Tausiga

Masini mo lauulu paʻu

Blond matagofie ua leva ona fiafia i ai alii. O le laulu fulufulu e faʻatusa e le gata o le mama, ae o se ituaiga foʻi "filifilia." A uma mea uma, e leai ni tele aitu masani. E faʻaavanoaina lea e le faʻapitoa o tulaga ma faʻamaumauga o matua o matua uma, e le masani ai. O le faʻaaogaina o le vali o le lauulu, vailaʻau faʻamalamalamaina ma faʻamamaina e maua ai faʻaiuga lelei, ae e afaina ai le soifua maloloina o curls. O loʻo iai ni faʻamanuiaga faʻafetai ia oe e mafai ona avea ma 1-2 tones mama, e le gata e aunoa ma le afaina, ae mo le manuia o lauulu. O mea mata ia mo le faʻamalamalamaina o lauulu. E le gata i lea, e mafai ona e faʻapipiʻi ia pulupulu i soʻo se laulu lauulu lauulu, ma tusa lava pe o le a le mea sa fai sa vali ai ou curls.

O a vaega o le a fesoasoani faʻamamaina uila?

O se mea tatau le vaʻaia o meatotino o vailaʻau o le a avea ma se vaega o oloa gaosi i le fale. Nei o nisi o sili ona lauiloa moli uila mea:

  • O le a le lelei le pamu o le chamomile ma isi laau ma laulaau,
  • Natura meli
  • Lemon
  • Paina
  • Kefir ma isi oloa susu
  • Giserini

O nei vaega uma e mafai ona faʻaogaina e saunia ai matapulepule i le fale, e le gata ia taʻitoʻatasi ma i tuʻufaʻatasia. Ae a filifilia i latou, ia faaeteete ma mafaufau lelei meatotino taʻitasi.

Fautuaga. Faatasi ai ma le tipolo e tatau ona e faʻaeteete. O le vailaʻau o loʻo i ai i totonu o le a faʻaleagaina ai lauulu malulu ma mago. Ma ia faʻaopopoina le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le tipolo pe a uma ona fufulu ese toega o le pulou mai le ulu, alu i fafo i le la mo le 10-15 minute.

O a mea e le fautuaina ai?

E le o mea uma e aoga mo susulu sui. O nisi nei o mea e le fautuaina i lenei mataupu:

  • sukalati ma koko
  • valivali henna ma basma,
  • ato meaai,
  • o se pala o sage ma nisi o laʻau ma laʻau,
  • lauti uliuli
  • sikoa
  • paʻu oak.

O mea uma ia o loʻo fesoasoani i paʻu uliuli. A tuʻufaʻatasia i se ufimata ma mea e mafua ai ona mama, e mafai ona latou tuuina atu faʻamoemoega e le masani ai, lea o le a faigata ona faʻasaʻo e tusa lava ma le fesoasoani a se tagata e masani ai ona vaʻai faʻataʻoto.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Faʻapipiʻi ufimata saunia i le fale e tele avanoa i luga o faleoloa-faavae oloa, vali ma vali paʻepaʻe:

  1. O le tulaga lautele o le curls faʻaleleia. Latou te mauaina se natura susulu ma saturated.
  2. Ua alualu i luma lauulu ma faaleleia lona fausaga. Ua mou atu le malepelepe ma le mimiti pito.
  3. E mafai ona faaluaina le mea faʻapipiʻi i le tele o taimi pe a manaʻomia e aunoa ma ni tapulaʻa ma afaina ai lou soifua maloloina.
  4. O mea aoga e fai ma vaega o mea e fai ai le pupuga fefiloi e fafaga e le gata i le lauulu, ae faapea foi ma le ulu.
  5. Tau maualalo o vaega uma ma le faigofie o le faʻaaogaina o paluga.

Ma o se taunuuga, o le ae mauaina se moli faʻafeiloaʻi paʻepaʻe o ou curls o le a matagofie susulu i le la. Masalo naʻo le pau le leaga o le faʻamalamalamaina o ufimata e faʻapea ma a latou fesoasoani e le mafai ona faia ni suiga taua i lau ata. Curls o le a avea na o 1-2 leo leo mama, i nisi tulaga - 3, ae le sili atu. O le mea lea, afai e te filifili e fesuiaʻi mai se laulu enaena lauulu poʻo se laulu i se lauulu uliuli, ona faʻamalamalamaina o lauluulu uila e le fesoasoani ia te oe. Lenei tatou manaʻomia "mamafa fanafanua" i foliga o vali ma decolorizing vailaau.

Fautuaga. Afai e te faʻaalia se faʻamalamalamaga lauulu na faia i le fale, ma e te le fiafia i le iʻuga, aua le faanatinati e saili i isi auala e suia ai le paolo o curls. Faatali se tasi pe lua vaiaso seʻia maeʻa ona fufuluina uma vaega o le pupula malamalamaʻese mai ou galugalu, ma a asiasi atu i se pulu faʻataʻulu, ia mautinoa e lapataia le matai e uiga i mea na aofia i totonu o lau ufimata e aloese ai mai mea le lelei. O lea, ona o le faʻaaogaina o nisi mea, ina ua uma le valiina ma vali masani, o le lanu atonu e le tutusa ma le mea sa faamoemoeina.

Madu ma Kinnamona

Faafefiloi lua sipuni tele o le suavai suamalie masani, sili ona lelei aoina mai i lenei tausaga, 1-2 sipuni kinnamon efuefu ma se laititi o lau fiafia i lauulu lauulu i se tutusa kulimi kulimi tumau. O le umi o taualumaga e ono eseese. E fesuiaʻi mai le 30-60 minute i le 4-6 itula ia ausia ai le maualuga o taunuʻuga. A maeʻa se ufimata lena, fai i le fale, o lou lauulu o le a avea ma ni nai lanu māmā, maua le usitaʻi ma silkiness, taofi le pa'ū ma talepe. Ma o lauulu tuputupu ae o le a televave tele.

Kefir ma camomile

O se ipu vai gaʻoa o le kefir gaʻo vela vai vai vai vai chamomile o loʻo iai le mafiafia o gruel mafiafia (pe tusa o le 200 g o le matutu suamalie i le ipu vai vai mafanafana) ua palu faʻatasi ina ua maeʻa ona faʻamafanaina le vaega mulimuli. O le iʻuga gaʻoa ua faʻaogaina i le laulu ma tuu i lalo o le ata tifaga mo le 20-30 minute. O lenei matapulepule e aumaia mālie le faʻamaninoina o curls mo 1-2 tone. E le gata i lea, o le aʻafiaga o le a faʻateleina pe a maeʻa faʻagaioioiga taʻitasi, ma o le lauulu, faʻaopopo atu i le matagofie o le lanu, o le a mauaina le meaʻai ma le faʻamaloloina o le a latou le lava.

Fautuaga. Le apalai o soʻo se matapulepule ua saunia e tusa ai ma nei fua ile fale e faigofie ma faigofie. I le amataga, selu le lauulu mago. Ona faʻaaoga loa lea o le oloa uma. Ia mautinoa e le malulu pe vevela. Amata i aʻa, ona faʻasolo atu lea i pito, faʻasoaina le fatuga i le atoa o le curl. Mo le aoga sili, pe a maeʻa ona faʻapipiʻi le ufimata, afifi le ulu ma le pipii tifaga poʻo se ato, ma afifi se solo i luga.

Fualaau ma le aisa kulimi

Tipiina se tasi faʻi matua atoa le faʻi ma se tui. Faʻaopopo i ai le 1 fuamoa, se lua sipuni o yogurt masani, kefir poʻo sour cream, sipuni poʻo le lua o soʻo se fualaʻau o le fualaʻau ma le 1-2 sipuni tele o le meli faalenatura. Faafefiloi lelei mea uma. O le umi o le taualumaga o 40-60 minute. A maeʻa se pulupulu faʻapipiʻi, saunia i le fale, o le a amata ona usitaʻi le lauulu ma siliki, o le a maua le tele o faʻaputuga ma taumafa. Ole faʻamalamalamaina gaioiga ole a le tele tele, ae tumau lava.

Pata ma le tipolo

Faafefiloi castor suauu, burdock ma olive i va tutusa. Faaopopo le sua o le afa moli auala i le paluga. E mafai ona e faʻaputu i gaʻo sina suauʻu taua mai i le suauʻu poʻo sina iʻa suauʻu i totonu E taua tele o le paluga e le malulu tele pe a faʻapipiʻi i lauulu. O le umi o le taualumaga o 30-60 minute. A maeʻa, o le a maua e le laulu se paolo matagofie ma avea 1-2 tone e mama nai lo lou lanu masani. O le a le malie ma malulu. I faʻaopopo i le faʻamalamalamaina, o lenei mata ose ei ai lona aoga faʻamalolo aafiaga.

Glycerin ma chamomile

Brew 50 g o le fale talavai chamomile ma vai faʻapuna. Ufiufi ma tu ma malulu. I le faʻatonuga ua faʻaopopoina faʻaopopoina 50-60 g ole glycerin. Faafefiloi lelei mea uma ma apalai ile lauulu mai aʻa e oʻo i pito. O le umi o le taualumaga o 30-40 minute. A maeʻa ona faʻaaoga lenei mata, o lou lauulu o le a māmā e 1-2, ma i le tele o tulaga o le 2-3 tone. Curls o le a sili faʻamalosia tino, maua se susulu maloloina ma se matagofie matagofie paolo masani.

Faʻamalolo lau curls i lauulu sapalai saunia i le fale e faigofie. Ua lava ma totoe faʻaeteete ma faʻatautaiga le filifilia o mea ma faʻapipiʻi ai se mea faigaluega 1-2 taimi i le vaiaso. O le iʻuga o le a maitauina pe a uma le muamua faʻaaogaina, aemaise lava pe'āfai e lauulu lauulu pe talafeagai ona lauulu. I le faʻaopopo atu i se moli mama, o le a maua e lou curls le soifua maloloina, matagofie ma le malosi, o le a tupu lelei ma taofi le pa'ū.

E faʻafefea e le faʻamalamalamaina ona afaina ai le fua o uila?

Ole faaiila ole aveeseina ole pigment o loʻo i totonu ole vaega pito i fafo ole mea na fai ole curl ma nini ai ile lanu masani. O le faʻaiuga o le faʻamalamalamaga o faʻamatalaga, o mama e faʻamama aveina e le lua leo.

Discoloration - o le faatamaia atoa o le pigment strands, ae o curl avea ma fitu tone mama. Ua latou faʻaogaina lenei auala pe a manaʻomia le vali uliuli o laʻau e le lanu, pe latou te manaʻo e suia lemu le lanu o manoa.

I soʻo se mea e iai, e faʻamamaina pe le sasaina le faʻamalosiina ole lauulu ma e oʻo atu ai i se suiga tele ile tino o le curl.

O a mea e suia le faʻalanoaina e tau atu i:

• naunau e toe paʻu.

I se faʻaopopoga, o le a maaleale, tipiina malosi i pito. Ina ia aloese mai lenei mea, apalai ufimata mo paʻu malulu lauulu.

Fofo ile uʻu mafai ona fesoasoani i lenei faʻafitauli.

Taua! Leai se mea e te mafaufau ai, e tasi le moli uila taualuga o le a le afaina ai lou curls. O se lē mafai ona suia suiga i le fausaga e tupu tusa lava pe tasi le lanu i ni nai leo.

Lautele faʻamanino tulafono

A o le i faʻamalamalamaina uila faʻamalama, e tatau ona saunia tapena mo le faʻaaogaina o tupe, ina ia aua neʻi faʻaleagaina o latou fausaga ma ausia le manaʻomia.

Tulafono:

  1. Ufimata uma mo faʻamalamalamaga e tatau ona faʻaogaina ile maloloina, laulu malulu. E tatau ona lua vaiaso i luma o le faʻagasologa e toe faʻaleleia ia curls faʻaoga faʻapipiʻi shampoos poʻo isi auala faʻapolofesa. O manoa e i se tulaga e sili ona faigata ona faʻamalamalamaina:
  2. O loʻo fautuaina e faʻaalu lelei uma oloa mo ufimata ina ia uma le faʻaaogaina e leai ni faʻafitauli i le fufuluina ese mai vaega o lauulu,
  3. E fautuaina e le au pulu faʻataʻitaʻi ia maso aʻo leʻi faʻaaoga i luga o le manifinifi o le lauulu ma se laʻititi o le paʻu ina ia iloiloina ai le aʻafiaga o le faʻaogaina o le oloa ma faʻailoa mai ni aʻafiaga teteʻe,
  4. Masini mo le faʻamalamalamaina e le tatau ona faʻaaogaina i lauulu na fufuluina muamua. Ole vaega ole gaʻo ole a puipuia ai manoa mai le leaga o mea o loʻo tupu ile fale,
  5. Leai se mea e apalai ma faʻapipiʻi le oloa ile paʻu. O lenei e mafua ai le ita ma le peeling. Ua lava naʻo le faʻaoga ole vailaʻau ile umi atoa ma se manifinifi manifinifi,
  6. A maeʻa le talosaga, e tatau ona e ufiufi ufiufi i se pulou faʻapitoa poʻo se taga pepa. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, ua fautuaina e afifi lou ulu i le laʻau tele o le solo poʻo se sikafu,
  7. Soʻo se ituaiga matapulepule e le mafai ona teu i lou ulu mo le sili atu ma le itula. I le averesi, brighteners faaaoga mo 30 minute,
  8. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina le fufuluina o lou lauulu i se faʻamalulu vai laupepa ma le conditioner,
  9. Oe manaʻomia e faʻamamago ia soʻotaga i se auala masani, e aunoa ma le faʻaogaina i le faʻaaoga o se lauulu laʻau,
  10. Malamalama malamalama e le mafai ona faʻaogaina sili atu nai lo le 1 taimi ile vaiaso.

Lulu enaena lauulu

O le a le mafai foi e fafine laulu-ulu-lauulu ona faʻaliliuina le lanu o o latou laulu o loʻo avea ma ni tagata laulu tele, aua e faigata tele ona faʻaletonu ni lanu uliuli masani. Le faʻaaogaina o maso fale o le a fesoasoani e faʻalilolilo ai uila i se pupula manaia ma faʻateleina i le paolo.

A sili atu ona faʻaalia aafiaga mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina vailaʻau.

Suluia Mataumu

Mo blondes, o le faʻamalamalamaga o fale ma fale masker e sili atu vave ma sili ona aoga, e mafai ona latou faʻaogaina soʻo se fua e talafeagai mo le ituaiga lauulu. Ole matua ole taimi ole paluga mo teine ​​laulu laʻititi ua faʻaitiitia foʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aveʻese le lanu samasama, tuʻu le oloa i luga o laina mo 15-20 minute.

Henna moli

Faatasi ai ma le masani ona faʻaaoga o faʻamalamalamaina ufimata, e mafai ona e tuʻua ese le paolo mumu ma tuʻutele ia manoa i o latou foliga masani e aunoa ma le tuʻua. Suauu faavae ufimata. Fua: 50 ml. sunflower suauu, 10 mataua o le suauu tipolo.

Mea kuka:

  • palu mea uma ma faʻapipiʻi se ufimata i luga o vela,
  • I le 1 itula, fufulu le lauulu mai le paluga.

Suauu ma le fasimoli:

  • o loʻo e manaʻomia ona sui ou vae ma faʻamaʻamaʻi ia faʻamama ole fasimoli,
  • pe a uma le 10 minute, apalai le suauʻu ma tuʻu ia vaega i luga o laina mo le 1 itula,
  • fufulu lou lauulu i le faʻamalama.

Fua o le meli

O se matapulepule i luga o se faʻavae e talafeagai mo pulu pouliuli, aua e vave ma sili atu le aoga nai lo isi auala faʻamalamalamaina curls i le fale mo ni nai lanu. E faia e le meli ia filo e susulu ma malu e aunoa ma le mago. Vaega: meli.

Galuega:

  • meli e tatau ona vevela ile vai ile 36-37 tikeri,
  • o le paluga ua uma e tatau ona faʻaaogaina vave ma se palasi i luga o le umi atoa,
  • ua fautuaina e tu i luga le ufimata mo 8 itula,
  • E mafai ona e faʻatinoina le oloa i le po.

Rhubarb Fua ole

Ole Rhubarb e fesoasoani e ausia se malamalamaʻaga aoga mo naʻo blondes, e aunoa ma le faʻaalia o mea 'ausia i se lanu pogisa. A maeʻa ona faʻaaogaina oloa faʻavae o le rhubarb, e maua e ni manoa se lanu auro. Vaega: 3 sipuni ti mago paʻu, 1 lita. vai.

Faʻasologa:

  • faʻaopopo paʻu mago ile vai faʻapuna,
  • kuka le paluga i luga o le vevela maualalo mo le afa itula,
  • o le tali e tatau ona faʻatagaina e tu i le 6-7 itula, ona faʻamama lea,
  • le lauulu e tatau ona fufulu ma se paluga ma tuu i lenei pepa mo 1 itula.

Fuafua ma Vodka

O se masikulu mo le faʻamalamalamaina o lauulu ile fale e faʻatatau ile vodka, faʻaopopo atu ile faʻamaninoina, e mafai ona foia le faʻafitauli ole vave afaina o le ulu, faʻamamaina le susu ma faʻamalosia folau o lauulu. O pulou e susulu ma le vodka e talafeagai mo soʻo se ituaiga o laulu. Vaega: 2 sipuni tele vai ma vodka, 1 fuamoa moa.

Mea kuka:

  • palu mea uma ma vave faʻaaoga ile lauulu,
  • ua tatau ona nonoa ia mama i le palasitika afifi ma se solo,
  • ina ua uma le 45 minute, e tatau ona fufulu ese le ufimata i le faʻaaogaina o mea ai fualaʻau.

Fua ole kina

Citruses fesoasoani e le gata faʻamalamalamaina uʻamea, ae ia faʻamago mago foʻi, o le mea lea, o se ufimata ma tipolo e le fautuaina mo i latou e ana ia solo mago. A maeʻa ona faʻaaoga le vailaʻau, ona maua ai lea e le laulu se susulu maloloina. Vaega: sua o le 1 fou tipolo, afa lita o le vai.

Galuega:

  • sua e tatau ona tuʻu faʻatasi ma vai,
  • o le taunuuga o le paluga e fautuaina e susu le lauulu i le umi atoa,
  • tuu le oloa mo le 1 le itula, ona fufulu lelei lea.

Fua ole Fua

Soda faʻamalamalamaina lelei uila, ae ui i lea, ina ia maua ni faʻaaliga manino e manaʻomia, oe manaʻomia le faʻaaogaina o matapulepule e faʻavae ai i luga ole le itiiti ifo ile 2 masina. Mea: 9 sipuni soda, 1 lita. teuina mo le lauulu.

O tulafono:

  • palu soda ma le moli i le fagu,
  • lulu le ufimata mata aʻo leʻi faaaogaina,
  • oe manaʻomia le faʻaaogaina o le oloa i taimi uma e te fufuluina ai lou lauulu.

Fua ma Bacon

Ole gaʻo puaʻa e mafai ai ona e faʻamalamalamaina ma toe faʻatino mai laʻau e leai se ola, fesoasoani e toe faʻatulaga lo latou susulu ma malosi. O lenei vaega e aoga i matutu o manoa, atoa ai ma le faʻafitauli o le lauulu leiloa. Vaega: 1 ipu sunflower suauu, 30 gr. puaʻa fāʻasu.

Taiala:

  • faaopoopo le pia i le suauʻu ona vevela loa le paluga,
  • faʻaaoga le ufimata i luga o curls, tuu le paluga mo 2 itula,
  • fufulu ese le oloa e fautuaina e faaaoga ai le faʻamalama.

Fua o le Cinnamon Recipe

O le kinamoni e faʻafofogaina ma le faʻamalamalamaina i luga o malamalama ma pogisa. E fesoasoani e faʻamalosia curls, faʻavavevave lauulu tuputupu ae ma faʻafaigaluegaina rambut moe.

O le fua mo se faigofie faʻamau mo moli lauulu i le fale

Mea: 4 sipuni tele maina kinnamon, 3 sipuni meli, afa le ipu vai pasama.

Faʻasologa:

  • o vaega uma e tatau ona fefiloi lelei,
  • tufatufaina le fuga na mafua mai i ni fasi, aoina latou i totonu o se fusi ma nana i lalo o se palasitika pulou,
  • Tu i luga le ufimata mo 4 itula, ona fufulu lelei lea.

Cognac Fua Fua

Cognac i totonu o matapulepule fesoasoani fesoasoani toe maua lauulu malosi, faʻamalosi tuputupu ae ma faʻamalosia i latou. E faʻaleleia le faʻamama toto i totonu o le ulu ma fesoasoani e aveese faʻateleina gaʻo mai mai curls. Vaega: afa ipu o le kefir, 40 gr. cognac, afa o le tipolo, 1 fuamoa amo, 15 gr. fulufulu.

Tulafono:

  • vaega mo le ufimata e tatau ona fefiloi,
  • faʻaaoga le mea e tupu i le laulu,
  • fufulu ese le oloa e fautuaina pe a uma le afa itula i lalo o le vai mafanafana tafe.

Fua pia

Ole pia e fesoasoani e faʻamama ai pulou ma faʻamalamalamaina le lauulu ile tele o leo. O le pito i lalo o le pia-faʻavae maso o le malosi manogi lea e totoe pe a uma ona fufuluina lau lauulu. Vaega: 0,5 L pia.

Gaioiga:

  • o loʻo e manaʻo e faʻamalie uma curls i pia ma nana i se pulou,
  • Fufulu lauulu ma le faʻamoe mo le 2 itula.

Fua ole Vailaʻau a le Ape

O vailaʻau faʻale-natura, o se vaega o le apu kulimi, latou te aumaia le aoga o le faʻamalamalamaina o le lauulu e aunoa ma se afaina ai o latou fausaga. Vinegar fafagaina curls, fofo le faafitauli o prolapse, ma fesoasoani foi faatonutonu sebum gaosiga. Vaega: apu kulimi, suauu olive.

Laasaga o sauniuniga:

  • tuʻufaʻatasia mea i vafealoaʻi tutusa (o le aofaʻi o mea e faʻalagolago i le umi),
  • tufatufa atu le faʻaiuga o oloa i curls,
  • Alu mo le 40 minute, ona fufulu lea o lou lauulu i le solo.

Pisimasi Fua

O lauulu balm e galue o se lautele faʻavae mo masks. I le faʻaopopoina o vaega eseese, e mafai ona e mauaina le faʻamalamalamaina o laina i le 2 tone. Fua: 30 ml. vai moli fou, 100 ml. palu.

Faʻasologa:

  • palu vaega ma se blender,
  • ia faʻafefiloi paluga mo le afa itula,
  • faʻaaoga le ufimata ile uumi atoa ma tuʻu ile po,
  • i le taeao, fufulu le lauulu i le vai mafanafana.

Fua ma le masima

O le masima e faigofie ona fai le laulu i nai lanu, e mafai ona vaaia pe a malolo ile talafatai. Ae peitai, masima masima matua degrease curls, ina ia o le a le talafeagai mo tagata e ona o le lauulu mago.

Mea: 2 sipuni masima, 5 mataua o le vineta, 2 ipu vai, ¼ sipuni tele o le suauu olive.

Faatonuga:

  • o vaega e tatau ona fefiloi lelei ma tuua mo le 20 minute,
  • faʻaaoga le ufi mataʻu i uʻamea ma ia tuu mo le afa itula,
  • fufulu lauulu e fautuaina i le vai mafanafana faʻaaoga se air conditioner.

Fua Kefir

Kefir fesoasoani e le gata i le faʻamalamalamaina lelei lauulu, ae ia faʻamalieina ai ma le ulu ma micronutrients. E fesoasoani e faʻamalosia curls, toe faʻafoi a latou fausaga ma foliga. Mea: afa afa o le kefir, 1 fuamoa moa, 2 sipuni vodka, sua o le afa tipolo, 50 g o le laupepa.

Tulafono kuka:

  • e tatau ona fefiloi vaega uma ma aumaia i le tutusa o le tino,
  • faaaoga se ufimata i lauulu ma tuua mo 9 itula,
  • fufulu mama curls pe a uma ona faʻaaogaina le oloa.

Fua ole aniani

Ova i totonu o matapulepule o lo o tauivi ma le faafitauli o le leiloa. Ae ui i lea, o lenei auala o le faʻamalamalamaina e le lauiloa, aua o le mea faigaluega e maua ai le lauulu o se manogi le manaia. Vaega: sua o le 3 aniani, 1 sipuni ti o le vineta, 60 gr. meli, sua sua.

Galuega:

  • fefiloi vaega ma se palu,
  • apalai le oloa maua i le manoa, ona nana ai lea i lalo o le pulou,
  • fufulu lou lauulu pe a uma le 40 minute.

Chamomile Fuaitau

Chamomile faʻalauiloaina lemu le faʻamalamalamaina, ma fesoasoani foi i le tauaina o lauulu leiloa ma le paʻu lanu. A maeʻa ona faʻaaogaina masani, o le ufimata e tuʻuina atu ia manoa o se auro lanu. Fua mea: 25 gr. mago chamomile, o se ipu vai, 100 gr. meli, 30 ml. sua o le tipolo.

Tala lelei o kuka:

  • aumai le vai i se faʻaiʻu, ona faaopoopo lea o le chamomile,
  • tuʻu mo le 30 minute,
  • fofo le faʻaiuga maua mai, palu faatasi ma le meli ma le sua o le tipolo,
  • apalai le oloa i le auala atoa, ona tuu lea i luga o se pulou,
  • i le tu i luga o le matapulepule mo le 1 itula, fufulu ese ma le mafanafana vai.

Sour Cream Fua Fua

Masks ma sour cream e lautele - talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻafaileleina curls ma mea taua talafeagai, toe faʻaleagaina ni manoa. Malamalama mama i suti kulimi o se tasi o sili ona lauiloa metotia. Fua: 300 ml. vai faʻapuna, 200 gr. apamemea kulimi, 10 mataua o soʻo se suauʻu faʻalenatura, meaʻai mago, moli faʻamama.

Faʻasologa:

  • mai le faʻapuna vai, tutusa vaega o ginger ma zest, e tatau ona e faia se faʻasoasoaina,
  • faaopoopo i ai le kulimi ma le suauʻu ile afa o le tali e maua mai ai,
  • faʻaaoga le paluga luga o curls ma tuʻu mo le 2 itula,
  • fufulu ese le ufimata e fufulu le laulu ma le vaega o totoe o le infusion, ona fufulu lea o lou lauulu i le laupepa.

Fua ma Ylang Ylang

O se matapulepule ma le ylang-ylang faʻatagaina oe e fatuina se balayazha aʻafiaga, ae maise lava pe a e faʻaaogaina le oloa e leʻo atoa le umi, ae naʻo luga o laina taʻitasi. Le talafeagai mo le manifinifi ma le tino vaivai lauulu. Fua: 200 ml. sua o le tipolo, 5 mataua o le ylang-ylang suauʻu, 50 ml. vai.

Tulafono:

  • Ae le i faʻamauina le pulou, e tatau ona fufulu lou lauulu,
  • faʻafefiloi vaega o le mata ma faʻaaoga le oloa gaosi i susu susu,
  • faʻamago lauulu i le la mo le 2 itula, ona fufulu faʻalelei lelei lea i le vai mafanafana ma faʻaopopoina faʻamau ma loka tutoʻatasi.

Fua ole Glycerin

E mafai e le Glycerin ona susulu ma susulu le lauulu. Ina ua uma ona faʻaogaina se moli faʻapupula faʻavae e faʻatatau i luga, o se lanu auro foliga vaaia aliali mai i luga o curls. Vaega: o se ipu vai vai, 60 gr. glycerin, 2 sipuni mamago chamomile.

Faatonuga:

  • vai faʻapuna, faʻaopopo chamomile,
  • tuu le fofo inu mo le 2 itula,
  • faaopoopo le glycerin i le kuka ma fefiloi lelei,
  • faʻaaoga le paluga luga o curls ma tuʻu mo le 1 itula i lalo o se palasitika pulou,
  • fufulu le matapulepule i lalo o le vai tafe.

Sina Fua

Ginger root masks faʻalelei le lauulu e aunoa ma le samasama i le fale. Mo se faʻaaliga vaaia, e sili atu le faʻaaoga i luga o moli malamalama ma moli enaena. Mea: 1 sipuni tele o le kulimi vavae, 40 g o le kitrus zest, 50 ml. faʻamaʻi vai.

Faʻasologa:

  • palu faatasi vaega ma ia tuʻu le faʻafefiloi tuʻufaʻatasiga mo le afa itula,
  • faʻaaoga se ufimata i lauulu ma nana i lalo o se palasitika afifi,
  • fufulu pe a uma le 2 itula.

Fua faʻatupu ole hydrogen peroxide

Hydrogen peroxide o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina tusa lava pe o le pito sili ona pogisa, ae i le taimi lava e tasi faʻaleagaina o latou fausaga. O se ufimata faʻavae i luga e le mafai ona faʻaogaina mo ni lanu ma ni lauulu na faʻaleagaina, ina ia aua neʻi afaina ai i latou. Vaega: 3% hydrogen peroxide.

Taiala:

  • o se tamai fagu fagu e tatau ona faʻatumuina i vai peroxide,
  • Ae le i faʻamauina le oloa, e taua le puipuia o mata ma lima, ofuina mata tioata ma totigilima,
  • vaevae le lauulu i ni manoa,
  • togafitia i latou uma i se fofo ma afifi i latou i le pepa faʻasolo,
  • e talafeagai le taofiofia o le sooupu mo le itula, ona fufulu tatau ona matua fufulu.

Matauina tulafono uma o le talosaga ma le faʻavaeina o laulu mata, e mafai ona e maua e le gata o le malamalamaʻina, ae o le toe faʻaleleia o latou fausaga i le fale.

Vitio mo faʻamalamalamaina mata kulimi

Savaliga mo le faiga o se ufimata ma meli ma kinnamona:

Fua ole Lemon ma le Suauu Olive:

E faʻafefea e le moli ona suia le fausaga o lauulu?

O le faʻagasologa mo le faʻamamaina o manoa o loʻo faʻamoemoe e aveese le paʻu masani mai le pito i luga o le lauulu, sui faʻatasi ma se la pito i lalo, malamalama. I le taimi lava e tasi, o le natura lauulu lanu e mama e ala i le lua pe tolu tone.

Discoloration o le tapulaa maualuga (oʻo atu i le lima i le fitu tones) le tikeri o faʻamalamalamaga o curls, lea o loʻo iai se faʻaumatiaga atoa o latou lanu moni o lanu. Ua latou taumafai e faʻamamaina e suia le lanu o le lauulu pe faʻamalamalamaina foi pogisa ae leʻi valiina i latou i le lanu manaʻo.

Le taualumaga mo pipiuli curls e masani lava fesoʻotaʻi ma o latou manuʻa. I lalo o le faatosinaga o le susulu susunuina, o le fausaga o lauulu e suia, ona o le vali e ulu atu i le lauulu e aunoa ma ni faafitauli e ala i le teisi matala matala. Tasi i totonu o lauulu uma, o se vaega faʻamalosiʻau gaoioi luga o latou lanu moni, faʻaleagaina ma faʻamamaina o manoa

O le sili oksidate sui i le tuufaatasiga, o le itiiti natura pigment tumau pea ia i latou, ma o lea le filo lava latou avea atili susulu.

Oa iʻuga e faʻamalamalamaina ai lauulu? Ua avea:

  • mamago
  • malepelepe
  • suamalie
  • le malie
  • faigofie ona leiloa.

O le paʻepaʻeina o lauulu e le gata ina malepelepe, ae faapea foi ona teteʻa malosi. Ole mea lea, e aoga mo latou le faia o Masker faʻapitoa mo le vaevaeina ma le magaugofie lauulu, o fua sili ona lelei.

E oʻo lava i se faʻagasologa e tasi mo le faʻamamaina o uʻu iʻuga e mafua ai le faʻaletonu o latou maamora, o le faʻaaliga i fafo o mea ua avea ma matutu ma maʻa o filo.

Vitio mo oe: saogalemu lauulu moli

Toe Fuataiga

Faʻaaoga suauu lafo e le gata i le laulu e muamua ona lamolemole ma faʻata pupula, ae faapea foi taofia lo latou manifinifiina. O le faiga e matua faigofie lava.
Ono sipuni o castor suauu e faʻamafanafanaina i totonu o le vai taele i se mafanafana lelei ma faʻamau i totonu o aʻa o le lauulu ma le malamalama faʻasoasoaina gaioiga.

O toega o le oloa o loʻo togafitia i uʻamea uaea i le umi atoa. Ina ua uma ona aveʻesea curls gaosi i le suauu i lalo o le suauʻu tapuni suauu ma faʻamafanafana le ulu i se sikafu mafanafana, latou faʻatalitali pe tusa o le itula. o le pulupulu o le a fesoasoani e faʻamalosia ai le gaʻo paleni i le paʻu o le ulu.

Fulufulu kuka e tusa ma lea fua, toefuatai lelei le fausaga o manoa ua faʻaleagaina e le lanu. Lua suauʻu meaai suamalie o le meli moni e faʻaopopo i le pulp maua mai i le pulum vela ma ata tifaga o moli ma kiwi.
O le taimi faʻaalia o le ufimata (pe a uma ona fausiaina le aoga o le sauna) e sefululima minute. Ina ua maeʻa ona fufulu ese le faʻamalieina gutu, o le a faʻataʻapeʻape pito o laʻau ma sina vaega o le suauu olive.
By the way, o moli moli o loʻo feagai lelei ma nei faʻafitauli. Nei o le fua mo masks ma taua suauu o moli.

Mo tofitofi ma mago

Mo curls, susunuina i taimi o le pipiʻi, e aoga ufimata saunia mai i meaʻai suamalie e lua o le meli faalenatura, castor suauu ma fou aloe sua, aveina i se sipuni ti.

A maeʻa ona tuʻufaʻatasia, o mea uma e muamua ona faʻailo i totonu o folika o lauulu, ona, faʻapitoa ai lea ma se fesoasoani o se selu, e tufatufa atu i le lauulu. O le faʻaalia taimi o le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau (i lalo o se palasitika ata tifaga ma faʻamafanafana ie) e fasefulu minute, o le faʻaaogaina o faʻaaoga e faʻalua i le vaiaso.

E toe faʻaleleia atili o manava faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina sina faʻamafanafana kefir. I le impregnated o latou lauulu, latou te fatuina se sauna o le aafiaga i luga o le ulu ma faʻatali i le afa itula. Lelei tele se taunuʻuga e maua pe a maeʻa le lua masina, pe a faia le tasi gaioiga i le vaiaso. Sili faʻamamaina matutu faʻamalamalamaina curls fualaʻau mata, fai mai le lafoa talavou zucchini, susu ma le suauʻu ole olive (se lua sipuni o vaega uma e lua ua lava).

Ae le i faʻaopopo le pata ma le susu mai fualaʻau 'ava e manaʻomia le faʻamalosiina o le sua.
I le tufatufaina o matapulepule i luga o vilivili, o le ulu e faʻamamaina ma fufulu ese pe a uma le afa itula.

Matou te valaaulia oe e faitau e uiga i aoga ma faʻaaogaina o le sinapi suauu mo lauulu.

Matamata le vitio faʻatulagaina mo se kofe lauulu mata iinei.

Faigofie Fua ole Fale

Mo maso fale, o oloa sili ona faigofie e avanoa i umukuka uma e talafeagai.

A faʻataʻitaʻi gaioiga e faʻaogaina ai suauʻu fualaʻau, e tatau ona matauina le faʻaeteete ma se lagona o vaega, aua e mafai ona tuʻuina atu le samoa e le manaʻomia i uila.

Ma le meli

O le tuufaatasiga o le meli maso e maua mai i se sipuni ti o le meli faalenatura, se fuamoa fuamoa ma lua suamalie sipuni o olive suauu. Ae le i faia le faʻagaioiga, o lelea laulu e mulumulu i le faʻamalama.

A maeʻa ona tuʻufaʻatasiga ia mea i vavae susu, afifi nei i le palasitika afifi ma se solo taele. A uma le afa itula, fufulu ile vai mafanafana.
O lauulu mago e le tatau ona fufuluina soo. Le sili ona masani o le fufuluina e tasi i aso uma e fa.

Ma le cognac

Castor suauu ma burdock, meli ma cognac (tolu sipuni meaai) ua fefiloi lelei. Lua fasi gaʻo ma le pipi o fefete mama ua ave uma i totonu o le paluga. Sulu faʻasaʻo le vailaʻau i totonu o le vai taele, ia tutusa le vaimalu i vaivaiga ona faʻaletonu le lanu. I le faia o le aafiaga o se komipiuta, o le ufimata o loʻo teuina i luga o lauulu mo le itiiti ifo i le lua itula.
Cognac - meli masks o tatau i le pito i luma o le faʻatatauina o le lauulu laupepa. O le tala o loʻo i ai i totonu o mea sili ona lelei Cognac ma meli mo lauulu laupepa sili ona lelei mo masks.

E naʻo le faʻaaogaina o maso e mafai ona faʻaaoga pe a faʻaopopo suauʻu fualaʻau e faʻaitiitia ai le faʻamago o le vai inu i lenei vai inu.

Faatasi ai ma burdock suauu

Mo le togafitia o paʻu ole paʻu, e mafai ona faʻaaogaina le suauʻu burdock uma i le mama foliga ma i se paluga ma almond, olive po o suauʻu peach. Mo se tasi taotoga, ono sipuni mama mama poʻo se suāuu suauu ua lava.

Suauu faʻamafanafana i totonu o le vai taʻele, togafitia manoa ua maeʻa ma, afifi lelei, mo le lua itula alu ma se faʻamalosi i lona ulu.
Fufulu le faʻamalu suauʻu masima taimi. E le mafai ona faia e aunoa ma le faʻamalama. Ole fautuaina ole faʻatinoina ole faʻatinoina e tolu taimi i le masina.

Ma faʻataʻavale

O se vailaʻau saunia mai nei vaega e muamua i le gaioiga mo le fufuluina o lauulu. Lua uamea sipuni o castor suauu, aloe sua suamalie, madu faalenatura ma moa fuamoa meli ua fefiloi. O lo o faaaogaina manoa o se vailaʻau tuu i luga o lona ulu mo le fasefulu minute.

Matamata i se ata vitio mo le fulufulu mataulu

Faatasi ai ma le linseed

Le aoga o lenei fualaau faatagaina e le gata toefuatai le fausaga o lauulu lauʻeleʻele, ae ia toe faʻalelei foʻi le paolo maua mai. E mafai foi ona e faʻaaogaina faʻavasega le aoga o le sebaceous glands. Lua luasefulu lanu uliuli ua tosoina seʻia mafuli ua fausia, lua suamalie sipuni o flaxseed suauʻu ma se sipuni tele o le vai meli ua sasaa. A uma ona tuʻufaʻatasia, faʻapipiʻi laupepa mama. Fufulu pe a uma le luasefulu minute. Ua le faʻaoga le laupepa.
Tele faʻatonuga i se tusitusiga ile faʻafefea ona e faʻaaogaina le flaxseed suauʻu mo lauulu.

Faatasi ai ma le gelatin

Liligi 20 kalama o le gelatin ma vai malulu (120 ml), tuu ia fufula. O le fulafula gelatin e taape i le vai taele ma faʻamalulu.

Ina ua uma lena faʻaopopo lua suauʻu suamalie o le meli, ono sipuni meaai suamalie o le burdock suauu, tasi fuamoa ma ni nai mataua o soʻo se suauu taua.
I le mauaina o se homogenous vailaʻau, faʻaaoga i ni manoa ua faʻavaivaia i le lanu ma, faʻatupuina se aʻafiaga o mea, faʻapea ona tuu mo le lua itula.
Ua fautuaina le faiga o le faiga e te faʻamalama ai.

Isi togafiti

  1. Mo vaivai vaivai aleʻila, oe mafai kuka le taimi nei fua "togafiti" mai le matua fai faʻi, avoka ma tolu sipuni tele o le suauu olive. Tago palu ia fualaʻau ma le tui pe fasi i latou i le palu, sasaa i le suauu. O le faʻasusu o le vailaʻau i aʻa o le lauulu ma tufatufa atu i luga o manoa, fai se faʻamalosi ma tu i luga o le ulu mo le fasefulu minute. Fufulu faʻapipiʻi i le masini faʻapipiʻi, fai tasi i le vaiaso. A maeʻa lenei faʻatulagaina, ia mafai lava ona lamalama ma pupula mai ia curls.
  2. O le kulimi na saunia e le ufimata e sili ona aoga taumafa. mai mayonnaise lava meaʻai kuka (ua faʻatau mai le oloa ma se siosiomaga faʻanatura e talafeagai foʻi). Mayonnaise na faʻaaogaina atoa ile umi atoa ole curls, latou faʻamamaina le ulu ua faʻapipiʻi i le cellophane ma faʻagalo ai le ufimata mo le lua itula.
  3. Afai o le lanu eseʻese lauulu ina ua uma le paʻu amata ona pa'ū malosi i fafo, e mafai ona faʻailoa i latou i se vailaʻau saunia mai suauu fualaʻau, sua suamalie fou o aniani ma le tipolo, ave i luga o se sipuni. Le sua ua faʻasusuina mai i ula e lua, ua faʻaopopo i le faʻafefiloi o vaega. O le vailaʻau ua saunia ma le faʻaeteete faʻasolosolo totoʻa i totonu o folika ulu ma teu i luga o le ulu mo le itiiti ifo ma le afa itula. A maeʻa ona fufuluina faʻaaoga le mea e te fiafia iai ile faʻamalama, e mafai ona e fufuluina ia curls ma le pala o laumei laulaau. A tumau le aoga faʻatino pe a faʻaaogaina le ufimata e faʻalua i le vaiaso.
  4. E i ai le lelei faʻaitiitia aafiaga. ufimata ufimata. Ina ia saunia ai, latou te aveina le 120 ml susu mafanafana, lima sipuni meaai suamalie o laulaʻi buckthorn berry ua olopalaina i totonu o se pulp ma lua suamalie o sipuni papae paʻu paʻu. I le fefiloi, sasaina ma le faʻatau atoa le vailaʻau i le uila poo le palu. O le lelei atoatoa o curls ma le tuʻufaʻatasiga, latou faʻatagaina e galue i luga o loka mo le limasefulu minute.
  5. O le toe faʻafoʻiina le sa i ai muamua na faʻamalamalamaina mama o le a fesoasoani kefir mask ma le fefete. Liligi le sipuni ti o le fefete mago i le vevela kefir ma tuua mo sina taimi. Ole amataga ole fermentation ma le fula o le kefir o le faʻailoga lea ole faʻaaogaina i le lauulu. O le faʻaali taimi o se ufimata e le itiiti ifo ile itula.Ina ua mavae lenei taimi, o le ufimata e fufulu ese ma le mafanafana vai ma le faʻamalama mo lauulu ua paʻu.

Mo le po

Aulelei aafiaga toe faʻafoʻi ua i ai se ufimata faia mai i le fa sipuni meaai burdock suauu ma se paluga o jojoba ma almond suauu, ave i totonu o sipuni meaai e lua.

Malu lelei le palu faatasi o vaega, faʻaopopo le kofe sipuni o ropeta moli suauʻu ia latou. O le mea e maua mai ai, e togafitia i le faʻaputuga curls, o le ulu ua afifiina i le polyethylene ma, faʻamasania ma le ie flanel, tuua seia oʻo i le taeao.
Fufulu ile vai e tele ile faʻamalama mo lauulu ua paʻu pe valea.

Natalya: Ina ua uma na pamuina, sa amata ona paʻu ma malo loʻu laulu, pei o se ie fulunu. Sailia o se mata faʻapipiʻi luga ole initaneti ma le suauʻu linseed faia ni taualumaga. Le taunuʻuga na maua e matua faamalieina lava: na susulu le lauulu, avea ma siliki ma sili ona malu.

Oksana: O moli uila e fetaui lelei ma aʻu, ma o lea ou te soloa ai pea ou seevae sinasina. E ese mai i talitonuga lauiloa e uiga i le tulaga lamatia o lenei faiga, ua faʻaleagaina ai lauulu, e mafai ona ou fai atu: e leʻo faatatau lea i aʻu loka. E fetaui uma lava kefir mask, lea ou te masani ona faatinoina mo ni nai tausaga. Latou te le gata faʻalelei atoatoa ma fafagaina le lauulu, ae o le fufulu ese ma latou e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faaiuga o oʻu curls e masani ona aulelei, maloloina ma susulu.

Faapipiiina fasipepa ole fale o se sili lelei lea e fesoasoani liaʻiina ni mama e toe maua lo latou matagofie ma toe maua le ola maloloina.

O le latou masani faʻatinoina o le a faʻaititia ai le afaina aafiaga o osofaʻiga malosi o le faʻavasegaina o vailaʻau luga o vali curl.
Recipes of "hot" hair masks faitau iinei.
Matou te valaaulia oe e faitau e uiga i aoga o le peppermint taua suauʻu mo lauulu iinei.

Foliga vai mo moli lauulu

O nisi mea gaosi o loʻo maua i mea e sili ona masani ai oloa e mafai ona tali mai chemically ma fulufulu laʻau, e nafa ma o latou lanu. O le eumelanin (o lanu enaena e masani lava i brunettes) ma pheomelanin (o le samasama samasama, e masani ona maua i le laulu-lauulu) i lalo o le aafiaga o nei mea leiloa o latou lanu. O le iʻuga - lauulu uliuli e māmā, lanu enaena maua ai se paolo sili atu ona lalelei, leiloa le samasama ma lanu mumu. O nei vailaʻau malosi o loʻo maua i totonu o nisi o mea sili ona masani ai mea na tatou iloa uma. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua mafai ai faamalamalamaina lauulu fale e saogalemu, manaia ma matua aoga. O lenei:

  • mea manogi: kinamoni ma le kulimi,
  • meli
  • tipolo
  • meainu: kefir ma lanumeamata ti,
  • laulaau: chamomile, mullein, rhubarb root,
  • glycerin
  • aniani.

O lenei lisi e tatau uma faʻamolemole ma mataala i le taimi e tasi. O ana aoga, o nei 'oloa e lauiloa ma faigofie ona maua e tagata uma, faʻapea foi le natura. Ae o loʻo iai se mea taua: o fofo tagata mo le faʻamamaina o lauulu e matua agaleaga ma malosi, e tele taimi e mafua ai le le fiafia o le ulu ma le afaina ai o le mata, o nisi taimi e faia ai se laei e le manaʻomia o lauulu - ma o nei mea e mamao ese mai itu uma itu o lenei faʻagaioiga. Lenei e le faʻapea o loʻo e manaʻomia pea le alu mo le hydrogen peroxide: leai, na o oe e tatau ona mulimulitaʻi i tulafono mo le faʻaaogaina o faʻamalamalamaina uila faʻavae i luga o mea faapena. Ole a lava lea e mautinoa ai le faʻagasologa sologa lelei ma fiafia ia te oe ma ona faʻaiuga.

Tulafono mo le susulu o lauulu ile fale

O faʻamatalaga le lelei e uiga i le faʻamalamalamaina o le laei i lou fale ma togafiti a tagata o loʻo tuʻua e i latou e leʻi mafai ona faʻaogaina saʻo ia mea suamalie mo faʻailoga ofoofogia. E iai tulafono faigofie e avea ai lenei faiga e pei o le toʻamalie, aoga, ma aoga pe a mafai. Afai e te le amanaʻiaina i latou, e mafai ona e faʻaosofia lou lauulu, ma e le mafai ona e maua le iʻuga manaʻomia. Ole mea lea, e tatau ona e onosaʻi ma fai mea uma lava i se faasologa ma ia saʻo.

TALA O SAUNIUNIGA FUA MO VAEGA (1-2 VAIASO)

  1. Ole faiga pito sili ona faigata mo le teuteuina ole laulu ile la fale e mo sultry brunettes male pupula enaena lauulu, aua e faigata tele ona faʻaumatia latou eumelanin e tetee. Ole mea lea, e lē tatau ona tele ni o latou faʻamoemoe mo lenei metotia. A uma le faʻamalamalamaina muamua e blondes, latou te le mautinoa. Afai e naʻo le masani (ae le o le feʻaveaʻi) fai matapulepule ma faʻamama au fulufulu i taimi faʻapipiʻi pupula ma fofo, na ona e mafai loa ona suia le uluaʻi lanu i ni nai leo, maua se paolo fou. O le faʻagasologa o le a umi le umi ma o le a manaʻomia ai le onosaʻi mai i tamaitai uliuli-laulu-ma e ao ona iloa muamua, ina ia aua nei toe faitio e uiga i le le aoga o le ufimata.
  2. A iai ni mea faigata, ulavaleA o le i faia le faʻamalamalamaga i lou fale, muamua fai le 4–5 masker e faʻamalulu ese ai (mai le fuamoa poʻo se isi suauʻu teuteu), faʻatau se mea faʻapipiʻi mo i latou. Ole mea lea ole a faʻaalia ai le faʻamaninoina ole laina o laina. E malo le laulu mafiafia ma mafiafia lauulu i totonu, ma e leai se aafiaga i pigmentation.
  3. Talu ai o le kinnamona, ginger, tipolo, aniani e sili atu agaleaga vaega mo masima teuteu, lea e mafai ona faateteleina le tulaga o maʻi, faaleagaina, tipiina, aapa vaivai, sili atu le faamaloloina o latou muamua tutusa lava ufimata (vitamini, meli, fuamoa, luga o laupepa, ma isi).
  4. Ina ua uma perming pe blaching ma hydrogen peroxide, amonia ma isi gaosi ma mea o loʻo faʻaaoga, ua fautuaina e faʻamamaina masima lauulu e le i vave nai lo le vaiaso pe a uma na taualumaga.
  5. Masini lauulu ole a manaʻomia foʻi se auala faʻapitoa.. Tusa lava foʻi poʻo le a le malosi o mea e faʻamamafa a le ufimata, latou te le mafai ona vali paʻepaʻe uʻamea, ona e leai se lanu i totonu, e leai se mea e afaina ai. O le mea lea, latou muamua manaʻomia le togafitia i se faʻamanino faʻapitoa kulimi-vali mo lauulu sinasina (o se faʻasologa faʻapitoa, o lea e tatau ona e vaʻai i fale talafeagai) mai Schwarzkopf.

Masini kuka (20 minute)

  1. Vaega uma o pupula faʻapipiʻi ua fautuaina e sasaina. paluga pe palue aumai le faʻatele i le finagalo o i ai e aunoa ma ni patu, e matitiva faʻafofoa atu mulimuli ane.
  2. Ina ia aua neʻi eʻa le fiafia i le faʻaiuga, o le tapenaina faʻamama e gaosia muamua apalai i se isi manifinifi manifinifi. A maeʻa ona fufulu ma faʻamago, o le eseʻesega i ata o le a vaaia, ma e mafai ona e filifili pe o le aʻafiaga o lenei faʻapitoa pulo e fetaui ma oe.
  3. E tatau ona e siaki uma faʻapipiʻi mo allergens i totonu mo oe. E mafai e se fafine ona inu kofe kinnamona i lona olaga atoa, ae o le cinnamon mask e mafai ona mafua ai ona ia mai se mataʻutia. Ole mea lea, aua neʻi e amanaʻia le faʻatulagaina ole vaega ole laulu e faʻamalamalamaina le auala. Mo lenei mea e te manaʻomia gaʻo le paʻu ma le paluga i totonu o le tapulima: E vave ona ia tali atu i vailaau e afaina ai le tino.
  4. E te le manaʻomia le fufuluina o lou ulu aʻo leʻi faia lenei faʻasologa: o se ata gaʻoa faʻapipiʻi o le a puipuia ai manoa ma le uluulu mai le soʻona faʻaosofia lamatiaga i mea. Ae e te manaʻo e faʻapipiʻi lau lauulu.

TALOSAGA MO Fulufulu (MAI LE 15 MINUTU I LE 1 HOUR)

  1. Aua le faʻamamaina moli uila ile ulu e aloese ai mai le ita. Faatasi ai ma se manifinifi manifinifi, tutusa lelei, faʻaaoga o ou lima ma le selu, faasalalau le paluga i le umi atoa o manoa.
  2. Ina ia faʻaleleia atili le pupula lelei, ia mautinoa e tuʻuina se ufimata vevela mafutaga. E faia lea aga masani i le palasitika masani (tipi i luga o le sei ma nonoa i se sikafu) poʻo se pulou vai. Ia mautinoa e tuu se ofu mafanafana i luga, se sikafu po o lou afifi lou ulu i le solo taele.
  3. Pupuni lauulu lauulu matagofie moli mea e tatau ona teu i luga o le ulu mo le umi e mafai ai, ae e le sili atu ma le itula. Blondes e aveese yellowness, o nisi taimi 15 minute e lava.

FINAGALUGA LAʻOA O LE TAIMI Moli

  1. Talu ai o le faamaninoina o fatuga o na matapulepule e seasea aofia suauu teuteu suauu, latou fufuluina vave ma faigofie. E mafai - ma le faʻaaogaina o le emollient shampoo ma herbal conditioner. E sili le fufuluina o lou lauulu i le lanumeamata ti poʻo le vai samasama fofo: latou te faʻamamaina le susulu aafiaga.
  2. O le ea malulu e ono aoga.
  3. Ma iinei e sili le le faʻaaoga o se fulufulu tagata pe a uma se taualumaga faʻapena. E le gata o le lauulu e tatau ona mago na o ia, ae o le a sili ona lelei pe a e faʻaalia i le susulu malamalama o le la i le taumafanafana: malamalama ultraviolet e le gata o le a faʻamamaina ai le mama moli, ae ia faʻaalia foi ia i latou se pupula susulu ma susulu faʻalenatura - pe a uma na mago, o le lauulu o le a foliga matagofie ese.
  4. Totonu o le vaiaso ina ua maeʻa faʻamaninoulu lauulu savavali i totonu o vai faʻamamaina e faʻasaina faasa, lea e mafai ona faʻaalia se moli lanumeamata leaga i le curls.
  5. Tusa lava pe e te fiafia i faʻaiuga o faʻamalamalamaga ile fale, aua le ave esea ma lenei faʻatinoga: tasi i le vaiaso, o le a lava ia brunettes, blondes - tusa lava pe sili atu (tasi uma i le lua vaiaso). Ae a faʻapea e masani ona e faia ni moli uila, o le laulu o le a avea e mama ma mama i taimi uma, taimi uma suia lona paolo.
  6. Aua neʻi galo e faʻalelei ia faʻaiuga ma pulepule faʻapitoa mo lauulu lauulu.

Ole auala lea e tatau ona faamalamalamaina ai le lauulu ile fale ma soo se vaega o loʻo taua i luga.

O lenei o le a avea oe ma laʻasaga e tasi latalata i le malosi sili o 'au a blondes. Lenei e taua tele le aua le miscalculate ma filifiliga filifiliga o mea. A uma mea uma, o kinnamona, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ona faia se aʻafiaga i luga o curls o se tasi, ae mo se tasi o le a avea ma se pupula faʻalenatura Nu. 1. E tatau ona e sailia lau mea.

E te fia iloa uma mea lilo o lauulu tausiga ma taua suauʻu? Ae ia oe iinei >>

Faafiafia lauuluulu: fua faatatau

Ole faʻamalamalamaina ole fale moli ile fale e taʻitoʻatasi lava, aua ole pigmentation o lauulu e matua ese lava mo tagata uma. E faʻafefea ona tali atu pheomelanins ma eumelanins i le tasi poʻo le isi mea aoga, e tumau pea o se mea lilo i le iʻuga. O le mea lea, ina ua uma ona faʻataʻitaʻia se tasi fua e faʻamanino ai ma le le faamalieina i iʻuga, aua le faʻamisa ma faʻaauau pea ona e sailia lau fofo atili. O le mea e lelei ai, o le filifiliga o fua mo le susulu o ufimata e tele - e i ai le mea e savali ai.

  • Malamalama lauulu i le kinnamona

Madu (lua sipuni tele.) Ma suauʻu olive lelei (lua sipuni.) Faʻamama i se mafanafana tulaga i vai taele eseese ma palu ai. Faaopopo ia i latou lua sipuni tele. kinaina pauta ma le lauulu lauulu masani.

  • Honey Malamalama

Faʻamafanafana meli (lua sipuni tele.) Ma niu suauʻu (tasi le sipuni tele) seʻia faʻamafanafana i vai vai eseese ma palu ai. Faaopopo ia i latou lua sipuni tele. faʻamalu faamamā.

  • Malamalama lauulu i le tipolo

Faafefiloi vai suamalie (250 ml) ma lauulu conditioner (100 ml). A maeʻa ona sasaina lelei le paluga lea ile palu, tuu ai mo le 15 minute, ona faʻaaoga lea.

  • Malamalama lelei lauulu i le kefir

Faafefiloi masani kefir fou (100 ml), brandy (lua sipuni tele.), Malu pasama (tasi sipuni ti.), Moa fuamoa, sua o le tipolo (lua pusa masima.).

  • Malamalama moli ma chamomile

Fugalaʻau chamomile fugalaʻau (25 g) lulu le vai faʻapuna (250 ml), tuʻu mo le afa itula. Faaopopo le meli mafanafana (tolu sipuni tele.) Ma le sua o le tipolo (lua sipuni.).

  • Malamalama uliuli lauulu ma rhubarb (fua mo brunettes)

Palu le sua o le tipolo (200 ml), chamomile broth (400 ml), rhubarb root broth (400 ml), faaopoopo i le apu cider vinegar (tasi sipuni ti), mafanafana meli (50 ml), vodka (50 ml).

  • Sulu moli (faʻamatalaga mo blondes)

Palu le sua o le tipolo (lua sipuni tele), apu vineuka (tasi sipuni ti), mumu mafanafana (lua sipuni tele), fou sipisi sua (lua sipuni tele), palu ai sina rosewood suauu (5 mataua) ma se blender.

Nei o auala sili ona lauiloa ma saili-auala e faʻamamaina ai lauulu ile fale, lea, e tusa ai ma le tele o iloiloga, toetoe lava o taimi uma e maua ai se iʻuga lelei. O le mea moni, e tele isi faʻatonuga mo moli uila: saili, faʻataʻitaʻiga, fiafia i lona aʻafia. Aua nei galo mo se minute o nei tupe uma na tuʻuina atu i tina e le natura o lona tina, o lona uiga latou te saogalemu e pei ona mafai, siosiomaga siosiomaga, 100% faʻalenatura, e le pei o mea uma e mumu ai le amonia ma le hydrogen peroxide.

Faʻavaeina ma le Olive Suauu

O le laasaga muamua o le saunia o mea:

• afi faanatura - 1 kulimi. l

• mafanafana meli - tasi kulimi. l

O vaega e tatau ona fefiloi lelei seia oʻo ina tuʻufaʻatasia, tufa i luga o manoa, afifi i se ata faʻapea ma se ie, tuʻua mo le 50 minute, fufulu.

Masini mo lauulu ua faaleagaina ma fuamoa, meli ma olive e fafagaina, faʻateleina curls ma mea ai, maua ai le susulu maloloina.

Vaega o faʻamau mo faʻamalamalamaina le laulu ile fale

Ae e te leʻi alu i le ufimata, e tatau ona e iloa ni mea moni e uiga i le faʻamalamalamaina o lauulu ile fale.

  1. O ia ufimata e le gata e iai se malamalamaʻaga aoga, o le a latou fesoasoani foʻi e faʻasaʻo le leaga o lanu, faʻamamaina lauulu poʻo le aveeseina o lauulu sinasina (sili atu le saʻo, ia faʻaitiitia la latou matau).
  2. Oe oe lava e mafai mea filifilia mea mo le ufimata, faʻamoemoe i le manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, decoctions o calendula ma chamomile, faʻapea foʻi ma tuʻuga o moli ma laupepa o le a avatua se sili atu auro. Ma ia maua se malulu malulu, sua o le tipolo, suauu taua lavender, kefir ma ginger infusion o le a fesoasoani.
  3. Ia faʻamalamalamaina lauulu ile fale, faʻaoga e le gata o masker, ae faʻapena foʻi decoctions. Mo se aʻafiaga sili, e mafai ona tuʻufaʻatasia, ma pe a maeʻa ona faʻamau le pulupulu, fufulu lau lauulu i se fualaʻau teu mea e faʻamamaina.
  4. Mo brunettes ma brown-fulufulu tamaitai, tasi taualumaga e le lava ma e tele le onosaʻi o le a manaʻomia. Naʻo le faʻaaogaina masani o matapulepule ma vaimama le laulu ma laʻau o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina le lauulu ile tele o leo. Ma mo tamaʻi lauulu moli teine, 1-2 taualumaga e lava.
  5. Ae le i faʻaaogaina ni matasau e faʻamalamalamaina ai lauulu, e tatau ona e muamua togafitia lou laulu. O le tele vitamini regenerating masks o le a faigofie le faʻamalamalamaga gaioiga.

O le aoga sili o nei masks o le latou aofia atoa o natura mea. E leai se amonia poʻo se peroxide e faʻaleagaina le fausaga o lauulu. Ma le tumau o lanu masani e le itiiti ifo le aoga.

Lauulu Masima Fua

Mo le faʻamamaina o lauulu, o le a lava le faʻaaogaina o le kefir, e aunoa ma le faʻaopopoina o isi vaega. Ole aafiaga ole moli e faʻalagolago ile tele o lou taofi i lou lauulu. Mo sili aoga, faʻaogaina le kefir i lou laulu i le po, faʻamamaina lou ulu i se palasitika taga ma se solo.

O le gaʻo o mea e maua i le kefir e faʻalagolago i le gaʻo o lau lauulu. Afai o le lauulu e iai le tele o gaʻo mea, ona faʻaaogaina lea o mea e leai se gaʻo.

E mafai ona e fesuisuiai le kefir mask ma le faʻaopopoina o vaega e pei o le sua o le kulimi, fuamoa fuamoa, 2 sipuni tele o cognac, 1 tsp. meli ma 1 kulimi. l lauulu balm.

Faaaoga le ufimata e fufulu, mago lauulu ma tufatufa le paluga i lona umi atoa. Aua le faʻaaogaina le ufimata faʻalua i le vaiaso.

Ina ia faʻafaigofie ona tufatufaina le meli i totonu o lauulu, e tatau ona faʻamafanafana muamua o se laʻititi. Ole tutusa ile lauulu ma taofi mo le itiiti ifo ile 2 itula ile faʻamafanafanaina o lou ulu ile solo ma le ato.

Mo se fesuiaiga, e mafai ona e faʻaopopo le 1 sipuni tele o le popo ma le 2 sipuni tele o le fa’i.

Faʻaaoga se ufimata e faʻamalamalamaina ai lauulu e le tatau ona sili atu ile 1 taimi ile vaiaso. Acacia meli e sili ona lelei.

Ave 4 sipuni tele o le kinaina, 1 ipu meli ma 2 sipuni o le olive olive. Faʻaopopo sina tamaʻi vai mafanafana e fai ai le palu mafiafia. Faʻaaoga i lauulu mo ni nai itula ma fufulu ile vai mafanafana po o se momo o ti lanumeamata lanumeamata faʻaaogaina le laupepa.

O le aoga sili o se cinnamon mask mo le susuluina o lauulu o le i ai, o lou lauulu o le a manogi pei o kinnamona mo se taimi umi.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le kalama chamomile ma isi vaega.E te manaʻomia le 200 ml, sua o le tipolo, 400 ml, o se mea na tupu mai i le rhubarb root, 1 sipuni ti o le apple cider vinegar, 50 ml o vodka po o cognac ma 400 ml o se pala o fugalaau chamomile.

E mafai ona e faʻatautaia togafitiga o lauulu ma chamomile 3 taimi i le vaiaso.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fale gaosi faʻapipiʻi

E tatau ona maitauina i le taimi nei, o le faʻamamaina o lauulu soifua maloloina ma mea masani o le a le fesoasoani faʻalenatura brunettes ma uliuli enaena-lauulu fafine i soʻo se auala. O lea, o le tapulaa maualuga curls o le a avea māmā e le tele o leo, ae suia i totonu o le enaena ma la latou fesoasoani o le a le aoga.

Aua neʻi e sau i se mea e aoga ai moli i fale ma i latou e ana mea faigata ma le unaʻea. Ina ia mafai ai ona faʻaavanoaina mea aoga o loʻo manaʻomia ma faʻalili ia curls, muamua e tatau ona faia le faʻamaluluina o lau oe lava lauulu lauulu - tausia lelei ma le faʻapipiʻi afifi malu mo le tele o masina ma faia faʻapipiʻi talafeagai.

E le fautuaina foi le faʻaaogaina o faʻalenatura faʻalenatura i luga o laulu e vaivai ma faʻaleagaina, aua o lenei auala e mafai ai ona faʻavaivaia ou au lava filo sili atu.

Dyeing atamamai fautuaina mulimuli nei tulafono laiti pe a pipiʻi ma fofo fale:

  • A iai lau lauulu sinasina, ae leʻi faʻapipiʻi le paluga ile curls - togafiti latou ma le kulimi faʻapipiʻi faapitoa ile lauulu sinasina, a leai, pe a maeʻa le tauina ole pulu ole lauulu sinasina o le a tumau matauina,
  • Ina ia faia le ufimata homogen ma sili atu afaina ai curls, aua le fefiloi mea masani, ae ma le palu pe blender,
  • Ina ia malamalama pe o le a le iʻuga o se fua faʻatatau mo se faʻamalamalamaina fefiloi, taumafai i luga o se filo manifinifi. Afai o le tali e fetaui ma oe, e mafai ona e faʻatautaia le aofaʻi atoa o curls ma le faʻavae,
  • A o le i faʻamauina le pulou o loʻo faʻamatalaina, e tatau ona fufulu le ulu ile faʻamama afu faʻamamago ma faʻamama ia manoa ile salu susu,
  • O le pupula faʻafefiloi e faʻaoga i le uumi, ae leʻo aʻa,
  • Ina ia mafai ona tuʻuina atu i se mea sili ona aoga le fulufulu mata - a maeʻa ona faʻapipiʻi, afifi lou ulu i le faʻapipiʻi o le ata ma faʻamama faʻatasi ma le mafiafia solo i luga.
  • Faalenatura susulu mo lauulu na faaleagaina e tatau ona teu i luga o le ulu mo se taimi umi. O le averesi taualumaga taimi o 60 minute,
  • A maeʻa le taimi faʻaalia, e tatau ona e fufuluina lelei le lauulu i lalo ole malulu vai ma faʻatagaina ia mago faʻanatura,
  • I le maea ai o gaioiga e faʻamalamalamaina le lauulu, aau i vaitaʻele ma chlorinated vai e le manaʻo. Chlorine mafai ona avatua se lanu uliuli leaga i luga o paʻu uae.

E manaʻomia le manatua o faʻamatalaga e le tatau ona faʻaaoga sese ia faiga. Ma le isi, faʻamalamalamaga mafai ona faʻatino pe a maeʻa ona toe faʻaleleia atoatoa le pigment masani. Ina ia umi ona taofia le pa'ū malamalama paʻepaʻe, e lava e fai ai masker masani mo lauulu lalelei mai lea taimi i lea taimi.

Fale faʻamamaina

Chamomile ma glycerin

A e manaʻo i ai, naʻo le faʻamalamalamaina ou lava curls - o le a e manaʻomia se fua mo le glycerin-camomile mask mo moli susulu lauulu. Ina ia faia, e tatau ona faʻafefiloi le kuata ipu o le malosi o le chamomile ma le 50 kalama o le glycerin. O le tele o faʻataʻitaʻiga e tatau ona togafitia i curls i le umi atoa, afifi le ulu i le faʻapipiʻi o le ata ma se solo mafiafia ma tu mo 30-60 minute. Fufulu le palu ma manoa ua fautuaina i le vai malulu. O le ufimata faapena o le a faʻamalamalamaina au loka ile 1-2 leo.

Chamomile ma kefir

Mo faigofie teuteuina i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina se paluga o chamomile infusion ma gaʻo kefir. Toto i le 200 kalama o mago fulufulu chamomile fugalaau ma le ipu vai e tasi o le vai faʻaiʻu, ia tapena mo ni nai itula, ona vili loa lea. I se gaʻo malulu, ulufale mai i le ipu o gaʻo gaʻo ma fefiloi lelei. Faafefiloi manoa ma le paluga ma tuu i luga o le ulu mo 30-50 minute. O lauulu e sili atu le lalafi i lalo o se pulou faʻapitoa. Ina ia vave fufulu le kefir i manoa - faʻaaoga se laupepa.

Chamomile ma Vodka

A lelei le faʻaaogaina i totonu o le fale bleaching curls maua ai le vodka-chamomile palu. Saunia e pei o mea nei: 200 kalama o fugalaʻau fugalaʻau o se vailaʻau falaoa e tatau ona faʻatumuina i le lua ipu vodka. Liligi le paluga i totonu o se fagu ma se tioata uliuli ma tuʻu mo le 14 aso. Ole maeʻa o le faʻalauiloaina e togafitia i manoa ma o le faʻavae e tuua i luga o le ulu mo le 30 minute. Ole sili atu ole faʻailoaina ole taimi faʻaalia e matua le manaʻomia, ona ole ava malosi ile aofaʻiga ole vodka e matua faʻamamalu ai ile lauulu.

Fale mama e faʻavae i luga o le kefir

Kefir masks o se faatuatuaina o fale lauulu lauulu, o lona aoga ua faʻataʻitaʻia e le poto masani o le tele o augatupulaga. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa e matua le manaʻomia le faʻaaogaina o le kefir-faʻavae gaosi e sili atu ma le faʻatasi i le vaiaso, a leai, e tele atu le afaina nai lo le lelei.

Monomaka

O le pulupulu mai le mafanafana o le kefir e susulu lelei ai lauulu. O le oloa susu faʻamamago i le aofaʻiga saʻo e faʻamafanafana i totonu o le vai taele, ona tatau ai lea ona faʻaaoga i se mafiafia vaega i luga o ni manoa. A maeʻa togafitiga, tapuni le laulu i se taga palasitika ma afifi ma le solo. Taofi le tuufaatasiga i luga o le lauulu mo le 45-60 minute, ona fufulu lea ile vai ma laupepa.

Kefir ma cognac

Ina ia faʻamalamalamaina le laulu ma faʻaulu matagofie ia te ia, ole kefir-cognac mask o le a fesoasoani. Ave le afa ipu vai gaʻoa o meaʻai gaʻoa, faʻasusu atu se ipu vai e iloa ai. Liligi le lapoʻa i totonu o se pesini loloto ma faʻaopopo i ai le moa kekua ma le sua o le afa laumoli. Ina ia sili atu le fufuluina o le fufuluina ese mai le lauulu - i le laasaga o sauniuniga, e mafai ona e sasaa tasi sipuni laulu o lauulu i totonu.

Fua (Recipes) mo le susulu o lauulu uliuli

Ina ia ausia se fesuiaiga i le lanu masani o pogisa ulaula, fatufatu ma se faʻamamaina aafiaga o le a tatau ona faia ia le itiiti ifo 2-3 taimi i le vaiaso. E sili le faʻamalamalamaina le laulu o lauulu ma le pulou fatugutu faʻavae i luga o le limu, rhubarb po o kinamoni. Lenei o aoga sili ona aoga mo masks e susulu ai lauulu uliuli.

Le kulimi limo

Ina ia faia le chestnut strands teisi mama, e mafai ona e saunia se pulou fatuga faʻavae i luga o le sua o le tipolo. Faʻasusu le sua mai fua tetele tetele e lua ma faʻamama le vai suamalie i le laititi o vai mama (faʻamama).

Faatasi ai ma le tali e aliali ai, susu faʻamalosi uma soʻotaga ma tuu le ufimata mo le faʻaalia mo le 1 itula. A maeʻa le faʻatulagaina taimi ua tuʻuina atu, fufulu le faʻapipiʻi ile laulu ile launiu mimiti ma fufulu lou ulu ile tui o le lauti lanumeamata poʻo se falaoa o le fale talavai chamomile. I le auala, o le ufimata o le a aumaia le sili taunuuga pe a e faʻamago le uila pe a maeʻa le faʻasologa i le susulu malamalama o le la.

Paina ma le meli

O le kinnamoni o le a fesoasoani e aveese lanu pogisa. Cinnamon pauu (tolu atoa sipuni atoa) e tatau ona fefiloi i le afa ipu tioata pe mafiafia conditioner pe balm, ona toe faʻaopopo lea o le meli fou ua tuu i le tele - e tusa ma le lua sipuni tele. O mea e fefiloi i totonu o le homogen mix, lea e tatau ona faʻaaogaina i totonu o se mafiafia vaega i luga o curls. A maeʻa le itula, e tatau ona fufulu le mata faʻapipiʻi i le tele o vai mafanafana.

Matou te faʻamoemoe o le lanu fou o lau lauulu o le a fiafia ia te oe i ona lanu fou. Ia le finauina!

Tulafono mo le faʻaaogaina o faʻamalama foliga

Ina ia aua le afaina le soifua maloloina o lauulu i le fale moli, e tatau ona e malamalama pe faʻafefea ona tupu lenei faʻagaioiga.

Lauulu, e faʻafaigofie ai lona faʻamatalaga, o se faʻagaʻau faʻiga ua tumu i vali. O le tele pigment, o le uliuli lanu o le lauulu. A oʻo ina malosi le faʻamalamalamaina, ona fufuluina lea o le pigment mai le lauulu, ma totoe vaia. Curls avea ma magaugofie, mago, leai se paʻu.

A faʻamalamalamaina se fale, e te filifili poʻo le a se mea e faʻaopopo i lau oloa, ina ia e mafai ona e mautinoa o le ufimata o le a le aofia ai ni mea leaga. O le mea lea, mea e fai ai matapulepulega e le maua ai se malosi pupula malosi, ae tausia soifua maloloina lauulu.

A faʻamalamalamaina lou lauulu oe lava, e taua le manatua o le tele o tulafono ua matauina:

A o le i faʻapipiʻi le ufimata ile ulu, ia mautinoa e fai se suʻega alergi. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi se mataua o le oloa i totonu o le tulilima po o le tapulima ma faʻatali i ni nai minute. Afai e te lagona le vevela ma le le mautonu, o le ufitia filifilia ua le talafeagai mo oe. E sili le filifili i se isi fua.

Taumafai e faʻaaoga tutusa tupe i le umi atoa o le lauulu, ina ia avea o se taunuuga o le faʻataʻitaʻiga e leai ni vaega i luga o le lauulu e faʻamamaina sili atu pe itiiti ifo nai lo le vaega o totoe o le lauulu.

Aua neʻi faʻaaoga sese moliga uila. 1-2 masker i le vaiaso o le a lava lea e faʻaalu lemu i le laulu e aunoa ma le faʻalavelaveina o latou fausaga.

O le mea moni, e aoga le faʻauluina o lauulu ua pipiʻi ma le tausiga talafeagai, lea o le a toe faʻafoʻiina o latou susulu ma faʻaleleia.

Lauulu Tausiga Ina ua mavae Malamalama

A maeʻa le faʻamamaina o le gaioiga, le lauulu o le a manaʻomia faʻaopoopoina taumafa. O togafiti mamago e mafai ona togafitia masani i le suauʻu popo poʻo le aloe vai - latou te faʻapulagaina le lauulu ma faʻamama ai. Aua neʻi galo e filifili se vailaʻau lelei o le vitamini, o le a aofia ai selenium ma kalisiu - o le a latou taofia lauulu leiloa ma faʻamalosia o latou tuputupu ae. Faʻaaoga se fualaʻau e leʻo iai ni sulfate ma alkalis. E sili atu pe a fai o lauulu teuteu uma oe faʻaaogaina e faʻavae i luga o mea masani.

I vaiaso muamua pe a uma ona faʻamamaina, taumafai e aua le faia ni mea vevela. Aveese le solo faamago lauulu ma auli ina ia aloese ai mai le mago o le lauulu ua faaleagaina.

5 sili pupula ufimata

Ole hydrogen peroxide e le naʻo le vaifofo mo le faʻamalamalamaina o fale. Faatasi ai ma le fesoasoani a oloa faigofie, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o lauulu susunuina i le la e aunoa ma le lamatia o le soifua maloloina o curls.

Ae e te leʻi faia se filifiliga i luga o se fua, e tatau ona e faʻaogaina le oloa i se tasi o fasi lauulu ma iloilo le iʻuga. Filifili le paluga o le a avatu ia te oe le faʻamoemoe manaʻomia. Ae ui i lea, ia manatua e te ausia se aʻafiaga manino, o le ae manaʻomia se kosi e aofia ai le itiiti ifo i le 5-10 taualumaga.

Lemena lauulu lauulu

A maeʻa ona faʻaaoga le tipolo, e tatau ona e faʻaalu sina taimi i le susulu o le la. Ona o le leai o le mamafa mea, oe mafai ona alu mo le taumafanafana savali taumatau ma le ufimata i luga o lou lauulu.

2 sipuni tele o le sua kulimi

Se sipuni tele o le vai mafanafana

Faafefiloi vaega ma tufa i le umi atoa o le lauulu, ona alu lea mo se savaliga.

Oe mafai ona fetuʻunaʻi le maualuga o le faʻamalamalamaina o lau lauulu. O le tele o sua o le tipolo i le tuʻufaʻatasiga, o le sili atu ona matauina o le a aoga o le mu o lauulu mu mulimuli ane. A e ui i lea, taumafai e aua le faʻaaoga sese lenei metotia ina ia aua neʻi e loka matutu ona o le faʻaiuga.

A faʻapea e iai le toulu o laulu ma e manaʻo e faʻamalamalamaina lou sui, sui le vai i lenei fua i soʻo se suauu fualaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, ave le olive poo le popo. O le a puipuia lou lauulu mai le mago.

Vingar Brightening Mask

Se sipuni ti o le apu kulimi

Se sipuni tele o le sua o le tipolo

Se sipuni tele o le sua o le aniani

Faafefiloi vaega. Faaaoga le paluga maeʻa ile lauulu ile umi atoa. Aloese mai le mauaina o le oloa i luga o le ulu ma foliga, aua e mafai ona mafua ai le ita. E mafai ona e fufulu ese le ufimata ile itula. Mo le fufuluina, e sili atu le faʻaaogaina decoctions o laulaau, pei o nettle, rhubarb, po o chamomile.

Cinnamon-faavae lauulu moli ufimata

O lenei mata e tatau ona faʻaogaina ma le faʻaeteete i tagata o loʻo faia ni lauulu uliuli, aua a faʻamamulu lauulu e maua ai ni apamemea.

2 sipuni tele o le vai meli

2 sipuni mamago mamago laupepa

2 sipuni fulufulu conditioner

Tuufaatasia le meli ma le lauulu lauulu. Ae faasolosolo malie folasia kinnamona, e aunoa ma le taofia le faalavelaveina - o lea e te maua ai se fofo homogeneous. Faaaoga le faʻamalosi tino i le umi atoa o le lauulu ma alu mo 2 itula. Fufulu ile malulu malu.

Cognac mo moli lauulu

O se pulou aoga e mafai ona faʻaogaina pe a maeʻa le leiloa o lauulu valivali e fufulu vali. E naʻo nai minute le umi e kuka ai.

2 sipuni brendi

3 sipuni o kefir

Faafefiloi vaega, apalai le umi atoa o le lauulu mai aa i pito, tuu i luga o se palasitika pulou ma mafanafana lou ulu i se solo taele. A uma ona le 2 itula, e mafai ona fufulu ese le mata. Afai e te umi se umi, o le aʻafiaga o le a sili atu.

Malamalama mama i taimi uma le mamafa mo lauulu. Faʻasusu i latou ma le suamalie o le suauʻu i le va o mataseta ma taumafai e aua le faia faʻaga masani. 1 mask i le vaiaso o le a lava.

Ua e faʻamalamalamaina lau lauulu i le fale? Faasoa atu ou manatu i tala.

Ufimata ma burdock suauu

O le uigaʻese o lenei tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina i le paluga ma isi mea aoga, ae o lona aoga na faʻataʻitaʻia e taimi ma i foliga tuʻufaʻatasia.

Ua lava lea e tuʻu mai ai le faʻafanafana mafanafana i luga o vilivili, ma tapuni le ulu i se ata faʻapea ma tapoleni.

O se matapulepule mo paʻu paʻu mai le mago, i burdock suauu, e lelei aua e mafai ona tausia i luga o curls mo le faatapulaaina taimi, ao le umi e te tausia, sili atu le lelei o le taunuuga mai lona faʻaaogaina.

Aloe ufimata

Faapipiiina masini e toe faʻafoʻi ai le paʻu ua paʻu i le suauʻu ma le aloe. E leai se afaina o le suauu o le ae faʻaaogaina e fai ai le paluga, o le mea taua lava iinei o aloe.

• suauu - tasi le kulimi. l

• agave sua - 1 kulimi. l

• mafanafana meli - 1 kulimi. l

E tuʻufaʻatasia uma vaega, ma faʻapipiʻi i manoa. Faʻaaoga se selu, ua tufatufaina atu le vaega ile lauulu uma. E mafai ona e fufuluina 60 minute pe a uma le talosaga.

A talafeagai polofesa ufimata mo pipiuli lauulu, faʻalauiloa le tasi pe lua mataua o le suauʻu teuteu i totonu. Ia toe fausiaina le fausaga lauulu, o suauu nei:

• lauti ti (taua),

Suauʻu masima e faʻaalia vave - pe a maeʻa le faʻaaogaina muamua, o curls avea ma susu ma ola, o se soifua maloloina masani foliga mai.

Ae ina ia tuʻufaʻatasia o le aʻafiaga o ia faʻaputuga, e tatau ona fufulu le curls ma decoctions o laulaau, pei o le: marin aʻa, chamomile, nettle, tansy.

Lelei faʻamaninoina oloa o lactic acid

Mai yogurt poo kefir, sili ona lelei ufiufi faʻapipiʻi masima mo lauulu manifinifi.

Kefir e tatau ona ave i le 1⁄4 po o le afa ipu, e fuafua uma i le umi o curls. Faaopopo le mea faafefete i le oloa - 2 pine.

Vevela le tuʻufaʻatasiga i le vai ma apalai i manoa, ma tufatufa ma se selu. Uu mo le lua itula, ona fufulu lea i le faʻamalama.

Yogurt

O meaʻai suamalie e faʻavae i luga o le yogurt toe faʻafou le ulu, fafaga le umu mauaa, maua le lauulu se lagona susulu. Ina ia faia le tuufaatasiga, ave 1 fuamoa, yoghurt, aunoa ma le faʻaopopo o le suka ma fua. Faaaoga le paluga i fasi uma, tufatufa ma se selu. Ona sosoʻo lea ma le 5-10 minute. fofo le paʻu ile taimi lava e aliaʻe ai se lagona ole mafanafana, ua taofi le manava, taofi mo le 20 minute, ua uma ona mafanafana le ulu. Fufulu le faʻavasegaga i le masani auala ma fufulu ma se pipi o laʻau.

Aoga taua! Le pulupulu sili ona lelei mo lauulu lauulu i luga o le kefir, ei ai le faʻamamaina o lona aoga, o lea e le mafai ona faʻaogaina le faʻamoe pe a fufulu.

Aafiaga lelei

1. Faʻi ufiufi mo lauulu paepae; iloiloga o loo faailoa mai ai lona lelei atoatoa. Ia saunia, palu le 1 faʻi i totonu o le ipu vai, faʻaopopo st. l arbitrary suauu fualaʻau, o se sipuni o le meli, yolk. Faaaoga le tuufaatasiga, ufiufi lou ulu i le polyethylene, ie, uu mo le 30 minute, ona fufuluina lea o lou ulu ile masani masani, apalai le pulupulu.

2. Masini mo le toe faaleleia ma avoka. I le pulpa o le fualaau aina, faʻaopopo le fuamoa - fefiloi. Ua faʻaopopo le suauʻu i le paluga, pe a mamago ona manoa, poʻo le sua o le kulimi 1 sipuni, ma lauulu gaʻoa, tuʻu mo le 60 minute i se faʻamavaega fufulu, fufulu.

O fua o mea e mafai ona fai, e toe fausia ai le lauulu, toe fau ma toe faʻafoʻi le susulu mai le natura e oʻo i paʻu.

Afai e te manaʻo e ausia se aʻafiaga tumau mai se matapulepulega i luga ole fale, faaaoga e le aunoa. Naʻo le faʻaaogaina tatau o fale tuʻufaʻatasiga i le tuʻufaʻatasia ma tau teuteu faʻaleleia e mafai ona toe faʻafoʻi ane lava e oʻo lava i paʻu ua leva ona afaina ai le ola.