e faaaoga e uu ai le spatula. i le taimi o kuka.

Fautuaga Aoga

10. Manaʻomia le faʻaaogaina se mataua o le fulunifo ma aua le fufulu lou gutu i le vai pe a uma lena, e faʻatumauina le puipuia o le fluoride.

11. Sa fofoʻe se moli poʻo se mandarin, tipi le pito i luga ma le pito i lalo o le fulufulu ma fai se mimiti i le ogatotonu. Faʻalauteleina ma 'ai.

12. O le uumi umi o le fagu pia ua mamanuina e taofi mau i ai.. O le mea lea, o le a e uuina fagu malosi ma o le a le vevela i ou lima.

13. To faigofie ona tatala le Tic-Tac afifi, afe i lona itu ma tatala le tapuni. E iai le taofi e te faʻaaogaina se laulau i le taimi.

14. O mea e le maitauina o loʻo fagua solo i lalo, talu ai o ia lea e fesoasoani e faʻamama le lauulu.

15. Tuu se sipuni laupapa i luga o se ulo vai mafanafananeʻi tafe ifo le vai i luga o le matata.

16. Aveese le tapuni mai le ipu vai inu ma faʻaaoga i luga o le tu.

17. Lenei o sau faʻalavalava o lou mitiafu.. Faapipiʻi i luma o le ofutino ma faʻamau le lele i luga o lou ofuvae, ae aua le faʻamau le ki. Faʻaaoga lou limamatua e tuu ai le mitiafu mai itu. Toso mai le pito i tua o le ofutino ma fai fusi faatasi ma ou lima matua e aoina le sili atu ma tuʻu lemu le ofutino.

18. Nai lo le kolosi ese o upu, isi itu i isi upu ina ia le mafai ona faailogaina .

19. Tuu le telefoni i totonu o se ipu e faʻaleleia ai le leo.

20. Ina ia aua neʻi teʻiina le pito i luga o le falaoa, fuli i luga ma tipi i lalo.

Styling: varnish

Aisea: e faʻalelei se laʻei ua uma ona faʻaalia.

E i ai auala o faʻafitauli eseese, mai vaivai i sili malosi. O le mea mulimuli e talafeagai mo ulavale ulu poʻo mo se faʻapitoa taimi. Mo le faʻaaogaina i aso uma, e sili atu le faʻaaogaina o se vaivai fixation varnish.

Auala e filifili ai: suesue le igoa, aua le faʻatau varnish, o loʻo i ai i le faʻavae, ina ia aua neʻi faʻamagoina lau curls. Tulaga lelei, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona aofia ai vitamini, amino acids ma solar filter. E taua le filifilia o se oloa e talafeagai ma lau lauulu.

Faapefea ona talosaga: Mo le tufatufaina tutusa, o le varnish e tatau ona valiina i le mamao o 25 centimita mai le ulu. Ia feololo, o le lauulu "vali tā" e le valiina se tasi!

Fofo poo Mousse

Aisea: ia foaʻi ai le fulufulu lauulu, ma ni manoa - eleni.

Mousse ma busa e tali tutusa le tasi i le isi, naʻo le mousse e iai se moli mama. Lenei e talafeagai lelei mo pupuu ma manifinifi lauulu. O le Foam e sili atu ona talafeagai mo tagata e o loʻo mafiafia ma uumi lauulu.

Auala e filifili ai: o loʻo i ai ni oloa o tikeri eseese o faʻapipiʻi, filifili faʻavae i luga o le mafiafia ma le umi o lau curls. I le auala, fou augatupulaga oloa maua thermoprotective meatotino.

Faapefea ona talosaga: mo lauulu pupuu, o le polo o apricot-tele fofo e lava, mo tauau-umi o se fuamoa, o uumi uumi e ono manaʻomia se apu.

Aisea: mo le faʻataʻitaʻiga o laʻau lauulu, e aofia ai le fausiaina o le "susu" lauulu ma lole laleleiina.

Le gel fuafuaina mo soʻo se ituaiga o lauulu ma fesoasoani e fatuina sili ona le mafaufauina o laulu.

Auala e filifili ai: Taulai atu ile UV puipuiga, tikeri o faʻamautu ma vai teteʻe.

Faapefea ona talosaga: Faʻaʻaʻo sina mea itiiti i luga o curls ma ave i ai le foliga manaʻo. Taimi amata lava laiti, e sili atu le faʻaopopo sina fasi gel nai lo le faapipiiina o laina.

Meafaigaluega o mea teuteu: Wax

Aisea: mo le faʻatuina o taʻitasi taʻitasi poʻo le faamamafa.

O se fofo lautele, faatasi ai ma le fesoasoani a o faʻamalieina, e mafai ona e faʻafoeina uila pe faʻatautuina latou. O lona matagofie, e fesoasoani e faʻalelei le laʻasaga ma faʻatagaina oe e suia le laulu i le afiafi, e aunoa ma le manaʻomia toe faʻaaogaina talosaga.

Auala e filifili ai: a faʻapea e iai lou laulu ulavale, faʻamalosi tino ile fulufulu ua sili ona talafeagai mo oe. Taumafai e faʻatau se mea faigaluega e le mamafa tele i mea gaosi, faʻamalosia i UV faamama.

Faapefea ona talosaga: mo le laulu atoa e te manaʻomia le tele o solo e le sili atu i le pi. O le mea taua o le faʻapipiʻi o le oloa i le va o ou tamatamai lima e faʻamafanafana aʻo leʻi faia le apalai. I lenei auala o le ae mauaina se sili atu tutusa.

Aisea: mo le faigofie teuteuina o lauulu faaleagaina i le manaomia o le toe faaleleia.

O le kulimi puipuia le lauulu mai aafiaga faʻaletonu ma le tele o faʻaletonu, ma faʻamalamalamaina ma silkiness. Lelei mo le vaivai curls, ma sili foi mo teineiti ma ulavale uliuli. E lua ituaiga kulimi: o le muamua e faʻamau i lauulu susu, o le lona lua - o le faʻamago.

Auala e filifili ai: E sili atu le faʻatauina o se kulimi o le tutusa faʻasologa e pei o le faʻamalama ma le balm, e taulaʻi ai i faʻafitauli o lauulu. Gaosi oloa ofoina moisturising, vevela puipuiga, faʻalelei ma faʻafailele kulimi.

Faapefea ona talosaga: tufatufa sina kulimi kulimi i totonu o lauulu i le taimi lava aʻo leʻi teuteuina.

Styling Oloa: Serum

Aisea: Mo faigofie sitaili, aveese le fluffy, vase lalo o laina ma faʻamalamalamaina le laulu.

O serumum e le gata ile laulu, ae e toe faʻalelei foi. Tagata gaosi oloa latou te ofoina atu oloa mo le faʻasusuina, faʻataʻapeina vaevaega e faʻamuta ai, puluʻe ai le susu ma e oʻo foi i le pala.

Auala e filifili ai: Taulai totoa i le oi ai o faafitauli lauulu.

Faapefea ona talosaga: O aano e mafai ona faʻaaogaina ile lauulu mago ma mago. Faʻaʻitiiti sina laʻau ma tufatufa atu i lauulu uma.

Aisea: faia fausiaina ma sili ona manaia lauulu.

O le pes e faʻatino i le malosi malosi faʻapipiʻi, ina ia e mafai faʻaputuina ai manoa e pei ona e te manaʻo!

Auala e filifili ai: E sili le faʻatauina o le palu faʻatasi ma UV faamama.

Faapefea ona talosaga: Faʻaaoga sina tamaʻi oloa (le lapoa o le pi) i luga o manoa e te manaʻo e faʻataʻamilo ai.

Styling oloa: teuteu efuefu

Aisea: ia foaʻi ai le aofaʻi ma fausaga.

Faʻaauupegaina ma le mafiafia o le efuefu. e mafai ona faʻamagalo e uiga i traumatic bouffant, aua ma lona fesoasoani e mafai ona e fausiaina volousous styling e tusa lava ma luga o lauulu umi.

Auala e filifili ai: o se oloa e fou tele i luga o le maketi, o lea faʻamuamua i igoa lauiloa.

Faapefea ona talosaga: Vavaeese le lauulu i ni vaega ma apalai le pefu i le gaoioi na o luga o aʻa. Ina ia fausia se lavelave pe ufiufi, faʻaopopo le paʻu ile umi atoa ole laulu, ae aua le faʻaogaina se selu pe a uma na. Faʻamolemole ia matau le mafai ona e faʻaogaina le paʻu sili atu nai lo uma isi aso.

3. Dragee "kiki faʻapea"

Ina ia faigofie ona aveese se tasi alavai, e tatau ona e liliu le koneteina i lona itu ma tatala le tapuni, lea ei ai le pu mo le tasi lole.

Piston plunger faaaoga mo poloka i totonu o le faleuila, o le masani ai - mo poloka i le faletaele. Ioe, matou te iloa o oe ua masani i le faʻaaogaina na o se masani plunger, ae o le a sili atu faigofie, talitonu mai ia te aʻu.

Tala laiti mea moni

O aso taʻitasi e le mafai ona faʻaogaina i aso uma!
I lenei tulaga, o le igoa e le tautala mo ia lava. Hygienic Aso taʻitasi Gaskets E leai se mea e tatau ona faʻaaoga i lea aso ma lea aso. E tatau ona manava le tino, o le faʻaaogaina pea o ie e faʻaosofia ai le atinaʻeina ole pathogenic microflora i nofoaga vavalalata.

Faʻaaoga fulufulu aso i naʻo aso aʻo leʻi faia le masina ma ni taimi pe a maeʻa, pe a faʻateleina le lafoai. Taua! Suia i aso uma pads tatau uma 2-3 itula, pe a. Afai e leʻo faia lenei mea, e mafai ona e faʻaosofia le faʻamamaʻi, o le vaginitis ma isi faʻamaʻi le lelei, o le iʻuga e oʻo lava i faʻafitauli.

O le ofu i le po i luga o le ao pe ova ma le numera maualuga o le “teteʻe” i le amataga o le maʻitaga o se solitulafono faasaga i le soifua maloloina o le tagata lava ia.

Afai e te matauina lena mea gasketets masani le taʻapesiaki pe faʻapefea ona e faʻamauina i le tagamea. E toʻatele fafine ua latou fai mai na fesoasoani ia i latou e aveese le faʻaletonu ole faʻafitauli e ala i apaau ma apaʻau, na latou fusifusia ma le uumi itu agai i luma.

O le mea o le tino o tamaitai uma e faʻapitoa, ma o le faʻatulagaina fausaga, o le nofoaga o genital faatatau i le pelvis e faʻatasi. Masalo e te leʻi faʻalogo foi i lenei mea, ae o le a fesoasoani ia te oe e faʻateʻa ai le faʻafitauli!

E taua tele foʻi le aofaʻi o le toto ile taimi o le palapala, ae maise pe a faʻapea o le fafine na palapala. Faʻafefea ona e siaki le aofai o toto ua magalo? E toaitiiti tagata e iloa lenei mea, ae o loʻo i ai se suiga fou o le oloa e saogalemu mo le soifua maloloina o fafine - ipu palapala.

O lenei togafiti togafiti e faigofie tele e faʻaaoga, ma fesoasoani foi e siaki le aofaʻi o le toto na faʻamatuu i le aso ma puipuia le faʻafitauli o le toto toto.

Ua iloa e tagata uma auala e faʻaaoga ai gasketsae e le masani i le taulai atu i le matagofie. Ae paga lea, o le valea e le tuusaunoa mai faʻamaʻi e ono! Talanoaina lenei mataupu ma au uo, atonu o lenei faʻamatalaga e aoga ia i latou.