Lauiloa

47 mea e tatau ona faia e tagata uma

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Le faʻafitauli o le leiloa o lauulu o se mea le manaia. E iai taimi e tupu ai lenei gaioiga ona ole aafiaga ole siosiomaga, faʻamaʻi ogaoga. Ae o le tele o taimi, o le lauulu amata ona paʻu i fafo ona o le le lelei o le hormonal faiga, o le leaga o hormones mafua ai lauulu ulu. Malamalama lelei poʻo fea hormones e gafa ma le tuputupu ae, ma - mo le leiloa, o lenei tusitusiga o le a fesoasoani.

O a hormones e gafa ma lauulu ulu

Muamua, e taua le malamalama i le mataupu lava ia. O lea la, o le hormone e taʻua o mea malosi e gaosia e le endocrine glands, e nafa ma le galuega o le tino. Latou te mafai ona faʻaosofia pe taofia ai le tuputupu ae o le okeni o le tino, o le faʻatinoina o le tino puipuia, afaina ai metabolism, ma mafua ai le fiaaai.

Taua! I le tino o le tagata, o loʻo iai ituaiga o hormones mo le tupu aʻe o lauulu pei o estrogens ma androgens.

Estrogen e maua mai i faʻaopoopoga o ovaries ma e manatu o se fafine hormone. E mafai foi ona gaosia e le adrenal glands. Faʻafetai ia te ia, ua ese le tino o le fafine mai le aliʻi. E afaina le faʻatusa, tulaga o le mafaufau-lagona, faʻapea foʻi ma le tulaga maloloina o le lauulu ma le paʻu.

A tele fafine o faʻatumu, latou te talanoa e uiga i le tele o estrogen. O lona le lava avea o le mafuaʻaga mo le tuputupu aʻe o lauulu i luga o foliga, lima, vae, e taitai atu ai i le tuai o matua o le paʻu, le fausiaina o maanuminumi.

Androgens ua avea o ni tamaloloa feusuaiga hormone i le tino o se fafine. O le masani ai, latou te fesoasoani i le atinaʻeina o fatu i ovaries, maso ma ponaivi. O Androgens e nafa foi ma le tikeri o feusuaiga, le tufatufaina o lauulu i luga o le tino, ma le galueaina o lauulu.

I le le lava o androgens, latou te mafaia e sili atu le leaga o le tuʻusaʻo, lelei ma le faʻaititia o feusuaiga.

O le tele o hormone male e mafua ai le suia o ovaries, o se taunuuga o le fuamoa le mafai pupuga. E le gata i lea, e tupu le pala i fafine i luga o le ulu, ma isi vaega o le tino, a o le isi itu, o le laulu uluola e faʻateleina. E faʻatino malosi le gaogao o sebaceous, gaʻoa faʻateleina gaʻo ma, o se faʻaiuga, aliali ma fuafua fuafua. E mafai ona sui le leo o le leo, o le tele o le susu susu, o le tele o le puimanava.

Testosterone o le sili sui sui o androgens i fafine. E gaosia i fafine e ovaries ma adrenal glands. O lona paʻu e oʻo atu ai i le faʻaititia o le manaʻo i feusuaiga, avea ai ma mafuaʻaga o le oona, vaivai, ma le faʻaititia o le paʻu o paʻu. O le soʻona faʻaopopo, a e faʻapea ua lamatia ai le siʻitia o le laulu, aemaise lava i vaega o le tino e le manaʻo i ai, foliga o le maʻi, ma le soʻonaʻonoina o le leo.

E faʻapea foi, o le hormone e nafa ma lauulu ulu ona faʻailoaina e le thyroid gland. E galue i le okesene saturation, protein synthesis.

Somatropin faʻalauiloaina le toe faʻafouina o le tino atoa, le toe faʻafouina o le fausaga o le folika lauulu, le lanu o ufiufi. Faafetai i somatropin, o le atinaʻeina o manoa ua faateleina. O lona afaina aʻafia e aʻafia i le isi faʻafitauli i le faʻatusa o le pauna.

Matou te fautua faitau: o le a le afaina o lauulu tuputupu a fua.

E nafa ma le paʻu

I le faʻaopopo atu i le hormone e gafa ma lauulu, o loʻo iai i latou e fesoasoani i le faia o lauulu. O le mea sili o le dihydrotestosterone, o se faʻavae o le male testosterone. Talu ai o loʻo i ai nei i aliʻi, faʻatatauina, o le itupa o aliʻi e sili atu ona aʻafia i le faʻafitauli o lauulu leiloa. Faʻateleina o le i le amiotonu feusuaiga taʻitaʻi:

  • leiloa o lauulu
  • fuafua,
  • faateleina le afu
  • gaʻo o lauulu,
  • maua le mamafa
  • puʻeina,
  • matagāina menstrual,
  • androgenetic alopecia faamaʻi.

Matau, o le fafine tuputupu ae hormone na mafua ai le faateleina o lauulu, e taua o estrogen, mautinoa le tulaga masani o curls, paʻu. Ole tele ole estrogen i tamaloloa e faʻaalu ile paʻu ole paʻu ole tino. Mens, i le isi itu, o le mafuaʻaga o le leiloa o manoa.

Faapitoa foi prolactin, saofaga i le leiloa o manoa. E gaosia e le anitu o pituitary gland. Prolactin e afaina ai le folika o le lauulu. Ole tele ole prolactin e mafua ai le telogen baldness.

O le a le hormonal ناکام

Faateleina lauulu tuputupu ae pe leiloa masani ona tupu ona o le le lelei o le hormonal faiga. O lea mea le aoga ua taʻua o se faaletonu o le hormonal mafua mai i se auala o le endocrine system.

O mafuaʻaga e mafai ona vaevaeina i 2 vaega:

  1. Faʻatupuina e se soli tulafono i le galuega faʻatonutonu tutotonu. O le mea na tupu ai le faʻaletonu o le mafaufau ona o le solia o totoga faʻatonutonu totoga e mafai ona afaina manuʻaga faiʻai, tumors, encephalitis.
  2. Ole endocrine glands e aʻafia ai le lautele lautele. Talu ai o le tele o faʻaletonu o loʻo gaosia i totonu o le ate ma fatugaʻo, o le matua faʻaleagaina lava o nei totoga e mafai ona mafua ai le le paleni.

Ole toʻilalo e faʻaalia ia lava ile auala eseese e faʻatatau ile itupa, tausaga ma le tulaga ole soifua manuia o se tagata. O auga o le hormonal disorder e taua o le faʻaletonu o neula o le tino, le faʻaleagaina le faʻagaioia o totoga o le tino o le tino. I se faʻaopopoga, o le faʻaititia o le libido, o le solia o le faʻavae i tamaloloa, o le le mafai ona tupu.

I le tulaga o faʻaletonu o le totonugalemu o le tino ona o le le aoga o le hormonal, o faʻailoga nei e aliali mai:

  • faʻatiga
  • vaivai,
  • fia moe
  • loimata
  • atuatuvale tulaga.

Manatua, faʻaalia foi o se faʻaletonu o le hormonal faiga, o se siʻitia o le mamafa mamafa o le tino.

Hormonal fualaau faasaina

O le inuina o vailaʻau faʻafomaʻi e sili ona aʻafia i le toe faʻaleleia o le paleni o le hormonal. E tatau ona faʻatonuina naʻo se tagata tomai faʻapitoa-endocrinologist, gynecologist, trichologist ina ua maeʻa suʻesuʻega o le gasegase. Fualaau e tatau ona avea na o le androgenetic alopecia tupu.

O le tomai faʻapitoa latou te faʻatonuina vailaʻau o le hormonal poʻo le faʻamamaina o vailaʻau faʻapitoa i le ulu. Ua fautuaina foi togafitiga o le laser, okesene togafitiga. Ae ui i lea, o ia vailaʻau ei ai le tele o contraindications, i totonu e:

  • gasegase o le fatu
  • tafetotoi
  • vevesi alatoto
  • fatugaʻo
  • maʻi suka
  • maʻitaga, faʻasusu ma pepe,
  • fulafula o itupa, fatafata.

E taua le maitauina o vailaʻau o loʻo tupu ai le hormone e faʻatupuina le faʻateleina o le thrombosis i teineiti ulaula.

Le a le mea e mafai ona suia

Afai e i ai ni contraindications i le faʻaaogaina o le hormone-aofia ai sui, e mafai ona suia i isi auala:

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi vailaʻau fofo maua ai se aʻafiaga tutusa ma le galuega o feusuaʻiga faʻalilolilo.
  2. Ina ia faʻaopoopoina le maualuga o le progesterone, o loʻo faʻaaogaina fualaʻau o fualaʻau e maua i soya oloa, legume, nati, hop, alfalfa, clover.
  3. Ina ia toe faʻaleleia le taula o le thyroid gland, e fautuaina e faʻaogaina le sami, palapala, aso, currants, bayam, persimmons.
  4. Ina ia masani ai le gaosiga o estradiol, teine ​​teine ​​fautuaina e faʻateleina le aofaʻi o porotini meaai ma kolosi ese meaai o loʻo iai fiber, pastries.
  5. Ina ia faʻamama le le lava o le progesterone, e masani lava ona fautuaina e 'ai fualaʻau citrus, blackcurrant fualaau aina, rose gutu.
  6. I se tulaga lautele, mo le toe faʻaleleia o le paleni o hormone, ua fautuaina e le aofia ai ni oloa o loʻo i ai le kofe ma le ava malosi.
  7. I totonu o fofo togafitiga mo le tupu o lauulu, aoga taunuuga o le ulu pulu ma mesotherapy ua matauina.
  8. Fofo vailaau fesoasoani foi e toe faaleleia lauulu. Decoctions mai le pine vaomatua, lime blossom, hop fugalaau, faʻapea foi ma le fufuluina ma se pala o nettle e iai se aoga aoga.

I le faaiuga, tatou mafai ona fai atu o se soifua maloloina olaga, tausiga lelei, tatau meaai o le ki i le soifua maloloina lauulu.

Vitio aoga

Aisea leiloa lauulu fafine.

O afea e manaʻomia ai suega o hormone?

  • Faasaʻoina
  • Talotalo
  • Faalauteleina
  • Valivali
  • Mama
  • Mea uma mo lauulu tuputupu ae
  • Faatusatusa le mea e sili
  • Botox mo lauulu
  • Puipuiga
  • Laminasi

Na matou faaali atu ile Yandex.Zen, lesitala!

6 taua manatu e tatau ona e iloa mo tagata fou 'ava

E i ai le taofi o se tasi o faʻailoga o se tagata aulelei e foliga mai o foliga lamolemole. Ae o le tasi e mafai ona finau saogalemu i lenei faamatalaga, aua o le manaia o le 'ava e le maua ai le faʻatamala, ae e ese mai ai - o le avea ma teuteuga moni o ia e ona, faʻailoa ia te ia le itupa faʻatupu.

A fulufulu matagofie e le maua ai le faʻalavelave, ae o lona matua - o lea ua avea ma mea teuteu moni a ona e ona

  • Faʻafefea ona vave tupu se lauulu manaia i le fale, tusa lava pe le ola
  • Faʻafefea ona filifili le saʻo o lau 'ava
  • Faʻamatala tuaoi
  • Mafai faigata ma o latou fofo
  • Fofō
  • Beard ma mustache tausiga oloa: seti, suauʻu, massage ma sili atu

Faʻafefea ona vave tupu se lauulu manaia i le fale, tusa lava pe le ola

O le galueaina o le 'ava e tatau ona amata i le seleina o le togafiti ma se laʻulu leaga, lea e faia e teteʻe atu ai i lauulu ulu ma maua ai le sili ona loloto ma maʻimau ai le laulu. Ole mea lea e manaʻomia ina ia tupu atili le tupu o lauulu.

O le mea taua o le tupu o se 'ava

Aua foi e te tuulafoaia le tausiga o le paʻu i le tino: susu, faʻafaileleina, exfoliating. O nei mea uma o le a fesoasoani e faʻagaioia le galuega o folikel, faʻaititia le vevela ma puipuia le lauulu tuputupu ae.

Beard manaomia tausiga tumau

I le ala, o le vevela o se masani masani faalavelave o vaiaso muamua o le tuputupu ae o se 'ava. E mafua mai i le faʻamaʻi iʻuga o le maʻai pito o le bristles. O nisi latou te le o fautuaina mai le amataina o lenei faʻasologa i le vaitau vevela, talu ai o le faʻateleina o le afu ona mafai ona matua faʻateleina ai le tulaga. Le vaitaimi lea e tatau ona galo uma togafiti ma le tipiina ma le tipiina o lauulu foliga e faalagolago i le malosi o foliga o le bristles.

Mo nisi o le a avea 2 vaiaso, ma mo isi - 1–1.5 masina.

A maeʻa le vaitaimi manaʻomia, ona mafai lava lea e se tasi ona faʻataʻitaʻia se ata faʻailoa o le 'ava i le lumanaʻi: o le faʻatulagaina o lauulu ma faʻapena ona tutusa le teuteuina o pulu malamalama. A maeʻa le vaitaimi manaʻomia, ona mafai lava lea e se tasi ona faʻataʻitaʻia se ata faʻailoa o le 'ava i le lumanaʻi: o le faʻatulagaina o lauulu ma faʻapena ona tutusa le teuteuina o pulu malamalama.

E foliga matagofie le 'ava pe a tupu tutusa

Faʻafefea ona filifili le saʻo o lau 'ava

O le saʻo lelei filifilia o le 'ava e mafai ona tuʻuina atu i se tamaloa le mautu, saua, pe naʻo le tu ese mai le motu o tagata. Ae o le isi aoga taua o le mafai lea e nana pe faʻasaʻo ni isi le atoatoa ma faʻamamafaina le mamalu o foliga.

O le 'ava e fesoasoani lea e nana pe faʻasaʻo nisi le atoatoa ma faʻamamafaina le taua o foliga vaaia

Tagata aulelei ma le 'ava e filifili lona foliga e tusa ma foliga foliga, tuputupu ae ma le tino.

O le 'ava e tatau ona filifilia e tusa ai ma foliga foliga, maualuga ma tino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o aliʻi uumi ma le lapopoʻa foliga ma fulufulu foliga uumi, e pupula foʻi ma foliga masani.

I le taimi lava lea e tasi, o alii manifinifi laʻitiiti e ono lamatia le faia o o latou ulu i se vaega tele, ina ia tatau ona latou taulaʻi atu i filifiliga sili atu le saʻo. O le mea taua e tatau ona e mafaufau iai pe a filifilia se fulufulu foliga o le oval o foliga.

O foliga o le 'ava e iloa ai le oval o le mata

  1. faataamilo foliga faataamilo ma se trapezoidal po o le sikuea 'ava,
  2. i luga o se ova umi, se moemi matagofie ma isi faʻaletonu leo, e aofia ai tuaoi pito i lalo o le 'ava, foliga lelei
  3. o se sikuea foliga e faʻa soʻo mai i se tafatolu poʻo le 'oti' ava,
  4. se tafatolu tafatafa faapaleniina se lapisi poʻo le sikuea 'ava i le tuʻufaʻatasia ma tafatafa.

Faʻamatala tuaoi

Ina ia faia se matagofie o 'ava, e moomia le faʻaogaina saʻo o lona pito i luga ma lalo. O le mea pito i lalo e tatau ona amata i le vaega o le tulimanu faia i le va o le ua ma le ulu, ma e tatau ona tutusa i le fola.

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Ole laina pito i lalo e tatau ona amata ile tulimanu

O le pito i luga e mafai ona faʻataʻuina ia leai se paʻia, i ai lona maualuga maualuga. Ae i le itu pe a ufitia e le ufiufi o alafau, e tatau ona tafi i lalo 2-3 cm.

Mafai faigata ma o latou fofo

O nisi taimi e le lava le naʻo le manaʻo e tupu se lauulu manaia. O tamaloloa i lenei mataupu e feagai ma faʻafitauli taua, o se tasi o ia o le telegese lemu foliga o lauulu foliga. E mafai ona faʻatonutonuina mai totonu.

Testosterone hormone e nafa ma lauulu o foliga

O lona tulaga e mafai ona faʻaleleia mo le malamalama o fautuaga nei:

  • gaioiga faamalositino
  • faʻateleina le taumafa o vitamini D,
  • faaitiitia mafatiaga
  • meaai sauniuniga ma mea faaopoopo e faavae ia latou, ua fuafuaina mo alii (aemaise lava, o le ashwagandha laau).

Faufautua! O le sinapi moli e mafai ona faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le tuputupu aʻe o le 'ava. E fesoasoani i le faʻataʻamilomilo o le toto i matauila, ina ia faʻamalosia lo latou tuputupu aʻe. O le aʻafiaga o le sinapi e faʻafefe ai le faʻaopopo o suauʻu - o le sili atu le maaleale o le paʻu, o le maualuga o lona faʻatusa.

E tele naua a mea e fai e le vitamini B, Biotin, A, E, C ma le lava o le taumafa e faʻatino ai le tupu tele o lauulu.

E tele naua a mea e fai e le vitamini B, Biotin, A, E, C ma le lava o le taumafa e faʻatino ai le tupu tele o lauulu.

Afai o le 'ava e ola faʻaletonu pe o lona maualuga e le lava, ona fofo lea o le faʻafitauli i le filifilia o se foliga talafeagai ma se umi le umi.

Mo le faʻaleleia o le toto i le paʻu o foliga ma faʻaosofia ai le galuega o folasaga i lauulu, ua fautuaina e le au atamamai e faia le faʻamalositino o alafau ma auvae. E mafai ona e faia lenei mea i se maso pulumu pe naʻo ou tamatamailima faʻaaogaina le suauʻu burdock.

Beard ma mustache tausiga oloa: seti, suauʻu, massage ma sili atu

O le 'ava lelei e manaia i taimi uma, ae e manaʻomia le taimi ma sina taumafaiga

Ina ia faʻatumauina le lelei o lau 'ava, o mea nei e tatau ona mulimulitaʻi i ai.

  1. Vaitaimi i taimi uma foliga i se trimmer.
  2. Fufulu ma faʻamalama poʻo le fasimoli faʻapitoa taimi i le vaiaso.
  3. Fufulu lau 'ava i taimi uma.
  4. Faʻaaoga masker, conditioners ma suauʻu.
  5. Taofia pe a manaʻomia.

Ia togafitia i se pulu faʻapitoa e puipuia ai mai manogi ma tausia se foliga manaia

Tomai ola

Ole afi o le vevela ma le malamalama, ose tasi o manaʻoga masani a le tagata mo le ola. I se taimi, o lenei malamalama e mafai ona faʻaola ai oe.

2. Galue ma le komepiuta.

Faavae komepiuta malamalama e taua tele i nei aso. Faamolemole fesoasoani i lou tuaoi pe a tatau ai.

3. Ia mafai ona faʻaaoga Google.

O lenei sailiga sailiga iloa mea uma. Afai o i ai sau faʻafitauli e sailia se mea faʻaaoga Google, o lona uiga o le faʻafitauli e le oi totonu, ae ia oe.

4. Ia mafai ona fai faʻafuaseʻi manava ma gaioiga a Heimlich.

Atonu e iai se aso o le a manaʻomia ai e lau tama, ava, tane poo lau uo fesoasoani faʻafuaseʻi, ma e te leiloa ai ni sekone taua.

O le Heimlich manuʻa o se auala e aveʻese ai tino mai fafo mai le pito i luga ole manava, ma e aoga tele pe a poloka atoa.

5. Ia mafai ona avetaavale se taʻavale ma se taʻavale pusa masani.

O le taimi o le a oʻo mai ai le leai o lea tomai o le a taʻalo ai oe ia te oe.

6.Iloa faavae o le kuka.

A faʻapea e le mafai ona e kuka le fasipovi poʻo le fuamoa fuamoa i ou lava lima, seʻi e aʻoaʻo e fai, vave pe tuai, ole leai o lenei tomai ole a lagona.

7. Ia mafai ona tautala i se auala e tosina ai le mafaufau o tagata.

8. Aua neʻi e faia le taua muamua pe a fai e te le o mautinoa mo lau manumalo, ae le naʻo le tino.

9. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona aumai tala leaga.

E tatau ona faia e se isi. Ae paga lea, i se aso, tusa lava pe naʻo le tasi i le olaga atoa, o le a e avea oe ma lenei tagata.

10. Iloa faʻafefea ona suia paʻu i luga o le taʻavale.

11. Iloa le auala e tumau ai ma le mamalu i se faatalanoaga.

O le popole ma le afu i vaega e tolu e mautinoa o le a le maua ai se galuega lelei.

Tomai malosi

12. Iloa faʻafefea ona faʻatautaia lou taimi.

A leai, ua e faʻaleaogaina. O nisi taimi e lelei, ae le o faʻaauau.

13. Aʻoaʻo faʻavave faitau.

O nisi taimi e te manaʻomia vave le malamalama i le autu o le mea, ma oe manaʻomia i le lima minute talu ai.

14. Manatua igoa o tagata.

E matua le mafai lava ona e manaʻo i ai, pe a uma ona e faʻailoaina oe lava, pe a mavae sina taimi ona latou liliu mai lea ia te oe: "Ei oe!"

15. Suia le mea e nofo ai.

E ui lava e fai sina faigata tele nai lo le mea e mafai ona e mafaufauina, e aoga tele mo le mafaufau maloloina.

16. Moli malaga.

Ave mea uma e te manaʻomia. E taugofie uma ma faigofie.

17. Amio i le laʻasaga o tulafono laititi, aua i le falepuipui e le o se mea malie.

18. Aʻoaʻo e tuʻuina atu faʻamatalaga saʻo.

E leai se tasi e fiafia e fai ni lio.

19. Mafai ai ona faia fesoasoani muamua.

E te le tau avea ma fomaʻi poʻo se tagata poto foi e toe malolo ai se manuʻa.

71 pasene o le laufanua o le Lalolagi ua ufitia i le vai, o lea o le mafai ona aau e le o se leaga manatu.

21. Aʻo le paka i tulaga tutusa.

E ui i le mea moni o le tulaga tutusa paka o se tomai faʻapitoa mo le mauaina o se laisene avetaʻavale, tele avetaʻavale leai se manatu pe faʻafefea ona fai.

22. Iloa lau tapulaʻa ava.

A leai, o le a muta ai lou olaga pei o lenei tagata.

Tomai malosi

23. Filifili meaai lelei.

O fualaʻau aina ma fualaau faisua leaga e mafai ona faʻasaʻo ai oe i se tau maualalo, ma iʻu ai ina taʻalo sauaga le soifua maloloina.

24. Iloa faʻafefea ona tago i le samala, o le toʻi ma le hacksaw.

O kamuta e le na o tagata e manaʻomia mea nei. E tatau ona maua e tagata uma le malamalamaʻaga e faʻavae i mea tau lima.

25. Tausi lau paketi.

O le nofo aitalafu e le o se mea malie. Le puleaina o au tupe faaalu.

26. Tautala i le itiiti ifo i le lua gagana masani.

E tusa ma le 300 miliona tagata i le lalolagi e tautala Lusia (itiiti ifo i le 5 pasene), ma 25 pasene e tautala Igilisi. E manaia pe a mafai ona maua se gagana masani ma tagata Igilisi ma le isi 70 pasene.

27. Tuʻi i luga ma faaseʻe saʻo.

O le sese auala mo le faʻatinoina o nei faʻatinoga masani, e le gata e aumai ai ia te oe se mea aoga, ae o le a avea ai foʻi le tiga o lou tino, ma e e maumau le taimi.

28. Iloa faʻafetai.

Tasi lenei o meaalofa sili e mafai ona e avatua i se tagata. Ma e leai se totogi.

29. Iloa faʻafefea ona feutagai.

30. Faalogo ma le totoʻa i isi.

O le tele o oe faʻalogologo ma o le itiiti na e tautala ai, o le tele o lou aʻoaʻo ma o le a le itiiti oe misia.

Filifiliga Mata Uila

O lea la, na e filifili e teuteu lou auvae i vao lauolaola. Muamua e tatau ona e iloa foliga o foliga. Manatua e lapotopoto, faatafafa, oval pe faatafafa. I luga o la matou '' upega tafaʻilagi o le ae mauaina ni foliga lelei o le 'ava ma le moge mo ituaiga o tagata. O le mea saʻo e taua tele, aua e toetoe lava o tagata uma latou te manaʻomia se faʻasaʻoga itiiti. Ma faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu, e mafai ona e nana faafitauli, ma faamamafaina le lelei o foliga vaaia. E te aʻoaʻoina foʻi le auala e faʻatupulaia lelei ai ma lelei. E le gata i lea, o le a e aʻoaʻoina foʻi le auala e tausi ai ia te ia ina ia foliga manaia pea ma manaia.

Lauulu ma Mustache

Filifilia o se 'ava o se sitaili muamua. Ia e tatau ona faʻafou pea e le aunoa ina ia foliga manaia ma lelei teuteuina. O le portal o le a faʻaalia oe i ituaiga eseese o lauulu. O a matou fautuaga o le a faʻatagaina e le gata e alu i le faleʻoloa tipi ulu faʻaauvaʻa, ae ia fai oe lava le lauulu tipi. Oe o le a e iloa le sili sili ona lelei lauulu oloa tausiga. O se tasi o vaega o le upega tafailagi o le a talanoa e uiga i mea talafeagai meafaigaluega mo le fausiaina o se ata i le fale. O le a e iloaina le latou 'ie, trimmer ma seleulu e sili ona faʻaaogaina.

Tausiga o ava ma mimigi

O isi tamaloloa e faigofie ona tupu le 'ava, ma o se tasi mo le tele o masina e le mafai ona maua mai ni toniga tutusa. O se mea taua o le tausiga saʻo. Ole auvae o loʻo iai luga e le gata e manaʻomia ai e le gata ile laulu e tasi, ae e fufulu ma selu foʻi. Matou te taʻu atu ia te oe poʻo fea mea e sili ona faʻaaogaina e te faʻaaogaina ina ia lelei teuga i lou tino, ma vave tupu lou laʻau. O le 'upega tafaʻilagi o le a aoga mo i latou o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le tuputupu aʻe o le' ava - o le ae aʻoaʻoina mea lilo o meaʻai lelei, faʻapea foi ma tulaga lelei ma leaga o le faʻaaogaina o meafaigaluega faapitoa.

O lenei e mafai e ni taga talatala ona faia e aunoa ma le tagata tia tia ma stylists i le fatuina o se ata foliga lelei. Faʻauʻupegaina ma le malamalama i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o le a mafai ona e tutoʻatasi tutoʻatasi se lalelei matagofie' ava i le matauʻa o tagata uma. Ma lauulu lauulu ma o mea lilo o lo latou faʻatinoina o le a masani ai i taimi masani.

1. Suʻesuʻega maketi

Ae e te leʻi faʻatau ma sili atu faʻapea foi ona fai le tilivaina o le taʻavale, e aoga laititi le avea ma suʻesuʻega o maketi. Ae e te leʻi faʻaaogaina auaunaga a soʻo se kamupani, e tatau ona e suesueina muamua iloiloga e uiga i ai ma ia siaki foʻi le i ai o se laisene mo le talafeagai ituaiga o gaioiga. I le mea mulimuli, e tatau ona e siaki uma auiliiliga ma inisiua.

3. Fuafua le taimi

O se taʻavale e le o se tusi poʻo se koneteina ma se faʻavaʻa; o lenei mea e tele ma faigata ona feaveaʻi. Ole mea lea na ala ai ona manaʻomia le sailia ma fuafua uma taimi momoli mai lava ile amataga, e matua tatau lava lenei mea ina ia mafai ona e laveaʻiina oe mai mea le aoga ma le tiga o le ulu.

4. Nofoaga paka

Ae le i tuʻuina le taʻavale, e tatau ona vaʻai muamua le tausiga ile mea e te pakaina ai le taʻavale fou. O le mea e manino, ae ua tonu lava e uiga i lenei feʻaveaʻi e toʻatele tagata faatau taʻavale galo, o le iʻuga o latou mafua ai le tele o faʻataʻitaʻiga faigata ma le tiga. Oe le tatau foi ona galo e uiga i le aso tonu o uta a le faʻatau.

5. Tamaoaiga poʻo pisinisi

Tele kamupani tuʻuina atu i tagata faʻatau se filifiliga pe faʻapefea ona kiliva le masini. Felauaiga mafai ona faia uma tapunia ma tatalaina. O le filifiliga e faʻamoemoe i le mafiafia o le atotupe ma luga o le neura o le tagata faʻatau. E mafai ona faʻauluina le taʻavale e aunoa ma se puipuiga, ae ona e tatau ona e sauniuni mo ituaiga uma o faʻafitauli.

A maeʻa ona faʻatau le masini, e taua tele le asiasia o ia mo soʻo se faaletonu. Musuia i le faʻatauina, le laki laki o se fou taavale e tatau ona muamua alu i le fale tekonolosi ma naʻo le alu i luga o le fou uʻamea solofanua i le ala.

E te fiafia i le tusitusiga? Ona lagolago mai ia i matou nusipepa:

5 fautuaga mo tagata amata 'ava

Le tele o aliʻi, faʻatoa tasi i lo latou olaga, na mananaʻo e toto se 'ava i la latou lava auala. O se tasi ua musuia i lenei gaioiga o tupua 'ava, tasi auai i le lalolagi "No Shave Novema" taua, ma nisi e manatu i le togavao o se ituaiga o karisma o le a fiafia i ai tamaitai lalelei. O mea uma e amata faʻatatau i se mea laʻititi: ole tagata fou e masani ona feusuaʻi na te taofi le tafi, ma faʻasolosolo ona foliga vaaia. Ae le o tagata uma iloa o le 'ava e manaʻomia faʻaeteete tausiga. O nisi taimi, nai lo le mafiafia o vaomatua, o se tagata na te mauaina le vavaeina o le paʻu, lauulu e au i fafo i itu eseese, ma le ata o le ata e le o manino mai.

Ina ia aloese mai ia le feʻaveaʻi, e tatau ona e faʻaogaina fautuaga o loʻo i lalo.

Faʻaogaina faapitoa oloa 'ava

E le o tagata uma e iloa o loʻo i ai faʻapitoa pasms ma suauʻu mo le tausiga o lauulu foliga. I le muamua faʻaaogaina o ia mea faigaluega, soʻo se tagata e mafai ona lagona e pei o se tagata moni 'ava. O le manogi manogi o le suauʻu o le a maua ai le talitonuina ma o le a lagona e soʻo se tagata a moni aliʻi! I se faʻaopopoga, o ia mea e puipuia ai lauulu mai le maaleale, faʻapipiʻi o le paʻu ma faʻateleina le mafiafia o le 'ava.

O fulufulu mata, pei o le ulu ulu, e manaʻomia ona selu. O nei aso, ua i ai ni selu faʻapitoa na faia i mea eseese (ponaivi, uʻamea) ma i ai faʻapitoa ituaiga fesuiaʻiga (pulumu lauulu, selu laupapa, selu teuteu). O nei oloa e le gata e mafai ona tuʻu i ou lauulu i le faʻatulagaina, ae ia avea foʻi oe ma tagata totino o teuteu foliga.

O le mama o le ki i le soifua maloloina! A le fufuluina lau 'ava i le 2-3 taimi i le vaiaso, ona e le gata ai lea o se manogi sili ona leaga, ae ua mafua ai foi le tele o faʻafitauli ma le paʻu o foliga. E i ai eseese teuteu mo le 'ava: shampoos, conditioners, fasimoli.

I fale o loʻulu (lauulu faʻapipiʻi mo tamaloloa), aliʻi faia se foliga 'ava, tusa lava pe o le musika ma le ituaiga o laulu. E taua le manatuaina o tagata o ia lauulu lulu e mauaina se teuteuga manaia 'ava. Faaaogaina o se trimmer e afaina ai foliga o foliga o lauulu foliga.

Uiga ava

Matagofie manaomia taulaga ma tele taimi. E tatau ona e faʻaaoga ni togafiti eseese e mafai ona fesoasoani i le faʻatuputeleina o se 'ava lelei. I le faʻaopopoina o suauʻu ma pasama, ia ua uma na taʻuina, o nisi faleoloa e faʻatau atu oloa mo le tuputupu aʻe o 'ava. E tatau ona e manatua e uiga i meaʻai ma maloloina moe, aafia le tele o le testosterone, ma o lenei hormone na o le a faʻalatalata oe i le miti o le avea ma se tagata moni 'ava!

Vaʻai sili atu i a matou vaega aloaia i Sox network - VK ma FB.

1. Feusuaiga olaga o le a suia

Masalo o le a toesea mo ni nai tausaga. E foliga mai, feusuaʻiga o le a, ae le masani ona ma le naunau e te manaʻo.

Ae! A uma ona fanau mai se tamaititi, o le tulaga lelei o feusuaʻiga o le a faʻalagolago vave i lou auai i le tausiga o se tamaititi ma fesoasoani i lou toʻalua i galuega o le fale - o lea ua faʻamaonia i suʻesuʻega. Manatua, o tama alofa ma tane e sili atu le tele o taimi ma feusuaʻi.

3. O le a itiiti tupe

I le lua tausaga muamua, o fuainumera vaʻalele lele agaʻi atu i le cradles-strollers-popoto-vailaʻau. A o tuputupu aʻe le pepe, o le a faateleina tupe alu - uila, mug, o le a amata ai le vasega faʻataʻitaʻi. O meataʻalo ma le leai o se mea e faʻaaoga i le nofoaga e faʻatatau ai le tupe.

O laʻei o tamaiti e tele na taugata nai lo le tagata matua, ma e tupu aʻe tamaiti i lea lava taimi vave. O tamaiti e le 'ai itiiti ifo nai lo tagata matutua. I le aoga tulaga lua, le tamaititi o le a fai atu ia te ia e faʻatau se telefoni lelei ina neʻi faʻalumaina o ia i luma o ana uo vasega - ma o le a ia leiloa. O ia foi, e masani ona leiloa. Ma ioe, tamaiti manaʻomia vitamini, sili atu mea lelei.

Oe laki pe a mafai e le fafine ona faʻasusuina (ola hack: pe afai o aofia le tane i le tausiga o le tamaititi, e sili atu pe a faʻapea o le a faʻaauau ona faʻasusuina susu) - sefe i le susu formula.

Fautuaga: alu i le fata ma meaʻai pepe ma vaʻai ile tau. Ole tasi o mea e fai ai le paluga e lava mo 4-5 aso.

Afai o se tamaititi ei ai ni faʻafitauli matuia o le soifua maloloina, toʻatele aiga ua le manuia mai le ogatotonu vasega i le mativa.

5. Toeitiiti lava leai se mea o le a alu e pei ona fuafuaina: o le a liua le olaga i se malosi malosi maualuga

E mafai ona maʻi se tamaititi i soo se taimi. Na te mafaia, laei i ofu taumalulu, i le elevise, pe a e tuai, fai mai "Ou te fia papa." Atonu na te le moe i le po pe ala i le faaiuga o le vaiaso i le 6 i le taeao ma sau e oso ia te oe. E mafai ona ia lafoina se mea leaga mai le lanumoana, ma e na o le e tatau ona faʻatali i fafo lenei afaina. Lua itula. Poʻo le 11 pm e fai atu o a taeao e manaʻomia ona e aumaia ni togafiti, ma i le aʻoga - se folasaga ma se poloketi.

6. O le a e le malolo e pei ma taimi e te manaʻo ai.

Afai e malolo le tane e pei foi o muamua, ma e le o ia mauoa, masalo, o le ava na te tausia le tama i le uati atoa ma vave liliu atu e avea ma zombie. Ae e le o se mea lenei e uiga ia te oe?

E le gata i lea, o tamaiti, a o latou tuputupu aʻe, e toetoe lava a masani le pisa i totonu o le fale. Latou te le tautala pe a e i ai i le lagona e talanoa ia i latou (latou te le o iai i lou lagona), ae pe a latou manaʻomia.


9. Ia e sauni e te le fefe i le tamaititi

Masalo e le o manino e pei o le faletua, ae o le ae tumau ai. O le a e vaivai. O le fefe o le a avea ma talaʻaga o lou olaga - o le ae le toe vaʻai i le tele e manaʻomia ai le malosi. O le a amata ona e maitauina se tele o mea lamatia na e te leʻi matauina muamua.


12. Ia e iloa e le ola le tamaitiiti e tusa ma ou manaʻoga.

I le taimi muamua, ia atonu e foliga mai o se tasi mai lou aiga e te le fiafia i ai, soona tautala, e le fiafia i le mea na e miti faʻailoa atu ia te ia, pe a e miti e uiga ia te ia. Ma o lea.

E te faʻaaluina le tele o punaoa ia te ia, ma o le a ia tuputupu ae, taofi le faʻalogo ia te oe ma alu i lana lava auala.

***
Ae e te lei maua se maile pe faʻatau se taʻavale, o se tagata talafeagai faitau faitau tusitusiga faʻapitoa pe matamata le vitio i luga o le autu. Ma tamaiti foi. E manaʻomia lou faitau i tusi poʻo ni upega tafaʻilagi i luga ole mafaufau o tamaiti, mataʻitu webinars poʻo tautalaga ina ia e malamalama ai pe aisea e amio ai tamaiti.

Afai e te faitau i lenei nofoaga ma mafaufau loloto pe ua e sauni lava e avea ma tama, o se mea lelei lena. Toe iloilo lelei mea uma.

Ma iloa - pe a fai o le tiute faʻatino na faigofie ona tuʻuina mai, e le o lona uiga o le tamaloa o se tama lelei. O lona uiga na o lona toʻalua e na te tosoina faʻalua avega ma e i ai se aso e saeia ai.

E tusa o le 'ava

E masani lava, pe a filifilia se 'ava, e fautuaina e amata mai foliga o foliga. Ae ui i lea, o le aofaʻi ma le lelei o laulu mata e sili atu le taua. Ioe, foi ou uiga. A uma mea uma, o se 'ava e tatau ona faamamafaina ma faʻaopopo se faʻaopopo i lou ata.

E tusa lava pe taʻu atu ia te oe e leai se mea e le mafai, e tatau lava ona e galue ma mea na e maua, ma e tatau ona filifili le foliga o se 'ava i luga o le fuafua i lauulu tuputupu aʻe.

Aua nei galo e uiga i le lauulu 'oti, lea e tatau ona faʻafeagai ma le' ava. Afai e te ofuina se laei tipi masani, e mafai ona e gafatia se ofa mata. E sili atu mo tagata e faʻaofuina i laʻau foliga foliga e filifilia se sili manaia o le ava, a leai, o le a tele.

E uiga i le oti 'ava

E le talitonuina e i ai se tasi e finau mai o le tipiina o se 'ava i se tulaga tutusa ma le galuega a se tagata atamamai. Mai se poloka faigata o vao vegetation, laa ma lea laasaga faʻatagata se galuega. E mafai ona maʻaleʻale, paʻepaʻe pe puʻupuʻu.

Mo tagata amata, ou te fautuaina le faʻatauina o se uaea lalagaina ma se faʻapitoa mafai ona faʻaleleia. E faʻatagaina oe ona fai se 'ava e eseese lona umi ae e te leʻi mauaina se sitaili e talafeagai ma oe.

Poʻo le a lava le sitaili e te filifilia, e le mafai ona e faia e aunoa ma mea faigaluega e fesoasoani ia te oe e teʻoti lau 'ava ma faia se pito matagofie. Oe o le a manaʻomia se masini e tipi faʻapipiʻi poʻo se umi e mafai ona faʻaleleia, ni seleulu, se mea faʻaalu ma se mea laupapa poʻo se isi pu.

E oʻo i se 'avaʻau aveʻesea manaʻomia tausiga, o le lavelave o faʻalagolago i le umi. E feololo le 'ava. Ina ia tausia ia lelei tulaga, fufulu ma se faʻapipiʻi faʻapitoa, selu faʻalelei ma le faʻaaogaina o suauʻu faʻamalosiʻau manaʻomia.

Manatua e uiga i mea faigaluega faia o mea gaosi ma ave se selu mai se pu. E sili le filifilia o se masani fulufulu pulumu ua mamanuina faapitoa mo le ava.

Tagata le 'ava i luma o le taimi e le tatau ona fefefe i le tele o mea teuteu ma faʻatonutonuga. Lelei selu mo selu, suauʻu, faʻamaʻi - na pau lena o le mea e te manaʻomia.

E toʻatele e le o manatu mamafa i le toloa, ae le aoga. O se mumu taugata, na teʻiina se tagata se foliga manaia ma tosina mai manatu o isi.

E i ai foi le alagaupu a Turki: "O le tamaloa e leai se moge, o le fale e aunoa ma se faapaologa."

E tele ituaiga o moge. O le auala pito sili ona faigofie e filifilia ai le mea saʻo o lou toto muamua o se 'ava ma suʻesuʻe totoʻa le itu o lauulu. Mo le tausiga o le musika, o le ae manaʻomia ni seleulu faʻapipiʻi ma se selu, faapea foi ma se trimmer, tafi ma le solo.

Nei o mea taua e uiga i le 'ava, ae, a, o lea, e tele isi. I le tusi a Jean Artignan “Beard ma mustache.Faʻatonuga mo le faʻaaogaina "o loʻo iai tali i fesili uma o le a aliaʻe o le a aliaʻe i le gaioiga o le avea ma se tagata 'ava.