Lauiloa

Lauulu matagofie ma ulavale

O le upu pin-up (mai le Igilisi. Pin up - pin to the wall) o loʻo faʻaaoga e faʻaalia ai le sitaili o laei, lauulu male teuteuga talu mai le 1941. Ae ui i lea, o le auala lava e faia ai laei ma laei o lo o teuteuina i sitaili o aulelei mai faʻasalalauga pepa lautele ma laupapa tetele, e faʻaalia i se lagona malie, faʻaosooso, na alualu i luma atu.

Fusi i luga lauulu lauulu isi

O le ata faʻapitoa o se teine ​​sexy ma aulelei mai se faʻasalalau na lauiloa i totonu o le itupa o tamaʻitaʻi o tagata, e masani lava o tamaʻitaʻi taʻutaʻua, tagata pepese poʻo faʻataʻitaʻiga e pei o Rita Hayworth, Bridget Bardot, ma o nei Dita von Teese na avea ma tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi o na faʻasalalau. O nei aso, ua toe lauiloa ai lava le faʻaogaina o lenei sikuleti

Fanau ma sitaili o lau-luga luga lauulu

O laupepa o le pin-up e matua eseese ma e tolu vaega iloga foliga.

  1. Le iai o paʻu, aemaise lava ile faʻasologa ose paʻu.
  2. O se lauulu lauulu maualuga, lauulu maualuga, mimilo curls tele.
  3. Faʻaaogaina o mea faʻaopopo malamalama ma faʻaalia mea silika: fusi, fusi, mama, lipine ma le aufana.

O le mafuaʻaga o le lauulu o le fausiaina o foliga o se teine ​​talavou, mafaufau loloto ma sexy, ae i le taimi lava e tasi e tatau ona e aloese mai amioga mataga ma aua le alu i luga o le sili ona tuutuuga laina o le le faaaloalo.

O se mea e tatau ona faʻaopopo i le ata o se pupula, maaleulu foliga, laugutu o lanu tele mumu, "pusi" ufanafana mai itu pito i fafo o mata.

O le lelei o laʻei fulufulu na faia i lenei sitaili e aofia ai:

  • Faigofie - o le lauulu lauulu e talafeagai mo soʻo se ituaiga, lanu ma le umi o lauulu, faapea foi ma soʻo se ituaiga foliga oval.
  • Le leai o se malo mautu pe a filifilia lavalava ma mea faigaluega.
  • Le mafai ona suia le sitaili metotia toetoe o aso uma, suia atoa le lauulu.
  • O lenei sitaili e le alu lava i fafo o le sitaili ma e le foliga vaʻaia tuai, i le taimi lava e tasi e leʻo taʻatele pe a leiloa lona amataga.

Pin-up lauulu i le fale: teuteuina filifiliga ma metotia

E mafai ona e faia mea uma e aunoa ma faʻafitauli ile fale

E le o le laei i lauulu laupulu foliga e faigofie ai ma e manaʻomia le faʻaeteete lelei male faia i aso uma. I le taimi lava e tasi, i le iai o se fantasy ma aʻoga amata, o fulufulu i le itu o le pine-luga e mafai ona faia i le fale. Faʻalagolago i le filifiliga filifilia, mo oe lava ia te oe lava, e te manaʻomia le vevela curlers po curling uʻamea, mea e faʻaaoga ai (sikafu, lipine, uluulu), faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina sui (varnish poʻo le foam, hairpins, hairpins ma isi).

Curls: pe faʻafefea ona fai o se lauulu lauulu ma teu i lona sitaili

Curls tuuina atu i le ata se lalelei vave ma le mama. E faigofie lava le sitaili metotia ma e manaʻomia ai se laʻau faʻataʻavaleina ma lauulu lauulu

  1. I luga o le ulu mai le pito i luga o le ulu i le muaulu, o lauulu e vaevaeina i loka ma curls.
  2. Faapipii curls ma lauulu.
  3. I le lava auala e tasi, o palu ua saunia i luga aʻe o le lauulu atoa o le ulu ma sina tamaʻi lava varnish e faʻaaogaina.
  4. A maeʻa ona faʻamau ma varnish, ona mafai ai loa ona aveeseina le fulufulu mata.

Filifiliga ma se sikafu: e taua foi lavalava

Lauulu i se sikafu - se filifiliga masani mo le sitaili o pin-up. E le gata o mea masani, ae e aoga foi mo laei i aso uma, ma o le faʻailoaina o sitaili e le tele se taimi:

  1. I le eria mai le muaulu e oo i le palealii, o le lauulu e valavala e ni filo, latou te potopoto faʻatasi ma faʻamautu i tua o le ulu.
  2. O fulufulu malulu e aoina i le solofanua pupu ma fusifusi ma se fusi eli, ae a mulimuli lava ona pasi atu i le ofuvae, e le toso atoa ma se matau e totoe.
  3. O le matataʻa maua mai ua faʻataʻamilo i le pito o le fusi ma faʻamautu i lauulu.
  4. Tatala le lauulu i le pito i luma o le ulu ma curl. O le iuga faasee varnish.
  5. O le sikafu i le pito i tua o le ulu ma nonoa i le avanoa mai le ulu i le muaulu.

E mafai ona e fatuina se uluulu lauulu ala i le faʻataʻitaʻia ma le lanu o le sikafu, lona faʻatulagaina ma le ala o le nonoa

Curls ma le valavala

E sili le faʻaʻofuina o nei laupulu i luga o le laulu uʻumi, latou te lelei mo le atamamai ma faʻamatalaina tama. Ole faʻatulagaina o loʻo faʻatinoina i ni laasaga:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu curlers po curling uons, lauulu e maua sina laititi.
  • I le itu taumatau poʻo le itū tauagavale, o le laulu e vaeluaina i le lua vaega.
  • Mai le vaeluaina i le taliga, i le isi itu, ia vavae ese le manoa, i le itu o le valavala, gagau faataamilo i lona itu ma faʻamautu ma fulufulu le vaaia.
  • I le vaeluaina vaega, i se mamao mamao mai le muaulu, faapipii lauulu-foliga lauulu faapipii.
  • Ui i luga o lauulu, latou te auiina le mama lona lua ma faʻamausali i le ua.
  • Faʻaopopo le fomu ma le aofaʻi o varnish.

Pin-up teine ​​lauulu

Lauulu - o se tasi lea o faʻamatalaga taua o le ata o le fafine, taia i le uluaʻi fonotaga. O le mea lea, taumafai fafine uma i le teuteuina o lona lauulu ia avea atili matagofie. Ina ia faia lenei mea, faaauupegaina ma fashionistas le tele o laei fou. Ma ia i latou mai lea taimi i lea taimi faʻaopopoina foliga faʻaola, e pei o lauulu i le sitaili o pin-up.

E le galo le talotalo mai i le retro!

O le igoa o lenei sitaili ua faaliliuina o le "pine", "faapipii", "pine". O le mafuaʻaga mo le faʻaogaina o le upu pin-up e faʻailo ai se sitaili o le i luma o ata o teine ​​mataʻina uma e pipii i luga o le puipui mo musumusuga. Teine e fiafia i ata tifaga, a o tama e fiafia i ruddy, sexy girls. O le mea lea, o le ulaula, aulelei ma sexy i lena taimi sa sili ona talafeagai.

Ole pine-up fashion na maua le malosi ina ua maeʻa le taua. Ma i lea taimi na i ai teineiti manifinifi, vaivai, le fiafia ma sesega. O le mea lea, na manatu e sili ona matagofie foliga foliga fiafia, aulelei, pei o se tamaʻi tamaʻi manu, tumu i le soifua maloloina ma susulu ola.

Lauulu-luga lauulu lauulu

O muamua feaveaʻi o lau-luga lauulu o Hollywood fetu. E taua le maitauina o lenei faiga ua fai ma masani i aso nei, ma le toʻatele o tamaʻitaʻi faia latou te faʻafiafiaina. Lenei e mafua mai i le mea moni o le pin-up hairstyles foliga sili fatufatuga ma le masani ai, ao tuuina atu le ata femininity ma pupula.

Faʻapena foi i se pine-luga foliga e teuteu lelei lauulu, faʻaopoopo i tele sikafu, rims, fugalaʻau fugalaʻau poʻo mea faigaluega i lanu pupula. O le filifiliga sili ona masani ai o lauulu laʻei o laʻau umi, ma galu lemu tele.

Foliga i luga o lauulu ma se sikafu

Le sili mataina ma le masani ai filifiliga o le pin-up hairstyles ma se sikafu. O le lautele lautele lipine poʻo tisaia faʻamamafa atoatoa le foliga lalelei foliga, avea ma autu autu, ma tausia lelei foi le laulu sitaili.

Ina ia fausia se laulu-luga lauulu ma se sikafu, o fulufulu e nonoa ma lenei fesoasoani mai le pito i lalo. O paʻu (pe a iai) ma nisi o manoa i totonu o malumalu e tumau pea le le noatia. O pito o le sikafu ua nonoa i le pale i le itu taumatau po o le itu tauagavale pe a manaʻo ai.

I le taimi nei, o le pin-up hairstyle ma se sikafu o se sili faigofie, sili ona talafeagai ma sili ona lauiloa. Taʻitasi teine ​​teine ​​o le a mafai ona tutoʻatasi fausiaina se laulu i le fale. O le sikafu lava ia e mafai ona tuʻu i ni auala eseese. O le faapona e mafai ona nonoa i lalo o le auvae, faataamilo i le ua, e mafai ona fusifusia lona ulu i le atoatoa pe faia se fusi mimiti mai ai.

Faʻafefea ona fai se pine-luga lauulu

O le lauiloa o le retro-sitaili faia le tele o teine ​​mafaufau i le auala e faia ai se pine-luga lauulu. Mo lenei, e manaʻomia le faʻataunuuina faʻasolosolo faʻapipiʻi. Afai o oe o se pule o le pa, amata ia ma ia. Tuu i luga o fufuluina ma ili ma le mago i se lauulu laulu, taumafai e fai se faagaau. Faaleleia ni au ma le malosi taofi lauulu. O mea e totoe o lenei lauulu o loʻo faia e selu i le itu poʻo luga. O pito o sulugatiti e faʻamili i laʻau tetele poʻo faʻalautele.