Talotalo

Lauiloa, lauiloa ma faigofie lauulu mai curls (39 ata)

Poʻo le a lava le sili ona lelei o le ituaiga, ua sili atu ma sili atu le tele o laʻau lalagaina o loʻo i ai i se laʻei matagofie, o le a i taimi uma i le pito i luga o soʻo se faʻasologa. Ma e le o se mea e ofo ai - tele curls poʻo tamai curls talafeagai lelei tuu ese le fafine matagofie ma foliga matagofie.

Fausia curls faʻaaoga se curler

O laupepa matagofie e maua i le faʻaogaina o uʻamea curling, ma o le tele o curls faʻalagolago i le lapoa o le curling iron. Ae le i faʻaaoga e manaʻomia le faʻaogaina o se puipuiga malu o mea vevela.

Ole faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e vave faʻalelei lou laulu. E ui o lea e iai le minus. E tele taimi e le fautuaina ai le faʻaaogaina o lenei metotia - faʻalogo i se mea vevela e faʻaleagaina ai le laulu, tusa lava pe o mea e puipui ai.

Fausiaina curls ma se uʻamea

O le faʻavae o faʻagaioiga o le uʻamea e tutusa lea ma le curling iron. Naʻo mea uma sa faia mo le faʻasaʻo o lauulu, o le mea lea o le vaalele o loʻo galue luga o le laulu e saʻo ma lautele, o le mea lea, lauulu curled ma le uʻamea maua mai i le ituaiga o tetele curls po o galu.

Fausiaina curls ma curlers

  • O mea masani o curlers, lea masani ona fiafia i le po e fatuina laʻei lauulu ma curls.
  • Velcro tagata faʻatautau e eseese foi ituaiga, e aofia ai le tele e fauina ai le basal volume. O lo latou laualuga e ufiufi i uila laiti, lea e faʻataga e le faʻaogaina ni faʻapipiʻi faaopoopo.
  • Thermal curlers ma eletise curlers ia mafai ona faʻaavanoa vave lauulu, faʻamafanafana latou.
  • Foam Curlers faʻamau ma ni ofu mafanafana, talafeagai mo le faʻaoga i le po.
  • Spiral curlers ua faia i luga o le palasitika uʻamea, ma a latou fesoasoani o lea ua faʻatinoina mai moega foliga.
  • Papillots - O mea nei o le silicone poo le foam sticks ma se uaea i totonu, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le laʻau faʻapipiʻi i tulaga eseʻese.
  • Paʻu tale - O manifinifi laupapa ia pe faʻapipiʻi laʻau i le lauulu ma ni paʻu. E faʻaoga i luga o pulu puʻupuʻu, e fai ai ni laʻititi laiti, faʻapea foi ma le perm.

Solemn hairstyle ma curls i luga o le lauulu uumi

O sea mea teuteu foliga lauulu mo laulu uumi e mafai ona faia tutoʻatasi.

Vavaeese lauulu vaeluaina mai taliga i taliga e ala i le pale. Faʻalu le occipital vaega o le fulufulu ma toso le ofuvae i le fusi. Matagi le lauulu i luma ma se uʻamea curling. Fagu selu ma afifi faataamilo i le tagifaʻapipiʻi ma studs. Ua pulupulu ma le faaeteete lauulu vae atu ou tamatamailima i luga o curls. I le isi itu faʻamau moli i le utupoto, faʻatuina se ofe manaia.

Lauulu laulu foliga ma curls

Trending hairstyles ma lalagaina i aso nei mafai ona faia i le tuʻufaʻatasia ma curls.

Foliga matagofie ile lauulu ile laulu e laʻititi pe uumi lauulu atoatoa talafeagai ma curls.

O le vaevaeina o le lauulu i se vaeluaina, ave se tamai manoa ma, vaevaeina i ni 3 vaega, amata lalagaina o se masani fili. A maeʻa le 2 o fesoʻotaʻiga, tuʻu i lalo le tasi uʻamea ae ave se laʻau fou. - faʻatino e tusa ma le polokalame faʻapipiʻi. I le mea lea, fili i le fili ma faʻamau i se 'ofu lelei. Matagi matala lauulu i curls.

Lulu lauulu laulu ma curls mo lauulu feololo

Fai se itu, selu lou laulu lemu ma puipuia le selu ma se mea le vaaia. I le isi itu, ia faia lava faapena. O mea e totoe o loʻo totoe, mimilo teisi, siʻi i luga, faʻamama lelei ma fulufulu ma faʻasaʻo ia laʻau.

Lauulu i laei ma ufiufi

Lauulu laʻei foliga ma maualuga maualuga ma malulu malulu o le a foliga mataina i soo se aso malolo mea na tupu.

Tui selu le lauulu ile pito i luga, faʻalelei le selu ma le lacquer. Curl curls i soʻo se auala, faʻaopopo itu pito i luga o le faaputuga mamafa ma faʻasaʻosaʻo - e mafai ona e faʻaogaina se laʻau matau iloga.

Lauulu mo teineiti ma aufana ma curls.

Le fatuina o le aufana mai lauulu o loʻo e manaʻomia ona ave ni fasi itu se lua ma nonoa se laʻau mai ia fusi i le itu taumatau ma se fulufulu paʻu. Mai le iʻu, fai se ituaiga matasele. Vaelua le matasele i le lua ma sosolo atu i le maualuga atu le aufana finagalo. Loka ma mea e le o vaaia. Faatasi ai ma le toe o totoe, fai se 'ie faʻapipiʻi aufana ma faʻamaumau ma le saogalemu. O toega o le fulufulu uila i curls.

Filifiliga mo Hairstyles ma Braided Hair

O se teuteuga matagofie o le a faʻaopoopo i le lauulu

E tele filifiliga mo le faʻatinoina o eseese sitaili i lauulu lauulu. O nisi o latou e faigata ma e naʻo le polofesa faʻataʻitaʻi e mafai ona latou vaʻaia se mea faʻapitoa, ae o le tau o ia sitaili e matua maualuga lava.

Ou te fiafia e i ai ni auala e fausiaina ai lauulu i luga o pupuni curly lea e mafai e soʻo se teine ​​ona taulimaina, aua e leai se mea faigata i le faiga fausiaina. O le sitaili o sitaili ma aulelei, fausia i le fale, o le a manumalo i loto o tagata uma o iai.

Fusi loka

Faʻalauteleina le pito i lalo masani ile laʻau taʻalo

O se sitaili laei faigofie - aoina mai i curls i le solofanua, o le a fetaui ma teine ​​talavou faʻamaoni uma ma fafine matutua.

Ina ia fausia se faaputuga, e tatau ona e:

  1. Sulu lou lauulu ma nonoa i le ponytail, faʻamautuina le ofuvae i le lanu o manoa - le nofoaga e mafai ona filifilia i lau pule.
  2. Vavaeese se manifinifi manifinifi mai le aofaʻi atoa o le iʻu, faʻapipiʻi i le vali ma le afifi faʻataʻamilomilo faʻaie. Faʻamau le pito i luga o se pulou.
  3. Lulu lauulu i se curling iron pe auli.
  4. A e manaʻo i ai, selu le maea.
  5. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish..

E mafai ona e aoina mai i totonu o le siʻa ua maeʻa afaina ai lauulu, ae ina ia mafai ai ona teteʻe atu curls. O le volumetric tail e foliga muamua - ae leʻi aoina oe, e tatau ona e faia se malamalama basal fulufulu. O le sitaili o le a teuteuina i se ofe matagofie ma isi mea laei.

Faʻamutuga curls

Stunningning curls i le curling iron

O laʻasaga mai laʻei mai laʻau foliga foliga mataina ile lauulu umi. E taua tele le ogatotonu e tutusa tusa lava ma faʻamalosiʻau atoa i le umi o le pau.

Afai e te fuafua e fai se lauulu laʻititi mai curls, ona e sili atu lea faʻaaogaina o se uʻamea curling e fatu ai. O ufiulu na fai ma se uila foliga sili ona manaia.

Ile faʻagasologa ole curling ma le uila uʻamea

  1. Fufulu ma faʻamago atoa le lauulu.
  2. Vavae atoa le lauulu i vaega.
  3. Ina ia amata le galu mai lalo, e sili atu le tui o togi ua totoe i le pale.
  4. Vavaeese se manifinifi manifinifi ma faʻanusisi teisi ma varnish.
  5. Tuu le masini i luga o le laina.
  6. Ave le loka i tafatafa o le pito ma afifi faataamilo i le uila uila.
  7. Umia mo le 20 sekone.
  8. Faamaʻimau le filo ma tatala malie.
  9. Toe fai isi gaoioiga i luga atu ma lauulu uma.

Gauai atu!
O le tele o curls faalagolago i le lapoa o le toʻotoʻo - o le laʻititi o ia, o le laʻititi o le a e maua curls mafuaʻaga.
Le masani ai foliga vaʻaia mai o se tuʻufaʻatasiga o curls o ituaiga eseese.

Tuu ia curls i lou finagalo malie. I se isi itu, faʻalelei se tasi itu o le curls i luga aʻe o le taliga ma se fulufulu laʻei matagofie ma rhinestones. E mafai ona faʻaopopoina le laulu i se lauulu, se lapisi, se fusi ma e oo lava i fugalaʻau fou. Ia mautinoa e taoto laulau, faʻaopopo faʻapipiʻi i latou i varnish.

Fai ia te oe lava aulelei gofie curls tele

O le faigofie ma sili ona aoga filifiliga mo le mauaina o chic curls aofia ai le curler auala. O le faʻaaogaina o nei mea e sui ai mea e le afaina ai lou paʻu ma le fausaga o lauulu lava ia. E tatau ona ou fai atu, o pea e nonofo pea i se ua mimilo ma lenei metotia mo se taimi umi lava, umi umi nai lo se isi metotia. E ese le fiafia i tamaʻitaʻi e eseʻese ituaiga lauulu e faʻaaoga e nei mea mo le curls ma tutusa lona aoga, fausiaina manuia curls poʻo le faʻateleina o loka loka.

  1. O le mea muamua e tatau ona fai aʻo leʻi faia ni uila curly o le fufuluina o lau lauulu i le faʻamalosiʻau, ona faʻaopopo lea o sina tamaʻi pulupulu e mimita ma faʻamamaina lou lauulu.
  2. Aunoa ma le faʻatali mo le faʻamamaina mulimuli o le lauulu, e mafai ona e amata lalelei faʻatulagaina. Vavaeese se tamaʻi fasi lauulu o le pale ma faʻamama ai i se faʻapitoa mea faigaluega mo sili sitaili pe faʻapaleni.
  3. O curlers ua manua mai i pito o le lauulu i le pito. O le lautele o le loka ua filifilia sina laititi atu nai lo le lautele o le 'ie mo latou lava.
  4. I le sapasapaia o le ulu i le ulu, e tatau ona tumau ia curlers seia uma le lauulu matutu atoatoa. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona faʻaaoga se fulufulu rambut, ina ia aua neʻi afaina ai lou lauulu. Mago faʻamago e tatau ona tupu mo mafuaʻaga masani. A matutu atoa le lauulu, e tatau ona aveese ma le faaeteete curlers. Le faaaogaina se selu e le fautuaina. Ina ia avatua le suʻega mulimuli i tautai, ona faigofie lea ona e faʻasaʻo i latou tamatamaʻilima, ona toe faʻalelei lea i se vali.

Curlers eseese i latou lava i tele ituaiga, o le faʻaaogaina o se tasi ituaiga pe o le isi e aʻafia ai le iʻuga. E tolu ituaiga autu o nei teuteu mea:

  • Paʻu pipii. Faaaogaina latou e faigofie ma faigofie. Ua faapipii i latou i lauulu vave, ma le fesoasoani a velcro fasteners. Faaaoga le ituaiga lea e maua ai le faʻafitauli o le malamalama undulation, faʻapea foi ona fatuina mafiafia curls. I lona tele, tagata e ona lauulu e mafai ona faʻaaogaina. Ae afai e leai ni ou maʻai, mautu lea fautuaga e filifili se isi ituaiga o curler. A leai, e mafai ona e leiloa se aofaiga lelei o lauulu pe a uma le curling sauniga. Mistress of uumi ma matagofie lauulu o le a le masani ona fetaui i lenei ituaiga o teuga. Ole mamafa ma le mafiafia o manoa o le a le taofiofia e seisi Velcro vaivai, lea o le a oʻo ai i le le mautonu ma lautele slurring o le faʻaiuga mulimuli.
  • Curlers ma velor poʻo le velvetie ufiufi. O se sili mafanafana ma le saogalemu auala e pupuni ai. O le agamalu, agamalu lauulu e le faʻaleagaina ai le laulu ma e le o faʻalavelaveina. Peitai, o le "lele i le suauu" i le tuatusi o nei masini, o le a le mafai ona e ofuina mo le po. O le mea moni o latou e matua tele ma o le a taofia oe mai le moe.
  • Curlers faia o palasitika. O la latou mafuaʻaga autu o le fausiaina o laupepa tetele. Moni, ina ia faʻatautaia latou e manaʻomia ona faʻafetaui teisi. Faʻalelei i latou i faʻapipiʻi togafiti faʻapitoa poʻo faitotoʻa masani.

Na matou tuuina ni curls mo se taimi umi

Talu ai curls o le a le alu i fafo o sitaili, sitaili sitaili ma curls e talafeagai mo pisinisi uma ma ofu afiafi. Le au taʻi tata e masani ona faʻataʻitaʻi pea ma laei i luga o lauulu pupuʻu, aua o le curly curls foliga sili feminina ma aulelei. Ina ia faʻasaoina matagofie laʻau mo le umi, i le taimi lava e taʻele ai, e manaʻomia le patipati lemu lau lauulu i se solo. Lenei e taofia ai le pisapisao aafiaga.

Mo sili fofo, styling mousse faaaoga tonu i susu susu. O lenei mea faigaluega e le gata e faʻaavanoaina ai foliga masani, ae faʻapitoa foi le faʻamalosiina o le laulu, aemaise i latou e ono faia pea ni valiina.

Stylists fautuaina e aua le faʻaaogaina se laʻau fulufulu, ae ia faʻamago fulufulu i le ea matala, mai lea taimi i lea taimi sasaina curls ma ou lima. Afai e le mafai lea mea, e mafai ona e faʻaogaina se pamu faʻapitoa i luga o le fulufulu-faʻataʻavale, aʻo e liliu i le malulu.

A maeʻa ona faʻailoaina lea, e faʻamautuina ma fulufulu lau. Faatasi ai ma se malaia tele ua le maua se taimi, e mafai ona e fufuluina lau lauulu i le afiafi, faaaoga gel ma alu e moe ma le susu ulu. I le taeao, susu faasolosolo malie, ona matagi i luga o curlers, ma o le fulufulu ua saunia. A faʻapea e te manaʻomia le pasia o se foliga le masani ai e faʻataʻutaʻu ai, ona sui ai lea ole gel, e sili le ave ole faʻapipiʻi.

Lauulu foliga o DIY Hollywood

Hollywood curls ua manatu o se sili ona lauiloa lauulu i le taumafanafana vaitau. E foliga masani i latou, e le maluelue ma e tauʻavea lava le mataʻina. E lima faigofie auala e faʻaliliu ai lou lauulu i se sitaili manaia.

  1. Ole pulu mumu e faʻapipiʻi i le ulu susu, o le laulu e maanuminumi lima, ma faʻamago i se fulufulu faʻapipiʻi ma se diffuser e maua ai se laulu, malulu le laulu.
  2. Sulu malulu lauulu vaeluaina i ni filo ua milimili i flagella, ina ua uma ona latou mago i se mafanafana fulufulu poʻo uʻamea. Ile faʻaiuga mulimuli, e manaʻomia ona fetaomi faʻamau i luga o le itu atoa o le flagellum.
  3. O le fausiaina o mama Hollywood, o se conical curling iron e atoatoa lelei. E tatau ona e faʻataʻapeina le vilivili mai le lautele o le pito i le vaapiapi, ma faʻamautu mo le lima sekone i lenei tulaga. I le maeʻa ai o lenei faʻagaioiga, e mafai ona e alu mo le selu ma ni nifo e seasea lava.
  4. O le sili ona taugofie auala o curlers. Mo curls tetele, e sili le filifilia o le lapoa o le 4 cm pe sili atu, mo tamai mea lemu fasi laau e atoatoa. A o le i teuteuina, le laulu e tatau ona laʻititi mago, e mafai ona e faʻalelei le lauulu i se matutu varnish poʻo se fusi sosolo.
  5. Le tele o taimi, e fatu faʻatuina Hollywood, uʻamea e faʻaoga e faʻasaʻo ai. O lenei auala e manaʻomia ai le lelei atamai. O aloa mago ua uʻuina i le uila, vavaeina ma aveese le masini, toso le lauulu.

Tatou faia ni curls naʻo tatou faʻaaoga se curling iron

O pupuu lauulu e mafai ona fesuisuiai ma le le masaniina sitaili. O le saoasaoa ma faigofie auala e fausiaina ai curls o le curling iron. Ae e tatau ona manatuaina e aoga ile maualuga le vevela tulaga ma mafai ona faʻaleagaina le lauulu fausaga. O le mea lea, e sili atu le faia o sitaili faʻapitoa fana, gels poʻo mousses. E sili le faʻamuamua i le uʻamea curling ma se mea teuteu keramika. E le pei o uamea, e le mafua ai le tele o afaina i curls, ma o le nanosilver ufiufi o aso nei masini e iai se antibacterial aafiaga i le lauulu.

E mafai ona taofia le fauina iila i le uʻamea o le eletise. Mo pupuu lauulu, e sili atu le faʻamuamua i masini ma le lapoa e oʻo atu i le lima senitimita. A maeʻa le faʻailoaina o laʻau, o le lauulu e fofoa i le varnish ma luluina laititi ma ou lima.

Oseese o lauulu foliga ile laulelei

O le fulufulu lauulu laulu foliga o le a foliga mananaia ma masani ai pe a fai e faia i luga o le faavae o se sikuea curled i soft soft curls. Ole toe faʻaalia ma le faʻaituau o le a faʻaopopoina i ona auvae, selu ile itu. Mo teine ​​talavou o onapo nei, e talafeagai lelei le umi uila. E mafai ona faʻataʻatia i se pamu malosi, se lapisi pulumu ma se fulufulu faʻapipiʻi. O se sili lelei faʻaopopo o le a laʻitiiti laiti, galu vaivai ma sitaili manaia.

Ina ia fesuisuiai le folaina lauulu lauulu, o le solofanua mai aʻa ma curls i le fesoasoani o le a fesoasoani, faʻamamafaina le faʻataʻimilo sitaili fesoasoani i gels ma fixatives. O le mea lea, o se ata faʻalelei tamaʻitaʻi mo soo se tausaga o le a faia.

Leo faʻamavae ua fetaui lelei i le lauiloa i tausaga talu ai nei, teuteu mo laulu pupuu - mohawk. O manoa faʻasolosolo e tumau saʻo ma faʻapipiʻi i itu, aʻo le pito i luga o loʻo manuʻa i luga o se uʻamea curling poʻo curlers. Mo 'oti pupuʻu ma se uumi pito i luga, o le taoto i autafa ma curls e talafeagai.

Lauulu mo le aso malolo

E mafai foi ona vave faia le fale lauulu e faʻaalu ai lauulu i luga ole fale - e aveina oe ile 20 minute.

  1. Afio mai.
  2. Matou te vaeluaina le lauulu i le afa i se laina faalava. Tatou selu le tua ma nonoa i le ponytail.
  3. Matou te faʻamaloloina mea uma i le uʻamea faʻataʻavaleina.
  4. Matou te faumuina foi le siʻusiʻu, afifi faataamilo i ofu eli ma faasaʻo i fulufulu manu - matou te mauaina se afu.
  5. Tatou vaevaeina le pito i luma i ni tamai curls ma vaevaeina i le sasaʻo poʻo le vaevaega.
  6. Tatou te faʻamauina curls i se faaputuga ma se faaputuga.

Curls i le tasi itu

  1. Afai e saʻo le lauulu, matou te faʻataʻapeina i luga o se uʻamea curling.
  2. O le tua e nonoa i le solofanua.
  3. A e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se samu.
  4. Matou selu le lauulu i luma o le selu.
  5. Vali le fulufulu manu ma varnis.
  6. Sa matou toe tuʻuina i lalo ma fofo malie le pito i luga.
  7. Matou te aoina le faaputuga i luga ma faʻaputu ai ma le le vaaia.
  8. I luma o matou tatala se paʻu manifinifi i le muaulu. Matou te lafoina le siusiu i le tasi itu.

Fiafia faʻaʻaulu mo laulu umi

Laasaga 1. Matou te selu ma milo le lauulu i se curling iron, pe a saʻo.

Laasaga 2. Tuu i ai manoa latalata i aʻa ma se selu.

Laasaga 3. Sulu faʻaeteete latou mai le pito i luga i le ogatotonu.

Laasaga 4Matou te aoina uma curls i le lima ma nonoa se manoa paʻu i toetoe o pito.

Laasaga 5. Afifi latou i lalo ma fusi i latou i pulou.

Lauulu sela i le itu

Manatu faʻapitoa fulufulu faʻapitoa

O se fulufulu asimetri i lauulu i ou lava lima foliga sili ona matagofie, ae le gata i lea, o lenei filifiliga e mafai ona faasaʻo foliga ma nana ona le atoatoa.

  1. Tufatufa atu le lauulu i ni vaega, fai le vaeluaina vavaeese mai le taliga i le isi taliga. Amata ona taʻoto mai le pito i tua o le ulu.
  2. Twist le pito i tua o le lauulu i se curling iron.
  3. Ona faataamilo lea o toe vaega.
  4. Fai se faaputuga i luga e tuu ai le aofaʻio le teuteuga i le lumanaʻi - naʻo le siiina o vilivae taʻitasi ma selu. Mo le tumau o le faaputuga e mafai ai ona faʻaaoga se varnish.

Faufautua!
Faʻaaoga se selu manifinifi faʻatasi ma ni ufiufi lelei mo selu.

Eva Longoria ua leva ona fiafia i asymmetric styling

  1. Faʻafoʻi ia curls i le latou tulaga muamua ae salu laititi. Talu ai o le sitaili o le a le tutusa, ua i ai i le laasaga lea le aofaʻi e tatau ona selu i le itu o loʻo e fuafua e fai ai le siʻusiʻu.
  2. Selu le lauulu, faʻasino i le itu saʻo - mai luma i tua ma mai le pale i le pito i tua o le ulu.
  3. I le faiga, faʻamama lauulu ma le le vaʻaia. E tatau ona faʻaalia ai se lagona na e faʻauluina o latou laulu, amata mai le pito i luga o le ulu ma faʻaiʻu i le pito i tua o le ulu. Ia mautinoa o mea e le vaaia e tuu latalata i le tasi. Ia faʻasaʻosaʻoina mulimuli ane le vaʻaia i le tulaga ogatotonu o le isi muamua.
  4. Nana mea le vaaia, faʻatonutonu loka laʻititi i le itu ma faʻalelei i latou i ni uila.
  5. Ina ia fatuina le faʻasesēina o se tulimanu moni, faʻamau ia manoa ma faʻalelei ia i latou i pine uila.
  6. Afai e i ai le pu, ona fai lea i le pito i tua o styling. Varnish le bangs, mimilo teisi ma se curling iron ma selu. Taofi le lauulu ina ia tatau ona alu aʻe i luga aʻe o le muaulu, ao le tago i ai. Faasino le pa agai i le siusiu. Alu i tua o le taliga ma faʻamau ma le le vaʻaia.
  7. Faʻasalalau le curls, faʻauʻu le laʻasaga lelei i le sitaili ma faʻalelei le iʻuga ma le varnis.

Le mea e te manaʻomia e fausia se lauulu

Naʻo latou lava, o laulu e migimigi ua foliga mai e matagofie, ma afai e faigata foi ona teuteu, ona mautinoa lea o le mataʻina o i latou o loʻo e siʻomia. E tele auala eseʻese e fai ai lauulu matagofie mo taimi faapitoa. Ina ia faʻatinoina i le fale, oe manaʻomia le kuka:

  • sooupu i le teuteuina - mousse, foam poʻo le gel, mo le faʻauiga mulimuli - varnish,
  • selu talafeagai. Ina ia vavaeʻese ia manoa, e te manaʻomia se selu ma se siusiu, mo le selu, e te manaʻomia se selu ma nifo masani,
  • se styler, se uʻamea ma lapisi lapotopoto poʻo se uʻamea curling, pe afai o lou lauulu e saʻo ma e tatau ona e mimilo,
  • Sui i mea tau eletise - palu ai pulu, papillots, tale malulu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia ni curls o eseese lapoʻa, tūsaʻo pe faʻafaʻatusa,
  • pe a faʻaaogaina mea vevela ma mea faʻatupu vevela, oe manaʻomia se faʻapitoa faʻamalosia puipuiga sooupu,
  • fulufulu, lauulu, fulufulu mata, le vaaia, fusipaʻu fusipaʻu o le a fesoasoani i le faʻagasologa o curling poʻo faʻasaʻo le faʻaiuga (fuafua i le lauulu filifilia).
  • mea teuteu: hoop, fusi, lauulu ma beads, fugalaʻau fugalaʻau ma isi meafaitino o le a teuteuina le faʻamanatuina styling.

Lapataiga! Tagata e ona lauulu lauulu e manaʻomia ona filifili se mea faʻapitoa e teuteu ai mea mo lauulu lauulu e vavaeʻese manino ma faʻataʻitaʻi ia curls. E le afaina pe o le curls o le mafuaʻaga o le curling poʻo milo e ala i le natura.

Lauulu filifiliga

Fufulu mama lauulu aʻo leʻi faia se sitaili faʻamanuia. I luga o lauulu mama, curls sili atu le umi. A e mimilo le curls i le po, faamago latou, faʻaaoga se styling oloa, ona vilivili lea ma curlers filifilia po o mea faʻaleleia.

Boomerangs, foam rolls, soft papillots o le a le faalavelave i le suamalie moe. E mafai ona e tusia matala i luga o totini poʻo πλεoʻaiga πλεoʻaiga. A faʻafefea ona lulu lauulu e aunoa ma curlers, curling uʻamea ma faʻaʻamoe i le fale, oe o le a maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Filifili le filifiliga o le a faʻatagaina oe e maua ni curls o le manaʻomia tele. O le sili atu o le lapoa o le oloa, o le tele faʻateleina le curl. O laupepa lapoʻa e faʻaogaina i le tele o lauulu.

Afai e te faia ni curls i se curling iron, styler poʻo le faʻamamaina o le lae ae leʻi taʻotoina, togafiti le mama, faʻamama lauulu ile vevela puipuia ma faʻamago lou ulu. Fai curls ma mea vevela vevela i luga o lauulu mago. Afai e mafai, e sili atu le faia e aunoa ma se lauulu e mago.

O le mea moni, o le tele o lauulu laʻasaga ma curls ua mamanuina mo lauulu uumi ma feololo. Pe a le tusa ai, o lo latou umi o le a teisi teisi lava puʻupuʻu, e ui i lea, o le a le o se mea faʻalavelave i le faʻatuina o se matagofie laʻei.

Tagata e umia lauulu puʻupuʻu e le tatau ona faʻalavelave. Mo i latou foʻi, e tele naunau filifiliga. E le mafai ona galueina uʻamea lalagaina o se 'ie poʻo se fusi, ae e mafai ona fai le faaputuga, faʻataʻatia ia manoa i le tasi itu, teuteu i mea faʻapipiʻi. O le mea taua o le umi e mafai ai ona e faʻatigaina curls.

Lauulu laei i le tasi itu

Lenei ole ose faʻataʻitaʻiga sili ole afiafi poʻo le faʻaipoipoga. Ina ia fausia se lauulu lauulu masani, oe manaʻomia:

  1. Fai se itu e alu ese ai mai le malumalu.
  2. Vavaeese se vaega laititi o lauulu i le pito i tua o le ulu. Faʻamau le malologa ma se togafiti.
  3. Faovilivili curls i le curling iron, ironing po o le styler, vavae ese le tasi manoa. Le lapoa e ono le 'aulelei.
  4. I le pito o mea taitasi, fai se tamai faaputuga ma se selu manifinifi. Faapipiiina ma varnish.
  5. Sii lemu ia curl i le tasi itu, ia fofoa ma lauulu pe le mafai foi ona le vaaia. E mafai ona mimilo mama o loo togi i le tasi itu i totonu o se moli malamalama, ona nonoa lea i fulufulu ulu.

Fautuaga. E mafai ona tapunia ia pulu faʻapipiʻi i se mea teuteu ma le ulu.

Tagata e ona o laʻititi ma le laulu uumi e mafai ona faia ni lalagaina Hollywood curls i le tasi itu:

  1. Ia taʻamilo uma taʻitasi taʻitasi ina ia tuʻituʻi i le itu e tasi.
  2. Vavaeese vaega o le lauulu mai le malumalu lea e alu ai le galu.
  3. Selu e ia, faamaumau le va o le taliga ma le tua o le ulu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le lua le vaaia, lea mo le malosi e manaʻomia ona tuu faʻataʻamilo.
  4. Fagu ma varnish.
  5. Loka le nonoa i le lona tolu le vaʻaia. Fai latalata atili i le tua o le ulu. O toega o le lauulu e tatau ona nana atoa ai lauulu.
  6. Salu lemu ia curls.
  7. Afai e te manaʻomia ni voluma faaopoopo, fai se selu. Ina ia faia lea mea, tuʻuina ia curls i aʻa ma se tamaʻi selu, amata mai le itu valavala. O manoa e sosolo i luga i le ulu.
  8. Vaila solo le palu i le varnish.
  9. Tuu curls i le galu i se auala e nana ai le lalelei. Paʻi naʻo le pito i luga o sitaili.
  10. I le faʻaaogaina o ni kilipa, fai foliga Hollywood i mata, togafiti i latou i le varnish.
  11. A maeʻa ona faʻasaʻo, aveese ese lauulu lauulu, fetuunai e pei ona e manaʻo ai.

O ula mo ia ituaiga lauulu e manaʻomia ona mimilo mai pito, ae le o lona uiga i aʻa.

Lauulu laititi farani vaipuna ma curls

O le a ia faʻaopopoina sina laupepa i le laulu-umi lauulu, ma uʻumi uʻamea o le a faʻaopopoina le matagofie. E i ai ni filifiliga mo lalagaina, o le faʻaputuga sili o lauulu. I lenei faʻaupuga, ua faʻaaogaina ai le faʻasologa masani.

Faʻafefea ona fai lelei sitaili farani:

  1. Saunia le lauulu, savili i soʻo se auala talafeagai. Curls mafai ona laiti, spirale, pe lapoa.
  2. Vavae ese manoa i ou tamatamailima. Afai e te faʻaoso mo latou mea tau eletise poʻo ni lauulu, faʻatali mo le malulu.
  3. Laititi selu le aʻa vaega e faʻatusa foliga matagofie o le laulu.
  4. Fai se vaega sao. Sili i ou tamatamailima, ae le o se selu.
  5. Ave se tamai fasi lauulu i le itu tauagavale.
  6. Taʻai se fili masani i le laina taliga.
  7. Ona kolosi le itu taumatau ma le ogatotonu ma le tasi ma le isi.
  8. Toe sui le tolu ma se vaega laititi o lauulu, filifilia i luga, ma ufiufi i se leai ose saoloto.
  9. Tatala le fasi taumatau ma se mea e fai saʻo e mafai ai i lalo. Ole amataga lea ole vaipuna.
  10. Mo toe vaega e lua o le lauulu, ave se tasi vaetolu o le tele o curls.
  11. Faʻaauau le lalagaina i le faʻapena tutusa, alu atu i le ala i tua o le ulu.
  12. Tumau ma le tumau le fusi i se kilipa poʻo se paʻu.
  13. I se tulaga talitutusa, fili i le totoa lona lua, amata ile itu taumatau.
  14. Faʻafesoʻotaʻi se afu Farani i le pito i tua o le ulu, faʻamau i se ofu mafiafia pe le iloa.
  15. Faasaʻo ia curls, faʻapipiʻi lau lauulu i le varnish.

Fautuaga. Ina ia faia lalaga 'aufana foliga, toso lemu le laulu i fafo.

A faaputuga o curls

O se laei matagofie ma le manaia o le a talafeagai i soʻo se tulaga mamalu. Le faia o se faaputuga:

  1. Vavaeese se pito lautele ma se selu, taoto i luga o le itu vaega.
  2. Selu le vaega totoe o le lauulu i tua.
  3. Faovilivili curls i se curling uamea po o styler. Faʻatonuga - e avea ma. Ina ia faia ia sili atu le faʻalelei e ala i le aveeseina i latou mai le vevela vevela, afifi le curl faataamilo i lou tamaʻilima ma faapipii i se le vaaia.
  4. Aveʻese le faʻamau pe a malulu ia curls.
  5. Fai se tamai faaputuga i le aʻa.
  6. Curls na aveese i tua, nonoa ma se vaega lelei, fai se matasele. Faʻasolo i le itu.
  7. Faʻataʻamilʻo ia faʻataʻamilomilo i le utupoto, faʻapipiʻi ma fulufulu.
  8. Nana le vaega laʻititi o au auvae i tua o lou taliga, tuu le tele o le mama poʻo le tutu i le le vaaia.

O le isi filifiliga o se ato foliga-fusi:

  1. Matagi lou lauulu i soʻo se auala faigofie. E naʻo manaʻoga e le soʻona tele laʻititi.
  2. Vavaeese curls ma ou lima.
  3. Vaega i le ogatotonu poʻo le itu.
  4. Vavaeese se tasi mafiafia manoa i itu uma, milo latou agai i le tasi.
  5. Loka i tua o le ulu.
  6. Taoto ia vaega o totoe o loʻo faʻaaoga ai pulou. Ave lau lauulu i se foliga lapotopoto.
  7. Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnish

Curls ma bangs

O lenei fulufulu lauulu e lautele ma fetaui lelei mo e ona soʻo se laulu, mai le puʻupuʻu e oʻo lava ile umi. Ua lava na ona faʻataʻatia ia manua o loʻo i ai i le loto pe a faʻamamaʻu, ona fai ai lea o patupatu. E mafai ona faʻaoso pe tuʻu saʻo, selu i tua pe autafa. O le filifiliga mulimuli e sili ona lauiloa. Ae e faʻalagolago uma lava ile foliga o foliga ma luga o lau laulu na e filifilia.

Afai e umi le pu, e mafai ona e faia loka Hollywood ma le tasi po o itu uma e lua. Mo teineiti ma lauulu pupuʻu, o le umi e paʻu i lalo ifo o le tautaliga, o le "ala malulu" o le fausiaina o le Amerika galu e talafeagai:

  1. Taulimaina mama susu i le lalagaina o sui.
  2. Vavaeese ma se itu vaega.
  3. Ave se lautele lautele i luma, faʻataʻatia i tua, ma fai le mataʻitusi "C".
  4. Faʻamau lenei curl i se kilipa.
  5. Sulu lemu lemu i luga o le mata, laa ese mai tua mai le fulufulu fulufulu 2-3 cm.
  6. Faʻasaʻo le oso galu ma se isi togafiti.
  7. Fai tutusa i pito pe afai o le umi o le lauulu e faatagaina.
  8. Toe fai le faiga, faʻapipiʻi vaega totoe i lenei auala.
  9. Faʻamago lou ulu i se fulufulu faʻalenatura poʻo se mea masani.
  10. Aveese le kilipa, fai lelei lauulu totino ma le varnis.

Curls ma se scythe

I tua atu o le Farani vaipuna, o le isi auala masani o le faia o ia ituaiga lauulu e leai se mea e sili atu nai lo le ituaiga faaputuga curls i le tasi itu. Vavaeese le lauulu i le itu o le itu, ma i le itu i le mea e laʻititi le fulufulu, fili le "spikelet". Togi uma manoa i le isi itu, ufiufi le pito o le puaa i lalo. O le auala e fetaui lelei foʻi mo tagata e ana laʻau pupuu. Pau lava le faʻatonuga: talu ai o le "spikelet" o le a faʻaitiiti puʻupuʻu, e tatau ona faʻaeteete lelei i le itu ma se fulufulu ulu pe teuteuina ma se mea faʻapipiʻi.

E mafai ona e filiina le pulu ile vaega pito i luga ole ulu, mai le taliga i leisi taliga, male savili ile vaega na totoe. O lenei filifiliga e masani ona faʻaogaina e tina o teine ​​e aoina o latou alo tamaʻitaʻi mo le faʻauʻuga i le aʻoga. Naʻo mea faʻapipiʻi i lea mea e fai ma faʻailo i pu, fasi pepa, papila, ina ia aua neʻi afaina le lauulu o se talavou lalelei faʻatasi ma se uʻamea. Faitau atili e uiga i le sapaia o se tamaititi laulu i le fale, faitau i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Leiloa masani hairstyle braid-rim, lea e le oi luga o luga o curls, ae i lalo o latou. Le faia o lenei:

  1. Fai se zigzag vaeluaina mai le pito i luga o le tasi taliga i le pito o le isi.
  2. Filifili le pito i luga o lou lauulu i se lauulu lauulu.
  3. Mai le pito i lalo, fai se puaʻa i luga o le vaega atoa occipital. E sili atu pe a fai o se scythe-shifter. E faia pei o le masani "spikelet", ae na o manoa i le taimi e lalaga ai ona lalagaina e le i tuʻuina atu, ae i lalo o le pito i lalo.
  4. Ina ia fuatia e tele, tapuni teisi le puaa, toso faʻamalosi ese le laulu.
  5. Taulimaina le pito i luga o le laulu i se sitaili sui, faamaea.
  6. I soo se faasologa, faʻasaʻo ia laʻau ma ni pulou. E tatau ona tu i luga ae o le pole i lalo i le ulu.
  7. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

I le auala. O laʻasaga sili ona lavelave e aofia ai lalaga lalaga 'ie mai le 4, 6 poʻo le 8 manoa. E foliga le masani ai ma pei o se macrame alofa tunoa. Ae o le tekinolosi e manaʻomia le tomai. Afai e te manaʻo e aʻoaʻo lenei ata, matamata i se ata vitio i le auala e taoto ai ufiufi i fulufulu eseese.

Lauulu maualuga maualuga fusi ma curls

O se tasi o auala faigofie e faʻalauteleina ai lau laulu i aso uma. O se vala o soʻo se ituaiga o sitaili e mafai ona faia curling curls mulimuli. Ia faʻapipiʻi se maualuga maualuga:

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Faaputuputu i luga o le ulu, e pei o ia mo se fulufulu "malvinka".
  3. Piki ni manoa i itu uma ma tua.
  4. A o uʻu le siʻu ma lou lima tauagavale, faʻapipiʻi le le vaaia i lau lauulu.
  5. Ona toe faʻalelei lea o mea uma i se paʻu malulu.
  6. Faatulaga le lona lua le vaaia i totonu o le siusi - tutusa ma le muamua, ae mai le isi itu. O le a puipuia le lauulu mai fuga.
  7. Tuu faatasi mea e fai.
  8. A e manaʻo i ai, filifili se tamaʻi fasi manoa mai le siusiu, afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻofu ma faʻasaʻo ma se tasi e le mafai ona vaʻaia.
  9. Taulima le siʻusiʻu i le sitaili mea faigaluega ma faʻamama i soʻo se auala faigofie: luga o le vevela poʻo le masani curlers, ma se curling iron, ironing or styler.

O nisi teineiti e faigofie ona faʻatulaga o latou siusiu ma ulu o latou i lalo.

Lauulu sulu solofanua ma curls

O le lalagaina o sitaili e talafeagai mo tagata o loʻo i lalo o le tauʻau tauau. Le faiga foafoa:

  1. Tuu lou lauulu e faia ai se vaeluaina o le vaevaega.
  2. Aveese le pito i luga ma lauulu lauulu.
  3. Lafo ia pito i lalo i itu uma, fai se fusi.
  4. Milo uma vaega.
  5. O pito i luga agai atu agai i le siusiu.
  6. Faʻaaoga fulufulu lauulu, folo ma faʻanusulu i varnesi.

Fautuaga. Ose filifiliga faigofie o le faia o se laʻau maualalo i le itu ma faʻamama le lauulu i se faʻataʻamilomilo uʻamea poʻo le faʻauliuli.

Mamalu ma ula

Fleece mafai ona faia i luga o soʻo se umi o lauulu, ae naʻo luga matutu. O se mea lea e faʻaopopo i ai le voluma pe tautua ai foʻi ma le faʻavae mo lauulu. O le faʻatinoga metotia e matua faigofie:

  1. Faʻamamago le laʻei fufuluina ile lauulu tuputupu.
  2. Vavaeese i le vaeluaina.
  3. Ave se lautele lautele.
  4. Toso sao i le ulu.
  5. Ole selu ma tamaʻi uʻamea e tele taimi e ui atu ai ile lauulu, agaʻi i le faavae. E tatau ona amata i le solomuli 5-6 centimita mai aʻa.
  6. Mulimuli i sitepu tutusa mo le umi atoa o le pau.

O lenei auala e lautele, ae mo pupuʻu lauulu 'ava oi ai nisi faʻaopopo fautuaga:

  • naʻo pito o laina o selu e selu mo le seleni,
  • laulu tele lauulu e gaosia i le umi atoa,
  • afai e fuafua e faʻaoga se patch poo se chignon, naʻo le basal area e selu.

I le faʻaopopo atu i le fulufulu mamoe, e masani ona faʻaogaina e le au faʻatafulu 'auala lemu. I lenei tulaga, e le toso le uaea, ae vave taoto pe a manaʻomia. I lenei mea, naʻo le vaega pito i luga e selu.

Ina ia faʻatumauina le matagofie faʻaalia, o lauulu e masani ai ona faia pe a uma ona faʻataʻapeina o iko. E mafai ona e faʻamavae ese le laʻau faʻapipiʻi pe tuʻu faʻatasi i se “tamaʻi falai”, teuteu i se mea teuteu teuteu. I nei tulaga, o le faʻaopopoga o le pale o le a matua talafeagai lelei.

O se tasi o le faigofie ae aoga sitaili filifiliga i fulufulu lauulu o lauulu laulu ma bouffant. E talafeagai mo se taimi faʻapitoa ma mo aso uma. Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Vavaeese le lauulu ma se tafailagi vaeluaina mai le taliga i le isi taliga.
  2. Matagi malamalama, curls le gaoia. O le fulufulu fulufulu ma le diffuser nozzle o le a fesoasoani i lenei mataupu.
  3. Tuu ia iko i luga aʻe o ou foliga sao.
  4. Tufatufa le lauulu i le pito i tua o le ulu i ni vaega tutusa se tolu, fili i le fili.
  5. Faaputuputu taʻitasi tofa ma le faʻatonu.
  6. Tuu i luga manoa o le pito i tua o le ulu.
  7. Afifi le lauulu i le palealii, taoto i le faaputuga.
  8. Faʻaopopo ma varnish.

Lauulu mo le prom ma curls

Tele teineiti e manaʻo e aua neʻi tatalaina lo latou lauulu, ae ia tuu i latou i luga o laulu maualuga, aua e faigofie ma manaia. O le tasi filifiliga faigofie o utupoto ma faasee:

  1. Toe selu uma paʻu i tua.
  2. Fai ni lauulu i luga o le ulu.
  3. Tuu io latou luga le pulu pepa.
  4. Vaevae le filo i ni vaega se lua, tofu fusi ma le le vaaia.
  5. Filifili se lautele lautele i luga ole ofuvae, fai se faaputuga.
  6. Faʻata o iai, lamolemole le laualuga.
  7. Fai se siʻu e ala i le ufiufi atoa i luga o meauma. E mafai ona e tuua ni nai manoa i foliga.
  8. Fusi pito, taʻoto i totonu o se fusi.
  9. Faʻasaʻo ma faʻamau.
  10. Faia ni ie malu mai i manoa o loʻo totoe i luga o le mata.
  11. Teuteu lou lauulu i se lipine poʻo se pulou.
  12. Faʻaopopo ma varnish.

Lapataiga! Ole filifiliga ole sitaili mo sea mea ole gala ole aoga ile aoga poo le inisitituti e fuafua lona ofu. Afai e umi, o se tipi sae ma e foliga tutusa i le afiafi tasi, ona avea ai lea o le faaputuga o ufiufi poʻo le taoto i le tasi itu o le a avea ma faʻaopoopoga lelei. Mo se pupuu, laei manaia faia i malamalama, ie laʻititi, laʻititi, taʻalo taʻalo faʻataʻaliʻi, oomi i luga o le tasi poʻo itu uma e lua, ua talafeagai.

Lauulu Hairstyles Curls

Spectacular curls faamamafaina le agamalu ma le matagofie o se teine ​​faaipoipo fiafia, o lea la ituaiga laei e sili ona manaʻomia mo le faia o se faʻaipoipoga. Ese ese filifiliga filifiliga.

  1. Faʻamutuga curls. E mafai ona avea ma peau galu poʻo paʻu faʻaopoopo, faʻaopopo i se au, se lauulu manaia.
  2. Asymmetric curls i le tasi itu.
  3. Faʻapipiʻi "Farani vaipuna".
  4. Faigofie pulou ma isi filifiliga.

E foliga manaia i soo se matua Lauulu laei faiga Eleni:

  1. Fai se vaega faʻalava i luga o le pale.
  2. Mai le pito i lalo, fai se maualalo maualalo.
  3. Afifi i se ofe manaia, faʻapipiʻi i faʻapipiʻi.
  4. Matagi i le pito i luga o le lauulu, fai ni loka malo.
  5. Ave se manoa e tasi i malumalu. Milo ia i latou, filifili le faʻatonuga i tua o le ulu, pine ma faʻamau.
  6. Tuu ia toega o totoe i le fusi, nana le pito i totonu.
  7. Teuteu le fulufulu lauulu i laupepa ma 'ave.

Se isi mamalu Filifiliga filifiliga ma shunt:

  1. Fai se faaputuga aʻa i le ulu.
  2. Vavaeese le lauulu ma se vavae ese.
  3. I le ogatotonu, faʻatu se le lautele o le siʻusiʻu ina ia tumau ai i luga aʻe o le vaega autu o laʻau fulufulua i luga, ma ni manoa o aliali mai i lalo, i le pito i tua o le ulu.
  4. Tuu se faasee i lalo o le fusi.
  5. Faʻamaumau lelei.
  6. Tuu le iʻu i luga ole paʻu.
  7. Faia se utupoto. O manoa mai le siʻi e tatau ona ufiufi atoa le faasee.
  8. Nana le fesoasoani i totonu, sefe i le le vaaia.
  9. Faʻamaʻimʻa sulugatiti o loʻo totoe i tua o le ulu.
  10. Faʻataʻatia ia pito i lalo ole sami.
  11. Curl le pito i luga o lou lauulu.
  12. Tuu curls i luga o le utupoto, fausiaina o le tele.
  13. Vaelua curls i luga o le mata i ni vaega se lua, faʻasaʻo i itu.
  14. Teuteu lou lauulu i se fusi poʻo se isi mea pupuni, vali ma varnish.

O le faʻapipiʻiina o ufiufi o le filifiliga manumalo lea mo soʻo se taimi taua ma foliga o aso uma. O le laulu mata e mafai ona lavelave pe faʻapea e le faigata tele, ae o le mea moni o le a tosina maia le mafaufau o isi e le masalomia.

E te manaʻomia sina faʻatosina ma le tomai e fatuina ai se tamaʻi tauloto mai curls, faʻafetai ia e avea ai oe ma masiofo moni o le afiafi.

Perm o le sili filifiliga mo le fiafia i curls. Aʻoaʻo atili e uiga i le faʻatonuga faʻafetai i tusitusiga nei:

Vitio aoga

Le sili ona laʻei lauulu mo le faauuga.

Faigofie laulu mo lauulu umi.

Faigofie sitaili

O laʻei lauulu mo le laulu faʻaalu faatasi ma lauulu na aoina e talafeagai mo galuega uma ma mo fonotaga faʻauo.

1. Matou te viliina faʻasologa i uʻamea curling.

2. Vavaeʻese i ni vaega se lua - tuu le lua i autafa, ia vaʻaia lua lua ma se laina teteʻe. Matou te nonoa le sili ona maualalo i se fusi uumi.

3. Tatou selu manoa i le pito i luga o le ulu.

4. Liliu i latou i le tourniquet, peiseai a e alu e fai se atigi. Na matou tutuʻi i le faʻaaogaina ma le le vaaia.

5. Matou te selu ia manoa i le itu taumatau ma liliu foi i latou i le puipui. Na matou tutuʻi ia te ia.

6. Ile auala lava lea e tasi, toe fai ma lauulu i le vaega lona lua - selu, milo, tuʻi.

Maualuga fusi ma 'ato

E te manatu o se ato e mafai ona aoga e naʻo tagata e oʻo atoa ni laina? O lauulu i laupepa mo lauulu laulu ma lenei fesoasoani foliga leai se laulelei.

  1. Matou te faia se maualuga maualuga.
  2. Matou te valaauliaina ni uʻamea ma se selu.
  3. Matou te ofuina se faasee faʻapitoa.
  4. Matou te tufatufa uma lauulu siomia o ia.
  5. Mai lugā matou te oofu i se paʻu manifinifi e fetaui ma le lanu o lou lauulu, pe naʻo le nana o faʻasologa i lalo o le talo ma faʻi.

1. Matou te selu i le itu le vaeluaina.

2. I luga o mata matou te tuua le lautele o le loka o laulu (i le itu o loʻo iai le tele oi latou).

3. O laʻau o totoe o loʻo fusiua i se laʻau maualalo. E mafai ona ogatotonu pe sosolo i le taliga.

4. Matou te faʻamauina se faʻaputuga ma faʻapipiʻi ma fulufulu.

5. Mai le pito i luma lalagaina se fatu.

6. Afifi se afu. O pito e natia ma le faʻaeteete.

E mafai ona suia le puaa i se ofu. Ma o le fulufulu mata o le a foliga mai e pei o lenei.

I lauulu lauulu, e mafai ona e faia ni sitaili e iloga i lona faigofie ma faigofie.

1. Vavaeese le loka i le itu, milimili i totonu o se fusi. Matou te faaloaloa atu i le ogatotonu o le ulu, tuu le pito i totonu o se mama.

2. A faʻatititi teisi matou te faia se isi filo o laʻau i le auala tutusa.

3. Toe fai le faiga mai le isi vaega o le ulu.

4. Ua totoe le lauulu mai le pito i lalo e vaevaeina i le le mafiafia o manoa, matou te liua i fusifusi ma fola i latou i mama.

O lauulu mo lauulu lauulu e le mafai ona faia e aunoa ma ni fusi matagofie - tele, mafiafia ma teuteu foliga.

  1. Matou te vaeluaina le lauulu ma se tafailagi vaeluaina i ni vaega tutusa se lua. Tatou selu le muamua i se selu.
  2. E tofu uma pito i le fusi.
  3. Matou te avatua le tele i le sasa e ala i lima.

Lenei o se sili lelei filifiliga mo aso uma, o le a taofia curly loka ma tuu i le faasologa.

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se tolu - ogatotonu ma itu.
  2. Matou te aoina le ogatotonu o le vaega i totonu o le fusi.
  3. Matou te femuaʻiina manoa mai le itu tauagavale ma se sikoa sikoa ma fusi faataamilo i le vaega fusipaʻu.
  4. E tutusa foi, toe fai ma lauulu i le itu tauagavale.
  5. Ina ia aua neʻi toulu loka, faʻasaʻo i latou i pulou.

I fulufulu laʻau e mafai ona e faia soo se mea - e oʻo lava i fulufulu sili ona faigata, e oo lava ile faʻailoaina ile sitaili Eleni.

1. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu. Matou te fesoʻotaʻi le ogatotonu i le lua.

2. Sii le iʻu i luga ma tutuʻi ma le le vaaia.

3. Ua autasi foi vaega itu, matagofie le faʻavae ma tutuʻi.

4. Faʻataʻamilo le ulu matou te fusifusi faʻamau i faʻalu e lua.

Faalua shunt

Faatasi ai ma ou lava lima, e mafai ona e vave fausiaina se foliga le masani ai, e aofia ai ni agaga se lua. Sisu ma 5 minute - ua e sauni e alu!

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma se vavaeʻese vaevaeina.
  2. O le vaega pito i luga (lauulu i le vaega o parietal ma pale) e fuliina i se moli puipui ma tui i le pito i tua o le ulu.
  3. O fulufulu i le pito i lalo e fusifusia foi i se lalaga faʻapipiʻi ma faʻataʻamilomilo i se maluulu.

Tolu Fagu Faatuʻu

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se tolu ma se laina vaevaega ma nonoa 'au taʻitasi ma ia.
  2. Matou te valaauliaina uati i le itu.
  3. Na matou tuʻuina ia curls i luga o fusi faʻamama ma faʻalelei ia i fulufulu lauulu - e maua se lauolaola lemu ma le faʻatamala.

Ma e te fiafia i lea filifiliga:

  1. Matou te selu i le tasi itu le lauulu i luma.
  2. Ua matou fili mai ia i latou se paʻu puaʻa fua - masani poo Farani.
  3. Matou te nonoa le pito i se uʻamea paʻu ma nana i lalo o lauulu.

Fuafuaina o le ea

1. O le lauulu i le pito i luma e selu i le itu e valavala.

2. O le itu taumatau ua foloina lemu i autafa ma faʻamautu ma le le vaaia.

3. Toe fai ma le isi vaega.

4. O toega lauulu ua nonoa i le pito i tua o le ulu. Matou te siitia i luga, fai se lauulu lauulu matagofie mai curls ma toe faʻapipiʻi i lauulu.

O 15 laʻei faigofie ia laʻasaga mo laʻau mo lauulu ma le umi o lauulu. Tofotofo, ma e mautinoa a e manuia.

Curls i lou itu

Ina ia fausia se lauulu ulu, e ao ona vaʻavaʻai uma lauulu i vaevaega i totonu i totonu o le lua, ina ia sili atu le tasi itu le tele nai lo le isi. Faʻasusu uma aa i le vai. Le isi, matou vaeluaina le itu ma le tele lauulu i ni vaega 'eseʻese. E taʻitasi vaega ua taʻimua ma afifi i se fusi.

Matou te faʻamauina ni fusipaʻu ma le mafiafia o le paʻu lanu mo lauulu. I le itu mama, ua lava na o mea tasi fusipe a manifinifi le lauulu. Afai e mafiafia ia faʻasologa, e mafai ona e faia ni fusi e lua. Na matou tatalaina le fusifusi i ni nai itula, toso malie i luga o laina o le selu.

Fulufulu ma curls ma 'au

O se fulufulu laʻasaga e tuʻufaʻatasiga laina ma lauulu foliga sili ona manaia. Afai ua uma na faʻaʻumiʻumi lou lauulu, e tatau ona e faʻasaʻo, matou te faʻapitoa i le au faʻapipiʻi ina ia lamolemole atoa.

Vavaeese pito i luga o lauulu solomuli. E aliali mai o le tasi manoa ua afaina i luga o le curling iron, ma le isi tumau lamolemole. E le manaʻomia e savili.

O le isi filifiliga ma curls ma bangs - curly ponytails. O lenei fulufulu foliga foliga le masani aulelei ma faʻafiafiaina. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega tutusa se lua ma se vavaeeseina. Matou te liliuina le laulu i soʻo se auala talafeagai mai pito i le pito i lalo o le taliga. Aua neʻi pai i faʻailoga. Matou te aoina lua fusi ma le fesoasoani o lipine nonoa ma se aufana.

Curls ma selu i luga o le lauulu uumi

Ina ia fausia se lauulu ulu, matou te vaevaeina le lauulu atoa na vaeluaina i ni vaega tutusa. Tatou savili taitasi i luga o curlers feololo. Tuu le pito i luga.

Alu i itu uma manoa o foliga ma faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu i se lauulu lauulu. E manaʻomia ona faʻamautinoa o loʻo le fusi faʻamalosi pito i luma i le ulu ma tautau teisi.

O le isi lauiloa lauulu i le lalelei ma uila mo lauulu uumi o se lauulu maualuga maualuga. Matou te savili le lauulu mai le pito i le earlobes. Matou te selu le lauulu i tua, mo le faaleleia atili, e fautuaina e faaaoga efuefu faapitoape vali. Matou te aoina o manoa o manoa i le maualuga o le siʻusiʻu ma se lauusiusi susulu poʻo se lauulu lauulu matagofie.

Fusi uʻu

Fai curls ma uʻamea curling teteleamata ona viliina filo mai i pito e oʻo i le ogatotonu o le taliga. Aua nei galo e savili uma le laulu i ni tamai loka aʻo le i faamaamaina, ina ia foliga mai ai e sili le matagofie le laulu.

Matou te aoina curls i tua, ave se eseʻesega silika lipine ma fusi i latou. E mafai ona e fusi mimita, faia ni nonoa, e mafai ona e foliga mai e lalagaina le lipine. O le mea taua o tagata taʻitoʻatasi e le tatau ona tuʻituʻi.

O le isi faigofie-i-faʻatinoga fesuisuiai o lauulu ma aoina curls o se faʻafefeteina fusi. O loʻo matou faʻaaʻupegaina i matou i se uʻamea curling iron, fai ni curls mai le pito i luga i aʻa. Sa tatou luluina teisi laʻititi ma ao mai ia mea ile fusi i tua ole ulu ile fesoasoani e le o vaaia.

Aua le popole pe a pa'ū ese manoa, ona e tatau ona avea na fusi ua uma malaia ma mataga.

Fusi ma curls - o se laei sili ona matagofie

Tatou amata amata lalagaina o se laʻau farani Farani, lalagaina e le sili atu i le sefululima senitimita mai le pito sili ona maualuga o le ua, nonoa fili i se fusi paʻu poʻo se lipine, e mafai foi ona faʻapipiʻi ia i se lauulu lauulu. Faatasi ai ma se curling iron tele matou te faamaʻimauina le lauulu na totoe. E fautuaina e tapuni teisi laʻititi pe a uma le faamaapeina.

Ina ia fausia se isi lauulu i ona fili ma curls, matou te lalagaina atoa lauulu i soʻo se auala talafeagai mai pito i aa, vagana ai lautele lautele ona foliga. O mata lava ia e tasi e lalagaina fili, faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu. Faapipii i latou i se lauulu manaia lauulu.

Manatunatu pe faʻapefea ona faʻanana se fulufulu fagota faʻalelei? E te aʻoaʻo e uiga i lenei mea i lenei tusitusiga.

E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se sitaili sitaili-afu e ala i le kilikiina o lenei sootaga.

O se filifiliga manaia o le matagofie lalagaina o lavalava. Matou te faʻavasegaina le lauulu ma curlers, papillots poʻo le tuli i le taliga. O saʻo e tatau ona taʻe lelei, tuʻuina i luma o le manuʻa o loʻo fili ma faʻamaʻaʻa le fili vaivai mai le mea na totoe. Fusi i se lipine poʻo se fusipaʻu laʻau. E le gata i lea, o lenei filifiliga e mafai ona faʻaogaina i ni luso lua.

Faiga faaEleni

Lelei ma matua faʻaalia lagona lauulu Eleni

O le lauulu Eleni mai sitaili ua mafai ona fausia se vavega moni ma se fafine, aua o tagata e ana lenei sitaili e vave suia - latou avea feminine, aulelei ma matua alofa.

E tele sitaili filifiliga i sitaili Eleni. O la latou vaega autu o le lauulu e tatau ona faia i luga o curled curls. Le filifiliga e sili ona lauiloa o le teuteuina ma le ofuvae.

E faigofie lava - fai se vavaega ma tuu se uʻamea paʻu i luga o lou ulu. Vavaeʻese se loka vaʻai mai le mata ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻalu le ofu. Toe fai ma lauulu uma. Faamatala le loka laitiiti a e tuu ai i le fausaga se ea ea, tatala ni nai curls.

O se faaputuga i luga o vavae

Curly-based bundles foliga matagofie. Latou nofoaga e mafai. I le laulu umi o le a le i ai ni faʻafitauli, ae faatasi ai ma lauulu pupuu e le faigofie tele, ae ui i lea, o loʻo i ai filifiliga mo sea ulu o le lauulu.

O lea, o le pito i lalo laupepa foliga muamua:

Ata: i le faʻagasologa o le fauina o utupoto

  1. Tuu lou ulu ma fai se vaega o le itu.
  2. Ia faʻaavanoaina se tasi o itu faʻaaoga e faʻaaoga ai uʻamea curling.
  3. Aoina le isi vaega o lauulu i le pito i tua o le ulu ma faʻalelei ia i se vaega uʻamea ile siusiu.
  4. Faia se fusi mai le iʻu.
  5. Tufatufa atu curls i lou faitalia.
  6. Ia faasaʻo se laulu ulu ma se varnish.

Lauulu mo mea curls - o le manumalo-manumalo filifiliga mo soo se mea na tupu

E pei ona e vaʻai, e tele lava filifiliga mo le fausiaina o laʻei faʻavae i luga o curls. Aulelei, taʻalo, faʻafiafia, aulelei, faʻafiafiaina - o le auala lea e mafai ai ona e faʻamatala tino lauulu e faʻavae i luga o curls. E manaia uma sitaili i lana lava ala ma e mafai ona avea le fafine foliga aulelei, matagofie ma maaleale.

Tele filifiliga filifiliga i luga o curls i le vitio i lenei tusitusiga. Ma afai ei ai ni au fesili poʻo ni manatu faʻaalia - tusi e uiga i ai i faʻamatalaga i le tusitusiga, o le a matou fiafia e fesoasoani ia te oe!