Lauiloa

6 vave ma faigofie lauulu mo aso uma mai le lauulu laulu

O le volumetric hairstyles o miti a teine ​​uma. Malamalama ea, sina faʻatamala o laʻau i laʻasaga matagofie e faʻatupu ai se ata faʻatosina. Ae ui i lea, o nisi fafine talitonu o na ituaiga lauulu e na o tagata e iai le laulu mafiafia e avanoa. O le masani lea o le sese manatu. Le naunau voluma e sili ona masani ona ausia e ala i fixation. Ae o le mea lilo o volumenous hairstyles o faiga saʻo mo lauulu.

Malamalama airiness tuuina atu i le teine ​​se foliga manaia
E mafai ona e faʻaopopoina le telega e oo lava i le le mafiafia o filifili. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fufuluina ma faʻamago, faʻamago ma vilivili uʻamea, ma faʻapipiʻi, musi ma isi mea faʻataʻitaʻiina o le a avatua i le lauulu foliga foliga mulimuli.

A o le i alu e fausiaina laʻasaga i lauulu, e tatau ona e faʻateleina le lapoʻa tele o lauulu. E faigofie ona 'ausia.

Fufulu lau lauulu ile laupepa e talafeagai mo latou ituaiga.

E le tatau ona faʻaaoga le laupepa ma conditioner (lua i le tasi), o le a faʻapopoleina mamafa curls.

Ona faʻaaoga lea o le conditioner i le foe e faigofie ai selu, ave le mama, ma aveese foi le eletise.

E mafai ona e faʻaopopoina le telega e oo lava i le le mafiafia o filifili

Ae le i faʻamamaina, apalai le faʻapipiʻi i luga o vela mo le faʻataʻotoina ogatotonu. O lenei mea o le a faʻatagaina ai manoa e le fememeaʻi ma faʻaopopo le voluma.

E mafai ona e faʻaaogaina le suavai vailaʻau e faʻaopopo ai le susulu atili.

E faʻapefea ona mago le lauulu e faʻalagolago i le auala e faʻamago ai le laulu. Ina ia faia le laulu lauiloa mai lava aʻa, e sili atu le faʻamago i latou faʻatasi ma lou ulu i lalo. Mo le tulaga lelei o sitaili, e taua lava le malulu ia mama, a leai, o le laulu e fusia ai.

Faʻafefea ona faʻaopopo le voluma i pupuu ma manifinifi curls

E tuʻuina atu le tele i laina puʻupuʻu, naʻo le 10-15 minute le lava

Ole faigofie auala e maua ai le aofaʻi i vaega puʻupuʻu, e mafai ona faʻatinoina i aso uma, ae le o le 10-15 minute. Oe o le a manaʻomia se selu ma nifo lautele, o se mea faigaluega mo le faʻaleleiina o le laulu ma le le vaʻaia.

Fulufulu lauulu ma faia se tele tele o foliga

I le tulaga o lauulu puupuu, fulufulu o mea e taua tele. E tatau ona e faʻatinoina i le na o le vaega o le pale ma le ua. Tatou amata i le palealii, ona alu ifo lea i lalo i le pito i tua o le ulu. Faasaʻo sina vaega o le manoa, ia fai. Loka loka faʻataʻoto i (folo) foliga lelei. Faʻamau i latou ma le le vaʻaia ina ia latou le paʻu ese. Afai o le laulu e taofiofi lelei ona foliga, ona mafai lea ona e lafoaia le faaputuga, faatapulaaina na o le fulu poʻo le mousse.

Afai o le laulu e taofiofi lelei ona foliga, ia ona faʻasaʻo lea i lauulu lauulu

Afai o le lauulu 'oti e faia i se auala o le laulu i luga o malumalu e puʻupuʻu, ona lava lea e faʻaopopo le aofaʻi i lauulu i le taimi e faʻamago ai.

Faʻafefea ona mafai ona ou tuuina atu i isi oʻu ulu se sela faʻalua i ou lava lima ile fale

Ina ia faʻaopopoina le tele o puʻupuʻu, e tatau ona e mulimuli i tulafono:

  1. e sili le teuteuina o laulu mago,
  2. aʻo faʻamago i se fulufulu, e te manaʻomia le faʻatonuina le tafe le ea tuusao i aʻa, aʻo siisii ​​teisi o filo,
  3. mea teuteu teuteu (mousses, foams, gels) e sili ona aoga i aʻa, ae tatau ona faʻaaoga sese,
  4. e te manaʻomia le faʻateleina le voluma i luga o le ulu, o le a sili atu le faʻaalia foliga.

Mousses, foams ma gels e sili mo le faʻaopopoina o lauulu ile lauulu.

Romani tofa

O loka ua potopoto i se fusi e talafeagai, matagofie ma aoga. Mafaufau i le fuafuaga mo le faʻatinoina o lauulu mai le vaega solofanua.

  1. Faaputuputu le pito o le lauulu i se solofanua solofanua, puipui i se fusi uaua.
  2. Taʻai le vaega pito i lalo i se maopopo masani lalaga.
  3. Afifi le auvae o le fusi i lalo ole lulu, pei ona faʻaalia
  4. O le fulufulu laʻititi e mafai ona teuteuina i nisi pupula lauulu poʻo fugalaʻau. Faia!

Matua manaia lauulu lauulu

  1. Vavaeese se tamai filo e tusa o le 5 i le 6 cm le mafiafia mai le lauulu i le pito i luma o le ulu.
  2. Vaevae i ni vaega tutusa se tolu.
  3. Tuu ula taʻitasi i aʻa.
  4. Ia milo i manoa i le foliga o se mama, e pei ona faʻaalia i le ata, faʻapipiʻi ma le le vaaia ma faʻamau i varnish. E mafai foi ona viliina le mama i le uila uʻamea poʻo le faʻauliuli.
  5. Faaputuputu ou lauulu i se maualuga maualuga, ona fai ai lea o ni fusifusi.
  6. Ave le utupoto tele i le faʻasaʻolotoina o manoa ma puipui i faʻamau.
  7. Ave se fusi pupula ma afifi faataamilo i lou ulu, fai se faapona matagofie i le pito i luga o lou ulu.
  8. O le fusi e le tatau ona natia faʻamatalaga autu o le faʻapipiʻiina: le fusi ma le faʻataʻamilomilo uʻamea. Se laei manaia mo le laulu lalelei i le agaga o le tuai taimi ua sauni!

Faʻafefea ona fai matagofie lalaga ma se aofaʻi tele i luga, luga o le ua ma aʻa

Muamua e tatau ona e faʻamago lou lauulu i se fulufulu laʻau e avatu se aofaʻi atoa. Mo lenei umi, e fetaui lelei lauulu ma laei. E mafai ona e faia se laʻei sili ona manaia i curls ma le fesoasoani a plaits, curlers, curling irons. Ole lapoa o curls ole a faʻalagolago i le lapoa o le totoga. A maeʻa curling, lulu le lauulu laititi ma ou lima, salu feula ea. Ua le mafai ona selu i loka ua uma ona faʻataʻatia, aua o le selusulu atoa ole a malepelepe. Laʻasaga ua uma ona faia-sa ia manaʻomia ona faʻalelei i le varnish.

I taimi uumi, o le faʻailoaina o sitaili e tutusa ma pupuʻu, ae o le aafiaga e sili atu faʻaalia

E sili le valiina o le varnish i se mamao mai le 20-30 cm, ona le mafai ai lea ona iloa e le uʻamea fusi faʻatasi.

O le tele o fashionistas talitonu o se lauulu maualuga lauulu ma curls e talafeagai na o le pupuu pe ogatotonu uumi lauulu. O le sese lea. Mo le folasia o uumi umi latou lava togafiti.

  • O lauulu i luga o le malumalu ma tua o le ulu i lenei umi e sili ona ofi atu i le ulu.
  • Ina ia faafaigofieina le faʻailoaina, o pito o le curls sili atu le aua le faʻamamago sina mea, tuʻu le susu.
  • O lauulu i luga o le pale e mafai ona selu sina selu. Ae aua e te maelega tele, a leai o le laulu e foliga foliga valea.

Volumetric blond curls o le a teuteuina soʻo se fafine

  • A e taoto ma se fulufulu fulufulu, ia faamama mafiafia i luga o le selu, ina ia le uila o le a taofiofia lona foliga umi.

Fulufulu lauulu: bob ma 'au, fili, faʻailoaina malamalama, bun ma isi

O se pupula tele lauulu mo le laulu uumi e foliga sili ona manaia i lalaga ma fili ile lalagaina. Le faigofie o le fausiaina o se galuega taulima. E tatau ona fili lalofoto (faʻamama, faigofie) ma toso i fafo (sae) lulu laiti ma faʻanusisi i varnish.

O se voluma utupoto poʻo le patupatu foliga lelei i luga o na mea. Mo le faia o se faaputuga, ua faia se siʻusiʻu ma faʻamautu i se fusi eleni, ae le uʻuina. O manoa e tatau ona selu ma mimilo solo le ofuvae. Ina ia aua neʻi toulu faʻataʻoto le sitaili, nonoa faʻapipiʻi.

A e taoto ma se fulufulu fulufulu, ia faʻamaʻamulu ia manoa mo se umi foliga

Fausiaina o le fulufulu lauulu amata mai i le faʻatinoina o le siʻi. Ona faʻaavala ai lea o vilivili i totonu o le faasee (masini faʻapitoa), ua tufatufa atu le faʻasologa i le laualuga o le faʻaseʻe ina ia tapunia atoatoa ma amata loa ona afifi faʻapena ina ia i ai i le ofu mafanafana. O le faʻagasologa e le faigata, ae manaʻomia le poto masani i lenei masini, le saʻo ma le onosaʻi.

O le sitaili gaioiga lava ia e tutusa mo isi lauulu. O se sitaili teuteu e faʻaaogaina i le fufuluina ma faʻamamago lauulu, o loʻo tufatufa tutusa tutusa i le umi atoa o manoa. O manoa uma e fausia eseese. E mafai ona e avatua se foliga manaʻomia ma se laulu vavae, styler, uʻamea faʻamau faʻaaoga poʻo faʻaaoga curlers. O lauulu e mafai ona tuiina laʻau ile aʻa ma faʻasusuina ile varnish (faʻapea foʻi ile aʻa).

Ua maeʻa laʻasaga faʻataʻamilomilo i se fulufulu ma faʻalelei i vali.

Nisi fesoasoani mo le vave faʻaopopoina isi laupepa ma le matagofie

A fausia se lauulu lauulu lauulu, ia mautinoa e mulimuli i fautuaga.

Oe tatau ona amata i le filifiliga o le faʻamalama, le filifiliga "e tuʻuina i ai le aofaʻi" e talafeagai. I se faʻaopopoga, o le vailaʻau faʻasaina e tatau ona talafeagai mo le ituaiga lauulu. E le tatau ona filifilia se lauulu mo le laulu o le lauulu pe afai o lou lauulu ua mago ma le isi itu. Afai ua faʻaleagaina sulugatiti pe a uma ona vali, ona aoga lea e filifili se fofo mo le olopalaina poʻo pulu.

O le conditioner tatau ona talafeagai mo uma lauulu ma le lauulu. O le a aveʻese le eletise mai le fusi. Shampoos o loʻo i ai silikon ma suauʻu e maua ai le mamafa o sulu, lea e na ona faʻalavelave i le tuʻuina atu o se matagofie i le fulufulu laʻau. Aua le fefe e fai ni laei fou. Lagona le saoloto e faataʻitaʻi ma maua le poto masani. Mafaufau i luga pe vaʻai i ata i mekasini ma fai, o le a mautinoa lava mea uma.

Faʻafefea ona fai se laʻei maoaʻe ile laulu e faʻaaoga i ou lava lima?

O le tele o lauulu mo lauulu lauulu o feololo umi faʻatagaina oe e toe taʻalo i le ono mafai o oe lava foliga vaaia i se auala fou. E oʻo lava i latou e ana le lauulu laʻititi ma e masani lava le mafiafia o laulu, e le masani ona o atu naʻo le tatala i tauau. Ina ia mafai ai ona fausiaina se sitaili aoga ma lelei, latou te manaʻomia, muamua o le mea lea, e tuʻuina atu le palasitika i le curls, o lona uiga ia faʻaoga pe a uma ona fufuluina le conditioner poʻo le balm i se faʻamalosi tino. E le manaʻomia ni tupe faʻaopoopo, seʻi vagana varnish, naʻo le faʻamauina o lou ulu ma vali lemu ia laʻau ile aʻa.

Sili sitaili sitaili, i curly ma on straight curls, ua faia i luga o le faavae o se masani ma lauiloa ponytail. Aumai le lauulu e aunoa ma le faʻamataina sao i se maualuga maualuga, nonoa i se fusi uaua ma faʻataʻitaʻiina, pei ona e te manaʻo i le faʻamautuina o pito o nonoa i se faʻasologa soʻo pe a faʻaputuputu latou i se laʻititi le gaoia "bun" poʻo le fati. O le faʻamamafa autu i se faʻataʻitaʻiga o le saoloto ma toe faʻatupuina le aofaʻi i luga o vaega o faʻaaliga ma pale.

Ma o le a se mea e tatau ona faia e le tagata e sao ma le le mafiafia o laulu, pe faʻafefea ona fai se laʻei sili ona matagofie mo ia laulu-umi lauulu? E leai se mea e aoga ai le faʻataʻitaʻia o laʻau ma se fulufulu fulufulu poʻo se fulufulu laulu i aso uma. Le faʻavae o le tele o sitaili foliga, fatuina o le manaʻomia ma le manaia foliga, o se fugalaʻau filifilia.

O na mea, mo se faʻataʻitaʻiga, "Aurora", lea e lokaina i le pito i luga ma tua o le ulu, faʻapea foi ma le au faʻata, o loʻo faia le "pulou" manaia, ae o loʻo totoe ai pea le mea sa totoe. Ua faʻamutaina pito o sulugatiti i le fesoasoani o le faʻauʻu pe faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le tele o sitaili mamanu.

O le tele laina "lata mai" teuteuina i galu lemu mafai ai ona maua se aafiaga tutusa - e faʻatupuina faʻaopoopo fluffiness e oo lava i le manifinifi laulu ma ulavale ma mafai ai ona e faia lalelei ma matagofie sitaili.

O lenei ata o curls mafai ai ona faia se lalelei ma sili atu sloppy foliga manaia fulufulu lauulu mo le lauulu laulu ma ou lima lava i nai lima i nai minute.

E lava le faʻaʻauluina o sina laulu ile laulu fufuluina ma mago mumu - mousse poʻo le fulufulu e faʻaoʻo ai ole voluma. Ma faʻaaogaina lea o se pulumu lapotopoto e siitia ai uʻu i luga o le pale i aʻa.

Faavae i luga o lenei faigofie sitaili, e mafai ona faia ni ituaiga o laei eseese. O se tasi nei o filifiliga sili ona faigofie ae aoga: aoina faʻaliliʻulu i se "laʻau" pito i tua o le ulu, nonoa i se fusi faʻaʻofu ma faʻataʻoto ia ma le "atigi" faʻa Eleni, fausiaina se faasee tele ma manaia faaseʻe.

E lalaga faʻamaʻa vaʻai foliga e taua tele i se teine ​​ma faʻaosofia i sitaili - aemaise lava o lalaga lalagaina, "Farani" poʻo "fatu." E mafai ona e fili mai se uila umi, faasolosolo lalagaina lalaga i totonu o le autu filo mai le laina autu o curls, faapea foi ma mai itu, e faigata ai i le sitaili mamanu.

E pei o i le ata, lauulu lauulu mo feololo laulu fetaui lelei fetaui faʻatusa masani ma faʻamamafa le tagata lava ia o le ata:

Fulufulu lauulu mo le uumi o lauulu ma ata o ata vali

O aga masani o lauulu laulu mo laulu laulu i nei aso ua tumu i ata tuai, e pei o na fatuina e ala i le teuteuina o le "pepe" poʻo le "atigi Farani". Mo nei laʻasaga uma e lua, o le a manaʻomia oe e fatu ni faʻaopopoga faʻaopopoga e faʻaaoga ai se faaputuga poʻo se mea muamua i le sitaili. I le taimi lava e tasi, o tagata faʻamau o loʻo finau mai o na sitaili e tatau ona foliga e sili atu le natura ma faʻatamala laʻititi pe a mafai, o lona uiga e le tatau ona latou soona faʻaalu i laʻei. O i luga o curls i luga o tauau po o tauau blades e mafai ona e faia e sili ona talafeagai sitaili i se vailiʻaina faiga.

E pei o loʻo i le ata, o lauulu mo le laulu-umi fulufulu fulufulu ua fetaui lelei ma le ao ma le afiafi foliga:

E iloga lava latou i se ata ma se siluisi fofo, e filifilia faʻapitoa lava e taʻitoʻatasi, ma le faʻavae o le foafoaga e tutusa ma matua faigofie. E fetaui lelei mo foliga i le ao, lea e te manaʻo ai e faʻamamafaina le matagofie, ma mo afiafi. Oe e manaʻomia ni curlers tetele, se pulumu lauulu, selu, varnish ma pulou ulu.

Aumai i le laʻei se laʻasaga ofoofogia o le a fesoasoani ma faʻapipiʻi lauulu lauulu faʻailoga 'e fatu ai le voluma.'

Fufulu ma faʻamago mago laʻau, faʻaaoga le mousse poʻo le busa i luga o aʻa ma pito o manoa ma faʻataʻatia i luga o curlers tetele. Tatala ese faʻamago galugalu i ni manoa ma salu lemu i luga o le muaulu, i malumalu ma le pito i tua o le ulu, o le bouffant e tatau ona faia na o aa, faasolosolo vavaeeseina vavae manifinifi.

Ao mai lauulu mai foliga, fausia se maualuga "coc" poʻo se lapopoa voluma. O le selu i luga o le muaulu, o loʻo faʻataʻataʻi mai ai se foliga faʻataʻamilomilo, ma le faʻaopopoa o loʻo i luga o alafau - e faʻamaʻimau le faʻaaliga foliga, i le mea tonu e tu ai, e faʻalagolago i naʻo le ituaiga foliga mai. Aumai le aofaʻi atoa o curls i le pito i tua o le ulu, tuu le maualuga maualuga i le pale ma malumalu ma le faʻamamaina tele.

Mo le "Farani atigi" curls e tatau ona aoina i se tulimanu maualalo i le pito i tua o le ulu, ona sosoo ai lea ma le tourniquet ma, alu aʻe i le palealii, fai se faaseʻe faaseʻe. Aua le fufusi tele --aʻi - muaʻi laʻei fulufulu o le a faʻatupuina ai se laupepa matagofie ma teisi maseʻe. Mai le tutusa "maualalo" iʻa, e mafai foi ona mamanuina se sitaili faʻapitoa romantis.

Ma ina ia mafai ona faia se "tamaʻi pepe" sili atu lou faʻaaogaina lelei lautele lautele fusifusi poʻo se fulufulu "bagel", lea e maua ai se faʻaopopoga le sili atu i le tini faʻauma. Tuʻu i luga o le siʻusiʻu faʻauʻuina ma se fusipaʻu faʻasaʻo, faʻasaʻo le lauulu ina ia mafai ona taoto faʻataʻutaʻua ma mafai faʻapipiʻi i luga o laʻau masani poʻo fulufulu ulu.

O sitaili faapena e tatau ona faʻamalosia ma le soʻona faʻaalia ile fulufulu lauulu.

O nei ata o le a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai fluffy hairstyles i luga o laulu laʻasaga i lea laasaga mo aso uma ma afiafi afiafi:

FUAFUAGA №1 - MAI LE PIGBIES

  1. Sulu lau lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu. Tatou nonoa le ogatotonu vaega i se manifinifi manifinifi vaega.
  2. Na matou filiina ni puʻai se tolu, nonoa pito i ni manifinifi manifinifi.
  3. Matou te liliuina puaa taʻitasi i fusi ma toe fai i pine ma faʻa le vaaia.

NOFOAGA NOFO 2 - MAI LE TAU FUA

  1. Salu lou lauulu ma nonoa i se fusipaʻu le fusipaʻu.
  2. Matou te tosoina le pito lalo, fai se pu i lauulu ma lou tamailima ma pasi atu o matou siusiu i lenei pu.
  3. Na ma filiina le moa pailate ma nonoa ma le paʻu.
  4. Matou te faia le poluʻu sili ona tele, faʻaloʻoso ia manoa ma mama lima.
  5. Sii i luga ma nana le pito i lalo o le fusi.
  6. Na matou faʻasaʻoina mea uma i faʻamaʻi.
  1. Tuu seleni i se selu.
  2. Tatou curl i latou i le curling uʻamea poʻo le auli.
  3. Fai se faaputuga malamalama i luga o le pale.
  4. Nonoa lou lauulu i se solofanua solofanua.
  5. Afifi i luga ma sikipi le pito i lalo ole ofuvae.
  6. Matou te afifi le iʻuga mauaʻa ma iʻu ma faʻapaʻi le pito i luga o le fulufulu.

3 sili atu ata mataina:

1. Selu ia nonoa ma nonoa i se pupuʻu maualuga.

2. Matou te vaevaeina i ni laina tutusa.

4. E taʻitasi o latou ua taʻamilo i le laina puipui, e faʻapipiʻi ai se fusi.

5. Matou te faʻatumauina le foafoaga ma lauulu.

  1. Sulu lau lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa.
  2. O sulugatiti faʻapipiʻi e faʻapaleni atu i sulugatiti toesea. Tatou tuua le ogatotonu faataapeina.
  3. Matou te fesoʻotaʻia vaega uma e tolu ma se paʻu manoa.
  4. Afifi le lauulu i luga, fauina se fulufulu.
  5. Matou te faʻamauina le laulu ma pulupulu ma faʻaopopo se teuteu lauulu.

Se isi filifiliga faigofie:

  1. Matou te selu le lauulu ma vaelua na vaeluaina i ni vaega tutusa se lua.
  2. Tatou mimioina autafa o itu i totonu galueaiina.
  3. E faʻaauau pea ona faʻasolosolo manoa i le vaega e puʻeina, puʻeina i totonu galueaiina lauulu fou.
  4. Matou te aoina uma fusi i se maualalo faʻa latalata i le pito i tua o le ulu.

5. Fai sina loloto i le lauulu ma fai se fusiua uʻu.

6. Sii le faʻasolo ma mimilo i totonu, faʻalelei le lauulu i le avanoa faʻapitoa.

7. Faʻalelei le laʻau faʻapipiʻi ma vali vali.

Laasaga 1. Fufulu lou lauulu i le faʻamalama ma faʻamago i se fulufulu laʻau, faʻaaoga se pulumu lapotopoto e faʻaopopo ai le voluma.

Laasaga 2. Faʻaaoga se curling iron matou te faia ni uila malamalama.

Laʻasaga 3. Matou te faia se selu ile aʻa tele, ina ia lauulu laʻau e mafiafia ma lauusiusi.

Laʻasaga 4. Matou te ea i luga taʻitasi o laina, faʻatulaga i latou i le tulaga o matasele ma faʻamautu ia i latou i pulou poʻo ni mea le vaaia.

Laasaga 5. Matou te veleina le maeʻa faapipiiina ma varnish.

O sea fusi e mafai ona faia i le pito i tua o le ulu, pe mafai foi ona tuʻu i le itu ma teuteu i mea faʻapena.

1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu (ogatotonu - lautele, itu - vaʻai).

2. O le vaega ogatotonu e nonoa ma se manifinifi manifinifi.

3. Faʻaaoga se ato faapitoa poʻo se mafiafia paʻu mafiafia, matou te fauina se retro-utupoto.

4. Mai pito i luga lalagaina lalagaina fulufulu Farani.

5. Afifi latou ile tatou fusipaʻu.

6. Tatou lalafi pito o loʻo faʻamau i lalo ma faʻasaʻo ma le le vaaia.

Manatua nei 3 sili atu lauulu:

TALA MO LE LELEI LELEI

O lauulu mo le uumi o le laulu ma o latou lava lima e le mafai ona faia e aunoa ma le matagofie o le siusiu, e ave moni a latou nai minute e faʻatumu ai.

  1. Selu le lauulu i se selu ma vaeluaina e pei ona faʻaalia i le ata.
  2. Matou te aoina se tasi vaega i le siʻusiʻu, mai le lona lua na matou fili le piki.
  3. Ufiufi faataamilo le pito i lalo o le siusiu.
  4. Tatou te faʻatuina le pito i se mea e le vaʻaia.
  5. Matou te teuteuina le siʻusiʻu i se maulu teuteu teuteu.

Laasaga 1. Selu le lauulu ma momoli atu i le tauau e tasi, ia tuua na o se tamai filo i le isi itu.

Laasaga 2. E manaʻomia le vaevaeina i ni isi tutusa tutusa vaega.

Laasaga 3. Mai nei lua manoa matou te mimilo le faʻasologa, faasolosolo ona faʻaopopoina le tele ma sili atu vaega fou o lauulu.

Laasaga 4. Faʻaauau lalagaina le tourniquet seia oʻo atu i le isi itu o le ulu.

Laasaga 5. Faʻalelei le laulu ma se ofu manaia i le taliga.

6 sili filifiliga ma lalagaina, vaʻai!

Medium umi fili

E te fiafia i pigtails, ae e te manatu o luga o laulu lauulu latou te le foliga foliga manaia? Ua matou sauni e faatalitonu oe mai le faafeagai ma le faʻailoaina mai o nisi laʻei faʻalelei.

  1. Selu le lauulu i se selu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  2. Na matou fili faʻalilolilo vaega taʻitasi i totonu o se puaʻa maua fua.
  3. Matou te lafoina le taumatau pigtail i le itu tauagavale. Matou te faʻasaʻoina le pito i le vaʻai.
  4. Matou te taoto le itu tauagavale agavale i le taumatau. Tatou te faʻatuina le pito i se mea e le vaʻaia.

1. Selu ia manoa i luga o le sasaʻo pe itu ese.

2. I autafa matou te vavaeʻeseina lua loka manifinifi ma lalagaina mai ia i latou e lua ni puiʻa maua fua.

3. Matou te lafoina le taumatau taamilosaga i le itu tauagavale, tauagavale - i le taumatau. Faʻasaʻo pito ma le le vaaia.

AUTU loka

Laasaga 1. Selu ia manoa, apalai mousse ia i latou ma vaevaeina i ni vaega tutusa e fa ma faʻasaʻo taʻitasi ma se fusi eli.

Laasaga 2. Tatou ufiufi vaega taʻitasi ma le fesoasoani a se curling iron, faʻamaapeina ni manoa mai le pito o le au.

Laʻasaga 3. Faʻasuʻi le vaimata i le vali.

Laasaga 4. Curl vaega o totoe. Matou te uʻuina le uila faʻataʻutaʻu e le sili atu nai lo le 20 sekone.

E te fiafia i curls? Ma o lenei vitio e mo oe:

Lauulu ulu 1

LAASAGA 1. Faaaoga Wellaflex styling mousse i le susu susu o lauulu mo le 2 aso ma feula mago ma se lapisi lapisi pulumu e mamanuina ai.

LAASAGA 2. Vavaeese se tamai loka o le lauulu ma se selu manifinifi. Ina ia mafai ona sili atu le matagofie lau laulu foliga i le lumanaʻi, taumafai e amata le sooga i le tutusa tulaga ma le punou o le fulufulu mata ma taitaiina, pei o se rim, e ala i le ulu.

LAASAGA 3. Vavaeese le lauulu i ni vaega se tolu ma amata lalagaina masani masani manifinifi fili, faʻatasi le lalagaina o lauulu mai le filo na e vaeluaina i ai e tusa ai ma le faʻavae o le lalagaina o se Farani fili. O le mea moni, e tatau ona e mauaina se mama mama. Taumafai e lalagaina ni manoa manifinifi, ona faʻapea lea o se vaʻaiga o le a sili atu ona faʻaaliga matagofie.

LAASAGA 4. A e alu i le taliga, e tatau lava ona e viliina le fili i le auala masani. Faʻamau i se paʻu manifinifi. Taumafai e faʻamau le saʻolotoga fua i se taimi puʻupuʻu e mafai ai, o le a faigofie ma sili atu ona faigofie e toe faʻalelei i le lumanaʻi.

LAASAGA 5. Ae o lesi foi itu, ia faia le lalaga tutusa. Faʻafesoʻotaʻi totoa uma i le pito i tua ma ufiufi uma uma lauulu i luga. Faʻalelei lau laʻau i le Wellaflex Volume Varnish.

Lauulu ulu 2

Laasaga 1: Faʻaaoga le Wellaflex mousse. Faʻalelei ma toe faʻaleleia atoa le laulu. Faʻamago lou laulu e faʻaaoga ai se lapisi lapisi pulumu.

LAASAGA 2: Faʻamamafa se vaega o lauulu i le pale ma sulu sisila e fatu ai le tele i aʻa. Ona mimilo lea o lenei loka i totonu o le taai ma tuʻu le tumau i le pito i luga o le ulu.

LAASAGA 3: Filifili manoa i le malumalu, selu faalelei i tua ma aoina i latou i le fusi. Tuʻu le lamolemole i le faʻasaʻoina o pito i autafa ma le fulufulu Wellaflex.

LAASAGA 4: Tatala le loka pito i luga i le pito i luga o le ulu, kalu lemu toe. Faʻamau le faʻaiuga mulimuli ma Wellaflex varnish mai le aofaʻi e tasi.

Lauulu ulu

LAASAGA 1: Faʻaaoga le Wellaflex Mousse.Faʻaʻi i le 2 aso le umi atoa o le lauulu. Faʻamago lou laulu e faʻaaoga ai se lapisi lapisi pulumu.

LAASAGA 2: Ufiufi lou lauulu i luga o curlers po o se lapoa lapoa styler. Fai se tamai faaputuga i aʻa i le vaega o le pale, ma luga o itu ma i tua o le ulu.

LAASAGA 3: Ave lau lauulu ile tasi itu, puipui i tua o lou ulu ma lauulu lilo. Ona ao mai lea o lauulu mai le isi itu i totonu o se fili, faʻataʻoto ia i le pito i tua o le ulu i totonu o le atigi ma puipui i fulufulu.

LAASAGA 4: Tuu tamatamailima i luga o manoa ua motusia i se faasologa faʻatulagaina ma faʻasaʻoina le tali ma varnish.

Lauulu ulu 4

LAASAGA 1. Vavae ese le lauulu i le ogatotonu, ona vavae ese lea o manoa e tolu mai le tasi itu ma amata ona lalagaina se fulufulu Farani mai ia i latou, agai mai le ogatotonu i le malumalu ma sosoo ai ma le pito i tua o le ulu, i taimi uma faaopoopo fulufulu i pito ogaoga mai le pito i tua o le ulu ma mai foliga.

LAASAGA 2. Ua e oʻo i le pito i tua o le ulu, sui le lalagaina o le lalagaina ina ia savali le lalaga faataamilo i se lio, ma sa avea ma se lalaga lavalava i luga o le ulu.

LAASAGA 3. fili fulufulu le ulu totoe i se fili masani.

LAASAGA 4. Faʻataʻotoina le vaega o loʻo tofa le lalagaina ile lalagaina, nana le pito ma faʻamau ile laʻau fulufulu

Sitepu 5. Faʻalelei lauulu e mafua mai i le Wellaflex Hairspray Shine ma le fixation.

Anapogi ae aulelei bun

Ole isi itu e laʻititi foliga ile laulu ole laulu - ose faʻaluʻaga ma ni faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo itu, e manaʻomia mo taimi uma. Bundles e masani lava o le sili faigofie ma sili ona faigofie sitaili mo aso uma e mafai e soʻo se fafine ona gafatia, tusa lava poʻo le a le matua, galuega poʻo le fausaga laʻau.

Laasaga 1. Selu lou lauulu.

Laasaga 2. A uma ona vaeluaina, tuuese le pito i luga o lauulu ma ufi motusia i se uʻamea.

Laasaga 3. Aoina le vaega o totoe o le laulu i le maualalo ole fusi.

Laasaga 4 - 5. Faʻapipiʻi le siʻusiʻu i se vaega uʻamea, mimilo ma fusi faʻataamilo i le pito i lalo. Oe tatau ona maua se faʻailoga matagofie, pei ona i ai i le ata i lalo.

Laʻasaga 6. Fulu faʻataʻamilomilo vaega o le selu i nai nifo laiti, ma maua ai i latou le matagofie.

I le maeʻa ai o nei faʻafaigofie gaioiga, o le ae faia ai mo oe lava se aulelei matagofie faʻatasia mo taimi uma ma le sili lagona mo le aso atoa!

Flirty faapona

Ole laʻititi fulufulu male faigofie ile faanatinati, e aofia ai nodula, ua fausiaina i ni nai minute, ma foliga foliga manaia, faia se fafine alofa ma femoumouaʻi. O se faapona e mafai ona faia i luga o le vaeluaga ma laulu ulu.

  1. Fufulu ma faʻamama lau lauulu e faʻaoga ai se pulumu lapotopoto e faʻaopopo le voluma.
  2. Curl hair with a curling iron, faia malamalama, airy curls.
  3. Selu ia manoa i aʻa ina ia foliga foliga malu ma matagofie.
  4. Ave i luga o pine ma le vaʻaia, faʻalaʻeluʻaga i luga o le pito ma faʻataʻapeʻapeina soʻo i le tulaga o matasele.
  5. Faalelei le laufali ua maeʻa ma varnish.
  6. O se faapona e mafai ona faia i tua o le ulu pe i le itu ma teuteuina i mea uta.

O se ofu manaia ma manaia o le fusifusi o le a ofi uma mo laʻei afiafi ma suti o le ofisa.

Matamuli patipati

Ole faʻamutelega e le tuʻulafoaʻiina a latou tulaga tau sitaili. A fausia, e mafai ona e faʻaogaina le mea e taua o le bagel - mo lauulu ma matagofie o lauulu. E mafai ona e faʻatau se ato, pe mafai foi ona e faia e oe lava i le naʻo le tipiina i le pito i luga o le totini ma ufiufi ai i le faʻasologa o se paʻu.

  1. Faaputuputu le laulu i le pito i luga o lou ulu i se maualuga o solofanua pupuʻu ma puipui i le paʻu suauʻu.
  2. Tuu se ato i luga o le fulu.
  3. Ia milo le faʻasolo i se sikoa faʻataʻamilomilo ma afifi faʻataʻamilomilo ni falaoa, sefe i ni faʻamaʻi.
  4. Ole faaputuga e mafai ona fai ia lamolemole atoatoa pe le maluelue, pei ole ata na folasia.

O le aoga o fusi o le latou faigofie i le faʻatinoina, malulu, talafeagai mo le lauulu ma le umi lauulu, aulelei matagofie le ua, faʻalauiloaina se paolo o flirty ma matagofie i totonu o le ata.

Faigofie sitaili Eleni

O sitaili laei faigofie i le ituaiga Eleni e matua lauiloa i le tele o fafine. Sei o tatou mafaufau i se tasi o latou i sili auiliiliga:

  • Tuu le lauulu ma le vaega i le ogatotonu, vaeluaina le lauulu i ni vaega tutusa se lua.
  • Uu i luga fasi pito i itu uma ma milimili i latou i fusi.
  • Faʻaauau pea ona mimilo ia manoa, agai atu i le pito i tua o le ulu, faʻapipiʻi le vaega totoe o le laulu i lau mamanu.
  • Harnes mauaina, aoina mai i le pito i tua o le ulu i le maualalo itu.

  • Fai se tamaʻi faʻailoga i luga atu o le siʻusiʻu e ala i le faʻamaʻimauina ole ofuvae.
  • Sii i luga le iʻu ma viliina totonu, tuu i le mea na fai.
  • Faʻapipiʻi le fausaga i studs ma varnish.

Laʻasaga matagofie, lelei, ma aoga lelei lauulu e sauni e faʻafiafia oe ma isi i le matagofie ma le matagofie.

Matou te faʻamoemoe o le mataupu lenei o le a fesoasoani ia te oe e fai ni faigofie, laei faigofie lauulu mo laulu lauulu ma ou lava lima, e aunoa ma le toe filifilia o le fesoasoani a stylists. Ina ia tuʻufaʻatasia o iʻuga, matou te ofoina atu ia te oe ni nai vitio:

Malamalama ma faigofie lauulu mo le uumi lauulu

O fulufulu maʻoti ua teuteuina lelei lava ia o se mea teuteu matagofie ma foliga sili i se foliga mataga. Ae paga lea, i totonu o fale ma mea faigaluega, o lenei mea taugata e ono faalavelave i lona pule. Mo ia tulaga, e sili le faʻaaogaina o se tasi o loʻo faʻaalia metotia faʻataʻoto, aemaise lava talu ai latou uma e faigofie ma taugofie.

Nei laititi

O se mea e sili ona fiafia i ai ole masani lauulu o se ola lea mo i latou e manaʻomia e vave tapuni luga le ulavale loka. Ina ia faia lea mea, e lava lava le selu, aoina le tui maualalo ma le paʻu manifinifi laupepa, ona, faʻamaʻimau laititi le taofi, vaeluaina le lauulu i le pito i tua o le ulu ma pasi le tupe maua fua i le va, pei ona faʻaalia i le ata.

O le laʻau e fai ma lalagaina o se laʻau faʻamaulelei o loʻo vaʻaia lava le aulelei, ma faia e le masani ai le faigofie: o le lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu, vaʻai faʻanenefu o loʻo vaʻai mai le itu, o le totonugalemu o loʻo potopoto i se pito maualalo ma faʻatuina i se lautele lautele, ona mimilo ai lea ma se uila. Manatu mafiafia mai foliga o loʻo faʻataʻatitia i se taamilosaga, o loʻo faʻataʻamilo i le gutu ma faʻamautuina i le le vaaia.

O le galu malolosi, e lelei mo le ofisa e iai lona ofu lelei, e le gata foʻi i le malu afiafi. Ia fili 'esea mai ona foliga ma se "falai laitiiti" ma fai se tamai faaputuga mai ia i latou. Toso mai le vaega o totoe o le lauulu i se fulufulu paʻu pe tusa o le maualuga o le tauau, ona pasi atu lea i le ponytail i le pito i tua o le ulu, afifi faʻataʻamilomilo faataamilo ou au ma faʻamautu ma fulufulu mai totonu.

Tagata solofanua Eleni

E leai se masalosalo e fiafia teine ​​mimiti ile laulu lalelei ma le manaia lenei mo aso uma. O le solofanua solofanua Eleni o loʻo aofia ai i ni "malvinas" faʻapipiʻi i le mamao tutusa - pe tusa 5-7 cm, fuafua i le mafiafia o manoa. Teuina o le lalagaina ma fugalaʻau laiti, e mafai ona e alu i le faʻauʻuga pati poʻo le faʻaipoipoga a sau uo.

O se tamai aufana e faia i le lauulu o se sili feminina auiliiliga o le faʻatusa mo tamaitai talavou atamamai. E faigofie ona fai: o le averesi o le mafiafia o manoa mai i malumalu e nonoa i lalo i le pito i tua o le ulu, ae a pasi atu lauulu i luga o se ofu mafiafia, e le tatau ona toso i le pito, ae o se tamai eyelet e tatau ona tuua. Mulimuli ane, o lenei matasele e vaevaeina i lua ma tosoina e se ua tautau fua lona siusiu.

Faigofie lauulu mo le lauulu laulu

O le umi i le tauʻau poʻo le laititi teisi o le sili ona taatele ma talafeagai foliga o lauulu. O lauulu feololo e faigofie tele ona tausia ma, o le mea moni, e tele filifiliga mo le faʻailoaina o latou matagofie. Vaʻai lauulu lauʻeleʻele ma vaʻai mo oe lava!

O se auala matagofie ma faigofie e teuteu ai se seti masani o le afifiina loka faʻataʻitaʻi i ona itu. O lenei mea o le a faʻatupuina ai le lamolemole sologa ma faʻafofo ai le faigata o le pisinisi lauulu.

Galueaiina iʻa

O le sili ona manaia lauulu lauulu o le a mauaina mai le milo vilivili i luga o le pito i luga ma le faʻaliliuina itu o se iʻa fili. Le mea mulimuli e tatau na faʻataʻavaleina i lalo ole atigi ma maʻi ma faʻapipiʻi. Laititi le faʻatamala o ni manoa o le a faʻaopopo i lau ata o mea le lelei ma Farani matagofie.

Bagel ma se mamanu

I lenei lauulu, o foliga e matagofie lona lalagaina e se saʻoloto, o loʻo vaʻavaʻaia i lona ofutino, ma lona vaega manifinifi o loʻo teuteuina i lalo ole pito i lalo o le donut mimilo i lalo E maua se faʻailoga matagofie lava i le fesoasoani a se paʻu-faaseʻe - ua tuʻuina i le pito i lalo, faʻasolosolo malie faʻataʻamilomilo i le vaega autu o le lauulu, ona tufatufa tutusa lea i latou i se liʻo ma faʻasaʻo le "mamanu" ma lauulu.

Maualuga bagel

O lenei metotia e aofia ai foʻi ma le faʻaaogaina o se paʻu. I lenei tulaga, latou te fausia se maualuga o le solofanua solofanua, afifi faataamilo i le foe, ma teuteu le pito i lalo ma se sikafu vaapiapi, fusi pe o isi mea teuteu.

Tatala le atigi

Mai le laupepa lapoʻa agavale i le taimi o le fausiaina o se ponytail uumi maualuga, maua se lauulu vave vave. Ina ia faia lenei mea, o le leai o se pito i luga o le lauulu e faʻataʻataʻoto faʻalava i luga o le matasele ma faʻasaʻo mai le totonu ma lauulu. Mo le tuuina atu o le lauulu lauulu, ao le i amataina le toe vaega i luga o le pale, e mafai ona e faia se faaputuga.

Malvinka Kare

Lafoaia "malvinka" talafeagai mo teine ​​talavou, toaaga ma fatufatu. O le mea maualuga o lenei laulu lauulu e lalagaina fua lalagaina i pito o autafa o itu, faʻapea foi ma mea leaga ulaula faʻataʻamilomilo i le umi atoa.

O le uga, fulufulu lauulu e pei o se afu o se faʻailoga vaʻaia o le lalagaina o Farani. Latou amata mai le 'au, faʻasologa tuʻufaʻatasia tutusa tutusa mafiafia i se tasi. E mafai ona faʻamau le pito o le iʻuga pigtail ma le fulufulu ulu.

'Faʻamanuiaga faʻalua

I lenei faʻaaliga, o lauulu mai foliga ma malumalu o loʻo lalagaina i lavalava faʻapipiʻi, fusipaʻu (taʻitasi uma o manoa manifinifi e lua), ona faʻafeiloaʻi lea i se tasi itu i le pito i tua o le ulu. O lenei fulufulu mo se lauulu laʻei foliga muamua ma matagofie.

Eleni pale

Ina ia fausia se mea tuai, o le laʻau e faʻamamaina, o loʻo vavaeina le pito i tua o se ie manifinifi.

Naughty wavy curls e faigofie ona faʻaleleia e ala i le faia o le teuteuina ma se faaseʻe. Ina ia faia lea mea, o fulufulu e tatau ona nonoa faʻatasi ma le paʻu ole vaega ole sulu, 4-5 cm le mamao mai pito, ma faʻapipiʻi i luga, tuʻi ma fulufulu.

Fautuaga Aoga

  • Ina ia faʻalelei ia le vaaia, e tatau ona faʻapipiʻi i le puʻupuʻu poʻo le galugalu itu i lalo (latalata i le ulu), ma tuʻu i totonu e lua, faʻataʻamilo.
  • E manaʻomia le filifilia o mea faʻapipiʻi (fulufulu uʻamea, fusi paʻepaʻe, faasee) e fetaui ma le lanu o lou lauulu: brunettes e talafeagai mo le uliuli, enaena-lauulu-enaena, enaena, ma blondes - auro ma paʻepaʻe.
  • Afai o le fulufulu i se laulu e fulu i se varnish, o se moisturising spray, pe vaeluaina pito, latou te le fluff ma avea ma eletise.

Ata: Shutterstock, Instagram, lolomiina tautua tautua