Lauiloa

3 auala e fai ai tresses ma mitiafu

Matagofie o se tatau mo soo se teine. Ma curls o se avanoa sili ona lelei e faʻaalia ai le matagofie o foliga o se fafine.

E le gata i lea, o lenei laʻei lauulu e fesuisuiai ai le ata, fatuina foliga mataina.

Curlers, tongs, curling iron o le a fesoasoani, ae o nei metotia uma e mafai ona afaina ai le soʻoga, o lea e sili atu le faʻaaogaina o se faigofie ma faʻamaonia metotia o sitaili ma se mitiafu.

O lenei filifiliga o le a mafai ai ona faʻataʻutaʻu curls e aunoa ma le solia o lauulu fausaga ma o le a fesoasoani e faʻalelei faia le laulu.

Faʻafefea ona faʻataʻamilo lou lauulu i se mitiafu ma fai ni mea matagofie ufiufi

Soo se teineititi faʻatasi i lona olaga na manaʻo e faʻaalu lona lauulu. O nisi taimi e manaʻomia ai se mafuaʻaga mo lenei, ae o le tele o taimi o fafine latou te mananaʻo e faʻalauteleina o latou foliga.

Ua faigofie nei le faiga o lau curls: e mafai ona e faʻaaogaina se uʻamea curling, curlers, tongs. Ae o mea tau eletise e mafai ona afaina tele ai lou lauulu, ma curlers e le masani ona aoga.

Ae e iai se auala tuai faʻamaonia - e faia ai se sitaili ma se mitiafu.

Spekacular curls ma se mitiafu o se faigofie ma taugofie auala e faia ai se laʻei le masani ai. I le taimi lava e tasi, soo se teineitiiti lava e mafai ona ia avea ia se sitaili faʻalelei, ma o lona curls o le a foliga sili ona matagofie.

T-mitiafu uʻamea

Pe a faʻatusatusa i le uʻamea, curling iron po curler, o se mitiafu faigofie e tele mea taua:

  • O le faiga e le afaina ai le lauulu - e mafai ona faia e oʻo lava i matua mamago lauulu,
  • e mafai ona moe ma se mitiafu - e le faʻalavelave i ai,
  • o le a mafai ona e pupuni lauulu o soʻo se umi,
  • leai se faʻaalia - e mafai ona e alu i se faʻamanatuga. O le a le tupu lava i se tasi e te leʻi faia ni lalelei i le faleoloa!

O le a le mea e te manaʻomia e faʻamalosia ai lou lauulu i luga o se mitiafu?

Mo faamaapeina oe manaomia:

  • T-mitiafu
  • vai
  • oloa teuteu (mousse / foam / varnish),
  • pepa, seleulu (pe a e manaʻo i lamepa susulu).

Filifili se mitiafu e fuafua i le umi o le lauulu. Mo le averesi umi, o se ofutino masani e talafeagai. I luga o uumi uumi e te manaomia ai se ofutino ma lima lima. Ina ia maua ni uumi vaivai, e te manaʻomia e mimilo ia manulele i luga o le tasi-ofutino. Afai e te manaʻo i lamepa susulu ma malamalama, ona e manaʻomia lea ose matagi i luga o ni isi fasi ie ma faʻaaoga pepa (e faʻatumauina ai foliga).

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Malamalama galu o curls: faailoa auala

  1. Nonoa le ofutino, nonoa pito.
  2. Fufulu lou ulu. Faʻamago le lauulu. Pe susu i latou uma i le ala.
  3. Fulufulu lauulu agai i luma. Faʻavili se manoa laititi faataamilo i se mitiafu. Tui ma le le vaaia.
  4. Toe fai mo lauulu uma. Tausi 2 itula (pe seʻia matutu afu).
  5. Aveese ma le faaeteete le fausaga. Maua atoatoa curls.

Moli malamalama ma malamalama

Mo le mauaina o ofu eleni ma susulu, e manaʻomia le tipiina o le mitiafu.

  1. Oti le ofutino i ni uumi uumi o le tutusa.
  2. Tipi laupepa pepa e tutusa le lapopoa (laupepa tuai, api, poʻo laufanua) o le lapoʻa lava.
  3. Ufiufi le ogatotonu o fusi taitasi i se pepa.
  4. Masua lauulu, fufulu lau lauulu, mago.
  5. Lauulu vaevaeina i ni fasi. O le foliga o curls faalagolago i le lautele o filo (o le tele o le lautele, o le tele foi o le galu o curls).
  6. I matagi vaega mai le ogatotonu o le ie ma le pepa (afai e umi le nonoa, alu i le ogatotonu pe o le curls o le a leiloa vave a latou foliga), nonoa pito o le ie.
  7. Taofi i le po atoa. I le taeao, tipiʻesea ma le mataala uma fasi pepa ma le laupepa.

Faʻafefea ona le mimiloina ufi ma faʻasaʻo ia i latou?

Ole mea sili e fai ile suʻe aʻo leʻi moe. Ma o le a latou malolosi, ofu mafiafia, le taofia i le afiafi. Faʻamama suamalie i luma o le faʻatinoina o le "faʻagasologa", ia o le a sili atu le lalagaina o laʻei ma le lauulu e le faʻaleagaina.

Afai e te manaʻo i le laulu e taofi ona foliga mo le aso atoa, e tatau ona e mimilo ia filo aʻo leʻi moe.A manaʻomia se laulu lalelei e tatau ona faia mo ni nai itula, e mafai ona e faia ni vela i le aoauli, ae toe faʻalelei le iʻuga ma mea teuteu oloa (foam, varnish).

Filifili se mitiafu poʻo se mitiafu e fuafua i le umi o le lauulu. Mo manoa o le uumi, o se ofutino masani e talafeagai. I luga o uumi uumi e te manaomia ai se ofutino ma lima lima. O le ofutino e tatau ona faia i mea masani (sili atu 100% vavae).

Afai e te filifili e faʻamama lou lauulu i le ao, ona tatau lea ona taofi le ofutino i le lauulu mo 1-2 itula.

Curls taofia lo latou foliga mo eseese taimi, i luga o le averesi, faailo e pei ona taua i lalo:

  • manoa o le po manuʻa i luga o pepa ma faʻamalosia i le varnish / foam / mousse mulimuli 24-48 itula,
  • po curls manuʻa i luga o pepa, ae aunoa ma vailaau, o le a taofia lo latou foliga mo 12-16 itula,
  • curls aso ma oloa teuteu mulimuli 6-9 itula,
  • aso curls e aunoa ma styling oloa tumau mo 2-3 itula.

Afai e te faʻaliliina manoa i luga o se mitiafu, ona faʻasolo lea o le curls o le foliga tutusa, e aunoa ma se matala. Vaʻaia, e ono foliga mai o loʻo pipiʻi o loʻo afaina ai i le curling iron ma se lapoa tele. Aveese le ie ma le faaeteete ina ia aua nei faaleagaina ia curls. Faia o le e sili atu i luma o le faʻata ma tele lemu.

Afai e fili manuʻa i le pepa, ona tatau lea ona aveʻese elemene uma e se ma se sele. E taua le malamalama lelei i le taimi e tipi ai, e le puʻeina ia manoa (e sili atu i tagata e leʻi iai se poto masani ona aua neʻi avea lamatiaga ma tatala lemu le nonoa ina ia aua neʻi faʻaleagaina lauulu).

Ae aua le tiaʻi aveina, a le o lea o le a paʻuʻese laʻau ma e vave ona mou ese atu o latou foliga.

O sitaili o le a teuteuina soʻo se tamaitai lalelei. O sea laulu 'sulu o le a faʻatagaina oe e alu i soʻo se mea o tupu poʻo se faʻafiafiaga masani i le afiafi, e lagona ai lou matagofie ma lou matagofie. Faafetai i laʻau malu, o le teine ​​o le a suia vave, o ona foliga o le a susulu ma le lelei lagona ma o le aso atoa o le a pasia i le lelei e mafai ai.

1 auala. Lauulu curling i luga o pepa

Ole mea pupuni e faigofie ona suia i fasi pepa faigofie. Ina ia faia lea mea, o le ae manaʻomia ni laupepa mafiafia o pepa malulu (ae le o le cardboard). I lenei auala, e mafai ona e faia ni laʻititi laiti, ma le ofoofogia o galu tino.

Tekonolosi o curling i luga o pepa.

  1. Ae e te leʻi taʻatia, e manaʻomia ona faia ni pepa curlers. Ina ia faia lenei mea, ave ni nai pepa ma tipi i ni tamaʻi fasi.
  2. Ia taʻimua taʻitasi i totonu o tubes. Tufa se manoa po o ni fasi fasi ie i le tatalaina o le paipa lea e te faʻalelei ai le lauulu.
  3. Vavaeese le laulu susu o lauulu i manoa. Ave se manoa se tasi, tuu lana pito i luga o le ogatotonu o le auala ma fuli le curl i le faavae.
  4. Faʻamau le manoa i se manoa po o se filo.
  5. A maeʻa le laulu, e mafai ona aveʻesea solo curlers.
  6. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

O le vitio o loʻo i lalo e maua ai laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le fausiaina o se lauiloa mataʻina ma mea fai pepa pepa.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

2 auala. Talotaloina flagella

O se tasi o auala sili ona faigofie e fai ai ni curly curls e aunoa ma mea e aoga ai le vevela ma le curlers o mimilo fulu i flagella.

Tekonolosi mo le fausiaina faʻataʻitaʻiga uʻu:

  1. Usu lelei le susu susu ma valavala ma se valavala.
  2. Vaevae le lauulu i ni manoa laiti.
  3. Ma e tatau ona e faia ni manifinifi manifinifi. A maeʻa, afifi fusi taʻitasi ma malupuipuia i se fusi faʻaoso. E taua ia manatua, o le sili atu o le filifili o loʻo e ave, o le laiti foi o le iʻu.
  4. A uma ona tapena uma au laulau, alu i le moega.
  5. I le taeao, tatalaina le lauulu ma sulu lemu ma ou tamatamailima.
  6. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

I le vitio i lalo, o le ae vaʻai i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le fausiaina gagy curls.

3 auala. Fausiaina o curls faaaoga hairpins

Toto ma lauulu auala vave ma faigofie fai ni sikaili mataina e aunoa ma le faʻataʻavaleina uila ma curlers.

Lauulu tekonolosi tekonolosi ma pulou ma lauulu.

  1. Selu ma faasusu le lauulu, ona vaevae lea i ni manoa manifinifi.
  2. Filifili se tasi manoa i le pito i tua o le ulu. Ma e tatau ona e faia se tamai mama o lauulu. Ina ia faia lea mea, matagi le loka i ou tamatamailima ma toe fai i le fulufulu ulu i aʻa.
  3. Mulimuli i nei sitepu ma manoa uma.
  4. Tuu le potu i le po atoa.
  5. I le taeao, soloia ia curls, faʻamatuʻu faʻalelei i ou tamatamaʻilima ma faʻalelei i le varnish.

4 ala. T-mitiafu talotalo

Lenei o le a foliga mai e faigata i le tele o teineiti, ae mafai ai ona faʻaoga le faʻateleina o curls le faʻaaogaina mitiafu faigofie. O le iʻuga o le a maofa ai: chic resistant wave i ni nai itula.

Tekinolosi teuina o mitiafu:

  1. Ae e te lei amata faʻataʻoto, ona e manaʻomia le faia o se tui tele o ie. Mo le faia o lea mea, ave se T-shirt (e mafai ona e faʻaaogaina foi se solo) ma fuli i totonu o le tourniquet. Ona fai lea o se mama tele mai le fusi.
  2. Ina ua mavae lena, e mafai ona e amata galue ma lauulu. Tuu selu susu ma faʻaaoga se ofu faʻapitoa i luga ia latou.
  3. Tuu le mama mai le mitiafu i luga o le ulu.
  4. Vaevae le lauulu i ni lautele lautele.
  5. Ua tofu le paʻu i le liliu curl i luga o se ie mama ma nonoa i se fulufulu malo po o le le vaaia.
  6. A maeʻa le laulu, aveese ma le faaeteete sikoa mai le ofutino.
  7. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

E mafai ona e mauaina le laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le lalagaina o lauulu i luga o se mitiafu i le vitio.

Muamua auala

T-mitiafu o se tasi o e te fiafia i ai ofu talu ai nei. Faʻamoemoe i le mea, le faʻatusa ma le sitaili o le ana, ua ia tautua i se 'aiga, ma le lalolagi, ma luga o malae taʻaloga. O le isi faʻaaogaina muamua: o le mafai ona fausia curls i luga o se T-shirt.

E faigofie uma mea uma:

  1. Fufulu o matou lauulu, aumai ia curls i le semi-matutu setete ma selu ma se selu tele.
  2. Matou te faʻaalia le teuteuina: mousse, gel, po o se mea teu fale.
  3. Tatou mimiloina le mitiafu i totonu o le tuʻufaʻatasia, fai se fugalaʻau ma faʻatulaga ia pei o le Ata 2.
  4. Uaea i le paʻu, tauʻau faʻataʻamilomilo i luga o le "ato"
  5. Tatou te tuua le iʻuga pale mo le tele o itula pe o le po.
  6. Tatou aveʻese, faʻaputu ma faʻatoʻilaloina loto.

Curly styling o le a faaopoopo faapitoa foliga manaia

Lua auala

E matua faigofie lava nai lo le muamua, ae ina ia maua le manaʻomia iuga, e manaʻomia e:

  • O lauulu laʻititi e laʻititi foi mai le natura,
  • poo le faʻaaogaina o se auala e unaʻia ai le fausiaina o curls,
  • tuʻufaʻatasiga o tulaga muamua e lua.

Ona tupu ai lea o mea uma e pei ona taua i lalo:

  1. Ole mama ma le susu ole ulu e togafitia ile curls.
  2. Tatala le laulu i ou tamatamailima ma selu ma le selu lapoʻa.
  3. T-mitiafu i luga o soʻo se laugatasi luga.
  4. Sii lemu lou ulu, tuʻu i lalo lou lauulu i le ogatotonu o le ofutino.
  5. Matou te afifi le lautele o le pito (fusi) o le mitiafu i le ulu ma nonoa mau i le ua.
  6. Ufiufi ma afifi le ulu i le pito i luga, nonoa lima i luga o le muaulu.
  7. Matou te tuua le faʻatulagaga seʻia mago atoa le laulu pe o le po.
  8. I le faaiuga o le ae mauaina ofoofogia ma sili ona tetee atu curls.

O le faʻagasologa o le mauaina o ufiufi faʻaaogaina le auala lona lua

Faufautua!
Mafaufau ile tele ma mea o le mitiafu.
O le muamua e tatau ona fetaui ma le umi o lou lauulu, ma le lona lua e sili atu mo se mea vaivai, pei o le cotton poʻo kaliko.

Alumini apa

E manaia tele e le faʻatamala e fetu o Hollywood ona faʻaaogaina nei kalone mai lalo o le cola ma isi meainu, e matua aoga lava.

Moni, o lenei metotia e talafeagai mo le laulu umi, lea e mafai ona saoloto faia ni liliʻili i le lapoa lelei o se apa o le pia poʻo meainu vaivai.

O faʻatonuga i lenei mea e faigofie:

  1. Matou te mauaina le numera talafeagai o alumini apa, fufulu maeʻa.
  2. O le ulu mama ma le mago e togafitia i se laulu e sui ai lulu, e mafai ona e faia lava oe.
  3. Na matou afifiina ie ua saunia i luga o auvai, pei o masani masani curlers ma faʻapipiʻi i fusi vaega.
  4. Tatou te tatalia le taimi tatau.
  5. Ma le faaeteete, e aunoa ma le gagauina o curls, matou te aveeseina a matou tulaga le mautonu.
  6. Matou te faia se lauulu laulu.

Solo solo

Le fuafuaga o le faia o fulufulu lauulu faʻaaogaina ofu masaesae

E iloa uma e tagata le faʻaaliga o se fafine moni e mafai ona ia faia mea e tolu mai le leai o se mea: salati, pulou ma faʻaletonu. I le matou manatu, o le lona fa e tatau ona faʻaopopo i lenei lisi - curls.

E i ai se faʻatelega o se sili auala masani e fatuina i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma solo solo. E faigofie ona faʻaogaina lenei oloa faʻamama, ma e maulalo lona tau.

Faapea

Fausiaina o le hairstyles aunoa ma le faʻaleleia auala.

  1. E mafai ona e faia curls aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea faʻaleleia.
  2. Lelei faʻagaioia mamago poʻo sina susu laulu sitaili:
    • fili i se tasi pe sili atu 'fili,
    • mimilo i le flagella,
    • faʻapipiʻi
    • fai kuksa i tua ole ulu.
  1. O pito o fausaga e faʻamauina lelei i fusi ma fusi paʻu, lauulu uʻamea poʻo fulufulu.
  2. Afai e te filifili e alu i le moega, ona i luga ole fausaga e sili atu le ofuina o se sikafu.
  3. I le taeao tatou te tatalaina, selu i tatou lava (le taimi mulimuli e mafai foi ona leiloa) ma maua le mea ua tatou ausia.

Faufautua!
Mo lauulu manifinifi le laulu, o le faʻaalia taimi, ole tele ma lapisi lapoa e tatau ona faʻaititia, a leai, nai lo le faʻatulagaina curls mafai ona e maua se soʻoseʻavea le tamaʻi mamoe.

Ma le ...

Loka loka

I le mataupu faavae, ia fatuina ni laʻititi tetele ma laʻititi, se galu matagofie pe tafe ai curls, e mafai ona e faʻaaogaina tele sili atu:

  1. Ma le maitau: o manoa ua mimiloina i totonu o ni pu laiti ma malupuipuia i le ulu ma le le vaaia, o le sikafu ua nonoa i luga o le.
  2. Scarf: lalagaina fili, lalaga ie solosolo i totonu ia i latou.
  3. Totini poʻo ni mea faʻaletino: faʻaaoga e fai ma mea e faʻaaoga.
  4. Ofu ofu eloto mo le fausiaina o se lauulu lauulu Eleni: tuu i luga o le ulu, fili fili foe o loo siomia ai.
  5. Solo: afifi le uumi uumi mai pito i aa ma nonoa pito o solo i luga o le muaulu.
  6. Stud: tatou te tuu se tasi pe tele siput i luga o le ulu, faʻasaʻo ma faʻatumauina le taimi seti.

Faufautua!
Faʻailoa o metotia uma faʻaalia i luga o le a sili atu faʻatuatuaina pe a e faia i le afiafi.
Ae le gata i lea, i le taeao i lenei mataupu, o le taoto e tele se taimi.

O curls e mafai ona eseese foliga ma lapopoa, ae e mautinoa lava o le a latou faʻaopoopoina foliga matagofie i latou e ona

Tele aoga:

  • curls ma se mitiafu e le afaina ai lauulu. E le pei o forceps, e mafai ona faʻaoga le curlers ie e oʻo lava i lauulu mago ma leaga. Ma o lenei o se auala sili e matagi curls tusa lava pe afaina lauulu,
  • ma lenei mamanu e mafai ona e alu e moe. E le faʻalavelave le mitiafu i se moe lelei, aua e le faʻalavelave i le po,
  • curls liliu mai le masani ai ma aoga. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e alu i soo se mea: i se disco, o se mea na tupu. E leai se tasi na te mateina na mafai ona maua mai pupu i se auala faigofie.

O ula ma galu ma se mitiafu e sili ona faia i le po.

Ona faʻaliliuina ai lea o latou ma o le a le malolo i se po e tasi. O lauulu e tatau ona mālū susu aʻo leʻi teuteuina, muamua e mafai ona e faʻauluina le sui sooupu i luga o latou.

Tusi lesona

Lea, e faʻafefea ona fai se lauulu laei ma se mitiafu? E i ai ni mau faʻamaonia metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻi lauulu e pei o lenei:

  • e tatau ona fai muamua sau mitiafu. E mafai ona e ofuina se mitiafu ma lima uumi,
  • e fautuaina e fufulu lou lauulu. Afai e le mafai, e tatau ona e faʻamaloloina lau lauulu, ma faʻaaoga se sitaili fausaga ile uʻamea: busa, mousse, gel,
  • e sili le aua le selu i ala susu, ae ia aveese lemu i ou lima,
  • ave se mitiafu, tuu i luga o le mafolafola ma lamolemole luga,
  • tuutuu i lalo i le ogatotonu o le mitiafu, toso lou ulu i lalo,
  • O le pito i lalo o le ofutino e faigofie ona fusi i le ulu atoa. O le tisu e faʻamautu i le tua o le ulu,
  • afifi le ulu atoa i le pito i luga, tuu lima i luma,
  • tuu le fausaga i le po e tasi. Afai e le mafai lea mea, ona e tatau lea ona savali ma se mitiafu i luga o lou ulu mo le itiiti ifo ile itula,
  • a mago atoa le lauulu, o le a e maua ai galu matagofie e faia i le mitiafu.
  • E mafai foʻi ona e faʻaleleiina le lalagaina o sitaili ma varnish. Ma o le a ia tumau umi.

Se isi filifiliga

E leai se mea e tatau ai ona o se mitiafu i matagi matagofie. E mafai ona e mauaina se sitaili sitaili e le malolo mai timuga ma matagi, mulimuli i le faʻatonuga.

  1. Fai se mitiafu. E sili le aveina o se oloa mai le 'ie vavae: faigofie curls, liliu luga.
  2. Foliga lemu le ofutino i se maea umi. Gagau le maea i le mama ma nonoa mau lelei i se fusi uaua. Ole faʻaiuga o le lapotopoto foliga.
  3. Strands comb comb well, e fautuaina e fufuluina lou lauulu muamua. Faaaoga gel po mousse mo styling.
  4. Tuu le mama maua i luga o le ulu. Lauulu vaevaeina i vaega. Ia auauai vaega ma fusi faʻataʻamilo faʻataʻamilo i le mama, ma puipui faʻatasi.
  5. I se tulaga tutusa, e te manaʻomia e faʻamama le ulu atoa. O manoa uma e tatau ona fusifusia i le mitiafu mama.
  6. E pei o ni nai itula, ae e mafai ona e nofo i le po. Ae e tatau ona e mautinoa o le po o le mama mai le T-shirt i luga o le ulu o le a le faʻalavelave.
  7. Teteʻe ma le faʻaeteete curls ma tatala ese curls i ou lima.

Fautuaga Aoga

  1. Ina ia curl a matagofie matagofie sitaili ma se T-mitiafu, e le fautuaina i le selu lou lauulu. E sili le tatalaina i latou i ou tamatamailima. Ma o le curls o le a uʻamea ma aga masani.

  • Aua neʻi faʻasua se tele o varnish, aua e faapipii ai lauulu.
  • Afai o matagi pe a uma le matagi e leʻo faʻamago, e tatau ona faʻamago latou teisi i se laulu.

    E faigofie le ufiufi o lauulu ma le mitiafu, ma o le iʻuga o se mea manaia. O lenei hairstyle o le a foliga lelei tele i soo se tulaga.

    Auala e matagi ai lauulu i se mitiafu: o se lesona mai le aulelei blogger

    Matou te miti uma o le ala i luga ma se laʻei matagofie teuteuina. Ae masani lava, e le ititi ifo ile 10-15 minute o faamalositino ile taeao faʻatasi ai male uila, ni uʻamea ma se laulu vela.

    E te manao e maua ni mea sili faʻalelei i ni nai minute ma e aunoa ma le afaina ai o lou lauulu? Ona faitau lea oa matou mea!Matou te fiafia i taimi uma pe a matou maua ni auala fou e fai ai curls e aunoa ma le curling iron. E faigata tele le toe faʻafoʻiina o le lauulu pe a maeʻa mea leaga, le talafeagai le tausiga male malulu ole taumalulu.

    Ma meafaigaluega vevela mafuaʻaga latou faʻateleina afaina, faʻaletonu le tino o lauulu, fai latou mago ma tipi. O le mea lea, ina ua matou vaʻaia se ata fou o le vitio mai le aulelei blogger Kaylee Melissa i le auala e faia ai Hollywood curls faʻaaogaina se T-shirt masani, matou te le mafai ona pasi.

    Ma o lenei aso matou faʻasoa atu le malamalama fou ia te oe! Na faʻaigoaina e Kayleigh lana metotia “Nimbus Curls” ona o foliga o lenei mamanu atoa. Manatua o le mea pito sili ona taua o le viliina ni manoa i se mea sili e mafai ona fusi i luga o le ie, ina ia o le taeao e fulufulua le lauulu, e le nusipalaina ma e le pona.

    Afai e le manino le vitio, vaʻai uma laasaga auiliili i le ata faʻataʻitaʻiga.

    O le sili sili ona taua o lenei auala o le curls o foliga tutusa ma e aunoa ma vaʻaia lipotia. E pei oe e taʻimua lou lauulu mo se taimi umi i luga o se lapoa lapoa uʻamea. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e alu ma le saogalemu i se fegalegaleaiga faʻafiafiaga poʻo se faʻafiafiaga masani 'aiga.Ma e mafai ona e faʻamanatuina Mati 8, aemaise lava talu ai ua masani le masani!

    9 auala sili e fai ai curls e aunoa ma curling uʻamea ma curlers

    Talofa laʻu au pele pele! Laulelei, mafiafia galu tuuina atu le ata o femininity ma mafua ai le faamemelo mo le isi itupa.

    E mafai ona faʻatulaga le laʻei lalaga i totonu o le fale lalaga, ae mo aso uma o laʻei e sili atu ona aoga le aʻoaʻoina o le faʻataʻamilo o laʻau, faʻaaoga le uʻamea curling, curlers, ma le uʻamea e faʻasaʻo ai lauulu (ioe, na te iloa foʻi le auala e taʻimua ai lauulu). Faʻaaoga le curling iron ma ironing, aua nei galo e uiga i le vevela puipui, aua o le maualuga o le vevela e afaina ai le laulu.

    O tagata ei ai le upu lauiloa "laei lemu" lauulu, ina ia le tupu lenei mea, ave i luga o le auupega o faigofie ma matua le afaina ola ola. Ma o le aso o le a ou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona fai ni curls e aunoa ma se curling iron ma curlers.

    Aisea o le faʻaaogaina o le laʻau faʻataʻavaleina ma le laʻau faʻapipiʻi e afaina ai loʻu laulu?

    E le o se mea faʻalilolilo o le masani ai ona faʻaalia le afaina ai o le lauulu. O nisi nei o mafuaaga e lafoai ai lenei metotia o sitaili.

    A uma ona faʻaaoga soo ufiufi uʻamea:

    • O lauulu o pito e vaevaeina.
    • Lauulu e malepelepe.
    • Galue i loka ma mea vevela (curling iron, tongs), tatou taofia ai le susū. O le mea ua tupu, ua matou maua lauulu le mautonu.
    • Ole soʻona faʻaaogaina o mea faigaluega e vevela ai, e te ono lamatia le leiloa o le tele ma le tele - i ia tulaga, lauulu e paʻu i se taimi vave pe mulimuli ane.

    Lauulu curlers le saogalemu e pei ona ono foliga mai i le taimi muamua tilotilo. E faʻaaoga e lauulu le eletise ma le vevela o lauulu pei o curling iron ma tongs.

    O curlers ma le "pulumu" faaleagaina le fausaga o lauulu, ma uʻamea filo eletise ma taʻitaʻia i se vaega o pito.

    Le sili faasaoina - palasitika curlers, ae latou faia i pu lea e fulufulu ma migi ai le lauulu. E tutusa foʻi se aʻafiaga mafai ona faʻaoga i le faʻaaogaina o le Velcro curlers.

    Afai e te faʻaaogaina le "mea lilo a le tina matua", o manoa o le a le gata lavea, ae maloloina foi. Nei o le masani masani auala e pupuni ai lauulu e aunoa curling uamea ma curlers.

    Faʻafefea ona fai curls faʻaaoga se utupoto

    O lenei metotia faʻasino i le malamalama ma le vave, e fautuaina le faia i lau mama, fufulu, susu susu.

    1. I le amataga, fai le solofanua maualuga i le pito i tua o le ulu.
    2. Le isi, milimili faʻamau lelei, afifi i totonu o se pulu ma faʻamau i lauulu ulu poʻo le vaʻaia.
    3. A maeʻa le 7-8 itula, ona aveese loa lea ole tuʻi ma tatala ma le faaeteete le tafaoga.
    4. E le tatau ona selu le siva iʻuga, ae naʻo le sasa ma faʻasaʻo.
    5. Faalelei le laulu lauulu ma varnish. Matou te maua mama ma lalelei sitaili.

    Faʻafefea ona fai curls ma ieie

    O le faʻagasologa e foliga valea, ae o le iʻuga, o ni ofu eli e leiloa se foliga i le aso atoa. Oe e manaʻomia ni fasi ie o lavalava ie ma na o 10-15 minute o le taimi avanoa.

    1. O lauulu e tatau ona fufuluina i le lauulu, mago, selu ma vaevaeina i ni manoa, o lo latou mafiafia e mafai ona eseʻesea, e fuafua lava i le manaʻomia.
    2. Tuu le pito i luga o le ogatotonu mea palu, mimilo i le aʻa lava, fusi pito i luga i se faapona.
    3. Ave le isi afa ma fai le mea lava e tasi ..
    4. E tatau ona mago atoa le lauulu, e masani ona faia 8-12 itula.
    5. A uma ona e aveeseina ia ieie, ia faasaʻo lou lauulu ma folo i le varnish.

    Curls ma se fusi

    Headband o se masani masani fesoasoani mo le fatuina o lauulu. E toaitiiti tagata e iloa o le faʻaaogaina o oe e mafai vave ona fauina malamalama curls.

    Tatou tuʻuina i luga o se ie fusi i le fulufulu uumi, pa'ū paʻu tatou te foloina i le vai. Sosoo ai, vaevae le lauulu i loka tutusa, ona tatau ai lea ona milo taʻitasi i se flagellum ma filo ia i lalo o se fusi.

    Na o ni nai itula o le a pasi ma curls ua sauni! Tatou aveese le fusi, faʻalelei le laulu ma o tatou lima e aunoa ma selu.

    Pigitails - o se auala tuai ma faʻamaonia

    O lenei metotia e manatu e sili ona agamalu ma faigofie. Ina ia maua lauulu laulu faʻapipiʻi, naʻo le fufuluina o lou lauulu, faʻamamago sina, pipiʻi tele fusi ma alu e moe.I le taeao tatou te malolo ma maua galu malamalama. Afai e te manaʻo e fili manuʻa mai aʻa, fili i luga o fatu. O le tele o spikelets, o le laiti o le curls.

    Nonoa le lauulu i fasilaau

    Faatasi ai ma sumpo, e le gata e mafai ona 'ai maualuga le sushi, ae faʻapea foʻi lou laulu. Ina ia maua ni moli uila, vaeluaina le lauulu i le ogatotonu - aoina se tasi vaega i le siʻusiʻu.

    Ia mimilo le vaega saoloto i le solofanua faataamilo i le fasilaau, ia fai ma faʻamau lelei ma faʻamau le fasilaau i lalo ole paʻu. Fai tutusa, i le isi itu, faʻasaʻo fasilaau ma fusi paʻu. Alu e moe, ma i le taeao aveese le fasi laau, pulu ma fiafia i galu matagofie.

    Ina ia faafaigofie le lauulu, e mafai ona e fili lalofoina se tasi magoto, o le curls o le a liliu masani ma malamalama.

    Ua matou lisiina i luga o fasipepa

    Muamua e tatau ona e faia ni pepa papillots. E masani se api poʻo se isi pepa. Oti ia laupepa i fasi faatafafa, palu laiti. Gagau faatafafa i totonu o tubules e ala i le faʻaiʻu o se fasi ie manifinifi i totonu ina ia alo ese pito mai i itu uma e lua.

    O le faʻagasologa e amata masani: matou fufuluina o matou lauulu, fufulu ma conditioner, solo ma se solo, ma faʻamama mago sina mea masani ile auala. Faʻaoga styling agent, tufatufaina atu le umi atoa.

    Eseesega, tatou te vavaeeseina loka, taumafai e tausisi i le tutusa mafiafia, savili i luga o fasi pepa, faʻapipiʻi i latou ma se fusiua. Tatou agai i le mea e alu mai le tua o le ulu i le muaulu. Tuu se sikafu i le po ina ia le mole papila.

    Manatua - o le manifinifi o le manoa, o le sili matagofie ma sili ona matagofie o le lauulu o le a suia.

    Vala o le afifi faʻalagolago i le umi o le lauulu

    Pe a filifilia se curling auala, mafaufau i le umi o le lauulu. E le taumateina le lalagaina o pusi i luga ole sikuea, ma paʻu mai aʻa - faigofie! Fesili i se uo poo se tina e uiga i ai.

    Ina ia faia le lauulu sili foliga lelei, muamua faʻaaoga sina mousse poʻo le fulufulu, ae i soʻo se mea varnish - o loʻo faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le iʻuga.

    Ae peitaʻi, afai e te faʻaogaina le uʻamea curling poʻo ni fagu, o le varnish faʻaaoga aʻo leʻi faia le sitaili o le a mu ai le lauulu.

    O pulu puupuu e mafai ona afaina i pulou mai le lagona-pito peni, sua sua. Afai e te tago i ieie mo le faataʻitaʻiga, ma e mau faʻasolosolo ona toʻulu ia i latou, ona talafeagai lea mo oe. E sili ona faigofie ona mimilo lea o le lauulu o le umi - o soʻo se tasi o loʻo i luga metotia e talafeagai mo i latou. O le uumi mafiafia o lauulu e sili atu ona faigata ona mimilo. Fusi, pigtails, plaits, pepa / pepa alumini e talafeagai mo i latou.

    Faʻafefea ona faʻalauteleina le aʻafiaga?

    1. Ina ia tausia le aʻafia o laʻau uʻumi taimi, fufulu lou lauulu aʻo le i faʻagasologa, aua nei galo e uiga i le muamua faʻaaogaina o oloa faʻapitoa: mousses, busa, ma isi. E mafai ona vaeluaina i le amateur ma le poto masani. I le faʻaogaina o le vaega lona lua, o le aʻafiaga o le a tumau i le aso pe lua foi.

    Latou tau tele, ae e sili atu aoga. E le fautuaina e faʻaaoga oloa faʻamalosi malolosi i aso uma - o lenei faʻaleagaina le lauulu. Vaʻavaʻai lelei foʻi le vailaʻau ina ia aua neʻi iva lauulu saʻeu. Aua le selu le loka, ae ave le foliga ma ou lima, faʻasaʻo le iʻuga ma varnish.

    O le a le mea e fiafia ai: o le lalagaina o lauulu fufuluina umi umi, o le tulaga taua o le latou tatau ona mago lelei. Afai e te le fufuluina lou lauulu, ae na o le faʻasusuina o fasi vai mai le fagu fagu, o le aʻafiaga o lauulu lauulu o le a tumau i ni itula.

    I le 90s, o le curl mai aʻa sa i le faiga - na maua ai i le lauulu se isi maualuga. O lenei ua alofa teine ​​i foliga masani, mo lenei sitaili, mimilo le laulu, alu ese mai aʻa 10-15 cm (fuafua i le umi). O fetu o Hollywood na alofagia i le malamalama, le magafagafa galu.

    Ina ia taunuʻu mai lenei matagi, matagi eseʻau faʻasolo mai foliga.

    Ina ia vaʻaia i le 100, e le manaʻomia le asiasi i se teine ​​fulufulu i aso uma.

    O sitaili matagofie e mafai ona faia ile fale, e sili ona taua, suʻesuʻe lou laulu, e faʻataʻitaʻia ai le sili ona manuia lauulu ile laʻau.E taua le mataituina o le lelei o lauulu, mai lea taimi i lea taimi fafagaina latou i ufimata ae le o le faʻaaoga sese o le fulufulu fulufulu, ona o lea o lou curl o le a le gata o le a matagofie matagofie foliga, ae o loʻo soifua maloloina, susulu, ma teuteuina lelei.

    Mo le tele o fafine, o le faia o curls aunoa ma le curler ma curlers vave ona avea faigofie tele. E naʻo le 10-30 minute le umi. Afai e te taʻimua lou lauulu mo le taimi muamua, o le taualumaga atoa atonu foliga faigata ia te oe, ae e naʻo le taimi muamua - e vave ona e aʻoaʻoina mea uma ma faʻamanuia ia te oe i aulelei matagofie.

    Toe feiloaʻi!

    Faʻafefea ona fai ni laʻau tetele: faʻamatalaga aoga

    1. Faia o Hollywood Curls i le Fale

    O laʻei lauulu e iai uʻu lapoʻa o le tali sili lea mo se vaʻaiga masani ma mamalu. E tele auala e fai ai se laulu ile laulu ile fale. E le gata i lea, o le saoasaoa o le fausiaina o se lauulu foliga ma foliga o se curl o le a faʻalagolago i le meafaigaluega filifilia.

    Le faʻaaogaina o se tasi o filifiliga filifilia, oe o le a aʻoaʻoina auala e faʻatupu ai galu fafati, fiailoa curls, frivolous curls ma matagofie curls.

    Styling sauniuniga

    Tusa lava pe faʻafefea ona e fuafua e faia ni laʻau tetele, e tatau ona e fufuluina muamua lau lauulu.

    Mo soo se fulufulu lauulu, o le a e manaʻomia se selu manifinifi e vavaeʻese ia manoa ma lauulu e uʻu e taofiofi tele lauulu. Fixing sooupu - fulufulu, mousse, varnish. Afai e te fuafua e faʻaogaina se uʻamea uʻamea, se masini faʻaʻamalu, masini faʻamago lauulu poʻo lauulu lauulu vevela, ia mautinoa e aveina meafaigaluega puipui puipuiga. Sis - o se pulumu e aoga mo le faʻaopopo le voluma.

    A leʻo lelei lau laulu, faʻaaoga masima poʻo suka suka (spray Schwarzkopf OSIS) ile susu susu.

    E ui lava ua fuafuaina lenei mea faigaluega e faʻasaʻo ai, ae mafai ona latou fausiaina faʻataʻamilomilo curls. O le lautele o le uʻamea, o le sili atu o le curls.

    • Amata faʻataʻavale mai foliga. Vavaeese se selu manifinifi, aveese le toega o le laulu o le lauulu ma faapipii atu ina ia le faʻalavelave ai.
    • Uu le loka i aʻa i ni nai senitimita, ona toe liliu lea o uʻamea teisi ma sulu lemu i le pito o le loka. Ina ia aua nei faʻaleagaina le lauulu fausaga ma ia aua nei tuua lipine. Aua le soona uliina le uʻamea.
    • A uma ona saunia le laulu, faʻanusuina lea i varnish. Ina ia faʻateleina le laʻau ma le gaʻoa, muamua sulu le lauulu i ou tamatamailima pe palu malie i luga.

    O se taua taua: o le lemu o le uʻamea, o le sili atu le sao le curl foliga o le a liliu ese - e ala i le faʻataʻitaʻi o sina mea itiiti, oe mafai ona iloa le taimi sili ona lelei.

    Faʻaaogaina o uʻamea curling

    Ina ia faia matagofie tetele curls ma se curling uamea e faigofie tele, pe a e mulimuli i le tekonolosi:

    • Vavaeese tamaʻi manoa: o le a faʻatagaina oe e maua ni uʻu o sili ona lelei foliga ma eleni.
    • Fai se galu mai aʻa e oʻo i pito, ona faʻaleleia ai lea o galu, e aunoa ma ni matala.
    • I le tele o tulaga, e te manaʻomia se lapoʻa uʻamea tele: mai le 28 i le 33 mm - le sili ona lelei le lautele mo le faia o curls o feololo, 38 mm pe sili atu - mo lauulu lauulu.

    A maeʻa le lauulu, faʻaaoga le faʻapipiʻi auala ina ia aua neʻi pipii faʻamalama ma aua neʻi leaga.

    O se taua taua: ia taofi le sitaili i foliga umi, lokaina loka loka ma le le vaaia. Tuu le manoa malulu ma aveese.

    Faʻaogaina o curlers

    O curlers o se auala lelei e maua ai curls tele e aunoa ma le faaleagaina ai. O se sili lelei foʻi lea ile chemistry. Ae e te lei amata sitaili, e tatau ona e puleaina le tekinolosi o curling curlers.

    • I le faʻaaogaina o togafiti, vaevae le lauulu i ni vaega: o tua o le ulu, pale ma itu. Pe faʻaaoga a matou polokalame.
    • Amata afifi mai le parietal vaega, ona auai lea i le occipital, temporal ma lateral.
    • Vavaeese le filo ma se selu manifinifi leai se sili atu nai lo le curler, selu.
    • Taofi pea le sooga i luga o le ulu ina ia le mafai e paʻu taʻitoʻatasi.
    • Muamua, lemu lemu le pito o le loka, ona amata afifi le curlers i totonu. Faʻasolo le faaseʻe lauulu e latalata i le ulu i le mafai ma faʻasaʻo.
    • A maeʻa uma le laulu, faʻamago i se fulufulu pe faʻatali seʻi uma le faʻamama, ma i le tulaga o le thermo-curler, faʻa malulu.
    • Aveese ma le faaeteete curlers, faʻanusisi ma varnish ma faʻasolosolo atu i le sili atu teuteu.

    Ole foliga o curls faalagolago ile ituaiga filifilia o curler:

    Velcro o le sili lea ituaiga o curler mo vaivai ma lamolemole curls, ma styling tumau umi pe a mafai. Velcro e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu vagana le mafiafia, ma e le mafua ai se afaina. Latou manuʻa i luga o matala vaivai: e mafai ona faʻamago le lauulu i se fulufulu oti pe faʻatali seʻia oʻo e mamago naʻo ia.

    Thermo-curlers e muamua mafanafana, ona paʻu lea i luga o le matutu ma mama lauulu ma faʻaaoga puipuiga malu. E manaʻomia le tausia o le curlers seʻia latou maalili atoa, ona aveese lea ma le faaeteete. O lamolemole e lamolemole, susulu, ae e le umi se umi. Ole ituaiga curler e le talafeagai mo fulufulu vaivai ma manifinifi.

    Boomerangs e lelei mo le po. O curls lapoa e faʻatagaina oe ona faʻataʻamilomilo curls tetele, ma se laʻititi - ia faʻatutuina ai laʻititi. O curlers e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, fatuina se masani masani, ma le tupuʻaga lauulu e tumau mo le umi e mafai ai. Ina ia puipuia le curlers mai le tatalaina ma loka tagata taitoatasi e seʻe ese, ufiufi lou lauulu i se solosolo.

    "Magic" curlers-spirals e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. O ni atigi folau lea e toso mai a loka susu ma le mātau ma fasilaau. E mafai ona e faʻatali seʻi mago le lauulu lava ia ma ave le foliga e manaʻomia, ma e tumau pe a mafai. E mafai foi ona faʻavavevave le gaioiga e ala i le faʻaaoga o se fulufulu ulu. E le mafai ona moe i le curlers - o le a malepelepe curls.

    Velvet curlers ua faʻaogaina i se ie faʻapipiʻi e puipuia le teteʻe ma faʻaleagaina le lauulu, ma pe a aveeseina - tosoina lauulu. Ole lapoa o nei curlers e sili ona lelei ina ia mafai ai ona tetele curls luga o laulu umi. Latou te tausia lelei le latou foliga.

    O palasitika curlers ese mai i isi i le iai o ni togafiti faapitoa, o lea la tomai e manaʻomia e faʻalelei ia oe lava. O le mea la ua tupu, o galu e malu ma volumetric. O le lauulu laʻau e tupu e taofi ai foliga mo se taimi umi.

    Laititi mea lilo: ia faia le lauulu ma curls foliga masani ma tele, faʻaaoga curlers o eseʻesega. Ma faʻamau lelei ia pupuni, faʻaoga se vali laititi e feololo, Mo se mea e sili atu ona manino, apalai sina tamaʻi gel i ou lima ma sapasapaia ou tamatamailima i luga ole filo.

    Faia o curls ma se lauulu fulufulu ma se diffuser

    Ina ia faʻapopoleina ma se faʻasoasoasoaso, faʻaaoga se pesini ma "tamatamailima" uumi. O le pupuu o le laulu, o le le itiiti o tamatamailima e tatau.

    • Faʻamago le susu malulu teisi i le solo.
    • Ave se mea e fulufulu ai lauulu ile diffuser, lapisi selu ma le fixative (mousse, sapalai poʻo le fulufulu).
    • Ma lou ulu faʻapipiʻi i tua, taoto le manoa i le diffuser, ona amata amata ona mago, oso latalata ma siitia le lauulu. O manoa e tatau ona manunu i luga o "tentacles" o le pesini. Faaauau seia solo le lauulu.
    • Ua saunia le laʻei lauulu ma mea nei, o lea ua naʻo ia teuteu lelei i le varnish.

    Aua neʻi faʻaaoga se mea e faʻatulagaina ai ni sooupu pe afai e te le manaʻo i le laʻau susu.

    O se taua taua: vaeluaina foliga o le curls oe lava pe a faʻaaoga se diffuser susu susu.

    Le metotia o curling tetele curls ma fufuluina ma se lauulu

    E masani o ia i tagata uma na faia le faʻaogaina i totonu ole potu. E toe fai i le fale, faʻaaoga se lapoa lapoa selu, lauulu laʻititi, mea vevela, paʻu mo le faʻafoeina i le taimi o faʻapipiʻiina ma se auala mo le faʻamauina.

    • Vaevae le lauulu i ni vaega se fa: lateral, occipital ma pale.
    • Amata i le tua o le ulu, suʻi vaega uma na. Vavaeese le filo, le sili atu nai lo le selu i le lautele, ma sulu lemu i lalo, mulimuli i se fulufulu. O le tele o le faʻalavelave ma e sosoʻo le lemu o le gaioiga, o le sili atu matagofie, fufusi ma lapoʻa faʻataʻitaʻi na e maua.
    • Mo fixation malu se loka ma malulu ea.
    • A maeʻa uma manoa, apalai le varnis.

    Fautuaga: ia faia le teuteuina o laʻau tetele, faʻaaoga se mea e teu ai le tino, ae aua le tago i lona laulu, taofi le lauulu lauulu i se mamao o 2-3 cm. Ma ia mautinoa e faʻaaoga se mea e puipuia ai le vevela.

    Faia o pupuni i fusi

    Harnesses o se isi filifiliga mo le vave faia se masani lauulu laulu foliga sina malu ma malu. Ina ia faia lenei, oe manaʻomia le le vaaia, mousse ma lauulu mago.

    • I luga o se lauulu susu, ia faʻauia le soʻona laʻau ma vaevae le selu manifinifi i ni manoa: o le manifinifi o le mama, o le sili ona mimilo ia curls, o lea ia ave sili lauulu e faia ai curls tetele.
    • Milo filo le nonoa i se fusi siku puipui ma faataga e gagau. Faʻamau pito ma se fulufulu. E mafai ona faʻamamago le laulu lauulu i se laulu pe faʻatagaina oe seʻi solo le laulu lava ia.
    • A maeʻa ona tatalaina le fusi, tuʻu ia i latou foliga foliga manaʻo ma faʻalelei i le varnis.

    Bagel po o le pesini mo curls

    O le bagel gum, e masani ona faʻaaogaina mo laulu o laʻau fulufulu ma le uluulu, e lelei tele mo le fausiaina o uila.

    • Faaputuputu lauulu i se solofanua maualuga, susu sina mea itiiti ile vai mai se fagu fagu ma faama lulu le lauulu i luga o le fagu.
    • Alu ese mai le pito o le siʻusiʻu i aʻa ina ia faʻaalia mai i se pito pupula. E le manaʻomia le faʻaopoopo faʻapipiʻi.

    O lenei fulufulu foliga foliga muamua, o lea e mafai ona e savali faʻatasi ma i le aso atoa, ma i le afiafi tatala lou laulu ma maua ni mea tetele faʻapipiʻi.

    Lauulu laʻasaga Taʻiala

    Ina ia maua le atoatoa foliga o curls, e tatau ona mafaufau i uiga o le lauulu ma o latou uumi.

    • E faigata tele ona maua ni curls tetele i luga o pupuʻu puʻupuʻu, ae mafai ona e faia ni moli laʻititi ma galu e foliga sili atu le manaia nai lo le masani ai curl. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le varnish poʻo le mousse, ae i ni nai aofaiga e puipuia ai le aʻafia o nila.
    • O le umi o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi ma lauulu. E sili atu le lelei averesi curls. Ae i le averesi umi, e sili atu faigofie ona toe faʻafoi le sitaili o iko pe a fuga i latou i le ao: na ona aoina le fusi mo sina taimi, ona toe faʻamaea lea. Faʻaaoga se pulumu mo galu o le tino ma se laʻasaga sili ona faʻaali foliga mai.
    • O fulufulu lapoa i luga o lauulu 'umi e manaʻomia le faʻasaʻo tatau, a leai o le laulu e faʻamalieina lalo o lona lava mamafa.

    Poʻo le a le metotia o le fausiaina o iko e te filifilia, aua le faʻatamala i puipuiga vevela ma le faʻailoaina o oloa, aua naʻo le soifua maloloina ma le lalagaina o lauulu foliga moni matagofie ma matagofie.

    Na e fiafia i ai? ... +1:

    Faʻafefea ona fai curls e aunoa curling iron ma curlers?

    Oi, o fafine nei faʻafitauli! Afai o le lauulu e sasaʻo e le natura, ona tatau lea ona mimilo, ma pe a fai ma curly - faʻasaʻo.

    Ae afai e na o le pau le auala e faʻasaʻo ai curls o le uʻamea, ona faʻaaoga lea e fafine auala eseese mo curling.

    Auala masani - curlers o eseese lapoa ma ituaiga, curling uons ma eseese foliga aoga - o se keramika autu, se faʻamafanafana faʻailoga, ma isi. Ae ei ai isi auala e ausia ai curls e aunoa ma curling uʻamea ma curlers.

    O se laupepa tuai poʻo le ie puipui o le ufiufi e le naʻo ni tagata talosaga mo se fesoasoani mo le fufuluina o pupuni, ae faʻapea foi ma se faʻamau faʻataʻau ile faisua. O le taamilo i ieie e le naʻo le metotia a tatou tina matutua, ae o se manatu lelei foi i le fale e fai ai ie mama.

    E mafai ona maua se laʻititi o loʻo mafai ona maua pe a e faʻaaogaina se ie o le 'ie lalaga fuaina 30 x 30 cm e maua ai le lapoʻa - 40 x 40 cm. O le a sili atu aʻafiaga pe a fai o le taualuga mo pupuni i luga o ieie ua faia aʻo leʻi momoe ma faia seʻia oʻo ile taeao.

    Lauulu manifinifi e le usitaʻi i sitaili, e tatau ona faʻamanuiaina i le fulufulu uʻu poʻo se suka suka (faʻaaoga le 3 sipuni suka suka mo le afa ipu vai, solo atoa uma). E fautuaina e amata afifi mai luga o le ulu.

    Metotia 1: tele fasi

    Ina ia matagi lelei i le fale, e tatau ona e mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faatonuga:

    Faʻaaoga vai (suamalie vai, otaota), selu le lauulu. Filifili le filo muamua. Mulimuli i laʻasaga.

    Toe faia laasaga lava e tasi ma isi vaega uma. Alu e moe (pe a fai o le gaioiga na tupu i le po). Afai e te manaʻomia se lauulu i le afiafi, ona mafai lea ona faia i le taeao ma savali faataamilo i le fale ma tui i luga o le lauulu i le aso atoa.

    Tatala le pulu, faʻasaʻoloto mai uʻu mai le papala. E taua le amata i lalo o laina.

    Fiafia lauulu pe a maeʻa le faʻalauiloaina o ofu masaesae

    Mo faʻavavevave faʻavaveina, o lenei metotia e mautinoa lava e le talafeagai. E tusa ma le lua itula le umi. E pei o filifiliga - matagi i luga o susu susu, ona mago lelei lea ma se fulufulu. Le tatau ai o le faʻaaogaina o se fixative (varnish), talu ai o le tetee o curls o le a le malosi.

    Metotia 2: tasi sulu

    E talafeagai mo lauulu uumi pe uumi le umi. E faigofie ona faʻamamaina lou lauulu i lenei auala i ou lava lima. O lenei vave auala e fai ai curls o le a le afaina ai. Pule oe pe a fai e tetee atu pe tusa o le 2 itula. E mafai ona e faʻaaogaina le laʻau malulu, ae a maeʻa ona tatau lea ona faʻamago i se laulu vavae.

    O le tulaʻi mai o lauulu i aʻa i lenei auala o le a le aoga, ae o le fautuaga o le a lavea lelei. O na sauniuniga e mafai ona avea ma faavae mo nisi lauulu: Eleni, Farani fili, ma isi.

    Mo le faʻamamaina, naʻo le tasi le apaʻau e manaʻomia, ia le itiiti ifo ile 40 x 40 cm le lautele. Afai o le lauulu e umi, ona tasi le itu ole flap e mafai ona umi ina ia mulimuli ane uma pito e mafai ona fesoʻotaʻi i totonu o se faapona. Faʻaaoga foʻi le sikafu mo ia faʻamoemoe.

    E lelei le selu o soʻotaga ma le selu ina ia e matala, e le vevesi ou lauulu. A e mataina ia curls, ona le aoga lea o curls sili ona lelei. O Curls o le a liliu mai e le laʻititi, ae o le faia ia oe lava e matua faigofie tele.

    E sili le faʻamamaina o le laulu i se liʻo ma fufusi ina ia aua le taʻoto i luga o le tasi ma le isi ile laupepa. Lenei o le a faʻaavanoa tutusa curls.

    A maeʻa ona faamaʻapeina, faasaʻo pito o le lauulu i luga o le maʻa i se tamai paʻu. Ona toe fai lea o sitepu tutusa ma le vaega lona lua o le lauulu. O se mea le talafeagai le pa'ū ma se mamanu i le pito i tua o le ulu (e sili atu le tausisi i le tulaga faʻavae o le tino), o lea ua fautuaina e faʻamau loka i le taeao ina ia maua ai le tele o uila i le afiafi.

    O lenei metotia e talafeagai mo le mimilo o le lauulu o se tamaititi. Mo le auala faʻaalia, e fai ai lauulu laulu, faʻaoga busa, ona solo faʻamalie ai lea ile fulufulu. Ona faasaʻo lea le auga o le varnish.

    Metotia 3: oe seisi ma pepa

    O le mea moni, o le faiga o curling lauulu e tutusa ma lena i 1 auala. Pau lava le eseesega o le mea lava e faʻapipiʻi ai lauulu, faigofie fola e suia ma isi mea e faia ile fale. E fetaui lava le faʻaogaina i luga o fasipepa e pei lava o ni fasi.

    Avanoa mo afifi

    Faʻafetai i ia avanoa i le pepa (e mafai ona e faʻaaogaina le pepa pepa, solosolo), e le teteʻeina le laulu i le ie, e le afaina ai i latou.

    Lea faʻatagaina oe e te le faia faia laiti curls laiti ma lavelavea i pito (pe afai o le faamaapeina sau mai i le pito). Ma faʻaseʻe foʻi i apa vai.

    Ona ave ai lea o filo vaʻai ma filo i totonu o se paipa (tuʻu i le 5 cm le umi). O ufiufi i luga o nei fagu e taamilomilo ma uila.

    Se mea e le masani ai, ae aoga auala e ausia ai lalelei curly curls. E faapitoa talafeagai mo le laulu i lauulu umi. Ole mea e te manaʻomia ai se mitiafu ina ia mafai ona e ofuina ni foliga mafanafana.

    T-shirt faamaapeina laasaga i lea laasaga

    I le amataga, o le mitiafu e fusi i se tourniquet. Latou te fesoʻotaʻi uma pito, faʻaliliu i se ituaiga laulu. Na latou tuu le avanoa i luga o le ulu, ona sui lea o le fulufulu (tagata taʻitasi taʻitasi), amata mai le mata (tusa ma le Eleni lauulu lauulu mataupu).

    O le fa' curling o curl tupu tupu seʻia oʻo ina lalaga le filo mulimuli. Faʻatalitali o le a faigofie pe a fai e te selu ao leʻi moe. O le moe ma le avanoa i luga o lou ulu e manaia, leai se mea e taofia ai le moe atoa.

    O le isi taeao e tatau ona e lalagaina mea uma. O le aafiaga o le a fiafia ma lona faʻaali foliga masani.E le umi e fai ni curls, ae ina ia mafai ona faʻataʻutaʻuina le matagofie, aua le faanatinati ma ave ni manoa tetele. O le laʻititi laʻititi latou, o le a sili matagofie foʻi ma teuteu '' curles curles '' (matagofie, lapopoa ma malamalama mama maua). Mo le umi umi, faʻaaoga le varnish.

    "Fulufulu lauulu faʻapitoa"

    O lenei metotia e faigofie tele, e le manaʻomia ni avanoa. O le a le mafai ona e faʻataʻamilomilo fa' curls malosi, ae oe mafai ona maua faʻataʻamilomilo curls mo mautinoa.

    O le agavaʻa amata e amata mai i le fusifusi o fulufulu (iʻu i tua o le ulu). Ina ia maua ni mafolafola malosi, fai se taamilosaga o le po.

    Ole a liliuina i lavalava pe afai e te mulimuli i faʻamatalaga auiliili. Muamua, fusi le lauulu i le fusi. Vavaeese le lauulu i ni vaega se lua.

    Ona milo taʻitasi lea (tasi ma le tasi lima ma le isi ma le isi), e fusifusia faʻatasi. O le iʻuga o le taunuʻuga lena.

    O ia flagella i luga o le lauulu o le a fesoasoani e maua ai lauulu ulu, o le curls o le a le foliga mai "pepe-pei". O lona uiga, e mafai ona e maua se foliga masani i lauulu lauulu.

    Ina ia faia le faʻaiuga mai le sikoa faʻamalosi atili vaʻaia, e aoga le uuina o se fulufulu fulufulu mo le itiiti ifo i ni nai itula. E fautuaina e faʻamalu sina laulu aʻo leʻi faia se tafaoga.

    I le tatalaina o lou lauulu, e mafai ona e maua ni pulou lauulu. Lenei metotia o le faamaapeina i luga o le uumi umi ma le umi le umi lauulu e talafeagai.

    O le iʻuga, na matou maua ni aulelei masani faʻaofuofu aunoa ma curlers. O le laiti o curls mai le flagella, o le laiti o le curls mafai ona liliu.

    "I luga o le fulufulu manu"

    O lenei metotia e sili ona fetaui mo na tamaʻitaʻi o loʻo taumafai e faʻaopopoina le tele o lauulu. O le mea lea, o le a le aoga i le faia o curls, ae o le faia o curls wavy o le a liliu mautinoa. E le gata i lea, o galu e sau laiti ma malie.

    I lenei tulaga, le faamaʻamili o lauulu e tupu i luga o fulufulu lauulu, o lea, e tatau ona saunia muamua a latou manaʻomia.

    E taʻutaʻuina le onosaʻi i luga o sitaili. Ae o le aafiaga o le "afro" poʻo le "corugation" o le a le le fiafia se tasi, ona o le tele o fetu mai fafo faia mea faapena.

    Mo le saunia o le laulu e pei ona taua i lalo: selu ma le totoʻa ma vali ma varnish. O le mea lea, o le a mafai ona fai ni uila mo se taimi umi, latou te le malolo i lalo o le matagi muamua.

    Le fuafuaga o le faamaapeina o se curl i luga o le lauulu

    Le isi, ia e onosaʻi ma faia gaioiga faʻatasi ma loka taʻitasi. O le iʻuga o le mea lea.

    E pei o le mimilo mo lauulu o le a faʻaleleia atili ai le curls, o lea o le a le faʻamalosiu o loʻo manaʻomia. Uu le pulou i luga o lou lauulu mo le tusa o le itula. Afai e te taofia mo le 20-30 minute, oe o le a le maua se matua malosi taunuuga. Ma e tatau ona amata amata lalaga lau lauulu. Sili atu e amata mai le pito i lalo o le ulu.

    E mafai ona e faʻataʻuina mea faʻataʻitaʻi matagofie ma vave, ia faia le faʻavae mo le faʻataʻitaʻia matagofie mulimuli ane. O se metotia tutusa e faʻaaogaina e alii. O afifi i luga o se sikuea e talafeagai, ae mo fulufulu umi lava, le le aoga lauulu, o le a i ai ni nai o latou. Ona faʻaaoga faʻapitoa laʻau, lea o le a fesoasoani i le matagofie faʻamamaina o laʻau vave ma fesoasoani e faia galu i luga o le lauulu oe lava.

    "Oka i totini"

    O ufiufi e faia i luga o le lauulu uʻumi, pe a itiiti ifo i le averesi ma le faʻaaogaina o auala faʻaleleia. E mafai ona maua galu malamalama, ae curls liliu sili atu pe a fai e te faia i le po. Ia mimilo lou lauulu e maua ai ni lamolemole vaivai, e tatau ona e ofuina ni totini! E ono foliga mai e le masani ai, ae o le totini o se mea sili lea mo le afifiina o aulelei matagofie.

    Le faʻamaapeapeina metotia e talitutusa ma le mea e tupu i luga o fasi. O le mea sili e moʻomia o le a mafaufauina pe a fai le lauulu lauulu mago-faʻamago pe susu. Faia galugalu curls ma socks e faigofie lava pe a e mulimuli i ni sitepu faigofie. O le mea taua o le suʻeina o se lava numera o totini.

    Toe fai nei laasaga ma isi manoa. Filifili manoa o le tele tutusa ina ia tutusa le aʻafiaga, ia nonoa totini i luga o se tasi faʻaiʻuga. O le a sili le lalagaina o lauulu o le a aliali mai pe a e faʻaaogaina le varnish ae leʻi faamaamulu. O le faamaapeina e mafai ona faia uma i aʻa ma le afa o le umi o le lauulu.

    A maeʻa ni nai itula faʻatali, e mafai ona e malolo lou lauulu. Lenei le faʻaiuga.

    E mafai ona e mauaina se laʻasaga lauiloa pe a fai e te faʻataʻavaleina lona lauulu e tipi ai se faʻaseʻe. Tagata lauiloa e pei o sitaili faʻataʻitaʻiga i moli vaega ma kapeta mumu.

    "Oka mai lalaga faʻapipiʻi"

    E mafai ona e maua ni lauulu laʻau pe a e faalagolago ile puʻeu. Ma e le le aoga. O le mea taua iinei o le mimita faʻalelei i le saʻo. O le a foliga valea pe a e faia se lalaga masani mai le tua o le ulu. Ina ia maua ni curls i le umi atoa o le lauulu, e aoga lalagaina "spikelets". O le tele o le a latou, o le sili atu malepe laina lauulu o le a liliu mai.

    Le afaina ina ua mavae ni lua spikelets

    Mo le mauaina matagofie o ufiufi i fusi, e tatau ona e filifilia le saʻo ituaiga lalaga. Fuafuaga lelei e maua mai Farani braids.

    Le ituaiga lalagaina lea e maua ai se lelei aoga

    O le lalelei o lenei laʻei o lauulu lea o le savali ma se lalaga matagofie i le aso atoa ma momoe ma ia i le po, i le taeao e mafai ona e fili lauulu ma maua ai se sitaili fou.

    "Oka mai le fusi"

    E masani lava, curls e manuʻa mai le siusiu i le uʻamea poʻo luga o se fulufulu mata. Toatele e vaʻai i le faigofie o le piʻe i loka, manoa. E saʻo lelei, ae o sitaili faʻaʻola foliga o se uila e mafai ona maua e aunoa ma taumafaiga faʻapitoa a le utupoto. E ui lava o le laulu ma sikaili o le a foliga manaia, ae o uʻamea mai le siʻu e manaʻomia le itiiti o sauniuniga.

    Aoina le laulu i le solofanua solofanua, fai se fusi ua pipiʻi mai ia i latou ma afifi i latou i le mea faʻavae - o se vaega uʻamea e fai ai se talo. Faʻapipiʻi pito o le laulu i se pulou.

    I le lafoaia o se fusipaʻu, e maua ai galu malamalama i luga o le lauulu

    O sikaili mataʻupu e maua pe a uma ona faʻaaogaina se faasee mo fusi poʻo ni ato 'au. Ina ia maua se faʻamalosiʻau ogaoga, pe a fatuina se talo, oe manaʻomia le faʻamauina lelei o lau lauulu.

    Le leaga o le faʻaaoga o togafiti ma lauulu curlers

    O le mea moni o mea vevela e afaina ai le laulu, e tele na iloa. Mo lenei mafuaʻaga, o le uʻamea faʻataʻavalevale ma le uʻamea, faʻapea foi ma le lauulu sipela, ua le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma. Tapulaa - mo aso faʻapitoa, faʻapitoa taimi.

    Ole maualuga ole vevela ole faʻaaogaina ole uʻamea curling ua le mafai ai ona mama uila. E mago latou, manifinifi, le toe pupula, pei o se ie taele. O le fausaga o lauulu fufulua ua faʻaumatia i le aluga o taimi, o pito e masani ona vaeluaina. Afai e ova le curl, ona mafai lea e le curling uʻamea ona susunuina.

    E sili atu lemu le gaoi vevela nai lo mea eletise eletise. Peitai, o le faʻaaogaina o soʻo se mea faʻataʻavale e tumu i isi faʻafitauli. Ona o le malosi tosoina o lauulu, metabolic faagasologa ua faʻaletonu, o le toto sapalai i le folikel ua leaga. Ua amata ona paʻu i fafo manoa. A e matala i laʻau curls i curlers, ona faʻaloaloa lea ma avea ma manifinifi. Tagata e ona le laʻititi, vaivai le laulu e le mafai ona faʻaaoga lapopoa lapoʻa ma teu i luga o lou ulu mo le umi tele.

    Fautuaga. Faʻaititia aafiaga leaga o le faʻataʻitaʻi uʻamea o le a fesoasoani faʻapitoa i mea e puipui ai le uila.

    A faʻatau se masini, ave le faʻamuamua i se mea faigaluega e i ai le turmaline poʻo mea teuteu keramika. I le tulaga o le curlers masani, o mea sili ona agamalu e manatu velor oloa. Aloese mai uamea rollers.

    Faavae tulafono ma fautuaga mo le teuteuina o laulu ma faʻaleleia auala

    1. Lauulu laulu foliga o le a umi le umi pe a e matagi ia curls i luga o se ulu mama, fufulu e aunoa ma conditioner ma pulu. Naʻo le susuina o lauulu e teuina ai uʻu naʻo ni nai itula.
    2. O le styling oloa fesoasoani le faaumiumi o aafiaga: foams, musses, kulimi, gels. O i latou o ni tagata atamamai ma tomai faapitoa. Lona lua o mea e sili atu ona taugata, ae faʻatagaina oe e fiafia i le curls 1-2 aso.
    3. Varnish e aoga naʻo le teuteuina o le iʻuga.
    4. E le mafai ona faʻaaoga oloa malolosi e faʻasaʻo i aso uma: o lenei faʻaleagaina le fausaga o lauulu.
    5. Aua le soona faʻatupu ma laei, a leai o le a fai oe loka faʻakamoe, ma pipii.
    6. Ina ia tuuina atu le faʻatusa o le natura, vilivae laʻau, maʻau ese mai aʻa o ni nai centimita (faʻalagolago i le umi, sili atu - 10-15).
    7. Malamalama, le faʻatamala galu o se faʻaiuga o le matau ese o lauulu mai mata.
    8. A uma ona ave ese le auala e faʻaaoga mo le teuteuina o lou ulu, aua le selu le curls. Faʻataʻitaʻi lou lauulu i ou lima, sausau i varnesi.
    9. O teine ​​e puʻupuʻu lona laulu e mafai ona fai ni uila i luga o pulou mai lago-pito peni, cocktail tubes.
    10. O manoa o le uumi o le uumi e matua manuʻa lava toetoe i soʻo se auala.
    11. Eseese tulaga mafiafia, uumi laina e faigata tele ona pipiʻi. E aoga le taumafai filifiliga ma pepa, pepa alumini, ieie, faʻailoga.

    Le auala lona tolu - I le faiga o le pale

    Ina ia faia ni uumi matagofie mo lauulu pe umi le laulu, ia matau lenei filifiliga faigofie.

    1. Fufulu lau lauulu ile laupepa ma solo le sapalai ole uʻu ile solo.

    2. Faʻaalu mousse poʻo le fulu faʻapipiʻi i ona manoa ma selu lelei.

    3. Lili le mitiafu i totonu o le maea.

    4. Fuli le maea i se mama ma puipui i se paʻu faʻamau lelei.

    5. Tuu le mama i le pito i luga o le ulu.

    6. Vavae le lauulu i ni vaega tutusa tutusa.

    7. Afifi uma na mea ia lelei ma lelei ia siosiomia se mitiafu mama. Oe tatau ona maua le tutusa tutusa i le ata.

    8. Faʻapipiʻi le fausaga ma studs ma ia mautinoa e le faʻalavelaveina oe.

    9. E mafai ona e tuu i le po atoa pe seʻia oʻo i lena taimi seʻia malulu atoa le laulu.

    10. Aveese faʻamaʻi ma mama.

    11. Tatala ese meaola. O le aoga autu o lenei metotia o le curls o foliga tutusa ma e aunoa ma vaʻaia lipotia.

    Vaʻai le vitio mo nisi faʻamatalaga:

    Nisi faʻamatalaga sili

    Oe nei ua e iloa faʻamalosi lou laulu i se mitiafu. I le faaiuga, matou te tuuina atu ni manatu taua taua mai tagata moni fashionistas.

    Fautuaga 1. Faʻaaoga se mitiafu e faia i le ie vavae - e faigofie ona liliu i luga ma ufiufi.

    Fautuaga 2. Aua le fufuluina le laulu uma i se pulumu. E sili le tatala ese 'esea ma ou lima - ona latou uʻuina lea i se umi umi.

    Fautuaga 3. Aua neʻi faʻaaoga sese oloa faʻailoaina - latou te faapipiʻi manoa.

    Fautuaga 4. Afai o paʻepaʻe pe a uma ona faʻamamaina o loʻo susu pea, faʻamago i se fulufulu fulufulu, ma ia tuu ia mamao atu mamao mai le ulu.

    Motugaafa 5. O ula ma se mitiafu e sili atu ona faigofie le faia i le po. O le sitaili o le a faigofie ma tumau i le aso atoa.

    Fautuaga 6. O nisi ie laga (aemaise lava ile gaosia) e iai se paʻu malosi. Ia faaeteete, aua o se nofoaga mafai ona tumau i luga o le malamalama lauulu.

    Vaʻai foi: Lulu ma le mafiafia curls e aunoa ma curling uʻamea ma curlers.

    Faaaogaina pepa

    Le aoga masalosalo o le pepa - e mitiia le susu i le atoatoa, ma faʻamago ai le ala. O le iʻuga, o le a faʻaletonu malosi. E i ai ni filifiliga mo le auala e faʻamalolo ai lau lauulu i lenei auala.

    Gauai atu! Ina ia faia ni malamalama mama, aofaʻi tele, ave ni solo solo. O curls na maua mai i la latou fesoasoani e matagofie ia i latou lava, ma e aoga foi e avea ma faavae lelei mo lavelave lauulu.

    Faatonuga mo afifi:

    1. Lemu solo solo pepa, sauni fasi pepa o le lautele 2 centimita. Ole aofaʻi e faʻalagolago i le umi, ole tele o lauulu, o le tele o le curl.
    2. Tausi lelei lena na laʻititi lo susu.
    3. Vavaeese se tasi fasi, aui lona pito i luga o se tasi o fasi pepa. Lenei o le a faʻamautuina se malupuipuia fetaui.
    4. Faaauau pea ona loka le loka i luga.
    5. Faʻamau i aʻa e ala i le nonoa o pito o se fasipepa.
    6. Toe fai le faiga e ala i le mimiloina o totoe o le lauulu i le tutusa auala.
    7. Faatali seia matua leulu lauulu.
    8. Aveese le pepa, faataʻitaʻi uli, vali vali.

    Nai lo le fasi pepa, e mafai ona ave fufulu susu (tasi mo taʻitasi taʻitasi).

    O le isi auala e aofia ai le faʻaaogaina o pepa papillots i luga o manoa. O le metotia e mafai ona faʻaigoaina masani, aua sa lauiloa lava e tusa lava pe le iloa e fafine le curling uʻamea ma le faʻamama.

    Ina ia faia na mea faʻapipiʻi fale, ma matagi lou lauulu, oe manaʻomia:

    1. Oti pepa paepae mafiafia i fasi pepa 8 centimita lautele ma 15 senitimita umi. Avea mo lenei mea se pepa album, o se api tusi.E le aoga le nusipepa: lolomi le vaitusi mafai ona palu. Pepa lanu e tatau ona tuu 'eseʻese mo le mafuaʻaga lava.
    2. Mai fusi, gauze, ie fai lipine 15–20 centimita le umi.
    3. Tuu fasi ie i luga o pepa faatafafa ma afifi ina ia maua ai le faasee i le ogatotonu.
    4. Fai le numera tele o fetuutuunai papillots. O le tele o latou, o le sili voluminous o lauulu o le a.
    5. Vavaeese mago pe mago susu i loka mafiafia.
    6. Aveina o se tasi o na mea, savili mai pito i aa.
    7. Faʻamau e ala i le nonoa o pito o le ie (ieafu) i luga ole vilivili.
    8. Matagi ia vaega o totoe, masiʻi mai le pito i tua o le ulu i foliga.
    9. Tuu i luga o le ulu ulu poʻo nylon mesh. Savali solo mo ni nai itula (e mafai ona e tuu i le po).
    10. Aveese le pepa solo e ala i le tatalaina ma le otiina o lipine.
    11. Vavaeese uumi ma ou tamatamaʻilima, pe a tatau ai - tamau ma varnish.

    Fautuaga. Ina ia maua ni uʻu lapopoa, fai ni mafiafia mafiafia e aofia ai le tele o ni fasi pepa.

    Faatasi ai ma se penitala

    O lenei metotia faʻatagaina oe e maua ai ni lalelei, masani lauulu o se spirale foliga.

    1. Vaelua laulu susu i loka o le mafiafia. O le manifinifi la latou, o le tele o le taimi o le a faia e taoto ai, ma le itiiti o le a curls le.
    2. Ave le tasi fasi, matala i luga o le penitala, ae le o le atoa, ae afa.
    3. Lili faʻaalu le oloa 180 ° C, mimilo le curl, tuʻu 2.5-5 centimita i pito.
    4. Faapipiʻi lauulu i le penitala ma se mauiʻi, se kilipa.
    5. Afifi isi manoa i luga o penitala.
    6. A matutu ia curls, aveese penitala. Amata i le mea sa e faʻaaogaina muamua. Faʻamaʻimau lemulu ia manulele manoa i ou tamatamai lima.
    7. Faasaʻo lou lauulu, vali ma varnish.

    E mafai ona faʻataʻuloʻi tutusa, ae faʻaoga faʻaoga uʻamea mafolafola na faʻatu e faʻasaʻo ai. Matua atoa ia manoa i luga o le penitala, taumafai e aua le soona faʻasolo atoa. Fetaomi taʻitasi taʻitasi ma se uʻamea (e le sili atu ma le 3-5 sekone). Ona taofi lea o le vilivae mo le isi 10 sekone, ona faʻateʻa lea ma alu atu i le isi laina.

    Afai e faʻaogaina se uʻamea, fai muamua lau pulu i lau puipuiga malu.

    Faatasi ai ma totini

    Le faʻaaogaina o lenei metotia, sauni ni totini uumi umi. Afai e mafiafia le laulu, e te manaʻomia 10-12 fasi, a leai e mafai ona e faia 6-8 oloa.

    Laasaga ma lea laasaga curling taiala:

    1. Vaevae le lauulu i ni manoa e tusa ma le numera o totini.
    2. A uma ona ave se tasi o mea, tuʻu loa i luga o ofu. E tatau ona matataʻo tasi i le isi.
    3. Ufiufi le pito i lalo o le filo i le tamatamai vae. I itu taʻitasi e tatau ona iai ni siva fua fua o senitimita.
    4. Lili le curl i le pito i luga ma faaleleia, nonoa pito o le totini.
    5. Toe fai ma isi mea o totoe, agai mai mai le nape i le pale.
    6. Alu mo ni nai itula (sili atu - o le po).
    7. Tatala lemū ni totini, tatala ese uila.
    8. Vavaeʻese latou i ou tamatamailima poʻo le selu, vali ma vali.

    Ma faʻaopopoga, mai le totini tuai e mafai ona e faia se pusi "bagel". Tipiina le pito i lalo o le fusi ma faʻamau lona pito i fafo e maua ai se faaseʻe. Aoina le lauulu i le solofanua solofanua, pasi atu i le "bagel". E tatau ona i le vaega i le faʻatonuga.

    Twist le lauulu o tafatafa o le ofuvae, milo ese mai totonu ma fausia se bun. Faʻalelei ma lauulu, ma a maeʻa nai itula, soloia. O laupepa lapopoa ua sauni.

    Curls i luga o tubes

    A o le i amata amata ona milo 'ie i lenei auala, sauni mea faigaluega i lima. Afai e sasaʻo aʻa toto, e leai ma se mea faʻaopoopo e manaʻomia ai. A i ai ni vaega 'eseʻese, ona vavaeʻese lea. Ona vaevae lea o le lauulu i 3-5 sone: o le occipital, i luga o le pale ma i luga o itu (1-2 i itu uma).

    O isi gaioiga e pei ona taua i lalo:

    1. Tuʻueseina se tasi o matala, matagi i luga o vaovao. Afai e te manaʻo e faʻamasani galugalu faʻaalu, faʻaalu lou lauulu i se uila. Ogatasi mafolafola e talafeagai pe a fai e te manaʻomia ni ofu mafiafia.
    2. Lokaina le vilivae ma le le vaaia. E mafai foʻi ona e nonoa pito o le taʻele, ae mo lenei mea e le tatau ona e lalagaina le laulu i le uumi atoa o le vaomago e tuʻufua uma uma pito.
    3. Matagi ia vaega uma. Taumafai e faʻasolo i le faasologa, mai le taumatau i le tauagavale poʻo le isi itu, ina ia aua le misia se lauulu e tasi.
    4. Tuu le lauulu e mago atoa.
    5. Aveese le ava malosi, fai le sitaili.

    Faʻafefea ona savili le laulu i ofu masaesae

    Le faʻaaogaina o ieai o le a manaʻomia ai nisi lelei, e pei ona i ai i isi faʻaleleia mea e faʻataʻitaʻi ai curlers. E te manaʻomia:

    1. Tipi lipine mai le ie. Lautele - 5 centimita, umi - 10-15. O le vaiti o 'ie, o le laiti foi o' ula.
    2. Vavaeese le laulu susu o lauulu i manoa.
    3. Tuu le pito o se tasi oi latou i luga o se ie, fufusi i le ogatotonu pe o atoa - fuafua ile mea e te faʻamoemoeina.
    4. Nonoa pito o le fasi pepa.
    5. Nonoa le vaega totoe o le lauulu.
    6. Fai se sikafu po o se pulou.
    7. Faatali mo curls e solo.
    8. Aveese ni ieie (tatala pe tipi), faataatu ia curls.

    Fautuaga. Afai e faigata ona mimilo pito, amata pipiʻi le sooga mai le ogatotonu. Muamua, faʻataʻamilo le pito i lalo o le vaega, ona taʻamilomilo lea i luga i aʻa.

    Faʻaaogaina pepa alumini

    Ona o lona fetuutuunai pepa pepa pepa e mafai ona avea ma sili atu filifiliga i le folo paʻu curlers po o boomerangs. Ina ia faia rollers ma matagi curls, faia se numera o na gaioiga:

    1. 'Oti o sikuea pepa. Tapulaa - 5 × 15 cm.
    2. Tuu sina popo i totonu o latou uma.
    3. Oomi pito, faʻamau le faʻatutumu.
    4. Fulufulu lauulu, vaevae i ni manoa.
    5. Togi i latou uma i luga o le pepa. Faauʻu ia curls i le faʻafesoʻotaʻi o pito o le faasee. O faʻailoga e mafai ona maua i se foliga faʻatusa.
    6. Ufiufi lou ulu i se sikafu.
    7. A maeʻa le matutu atoa le lauulu, aveese le pepa.
    8. Faʻataʻitaʻi ia laupepa, folo ia mea i le vali.

    Tele polofesa o le 'au faʻamasani faʻamalulu le laulu i luga o le' ie i le fesoasoani o le faʻamama. I le fale, e mafai ona faia lenei mea:

    1. Tatala faʻamalu 6-8 fasi le umi o 35 centimita mai le pepa pepa alumini.
    2. Gagau i latou i se faaputuga, tipi i totonu 4 tutusa vaega.
    3. Vaevae le lauulu mago i vaega e 3, fai ni vaega vaevaeina i le maualuga o tumutumu o taliga ma mimiti.
    4. Faaputuputu le ogatotonu ma le pito i luga o lauulu i ni fulufulu poʻo ni ofu paʻu.
    5. Filifili se esi fasi mai le vaega i lalo ifo, e sausau i se vai e faasusu ai.
    6. Matagi i luga o le tamatamai lima, taofi mo 1-2 sekone.
    7. Tuu le manoa ua mimilo i totonu o le “pu” i se fasi pepa. Afifi le pepa i luga, ona alu lea i totonu (i itu uma e lua).
    8. I lenei auala, matagi uma lauulu mai le sone maualalo, ona amata mai lea i le ogatotonu ma luga.
    9. Uu le tasi curl i le pepa pepa i se uʻamea faʻamafanafana. Ina ua mavae ni nai sekone, aveese le mea faigaluega.
    10. Toe fai le faiga lava lea e tasi ma isi vaega o le curls.
    11. A malulu le pepa 'aveʻese mai le lauulu. Alu mai i le pito i luga i luga.
    12. Taofi curls pei ona e te manaʻo ai. Faʻafetai i le faʻaoga o le faʻaʻamaina o le uʻamea, ua vave ona maua maopeti.

    Lapataiga! E vevela tele le pepa alumini, o lea ia e mautinoa e le faʻafesoʻotaʻi le paʻu.

    Faʻaogaina se mitiafu

    Muamua auala:

    • mimilo le mitiafu i se tourniquet, ona fai lea o se mama,
    • togafitia susu malulu i le foam po o le mousse,
    • tuu le mitiafu mimilo i luga o le pale, pei o se
    • amata i se pa, faasolo ia togi uma fasi i le mama,
    • a maeʻa ni nai itula, ona ave ese lea o le pulupulu, taoto curls.

    O le ofutino e tatau ona ofi po calico.

    O le auala lona lua:

    • selu sina selu susu,
    • fola le mitiafu
    • liligi lou ulu i luga ae o le laulu i le ogatotonu,
    • afifi le pito i luga o le ulu, loka i tua o le ulu,
    • ufiufi lauulu i le pito i luga, nonoa lima i luga o lou muaulu. E taua le mitiafu e ufiufi atoa le lauulu,
    • tuua seʻia paʻu manu filo
    • tatala ese lou mitiafu, faʻalelei lou laulu.

    Lapataiga! O le auala lona lua e talafeagai mo teineiti e laititi lona laititi mai le natura.Ae le i faia le faiga, e tatau ona e lalagaina le laulu i se auala mo le folaina curly strands.

    Faatasi ai ma le pulu

    Gum po o le pesini mo le laulu "Eleni" - o se lelei lelei i curling ma curlerspe a fai e te manaʻomia ni paʻu masani:

    1. Palu lelei lou lauulu.
    2. Tuu i luga o le laupapa. Le maualuga - le sili voluma i le itulagi o le pale.
    3. Vavaeese le filo muamua i le muaulu, milo faataamilo i le fusi.
    4. Soʻo se isi vaega o le laulu e tatau ona fesoʻotaʻi ma le pito i tua o le muamua.
    5. A taunuu i le pito i tua o le ulu, liliu foi le isi itu.
    6. Faʻatumu ni isi o lo o totoe i tafatafa o le auva mulimuli.
    7. A maeʻa nai itula, aveese le fusi, faʻasaʻo le lauulu.

    Ma se sikafu

    Faʻaogaina lenei metotia, ia manatua: lauulu e le tatau ona susu susu, a leai o le a mago mo se taimi umi. I le faamaamaina o fuati, mulimuli i laʻasaga nei:

    1. Vaevae le ulu atoa o le lauulu i ni vaega se tolu - latalata i malumalu ma i tua o le ulu.
    2. Nonoa se sikafu i se tasi o ia mea, ma taumafai ia tuʻu latalata i le mea e alu ai le maila. O pito e tatau ona tutusa.
    3. Vaelua le faʻaiuga o le 'aʻai, maua ai 2 tutusa fasi.
    4. Ufiufi uma taitasi i pito o le sikafu i le isi itu.
    5. Faʻafesoʻotaʻi pito, faʻamau i se vaega faʻamalieina.
    6. Twist le vaega totoe o le lauulu tutusa lava.
    7. A latou matutu, aveese maafu.
    8. Vavae eseʻesega mai i ou tamatamailima, vali ma vali.

    Fautuaga. Afai e leai ni solosolo i le lima, o moli moli poʻo 'ie puipui e faia.

    Faʻaogaina o se utupoto

    O le saoasaoa auala e maua ai fulufulu lauulu:

    1. Aoina manoa susu i le siusiu.
    2. Ia mimilo lelei.
    3. Uu faataamilo le ofuvae eli, fai se faaputuga.
    4. Faʻapipiʻi le laulu i lauulu.
    5. Faatali mo le lauulu e mago.
    6. Aveese lauulu fulufulu, tatala le iʻu.

    O le manatunatu loloto o mea matagofie matagofie e leai se tuaoi. I le fale, e mafai foi ona viliina le faʻaaogaina o atigi alumini mai lalo o le "Cola", fafie laupapa mo sushi, fulufulu "paa", ofuvae fusipaʻu, ma braidtail taofi. O nei mea uma e faʻamaonia ai i le sailiga o le lalelei, o auala uma e lelei. Ma sili atu pe a fai latou te saogalemu i le tele e mafai ai mo le lauulu.

    Vitio aoga

    O se auala mo le paie.

    Curls aunoa ma curling uʻamea ma curlers.

    E i ai le lautele o le talitonuga o se lauulu laʻua e taʻua Hollywood Hollywood e matua faigata tele ona faʻatinoina, ae o le a tatou faʻamaonia le faafeagai.

    Faʻafefea ona fai curls ma curls e faʻaaogaina ai le masani T-ofutino, mimilo faʻaoga, ata vitio, pe faʻapefea ona ufiufi i lau lauulu foliga ma foliga i le iʻuga, ma tele atu ...

    I le tala o loʻo i lalo, o le a e mauaina faʻamatalaga e uiga i lenei metotia ma e iloa ai le faigofie tele o lenei laulu lauiloa lauiloa.

    Vala o lauulu ma faiga curling ↑

    Muamua, tatou fai ni nai upu e uiga i lenei ituaiga o fulufulu. O gaioiga a Hollywood na lauiloa i tausaga e fasefulu ma le limasefulu o le seneturi talu ai, ona faʻasolosolo ai lava lea o le lemu ma ia tutusa lava le fua. Lenei la ua avea ai nei faʻailoga ua toe lauiloa, ae aua nei galo o le taimi nei fetu ma faigofie fashionistas fiafia i foliga masani.

    O se faʻaiuga o le tuʻufaʻatasia o nei faiga masani e lua, ua suia sina suiga o galu a Hollywood ma amata foliga foliga masani. O le maitauina e maua lava na o le laulu pe a fai tatou curl curls tusa ai ma le metotia faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

    O le curling auala lava ia e sili foi ona manaia ma e tele mafuaaga mo lenei. Muamua, o lona saogalemu. E masani lava, i le faia o hollywood-style curlers, latou faʻaaogaina faʻapipiʻi masini vevela, e mafai ona avea ma curling iron, ironing or tongs. Le maualuga o le vevela e afaina ai lauulu, tusa lava pe o afaina ai i latou mo se taimi puʻupuʻu ma pe a uma ona faʻaaoga meafaigaluega puipuia.

    E masani lava, i se tulaga faapena, e le mafai ona e mimilo le faʻamau i aso uma, a leai e te ono leiloa lau lauulu. Ole talotalo ma se mitiafu e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o le maualuga o le vevela, e le aoga foʻi se lauulu fulufulua, o lea e matua saogalemu lava mo lau lauulu.I se faʻaopopoga, o ia tulaga le afaina e mafai ai ona e faia ni pulu i lalo i aso uma. O lona uiga e mafai lava ona e tausia se foliga matagofie, ma o lenei matagofie lauulu lauulu o le a sologa lelei faʻatasi.

    E masani lava, pe a fai e le faʻaaogaina masini vevela i le taimi faʻamamaina, ona faʻatautaia lea o la latou matafaioi o le curlers. Ae talu mai ona malulu perm manaomia se umi faʻaaliga, e le faigofie tele lenei metotia. O lenei faʻafitauli e foʻia se vaega pe a fai o laulu e lalagaina i fulufulu fetuʻutuʻunaʻi, ae mafai foi ona mafua ai ni faʻaletonu, ae maise pe a e faʻataʻamilo latou i le po.

    Ina ia maua ai lauulu lauulu ma se mitiafu e te le tau masani ai i ni faʻaletonu. O le mea moni o le moega i lenei auala o loʻo tu i le pito i luga o le ulu. O lona uiga e mafai ona e matagi curls i luga o se T-ofa ma le filemu alu e moe, ma o lenei miti o le a le ese mai masani.

    Ma o le mea mulimuli ou te fia matauina o le faigofie o lenei curl. E oʻo lava i masini faʻapitoa na mamanuina i se taimi e faigofie ai ona faʻaaogaina, e manaʻomia ni tomai. Aua le taʻua le auala o loʻo faia curling e faʻaaogaina ai auala faʻapipiʻi - i ia tulaga, e masani ona maua fa' curls e leʻo lona taimi lona lua.

    Tuʻuina i se mitiafu e faigofie lava e mafai ona e feagai ai ma le muamua taimi ma maua se faʻamanuiaga lelei faʻaiuga. Tusa pe e te le maua se poto masani i lenei vaega, ma le maualuga maualuga o faʻamoemoega o le a e malie i le curls o le a liliu i le iʻuga.

    T-mitiafu Motugaafa ↑

    O lenei pemita, e pei o isi lava, e fesoʻotaʻi i le malulu, e sili ona manaʻomia i lauulu. Leai, e le o le mea lenei pe latou te maloloina pe leai, ae e uiga i lo latou usiusitaʻi. O le mea moni o le lauulu mafiafia ma le mafiafia e mimilo leaga lava ma tumau lona foliga sili atu le leaga pe a uma le taualumaga.

    O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai aʻo le i faʻataʻamilomilo mea faʻapipiʻi, ia faʻaogaina se mea e faʻapitoa ai lou laulu, e faigofie ona maua i soʻo se fale teu oloa.

    O lenei fautuaga e sili ona amanaia lelei e ala i le tele o fashionistas, tusa lava pe o le a le ituaiga lauulu latou te mauaina. Faapipiiina a oloa faapena e mautinoa ai i le taeao o le a maua e le itiiti ifo matagofie fulufulua lauulu, ma le mea sili - agavaa agavaa convexes e le mafai ona iloga mai salon curls faia faia vevela curling.

    O se vaega taua o loʻo faia e le taimi na e teu ai lou laulu e lalagaina. Le itiiti ifo e tatau ona ono itula. Talu ai e faigata tele ona faʻatali le tele o le taimi e ala ai, e sili le faʻatinoina o le faʻasologa i le afiafi, ma i le taeao ua uma ona maua se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei i le ituaiga o sili curlers.

    Ua tatau foʻi ona e silasila totoa i mea e fai ai le mitiafu. Ave faʻamuamua i mea masani a ie, le cotton e lelei tele, aua e faigofie ona mimilo ma fausaga le ituaiga tatou te manaʻomia.

    Ma le taimi mulimuli - o le fausiaina o lauulu pe a uma le curling. E le tatau ona faʻaaoga se selu mo lenei, e sili atu le faia o mea uma i ou tamatamaʻilima. O le mea moni e oo lava i lauulu usiusitaʻi vave vave leiloa curls pe a fai latou selu faʻatasi ma se laititi pe feololo selu. E sili atu foi le aua le faʻaogaina i le vaega i luma o le curl, o le a faʻaopopoina lea i ou curls mulimuli ane naturalness.

    Faʻafefea ona fai curls i luga o se mitiafu ↑

    1. Muamua, tapena la matou mitiafu. Ina ia faia lenei mea, i le faʻafeagai i luga o laina, tatou te nutimomoia, ma fai ai se tamai maea.
    2. Lenei ua matou faʻafesoʻotaʻi pito faʻamau ina ia mafai ona toe faʻalelei, faʻaaoga se ofu tino e faʻaaoga pe faʻapena foi E tatau ona maitauina o le lapoa o le maua mama e tatau ona laʻititi teisi nai lo le lapoa o lau pito i luga o le ulu, o lea taumafai muamua.
    3. A fai le mitiafu, alu loa i le taualumaga lava ia. Ou te fufuluina lelei loʻu lauulu ile laupepa ma faʻamago i se solo. E tatau ona fai sina susu.
    4. Faʻaoga ou tamatamailima, selu le lauulu ia aua neʻi i ai ni fusi o loʻo iai. E tatau ona tufatufaina le aofaʻi atoa i luga atoa o le ulu.
    5. Matou te faʻailoaina le soʻona laa i luga o latou lauulu - mousse poʻo le fulufulu.
    6. O lenei matou tuu le mama mama na saunia i luga o le ulu, o lona ogatotonu e tatau ona fetaui ma lou pale.
    7. I le muaulu tatou ave se manoa ma fusi faʻamau faʻamau i luga o la tatou mama ia tutusa ma saʻo. E taua lenei aua o le lelei o le curl e faʻamoemoe i lenei gaioiga.
    8. O loʻo matou faʻamautuina pito o la matou loka i le fesoasoani i lauulu e tipi pe fulufulu.
    9. Ua tatou toe tuuʻesea le pau, ae ua uma ona i ai i le malumalu, e tatau ona tutusa le lapoʻa ma le mulimuli. O loʻo matou faia tutusa ma ia.
    10. Matou te toe fai le isi taamilosaga o gaioiga seia faʻapea ia tumau pea le laina.
    11. O lenei e mafai ona alu i le moega pe faʻatali e sili atu i le 6 itula pe a fai o oe o le faʻagasologa i le ao.
    12. I le taeao, aveʻese ma le faʻaeteete le pine loka muamua, ona aveese lea ma le faʻaeteete le T-mitiafu.

    Ua faia e tamatamaʻilima se laulu ma faʻatuʻu ese le uʻu o loʻo ia te ia. Matou te fufuluina ia curls ma se mitiafu ma varnish ma matou fiafia i le matagofie o le laulu Hollywood.

    T-ofa loka (2 vitio) ↑

    Matou te miti uma o le ala i luga ma se laʻei matagofie teuteuina. Ae masani lava, e le ititi ifo ile 10-15 minute o faamalositino ile taeao faʻatasi ai male uila, ni uʻamea ma se laulu vela. E te manao e maua ni mea sili faʻalelei i ni nai minute ma e aunoa ma le afaina ai o lou lauulu? Ona faitau lea oa matou mea!

    Vaʻai foi: O a ni mea mo lauulu umi e mafai ona fai ile 5 minute

    I tausaga uma, e faʻafaigofie laʻau lauulu, ae o loʻo tutupu pea lo latou eseese. Afai e te manaʻo ia maitauina i soo se mea, naʻo le faia o se mea masani, ae i le taimi lava e masani ai, ma lou laulu umi. Matau ma faitau a matou fautuaga. O se mea manaia gaogao i luga o le ulu ua ausiaina ma se fulufulua: piki i luga aa susu ma faʻamago le fesoasoani

    Matou te fiafia i taimi uma pe a matou maua ni auala fou e fai ai curls e aunoa ma le curling iron. E faigata tele le toe faʻafoʻiina o le lauulu pe a maeʻa mea leaga, le talafeagai le tausiga male malulu ole taumalulu. Ma meafaigaluega vevela mafuaʻaga latou faʻateleina afaina, faʻaletonu le tino o lauulu, fai latou mago ma tipi.

    O le mea lea, ina ua matou vaai tutorial vitio fou mai le aulelei blogger Kaylee Melissa pe faʻafefea ona fai Hollywood curls faʻaaogaina le T-shirt masani, e le mafai ona tatou pasi. Ma o lenei aso matou faʻasoa atu le malamalama fou ia te oe!

    Na faʻaigoaina e Kayleigh lana metotia “Nimbus Curls” ona o foliga o lenei mamanu atoa. Manatua lena sili ona taua - milo pea filo i le mea sili e mafai ai faataamilo i le ie, ina ia le taeao na sosoo ai, sa lamolemole le lauulu, le mautonu ma ia le 'ulu.

    Afai e le manino le vitio, vaʻai laasaga uma o loo auiliiliina i le ata tutorial.

    O le sili sili ona taua o lenei auala o le curls o foliga tutusa ma e aunoa ma vaʻaia lipotia. E pei oe e taʻimua lou lauulu mo se taimi umi i luga o se lapoa lapoa uʻamea. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e alu ma le saogalemu i se fegalegaleaiga faʻafiafiaga poʻo se faʻafiafiaga masani 'aiga. Ma e mafai ona e faʻamanatuina Mati 8, aemaise lava talu ai ua masani le masani!

    E i ai tulaga pe a o le taeao e matua le lava le taimi e fai ai le sitaili i le taeao. O teine ​​e uumi lauulu e tatau ona fai le feʻau pe naʻo le selu o latou lauulu ma faanatinati atu e faigaluega pe suʻesuʻe foi.

    O se sili lelei auala o le faia o curls i luga o susu susu, e mafai ona fai lemu ao lei moe.
    O se po mo le lelei o le a aunoa ma mafatiaga, ma chic curls o le a avea ma masani lautele o isi.

    Faʻafefea ma faʻafefea ona fai lau curls i le susu susu?

    E tele auala e fauina ai curls i luga o susu susu, lea soʻo se tamaʻitaʻi mafai ona faʻaoga e susulu ma maofa i le matagofie o uʻamea sulu e aunoa ma ni vevela togafitiga ma faʻaaoga apalai vailaʻau. Ina ia fausia curls, e mafai ona e faʻaaogaina:

    • Boomerang
    • T-mitiafu
    • totini
    • ieie
    • solo solo
    • faʻailoga
    • vaivai curlers
    • fulufulu.

    TAUA: Lauulu faamaapeina e faia na o luga mama, susu susu.

    E i ai le tele o nuances e tatau ona mafaufauina pe a fatuina curls luga susu susu. E aofia ai:

    1. ua mago sina laulu. E tatau ona susu ina ia maua ai le manaʻoga,
    2. Ia mautinoa e selu uma itu,
    3. i luma o matagi, o le lauulu e togafitia i varnish, styling poʻo isi auala o le a faʻatagaina oe e tausia le foliga o le lauulu mo se taimi umi,
    4. ua afifiina mai i tua o le ulu agai i foliga,
    5. ina ia maʻai ia faʻataʻamilomilo, e tatau ona manifinifi mafiafia o filifili,
    6. selu i le taeao ma se pulumu e nifo nifo
    7. e faʻalelei se laʻau lauulu e iai se varnish, mousse poʻo se fulufulu.

    O le mulimuli i nei fautuaga uma, e mafai e teine ​​taʻitasi ona fatuina curls e aunoa ma le tele o taumafaiga. O sea laulu e le manaʻomia le fetuunaiga mo 3-5 aso, pe a fai e te le fufuluina lou lauulu.

    I luga o pulu meli poo soft curlers

    Lenei o se faʻapitoa ituaiga o soft curler e foliga tutusa fetuʻu faʻamalosi ma uʻamea uaea i totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani a "boomerang" mafai ona e fatuina ni foliga matagofie ma le itiiti lava taumafaiga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e amata lalagaina lauulu mai le pito i luga o le ulu mai le ogatotonu o le ulu. Le faia o lenei mea, faʻaaogaina se mafiafia ma nifo masani, vaevae le lauulu i ni manifinifi.

    TAUA: O le lautele o le unto e tatau ona itiiti ifo nai lo pe tutusa i le umi o le bumerang.

    E fautuaina e faʻaalu laititi le laulu i mousse pe faʻapipiʻi ma varnish ao le i faʻamalama. "Boomerang" e tatau ona tuu latalata i aa o lauulu o mafai. Lauulu na o le savili i nei curlers. O fulufulu vaivai e mafai ai ona e fausiaina e le gata ni foliga matagofie, ae ia foaʻi foʻi lou laulu

    O i latou e fiafia i sina faʻataʻalise io latou lauulu e mafai ona afaina faʻaletonu, sui faʻafuaseʻi ma curls lurus. A faʻaaogaina ni laei malulu, e mafai ona e faʻaali atu ni mea sili ona faʻataʻitaʻi i le fausiaina o laʻei foliga.

    TAUʻAU: Ina ia puipuia le laulu mai le vevesi i le po, ua fautuaina e nonoa lou ulu i se sikafu poʻo se sikafu.

    I le taeao, o lauulu e le fofoina, selu ma faaiila.

    Masalo e leʻi faʻalogo se tasi e uiga i le faʻaogaina o mitiafu e fausia ai ia curls. O lenei auala tulaga ese o le a faʻatagaina teine ​​e iai le laulu uumi e faia ai faʻalenatura faʻalenatura o le a foliga matagofie ma i le taimi lava e masani ai.

    Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. Ia mimilo le ofutino ina ia avea ai ma se fusi puipui.
    2. O pito e nonoa ma se uʻamea e fai se liʻo.
    3. Fulufulu lauulu ma faʻaaoga ile laʻei.
    4. Sisua lou lauulu i se auala e pa'ū ai i ou foliga, i itu ma o le aofaʻi lava o lauulu e totoe i tua.
    5. Fai se ofu mimilo mimilo lea e pei o se pale.
    6. Afifi le sikoa faʻamau i luga o laina lautele ma malupuipuia ia taʻitasi i se fulufulu lauulu poʻo ni maʻa laiti.
    7. I le taeao, e taʻapeʻape ia manoa ma sasaina lemu i ou tamatamai lima.

    TAUA: Faʻaaoga naʻo se mitiafu vavae.

    Faaaogaina o ieie

    E manaʻomia le sauni o ni fasi ieie poʻo ni solosolo. E taua tele e faia i le cotton, aua e mitiia le tele o le susu i totonu.

    Ona faʻaaoga lea ole buse poʻo le mousse i susu susu. Ina ia maua ni uumi matagofie faia mea nei:

    1. O le vaevaeina o lauulu i ni manoa, milo taʻitasi i se laei.
    2. Ole taimi lava e fasi ai le manoa, o pito o le foe e tatau ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.
    3. O lea foi faʻapipiʻi luga o le ulu atoa o lauulu.

    Mo malosi malosi, e mafai ona e faʻamago le laulu i se fulufulu laʻau.

    TAUA: O le sili atu le mama o filifili, o le sili atu foi o le mau i ai.

    O le faʻasologa tutusa o gaioiga e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le flagella.

    O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faiga o le curls i se tulaga faʻapena e vaʻaia i le vitio:

    Solo solo

    A latou faʻaaogaina, e mafai ona e ausia le atoatoa curling Ma i le taimi lava e tasi, o loka o le a siliki, tele, e aunoa ma le maʻimauina o latou susulu masani faʻatusatusa i perms.

    1. Fufulu lauulu laititi mago.
    2. Tipi ese mai i solo mafiafia mafiafia e uiga ile 10 cm le lautele.
    3. Vaevae lauulu i 4 vaega.
    4. Ia fili faʻailoilima i le lalagaina o solo ile solo. E talitutusa lea mea ma le auala na lalagaina ai matou e o matou tina i ni pusi ma aufana.
    5. Nonoa faatasi ia pito o le fasi pepa.

    Lelei le amataga auala ma le ofoofogia aafiaga. O totini e tatau ona fai mai vavae ina ia mafai ai ona mitiia le susu mai le susu susu.

    • Afai e te manaʻo e fai ni ufi laiti pe faʻaalu foi, ave se tele o totini ma matagi manifinifi i luga ia i latou.
    • Afai e te filifili e fai ni manoa tetele, ua lava lava e fai ai manoa latalata i le foliga, lua ni fasi i le malumalu ma le tolu unta i le pito i tua o le ulu.

    Afifi uma curl i le vae ma nonoa pito o totini ma paʻu fusi poʻo ni fasi ie. I le taeao o le a fiafia i se afu mai taualuga curls.

    O lenei metotia e mafai ona faʻaogaina i ni pupuʻu 'oti.

    1. Tuu le pili i luga o lou ulu.
    2. Vavae ia manoa i fasi pepa.
    3. Tufa atu latou taitoatasi i lalo o le au.
    4. Ina ia puipuia le lauulu lauulu e taʻe, ufiufi lou ulu i se sikafu ma moe faʻatasi ma ia seia oʻo i le taeao.

    Ae faʻapefea pe a le mamago uila i le po e tasi?

    Aua le popole aua a uma le po, o lou laulu e tumau ona susu. Ole a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻii sina ma fetuʻutuʻunaʻi le laulu ile laititi.

    • Afai e te manaʻo e faigata ma faigata o fai curls, o lea ua fautuaina e faʻamago lou lauulu i lalo o se fulufulu mata e aunoa ma le aveʻesea o mea faʻaʻaluʻalu.
    • Afai e i ai se manaʻo e fai ni lauulu lapoʻa poʻo se fulufulu i se laulu, ua faʻamavae ia nonoa ma faʻamago le lauulu i se fulufulu malo, e aunoa ma le faʻaogaina o le selu.

    O le taimi ua maeʻa le ata, e mafai ona e faʻaogaina sitaili. E mafai ona e avatua le lauulu lauulu faʻaogaina ile faʻatulagaina o paʻu i ou lima, ma faʻapipiʻi le fulu mo le faʻaleleia.

    O se tele o metotia mo le faamaapeina o lauulu o le a faʻatagaina tamaitai e faia ni foliga matagofie i latou lava ile fale. O auala saogalemu ia e le gata ina faʻaopopo ai le lalelei faʻapitoa i curls, ae ua matuaʻi lamatia foʻi, ona ua le aofia ai ni vailaʻau.