Lauiloa

Lauulu "o ia-luko"

Lauulu "o ia-luko" e lauiloa i lauulu, ae o le tele o fafine latou te le iloa e uiga i ai. E sili atu, le ata ma foliga o lenei lauulu e masani i le toʻatele, ae toaitiiti tagata e faʻatatau i ai se igoa le-faʻavaea. Ina ia malamalama poʻo ai e fetaui ma ia ma poʻo ai e tatau ona faʻalogo i filifiliga sili atu le taofiofia, tatou te iloa lelei lenei lauulu 'ulu.

Manatu Autu ma Faʻamanuiaga

Muamua, e tatau ona e mafaufauina se moni fafine-luko. Mumu mata, mimita foliga, paʻu tino ma lulu lauulu. O le mafuaaga lena o le “fafine-luko” o se fulufulu le migao ma le le mafaufau. O loka ia e pipiʻi i totonu o le feololo, o le tuʻufaʻatasiga o 'eseʻese uumi ma se faʻapitoa (ae manaʻomia!) Styling. Mo le fausiaina o se aʻafiaga, e masani ona faʻaaogaina e matai le faʻafiafiaina mo faʻamalu.

O nisi taimi o se luko fulufulu mo le laulu uumi (ae ui i lea, mo le feololo foi) e le mautonu ma se laina. Ae ui i lea, e le pei o le mea mulimuli, o le "fafine-luko" lauulu e iloga i le faapuupuuina o musumusu ma saolotoga tele i le teuteuina.

O a aoga o se luko lauulu?

  • Ole ponesi autu ile nei le faʻataʻavaleina ole laulu ole laulu e pito ile pito i luga ole ulu, e masani ona faʻaolaina ile manifinifi o laulu. E matua manaʻomia lava mo le lauulu 'aina o le "luko" bangs, lea o le a avea o se mea paleni vaega.
  • E pei lava o lauulu uma e le tipiina, le “fafine-luko” e faʻaalia ai se uiga i le faʻatusa o se fafine. Afai o le sitaili o laei e faʻamamafaina le lauulu (o se ofu tino tuʻusaʻo e sili ona lelei i lenei tulaga, ae sa fautuaina e aloese mai mea masani), ona e mautinoa lea o le a puʻeina ai le matau mata o tamaloloa ma tamaiti aʻoga - fafine.
  • Le faʻaaogaina o le lalagaina o ia lulu i luga o lauulu laʻau, e mafai ona faʻasaʻoina le le talafeagai poʻo isi le atoatoa foliga. Ona o le mea moni o le laina o le paʻu o alafau ma alafau o loʻo lalafi i lauulu, e maua e se fafine le avanoa e faʻanofo malie ai le atoʻatoa poʻo le isi itu, le tulimanu i nei nofoaga.
  • O le faʻapipiʻi o le "fafine-luko" e masani lava e le mafua ai faʻafitauli pe a iai se fulufulu ma se mea faigaluega faapitoa. E le gata i lea, o se laʻei fugalaʻau, e faia i luga o le laititi ma le laulu umi, e mafai ona avea ma faavae mo le tele o aso uma ma afiafi o laʻau, o le faʻatinoga o lea e le manaʻomia ni toleniga i tomai faʻapitoa, o lona uiga e mafai i le fale.

O se fulufulu "luko", afai e te tilotilo i le ata, e faʻaosofia ai fegalegaleaiga ma se fafine faʻaaloalo tele, iloa e taua ia. Ole ituaiga lea ole Scarlett Johansson, Rihanna, Victoria Beckham. Afai e te tuʻufaʻatasia le naunautaʻiga o se teine ​​talavou ma ni mea lilo, o se lauulu 'ulu pei o le "ia-luko" faʻamanino lelei lau amio.

O laʻei fulufulu ma mea ua masaesae i alafau e masani ona fautuaina i teine ​​mimiti. O le luko-luko foi e tupu ai le aofaʻi i le pito i luga o le ulu, o lona uiga o loʻo faʻalauteleina mata.

O se filifiliga lelei o le lalagaina lea mo i latou e le mafai ona mafaufauina i latou lava e aunoa ma le pa poʻo mo ni mafuaʻaga manaʻomia lenei elemene o lauulu. Ae ui i lea, o le au e tatau ona faʻaleleiina.

O le luko fulufulu i luga o laʻititi lauulu e masani ona ofuina e teine ​​talavou - teine ​​aʻoga ma tamaiti aʻoga. E fetaui lelei ma le sitaili o soʻo se talavou subculture ma, a lelei faʻataʻoto, foliga fou ma natura. O se teineititi ma se teteʻe foliga mai e sili atu le maaleale ma suamalie.

O fafine matutua e mananaʻo (ma i mea saʻo, e pei o tagata atamamai e talitonu) o se luko fulufulu mo le laulu pupuu. E ui lava i le le faʻaalia lelei o le faʻaalia, e le feteenai ma le tulaga maualuga ma le aulelei o le laei i lavalava.

Faʻafefea ona teu

E i ai filifiliga e lua mo le teuteuina o se luko fulufulu mamoe. O iʻuga uma e 'eseʻese lava mai le tasi i le isi, ae tutusa foʻi le ofoofogia.

  • Faʻatonu styler
    Faaaoga le puipuiga vevela ile susu susu ma ave se styler. Faasaʻo lauulu e ala i le filo. O lea ituaiga sitaili e naʻo i latou e le o iai ni faʻafitauli e pei ole vaevaega e malulu ma le laulu ole laulu. Peitai, e tele naua teine.
  • Tagata fulufulu ma fufuluina
    O lenei filifiliga e talafeagai mo toetoe o tagata uma. Fufulu lau lauulu ma faʻatali mo le taimi pe a fulufulu lauulu mai susu susu i laʻititi susu. Amata faʻamamago faʻamago i latou ma le pito liliu ile poʻo le mata mai luga. Aua nei galo e siitia le lauulu i le pale. Lenei vitio faʻavasega i le iʻuga o le tusitusiga faʻaalia ai sea ituaiga.

O le luko fulufulu fafine e tatau ona fetuunai ia le itiiti ifo i le tasi i le masina. A leai, o le a ia leiloa uma lona lalelei ma liua i se teuga teu lelei.

Lauulu "o ia-luko"

O le igoa "fafine-luko" mo lenei oti ulu, o le mea moni, e le i avatua avanoa. A uma mea uma, e pei lava o ia o le ulu o se manufeʻai. O ai e masalosalo, e mafai ona vaʻavaʻai totoʻa i ata o luko, lea e te vaʻaia ai o latou "lauulu" o loʻo aofia ai ni manoa o loʻo tutumau i itu uma. E faʻapipiʻi tali faʻapipiʻi i foliga o lenei 'oti. Ma i le taimi e fatuina ai, o pito o le lauulu o nisi taimi e mafai ona gaosia i le tafi. O se laei masaesae foliga foliga manaia. O loʻo matauina foʻi le au faʻataʻitaʻi tutusa ma le ana, e ui lava o laʻasaga i le pito i tua o le "luko-luko", ma e faʻapuʻupuʻumi le umi i pito o luma i luga o malumalu.

Nei o taua autu o le fafine-luko lauulu:

  • e paʻu laulu ma faʻaititia laulu laʻasaga tele, sii loka i aʻa faʻafetai i se laʻei lauulu,
  • o se lauulu 'ulu e mafai ona faia i luga o lauulu o' eseʻese uumi,
  • na fausia ai se foliga faʻalelei foliga, faʻamamafaina ona sili ona lelei foliga,
  • aunoa ma se taumafaiga faʻapitoa ua fausia i le faʻataʻitaʻiga,
  • mafai ona avea ma faavae mo le tele o lauulu.

E talitonuina o le fulufulu luko o loʻo i ai se laʻititi foliga foliga, lea e faʻatagaina ai le tagata e ana le laulu e maua ai se lagona o le faʻaʻosoʻoina, saʻolotoga, mama ma lona lava faʻaaliga. O lenei vevela seleulu tipi lauulu o se tasi o metotia fou ma ua faʻaaogaina i le tele o faleoloa o onapo nei. Ole mea moni, ole lauulu e nafa ma saʻo ma teuteu lauulu, e mamanuina e avatu ai ile lauulu maualuga le tele. Ma le auiliiliga o le foliga sili ona lelei ma se lauulu, tusitala ma faitioga ua malilie i se mea e tasi: o lenei lauulu lauulu e mafai ai e se fafine ona foliga mai ese mai le luasefulu tausaga ma matua faafouina ai.

E le gata i lea, e le tatau ona galo se tasi laulu e manaʻomia tausiga i aso uma, e le faʻamoemoe i lauulu ma laʻei. Tusa lava poʻo le "fafine-luko" e tatau i se tasi ona faia e le aunoa ni faʻamafanafanaga faʻapipiʻi, faʻaaogaina suauu faamalolo ma isi oloa e tausia ai lauulu.

Le lelei o le teine-luko lauulu

• O lenei fulufulu ua faʻateleina le aofaʻi i le laʻititi le paʻu ma manifinifi, tulaʻi i lauulu i aʻa e ala i le tipiina o le laulu i sitepu.

• fetaui lelei mo lauulu o eseese uumi.

• Ma le fiafia i foliga ma faʻalauiloa ona pito sili ona lelei.

• E fusia i le faataatitia e aunoa ma ni taumafaiga faʻapitoa.

• Mo le tele o isi lauulu lauulu, e mafai ona avea ma faavae.

Lauulu "o ia-luko" foliga aulelei tele, faʻatagaina lona tagata e maua le fiafia maua se lagona o le saolotoga, faʻaʻupuga, mama ma lona lava eccentricity. Faia lenei lauulu oti ma seleulu vevela. Ole auala fou lea e faʻaoga ai i le tele o fale teuteu faʻaonaponei. O lauulu e tipi sao ma vaega, e mafai ai ona e avatua lenei lauulu maualuga le maualuga. Afai e te vaʻavaʻai i ata o fetu i se lauulu 'eseʻese, faitio ma le au tusitala ua malilie o lenei laulu' sulu faia se fafine foliga foliga talavou.

Ae ui i lea, aua nei galo o le lauulu e manaʻomia tausiga i aso uma, e tusa lava pe o le a filifilia lauulu lauulu po o le teuteuina. E faʻapena lea i tagata e ana le lalagaina o luko, oe ua fautuaina e faia ni mea aoga faʻamaloloina, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o isi oloa tausiga o lauulu.

O ai e manaʻomia le luko 'ulu?

Lauulu "la-luko" e faʻasino i le soʻona faʻaalu vavaeina. O le a ia ofuina teine ​​lalelei oe e le fefe e suia la latou foliga faʻavae.

Stylists talitonu o sea lauulu e sili ona lelei mo teineititi ma foliga lapotopoto. O le a ia fatuina le voluma i le pito i luga o le ulu. Ae ui i lea, mo lauulu lauulu, o se faʻailoaina faʻapitoa o le a manaʻomia. Mo i latou, ua fautuaina e le au atamamai le siitia ma le fulufulu lauulu i tua, vaʻai faʻataʻalia foliga ma avea lona foliga e sili atu le lapisi. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi lau laulu i le faʻasolosolo vave, e mafai ona e tosoina ese i le uʻamea. Lenei e le gata e maua ai i le lauulu se foliga sili ona lelei, ae ia faʻamamafa uma vaega o lauulu. Faʻatinoina o mea vevela, faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa ina ia aua neʻi faʻaumatia lau laulu i se foliga e leai se ola o lauulu ma vae vaevaeina.

“Luko” i luga o lauulu umi

O se vaitau umi o lenei lauulu 'ulu o le a foliga sili atu i lauulu o soʻo se lanu, e aofia ai le faʻamamaina, valivali o tagata taʻitoʻatasi ma lanu vali. Avanoa ma laulu vali fesoasoani e faamamafaina atoatoa le fausaga o lauulu. E le gata i lea, o lanu pupula o le a sili atu faʻaalia lelei aoga o lenei lauulu.

Ae o le valivaliina, ona filifili ai lea o soʻo lana filifiliga. Aua le faʻatapulaʻaina ou mafaufauga poʻo mafaufauga o lou teineulu. Ole faʻamamaina ole a mafai ona faʻaopopo le mapusaga ma le voluma ile lauulu. O lea lauulu 'ulu o le a le faia ni taumafaiga tele i teuteu. E sili ona aoga lea, aua o tamaitai uma e fia foliga ofoofogia e aunoa ma le faia o ni taumafaiga faʻapitoa mo lea. Ae ui i lea, e le o lona uiga i luga o lona tulaga e le mafai ona e faia isi lauulu.

O le a matua manaia foliga mai pei o se luko fulufulu mata ma fasi mimilo faʻataʻamilomilo faʻapipiʻi i fafo i le palealii, faʻapea foi ma ituaiga uma o nonoa, puʻelea ma isi mea faʻapitoa. I le tuʻufaʻatasiga ma le teine-luko lauulu, o lauulu uma lava o le a foliga laʻititi teisi lava, ae e sili ona matagofie i lenei vaitau, aua o le natura ma faʻafaigofie na avea ma autu autu mo le tele o vaitau sosoo.

"Luko" i luga o lauulu laititi

O le fulufulu fulufulu i luga o lauulu laulu o le a foliga sili atu le matagofie pe a faʻatinoina ma seleulu vevela. Oe ono manaʻomia foi se vevela fulufulua e fatu ai lenei lauulu. O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻatumauina le soifua maloloina o lau lauulu mo se taimi umi. Ae a e taoto, o le a manaʻomia ona faʻaogaina se curling iron, hairdryer pe ironing. O le mea lea, e aoga le faʻaaogaina faʻapitoa puipuiga sui mo lauulu tausiga. E taua tele lenei mea, ae maise mo le uumi o manoa, e mataʻutia lava i ituaiga eseese o faʻaleagaina, e aofia ai ma le vevela.

"Luko" i luga o puupuu lauulu

O le teuteuina o laulu ma la fulufulu le a le matua tiga tele. E sili ona aoga pe a faʻaaogaina se pulumu pulumu pulumu. E taua tele lava lenei mea mo pupuʻu lauulu laulu. I le taimi lava e tasi, i le taimi o faʻamago, o pito e tatau ona faʻamalosia i totonu, ma le isi itu i tua o le ulu.
O le luko fulufulu i luga o le puupuu lauulu e talafeagai mo teine ​​lototetele ma tutoʻatasi.

Fusi i se 'oti ulu "o ia-luko"

O lenei lauulu 'ulu e lelei faʻatasi ma ni' auʻaunaga sasaʻo. Ae ui i lea, o le faʻapipiʻiina o faʻailoga o le a sili ona manuia. Ae aua le faia ia faʻateleina, aua o lenei o le a solia ai lona tulaga faʻapitoa, lea e faʻatautaia e faʻaaoga ai le metotia o le teuina ragged lauulu. O le a sologa lelei ma lenei lauulu lauulu sipili itu tasi itu itu tauʻau. E mafai ona faʻaʻumiʻumi pe puʻupuʻu. Ia manuia le tuʻufaʻatasia ma se luko fulufulu o le a avea ma ni pulu faʻapitoa o sitaili eseese ma umi uumi.

I lenei lauulu, 'aui e ono leai lava. E mafai ona tui i le isi itu. O se uila umi e mafai ona teuteuina i mea taugofie. E mafai ona e faia le mea ua taʻua o pusi pusi - o ni uumi uumi e faʻatulagaina ou foliga e pa'ū i ou foliga ma ni mea e seasea ona maua mai. Na te alu moni i teine.

E mafai foi ona e faia se pa “vamp” - o se sasa uʻumi le pa e sopoia ai le muaulu atoa ma alu atu i le taliga poʻo auvae. E aulelei tele ma mamalu, ma e talafeagai mo lauulu laʻititi ma puʻupuʻu.

Stylists talitonu o le luko lauulu e tatau ona avea ma se tasi o sili ona matagofie laei. Ina ia faia lenei mea, latou te saunia faʻaaliga ma ni lauulu tutusa. I le taimi lava lea e tasi, latou te fautuaina e aua le faia se mea mimiti mo fafine na e foliga manino o foliga. Ae o le tele o fafine o le faiga i lenei auala e mananao e tu ese mai le motu o tagata. Ae o lea, e aoga le faia o se lauulu 'ulu ina ia mafai ona vaʻai i se auala fou ma matagofie, ae le o le mea ina ia faʻateia ai isi.

Tulaga lelei ma leaga

Saunau luko maua se igoa faapena mo se mafuaaga. Afai e te vaai totoʻa i le ata, e mafai ona e malamalama o lona foliga tutusa ma le tagata lauiloa. E masani ona pipii ona manoa. Lea mo lenei hairstyle o uiga lauiloa splayed curls. O le mea autu lea ole lauulu.

Tele stylists tuuina lenei lauulu se ese igoa - o se lata. E ui lava e tele naua, e leai se taua o eseesega i le va, ae ui i lea ua iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻi luko o loʻo faʻailoaina i le i ai o sitepu i luga o le vaega o ulu o le ulu, ma i luma o curls e tatau ona faapuupuuina.

O aoga autu o lenei teuga aofia ai mea nei:

  • Faʻafetai i laʻasaga tekinolosi, sitaili i taimi uma malosi ma siitia i aʻa,
  • 'oti ulu e mafai ona fai i soʻo se lauulu
  • laleleiina foliga o le mata, ma faailogaina uma ona lelei foliga,
  • Lelei sili tusa lava pe leai se sitaili,
  • tautua mo le faavae mo le tele o lauulu.

E ui lava i itu lelei uma, o le luko lelea ei ai itu nei:

  • afai e te le fiafia i laʻau, ae e mafai ona e faʻasaʻoina e ala i le tipi puupuu,
  • e leʻo iloa uma e tagata e faia le fulufulu faʻapefea ona faia se laʻau lauulu, o lea a o le i filifili e faia se sitepu, e tatau ona e sailia se poto masani faʻapitoa,
  • afai e te le faia se fesuiaʻiina o lauulu i aso uma 4-5 vaiaso, ona avea ai lea o le a le saʻo.

I luga o le lauulu pupuu

I fale faʻataʻitaʻi faʻapitoa, e faʻaoga ai le seleulu faʻaaoga i le faʻamanuiaina o le taunuʻuga. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona maua le aʻafiaga o le faʻataʻamilomilo curls ma se lauulu puʻupuʻu uumi. Ina ia vaʻavaʻaia matalaʻau, o le luko luko na faia i se auala faʻapena. Ae o mea uma lava ei lima o tagata faatau lava latou. E tatau ona faʻaaogaina mo le teuteuina o siʻa, totonu o faʻamaʻi, solo faʻamalama. Ona o le a mafai ai ona latou teuteuina o latou laulu ma ausia sina faʻaiuga. Afai e leai se taimi mo le taoto, ona lava lea e faʻatino se moli malamalama, faʻapupula ai le tele o vaega.

I luga o lauulu lauulu

Framing i se umi o le atoatoa tali mo soo se teine. O se filifiliga sili mo lenei lauulu e mo le tagata e paʻu ma manifinifi lauulu. Mo le aumaia o ia laʻei fulufulu i lona faʻaiuga talafeagai, e mafai ona e faʻaaogaina se masani lauulu. Faʻafetai i lenei auala, ua maua ai motusia uaea, ma le faʻataʻitaʻiga maua ai se mautinoa lalelei ma feusuaʻiga.

Ina ia faʻatumauina le uluaʻi taunuʻuga, sitaili tatau ona faia i taimi uma. Ae a le o lea ua le toe manaʻomia le faʻaopopo tupe. Tuu sina pulu i luga o lauulu susu, sele le lauulu i ou lima, ona toulu faʻamago lea o manoa ma se la fulufulu. E te le tau faʻaaoga se selu ii. Faamalu lamolemole curls ma se selu. Faaaoga sina vaega itiiti o le styling wax i ni nai tagata taʻitasi.

I luga o le lauulu uumi

Mo i latou e iai le laulu uʻumi, o le luko 'oti e sili ona manuia auala e suia ai. Fai mai le tele o tagata atamamai, o lenei filifiliga e le mafai ai ona puipuia le ata o se manu feai. O le mafuaʻaga o le puʻupuʻu e toetoe a le matauina, o lea e mafai ai ona fenumiai ma le faʻatamala laʻau. Ina ia faʻasaoina le aoga, e pei o le pipiʻi ma masaesae manoa, e te le manaʻomia le sitaili. Ua lava le soloʻu ole laulu e mago ile solo, e faʻataunuʻuina lo latou maeʻa atoatoa. Ona ave lea o se masini mago lauulu, faʻamago ula, ae aunoa ma se selu. Ole iʻuga ole togafiti ole a le faatamala ile vaʻai ole laulu e fai, ole faʻaiuga ole a mafai ai ona filifili eseese ni motusia uaea.

O le lalagaina o se luko o se ata sili ona manaia ma uiga ese. E talafeagai mo toetoe lava o teine ​​uma ma mo soo se ituaiga o lauulu.Le pau minus o le a le manaʻomia pea teuteu faʻaaogaina styling oloa. Aʻoaʻo atili e uiga i le metotia o le faʻatinoina o se luko-luko, o lona faʻataʻotoina e mafai ona maua i le vitio nei:

Ata o le ata "luko"

O le lauulu-luko fugalaʻau e faʻavae i luga o se ata faʻapipiʻi ma le faʻamamaina saeia, e oʻo atu i le faʻafiafiaina faʻamama, o pito o le manoa, lea e faʻaopopoaina foi le tagata e le gata i le matagofie ma feusuaiga o le ata, ae faʻalelei foi Gothic. O sitaili sitaili sitaili e lelei tele mo soʻo se ituaiga o laulu - ma vaivai, e le lava lona mafiafia, ma mafiafia, mamafa, pipii atu i itu eseese, malo malo.

O le vaega autu ma e leai se masalosalo tulaga lelei o le "tamaitai-luko" o lena, e tusa lava po o le a le fausaga ma le umi o le lauulu, o lenei lauulu laulu e mafai ai ona e faia ni laulu lapoʻa ma lauulu, e faigofie ona faʻaʻofuina ma se fulufulu tagata, lea e talafeagai i le tulaga o laʻei i aso uma, e fesuisuiai ma foliga sili ona lelei i luga o laʻau saʻo e laʻititi ma lalelei, faʻamamafa le mafiafia ma le lalelei, faʻaopopoa le tele ma vaʻai faʻaataata mai le auivi o foliga, lea e maua ai se foliga fou atoa foliga.

Valivali paleti o lanu ma le malamalama

Faʻavae i luga o le ata moni o se luko, o loʻo maua i le natura i lanu eseese lava - uliuli, siliva-efuefu, paʻepaʻe, enaena, enaena, ma mumu mumu, e mafai ona tatou iloga le pa autu autu o ata talafeagai ma le "luko" sitaili.

O le mea moni, muamua, o le lanu e tatau ona masani lanu, faamamafa faalenatura, ae i ai faʻamanino tatau. O le galugalu fausaga o le "fafine-luko" lauulu foliga foliga lelei i le saito, moli-enaena, ma sukalati, ma i le tuʻufaʻatasiga ma le valivali, faʻamamafa poʻo le tele-lanu bronze, o le a faʻatupuina se faʻaopopoga faʻaopoopo o moli malamalama i luga o le umi atoa o manoa ma faʻamamafa le mauoa ma le tele o le mauoa paolo masani.

Fesuiaiga o le autu luko

E pei ona uma ona maitauina, o le luko fugalaʻau e lelei mo le laititi ma le umi o le laulu, aua o se filifiliga lautele mo le faifai malie fesuisuiai o le umi mai le faʻapuʻupuʻu i le pale i luga o tauau ma tua.

E le gata i lea, o le toʻatele e le taua tele i le fausiaina o se "luko" lauulu, ma le lavalava o faʻamanuiaga o loʻo faʻataʻatia ai foliga i ni laʻasaga matagofie, tuʻufaʻatasia ma ni pulu o soʻo se ituaiga pe leai ni pulu, ae o lona iʻuga e manaia ma tumau lelei.

Tulaga maualalo manaoga ma maualuga maualuga.

O le mea lea, o le taua o le "She-Wolf" lauulu lauulu e le gata o lenei vaitau, ae mafaufau lelei i le sitaili lelei ma tuʻuina atu se faʻaaliga mataʻina i foliga vaaia o le tamaʻitaʻi, a o tuʻuina atu i le lautele ituaiga i teuga ma sitaili mai mafolafola i foliga asymmetric, faʻauʻuga, valivali ma sili atu tele, lea e faʻatagaina ia lava o se tagata taufaaʻoleʻole, o ia o le saʻo i le pito i luga o faiga ma o le a le lafoaia ai le taʻimua tulaga o se tasi o le lalolagi tulaga masani mo le luasefulu tausaga talu ai.