Lauiloa

Ofu lauulu foliga falani i 6 filifiliga

Ole a e uiga ile farani Farani, lea na manumalo ai i le fashionistas i lona lautele ma lona matagofie. Farani faaputuga masani asiasi atu i foliga foliga. Faʻaaoga e le au fai togafiti se laulu o laei e avea ma faʻaopoopoga i soʻo se fausaga foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te fiafia i se fesuiaiga o se fusi faʻafoliga pei o se farani faʻi faaputuga. Talitonu mai ia te aʻu, e foliga mai o ia e sili ona uluaʻi ma soʻona faʻaoso, o loʻo fausia ai se tuʻufaʻatasiga ulu foliga e oʻo atu i luga, lea e aʻafia saʻo lava i le faʻatulagaina o se faʻatusa a le tagata o le faʻataʻitaʻiga. O lea la, tatou vaʻavaʻai i se Farani faaputuga ma pe faʻafefea ona fai se atigi lauulu, e talitutusa lava i le faʻatinoina sitaili.

FAATULAGAINA O SE FALE FALE

O le mea moni o loʻo iai le tele o manatu faʻaalia poʻo le a le fuainumera Farani. O le isi filifiliga o le Farani bun pei o se bun hairstyle moni, ma e naʻo ona faʻatuʻuina ese ni faʻaaliga e faʻaopopo ai se lagona faʻamamafa i foliga.

O se auala lea e fai ai:

1. Ia selu ma le faaeteete lauulu na atili fusifusia le tasi ma le isi ile auala masani ma siitia le faaputuga atoa ole lauulu i luga (ata 1 ma 2),

2. Ona mimilo lea o lauulu ile fili (ata 3 ma le 4),

3. Afifi le sikuea maua i le o lona itu i le tumutumu o le ulu, ma fai ia maua i le fusifusi o lauulu (ata 5 ma le 6),

4. Faʻamamaina le utupoto i le ulu i faʻamaʻi ma mea e le o vaaia. Ma, mama i le faʻatulagaina faʻatulagaina, filifili ma tatala laiti tafe loka o lauulu (ata 7 ma 8). Mo le umi o le ola o se Farani lauulu, vali i le varnish.

Ma o le isi faʻailoga o le Farani fusi o se atigi poʻo se atigipipi lua (Farani faʻalua fusi). O lona tulaga uiga ese o loʻo faʻaputuputuina laʻau faʻatasi ma le fesoasoani a mea e le o vaaia ma lauulu i se foliga eseʻese atigi.

O a mea e filifili ma poʻo le a le mea e te talitonu i ai, filifili oe pele tamaʻitaʻi. Ma matou te tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga e lua o le auala e fai ai se Farani bun poʻo se fulufulu mo se atigi :)

Oval bunch - Farani faaputuga ata

E FAAPEFEA ONA FAI SE FUA FUA FAʻAUINA O LE SHELL (OVAL BUNCH)

Pe o se Farani falaoa, o le atigi poʻo le faalua Farani bun, o le mea autu e tuʻufaʻatasia i latou o Farani chic, faigofie o le faʻatinoga ma faʻaaliga manino.

Faʻafefea ona fai o lauulu lauulu ata

MAFAI FAI E FAI SE FUA FUA FUA FAʻAFINO

Laasaga muamua: Ina ia faia se faaluaina ole fusipaʻu e tatau ona e fufuluina, faʻamago ma selu lou lauulu. Faaputu i luga le vaaia ma lauulu, faapea foi ma lauulu tipi ma se fagu o fulufulu manu.

Laasaga 2: Vavaeese le lauulu ua saunia i ni vaega se tolu: vavae ese le lauulu muamua, amata mai le muaulu ma faaiu i le pale, ma nonoa i se kilipa mo le faigofie, vavae ese le lauulu totoe i le vavaeina vaevaega, amata mai le pale ma faaiu i le pito i tua o le ulu, ia maua isi lua tutusa vaega e maua farani faaluaina utupoto.

Laasaga lona tolu: Tuu le pito i lalo ole lauulu i le faliu mai le itu i le itu o le ulu i le pito i tua o le ulu, afifi faataamilo e feiloaʻi ma le tasi ma toe faapipii le faʻi Farani fusi ma lauulu i le tua o le ulu.

Laasaga 4: Sosoʻo, selu le pito i luga o le lauulu i le itu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, pe a tatau ai, selu ma fai le fusifusi i le foliga ma le maualuga o loʻo manaʻomia, afifi i le itu tutusa i le itu i tua o le ulu ma faʻamau i luga o fulufulu i luga o le faʻalu ova oval bundle.

Laasaga 5th: I le taimi e teuteu ai, o laei atoa e tatau ona fulufulu ma varnish ile mamao ole 5-10cm mai le ulu.

O le faʻagasologa o le teuteuina o laulu i se Farani bun ua maeʻa. Fiafia i le iʻuga!

Le aano o le Farani braid i 4 laasaga

Ae le i amataina amataina se faʻatusa, mo se amataga o le a tatou suʻesuʻeina le aano o lalagaina i le faʻa Farani.

E pei o se spikelet i le pito i tua lalagaina.

O le faʻatinoga masani a lenei lauulu e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua e tatau ona e saunia ni curls - fufulu, faʻamago ma apalai, pe a manaʻomia, styling oloa.
  2. Filifili se laʻititi laʻititi i soʻo se vaega o le ulu (faʻalagolago i le itu tatou te mananaʻo e fusifusi ai la tatou puaʻa) ma vaelua ia i 3 manoa.
  3. I le masani faʻasalalau, matou te tuʻuina ia pito sili ona leaga i le ogatotonu ma faʻasolosolo ona faʻaopopoina i le lalaga o faʻamaʻi i le foliga o laʻau manifinifi mai le vaega o totoe o le lauulu.
  4. I le tulaga o le occipital eria, o le taofi e faʻamutaina ma matou fili lona lauulu faʻaumiumi i le auala masani.

O faʻatonuga mo le fausiaina o se laulu e tasi ile itu i tua foliga foliga tutusa, naʻo loka autafa e manaʻomia ona sopoia e le o lalo le ogatotonu, ae o loʻo i lalo, ae aua neʻi galo e faʻaopopo matau i soʻo se fusi.

Metotia 1. Volumetric fili i le itu mo uumi uumi

Volumetric lalagaina ona o manoa sosolo i luga o autafa vaʻaia faʻateleina le maualuga o lauulu

Afai e umi lauulu o lauulu, ona mafaufau lea i le sili ona lautele filifiliga e faigofie ona fai i ou lava lima, tusa lava pe itiiti lau poto masani:

  1. Ole a tatou manaʻomia e manatu māmā ile lauulu ile fulufulu mo le faigofie selu ma le teuteuina ina ia sili atu le faʻatonutonuina.
  2. Faatasi ai ma le itu itu, matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua e lalagaina le fili i le itu.
  3. Faatasi ai ma le tele o laulu o loʻo i le amataga o le valavala, filifili se paʻu manifinifi, tatou amata amata ona lalagaina i se tasi o auala faʻaalia i luga.
  4. Ua tatou oʻo atu i lalo o le occipital region, tatou te faʻaopopo togi i le matua loka.
  5. A maeʻa le umi atoa, tatou te faʻalelei le puaʻa i se paʻu paʻu paʻu.
  6. A maeʻa ia mea, amata mai le togi, toso lemu ia nonoa i autafa o latou itu, ma maua ai faʻaopopo le tele.

Faufautua! Ina ia faia le laʻei sili ona lalelei ma toʻafilemu, e mafai ona faʻamatuu ai se lua pupuu loka i le foliga. Ma afifi lona pito i se manifinifi manifinifi o tulimanu ma faʻamau i se fulufulu ulu ina ia nana ai le ofuvae.

Metotia 2. Ula mo lauulu umi

Ata faʻataotoʻina i le foliga o le "gata" mo fulufulu umi

Mo le laulu uumi, o loʻo i ai seisi faʻaaliga o lauulu - Farani fulufulu i le ituaiga o se gata:

  1. Tatou te lalagaina i galu, amata mai i le malumalu.
  2. Tatou filifilia se filo ma vaevaeina i ni vaega se tolu, ona lalagaina lea o lalaga agai i le isi itu o le malumalu, ae o le aveina o le tulaga e fai sina
  3. Matou te faia mea i le pito i luga o le pito i luga.
  4. Ua taunuu i le isi itu, ua tatou faia ni fusi i lalo ma fusi i le itu, ua maeʻa ona tatou faasolosolo lemu suia le itu o le fili i le isi itu.
  5. O lea na matou fili vavae uma lava ma nonoa le pito i le aufana poʻo le paʻu.

Faufautua! E mafai foi ona e teuteuina ia sitaili ma pulupulu poʻo isi mea teuteu: aufana, lopa faʻapitoa, ma isi. fuafua i luga o le tele o se aso faʻamanatu ua e fuafuaina.

Faiga 3. Manatu ma se fulufulu mo le uumi ma le lauulu lauulu

Ata o se ata lautele e faʻavasega lelei mo lauulu laulu ma se fulufulu ma se siusiu manaia

Lauulu mo lauulu laulu ma fulufulu Farani, lamolemole suia i se fulufulu, o le a fetaui ma le tele o fafine o eseese tausaga. E amata lava o se "tarako" masani:

  1. I le pito i luga, matou te filifilia se filo tele ma lalagaina Farani lalaga i se lomiga masani.
  2. Matou te pikiina i lua itu loka.
  3. Matou taunuu i le pito i tua o le ulu ma aoina uma lauulu o le fusi i se fulufulu paʻu.
  4. Mai le siʻusiʻu matou te filifilia se tamaʻi manoa ma afifi faʻalua pe faʻataʻamilo i le paʻu mafolafola, ma pe a maeʻa - faʻapipiʻi i le fulufulu tagata.

Faufautua! Ina ia mafai ona sili atu le matagofie o le faʻaiuga, e mafai ona e selu teisi le sulugatiti i luga o le pale ma malupuipuia ma se malamalama faʻapipiʻi meafaigaluega, ona amata loa lea ona lalagaina tootoʻo.

Faiga 4. Faʻapipiʻi ma se fusipaʻu mo fulufulu laʻititi

E sili le tuu o le pito o le fili i luga o laina uumi i totonu o se fusi mo se sili atu foliga matagofie

Mo lauulu lauulu, e i ai se eseʻesega o lauulu mai Farani braids ma se bun:

  1. Fuafua i le maualuga o le lauulu, matou te faia le 1 lalagaina i le itu poʻo le 2 i itu o le ulu i se masani masani.
  2. Ua tatou oʻo atu i le pito i tua o le ulu, ua tatou faʻasaʻoina le pito o le 1 braid, poʻo le faʻaleleia 2 faatasi.
  3. Ina ua maeʻa, ona matou faʻataʻapeina lea o le lalaga faʻamau i soʻo se auala talafeagai i le faʻavae o se fusi ma faʻamautu i faʻapipiʻi i pito.

Faiga 5. Lauulu i laʻasaga mama mo soʻo se umi

O le afu Farani vaipuna e fetaui lelei ma curles curls

O le ituaiga e sili ona agamalu ma faʻamalosia foliga o le afu Farani foliga i luga o le ulu. Ma mo lauulu umi ma pupuu:

  1. I le itu o le malumalu tatou te filifilia ai se manoa mai o le a tatou lalagaina ai la tatou puaʻa.
  2. Tatou te fesuiaʻia manoa i autafa i le ogatotonu.
  3. Ua faia ni faʻaiʻuga se lua, tatou te tuua le pito i lalo o le tautau ae i lona tulaga tatou te filifilia se fou curl mai le vaega o lauulu mai lalo.
  4. O lea tatou te lalagaina seia oo i le iuga.
  5. E mau lelei le pito i lalaga ma le fulufulu manu, ma mafai ai ona afaina ia loka uʻamea i luga o le uʻamea sikulini e suʻe ai uila.

Gauai atu! Ile auala lea, e le mafai ona e lalagaina se tasi, ae e lua ni luso I se vavaeʻese sao, lea e te toe faʻalelei i tua ma se lauulu lalelei.

Faiga 6. lalagaina au mo pupuʻu pupuu

I luga o lauulu pupuu, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ma Farani loka o ni peli

E mafai ona e faʻataʻitaʻia i le fausiaina o lauulu i ou lima e le gata i luga o le uumi o lauulu, ae e faʻapipiʻi foi i luga o le puʻupuʻu ia tagata oti! O se tasi o auala sili ona lautele ma talafeagai mo lenei o le au o curls. E mafai ona e faʻailoina i le pepa:

  • tolu-filo ufiufi i itu, e fesoʻotaʻi i latou i le pito i tua o le ulu,
  • 'ufiufi i le tasi itu o le ulu,
  • tele manifinifi lalaga, mautu i fata,
  • 'auʻau faʻamau ma matau i lona latalata atu i le muaulu.

E ui lava e le o aumaia le lauulu pupuʻu lena avanoa mo le fatufatuʻi uumi uumi, e mafai ona e taʻalo ma mea le masani ai asoa mo unta, o lona tau e mafai ona taugata uma ae le o le tele, i le tele o maa po o le ie.

Spikelet o le amataga mo se sili atu foliga manaia!

O lea la, matou suesueina ni filifiliga mo Farani fili mo eseese uumi o le laulu, lea o le a fesoasoani ia te oe e filifili le ata mo soo se mea e tupu. Mai le vitio i lenei mataupu, e mafai ona maua sili faʻamatalaga faʻamatalaga e lagona ai le sili atu le mautinoa i le faʻagaioiga o le faia o lauulu.

Tusi ou manatu i tala ma fai fesili, O le a ou tali!

Faʻafefea ona lalagaina Farani fusi


Lalaga lauulu ma le Farani fili i le tolu vaega:

Ina ia amata, selu le laulu ma selu i tua ole ulu. Vavaeese se lautele lautele o lauulu i le pale ma se manifinifi pito o se selu po o tamatamailima. A maeʻa, vaevae lea i ni vaega se 3. Afai e te manaʻo e maua se fusi volumetric, ona tatau lea ona avea lautele ma lautele lautele.

O le manoa, e tu i le itu taumatau, e tu i le va o le agavale ma le totonugalemu, tuu i luga. Toe faia tutusa ma le agavale tauagavale. Faafaigofie, amata lalagaina se tolu puʻeu.

E faaauau pea lo matou lalagaina, faasolosolo ona faaopoopoina loka o lauulu mai le malumalu, lalagaina i totonu o se fili.

Ina ia malamalama atili pe faʻafefea ona lalagaina se fusi Farani, vaʻai i le ata faʻatonuga i lalo:

Filifiliga Fulufulu Fulufulu

Farani fusi i totonu

E taua foi "Dutch." O lenei hairstyle ua faia i luga o le faavae o se Farani braid.
O le eseesega autu i le va o le fili Belanda ma le spikelet o le i le taimi o lalagaina, o laina e le o tuuina mai luga, ae, i le isi itu, o "filo" mai lalo. O lenei metotia o le a aumaia ai le puaʻa i fafo. Ina ia faʻateleina le aofaʻi i le lalaga faʻapipiʻi, e tatau ona e selu muamua le lauulu, ma i le pito, toso ese ma le faaeteete ni manoa i fafo.

Vaʻavaʻai i le ata pe faʻapefea foliga o le fili Dutch.

Falani vaipuna

Lauulu ma Farani fili i luga o le lauulu uumi foliga sili ona lelei. O se tasi o filifiliga mo ia ituaiga sitaili o se feʻe-vaipuna.

Faapipiiina e faigofie pei ona faigofie:

Amata lalagaina se fatu masani. Ave se loka o lauulu i le pale, vaeluaina i 3 loka ma lalaga i le taliga maualuga.

O lenei ua amata ona tatou fatuina le aʻafiaga o le "vaipuna". E tolu manoa: o le itu tauagavale e fesoʻotaʻi ma le ogatotonu, ma le taumatau e pasi i lalo i le va.

O sea sitaili mafai ona fausia se malamalama mama, foliga faʻapitoa, o le mea lea, e aoga le filifilia o ofu lelei mo ia ina ia foliga tutusa mea uma.

Vaavaai i le ata o foliga le fulufulu Farani:

Lauulu "Fishtail" ma se Farani fulufulu

E mafai ona e amata lalagaina le "iʻa iʻa" uma i le itu ma le ogatotonu o le ulu - e faʻalagolago mea uma i lau mea e te manaʻo iai.

O lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua, e aunoa ma le faʻavaeina.

I se tasi vaega, filifili se manifinifi fasi fulufulu o lauulu ma momoli atu i le isi vaega, faʻataʻatia i luga.

Toe fai ma le vaega lona lua.

Faʻaauau pea ona seʻe ese ia mama seia e maua le tootoo ua maeʻa.

O le lauulu e mafai ona faʻaopopo i mea faʻapena, e faʻalagolago uma lava i lou mafaufau lelei. E mafai foi ona e faʻaalu uʻamea e le amanaiaina - o le a faʻatagaina oe e maua ai se sili atu "afiafi" vaega o le fulufulu.

Vaʻai poʻo faʻafefea ona sau mai le siʻusiʻu i le farani Farani:

Lauulu "Bows" faʻavae i luga o se Farani braid

O se filifiliga sili mo se fulufulu ma se Farani fili i luga o le lauulu feololo o le a teuteuina se "aufana." O ia sitaili o le a lelei atoatoa faʻatasi foliga o le afiafi. O le fulufulu laʻau o le aufana ua faia i luga o le faʻavae o le Farani toʻo i le na o le 3 vaega:

Ma se mea maʻai i le selu, vaega ile ogatotonu ole ulu. Vavaeese tamaʻi manoa o le 2-3 cm i itu taʻitasi, mai ia aufana o le a fausia i le lumanaʻi.

O le lauulu e le aofia ai, o le fatu nei e fili.

O le vaeluaina o lauulu matala o loo i ai i le va o manoa o le fili, faʻatupuina le foliga o le "aufana"

Vaʻai i le ata pe faʻapefea foliga o aufana i se laʻei ua uma ona saunia:

Faigofie lauulu o laulu foliga ma fulufulu Farani

Fili mai le pito i luga

E faigata ona maua se sili atu ona aulelei ma sili ona le masani ai faʻamatalaga o se laulu sulu afiafi ma se Farani braid. O le mea autu i totonu: aua le soona faʻataua i le teu puipui ma mea faʻaoga, o se lamepa susulu o le a lava.

O le lalagaina togafiti e matua faigofie. Pau lava le eseesega mai le lalaga masani o lalagaina o loʻo lalagaina i faʻafeagai.

Tuu lou lauulu i luma ma filifili se lautele lautele. Amata lalagaina togi ma faʻaauau le ala atoa i le pito i tua o le ulu.

Ina ua ia taunuu ia te ia, nonoa lauulu totoe i totonu o se bun, puipuia ma le o vaaia.

O fulufulu e le i faʻaaogaina e mafai ona faʻailoaina e ala ile muamua lalagaina pe afifi faataamilo i le fusi.

Vaʻai ile ata pe faʻaalia lenei sitaili:

Openwork fili

O lenei sitaili manumalo i loto o le tele faʻaipoipo, aua o ana teine ​​na e masani ona filifili mo se faʻaipoipoga. O le lalaga faʻamaʻie foliga faigofie ma matagofie, ma lalagaina i ni nai minute.
O le mea autu o mata-puʻe loka. E mafai ona aveeseina pe a maeʻa le lalagaina o lalagaina, pe faʻasolosolo foʻi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻafetaui le tele o le lumanaʻi styling.

Vaʻai i le ata pe faʻaalia lenei sitaili "ola":

O se mea sese tele e faʻapea e talafeagai naʻo mea faʻataʻitaʻi mo teine ​​e uumi lauulu. O teineiti ma lona lauulu puʻupuʻu e mafai ona faʻafiafiaina i latou lava i se sitaili: fili i se faʻafiafia alofa poʻo faʻanana-faʻataʻamilomilo.

Lauulu e lavea "quads" e lava lava, ae o le lauulu e tatau ona tutusa le umi.
Afai o lau laulu e puʻupuʻu nai lo le kapeti, o lona uiga o lenei ituaiga o sitaili mafai mafai faʻafetai i le faʻaaogaina o lauulu ulu ma mea e le mafai ona vaʻaia e faʻaleleia ia manoa.

Vaʻai pe faʻapefea fulufulu Farani foliga i lauulu pupuu i le ata:

Ina ia faia le lalagaina o foliga lalelei ma manaia, mulimuli i fautuaga faigofie:

  • afai o lau lauulu e te lalaga ai, ae leʻi lalagaina, alu i luga o le selu fufulu i le vai,
  • Aua le faʻamaʻimauina le fusi. E faia le tele o mea faʻaletonu i le laulu,
  • afai e le lava lau sela i lau laulu, teuteu i se sulu malie poʻo se lipine.

Spikelet lalagaina o se mea faigofie. Ma ai, e mafai ona faʻatumu soʻo se ata ma aumai i le mea sili. O sea sitaili e talafeagai mo soo se teine ​​ma se teine. Ae o teineiti ma foliga lapotopoto ova foliga e le tatau ona fusuina le puaa tele fufusi, ae, i se isi itu, faasaʻo ia nonoa mama, tuuina atu matagofie matagofie.
Aua foʻi e te faʻatamala i mea faʻapipiʻi, ae ia e mataala ia aua le soona faʻaalu laʻau lauulu.
Filifili le filifiliga e te manaʻo ai ma vave amata faʻataʻitaʻi. Laʻititi faiga - ma lou sitaili o le a aumaia i le mea sili.

Nofoa Nofoa Ese Mea: O Se Vaʻaiga Mataga

O le fusi ma le faʻamaʻea faʻatasi o se mea aoga tele e faʻateleina ai le avanoa e suia ai le ata ma lauulu umi.I le faaopoopo atu i le mea moni o le laulu e matua mataina tele, lona igoa fautua mai e tatau ona lapopoa ma embossed. Ole mea lea, o lona lalaga toʻa o loo tumu luga. I se faʻaopopoga, o le utupoto e uumi le siliva, pei o le maualuga solofanua. O lenei fefiloi o faatosinaga na liua le "manulele o le manulele" i le mea e fai ai le chamele e mafai ona susulu mai ile malamalama o le aso ma luga o le afiafi fiafia, tuʻufaʻatasia ma se ofu manaia.

Talosagaina o lauulu

E le pei o isi sitaili, ose maualuga maualuga ma se sulu o se mea faigata, e le mo tagata uma. Ole maualuga lauulu laʻititi e le fautuaina mo tagata e ana le uʻumi foliga poʻo tamaʻitaʻi e maitauina auvae. Tamaitai tatau ona aloese mai le faamamafaina o foliga le manaomia o foliga vaaia. O le enaena enaena ma enaena lauulu o le a foliga vaʻaia sili atu le onosaʻi i sea faʻailoga. Ae mo le ituaiga o lauulu, e manaʻomia le i ai o laulu mafiafia, aua e matua faigata lava ona taofi le manifinifi o le lauulu i le foliga manaomia.

Sisimu pe uu

A maeʻa le maualuga o le solofanua pipi ma fusi faʻataʻamilo, ua maeʻa lelei le fili ma faʻamautu ma pine, ae aliaʻe mai le fesili. O le a le sitaili e filifili ai - se malolo faʻafilemu pe fiafia i se lamolemole, faʻalelei foliga o le lauulu? Soʻo se tasi o sitaili uma e talafeagai mo lenei faʻatusa, o lea o oe ma lau tagata lulu laʻau filifili poʻo fea o latou e sili mo lou faʻailoga poʻo lau ata i le taimi nei.

Sloppy rock and roll falai

I le taimi nei o faiga masani o mea ia e le tatau ai ona lamolemole uma a fulufulu o lauulu. Le faatamala ma feʻaveaʻi ma fusi i luga o ulu ulu i aso nei e lelei e le gata i le teuga fale. O lenei laʻei lauulu e talafeagai mo faʻaaliga foliga i luga o catwalk sili ona iloga i le lalolagi.

A volumous sloppy bun e lelei mo uma ituaiga o lauulu ma toetoe lava o soʻo se foliga o foliga. Fausiaina se sitaili masani ma fulufulu e le o le pau lea o le fofo. E te fia iloa pe faʻapefea ona ausia e le au pulu faʻapipiʻi "natura" faʻaleagaina? I le avea ai o se paʻi faaiu, o le utupoto, ua uma ona faʻaaogaina ma lauulu, o loʻo siʻomia e le malulu o le ea ma fesuiaʻi i se lauulu e pei o se tino le mafaufau.

Vaʻai foi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

Se tala o le talafaasolopito

Mo le taimi muamua na faia ai se laʻei lauulu i le laumua o Paris, i le amataga o le 20th seneturi. Sa sili ona aulelei o ia i le 50s o le 20th seneturi, i se tuʻufaʻatasiga lelei ma laʻei manaia ma le manaia a la dudes. I le amataga, o le bun hairstyle na taliaina na mo afiafi afiafi, aso malolo aso fiafia. Mulimuli ane, i le 80s o le 20th seneturi, sa leʻi avea muamua lava se taʻutaʻua i le va o tamaʻitaʻi ma tagata faʻaavanoaina le laulu o tagata ma se nofoaga lelei i aso uma o lauluulu. Sa faʻamanuiaina lelei o ia mo se pisinisi faʻatusa, sa malosi ma taofiofia ma lelei ona faʻaogaina i se pisinisi suti.

I le 90s, faigofie o atigi, farani Farani sa talisapaia e tamaitai o galuega uma ma faletua. Ma o aso nei, o le fulufulu-atigi o loo i le tumutumu o lauiloa, ma e le tuua ai le catwalks ma itulau o laupepa mekasini mo le vaitau i se laina. E talafeagai le gata i aso malolo ma i ofisa, ae sili atu ona talafeagai mo aso uma laulu. E tele ituaiga o Farani fusi, lea o le a fetaui i matua matutua fafine ma talavou coquette.

Metotia Farani utupoto

E foliga mai o na mea matagofie faʻaofiofi o le lauulu e mafai ona faia e se tagata faʻaofofua fai meaʻai poʻo lalaga tusi. Peitai, aua le faatopetope atu e tamoʻe i le lalelei. O le Initaneti ua tumu i faʻatonutonu vitio, ma o se auiliiliga faʻamatala o laʻasaga uma o faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatinoina i le fale. Faʻafefea ona fai sau oe mo Farani?

Masini tatau

E oʻo lava i tagata fulufulu faʻapolofesa latou te le faʻaaogaina se laupepa tele o mea faigaluega ma faʻailoaina meafaigaluega e fausiaina ai le Farani utupoto. Mea uma e te manaʻomia e mautinoa e maua i lou fale.

O soʻo se pulumu foʻi e te laʻau faʻamago ai lou ulu pe selu i aso uma. E mafai foi ona ave se faʻamalosi pulumu. Ole mea taua ole faʻapipiʻi e lautele ma e le lapotopoto le pulumu.

E i ai faapitoa vaapiapi selu na faia mai lauulu masani mo le selu. Ae ui i lea, o se masani masani mafolafola ma vaapiapi selu ma tamaʻi manifinifi mama e talafeagai foʻi.

E leʻo se mea e manaʻomia e fausia ai se farani Farani, ae afai e te manaʻo e faʻatinoina le sili ona lamolemole ma susulu lou lauulu, e aoga le faʻatonutonu o latou ma faʻalelei i latou i se uʻamea.

Latou te manaʻomia e faʻasaʻo le utupoto ma vaega taʻitasi o lauulu.

Mousse poʻo le busa e manaʻomia mo le faʻaoga i le laulu i le taimi e teuteu ai, ma varnish - mo le faʻauiga mulimuli o le maeʻa lau fulufulu.

Filifiliga Farani utupoto

Faavae i luga o lenei faiga faʻatinoga masani, e mafai ona fausiaina eseese fesuiaiga i luga o le autu o atigi.

O fulufulu lauulu e mafai ona faʻataʻitaʻiina i totonu o se moega e le faatamaia ma malolo. O le mea lea, o le a toso ia curls, ma maua ai le tele. Tatala nai loka o vela i luma, faʻavaʻai ou foliga. O laʻei sao o le tino e manaʻomia ona muaʻi mimilo.

O le lamolemole lamalama filifiliga lea. Matou te aoina le lauulu i le siʻu maualalo i le pito i tua o le ulu, matou te le mimiloina e oo i le iuga, ma tuu le totoe o le lauulu i totonu o se vili malo. Matou te faʻamauina le laulu ma pulupulu. O le fulufulu foliga e iai le foliga o se atigi sami moni.

Mo le teuteu teuteu o utupoto, e mafai ona e faʻaogaina fulufulu lauulu i maʻa poʻo penina, manaia fulufulu lauulu, mea faʻalenatura ma fugalaʻau faʻale-natura, mama, lipine. E mafai foi ona e faʻaopopoina loka masani o laufanua poʻo faʻafefiloi lauulu i le laulu e fetaui ma tutusa i le lanu ma lou lauulu.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamoe mo lapisi.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

# 1: filifiliga masani, masani masani

O le maualuga o le lauulu laulu ma se laʻei uiga ese o le a taofia atoatoa ma foliga pe a e fufuluina lau lauulu i le aso na muamua. E iloa o aso lava e sosoo ai le laulu maua ona foliga sili atu. Mo se faʻaopopoga voluma, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faigaluega mo le faʻaolaina o lauulu pe faʻataʻamilomilo uʻamea. Afai e te fufuluina lou lauulu, ae manaʻo e fai lenei maualuga lauulu i luga o lou ulu, faʻaaoga faʻapipiʻi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, mousse poʻo le gel.

# 2: Fulufulu fulufulu maualuga Farani lauulu

O lenei fulufulu foliga foliga sili, ma i le taimi lava e tasi e faigofie ona faia i le fale. E te manaʻomia ona fili lalagaina masani Farani faʻapipiʻi, ona siʻi aʻe lea ma faʻamautu ma faʻapipiʻi poʻo lauulu.

Afai e te le manaʻo i le laulu i luga o le pale e foliga mai foi "lick", toso se laʻau mai le fili ina ia faia se voluma.

Amata lalagaina se fili i le tua o lou ulu, ma malupuipuia le nofoaga o le muamua crosshair o laina e tolu ma se lauulu.

Faatasi ai ma le lalagaina atili, nana le lauulu ulu ma faaauau pea lalagaina pei ona masani ai. Aua le taumafai e faʻamalosi tele le lalagaina, ona o lau galuega o le tuʻuina atu i le tele le tele pe a mafai. A maeʻa le lalagaina, sisi le lalaga, ma punou le pito totoe e nana.

Ia mautinoa ia faʻamautu le fili i le tele o faʻapipiʻi ina ia uu atili ma umi ma mafai.

# 3: Lauulu laei faʻatasi ma ati fulufulu

O lenei fulufulu 'eseʻese e mafai ai ona tuʻufaʻatasia uma le bun ma se umi uumi. O lenei sitaili o le a apili ia i latou e le fiafia e lelea uma o latou lauulu. Ina ia faʻaalia ma le mitamita lo latou uumi, e mafai ona e togi le siusiu i luga o lou tauau.

O lenei sitaili e lelei foi mo lauulu na fufuluina i le aso na muamua atu.

    Muamua, faʻataʻitaʻia ia i le paʻu mago mo faʻamafanafanaga ma le malulu.

Ave se manoa mai le pito i luga o lou ulu, faʻasino mai luma i le tua, selu ma faʻamau i le pito i lalo. Ole mea lenei ole amataga ole lau laulu.

Milo ia le filo i se tourniquet, faasolosolo ona faʻaopopo pito o itu, atili ma tele.

Ave faʻataʻamilomilo le suʻega, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tauagavale i le taumatau.

  • A taunuʻu le taʻamilosaga vaega pito i lalo o le ulu, nonoa, ma lafo le vaega o totoe o le laulu i luga o lou tauau. Faʻapea foi, ia mautinoa le malupuipuia uma le fusi i le faʻamaʻi.
  • # 4: Faʻamatalaga masani lemu

    Lenei matagofie matagofie vaʻai o Farani maualuga lauulu foliga foliga femininai ma sitaili. E talafeagai mo taimi faʻapitoa, vaega faʻapitoa, pati ma aso. Peitaʻi, o le a foliga vaʻaia fealofani i totonu o le ofisa, i le taimi o le masani faigaluega aso.

    Amata faia lenei hairstyle ma se selu ile pito i luga e maua ai le voluma.

    Le isi, aoina le lauulu i le ogatotonu, i luga o le pale, ma i luga o itu i le siusiu i tua ma faʻamaumau ma se fulufulu ulu.

    Faaputuputu uma lauulu i le tasi itu ma puipui i lauulu le vaaia.

    Sii aʻe le isi afa i luga, ona taofi mau lea.

    Faʻafilemu le toega totoe i se faʻasologa ma puipui.

    Taumafai e faʻalelei le utupoto atoa ma ni mea le vaaia e ala i le nana.

    # 5: Tafatolu utupoto

    O lenei laʻei lauulu e foliga e le masani ai, aua e aofia ai ma le tele o tolu laʻitiiti aufaʻa. O le laʻau lauulu e amata mai i pito i luga, oe na e afifiina i se tourniquet ma faʻamau. Ona mimilo lea o le ogatotonu o le lauulu i se tourniquet, tuu ni fasi mo le lona tolu o fusipaʻu. Ole aofaʻi o utupoto e mafai ona fesuisuiai, e le manaʻomia le faia tonu tolu.

    O lenei fulufulu lauulu e lelei mo lauulu laulu e le mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o se tasi tele fusiua. Ile taimi muamua, e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se sui teuteu i lau laulu, ma a maeʻa ona fatuina, faʻaoga se varnish e taofi ai le umi o le faʻapipiʻi. Ma aua le faʻatauvaʻa i faʻapipiʻi pe le mavaʻa e faʻamautu ai le fausaga.

    # 6: Malamalama mama farani

    O lenei fulufulu foliga e latalata tele i le sitaili o Audrey Hepburn ma ua maeʻa faʻapena faʻatasi i tautaliga lapopoa ma se maʻa tele.

    Laasaga 1: Vavaeʻese ia auvae ina ia le lalagaina i totonu o le lauulu o le a e aoina i le fusi ma mimilo i se tourniquet e ala i le siiina.

    Laasaga 2: Faʻamau le taunuuga faʻamoemoe ma toso i fafo ni manoa e tele e fai ai le tele. Aua le mauaina se pa, oe manaʻomia lava!

    Laasaga 3: Twist pito o le lauulu e le i ofi i totonu o le talo i ni tamaʻi fusi laiti ma faʻasaʻo taʻitasi ma lauulu. Tuu au paʻu i lalo. Faalelei le laulu lauulu ma varnish.

    # 7: Bridget Bardot Style

    O lenei sitaili foliga tutusa lava ma lauulu laulu sili ona alofagia e le matagofie Bridget.

    Ina ia fausia lenei laʻei, e tatau ona e amata i le vavaeina loloto loloto. Vavaeʻese luma pito pito i luma aua latou te manaʻomia i le pito o le faʻapipiʻiina. Sulu ia nonoa i luga o le pale mo le tele, ma faatonu latou mai le pito i tua i tua ma faʻatasia faʻatasi, amata ona lalagaina se fili. Faamautu le nofoaga o le muamua sopoia o le loka ma fulufulu. Ia taʻimua le vaega o totoe o le ulu i se fili ma faʻamau i totonu o se moi, faʻamautu ma lauulu. Tuu faatasi le au pito pito i luma sa tumau le faʻaaogaina ma le fusi. E mafai foi ona e tuua latou i latou na latou pauu, fai i ou foliga. Ole mea lea, e manaʻomia ona e faʻaalu uʻamea ia faʻateʻa pe uʻamea uʻamea.

    # 9: Farani laulu sulu foliga masani

    O le autu e faʻamamafa ii o le le faʻatamala. O lauulu e foliga mai e folasia i se natura, faʻatapulaʻa auala. O lenei moli lauulu lauulu e mafai ona avea ma sili ona lelei laʻasaga amata, aua e faigofie ona faʻaʻofuina.

    Ina ia amata lenei hairstyle, e tatau ona e aoina uma lauulu i tua i le tasi itu ma nonoa i lauulu le vaaia.

    Faaauau ona ave le lauulu i le itu lava e tasi, faʻalelei ia ma le le vaaia.

    Aoina uma lauulu e ala i le lalagaina i se fili.

    Le isi, faʻamau le pito o le tafaoga ma le le vaaia.

    O le fesoasoani e le aofia i fusi, 'fluff' ina ia latou paʻu 'ese ai i itu eseese. Faʻalelei i latou i le varnis pe a manaʻo.

    # 10: Palisi faiga ma le lalagaina itu

    O se filifiliga taugata mo se faʻamanatuga: mai le faʻauʻuga i le faʻaipoipoga. Muamua e tatau ona vaeluaina lauulu uma ile tolu tutusa vaega: tasi tua ma lua itu. Lalagaina tootoo mai i autafa o itu, faʻamaumau i luga o le pito ma fusi faʻalelei. Fuli le tua i se tourniquet ma totonu o se fusi, loka. Ona lalagaina lea i totonu o se faaputuga tootoo i itu.

    # 11: Lulu le maualuga lauulu

    O lenei sitaili e fetaui mo le talavou ma le le taʻutaʻua, aua e oʻo lava i se faʻaopoopoga e mafai ona foliga maofa!

    Selu le laulu i luga o le pale, ona faaputuputu lea o le lauulu i le siusiu ina ia aua neʻi maualalo. Afifi le siusiu ile faʻasologa, sii i luga faʻasolo i luga. Ole tafao e tatau ona alu i luga ole ulu mai lalo i luga. Faʻamau atoa i le umi atoa ma pou ma e le o vaaia.

    # 12: Matafaga filifiliga mo lauulu lauulu

    Mai le lauulu lauulu, e mafai ona e fatuina lenei laulu matafaga lauulu lauulu.
    Muamua, i le tasi itu, e manaʻomia le aoina o lauulu, toe ave i tua ma faʻamau i fulufulu. Ona soofaʻatasi uma le laulu i se fusi, mimilo i se fili ma faʻateleina.

    Faʻamau mau i lalo le taʻamilosaga i le paa.

    # 13: Lauulu laei ma foliga mai ole laulu susu

    Ole isi filifiliga mo lauulu ulu.
    I le faagasologa o le fausiaina o lenei lauulu lauulu, oe manaʻomia se masini faapitoa i luga o le a le lauulu o le a lavea.

    Amata i le selu o lauulu i le tasi itu ma puipui i lauulu. Le isi, matau le lauulu i lenei masini, aumai le bun i le pito i lalo o le lauulu ma malupuipuia ma lauulu.

    # 14: Lauulu laei foliga falani

    O se ata matagofie, masani e fetaui lelei mo ofisa ma faʻamanatuga.

    Ina ia amata lenei lauulu, sulu ia soʻo uma mai le tasi itu (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le itu tauagavale) i le isi (i le taumatau), malupuipuia ma lauulu. Faia lenei mea ma mea uma seʻia le toe iai ni mama mama i le itu. Sosoʻo mai, loka i le isi lima, tasi le isi i le isi, liliu i tua ina ia latou ova i loka ua uma ona faʻamautuina. Punou ma faʻasaʻo taʻitasi. Tipiʻese le lauulu totoe i lalo ina ia fai ai se atoa atoa ma le ua maeʻa maeʻa.

    # 16: Falani lauulu ma le faatamala ma le loto i ai

    E oo lava i se laulu i foliga ma le faatamala maaleale mafai ona foliga atoatoa.

    Amata lenei hairstyle i le selu uma o laina i le tasi itu ma puipui latou mai tua ma lauulu pe le vaaia. Sosoʻo mai, o laina uma mai le isi itu mai le pito i luga i le pito i lalo e toe faʻataʻitaʻi i tua, punou ma faʻamautu ma se fulufulu ulu. O le fautuaga e le aofia i le laulu tumau tumau.

    1. Le faatamala, itu Farani sisi i totonu.

    O le totoa Holani e talitutusa ma le Farani toafilemu, na o le "totonu i fafo". Afai ua uma ona e faʻaaogaina Farani fusi, o lona uiga e te le maua ni faʻafitauli i le Dutch lalagaina. Ole eseesega autu ole a e manaʻomia le lalagaina o vaega o lou lauulu i totonu o se fili, sopoia latou mai luga. O lenei metotia e aumaia le fili i le pito i luga o le lauulu. O se manoa Dutch e mafai ona faia ma 3 pe sili atu ni manoa. Mo le faia o lou fili faapitoa mafiafia, e mafai ona e faʻaogaina lauulu lauulu.

    Faatonuga mo lauulu:

    2. Talofa Farani faʻapipiʻi ma fusi

    Afai ei ai lau lauulu umi, o lona uiga atonu e te manaʻo e faʻataʻitaʻi lenei laei manaia! Lenei suamalie lalaga lalelei e atoatoa mo aso malolo pati. Ina ia faʻatinoina lenei foliga mataga, ua fautuaina e punou lau laulu ae e te leʻi taumafai e toe fai i lenei laulu.

    Faatonuga mo lauulu:

    4. Farani fili "faʻailo iʻa"

    O le faigofie Farani fishtail braid e atoatoa mo aso malolo. E sili atu le lelei o lona lalagaina ma lauulu umi. Mo le faʻaletonu ma faʻaolaina lagona, toso lemu le pito i fafo o le fili i ou tamatamaʻilima.

    Faatonuga mo lauulu:

    # 17: Lauulu laʻau mo se tafaoga faamasaniga alofa

    O lenei hairstyle e talafeagai mo tafaoga faamasani alofa, pe o se afiafi i le faʻamanatuina o le Aso o Valentine pe o se faʻamanatuga faʻaipoipoga.

    Muamua, ave le tasi itu loka i le isi itu ma puipui i se fulufulu laulu.Ona ave lea o le mama i tua atu o le paʻau i le isi itu, ma puipui i ai.

    Le isi, afifi le laulu malulu i le itu tauagavale i le alofilima o lou lima, ona toe faʻalelei lea i le isi itu.

    Nisi le lauulu o loʻo totoe i lalo ifo, ina ia avea ma se atoa atoa ma le iʻu faʻatasi.

    # 18: Solemn version o le Farani maualuga lauulu

      O lenei laʻei lauulu e aulelei lava e fausia mo se faʻamanatuga taua, pe o se pati o le Tausaga Fou pe o se teineitiiti le faʻaipoipoga.

    Muamua, e tatau ona e aoina le laulu i luga o lea ina ia fetaui le laina vavaeina ma le pito o lau fulufulu mata.

    Sii ma faʻasaʻo lenei vaega o le lauulu, aua e te manaʻomia i se taimi mulimuli.

    O le laʻau totoe o loʻo alu i itu eseese, i ni vaega se lua, o le taumatau o laʻau e tatau ona faʻasaʻo i se vaega uʻamea.

    Selu le itu tauagavale o le lauulu o le fili o le fili. Ona faʻapipiʻi lea o le vaega atoa tauagavale ma siitia, amata amata ona faʻasaʻo mai le pito i lalo, lalo o le nape, i le pito i luga. Aveese le ofuvae mai le itu taumatau o le lauulu ma selu manoa taʻitasi.

    Le isi, e te manaʻomia le aoina o lauulu ma milo i totonu o se bun, toe fai ma lauulu. Toso mai sulugatiti e faʻasaʻoloto latou mai le utupoto. O le mea lea, o le a e faia lau laulu e sili ona tele. Ole taimi nei ole a faasaʻoloto le lauulu ile pito i luga ole ulu, lea na faʻasaʻo ile taimi atoa.

  • Suʻe i latou i le taʻamilosaga faʻapitoa ma tuʻu i luga o le fusi, ma puipui atu ma le faʻaeteete. E ono paʻu le pito o luma mata, faʻavaʻai foliga. Ae mo lenei, e tatau ona taofia i le fesoasoani o se curling iron po tongs.
  • # 19: Lauulu Farani lauulu ma le aofaʻi i luga

    Ose maualuga lauulu lauulu e fuafua ile voluma. O le sili ona foliga, sili atu. O le mea lea, e manaʻomia le vaʻaia lelei o le voluma ao leʻi faia se lauulu lauulu: selu le lauulu, togafiti i ni faʻapipiʻi faʻapipiʻi tulimanu, faʻapipiʻi solo faʻamama.

    A maeʻa uma nei sitepu, o le a e vaʻai atu o lou laulu i luga o le pito i luga moni tu i luga. Ia o le mea lava ia faʻataʻamilo lou lauulu i se mea faʻamau ma faʻasolosolo atu i totonu o le moi, e puipui i lauulu. Aua le faʻaaogaina pito pito i luma i itu: latou te faʻamauina le fusi i itu uma e lua.

    # 20: Fiafia ma vave uumi Falani lauulu

    O lenei faʻasalalauga masani e vave ma faigofie ona fai. Matou te amatalia le lauulu masani: ma se faaputuga i luga o le pale. Ma le isi, o lauulu e tuʻufaʻatasia i se itu maualalo ma mimilo i se 'ie faʻavae, tulaʻi ma gagau i le afa. O loka loka e faʻamautu i lauulu ulu, ma fai ai le faʻamafanafana atoatoa e alu atu i le ulu atoa. E mafai ona faʻamatuʻu ese manoa o le itu pe a le auai i le fusi, ae ia faʻataʻamilomilo faʻaletonu i le paʻu.

    Lea, o le tasi ma le luasefulu filifiliga mo Farani maualuga lauulu e matua faigofie. E iai le latou mea e tutusa ai, ae o le eseʻesega i le va e mafai ai ona e le naʻo le tasi le filifiliga, ae ia e alu i luma ma faʻataʻitaʻi mea fou.

    Faʻafefea ona fai se sitaili laulu mo se faʻaipoipoga i luga o le faʻavae o le pipiʻi laʻau "bob": vaega 1 http://www.howcast.com/videos/508151-short-bob-hairstyle-for-wedding-part-1-short-hairstyles/ I lenei ata pueata. faitau atili

    Fulufulu o alii ma ni mea taugata

    O sitaili sitaili faʻalelei ma loka tapuni matagofie faʻatupuina e masani lava ona mafua ai le tele o le agamalu mo tagata o le isi itupa. . faitau atili

    Lauulu laulu lauulu mo lauulu feololo

    O se tasi o saʻiliga sili atu ona sailia, 'ua leiloa foi, o loʻo ua iloaina o se pulu faʻapipiʻi. E talitonuina lena. faitau atili

    Fulufulu i le aʻoga mo aso uma

    Tamaiti e vaevaeina i ni ituaiga se lua: i latou e foliga lelava i le taeao ma foliga mai e momoe matala. faitau atili

    Lauulu

    Mo sui o le tamaʻitaʻi vaega o le faitau aofaʻi o tagata, o le laulu o lauulu e le na o se avanoa e faʻaleleia ai se ulu o le lauulu, ae faapena foi. faitau atili