Foliga mata ma mata mata

E mafai e tina maʻitaga ona vali ou mata i henna, Lauulu i le taimi o maitaga

Ole manaʻo e foliga foliga aulelei e malosi tele i tamaitai talavou ile taimi muamua latou maʻitaga. E tele na faʻatoʻateleina le manava, o se suiga i le tele o taimi, faʻateleina le fia 'aʻai ma ona oona o loʻo avea ai ma se tina matua. Na ia lagona le mataga ma taumafai i soo se auala e taui ai suiga i le ata i le faia o vali, lauulu, ma mea teuteu. E faʻaosofia ai le fesili pe mafai ona fai se vali umi o fulufulu mata ma laulu mata ile mataupu faʻavae, aemaise lava, pe mafai ona vali mata o mata i le taimi ole maʻitaga? O le tali i lenei fesili e le tulaga ese.

O nisi fafine e faʻaauau pea ona ola i se olaga masani aʻo maʻito. O isi e mataʻitu lelei o latou soifua maloloina ona o le fefe i le faʻatinoina o vali. E tusa i fautuaga a fomaʻi ma fomaʻi, ao aveina le tamaititi, e tatau i se fafine ona mataituina ona foliga, ae tuuese amioga leaga, oloa ma taualumaga ma agi malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, sui mea tau vailaʻau i mea masani vali, ma kulimi i suauu maloloina.

Kemisi po ole henna

O vailaau vali uma o loʻo i ai vaega leaga. A aunoa ma nei vailaʻau, e le mafai ona faʻailoaina le pisia. Ae i nisi vailaʻau, o le faʻaititia o elemene leaga e tele taimi sili atu nai lo isi. O nisi e tele atu o "itu aʻafiaga" i le tulaga o le maʻaleʻale o lauulu, o latou leiloa, paʻu o le paʻu, leiloa o lanu masani, ma masani ona faʻaaogaina e oʻo foi i le faʻasaina. O isi e le o se mea leaga ile mata, e le faʻaputuputu ile tino ma e manatu e saogalemu.

O vailaʻau e feololo ona aʻafia e faʻatagaina ona faʻatagaina ile maʻitaga ile 2nd - 3rd trimester. Faʻatapena - ona o le tino o se fafine maʻitaga e ese le galue ma o le tali atu i le vali mafai ona le mautonu. O le mea e sili ona lamatia itu aafiaga o se tali mai vaega o le lotoifale. I maʻoti tulaga, e mafai ona faʻatupu ai faʻatonuga o le fetū.

O le Henna o le vali masani, e maua mai i laʻau mago ma olopalaina le laʻititi pito i lalo ole Lawsonia, e le faʻapipiʻi. O laʻau o le vaega pito i luga o alu i le gaosiga o vali mo mehendi (tino vali - le soʻona taʻua o le bio henna tattoo). E leai se afaina o meaʻai, oona ma toxins i le laʻau. I se isi itu, o laulaʻau a le Lawsonia e le o ni meaola e tele i vitamini, tannins, resin, fats, organic acid. O lea, e faʻatagaina henna i le taimi o maitaga.

Faitau e uiga i foliga o fulufulu mata henna ma valivali ii.

Le vailaʻau o le henna

O le tuufaatasiga o lau o le Lavsonia nekolyuschy e aofia ai:

  • B vitamini,
  • provitamin A
  • Vitamini D
  • kalisiu
  • apamemea
  • magnesium
  • uʻamea
  • Manganisini
  • apamemea
  • linoleic acid
  • oleic acid
  • enzymes.

O nei elemene fafagaina aʻa, faʻaola le laulu e sili atu susulu ma ola maloloina, ae le faʻapipiʻi le lanu masani. I le taimi o maitaga, o sea vali o se mea moni maua mo i latou e popole i le soifua maloloina o le tamaititi ma o latou lava aulelei. I se faaopoopoga, henna e faʻaaogaina mo togafitiga togafitiga. O loʻo i ai vaega o ni siama.

O le maʻitaga o se tulaga faʻapitoa o le tino pe a suia faʻamalositino suiga faʻatasi ai ma le mafaufau afaina. Ole manaʻo e vaʻavaʻaia o latou foliga vaaia, e tatau i fafine ona manatua pea le soifua maloloina o le tamaititi ma latou lava. I lenei setete, e masani ona i ai ni faʻaaliga le mautinoa o le tino i mea masani masani. Ole 1st trimester e faʻatupuina le "lamatia" I lenei vaitaimi ua fautuaina e lafoai atoa fale faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻiga ma foliga vaaia.

I le muamua 3 masina, o le suiga o le mafaufau o le fafine suia tele, o le tino na toe fausia. E oʻo lava i ni mea e le lamatia e pei o le vali mata i le henna mafai ona liua i faʻafitauli ma faʻafitauli. O faʻafitauli e ono aofia ai le teteʻe i le dermatitis, peeling, ma le le faʻaletonu i le vailaʻau, e tumau pea pe a uma ona fanau. I le 2nd ma le 3rd trimesters, valiina mafai ona faia maeʻaeʻa lava mulimuli i faʻatonuga ma puipuiga o le saogalemu.

Faʻafefea ona vali mata o mata henna?

Mo fulufuluina mata i mata, faʻapitoa henna-faʻavae fuga (pasta ma gels) mafai ona faʻaaogaina. Vali ua saunia foi i le auala masani mai henna pau pe mai le henna efuefu ma basma e maua ai le paolo manaʻo. Basma o se masani lanu uliuli vali maua mai indigophera dyeing. E matua saogalemu lava, e iai mea aoga e aoga mo le laulu. Afai e te ave le maeʻa tapenaga, ona tatau lea ona e mulimuli i faʻatonuga mo le faʻamaloloina ma le faʻaaogaina o vali, faaitiitia le staining taimi e 2 taimi i le taimi o maitaga.

Afai e faʻaaogaina le henna masani ma le basma paʻu, sauni le vali. Ina ia faia lea mea, ave sina vaega laʻititi o le henna ma basma (10 kalama), faʻaopopo vai vevela (ae le o le faʻapuna, aua o le a suia ai le lanu o le pigment), palu seʻia oʻo i se homogenous faapipii foliga. Ole vevela ole vai e tatau ona 60 C. Faʻaopopoina ½ sipuni tele o le sua o le tipolo ma ni mataua o le suauu taua (lavender, eucalyptus, tea tree), palu, ufiufi, tuʻu mo le 30 minute. Faʻaaoga se vali i lauulu uma e aunoa ma le paʻi ma se manifinifi fasi e vali ai. paʻu. Tausi 60 minute (30 minute mo fafine maʻitaga).

Fautuaga e fesoasoani ia te oe e tausia lou matagofie i le taimi o maitaga:

Mata o le biotattoo

O le isi ituaiga o pisia o le henna eyebrow biotattoo. E le pei o le laeiina o lauulu masani, valiina o lauulu ma le lanu le tumau o le paʻu ua faia i lalo o le faatosinaga o tattoo vali e faavae ile lanu enaena enaena. Mafai ona e faia le henna taualumaga mo mehendi. Ae o le mea foʻi lea.

O le uiga ese o le faʻagaioiga o le henna e tatau ona mafai ona faʻatupulaia ma faʻapipiʻi tutusa, e maua ai le laulu mata foliga foliga e manaʻomia. O le taualumaga aofia ai laasaga nei.

  1. Saunia se nofoaga, mea faigaluega (pulumu, solosolo, 'ie faʻapipiʻi laupepa ma fasilaau, ova selofana e mafai ona tipiina mai se selofana ata tifaga i foliga o fulufulu mata), faʻavaivaia le vali.
  2. Faapipii kulimi i luga o le paʻu i le itu o le valiina. O lenei mea o le a faʻaumatia ai le manaʻomia le pisia o le paʻu vaega.
  3. Foliga mata o mata i fulufulu.
  4. Afai e leai se poto masani i le valivali mata o mata, tusi i se penitala teuteu le auivi o loʻo e faaaoga ai le vali. Contours e tatau ona matagofie ma foliga tutusa, faamamafaina le matagofie o foliga.
  5. I totonu o le auivi ma se pulumu, apalai le vali saunia. E manaʻomia le valiina o lauulu taʻitasi i lona umi atoa, e aunoa ma le faagaloina o le pito.
  6. Ina ua vali le vali, e tatau ona ufiufi mata o mata i le cellophane overlays ma tuu mo le 1-1.5 itula (mo tina maitaga mo 40-60 minute).
  7. A maeʻa le nini, o le vali o totoe o le a aveʻesea i le vai ma vavae swabs e leai se fasimoli ma auala mo le fufuluina.

Biotatouage: faʻailoga ma contraindications

Ole faʻailoaga e faʻasino i fafine uma, aemaise i latou e:

  • e le talia le lanu vailaau,
  • tupu laulu mata
  • ua leaga ma matua faʻaleagaina,
  • i ai faʻafitauli ma lauulu tuputupu aʻe,
  • o loʻo i le 2nd-3rd trimesters o maitaga,
  • matua i le 18 tausaga.

Contraindications aofia ai:

  • afaina ai lagona
  • o le i ai o paʻu paʻu i totonu o mata o mata,
  • faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi.

Biotatuage teuina i luga o le paʻu mo le 5 vaiaso ma faʻalelei lelei. E ui i le saogalemu o le henna, biotatuage e mautinoa e le fautuaina e fai i le muamua trimester o le maitaga. O lenei mea e mafai ona mafua ai le le talitonuina o le tino, e oʻo i le teʻena atoa le vailaʻau. I lenei tulaga, i le lumanaʻi, faʻafesoʻotaʻi ma henna, e ono maua e se fafine le faʻafesoʻotaʻi dermatitis, le faʻaletonu i manogi. O le henna faalenatura e le afaina ai le soifua maloloina ma le tuputupu aʻe o le tamaititi.

O fea le henna e filifili ai?

I le mataupu faavae, e mafai ona e vali ou laulu mata lava ia. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le maualuga-lelei vali. O pu efuefu Initia e lelei le lelei. O faʻamaeaina ituaiga, o ituaiga sili ona lelei:

Afai e te le talitonuina le mafaia ona vali ma apalai lelei, e sili le faʻafesoʻotaʻi o le salon. O iina e te maua ai le foliga atoatoa, lelei biotattoo po o lauulu valiina o fulufulu mata, o le a tuuina atu fautuaga i le tausiga. A e filifili e faʻaaoga tautua a le matai, lapataʻi e uiga i le maitaga. O lea, o le a fuafua le matai pe mafai ona valivali mata o ona mata i le henna i le taimi o maitaga.

Vaʻai foi: O a mea e matua le mafai ona faia i le taimi o maʻitaga (vitio)

Lalolagi atoa o henna: faʻafefea ona valivali mata o mata i le pes?

Henna eyebrow biotattoo o se fouvalega fou ia latou lanu. Foliga mata o mata feulu masani aliali mai i luga o le polofesa teu foliga teuteu mo se taimi umi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e mauaina moni le aʻafia o peʻa mo ni vaiaso. Ae, i se tasi auala pe o le isi, latou afaina ai le tino o le lauulu i luga o mata.

O le faʻaiuga o le soona valiina o nei oloa, o ou fulufulu mata e mafai ona manifinifi ma le toe tupu malosi. Ma lautele, lauulu lauulu o se masani avea ma masani masani mo le tele o tausaga i le taimi nei! O le a le mea e te le maua ai le fiafia i le ofuina o se tino sili ona matagofie o le "faʻata o le agaga", aua e mafai ona e liliu i le natura!

O le Henna o le pefu o laʻau mago o le Lavsonium vaʻa. E le gata e faʻaleaga ai o matou lauulu (aemaise le laulu mata), ae na te faʻafaileleina foi i latou ma taua taua faalenatura, faʻamalosia latou e faʻamalosia, toe maua ma ola vave.

Soo se teineititi manaʻo e avea ma se tagata lalelei e aunoa ma le taofia, aemaise lava pe a fai o loʻo nofo ma se pele. Malilie iai - e sili le manaia pe a e tu i tafatafa o se tamaloa, i lou iloa ua e laʻua

Ma i le faanatinati o aso uma o le olaga, e le o iai lava se taimi avanoa mo le faʻaaogaina o se mea atoa. Henna mo fulufulu mata o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le atoatoa le faʻaiuga i se faigata faigata e foliga malamalama i taimi uma.

Faatasi ai ma le oo mai o le metotia i totonu o le lalelei alamanuia, na o le avanoa i na o mea faʻalelei faʻapitoa. O lenei vavaeina faʻatusatusaina vali mo le valiina o laulu mata ua faʻatauina i soʻo se faleoloa faʻapolofesa. O lea, e mafai ona e faʻatau mai ma faʻaaoga i le fale, i le taimi lava e tulaʻi mai ai se manaʻoga faapena.

E te le tau faʻaaluina taimi i malaga i le matai ma totogi ia te ia se vaega o galuega. Ua lava lava e faʻatautaia ai le lava faʻapipiʻi o faʻapipiʻi ma mafaufau ai i le tele o togafiti e faʻatumauina lau biotatuage tusa lava - ma oe mafai tutoatasi faʻatinoina sea taualumaga mo oe lava, au uo ma aiga.

Le tumau tattoo e faʻavae i le metotia a Mehendi, pe a o le ata na faia i lima, i le agaga o Initia matagofie. Lenei "se peʻa "Teuina i luga o le tino mo 1.5-2 vaiaso.

Ole mea e tasi e tupu ile laulu mata. Muamua, o le paʻu lava e lanu, ma lona lua, o lauulu e aofia ai foʻi i le faiga. O le vali le fufulu ese, ma tuua na o latou o se taunuuga o le natura tuputupu aʻe.

Faʻapefea ona ilia le laulu mata ma le henna faalenatura? Afai e te leʻi faia se tatuga faʻapitoa mo oe, o le a matou faʻamatala atu le auala e fai ai.

Mo tataina mata o mata i le henna, oe manaʻomia le faʻatau mai le vali lava ia. Ile maketi o teuteuga faaonaponei, ua lava gaosi oloa e gaosi le oloa. Le sili ona lauiloa o vali "Browhenna ". E i ai se lanu enaena enaena enaena e fetaui ma toetoe o tagata uma.

O le talosaga, matutua ma le aveeseina o henna e ese ese mai le faʻavae masani mo le staini mata.

E faʻapipiʻi mata i mata i le fale?

  • Nisi tagata e fiafia e faʻataʻitaʻi ma foliga mata o mata mata lava aʻo leʻi valiina le vali. Matou te fautua atu e faia le faʻafeagai. Muamua, valivali mata o mata, ma pe a amata ona faapouliuli lauulu ma sili atu le le mautonu, e mafai ona faigofie ona e avatua ia i latou le manaʻo, matagofie ma foliga lelei,
  • Faatau masani teuteu petroleum jelly,
  • Taulimaina i latou i tafatafa o mata o le mata ina ia latou le vali io latou paʻu,
  • Lolo i luga le faapipii e tusa ma faʻatonuga i luga o le afifiina,
  • Ave se pulumu faʻamalosi tino poʻo le faʻaoga lea e te faʻaaogaina e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le vali i luga ole mata o mata. Aua le popole - o le henna o le a le afaina ai o ia. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a lava le fufulu ai i le vai i le faʻamalama,
  • Vali ou fulu mata muamua mai le tasi itu, sosoo ai ma le isi, ona oʻo lea i le ogatotonu,
  • O le mafiafia o le faapipii vaega, o le malosi sili o le paolo o le a,
  • Faia taimi - taitoatasi. Ova taimi, o le ae filifilia le avanoa e te manaʻomia. Ae e tatau ona le itiiti ifo i le 40 minute,
  • Henena e leʻo fufulu ese ma le vai, pei o le masani vailaʻau vali. Ua aveese ma fulufulu mata i se matutu foliga. Afai oe faigata i lenei, faʻaaoga le suauu eucalyptus,
  • I le isi aso e tatau ona e aloese mai mata fulufulu mata ma vai, aloese mai vailaʻau ma masini faʻamoe, aua le faia ni matapulepulega ma gommazhi.

Ua matou fuafuaina ma le auiliiliga auala e vali lelei ai mata i mata ma henna faapolofesa i le fale. Afai e te fefe e fai ia oe lava, faʻafesoʻotaʻi le faleoloa i le matai.

Mafai e tagata uma ona vali mata o mata henna? Ioe, ioe! O lenei vali e leai ni faʻailoga, o lona faʻatagaina e faʻatagaina e oʻo i le taimi o maitaga, ma soʻo se taimi.

Henna staining e atoatoa pe afai oe:

  • Ia manifinifi ma seasea laulu mata ma "mou atu o le laulu "Ma avanoa
  • Miti e faʻasolosolo mafiafia ma uliuli ou mata.
  • Sauni e liliu i foliga tumau (tattoo),
  • E te manaʻo e taofiofi le mea na ausia mo se masina (henna, e le pei o vali masani, e faʻalua taimi le umi ile laulu mata),
  • Manao e vali efuefu lauulu o laulu mata.

Ina ia faʻasaoina le faʻaiuga o mea, matou te fautua atu ia e faʻasusuina mata o mata ma le suauʻu castor i aso uma. O ou laulu mata o le a maua ai le manaʻo tele foliga, o le a pupula, lamolemole ma maloloina.

Henna staining tatau ona faia tasi i le masina. Pau lava le faʻailoga o loʻo matala manuʻa, mu ma palapala i nofoaga o loʻo fuafuaina.

I totonu o lanu i le lalaga o loʻo iai se tutoʻatasi lanu enaena e mafai ona fetaui ma oe taʻitasi. Oe mafai foi ona filifili kofe kofe poʻo le malulu malulu. Le tau o le tasi fagu e eseese le va o 900-1800 rubles.

Ae ua lava lea mo le tusa o le 200-300 stains, o le mafuaʻaga lea e sili ai le talafeagai mo le faʻaoga i matai ma le lautele o le au faʻatau. Ae e mafai ona e galulue faʻatasi ma au uo ma faʻatau se tasi paipa mo ni tagata e taofiofi le toʻatele.

Sa matou iloiloina filifiliga mo le vavaeina o laulu mata i le henna i le fale ma le fale faʻaalu. O le filifiliga e a oe! Ia e aulelei ma olaola!

Talofa Sa ou filifili e faʻasoa laʻu tausiga i le taimi o maʻitaga. E pei ona e iloa, e tele ni mea faigaluega faʻalelotu e le o fautuaina i lenei taimi: mesotherapy, peels loloto, ma isi. O le valiina o laulu mata i le henna e le o se tasi o na mea ma na ou filifili e faʻataʻitaʻi, ona sa masani ona ou vali mata o mata i le vali masani.

Muamua, na ou filifilia le aliʻi, ua ou vaʻai i lana galuega ma lesitala i le meaʻai, aua o loʻu lalelei e le tuʻuina maia se tautua faapena. Ae ou te leʻi suiina le laulu o loʻu lauulu mai le uliuli i le enaena ma o lenei ua totoe e toe seti ou mata. O ou fulufulu mata e matua mafiafia, ae o loo i ai sina lanu efuefu, ae sa ou manaʻo e ausia se lanu susulu ma susu. O le valiina oi latou i le taeao e le alu ai se taimi umi ia te aʻu, ae i le taumafanafana o le vali e faʻaalu pea ma le faʻaopopo mo mata o mata e le tafe. Le aoga o le henna stainers aofia ai o le mea moni e mafai ona e filifilia se paolo e ala i le paluina o vali, ina ia e mafai lava ona vali ou fulufulu mata uliuli pe a e manaʻo ai, ae le naʻo ni eseese lanu o mumu ma enaena.

Faatasi ma aʻu, o le matai fefiloi henna ma matou filifilia le sili ona tutusa lanu. O le vali lava e faʻaaogaina ma se pulumu faʻapitoa vave lava.Na lapataia aʻu e faapea, ona o maitaga, o nisi tagata faatau na sese le lanu po o le le tutusa lanu. Valivali lava ia umi atu nai lo le vali masani. Ae o le faʻatupuina o le faʻamalosiʻina ua faʻatuina, ua sau le lanu sau lava pupula ma loloto. E faasolosolo malie lava, o le henna o le a mou atu ma o le taualumaga e tatau ona toe faia. O le lanu saoasaoa e faalagolago i le ituaiga paʻu, i le suauu gaosia e mafai ona fufulu ese pe a uma le vaiaso, ma luga o se mago mamago mafai ona tumau pe tusa o le tolu vaiaso. Tau mo le tautua i totonu o le tatou taulaga mai le 200 i le 400 rubles.

Ou te fautuaina ia vali ma le henna, talu ai e sefe, e mafai ona e maua le paolo saʻo ma umi lava se taimi. Ina ia faʻaumiumi le umi o le malosi, ua fautuaina e faʻaaoga soʻo se suauu teuteu mo le tausiga ma soloi i latou ile laulu mata i aso uma.

E uiga i le leaga o laulu mata ma mata ile laulu ile taimi ole maitaga, e leai se mea taua ua iloa, talu ai e le i faia talu ai nei suesuega faapitoa. Ua faapea mai fomai o mea leaga e mafai ona faaaoga, pe a fua i uiga o le tino. Beautician lapatai mai o le ono mafai o se le tutusa i le va o le aafiaga o faʻamoemoega.

I le taimi o maitaga, o se fafine aia tatau uma e foliga matagofie ma teuteuina lelei. E le tatau ona avea lenei pa vaelua o faʻailoga tagata Anetiluvine, ae le mafai ona leiloa manatu lautele. Tausia oe lava e le gata e mafai, ae e tatau. Mea uma lava, nei o loo i ai ofu mananaia mo maitaga fafine, faapitoa teuteuga.

E leai ni faʻamaoniga taua e vali ai laulu mata mo tina maʻitaga. E ui o nisi nuʻu e tatau ona amanaia. E faia e le fafine le filifiliga na o ia.

E faʻasaina ona faʻaogaina lauulu vali i laulu mata! E tele atu a latou gaioiga nai lo i latou na fuafuaina mo fulufulu mata ma laulu mata, ma e iai le aʻafia o afaina ai le soifua maloloina.

O pia e iai le amonia e mafai ona ofi i totonu o lauulu, i lalo o le paʻu. O le sosolo mai iina i le tino, e mafai ona latou o atu i le fetus ma afaina ai. O le isi tulaga lamatia o le manogi leaga. E mafai foʻi ona ofi i totonu le pepe i le isu. Na faamaonia lenei mea i le afa seneturi talu ai.

O atigi mata o mata mata e itiiti ifo le tele o le amonia, o loʻo faʻaaoga i se vaega laititi tele, mulimuli ane e sefulu minute. Masalo o lenei mea e sili atu le saogalemu nai lo le manava faʻapipiʻi asu, mo se faʻataʻitaʻiga. Ae o popolega a fafine maitaga e mafai ona sili atu le leaga nai lo se mea taufaamatau. O le mea lea, e sili atu le faʻaogaina o ni mea e faʻalanoaina e lamatia, aua e tele naua ua faʻatau atu i le taimi nei.

O le mea e sili ona lelei o le faʻaogaina lea o se vali e masani ona le gata i le amonia, ae o phenols ma benzols. E masani lava, o nei mea e faaopoopo mo lanu vave.

O faʻafitauli ogaoga atonu o le i ai o le faʻateleina o lagona lelei i le tina ua faʻamaloloina. Tusa lava pe leai ni tali i le pisia ao lei maitaga, o le hormonal tulaga e mafai ona aumaia ia i latou. O fea e manaʻomia ai le faʻaeteete. E oʻo i le valiina i le henna - o se vaifofo masani - atonu e le saogalemu i lenei tulaga.

Ina ia mautinoa puipuia le fetus, e sili atu le teena o le mata mata:

  • i le uluaʻi trimester,
  • ma le oona i le tino poʻo le lagona le lelei,
  • faatasi ai ma le faanaunau mo allergies,
  • ao inu fualaau,

Hormones e mafai ona mafua ai taunuuga le fuafuaina. Ona o latou, atonu e le mafai e le ata ona “taoto i lalo” i laulu mata pe ave foi se lanu le iloa. O le mea lea, fafine le maʻitaga e le tatau ona faʻataʻitaʻi ma o latou foliga, e sili atu le faʻaogaina o filifiliga filifilia.

A faʻapea e ono le taunuʻuga o nei mea, ma e leai ni lisi o tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o metotia o le staining:

  1. Lē aoga lanu faʻapitoa mamanuina mo lauulu ma fulufulu mata.
  2. Natura mea - henna, basma ma sili atu.
  3. Le faʻaaogaina o mea teuteu masani - penitala, ata mata.

I le taimi o maitaga, e mafai ona e valivali mata o mata i le tutusa auala nai lo ia. Tuuina atu le filifiliga o le vali lava ia. O le filifiliga sili lava o le asiasi lea i le aulelei o loʻo ia faia uma ni puipuiga, e faʻatatau i le tulaga o le tagata maʻi.

Fautuaga aoga mo le saogalemu ma aloese mai mea e ofo ai:

  • faia se suʻega alergi - tusa lava pe o le vali na faʻaaogaina aʻo leʻi maʻitaga,
  • saunia se sapalai lelei o le ea fou, tusa lava pe o le vali ua matua le manogi lava,
  • vaeluaina o le umi o le gaioiga - e sili atu le toe fai o le faʻasologa i le aso e sosoʻo ai nai lo le fufuluina ese susulu se lanu,
  • toe vavaeina sili ona faia pe a maeʻa le fa vaiaso, e le i vave atu.

Valivali ma henna (po o basma) e manatu o le sili masani auala mo le suia o lauulu lanu. Ae o lenei o le meaʻai masani e mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe. Ina ia iloa le ono mafai ona faʻaogaina e se tina maʻitaga, e tatau ona muamua sailia le tikeri o le maʻaleʻale.

Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le masani metotia:

  • henna (laititi) e manaʻomia e faʻaʻumiʻaina le tapulima (o le lapoʻa o le mafiafia e tusa ma le pene),
  • tu mo le afa itula
  • fufulu i vai
  • maimoa le tali mo se aso.

Afai ua vali le paʻu, o lona uiga e le i atiaʻe le mataala, ma e mafai ona e vali saogalemu ou fulu mata i le henna. Afai e le itiiti ifo le tasi faʻailoga e aliali mai - vevela, mumu, fulafula, mumu, mageso - o le mea lea e taʻu mai ai le atiaʻeina o se gaioiga teteʻe. I lenei tulaga, e sili atu le aua le lamatiaga.

Afai o metotia ma vali po o henna musuia popolega, ma e te le lagona le faʻaaogaina o ata lafoia po o se penitala i aso uma, e mafai ona faʻataʻitaʻia vali fagu mai le sili ona masani a mea.

Ina ia maua se lanu uliuli mata, o lenei fua e tatau ona faʻaogaina faʻatele taimi i le laina:

  1. Fai se meaola lauti malosi.
  2. Faafefiloi ma se tutusa aofaʻi o castor suauu.
  3. Fufulu cotton swabs poʻo le kasa ma faʻapipiʻi i mata o mata.
  4. Alami mo le kuata o le itula.
  5. Fufulu ma vai mafanafana.

O Usma o se faʻamamaʻi faʻapolopolo o lona sua e faʻaaoga e vali ai le laulu mata ma laulu mata mo mata. E mafai ona faʻatau i faleoloa i luga ole laiga, o nisi taimi o laʻau lava e maua i luga o fata maketi. O le aoga o lona faʻaogaina e aliali mai i nai aso:

  1. Faapipii i mata o mata ile pulumu.
  2. Tutu mo le afa itula.
  3. Aveese ma se swab cotton, ona fufulu lea ile vai mafanafana.

I le tasi itu, o se fafine e manaʻo e foliga matagofie. Le le mafai ona ausia lea e faʻatupu ai tuutuuga mo le afaina ai o le mafaufau. I se isi itu, e mafai e se tina maʻitaga ona faʻaletonu le mafaufau pe a uma ona teuteu ona laulu mata, e faitio ia te ia lava mo le taimi o totoe o lona maʻitaga. Ma o se mafatiaga foʻi lenei tulaga. O se faʻaiʻuga e tatau ona faia ma le faʻaeteete, e tatau ona feutanaʻi ma se fomaʻi-faʻataʻitaʻi fomaʻi o faʻatautaia se maʻitaga.

O matou tagata tomai faapitoa: Ekaterina Davidenko Dermatovenerologist, cosmetologist o le Elmira salon, Yevpatoriya.

Vailaau

Mata e mafai ona valivali mata mo mata ile maitaga ma le vali? Vase lalo o mata i mata i aso uma ma le penitala po o se ata mata. faigata tele ma alu le tele o taimi, e i ai le faigofie filifiliga - vali latou ma vali.

Peitai e iai le manatu e mafai e le vali ona afaina se tamaititi, ona e fefefe tina talavou e faʻaaogaina.

O le mea moni, nei o tala masalo na alu ese mai tagata matutua.

I o latou taimi, e leai ni lanu faapitoa mo fulufulu mata, o lea na tatau ai i teineiti ona faʻaaoga le masani mo lauulu.

Ma o se tasi oa latou vaega na masani ona amonia, e ono afaina ai le tamaititi.

O lenei e tele mata o le fulufulu mata o le mauaina o se saogalemu vali e le faigata. A filifilia se tasi e te manaʻomia:

  • faitau le faʻavae ina ia le aofia ai vali ma amonia.
  • e le tatau foi ona aofia i le aofia ai isi mea leaga ma le mama: phenols, benzols, ma isi,
  • faia ni faʻatau naʻo fale teu oloa matagofie,
  • feutagai ma le tagata faʻatau ina ia mafai ai ona filifili se sili ona talafeagai vali.

Ae e te leʻi tusia se mea, e tatau ona e faitauina ma le totoʻa faʻatonuga ma ia siaki le taimi e uma ai. Afai o le vali e i ai maai manogi leaga le manaia, ona sili ai lea e le faʻaaoga.

Afai o faʻatonuga, aiaiga ma le manogi e fetaui lelei aʻo leʻi faʻapipiʻi i mata o mata, e valiina le vali i luga o se vaega laʻititi o le paʻu. I le taimi o faʻatonuga tuusaʻo, o le potu o loʻo tupu ai le pisipisia e tatau faʻasavili lelei.

Taofi vali fautuaina e le umi, afa le taimi ua faʻaalia i faʻatonuga. A manaʻomia, o le a mafai ona toe faʻaaoga i se tasi pe lua aso. Ole malologa aʻo le i faia le isi pisia e tatau ona le itiiti ifo ile masina.

A manumalo le masalosalo, e mafai ona e alu i le salon, lea e faia ai e le matai faia mea uma. E iai sui o ie vali - henna, lea e faʻatatau i lea fesili e tasi.

Faitau e uiga i le faʻaaogaina o le suauʻu castor mo le tausiga o mata i la tatou mataupu.

Natura masani

Mafai henna ona vali i le taimi o maitaga? Henea, e le pei o vali, e mautinoa e le aofia ai mea leaga vailaʻau leaga.

E lelei mo lauulu ma laulu mata, pei ona i ai vali masani.

Valiina o mata henna i le taimi o maʻitaga e saogalemu i le leai o ni alergi i ai. Ina ia faʻamaonia lea, e te manaʻomia:

  1. Faʻaaoga le henna i se vaega laititi o le paʻu i luga o le lima.
  2. Faatali afa itula.
  3. Fufulu le vali ma vai.
  4. Mataitu le tulaga o le paʻu i le ao.

Afai e mumu le paʻu i aso uma i le nofoaga o le pisia, e amata ona vavae ese, gatalia, tiga, pe i se isi auala lipotia se tali teteʻe, henna le mafai ona faaaogaina.

I le toesea o tui, lona laulu mata ua vali pei lava o le vali. A staining o loʻo faia e tusa ai ma tulafono uma, e le afaina ai le tamaititi. Ae e tasi le faʻaaliga - o le matua tausaga.

I ese trimesterers

O le fea trimester e mafai ona ou vali ai, ma i le a le mea le? I le muamua trimester, vali mata o fulufulu mata ma lauulu e le manaomia. I le taimi lea, e tupu:

  • atiaʻe o le toxicosis,
  • aemaise malosi malosi hormonal suiga,
  • o le amataga o le toe faʻatulagaina o le tino,
  • o le amataga o le fausiaina o le fetus,
  • masani ona fesuisuiai lagona, neʻi afaina.

O le mea lea, o taunuuga o le pisia e pei o le le tutusa lanu, o ni mea e le valiina, mauaina o sese le lanu, ma isi mea e mafai. i le isi trimesters ua uma ona mafai ona vali ou mata.

E ui lava i folafolaga gaosi oloa leaga latou tupe, e sili atu le saogalemu ae le faʻaaoga vali.

Ma oi latou na filifili e faʻaaogaina, ua fautuaina e faia lea mea e ala i le faitauina o iloiloga e uiga i le vali i luga o le Initaneti, pe a maeʻa suʻesuʻeina faʻamatalaga e uiga i vaega uma i lona tuʻufaʻatasia ma faia isi puipuiga.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e alu i taimi uma ile faleoloa, o loʻo fai ai le staining metotia e faʻatinoina ile tulafono ma le fesoasoani a tomai faapitoa meafaigaluega.

Vali saogalemu

O le isi filifiliga o le sui o vali ma malaga i faleoloa ma saogalemu vali. O lanu faapena o le henna ma le basma.

O Henina e maua mai i se laʻau totoa aoga meatotino, e manaʻomia le faʻaaogaina o le henna i le fomai vailaʻau. Ma lana fesoasoani:

  1. Aveese mai le tele o mea fulafula pei o papala.
  2. Faamaloloina manua.
  3. Latou te togafitia le paʻu ma ivi.
  4. O isi taimi e fai ma vai fofo mo le ulu tiga.

O ia ia leai se leaga mo tina maʻitaga ma faʻatagaina e vali mata o mata i le vaitaimi lea.

O le Henna e le gata e afaina ai le tamaititi, ae faʻamaeʻa foʻi ona mata mai le paʻu i fafoo le a faia i latou mafiafia ma pouliuli.

Basma, pei o le henna, na faia mai lau o se laʻau.

O lo o iai i lona auivi vitamini, minerale, wax ma resino lena fesoasoani lauulu maua se foliga maloloina. O se masani lanu e leai se aoga e faʻaaoga i le taimi o maʻitaga. Basma mafai ona faʻaaogaina e vali ai le laulu mata ina ia matua uliuli. O ia e lelei ona

  • e maua ai e le mata mata le lanu,
  • taofi pea mo se taimi umi
  • le manaʻomia le faʻaaogaina pea mo se taimi umi.

E mafai ona palu faʻatasi uma pali ina ia maua ai le lanu manaʻomia. Faʻasagofie ona e ala i le faʻaaogaina o le paluga i le paʻu i se nofoaga le faʻaalia ma fufulu pe a maeʻa le afa itula.

I le mauaina o le paolo manaʻomia ma ia mautinoa lena tui i vali, e mafai ona e amata vali mata. E le mafai ona e tausia le paluga ile fulufulu mata mo se taimi umi, a leai o le lanu o le a le o le tasi lea sa tatau ai.

E tatau ona ou lapataia le matai e uiga i lona tulaga?

I le tulaga pe a faia le vali i le fale salun, tele tina e fiafia pe tatau ona talanoa le matai e uiga i maitaga.

Ioe, le taulaitu e tatau ona lapataia. Muamua, e le mafai i taimi uma ona e alu i se faleoloa saogalemu auala. E masani lava e taugata taualumaga e faia lava i le solia tulafono.

Ua taʻu atu ile tagata o tausia o le a latou valivali mata o latou mata, matau uma puipuiga tau puipuiga, ona aliaʻe ai lea o ia e teteʻe i le chemistry.

O le mea lea, o tala fou e faʻatatau i le tagata maʻi e tatau ona galue e oʻo lava ile matai le faʻamaoni.

Sili atu ae ta e sefe ma alu i se faleʻie faʻamaonia lea e galulue ai tagata nafa.

O iina e mafai ai ona e fesili e vaʻai i le tuʻufaʻatasiga o mata o mata mata pe faʻatulaga mo vali henna po o le basma. O le faia e le matai mea uma pe a manaʻomia, ma talanoa e uiga i le vaʻaiga atili mo le fulufulu mata.

Recipes for efektif masks mo eyebrow tuputupu mafai ona maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Afai ua uma na vali

O loo tupu le teine ​​i vali ona mata mo mata, le gauai atu i le tuufaatasiga o valiona faʻafuaseʻi lea ona ia iloa ua maʻitaga o ia.

Ae faʻapefea pe a fai na vali ou mata e mata, ma le le iloa e uiga i loʻu maʻitaga? I se tulaga faapena aua le popole, e mafai ona e valaʻau le salon ma fefautuaai i lenei mataupu ma i latou na stain.

Tele saloni faʻatauaina lo latou igoa tauleleia, ma e le toe faʻaaogaina ni vali e ono afaina ai o latou soifua maloloina.

Afai o le faʻailogaina sa faia i le fale, ona e tatau lea ona vaʻai i le faʻavae o le oloa faʻaaogaina. Mo fulufulu mata, latou, pei o se tulafono, ua faia foi agamalu ma saogalemu, o lea e mautinoa o le a leai se mafuaaga mo neura.

Aua le faʻaogaina ni laulu vali laulu i mata ole mata. Ae tusa lava pe tupu lenei mea, o le avanoa e faʻaleaga ai le tamaititi e faʻaletonu. O loʻo gaosia nei vali ina ia faʻamalieina ai le tagata faʻatau, ma taumafai e faʻamama le siosiomaga ole latou kamupani, sili atu ona aoga mo lauulu ma sili atu ile faalanuaina o meatotino nai lo isi.

Leai se tagata poto faʻatauina le vali ma amonia ma vailaʻau eleeleaafai mo le tau lava e tasi e mafai ona e faʻatauina faʻamaonia leai se afaina.

E mafai lava ona e alu i le falemaʻi ma fai suʻegaia mautinoa e leai se mea e faʻamataʻu ai le tamaititi.

E manaʻomia foʻi le vave alu i le faʻafeiloaʻiga pe a fai o mea nei auga:

  • lanu o vaega o le paʻu itulu,
  • e iai le mumu i mata o mata,
  • e amata ona paʻu le paʻu
  • ua sili atu tulaga masani
  • tiga le ulu tiga
  • ua lagonaina le fiaaso
  • amata ona milo le ulu.

Masalo, o lona uiga o le vali sa le lelei tulaga ma e le mafai e le tino ona feagai ma le kemisi maua i ai, pe o loʻo i ai se aʻafiaga teteʻe i le vali.

I le taimi o maitaga e sili atu faʻamuamua i lanu masani mo le valivali o laulu mata: henna ma le basme. I se faʻaopopoga, ua faʻatagaina e faʻaaogaina ni vali saogalemu pe saili se fesoasoani a fomaʻi faʻapitoa. Le mea autu - aua nei galo e fai malologa i le va o pisipisia ma e le umi le uuina o le vali.

O se tasi o taimi e sili ona faʻamanatuina ma sili matagofie vaitaimi o tamaitai uma o le maitaga. I lenei vaitau, faʻaopopo isi tiute faʻaalia. O lenei e tatau ona popole e le gata ia te ia lava, ae faapea foi i lana pepe i le lumanai, ma o lea e tatau ona ia teena ai nisi teuteu ma teuteu tino.

E le o saogalemu uma fulufulu mata metotia mo se fafine maitaga.

Ae e le faʻapea e tatau ona faʻamama e se fafine le tausia atoa o ia lava. A uma mea uma, o loʻo i ai meafaigaluega ma metotia na e saogalemu atoa, ae i le taimi lava e tasi faʻatagaina le tina faʻamoemoe e foliga sili atu aulelei!

O lea, e toatele e fiafia i pe o mafai ona vali mata o mata i le taimi o maitaga - e leai se tali manino i le fesili, aua e faalagolago uma lava i le a le ituaiga vali fefiloi ua fuafua e faʻaaoga.O nisi e matua faʻasaina, o isi e faʻatagaina, e faʻatagaina mo le faʻaaogaina i soʻo se taimi o le maʻitaga.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le auala e tatau ai ona vali mata feololo i le taimi o maitaga, ma taʻu atu foi ia te oe pe mafai pe i ai ni fufuluina o mata i le taimi o maitaga. O la matou faʻatonuga faʻasino o le a faʻatagaina oe e malamalama i le faigofie le tausiaina o oe lava ma ou lima e aunoa ma le afaina ai o le pepe e leʻi fanau.

A o faʻatali mo le pepe, e tatau foi ona vaʻaia lelei lou foliga mai

Maternity Tattoo - “Faʻasaga” poʻo le “Mo”?

Tattooing o le faʻaaogaina o palu faʻapipiʻi lanu i lalo o le paʻu, ona o le mea o le fafine e i ai lava foliga manaia, e pei o ia na tuʻua le ofisa o tusiata tusiata. O le faiga o lauluulu mata tattooing ua amata ona lauiloa, e ui i le mea moni o lona tau e matua maualuga.

Gauai atu. O lenei faiga e mafai naʻo faʻatinoina e tufuga agavaa. Talu ai o tagata tomai faʻapitoa o le a mafai ona iloiloina le ono afaina ma iʻuga o peʻa, faʻapea foi ma le faʻamautu pe iai se fafine e iai ni contraindications. Tusa lava, i atunuu ese na o matai ma se aoaoga faafomai faataga e galue o cosmetologists.

E le fautuaina le 'ato mo fafine maʻitaga

E tele lava contraindications i le faʻatinoga, i totonu o loʻo faʻamaninoina:

  • toto maualalo coagulation
  • toto maualuga ma se lagona mo se maʻelega faateleina o le toto toto,
  • afaina afaina i le ogaoga vaega,
  • fulū
  • ARI, ma isi,
  • mali suka
  • ma le tele o isi.

I se faʻaopopoga, cosmetologists ma fomaʻi faʻapitoa latou te le fautuaina se teuteuga tumau o fulu mata i le taimi o maitaga, ona o lenei mea e lamatia ai faʻafitauli maʻoti.

Aisea e le se manaʻomia ai le faʻataina o lou peʻa

Muamua lava, mumusu e fai le mata mata peʻa ona o lona tiga.

O le mea moni, i se tulaga masani, o le tiga e faʻatali, ae i fafine i le tulaga o le paʻu e avea ma foliga sili atu, ma o lea la lagona le lelei e mafai ona faʻaosofia:

  • tafetotoi
  • ma le fanau vave.

Puipuia oe ma lau pepe mai faʻafitauli, mumusu e teuteu tumau

Faʻapena foi, le tataina pe faʻaʻaluʻesea o mata o mata i le taimi o maʻitaga e le fautuaina, aua o loʻo faʻaaogaina se pigment faʻapitoa mo lenei faiga:

  • e le malamalama atoatoa lona aʻafiaga i le soifua maloloina o tamaʻitaʻi,
  • sili uma, suesuega e le i faia i luga o le aafiaga o vali ma ona vaega, lea i se isi itu ulufale atu i le toto fafine, i luga o le soifua maloloina ma masani atinae o le fetus.

E pei ona mafai ona e vaaia, e iai lamatiaga faʻapitoa, o le mea lea ia e mafaufau faʻalua ae e te leʻi filifili e asiasi i le matai. Ma e sili atu - lafoai atoa lenei manatu, seia e aveʻese ma faʻasusu lau pepe.

Ma afai e te manao moni?

Afai e te manaʻo e maua se peʻa i le taimi o maʻitaga, ma e le mafai ona faia se mea ma lou manaʻo, matou te fautuaina malosi le mauaina o se feutagaiga:

  • i lau fomaʻi poʻo lau fomaʻi o aiga,
  • i le gynecologist
  • i le lalelei.

Ma naʻo le aoina o le manatu o tolu eseese faʻapitoa, faia le faʻaiuga mulimuli e uiga i le tele o lau manaʻomia e fai le tumau mata alumia.

Talanoa lau fomaʻi muamua

Gauai atu. O lenei faiga e matua faʻasaina ile tolu masina muamua ole maʻitaga. A uma mea uma, atonu e sili ona taua mo le soifua maloloina o le pepe i le lumanaʻi. Soʻo se mea e ono aʻafia i le faʻagaioiga o lona atinaʻe, e iʻu ai i mea leaga.

Faʻatapulaʻa mafai taualumaga:

  • ina ua maeʻa le fa masina o maʻitaga,
  • i le taimi o faʻasusu ma susu.

Ae peitai, e mafai ona e asiasi i le taulaitu:

  • i le mauaina o lau faʻatagaga mai lau fomaʻi,
  • a e le manaʻomia ni vailaʻau tiga.

Ata: o fafine maʻitaga e aulelei ma aunoa ma le teuteuga tumau!

Ae matou te fautuaina pea tagata uma ia mafaufau ma le faaeteete ma aua le faia lamatiaga, aua e mafai ona e ausia le tosina e aunoa ma ia metotia metotia.

E suʻe ma nini: e mafai pe leai?

Mo se faʻataʻitaʻiga, e lava le naʻo le faʻasaʻoina o foliga ole laulu mata ma valivali latou - e fai ia faigofie uma ma i ou lava lima. O le mea taua o le iloa o le a ma pe faʻafefea ona faʻatino, ma pe faʻapefea ona aloese mai le ono afaina ai i le soifua maloloina.

Gauai atu. Afai na i ai ou mata i le taimi o maitaga - 22 vaiaso ua mavae talu mai le mauaina o le tamaititi pe sili atu, ona aua nei matua maofa pe popolevale. Lenei e mafua mai i le mea moni o le toe faʻatulaga toe amata i le tino, ae i ai le leai o vitamini, aua latou te o i le atinaʻeina o le fetus. Iloilo lau meaʻai ia mautinoa ai le fafagaina o meaʻai. Ma ina ua mavae le fanau mai o le pepe, o mata o mata lava ia lava o le a toe foʻi i le tulaga masani.

Faʻafefea ona tuʻi

O e mafaufau pe e mafai ona suʻi mata mo le taimi ao maitaga?

Ae uma ane, o le faiga lava ia e sau ma le tiga:

  • ae i le faʻaletonu lea, o loʻo faʻamoemoe uma lava i le avega tiga o tamaitai uma,
  • o le mea lea, afai o ia te oe maualuga, lea e mafai ona e faʻaaogaina atoatoa i lenei faiga.

Ma ia faʻafaigofie ma sili atu lona aoga, faʻalogologo ia matou fautuaga.

Faʻasusu taumatau - muaʻi pipiʻi le paʻu ma ia mautinoa e faʻamama le pipi

Maternity Tattoo - “Faʻasaga” poʻo le “Mo”?

Tattooing o le faʻaaogaina o ni lanu faʻapitoa tumau i lalo o le paʻu, o lea e masani ona aulelei foliga le tamaʻitaʻi, e pei o ia na tuʻua le ofisa o tusiata. Ole auala ole tattoo mata ole mata ua atili ai ona lauiloa, e ui ile mea moni o lona tau e sili atu le maualuga.

Faatonutonu lou mafaufau. O lenei galuega faʻaatoatoa mafai ona faia e matai agavaa. Talu ai o tagata tomai faʻapitoa o le a mafai ona iloiloina le ono mataʻutia ma iʻuga o le tatuina, ia iloa foʻi pe o le tamaʻitaʻi ua i ai contraindications. Tusa lava, i atunuu ese na o matai ma se aoaoga faafomai faataga e galue o cosmetologists.

E le fautuaina le 'ato mo fafine maʻitaga

E tele naua o faʻailogaina i le faʻasologa, ia e mateleʻa iloga:

  • toto maualalo coagulation
  • toto maualuga ma se lagona mo se maʻelega faateleina o le toto toto,
  • afaina afaina i le ogaoga vaega,
  • fulū
  • ARI, ma isi,
  • suamalie suka
  • ma le tele o isi.

I se faʻaopopoga, cosmetologists ma fomaʻi faʻapitoa latou te le fautuaina le faia o se laulu mata tumau i le taimi o maitaga, ona o lenei mea e lamatia ai nisi faʻafitauli.

1 Le taua o le faia o le filifiliga saʻo

O le galuega autu o le filifilia lea o vali sili ona lelei, lea o le a saogalemu mo le tina ma le pepe. Afai o le a le teine ​​e faia lava e ia i le fale, o lona uiga e sili le faʻamuamua i le vali o se lauiloa kamupani. E taua tele kamupani lauiloa latou tauleleia, o lea la le afaina o le tamoʻe atu i totonu o le maualalo-oloa oloa faʻaititia. O se filifiliga sili ona lelei o mea teuteu mo tina maʻitaga, e atiaʻeina i le mafaufauina o le manaia tulaga o fafine ma o loʻo i ai nai mea leaga nai lo le masani ai valivali sui. E mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa ma mea teuteu tino.

I se tulaga lautele, ua fautuaina e tagata tomai faapitoa le faʻafesoʻotaʻia o fale faʻalelei, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga e faia i lalo o le faʻatonuga manino a le matai. Pau a le mea e fai o le lapataʻi i le aulelei e uiga i lona tulaga, ina ia mafai ai ona pikiina ni mea sili atu ona agamalu.

O le mea moni o vailaau e iai le amonia e tui i totonu o lauulu e oʻo lava i lalo o le paʻu. A maeʻa lenei mea, o le vailaʻau leaga e mafai ona sosolo i le tino ma mafua ai le afaina. Ae talu ai o le vaega o fulufulu mata e laʻititi, e leai se afaina i le fetus. Ole mea na tupu, ile taimi ole togafiti, o mafatiaga uma ole a alu i le maʻitaga tina, ona o se manogi le lelei e mafai ona mafua ai ona mumū. Tuuina atu i le mafaufau lelei i lenei vaitaimi, oe manaʻomia le filifilia o se mea faigaluega e sili ona faʻaita ai lagona o le olfactory.

I se faaopoopoga, cosmetologists fautuaina mata fulufulu mata i 2 vaega. O le vaega muamua o le suʻeina. E fautuaina e fai i le 2-3 aso ae e leʻi i ai le 2 laasaga - nini. I le taimi lea, o le a faʻamaloloina ai le lavea, ma o le faʻaletonu o le mauaina o se siama iina o le a faʻaitiitia.

2 O a mea e tatau ona mafaufauina?

I le taimi o le maitaga, o se tino o le fafine suia tele, hypersensitivity mafua mai i suiga o le hormonal tulaga, e mafai ona taitai atu ai i se mea e te leʻi mafaufauina. A o le i faʻaaogaina le mata o mata, e tatau ona e mautinoa faia se tali teteʻe. E manaʻomia le manatuaina o le tali e mafai ona leaga, tusa lava pe leʻi tupu muamua lenei mea. E fautuaina e faʻaaoga le vali oloa i le tapulima ma tuu mo ni nai minute, pe a fai e leai ni lagona le fiafia, ona mafai lea ona e agaʻi saogalemu i le faʻagaioiga.

Faigofie auala e maua ai maitaga! Faapea foi tatou o tatou tuaa. Tusi i lalo le fua. O lenei fofo togafitiga e tatau ona inu i le taeao mo le 1.

Afai o loʻo iai pea ni popolega i le atinaʻeina o le fetus, ona aoga lea e lafoai le taualumaga. Tagata tomai faapitoa fautuaina e aloese mai le pisia i ia tulaga:

  • uluai trimester
  • afaina ai lagona
  • o le le mafaufau i mea,
  • lagona le maloloina
  • pe a faia ni vailaʻau.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le hormonal e le paleni e mafai ona avea ma mafuaʻaga lea e mafua ai le le staining taunuuga o le a le tutusa ma le faʻamoemoeina. Ona o suiga i le tino, o le vali mafai ona le tutusa, a o se vaega o le lauulu e le lanu, ma se spotty maua. Ma le isi, e iai le avanoa e maua ai se eseʻese lanu.

Afai o le filifiliga e suia le lanu o le lauulu mata e faia mulimuli ane, ona tatau lea ona e mafaufau i le tele o tulafono faʻatonu e fautuaina e faʻaaogaina i le taimi o le faʻagasologa. Ina ia aloese mai faalavelave, faia mea nei:

  • faia se muamua tali atu i allergens,
  • saunia le ea lelei o le potu,
  • aua le soona faaaoga le vali i luga o le paʻu mo le umi nai lo le taimi faʻatulagaina,
  • Ia faʻaeteete ia aua le faʻaaogaina le oloa i nofoaga e le manaʻomia le pisia.

3 Isi filifiliga

I le faʻaopopoga o vali masani i faleoloa, o loʻo i ai se isi tali lelei i le faʻafitauli - le faʻaaogaina o vali masani lea e le aofia ai vailaʻau. O mea ia o henna ma basma. Ae e te leʻi faʻaaogaina se mea faigaluega faapena, e taua le manatua, e mafai foʻi ona tupu mai ai ni mea teteʻe, e tatau foʻi ona fai muamua se suʻega siama.

O le isi filifiliga o oloa ua saunia ma mea masani a latou lava.

Filifiliga tasi o le faʻaaogaina o le uliuli lauti ma castor suauu. Ina ia saunia le vali e te manaʻomia:

  1. Fagu malosi uliuli uliuli ma malu.
  2. Faaopopo le tele ole castor suauʻu pei o le lauti, palu lelei.
  3. Fufulu cotton swabs ma faʻapipiʻi i le mata o mata.
  4. Alami mo le 30 minute, ona fufulu ai lea ile toe vaega ile vai mafanafana.

E fetaui lelei mo i latou e fiafia i se faʻailoga mata o mata. Ina ia e faʻapogisaina mata, o le ae manaʻomia le toe fai o le faʻasologa e tele taimi.

O le vaega lona lua le faʻaaoga o le usma. O le faʻamasinoga lea, o le sua o loʻo faʻaoga mo le valiina o le laulu, fulufulu mata ma mata mata. O le faʻagasologa e tatau ona faia i le faʻasologa mulimuli ai:

  1. Faaaoga le usma juice i laulu mata mo pulumu.
  2. Alami mo le 20-30 minute.
  3. Fufulu faʻalelei lelei ile vai mafanafana.

E taua le iloa o le iʻuga ina ua uma ona maitauina o le a aliali mai i totonu o le 2 aso, o lea aua le popole ma mafaufau i le taimi na maʻimau.

O le feusuaʻiga faʻalelei e masani lava ona saili e foliga lalelei, ma i le taimi o maʻitaga - e manaʻomia lava le faʻaosofia o le mafaufau. O le mea moni, aʻo leʻi filifilia ni mea teuteu faʻalelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma fesili pe mafai e fafine maʻitaga ona vali mata o latou mata i le auala e te filifilia.

Afai e i ai le fefe mo le faʻaleagaina o le pepe, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se penitala faʻapitoa mo fulufulu mata po o ataata. Na pau lava le leaga o le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu lena e te manaʻomia e apalai i aso uma. Ae o loʻo iai se lelei: e ala ile fetuʻunaʻiina o foliga ole laulu mata, e mafai ona e faia ni ata fou ma suia lau ata i aso uma. O le mea taua e manatua o le filifilia auala e tatau ona saogalemu ma fiafia.

Ma sina mea e uiga i mea lilo.

Le tala i se tasi oa tatou tagata faitau JulieSem:

"O oʻu loimata na matua faʻanoanoa lava ona o oʻu mata na lapopoa, ae na amata ona puʻe loʻu laulu ma amata ona paʻu i taimi uma. E masani ona ou faʻaaogaina mascaras taugofie ma faʻapipiʻiina ou laulu mata ma fulufulu. Mo se taimi umi ou te leʻi iloa pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli. E ui lava o mascara lelei e leʻi foia ai le faʻafitauli. e toe foʻi mai la e mafiafia ma laumata mata ma fai ia matagofie? Ae e le gata i lea, leai se mea e matua pe tauleʻaleʻa, pei o ona mata.

I se aotelega, i le 22 tausaga na ou taumafai ai i metotia uma, ae ina ia toe faʻalelei le muaʻi aulelei i loʻu mata mata, naʻo le tasi le auala na fesoasoani tele ia te aʻu. "

E uiga i le leaga o laulu mata ma mata ile laulu ile taimi ole maitaga, e leai se mea taua ua iloa, talu ai e le i faia talu ai nei suesuega faapitoa. Ua faapea mai fomai o mea leaga e mafai ona faaaoga, pe a fua i uiga o le tino. Beautician lapatai mai o le ono mafai o se le tutusa i le va o le aafiaga o faʻamoemoega.

E vali le vali

I le taimi o maitaga, o se fafine aia tatau uma e foliga matagofie ma teuteuina lelei. E le tatau ona avea lenei pa vaelua o faʻailoga tagata Anetiluvine, ae le mafai ona leiloa manatu lautele. Tausia oe lava e le gata e mafai, ae e tatau. Mea uma lava, nei o loo i ai ofu mananaia mo maitaga fafine, faapitoa teuteuga.

E faʻasaina ona faʻaogaina lauulu vali i laulu mata! E tele atu a latou gaioiga nai lo i latou na fuafuaina mo fulufulu mata ma laulu mata, ma e iai le aʻafia o afaina ai le soifua maloloina.

O atigi mata o mata mata e itiiti ifo le tele o le amonia, o loʻo faʻaaoga i se vaega laititi tele, mulimuli ane e sefulu minute. Masalo o lenei mea e sili atu le saogalemu nai lo le manava faʻapipiʻi asu, mo se faʻataʻitaʻiga. Ae o popolega a fafine maitaga e mafai ona sili atu le leaga nai lo se mea taufaamatau. O le mea lea, e sili atu le faʻaogaina o ni mea e faʻalanoaina e lamatia, aua e tele naua ua faʻatau atu i le taimi nei.

O le mea e sili ona lelei o le faʻaogaina lea o se vali e masani ona le gata i le amonia, ae o phenols ma benzols. E masani lava, o nei mea e faaopoopo mo lanu vave.

Vala o staining i le taimi o maitaga

O faʻafitauli ogaoga atonu o le i ai o le faʻateleina o lagona lelei i le tina ua faʻamaloloina. Tusa lava pe leai ni tali i le pisia ao lei maitaga, o le hormonal tulaga e mafai ona aumaia ia i latou. O fea e manaʻomia ai le faʻaeteete. E oʻo i le valiina i le henna - o se vaifofo masani - atonu e le saogalemu i lenei tulaga.

Ina ia mautinoa puipuia le fetus, e sili atu le teena o le mata mata:

  • i le uluaʻi trimester,
  • ma le oona i le tino poʻo le lagona le lelei,
  • faatasi ai ma le faanaunau mo allergies,
  • ao inu fualaau,

Hormones e mafai ona mafua ai taunuuga le fuafuaina. Ona o latou, atonu e le mafai e le ata ona “taoto i lalo” i laulu mata pe ave foi se lanu le iloa. O le mea lea, fafine le maʻitaga e le tatau ona faʻataʻitaʻi ma o latou foliga, e sili atu le faʻaogaina o filifiliga filifilia.

A faʻapea e ono le taunuʻuga o nei mea, ma e leai ni lisi o tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o metotia o le staining:

  1. Lē aoga lanu faʻapitoa mamanuina mo lauulu ma fulufulu mata.
  2. Natura mea - henna, basma ma sili atu.
  3. Le faʻaaogaina o mea teuteu masani - penitala, ata mata.

Vali faaaogaina

I le taimi o maitaga, e mafai ona e valivali mata o mata i le tutusa auala nai lo ia. Tuuina atu le filifiliga o le vali lava ia. O le filifiliga sili lava o le asiasi lea i le aulelei o loʻo ia faia uma ni puipuiga, e faʻatatau i le tulaga o le tagata maʻi.

Fautuaga aoga mo le saogalemu ma aloese mai mea e ofo ai:

  • faia se suʻega alergi - tusa lava pe o le vali na faʻaaogaina aʻo leʻi maʻitaga,
  • saunia se sapalai lelei o le ea fou, tusa lava pe o le vali ua matua le manogi lava,
  • vaeluaina o le umi o le gaioiga - e sili atu le toe fai o le faʻasologa i le aso e sosoʻo ai nai lo le fufuluina ese susulu se lanu,
  • toe vavaeina sili ona faia pe a maeʻa le fa vaiaso, e le i vave atu.

Le faʻaaogaina o le henna ma le basma

Valivali ma henna (po o basma) e manatu o le sili masani auala mo le suia o lauulu lanu. Ae o lenei o le meaʻai masani e mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe. Ina ia iloa le ono mafai ona faʻaogaina e se tina maʻitaga, e tatau ona muamua sailia le tikeri o le maʻaleʻale.

Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le masani metotia:

  • henna (laititi) e manaʻomia e faʻaʻumiʻaina le tapulima (o le lapoʻa o le mafiafia e tusa ma le pene),
  • tu mo le afa itula
  • fufulu i vai
  • maimoa le tali mo se aso.

Afai ua vali le paʻu, o lona uiga e le i atiaʻe le mataala, ma e mafai ona e vali saogalemu ou fulu mata i le henna. Afai e le itiiti ifo le tasi faʻailoga e aliali mai - vevela, mumu, fulafula, mumu, mageso - o le mea lea e taʻu mai ai le atiaʻeina o se gaioiga teteʻe. I lenei tulaga, e sili atu le aua le lamatiaga.

Castor ti

Ina ia maua se lanu uliuli mata, o lenei fua e tatau ona faʻaogaina faʻatele taimi i le laina:

  1. Fai se meaola lauti malosi.
  2. Faafefiloi ma se tutusa aofaʻi o castor suauu.
  3. Fufulu cotton swabs poʻo le kasa ma faʻapipiʻi i mata o mata.
  4. Alami mo le kuata o le itula.
  5. Fufulu ma vai mafanafana.

Usa Suauu

O Usma o se faʻamamaʻi faʻapolopolo o lona sua e faʻaaoga e vali ai le laulu mata ma laulu mata mo mata. E mafai ona faʻatau i faleoloa i luga ole laiga, o nisi taimi o laʻau lava e maua i luga o fata maketi. O le aoga o lona faʻaogaina e aliali mai i nai aso:

  1. Faapipii i mata o mata ile pulumu.
  2. Tutu mo le afa itula.
  3. Aveese ma se swab cotton, ona fufulu lea ile vai mafanafana.

I le tasi itu, o se fafine e manaʻo e foliga matagofie. Le le mafai ona ausia lea e faʻatupu ai tuutuuga mo le afaina ai o le mafaufau. I se isi itu, e mafai e se tina maʻitaga ona faʻaletonu le mafaufau pe a uma ona teuteu ona laulu mata, e faitio ia te ia lava mo le taimi o totoe o lona maʻitaga. Ma o se mafatiaga foʻi lenei tulaga. O se faʻaiʻuga e tatau ona faia ma le faʻaeteete, e tatau ona feutanaʻi ma se fomaʻi-faʻataʻitaʻi fomaʻi o faʻatautaia se maʻitaga.

Mafai ona ou vali mata o mata i le taimi o maitaga? E tele fafine o loʻo taofi lelei faʻaaliga i soʻo se mea teuteu tino i lenei vaitau. Peitai, i le tele o mataupu, e mafua ona e le lava faamatalaga.

Suiga o Maʻitaga

I le taimi o maitaga, o le tino o le fafine faia suiga cardinal. I se tulaga lautele, latou uma e mafai ona vaeluaina i 2 vaega: i latou e fesoʻotaʻi ma hormonal restructuring ma i latou e mafua mai i ai nei suiga e faʻateleina i le taimi o maitaga.

Ole tele o lenei mea e faʻaaogaina ile paʻu ma lauulu. O nei fesuiaʻiga e avea ma faʻalavelave i le tele o tau teuteu faʻapitoa.

  • Muamua lava, latou mafua ai le faʻaali mai o faʻailoga faʻalautele - fasi vaega o le tino le masani ai ua fausia i vaega o le tino o loʻo matauina tapulaa maualuga masini. O le mea e lelei ai, e le aliali mai faʻailoga faʻataʻitaʻi i totonu o foliga, e ui ina latou aumaia le tele o lagona e uiga i o latou aulelei,
  • hyperpigmentation - o le tele o taimi tatou te talanoa e uiga i melasma, patino tausaga vaʻaiga foliga i luga o foliga. E le fausia ai se faʻatatau tuʻusaʻo mo le valiina o laulu mata, mo se faʻataʻitaʻiga, pe mata mata, peitaʻi, o le tuʻufaʻatasiga o paʻu lanu paʻu ma fulufulua mata e foliga le manaia tele,
  • suiga i toto toto - capillaries faʻateleina, e masani ona pa, avea ma uiga "fetu". O lenei maamaʻi o puipui o toto toto o se tuʻusaʻo tuusaʻo mo le tataina, mo se faʻataʻitaʻiga,
  • o le paʻu leiloa turgor, avea atili matala, faigofie i le fulafula,
  • fulufulu ua mago ma malulu. E faatatau lea i lauulu ma laulu mata, ma mata mata. E tele taimi e mafiafia le laulu, e malo ma faʻaaliali, tuputupu aʻe i nofoaga e leʻi fuafuaina. E mafai le valiina o lauulu i lenei tulaga, e faʻamoemoe tele i le tulaga lautele o le fafine ma le manaʻo o le tagata lava ia.

I se faʻaopopoga, i le taimi o maʻitaga, o loʻo i ai faʻamaʻi o le paʻu ma e oʻo lava i lona faʻataʻitaʻiga i se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le soona galue malosi o le sebaceous ma le afu lapisi, ua faʻateleina. I le taimi lava lea e tasi, o le paʻu e atili gaʻo, ma mata o mata e maua ai le "tele" o faʻalenatura faʻapipiʻi, lea, o le mea moni, faia faigata lanu.

Fautuaga taua mai le faatonu

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaau taua o loʻo mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua faʻailoaina sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG . O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe, ia e musu e faʻaaoga le auala lea e iai lenei kemisi. Talu ai nei, sa faia ai se auiliiliga a le matou faatonu faatonu se faʻamatalaga o le shampoos-leai se sulfate, lea na ave muamua ai e le tupe mai le kamupani Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua atu e asiasi i le ofisa faleoloa i luga ole laiga mulsan.ru Afai e te masalosalo i le natura o au teuga teuteu, siaki le aso muta, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Vali le saogalemu

E talitonuina lautele e iai le leaga o le vali i le fetus. O lenei manatu sese e mafua mai i le mea moni o le amonia o loʻo iai i le tele o laulu lanu. O le vaega vaega faaumatia se vaega pito i luga o le lauulu fufuluina, ina ua mavae le piki lanu o ati tele loloto i totonu o le lauulu ma vali sili tutusa.

E manatu faapea o le amonia e mitiia e le lauulu ma e oo lava i le paʻu, ma, o lea la, i se manatu, e mafai ona oʻo i le fetus ma le toto. Lenei, o mea moni, e le moni: amonia o se vailaʻau volatile ma evaporates; e le mafai ona ofi i totonu o se pa pupuni mafiafia e pei o le pito i luga o le paʻu.

  • Peitai, e iai foi le isi tulaga matautia. Talu ai ona o lona le faigofie o le mea na ulufale ai i totonu o mama ma mafai ai ona ulu atu i le toto. O le mea moni, amonia e mamao ese mai le faʻaaogaina i vali uma, ma e sili atu itiiti masani i mata vali sui, ma i soʻo se tulaga i se sili maualalo maualalo.

I lenei tulaga, o le fefe i le faʻaleagaina o le tamaititi e leʻi fananau e sili atu nai lo le faʻaletonu e ono afaina. Peitai, ina ia faʻaititia le afaina, e fautuaina e filifili maʻitaga fafine filifili vali, e le gata o le aano o le amonia, ae o phenols ma benzols. A aunoa ma nei faʻaopoopoga, o le vali e le mafai ona malosi, ae o le eseesega o 7-10 aso e le o taua tele.

O a nisi mea e manaʻomia ona iloiloina? Ona o le tetete hormonal, o se lagona faʻaalia o se fafine i nisi vaega o mea teuteu teuteu matua faʻateleina. Ma le isi, e oʻo lava i tulaga na e faʻamaonia ai se vailaʻau. Ae le i valiina, e tatau ona toe pasi se suʻega paʻu. E mafai ona ona o suiga, o le vali faʻafuaseʻi ona alu i totonu o le ituaiga o allergens.

O le ata vitio lea o le a faʻaalia ai oe i le tekinolosi o le valiina o laulu mata mo oe lava:

Anotusi

Aua le faʻalilolilo i le pisapisao i nisi o tulaga lelei:

  • pe'ā iloa le itutino o le itū o le vali,
  • ma le le faʻamalosi i manogi - i le maʻitaga, o manogi le talafeagai e mafai ona mafua ai le mageso maʻi, e le tatau ona faʻatagaina,

  • ma le lautele soifua maloloina
  • I le taimi muamua o le trimester, pe, i le taimi o le toxicosis. I lenei setete, e le mafai ona valoia le tali atu i le sili ona mama aʻafiaga,
  • ao ave vailaʻau, aemaise i le togafitia o paʻu faʻamaʻi.

Afai ua e filifili e faʻaaoga mata mata, e tatau ona e mulimuli i ni nai fautuaga. E leai se mea faigata ia i latou, ae o le a latou faʻasaoina i latou mai le lagona le lelei.

  • Muamua lava, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete le vali. Afai o le matai i totonu o le potu mea ua leva na iloa, o lona uiga, a lipotia mai se maitaga, o ia lava o le a pikiina se fatuga e le aofia ai amonia, benzenes ma phenols. Afai e leai se masani cosmetologist, e sili atu le filifilia o le vali oe lava ia, ma le totoʻa suʻesuʻeina lona fatufatuga.
  • Ia e mautinoa se faia ose paʻu. A aunoa ma le mea, e faʻasa ona faʻaoga foi se kulimi lauiloa, e le gata e faʻataunuʻuina tau teuteu.
  • E mafai ona filifili se isi filifiliga - teuteu henna. O lenei tuʻufaʻatasiga e matuaʻi lava le moni ma e leʻo iai se mea leaga. Faafefiloi ai ma tutusa tutusa faalenatura faaopoopo, pei o kofe, ti, basma, e mafai ona maua toetoe lava paolo. O le mea moni, e le tumau le iʻuga umi pe a faʻaaogaina ni vali faʻapitoa, ae ui i lea, o le henna mafua ai se le lelei tali e seasea lava.

Afai, pe a maeʻa le pala, o le paʻu ua afaina ma peela, e le gata i lea, ua i ai se faʻaletonu i le manuia - niniva, maʻi, e manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi ma faia suega. Afai o se faʻamoemoeina faʻalemafaufau e vali, ona leai lea o se mea aoga pupuni mo togafitiga o le a le manaʻomia. Afai laʻititi le faʻaaogaina le vali faʻaaogaina, e ono manaʻomia oe e ave adsorbents.

E le fautuaina le i ai o le faʻaaoga le vaaia o mea i le taimi o maʻitaga. Ae paga lea, i soʻo se mea, o le vali o le a tumau mo se taimi puʻupuʻu, talu ai o le gaioiga galue o le sebaceous glands saofaga i le faʻamutaina ma le mou ese atu o le lanu lanu.

Valivali tekinolosi

Ole faʻataotoga e faʻatinoina tutusa aga e pei ona i ai ile tele o mataupu. Na pau lava le mea e faʻatagaina ai: o le toe fai suʻe paʻu e manaʻomia. O lenei e aoga i faleoloa salon, ma faia-ia-oe lava staining.

  1. Aveese le vali ma se faʻapitoa talafeagai. O le hypoallergenicity o le pito sili ona taua i taimi o maʻitaga.
  2. Ona fulufulu ai lea o mata ma le paʻu na siomia ai i latou. E fautuaina e faʻaaoga oloa e leai se manogi.
  3. Saunia le vali. O lanu vali ua filifilia e mafaufau i le lanu o le lauulu. I se tulaga lautele, ua fautuaina e aloese mai lanu pupula i le taimi o maitaga: o le mea e leaga ai, o le tulaga o le paʻu i luga o foliga foliga vave vave ma, i le tuʻufaʻatasia ma lanu pupula, mumu poʻo le pouliuli mata, le fiafia, peeling foliga sili atu ona matauina.
  4. E vali le vali i lauulu, e taofi mo le 15 minute.
  5. Lelea faʻamamaina ese le faʻatulagaga, maitau le faʻamamaina o le paʻu.

I le avea ai o se tulafono, ina ua uma le pisia latou faaaogaina e vavaeina. E tele taimi, o vaega o lauulu i le ulu o mata e toetoe lava a manino ma faigata ona iloa, ma pe a pisia e faʻaalia. Peitai, i le taimi o maitaga, vavaeina matitiva taliaina: le paʻu paʻu leiloa eli ma mausali, ma faigofie faigofie manua. Lenei manatu tatau ona amanaia pe a filifili i le staining.

Vali o laulu mata ma fulufulu mata ma vali i le taimi o maitaga e matua talia lelei, ae pe a fai o le fafine o lo o manuia le soifua maloloina ma leai ni contraindications. I le talaʻaga o le oʻona oona pe inu vailaʻau, pisia e matua faʻasaina.

O oe o se tasi o na miliona fafine e manaʻo i la latou fulufulu mata ma fulufulu mata e sili atu ma mafiafia?

Ma ina ua uma le pupula o mata, na atili ai ona faʻaletonu le tulaga o aiga?

Ma oe mafaufau e uiga i faiga tetele?

E malamalama lelei, aua o ou laulu mata ma fulufulu mata o lau lalelei ma mafuaʻaga o le mimita. I se faʻaopopoga, e le o toe talafeagai i le taimi nei. Ma o le mea moni o se fafine ma lalelei mata ma lauulu foliga foliga talavou, o se axiom e le manaʻomia se faamaoniga.

Henna fulufulu mata i le taimi o maitaga. Ata muamua ma luma.

Talofa Sa ou filifili e faʻasoa laʻu tausiga i le taimi o maʻitaga. E pei ona e iloa, e tele ni mea faigaluega faʻalelotu e le o fautuaina i lenei taimi: mesotherapy, peels loloto, ma isi. O le valiina o laulu mata i le henna e le o se tasi o na mea ma na ou filifili e faʻataʻitaʻi, ona sa masani ona ou vali mata o mata i le vali masani.

Muamua, na ou filifilia le aliʻi, ua ou vaʻai i lana galuega ma lesitala i le meaʻai, aua o loʻu lalelei e le tuʻuina maia se tautua faapena. Ae ou te leʻi suiina le laulu o loʻu lauulu mai le uliuli i le enaena ma o lenei ua totoe e toe seti ou mata. O ou fulufulu mata e matua mafiafia, ae o loo i ai sina lanu efuefu, ae sa ou manaʻo e ausia se lanu susulu ma susu. O le valiina oi latou i le taeao e le alu ai soʻu taimi, ae i le taumafanafana o le vali e faʻaalu pea ma le faʻaopoopoga mo mata o mata e le tia. Le aoga o le henna stainers aofia ai o le mea moni e mafai ona e filifilia se paolo e ala i le paluina o vali, ina ia e mafai lava ona vali ou fulufulu mata uliuli pe a e manaʻo ai, ae le naʻo ni eseese lanu o mumu ma enaena.

Faatasi ma aʻu, o le matai fefiloi henna ma matou filifilia le sili ona tutusa lanu. O le vali lava e faʻaaogaina ma se pulumu faʻapitoa vave lava. Na lapataia aʻu e faapea, ona o maitaga, o nisi tagata faatau na sese le lanu po o le le tutusa lanu. Valivali lava ia umi atu nai lo le vali masani. Ae o le faʻatupuina o le faʻamalosiʻina ua faʻatuina, ua sau le lanu sau lava pupula ma loloto. E faasolosolo malie lava, o le henna o le a mou atu ma o le taualumaga e tatau ona toe faia. O le lanu saoasaoa e faalagolago i le ituaiga paʻu, i le suauu gaosia e mafai ona fufulu ese pe a uma le vaiaso, ma luga o se mago mamago mafai ona tumau pe tusa o le tolu vaiaso. Tau mo le tautua i totonu o le tatou taulaga mai le 200 i le 400 rubles.

Ou te fautuaina ia vali ma le henna, talu ai e sefe, e mafai ona e maua le paolo saʻo ma umi lava se taimi. Ina ia faʻaumiumi le umi o le malosi, ua fautuaina e faʻaaoga soʻo se suauu teuteu mo le tausiga ma soloi i latou ile laulu mata i aso uma.

Aisea le mea e fai ai le peʻa

Muamua, mumusu e fai le peʻa mata ona o lona tiga.

E masani lava, i se tulaga masani, o le tiga e mafai ona taliaina, ae i fafine i le tulaga, o le paʻu na foliga mai, ma o lea leaga lagona e mafai ona faʻaosofia ai:

  • tafetotoi
  • ma faʻapea foʻi ma le muaʻi tilivaina

Puipui oe ma lau pepe mai faʻafitauli, teteʻe i se faʻaleleia tumau

Faʻapena foi, le tataina poʻo le micropigmentation o mata i le taimi o maʻitaga e le fautuaina, ona o loʻo faʻaaogaina se pigment faʻapitoa mo lenei faiga

  • e le malamalama atoatoa i lona aʻafiaga i le soifua maloloina o fafine,
  • E le gata i lea, e leai ni suʻesuʻega na faia e uiga i le afaina o vali ma ona vaega, e iʻu i le toto o le tamaʻitaʻi, i le soifua maloloina ma le faʻalauteleina masani o le fetus.

E te vaʻai, e iai mea lamatia, ma o le mea lea e mafaufau faalua aʻo leʻi filifili e asiasi i le matai. Ma e sili atu - faʻalauaʻitele, lafoai lenei manatu seʻia oʻo ina e aveina ma faʻasusu lau oe lava pepe.

Ma afai e te manao moni?

Afai e te naunau tele e maua se peʻa i le taimi o maʻitaga, ma e le mafai ona faia se mea ma lou manaʻo, matou te fautuaina pea oe e faia se feutagaiga:

  • i la oe lava fomaʻi poʻo se fomaʻi i fale,
  • i le gynecologist
  • i le lalelei.

Ma naʻo le aoina o le lalolagi vaʻaiga o le 3 faʻapitoa eseese, faia le faʻaiuga mulimuli e uiga i le auala e te manaʻomia e faia ai se tumau le faia o se laulu mata.

Talanoa i lau oe fomaʻi mo muamua

Faatonutonu lou mafaufau. O lenei faiga e matua faʻasaina ile tolu masina muamua ole maʻitaga. A uma mea uma, toeititi a sili ia le taua mo le soifua maloloina o le tamaititi sau. Le itiiti ifo i nisi mea le lelei aafiaga i le faagasologa o lona atinaeina mafai ona taitai atu i leaga taunuuga, e aofia ai ma mea leaga.

Faʻatapulaʻa faʻamasinoga mafai:

  • ina ua maeʻa le 4 masina o maʻitaga,
  • i le taimi o lactation ma susu tuputupu.

Ae naʻo oe e mafai ona asiasi ile matai:

  • ina ua e mauaina faʻatagaga mai lau oe lava fomaʻi,
  • a e le manaʻomia ni vailaʻau tiga.

Ata: o loʻo maʻitaga tamaʻitaʻi aulelei e aunoa ma se teuteuga tumau!

Ae tutusa uma lava, matou te fautua atu ma le le aunoa i tagata uma ia mafaufau ma le filiga ma ia aua neʻi e lamatia, aua e mafai ona e maua le tosina e tusa lava pe leai ni auala taua.

Pluck ma stain: e mafai pe leai?

Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava ona fetuʻutuʻunaʻi foliga ole laulu mata ma valivali i latou - e faia uma e faigofie ma ou lava lima. O le mea taua o le iloa poʻo le a ma pe faʻapefea ona fai faʻapitoa, ma faʻapefea ona aloese mai ono afaina ai le soifua maloloina.

Faatonutonu lou mafaufau. Afai na i ai ou mata i le taimi o maitaga - 22 vaiaso ua mavae talu mai le maitauina o pepe po o le sili atu, ona aua nei matua maofa pe popolevale. Lea ua faamaonia i le mea moni e faapea, o le toe faʻatulaga toe amata i le tino, ma faʻapea o loʻo i ai le leai o vitamini, aua latou te o i le atinaʻeina o le fetus. Iloilo lau oe lava meaʻai ia mautinoa le maua o le mea saʻo. Ma ina ua mavae le fanau mai o le pepe, o mata o mata lava ia lava o le a toe foʻi i le tulaga masani.

Faʻafefea ona tuʻi i le saʻo

O e mafaufau pe e mafai ona suʻi mata mo le taimi ao maitaga?

Ae uma ane, o le faiga lava ia e sau ma le tiga:

  • Peitaʻi, o le mea lea, e faʻamoemoe i mea tiga ia tamaʻitaʻi.
  • o le mea lea, pe a fai o le maualuga mo oe, ona e mafai ona atoatoa auai i lenei faʻasologa.

Ma ia faʻafaigofieina ma faʻateleina le lelei, faʻalogo mai ia matou faʻutuaga.

Faʻasusu faʻasusu - mo le taimi muamua, vaʻai i le paʻu ma e mautinoa ona faʻamaʻi mo teisi