Talotalo

Spiral vailaau o le lauulu

O le amio a le tamaʻitaʻi e le ogatasi, ma o lea la e leai se mea e le masani ai e mai lea taimi i lea taimi e iai se manaʻoga e matua suia le sitaili, fatuina se fou fou, le masani ai o laulu. Mo nei mafuaʻaga, spiral hair curling, lea e faia e auala eseese, e matua talafeagai lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o fale e faʻaaoga ai vailaʻau gaosi, ae mafai foi ona e faia ni laʻititi laiti i le fale.

I totonu o le ata: o se faʻataʻitaʻiga o se galu lapoʻa

E i ai le tele o ituaiga o lauulu o lauulu. O le aso o le a matou faʻamatala faʻaeteete atu ia te oe e uiga i le muamua ma le lua metotia, ina ia e maua ai le manino o manatu e uiga i mea uma foliga o le fausiaina o se mataʻina matagofie. O ia e mafai ona faia le ata faʻafiafia ma agaalofa, matagofie.

O le mea e malie ai, o se foliga faʻapitoa foliga ua leva ona lauiloa i atunuʻu i Sisifo, ae na o matou puʻeina le aufaʻafiafia fafine i le taimi o le 80 ma le 90s o le seneturi talu ai.

O vali ua faapipiina i totonu o le faleoloa ma le fale

E pei ona uma ona taʻua i luga, e mafai ona fai lenei sitaili, i le potu - i lima o se aliʻi poto faʻapitoa, ma i le fale, faʻaaoga ai auala i le lima. Sei o tatou mafaufau i filifiliga uma nei.

O le lauulu laʻititi e faia se foliga atoatoa!

E faʻafefea ona fai i le fale

Mo le fausiaina o se sitaili, e faʻaaogaina e le matai se mea faʻataʻitaʻi faʻapitoa, e i ai i foliga o tioata.

I se faʻaopopoga i faʻataʻitaʻiga ua maeʻa faʻaogaina atoatoa:

  • nila kolose faʻapitoa
  • 'Aufaʻatau
  • papillota masani,
  • ma e oʻo foi, aua neʻi lavea ia oe, malo pule.

Curling e faia i luga o ituaiga eseese curlers

Faatonutonu lou mafaufau. Le filifiliga o se mea faʻapitoa masini e faʻalagolago i le tele o le curl e te matua manaʻo lava. A uma, o spirals mafai ona i ai toetoe lava lapoa - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fausia ni laʻasaga tetele, pe e mafai ona e maua ni tamaʻi malie a Aferika.

A fai le fausaga, e faia e le matai mea nei:

  • ua pa'ū se filo
  • ua paʻu i luga le mea ua filifilia,
  • ua paʻu se manoa, amata mai afu aʻo ona maʻi lea o le matai ua oʻo i pito.
  • a maeʻa le manoa, e tatau ona tufatufa faʻalelei i luga o le lautele atoa o curlers,
  • faatasi ai ma nei mea uma, o le mafiafia o taʻitasi taʻitasi e le tatau ona sili atu nai lo le 1 senitimita,
  • E taua tele foʻi, o soʻo seisi liligi o le fuʻa o loʻo afifi ai le afa o laʻau ua faʻaseseina,
  • a maeʻa le manoa atoa, ona faaleleia lea e le matai.

Lava-fausiaina o spirale curls mafai foi ona!

O lenei ua i ai se numera tele o ituaiga o le fausiaina o sitaili o lenei ituaiga, ae o le sili lauiloa o le spiral vailaau galu, lea e maua ai se iʻuga umi. I mea uma, aemaise lava reagents vailaʻau o le a mautinoa le tumau o le foliga o curls.

O curls e mafai ona lapoa pe laiti.

O le mea e faʻamamago ai lauulu, e mafai e le matai ona faʻaaoga se fulufulu-ulu ma se faʻapipiʻi salalau solo, lea e 'aloese mai le lavelavea o le lauulu ma avatu le lauulu se laupepa faaopoopo i le siiina o le lauulu i aʻa.

Faʻafefea ona fai i le fale

Afai e te le maua le tomai e asiasi ai i se fale lalelei ata pe o le tau o auaunaga a se matai matua maualuga tele, ona suesue totoʻa lenei vaega, lea e maua ai faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona fai se taamilosaga i le fale - o le mea moni, o se mea tutusa tutusa o le a le tumau pe a le umi o se vailaau. Ae o lea o le ae faia se laulu i ou lava lima.

E mafai ona faia lenei mea i ou lima.

E mafai ona e faʻaaogaina le metotia faʻamatalaina i luga ma naʻo ni nai faʻamanino:

  • lauulu e tatau ona fufuluina ma sina susu
  • ina ua uma ona afifi uma manoa, faʻanusisi i latou i varnesi feololo
  • aveeseina curlers, aua le selu curls, ae naʻo le faasaʻoina i ou lima, faʻaali atu i lauulu laulu foliga e te fiafia iai.

Laupepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi foi o le a fesoasoani i le atinaʻeina o le sitaili, ae tatau ona latou faʻaaogaina naʻo luga o laulu mago.

Fesoasoani tweezers fesoasoani ia te oe

I le taualumaga mo le fausiaina Hollywood curls sa sili ona masani ma taʻalo, oe manaʻomia:

  • vaevae le lauulu i ni vaega eseese,
  • faʻamau vaega uma i ni faʻapipiʻi ina ia aua neʻi paʻu ese lauulu ma faʻalavelave,
  • vavae ese le uʻamea filo, matagi i luga o le toso ma taofi mo le 10 sekone,
  • Toso faʻamalieina le fagu e fai ai se mama,
  • faʻamau le mama maua mai ma se masani le vaʻaia,
  • faia lenei ma lou lauulu uma
  • pe ae faʻagaioia manoa uma, faʻapaʻu lou laulu i le vaʻaia vali lau fulufulu,
  • aveese ma le faaeteete le le vaaia
  • saʻo ia faʻataʻitaʻi uʻu ma ou lima.

Na pau lava lena! E te vaʻai, e matua faigofie ona fai le sitaili ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa!

5 manino faʻamanuiaga o spirale curling

Ole metotia ole sitaili e tele naua a le masalosalo e sili atu nai lo isi ituaiga o laulu.

O le fulufulu laulu ma le lulu lapoʻa e tele mea aoga

O le mea la lea ua tupu, ua le gata i le mafanafana, ae ua matua saogalemu lava, aua ua fesoasoani e faʻaola maloloina laulu i aʻa.

I le faaiuga

Aulelei, fafine ma faigofie!

O lenei ua e malamalama e le gata i le auala e faia ai se vailaʻau o le spirale, ae pe faʻafefea foi ona fai se laulu tutusa ile fale.

Taʻitaʻia matou fautuaga, e mafai ona e aumaia le sili atu aulelei ma femininioa i lau oe lava ata, ma le faʻamatalaga faamatalaga i totonu o lenei tusitusiga o le a mafai ai e sili atu malamalama lelei i le faʻavae autu o le faʻailoaina fausia. Afai o iai pea au fesili e uiga i lenei mataupu, fesili atu ia latou i tala.

Spiral vailaau o le lauulu - faamatalaga

Ole ituaiga chemistry lenei i luga ole lugā. E faia i le faʻaogaina o le spirals curlers, suʻega o nila poʻo le "boomerangs" (o le filifiliga e faʻamoemoe i le tele o curls oe manaʻomia e te maua i le iʻuga). O le spiral curl e mafai ai ona e faia ni uila eseese o ituaiga - mai tamai curls i le Afro-style i lapoa spiral curl e maua ai le fafine ma le poto i le ata.

O le mea autu o lenei ituaiga curl o le foliga o curls. Manoa e pei o uila. O le taunuuga o le "oso" o curls ua fausiaina. O lenei fulufulu foliga foliga mama ma malulu. Peitai, e tatau ona manatua i le mafaufau, e tele se taimi e fai ai ia ituaiga curls. Mo le faamaapeina, e matua manifinifi lava aveʻesea. O le mea lea, o lenei faiga e umi le umi, e tusa lava pe a le laulu lauulu. O le averesi, o le taualumaga e uiga ile 5 itula.

Spiral lauulu kemisi e masani ona faia i luga o le uumi o le lauulu laʻitiiti. O lenei curl filifiliga e talafeagai foʻi mo ni pupuʻu pupuʻu. Afai e te filifilia le lautele o le curls-spirals saʻo, o le a iʻu i fafo e fatuina se ata foliga matagofie. E le manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le tagata lava ia i le filifilia o se sikaili taamilosaga masani pe a pipiʻi faʻataʻamilomilo o le lapoa lava lea e tasi mo le umi atoa o manoa. I aso nei, o fale faʻafiafia e ofoina atu le tele o filifiliga mo ia kemisi. E mafai ona e faia se fausiaina lauulu laei e ala i le filifilia o le spiral chemistry ma le aoga o le "corugation", "breaked" curl, "zigzag", zonal or local spiral curl. E muamua fautuaina oe e feutagai ma se matai o le a taʻu atu ia te oe poʻo le a le ituaiga o sikaili kemisi e talafeagai mo oe, ona o le fausaga ma le umi o le lauulu, foliga foliga, ma isi.

Aoga o le Spiral Chemistry

O lenei curl ei ai le tele o tulaga faʻatusatusa i isi ituaiga. I totonu o itu taua e taua le faʻalauiloa:

  • Fausiaina o le isi voluma, tusa lava pe a manifinifi le laulu ma sefululele. Ole iʻuga o se maoaʻe ma le maoaʻe lona laulu.
  • E le milo filo tagata taʻitoʻatasi, ae nofo ese e ala vilivili laʻau.
  • Le aoga tumau. Fuafua i le vailaʻau faʻaaoga na, o ituaiga curls tumau ai i le ono masina.
  • Le tomai e savili ai manoa o 'eseʻese umi (talafeagai mo soʻo se lauulu seʻi vagana ai ni laei laiti saʻo).
  • E le manaʻomia le tipi o pito pe a uma ona faʻaleleia ia curls.
  • E le ila le lauulu. Faatasi ai ma le faʻaeteete lelei pe a maeʻaeʻa le laulu, o le lauulu o le a tutusa pei o luma o le faʻagasologa.

A faʻaaogaina vaivai vailaʻau, o lenei perm e saogalemu mo le ulu ma le lauulu. I le faia o vailaau faʻapipiʻi, e mafai ona faʻagaloina oe i aso uma teuteu mo ni nai masina.

Laasaga o le taualumaga

E sili le faʻatuatuaina o le fausiaina o se laʻulu lauulu i se polofesa atamai poto. O le a ia filifilia saʻo le foliga ma le lapopoa o taamilosaga mo le faamaapeina o laina, ma fautua mai foʻi le vailaʻau fofola. O le curling taualumaga e aofia ai ni laasaga:

  • Lauulu e vaevaeina i vaega.
  • E tofu foʻi le vaega ma le vailaʻau.
  • Ave le tasi manoa i le 1 cm le lautele.
  • Matagi mai le aʻa, agai i le pito.
  • Ole tutusa foi ma toega o loʻo totoe.
  • A maeʻa se taimi faʻapitoa, faʻapipiʻi se fulufulu mo le lauulu.
  • Ua aluese le curlers.
  • Latou fufuluina o latou ulu i vai.
  • Ua mago curls i se lauulu ma se diffuser.

O lenei taualumaga e leai se ese mai isi ituaiga o curling. Ae o loʻo iai pea lona tele o foliga. E masani lava i le taimi o le curling process, o manoa e afaina mai i pito. Spiral kemisi e aofia ai le faamaapeina mai aʻa. E taua le iloa o tuʻaiga uma o lenei faʻatinoga, ina ia mafai ai ona faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo ma lamolemole. Na o le matai na te silafia mea taua uma o lenei faʻagaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a faʻataʻamilomilo i luga o le taʻamilosaga, e matua taua lava ona sosolo uma faʻafuaseʻi le afa lautele o le suiga fou. Naʻo le matauina o auiliiliga uma o le a mafai ona ausia le taunuʻuga faʻaiʻuga.

Chemistry spiral mo lauulu pupuu

O lenei ituaiga curl e lelei tele mo tagata e ana le laulu pulu. Pau lava le tuʻutuʻuga, o le umi o laina e tatau ona le sili atu i le tisiki ulu. Tuʻuina mai i luga o le au faʻataʻamilomilo foliga foliga mataina i luga o le bob-haircut, o le bob masani poʻo le puʻupuʻu lata.

O le lautele o le spirals ua filifilia e fuafua ile foliga o foliga. O laʻei laiti e le talafeagai mo ituaiga uma o foliga. Lenei filifiliga o curling e tatau ona mafaufauina mo teineiti ma oval po lapotopoto foliga. Afai o loʻo iai sau foliga faataamilo foliga (ma le auvae ua vaiti), e sili atu lou filifili i se ala-lautele curler e fatu ai curls tetele.

A iai sau fulufulu bob, ona o le le lava o le uumi o faʻasologa, e sili atu le faʻatali pe a toe paʻu le lauulu. I luga o se pupuu puupuu lauulu, e oo lava i teuteu lelei sikola e mafai ona foliga leaga. Ole chemistry ole Spiral e le tatau ona faia pe a iai se lauulu saʻosaʻua puʻupuʻu.

Spiral chemistry mo lauulu pupuu - ata

Ina ia mafai ona e mafaufauina pe faʻafefea ona lau lauulu lauulu ina ua mavae se lelea taamilosaga, vaʻai i ata o teine ​​pe a uma chemistry luga lauulu pupuu. Gauai atu i le ituaiga foliga o ata uma ata ina ia malamalama pe o le a le lapoa o le apili e talafeagai mo oe. Sili atu o mea uma, o le a matagi uila foliga i luga o le laulu lauulu ma se vaeluaina.

Spiral kemisi mo le lauulu feololo

Afai e i ai lou mafiafia lauulu lauulu o le umi o lona umi, o le a milo lea o se filifiliga lelei lea e fausiaina ai ni laʻasaga mama ma fai le lauulu sili atu le mafiafia. Mo le averesi umi, soo se ituaiga o spirale galu e talafeagai (“zigzag”, “break”, etc.). Ole lautele lea ole umi o filifili e mafai ai ona e filifilia ni curlers o laiti ma lapoa lapoa.

O le a le fufusi ia curls liliu mai, faapea foi ma le umi o le aafiaga pe a uma le chemistry, tele faalagolago i le umi ma le fausaga o lauulu. O le averesi le umi o le spirale umi e 6 masina. I luga o le lauulu mafiafia, curls tumau umi. Ae mo lauulu manifinifi o le umi o loʻo vaʻaia, o nei kemisi e talafeagai foʻi. Faʻafetai i lenei faʻagasologa, o le a mafai ai ona maua lauulu laupepa faaopoopo. Afai ei ai lou lauulu manifinifi o le umi ogatotonu, aua le filifilia ni curlers o lapoa lapoa. Ina ia faia se voluma, faʻaaoga medium pe laiti lapoa spiral curlers. O curls lapoʻa o le a le ofi teine ​​ma le sikuea foliga foliga. O se mea lelei mo le ula mo foliga e pei o le chemal spiral i luga o le tele-curlers. A maeʻa lenei faʻagaioiga, curls o le a matagofie faʻamatalaina le foliga, faʻaleleia o ona foliga.

Spiral kemisi mo le lauulu umi

Ole ituaiga curl ose filifiliga lelei lea mo ni uumi uumi, aemaise lava pe a fai e iai lou laulu mafiafia. Mo curls luga o lauulu uumi i nisi o tulaga, curlers o eseese diameters faaaogaina. O le mea autu o le faia o toniga ma le le mautonu suiga ina ia foliga uumi o lapopoa foliga foliga gatasi.

E taua le mafaufauina o lenei faiga e tele le taimi pe a fai e te malulu lauulu umi. I se faʻaopopoga, mai le lava mamafa o manoa, e vave ona faʻasaʻo atu curls i fafo. Faia o sea galu ma le faʻaaogaina o le vaivai vailaʻau, aua le mafaufau i luga o le taimi umi aafiaga. A maeʻa 1-2 masina, o le a faʻasaʻo ia curls. Ina ia taofia ia curls mo se taimi umi, e tatau ona e faʻaogaina faʻamalosi vailaʻau malosi. I lenei tulaga, e taua le faʻamautinoaina lelei tausiga mo curls ina ia faʻaititia ia latou mea leaga.

Tau i totonu o le fale ma le fale

O le faigofie auala e fai ai se fulafula i luga o le teineulu laulu. Tau i totonu o salons mai le 1200 i le 15000 p. ma faʻalagolago i le umi o le lauulu, le tele o le curls, le faʻaaoga na gaosia ma le tausiga oloa.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fale, o le tau mulimuli o taualumaga o le a matua iloga lava le maualalo ifo. E te le tau totogia le galuega a le matai, ma mea e faʻatagaina e kosi mo kemisi - mai le 400 i le 1500 p.

Afai e te le o se polofesa, ona faigata lea mo oe le spiral chemistry tau faʻatonuga mo oe. O lea la e faʻaopopo i le faʻaeteete i le usitaʻia faʻatonuga, e tatau ona e muamua masani oe i galuega a le matai: mo le taimi muamua, faia le chemistry i le salonini pe matamata se vitio i luga ole Initaneti.

Matou te fautua faitau: faʻafefea ona fai se pemita i le fale.

E le gata i lea, o le fesoasoani a sau uo e le afaina, aua e faigata ona tutoʻatasi tutoatasi i manoa i le pito i tua o le ulu.

Anotusi

Ae le i faia, e tatau ona e asiasi i se lulu. O le matai o le a tuʻuina atu fautuaga, ma, masalo, e matua leoleoina o ia mai le faʻataʻavaleina ona o le tele o eseese:

  • malulu, malosi vaevaeina lauulu,
  • lata mai (e oo atu i le 2 vaiaso) loloto lanu,
  • faʻamaʻi eseese o le ulu,
  • le lava le faʻamalosiʻau i mea o i ai le vailaʻau,
  • maʻitaga poʻo faʻasusu.

Curling Vaega

O le eseesega i le va o spiral curls ma isi ituaiga o le metotia o le faamaapeina: o le filo e tuueseese i le tulaga o se sikuea ma e taoto i le taamilosaga i luga o le masima, ma o le bobbins lava ia e sili atu i le laga i luga o le ulu o le ulu.

E lua ala e faʻamutaina ai le manoa pulu:

  • ua motusia le filo ua tuu i le fusifusi ma le manua i luga o le pulu, ua mafai ai ona maua se tele tele,
  • o le vavaeese ua mavae ua vave lavea i luga o se palu, tuu le curls latalata i le tasi ma le isi.

Ituaiga o curlers

Le filifiliga o le faʻavae e faʻalagolago i le ituaiga ma le tele o curls e te manaʻo e maua:

  • faapitoa cone-foliga po o taamilosaga bobbins,
  • bbbins masani
  • 'Aufaʻatau.

Lapataiga! Le sili atu aʻafiaga e faʻatoa naʻo le taimi e faʻaaoga ai bobbins faʻapitoa, lea, e le pei o taʻaloga masani, e umi tele.

Ua masani ona faʻatopetope bobbins i alava lapoʻa mo le faʻafaigofie ona tuʻuina i lalo o laina.

Mea mo le faʻamalosiʻau uila

A filifilia se perm, muamua, e tatau ona e utagia le Ph faʻailoga o le vailaʻau. O le maualuga o le faʻaaliga, o le sili atu mautu, tumau le aoga o curls ma sili atu osofaʻiga aafiaga i luga o le lauulu.

  1. Acid Tumau. Tuuina le umi permm. Ae o nei aso e le masani ona faʻaogaina le ituaiga lea, aua o le faʻaleagaina e mafua ai ia curls e matua tele.
  2. Alkaline tumau. O se masani lea o le sauniuniga o curl, ae o loʻo iai lona manogi malosi o loʻo manaʻomia ma e manaʻomia le faʻaaluina ma le faʻaeteete ole potu.
  3. Acid-paleni tumau. E sili atu agamalu nai lo le alkaline ma e talafeagai mo lauulu vaivai. Ae talu ai ona o le maaleale gaioiga o le vailaʻau, o le aʻafiaga o curls e puʻupuʻu taimi puʻupuʻu.

Gel-pei curling sooupu, ona o lona fausaga, e faigofie ona faʻaaogaina ma e le salalau. E masani ona faʻaogaina i vaega o le ulu - mo ni manoa taʻitasi ma faʻataʻamilomilo curls, faʻapena foi mo curling sili atu aʻa.

A foamy o lona uiga mo se tumau na o le fausiaina o se galu tele, ae o se tasi o le sili ona afaina vailaau.

Le asō, le vailaʻau ma fixative mafai ona faʻatau faʻatasi uma ma i se pusa. Sili atu, le mea mulimuli, o le ala o le tasi gaosi oloa o le a sili atu fegalegaleaiga ma le tasi ma le isi.

Lauulu o le umi

O le galu uila e lelei i le talafeagai mo lauulu o soʻo se umi ma tele. Ui i lea, o lauulu o soo se ituaiga e i ai le tele ma mamafa, o lea mo taimi umi uma e i ai fautuaga mo le sitaili.

Umi. Mo lauulu umi, soʻo se eseʻesega i le lapoa ma foliga o curls e mafai - mai le galu tele i se tamai afro. E tatau ona manatua i le mafaufau, o le umi o le laulu, o le tele foʻi o vailaʻau latou te manaʻomia.

Umi o le umi. E mafai foi ona fausia curls o soʻo se lapoa. Ae ui i lea, i le averesi o le umi, o se suiga i foliga o le lauulu ina ua maeʻa ona sili atu ona iloga.

Lauga. I luga o pulu puʻupuʻu, naʻo ala laiti ma laiti lapoa curlers masani ona faʻaaogaina, talu ai o curls tetele e le mafai ona iloa.

Manatua lena o le curl vaʻaia vaʻai puʻupuʻu le laulu e ala i le 2-5 cm, ma le lauulu lauulu pepelo atoa e ese mai lo lurus laina. O le mea lea, afai e te filifili e maua se oti i se taimi lata mai i le pemita, ia mautinoa ia fai atu i le matai e faia se lauulu 'aina e mafaufau ai i le lumanai curls.

Taualumaga Taualumaga

Meafaigaluega:

  • vailaau sauniuniga
  • tagata taofia
  • lapisi nifo lapoʻa
  • sipuni poʻo pulumu mo le faʻaaogaina o le tuufaatasiga,
  • o se pesini mo le fausaga,
  • ulu poʻo o le lapoa manaomia,
  • vai vai
  • ato po o le taʻele pulou.

Taua! E tatau ona vavaeeseina mea faigaluega uʻamea uma mai le faʻatautaiga, talu ai o se vailaʻau sauniuni, tali atu ma uʻamea, mafai lanu lanu.

O le faasologa o gaioiga:

  1. Saunia le vailaʻau.
  2. Siaki le paʻu mo le aʻafia o le mata e ala i le faʻaaogaina o le oloa i se vaega laititi o le paʻu i tua atu o le taliga.
  3. Fufulu lou lauulu e aunoa ma le faʻailogaina le fulufulu: o le a tuʻuina ai luga gaʻo luga gaʻo lea o le a mulimuli ane puipuia le ulu mai mai vailaʻau. E faʻateʻaina i le faʻaogaina o le ava malosi o loʻo iai ni vailaʻau o loʻo faʻamau ai i luga o silikone ma suauʻu.
  4. Ia alualu lemu lou lauulu i se solo, ma faasusu ona susu.
  5. Teteʻe faʻalelei ia curls.
  6. Ufiufi lou ua ma lavalava e puipuia ai le faʻaʻaina o fualaau.
  7. Puipui lou paʻu i le faʻaaogaina o le petroleum jelly poʻo le kulimi suauu i tafatafa o le lauluulu. Peitaʻi, o nei vailaʻau e le tatau ona paʻu i ni soʻotaga, a o faʻalavelave i le gaioiga o le vailaʻau.
  8. Sii o outou lauulu i luga ma faapipii ina ia faigofie ona e vavae ese manifinifi.
  9. Vavaeese ia manoa amata mai le tua o le ulu ma agai i luga. O le lapoa o le filifili e tatau ona avea ma mea e faigofie ona latou taoto i luga o le pulu lapoʻa, ma o le fofo e mafai ona faʻasaʻo i latou i le atoaga. I le masani ai, o le mafiafia o le filo e tutusa ma le mafiafia o le bobbin.
  10. Ufiufi le filo filifilia ma le faʻavasegaina, ona matagi lea i luga o le puʻeina mai le aʻa i le pito.
  11. Afai e mago le lauulu, toe susu: e tatau ona faʻaaogaina le faʻasologa i vaega susu.
  12. Le taimi lava e lavea uma manoa, toe fai ma latou i le vaega o totoe.
  13. Ufiufi lou ulu i le cellophane. Faatali mo le taimi na faʻailoa i faʻatonuga.
  14. Fufulu lau lauulu i le vai mafanafana e aunoa ma le faʻamalama.
  15. Faaaoga le fixative e ala i le soona suamalie manoa.
  16. Faatali mo le taimi na faʻailoa i faʻatonuga.
  17. Aveʻese ma le faʻaeteete le pipiila, faʻaeteete ia aua neʻi faʻaleagaina le fausaga o le curl.
  18. Toe fufulu lou lauulu e aunoa ma le faʻamalama. E faʻatagaina na ona faʻaaogaina le lauulu lauulu pe a fai e le tufuga o le vailaʻau sauniuni ma neutralizer saunia mo lenei.
  19. Sulu lemu lou lauulu i se solo. Faʻatagaina latou e faʻamamago naʻo latou, aʻo le fulufulu fulufulu mafai ona pulu ma fenumiai 'uʻamea. Afai e te filifili pea e faʻaaoga se fulufulu lauulu, ia mautinoa ia faʻaaoga se diffuser. I le le maua ai o le mea mulimuli, laiti tafia faamagoina ua faatagaina.

I le ao pe a uma curling, tatau curls puipuia faapitoa mai afaina faaletino ina ia aveese ai le tulaga lamatia curl deformation. E le manaʻomia le lalagaina i latou i se ie fili pe fufusi, fusi i latou i pulou, aemaise uamea.

Lapataiga! Mo le taimi muamua, e mafai ona e fufuluina lau lauulu e le o le 2-3 aso mulimuli ane.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

O le umi o le aafiaga o spiral curling umi mai 3 vaiaso i 8 masina ma e faalagolago ile:

  • le ituaiga o vailaʻau faʻaaoga,
  • mai le faia o lauulu taʻitoʻatasi: i luga o le malolo, mafiafia ma matua saʻo (mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga Asia), o le curl o le a umi se taimi umi nai lo le manifinifi ma le mamafa,
  • mai le umi o le taofiga o le faʻaputuga luga o curls.

Taunuuga ma le tausiga

Soo se perm e fesoʻotaʻi ma le faʻaalia i mea mataʻutia o vailaʻau masani. O lea Curls manaʻomia faʻapitoa tausiga:

  • E le faʻatagaina ona faʻaaoga fulufulu lauulu i maualuga vevela, pei o lenei faʻamamaluina lauulu sili atu,
  • e manaʻomia le faʻaaogaina o mea teuteu mo mago, malulu lauulu,
  • E le mafai ona fufulu lou lauulu i se solo, ma momoe foi ma le susu susu ulu: malulu lauulu e mafai ona 'aʻe ma taʻe,
  • aua le faʻaogaina le valiina loloto mo le 2-3 vaiaso. A sui le paolo, e faʻatagaina ona faʻaogaina tonics.

I le tele o tulaga, o isi faʻasolosolo sosoʻo e matua le aoga nai lo le isi muamua. I lalo o le aafiaga o le chemistry, keratin i le lauulu ua liua i meta-keratin, lea e puipuia mai vailaau sauniuni. Ina ia mafai ona toe aoga le perm., E tatau ona e faʻatali seia tupu le laulu.

E i ai le le malamalama sese faapea curls e le manaʻomia sitaili. O le mea moni, a le maua lelei tausiga, latou liliu i se ao o le le mautonu lauulu. Ina ia faia le laulu foliga foliga lelei, o le faʻaaogaina o mousses faapitoa mo le faʻailoaina o curls ma auala e maua ai le aʻafiaga o lauulu susu e manaʻomia. O se nosa ese ile lauulu e fesoasoani foi ile mamanuina ole curls. Faʻafefea ona faʻataʻitaʻia se perm wave, faʻapea foi ma filifiliga mo lauulu i le aulelei ma ou lima - na o mea uma na e maua ai matou i luga o le upega tafailagi.

Tulaga lelei ma leaga

Lelei:

  • uumi curls aafiaga
  • o foliga o curls e latalata i le masani e mafai ai,
  • faʻaititia i lauulu gaʻo.

Le atoatoa

  • afaina o vailaʻau i lauulu,
  • mo le umi o le curl, e le mafai ona toe foʻi i luga o le lulu lauulu e aunoa ma mafua ai le faʻaleagaina.

E pei lava o isi lava faʻagaioiga, o iai le vailaʻau o le laulu e iai lona manuia ma le leaga. E faʻamataʻu i mea leaga e mafai ona faia i lauulu. Peitaʻi, i nei aso ua ofoina mai e le maketi se aofaiga tele o mea teuteu teuteu tino. Ma afai o le faʻaaogaina o perm perm e mafai ai ona e oʻo atu i le atoatoa, ona mafai lea ona faia.

Lauiloa ituaiga o lauulu laulu teuteuina:

  • Iapani perm, o ona lelei,
  • lauulu lauulu "Angel Curls" mai WELLA: iloiloga, tau,
  • Itulau Mossa Green Light lauulu curler, manuia ma leaga,
  • o ai e tatau ona faʻaaogaina le laupepa keratinati,
  • basal vaneina: o le a lea. manuia.

Curls: fai pe leai

Curly curls sa masani ona lauiloa i fashionistas. Ua avea nei o se laei fiafia e pei ona iai nei. Ua fai mai tagata atamamai ma le mautinoa o curls o le a avea pea ma sili ona fiafia i ai foliga o feusuaʻiga fai lelei mo le tele o tausaga o lumanai.

E faigata ona 'aua neʻi' ou fiafia i lauulu faʻataʻamilomilo faʻataʻatitia foliga foliga lalelei ma faʻatagofie. Faʻatautaia foliga e faʻaleleia ai le oval o foliga, e mautinoa lava tosina ai le mafaufau o isi ma avatu ai le ata mama ma fou.

Tele fafine filifilia laʻasaga matagofie lauusiusi mo mafuaʻaga nei:

1. Aʻoga. Leai se isi lauulu lauulu e mafai ona nana ai le leiloa lauulu pe valivali faapea foi ma curls.

2. Faigofie. O ula e mafai ona ofuina e tagata e ona le uumi ma pupuu, manifinifi ma mafiafia lauulu.

3. aoga. Longgar, curbree curls-curls foliga i taimi uma foliga manaia ma lelei.

Afai o se fafine e vaivai ona paʻu lauulu, ona e le tatau ona lafoaia le avanoa e avea ma lalelei manaia. I le taimi nei, e tatau ona sili ona e faʻaeteete i le sitaili metotia, filifili sili sili ona agamalu.

E mamanuina curls? Tagata tomai faapitoa tali lenei fesili - "ioe"! I ata o le fale lauiloa lalolagi Roberto Cavalli o le tautoulu-taumalulu 2015-2016 vaitau, matagofie savali i luga o le catwalk tonu lava ma curls curled.

Curls - pe faʻafefea ona fai i le fale e aunoa ma le uʻamea uʻamea

E tele auala saogalemu mo le taʻalo o le curls i le fale. O auala o le a tatou iloiloina nei auiliili o le a le afaina ai le soifua maloloina o lauulu. O nei filifiliga o le a avea ma mea moni maua mo i latou e manaʻo e fausia ni uila matagofie, ma e leai se curling iron, leai ironing, no curlers i lima. Lenei aso nei, lalo ifo o tatou fana fana. Faʻafefea ona fai lenei laʻei susulu ile fale o le a iloiloina i lalo.

O le fusi mo le faʻatamala e faʻataʻavaleina curls

O lenei metotia e sili ona lauiloa ma vave.

1. O fulu e fai ai curls e tatau ona laʻititi susu. O le mea lea, mafai ona amata afifi pe a fufulu lou lauulu. Afai ua leva ona matutu le lauulu, ona tatau lea ona faʻamalulu teisi i vai mama. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le fana fana.

2. Le isi, e tatau ona aoina ia curls i se maualuga maualuga ma mimilo ese mai ia te ia se fusi faʻailo i le mafai.

3. Ona tatou fuliina lea o lauulu i totonu o le ofi, ua tatou faʻasaʻoina i se fulufulu tagata. Ina ia maua sili atu manino curls, e tatau ona e mimilo 5-6 tamai fusifusi i luga o le ulu.

4. Pe a uma le 5-7 itula, e tatau ai ona tatala ese le fuʻa.

5. Fau faʻalemu lemu ia lou lima i luga o ou lima ma faʻanusuina i vali.

Ole iʻuga e suamalie, maoʻe masani ile laʻau. Faʻafefea ona fai i le fale, na ona ma vaʻavaʻai atu. E le tau tele se taimi e taoto ai E faigofie tele ona fai i le po.

Pepa alumini Curls

E le masani ai i se auala e fai ai le olopalaina o le faʻaaoga lea o le pepa pepa. Faigofie ma saogalemu mea o le a fesoasoani ia te oe e avea ma lē e ona sitaili foliga.

1. Tipi ese le pepa pepa i fasi fasi. O le lautele o latou taʻitasi e tatau ona i ai i le 3 cm, o le umi e fuafua e le umi o le curls.

2. Matou te vaevaeina le lauulu susu i tamai loka ma afifi i le pepa 'ea.

3. Ona tatou faʻaopopo lea o manoa taʻitasi ma le faʻapipiʻi ma faʻamautu ma aʻa le vaaia.

4. O fulufulu mago ua faʻasaolotoina mai le 'ie ma faia curls.

5. Matou te faʻalelei le laufali ua maeʻa ile launiu.

Fasi fasi fulufulu

Afai e te faʻaogaina lenei auala "tinamatua", ona mafai ai lea ona maua ni laei matagofie matagofie. Mai le itu, atonu e te foliga mai e faʻatupu valea, ae e mautinoa e te fiafia i le iʻuga. Mo sitaili, oe manaʻomia se ie lalaga ie e tatau ona tipi i fasi. Ole a latou faia le sao ole improv curlers.

Le isi, mulimuli i le sitepu i lea laasaga faatonuga:

1. Faʻasusu le lauulu ma selu ma le faaeteete.

2. Matou te vaevaeina vilivae i ni manoa o le mafiafia manaʻomia.

3. I le pito o loka taʻitasi, tuʻu se kesi ma milimili e oʻo i le pito i lalo.

4. O pito o le 'ie e tatau ona nonoa ma seʻi faʻasolosolo ona e agaʻi atu lea i le isi laina.

5. A mamago atoa le lauulu, e mafai ona tatala ese fusi ma aveese mai le lauulu.

6. E le tatau ona selu le iʻu o le curls, faʻasalalau naʻo i ou tamatamailima ma faʻalelei i le varnish.

Ofu matagofie ma lauulu

E aliali mai e mafai ona e faia ni foliga manaia i le masani ai lauulu ulu. I le faʻaaluina o sina taimi, o le ae mauaina ni ofu mafiafia. Faʻafefea ona fai lenei hairstyle ile fale, tatou maua ai loa ile taimi nei.

1. Faʻasusu lau lauulu i le vai.

2. Matou te vaevaeina le lauulu i ni tamaʻi loka ma mimilo taʻitasi ma se gaioiga i totonu, pei o ni mea le iloa.

3. I le pito i lalo, o le mama mama e tatau ona faʻapipiʻi i se stud. Toe fai le togafitiga mo isi mea na totoe.

4. "Rings" e tatau ona tuu mo - 5-6 itula. Afai e te afu i le po, ona fautuaina lea e afifi lou ulu ae e te leʻi moe i le solosolo poʻo se sikafu.

5. A uma le taimi, matou te aveeseina le fulufulu manu mai vilivili, faʻamama ma le faʻaeteete mama ia mama ma o matou tamatamaʻi lima ma faʻamautuina ia uila na maua i le varnis.

Ofuvae elastik pe a uma pigtails

Pigitails - atonu o le auala sili lea ona faʻatuatuaina mo le mauaina o laulu ulu e aunoa ma le fetuutuunai o latou tulaga.

1. Fufulu le lauulu i le vai ma vaevaeina i ni tamaʻi loka.

2. O manoa uma o lona fili.

3. E iai le masani a fashionistas e fautuaina le puluina o laulu i le varnish.

4. Pe a uma le 6-7 itula, tatou te tatalaina ese fusi ma fiafia i uila tatou te mauaina.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi (oe iloa faʻafefea ona fai i latou i le fale) ia faʻatumauina o latou foliga masani mo le umi e mafai ai, e tatau ona e faʻaoga se laʻititi togafiti pe a fatuina se lauulu. O lea, i totonu o le vai o loo e faʻaogaina e faʻaʻasusu ai lou lauulu, oe manaʻomia e faʻaopopo sina vaega itiiti o le malosi fixation varnish. O lenei vai e tatau ona susu i le lima ma taofi lemu i loka seʻia faʻamama. A maeʻa le faʻagasologa, ua le toe manaʻo ni sitaili faʻapipiʻi se selu. A leai, o le lauulu o le a fulufulua ma maua le le mautonu faʻateleina.

Curls - faʻafefea ona fai i le fale ma se uʻamea curling

Ma o lenei ua tatou aʻoaʻo pe faʻafefea ona avea ma tagata e ona le leaga curls i se taimi puupuu taimi. Ina ia vave faia se laei manaia, o le ae manaʻomia se curling iron. Tele tagata mafaufau e leai se mea faigata i le masani curling uamea ma tongs. Atonu o le. Ae peitai, ina ia aua le faʻaleagaina le tulaga o le lauulu ma fusi oe lemu, e tatau ona e iloa nisi foliga o lenei taualumaga.

1. Ua fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o le curler i luga o lauulu mago.

2. E puipuia ai lauulu mai le vevela tele, e manaʻomia le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa ua faʻailogaina o le "Thermal protection".

3. Ile taimi lava e leʻi taʻoto ai, e tatau ona selu lelei le laulu.

Fausia curls ma se uʻamea curling

Mafaufau nei i auiliiliga, auala e matagi ai lauulu i luga o le curling iron:

1. O lauulu uma e tatau ona vaevaeina i ni vaega ma puipuia ma le faʻaeteete i kilipa. E mafai ona e faʻaaogaina se pipi masani poʻo se pulou ulu.

2. Ua amata ona matou savili le lauulu mai laʻau i lalo. Tatou ave le tasi o latou ma faʻapipiʻi sina tamaititi varnish poʻo le busa. Ona matou viliina lea o le loka i luga o moli eletise. E mafai ona e faia lenei amata mai le aʻa poʻo mai pito. Ona matou uuina lea o le masini mo le 5-10 sekone ma ma sina gaoioi faʻasaʻolotoina le faʻasologa.

3. Toe fai le faiga mo isi mea o totoe. O le 'au e tatau ona mimilo mulimuli.

4. O laupepa (faʻafefea ona fai i le fale ma le fesoasoani mai a eletise eletise na faatoa matou iloa) faʻasaʻoina ma varnish.

Filifili sao le lapoa o le uʻamea faʻataʻitaʻi

Le foliga ma le tele o curls faalagolago tele i le lapoa o le curling uamea. Ina ia faia ni volumous curls, e tatau ona e filifilia le eletise eletise eletise, laiti curls ua lelei fausia faʻaaoga ai se curling uʻamea ma se lapoa laititi. Meafaigaluega ma se lapoa tele o le a le avatua ia te oe foliga matagofie. E le faia i ni mea se tele mo curling curls, ae e avatua ia i latou le tele. Manatua o le miloina mafiafia loka i luga o se tamai uʻamea curling, o le ae le maua se curl i uma, ae o le gaoa le malamalama malamalama, lea, i le taimi nei, o le a tumau i le aso atoa.

Curls - faʻafefea ona fai i le fale: faufautua faʻapitoa

Soʻo se fafine ua iloa o masini e mafai ai ona e maua ai ni aulelei foliga mafua tele afaina ai curls. Le masani ona faʻaaogaina le laupepa e taitai atu ai i vaega ma le malie o lauulu. Ae ua talitonu tagata atamamai e mafai lava ona faaitiitia le aafiaga o lenei malosi malosi i curls.

1. Fuluulu lauulu ile la eletise e le sili atu nai lo le faʻa ile vaiaso.

2. Aua neʻi faʻaaoga le soʻona maualuga ina ia sefe ai le taoto. O le agamalu pulega mo le soifua maloloina lauulu e manatu o se vevela e le sili atu maualuga nai lo 200 ° C. Ole paʻu manifinifi, male faʻaititia e tatau ona pipiina ile vevela e oʻo atu ile 100 ° C.

3. Aua le soona faitoina le tuli i luga o laina.

Ma le mea, ina ia maua ni laʻei matagofie, ua fautuaina e tagata atamamai:

1. Aua le aveina ni loka tetele.Afai o le aofaʻi o mea taʻitasi o le a sili atu i le 2.5 cm, ona latou faigofie ai lea o le a le mafai ona tusi.

2. Ina ia maua le manino, faʻaalia uili mai i le lauulu, o le uʻamea uʻamea e tatau ona uuina faʻamalosi, ma le 'au i lalo, i le taimi faʻamalama. O aulelei lapopoa curls o le a liliu pe a fai e te uuina le masini i luga o le laina.

3. Ia pupuni lauulu pupuu, uʻuina se uila faʻataʻotoʻoto faʻapipiʻi ma uʻu loka mai aʻa. O uumi uumi e mafai ona afaina e pei ona manaʻo iai le agaga: mai aʻa, mai le ogatotonu pe naʻo pito.

4. Sauni faʻapipiʻi (pe faʻapefea ona fai i le fale i auala eseese, ua e iloa nei), ua fautuaina oe e tagata atamamai, aua neʻi e tago i ai seʻi latou maalili atoa.

Ina ia tuuina curls fausia ai le faʻaaogaina o uʻamea le tumau, tumau, fautua tino laʻuina se tasi faigofie ae matua aoga auala. Pau le mea e manaʻomia o le faʻatagaina o curls i le maʻalili i se mea faʻaalu. E tatau ona lavea se fasi manoa o le mafanafana. Afifi le faʻataunuʻu o le curl i luga o le limatusi ma se mama ma puipui i se mea e le vaʻaia. O le loka faʻapipiʻi i lenei auala faʻa malulu e mafai. A maeʻa uma le malulu o le laulu, e mafai ona teuteuina laulau i se laulu ulu.

I le faʻaogaina o a matou fautuaga ile faʻavasegaina vave ma le saogalemu faia curls, e mafai e tamaʻitaʻi uma ona foliga lalelei i olaga masani i aso uma. Fai sina taimi itiiti e fausiaina ai lou lauulu ma avea ma matua matagofie tamaitai. Curly curls faamamafaina le tagata taʻitoʻatasi ma maua se avanoa matagofie e fiafia ai i o latou foliga teuteuina ma le maelega a isi.

Pule sili o le portal: Ekaterina Danilova

Faʻamatalaga telefoni a le ofisa: +7 (965) 405 64 18

Faʻafefea ona fai ni mama mama i le fale?

Afai e te manaʻomia le foa i lou lauulu laʻititi le laʻititi, ia faʻaʻalu faʻalelei ma se faʻaaliga o natura ma le faigofie, e aoga le faʻaaogaina o metotia nei:

  1. Fili fili faʻamama i pigtails ma faʻatagaina i latou e faʻamamago masani. Ina ia faaumiumi le aʻafiaga, ua fautuaina e faʻaaoga muamua le styling foam.
  2. Vaelua curls i ni vaega, e taʻitasi ua milo i se fusifusi, sosoo ai ma le fusipaʻu, ma faʻamautu ma se lauulu. E tali tutusa ma le faiga muamua, tuu le laulu e mago.
  3. Tulei ese manoa i curlers o lapisi eseese. Faʻamago i latou i se fulufulu faʻapipiʻi pe faʻatagaina ona latou faʻamamaina na oi latou. A maeʻa, ia faʻasaʻo lemu le lauulu ma faʻanusisi i varnesi.

Faʻafefea ona fai tūlaga 'aveina spiral i le fale?

E mafai ona maua ni uʻamea elose ma le agaese o le saʻo e ala i le mimilo o laina i le fesoasoani a ia masini.

  • uʻamea faʻapitoa (Babyliss Curl Secret poʻo ni tala faʻatusa),
  • faaita tale
  • lioʻau pe faifaipea masani,
  • uila curling masani
  • eletise eletise
  • papillot.

O le mea moni, o curls maua mai e tatau ona faʻamautuina ma le faʻaeteete, tele faʻasusuina taamilosaga taʻitasi ma varnish.

Afai e tatau ona ofuina curls i aso uma, e sili atu le aua le faʻaaoga sese le vevela, ae ia faia se biochemical perm. E ese mai i popolega masani, e afaina ai le laulu nai lo le laulu vavae, styler, po curler.

Faʻafefea faʻavave vave ona fai i samoa ile fale?

A o le taimi e "matua tamoe" ma le laulu o loʻo susu pea ma e manaʻomia le teuteuina lelei, e mafai ona e faʻaogaina se auala sili e fatu ai le aulelei ma malu galu:

  1. Faaaoga mousse po o le foam i le filo, tufatufa tutusa tutusa le oloa.
  2. Malamalama malulu lauulu i ou lima, ma fausia ai ni mea taua.
  3. Faʻamamago vilivili aʻo faʻamama pea loka.

O lenei metotia faʻataga oe e maua se tali e pei o le mago ma se diffuser.

O le isi filifiliga manino o le mimilo o tagata taʻitoʻatasi i le le lava aufana ma togafitia i latou i le vevela ea mai se lauulu.

Faʻafefea ona fai ni mama volumetric curls i le fale?

E le se mea e manaʻomia le iai ose tagata e tuʻufau foliga e pei o le Hollywood diva. E sili atu le manaia o uʻamea mafai ona faʻamomoe i le fale ma le cone curling iron mo le afa itula. I le le lava o ia mea, o le uʻamea masani (lauulu faʻasaʻo) faʻatasi ai ma se vevela o le faʻamafanafana o faʻamalolosi e le maualalo i lalo o le 180 tikeri.

  1. Fufulu ma mago lau selu lelei. Vavaeese le pito i luga o curls ma puipui i se lauulu.
  2. Faapena foi ona fai i le ogatotonu o laina o laina.
  3. Vaevae le pito i lalo o le lauulu i ni vaega se lua, selu ma le faaeteete.
  4. Faʻapipiʻi se tamai loka i le pito i lalo i le va o le uamea uamea.
  5. Uu le pito pito i luga ole uʻamea ma lenei fasi manoa.
  6. Uu le pito o le nonoa i lou lima saoloto.
  7. Lemu uʻamea mai le pito i lalo o le lauulu i lalo.
  8. Sifi fautuaga (i fafo).
  9. Toe fai laasaga i luga mo le afa lona lua o le pito i lalo o laina o curls.
  10. Fai tutusa mo le ogatotonu.
  11. Mimiloina o manoa o le pito i luga, e taua le faʻasino latou mai le mata.
  12. Faapipii curl i ou tamatamailima, folo ia latou i le varnish.

O le sitaili fuafuaina e foliga sili na o ia lava ma faatasi ai ma mea eseese, e mafai ona avea ma faavae mo le afiafi lauulu.

Ole kopiina o faʻamatalaga e faʻatagaina ile naʻo le fesoʻotaʻiga ma le numera o fesoʻotaʻiga

Auala e fai ai curls o se spirale (metotia uiga) ↑

I le fitugafulu o le seneturi talu ai, sa lauiloa ai perm. O sui o itupa uma e lua na faia lenei faiga e aunoa ma se faʻatagaina. O le Chemistry e le o lauiloa tele i le taimi nei, peitaʻi, o le lalolagi o foliga ma sitaili ua matauina e le mea moni o sikail na maua mai se faʻaiuga o lea galu ua toe i ai.

E iloa o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻaolaina ua i ai le sili atu le leaga aʻafiaga i le soifua maloloina o lauulu, o le mea lea amata ona saili stylists mo auala fou e faia ai spiral curls. O lenei e lua metotia o styling e sili masani masani: faaaogaina o se faʻapipiʻi uʻamea curlers ma curlers. O le a tatou iloiloina uma ia mea i lalo ifo.

O sikaili o le vili e iloatinoina e le mea moni latou te foliga taugata tele. Ole tele o taimi e faia ai ma le laʻititi o le curl diameter e fai ai le laulu e sili malie ma sili atu le malu. O le mea moni, e le o lenei tulaga, pe a e manaʻo ai, e mafai ona e faʻataʻamilomilo solo lapoʻa, ae o se tamaʻi ituaiga e taʻua o se faʻasino.

Talu ai o loo i ai le tele o unta o loʻo faagasolo le faiga curling, spiral styling e ofoofogia i voluma. Curls malolo faasaga i le tasi ma le isi ma fausia se moni loloto ma faigata lauulu. I se faʻaopopoga, o le vaʻai i lauulu e foliga mai e matua malu ma taugata.

E leai ni tapulaʻa i foliga. Pau le mea e tatau ona manatua, o teineiti e iai foliga lapoʻa e fautuaina e faia ni curls o se ala feololo. E faʻatonuina lea e le mea moni, o le laʻititi ituaiga eseese o le a faʻamaninoina ai ni vaivaiga.

Ae e uiga i le lauulu umi, o loo i ai le tele o tulaga taua tapulaa. E moni lava lenei mea mo tagata e ofuina lauulu lauulu. O le mea moni o pupuni laʻititi, ona o le tele o curls, faʻaititia le umi. I luga o pulu puʻupuʻu, e le lava le aoga e fai ai lava curls. O le averesi o loʻo i ai foʻi i le tuaoi, o mea uma lava o loʻo malolo i le umi o le lauulu.

O le lauulu umi, ua faʻataʻatia i se moega foliga, e foliga sili ona aoga. O lenei sitaili foliga matagofie tele i luga o laulu lalelei, faapea foi ma tulaga ile lanu lanu o se paolo matauina i luga o le umi atoa. O le pogisa lauulu o le a mauaina le susulu leai se taua, o le a sili ona matauina i nofoaga o punou.

Talu ai o lenei ituaiga sitaili e fesoʻotaʻi ma le tele o tamai curls, e tatau lava ona faʻasaʻo. O lenei lauulu fulufulu faia se galuega sili. Aua neʻi galo e leai se tolotolo e le talia le selu. A e faʻaoga se selu, ona alu ifo ai lea o mata o le tautotogo i latou ua sousou ma faʻasaʻo. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e selu naʻo ou tamatamailima. Ma i a matou mataupu, e faia lenei mea mama i le aʻa vaega - e leai ni tamai curls. I le pito i lalo ma i pito, selu lauulu e le fautuaina uma.

Faia o ni meaola i le fale ↑

E pei ona taʻua i luga, e lua auala o le teuteuina o lou laulu. Afai e te manaʻo e fai ni curls amata mai i aʻa, o lona uiga, o le ituaiga taʻiala e faia e faʻaaoga faʻapitoa curls o le a fetaui ma oe.

Mo i latou e fia maua ni curls i le pito i lalo ole lauulu, o le avanoa lona lua e talafeagai, lea e faʻaaoga ai uʻamea curling mo spiral curls. O nei metotia uma e faigata tele, ae ui i lea, o le aʻafiaga o le ae mauaina i le iuga o le a matua faʻaaluina uma au taumafaiga.

Ma, afai e te manaʻo e ave se mea latalata i le perm, ona tatau lea ona e faʻaaoga faʻapitoa curlers. O i latou e fetuʻu faʻataʻavaleina e mafai ona faʻasolosolo atu i se vulu.

  1. Lauulu e tatau ona fufuluina i le faʻamalama. A uma ona latou faʻamamago sina, e tatau ona faʻaaoga i latou ma sui faʻapitoa faʻailoaina,
  2. Vaelua tutusa lauulu uma i ni manoa laiti, mimilo mea faʻataʻamilomilo i se mama ma faʻamaʻamulu ia manoa i luga ia i latou, amata mai pito,
  3. Faʻamau uma i le pito o aʻa,
  4. I le mea e faʻapea o loʻo faʻaaoga le curlers vevela, e mafai ona latou aveese pe a uma ona latou maalili. Afai e te lavea lou lauulu masani, ona tatau ai lea ona e tuua laʻau solo mo le po,
  5. A maeʻa ona aveeseina, teu lauulu ma varnish.

Afai o loʻo e mafaufau pe faʻafefea ona fai ni curls o se spirale e faʻafaigofie ona suia mai lapisi i laiti laʻititi, ona maua lea o le tali i lenei fesili i le faʻamatala o lenei metotia. I totonu o le a tatou faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa foliga foliga faʻamoe uʻamea.

  1. E tatau ona fufuluina lelei le ulu ile laulu ma le mago sina mago,
  2. I luga o laulu malulu, ia faʻapipiʻi se pulu faʻapipiʻi lamolemole,
  3. O le isi sitepu o le faʻaaogaina o puipuiga. Soʻo se perm e faʻatumuina i le soʻona faʻamamaina ma faʻaleagaina le lauulu, ina ia e aloese mai ai, e tatau ona e faʻaaogaina se palu faʻapitoa ma le puipuiga mai le maualuga o le vevela,
  4. I se taʻamilosaga lapisi mai le pito i lalo i luga, vilivae le au, e tatau ona e amata faia lenei mai le fautuaga i aʻa,
  5. Matagi manoa laiti i luga o le uʻamea uʻamea, o lona pito vaʻai pito i lalo e tatau ona i luga o le pito i lalo o le lauulu, ma le lautele i luga o le eria i aa,
  6. A maeʻa ona fili uma, selu le lauulu laʻititi i aʻa i ou tamatamailima, o le a faʻalauteleina atili ai le aofaʻi o le voluma,
  7. Faʻaoga varnish i le umi atoa o le lauulu, e tatau ona faia mai i itu eseese, ina ia ati i totonu o curl taitasi.

O le mea moni, galulue faʻatasi ma se uʻamea curling e sili atu le lamatia tele ma sili atu faʻaletonu nai lo le auala lea e faʻaaoga curlers mo spiral curls. Peitai, afai e te faʻaaogaina ni auala faʻapitoa, ona e mafai lea ona matua aloese mai ni manuʻa ma e le mafua ai se mea e afaina ai le soifua maloloina o lou lauulu.

I se faʻaopopoga, o se laʻititi faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻataunuʻuina lenei faʻataʻitaʻiga vave tele nai lo le taimi e faʻaaogaina ai se laulu o lauulu, ae le faʻapea ai se curl ma o latou masani masani, lea e tele itula.

Lenei e mafai ona e tusia ai se manatu ile faʻamaumauga "Faʻafefea ona fai curls of a spiral (spring) i le fale naʻo ia (vitio)"

  • Loʻu soifua maloloina
    • meaai (39)
    • malosi (9)
  • Ou sitaili
    • mea faigaluega (10)
    • seevae (15)
    • ofu (69)
  • Loʻu lalelei
    • lauulu (133)
    • foliga (66)
    • fao (5)
    • tino (15)
  • Feng Shui
    • Feng Shui Fale (10)

E lima aoga faʻapitoa o spiral curling

O lenei sitaili metotia ei ai ni foliga iloga sili atu nai lo isi ituaiga o laulu.

O le fulufulu laulu ma le lulu lapoʻa e tele mea aoga

Ole faʻaiuga lea, e le gata e aoga, ae e moni lava le saogalemu, aua e faʻatagaina oe ona tausia le soifua maloloina ile laʻau.

I le faaiuga

Aulelei, fafine ma faigofie!

O lenei ua e iloa e le gata i le auala e faia ai se spiral perm, ae faʻapefea foi ona fausiaina se foliga foliga tutusa ile fale.

Taʻitaʻia matou fautuaga, e mafai ona e aumaia faʻalelei faapitoa ma femininioa i lau ata, ma o le faʻamatalaga faamatalaga i totonu o lenei tusitusiga o le a maua ai se avanoa e malamalama atili ai i le faʻavae mataupu faavae o le styling. Afai o iai pea au fesili e uiga i lenei mataupu, fesili atu ia latou i tala.