Lauiloa

Faiga ma faiga masaniFaili hairstyles pa'ū 2018

O tamaitai onapo nei e masani lava i taimi e iloa ai le masani auga masani, e le gata o se ofu teuteu teuteu lelei, ae ia mataituina foi ma le totoa uma fulufulu ulu fou fou. I le iloiloga i aso nei, o le a tatou mafaufau ai i le taimi nei o le lalelei o fafine i le lalagaina o ni ulu ma faʻamasani i faiga masani o le 2018.

Fugalaʻau fafine o aso nei ma faʻailoga mo lauulu pupuu

E talitonu le toʻatele o le laʻau lauʻeleʻele e feteʻenaʻi ma le tulaga o tamaʻitaʻi, ae o ituaiga laei lea ile 2018 o le a i le tumutumu o le lauiloa. O tamaitai sili ona lalelei o laei e leai se kopi i luga o le uumi lauulu e mafai ona maua i latou lava i le taumafai i luga o se pisinisi ata ma se puʻupuʻu fafine lauulu ma fusi.

I le 2018, o le oti i le sauniga i se foliga fou o le faʻaopopo o le a faʻaopopo le tele i olaga i aso uma. O se sitaili manaia o le a fesoasoani i se fafine lagona mautinoa ma tulaga ese.

Fulufulu Pixie

Ua maua e le fulufulu Pixie tulaga ese tulaga ese, lea e faigofie ona fetaui i ituaiga eseese. Tagata e ona lenei lauulu i le 2018 o le a mafai ona tatala tele lautele mo faʻataʻitaʻiga.

Faiga paʻia 2018 o se pulou lauulu faʻaleleia e lelei ma le bohemian chic ma gloss.

O 'oti ma ni mea e fai mo fulufulu lulu

O ai na faʻataʻitaʻia le masani mo lauulu pupuu? O le mea moni, ole lalolagi ole ata tifaga ma alamanuia ile fale tifaga. O le tele o fetu a Hollywood ma taʻutaʻua taʻutaʻua i aso nei o loʻo laʻei curls i o latou tauau. E oʻo lava ia i latou na tau mimigiina le laʻau faʻaʻoleʻole leaga i ni nai aso talu ai, ua "soona tupu" i se taimi vave.

O le 'oti lauulu lauulu, ua leva ona galo mai le talaʻaga o aso ua mavae, ua toe foʻi mai. Na avea o ia ma masani i 2018 ma e talafeagai mo toetoe o tamaitai lelei uma.

O 'oti ma ni' auʻau mo lauulu umi

I le aulelei pito i luga 2018, manaia, tele ma susulu lauulu ma mea e totoe.

Hit 2018: lauulu "Italia"

O se Italia-style haircut e atoatoa mo tamaitai o soo se tausaga ma lauulu mafiafia. O le aano o le hairstyle o le avatua lea i lauulu lamolemole laʻasaga laʻasaga.

Cascade luga o le lauulu uumi

O le sili lauiloa ma fiafia o lauulu 'ulu o se paʻu o lauulu uumi ma ni faʻailoga. E faʻatagaina oe e foliga sili atu i le mafai ma le itiiti o le taumafaiga ma le taimi. O se mea matagofie matagofie sitaili o le "natural mess" style.

Vavaeeseina i luga o lauulu umi

Tuuina atu i le fatufatuga fatufatu, o le Undercut fafine lauulu mo le umi lauulu e talafeagai mo soʻo se ituaiga laei. E lelei tele mo pisinisi ma foliga le masani. E i ai le tele o filifiliga mo le teuteuina o pulu i totonu o le Undercut fafine fulufulu.

Fulu e aunoa ma seleulu

Umi le laulu uʻumi ma lauulu, ae afai e te lagona le faʻamagoina mo le tipiina o le 'au, o loʻo fautua mai e faʻataʻitaʻi ia fausiaina ia lava mai le uumi umi e aunoa ma le fesoasoani a seleulu. O ia sitaili o le a fesoasoani ia foliga foliga i aso uma.

Lauulu e sili ona lauiloa i lauulu ma 'au i le 2018

Fasiotiina lauulu ma ni faʻailoga

O le umi umi o le ufiufi i se lauulu lauulu ma le feteʻenaʻi o faʻi o le a musuia ma faʻaopopoina pisinisi. Talafeagai mo fafine ma soʻo se ituaiga foliga. Lulu lauulu ma 'auiʻulu, pei ose foliga vaʻaia, mafai ona leiloa faʻaalia o le a suia foliga o se fafine. O se lauulu lauulu cascade ma se malamalama ma le faʻatamala pa o le a tuuina atu i lē e ona se faigofie ma sili masani.

Lauulu "sikuea" ma faʻailoga

O le taofiofia o le tau o curls i se lauulu ma le aofaʻi o pulu - o aikona o le 1950s sitaili e toe ola mai ma musuia ma lo latou matagofie. I le tausaga a sau, o le masani o le vaitau o le a avea ma filifiliga mo le fuluʻi ma le pa, pei o le bob-bob, bob "with a leg", bob "rectangle", o le bob ma le faʻaopopoga ma le faauu o le bob.

Pulu laulu ma bangs

E mautinoa ei ai fafine oe na faʻataʻitaʻia ma o latou lauulu tele. Ua oʻo i le taimi e oʻo mai ai le 2018, e faia ai le filifiliga mulimuli e fiafia i le bob haircut ma le bang, lea e tele suiga.

Toe iloiloga o le ata o mea fou 2018

O le fulufulu lauulu o se vaega taua o foliga. O le mea lea, toetoe lava o fafine uma taumafai e faateʻia isi i se laei fou. Mo sea lelei faʻamoemoe, puʻupuʻu ma puʻupuʻu-puʻupuʻu ma autafa mataʻu ma foliga le tutusa e talafeagai.

E saogalemu le faʻapea mai o mea lilo, lagona faʻaalia ma mea lilo o uiga ia o tamaʻitaʻi - e ana ia 'aʻai o ni ituaiga eseese. O na mea faʻamamafa e faʻamamafaina ai mata matagofie.

O tagata e faia ata o Stylists e autasi fai mai o mea le masani ai o ituaiga eseese mafiafia, foliga ma foliga foliga foliga manaia ma le masani ai. Sui pia faʻatulagaina o pulu ma faʻataʻamilosaga - ma o le a vaʻai ma vaʻaia oe i se faʻata.

Filifiliina o le mea tonu

Ina ia foliga lelei ma filifili le talafeagai bangs filifiliga, matou te fautua atu e faʻafesoʻotaʻi se fulufulu faʻapolofesa. Faavae i luga o le vaega o le lauulu, o ia lea e mafai ona filifili le sao lauulu e fetaui ma lou foliga foliga.

Stylists faateʻia ma ituaiga tele o fesuisuiaiga o fausaga, talafeagai i le 2018. E manaia le toe faʻafouina o lauulu i se laʻau. O le a faʻatupuina le ata iila fou i se auala fou. O le aulelei ma matagofie o le lalelei e faigofie ma manaia!

Faasoa atu lau lauulu filifiliga ma 'au o le a trending i le 2018 i tala.

Lauulu teuteu

O le mea taua o le vaitau o loʻo lumanaʻi, ua soʻo le faʻalauiloaina e le au faʻataʻitaʻi le faigofie, tamaʻitaʻi ma aga masani. O nei aso, ua lalaga ai laʻei felanulanuaʻi ma le masani, o loʻo ave le faʻamuamua i mea sili ona faigofie le kuka, mo le sitaili e le manaʻomia ai le tele o le taimi ma ni tomai faʻapitoa. Ose lavea iloga o sea ituaiga laulu e iai lauulu e tipiina le lauulu. O le kaskade (apefai) tumau pea lauiloa mo le tele o tausaga ma o le a le faʻamatuʻuina ona tulaga i le tautoulu o 2018.

O se isi tali i le ana o se ultra-puupuu, laititi hooligan, lauulu. Aesthetics tomboy o loʻo i le pito i luma o faiga i nei aso, moni ufitia uma vaega o le lelei ma le matagofie pisinisi. O le teine ​​puʻupuʻu foliga foliga femoumoaʻi ma faʻafiafiaina ma i le taimi lava e tasi nai lo ma paʻi atu, o le mea lea e tosina ai o ia.

I le Autumn, o se fou fou o le pele o le quades o le a avea ma faiga, i le taimi lea o le au lalagaina e ofoina atu e mafaufau lelei i le faʻapuʻupuuina lomiga ma faʻailoga. Soʻo se faʻauiga ma lanu o lauulu e talafeagai lelei iinei. O se lelei aulelei laina bangs, iloga pe valivali, faanenefu curls po o manatu faʻataʻamilomilo i totonu - e mafai ona filifilia soʻo se sitaili, o le mafuaʻaga lea e sili ona alofagia lenei filifiliga e le feusuaʻi faʻalelei. O le faʻataʻitaʻia, faigofie ma foliga vaʻaia e tosina mai i taimi uma manatu o lē e ona se faʻamatalaga faʻaalia o laʻau tipi.

O le isi filifiliga mo le tipiina o se kapeti, o le kapeti ua masaesae, lea e ese mai ile ituaiga laulu masani ile laʻititi laʻititi ua faʻaʻumiʻumi o ni uumi o fusifusia ma fesoʻotaʻi ile auala e vevesi ai. O le kapeta faʻauʻu o loʻo i ai se foliga maʻai, o le tausiga o lea e le manaʻomia ni taumafaiga faʻaopoopo: o le maualuga o le aʻafia o lauulu susu (filifiliga).

O le trendy pixie haircut e tumau foi talafeagai. O lenei lauulu 'ulu e manatua lelei lava se tamaititi, ae ui i lea, faʻatasi ai ma foliga o le ata e sili ona matagofie ma tamaʻitaʻi e avea ai o se sili ona matagofie lauulu. O le nei vaitau, ua faʻataʻamilomilo uʻamea e teteʻe i le tuputupu aʻe o lauulu, ma o latou pito o loʻo faʻasaga i le muaulu, faapaleina i ni puʻupuʻu pupuʻu. Le filifiliga sili ona talafeagai o se pixie lauulu ma le faʻailogaina faʻailoga i totonu o le tele o lanu o le lava lanu.

E le mafai ona taʻua le oti puʻupuʻu ma mea pipiʻi o malumalu. O se laʻei e le totoa o tagata, tipiina o laʻau faʻamamafa e faʻamamafaina le tamaʻitaʻi ma le poto. O le mea sili ona taua i totonu o le seleʻulu faʻapipiʻi faʻapipiʻiina malumalu, o le faʻatulagaina o le moli mama ma le ea ma sina faʻafilemu. Ina ia ausia lenei aʻafiaga, e mafai ona e faʻaaogaina le masani selu selu o tua.

O ulu laʻau a Bob ma Garzon e talafeagai pea. O le mea autū o soʻo se laulu i 2018 o le laʻititi le faʻatamala ma se maualuga o le masani. O elemene ia e maua ai le foliga matagofie ma e le masani.

Faiga faʻaaliga

Aemaise manatu i le afio mai vaitau o loʻo tuʻuina atu i faʻailoga. I fugalaʻau laei foliga, o mea nei e talafeagai e talafeagai: ultra-puʻupuʻu ma autafa mata, foliga e le masani ai (galugalu, tafatolu), sasaʻo, faʻafuasei, loloto manifinifi. O ituaiga uma o bangs foliga sili uma i se lamolemole lauulu ma curls.

Mo le saʻo e feusuaʻi, oe le sauni e ositaulagaina o latou lava lauulu mo le manuia o faiga masani, o loʻo i ai se sili atu filifiliga - sese faʻailoga. I le faʻaaogaina, e mafai ona e sefeina le "lauulu tino" ma i le taimi lava e tasi e faʻataʻitaʻia ai ni auʻaiga.

Lauulu laulu ulu

Na faʻafuaseʻi, ona faʻaalia se siʻusiʻu i faʻaaliga foliga, lea, e tusa ai ma tagata faʻaofituina, o le a avea ma se tasi o laʻei sili ona matagofie i le 2019. O lenei mea e mafai ona faʻamauina i le aʻoga masani poʻo le siʻusiʻu tulimanu o loʻo nonoa i pulupulu, nonoa ma fusi faʻatasi i le umi atoa ma faʻatasia i totonu o ni paʻu. O e umi le umi ma le laulu lauulu e mafai ona saogalemu faʻataʻitaʻia ponytails ma tumau i le masani.

Combing lou lauulu i se ponytail po o le faia o se fala i tua o lou ulu, e mafai ona faʻaopopo se lalelei faʻalelei i lou lauulu - itu vaega. E faʻapea foi, o le vaeluaina tutusa e mafai ona laeiina ma le laulu malulu, ma soʻo se umi, ma tusa lava pe i ai se teine ​​i le pa, o lona uiga o le a le aoga, ae e faʻafouina ai lona ata.

O fusifusi o lauulu o loʻo i luga o le ulu na tumau lona masani ai talu mai le vaitau talu ai. E tatau ona manatua pe a fai o le bun e faia lamolemole atoatoa, ona tatau ai lea o le vaega o totoe o le lauulu e tatau ona teisi lamolemole, ma filo faʻasili i luga o foliga. O le aotelega o lauulu e tatau ona foliga pei o se teine ​​na faia i le faanatinati - na o le faaputuputu o lona lauulu ia aua neʻi faalavelave.

Ma le isi, o se maualuga faaputuga ua sau i foliga, lea e talafeagai mo tagata e paʻu lauulu. Ina ia foliga mai e le vaʻai tele le fulufululele fulufulu, fautua stylists tuufaatasia ai ma lautele fusi ma rims e talafeagai i lenei vaitau.

O se isi sitaili toe foi mai i aso ua tuanaʻi o se vevela styler ma se faʻapipiina otaota. Na tuuina mai e le au Stylists le tele o filifiliga mo lauulu i le "waffle strands": corugation plus basal bouffant, corugated ponytail, color corugation ma isi manatu manaia. E pei o se faaputuga, o se lauulu i le "fulufulu paʻu" o le a faʻaopopo le matagofie ma le malulu i le manifinifi lauulu e aunoa ma le tele.

Wet styling (faamalositino paʻu) ua leiloa lona aoga mo le lima tausaga. I le tautoulu, o lenei tulaga e sili atu le "susu," fausia se galu o ata iloga. Faʻaogaina se gel faʻapitoa e faʻataʻitaʻia ai foliga vaaia o lauulu na fufuluina, e mafai ona e sau ma ata manaia. E le manaʻomia le faʻaaogaina le oloa i lona umi atoa, e mafai ona e faʻanofoaina lauulu ile malumalu, aveese le toega pe toe tuʻu ile soʻo atoa o le aʻa.

I le pito i luga o lauiloa - curls lea e faia ai le ata faʻafiafia, lototetele ma valea le laʻititi. O ula e sili ona matagofie i foliga o laʻau uumi, ae mafai ona fai i latou ma feololo le umi, o le a foliga vaʻaia le aulelei. Ua faaigoaina e le au Stylists ia mataʻu i le matafaga. E le tatau ona faʻataʻoto faʻapena, lauulu i le laulu, faʻafeagai, e vaʻai e tatau ona tuʻuina atu i latou i le faʻalavelave o le vevesi i luga o le ulu o le teine.

Lalaga ma ie eseʻeseʻese o lalagaina o loʻo tumau pea i faiga masani lava seia oʻo i le tautotogo. E naʻo le pau lenei lauulu e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia e le faavavau. I le tautoulu vaitau, e fautuaina e le au faʻailogaina lalagaina o se fusi lima uumi-fusi poʻo le fausiaina o se tele-laupepa teuteu mai le tele o ituaiga o lalagaina. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le lauulu manifinifi, o le fili toafilemu ma le tuʻituʻi laina e foliga sili atu - ina ia foliga mai o lauulu foliga sili atu le tele. Ole aʻafiaga e mafai ona faʻaleleia pe a fai o le lauulu e migimigi pe mimilo.

Asoa mo lauulu

Ua iloa ai e tamaitai mai onapo o nei mea e mafai ona e fauina se foliga foliga olaola ma le fesoasoani a mea faʻaoga - laei, lauulu, teuteuina i lopa, fugalaʻau ma rhinestones. I le tautoulu vaitau, e fautuaina ai e stylists le tuʻufaʻatasiga o fusi ma lipine e le gata i ofu lavalava ma blouse, ae faʻapena foʻi ma le tele o ofutino ma sweatshirts.

I le vaitau o loma, na faʻaavanoaina e le au faʻatuina le ola fou i mea e le o vaaia. Naʻo le taimi nei, e le gata latou tautua faʻalelei le lauulu, ae ia avea ma ogatotonu o le vaʻai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻaogaina le lua pe sili atu lauulu fusi, nonoa tasi i le isi i le laina pe faʻatupuina uma le faʻatulagaina faʻataʻamilosaga ma la latou fesoasoani.

Taʻitasi fai fashionista filifili o le aoina o lona lauulu i luga o le maualuga bun po o le ponytail, faia "paʻu" loka poʻo pito sili ona tele. I soo se tulaga, ma le faʻaalia o ituaiga eseese, e mafai ona e filifilia se laulu lauulu e mautinoa lava o le a fetaui ma ona foliga.

Faiga faʻa masani 2017 ma autafa sapalai

O faʻamoemoega o stylists e uiga i lauulu lauiloa ile 2017 na taunuu. E faʻatusatusa i le 50s, ina ua oʻo le pa o le lauiloa, o le tulaga ese o lo latou faʻaogaina faʻaonapo nei i le fausiaina o le ata o le eseʻesega o foliga ma sitaili metotia. Vailaau tutusa foliga tutusa tutusa ma le le masani ai, asymmetric.

O lauulu mo le uumi uumi ma 'auʻau na alofa i fashionistas faʻapea foi ma laʻei' oti pupuʻu ma se selu e oʻo i le pito i luga.

Fulufulu pupuu lauulu ma se selu i le pito i luga

O le foliga ma le umi e ese ai eseʻese filifiliga mo 'au:

  • Mafolafola umi. O lenei filifiliga o loʻo tuʻufaʻatasia ma foliga faataamilo pe sikuea, aua e mafai ai ona oʻo iai le vaai.

Manaia Long Bang

  • Mafolafola puʻupuʻu. O lenei filifiliga o le a faʻataʻamilomilo vaʻaia le vaapiapi pe umi ole mata.

Ose puʻupuʻu puʻupuʻu o le a ia siosiomia ai se vaiti pe oʻo foi i luga o se foliga mata

Taua! E le fautuaina tamaitai matutua e fai ni puʻupuʻu.

  • Faaputupulaia. E fetaui lelei mo soʻo se ituaiga foliga, ae o le tele e masani ai foliga ma se tafatolu.

Pa moega mo soʻo se foliga foliga

  • Asimetika. Fetaui lelei mo foliga sikuea foliga. Mo malosi ma fatufatu foliga, o se mea faʻateleina o se tasi lea o auala o le faʻaalia o oe.

Asymmetric mo foliga faatafafa

  • Ua saeia, pe faauu. Tuu faatasi ma foliga lapotopoto.

Le lagona o sina le mautonu e faaleoina ai le vaaiga avant-garde i le ola ma le tamaoaiga totonu o le lalolagi

Tuufaatasiga ma lauulu umi, feololo ma pupuu

O filifili e filifilia e fuafua ile umi ole lauulu. A faʻatupuina ni ata taʻitoʻatasi, stylists faʻamalie i ni tulafono.

  • O pupuʻu laʻititi lauulu 'oti e lauiloa i fafine fatufatuaʻi i aso nei. O ia lauulu sipela e fetaui ma le faʻamoemoeina le natura, tuʻuina atu le tele o le taimi i le galuega atamamai. Shaggy styling natia le le atoatoa masani o lauulu manifinifi pe vaivai. Ole faʻamamaina ole a faʻaalia ai le siʻitia maualuga ole laulu.
  • O uumi uumi e teuteuina ai ni pupuʻu pipiʻi ma se foliga tafatolu. O 'oti pipiʻi laʻititi ma ni mea uumi faʻataʻamilomilo foliga foliga, faʻalauteleina vaʻaia i le pito i lalo.
  • O lauulu lauulu e sili ona lauiloa i le 2017. O tamaitai o vaitausaga uma ma matata latou laʻuina i latou, talu ai o lenei filifiliga o lauulu sasaina faatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma eseese sitaili metotia. Mo laei aso uma, o fafine uma ma lauulu laei ei ai lona lava auala o le vave faʻailoaina. Lauiloa fasi lauulu, cascades faʻamalosia e lamolemole, faʻasolosolo, uumi umi.

O lenei lauulu lauulu e manatu lautele, ona e fetaui i soʻo se foliga foliga

Taua! Le sili atu le umi o le ogatotonu lauulu lauulu i lalo ifo o le auvae. O se fulufulu faapena o le a faʻatagaina e le gata e faia lurus faʻataʻitaʻiga, ae ia faʻatino foʻi le selu maualuga ma faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu.

O fulufulu uumi sulu e teuteuina ile ata faʻatusa ole ulu. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻamamafaina ai le amio faʻapitoa, maua ai se lagona o le talavou ma mama. O le loka curly o le a foliga manaia ile lauulu lauulu. O lauulu ma le leai o saʻo e masani ona faʻaosoina i se faʻataʻitaʻiga pa.

O 'oti ia saʻo lelei pe lapotopoto, feololo pe umi

O le laulu i lauulu ei ai foliga atoatoa ma manino.Lauiloa i le 2017, o le asymmetric bob haircut ma le eseese o le lauulu o lona uumi e le faia ai se lagona o le le mautonu ona o le sao umi umi.

O se lauulu lauulu aulelei foliga foliga tutusa pe a fai o pito o le au e lapotopoto ma toe fai le laina oti.

I le lauulu manifinifi, o le lauulu lauulu 'ulu o le a faʻatupuina le aʻafiaga o le "leona leona"

Lauulu, tele-faaputuga lauulu e mafai ai le tuʻufaʻatasi o aufana ma amio le tonu, matagofie ma coquetry i se faʻatusa. E oʻo lava i se faʻataʻamilomilo curling faia vave i le faʻateleina faʻateleina le tele o lauulu. O le elemene autu o sea lauulu o le sasa sao. Ole volumetric styling e faia i aso nei i luga o se laei sulu laei, faʻaaogaina tele curlers mo lenei.

Lauulu i mea e le masani ai

Mo se foliga manifinifi, o le umi asymmetric bang e talafeagai, ma mo le lautele pe atoa foliga, o lona vaega e tatau ona amataina toetoe i le pito i lalo o le lauulu. Mo i latou e paʻu lauulu, e mafai ona e fausiaina volymous asymmetric bangs ona o aso nei multilayered.

Asymmetric bangs o le sili stylistic elemene i totonu o le bob haircut, sikuea, pe a pa'ū i se arc. I se laʻei lauulu, 'ua masae le pito i luga e aumaia ai le paʻi mai o le lototele ma le saʻolotoga i ni laina lauulu manino.

Soʻo se lauulu 'umi ma motumotu motuga faʻatasi ma se uʻila

Asymmetric loka teuteu lelei a foliga oval, o le sao vaega o le a faaitiitia ai le tulaga o le vevesi o le lauulu. Mai le vaʻai o faʻataʻitaʻiga, o se mea lelei lea mo le teuteuina lelei o laʻei faʻaletonu.

Sefe ma fatufatu

  • Faiga uma o aso uma. Fatuga o se mafuaʻaga faigata faʻafitauli le aso o le tuu oe lava i le faasologa. O uumi uumi e tatau ona fetaui, ma pupuʻu e manaʻomia masani ona fufulu. Mo aso uma sitaili o laei mo le laulu uumi ma ni mea faʻapipiʻi, o le ponytail poʻo le faʻaoga filifiliga e talafeagai pe a vili le lapoʻa o lauulu ma faʻamautu i le pito i tua o le ulu. O le sitaili o sitaili ma vave mo aso uma e manatu o le a faʻataʻapeʻapeina faʻataʻamilomilo i fafo i se faʻatupu vevesi.

E i ai le laititi o le taimi, ae foliga mai e manaia lanu

  • Lauulu teuteu. I aso nei, o ata papeti ua faʻateleina le lauiloa i teine ​​talavou. Faigofie lalaga lalagaina o ie faʻafefiloi o loʻo tuʻu faʻatasi ma se pu pupuʻu poʻo lalaga lalaga ma maila matagofie. O le uumi o lauulu lauulu lauulu tuʻufaʻatasia o se felanulanuaʻi kaleidoscope o ata. Foliga foliga lelei i le foliga o se ese mata o le eyeliner mo laugutu ma mata o le a foliga aoga e faʻatatau i le faʻavae o le vaʻaia.

Afiafi i le faʻauʻuga ma le faʻaipoipoga e aunoa ma patupatu

  • Afiafi afiafi. O le tuʻufaʻatasiga o le pulu maualuluga ma faʻataʻavale foliga o loʻo vaʻaia nei o se filifiliga masani mo se laulu sulu faatasi ai ma le faʻatulagaina o laʻau. O nei filifiliga o le sili fofo lelei mo slim tamaʻitaʻi. O se masani masani i lenei ituaiga, o tamaʻi pepe. O fulufulu uumi e selu e maualuga ile tua ma faʻapipiʻi ile pito i tua ole ulu ile foliga o se faasee.

Mo faapena sitaili, o le mili asymmetric hook e lelei.

  • Lauulu ulu. Ua foi mai le masani i aso nei i le faiga o lauulu laei laei ma laʻei faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasia ma le soʻo tele. Stylists taumafai e faia le foliga o le teine ​​faʻanofonofo mama, ona lauulu laʻau mo le la faʻaipoipoga ua filifilia ina ia ma la latou fesoasoani e mafai ai ona faʻamamafaina foliga matagofie foliga pe nana ona sese. I aso nei, o le faʻailoga o loʻo alofagia ma agamalu, lea e ausiaina i le tuʻufaʻatasia o faʻataʻavale faʻatasi ma fulufulu uumi uumi. Mo tamaʻitaʻi "silia 30", o se atigi lauulu mo laulu laʻititi ua manatu e talafeagai, lea e mafai ona faigofie ona suia mai aso uma i fiafia ona o le atoatoa sitaili ma filifilia filifilia teuteu teuteu.

Ina ia suia le ata, e le manaʻomia le suia o le ofu puipui pe faʻaalu se taimi e asiasi ai i fale lalelei. E lava le tipi o le au, ma o le pupula o le laulu e fesuisuiai e le mafaamatalaina.

Fautuaina o le faiga e fai lelei

Ina ia mafai ona foliga 10-15 tausaga laiti, matou te fautua e faʻaaoga le fautuaga o le fashion stylists:

  1. 'Au faʻailoga. Ua mafai ona nana ai maanuminumi o lo o aliali mai i le muaulu, o se taimi muamua e faʻaalia ai le matua o le tagata. O patupatu e mafai ona faʻaalia ai foliga vaʻaia, ma mata e ola ai. Talu ai o le le mafaufau i le taimi nei, ua fautuaina bangs ia faia e pei o lena. I le tasi itu, e mafai ona umi atu nai lo le isi itu. Ole mafiafia e tatau ona laʻititi, aua e ova le tele e faʻaopopo nisi tausaga.
  2. Umi. E mafai ona ese. Mai le puʻupuʻu i le taua. Ina ia vaʻaia foliga talavou, o se lauulu 'ulu e tatau ona mālie. E fesoasoani lea ia faʻatupuina le gaugau uʻu, curls, ma isi.
  3. O galu. O lenei o se ituaiga o foafoa gaogao i luga o le ulu i se faiga, ma curls o le a matua talia fiafia. O latou e le laulu e masani ona saʻo e mafai ona fausiaina se laei.

O lenei vaitau, stylists e le fautuaina faʻasaʻo lauulu, ma sili atu, o le aoina latou i totonu o le talo poʻo isi lē faʻaonapo nei laei. Afai e te manaʻo e suia tele se mea, e mafai ona faia atoa lauulu. O le mea taua o le filifilia o se mea e faʻamamafaina ai le mamalu o foliga ma nana sesega.

O se lauulu lauulu e manatu o se tasi o sili ona aoga aneti-matutua lauulu. I le taimi lava lea e tasi, o se le-faʻataʻitaʻia e oʻo lava le sikuea i le taimi nei i faiga masani. O le laulu e fuafua e talafeagai, lea i le umi i le tua o le ulu e laititi ma o lona faʻateleina e matauina latalata i le foliga.

I se faʻaopopoga, o le nape e mafai ona tipiina, ma tuʻuina luma curls o feololo umi.

Mo le tele o vaitau i le laina, o le tasi o ituaiga o fugalaʻau a le Bob - bob - e leʻi leiloa lona aoga. E masani ona fautuaina mo tina-matutua fafine mo le faʻamoemoe o le vaʻaiga faʻaola.

Mo faʻafouina vaʻaia, e masani lava ona faʻaogaina se lauuʻalo cascading. E mafai ona i ai se eseʻese o le umi. O foliga laʻei e sili ona matagofie ile laulu ole laulu.

Le faia o se lauulu vavaeina o luga o le manifinifi lauulu lauulu e le fautuaina, aua o le a foliga gaʻoa, ma curls mafai ona faʻataʻutaʻuina i aso uma ina ia maua ai i le laulu foliga foliga ma toe faʻafouina ai, toeitiiti lava o se tasi e manaʻo i ai.

Ma le isi itu, mo sina vaitau i se laina, o se pupuʻu puʻupuʻu ua i le faiga - pixies. O le tele o laupepa lauulu e faia i fulufulu malumalu na fausia ai se foliga faʻamalosi ma faʻaitiitia ai tausaga.

O le lauulu laʻititi foliga foliga tele ma mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o laulu, e aofia ai ma lauulu lauulu.

Asimetri

Asymmetry popolega e le gata bangs, ae faapea foi ma le laulu atoa. O se laʻei lauulu e foliga sili ona aoga i lauulu pupuʻu, faʻapea foi ma curls o le uumi o le uumi. O le hairstyle e mafai ona vaʻaia vaʻaia pe a ma le 10 tausaga le matua.

Ole puupuu ole laulu lea e faʻaosofia ai le toe faʻafouina o fafine. E tatau ona manatua i le mafaufau, o se laulu 'ulu e le mo tagata uma.

Aua le faia i le paʻu o le paʻu i le ua. O pulu pupuu e mafai ona faʻaalia ai se sese.

O se lauulu 'ulu e talafeagai mo tagata e le masani ai ona maua o latou lauulu mafiafia. O lenei fulufulu foliga foliga fou. E le gata i lea, e mafai ona toe vaʻaia faʻalelei. E mafai ona faia i lauulu mafiafia ma manifinifi.

Faʻataʻamilomilo mataʻupu

O i latou e le fefefe i faʻataʻitaʻiga e mafai ona latou faia ni laʻititi puʻupuʻu. E mafai ona tafi lou ulu, ma tuʻu na o se pupu puʻupuʻu.

E taua le mafaufauina o le laulu e alu i tagata ma le sao o foliga o le ulu, e aunoa ma se mea felelei mai o foliga ma sagging luga o le ua.

Tagata tomai faapitoa fautuaina aloese mai luga mamafa mamafa lauulu. Ina ia ausia lenei mea, o aso nei o tagata tisimana faʻaogaina auala eseese ma metotia e faʻamamaina le lauulu laʻau.

Ma le, ao leʻi faia se lauulu, e tatau ona e mafaufau i auiliiliga o lau galuega, laei ofu ma isi mea.

Ua e matauina se typo? Ona filifili lea o le mau ma fetaomi Ctrl + Ulufale (pe Poloaiga + Ulufale mo Mac)