Lauiloa

Oti luga lauulu

O le pin-up hairstyle o lona uiga lamolemole ma le teuteuina lelei lauulu ulu, fusiua ma sikafu susulu ma feʻeseʻeseaʻi, faʻatulaga i flirty rims. Uma ituaiga pulou, lauulu ma na o le uumi lauulu i le ata i lalo o ni vaega foi o le pine-luga sitaili.

Ina ia ausia le ata, tasi lauulu lauulu e mautinoa e le lava. Lulu mumu pei o lauulu mafiafia, mafiafia o laumata uliuli, lautele uila ma lauulu mata o ni soa agavaa o lau-luga luga lauulu.

O ai e manaʻomia le pin-up lauulu?

O lenei hairstyle e fetaui lelei mo teineiti uma e fiafia e tu i fafo mai le motu o tagata, e teʻi le la pupula ma e faʻaosofia foliga fiafia. O ia laʻei lauulu e ogatasi lelei ma ofuvae taumafanafana ofu, ofutaʻele ma ofu denim.

O sea laulu foliga e mafai ona faʻaumaina atoa ma afiafi foliga, faʻapipiʻi oe mo se pati aoga ma naʻo le faʻaopoopo o le laʻei masani. O le umi o le laulu e eseese mai le laina o taliga i le tauau, o lauulu mimilo o le a le faigata e faʻasaʻo, ma tuusaʻo - curl i galu vaivai.

Ituaiga o Pin-Up Hairstyles

O le tele o nei stylings, ioe, manaʻomia lima o le matai, ae o loʻo i ai filifiliga e faigofie ona faia i le fale:

Fusi foliga lauulu. Lulu lauulu ma nonoa se fusi ina ia ufitia le pito i luga o taliga. O nai manoa i le muaulu e tatau ona tuua fua. E mafai ona e tuua le lauulu e paʻu'ū ese, pe e mafai ona e faʻataʻuina latou i totonu o se moega - o le filifiliga o oe.

Lulu auʻa pa ma le aufana. I le pito i luga, mimilo le utupoto (e mafai ona e faʻaaogaina se tonati) ma teuteu ia i se aufana lelei o le lapoʻa tele i le pito i tua.

Maualuga maualuga ma faʻailoga pepelo. Vavaeese se ae aulelei tele itu i luma o lauulu. O le lapoa tele o lauulu e tatau ona aveeseina i se maualuga maualuga ma lusi i galu lemu. Ia milo ese le filo o lauulu i totonu o le faasee ma ili i le varnish tatau - o le a avea ma pepelo pepelo. O se sikafu pulupulu e nonoa i le va o le pa ma le iʻu o le a faʻaopopoina le flirty.

Lauulu pin-up lauulu. Faaputuputu se fusi i luga o lou ulu ma fai se pepelo sese. Teuteu ma se sikafu.

Fulu i luga lauulu ma mea e faʻavae ile faʻavae. Mimilo le atigi, ma mai i luga o ni faisua faia se galu pe faataamilo.

Foliga i luga o lauulu i luga o le pulu puupuu. O le pito i luga o le ulu e mafai ona siitia i luga e ala i le mimiloina o lauulu i se sele poo se faasee. Selu pito i lalo i tua i le fulu ma mousse, faʻamautu ma varnish.

O le a le lauulu laulu?

O le kopiina atoa o le sitaili ua faʻaaogaina seasea lava, ua naʻo ni ata pue, mea e tutupu. I aso uma o le olaga, o le ata ma auiliiliga e sili atu ona faʻailoaina o se pine-luga. I le amataga, sa talitonuina e fausia se lauulu, o le umi o le laulu e matua tuʻi i tauau, ma o le teuteuga e tatau ona faia i ni curls tetele. O lenei o le manatu autu o se pin-luga lauulu lauulu o se tuufaatasiga o femininity ma fatufatu. E le manaʻomia le aoina o laʻau sasaʻo i luga, e mafai ona i ai o soʻo se umi ma e le masani ona manua i luga o se curling iron po curlers o lapoa lapoa. Muamua lava, o ufiufi e tatau ona teuteu lelei. E talotalo galu ma curls o soʻo se umi ma lanu. E taua foi i lauulu, mafiafia 'auvae pupuu, fulufulu, mea teuteu i le ituaiga o fugalaʻau, aufana - o mea uma lava e tatau ona tautala e uiga i le fafine. I le taimi lea, e mafai ona e vaʻaia i fashionistas na o latou laulu e faʻaletonu, ma o lenei foʻi e foliga sili.

E pei ona fai mai, o le lanu o le lauulu e mafai ona i ai, ae afai e te faʻamuamua i lanu piniki poʻo mumu laei, ona sili lea ona lelei o le a latou vaʻai ma laulu uliuli. O le pine-up style faʻaalia ai le taua o faʻamatalaga eseese i le ata, e aofia ai ma le laulu. Aua nei galo e uiga i mea matagofie, aufana ma isi mea mataina.

Laugaina luga Bandana Hairstyles

O le sitaili sili ona faigofie ma sili ona taugofie o le laulu lea i lenei sitaili ua teuteu teuteu lalelei ma se fusi lanu lanu o loʻo faia i luga ole laulu folau. O sitaili i lea sitaili e mafai ona faʻaopopo ai se mimilo ma faia ai soʻo se aso e foliga lelei ai. I le faʻamatalaga faʻaonapo nei a luga o le pine-luga ata, e tolu filifiliga mo le faʻaaoga o le sikafu. Muamua o le nonoa lea ile fulufulu ma le laʻititi manuʻa. Node e tatau ona tuu ina ia ufiufi se vaega o le muaulu. O le mea lona lua o le gagau lea o le ie faʻuluulu poʻo le sikafu, ina ia faʻaau ai le laulu e faʻaputuputu i luga, faʻaalia mai ai le muaulu ma faʻaputuputu lelei atigi. O le aufana e mafai ona tu i lalo ifo o lalo, i lalo o ufi, pe i le pito i luga o sitaili. Ma le lona tolu - nonoa faʻapipiʻi mea pei o se turban poʻo se turban. I lenei tulaga, o le lauulu e mafai ona tatalaina pe koleti. O le pin-up hairstyle ma se sikafu e sili ona talafeagai i le taumafanafana. E faʻatagaina oe e nana lau lauulu mai le susulu o le la ma i le taimi lava e tasi e faʻamalosi ai, femininioa i le ata.

Faʻafefea ona maua mai se sitaili faʻalelei?

O galu ma curls o uiga iloga lea o sitaili. Ina ia mafai ona latou faia, oe manaʻomia ni moli poo le curlers. E sili atu ona faigofie le faʻaogaina o se uʻamea faʻataʻitaʻi. Curlers - e ui lava o se filifiliga agamalu, ae aua le avatua se siku eleni, ae, o se malamalama galu ma le aofaʻi. O le mea lea, afai o le lauulu e i lalo ifo o tauau, faʻaogaina laupepa. E faigofie le faiga o sitaili, ma i aʻoaʻoga saʻo, e vave faia. Ma:

  • matagi le lauulu mai le foliga, aua nei galo e togafitia ia soʻo se i o le faʻapipiʻi po o le mousse,
  • lau-luga lauulu lauulu uiga o le lamolemole ma susulu, o le mea lea, faaauupegaina i se masani faalenatura pulumu, selu ma le faaeteete curls, fausia galu ma ou lima,
  • faʻamau auʻau, faʻalelei ma le vali. O se moli malamalama i totonu e faʻafeiloaʻi,
  • i le taimi mulimuli, sausau le fomu na faʻaalia i le varnisini ma se fula mo susulu.

Afiafi afiafi

O se filifiliga sili lea mo se laulu po nei fulufulu mo teine ​​e manaʻo e faamamafaina o latou foliga foliga ma tuua o latou muaulu ma alafau matala atoa. Lauulu sitaili pin-luga e tatau ona amata i le pa. Usu lelei ma tuʻu i totonu ole vao. A leai se pa, filifili se faʻaputuga i tafatafa o foliga ma fai se curl mai ai ma faʻamaʻi foʻi, faʻataʻitaʻi ai le pa. Fulufulu le lauulu i le pale ma malupuipuia i lauulu. I luga o le occipital area, e mafai ona nonoa le siʻusiʻu, na e sasaina muamua ma faʻanusisi i le varnish. Ma milimili i totonu o se atigi malu. Faʻalelei mea uma i faʻamaʻi ma faʻaaoga se pupula-pupula.

A e faʻataʻitaʻi ma le pin-up sitaili, o le a e faʻamamafaina lou amataga ma lou mafaufau lelei. Aua neʻi galo e faʻaopoopo le ata i ni lanu pupula, fulufulu ma isi mea faʻapipiʻi, ona e lalelei ai lea ma le laʻei manaia.

Uluai pine luga

O laʻei lauulu foliga na sili ona lalelei, na latou maua mea uma: o se aofaʻi tele, ma se faaputuga manaia, ma flirty curls, ma teuteu lelei.

Na tautau faʻatasi ma faʻamau i luga o le muaulu, ma fai ai maʻai faʻatasi, ma se mea manaia i luga o le ulu. Na matala foliga, naʻo ni mea laiti na pa'ū i lalo ifo o le muaulu. O tamai laulu na toso mai tua i tua o taliga ma faʻamautu ma lauulu, ina ia latou le ufiufi atoa.

O le isi filifiliga mo pulu o le tuueseesega i ni vaega tutusa se lua, e tofu uma ma toe fusifusi e pei o se paʻu. O vaega uma e lua o le auvae sa matua tutusa lelei ma faʻataʻamilomilo agai i le ogatotonu o le muaulu.

O lauulu i le pine-luga itu sa faatagaina i eseese uumi, ma e oo lava i le uumi uluulu sa faʻafeiloaʻi i lena itu. Na latou fia faatasi i galu malolosi e tafe saoloto i tauau. O isi taimi sa vaeluaina i ni vaega se lua, o lea na faʻataʻalili ai uila i luga o tauau uma, ma o nisi taimi sa naʻo le tasi tauau na ave i ai.

Pupula polka dots, afifi i se auala faapitoa faataamilo i le ulu, e manatu o se faatusa o le pine-i luga itu. E tatau ona tuu le node i luga o le ulu ina ia mafai ona iloa. Nonoa ni faʻailoga mo lenei sitaili atoa o le tusiata. E tatau ona feosofi i lalo ma le fiafia ia manatu, ae aua le faʻaseʻe faʻaseʻe i lalo, aʻo le nonoa e tatau ona mama, ma laiti.

O se sikafu faapena e le gata e teuteu, ae le taofiofiina foi le laulu ina ia aua neʻi faalavelavea pe le o se mea lelei. Ona mafai ai lea ona e faʻaalia se susulu manaia ma leai se sao, aua e leai se mea e ufiufi ai foliga.

O 'auvae sa fusi e le gata i se taʻavale faasee, ae o se mea manaia foi. Sa matou taumafai ia maua se kilia i le vilivae ina ia mafai ona iloa atu atoa. O le mea moni, a aunoa ma le tele o lauulu sapalai poʻo isi faʻapipiʻi foai, o sea curl o le a le umi se umi.

E masani lava, o lau-luga lauulu foliga kopiina le sitaili o le fagafulu, ina ua lauiloa sitaili faasee maualuga i luga o le ulu. O lenei sitaili na taʻua o Victory Rolls. O sikola lapopoa na siitia mai i luga o le pito i luga o le fusi ma nonoa i fulufulu ulu, ae o isi mea na totoe ai galugalu faʻaeteete ma faʻateʻe. O nisi taimi na faia ai se faasee mai le tua lauulu i tua o le ulu.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamoe mo lapisi.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Sifi nei

O laʻei o nei sitaili i lenei sitaili e faigata tele, latou te manaʻomia muamua curling curls, ma e manaʻomia foi se umi sitaili. O le mea lea, mo olaga i aso uma, o lenei filifiliga e le talafeagai tele. Ae mo le toe feiloaiga pe mo se savaliga i le faaiuga o le vaiaso, pin-up e matua talafeagai.

Lenei faatonuga ua mafai ona faateia. Afai e masani ona e ofuina le lulu lauulu, ona faafetai lea i le curl ma le voluma, e mafai ona e maofa i isi. O le a latou fiafia e vaʻai ia te oe i se tulaga le masani ai.

Pin-up e mafai ona faʻataʻitaʻia uma atoatoa ma vaʻaia. O le a e te faʻaeteete lelei ma faʻatautuina se tasi o laei masani i lenei itu, pe na ona e faia ai se mea matagofie mai le pu e faʻamanatu ai ia te oe se pine-luga.

Faia o le Lola Manumalo

O le laʻei lauulu e amata i le fausiaina o curls e mafai ona faʻataʻutaʻu pe o luga o curlers poʻo le fesoasoani o le curling iron. I le isi itu, ave se vaega e aofia ai itu ma pito i luga. Sii, selu ma faʻapuna le varnish base. O pito e amata faʻamau i se mama, tuʻu i lalo ma lalo ifo i le ulu, ona nonoa lea i ni pine. Faʻamau naʻo le pito i lalo ole faasee ina ia oso lona pito i luga e aunoa ma le faalavelaveina luga aʻe o lou ulu. Faʻaleleia le pito i fafo o le faaseʻe ina ia leai se lauulu e puta, faʻaaoga faʻalelei. I le isi itu, toe fai laasaga lava e tasi, faʻatasi ai ma le auga o faʻatusatusaga, ina ia mafai ai e aliʻi e lua ona faʻataʻitaʻi "vaʻai le tasi i le isi". Afifi le faasee ile itu mai le itu i fafo ile ogatotonu ole ulu. Faapipii le vaega o totoe o le lauulu i ou tamatamailima, tuu atu ia i latou le tele o le tele pe a mafai.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina le lauulu i se mea e fesoasoani ai i le itu o le pine-luga: o se fusi lautele ma polka dots poʻo se fugalaʻau tele.

Faia o le Bumper Bang

Bumper Bang o se vaega o paʻu, lea o loʻo afifiina i se solo faasee faʻatasi ai ma se kiliva i luga aʻe o le muaulu. Lea o se tuʻufaʻatasia lea o le pine-luga ata, lea e aofia uma ai faasee ma curls.

Talu ai o le mea autu o lenei laʻei lauulu o mea tautau, matou te faʻalogo atili i ai.E taua tele le auvae e mafiafia ma lava lapoa, faʻasolo ai loa le faaseʻe atoatoa i ai. I le amataga, matou te aoina uma le 'au i le tasi fasi, faʻaogaina le sooupu i ai ma faʻataʻapeina i luga o se mea faʻapitoa, fausia se lio - o se ituaiga o talo mai pulu. Faʻapipiʻi pito i luga o lauulu, taumafai e nana le lagolago faasee i le tele e mafai ai i tua o lauulu. Curl le vaega o totoe o lou lauulu i curling iron po curlers.

Teuteu le laulu ole laulu ile sikafu i luga ole itu, nonoa mai le pito i lalo: o pito o le sikafu e tatau ona nonoa i le pito i luga, luga o le pale. Sau lelei le sikafu i luga o le ulu ina ia aua neʻi suia lona tulaga, e le lelea ese e le matagi.

Faia o se Marilyn Monroe Hairstyle

O le a manatua e le lalolagi i lenei teine ​​faia pese ma tagata pese, o se tamaitai sili ona aulelei ma sexy. E toatele e saili ia faataʻitaʻi ia te ia e oʻo mai lava i le taimi nei, ma o lona lauulu laʻau e faʻaosofia foi le au-tusiata. Faʻafefea ona toe fai i nei ea galu e faʻaalu ou foliga matagofie?

I le amataga, e tatau ona e saunia lou lauulu mo teuga - faʻanumia ia i se mea faigaluega faʻapitoa. Vavae ia i latou i le itu loloto o lo o vaeluaina, faasino ia 'au i le itu sao ma vaevaeina i ni vaega se lua. Ua tofu i latou i le curling iron, afifi i totonu o le faaseʻe ma malupuipuia ma se kilipa. Mulimuli i sitepu tutusa ma pito i luga e lua manoa. I le iʻuga, o ou manoa uma lava e tatau ona foliga i se auala tutusa: se faaseʻega o solo, faʻamautu ma se kilipa. Faapapa le lauulu i se fusi faʻapipiʻi ina ia lauulu "manatua" lona tulaga, ma tatala i tua mai le maopopo. Faasalalau i ou tamatamailima, tuu i latou le tele ma faatonu i latou i le itu saʻo. Tuu le mea i lalo mai le pito i luga, uu i luga ma le faʻataʻoto i luga. Faalu faatasi ma sausau ma varnish. Le isi, ma se pulumu, fai le vaega autu o lenei hairstyle - se curl i le muaulu. E tatau ona maualuga lona aʻai ma paʻu aulelei mai lona muaulu, ona toe vela aʻe lea. Faʻamau le curl i le pito i luga o le fulufulu ina ia aua le gaoioi.

Ina ia foaʻi i le laulu le faʻaaogaina o foliga, tipi 'ie i le isi itu i le ulu ma faʻalelei i lauulu.

Fetu nei onapo i le itu a pine-luga

O lenei sitaili e faʻavavau, aua e masani ona lauiloa ma faigofie tamaʻitaʻi e valea i tamaʻi pupula i ata ma e masani ona faʻataʻitaʻia. I le faʻaaliga pisinisi, o le pine-luga faatonuga sa i luga o le pito o le galu, ma tele tele fetu ia sili atu i le tasi taimi taumafai i luga o foliga tutusa. Ma o nisi fetu e leʻi sau mai lenei sitaili.

Dita Von Teese

O le moni pin-up faʻailoga, o le tino mai o lenei faiga, le inimitable Dita, foliga mai e nofo i lenei ata. O lona lauulu e masani lava ona folasia i galu vaivai, tafe ifo i lalo o tauau. O lauulu uma e folasia lelei. Dita o se pine-luga faʻataʻitaʻiga, ma afai e te manaʻo e aʻoaʻo e uiga i lenei sitaili i se auala faaonapo nei, faamemelo i ai. I ana lava upu, na te le tuua lava le fale e aunoa ma le teuteuina ma teuga, aua e taumafai lava e vaai sili ona lelei i aso uma.

Christina Aguilera

O se ata ua maeʻa ma le malosi o lona leo sa ia uia nisi o laasaga eseese o lona atinaʻeina, ma o le taimi na pito sili ona lavea ai o le faataʻitaʻi lea o le pine-up. Na ia faataatia lona lauulu sinasina i se laulu e pei o Marilyn Monroe, kopiina i se auiliiliga sili.

Katy Perry

Le susulu pese pese e masani ona aliali i konaseti ma sauniga i le faʻatonuga o le pin-up. O ana bangs e faia i le faiga a Marilyn Monroe poʻo le bumper bang. O lona lauulu e ufiufi i uumi, malulu malo. Ina ia faʻaopoopo le ata, faʻaaoga e le pese pese mea faʻapitoa i lenei itu.

Gwen Stefani

O se pese pupula, e masani ona faʻamaoni i moli lanumumu lanumumu i ona laugutu ma lauulu luga o lona lauulu, e masani lava ona suia lona laulu. E fiafia o ia i le retro sitaili, pei foi ona mafai ona faʻamasinoina i le tele o ana ata i lea itu. E masani ona mimilo lona lauulu i flirty rollers po o curls, o se mea masani mo le pin-ups. E tutusa lava lauulu i le tuʻufaʻatasiga ma le susulu o le lalelei e matua lelei lava mo se uluulu e fiafia e faʻaaogaina.

Natasha Koroleva Fua

O tatou Natasha e leʻo mamao foi i tua i Sisifo.O isi taimi i luga o lona ulu tatou vaaia vaʻaia, curls ma curls, uiga o le pine-i luga itu. E sii i luga le pese o le pese pese, o se tasi vaega o le paʻu i lalo i lona muaulu, pei o le agaga o le pin-up.

O lea la, o le pin-up style o le itu lea o le faaiuga o le vaiaso pe aso malolo. Lenei avanoa avanoa e faʻateʻi ai uo i le tiaʻi ona suia o le ata mo le itiiti ifo ma le tasi aso. Afai e te misia le pupula, ua fiu i le efuefu o aso uma o le olaga, avea oe ma teine ​​i le itu o le pin-luga!

Faʻafefea ona fai se sitaili laulu mo se faʻaipoipoga i luga o le faʻavae o le pipiʻi laʻau "bob": vaega 1 http://www.howcast.com/videos/508151-short-bob-hairstyle-for-wedding-part-1-short-hairstyles/ I lenei ata pueata. faitau atili

Fulufulu o alii ma ni mea taugata

O sitaili sitaili faʻalelei ma loka tapuni matagofie faʻatupuina e masani lava ona mafua ai le tele o le agamalu mo tagata o le isi itupa. . faitau atili

Lauulu laulu lauulu mo lauulu feololo

O se tasi o saʻiliga sili atu ona sailia, 'ua leiloa foi, o loʻo ua iloaina o se pulu faʻapipiʻi. E talitonuina lena. faitau atili

Fulufulu i le aʻoga mo aso uma

Tamaiti e vaevaeina i ni ituaiga se lua: i latou e foliga lelava i le taeao ma foliga mai e momoe matala. faitau atili

Lauulu

Mo sui o le tamaʻitaʻi vaega o le faitau aofaʻi o tagata, o le laulu o lauulu e le na o se avanoa e faʻaleleia ai se ulu o le lauulu, ae faapena foi. faitau atili

Vitio - faʻafefea ona fai Styles manumalo

O le faia o pupuni ma ou lima e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua. Oe e manaʻomia se numera o lauulu, curling tongs, fulufulu sulu ma selu.

Muamua sitepu. Tatou amata i le vaevaeina o le lauulu i ni vaega tutusa se lua ma se vavaeeseina ma vavaeeseina 'au. Ua matou tutuʻi i le au faʻapipiʻi ina ia toe foʻi mai i lona faʻatuina mulimuli ane.

Laasaga Lua I tua atu o le 'au faʻapipiʻi matou te faia ni vavaega se lua tutusa, faʻeseesea o se lautele faatafafa sone i luga o le pale. Na matou tutuʻi ia te ia i le fulufulu manu.

Laasaga Tolu Tatou ave le lapoa lapoa uʻamea curling ma amata amata ona faʻamutaina lautele ni uʻamea. A maeʻaeʻa uma le laulu, alu i le palealii. Aveese le lauulu. Matou te faia se faaputuga ma mimilo ma le faaeteete manoa i luga o le pale i le itu mai le foliga.

Laasaga Fa Na matou tuuina le pu. Ma lenei, oe manaʻomia se curling iron. Ua matou faʻatautivaina pito o le au i faʻanana uʻu, ma liliu i totonu. Tuu le selu atoa ile selu lelei. Fagu ma varnish.

Laasaga Lima Matou te tatalaina faʻafilemu le ulu i luga o le ulu i ou tamatamailima ma faʻalelei ia i se pulumu. Ma le isi, tatou talepe le lauulu vaeluaina i ni vaega tutusa e lua ma mai le vaeluaina i le taumatau ma le itu tauagavale, filifili se tasi lautele o lauulu (tusi se laina mai le vaeluaina i le taliga). O faʻavae ia o le a matou fausia ai le manumalo o taʻavale. Matou te ea i luga loka uma, fai le faaputuga, vali vali ma ufiufi ufiufi mafiafia ma se uila uʻamea. Matou te aoina mai se curl i le itu taumatau ma le itu tauagavale i se ringlet, mimilo i se tamatamailima. O mea le vaaia e mafai ona faʻamau ai i itu uma e lua o le ulu.

O lenei e mafai ona faʻapaʻia lau laulu lelei i le varnish ma amata vali!

Faʻamau i luga o laei - foliga lalelei ma le fafine e tuaoi i le lototele ma le luʻi!

Pin-Up Hairstyles: Toe Manaia

Pei ona tatou manatua uma, o le masani e faʻataʻamilosaga, ma mea fou uma e faʻagaloina tuai. O le faiga mo lauulu lauulu foliga toe foi mai i lea taimi, ma e taua tele le matauina pin-up hairstyles - tulaga ese i o latou matagofie ma alofa tunoa.

O laupepa ulu-luga na lauiloa lava ile 30s ole seneturi talu ai. O na maualuga sitaili ma le tele o mafiafia na tele sona aafiaga i faiga masani, ma o lenei ua toe fiafia tele i mea lelei uma ma uiga ese e liliu ai o latou mata i nei faaiuga.

O le a le lauulu-luga lauulu?

  • Lelei teuteuina lauulu
  • Nonoa
  • Fulufulu
  • Galu lemu
  • Meafaigaluega - pulupulu, fusi ulu, fulufulu lauulu

E i ai le tele o filifiliga mo lauulu i le sitaili o le pin-up, ae sili aemaise e tatau ona faʻapupula i faʻailoga ma aunoa bangs. O le mea moni, o le milo mimilo o le a faʻaopopoina ai se faʻatosina retro lagona i le ata, ae oe mafai alu atu i le isi auala, tuʻu ese le pito i luga ma mimilo ai i totonu o le faasee, pe na ona faʻataʻoto ia ma galu faʻataʻutaʻu i lona itu.

Pin Up Hairstyles laititi

O pulu puʻupuʻu, o le mea moni, e itiiti lava avanoa e maua ai, ae o le pin-up hairstyles ma latou foliga foliga le manaia.

O le lelei iinei o le fausiaina o se laulu ile laulu pupuʻu e tele se taimi laʻititi nai lo isi mataupu muamua, ma o le taulaiga autu e tatau ona i luga o vali ma mea teuteu.

Lauulu-Up Hairstyle

E le lava le fatuina o se laulu i lenei sitaili - e taua tele vaega uma o le ata e fetaui lelei ma le tasi ma le isi. E masani lava o lenei ata e aofia ai:

  • Matagofie mata
  • O ofu lavalava - laʻei i pi, pusa pulou, faʻapaʻu mai ofu i le tulivae.
  • Avanoa faʻaopopo i lenei sitaili.

E taua tele pe a fatuina se faʻatusa e maua ai le maualuga o le lagona o faʻatatauga - e faigofie tele le soona fai i luga, ma le pine-luga e le faʻatagaina amioga matagā ma le soona faʻavalevale.

2018 Retro Pin Up Hairstyles 30 ata i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga

Pin-up faiga - susulu, malosi, sexy. O se teine ​​i lenei retro foliga a leai o le a tuua aunoa ma le gauai. O le lauulu i luga o lauulu e matua le mafai lava ona iloa pe le mautonu ma isi. Malulu malulu, taamilomilo o uumi mafiafia, o taimi uma e faʻataʻamilomilo ai ma faʻalelei mea teuteu: sikafu, bandana, lipine, fugalaʻau - o mea uma nei o pin-up vaega e leai se lauulu e mafai ona faia e aunoa ma.

E toetoe lava o tagata uma lava e mafai ona maua se ulu-luga lauulu, e tusa lava pe mo le pulu lauulu i ai ni filifiliga manaia. O le mea taua o le tuʻufaʻatasia lelei i ofu, faia i luga, mea e faʻaaoga. O le pine-luga faiga e tumu i coquetry. Laei sitaili - faatosina, fouvale foliga.

Fusi luga lauulu mo lauulu pupuu

O le tele o pin-up hairstyles fautua atu se lava le umi o le lauulu. Ae o tagata e umi laʻau tipi iinei e iai se mea e faʻalogo i ai. O puʻeleʻele lauulu puʻeata e aoga tele mo le matagofie o faʻatautuina ou 'auʻau ma ia laʻau ma nonoa se laʻei manaia i luga o lou ulu, pe suiina o se pulou lalelei.

E mafai foʻi ona mulimuli i le faʻataʻitaʻiga a Merlin Monroe ma ana faleʻoloa.

Fusi i luga lauulu mo lauulu umi

Medium-long curls mafai ona piki i luga pe tuua le tatalaina i le na o le mimilo. I le lautele, i pin-up hairstyles, o le uumi ma le lanu o le lauulu e le taua tele e pei o le manino o foliga o le lauulu ma le loloto o le lanu.

E leai se tasi o faʻapipiʻi e le mafai ona faia e aunoa ma le curling uʻamea ma le varnish. O le faia o se pine-luga lauulu i luga o lauulu laʻititi lauulu e moni lava.

O le mea autu o le aua le vavevave, mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma aua le fefe e fai au oe lava fetuunaiga.

  • Oe manaʻo e selu lelei lou lauulu
  • Faapipiiina ma varnish
  • Vavaeese ia bangs
  • Faia se paga o mama mai loka o 'au faʻapipiʻi i le fesoasoani o se uʻamea faʻapipiʻi ma taoto faʻaeteete
  • Nonoa se sikafu i le pito i luga,
  • O pito o le laulu e mafai ona mimilo ese mai ia te oe,
  • Toe fai mea uma ma varnish.
  • Tatou mimiloina uʻu ma se uʻamea faʻataʻavale foliga o faʻaau mo tatou lava,
  • I le tulaga lava lea e tasi matou te faia ai le pu, oe mafai ona tutusa, ae e mafai ona e faʻaopopoina atili le faʻaoso atu e ala i le faʻasolosolo i ona itu,
  • Matou te faʻaleleiina ile varnish.

O se fesoasoani, o se tele fugalaau o le a talafeagai iinei.

Mo aso masani pin-up sitaili, e mafai ona faʻaaoga le masani masani. O le mea autu iinei o le faʻatulagaina lelei lea o patini ma piki se pupula o fusi.

Fusi i luga lauulu mo lauulu umi

Mo le laulu uumi, o le pin-up styling filifiliga o le sili ona ma o le foliga e matua mataina. Talu ai o le uʻumiʻu uʻumiʻu o latou lava e aulelei ma matagofie. Mo savaliga masani i aso uma, o le faʻamau, fusi, atigipusa e fetaui lelei. I le pin-up style, o nei lauiloa lauiloa faigofie lauulu e faia faapitoa i luga o laʻau lauulu ma nonoa ma se sikafu po o se bandana.

O le pine-luga sitaili masani lava e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma curls, curls mai le aofa ona vaega autu.

Manatu lelei foliga

O lenei mea lauulu lauulu e lelei mo tagata e ana le laulu lauulu. Latou te manaʻomia lava le aoina o se siʻusiʻu maualuga ma faʻatulaga matagofie le 'au i paipa. Ae oi latou e masani lava ua laulu o loʻo faʻatali pea mo le faʻagasologa o le mimilo uma o uʻu.

E le afaina le faaputuga o galu malulu pe malu moega. Ioe, i so o se tulaga, o se sitaili ei ai foliga sili ona faatosina. O lenei lauulu-luga lauulu laʻititi e lelei mo taimi faʻapitoa ma e taua tele i ofu o le afiafi.

Laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga i le ala e fai ai se mea manaia pin-up styling mo lauulu umi

Lisi - o le mea autu i luga o le pin-luga sitaili. Matou te aʻoaʻoina le mimilo o taamilosaga faʻatasi ai ma le vitio master vasega, ma lau pine-i luga sitaili o le a le mafai ona taofia.

O le pin-up hairstyles e matua lautele lelei. E talafeagai tele mo aso uma ma mo se aso faʻapitoa. Ua lava lava le faʻamau o le faia o ni filifiliga ma na o le suia o mea e maua ai - o le gauai a isi ma le naunautai foliga o le isi itupa e mautinoa.

Lauulu i luga ma Pop-Art laulu mo lauulu uumi ma pupuu. Faʻafefea ona fai se pin-up hairstyle ma se sikafu, bandana?

Pin-up ma pop art style i laei foliga na aliali mai ile 30s o le seneturi talu ai. Maofa, amataga, matagofie, feusuaʻiga ma tamaʻitaʻi - o mea uma ia o le Pin-Up ma le Pop-Art.

O le pin-up style i laei foliga na aliali mai ile 30s ile USA. Ona sosolo ai lea o lenei galu o lauulu laʻei faʻalelei ma le manaia e sosolo i isi atunuʻu. Pop art faaali 20 tausaga mulimuli ane (i le 50s) i Egelani, ma o le taimi nei na avea ai lea ituaiga ma lauiloa i Amerika.

I le ogatotonu o le senituri 20, o mea matagofie a le Iunaite Setete o Amerika na faateʻia ai alii i la latou laei eseʻese - Pin-Up ma Pop-Art, lea o loʻo maua nei i luga o fashionistas i atunuu eseese o le lalolagi.

  • O le pine-luga e le naʻo le laulu fulufulu. O lenei laʻulu e teuteuina lelei ile laulu e matagofie. O sitaili matagofie e faʻaopopo ai le tamaʻitaʻi ma feusuaiga
  • Fugalaau, faaputuga, teuteuina i se peli, sikafu, lauulu malamalama, poʻo se fugalaʻau - o nei mea uma faʻailoga o le Pin-Up. O le sili lauiloa foliga o lenei lauulu lauulu o le laulu-umi lauulu, faataatia i foliga o lapoʻa, malu galu pe i le foliga o se faasee
  • I se isi ata - pop art, susulu auiliiliga e tatau ona iai, ae le o ni mama ia poʻo le mumu lipstick, pei o le ata o le Pin-up. O fulufulu mata i lanu lanu: piniki, 'amu, mumu, lanumoana ma isi o foliga e leʻi fuafuaina e tosina mai ai
  • Stacking Pop-Art - e tui maualuga ma fulufulu. Afai e selu le laulu laʻau, ona tatau lea ona paʻepaʻe paepae, piniki ma e samasama foi

Faʻafefea ona fai sitaili manaia pin-up pe pop art hairstyles ma aua le alu mamao tele ma lanu susulu? Faʻafefea ona fai le sitaili, mulimulitaʻi i nei tulaga uiga ese o le ogatotonu o 20th senituri?

Fusi i luga lauulu mo lauulu umi: ata

Pin-Up style teine ​​o se alofa tunoa, mischievous ma sensual. I lenei tulaga, e le talafeagai e sui lau amio, fai se lauulu lauulu, fatuina ni moli lemu ma se faaputuga malamalama.

O lenei sitaili e le faʻatagaina amioga masoa ma faʻatupu vevesi - uma i le fuafua lelei. O le pin-up hairstyle mo le laulu uumi na laeiina e le tele o ata tifaga ata, ma o tagata lauiloa o loʻo taumafai e faʻataʻitaʻia foliga masani o le taimi. Lenei o se pine-luga ata ata o laulu - matagofie ma fafine:

Lelei lauulu mo se pati pe mo se savaliga ma uo teine ​​- malie ma tulaga ese.

Fusi i luga lauulu mo lauulu umi: ata

O sitaili lauulu na alofagia e teine ​​teine ​​a le nuʻu i 50s. O se fafine e tatau ona vaai i le 100% taimi uma ma soʻo se mea!

Lauulu-luga lauulu mo lauulu umi

Aulelei, mālie ma tamaʻitaʻi - o se sitaili o se ata o tamaʻitaʻi e mautinoa lava e atagia i soʻo se tamaloa.

Fusi i luga lauulu: ata

Se faʻataʻitaʻiga o foliga vaʻaia i le afiafi ma le Pin-up hairstyles. Mumu lipstick, tetele tautaliga foi o Pin-Up sitaili.

Lauulu mo le afiafi i le sitaili o le Pin-up mo le uumi lauulu: ata

Ua ausiaina se ata iloga o lenei siata ona o le Pin-Up hairstyles, mumu lipstick ma tautaliga mataga. Foliga matagofie ma mamanuina lelei lauulu talanoa e uiga i se tamaitai teu teuteuina lelei.

Pin Up Lauulu

E seasea ona e vaʻaia ni lalelei i se laʻei lauulu i luga o le auala i nei aso, ae mo le faia o se laʻau i le retro-style, o se sitaili talafeagai lea.

Pin-up uumi lauulu lauulu mo pati pati

Fusi i luga lauulu mo lauulu pupuu: ata

E pei ona taʻua i luga, o le Pin-Up e faigofie ona fai ile lauulu umi. Ae mo pulu puʻupuʻu, o aulelei e faʻatautaia ona taumafai i lenei sitaili. E oo foi ia Marilyn Monroe e leʻi suia lenei sitaili i lona taimi.

Aulelei Pin-up Hairstyles mo Pulu Laulu - Ata:

Ua iloa foliga leaga o le teine ​​i ona foliga. O se sikafu sa nonoa i luga o le ulu, e tautala i lona soʻotaga maaleale, o le mea taua o le ata e le tatau ona leaga.

Fusi i luga lauulu mo lauulu pupuu: ata

Aulelei matagofie i le pin-up lauulu - manaia ma manaia.

Fusi i luga lauulu mo lauulu pupuu

O le laei ua faamamafaina lelei atoatoa foliga foliga ma matagofie foliga. O na lipine susulu e fetaui mo mata lanumoana, ae le o mumu, ae o le kapeti lanu.

Fusi i luga lauulu mo pulu uliuli puupuu: ata

O fulufulu-luga lauulu na fai lava e tagata. E ui lava i lo matou taimi e mafai ona e feiloaʻi ma tamaʻi laʻei.

Pin-up lauulu mo lauulu puupuu i alii

Foliga i luga o lauulu ma se sikafu

Mai ata o loʻo i luga, e mafai ona e vaʻaia e faʻapea e le gata i le laulu o le Pin-Up hairls faatasi ai, ae o loʻo lalagaina foi laʻau e faʻaaoga i le fulufulu mamoe. Maea lauulu ua teuteuina i se sikafu.

Foliga i luga o lauulu ma se sikafu

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻatinoina o se Pin-up hairstyle ma se sikafu:

  • Vaevae le lauulu i ni manoa mai le muaulu i le pale (o le lautele o le tasi fasi e 5-7 cm)
  • Aoina ia laʻau na maua mai i se fusi, ia mimilo i latou i fusi ma toe faʻasaʻo ma se lauulu lauulu
  • Ao mai lau o totoe i le solofanua i le pito i tua o le ulu. A e faʻatuina le siʻusiʻu i se vaega faʻaʻofu, aua le toso ese le lauulu atoa mai le ofuvae i le fusi mulimuli, ae naʻo le afa. Ufiufi le matasele na mafua mai i lenei faʻatautaia i le itu o le fusi e fai se fusi. Lokaina ma le le vaʻaia
  • Faʻamatagataga ese manoa sa faʻamausau i le pito i luga ma ufiufi i se uila uʻu. Fai curls i le foliga o se faaseega. Faʻapipiʻi i latou i mea e le vaʻaia, ma sipela i luga o faʻaseʻe ma varnish
  • O lenei ave se sikafu, tuʻu i lalo o le vaega pito i lalo o le ulu, ma nonoa pito i le pale po o le itu - o se Pin-Up hairstyle ua sauni

Faʻafefea ona fai lenei laʻei lauulu e mafai ona vaʻaia manino i lenei vitio. Na sau le teine ​​ma se faigofie ma manaia le faʻaaliga o se pin-up hairstyle.

Vitio: Lauulu lauulu mo lauulu pupuu)

O le isi filifiliga o le faʻafefea ona fai se sitaili sitaili luga luga ma se sikafu.

Faʻafefea ona nonoa se pine-luga sikafu?

Mo le mauaina o se foliga faʻamalosi tino ma sili atu fememeaʻi, o mea lalelei o le vaitau o le 50 na fusifusia se faʻailoga i le tuʻufaʻatasia ma le Pin-Up hairstyle. Na iloa lelei ma muamua. I le taimi lava e tasi, e tofu lava tagata uma ma ni pulupulu eseese, ma e tofu teineiti ma le fusi faʻapipiʻi i lana lava auala.

Faʻafefea ona nonoa se pine-luga sikafu? O le sikafu e mafai ona gagau faʻapena ina ia mafai ai ona aliali se lipine laititi o loʻo i foliga o se rimoni, poʻo isi foʻi itu, ia fofola, faʻapipiʻi lou ulu, nonoa mai le luga poʻo le itu.

Matamata pe faʻafefea ona faia e le teine ​​i le vitio.

Vitio: Faʻafefea ona nonoa se sikafu i le pin-up poʻo faʻaleleia faiga? | DIY # 1

| DIY # 1

Bandana o se tuʻufaʻatasia faʻatasi o matagofie matagofie o aso nei. Ma ai, e faigofie lava ona fausiaina se laulu-luga lauulu. O le a liliuina matagofie ma muamua. I se laʻei lauulu, alu ma le lototele i le kalapu mo se afiafi o le afiafi, pe auai foi i le toe tauvaga tauvaga pe na o le maofa i au uo.

Faʻafefea ona fai ose laulu foliga ma se fusi?

Faʻafefea ona fai ose laulu foliga ma se fusi? Faamaea nei laasaga:

  • Faapipii i luga lauulu e faaaoga soo se metotia o lo o faamatalaina i luga.
  • O le fusi e mafai ona faʻapipiʻi i le foliga o se rim poʻo le faʻasaʻo e ala i le faia o se tafatolu
  • Toso lenei mea fesoasoani i lalo ole pito i lalo o lou ulu ma nonoa i le pale poʻo le itu. Folafola pito, ma fai lelei le lauulu i le fulufulu lauulu

I le ata na sosoʻo mai, sa faia e le teine ​​le pin-up hairstyle mo pulu pupuʻu ma se fusi.

Vitio: Lauulu laʻasaga ma se sikafu mo lauulu pupuu Retro Bandana lauulu

O le sitaili, na faia i le vaitau o le 50, o loʻo aliali mai i aso nei ma faʻaulu malamalama i luga o catwalk fashion ma e oʻo lava i magaala o atunuʻu 'eseʻese o le lalolagi. Pop art style faʻaopopo le faʻaofo ma uiga eseʻese aʻe i le faʻatusa. O le mea moni lenei pa pa o poto, modernity ma le atoatoa.

Pop art style i lauulu mo lauulu uumi ma pupuu - ata:

O ia faʻatusa e tele lava o loʻo taumafai i ai talavou o loʻo tau sailia na o latou lava i le olaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei sitaili, e mafai ona latou faʻailoaina mai o latou o se tagata tulaga ese ma manaia.

Style Pop art i lauulu mo lauulu uumi ma pupuu: ata

Matua maualuga maualuga fulufulu e le mafai ona matauina. Ae, ona o le sitaili o Pop Art ua mamanuina ina ia mautinoa se tagata e masani ona pupula.

Style Pop Art i lauulu mo lauulu umi: ata

Matauina maualuga o lanu eseese i luga o le uliuli lauulu foliga sili atu. O se ata foliga ofo ma teisi mai.

Style Pop Art i lauulu mo lauulu pupuu: ata

O le laulu e faia i le taofiofia o sitaili, ae o lo o faʻasino atu i le Pop Art style ma lona tuʻusaʻo ma foliga le talafeagai.

Pop art style i lauulu mo lauulu uumi ma pupuu.

Pop art i se lauulu mo se laulu moni - suamalie, susulu ma tulaga ese!

Style Pop art i lauulu mo papaʻe ma pulu pulu: ata

O le Pop Art style e mafai ona faʻaigoaina saogalemu o le "fantasy" sitaili mo lona manatu valea e fatuina se mea e sili ona masani ma fou.

Style Pop art i lauulu mo lauulu uliuli umi: ata

Aua le fefe e ese mai tagata uma. Lenei fesoasoani le te sailia lou "highlight", ma fausia a matagofie, matagofie foliga, e oo lava mo aso uma!

Faʻafefea ona filifili se pulou luga lauulu?

Afai e i ai lou lauulu mafiafia o lauulu, ma i le taimi lava e tasi latou curl, ona o le fatufatuga o lenei mamanu e fetaui lelei mo oe. Faʻaopopo i le lauulu laʻei muamua fulufulu, mea le masani ai curls ma matagofie susulu lipine ma aufana. O 'oti ulu e toe fai le mamanu i le retro style o le onosefulu o le seneturi mulimuli o le a foliga sili atu le aoga. O le pine-luga mamanu e manaia, manaia ma e le masani ai.

O loo taʻua le sitaili i vaega ogatotonu ma uumi, o le lauulu e matua mafiafia, ma o curl e lapoʻa. Ae ui i lea, i aso nei ua teuteu ai lauulu, laʻei fulufulu mo pupuu o laʻau ua faʻaaogaina. O lenei lauulu lauulu sitaili e fetaui lelei mo le tele o teineiti, ae e le talafeagai lauulu ulu e mafai ona avea ma pau le faafitauli i nisi tulaga. E ui lava, i le manaʻo tatau, o se laʻei lauulu o le a faigofie ona faʻamalieina faʻaoga e faʻaaogaina masini masani i le ituaiga o uʻamea ma faʻataʻutaʻu uʻamea.

Valivali i le tulaga o ia ituaiga laei e matua le taua lava, e tutusa lelei i blondes, brunettes, brown-hair-hair women ma mumu laulu teine. O se faʻailoga vaʻaia o le sitaili o se umi foʻi, faʻalauiloaina pito, lea e masani ona mimilo i le faʻatusa o se paipa. E masani ona i ai ni lauʻeleʻele ua le atoa ai le pito.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo le amataga ma le masani ai i ou foliga, ona e mafai lea ona faʻaogaina metotia nei i lau laʻei

  1. O ou laei o ofu e tatau ona puleaina e susulu ma e le masani ai lolomi ma mamanu. Peas, se pa, o se fasi, se ata o fugalaʻau e sili ona fetaui lelei.
  2. O paolo e sili atu le filifilia piki le lanumoana, samasama ma le mumu.
  3. Mai le ie puipui, e sili atu le faʻamuamua i ituaiga ofu ma laei o loʻo i ai le maualuga maualuga o le puimanava. Faʻaaoga korsetiti matau, faʻaalia, tatala matala poʻo ofu e tusa ma le ituaiga mataupu.
  4. O se mea taua pe a ofuina le Pin-Up hairstyles o fusi, ofuvae ma totini.
  5. O seevae e tatau ona iai i taimi uma i luga ole mulivae, stilettos poʻo luga o se mea maualuga. Louboutins o se lelei filifiliga.
  6. O laupepa uliuli laʻititi lapoʻa, o lanu eseese o aufana, lipine, fusi, fusi ma faʻamau laʻitiiti e faʻaaoga e avea ma se faʻaopopoga i le lauulu laʻau.
  7. Faaaoga lanu susulu o vali, mumu lipstick, maualuga-lelei manicure, lapoa, uumi mata ma ufanafana i luga o mata.

Faaputuputu i le itu o Pin Up

I le fasefulu tausaga o le seneturi talu ai, e toatele tamaitai lauiloa na aliali mai faapitoa i le tele o mekasini, e faʻapipiʻi i pepa faʻapipiʻi, faʻaogaina laʻau lauulu i lenei sitaili.

Le sili ona aoga fofo fulufulu, e tusa ai ma a tatou faitau tusi, o le tulagaese Hair MegaSpray spray.Tarichologists ma saienitisi iloa i le lalolagi atoa sa i ai le lima i lona foafoaga.O le vailaʻau masani o le fulufulu e faʻatagaina ona faʻaaogaina mo ituaiga uma o lauulu. O le oloa e faʻamaonia. Faaeteete i mea pepelo.

I le tautala ai i lenei mea, e tatau ona e vave manatua le taʻutaʻua ata feusuaʻi o Marilyn Monroe, Betty Gable, Rita Hayworth ma le tele o isi aulelei o lena ofoofogia taimi. Ae ui i lea, o se sitaili tutusa e lauiloa i aso nei. Teine i lenei sitaili e masani ona vaaia luga o aso nei kalena, pepa lautele ma musika musika.

Faʻafefea ona fai e lau lava oe i le fale?

Lenei lauulu laʻasaga ua manatu nei o se laei faʻafailauga sitaili. Ma o le mea tonu lea, ona e tosina mai ai le tele o fashionistas i le lalolagi atoa. E fetaui lelei lava i totonu o soʻo se ofu, e tusa lava poʻo a mea e manaʻo ai le tagata i lavalava. O lenei lauulu 'ulu e mafai ona ofuina uma mo aso malolo ma pati, ma e pei o se laʻei lauulu mo aso uma. Ma o le faia i le taimi lava e tasi e le faigata, e te le manaʻomia se poto masani stylist tisaini poʻo tami maʻua. Sei o tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona fai sitaili ma fulufulu i lenei sitaili.
O sea sitaili e faia faapitoa ile lauulu umi, ma vave vave ma aunoa ma le faigata.

O sea sitaili faia e pei ona taua i lalo:

  1. E amata uma lava ile faʻavaeina ole vaevaega ole itu, aua o le mea lea tatou te vavaeeseina ai ni filo e sosoʻo ile taliga taumatau.
  2. Ina ia foaʻi lou lauulu faaopoopo, faʻasolo se fulufulu lima i le aʻa.
  3. E tatau ona mimilo le filo ina ia aliali mai e le o se fusi malo, ona faʻapipiʻi ai lea i le vaega o totoe o le lauulu i le fesoasoani mai o pulou poʻo le le vaaia.
  4. I le isi itu, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se teuteuga poʻo se fugalaʻau moni i se auala e tumau ai le tele o manoa i le va ma isi vaega o le mata.
  5. Uma totoe lauulu e tatau ona mimilo teisi ma selu i tua, ona toe fai lea, vili latou faataamilo i le fugalaau i le ulu.
  6. Ae o lesi foi itu, filifili ni curls ma faapipii i le tasi itu.

Faʻafefea ona fai se pin-up fugalaʻau ma se sikafu?

Faʻaopopo i le sikafu, e mafai foi ona e faʻaaogaina se sikafu masani. I le amataga, fai se vavaega i luga o lou ulu i luga o se laina, tuueseese mea tetele i ou 'au. Ole vaega autu o filifili e tatau ona selu i tua. Gagau le sikafu poʻo le sikafu i le foliga o se lipine ma nonoa, pipiʻi lou ulu ma le faʻailoga mai itu i le itu i fusi matagofie. Faia le lauulu na e masani ai ona mimiloina se tamaʻi flagellum, fai i totonu o le tamaʻi fusi i le pito i lalo o le ulu. Faʻaaoga se selu i soʻo ma gaʻo laiti, fai ni vavae ese mai ni au meaʻai.

Tui i latou ma le tele o lauulu e le mafai ona vaaia, ina ia mafai ona iloa atu i le pito o laina o mata e le iloa e mata. O se vaʻaiga le masani ai le laulu e tuʻufaʻatasia ma se sikafu o le a mautinoa lava maofa ai au uo uma.
I le faʻaopopo i lauulu uumi, e mafai ona e faʻaogaina Pin Up curls i le tuʻufaʻatasiga ma se selu e le masani ai. Ae e te leʻi amata galue ma lauulu, e tatau ona faʻaogaina se fixing sooupu i le tulaga o gel, mousse poʻo le faʻaulu i luga o le ulu. O manoa i le muaulu ua selu i tua ma manuʻa i luga o fulufulu uʻamea mamafa. Le tutusa e tatau ona toe faia i itu. Aveʻese le curlers, ma faʻamautu ia curls maua mai i fulufulu poʻo fulufulu ulu ma le vaaia. Faaaoga se varnish luga o le lauulu. E tatau ona aoina uma ie saʻoloto i solofanua uumi. Isi isi mea, e mafai ona e siisii ​​i latou i pulou poʻo aufana.

Faʻamau i luga e faʻaaoga ai se sikafu ma ni patini i foliga o se faaseʻe

O lenei sitaili e manatu mamafa ma i le taimi e tasi matagofie. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se ofuvae fafine masani, se pulumu tele ma tamai uliuli ma masani ona ma se faʻamaʻapeʻa uʻamea uʻamea. O le sitepu muamua o le pipi lea o uʻu, fai mai ia i latou se tamai afifi i le ua.

Matou te fufuluina ia paʻu mafiafia ma se pulumu ma curl e faʻaaogaina ai se uʻamea curling. O le fausia fulufulu lauulu e faʻamautuina ma lauulu ma faʻamautu ma se varnish.Ole isi sitepu tatou te nonoa le sikafu, sisi le fusi, ma faamalo le pito ole lauulu ile va ole faasee i luga o auu ma lou oe palealii. I le faaiuga, e tatau ona e nonoa lenei sikafu i le foliga o se aufana i le tasi itu o le ulu.

O filifiliga uma o loʻo i luga e matua faigofie lava, ma o le a le faigata tele ona faia i latou i le fale, aua e moni lava soʻo se tamaititi fashionista e mafai ona faʻataʻitaʻiina i se sitaili faʻaola. Ina ia faia lau foliga foliga lelei e mafai ai, faʻaopopo se ofu talafeagai ua mamanuina i le sitaili o le onosefulu i lau laei manaia, vali ou mata, faʻaaoga laugutu susulu ma sauni e faʻaosofia isi.

Aua neʻi galo e uiga i le tulafono faavae mo le faʻatinoina o ia lauulu.

  1. Ole mea e tatau ai, o ia ituaiga lauulu e mafai ona faia faʻapitoa lava ile lelei mago ma mama lauulu.
  2. Afai e te manaʻo e maua ni voluma faʻatele ma tosina faʻapitoa, faʻaaoga se selu i tua poʻo le isi itu.
  3. Mo le faʻamalosia o le fulufulu lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina ni meafaigaluega i foliga o gel, foam poʻo le varnish.
  4. Ina ia maua ni foliga uumi ma ni mea manaia, faʻaaoga se sikailo uʻamea sili ona lelei poʻo curlers o le saʻo lelei.
  5. A fai e te filifili e faʻaaoga se sikafu poʻo se sikafu, e tatau ona e faʻapipiʻi i le ulu faʻapitoa mai le pito i lalo i luga, ma ni fusiua e fusifusia malosi i le pito i luga poʻo le itu.
  6. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tuʻufaʻatasia nei ituaiga eseese o curls, galu pei o manoa ma lauulu manaia i le tasi ma le isi.
  7. Ina ia mafai ona faʻalelei fusi o tagata i le sili e mafai ai, faʻaaoga fulufulu ma eseese lava lauulu.

Tusitala: Yu. Belyaeva

Meli-i luga sitaili fesoasoani

A fausia lauulu i lenei sili malamalama susulu, oe manaʻomia le mafaufau i ni mea taua fesoasoani.

Motugaafa 1. O lauulu e tatau ona mama ma faʻamago atoa.

Motugaafa 2. E sili atu le faigofie le faia o sitaili luga lauulu malulu.

Fautuaga 3. Ina ia faʻatumauina uila ma curls i le umi e mafai ai, faʻaaoga se faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi mousse i le mama. Ma aua nei galo e luluʻeina le faʻauma o le version ma varnish.

Fautuaga 4. O le faʻaopopoina o paʻu i le voluma o le a fesoasoani i se malamalama faaputuga.

Fautuaga 5. E tatau ona tuu i lalo se pito lautele o le sikafu, ma nonoa pito i tafatafa o le malumalu po o luga o le muaulu.

Motugaafa 6. I se tasi o na lauulu, e mafai ona e faia ma le saogalemu ni curls, se faaputuga ma se faaseʻe. Atoa saʻolotoga o faʻatinoga!

O ai lenei faiga mo?

O nei laei manaia, ma i le taimi lava e tasi o laei lava, e lelei mo i latou e fiafia e tu i fafo mai le pogisa ma lanu efuefu lapoʻa. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ofuvae ma luga o le taumafanafana, ofu talaloa faʻa-retro poʻo ofu flirty. Ae ui i lea, e mafai ona e toe faʻatino le foliga mai o le afiafi i lenei lava ituaiga susulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni curls pei Merlin Monroe.

Ituaiga o Pin-Up Hairstyles

Tele pin-up styling e avanoa naʻo matai, ae e tele filifiliga e mafai ona fai e aunoa ma le auai o se stylist. Nei o nai o latou:

  • Fusipepa lauulu
  • O se talo maualuga e teuteuina i le aufana
  • Fagota ma paʻu pepelo,
  • Faʻamaʻimau laʻau ma taʻele latalata i foliga,
  • Lauulu faavae lauulu.

Pin-up mimita siʻu

Tasi o le faigofie ma sili ona matagofie filifiliga. E mafai ona fatuina i luga o laina o soʻo se umi - i tulaga taʻitasi, o le lauulu e i ai se foliga e ese.

1. Tuu i tua mea uma. Latalata i le muaulu, filifili se loka o le mafiafia mafiafia - o le lumanaʻi pa. Ina ia le faʻalavelave ai, sefe i ai ma se togafiti.

2. Nonoa le vaega totoe o le laulu i le fusiusiu.

3. Faʻaleleia ma le faaeteete ia manoa ma se selu manifinifi.

4. Faʻapipiʻi i latou i varnesi.

5. Tuuese se tasi manifinifi manifinifi mai le siʻu.

6. Faʻamau i se uʻu faʻataʻamilomilo.

7. Matagi le atoa ato.

8. Lafo i luma ma malupuipuia i fata.

9. Faʻasolo le iʻu i tua ma selu mālie.

10. Tatala faʻailoga mai le kilipa.

11. Vaelua i le afa ma selu le pito i luga i aʻa.

12. Faʻamalie le selu ma se selu.

13. Faʻamau le au i le uʻamea uʻu faʻataʻamilomilo.

14. Tuu ni pu i le tasi itu.

15. Ma lou lima maua fua, taofi i le ogatotonu o le muaulu.

16. Nonoa lauulu i ou tamatamai lima.

17. Toso mai i latou mai le mama titi ma faʻapipiʻi i faʻamaʻi.

18.Teuteu lau laulu lauulu i se fulufulu malamalama poo se sikafu manifinifi.

19. Toe vali ma varnasi.

Aso uma pin-luga lauulu

O lenei faʻaolaina faʻalelei e atoatoa mo aso, pati pe savali i le matafaga. E fetaui lelei i luga o le laulu 'umi ma luga le uumi uumi.

O lenei faʻamalosi tino, i mea e vaʻaia i ai elemene, e mafai ona faia i le galuega.

1. Tuu i tua uma.

2. Nonoa se ie lamolemole.

3. Aua le faʻaloaloa atoa pito, ae fai se matasele.

4. Faʻalauteleina i lou toso lima.

5. Ia faataga mai ou lima e fai ai se faasee.

6. Tui i le ulu le vaai i le ulu.

7. Lilo pito o le siusiu i totonu o se tui puipui ma nana i totonu o le faaseʻa. Faapipiʻi foi ma se fulufulu ulu.

8. Faapipii vali.

9. Teuteu le tua i se aufana aufana.

Fusi ma i luga ole sikafu

Faʻafefea ona fai o se fulufulu foliga matagofie ma ni faʻailoga sese ma se sikafu? Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ni nai minute ma se mea e faigofie tele - fufulu, lauulu ma mea teuteu. I le auala, e mafai ona faia i luga o lauulu ulu.

  1. Vavaeese se loka lautele mo 'au.
  2. Uu i lalo le lauulu i lou lima tauagavale, ma lou lima taumatau, mimilo i totonu o se mama tele.
  3. Sulu lemu i lona faʻamau.
  4. Tofi mai le vaega o totoe o le lauulu i se fulufulu maualalo.
  5. Togi i luga ole atigi, nana le pito i totonu.
  6. Teuteu lou laulu i se fusi pe se faʻafanafana taumafanafana piilima taimi.

Sulu faʻatasi ma lona laulu malulu

Le ata o lenei matagofie foliga tautala mo ia lava! Talitonu mai ia te au, faatasi ai ma oe e mautinoa o le a le tuua e aunoa ma le manatu a isi! 1. Vavaeese se lauulu ma selu lelei.

2. I itu uma e lua o le vaega, mimilo fusi lua. Faʻamama i latou i se kilipa.

3. Vavae le vaega o totoe o le lauulu i ni manoa manifinifi, apalai i luga o mea latou te fofo ina ia faasaʻo ai le sitaili ma faamaamulu i luga o le uila uʻamea.

4. A maeʻa ona aveese le vilivae, faamaʻimau i lou tamaʻilima ma faʻamautu ia faʻapipiʻi i le malulu atoa.

5. Faʻamama matau i autafa o le muaulu, tuu eseese latou ma se itu itu ma ufiufi ai ma le uʻamea.

6. Sulu lemu ma se selu.

7. Faia le lisi muamua e ala i le afifiina o le curl mai le pito i lalo i luga. Faamaumau ma le saogalemu.

8. Vaelua le curl mo le taʻamilosaga lua i ni vaega se lua - lautele ma manifinifi. Muamua afifi le tasi o le a lapoʻa. Ona tuu lea o le tasi o le a manifinifi i le filo muamua, sifi teisi i le muaulu.

9. Liligi ese mama mai le pito i tua, faʻanusuina ia curls i le varnish ma se selu malu.

Pin-luga Malvinka

O lenei sitaili manaia mo lauulu laulu e talafeagai mo teineiti ma faʻailoga. E aulelei matagofie ma matafi i le taumafanafana.

1. Selu le lauulu e ala i le faia o se itu itu. Afifi curlers, curling uʻamea poo le faʻamama uʻamea. I le itu taumatau o le vaeluaina, ave se manoa itiiti.

2. Tuu lelei.

3. I le itu tauagavale, ave ia faʻaaoga tonu lava.

4. Fai foi ma selu.

5. Faʻalautele ie faʻalelei ma lamolemole le ofu pito i luga.

6. Sii i lou lima e uiga i le ogatotonu ma faatu i luga.

7-9. Uila māulu le vaega pito i luga ole laulu lea.

8-9. Toso i luga ia manoa.

10. Tuu i lalo e fai ai se lapoʻa tele.

11-12. tutuʻi ia te ia i se paa.

13. Tulou lou lauulu launiu i se varnish.

14. Faʻamalie malie le au.

15. Teuteu le laulu ose laei i se ofu pupula lanu pupula, "solokha", milo pito i le pito i luga.

Ma e te fiafia i lea filifiliga?

Ua avanoa nei tagata uma mo lauulu lauulu Hollywood! Faatasi ai ma ia o le a e aulelei!

  1. Vaega i le itu.
  2. Vavaeese se tamai vaega o lauulu i le tasi itu o le vavaeeseina. Sulu faʻatasi ma se uʻamea faʻataʻitaʻi agai i foliga.
  3. I tafatafa o le muamua, vavaeese se isi manoa o lauulu ma mafai foi ona punou.
  4. Faʻaauau le faʻasologa i se lio.
  5. Faaulu ula faaiu ma se pulumu.

Fulufulu mimilo ma se sikafu

O sea sitaili ma se sikafu o se masani masani i luga-vavae, aunoa ma lea ituaiga o lenei le mafai ona mafaufauina. Mo le fausiaina o lenei lauulu lauulu, e te manaʻomia ni lauulu fulufulu, se moli vaiti mimiti, varnish ma se hair curler.

1. Vavaeese bangs ma mimilo mo sina taimi.

2. Faaputuputu le vaega totoe o le ulu i le solofanua solofanua.

3. Ia vavae ese se tasi manoa manifinifi mai ia.

4. Faʻasolo i se uʻamea curling.

5. Faʻataʻamilomilo pito i lalo o le fusi i se faʻailoaina ma faʻamau i se fulufulu ulu.

6. Toe fai le faiga ma le lauulu e totoe.

7. A pipii ia curls i totonu o le fusi, faʻamaʻimau le au loka.

8. Faʻafefeteina i se uʻamea curling, liliu i totonu.

9. Ia feteʻena lelei ma matagi i luga o tamatamailima, i le fausiaina o se faasee tutusa.

10. Faapipii ma mea e le vaaia ma vaʻai le faaseʻe i varnish.

11. Gaugofie le sikafu i foliga o se lipine ma nonoa faataamilo i le ulu.

12. Tuu le faapona i luga o apaau, sipaʻi lemu atu i le itu.

Curls mo lauulu laulu

O se sili filifiliga mo aso malolo e mafai ona e faia oe i le na o le afa itula! O lenei fulufulu foliga foliga sili faigofie ma māfana, ma e talafeagai mo lauulu malulu pe faʻa usiusitaʻi.

1. Fai se itu loloto.

2. Sasi le curlers.

3. Lalaga uʻu.

4. Sulu lemu ma le selu ma timu i se varnesi malosi.

5. I le laititi o le vaeluaina, ave se tamai vaega o le lauulu mai foliga. Ia milo pea faataamilo i lona au ma faʻamaʻi ma se tasi.

6. Toe fai le faiga ma i le isi itu, tuʻuina i lalo le au i le muaulu.

7. Faʻamauina lelei.

8. Toe foi i le vaega muamua.

9. Faʻapipiʻi uumi i totonu.

10. Faia se moli puipui ma taofi mau lelei.

11. Faʻafesoʻotaʻi le fulufulu mata ile laulu ole vaega lona lua.

O le isi lalelei ma matagofie o lauulu:

Faigofie pine-luga fusi

Soo se tasi mafai ona faʻatautaia lenei vave ma faigofie styling! O le lautele filifiliga mo aso uma o le a mafai ai oe e faʻaʻeseʻese le ata ma fai ia laʻititi pupula faʻamatalaga.

  1. Toe selu uma i tua.
  2. Nonoa le fusi i le pale.
  3. Tuu se penitala poʻo se fasi Saina i le ogatotonu o le fusi.
  4. Afifi ia manoa faataamilo i ai.
  5. Aveese ma le faaeteete le penitala ma faapipii le utupoto i lauulu ulu.
  6. E mafai foi ona vali ma varnish.
  7. Uu lou ulu i se fusi pe lautele lipine.

I se tasi taimi, o le pin-up hairstyles sa matua lauiloa i tagata, ona e mafai ona e mauaina MK i luga o la matou isi tusitusiga. Mulimuli i le sootaga ma faaauau pea ona fausia se tulaga ese foliga matagofie foliga.

O ai na fai mai e le mafai ona e faʻaititia le mamafa e aunoa ma taumafaiga?

E te manaʻomia e leiloa ni nai pauna faaopoopo i le taumafanafana? Afai o lea, ia e iloa muamua le mea lea:

  • ma le faʻanoanoa lava ia aʻu lava ile faʻata
  • tuputupu ae o oe lava masalosalo ma le matagofie,
  • faʻataʻitaʻiga faifai pea i taumafataga eseese ma le mulimulitaʻi i le polokalame.

Ma o le taimi nei tali i le fesili: e fetaui lenei ma oe? E mafai ona tumau le mamafa? O le mea e lelei ai, e i ai se tasi taimi faʻataʻitaʻi fofo na fesoasoani i afe o teine ​​i le lalolagi atoa susunuina gaʻo e aunoa ma se taumafaiga!

Faitau atili e uiga ile faʻaogaina.

Fusi i luga lauulu mo le uumi, ogatotonu, pupuu o laulu ma le bandana, se sikafu ma se lipine

O le Pin-Up style na atiae i Amerika i le 30s o le XX seneturi. Laei ma iloga puimanava, polka dot dresses, corsets, susulu malamalama i le teuteuga - mumu lipstick, fulufulu mata, fulufulu mata, laulu ma, o le mea moni, lauulu maualuga maualuga ma curls, curls, teuteuina i sikafu - o nei mea uma ua avea ma faavae o lenei faiga.

O le pin-up hairstyles e tatau ona iai se vaaiga faapitoa, aua o latou na e maeʻa le ata o se fafine. I le taimi lena, o fafine e ofuina fulufulu laʻau ma ufiufi poʻo ni mea laiti. Na faia lava maualuga maualuga fulufulu. O le au faʻataʻimua i foliga o se faʻaseʻe poʻo le faʻataʻamilo. O mea teuteu ua maeʻa teuteuina o bandana, sikafu poʻo ni lipine.

Lenei tusitusiga o le a ofoina atu lua faleaʻoga i luga o le faʻatinoina o le pin-up lauulu mo lauulu umi. O le a faʻamatala foi le auala e mafai ona e faʻatino ai lauulu i lenei sitaili e faʻaogaina ai le bandana, sikafu, lipine. Tatou amata i se faʻaputuga ata.

I luga o le lauulu uumi

Lua vasega vasega o le a ofoina atu i lalo, faʻafetai i ai o le a mafai ona iloa ai pe faʻafefea ona fai stylized hairstyles mo oe lava ia i luga o lauulu umi.

O le muamua vasega vasega o le a faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻataʻitaʻi se laei foliga masani.

  1. Muamua lava, i luga o laulu mama, susu, e tatau ona e faʻaogaina sina sitaili soʻotaga ma le aafiaga o puipuiga malu.
  2. Ma, faʻaogaina se vaega uumi faalava, e tatau ona e vavaeina ia lauulu o lauulu i le pito i tua o le ulu ma curl i latou ma le fesoasoani o se curling iron i le itu mai le foliga. Ona e tatau ona vavaeʻese laina nei ma matagi foʻi. Ole mea lea, e manaʻomia le faʻataʻuina o lauulu uma, ona selu lea o latou.
  3. Le isi, e tatau ona e vavae eseʻesega ma se faʻavae tutotonu.
  4. A maeʻa lea mea, e tatau ona vavae ese ia lauulu o lauulu i autafa mai le taliga i le palealii, matagi taʻitasi uma i luga o le selu lapotopoto ma faʻamautuina iko na fausia ma le le maitauina ina ia tutusa.
  5. O le maeʻa lauulu e tatau ona faʻapipiʻi i varnish.

I le vasega tele lona lua, o le a tatou mafaufau pe faʻafefea ona fai se laulu e faʻaaoga i ou lava lima.

  1. Muamua, o lauulu e tatau ona tuuʻesea faʻaaoga se itu ese.
  2. Ona e tatau ona vavaeeseina le loka o lauulu mai le vaeluaina i le taliga taumatau ma selu e ave le tele.
  3. Ona tatau lea ona mimilo le filo vavae ese i foliga o se fusipaʻu ma faataatia i le itu o le itu valavala. E tatau ona faʻamaʻea le nonoa e ala ile fesoasoani a mea e le o vaaia.
  4. Ma le isi, i le isi itu, e mafai ona faʻapipiʻi le fugalaʻau tele o lanu pupula.
  5. A maeʻa, e tatau ona e vavae ese le soʻau mai le mata ma ia faʻamau teisi, ona afifi faʻataʻamilo lea i le pito i lalo o le lanu ma faʻasaʻo i le pito i tua o le ulu.
  6. Le isi, e tatau ona vavae ese manifinifi loka ma toe faia i le pito i tua o le ulu, ina ia lena itu styling mauaina.

Faʻaogaina o le bandana (mo lauulu laititi)

Ole fulufulu ile laulu e mafai ona faia i se fusi.

  1. Muamua, o lauulu e tatau ona aoina i le maualalo oʻu.
  2. Ona tatau lea ona milo filo filo ile foliga o se atigi ma maumaututu ma fulufulu.
  3. E le manaʻomia le lilo o pito o sulugatiti i lalo o le atigi, aua o le a faia loa ni faʻailoga mai ia i latou.
  4. Ona toloa lea o le fusi i le afa e fai se tafatolu. O le fusi e tatau ona tuʻuina i tua o le ulu, ma pito o loʻo nonoa i le pale i se nonoa. I lalo o le faʻaiuga, e tatau ona e faʻaalu le tulimanu tolu o le bandana, ma tatau ona faʻasaʻo itu.
  5. A i ai ni au auu, e tatau ona e faʻamalosia ia, pe a leai ni mea e fai - e te manaʻomia e faʻamalosi pito o le siusiu.
  6. O iʻuga laʻau e tatau ona tuʻu i tua i foliga o mama ma faʻamautu ia mea e le o vaaia ma varnish.

O lenei hairstyle e lelei tele mo lauulu laulu.

  1. O le mea muamua e tatau ona fai, o le vavaeʻeseina o manoa o lauulu mai le muaulu i le pale, o le lautele o unta e tatau ona amata mai le tasi ogatotonu o le mata i le isi. O manoa e tatau ona aoina i se fusi, mimilo i se fusipaʻu ma faʻapipiʻi i luga o le pale.
  2. Ona tatau lea ona aoina le toe vaega o le ulu i le solofanua i le pito i tua o le ulu, ae i le taimi mulimuli o le taua, e le tatau ona toso ese maea o le fusi, ae na o le afa. O le matasele e aʻafia ai e tatau ona faʻapipiʻi i le pito o le fusi ia maua ai se fusi i foliga o se kesi. O le utupoto e tatau ona faʻamautuina i mea e le mafai ona vaaia.
  3. A maeʻa lenei mea, o laina i luga o le pale e tatau ona faʻapeina ma faʻaavanoaina faʻaaoga ai se uʻamea faʻataʻitaʻi i le ituaiga faasee. O le faasee e tatau ona faʻamautuina ma le le vaaia i totonu ma faʻapipiʻi i varnish.
  4. Ole sikafu e tatau ona tuʻuina i lalo o le vaega pito i lalo o le ulu, ma nonoa pito i luga o le pale poʻo le itu.

Lalo oe o le a maua laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma ata, lea o le a faʻaalia ai le auala e faʻatautaia ai lauulu ma le lipine i totonu o lea lava metotia.

Mo teine ​​lototetele ma fatufatu - fausaga luga lauulu: laʻasaga i lea laasaga ma sitaili filifiliga filifiliga ma ata.

Fans o lototele faʻataʻitaʻi ma uluaʻi sitaili o le a mautinoa le fiafia i le pin-up lauulu. O se ata mataʻutia ma malosi o le a faia oe e toe liliu ane i tua atu ia te oe, ma suʻesuʻeina ma le faʻaalia uma auiliiliga o sitaili.

E mafai ona e fatuina se tala fiafia lauulu foliga ile fale. A aunoa ma lavelave faʻamalosi ma tomai faʻapitoa, o le a e faʻataʻotoina faʻalelei lau sikaili mo se faʻamanatuga poʻo se aso faʻapitoaʻi. Afai e te fiafia i ata susulu, lagona le saoloto e filifili fatuulu laei i totonu o le fou Pin Up style.

Faamatalaga lautele

Siaki ile ata pue. Malilie, e faigata ona teteʻe atu ou mata mai se teine ​​faapena. E faʻapitoa ona faʻailogaina uluaʻi 'curls! E maeu le faʻamanuiaina o le teuteuga o fulufulu aulelei, bandana, fugalaʻau manaia!

O se mea teuteu manaia e sili le matagofie ile lauulu uliuli ma le lauulu sinasina. E sili le taua e le o le lanu, ae o lona loloto.

Matagofie lauulu lauulu i luga ole pulou ile ulu.

Sulu enaena taugata ma faʻamautu-luga faʻapipiʻi i luga o uumi uumi.

E le talia e le pine-up style le malulu, masani foliga, laina manino. Ole lauiloa tuʻufaʻatasiga ole paʻu vaivai ma faʻataʻamilomilo paʻu, uluaʻi solo ole laulu ma fusi i tua ole ulu poʻo le palealii. Afai e te aoina lauulu o soʻo se umi i lalo o se bandana, ia mautinoa e tuu se fasi manoa latalata i le muaulu.

Ina ua mavae le lona lua lona fanau mai, o le uluaʻi sitaili ua lauiloa tele e oo lava i teine ​​faʻaipoipo faia sitaili i lalelei lalelei, manaia mea teuteu. Mo lenei faʻatusa, ua seasea faʻaaogaina le ie puipui.

Lauulu ulu lauulu mo le laulu uumi ma se fugalaʻau manaia.

Ata mataina o se teine ​​faʻaipoipoga ma le faʻailoaina mai o latou aoina.

Tele faatusatusa le faiga o uo ma Pin Up. I le tele o auala, o ata faʻatagata e tutusa foliga, ae o le Pin Up e sili ona faʻafiafiaina, ma e ofoofogia. Polokalame mumu mumu, laʻei, ofuvae, pito i luga, ma faʻamamafaina laina lelei o le tino.

O laei e le tatau ona itiiti le susulu ma mamanuina, ma faamamafaina ai le mamalu o le faʻatusa. Afai na e faʻaputuputuina pauna faʻaopoopo, mo le taimi nei vaʻai lelei i isi filifiliga.

Ata faʻailo i ata i se lototele - e le mo i latou i tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, ae mautinoa lava mo tamaʻitaʻi mimiti ma le mautinoa. Faiga aofia ai le tele o susulu malamalama.

O le ata o se teine ​​teine ​​coquette o le a faʻaalu i ai e:

  • laei ma polka dots poʻo le ie ma se laʻau manaia
  • sulu moli poʻo fusi i foliga o se fusi i luga o le laulu,
  • korset, ofutino atoa, pito i luga, pupuu pupuu, seevae mananaia, uluaʻi mea faʻapipiʻi,
  • lanu lauiloa - mumu, paʻepaʻe, uliuli, moli, tuʻufaʻatasiga o mumu ma paʻepaʻe pe uliuli,
  • mata ofoofogia - laugutu vaseina ma mumu lipstick, laugofie mata, mata o laʻau,
  • sosolo lanu o curls.

Saili uma e uiga i lauiloa lauulu puipuia puipuiga oloa.

Faʻafefea ona faʻaaoga le cyanocobalamin mo lauulu? O le tali o loʻo i lenei itulau.

Filifiliga mo le fausiaina o laei ile sitaili o Pin Up

Filifili lua pe tolu ata, mafaufau pe mafai ona e faia lenei filifiliga ma lau umi. Ole tele o foliga e manaʻomia le laulu e oʻo ile laulu umi.

Faufautua! A e manaʻo e te masani i foliga masani, ae o loʻo iai sau sikuea puʻupuʻu poʻo pi, o le fusi poʻo le sikafu o le a fesoasoani. Faapipii ia manoa i luma, faia ni vili tetele (mama), fai i se fusi, nonoa pito i le pito i luga, ma teuteu matagofie ia auvae. Ia mautinoa e sausau i ila manoa o iai le varnish.

Lauulu itu

  • fufulu le lauulu, mago, apalai le faʻapipiʻi laulau, vavae ese ma se itu itu,
  • Vavaeese se vavae valea mai le vaeluaina i le taliga, selu, mimilo le tourniquet, mimilo i le itu o le valavala, vaʻai ma le le vaaia
  • ave se fugalaʻau susulu, faʻapipiʻi i le isi itu,
  • toe vaeluaina le loka, ae ua latalata i le soa, curl itiiti, afifi le pito o le fugalaʻau, toe faʻalelei i le pito i tua o le ulu,
  • tuu ese loka o totoe i le taimi, faʻasaʻo i le pito i tua o le ulu,
  • a maeʻa ia togafiti uma o le ae mauaina le sili ona manaia itu teuteu ma se teuteuga muamua,
  • fulufulu lauulu i se mea malosi malosi.

Fiafia i foliga masani mo lauulu umi

O le soifua maloloina, maila susulu o saturated lanu o le sili lelei lea faʻavae mo se lototele styling.

Taofi luga flirty curls poʻo curls curles faalagolago i luga o uiga ma uiga lelei o lauulu.

O se sili lelei faʻaopopo o le sikafu o suamalie lanu, nonoa e pei o se bezel. O fulufulu i le pito i tua e mafai ona faʻalosolaina, faʻaosofia ai le maualalo poʻo autafa itu latalata i le tua o le ulu. Sapalai faʻatasi i luga ma le malosi valiina: e tatau ona e teu saʻo ni faʻailoga iloga.

  • Fufulu le lauulu, faʻamamago uʻamea, faʻaʻele sina kulimi poʻo le mousse,
  • faʻaaogaina se curler poʻo le faʻaogaina o curlers, fausia ni tetele pe feololo curls,
  • fai lauulu lauulu i le ogatotonu o le lauulu,
  • loka ia laufanua lulu ma se laulu lanu susulu latalata i le vaega o occipital. Ia mautinoa e le vaaia le vaega
  • tuu le vaega o totoe curls matagofie,
  • O lenei fulufulu foliga foliga sili i luga o laina i lalo ifo o tauau poʻo tauau.

Aʻo le aʻoaʻoga sili lea mo masikulu i le koko ma le kefir.

Masini meaai mo le vave lauulu tuputupu ae i lenei itulau.

I le tuatusi, faitau e uiga i le faʻaaogaina o le suamalie moli moli mo lauulu.

  • i luga o le ulu mama, faʻaaoga se maualuga-lelei styling lotoa ma vevela puipuiga mo lau ituaiga o curls,
  • vavae ese se manoa ie latalata i le pito i tua o le ulu ma se tafailagi faalava, alu i lalo o le pito i lalo i le fesoasoani o se curling iron,
  • tutusa tutusa matagi le ulu atoa o le lauulu, faasolosolo agai i luga o le ulu,
  • faʻataga le faʻataʻamilomilo e malulu lelei, sulu malie i le varnish, ona selu ma se pulumu vaivai,
  • vaevae le lauulu i se vaega sao,
  • Vavaeese loka vaʻai mai itu, taʻitasi taʻitasi ma se laulu vavae ma se pulumu lapotopoto,
  • faia ni lisi (o ni mama mai manoa), nonoa ma le le vaaia,
  • siaki pe e tutusa ia mama;
  • Fofo faʻapipiʻi ma se malosi maualuga, malosi-fixation spray.

Gauai atu! O sitaili sitaili sitaili e iai ni fesuiaiga. Sui le lautele o mama, i le tele, latalata i le muaulu poʻo le pale. O taimi uma e te maua ai se foliga fou. Po ua manifinifi laulu e taofi le leotele? A maeʻa curling, selu ia manoa i aʻa, faʻanusina i varnish.

Uluai ata ma se utupoto

Ina ia fausia se uluaʻi ata, o le ae manaʻomia se maualuga teuteu teuteu teuteu, se curling uʻamea po curlers, se fusi e tutusa ma le laei. Ia mautinoa e faʻatau se vali uʻamea malosi e faʻamausali ai le foliga o uila eliina.

  • faaeteete ma le faaeteete curls mama, togafiti ma gel, foam po o mousse. E fautuaina e filifili se oloa ma se vevela puipuiga galuega,
  • latalata i le muaulu, vavaeese se loka foliga sulu tele, tui pe faʻaputuputu ma se paʻu,
  • filifili le faaputuga autu o lauulu, fatu se maualuga maualuga i luga o le pale,
  • o lau galuega o le fatuina lea o ni mataina mataʻitusi poʻo lola ese mai le siusiu, e pei ona faʻailoaina mai e stylists ofu uʻamea mo lenei ituaiga o laei,
  • o le tele fasi fasi oe vavaeeseina, o le sili matagofie le curls o le a liliu mai. O le mafiafia o mama e faʻaletonu ai foliga
  • e faigofie e fai ni taofiofi: tuu tioata uma i ou tamatamai lima, nonoa ma le le vaaia. Faavasega mea mama e pei ona e manaʻo ai, mulimulitaʻi i foliga o se lio,
  • mai se mamao o le 20-30 cm faʻagasologa sikoa mataina ma varnish,
  • Ae tumau pea le matagofie o mea faʻatulaga. O fea auala e teu ai - filifili mo oe lava. Milo loka i lalo o le pito i lalo, luga, i le itu tauagavale po o le itu taumatau,
  • faʻaalu lou pito i le uʻamea faʻataʻitaʻi, faʻatali seʻia malulu atoa,
  • lemu faʻamau loka, fai se lapoa tele ma ou tamatamaʻilima, faʻamau le fausaga ma ni mea e le o vaʻaia,
  • e sausau o le mama mataina i se vali,
  • manaia foliga vaʻaia ma se fusi. Filifili se ie faigofie pe faʻaaoga mea ma le pupula togitogi. Lautele - soʻo se mea, ae o le maeʻa lelei laʻei e le tatau ona matua vaʻai,
  • fusi le mea faʻapipiʻi mai le pito i lalo i luga, o pito e faʻasaʻo matagofie.

Manatua:

  • mo se laʻasaga mataʻina e te le manaʻomia se laʻititi le susulu. Faapipii se mafiafia laupepa mascara i mata mata, tusi ni auvaʻai lautele i luga o le laumata pito i luga i le sitaili o le 40-50 tausaga,
  • moli lanu mumu. O le mea lelei faʻaopoopo o se malamalama malulu lea e faʻamamafaina ai le paʻepaʻe o le paʻu,
  • o le ata e lototele, lototele, matua sexy,
  • afai e te le o sauni mo le faʻateleina le gauai, filifili se sili lalelei lauulu lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, fai se pepe.

Faufautua! Afai e te maasiasi i le vave alu atu i luga o le auala ma se mataina Pin Up sitaili, taia lau tane po o lau uo tama i se auala masani. E mautinoa lava, o le a fiafia i le aulelei, aulelei o le matagofie.

Manatu ma le laulu fulufulu mata

O se filifiliga sili mo pupuu ma feololo lauulu. Filifili se faʻapipiʻi o lanu pupula, faʻafefiloi ma synthetics, ina ia lelei le ata lalagaina ma tausia lona foliga.

  • Vavaeese luma pito i luma ma le lautele o le 8-10 cm e uiga i le aofaʻi atoa o lauulu, nonoa ma se kilipa poʻo se vaega uʻamea,
  • faia se atigi masani, nonoa lelei i lauulu, pe a tatau ai ma mea e le o vaaia,
  • gagau le fusi i le foliga o se tafatolu,
  • nonoa, pei o le ata, faʻaiʻu i le pale, faʻasaʻo ai le iʻuga
  • faʻasaʻo itu, nana le tulimanu lona tolu i se nonoa,
  • mimilo ia pito i luma, taoto i mama, nonoa ma le le vaaia,
  • e faʻatumauina le foliga o curls tetele, faʻapipiʻi i latou i le varnish.

Faufautua! Afai e te le ofuina se pito, ufiufi lou lauulu i luma, aveese le tele o lalo o se bandana, ia mautinoa ia tuu se mea matagofie. Aua le toso le ie i luga o lou muaulu: o le bandana e tatau ona "nofo" latalata i le pale.

E te fiafia i fou foliga lalelei? Toe fai se mea, vaʻai i le ata, mafaufau pe o le fea filifiliga e sili atu talafeagai mo oe. Ave 'ese le fiu' ese, vaʻai mo mea teuteu muamua. Lauulu lauulu ulu Pin - o le fua lelei mo se leaga lagona. Faatasi ai ma milo taugofie, malamalama susulu, e te le tumau i le paolo.

I le vitio mulimuli mai, o se filifiliga e fausiaina se pin-up lauulu ma se bandana:

Lapataiga! Na o le ASO LENEI!

Ua faʻaosofia pea le mafaufau o mea faʻaolaini mo faʻamalosiga i aso ua tuanaʻi. O se tasi o le sili pupula sui o le faʻatusa retro o le pin-up lauulu.

  1. Faiga foliga
  2. Faʻafefea ona fai?
  3. Sela sikaili
  4. Faʻapipiʻi ma curls ma faaputuga
  5. Delicate curls ma itu vavaega
  6. Retro pulou
  7. Uluai ata ma se utupoto
  8. Loa mea lilo

Lauulu ma laei o le la pin up na lauiloa i 30s o le seneturi talu ai. Muamua, sa faʻaalia i ni ata ola e faʻaalia ai teine ​​lalelei, maulalo. O nei kata fiafia fiafia i le malosi feusuaʻi tele na vave lava ona tele teine ​​amata ona taumafai e toe faia le ata mai ata.

Faiga foliga

O le pine o loʻo iloga e faʻapipiʻi ofu, ofu fulufulua, loloto le mafiafia, mumu mumu o latou lipine, ma mataʻu faʻaopopoina mata.

Ae mo le faʻailoaina, e le mafai ona e mafaufauina se solofanua e aunoa ma le faʻataʻotoina o le ulu o laulu. O lenei:

  • faasee paʻu
  • maualuga o le folauga ma se faaputuga,
  • lauulu mafiafia.

O le fulufulu la la-luga e faʻaopoopo i mea matagofie: o se sikafu, fusi, uila.

I le aotelega, o le pine-luga faatonuga e iloga i playplay ma coquetry, mea lilo ma mea lilo. Ole mea ua tupu, ole teine ​​e foliga faigofie, tatala, susulu, manaia tele, ae le faʻaleaga .. O paʻu tipi ile laʻei o le pin-up e mafai ona faia i luga o lauulu o soʻo se umi: pupuu, umi, faʻalelei.

Ae mo le paolo o lauulu, o ia foi e le taua. Le tulaga o le auivi e taua: e tatau ona latou teuina ma lalelei. E talia ma le mafiafia ia ie, lea e mafai ona faaputuputu i auala eseese.

O le mea autu o le pepa. O se uiga taua o le pine-luga o ulavale leaga, lush curls, playful curls. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e tuua lou lauulu gaʻo pe faia ni laluga fusipaʻu.

O fusi e fusi i le ulu, lauulu ulu ma aufana matagofie, ma lipine susulu fesoasoani e maua ai le atoaga o le faʻatusa, o ni lagona lelei, ma le manaia. E tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete nei mea manaia aulelei ina ia aua nei i ai se ata le manogi poo le le mafaufau.

Faʻafefea ona fai?

Vaʻavaʻai i ata lavelave o teineiti e fofola lona lauulu i galu, o le fesili na tupu fua le faʻafefea ona fai se pin-up lauulu.

Vaʻavaʻai atu foi i ata o Chicago-sitaili lauulu ma lauulu laei.

Mafaufau pe mafai ona e faia se laulu i le itu o le pine-luga i le fale. Oe e manaʻomia se manaʻoga, sina onosaʻi ma ni mea e faʻataʻitaʻina ai le tino.

Sela sikaili

Afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, aulelei ma i le taimi lava e tasi foliga, ona e mautinoa lava e tatau ona taumafai se laulu ma se sikafu. E te manaʻomia:

  • ie manifinifi o lanu talafeagai,
  • pulumu lapotopoto
  • lē o vaʻaia
  • pulu
  • uʻamea uʻamea.

Tatou agai i le faʻatinoina o:

  1. A leai sau pu, tuu se tamai loka i le muaulu, ma tataʻi i se fulufulu.
  2. Mai le vaega o totoe o le lauulu, fai se maualuga maualuga, fusi i se fusi uaea.
  3. Fue i latou o manoa ma vaevaeina i ni 8-10 vaega.
  4. Curl taitasi strandes i le curling iron. E tatau ona manaia mama.
  5. Faatulaga mama i se lio i le faasologa e te fiafia i ai. Loka i latou ma le le vaʻaia.
  6. O lea la ua amata le 'au tau. Faalu faatasi, curl ma se pulumu lapotopoto. E tatau ona maua se faasee, fa’alelei i le varnish.
  7. Nonoa o le ulu ma se sikafu, ma fai se aufana mai ona pito, ma tuu ona pito i le va o 'au ma le pale.

Faʻapipiʻi ma curls ma faaputuga

O lenei lauulu-luga lauulu laʻititi e fetaui lelei mo lauulu umi. E faʻatagaina oe ona toe faia se foliga lalelei, faʻaaloalo mo se afiafi i fafo. E te manaʻomia:

  • lapoa lapoa
  • lē o vaʻaia
  • teuga meafaigaluega.

  1. Faaaoga mousse i manoa.
  2. Sega ile selu ile vaega o mea e fai ai le sitaili foliga foliga tele.
  3. Vaevae le lauulu i le ogatotonu vaega, faailoga le manoa latalata i le muaulu, mimilo i luga o curlers i le itu mai le foliga.
  4. I se tulaga talitutusa, o le paʻu o tafatafa latalata i malumalu.
  5. Curl le vaega totoe o le lauulu i luga o le curlers.
  6. A uma ona aveese le curlers, fai se selu toe i itu.
  7. Faasaʻo le lisi, mauaina latalata i le muaulu ma i totonu o malumalu, ma ni mea e le o vaaia.
  8. Toto faʻaeteete vaega uma o loka ma curls ma faʻasaʻoloto.
  9. Foliga lou lauulu i le laulu.

Ina ia malamalama atili pe faʻapefea ona faʻatino sea lauulu, vaʻai se laʻasaga i lea laasaga laʻasaga.

Delicate curls ma itu vavaega

I lenei lauulu lauulu, e mafai ona e faamamafaina le femininai, vaivai, agamalu, ma se teuteuga susulu ma se tele fugalaau o le a tosina mai ai le mata i lauulu feololo. Tatou amata loa:

  1. A fai oe lauulu lurus, faamaulu muamua ile uila curling poo curlers e fai galu malamalama.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua, fai le itu itu i le itu tauagavale, selu.
  3. Vavaeese se tasi manoa (mai le vaeluaina i le taliga taumatau).
  4. Afifi le fuʻa i se tafaoga. Mimilo i le itu o le vaeluaina. Loka le fusi i le le vaaia.
  5. I le itu tauagavale, faapipii se fulufulu lalelei i foliga o se fugalaau.
  6. Vavae ese le filo latalata i le mata i le itu tauagavale, faamaʻai teisi, fusi i luga o le fugalaau, nonoa ma le le vaʻaia.
  7. Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnis.

By the way, o lenei pine-luga lauulu lauulu e talafeagai foi mo lauulu pupuu.

Retro pulou

O aulelei manaia o le a avea ma faʻaopoopoga sili atu i se agamalu, faʻalelei foliga-luga foliga. Ina ia fausia, oe naʻo manaʻomia le curling iron ma invisibility, ma e mafai ona e vaʻaia le iʻuga o le lauulu i le ata.

  1. Vaevae le pito i luma o le lauulu i ni manifinifi manifinifi, taʻitasi curl.
  2. Loka uʻumi taʻitasi ma le le vaʻaia.
  3. Tago le lauulu totoe i le tutusa auala.
  4. Faapipiiina ia solo faʻapipiʻi ma varnish.
  5. Aveese ma le faaeteete studs ina ia aua nei faaleagaina le curls.
  6. Sulu lemu ona faʻataʻapeʻapeina ia taoto lemu.

Loa mea lilo

E pei ona e vaʻai, e mafai ona e faigofie ona faia se pine-luga lauulu i luga o le puʻupuʻu pe umi laʻau, e te manaʻomia le faʻapopoleina sina onosaʻi. Aua nei galo e uiga i le teuteuga talafeagai, ma mafaufau foi i fautuaga nei:

  • faia le teuteuina na o lauulu mama, mago lelei,
  • ia faʻateleina curls, faʻaaoga se selu,
  • mo le faʻamamaina faʻaaoga foam, varnish, gels, mousses,
  • E mafai ona faʻatautaina curls i le fesoasoani a curlers po curling uons,
  • afai e te teuteuina lou ulu i se sikafu, afifi faataamilo i lou ulu mai le pito i luga i luga, ma nonoa ni nonoa mai le pito i luga po o le itu,
  • e mafai ona e faʻatasia tamaʻi laʻau ma galu tetele i le faʻaputuga,
  • Faʻaaoga matau ma mea e le o vaaia e faʻamautuina ai taamilosaga.

O lenei vaitau e iloga i totonu e faʻaopopoina le faʻataʻitaʻiga toe faʻaleleia o laʻau uma i lavalava ma laʻau sili. Kare, bob, bob-car, cascade, page, session, oe sa i le tumutumu o le lauiloa i tausaga eseese o le seneturi talu ai, ua toe foi i toe faafou lomiga ma folafola atu e avea ma sili atu le matagofie i le isi vaitau.

I le faʻaopopoina o paʻu e maua ai se ola fou, o loʻo i ai foi le isi ituaiga o lauulu o le a mauaina se matagi lona lua faʻafetai i le talitonuina o le feminini ma feusuaʻiga. O le mea moni, o loʻo tatou talanoa e uiga i le faia o le pin-up style, lea na oʻo mai ia i tatou mai le mamao 30-50s o le luasefulu seneturi.

Lulu piʻo ofu, mulivae, totini, ofuvae lipine, lauulu mata, mata mata vali mafiafia ma le masani ai ma le faateʻega fatufatu - o faʻailoga ia o le faʻafiafiaina sitaili.

Pin-up hairstyles e talafeagai mo toetoe o tagata uma: brunettes, ma blondes, ma mumu, o le mea autu o le lauulu umi mafai ai ona e faʻataunuʻuina lau fuafuaga.E masani ona fulufulu lauulu laʻititi, e faigofie ona fai i lenei sitaili faʻaola, e tatau ona e faʻasaʻo i se taimi umi. Naʻo sui o le itupa e le faigofie ona faʻataunuʻuina le filifiliga latou te manaʻo ai o teineiti ma le laʻititi fufusi laʻititi, aua o ia laulu e tatau ona faʻasaʻo faʻamalosi.

Vaʻaiga iloga o lau-luga luga o lauulu o laupepa sili ona lelei poʻo galu, maualuga faʻalelei ma matagofie lalelei matagofie ma tui. O le au faʻapipiʻi e mafai ona faʻataʻamilomilo i totonu ina ia oʻo i le ogatotonu o le muaulu, pe faʻataʻoto ifo i se maʻa faʻailo. O se mea manaia ma le malosi - o le lauulu e feliuaʻi i totonu o faʻataʻamilomilo faʻataʻotoʻo poʻo luga e saʻo i itu uma e lua o le vaeluaina.

I le faaopoopo atu i lauulu ulu ma le le vaaia, o nisi taimi e na o le tatau mo sitaili, e maua ai isi sapalai faaopoopo: sikafu, fusi malamalama, lipine, sikafu.

O fashionista uma o loʻo tosina i lenei sitaili mafai ona taumafai se foliga fou, faʻatupuina se aulelei e teuteu lelei laulu ia te ia lava ile fale.

Ina ia faia lenei mea, e te le manaʻomia ni mea faigata tele, naʻo le pipi poʻo le uʻamea curling sili atu, fufulu, faʻamau auala mo le teuteuina, manifinifi paʻu ma le le vaaia - o mea uma e faʻaaogaina toetoe lava i taimi uma.

Mafaufau i filifiliga e lua e mafai ona faʻauma ai e aunoa ma se tele o taumafaiga. Le sili ona lauiloa o latou o se fulufulu laʻau ma se sikafu e foliga fiafia, flirty ma sitaili.

Muamua lava, matou te filifilia se sikafu o le a gatasi ma matou laei, gagau ma faʻapena i le faʻailoga o le fusi ma puʻe le lauulu mai lalo, nonoa pito i le pale. Tuu le auupega ma ni nai manoa saoloto.

Ona matou faia lea o le faaputuga i le pito i tua o le ulu, matou te aoina le lauulu i totonu o le lapopoa lapoʻa, taumafai e fai ia sili ona manaia e pei ona mafai, matou te faʻalelei le iʻuga ma lauulu.

Ua matou filiina le faataʻamilomilo ni manoa i le fusi faʻataʻamilomilo, gagau le auvae i lalo - ua maeʻa ona faia le laulu, e tumau pea ona faʻanusuina i vali.

Mo se afiafi i fafo, e mafai ona e fautua e mimilo i lalo pe au, pe a fai e te le ofuina se patini, mimilo le tasi filo i le foliga o se faʻaseʻe ma lou muaulu.

O laʻau totoe o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua: o le pale o le ulu ma tua o le ulu. O lauulu i luga o le selu e selu ma mimilo i totonu o le lua curls, lea e tatau ona faʻapipiʻi i le fesoasoani mai o lauulu ulu. Mai le lauulu i tua o le ulu o loo i ai pa'ū uumi. O lenei galuega taulima e faʻamautu i studs ma varnish.

Leai se naunau e faia se solofanua? Naʻo le tata o au auʻeleʻele i le palu faʻapea ma se fulufulu faʻamalosi poʻo se uila faʻataʻamilomilo, ma faʻataʻapeina faʻasologa ia e totoe ina ia e maua ni uʻamea malo. Uʻu i latou ma le solosolo poʻo se lipine - ma o oe ia le mafaamatalaina.

Aua le fefe e faataʻitaʻi - o le pin-up e faʻamaonia lenei mea: tuʻu faʻatasia solofanua, buccles, galu, nonoa fusi, mimilo atigi ma faʻaseʻe, taumafai e nonoa se sikafu pe fusi i auala eseese. Manatua - o le mea autu e le o le palaa, ma, o le mea moni, aua nei galo o sea laulu foliga e tatau ona o faatasi ma se laei talafeagai ma se teuteuga talafeagai.

Pin-up lauulu mo lauulu laititi uumi laulu ala i lea laasaga: ata, pe faʻafefea ona fai

Ua faʻaosofia pea le mafaufau o mea faʻaolaini mo faʻamalosiga i aso ua tuanaʻi. O se tasi o le sili pupula sui o le faʻatusa retro o le pin-up lauulu.

Lauulu ma laei o le la pin up na lauiloa i 30s o le seneturi talu ai. Muamua, sa faʻaalia i ni ata ola e faʻaalia ai teine ​​lalelei, maulalo. O nei kata fiafia fiafia i le malosi feusuaʻi tele na vave lava ona tele teine ​​amata ona taumafai e toe faia le ata mai ata.

Pin Up Hairstyles: 8 Chic Pin Up Styles Ata Vitio

Matou te aʻoaʻo e fai ni laʻei maoaʻe matagofie i le sitaili o pin-up.

Talofa teine! O le aso, na ou manatu atoa e tuʻu atu le pou i le piniki moni. Po o le sili atu, chic pine-luga lauulu. Ae muamua, sei o tatou faʻailoa poʻo le a lenei aganuu ma o le a lona fesoʻotaʻiga.

E pei ona e iloa, pi luga sitaili na mafua mai i le amataga o le 20th seneturi ma na muamua e fesoʻotaʻi ma ata olaola e faʻaalia ai teine ​​lalelei lalelei. I se upu - sexy. O lea, o nei faʻataʻitaʻiga na matua fiafia i ai le faitau aofaʻi o aliʻi, e leʻi leva na amata ona tele foliga teine ​​i Sisifo e pei o teine ​​e iai ni pine-luga ata.

Na latou taumafai e mulimuli i foliga masani ma i le taimi lava e tasi foliga sili malamalama (i le uiga, fua se aʻafiaga). Na i ai a latou mea teuteu lelei ma sili ona manaia laei, ma ituaiga uma o pulou ma selu, ma le teuteuga lelei, o le mea moni.

O aso nei, e lua faʻatonuga o le pin-ups: masani (pei ona ou taʻua,) ma faʻafefiloi ma aganuu papa.

Pin Up Hairstyles: Fetu

E pei ona matou fai atu, o fetu o loʻo mataʻina pea lenei sitaili, ma isi naʻo ola lava i nei ata: ia tatou manatua Katy Perry poʻo Christina Aguilera. Ia, ma o le sui autu o le masani pin up aganuu o le matagofie Dita von Teese.

Ou te fautua atu ia te oe foliga foliga matagofie ma lauulu-luga lauulu. Ma, atonu, o le ae ave se mea i lau tusi)))

O mea autu e masani ai o le pin-up style

O le fulufulu lauulu o se tasi lea o mea sili ona taua i totonu o le pin-up style. I le faʻamatalaga masani, o le lauulu feololo, faʻataʻamilomilo i galugalu galu poʻo pupuni tetele. Ae ui i lea, i le vaʻaiga faʻaonapo nei, o lau pin-up hairstyles e mafai ona faia i luga o laʻau uumi ma e laʻititi foi laulu.

Mo ia ituaiga laei, o lauulu lanu e le taua. O vaega autu ile tele curls ma feminine curls. Pine-ups o loʻo faʻailoaina e paʻo faʻapipiʻi i totonu o se paipa matagofie. E ui lava o nisi filifiliga e le o fautua ni bangs.

Ma afai e te faʻapipiʻi i le ituaiga filifilia i le iʻuga, ona faʻaopopo atu lea i laʻau lauulu, e sili atu le faʻaopopoina o le ata ma mea nei:

  • I totonu o lavalava, e tatau ona faʻamuamua i moli lalagaina ie ma lanu malamalama (peas, pa, fasi fugalaʻau), lanumoana, samasama ma mumu lanu. O sitaili e fetaui lelei ofu ma laei e oʻo i le puʻeata maualuga, fusi mafiafia, faʻailoa mai luga, ofu tino. O se vaega aoga o lavalava e tatau ona iai ni totini ma ofutele ofuvae.
  • O seevae e tatau lava ona i luga o le mulivae, mulivae, fausaga poʻo ni uila.
  • O mea faʻapipiʻi, tele-laupepa tioata, aufana, lipine, fusi, ma sikuea pe faʻataʻamilomilo ato talafeagai.
  • O foliga e tatau ona faʻaalia, ma mea manaia i ai le lipstic, manicure, fluffy eyelashes ma arrows i mata.

Faʻapipiʻi i ata lauiloa

I le 40s, tagata fai pese, tagata pese ma foliga masani na faʻaalia mo ata i mekasini, pepa faʻapipiʻi ma pine-i luga kalena. O ata sili ona mataina ma atamamai o lenei sitaili e manatu pea o ni ata a Marilyn Monroe, Betty Gable, Rita Hayworth ma isi lauiloa aulelei.

Elemene foi o lenei sitaili o loʻo faʻaogaina i le faiga masani i aso nei. Faatasi ai ma le auai o teine-i-luga teine, ua puʻeina ata, ua lolomiina kalena, ma ua faʻaogaina e tagata lauiloa a Hollywood i tulaga o ata.

Pin-up e aunoa ma le fesoasoani a a tami ulu

Taimi nei, pin-up hairstyles ua mafaufauina toe foliga. Ae ui i lea, o lenei ata faʻalelei e matua lauiloa i aso nei. E teuteu lelei male atamamai ile ofu o se fafine. E mafai ona e faʻaogaina se laʻei lauulu e fai ma faʻafiafiaga filifiliga, pe o aso uma. A uma, e fai lava i totonu o lona mana lava ia, e aunoa ma le fesoasoani a se stylist.

Faaputuʻi pine-i luga ma fulufulu mamoe

Lenei lava femininai faiga faia i luga o le lauulu uumi vave vave ma faigofie.

  1. Matou te faia se itu faamavae. Vavaeese se fasi lauulu o luga o le taliga taumatau.
  2. Ina ia faʻaopopo le faʻaputuga i manoa i aʻa, ua uma ona faʻaputuputu se faaputuga.
  3. O le filo fulufulu ua fusi agai i luga i se fufusi e le fusi, ma mautu i pou.
  4. O se fugalaʻau e fufusi i luga o le itu faafeagai ina ia tumau ai se filo o lauulu i le va o ia ma foliga.
  5. Ia milo pea pea pea i luma o le ulu ma faapipiʻi i tua, ma faataamilo i le fugalaʻau.
  6. Vavaeese mai le tasi itu o le filo ma faʻapipiʻi i latou i le tasi itu.

Fusi i luga lauulu laulu e faʻaaoga ai se sikafu

Mo lenei hairstyle, e mafai ona e faʻaaogaina se sikafu poʻo se bandana.

  1. Fai se vaeluaga vavaeeseina, tuueseese se manoa tele o ni mea mamafa. Ole vaega autu o lauulu o loʻo selu i tua.
  2. Gagau le sikafu, ma tuʻu atu i foliga o se lipine. Nonoa faataamilo i le ulu ma pito i le itu i se matagofie matagofie.
  3. Mai le fulufulu ua taʻimilo i se lalaga e fai ai le paʻu maualalo.
  4. Mai le pa ma le selu e fai ai se curl. Faʻasaʻo i mea e le vaʻaia ina ia le mafai ona iloa atu pito o le manoa.

Oka lapopoa pin-luga ma fulufulu

Ae e te leʻi amataina lau laei, faʻaaoga le mousse i lau lauulu.

  1. Ole selu mai ile muaulu e selu ai ma savili ile curlers tetele. Fai tutusa ma autafa o itu.
  2. Aveese ma le faʻaeteete mea faʻataʻavale, ma malupuipuia le faʻataʻavale mai i le le vaʻaia ma faʻalelei ma varnish.
  3. O mea o loʻo totoe ai faʻataʻamilomilo e mafai ona aoina i se sifi fua poʻo le siʻusiʻu i le fulufulu poʻo le nuanua

Retro pulou

Mo lenei hairstyle e tatau ona faʻaopopo i luga ma pine ma e le mafai ona vaʻaia i lava tapulaʻa.

  1. O le umi o le lauulu e vaeluaina i ni manoa manifinifi.
  2. Ole isi mea e faʻaalu ile faʻamaʻi uʻamea ma faʻamautu ile pito i lalo ole mea e le mafai ona vaʻaia pe leai foi se seleni.
  3. A sauni uma curls i luga o le ulu, faʻapipiʻi ma varnish.
  4. Aveese ma le faaeteete studs ma le le vaaia.

O ni nai tulafono lautele mo le fausiaina pin-luga lauulu

  • Ole fulufulu ua faia ile laei mama, lelei mago.
  • E maua le voluma o curls i le faʻaaogaina o le fulufulu mamoe.
  • Gels, foam ma varnish e faaaoga e faʻalelei ai le sitaili.
  • E mafai ona e faʻaaogaina ni uʻamea faʻapipiʻi poʻo se curlers tetele e faʻataʻutaʻu uʻu.
  • Afai e faʻaaoga le sikafu mo lauulu, ona afifi ai lea i le ulu mai le pito i luga. Ua nonoa le nonoa i le pito i luga po o le itu o le ulu.
  • I totonu o fulufulu, e faʻatagaina ona tuʻufaʻatasia curls ma galu ma se faaputuga.
  • Ina ia faʻasaʻosaʻo ona mama, ua faʻaoga le pou ma faʻaalu.

Sa e taumafai i se pin-up style? Taumafai i ai, atonu o le a avea ma lau sili ona e fiafia i ai sitaili. Ma e sili atu le amata, a leai. Ma e le o se mea e tatau ai ona kopi tonu ata o taʻutaʻua taʻutaʻua, oe mafai saogalemu faʻataʻitaʻi.

Ma, o ai na te iloa, e mafai ona e puleaina e sili atu e oʻo atu i le lalolagi taʻutaʻua lauiloa i le onomea ma matagofie.

Fatu i luga lauulu, fai se teuteu faia lelei-oe-oe

O nei aso, ua toe maua e le sitaili toe lauiloa. O lenei sitaili na salalau i toetoe o itu uma o le olaga, na te leʻi pasia foʻi le masani. O mamanuina mole ma tisaini o loʻo faʻateleina le tusia o manatu mai a latou aoina mai le taimi ua tuanai.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i tausaga talu ai nei ua avea o se mananaia e faʻaaoga elemene o laei ma laei mai le 60s o le seneturi talu ai i latou foliga vaaia. Aemaise lava, pin-up ua avea o lauiloa lauiloa i retro faiga. O le ulu o lauulu, o mea teuteu talafeagai, ma lavalava na mauaina se olaga lona lua, faʻafetai i la latou olaga masani, taʻalo, feusuaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

O le siliva o lavalava e sili ona faʻamamafaina ai le puimanava, vali laupepa ma mata pupula lelei ma paʻu filifilia ma le faʻaeteete, laugutu manaia, laʻei matagofie - o mea uma ia o uiga iloga o lenei sitaili. I se faʻaopopoga, o le pin-up hairstyles o se tuʻufaʻatasia uiga o se ituaiga.

Tele pop, televise ma tifaga fetu faʻaaoga le pin-up hairstyles e fatu ai a latou sitaili muamua, latou te fiafia i na ituaiga ma tagata fiafia i le taulaga.

Vaega o lauulu i le sitaili o luga i luga

O le pin-up hairstyles eseese mai le faʻailoaina o isi sitaili, aemaise lava ile i ai o tamaʻitaʻi curls ma curls. I le tele o taimi, o le pin-up hairstyles o loʻo iloga e ala i le i ai o se sasa sao, faʻafiafia mimilo i totonu o se apa. I le taimi lava e tasi, o nisi pin-up styling bangs e le fautuaina.

O le ki e aumai i le sitaili, ae le o le lanu o lauulu. O le polokalame mo le fatuina o se sitaili e talafeagai mo se tamaitai laulu enaena, lauulu ma se laulu. Na pau lava le ituaiga lauulu e te le o fulufulu-luga lauulu, e le ofi, o le sili ona lalelei lauulu ma laiti curls.

O ia lauulu o le a tatau ona mumuina e faʻaaogaina faʻapitoa teuteu ma faʻaʻamaina.

Fesuiaiga o Pin-Up Hairstyles

O se tasi o sili ona lauiloa, talafeagai ma faigofie i le taimi e mafai ona taua o pin-up hairstyles ma se sikafu. O le sikafu lava ia o se fesoasoani faʻamanatuina o le onosefulu mamalu, pe a fai sa sili ona taua i fafine e faʻamamafa a latou lava tulaga tau feusuaiga.

Ole faʻatelega ole faʻapipiʻiina ole faʻapipiʻiina o lona faigofie lea - soo se tamaʻitaʻi talavou e mafai ona ia fausiaina se na lava ia ile fale. E mafai ona e nonoa se sikafu i ni auala eseese: i le tuʻuina o se faapona i lalo o le auvae, faataamilo i le ua, ufiufi atoa lona ulu pe fai se fusi i fafo o ia.

Faʻatonuga i luga o auala eseese e faʻaaoga ai le sikafu e mafai ona maua i le tusi faʻapitoa tusi.

Afai o le filifiliga ma se sikafu foliga mai e le talafeagai mo oe, e aoga le suesue i luga-luga lauulu e mafai ona e faia oe lava e aunoa ma le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fai se pulou i luga ole lauulu e aunoa ma le faʻaogaina o se sikafu ma faia se sitaili faʻaolaina foliga retro? Muamua lava, e tatau ona faʻaopoopo i luga ma le maelega ma malamalama o galuega uma e tatau ona faʻataʻitaʻi i lea laasaga ma lea laasaga.

Afai e te faia mea uma saʻo ma taumafai le mea sili, o le iʻuga o le tele o faʻaaloalo ma matua faʻaalia atili o le self-esteem.

E pei ona uma ona faʻaalia, o le galueaina ma le faʻailoaina o sitaili na faia ile laʻasaga.

  1. Muamua lava, bangs e gaosia. Sa latou faʻataʻuina ma faʻamama faʻamago ma faʻamago i se laulu fulufulu, ma taumafai e tuʻu lauulu i totonu o se faagaau.
  2. Ona tatau lea ona faʻatulagaina bangs i luga o le malosi fixation hairspray.
  3. O toega o le lauulu e mafai ona selu i luga pe itu ile itu. E sili ona manaia pito o manoa i le milimili i bukl poʻo pupuni tetele.

O aso uma o le pin-up styling e mafai ona faia i se auala faigofie. Ae peitai, o lenei ituaiga o sitaili manaʻomia ogaoga togafitiga ma styling oloa, ma afai o le lauulu lava le malamalama, e le mafai ona faia e aunoa ma teuteu leai.

  1. Taulima lauulu i mousse ma selu lelei le ulu i tua.
  2. Ina ia faʻaopopo le voluma i le pito i tua o le ulu, e mafai ona e faʻaogaina ni laei fulufulu poʻo selu.
  3. I tua atu o le galu e tupu mai ai, e mafai ona e puʻeina le lauulu i se fusi poʻo se sikafu matagofie. Mo nei mafuaʻaga, e mafai foi ona faʻaaogaina se lautele satin lipine.
  4. Afai o le lauulu e uumi, e mafai ona aoina i totonu o se afifi manaia. O le pupuʻu lauulu e faʻatagaina e alu lemu.

O le faiga afiafi o le laulu i le sitaili o le pin-up e mafai ona teuteuina i mataitusi i itu uma e lua. O lenei sitaili foliga matagofie tele ma matagofie. E tatau ona malamalama o le tasi lauulu e fatu ai se pine-luga ata e le lava; e tatau foi ona faʻaaoga le teuteuga talafeagai ma lavalava.

Fulufulu lauulu ma le masani ai i luga lauulu - sitepu-laʻasaga laasaga faʻatinoina

I le vaitau o loʻo loma, o le pin-up hairstyles, faʻaalia ai le ata o se matua sili ona faʻaalia ma matagofie i le lalelei o le 50s, ua toe mauaina le lauiloa tele i totonu o fashionistas.

Tagata lauiloa e pei o Katy Perry, Betty Page, Kelly Brook ma Nicole Scherzinger sa fiafia e faataʻitaʻi ma le eseese o laupepa i luga o laei, o le mea mulimuli na faamamafaina lelei le feusuaiga ma le muamua mai o fetu.

O le tala o le a faʻaalia le sili ona maoaʻe ituaiga sitaili i le retro sitaili ma la latou sitepu ma lea laasaga faʻatinoga.

Stylish pin-up lauulu - ata o ata olaola

O le 50s o le seneturi talu ai na faʻatuina ai le faiga o foliga o le lalolagi i luga o le lalolagi. Latou te natia faamatalaga o faaosoosoga ma faaosoosoga, feusuaiga ma saolotoga, ma o le mea moni, fiafia, optimism ma le mama i mea uma.

O le valaʻauina o le pin-up hairstyle e mafiafia, ofuvae, sao pe faʻaʻumiʻulu ni auvae i le ogatotonu o le muaulu, faʻapea foʻi ma le laulu faʻataʻamilomilo i luga o le umi atoa ma faʻasologa o loʻo faʻataʻatia i galu tetele. O sea sitaili e matua ese lava e mafai ai ona e filifilia le laei saʻo mo lauulu uumi ma le umi, ma mo puʻupuʻu.

Mafaufau i ata sili ona teuteu ma lanu o le taimi ua tuanaʻi.

Ofu matagofie mo lauulu uumi ma pupuu

O sea foliga matagofie e talafeagai mo soʻo se umi o le laulu.

Fausiaina o ia i le fale e faigofie tele.

Ina ia maua ni ofu mafolafola ma le tele o voluma, oe manaʻomia le faʻaaoga o curlers poʻo tongs.

  • Matou te feauaʻi faʻataʻamilo i luga o taʻavale i le tasi itu i le itu e tasi ua e filifilia.
  • Matou te selu ula ma se lapisi lapotopoto tele ma taoto lemu i galu, aʻo milo pito o le laulu i totonu.
  • O lenei matou te ogatasi pe faʻamau le au, faʻapaʻu ia vali poʻo le lapisi mo le faʻamau malosi. Afai e leai sau mea lelei, ona tatau lea ona e faʻataʻitaʻio le lauulu e pei ona taua i lalo: mimilo le pito i luma o lauulu i le pito i luga o le muaulu ma fausia se pulou matagofie pulou matagofie.
  • O toega o le lauulu e tatau ona matagofie lavalava i luga o tauau po o, pe a manaʻo i ai, e mafai ona e faʻatulagaina se laulu maualuga lauulu.

Galueaiina faiga faa-retro

O se laei e sili ona lelei ile pulou ole laulu e teuteu lelei ile laulu e lua, ae e manaʻomia ona vaevaeina ile 2 vaega.

E mafai ona e faʻatinoina lenei sitaili i luga o uumi i luga o le pulu puʻupuʻu uumi, mo se faʻataʻitaʻiga, i tauau.

E lua lelei tulei na fausiaina o se faʻaiuga o le maeʻa o sitaili, tamoe tutusa i le pito i luga o le pale, o le a avea ma sili ona lelei puna o musumusuga mo le mulimuli mai fausiaina o le atoa retro-sitaili foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamamulu lou lauulu pe e te aoina mai ile ponytail. Faʻafefea ona fai lea e faʻaalia manino mai ai se sitepu i lea laʻasaga o le lauulu.

Le metotia o le taʻimua o le agavaʻa faʻapipiʻi - lola mafai ona faʻaaogaina na o le tasi itu, o le ata o le a le itiiti ifo le mataina.

Faapipii pine-ae ma se sikafu

Ina ia fausia se taumafanafana toe tui lauulu, e masani ona faʻaogaina e teineiti se sikafu poʻo le sikafu. O le pine-up style e iloga i lona valea valea, ma mea faʻapipiʻi e faʻaopoopo le ata e tatau ona talafeagai.

O lauulu laei e faʻaaoga ai se sikafu e atoatoa mo le faʻaletonu ma e oʻo foʻi i le laititi le laulu. O sea ata o le a foliga matagofie mai i faʻailoga. Afai e toesea, e mafai ona e fatuina se pepelo pepelo e ala i le mimiloina o le lauulu i luga o se faasee pe fai se curl ma tuu i fafo.

Faʻafefea ona fatuina se pin-up lauulu ma matagofie le mamanu o se sikafu i luga o lou lauulu, laasaga ma lea laasaga ata o le a faʻaalia manino.

O le isi auala e mamanuina ai le Bang e faʻaalia i le ata lea.

Lauulu-luga afiafi foliga

Na o le lua sitepu ma sina faʻatosina mafaufau o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se mea ofoofogia pin-up lauulu o le a fetaui ma uma foliga masani i lenei vaitau.

Laʻasaga o le fausiaina o se sitaili faʻapitoa:

  • Ina ia amata, vaeluaina le pito i luma o lauulu i ni nai centimita ma tutusa tutusa laina. Afai e te laʻuina se puʻupuʻu pu, ona e te manaʻomia e mimilo ona pito i totonu pe faʻapena tutusa. O toega lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  • O lenei o le loka o laulu i le pito i luga o le ulu e tatau ona selu, ae o lenei mea e tatau ona faia ma le faʻaeteete. A maeʻa ona matou mauaina le voluma, matou te mimilo le vaega lea o le lauulu i se fusi puipui, ona toe faʻalelei lea i le fulufulu mata.
  • Le isi, e mafai ona nonoa vilivae i le occipital vaega i se maualuga ma lamolemole tail. A maeʻa, fasi le lauulu i le siusiu, lamolemole i se selu ma afifi ma le matagofie ile foliga ole atigi.
  • Ua maeʻa ona teuteu le lauulu lauulu laʻau ma ni laʻau fulufulu faʻapipiʻi ma se fusi faʻapipiʻi malosi poʻo le varnish.

E mafai ona e teuteuina se sitaili laʻei foliga foliga ma foliga lelei i mea manaia i le foliga o fugalaʻau o fugalaʻau fou, pei o oketi, peonies poʻo le auro. Ia mautinoa e faʻamaeʻaina le ata o se teine ​​taʻi retro ma mea teuteu matagofie faia o auro poʻo siliva.

Talitonu mai ia te aʻu, ituaiga laei lea, ma le ata i le aotelega o le a faʻatupuina ai lou tele feusuaʻi, sili atu tamaʻitaʻi ma sili ona matagofie! Ma, e sili ona taua, aua nei galo, afai o le sitaili o le 50s ua filifilia, ona tatau lea ona tusia i mea uma, ma sitaili e tatau ona foliga sologa lelei ma le ofu ma teuga foliga.