Meafaigaluega ma mea faigaluega

5 fautuaga mo le filifilia o se lauulu sapalai mai se Amerika gaosi oloa

E leai se mea e i ai pe a o oe o se matai i se laʻei o laʻau totino, pe afai o oe o se tagata masani e manaʻo e maua se lauulu i le fale, oe mafaufau pe o le a le ituaiga ma o le fea galuega e faʻamuamua i ai, pe o se masini masani poʻo se masini e faʻaogaina i se trimmer. Ua matou saunia mo oe se pito i luga o le a fesoasoani ia te oe e faʻailoa ai le fulufulu lauulu e sili atu mo le 2017-2018.

O fea lauulu clipper e fiafia iai

O le lauulu lauulu o se masini lautele mo le tipiina o lauulu i luga o le ulu, ma o se fesoasoani sili foi mo alii, e feagai ma le galuega o le tausia o le 'ie ma le' ava, ae peitai, mo galuega sili atu maaleale i lenei itu, ua fuafuaina ni masini faʻapitoa "trimmers", ma la latou fesoasoani E mafai ona e fatuina se lauulu lalelei e aunoa ma le tauva i le tautua a matai i totonu o fale faʻapitoa. A filifilia ma faʻatau lenei ituaiga o tekinolosi, oe manaʻomia le gauai atu i mea nei:

  • e manaʻomia le manino faʻamatalaina poʻo le a le mea o le a faʻaaoga i ai le masini, i luga o le maketi o loʻo tuʻuina atu uma faʻataʻitaʻiga, taavaletoso nofoaga, e talafeagai uma mo le laugatasi o le 'ava ma mo faʻamoemoe masani, o lona uiga, o se masani le tipiina o lauulu. Afai e te manaʻomia le masini faʻapitoa mo le tausiga o lau 'ava, matou te fautuaina oe e taulaʻi ou mata ile trimmer,
  • o le mea taua lona lua o le mana o le masini, o le maualuga atu lea faʻailo, o le alualu i luma le masini i le taimi o le tipiina faʻasologa, ma e tusa ai o le a tosoina mai i fafo le laʻititi aofaʻi o lauulu,
  • iila, i le tele faʻataʻitaʻiga na latou faia i le uʻamea uamea ma le titanium, e le tele taimi i se ufiufi carbon. Sili atu, ma o lea sili taugata faataitaiga maua keramika naifi,
  • pe a filifilia se masini, oe manaʻomia le suʻesuʻeina lona lautele lautele o le tilivaina, lea e tatau ona aofia ai le aofaʻi o le aofaʻi o nozel, o lona uiga, a itiiti mai 5 fasi. O le fesuisuiai i le tulafono faatonutonu o le maualuga o le lau e tatau ona i ai mai 0.5 e 40 mm,
  • e ese mai mea uma, e tatau ona fuafua pe o fea meaʻai filifiliga o le a sili atu talafeagai mo oe, a mama mama lomiga, naʻo uaea pe tuʻufaʻatasia, e ia oe.

American Hair ma Beard Clippers Wahl

A faʻatau se masini mo le tipiina o lauulu, aua le faʻaopopoina e filifili le sili ona manaia ma sili ona aoga ituaiga. E masani lava, o se masaniga nana le faʻaaogaina masani tekinolosi.

  1. Mo amataga, e taua le pikiina o se mea faigaluega. E tatau ona seʻe i ou lima le maualuga o le lelei ma le faigofie o lauulu tipi. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaʻofu ma se mea e faʻafaigofie ai mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻapipiʻi fulufulu paʻu Wahl.
  2. O le mamafa o le masini o se faʻailo taua foi. Ae le i faʻatau, uu le masini mo ni nai minute i lou lima, afai e le maua le vaivai, o lona uiga o le mea faigaluega atoa e sili ona lelei mo oe. O le mamafa o lauulu lauulu kamupani Wahl e tusa 250 - 450 kalama.

O le mamafa o le masini e le tatau ona mamafa tele ina ia aua neʻi oso le lima.O se mea taua taua pe a filifilia se mea faigaluega o le mea lea e fai ai le afu. O le faapipiiina o luga i naifi mafai ona taimane pe titanium. O mea sili ona lelei e faia i luga o le titanium-coated blades, lea i le isi mea o sili sili ona umi ma hypoallergenic.

O le mea ole masini o se mea taua

  • O le saoasaoa o le lauulu lauʻeleʻele o le a faʻalagolago saʻo lava i le taua o le tele o gaioiga o gaioiga a naifi, o lea e tatau ona e filifilia masini ma le maualuga taimi.
  • E tusa ai ma le metotia sapalai, le lauulu mea faigaluega mafai ona avea fesoʻotaʻiga, uaea pe fefiloi. E fautuaina ai e faʻamuamua le ituaiga mulimuli, talu ai e sili ona faigofie pe a faʻaaogaina i le fale ma i fale faʻatau lalelei.

    Maa Wahl

    Talafaʻasolopito o le faʻailoga: faʻamatalaga mai le upega tafaʻilagi aloaʻia

    O le amataga o le lalolagi lauiloa ituaiga Wahl o Leo Wall, o le na pateni lana mea fou i le 1919. I le fa tausaga mulimuli ane, o le muamua lauulu nini gaosi fale na fausiaina i Ilinoi. O le muamua faʻataʻitaʻiga na ova atu o le fale gaosi oloa o:

    Wahl Hairdressing Company Ofisa

    I le 50s, toeititi uma auiliiliga o lauulu fulufulu Wahl na gaosia i le fale lava ia e tasi, lea sa fesoasoani i le faʻasaʻolotoina o faʻatusa e lua o aso nei, Taper Giant ma Senior Clipper. I le vaitaimi 1960-1970, o le kamupani seti malosi galue o le alamanuia:

    • o le muamua uaealesi clipper,
    • o le manu muamua e faʻapipiʻi,
    • muamua Wireless trimmer.

    I le 2006, na saunia e le kamupani Wahl mo NASA se lauulu lauulu faapitoa mo tagata asiasi. Ole aso, ua maeʻa ona suia le kamupani ile ituaiga fou o pamu - Lithium Ion, lea ua sili atu le lelei o loʻo molia ma umia le tau umi.

    Tulaga lelei ma le talitonuina i se tau taugofie: iloiloga faʻamaonia

    Wahl 1872-0471 Super Cordless o se tagata tomai faʻapipiʻi lauulu mea faigaluega. O le afi e pulea e se microprocessor, e mafai ai ona e tausisia le saoasaoa, tusa lava pe faʻamama le pamu. Pe a galue ai ma mafiafia mafiafia, o le masini otometi lava faʻateleina saoasaoa pe a tatau ai.

    Cordless Wahl 1872-0471 Super Cordless

    Super Taper Model: Malosiʻaga ma Tumau

    Wahl 4008-0486 City Taper - o le fesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga. Le masini faʻaaoga se uʻamea umi ma malosi. O le saʻo ma le saʻo o le faʻatulagaina o loʻo tuʻuina mai ai se metotia fetuutuunai lelei. O le masini komipiuta o le a avea ma fesoasoani sili mo le fausiaina o laʻei masani ma fatufatu lauulu.

    Mana sapalai masini Wahl 4008-0486 City Taper

    O le mea faigaluega mo manu: maile ma mamoe

    Wahl 1870-0471 Animal Bravura Lithium. O lenei Wahl manu clipper faʻatusatusa lelei ile tuʻufaʻatasia o ituaiga taumafa ma le agavaʻa e vave faʻafetaui le tipiina tulimanu. O le fausia-i totonu o maa e tumau mo le itula ma le afa o le faʻaauau pea.

    Wahl Pet Cutter 1870-0471 Animal Bravura Lithium

    O tagata sili ona gaosia o lauulu sulu - o a kamupani e filifili

    Soʻo se fulufulu faʻataʻitaʻi taʻutaʻua o le a taʻu atu ia te oe, o se lauulu e tatau ona aveina naʻo le igoa lauiloa, tusa lava pe e te faʻaaogaina naʻo le tasi i le masina.

    Taugofie meafaigaluega o masalosalo amataga e tupe ua maumau. Lua pe tolu lauulu fulufulu i luga o lauulu sapo - ma le afi e na ona mumu, ina ia aua lava le masini e leai lava se taimi e toe puʻeina lona aoga. E le gata i lea, o le paketi tupe o le a saeia ma toso tiga i le lauulu, ma a uʻamea luga o le a avea le faʻamalieina i le latalata atu i le pale o lou fale faʻataʻitaʻi.

    Afai e te manaʻo e sefe mai le tautua a le teine ​​fulufulu, ma le leiloa lau tupe, saili mo lauulu lauulu mai kamupani lauiloa:

    Tusa lava i le vaega eseese o taʻutaʻua gaosi, oe mafai ona maua le tipiina o meafaigaluega i se tau talafeagai. I mea uma, o kamupani tetele e gaosia e le gata masini tomai faapitoa, ae o laina atoa foi e taulai atu i manaʻoga o tagata masani.

    Oe mafai ona faitau atili e uiga i faʻataʻitaʻiga sili ona manuia i la matou maketi i le faʻasologa o le sili ona leai ni lauulu lauulu. Ae e te leʻi faatauina, tatou filifili poʻo a ni uiga e te manaʻomia ona e faʻaeteete i ai, ia mafai ai e le masini fou ona faʻafetaui lelei ana galuega, ma e le taugata tele.

    Le mataupu faavae o le faʻagaioiga ma masini clippers

    E tutusa uma lava masini faʻapipiʻi i le tasi ma le isi - o mea ia e mama masini eletise, i le tulaga lea o loʻo nana ai se tamai afi poʻo se eletise. Sa latou faʻasauia le taʻavale i ni papasi ua faʻataʻamilomilo, ma faʻasolosolo solo i le laina tutusa o naifi. O le selu e iai le maʻai ua vave tapuni ma matala, tipi ese le lauulu, pei o le seleni o le laititi o seleulu.

    Faʻatau atu e mafai ona e mauaina iunite o le lua ituaiga:

    1. Rotary - o le gaioiga a le naifi ua amata ona gaoi e se levili, e afaina e le lilivili ma le faʻaiʻu - e fausia ai se eletise eletise e faʻatupu ai le taʻavale,

    2. Vibration - ua faʻaogaina i se afi afi atoa e alu ese mai le eletise poʻo le maʻa. Ma le fesuiaiga o lona rotor i le faʻaliliuga gaioiga o naifi ua liua le eccentric faʻapipiʻi i totonu.

    Ituaiga o Clippers

    Le tele o lauulu lalagaina o loʻo faʻaogaina lea ituaiga meafaigaluega. O se afi afi talafeagai mo le 20-45 W o loʻo faʻapipiʻiina iinei, ma e le gata i lea, faʻatasi ai ma se masini malulu. Lea faʻatagaina ia taʻavale e galulue faifai pea mo le itiiti ifo ile itula ae le ova atu.

    O auala faʻataʻamilosaga e faigofie ona faʻafetaui i lauulu o soʻo se ituaiga ma le mafiafia, ma e i ai foʻi le faʻauigaina o se mamanu, e faʻafaigofie ai ona fufulu ma faʻamama ia i latou.

    Tulaga:

    • Malosiaga maualuga
    • Aua le musu lima
    • Faigofie i anapogi tipi tusa lava pe lauulu lauulu
    • Tele faataitaiga e mafai ona fufuluina i lalo ole vai tafe,
    • Eseese i se tamaoaiga 'ato atoa,
    • Tumau ma faatuatuaina.

    Leaga:

    • E fai si laʻititi o le tau, ma toe faʻaleleia lea mea e tau ai tele,
    • Mamafa.

    Vibrating

    Nei o taimi uma tala faʻatulagaina eletise maualalo (9-15 W), lē mafai ona faʻaauau galuega. Ina ua mavae 10-20 minute, o le masini e amata moni ona "oti" pe tapunia atoa, fai se malologa.

    Tulaga:

    • Malamalama mama
    • Sili atu nai lo le tau gafatia,
    • E le o le mauoa, ae o loʻo lava mea faigaluega,
    • O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai pea ni fetuunai.

    Leaga:

    • Latou te faʻatupu leo ​​ma faʻatupu vevesi i o latou lima,
    • E laititi le malosi, ma le mafiafia o lauulu, e le mafai ona gafatia,
    • Taimi puʻupuʻu taimi.

    Maʻa taʻavale

    O maa faʻataʻitaʻiga e galue mai le mea o loʻo fausia ai i totonu e le mafai ona aveeseina, lea o loʻo togia mai le fesoʻotaʻiga. Peitaʻi, o le toʻatele o na fugalaʻau ma e faʻaauupegaina faʻaopopo le maea.

    O masini nei e talafeagai mo le puʻupuʻu galuega:

    2. Tui le lauulu i luga o le ua,

    3. Fugafulu e pipiʻi i moega malu (pei o tamaiti).

    E laʻititi le latou eletise - e oʻo i le 12 watt. O le averesi taimi faʻagaioia i tulaga tuʻu-tasi faʻamoemoe e faʻalagolago i le ituaiga o taʻavale: gatete faʻataʻitaʻiga e mafai ona tumau le tutusa 10-20 minute, rotary 3-9 itula.

    Tulaga:

    • Malamalama mama (150-300 kalama),
    • Lelei uila ma le faʻamamaina leo o le mataupu,
    • Tumaoti
    • Faigofie suiga o le tipiina o au.

    Leaga:

    • Tau maualalo
    • Latou galulue leaga ma le maualalo totogi.

    Afi mana

    Soʻo se masini laititi lava e alu ai, e alu ai i le 10 watts, e faigata ona ui atu i le faigata ma mafiafia o lauulu. Ma e ui lava e feagai ai ma se lauulu, o naifi o le a pipiʻi i lona lauulu i lea taimi ma lea taimi, mimilo atoa uma.

    E talafeagai le uia o ni faʻataʻitaʻiga pe a fai e te manaʻo e faʻamama le malie ole malie ole ulu o tamaiti pe tipi ese le laʻititi ole lauulu o se tasi o matua matua. E mafai foʻi ona faʻaaoga e tipiina ai lauulu ma teuteuina malumalu poʻo le ua.

    Mo le malo ma le laulu o lauulu, faapea foi ma le tipiina o se 'ava, sili atu malosi masini e manaʻomia - le itiiti ifo i le 20-25 watt.

    Ituaiga o Tipiina Nozzles

    E tolu ituaiga o potoi ulu i luga o clippers:

    Toetoe o taʻavale uma faʻataʻitaʻi ua faʻaogaina i launiu luga ma e mafai ona faʻagaioi luga lau, lea e mafai ona alualu i luma ma se faʻaaogaina faigofie i luga o le tino. Lenei e talafeagai gofie, ae leai se "nulling" i luga o le faiga vibration, o lona uiga, o le a le mafai ona seleʻulu lauulu tele i se mea faapena.

    Ole masini Rotary ma le maa e masani ona sau ma se seti atoa o tisiki tosoina mai 0,1 i le 4,2 cm, ae o le sili atu "gaoioi" naifi e 1.5 ma 2 cm le umi. ma e oo lava i faitala ile bikini sone.

    I soo se tulaga, o le tele o isi naifi e matua faʻateleina le tau o le masini, ae mo le fale faʻaaoga se fetuunai faʻafetaui ma tele selu-tapulaʻa o eseese umi o le a lava. Ma e sili le tuʻuina atu o se tamaoaiga faakoluse o naifi i tagata faʻataʻitaʻitamaʻuluʻulu faʻapolofesa ma matai o loʻo tuʻuina atu 'auʻaunaga' oti fulufulu i le fale.

    Mea naifi

    Le lelei o le lauulu 'aina ma o le a le umi o le a tumau faʻaleleia faalagolago i luga o le lau o le masini.

    1. I vaega o paketi, naifi e sau mai se uʻamea taugofie tau e aunoa ma sapalai. I le avea ai o se tulafono, e faigata ona sifiina, ae latou te masani ai fufui ma taimi uma latou te tosoina atili ma sili atu lauulu.

    2. O uila sima e tumau, aua le vevela i luga ile faʻagaioiga ma ia i ai uiga hypoallergenic.

    3. Titanium-coated nozzles e lelei mo le tipiina o tamaiti ma faʻaletonu i le paʻu maaleale.

    4. Diamond spraying copes lelei tusa lava pe o le faigata sili ona laulu.

    I le faaopoopo atu i le mea na gaosia, o le auaunaga ola o tipiina nozzles faalagolago i foliga o latou faʻamanatuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, lau i le fesuiaʻi o le mea e le masani ai, e le pala mo se taimi umi, ma o le faʻamamaina o oe e i latou lava o le a faʻatagaina ai oe e galo le ala i le meaʻai.

    Fale mea ma ergonomics

    O le masini tino e mafai ona faia i mea nei:

    1. palasitika - e laʻititi lo latou mamafa, ae o le a tau faʻatau atu mo lea.

    2. O le uʻamea mama uʻamea - malolosi ma ua manatu e masani ona faʻaumatia.

    E tutusa lava le taua o le ergonomics o le masini:

    1. O le au o le masini e tatau ona iai ni paʻu e le faʻatagaina ai ona seʻe ese mai le lima.

    2. Faʻalogo i le nofoaga o le saoasaoa ki - lelei pe a fai o loʻo saʻo lava i lalo ole lima matua o le lima galue.

    Avanoa faaopoopo

    E tele taʻutaʻua lauiloa gaosiaina a latou taʻavale ma aulelei tele filifiliga e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le masini:

    1. O le "faʻamamaina susu" e faʻatagaina ai oe e fufulu le faʻamau i lalo ole vai, e aunoa ma le aveʻeseina. O le susu e puipuia le faʻamoemoe i totonu o le masini, ma afai e le vevela i totonu o se pakete, e leai se afaina i le faʻamamaina.

    2. Masini ma le mafai ona aoina lauulu e faʻaopoopo i se ituaiga o fausia-in vacuum cleaner: tipiina le lauulu e vave ona faʻaaogaina i totonu o se atigi oloa faʻapitoa, ma aua le pa'ū i luga o foliga ma tauau. Pau lava le faʻaletonu o lenei fofo o le siʻitia o le mamafa ma le tele o le masini.

    3. O le "faʻamamaina taʻavale" o se aoga aoga mo le faanatinati ma i latou e fia malolo e fufulu le au pe a uma se lauulu.

    4. O le faʻaaliga tulaga o le maa o le a faʻaalia ma se moli faʻailoga ua i le taimi e tuʻu ai le taʻavale e faʻaaogaina.

    Lea clipper e filifili

    1. Tagata e lalaga faʻatamaʻiata e leai se faʻaiuga o tagata faʻatau naʻo le manaʻomia o le rotary faʻataʻitaʻiga ma le maualuga o le mana ma le maualuga taimi o feʻaveaʻiga o taimane poʻo naifi sima. E sili le filifilia o se uamea pusa ma paʻu non-slip pads ma se ki faʻamau ki. O le galuega faʻamamago e aoga. E fautuaina foi faapea o le pusa pusa e aofia ai ni isi fesuiaʻi mata.

    2. Mo tagata amata ma mo le faʻaaogaina o fale, o se lelei faʻamalosi faʻataʻitaʻiga ma le mana o 12-15 W ma mea naifi uʻamea ma selu nila o eseʻese uumi e sili atu talafeagai. E leai ni isi filifiliga e manaʻomia iinei.

    3. Afai e faigata ma mafiafia lou lauulu o lou aiga, e tatau ona e alu faʻaalu mo se masini faʻataʻitaʻi lelei. E mafai ona sefe i le tau o le laititi teisi mana afi (20-25 W e lava) ma le sili faigofie mamanu o le tipiina vaega, faʻatapulaʻa oe lava i paʻu faʻafouina.

    4. Mo le teuteuina faasolosolo ma le teuteuina o laʻei o lauulu o le tagata, o le paʻu pusa ma le mana o le 7-12 W ma le uamea stainless talafeagai. Mo i latou o loʻo faʻaalu se tele o le taimi i malaga pisinisi, e sili le nofo i luga o le rotary faʻataʻitaʻiga - e tele lona ola nai lo se isi faʻaalu. Lelei pe'āfai o loʻo faʻaalia le faʻaaliga o le paʻu.

    5. O se tau taugata faʻaalu tau eletise eletise ma le mana o le 20-40 watt o se filifiliga sili ona lelei mo se tamaʻi fale gaʻo o loʻo galulue ai le tele o tufuga. E tasi le masini e lava mo tagata uma, ma le i ai o le fausia-i maa o le a faʻatagaina ai oe e aua neʻi faʻasalalau ni tagata faʻatau i le outlet. O le mea taua o le masini e tatau ona i ai ni tulaga maualuga lelei i luga o le taimane, keramika po o le titanium spraying.Mai faʻaopopo gaioiga i lenei tulaga, o se faʻaaliga faʻailoga ma lava oe-faʻamamaina e aoga.

    E fia le tau a le clipper

    1. O le masini e se rotary afi, galue na o mai le fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻatauina i le tau o le 5000 i le 22000 rubles.

    2. Vibrating meaaoga fale e sili atu taugofie - mai le 400 i le 1300 rubles.

    3. O taʻavale toso e faʻatau atu i tau amata mai i le 600 i le 18,500 rubles - faʻamoemoe i le mamanu o le taʻavale ma le mea o le a lau.

    4. O se iunite lautele ma se ituaiga tuʻufaʻatasi o loʻo mafai ona faʻatau mai le 7 afe rubles.

    Faʻavasegaina

    Faʻalagolago i le paoa malosi, e mafai ona faʻatauaina oloa uma:

    • Otonomous, faʻaogaina ma se maʻa.
    • Galue pe a goto se eletise eletise.
    • Tuufaatasia, tuʻufaʻatasia offline ma le upega tafailagi.

    E tusa ai ma le faʻavae o galuega, e iai:

    • Vibration faʻataʻitaʻiga ma le maualalo le saoasaoa, faʻatapulaʻaina gafatia ma le maualuga leo leo faʻagaioiga. E maualalo le tau o ia oloa.
    • Rotary faʻataʻitaʻiga ma lautele lautele, mana maualuga, maualalo saʻo. E iai le tau o oloa.

    Multifunctional taugata faʻataʻitaʻiga ua mamanuina mo lauulu lauulu poto. E umi o latou olaga tautua ma e maualuga a latou faatinoga. Meaʻai a le vasega e faʻaaogaina e faʻaaogaina i le fale, e iai se tamai seti o faʻavae galuega. Masani vasega-vasega mafai ona faʻaaogaina e tufuga ma amateurs.

    Ina ia toe faaleleia curls susulu ma malosi i lauulu sapalai Estelle.

    Ina ia faia le manicure foliga atoatoa, saili pe o le a le sili sili ona lelei cuticle suauʻu.

    Filifiliga Taiala mo Fale Faaaoga

    Ole maualalo ole gaioiga e le manaʻomia ai le maualuga o oloa. Ole mea lea, filifili ni mea maualalo e manaʻomia gaʻo o le a iai se tau taugofie ma maualalo le mamafa. Ole taua ole afaina ole vibration o le ole leo e o faatasi ma le lauulu.

    I totonu o sui autu o paketi faʻataʻitaʻiga o Panasonic, Philips, DEWAL, Polaris, HARIZMA, Rowenta. O oloa lauiloa o nei ituaiga e sili ona lelei ma faʻamalieina atoatoa manaoga o le aiga.

    Fuafua i le faʻamoemoe faʻaaogaina, e mafai ona e filifilia se faʻavaomalo faʻataʻitaʻiga e mafai ona feagai ma le tipiina o lauulu ma le ava. Pe faʻatau le masini naʻo galuega mo le ulu.

    Ole avanoa ole eletise eletise ile fale e mafai ai ona e faʻatau se masini taugofie. Afai o loʻo manaʻomia ni lauulu 'eseʻese lauulu ma le' ava, ona filifili lea ose faʻataʻitaʻiga ma se laupepa tele, o le ato mo felauaiga.

    Aua neʻi ova totogi mo le tele o numera o tau, 5-6 aiaiga o le a lava mo lauʻeleʻele eseese o tamaiti ma alii 'oti.

    Taavale taugofie fale ei ai naifi uamea stainless. O le a manaʻomia oe e suia ma faʻamaai latou lima. O le suauu e faʻapitoa lava ua faʻatauina e faʻapipiʻi ai le au.

    O se tasi o masini sili ona lelei taugofie mo le faigaluega i le fale, o le vibration model Polaris PHC 2501. O le oloa e maualalo lona tau, e le afaina ai se faʻaiuga lelei. Le masini galue mai le upega tafailagi, o le suiga i le umi o lauulu e tupu ma le pule faʻatonu.

    Mo le fausiaina o se 'ava, moge i le fale, o le PHILIPS QT3900 faʻataʻitaʻiga talafeagai. O le masini ei ai filifiliga 10 mo le setiina o le uumi o lauulu, o uila ua faia mai maualuga le lelei uamea stainless. E galue ma le itiiti le pisa, o le tutoʻatasi o le mana e maua ai gaioiga.

    Ia iloiloina mea lelei uma ma itu le lelei o le suauʻu foliga Loreal fesoasoani.

    Fuafuaga mo le filifilia o se tagata poto lauulu

    Mo itula o tausiga i le kapeneta, e manaʻomia se malosi faʻataʻamilosaga-ituaiga masini. E sili le filifilia o se oloa ma le pu o le ea i totonu o le faʻamasinoga poʻo se tuʻufaʻatasia o le maalili faiga. Se masini faapena o le a vevela faʻaitiitia, sili atu le mafanafana i le faʻagaioiga.

    Maualuga afi afi o le a mautinoa ai lauulu sili ona lelei. A maualalo-mana faʻataʻitaʻiga mafai ona tuʻua nofoaga e le faʻaaogaina pe le mafai foʻi ona feagai ma lauulu faigata.

    O masini faʻapolofesa faʻaaoga keramika, uʻamea paʻu ma le carbon poʻo le titanium spraying, e faʻaopopoina ai la latou olaga tautua. Oloa ma maʻilaʻila faʻaoso o le ai ai se faigofie ma lamolemole tiʻetiʻe.

    Toetoe o oloa faʻapolofesa ei ai lava saiʻai ia lava ma manaʻomia taimi lala. O masini tele e aoga ile tele mo saliona e faia e kamupani: BABYLISS, Wahl, Moser, Panasonic, Oster.

    Mo galuega faifai pea, o le mamafa o le oloa e taua. E mamafa masini Rotary ona o le iai o se afi. Filifili le tasi e faigofie ona taoto i lou lima ma e le seʻe. Afai e te fuafua e faʻatau nisi taʻavale, ona mafai lea ona e filifilia ni oloa faʻapitoa. A faʻatau se masini lautele, ia mautinoa o loʻo ia te oe se pauta, faʻataʻavaleʻoti 'ava, lauulu e' eseʻese uumi.

    O le faʻaopopoga avanoa o le a maua e oloa ma le puipuia o naifi poloka mai tipi lauulu ma se palasitika faʻapitoa pusa. Lenei o le a puipuia ai blades mai chewed ma faʻateleina le mafanafana o le faʻaaogaina. O le Moser LiPro 1884-0050 faʻataʻitaʻiga e iai se avanoa.

    Ole tautua ile kapini e tatau ona faigofie, filemu, ma o lea e faʻaaoga ai masini pili. Le lelei o le a mafai ona galue i mains ma maa. I le tulaga o le faʻalavelaveina poʻo le faʻatonutonuina o le paʻu, e mafai ona e faʻaogaina se masini e fesoʻotaʻi atu i le upega tafailagi.

    O le a le suauʻu mo le mago fulufulu galue matua faitau iinei.

    O le toe faʻaleleia o laei o se foliga maloloina o le a fesoasoani jojoba suauu mo lauulu.

    O le a le masini sili

    A filifilia se masini, e tatau ona e faʻamasani oe i le taimi nei faʻailoga. Mo a latou tuʻufaʻatasiga, o iloiloga a matai ma amateate e uiga i faʻataʻitaʻiga eseese, o le fetusiaina o tau ma gaioiga o loʻo avea ma amanaia.

    I totonu o oloa mo le faʻaaogaina o fale o taʻavale taʻavale mai Philips, Panasonic, e talitonuina i se tau taugofie. O le au tufuga tomai e fiafia i oloa i lalo o le Siamani ituaiga Moser ma le American Oster. O taʻavale e tele a latou faʻagaioiga ma umi le ola tautua.

    Aisea e aoga tele ai le saito siamu suauʻu mo lauulu i se tusitusiga?

    O se manogi Initia mo le atoatoa - kinaina lauulu suauu.

    Faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga mo fale

    Mo faʻaaogaina i le fale, e te le manaʻomia se masini malosi e mafai ona galue mo le tele o itula i le laina.

    Faʻamuamua manaʻoga o: sili atu tau-lelei fua faatatau, faigofie le faʻaaogaina, meafaigaluega.

    Lenei o le sili atu oloa mo le faʻaaogaina o fale:

    1. Philips QC5132 o se faigofie faataugofie faʻataʻitaʻiga, faʻailo i le filemu faʻagaioioiga, maualalo mamafa. E galue ma le paoa tutoʻatasi mo 60 minute, e 8 itula e faʻatumu atoa ai. Blades ua faia o le maualuga tulaga lelei uamea stainless, e le manaʻomia le faʻasaina. I le faiga o le tipiina, e te le manaʻomia le suia o le pamu, o le umi e fetuunai e le faʻasee. O loʻo iai le pulou faʻapipiʻiina, se pulumu e aveese ai lauulu.
    2. Panasonic ER131 e le o se mea fou, ae i le faifai pea ona talosaga. O le oloa ei ai le afi afi o 6300 rpm, lea e mautinoa ai le lelei gaioiga. E mafai e seti 4 filifiliga mo le umi o lauulu, e iai ni 2 nose. I le tutoatasi faiga, e galue mo le sili atu nai lo 40 minute, e 8 itula e faʻatumu atoa. E leai se totogi faʻaali. O le pusa e aofia ai se selu, suauʻu faʻapitoa mo le fufuluina.
    3. Scarlett SC-HC63C52 O se faigofie, mama masini. E galue i le tutoatasi auala e oʻo atu i le 45 minute ma e i ai le faʻaali faʻailoilo. Faʻapipiʻi i le maualuga tulaga lelei tisoina uamea stainless blades, 4 nozzles. Faataga oe e faʻatinoina ituaiga 'oti eseese i le 5 gradations o lauulu. Atoa ma le masini o: seleulu, selu, suauʻu faʻapitoa, pulumu e aveese lauulu. O le oloa talafeagai lelei i lou lima ma e faigofie ona fufulu.

    Afai, e le gata i le tipiina o lauulu i luga o le ulu, e masani ona tipi le 'ava, e manaʻomia, o le Panasonic ER-GB80 fou o le a avea ma filifiliga lelei. O le oloa e galue ai i fafo mo 50 minute, e 1 itula le umi e totogi atoa. E i ai le avanoa e faʻamamaina ai le susu. Le afioaga o le fesuisuiai nozzles mafai ai ona e feagai ma lauulu o so o se mafiafia. O lo o i ai le sologa lelei o le tietie.

    O se mea manogi le auala e toe faʻafoʻi ai le laulu i foliga foliga lelei, o le suauʻu mumu mo lauulu.

    Fuafuaga mea faigaluega faʻapitoa

    Masini mo le faʻaaogaina i totonu o le fale e tatau ona sologa lelei, faʻaaoga lelei, ma faʻaoga i ni papala maʻai. I faʻaopopo atu i manaʻoga faʻavae, e tofu lava le matai ma ana lava mea e fiafia i ai.

    Nei o sili ona lauiloa oloa:

    1. Moser 1881-0055 Li + Pro O se faʻataʻitaʻiga faʻataʻamilomilo ituaiga ma se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e mautinoa le faʻaauauina faifai pea e aunoa ma le soona vevela. E mafai e le masini ona tipi tutoʻatasi mo le 75 minute pe faʻaaoga mai le upega tafailagi. O le pusa e aofia ai 6 eseʻese pulu, faʻatagaina oe e seti 11 filifiliga mo le umi o lauulu. O le aoga autu o le faʻataʻitaʻiga e faʻamaai luga uamea uamea, e mafai ona vave aveese ma suia. E le gata i lea e iai: o le pulumu mo le aveeseina o lauulu, o le suauʻu faʻapitoa, seleulu, peignoir, selu.
    2. Oster 76616-910 faʻatuatuaina faʻataʻitaʻiga o Amerika gaosiga. O le masini lautele, faʻamalosia e le fesoʻotaʻiga, e filemu lona faʻagaioiga. E i ai 2 ituaiga tisimea o le aveeseina, o se tasi o loʻo faʻataunuʻuina sili ona lelei, o le isi faia le lauulu autu. E aofia ai 2 nozzles, tautau matasele, faʻapitoa suauʻu, pulumu mo le aveeseina o lauulu. E i ai le umi o le ola tautua.
    3. FILIFILIGA HC7460 E i ai se tau taugofie ma sili ona uiga. Mafai ona galue i fafo atu 120 minute, mo le tau atoa e naʻo le itula. I le faʻaaogaina o ni laupepa e feʻaveaʻi 3, e mafai ona e maua le 60 umi lauulu. E faʻaauupegaina i se galuega faʻaopoopo o le manatuaina o le umi mulimuli. O le ato e faia i le tumau palasitika, o nonoa e faia i le maualuga-lelei uamea stainless. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se ata faʻaneionapo, lelei ergonomics.

    Faʻafefea ona faʻaaoga uliuli kumina suauʻu mo lauulu Ma e mafai ona e iloiloina uma le lelei ma le le lelei o le suauʻu suauʻu mo lauulu iinei.

    Leai 1. Galulue mataupu faavae

    Le mataupu faavae o lauulu ulu e tutusa lava i taʻavale uma. Ole vaega autu ole masini ole poloka naifi, e aofia ai vaega feaveaʻi ma mautu. O le tele o tamaʻi tamaʻi tino e vave ona tapuni e pei o 'auvae o le malie mo le fufuluina o lauulu e le manaʻomia. Le faʻaaogaina o le nozzle, le umi e mafai ai ona oti le lauulu e mafai ona suia.

    Eseese auala faʻatulagaina naifi ua gaoioi, o aso nei o le sili ona lauiloa o rotary ma vibrating lauulu lauulu.

    Masini Roteri

    Rotary masini galue ona o le i ai i totonu o le afi fale, o nisi taimi ma le maalili. Ua ausia le mana 20-45 uati, e le faatapulaaina taimi faigaluega, e mafai ona e galue ma lauulu o so o se umi ma fausaga. E lelei tele lenei mo faʻaaoga i totonu. I lima latou te le o gatete, o le leo mai ia i latou e faʻaititia. O le tele o nei faʻataʻitaʻiga e mitamita mea lelei meafaigaluega ma se aofaiga lelei o fesuiaiga naifi.

    O le minus, o le tau ua maitauina ma o le maualuga o le mamafa nai lo le vibrational analog.

    Leai.2. Ituaiga taumafa

    O taavale e mafai ona:

    • fesootaiga faalagolago
    • mafai ona toe faʻaaogaina.

    Taavale ma se uaea e taugofie nai lo o latou paʻuaga ile maa. O le latou faʻaopopoga, latou te le lafoaia ile taimi sili le talafeagai, aua latou te mauaina le mana mai le fesoʻotaʻiga e ala i le uaea. O le mea moni, o lenei uaea o le autu foi o le leaga o le masini. A faʻapea e tatau ona e galue 'ese mai i fafo, fefaʻatauaʻi ma tagata feaveaʻi tagata (tamaiti) pe tipiʻeseʻese fulufulu ulu e manaʻomia tele le sao mai itu uma, ona mafai ona faʻalavelave le uaea. A faʻafuaseʻi ona mou le eletise, ona avea loa lea o galuega.

    Mo le faʻaogaina e le atunuʻu, e sili atu le filifiliina o se komipiuta e faʻamalosi mai le fesoʻotaʻiga. Ole a le manaʻomia le popole aua a uma se masina e le atoa le malosi o le batini, ma siaki faifai pea le maualuga tulaga. Vaʻai naʻo le uaea, o lona umi e mafai ona eseese mai 1.5 i le 3.5 m - o le tele o le sili atu. O le uaea e tatau ona vaivai ma fetuʻutuʻunaʻi, o le lelei e tuʻuina atu i le faʻapipiʻi oso.

    Maa Faila saunia le saolotoga maualuga o faʻatinoga. A filifilia, faʻamatala pe o le a le umi e faia ai le gaioiga e faʻatino ai ma le umi o le masini e mafai ona galue i le tasi moliaga. Manatua o tagata gaosi oloa e masani ona faʻaalia le umi o le galuega i le sili ona malosi faiga - i le maualuga, o le umi o le 2-2.5 taimi itiiti. Ae ole tapulaa maualuga ole paʻu masini e maualalo - e oʻo ile 12 watt. Le i ai o se faʻailoga faʻailoa o le a aoga.

    O le maa e mafai ona sui pe fausia-i. Afai e te faʻatau se masini taugata, o lona uiga e sili atu le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga ma se maʻa toso. Ole maa lithium-ion e sili atu le lelei nai lo le limasene-kadmium batere.

    E iai o taavale e faʻaalu i luga o tamatamai lima. O nei faʻataʻitaʻiga o le a apili mo i latou e manaʻo e tuʻufaʻatasia manuʻa ma le leai o se manaʻoga e faʻaauau pea le fafagaina o le maa. Ina ia amata le masini, na ona faʻapipiʻi ni nai maa, ma e mafai ona e aveina mai isi masini, pe a fai o lena.

    O le isi lelei fetuutuunai filifiliga o tuʻu faʻatasi e mafai ona galue uma mai se fesoʻotaʻiga, ma mai le faʻaputuputu. Afai ua uma le maa, ona mafai loa lea ona e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga, ma afai e leai se eletise, faʻaaoga le maa faʻaaogaina.

    Numera 3. Pisau mea

    Le lelei o le lauulu, le umi o le masini e faʻalagolago i mea mea e fai ai le lau:

    • naifi uamea faʻaaogaina i le tau sili ona faʻatauina faʻatusa. E leai se mea leaga ia i latou. E pei foi o ni uʻamea uʻamea, e mafai ona vevela le uʻamea i le taimi umi le faʻaaogaina. Ole a le o le ele, ae ona talu ai o loʻo aofia ai i se mea laititi se kromium ma nickel, o le a le mafai ona faʻaogaina ni masini e teteʻe atu i le nickel. O le mea e lelei ai, e le toʻatele naua tagata le lelei:
    • taimane coated uamea faatagaina oe e faia toetoe lava omnipotent naifi. O masini faapena e mafai ona faigofie i le malo, susu, mafiafia o lauulu,
    • uamea coated titanium - O se lelei filifiliga mo i latou e teteʻe i le chrome. O ia naifi ua faʻamautinoa e le tuʻua le ita i luga o le paʻu,
    • teflon ufiufi uamea - O se isi filifiliga tele, o le mea taua, e faigofie ona faʻaseʻe atu i le laulu ma e le faʻamalosia le eletise eletise,
    • naifi sima malosi tele, tagofia soo se ituaiga lauulu. Ceramics e le vevela i luga tusa lava pe umi se taimi faʻaaogaina, ae o lona autu faʻaleaga o le maaleale. O nei masini e tatau ona taulimaina ma le faʻaeteete tele, talu ai le pa'ū e ono lamatia le liua i le naifi faʻaleagaina. Keramika e le manaʻomia ni faavaa faasolosolo lemu, ae o le a le mafai ona faʻamaʻapeina naifi pe a latou le mautonu.

    Lauiloa e iloa ai e masani lava naifi i se masini manaʻomia le faʻamanogiina. E tau le maua se faʻalavelave self-sharpening naifi. Self-sharpening e mafai faafetai i le uiga tulaga ese o le potoi. O le fagu o loʻo aofia ai ni fasimea taʻitasi, ma o fala foʻi taʻitasi e laititi ifo le umi na i lo le taimi muamua. E aliali mai e faʻamaʻamili le vaega pito i luga i taimi o taotoga, ae o naifi lava latou te le faʻataʻavaleina.

    E sili le aveina o se masini ma se maunu tisaina poloka ina ia faigofie ona aveese ma fufulu.

    Numera 4. O le a la namu?

    Nozzles mafai ona fetuunai ma unregulated. E masani ona tasi ma faʻafetauina ua lava mea faʻapitoa mo faʻaaogaina i le fale. O ia masini e faʻaogaina i se tasi selu e faʻaogaina i se faʻaseʻe. I ai, e mafai ona e fetuunai le umi o le lauulu. E taua tele le faʻaseʻe loka mau.

    Tele taʻavale ua faʻaauʻuina ma nisi leai ni faʻatonutonuga. Afai e te le o se tagata faʻataʻitaʻulu faʻapolofesa, ona mafai lea ona e maua i le 2-4 nusila. O nisi faʻataʻitaʻiga e aofia ai le 6, ma e oʻo lava i le 8 nozel. E masani lava ona faʻaoga le au faʻataʻeleʻele masani ile laulu ole 3 mm, 6 mm ma le 9 mm, ae mo leleiga suiga, atonu e manaʻomia ni leo o le 1.5 mm ma le 4.5 mm. O nisi taulaitu mafai ona ausia le suiga sao i se selu. I se faʻaopopoga, o le tipiina le umi i nisi faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona faʻatulagaina i luga o le masini lava ia, ae o le fetuunaiga o laʻititi o le a laʻititi (masani lava e uiga i le 0.5-3.5 mm).

    E tuueseese, e taua le matauina aoao seti. E le naʻo le fulufulu lauulu - o se lavelave e foia ai le le aoga o lauulu, ma, o se tulafono masani, e aofia ai:

    • serima mo le tipi o 'ava, moge, fulufulu mata,
    • au mo manifinifi,
    • auvae mo le tipiina o lauulu i le isu ma taliga,
    • tagata fai tino
    • leai ni mea mo le bikini sone,
    • E masani i seti e aofia ai se selu, ofu talo, suauu mo faʻamaʻamilo le lau.

    Nu.5. Atuga i le tino

    E faʻataʻitaʻi uma taʻavale i se mea faigata, ina ia tautala ai male, fausaga, ma i lanu susulu, ae o le mea autu pe a filifilia e le o lea, ae o lena le aoga o le tino o le masini i lou lima. O le mafuaaga lena e le faʻatopetope ai ona paʻi i le masini e muamua, e siaki pe faʻaseʻe i le lima, pe afai e paʻu i lalo, pe e mamafa tele. Le sili talafeagai gofie taʻavale o loʻo iai pea paʻu i luga ole pusa. Afai o le saoasaoa fesuiai e pa'ū manino foi i lalo o le lima matua, o lona uiga o lenei mea o se filifiliga sili.

    A o le mamafa, ona faʻatonutonu lea mai le 100 i le 700 g. Afai e saga masani ona tipi 'oti, e talafeagai le tilotilo vave i mea fai mea faigaluega. Malamalama o le a avea ma masini i se palasitika pusa, ae o taʻavale i uʻamea o le a avea ma mea moni e le mafai ona faʻataunuuina.

    Numera 7. Tagata gaosi

    E le o naunau uma tatou te sefeina tupe ma e tatau ona tatou iloa le mea e taʻitaʻia ai e lenei manaʻomia. Too taugofie se masini mai le leiloa gaosi oloa o le aʻafia ai le malepe i ni ulugali latou oti e aunoa ma le galue ai o lona tau. E leai se aoga o le toe faʻafou, ma e te toe alu i le faleoloa oloa, na o le taimi lenei o le a e vaʻai ai i le itu o faʻatuatuaina ituaiga. O lea e le sili lelei e faʻamavae le muamua laasaga ma vave faʻatau vave se masini masani?

    Matou te le faia le mea o matou manatu, ae o le a puʻeina lisi o tagata gaosi oe na latou faʻamaonia i latou lava i luga o se itu lelei:

    Aua le faanatinati e fefe! O le gaosi oloa faatuatuaina e le taugata tele. I le laina o kamupani taʻitasi o loʻo iai mea tau paketi e ese mai i tau taugata e le o le lelei, ae i le seti o galuega. Mo le fale, e mafai ona e mauaina se taugofie tele masini e mafai ona faʻafetauiina lelei le faʻavae masani.

    Numera 8. Ma o le a le ituaiga o lauulu e faʻatau e faʻatau mai?

    Otooto faʻaiuga o iʻuga o mea uma na taʻua i luga, e mafai ona tatou vaevaeina tagata faʻatau i le tele o vaega:

    • fulufulu tagata tomai faapitoa e sili atu le aveina o se masini malosi ma le faʻatuatuaina, lelei le masini rotary ma le mana maualuga, naifi faʻatasi ai ma se titanium poʻo le taimane ufiufi. E sili le ave i ai le faʻamuamua i faʻataʻitaʻiga ma se ituaiga tuʻufaʻatasiga. Gauai totoʻa i masini, fasi lapisi, faigofie le faamamaina ma isi faʻamatalaga, aua ua e filifilia se mea faigaluega,
    • mo faʻaaogaina i le fale e oo lava i le faigofie le faʻaogaina o meaola ma se mana o 12-15 W, ma le tele o selu namu, e talafeagai,
    • afai o le aiga e faigata ma mafiafia lauulu, o lona uiga e sili le ave ole rotary masini mo 20-25 watt, mea faigaluega atonu e laititi.

    O le vitio o loʻo i lalo e aofia ai ni nai sili atu fautuaga aoga.

    Faʻatulagaina o sili sili gaosi

    O le lautele lautele filifiliga o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai e nei tagata gaosi oloa: BaByliss, Philips, Panasonic ma Moser. O le mea sili ona mataʻina o Philips ma Panasonic o loʻo i ai le puleaina o le niche maketi. O loʻo lisiina gaosi oloa o loʻo auai i le gaosiga o lauulu multifunctional, faʻauʻuina i latou ma ituaiga uma o gaioiga, tausia le tau faʻatulagaina i se tulaga talafeagai taliaina tulaga. Ae peitai, filifili i totonu o le paketi masini, tagata fiafia i le Saina igoa Polaris. I le taimi lava e tasi, o ituaiga uma o salons ma hairdressers latou te fiafia i le kamupani Siamani Moser ma ona iunite. O le Moser masini o loʻo faʻamanuiaina i le tele o galuega, ma o vaega maualuga-lelei e tuʻuina atu i se olaga umi o le ola, ma mauaina uma lelei o le masini ma se sili fausia tulaga maualuga. Nai lo le masani ai afi afi, latou te faʻaaogaina se lili afi afi, ona o le mea moni o le masini e le o gatete i le taimi o taotoga.

    Tagaʻi foʻi - Lea manoa eletise e filifili i le 2018

    Polaris PHC 2501

    O se tau gafatia o le lauulu clipper, ma nofoia le tulaga lona tolu i la matou pito i luga o lauulu masini talu mai 2018. I totonu o sui uma o lenei tau niche, o lenei masini maua ai le tau sili ona taugofie mo le tele tagata faatau, ae le o uiga maualalo. O lenei masini e faʻamalosia luga o le fesoʻotaʻiga ma se uaea masani. Faʻafetai i lenei, ua e maua le avanoa e tipiina lauulu mai le 0.8 i le 20 milimita umi. Faatasi ai ma le masini, e naʻo le 1 ni sapalai o loʻo sapalaiina, ae e le o se minus, aua o le masini lava ia e iai le agavaʻa e setiina le umi o le lauulu i le 6 tulaga, lea o le a faʻatagaina oe e fetuunai le umi pe a e manaʻomia.

    O itu lelei o le aufaasese a le Initaneti na mafua ai le faigofie o le faʻagaioiga, puʻupuʻu vaʻaiga ma lava le maualalo o le mamafa. Ma e le gata i lea, o le aotelega o le sapalai e matua tele naua, ma e aofia ai mea manaʻomia ma mea e sapalai mai, faʻafetai ia e mafai ona e faia ai le tausiga i le masini, o le pulumu ma le suauʻu. Faafetai i le lautele o le naifi, 45 mm, o le a e tipiina se vaega tele o lauulu i le taimi. O le blades ua faia o mea maualuga lelei, ma le faʻamamaina ua faia i le maualuga faʻafetai lea e mafai ona tautua ia te oe mo se taimi umi. Peitaʻi, e talitonu nisi tagata faʻaaoga o le tilivaina afifi i le tulaga o le mea puʻupuʻu 1 ma le faʻamalieina lima i le au o loʻo avea ma se mea taua tele.

    Panasonic ER131

    O le tulaga muamua i totonu o avanoa na saunia e tatau ona umia e Panasonic ER131. I lenei faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻi se afi afi e faʻavavevave atu i le 6300 rpm, ma e mautinoa ai se lamolemole vave. O le umi o le tipi lauulu e mafai ona fetuʻunaʻi mai le 3x i le 12mm. O le masini ei ai agavaʻa paʻu mafai ona saunia 40 minute o ola ola. O le masini mafai ona faʻamalosi tuusaʻo mai le mains. I le faʻaopopoga i le faʻamamaina o le pusa, o loʻo aofia ai ma le pusa e 2 ni motugaafa.

    O le lelei o le masini e aofia ai laititi i le au tauva, filemu faʻagaioioiga, faʻapea foi ma le maualuga-lelei faʻapipiʻi faapipii. E ui i le tau maualalo, o le pusa o masini e faia i maualuga le lelei palasitika, e mafai ola mai le tele pa'ū. Ina ia fetuunai le umi o le lauulu, e te manaʻomia le na o le suia le le auvae ma le isi. O vaivaiga vaivai o lenei masini e faʻamatalaina i le maualalo-faʻailoilo ma le leai o soʻo se faʻatonu faʻailoga.

    Tagaʻi foʻi - Faʻafefea ona filifili se maualuga-lelei fafine epilator i 2018

    Panasonic ER508

    I totonu o lenei lisi, o se faʻataʻitaʻiga mai se tagata Iapani gaosi oloa na faʻavaeina se tulaga taʻutaʻua mamalu. Pe a faʻatusatusa i isi masini e lua muamua, o loʻo i ai le tau maualalo (mai le 2000 i le 2300 rubles), ae i le taimi lava e tasi ua faʻauʻuina i sili foliga ma sili atu ona lelei uiga. O le masini mafai ona fesoʻotaʻi uma i le fesoʻotaʻiga ma e faʻagaioi i luga o le mana eletise; o le ola ola pe tusa o le onosefulu minute o gaioiga faʻaaoga. O le pito i lalo o se umi umi faʻaaogaina - e tusa ma le sefululua itula. O le umi o le tipi lauulu e maʻea ona faʻatulaga, e faʻatinoina e ala i le faʻapipiʻiina o au fasi, poʻo le faʻafetauiina o le tipiina luga. O fesuiaiga i le umi e mai le tolu i le fasefulu milimita. E i ai foʻi le avanoa o le faʻamamaina ma le suavai, lea e sili ona talafeagai pe a tautua i le masini.

    I le faʻamasinoga e ala i iloiloga, e faʻamalieina e tagata faʻaaogaina le lelei ma le faʻamoemoeina, o le le gaoia lelei ma le mana eletise. Ou te fiafia tele foʻi i le tilivaina seti, lea e aofia ai, faʻaopopo atu i faʻaaliga masani, nozzles mo manifinifi laulu. O faʻaletonu e aofia ai le le maua o se mataupu ma se lapoʻa charger. O lenei masini e aoga le faʻatau mo mea e faʻaaoga i le fale.

    Philips HC7460

    O le tulaga lona lua i lenei lisi o loʻo nofoia e le iunite a le Dutch gaosi oloa, o loʻo faʻaalia ia lava i le maketi. O le masini e faʻaaogaina uma faʻaonapo nei foliga ma mea sili ona lelei. O se faʻataʻitaʻiga iloga o le maa, lea, a uma ona faʻauia, mafai ona galue mo le tasi le itula. E onosefulu eseese auala mo le fetuunaiga o le umi o le lauulu, faia e ala i le tolu nozzles ma se faʻatonutonu i tafatafa o le tipiina luga.

    O le manatu lautele e uiga i lenei masini e matua lelei i lona tele. Lelei tele faʻapotopotoga, mautu faʻagaioiga, manuia ma faigofie tu mai fafo. Pau le minus o lenei masini o le ova maualuga o voluma i le taimi o faʻagaioiga ma le faʻaopopoina o le maopoopo o pulega, ia e vave tape. O le tau o le masini e masani lava e le itiiti, ae mo se masini faapena e le o se alofa le tuuina atu mai le 4000 i le 4100 rubles.

    Moser 1884-0050

    Masalo o le tulaga muamua i totonu o tagata tomai faʻapipiʻulu fulufulu na manumalo e se faʻatasiga mai se tagata Siamani gaosi oloa. O le masini e sili ona lauiloa i totonu o saliona taugata, aua e iai le taugata tele (11,000 rubles i le averesi), ae o loʻo i ai foʻi ma faʻailoga faʻapitoa sili ona lelei, foliga aoga faʻaogaina ma se mamanu tulaga ese. O se tasi o foliga o le faʻagaioiga e ala i se masini taamilosaga, lea e faʻatagaina toetoe lava faʻaumatia vibration i le taimi o le faʻagaioiga, ma e umi tele. O le masini faʻaeʻeaina ma se maa malosi, lea, pe a faʻamau atoatoa, mafai ona galue e oʻo atu i le fitusefulu-lima minute.

    Uma lagona o le faʻaaogaina o lenei masini e na o mea lelei. O le masini e faʻatuatuaina, faigofie, o loʻo i ai le maualuga-lelei tipiina luga ma tele nozzles lea e mafai ona fetuunai mai le fitu selau i le luasefulu-lima milimita, e iai le 'ava ma le mimigi trimmer, lea e faʻamaonia ai o le masini e aofia ai i se vaega faʻapolofesa. O faʻaletonu e aofia ai vaivai pulea tui ma le le lelei ergonomics. O le totoe o le masini e naʻo le atoatoa o le masini mo le tipiina o lauulu.

    Na faʻaalia e lenei mataupu fesili: poʻo fea le fulufulu lauulu e sili ona aoga ile 2017-2018. E mafai ona faʻatau uma masini ua faʻaalia i soʻo se kamupani faleoloa poʻo luga ole upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻe. Matou te faʻamoemoe o le mataupu lenei na fesoasoani ia te oe i le filifilia poʻo le fea lauulu e filifili e filifili.









    Le 10 sili lauulu fulufulu 2018 - 2019

    I totonu o le tusitusiga, o le a tatou iloiloina le faʻavae o le 10 sili lauulu lauulu i 2018 - 2019, e aofia ai:

    Ia mafaufau totoʻa.

    O se masini lautele e i ai le atoa seti, ergonomics mafaufau i sina sili faʻaititia, vave faʻatonutonuina, ma o nei mea uma e fetaui ma se mea puʻupuʻu, ma se ata lanu manaia.

    Tulaga

    • molia vave (360 minute)
    • Umia le faʻaogaina mo se taimi umi (120 minute),
    • seti lapoʻa (suauu, pulumu mo fufuluina, faʻamaumauga, mains adapter, seti o pamu).

    Leaga

    • leai se faʻailoga o le faʻapipiʻi o le umi.

    Tau: 1350 rubles.

    Laulelei, futu faʻataʻitaʻiga, o le leo e malu, e le faʻamalosia ai lau faʻalogo. Mo sea tau, mafai ona e maua seisi sili atu mana, ma o le a le mafai ona e faʻaaogaina le maa mo se taimi umi, e ui lava i luga o le lava o le ola ola, ou te maitauina foʻi le leai o le tele o faʻaopoopoga foliga o se minus, ae e leʻo se mea leaga lava, ona o le tau ma le lelei o le masini.

    Rowenta Lipstick TN1604

    O le ata o loʻo faʻatautaia e se lanu mumu, ma faʻaofi faʻapipiʻi, faʻatasia ma le uʻamea. O lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le 5 ni sapalai, tele le pamu ma lava le mana.

    Tau: 1299 rubles.

    Tulaga

    • leai se leo i fafo,
    • umi maea mana (1.8 m),
    • Manaia le lima e uʻuina.

    Leaga

    • E vevela pe a uma le 40 minute o faʻaaoga.

    Lelei lanu mumu, matua filemu, e leai lava se leo, uma e mafiafia le vevesi, pe a tipi, e le tipi pe palu lauulu. Ina ua uma ona faʻaaoga le masini mo le fasefulu minute, na amata loa ona vevela tele.

    Remington HC5150

    O lenei masini ei ai le maualuga maualuga le saoasaoa afi, o le lautele a ituaiga o umi uila ma se mamanu faigofie i lanu masani.

    Tau: 1599 rubles.

    Tulaga

    • lautele lautele o le umi (3-42 mm),
    • saoasaoa afi afi (5800 rpm).

    Leaga

    • umi totogi (420 minute),
    • ola maualalo ole paʻu (e oʻo atu ile 30 minute).

    E umi se taimi e faʻaalu ai, e le lava le peʻa mo le umi ona faʻaaoga, o le faʻafitauli o le feaveaʻi, o mea lelei: e toetoe lava leai se pisa, o loʻo iai le tele o namu, o se pusa faʻatumu (suauʻu, faʻamatalaga, se mea e sui ai le eletise, pulumu, ie puipui .

    Galaxy GL4151

    Taugofie tau, o se tasi o le sili filifiliga mo le masani ona faʻaaogaina le masini, mo fale poʻo faʻataʻitaʻi poto, o loʻo i ai se mamanu susulu, se faʻamasinoga lelei ergonomic ma se lima talafeagai lima.

    Tulaga

    • ei ai le avanoa mo le faʻapipiina,
    • molia tulaga,
    • taimi umi e aunoa ma le toe fafagaina (60 minute).

    Leaga

    • ki faʻalavelave (pe a tusi, vili ma le loka).

    O le tau e lava mo lenei masini, e foliga manaia tele, e le tele se pisa. Pe a suia le auo i se isi, e vevesi tele, e pei o le a pa'ū i le taimi nei, o le uiga faʻaalia o ia lava ina ua mavae ni vaiaso vaiaso o le faʻaaogaina.

    Aresa AR-1803

    O se tagata e mananaia lelei, taʻuleleia lou lima i totonu o lou lima, o le masini e lava lona tele mana, a o oe e te le lagonaina le le fiafia faʻamalosi ma se tone o leo e faʻaleaogaina ai lau faʻalogo.

    Tulaga

    • maualalo gatete
    • meafaigaluega lelei (suauu, selu, pulumu mo fufuluina, seleulu, auila),
    • mamana mo lana vaega (mana 10 W).

    Leaga

    • leai se susu faamamaina.

    Lelei nofo i le lima, le aoga le toesea o leo ese. O le topcoat e solo i le vaega o loʻo ia te ia, pe a uma le 3 masina o faʻaaoga, ae e faʻamoemoe foʻi i le faʻagaioiga.

    Fualaʻau Scarlett SC-HC63C01

    Le tele o ituaiga eseese o nozel, lelei-mafaufau-ergonomics, lelei uma i le poto masani ma fale faʻaaoga, o le oloa lea e mafai ona e na o le faapea "e te le salamo ai."

    Tulaga

    • malosi maualuga (10 W),
    • afi saosaoa (5800 rpm),
    • seti lapoʻa (suauu, selu, seleulu, faʻapipiʻi, mataupu, pulumu, selu).

    Leaga

    • Malosiaga peʻa faʻaaoga.

    Nozzles mo tofo uma ma lanu e le vevela i mea uma, e leai ni faʻafitauli ma le pisa ma le manaia leo. O le vevesi e le manaia tele, latou te tuʻuina i le lima, e pei o loʻo e faʻataʻitaʻia le perforator.

    Vitek VT-2511 BK

    O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i ni pamu e fa, e i ai le lelei i le ergonomics ma le maualuga o le fausiaina lelei, faʻapea foi ma ni mataʻutia ma le umi ona tautua i lana tagata faʻatau.

    Tau: 1390 rubles.

    Tulaga

    • filemu (ma le mana o 8 W, e leai se pisa pe a faʻaaogaina),
    • e le manaʻomia mata lubrication
    • umi maea mana (1.8 m).

    Leaga

    • leai ni faʻamaʻimauina o latou naifi,
    • le lava le avanoa e faʻamatipalaina ai.

    E toetoe a leai se leo leo ese, e lagona lava le lelei i le lima, mo le 4 tausaga o faʻaaoga e foliga uma i mea fou. Mo sea tau, tele mea ua misi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaioiga o faʻaititia, faʻatapulaʻa naʻo mai le fesoʻotaʻiga.

    Sinbo SHC 4350

    Lelei le tau ma le matagofie faʻatauaina uiga, lea e matua le lava i le maketi o aso nei, aua o le mea tonu lava lea e manaʻo ai le tagata faʻatau, agai atu i le fale oloa fale.

    Tau tau: 810 rubles.

    Tulaga

    • e i ai le mataloa mo le tautau,
    • maea uumi (1.7 mita),
    • 4 paso.

    Leaga

    • a uma ona faʻaumiumi ona faʻaaoga e maua le mafanafana
    • maualalo le eletise (5.5 watt).

    A ou galue, e le tele ai se pisa, o loʻo iai ni namu, o le mea moni, ou te manaʻo i le tele o le paoa (talu ai e le lava le 5.5 W), o se uaea umi, toetoe lava 2 mita, ae a uma le faʻaoga mo le afa itula, ua amata ona vevela.

    BBK BHK100

    Faigofie fai foliga, ie faʻapipiʻi uʻamea mo se faʻaoga sologa lelei, e le o iai le malosi e ofuina, o loʻo faʻailo mai ai le lelei tele oloa lelei, na faia e faʻataʻitaʻi ai lauulu pupuʻu (0,5 - 1,2 cm).

    Tau: 450 rubles.

    Tulaga

    • malosi maualuga (15 W),
    • e i ai le mataloa mo le tautau,
    • lava se numera o faʻapipiʻi (ato atoa o 4).

    Leaga

    • auo mai (faʻatupu ai le le fiafia pe a tipi)
    • amata ona saeia le lauulu, ma le vave aoina o le masini e ala i le lauulu.

    O se fuafuaga atoa mafaufauina, leai ni pisa ma e le vevela i luga maualuga. Faatasi ai ma le faʻatonutonuina le faʻavae i luga o le ulu, ua amata ona saeia le lauulu, o se mea sili ona le lelei le faʻaletonu, ma o nofoga na matua mauli na latou saʻili moni i totonu o le paʻu ma mafua ai le tiga.

    Ampix AMP-3353

    E pei ona fai mai ai le tala, masani, o lenei filifiliga o se taʻitaʻi i le tulaga o le tamaoaiga ma le tuʻufaʻatasiga o tau ma le lelei, faigofie i le mamanu ma faigofie ona faʻaaogaina, ua i ai se laʻititi avanoa, lea e lava mo lenei masini, e mautinoa o le a e fiafia i lenei masini.

    Tau: 299 rubles.

    Tulaga

    • malamalama ma puʻupuʻu (lautele ma maualuga 30 mm ma 160 mm, faasologa),
    • tulaga lautele o le masini (talafeagai mo le tipiina o ituaiga uma o laulu i luga o le tino, foliga, ulu).

    Leaga

    A tagofia faigofie, o le umia le malolo malolo i le lima, o se tasi o faʻaopopoga o le puʻupuʻu, ma lona lautele, e mafai ona ofi i totonu o lau taga, ae o le mana e le lava taimi uma, ma e mafai foi ona matauina ni nai nozzles o se minus (pe sili atu, o latou moni toesea, talu ai naʻo le tasi).

    O le a le mea e vaavaai iai pe a filifilia?

    O a mea e taʻitaʻia pe a filifilia se masini? O le mea muamua ma e sili ona taua, e tatau ona iloa le mafuaʻaga o lona faʻaaogaina, pe o le a avea ma masini lautele, pe naʻo mo se lauulu.

    Sosoʻo mai, le vaega lona lua, portability, i le tulaga pe a e le manaʻo e toso le uaea, ona e te manaʻomia se masini ma se fausia-i maa, puʻupuʻu puʻeina ma le umi galuega e aunoa ma se fesoʻotaʻiga. O lenei filifiliga o loʻo folasia i le amataga muamua o lo tatou faʻavasega.

    Le mea lata mai, ma e le itiiti ifo taua taua vaega e tatau ona amanaia pe a filifilia se masini o masini ma mea faaopoopo, iinei, o le mea moni, o le a tele le faalagolago i luga o le tau o le masini na faʻatauina, ae e mafai lava ona maua i taimi uma se isi itu, i se sili atu faʻatupega ituaiga.

    Le sili ona lelei kamupani o fulufulu lauulu faʻapitoa

    A filifilia se lauulu lauulu lelei, o le tele o tagata faʻatau muamua o le gauai atu i le gaosi oloa o le masini. E tele taimi e mafai e le igoa igoa ona fai atu ni mea se tele e uiga i le lelei, aoga ma le umi o le masini nai lo ona tomai faʻapitoa poʻo isi tapulaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o tagata fulufulu faʻapitoa e leai se tagata e leʻi faʻalogo muamua o ia kamupani Moser pe Remington. O nei tagata gaosi oloa gaosi faʻapitoa masini mo le tipiina o lauulu, o lea e leai se masalosalo i le lelei o latou oloa. Ae ui i lea, kamupani e gaosia sili atu eseese ituaiga masini mafai foi faʻamolemole ma sili ona lauulu lauulu. Ia kamupani Filipo i luga tutusa tutusa mafai ona tauva ma se lauiloa iloga Papelonia po o seisi taimi tuai - o se kamupani Ova.

    Moser 1871-0071 Chrom faiga Pro

    O le isi uaealesi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o se lauulu fulufulu mai Moser ua faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga 1871-0071 Chrom Style Pro. Iinei le afi e tasi pei o le masini luga: rotor ituaiga ile 5200 rpm. O le tutoʻatasi o le faʻataʻitaʻi o loʻo fesiligia o le 1.5 itula, ma e mafai ona molia atoa i le naʻo 60 minute. O lenei masini talafeagai e sau ma 4 nozzles e mafai ai ona e filifilia se umi mai le 0.7 i le 12 millimeters. O le lautele o le naifi i lenei faʻataʻitaʻiga o le masini e 4.6 centimita.

    Lelei:

    • sili tutoatasi
    • molia tele le saoasaoa
    • mea tino ma le malosi
    • masini mea faigaluega
    • avanoa faigaluega mai se fesoʻotaʻiga ma le batini

    Le atoatoa

    Oster 76616-910

    Afai e te manaʻomia le sili sili ona lelei lauulu lauulu Clipper, ona faʻalogo lea i fofo mai le Oster ituaiga. Le lelei o lauulu 'ulu lea e tuʻuina atu e lenei masini le pito sili ona maualuga. I le taimi lava e tasi, 2 ni pulu e filifili mai ai o loʻo momoli vave atu ma le masini. I iloiloga e uiga i le typewriter, e naʻo le tasi le faʻaseesee tagata e faʻaaogaina - palasitika mataʻutia. Naʻo le tasi le mataʻu e ono lava mo oe e manaʻomia ai le sui tulaga. Afai e le mo lenei mea, faaopoopoina i le e le sili ona mamafa mamafa, ona avea lea masini faigofie mai Oster ua mautinoa lava avea le sili sili ona lelei filifiliga mo polofesa lauulu.

    Lelei:

    • matagofie mamanu
    • uila uaea le umi
    • meafaigaluega lelei

    Le atoatoa

    • manaʻomia le faʻaeteete taulimaina

    Remington HC5600

    O le isi faʻataʻitaʻiga o le masini i le tatou iloiloga na folasia e Remington. O le HC5600 ua i ai mea uma e te manaʻomia mo tagata amataina ma e oʻo lava i le laʻua faʻatinoʻaina o laʻau tosoina: tutoʻatasi e oʻo atu i le 60 minute faʻatasi ma le 4 itula o le faʻatulagaina, le mafai ona galue mai le fesoʻotaʻiga ma le 15 umi seti. Eseese nozzles o le saua masini ma oti 'oti mafai ai ona e maua se taunuuga sili. I totonu o uiga tulaga ese o le masini mafai ona matauina le ono mafai ona faʻatagaina e ala i le micro USB uafu. A leai, o loʻo ia i tatou se faʻavae masani mai le lauiloa Remington brand.

    Lelei:

    • meafaigaluega lelei
    • ola maa
    • vavaeina umi filifiliga
    • fausia uiga
    • le mafai ona faʻaalu e ala ile micro USB

    Le atoatoa

    PaByliss E780E

    Afai e te manaʻo i fofo tekonolosi ma manaʻo e faʻatau se masini faʻapolofesa ma le lelei fausia le lelei ma lautele faʻagaioiga i se tau maualalo? Ma o le a faigata tele le sailia o se sili aulelei filifiliga nai lo le E780E faʻataʻitaʻiga mai le gaosiaina BaByliss. O lenei masini e ofoina atu le ola ola i luga i le 45 minute ile tasi moliaga, ae afai e tatau ai, e mafai ona fesoʻotaʻi tuusaʻo i le fesoʻotaʻiga. O le tagata faʻaaoga e tasi le taimi 32 faʻasologa umi mai le laʻititi o 0.5 milimita ma oʻo atu i le 3.6 centimeters. E taua le faʻamamaina o le i ai i totonu o le masini masini pisau na faia e faʻaaogaina le tekinolosi W-TECH, lea e mafai ai ona e faʻavaveina le tipiina faʻagasologa e aunoa ma le leiloa o le lelei.

    Lelei:

    • faʻaaogaina o tekonolosi fou
    • fesootaiga fesoʻotaʻiga
    • numera o le umi faʻatulaga
    • manaia foliga
    • faʻatuatuaina faʻapotopotoga o le masini

    Le atoatoa

    Remington HC363C

    Faʻamutaina la matou fuainumera o le isi faʻataʻitaʻiga mai le Remington brand. I le taugofie, o lenei masini faʻamalo lemu ofoina 8 filifiliga mo le tipiina umi mai le 1.2 mm i le 2.5 cm. O le numera o pamu i totonu o le pusa e faʻateleina foʻi ma aofaʻi i 8 fasi. Ma faʻatasi ai foʻi ma le masini, e gaosi e sapalai seleulu, laulu, 3 lauulu sulu ma se pea pulumu. Tuuina atu i tomai ma fausia uiga lelei o le masini, o le HC363C o le sili masini i tulaga o tau ma lelei.

    Lelei:

    • lelei faapotopotoga
    • meafaigaluega lelei
    • avanoa o se talafeagai faʻavaʻa mo femalagaʻiga ma teuina
    • titanium ma keramika coated blades

    Le atoatoa

    • faʻavaveina le paʻu


    Faaiuga

    Lenei iloiloga o tagata sili ona lelei lauulu teu lauulu o le a aoga tele e le gata mo tagata poto masani stylists, ae faapea foi mo tagata fou faila. Mo masini taʻitasi o loʻo i le lisi, matou te faʻamamafa atu i itu taua ma mea sese uma, pe a iai, ua mauaina. I le taimi lava e tasi, sa matou taulai atu i vaega eseese o tagata faatau, mafaufau e le gata i le taugata, ae sili atu taugofie faʻataʻitaʻiga o taʻavale.

    Parakalafa o Lauulu Clippers

    I le faaopoopo atu i le tau vaega o le mea faigaluega, o masini e vaevaeina i ni vaega eseese e tusa ai ma tapulaa - mafuaʻaga, faʻavae o faʻagaioiga, paoa puna, ituaiga ma mea o lau, ituaiga ma le numera o au, lautele. O le tele fesuiaiga, le tele tele nozzles, vaega ma mea e maua ai, o le maualuga o le tau o le faʻataʻitaʻiga. O taʻitaʻi ile faʻatau atu i le maketi o masini uʻumi ua taʻua o kamupani Philips, Braun, Polaris.

    Tofiga o se clipper

    Mo a latou mafuaʻaga faʻamoemoe ma faʻagasologa foliga, o masini e vaevaeina i faʻataʻitaʻiga mo le mamanuina o le migi ma le 'ava, o mea faʻapipiʻi (aveeseina o lauulu mai le isu ma taliga) ma, o le mea moni, le masini. Faatasi ai ma lenei palakalafa e manino, afai e te manaʻo e faʻamama se 'ava, ona leai lea o se aoga i le totogi sili atu mo se masini atoa. E faigofie atu i le au potopoto ona i ai se seti o mea faigaluega i totonu o latou auupega ina ia vave suia nusila ma faia gaioiga talafeagai i le tasi masini.

    Masini ma masini Beard

    E laititi ma mama nai lo lona tauʻave ma ua i ai ni mea faʻapipiʻi; e le faʻatinoina i ni pamu. I le ituaiga o mana e mafai ona avea ma maa, fesoʻotaʻiga ma tuʻufaʻatasia. O loʻo i ai se filifiliga peʻa faʻaaogaina se masini masani ile nila mo le 'ava ma le musika.

    Masini puʻupuʻu mama ma se faʻailo tumau - cone. E faʻapitoa i latou ma e fuafuaina mo le tipiina o lauulu i na o taliga poʻo isu. Ole latou e mafai ona ofaina ile masini, pe faʻatau atu ese, e masani lava ole masini lea e taugofie.

    Mataupu faavae o le faʻagaioiga

    A e vaʻavaʻai i taʻavale mai le tulaga o le malosi faʻaoso, ona mafai lea ona latou vaevaeina i ni vaega se lua - rotary ma vibration. E tofu lava filifiliga ma itu lelei ma mea le manaia. Sei o tatou auiliiliina sili atu i isi faʻamatalaga:

    • Taavale taavale. Tele mamafa e le mafai ai ona latou faʻaaogaina mo se taimi umi, e oso lima lima. O le faʻaopopo, o se tasi e mafai ona iloa faʻapitoa - le i ai o gatete i le taimi o faʻagaioiga, ma le masini e le ova tele mo le umi. Masini ma le rotary afi e taugata tele ma tele e faʻaaoga e tagata tomai faapitoa i galuega o aso uma.

    • Vibrating. Malamalama mama ma puʻupuʻu. Latou galulue i luga o le electromagnetic coil e lafoina se faʻailoga i luga o fagu. I le tau latou te sili atu le taugofie mo lautele faʻaaogaina, ae i ai faʻaletonu - vibration i le faʻagaioiga ma vave faʻamafanafana o lau. O faʻataʻitaʻiga ma se afi afi o lenei ituaiga e sili atu ona masani ona faʻatauina mai i totonu o le fale mo faʻaaoga tumaʻoti.

    Lauulu Clipper Mana Tuuina atu

    O lenei faʻamalama e tafe malie mai le nofoaga - mo le faʻaaogaina tumaʻoti, mo femalagaʻiga ma malaga, o le ituaiga o pamu e sili atu ona talafeagai. E le mafai ona maua e le au polofesa le faʻaititia o le tulaga lelei o lauulu pe a uma le faʻamoe le paʻu, latou te filifilia faʻataʻitaʻiga uaea.

    • Toe faʻaaogaina. E sili atu le mamafa nai lo isi faʻataʻitaʻiga, ona o le paʻu lava e iai lona mamafa lelei. O lo latou faʻaopopoga o gaioiga fealofani, e mafai ona e alu i se taulaga. O le tau o le maa o le a lava mo le tele o sauniga o le tipiina o se laʻititi tele o le lauulu. Fuafua i le mea e alu ai le paʻu, taavale e mafai ona galue mo le afa itula, ile itula, pe o ni nai itula. Ina ia toe fafagaina, faʻaaoga se uaea poʻo le pito mo faʻapipiʻiina.

    Uaea Faʻataʻitaʻiga. E leai ni faʻaletonu o le ituaiga muamua, latou te le fefefe i se taimi umi le faʻagaioiga, latou te le faʻaititia le saoasaoa o le lau e pei ona faʻamutaina le palaka, latou te mama ma sili atu le talafeagai nai lo le muamua. Ae taua tele minus - latou te le galulue e aunoa ma le eletise ma e faʻatapulaʻa ile umi o le maea. O masini nei e faʻaaoga i lauulu ma salalau lalelei, ua manatu tagata tomai faapitoa.

    Tuufaatasi. Ua latou tuʻufaʻatasia le lelei o ituaiga muamua e lua - feaveaʻi, ae le mamafa tele, faigofie mo le umi malaga ma mafai ona galue ma le faʻateʻa o le peʻa mai le fafo. E lautele, e faaaoga i soo se mea ma e faʻaalia i tau uma tau.

    Ituaiga o lau ma mea

    O le mea taua lava le eseʻesega i le va o taʻavale vaʻai pe o latou aveʻese pe leai. O le lavelave o tausiga ia latou faalagolago i lenei. Mo blades, maualuga-malosi uamea uamea coated ma titanium po taimane spraying po o le carbon faaaogaina. E i ai keramika naifi, o latou aoga ile lamolemole, ae e le mafai ona sasaina ona o le malosi maaleale. I se faʻaopopoga, latou te le vevela i le taimi o taotoga ma e le manaʻomia se malologa i le faʻagaioiga.

    I masini faʻapolofesa e i ai fesuiaʻi moli, o lo latou faigofie i le faigofie o le tausiga mo latou, ua mafai ona aveese palu, fufulu, faʻamamaina, ma toe suia foi pe a latou le toe aoga. Mo se faigofie faʻaaoga, o nisi o faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i se pusa aisa, lea e faʻafaigofie tele le tausiga o latou.

    Lauulu meatōtino meatōtino

    O le ituaiga masani na o le faʻatulagaina, faʻatagaina oe e ogatusa le lauulu i mea uumi, mai le 0.5 mm i le 3-5 cm, o le pusa e mafai ona oʻo atu i le 12-15 nozzles. O laupepa sili ona taʻutaʻua ma sili ona masani ai ole 3, 6 ma le 9 mm. O se palasitika anagata e faʻaaogaina mo le latou gaosiga, e faigofie ona fufulu. O le faʻapipiʻi a faʻapipiʻi faigofie e mafai ona e suia i latou i le taimi o faʻagaioiga aunoa ma le faʻaaluina o se tele o le taimi i luga o lenei.

    Mo faapolofesa ma le tagata lava ia faaaogaina, semi-tomai

    E tusa ma le faʻafia taimi o le faʻaaogaina, e mafai ona e iloa le ituaiga o masini mo oe lava ae e te leʻi faatauina. Mo 1-2 taimi i le masina, o se ata faigofie mo le faʻaaogaina e le tagata lava, ae mo le galuega o le ae manaʻomia se filifiliga sili atu ona ogaoga - sili atu taugata ma sili atu faʻagalue lelei. Ole a le eseesega ile va ole polofesa ma le amateur.

    Muamua lava, ole afi ole afi lea e aʻafia saʻo ile saoasaoa o mata. Mo i latou lava, nei tapulaʻa o le 9-12 watt, mo galuega 15 watt ma luga atu. E ala ile ituaiga afi ole afi, e sili le taofi i luga ole rotary engine pe a fai e tatau ona e faigaluega ma le umi. Nozzles mo le tagata e fulufuluaʻau e talafeagai mo maualuga malosi ma o ia lava.


    Lautele pusa e masani ona mamanuina mo faʻaaoga ile fale i le tele o auala ma e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma. Ole a sili atu pe a fai e te faʻapipiʻiina se trimmer ma se lauulu niniʻi i luga o lou ulu vavaeʻese. Semi-polofesa o le a faigofie i itu uma, e aofia ai le tau, ae o le a le o se maualalo i le tulaga lelei.

    Tomai faʻapitoa ituaiga eseese i le tau, afai e te fesili 3000-5000 rubles mo se averesi faleoloa, ona sili atu malosi malosi o le a tauina oe 6000-8000 rubles.

    Maualuga 5 gaosi oloa

    Ina ia filifilia se faʻataʻitaʻiga i lau fiafia, e tatau ona e vaʻai i filifiliga o sili ona lauiloa ma sili ona faʻatau atu faʻataʻitaʻiga o lauulu lauulu. Muamua, e tatau ona iai le ata mai Philips. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamalosia e le mains mai le faʻasologa QC51xx, e fesoʻotaʻi ma le au faapolofesa. O loʻo faʻatauina atu i luga o faleoloa i luga ole laiga e sili lava, faʻafetai i se manumalo manumalo - maualuga le tau mo se tau maualalo.

    Vavaeese vaʻaia le Siamani gaosi oloa o le aiga - Moser, o lona masini 1591-0052 iloa e tagata faʻatau o le sili i totonu o tagata tomai faapitoa. O loʻo ia te ia le paʻu mo le 100 minute o le faʻagaioiga ma le maea e faʻauia mai le sapalai, le tele o isi mea e faʻaliliuina, 3.2 cm naifi. Ma e fuaina na o 130 kalama, o se aoga sili pe a filifilia se masini mo aso uma faʻaaogaina.

    O taʻavale Panasonic o loʻo faʻailogaina foʻi tagata faatau o ni faʻataʻitaʻiga lelei i se tau talafeagai. O le ER-GB60 faʻataʻitaʻiga ma le malosi tuʻufaʻatasi, o se ergonomic 'aʻau talafeagai ma le ono mafai ona fufulu mama naifi e faʻapitoa ai.

    Ile talanoa ile tulaga lelei o mea, e faigata ona aua neʻi iloga le kamupani Remington, na te gaosia ni faʻataʻitaʻiga mai soʻo se ituaiga tau, mai i taʻavale faigofie mo le 1000 rubles, i tagata tomai faʻapitoa - tusa ma le 20,000 rubles.

    O le gaosi oloa Braun e tu i fafo mai le taugofie faʻataʻitaʻiga o masini, o ana oloa e maualuga-lelei ma aoga, talafeagai mo le faʻaoga i le fale ma mo galuega - semi-faʻapolofesa. Ole BT7050 e televave vave faʻaaluina - naʻo le 1 itula ma e mafai ona galue e oʻo atu ile 40 minute e aunoa ma le tapunia. Ile fesuiaiga ole umi, e mafai ona faʻaseʻe uila pe faʻapipiʻi se tasi o namu. A trimmer ma se pulumu mo le ua e aofia ai mo le faigofie faʻaaoga ma feaveaʻiga.

    Tausia lelei

    Ole faʻataʻitaʻiga e te le filifilia, pe a uma ni nai lauulu, o le a ia manaʻomia le tapenaina ma le tausiga. Faʻafefea ona vaʻai lelei naifi, ma o le a le sili atu e le faia i latou, e mafai ona e faitau i le tusi lesona. O faʻataʻitaʻiga uma e gaosia ua faʻaogaina i se pulumu mo le faʻamamaina o lau, e faigata ma lelei fufulu lauulu faʻapipiʻi.

    Afai e mafai ona fufulu le vai, suauʻu mata ma faʻaaoga galuega pe a uma ona fufulu. Lenei mea e manaʻomia e faʻatele ai le ola ma tulaga lelei o vaega ma aloese mai le soona vevela. Ae le i faʻamauina le suauʻu, oe manaʻomia le aveese uma o laulu ma vailaʻau, ma ina ua uma ona tatau ona ki le masini ina ia faʻasalalau le suauʻu i luga o elemene uma ma feaveaʻi vaega.

    O le faaiuga

    Ae e te lei filifilia se faʻataʻitaʻiga ma iloa ai le ituaiga o afi e manaʻomia, oe tatau ona faʻatapulaʻaina le tau o tau e tusa ma ou tomai. Too taugofie faʻataʻitaʻiga vave faʻaletonu, mafai ona galue ai i le taimi ma faʻasaoina o le a le aoga. Ma taugata tele ua faʻaogaina i galuega e tatau naʻo le galuega o le pulu faʻataʻalo ma e matua leai se aoga pe a faʻaaoga le masini 2 taimi i le masina ile fale.

    Le tau latalata o le masini o le 5 tausaga ma faʻaaogaina malosi ma oʻo atu i le 10 tausaga, pe a fai e te tipiina naʻo oe ma e pele ia te oe. I le galue mo le 5 tausaga ma se mea faigaluega le lelei, e toe faʻafoʻi ma toe faʻaleleia se tulaga le lelei - e leai se aoga, e sili le tuʻuina atu i se tasi taimi ae sefe le neura ma le malosi.O le mea lava e tasi e faʻatatau i le faʻatulagaina - o se trimmer ma le tele o laupepa e fesuisuiai e manaʻomia pe a fai o loʻo fuafuaina mo le faʻaoga malosi, 1-2 e manaʻomia i le fale.