Valivali

Lua-lanu filifiliga mo pupuu ma le umi lauulu

E masani lava, moemiti miti o faʻamamaina o latou lauulu, ma blondes miti o le faia o latou curls brown pe enaena. Lua-lanu staining mafai ona iloa tino o latou ma isi, fausia se atoatoa foliga fou faʻavae i luga o le "tagata" lanu o le filo.

E le afaina poʻo fea le paolo e faʻaaogaina: faʻalenatura pe faʻaʻeseʻese, pupula. I soo se tulaga, o le taunuuga o le a le masani ai ma o le a tosina maia manatu o isi.

O le isi tulaga matagofie - o lauulu valiina i lanu e lua e mafai ona le gata i le faleoloa, ae faapena foi i totonu o le fale.

O lenei e faigata ona faʻateʻaina se tasi ma se lauulu pe a fai o le a faʻatautasi e tutusa lanu. Ioe, pe a fai o le matai na auai i ata vali, o le na ausia lea aafiaga i luga uma o laina.

O le faʻatelega, o loʻo i ai se manatu o se toniga tutusa i luga o le lauulu e manaia ma e foliga mai faʻafofoa i luga o le ata, e ui lava o le leo e mafai ona fetaui ma sili ona masani ai.

Mo fashionistas e sili ona manaʻomia, ua faia ni metotia fou mo le suia o lanu o lauulu. E le gata i lea, i le tele o taimi o nei metotia e le manaʻomia se suiga tele ia latou lanu, ae naʻo faʻamalieina faʻaopoopo i ai.

I le avea ma leo lona lua, e mafai ona e faʻaogaina paʻu masani: meli, saito, sukalati, kofe, meli, lanu enaena pe lanu - paepae, lanumoana, piniki, lanu viole. Monochrome foliga matagofie ma le masani ai - uliuli ma paʻepaʻe, lea o loʻo tu ai le tasi fugalaʻau i le pito i luga, o le isi i lalo.

E faʻalagolago mea uma i lau sini: pe o e taumafai e fausia se faʻafitauli masani pe manaʻo e tu i fafo mai le toʻatele i le tele e mafai ai. E mafai ona e faia ni vali i ni lanu se lua i luga uma o le ulu pe i luga o isi vaega o lauulu: 'auvae, faʻatonuga, ni manoa. O le fesuiaʻiga i le va o lanu e mafai ona malu, susulu (aemaise, o se faʻapitoa lea o le teuga faʻapitoa), poʻo le maʻai, iloa manino.

A faʻaaoga, e oʻo i ai

Valivali lauulu i ni lanu se lua e leai se contraindications, o lona uiga e fetaui i teine ​​ma lurus ma curly loka o eseese umi. E iai ni tuʻusaunoaga i lenei tulafono, talu ai o metotia 'eseʻese e iai a latou lava nuʻu. Ae i mataupu taʻitasi, le itiiti ifo o le tasi vali ata i lua tone o le malamalama poʻo le uliuli lauulu e mafai lava ona faʻaaogaina.

O le isi tapeniga o le vaaia i ni lanu se lua o hormonal suiga i le tino. A e maʻitaga, faʻasusu pe a inu vai, e tatau ona e tolopo le faʻataʻitaʻiga mo se taimi sili atu ona lelei.

I isi tulaga uma valiina o lauulu i le lua lanu e talafeagai mo teineiti e manaʻo:

  • fai lau laulu e sili atu ona faʻaali,
  • e toe faafou ou foliga faʻaalia po o se laʻititi ifo (eseese metotia - eseʻese aʻafiaga),
  • faaopopo le susulu i lauulu malulu,
  • vaʻai ia faia le lauulu sili ona pupula,
  • lalelei matagofie lau lanu faʻaali, faʻataʻalo ia fou ma lanu fou, poʻo le isi itu, ufiufi se lanu e le faʻaalia, nana mea sese o vali tuai (aveese le samasama poʻo se leo lanumeamata).

Le manuia ma le leaga o staining

Lelei o le lua-lanu lauulu auala:

  • aoao
  • vaaia vaeluaina ma faʻaopopoina le lauulu lauulu,
  • lanu lata mai
  • suiga o le ata,
  • iila ma pupula mai uila,
  • faʻasaʻoina foliga foliga,
  • potu mo fatufatu manatu,
  • tele filifiliga o metotia
  • faʻaola le aoga i luga o laina,
  • aafiaga umi e aunoa ma faʻasaʻoga soʻo (mafai ona oʻo atu i le 4 masina), talu ai i le tele o tulaga o aʻa e le afaina.

O mea le lelei o le valiina o tekonolosi i le lua lanu:

  • taualumaga taualumaga i totonu o le fale,
  • brunettes ma brown-hair-hair women toetoe lava e manaʻomia moli mama. I lenei tulaga, o le agamalu faalua-vali faiga avea atili leaga,
  • e manaʻomia e teuteu pea lava lauulu lanu, a leai o le laulu e le foliga vaʻaia lelei,
  • tatau ona sili atu le lelei le tausiga, aemaise mo le lanu lanu o curls,
  • A faʻaaogaina ni susulu pupula, o le a faʻafitauli i le toe foʻi i lou lanu,
  • o nisi metotia e faigata ona faʻaaogaina i le fale,
  • faʻatasi ai ma metotia eseese, o le ata lanu e mafai ona faʻatapulaʻaina mo brunettes poʻo blondes,
  • E i ai lautele ma faapitoa contraindications fesoʻotaʻi ma eseese metotia o atavali.

Tau ile fale ma faʻaaoga ile fale

Ole tau averesi o le lua-tone le valiina atoa Lusia amata ile 3,000 rubles. O le tautua o le a taugofie pe a fai o mai i itulagi: mai 1000 rubles mo faʻamamaina ma mai 1500 rubles mo sili atu lavelave lanu.

I Moscow ma St. Petersburg, o lenei laititi o le 3500-5500 rubles. O le tapulaʻa pito i luga mafai ona oʻo atu i le 11-12 afe rubles.

Le aofaʻiga o loʻo aʻafia e tele mea:

  • lauulu o le
  • tomai faapolofesa o le matai (masani tino fulufulu mata poo TOP stylist),
  • auala staining (shatush, balayazh, bronding sili atu taugata nai lo le faailogaina),
  • vali lelei.

E tupu lava o le tau o mea i le tau e le amanaiaina, o lea la o le tautua e sili atu taugata i le tele selau rubles.

Lua-lanu lauulu valivali i le fale o le a tau e oʻo atu i le 1000-1500 rubles pe a fai e te faʻatauina 1-2 ato o le maualuga-lelei vali e aunoa ma le amonia. E mafai ona faaluaina vali i le tele o auala.

O nisi kamupani faʻatinoina ni pusa faʻapitoa: Wella Blondor Blonde Meches mo le faailoaina (mai 700 rubles), LʻOreal Couleur Tufuga ma le aafiaga o valivali (pe tusa o le 2000 rubles) pe LʻOreal Preference Wild Ombres mo ombre i le fale (mai le 650 i le 800 rubles).

Sulufaʻi

O se tasi o auala lauiloa e vali ai i vali e lua o faʻailoilo. O le upu faʻaliliuga o le "palu", ma o loʻo atagia mai ai le aano o tekinolosi. Le paʻaga masani o lauulu e fefiloi lelei ma malamalama, o manoa o loʻo pisia tutusa i le umi atoa.

O le faʻailoaina o se mea talafeagai tele mo le tele o tausaga, ma i le 2017 na te le tuʻua ona tulaga, ae maise o se tasi o ituaiga - majimesh metotia.

O lenei valia o ufiufi i se agamalu lelei faʻavae i luga o le paʻu ma e aunoa ma le amonia. Ae e faʻaatoatoaina naʻo le blondes, a faʻamalamalamaina le lauulu ile tele tone: e mafai ona maua se meli poʻo le auro lanu.

Valivali

Valivali o se tekinolosi lea e le itiiti ifo i le lua poʻo le tolu ata o loʻo faʻaogaina, ma e tele taimi o le numera o lanu lanu e oʻo atu i le 18-20. E mafai ona e tuʻufaʻatasia fesuiaiga o le tasi lanu pe faʻaoga eseʻese, pupula lanu.

Tomai faʻapolofesa, tonics, moli uila mama e talafeagai mo le fausiaina o se matagofie foliga. Valivali e tupu atoatoa ma vaeluaina pe a vavaeese loka vali luga.

E vaʻai eseese ituaiga o tekonolosi. O nisi o na:

Mata (mamanu) valivali

I lenei tulaga, faʻaaogaina se stensil, e faʻapipiʻi se lavalava faʻapitoa i luga o lauulu. O lenei mafai ona avea ma se faʻatusa faʻapitoa poʻo se lolomi e faʻataʻitaʻi ai le paʻu o manu. O le tusia o faʻailoga tetele e taʻua o le pixel dyeing. Mamanuina lanu i luga o le puupuu lauulu lauulu foliga sili ona ofoofogia.

I le fale, e sili ona faigofie le faʻatinoina o le zonal poʻo le vali puipui.

Ombre ma Sombre

Mo le tele o tausaga, o se isi tekonolosi faʻanatura, ombre, ua leiloa eleele.

I le lomiga masani, o lenei o le pogisa pito i luga (aʻa) ma malamalama malamalama pito i lalo (fesoasoani), ae i le aluga o taimi, tele isi ituaiga na aliali mai: mai i le faafeagai, i le mea o le malamalama o le lanu i luga ma pouliuli lalo, i le pupula, faatasi ai ma aafiaga o la-bunnies i totonu o le ulu o lauulu.

Mo ombre valiina maualalo lauulu umi manaomia, aua i luga o laina uumi o le a le mafai ona faia se suiga o fulufulu, aemaise lava ile metotia o fuga (lanu blur). E mafai ona e faʻaogaina ni lanu pupula ma ni laina tuaoi i le va o leo.

Sili atu nai lo ombre, o se ese metotia foliga -maasiasi: o lauulu e foliga mai ua mu i le la, ma le lamolemole lemu i le va o lanu faaaoga foliga foliga mai e le o vaaia. O le metotia e fetaui lelei mo soʻo se curls: pogisa ma malamalama.

Fa apamemea

Ole faia ole lanu masani ole laulu e manaia, susulu, telefetetele ole a fesoasoani ile fausiaina. Brond o se fuatia faʻatasia o tele pogisa ma malamalama ata o paletese eseese: ashen, auro, sukalati, meli, kofe ma isi.

O lauulu e foliga mai e faigata ona susunuina i fafo, ae o loʻo foliga masani.

I le avea ai o se tulafono, tagata tomai faapitoa faaaoga le sili atu 2-3 tone. O le sili ona mataʻina foliga vaʻaia o loʻo faʻapipiʻi ma blondes ile laina saʻo. O le umi o le curls tatau ona i lalo ifo o le 10 cm, a le o lea o le a le mafai ona faia se pulu malie e faʻaaoga ai le bluer metotia.

O se aafiaga faʻapena e mafai ona ausia balayazh, o le faʻaiuga o le pa e amata ona susulu mai le la i lalo ole la pe i lalo ole faʻapipiʻi paʻu.

Lenei e tele lava faʻalagolago i ata taumatau. E masani na faʻatapulaʻaina latou numera e lua pe tolu. Vali o loʻo faʻamauina i le ogatotonu ma pito o ni manoa faʻatasi ma ni faʻafuaseʻi uilaʻo.

E mafai ona fai se atoa, feololo, pe naʻo ni fesoasoani. I le faauigaina i onapo nei, o le metotia, o lona igoa e faʻaliliuga o le "taui ma sui, salu", faʻatagaina le faʻaaogaina o lanu pupula ma le fausiaina o tuaoi manino i le va o lanu.

Ole auala ole shuttles e masani ona taʻu ole laymen e tutusa ma le ombre, balayazh ma highlighting, ae o loʻo iai lava le tele o eseʻesega. O ona autu foliga o se lamolemole sologa ese mai malamalama malamalama i se pogisa basal sone. O fulufulu lanu e mafai ona faʻatulaga faʻasoʻasoʻi, lea e maua ai le tele o lauulu. O le valiina o loʻo faia i se auala tatala (leai se pepa), e manaʻomia ile ea fou.

Ombre, balayazh, faʻapea foʻi ma le fulufulu lulu lanu - o nei metotia uma faʻatatau i le faaluaina o vali o pito o le lauulu, talu ai latou faʻatagaina oe e aua neʻi e tago i uʻamea i aʻa ma le umi atoa. O lanu e mafai ona eseʻese: mai le natura i le acid.

O a mea e manaʻomia

Po o le a le metotia o le faaluaina vali oe filifili, faalatalata atu ma le faaeteete i le filifiliga o le vaega taua: vali.

Lenei mafai ona avea ma vali faʻapitoa mo faʻamamaina, valivali, ombre pe 1-2 afifiina o faʻapitoa fatufatu e aunoa ma le amonia (sili atu mai le tasi gaosi oloa).

Mo valivali valivali o fesoasoani, mea faapitoa vali po o pastel, meaʻai lanu, e talafeagai - o nei mea uma o le a maua ai se aafiaga le tumau.

Mo faʻataʻitaʻiga ile fale, e mafai foi ona e ave le tonic poo le henna.

I le faaopoopo atu i vali oe manaomia:

  • brunettes ma brown-hair-women - bleach, blondes - o se mea faigaluega e faʻapogisaina ai curls (aoga mo le faʻapipiʻi, ae e le manaʻomia),
  • Fulufulu
  • poʻo le pulupulu - mo le talosaga pe a uma ona vali,
  • pesini na faia i tioata, palasitika, porselena - soʻo se isi mea e ese mai le uʻamea. Afai e te faʻaogaina ni palanikeke, e tatau ona tofu le ipu ma ana ipu.
  • sipili poʻo pulumu e tufatufa ai le fuainumera - faʻapea foʻi ma le fuainumera o ata,
  • se pulou e le susu poʻo ni ofu tuai e te le faʻamamaina e pisia i pisipisia o vali,
  • totigilima
  • kulimi gaʻo poo le petroleum jelly - pe a fai e te fuafuaina le soona faʻamamaina o paʻu poʻo le aʻa. Ina ia le maua le i luga o le paʻu fatufatu, faʻapipiʻi ma se teuteu oloa le laulu i luga o le muaulu, malumalu, nape,
  • selu ma le solofanua solofanua
  • se solo
  • pepa e pei o le ata poʻo le ata tifaga, tipi i totonu o laina - pe a fai o le a faʻataʻitaʻiina le auala tapunia o le valiina o lou lauulu i ni lanu se lua. Latou te le manaʻomia mo inisinia pei o fale-fale, faleʻaiga, fale tatala ma ombre. Mo le faamamafa atu, nai lo le 'pepa faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaogaina se pulou faʻapitoa,
  • ni kilipa mo le vaevaeina o lauulu i sone,
  • ofuvae - mo ombre ma isi ituaiga o valivali fesoasoani.

Le togafiti togafiti

O le aotelega o le auala e vali ai lou lauulu i ni lanu se lua e sau i lalo i mea na tutupu:

  1. Afai e talafeagai, faamalamalamaina pe faapogisa le lauulu o le a valiina.
  2. 2-3 aso aʻo leʻi oʻo i le faʻagasologa, fufulu lou lauulu, fai se fafagaina pulumu. Ina ua mavae lena mea, aua le faʻaogaina faiga ma teuteu oloa mo lauulu. Ole laititi o sebum o le a puipuia ai manoa mai le leaga o aafiaga o le vailaau, ae o lona tele, e mafua ai ona pepelo le vali.
  3. Fai ofu tuai pe faʻaaoga se ofu talaloa.
  4. Tuu lelei lauulu, vaevaeina i sone ma faapipii i fusi. Afai oe fuafua e vali na o mea, fa amata mai lauulu 6-8 vaega tutusa tutusa, nonoa i latou ma fusi vaega i le tutusa tulaga.
  5. Tapena le vali ma faamaulu totigilima.
  6. Tufatufa atu le vailaʻau i vaega ua leva ona sauniaina. O le metotia o talosaga e faʻatatau ile metotia ua e filifilia. Afai o se fale, fai ni faʻataʻamilosaga lautele i tulimanu faʻasolosolo. A faʻamalamalamaina, ogatusa vali curls i le umi atoa. Mo se lamolemole faʻalelei i le tulaga o ombre, ave se sipili ma fai faʻamalosi gaioiga agai i luga i luga o laina.
  7. Afai o le tekinolosi e aofia ai le faʻaaogaina o le foil, afifi faʻataʻamilomilo uma i le vali paʻepaʻe ina ia aua neʻi pisia le vaega o totoe o le lauulu. Ina ia faia lea mea, tuʻu se fasi pepa pepa poʻo se ata tifaga i lalo o le mea lea o loʻo e sauni e valiina.
  8. A uma ona taofi le taimi na fautuaina e le tagata gaosi oloa le fufuluina, fufulu ese.
  9. Fufulu lau lauulu i le solo, faʻamago lemu sina afu i se solo.
  10. Faapipii se pasama poo se ufimata. Ua maeʻa le faalanuina o laulu e lua i le fale.

Afai e te ave se faʻapitoa seti mo valivali poʻo le faʻamamaina, o le a iai faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina, faʻapea foi ma nisi mea e tatau ai: fufulu, selu, ma o nisi taimi totigilima.

Vala o le tausiga pe a uma le staining

Fulufulu o lanu e lua e le manaʻomia le itiiti ifo le gauai nai lo le tasi-lanu lauulu, ma soʻo se valiina, e tusa lava pe faʻasaʻoina, o loʻo afaina ai pea le fausaga o laʻau.

Faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, faaitiitia le faia o se laulu, se uʻamea curling, uʻamea poʻo curlers vevela. Faʻamamago lau curls masani i se auala masani.

Maua oloa mai le faʻasologa o tausiga mo lanu lanu. E le tatau ona iai i le suamalie sulfates, aʻo latou fufuluina le vali. Faʻaaoga se conditioner pe a uma le kulimi.

Ia masani ona faia ni meaai aoga faʻafouina lelei: faʻatau pe faia foi i le fale (faʻatasi ai ma le suamalie, faʻi, apu, yogurt ma isi). Faʻaola suauʻu masani (argan, popo) i pito o manoa ma tipi faʻamaʻi taimi.

E i ai le tele o filifiliga mo le valiina o lauulu i ni lanu se lua, o lea o teine ​​uma oe ua i ai i le iloa e uiga i oloa fou i le lauulu o le a fulufulu le a filifili le sili tekonolosi mo ia lava. O lenei mea e mafai o se ata vali latalata i le natura, poʻo se fofo faʻafoliga, lea e 2 lanu pupula e fealofani (lanumoana motugaafa i le pogisa lauulu, lanu piniki i moli ma isi tuʻufaʻatasiga)

Faatasi ai ma se laei fou, e tatau ona e sauniuni mo ni faamalo ma fiafia mata. O le mea moni, o se faʻatonuga a isi e naʻo o se mea e mafai pe a valivali i lanu e lua o loʻo faia i le lelei ma le saʻo.

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, matamata i ata faʻasino. Afai e te le o mautinoa ni ou tomai - faʻafesoʻotaʻi se polofesa mo fesoasoani. O lana galuega o le a taugata tele, ae o le faʻasaʻoga e mafua mai i le faʻaaogaina tele o metotia o le a manaʻomia na o le 1.5-3.5 masina. E moni lava lenei mea pe a fai e te le paʻi atu i le aʻa o mea ma vali na o pito.

Lauulu valivali i lanu e lua. Faapefea lena? ↑

Lua-lanu o laulu valivali ei ai se numera tele o metotia eseese. E aofia uma ai ombre, ma balayazh, ma e oʻo foi i faʻailoga. O le aano o lenei ituaiga o valiina e faigofie ma e sau mai le igoa o le metotia - le lauulu ua vali i ni ata se lua, pe o le laulu e faʻamalamalamaina e faia le fesuiaiga lanu mai le masani i le mama, ae o le aano e tumau e tutusa - le lauulu foliga e aofia ai ni leo se lua.

Ole metotia ole valiina o lauulu ile lua lanu e mafai ona eseese metotia o le apalaiina o vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i ituaiga felanulanuaʻi pei ombre poʻo balayazh. vali o loʻo faʻaaogaina tele i le pito i lalo o le lauulu, ma pe a valivali, faʻamamaina ma isi metotia faʻapena tuʻusaʻo o saʻo e aʻafia i ai.

E lua-lanu e fulufuluaa lauulu amata ile filifiliga ole metotia e fai ai toning. E manaʻomia foʻi le filifilia o le vali ma le ata o le a faʻaaogaina i le lua-lanu lanu.E masani ona faʻaalia, aʻo se emulion e faʻamalamalamaina e faʻaoga e faʻamalamalamaina le paolo masani, poʻo le eseesega foʻi lanu.

O le faaluaina o lauulu valiina e matua faʻatosina ma maileia foi: e mafai ona e vali lou lauulu i lanu e pei o le lanumoana, lanumoana, piniki ma lanu viole. O le pupula pupula e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lona lanu masani o manoa, pe avea ma "tauva" o le isi pupula paolo.

I le mea mulimuli, o le valiina o lauulu i 2 lanu o le a sili ona alu i le taimi e alu ai, aua muamua e te manaʻomia e vali vaega taʻitasi o le ulu i se lanu talafeagai, ona faʻaopopo lea ose mea lona lua ina ia le suiga i le va o leo e le foliga mataga ma sili ona lamolemole. Afai o le laulu o lo o pogisa tele, lea muamua latou o le a manaʻomia foʻi ona faʻamamaina foi.

O lauulu valiina i lanu e lua (2016 e sili ona mauoa i tuʻufaʻatasia lanu e le masani ai), e mafai ona faʻaliliu vave lau masani masani i totonu o se vaʻaia ma le mafaagaloina. Ae ui i lea, e aoga le maitauina o lanu pupula foliga foliga manuia i tamaʻitaʻi talavou, e tatau i tamaitai matutua ona faʻamuamua ia lamolemole ma lanu masani.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moli laʻau o pito o le lauulu, faʻapea foʻi ma faʻasologa o foliga ile foliga, e foliga sili. I se faʻaopopoga, o filifiliga na mo le valiina o lauulu i ni lanu se lua e vaʻaia vaʻaia le matua ma toe faʻafouina foliga.

Valivali uliuli lauulu i le 2 lanu (ata) ↑

Soʻo se fulufulu mata e vali i ni lanu se lua, o le ata lea atonu ua leva na e puʻeina o se faʻataʻitaʻiga, e sili ona aoga pe a fai e se matai poto. E moni lava lenei mea mo le laulu uliuli, aua a o leʻi valiina e tatau ona faʻamalamalamaina muamua.

Ina ia mafai ona vali uliuli lauulu uliuli i ni lanu se lua, e sili atu le faʻaalia o le ata o le mea e manaʻomia i le lauulu i le salonoa ae leʻi amataina le faʻasologa o vali. O le mea moni o nisi taimi e le mafai ona ausia le manaʻomia aʻafia le taimi muamua ma e i ai le faʻaletonu o le a tatau ona asia le faleʻie le faʻatasi, pe atonu foi e faʻatolu.

O le mea lava lea e tasi, aemaise lava talafeagai faʻauluulu laʻau lanu, o le ata lea o loʻo paʻepaʻe ma lanu uliuli foliga foliga mataina, o le a matua le mafai lava ona toe faia i le ola moni uliuli lauulu e le natura. E oʻo lava i le umi ma le galue malosi o le fufuluina ese vali ma moli uila, e le faʻamaonia se lava pupula lelei aafiaga mai le lua-leo valiina.

O le mea lea, o le faalanuina o uliuli lauulu i ni lanu se lua e fautuaina le faʻaaogaina o lamolemole, ae le o le maʻai foliga.

  • O atigipusa o chestnut, lanu uliuli, ma le auro kofe tone o lo o lelei i luga o le uliuli lauulu.
  • Valivali fesoasoani i se moli malamalama e mafai foi ona manuia.

Taitasi lanu o lauulu uliuli i lanu e lua, o le ata o le muamua foliga foliga faigofie e faatino, e tatau ona filifilia na o le matai mo tagata taʻitoʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi fafine e le o ese le malulu, pe, faʻapea, a lanu mafanafana. Ma atonu e aliali mai o le umi faʻagasologa o vali e le aoga le taumafaiga, tupe ma le taimi, aua o auro auro i luga o le pito i lalo o le lauulu e le lanu.

Ina ia aloese mai ia mea sese, e sili atu le manatua o tulafono taua e lua:

  1. Faʻatuatuaina o loʻo vali ou lauulu uliuli e faʻapitoa lava ile tufuga tomai.
  2. Aua le lamatiaga pe vali lou lauulu ile fale ile lua lanu.

Le valiina o lauulu uliuli i ni lanu se lua (ata o faʻataʻitaʻiga lelei o lea ua leva na lolovaia i soʻo se nofoaga fou mo se taimi umi) e mafai pea ma mafai, e ui lava i ni faigata ona o le mauʻona pigment o lauulu uliuli. E tatau ona e onosaʻi ae aua le faʻatopetopeina e faʻamalamalamaina ma le le alofa ia faʻasologa, ae ia e galue faʻataʻitaʻi. Ma o le a liliu ma faʻasao le soifua maloloina ma le lalelei o lou lauulu, ma 'ausia le manaʻomia o le auga o le lua-tone lanu.

Lua lanu o lanu o lauulu manaia ↑

E le pei o brunettes, tamaitai talavou laulu lalelei mafai gafatia sili atu faʻataʻitaʻiga ma lauulu i le lua-lanu valiina. Ma afai e te maua le poto masani i vali ma ou lima, ona e le faigata lea ona fai lenei metotia i le fale. O fulufulu mata ile lanu e lua o le lauulu ma se laulu sinasina o le fafine e masani ona faia auala balayazha , ombre poʻo valivali.

O lauulu e valivali i 2 lanu e foliga sili ona manaia i le mea ua taʻua o metotia o susunuina. E faʻaaoga e le matai se faʻamalamalamaina o le emulioni luga o le lauulu, faʻapea foi ma pito. O lenei metotia mamao foliga tutusa ma le faʻamanatuina, ae foliga sili atu le malamalama ma masani. O le pito i lalo o le lauulu tumau tumau ma le pa'ū ma pouliuli, saturated. Leai seisi lauiloa o le valiina le afa o le lauulu. O lenei mafai ona avea ma masani ombre po balayazh, e aʻafia faʻapitoa ai le pito i lalo o le lauulu.

E tatau ona maitauina o le vali lua-lanu e sili ona lauiloa i tamaitai laulu, aua o le valiina o laulu ma ni lanu se lua, o se ata o loʻo i luga o le Initaneti e faʻaosofia tamaitai aiga eo atu i fale lalelei, i luga o laulu lalelei e matua faigofie lava, ma o lona aafiaga e masani ai ma matua faʻafouina.

Valiina o le pito i lalo o lauulu ↑

O le nana o le lauulu lilo o se auala lea e taua ai le pito i lalo o le lauulu, e le vaaia i le mata, e lanu i se sili atu oso atu (pe, i le isi itu, o le moli). O le mafuaʻaga lea na faʻaigoaina ai lea auala sa alualu i luma ma faʻalilolilo, aua e aʻafia ai le itu o le laulu e ala saʻo na nana mai i mata prying.

Lenei, o lenei ua e iloa le laulu vali i lanu e lua e taua ma o ai e sili ona fetaui. O le maitauina pe a valiina le fogafale pito i lalo, o matai e tele ina faʻalogologo i leo eseʻese.

  • O le mea lea, mo blondes, o lenei nofoaga e masani ona lanu i se lanu uliuli, ma o nisi taimi i pupula ma le masani ai.
  • O nei metotia o le valivali o le a fesoasoani i lauulu teine ​​e vaʻaia ia avea le laulu e sili ona manaia, e faʻaopopo modulations i le lauulu.

O le valivaliina o le lauʻeleʻele pito i lalo o lauulu foliga foliga vaʻaia ma matauina, ae ona e mafai ona tatou fai atu o faʻalilolilo vali ua na o se faʻatusa.

Faalua valiina puupuu hair

Valivali lauulu puʻupuʻu i ni lanu se lua o le sili sili ona fautuaina fofo e stylists, lea e faʻatagaina oe e taia soʻo se mea, e oʻo lava le sili ona laʻititi itu oti. E taua foi i le faʻaali o le lua-lanu, o lauulu e foliga mafiafia ma sili ona tele, ma o nisi taimi e leai se laʻititi. O le aotelega mo mafaufauga mo lauulu pupuʻu e leai se mea - e mafai ona na o le lanu oe pito o loka, pe mafai ona vili lou lauulu i le lua faaputuga, e oo lava i se laina manino i le va o le lua foliga foliga mai e sili atu ona leaga, lea i lenei tulaga foliga mai o se filifiliga mafaufauina e le teineulu.

  • Valivali lauulu i 2 lanu e faʻaogaina ai le ombre metotia sili manuia le vaʻai i luga o lauulu, luga o le pi, faapea foi luga o lauulu i tauau.
  • O le paolo uliuli pe a pisia ma le faʻailoaina metotia faʻaalia mafai ona vaʻaia foliga vaʻaia, o lea e mafai ona le gata i le faʻafouina le lauulu, ae ia faʻasaʻo foi ova mata i lenei auala.
  • Ole faaluaina ole vali i luga ole puʻupuʻu ma le susulu, feʻe mai ata ua foliga foi e sili ona manaia.

E mafai ona e faʻaalia mafaufauga ma lototele, faʻataʻitaʻi ma tone. Ae e tatau ona e manatua e tusa lava pe o le a le lelei o le faaluaina lauulu lanu i luga o le ata foliga i luga o le Initaneti, e tatau ona e alu pea i taimi uma mai au oe lava uiga. Aua neʻi e tauaso se kopi ile ata a se isi tagata, ma e mautinoa lava e le afaina le maua o se feutagaiga mai se matai lelei aʻo leʻi tupu se suiga i foliga. Ma o lau laulu vali i lanu e lua o le a aumaia ia te oe na o lagona lelei ma suiga lelei i foliga.

Lauulu Valivali i Tolu Lanu - Tausaga 2018

Ua leva ona iloa o le masina, e fuafua lava i le taimi tonu na i ai, e ese a ona aafiaga i tagata. Lenei ua faʻamaonia e le gata i tagata faʻapitoa, ae faʻapea foi e tagatanuu masani.

I le malosiʻaga, le lunar phases faatusa i le tele o ituaiga o faʻasalalauga o le malosi la, e afaina uma ituaiga ma ituaiga o olaga i lo tatou paneta. O le mea lea, e le gata i le soifua manuia o tagata, ae pe faʻapefea foi ona atiaʻe lenei mea pe o le ola tulaga, e faʻalagolago i le vaega o le masina.

I le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, o tagata e tele atu lagona. I lenei vaitau, o loʻo iai se faʻaputuga o le malosi, ma o lea la soʻo se ituaiga fuafuaga e lelei. E lelei le fuafua mo le lumanaʻi pe a tupu le masina.

I luga o le masina vaivai, ua faaitiitia lagona. Ile taimi lea, e alofagia e faʻaumatia saʻo le malosi ole faʻaputuputu, ma o le mea lea e lelei ai le faʻaauau o le mea na amataina, e maeʻa mea.

I le New Moon, tagata e masani ona lagona le faʻanoanoa, e mafai foi ona latou tigaina i le tiga ulu. Faatasi ai ma le masina fou, o le toʻatele o tagata e faʻaletonu le mafaufau, e faʻaalia le fobia ma o le mania.

O le malosi o le masina e faʻateleina foʻi i le taimi o le masina. Insomnia, faateleina le ita ma lagona lagona ono tupu.

Haircuts masina kalena mo Aukuso 2017

Aukuso 7, Mon (16 masina lunar, d.8: 09 pm - 4: 13 pm), o le masina i Aquarius

Le aso leaga mo le tipiina o lauulu. Ia maua lagona le fiafia. Valivali lou lauulu na o lanu uliuli.

Aukuso 8, Aso (17 masina lunar, 8:36 pm - 5:21 pm), o le masina i Aquarius

Le aso leaga mo le tipiina o lauulu. Atonu e iai faigata i pisinisi. O le a manuia le valiina o lou lauulu i moli poʻo lanu mumu.

Aukuso 9, cf. (18 masina lunar, 9:21 pm - 6:32 pm), o le masina i Pisces

Sili atu e lafoai ai lauulu. O le ai ai le faʻafitauli. Valivali lou lauulu i le lanu lea e te maua ai se laki ma le talitonuina lelei.

Aukuso 10, Th. (19 lunarday, tafa o 9:22 pm - 7:45 pm), o le masina i Pisces

Se aso lelei mo lauulu 'oti ma lauulu lanu. O se lauulu lauulu o le a faalauteleina le olaga. Natura dyeing o le a faaleleia pisinisi manuia.

Aukuso 11, Fri (20 masina lunar, 9:21 pm - 9:30 am), o le masina i Aries

E le o se sili aso lelei mo lauulu ma lauulu lanu. Atonu e te le fiafia ile iʻuga.

Aukuso 12, Sat (21 masina lunar, d.10: 24 pm - 10:17 pm), o le masina i Aries

Se aso lelei mo lauulu 'oti ma lauulu lanu. O fulufulu o le a aumaia le matagofie ma le soifua laulelei. Lelei lelei mo le lanu o le a mama ma mumu.

Aukuso 13, Sun (22 lunar day, dk 10:27 pm - fofoa 11:35), o le masina i Aries

Soloa aso mo vavaeʻeseina lauulu ma valiina o lauulu. O lauulu sa faʻalauiloa ai faʻailoga. Peitai, e i ai le avanoa e maua ai le tele o le mamafa. Mo valivali, filifili lanu masani.

Aukuso 14, Mon (23 lunarday, tafa o 10:23 pm - puʻeina 12:45 pm), le masina i Taurus

O pulou ma le pisia i lea aso e le fautuaina.

Aukuso 15, Aso (24 lunarars, d.23: 25 - pueina 14: 13), o le masina i Taurus

Le aso sili na leaga mo tipi ma valivali. E ono tupu faʻafitauli tau le soifua maloloina. Mo valivali, e mafai ona e filifilia ni lanu pogisa masani, o le a tosina ai le manuia i le galuega.

Aukuso 16, cf. (24 lunarars, pueina 15:29), o le masina i Gemini

Le aso sili na leaga mo tipi ma valivali. E ono tupu faʻafitauli tau le soifua maloloina. Mo valivali, e mafai ona e filifilia ni lanu pogisa masani, o le a tosina ai le manuia i le galuega.

Aukuso 17, Thu (25 masina lunar, Sun. 04:44 - 4:16 pm), o le masina i Gemini

Le matua leaga laulu aso. E ono tupu faʻafitauli tau le soifua maloloina. Le pisia e mafai ona faaosofia ai feeseeseaiga.

Aukuso 18, Fri (26 masina lunar, 7:45 pm - 4:17 pm), o le masina i Kanesa

O 'oti ulu e mafai ona tosina mai le loto faʻanoanoa.

Aukuso 19, Sat (27 lunarars, tafa 1:56 - vave o le 18:33), o le masina i Kanesa

Se aso lelei mo lauulu 'oti ma lauulu lanu. Oe maua mafanafana. O se suiga tele i le paolo o lauulu o le a aumaia ia te oe le soifua maloloina ma tupe maua.

Aukuso 20, Sun (28 lunarday, d 3:07 - pueina le 19:14), o le masina i Leo

Aso lelei mo le tipiina o lauulu. O le a fiafia oe e isi. Dye lou lauulu e le aoga.

Aukuso 21, Mon (29/1 le masina ao, 4:25 am - 7:19 pm), o le masina i Leo

O se aso le lelei mo le tipiina ma le valiina o lauulu, e mafai ona e le maua le malosi lelei, feagai ma faʻafitauli tau tupe.

Aukuso 22, Aso (2 masina lunar, 5:44 am - 8:20 pm), o le masina i Virgo

O se aso le lelei mo le tipiina ma le valiina o lauulu, e mafai ona e le maua le malosi lelei, feagai ma faʻafitauli tau tupe. Faasaʻo ia faʻafitauli tau tupe lauulu lanu ma le lanu moli poʻo le faʻaulu.

Aukuso 23, Wed (3 lunar day, d.7: 04 - capt. 20:35), o le masina i Virgo

Le lelei aso mo le tipiina ma le pipiʻi o lauulu. O 'oti i latou o le a taʻitaʻia le otaota. Valivali ma lanu masani o le a fesoasoani i galuega tuputupu ae.

Aukuso 24, Thu (4 lunar day, dk 8:20 am - 8:20 pm), o le masina i Libra

Poʻosaʻoina le aso mo 'oti ma lauulu laʻititi. Oe tosinaina e mafaufauga leaga

Aukuso 25, Aso Faraile (5 lunar day, dk 9:35 am - pueina 9:15 pm), le masina i Libra

Se aso lelei mo lauulu 'oti ma lauulu lanu. O 'oti ulu e fesoasoani i faʻatauga ma le tamaoaiga. Manuia le aso e faʻamalamalamaina ai lauulu.

Aokuso 26, Sat (6 lunarday, dk 10:44 am - sn. 21:36), o le masina i Scorpio

O fulufulu i lea aso e fesoasoani i le faʻamaloloina o le tino, aveʻesea le le lelei. Tetee ninii, e mafai ona e aumaia misa.

Aukuso 27, Sun (7 lunarary aso, tafa o 11:57 - taeao 21:52), o le masina i Scorpio

O se sili le lelei aso mo le tipiina ma valiina o lauulu. Faʻafitauli tau le soifua maloloina e mafai ona tupu ile galuega.

Aukuso 28, Mon (8 lunarary aso, 7:13 pm - puʻeina 10:23 pm), le masina i Scorpio

O se matuā lelei aso mo le tipiina ma valivali o lauulu. Maua le soifua maloloina ma le umi.

Aukuso 29, Aso (9 lunarday, tafa .14: 08 - pue.22: 53), le masina i Sagittarius

Le lelei aso mo le tipiina, valiina ma isi togafiti ma lauulu. E mafai ona e tosina mai le faamaʻi.

Aukuso 30, cf. (10 lunar day, d. 15: 09 - zh.23: 28), o le masina i Sagittarius

Le aso leaga mo le tipiina o lauulu. E ono faʻaletonu le soifua maloloina. E aoga le valiina o lou lauulu i le henna, o le a faʻateleina ai lou faʻamaoni i le galuega ma faʻamalosia le puipuia.

Aukuso 31, Th. (11 lunarary aso, 4:16 pm -), o le masina i Capricorn

Se aso lelei mo lauulu 'oti ma lauulu lanu. O se lauulu 'ulu o le a faʻamalosia le sao o le mafaufau ma lagona. O le pupuina i auro poʻo le 'apamemea e mafai ona maua ai sau tupe.

O le faalanuina o lauulu i lanu e lua o se tasi o le masani lata mai, lea e sili tele manaoga i totonu o aso nei fashionistas. O lenei tekonolosi o loʻo faʻaalia ai se tele o fesuiaiga, o lea atonu e tele mea e te filifilia.

O le lelei o faʻalua vali

Lua vali ua maua lautele lauiloa ona o ona lelei:

  • Ona o lanu lanu, e faʻaopopoina le tele ma le matagofie o lauulu seasea,
  • E manatu e faʻaola ma e itiiti le afaina,
  • Toe faʻafouina le ata ma fai le fafine sili ona aulelei ma laititi
  • Afai e te filifilia paolo masani, o aʻa o le a le manino. E sefe ai le taimi ma tupe e faaalu i le malaga i le teine ​​lulu,
  • E lautele - faaluaina vali foliga tutusa lelei i tamaitai o uma tausaga ma strands o so o se umi, mamafa poʻo le fausaga,
  • E i ai se leleiʻese tele, mai ia outou uma o le a mafai ona filifili i le filifiliga talafeagai.

Lauulu talafou

E i ai ni metotia mo vali i se lua pe sili atu lanu. O se ata o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se filifiliga manaia. I nai tausaga ua tuanaʻi, e tele naʻo metotia fou ua aliali mai e le o iloa e tagata uma le mea lea e taʻu o le ituaiga lea o le lanu.

O se isi mea i le lauiloa lauiloa o le valivali, lea e mafai ai ona e faʻaali mafaufauga loloto. Ole vaega ole lanu e aofia ai le valivaina o soʻo se vaega ole ulu. E mafai ona faʻamamafa ai ni manoa pe taulaʻi i 'ai.

O lenei filifiliga e aulelei i luga o lau asimetric lauulu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona faʻaogaina ni ituaiga ata, ae naʻo se tagata poto faapitoa e mafai ona faia. O le taunuuga o le a ofoofogia, ae o le lanu e tatau ona asiasi soo.

Le mataupu faavae o transverse valiina o le valivali o le lauulu i luga. Lanu paʻepaʻe ma uliuli o le a foliga manaia tele. Afai e te le o sauni mo se leaga tele, e sili atu le faʻaogaina o leo e lua latalata le tasi i le isi.

Ombre foliga masani pe afai e te aveina ni vali e ese i 2-3 leo. O lenei metotia e aofia ai se sologa lelei fesuiaiga mai pogisa aa i manatu. Afai e te le iloa se lima o loʻo ufiufi i luga o laina, atonu e te manatu ua na ona susunuina i fafo i le la.

A faʻaaoga le degrade auala, ua vali tutusa esi i le ulu. O fulufulu e gaosia ma le faaeteete mai aʻa i pito e fai le paolo suia malie. Degrade e maua ai i le laulu le foliga vaʻaia, o lea e matua talafeagai lelei mo manifinifi laulu.

Balayazh metotia e talitutusa lava ma le maualuga. E faʻaaogaina pe a e manaʻo e faʻamalamalamaina sina lelei o pito o manoa. Ae e le pei o le faʻamalamalamaina, o le ie e le gaosia ni manoa vave mai aʻa, ae teisi atili. Le faʻaaogaina o le tele o mea faʻapipiʻi mafai ona e faia lamolemole suiga ma faʻamamafa le oval o le foliga.

O le Shatush o se lamolemole malu o le nau i le umi atoa o le lauulu. O aʻa e tumau pea le pogisa i lenei mataupu. O lenei metotia faʻamamafaina le lanu loloto. O moli mama e tufatufaina faʻasoʻasoʻu, ae afai e te faia se fesuiaʻiga talafeagai o leo, o le iʻuga o ia valivali lau lauulu i 2 eseese lanu o le a masani ai.

Le tele o taimi, e le iloa e teine ​​le mea e fai: fai le pito i luga uliuli ma se moli pito i lalo, pe faʻafeagai. E faʻalagolago uma lava ile amataga lanu o le lauulu. Afai e pogisa, e sili atu le faʻamalamalamaina o aʻa ina ia aua neʻi e tau faʻamalosiʻau faʻaopopo ia aʻa.

O lea, mo blondes, e sili atu le filifilia o lauulu lanu i le lua lanu eseese e tusa ma le faʻavae o le malamalama pito i luga ma pouliuli pito i lalo. Ae i so o se tulaga, e faalagolago uma lava i mea e manaʻomia i le tagata lava ia.

Filifiliga mo Blondes

O metotia i luga e talafeagai mo brunettes. Blondes e le faigofie. Ina ia le valiina ma le malamalama ma lanu uliuli le aliali mai sili pupula, fouvale, e te manaʻo e filifili saʻo le leo ma faʻaeteete faʻataʻitaʻiga le fausaga i le lauulu. O le a matua faigata ona aveese se paolo pogisa mai paʻepaʻe paʻepaʻe.

E i ai o lanu o lauulu lanu mo blondes. I le ata e mafai ona e vaʻaia i ni faʻatusa ma ni manoa lalelei i ni lanu se lua. Stylists masani ona fautuaina tamaʻitaʻi lauulu lauulu e fai le faʻamamaina i luga o le ulu pe latalata ile mata, valiina ni mama manifinifi ma le lanu uliuli.

Afai e te manaʻo i se filifiliga susulu, faʻaaoga le vaega valivali metotia. E mafai ona e faia se tasi manoa mumu pe faʻagasologa ni filo ma ni ie o lanu eseese.

Ombre foliga masani pe a faʻaaogaina ni paʻu o 2-3 tone e ese mai le faʻavae. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia ni lauulu faʻateleina i le faʻaaogaina o se lanu lanumoana lanumoana, lanu piniki pe lanumeamata.

O le satauro-valivali metotia foi talafeagai mo blondes. E aulelei matagofie ile lauulu pupuu ma le uumi. O loʻo faʻaalia mai e le ata o lenei filifiliga e aofia ai le niniaina o pito i lalo, aʻo le pito i luga o lauulu e tumau pea.

O sea valivali ei ai lona lelei. E mafai ai ona e faʻatupuina ni manoa e aunoa ma le faʻaleagaina o lau ata. I se faʻaopopoga, pe a fai e le manaia le faʻatusa o pito, e mafai lava ona vavaeeseina. Faatasi ai ma le fesoasoani a degrad, e mafai ona maua se sao sologa lelei mai malamalama aa i motugaafa e pogisa e 3-4 tones. Degrade faʻafouina le ata, ae le faʻavaeina ona suia.

Faia o se shuttle

Afai e leai se auala e alu ai i le teine ​​fulufulu lulu, o teineiti e masani ona amata saili mo faʻatonuga mo tulaga fale. Shatush o le a faʻatautaia e faia oe lava pe a fai e te faʻataʻitaʻia. E te manaʻomia:

  • lanu o paʻu manaʻo,
  • pupula efuefu poʻo paʻu,
  • ipu tioata
  • pulumu
  • togafiti
  • sisifo nifo lelei.

Mo le valiina o lou lauulu i ni lanu se lua e latalata i le lanu mo blondes poʻo brunettes e liliu matagofie, e tatau ona e mulimuli i le faʻatonuga. Ma:

  1. Vaevae le lauulu i le itu faaletino, lateral, parietal, occipital zones, faʻasaʻo ma togafiti.
  2. Vaevae sone taitasi i ni curls 3 cm lautele, ona laa lea i tua mai aʻa o 10 cm ma amata selu latou. Fai se faaputuga malamalama, e manaʻomia ina ia aua nei ofi i totonu le vali.
  3. Ia sauni le faʻavae. Ave le amonia vali poʻo le pupula efuefu / efuefu, palu latou i le faʻamaʻi faʻamalosi. O le fuainumera e tatau 1: 2.
  4. Amata ona faʻaulu vali ma pulupulu faimalu ma faʻafefilo lelei.
  5. Fufulu le faʻavae pe a uma le 30-40 minute ma faʻapipiʻi se maso toefuatai.
  6. Afai e te faʻaaogaina le susulu moli, e tatau ona e faia le toning. Ave le amonia-leai vali o lanu enaena, sukalati, apamemea po o uolanati lanu, i se fua faatatau o le 1: 2 palu faatasi ma se faʻaʻautau oona (1.9%). Faaaoga i luga o laina ma taofi le taimi faʻaalia i luga o le laina.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

Lua Valivali Motugaafa

I luga o lauulu o teineiti, vali foliga foliga ese, ma le paolo o ou curls, fausaga, umi, ma le tikeri o mea faʻaleagaina e taua. O le mea lea, o fesoasoani nei o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sao filifiliga mo le vavaeina o ufiufi:

  • Lanu susulu ma manaia e fetaui lelei mo tupulaga talavou, e tatau i fafine matutua ona faʻaogaina foliga malu.
  • Bronding e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se lauulu ma foliga foliga. E sili ona manaia foliga o le faʻaiuga i luga o paʻu o teine ​​foliga-aulelei.
  • Afai ei ai lou lauulu lauulu, ia mautinoa ia taumafai e ombre valiina. I luga o le lulu lauulu, e foliga mai e le manaia tele.
  • Faʻamamaina matagofie le faʻamamafa o le tan, o lea o lenei lanu e sili ona lelei mo teine ​​uliuli-paʻu.
  • Afai ua uma ona vali lou lauulu, ma ua e lava foʻi le mea ua faʻaleagaina, ia e aoga le filifilia o le sili ona faʻaavanoaina filifiliga lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, crank.
  • Ina ia vaʻaia vaʻaia le tele ma le mamafa o curls, filifili 3D-valiina poʻo faʻapipiʻi, ona o nei metotia faia le lauulu volumetric. I lenei tulaga, o eseʻesega o laina e tatau ona 'alofia.

I le mulimulitaia o nei fautuaga, e mafai ona e filifilia le sili ona lelei metotia o vali mo au curls!

Manatu mo valiina i ata e lua

O loo i ai se tele numera o fesuiaiga ma staining metotia e tosina ai eseesega ma faalenatura. Le sili ona lauiloa o:

  1. Tafailagi E faʻaogaina uma i le valivaliina ma le faʻailoaina o pito i luga-pito maualalo vavaeina. O le faʻamamafa e maua i luga o togi, ma aʻa o loʻo tumau pea le pogisa. O nisi, nai lo lea, e manaʻo e faʻamama laʻau ma faʻapogisaina pito. O le filifiliga e a oe!
  2. Faailoaina o laina taʻitasi poʻo ni faʻailoga. E sili atu le filifilia o lanu pupula ma faʻaesea mo sea laei foliga. I pupuu lauulu lauulu, o lenei ituaiga o valivali foliga foliga manaia.
  3. Faailoga susulu. E mafai ona e filifilia soʻo se lanu e te manaʻomia faʻapitoa e faamamafaina ai le fesoasoani.
  4. Uliuli / papaʻe. Fans o fatufatuga o le a talisapaia le vavaeina tutusa i le ogatotonu o le ulu, ma valiina le tasi vaega i paepae ma le isi i le uliuli loloto. O loʻo faʻaalia manino se laulu ulu o Lady Gaga.

Lelei lanu sili ona lelei mo le lua-lanu valiina

Afai e te manaʻo e te masani i taimi uma, ona tatau lea ona e filifilia se tasi o filifiliga fuafuaina mo se tuufaatasiga o lanu.

  • Sukalati - Karameli
  • lanumoana e lanu viole
  • e uliuli ole platinum
  • uliuli e mumu
  • enaena - burgundy,
  • apamemea - chestnut,

O nei suluisi i 2016 ua i ai i le pito i luga o la latou lauiloa, o lea ia filifili se valiina metotia, lanu ma faʻataʻitaʻi ma ou foliga ma lauulu!

Lua lanu valivali

E i ai le taimi o le masani masani suiga i le paolo o lauulu e lelava ma e te manaʻo i se mea fou. O le mea lea, mo tagata faʻataʻitaʻiga malosi, o le stylists na o mai ma se uluaʻi tekonolosi - valiina ni lanu se lua. I se aotelega iloiloga, o le a matou taumafai e ufiufi atoa mea faigata o se mea e le masani ai.

Ituaiga o staining

I le selau tausaga talu ai, o lauulu valivali feaveaʻi se mama faʻamau galuega: faʻafetai i faʻataʻitaʻiga faigofie, o tagata na aveesea lauulu sinasina mo se taimi puupuu.

Olekinolosi faaonapo nei ua aumaia ai le faiga ile tulaga fou. O lenei, faatasi ai ma le fesoasoani a vali, latou maua se chic paolo pe radically suia le foliga.

Le taimi nei, o loʻo iai ni ituaiga lauiloa o pulu i le lua lanu.

  1. Tuʻuina mai. I nai tausaga talu ai, ua maua ai e lenei tekonolosi lauiloa tele i Hollywood lauiloa. I le fatu e lanu paepae pe auro sukalati. E le pei o le muamua metotia, bronding ua faia e aunoa ma le eseesega ese fesuiaiga, lanu uma tuufaatasi ma le tasi ma le lauulu o se fashionista.
  2. Shatush. A manuia tele tekonolosi, faʻafetai i lea ua mafai ai e faʻataʻitaʻi le masani susunuina o lauulu ma silau o le la. Ua maeʻa ona valea uʻamea, ua faaopopo ai le tele o lauulu.
  3. Baleazh. E tali tutusa lava le ombre ma shuttle, ae o le faʻamalamalamaina o fautuaga e sili atu faʻalenatura, e aunoa ma faʻaaliga teteʻe ma suiga.
  4. Mazhimesh. Lelei lauiloa agamalu staining, lea e faaaoga ai oloa e aunoa ma agaleaga vailaʻau. O vave e vave ona fufulu ese, ae aua le afaina lipine. O lenei tekonolosi ua fautuaina i tamaitai talavou faʻaeteete i o latou lauulu.
  5. Vaeluaina le lanu. O nisi taimi e lava mea e taulaʻi i ai i se patini poʻo se sulu e tasi e matuaʻi suia ai le ata. Masters faʻaaogaina uma lanu lanu masani ma fashionistas latalata i le masani leo.
  6. Volumetric valivali. O se faʻafitauli faigata e manaʻomia ai le maualuga o le polofesa mai le matai. Afai o mea tau tekonolosi na muamua mafai ona faʻataʻitaʻia e toe faia i le fale, ona faʻapea lea o le faʻailogaina 3D o loʻo faia faapitoa i le fale. O foliga o le metotia o le faʻaaogaina o le tele o lanu o le tutusa lanu. Lauulu e maua se ituaiga o faʻamaneta, masani susulu. E oʻo lava i manifinifi manifinifi maua le umi ua faʻatali mai.

Faiaoga poto aliʻi fautuaina lalelei e aua le taumafai e vali o latou lauulu i ni lanu se lua i latou lava. O le mea moni o le o le faʻaaogaina o pupuni faʻapitoa o le a le maua ai se taunuʻuga manaʻomia. E sili le leaga le faʻaleagaina o le lagona, ae o le liliu atu i polofesa.

Lua-lanu vali mo lauulu puupuu

O le pupuʻu lauulu o se mea sili lea e avea ai le springboard lea e vave ai ona siaki lelei mea fou i le faiga o laʻei. E oo lava i le sili ona faigofie lauulu 'ulu e mafai ona suia i se uluaʻi aga masani ma le fesoasoani o se faʻamanuiaga manuia poʻo le faʻaletonu o lanu.

O le mea lea, o le pixie laʻei e fiafia i ai le tele o lalelei e matua suia pe a fai o vavae poʻo ni faʻailoga e vali i se lanu susulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga o le samasama ma le moli laʻititi, faʻalelei i le 2017, e taulaʻi i mata ma fai le tagata e ana le lauulu laʻititi laʻititi manaia. O Daredevil matagofie e mafai ona vali le pito i tua o le ulu i se paolo foliga, ma tuua le vaega pito i luga faalenatura.

Pupu pupu poʻo le pi pi ua fautuaina e faʻalauiloa. O laʻau eseʻese ese foliga lelei i luga o laʻei vave. Lulu, le masani ai ata o le a faʻaopopoina se ata o se sili atu fouvale agaga ma o le a tosina atu i talavou lalelei.

Asymmetrical sikuea e mafai ona fesuisuiai i se muamua auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi ombre filifiliga i lou lauulu. E mafai ona faʻatupu vevesi suiga o feteʻenaʻi o lanu poʻo se sili faʻalenatura susulu i pito o le lauulu.

O le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma le paʻepaʻe o se masani e le alu lava i fafo atu sitaili. I luga o le lauulu pupuu, lua ata foliga foliga ofoofogia. O le tele o poto masani a le matai, o le sili ona matagofie o le lauulu. Fiafia fashionistas mafai vali o latou lauulu i le ese, faʻataʻitaʻia Hollywood divas.

Ituaiga o lauulu valivali ile lua lanu

  • Sulufaʻi - Le masani masani auala e vali lou lauulu i ni lanu se lua. O se vaega o manoa o 'eseʻese lautele faʻamalamalamaina le umi atoa e avatua le lauulu lauulu ma se "sogi o le la." O le faʻailoaina o loʻo vaevaeina i vavaeʻese ia o loʻo avea ai manoa o lautele 'eseʻese ma faʻamalamalamaina i se sili pe itiiti ane lava.

O teine ​​iloga ma uliuli faʻamamaina o le a fesoasoani e taulaʻi i le lalelei o le paʻu. Shatush - O se ituaiga o faʻamamafa, ae o lona uiga tulaga ese o se tutusa metotia auala latalata e mafai i le masani masani susunuina o pito i luga o lauulu.

Mamalu - agamalu lemu ma faʻafiafiaina, aemaise lava ile lauulu migimigi umi. O le vali lea e aofia ai lauulu ua faʻapogisaina i le pito i lalo, faigofie ona liliu i moli mama.

Koluse lanu aofia ai le valiina o lauulu i ni lanu se lua, sili ona masani latalata ile tasi i le isi i le leo. E ui lava i nisi tulaga e talafeagai lelei mo ia leo e lua e faʻatusatusa. O lona uiga, o le pale e vali, mo se faʻataʻitaʻiga, i se moli lanu, ma le pito i tua o le ulu ma lalo le laulu vaega e uliuli.

Tamaitai matutua tutusa foliga tutusa mafai tausaga teisi. Vavaeina o vaega - O se auala faʻateleina le valiina o lou lauulu i ni lanu se lua. E i ai i taimi uma mamanu i luga o le lauulu ma tagata taʻitasi o lanu susulu.

  • Fa apamemea E faʻapena foʻi i le faʻailoaina, ae le gata i moli mama e faʻaaoga, ae o le pouliuli foʻi, e tele na o sukalati. O lenei metotia o valiina faʻateleina le voluma.
  • I le ata o loʻo i lalo, e mafai ona e maitauina ituaiga eseese o laulu e valivali i lanu e lua ma filifili sau oe lava fiafia.