Meafaigaluega ma mea faigaluega

Malamalama tui: afaina poʻo le aoga?

E moni ua uma ona e faʻalogo o shampo e le gata le faʻamalosiina, ae e malo foʻi. O le mea mulimuli na aliali mai e leʻi leva, ae ua mafai foi ona manumalo i le fiafia o le faitau afe o teineiti oe na lafoaia a latou masani susulu o laupepa i le fiafia i le le faʻaalia pa e pei o fasimoli fale. O le a le mea lilo o le lauiloa o mautu solo shampoos ma aisea e tatau ai ona e faʻataʻitaʻiina lenei mea faigaluega, oe o le a aʻoaʻo i lenei tusitusiga.

Mautu Paʻu - Ose Oloa Natura

Sa alualu i luma le faʻamau gaosi i totonu o Eleni anamua, ina ua le iloa e tagata le iai o sodium lauryl sulfate ma isi surfactants o loʻo fai ai ma vailaʻau faʻaonaponei. O kuka faaonaponei kuka e fai sina ese mai le gagana Eleni anamua, ae ui i lea e le saunia mo le faʻaaogaina o vailaʻau malolosi.

Malamalama faʻapipiʻi aofia vailaʻau oʻoti, suauu taua, faʻamaloloina palapala ma oona masani. O le taunuʻuga faʻamalosia e ausia ona o le faʻaopopo o le sodium cocosulfate, o se anionic surfactant na maua mai le popo suauu. O lenei mea, e le pei o lona aiga mamao, sodium lauryl sulfate, fufulu lemu le lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina o latou fausaga. Ole mea lea, ole pulou malosi e le afaina ai le laulu, ae ia faʻalelei ia i latou i uiga aoga, e maua ai le malosi ma se susulu maloloina.

O le togafiti faigata e taugata

O masini vai suamalie e 80% vai, ma e naʻo le 20% o mea e faʻamamaina ma faʻafailele. O loʻo mautu la moli moʻi aua o loʻo leai se suavai iai. Nai lo o lea, o pa taʻitasi e faʻatumuina i mea taumafa faʻapipiʻi.

Ina ia maua se faʻafefete malu, o le 2-3 taimi e lava e tuʻu ai se maulu malo i luga o susu susu. A o le vai vailaʻau e maua ai se tali tutusa faʻaputuga ua tele manaʻomia. O se mea na tupu, tasi le laʻau laiti e ono umi mo le 2-3 masina, faʻatatau i le tele o taimi o le faʻamamaina. Ma e ui lava o loʻo faʻaalu tau laʻititi mo le faʻamalosi tino mo le faʻamalosi ai le laumua, e tatau ona e faʻatau faʻatau tele lava, o se tulaga lelei tele i le fua faʻatatau o le aiga.

E mafai ona faʻaaogaina le kulimi mautu e aunoa ma se faʻapipiʻi

Afai e te filifilia le mea e faʻatulagaina mo iʻa, e ono mafai i le lumanaʻi ona fai e aunoa ma balms ma hair conditioners. Curls ma a aunoa ma lo latou auai o le a avea lemu ma usiusitai. O le mea taua o se mea e faʻapipiʻi ai le laupepa i le ituaiga o lau lauulu, a leai o le aʻafiaga e mafai ona maua tuʻusaʻo faʻafeagai.

O pulupulu ua atoatoa lelei e talafeagai mo teineiti ma lauulu gaʻoa. Le manaʻomia e faʻaaoga balms ua mou atu, o lona uiga o le laulu e tumau ona fou umi. Ma faʻafetai i aʻafiaga o siʻosiʻomaga o laʻau ma suauu taua, ua toe faʻaleleia le masani ai o le sebaceous glands, e faʻatagaina ai oe ona fufuluina lau lauulu 2-3 taimi e itiiti ifo nai lo masani.

Faigata Faigata: fai mai leai! eletise

O le aafiaga o Dandelion i le maeʻa o le ufiufi e tupu ona o le faʻaleagaina o le fulufulu faʻamalosi e mea leaga. E leai se mea faʻapipiʻi e le aufaigaluega mo se mea, ona, pe a faʻaaogaina, e leai se eletise. O le mea e le aofia ai, o le lauulu e matua leaga lava ona o le faʻaaogaina o mea eletise e faʻaaoga mo le teuteuina o moli, pe a maeʻa ona afaina i vailaʻau. I se tulaga faapena, e aveʻesea ai le aʻafiaga o le dandelion ma le tasi laupepa e le mafai ona fai, e tele atu faʻateleina le faʻamalolo o loʻo manaʻomia.

Ua talisapaia faʻamanuiaga o le mausali shampoo e afe ma afe o teine. Peitaʻi, ia malamalama pe o le vailaʻau faʻapitoa lea e fetaui lelei mo oe e mafai pe a uma ona e faʻataʻitaʻia oe lava. Afai ua e sauni mo ia faʻataʻitaʻiga, ia suesue ma le faʻaeteete le tuʻufaʻatasiga o le laupepa ma ia mautinoa e faʻafetaui lou lauulu ituaiga. Ile mea lea, e le tatau ona faia se filifiliga e tusa ma le lanu poʻo le manogi o le whetstone (tusa lava pe manogi lelei mai pei o strawberries poo le kofe). Afai e te filifilia le mea e faʻatulagaina ai le kulimi mautu, o le iʻuga e mautinoa lona fiafia ia te oe, ma e te ono le manaʻo e toe foʻi atu i le faʻamalama suamalie masani.

O le a le mea e fai ai le kulimi mautu?

Sa masani lava ona ou fiafia i le taumafai malosi i solo, faʻamatalaga i luga o le Initaneti e feteenai i taimi uma.

I le amataga, o le solo lauulu lauulu o se mea teuteu teuteu lea e foliga sili atu e pei o se pa o le fasimoli nai lo se faʻamoe i le masani masani.

O mea nei e afua mai ai: gaʻo gaʻo, taua o suauʻu, masima, masima, vitamini. O le mea lea, ua faʻatauina le faʻamama taumafa e leʻo ni uʻamea fagu uʻamea, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o atigipusa pusa lapisi poʻo ato ato.

Mo se faʻataʻitaʻiga, kulimi Malamalama malosi a le kulimi:

Aoga o le Solid Shampoo

Malamalama malosi mo lauulu (o se iloiloga mai ia te aʻu i luga o ituaiga uma o le ai ai i fesoʻotaʻiga i le faaiuga o le tusitusiga) o se tagata asiasi i loʻu faletaele. Ua ova nei i le tausaga ona ou faʻaaogaina lea ituaiga fasimoli, o lea e mafai ai ona ou faapupula atu ia itu lelei nei.

Malamalama malosi mo lauulu:

  • lelei ona faʻaaogaina (e oʻo lava i se tamai pa moei e faʻateia ai oe i ona tomai), ona o le maualuga o le malosi o vailaʻau o le a e faʻaaogaina ai le ufiufi mautu mo se taimi umi),

A faʻatau mai se faʻamalu malō, fesili i le gaosi oloa pe o le a lona taumafaina. Ona e malamalama lea pe o fea e sau ai le maualuga o le tau o na mea faigaluega.

  • e faigofie e ave ma oe i malaga (sologa lelei o le a le malolo, e le aveina tele avanoa ma mamafa i lau teuteu ato),
  • e le liligi (pe a tupu faʻafuaseʻi fagu ma paʻu suavai i totonu o le vai taele, o le a solia pe faʻavaivaia i le vai, e leai se mea o le a tupu i le mautu solo
  • faigofie ona faʻaaogaina (oe manaʻomia le ave o se pa i lou alofilima o lou lima ma amata ona faʻamamaina lauulu susu, o le fulu foliga vave mai),
  • Lelei mo soʻo se ituaiga o lauulu, aua o loʻo gaosia le faʻamalama faʻaopoopo ma le faʻaopopoina o le tele o mea - e foia ai faʻafitauli eseese (mamago, gaʻoa, vae vaevaega, ma isi).

Leaga o le mausali shampoos

O le autu (ma i laʻu mataupu na o le) minus mausali shampoos o latou tau. O le tau o se tamaʻi moli faʻapipiʻi e tele taimi e sili atu taugata nai lo le filifiliga mai le tele maketi. Ae faʻavae i luga o nei tulaga lelei, le biting tau e atoatoa faʻamatalaina.

Ou te faamoemoe o le tusitusiga na aoga ia te oe!

Mautu maumaututu, iloiloga o mea teuteu faalenatura na ia te aʻu:

Malamalama Malosi "Geranium" mai le "Laʻu fasimoli" - (sootaga)

Boudes Savon Coconut Oil Dry Hair Hair Shampoo (sootaga)

Kulimi Dream Dream Conditioner maumaututu (sootaga)

Mautu malu "Sea buckthorn ma meli" LI'ZAR (sootaga)

Ou te moomoo ia te oe se lagona lelei ma le matagofie, aemaise lava i totonu! 😉

Manaia le maumaututu shampoos

I le tele o mea, o lenei ituaiga o lauulu oloa foliga mai i ni mea e faʻaaoga i se fasimoli lima ma e taʻua i nisi taimi fasimoli lauulu, o se taamilosaga faataamilo po o se faatafafa sifi i se pepa igoa. Faaaogaina e faigofie ma talafeagai. Ina ia ausia le maualuga aʻafiaga o le faʻaaogaina, ou te fautua ia oe e faʻaoga le shampoo concentrate e pei ona taua i lalo.

  1. Fufulu ou lima.
  2. Lago lelei le pulu.
  3. Faʻaaoga i le fulufulu ma le faʻataʻamilosaga, aua le tufatufa i le uumi.

O lenei metotia o le a aloese mai le soʻona faʻaalu ma le soʻonaʻu o lauulu, faʻafaigofie ona selu.Samoo mautu maua ai se siosiomaga faʻaleaganuʻu, le lisi o vaega e aofia ai suauʻu ma eseʻesega o loʻo i ai faʻamalologa meatotino ma faʻamanuiaina lauulu ma le uluulu. E sili atu le leai o le sulfates ma parabens. O pulupulu faapena e talafeagai mo mamago ma manifinifi, ma ma le lauulu eleʻele. E tele a taimi o la latou gaioiga e agaʻi i le aveeseina o le faʻatupuina o le maʻi i le ulu o le ulu.

E mafai ona fai i le fale le kulimi mautu, e filifilia mea e tusa ai ma lau laulu, filifili ni suamalie o suauu, mo se faʻataʻitaʻiga macadamia, shea, vine vine, gum, o laupepa o calendula, raspberry, saito meaola e talafeagai mo le susu.

I totonu o ituaiga eseese o tagata gaosi oloa, ou te fautua atu filifili ituaiga aiga ia latou oloa e taugofie ma faigofie ona maua i faleoloa lata ane. O le filifiliga e tatau ona taulimaina taʻitoʻatasi, faʻalagolago i le faʻafitauli ua foia. Matou te fautua ia e faʻamasani oe lava i le lisi o pito i luga 6 mausali faʻapipiʻi.

Amla Shampoo Faʻaputuga mai le Olesya Mustaeva's Workshop

Aoaoga a Olesya Mustaeva o se lauiloa Lusia ituaiga fausiaina faalenatura teuteu mo lauulu ma tino tausiga. O le ituaiga oloa o le faʻailoga e aofia ai ituaiga 4 o faʻamamaina fasimoli, ae o Amla mea moega faʻamalama o loʻo nofoia se tulaga taʻutaʻua. O le oloa ua faʻaagaga mo le tausiga o le lanu, mamago ma magulu lauulu. O le tagata gaosi oloa na folafola e faʻamamulu lauulu ma faamaluluina.

  • Sodium Isothionate. Ole faʻavae o le faʻamalama, o le surfactant, o lona uiga surfactant, e faia mai le popo gaʻo gaʻo poʻo le suauʻu pama. O se vaega masani, ona o lona agamalu i luga o le paʻu e masani ona faʻaopopoina i oloa mo tamaiti. O ia lava na te avatua le faʻapipiʻi i se 'oa.
  • Faʻatupuina o le Wheat Protein. Tuuina atu ia faamalosia lauulu. O nei porotini e faʻaititia ai le eletise i le lauulu, maua ai le faʻaofiofiina o mea, ao i le taimi lava e tasi e fausiaina se ata puipuia i luga o le lauulu. Protein faigofie ona tui i totonu o lauulu ma faʻamamaina i ai, e aoga tele i luga o le matutu ma paʻu lauulu.
  • Amla. O le vaega autu o le oloa, o loʻo lisiina i le igoa, ua faʻaigoaina Indian gooseberry i se isi auala. O le vaega o se faleoloa o aoga meatotino, i totonu o lo o i ai se aneti-pupula aafiaga e mafai ai ona e faʻamalieina tiga i le ulu ma mafai ona tuʻuina atu maaleale faʻaola. Amla e tau ma le mativa.

Mauaina i le laupepa faʻamuamua ma eseʻese vaega. Fuafuaga o nila, fua o le sami buckthorn, nettle vao, maua tonic, anti-inflammatory, tonic meatotino.

O laupepa o le Raspberry berry e fafagaina le lauulu ma le ulu o le ulu, faʻamago i latou ma faʻaititia le laʻau mama.
E pei ona e vaʻai, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai le tele o faʻamalosi tino ma mea ai lelei, e sili mo laulu mago, ae le faʻapipiʻi.

Moli faʻapipiʻi Mi & Co. "St. John's Wort"

Leai se mea e sili ona lauiloa o le Rusia gaosi oloa Mi & Co., i le laina o oloa lea o loo i ai foi ma le faʻamalama fasimoli mamanuina mo ituaiga eseese ma e oo lava i lauulu lanu. Mo le ituaiga gaʻo, o St. John's wort soap o le a fiafia iai. O le galuega autu o se faʻamalama o le faʻatonutonuina o le sela uila. I le avea ai o se tulafono, i le afiafi o ia lauulu e matua palapala ma se lauulu moega e manaʻomia e mafai ona faʻaʻumiʻumi ai lo latou fouga.

Ole faʻavae ole St. John's Wort ole masima masima o suauʻu eseese (popo, almond, castor, sunflower, etc.). O lenei tagata gaosi oloa e leʻi amanaʻiaina le saito ma le D-panthenol, o mea o loʻo faʻamamamai ai. Ae o le nettle ma St.John's wort extracts o le a faʻatonutonuina ai le laulu ole laʻau. Mai vaega matagofie i le fausaga, o se tasi e mafai ona maua mai ai calamus, mo le tele o lenei laʻau ua taʻua o saberfish, e faʻamalosia ai aʻa.

O le oloa e iai le tele o suauʻu taua. Ose mea taua ole suauʻu taua e mafai ona fesoasoani i le paʻu oleulu. Mo kulimi suauu e aoga aneti-inflamasi aafiaga. E taua tele le suauu ole Juniper i lona lautele. O se tasi o ana galuega faʻaauau o le toe faʻafouina ma faʻalauiloaina lauulu tuputupu ae.

I le faʻaopopoga i le faʻavasegaina ma le faʻagaioiga, o lenei fasimoli fasimoli faʻapitoa e matagofie i le matagofie, o le matagofie afifiina ma le foliga o se pa ma laupepa potopoto e avea ai ma se filifiliga sili meaalofa.

Faʻamamaina fasimoli e puipui ai Dandruff Highlands

O le a le mea e ofoofogia e uiga i lenei oloa? I le tulaga muamua i le faʻavae o le vaipuna vai, ou te faʻamoemoe e faʻaalia lona mama ma le aoga. Ona sodium hydroxide (alkali) ma suauʻu faʻatulaga mo lenei ituaiga o gaosiga oloa: olive, popo, ma isi. O le vaega e faʻamaloloina le paʻu ma lauulu o le lauiloa ma masani ona faʻaaogaina le suauʻu vine.

Lenei, pei ona faia i le gaosi oloa muamua, o loʻo i ai se faʻamatalaga o le calamus aʻa ma le nettle, faʻapea foi ma coltsfoot ma se faʻasologa o. O le mea mulimuli e masani ona maua i mea teuteu a tamaiti ona o ana vailaʻau: o se mea e faʻamaloloina ai le manua, faʻaleleia ia metabolism. Ole mea lea e tau ai le susu, ma le lauti laʻau taua suauʻu fesoasoani i lenei taua, e faʻamaloloina le afaina o le epidermis ma e mafai ona tau le psoriasis. O lenei mea taua suauʻu o se tasi o sili ona taatele ma aoga i le tausiga o lauulu.

Malamalama mafana Meela Meelo: o le eseese o se filifiliga masani

O Meela Meelo Solid Shampoos o oloa e faʻamamaina ma faʻamaloloina uma ituaiga o lauulu. Ole faʻavae ole mea faʻapitoa e aofia ai suauʻu taua, faʻasologa o laʻau, ile laʻau paʻu ma laulaʻau. Faʻamalieina ma i le taimi lava e tasi faʻamamaina lelei maua sodium cocosulfate. O lenei vaega e masani ona tupu mai, e saogalemu tele mo curls ma le ulu.

O faʻamanuiaga taua o le faʻaaogaina o le ufiufi mimita o le filifilia o le "taumatau" tuufaatasiga. Soʻo se oloa o tali ai se faʻafitauli faʻapitoa. O le galuega autu o le Citron Zest shampoo o le faʻafitauli o le leiloa o lauulu, Mnogoimyatny foia le faʻafitauli o le fefete, Morocco Gold - faʻamalosia ma fafagaina lauulu, Coffee-Mocha - faʻamalosia le lio o le ulu ma le tuputupu aʻe o lauulu. O le lisi o oloa Meela Meelo e lautele tele, ina ia mafai e tagata uma ona filifili le sili sili ona lelei mo latou lava.

Tau: mai le 311 rub.

Mautu TakeCareStudio Beer Shampoo ma Cinnamon

Talu mai taimi anamua, ua lauiloa le aafiaga ole pia i le tuputupu ae ma le soifua maloloina o lauulu. O tagata gaosiga o mea faʻatau tino na le tuʻu i fafo mai le masani aʻo le tele o latou faʻaaoga pia i a latou oloa. O lea lae o le brand e sau mai St. Petersburg, e maua mai ai le shampoo fasimoli, o loʻo i ai muamua o le uliuli uniltered pia. I totonu o vaega o loʻo saponified suauʻu, citric suauʻu ma laʻau ma kamaina o taua suauʻu, o le mea mulimuli e faʻavavevaveina le tafe o le toto i le lauulu lauulu ona o le mafanafana aafiaga, e faʻamalosia ai lauulu tuputupu ae.

O lenei laupepa e sili mo gaʻoa ma mamago lauulu, ae ui i lea, i le vaega mulimuli, e tatau ona e faʻaopopo faʻaopopo le faʻafailele pulou.

Moli mo lauulu Lush "Lady Godiva"

O le lauiloa igoa Lush e maua mai ai le tele o mautu solo shampoos. O lo latou tau e sili atu maualuga atu nai lo oloa a Rusia natura ituaiga. Fetaui lelei mo ituaiga uma lauulu. E tele faʻaaliga i luga o luga ole Initaneti. Seʻio tatou vaʻai i ai 'eseʻese mai na ua taʻua i luga?

O le faʻavae o le oloa o le sodium lauryl sulfate, ma vave minus, aua E leai se mea e sili ai le agamalu surfactant, ma e mautinoa lava o le a le talafeagai mo le maaleale ulu. Faʻapea foʻi i le gaogao o le cetearyl ava ma le propylene glycol, o mea gaosia. O le isi itu faaletonu, ou te mafaufau i le perfumery tuufaatasiga i le pito i luga o le lisi, ou te manaʻo i lena suauu taua na avea o se manogi. O se mea aoga e taua o le hibiscus extract, lea e iai antibacterial ma soothing meatotino. Ole suauu ole jojoba, macadamia ma cupuasu e fafaga ai le laulu ma le paʻu. E ui i le surfactant i le tuʻufaʻatasiga, o le fasimoli mimita iʻu ma e iʻu lava ina taʻei.

I le faʻaopopo atu i le le masalosalo o mea lelei, o solo mausali ei ai ni faʻaletonu. Afai e te filifilia le sese ituaiga o lauulu ma aua le faʻaaogaina se ufimata poʻo se conditioner pe a uma na faʻapipiʻi, ona maua ai lea ia oe le fulufulu ma le laʻau mamago. Pe o se fasimoli fasimoli e fetaui mo oe pe leai e le gata i se auala aoga. A o le i faʻatau, e tatau ona e siaki totoʻa tuʻufaʻatasiga, aua faʻaopopo atu i mea masani, o le gaosi oloa e mafai ona faʻaopopo le pava ma le suauʻu.

Faasoa atu "Le Top 5 Best Sulfate ma Paraben Free Shampoos"

Viia Faigata Faigata: tulaga lelei ma leaga.

Ou te le iloa e uiga ia te oe, ae ou te matua fiafia i ituaiga uma o oloa fou i le vaega o lauulu tausiga.Sa le mafai ona tosina mai laʻu mata i le kulimi malo i le tulaga o lona igoa tauofo. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona mafai ona mautu le kulimi masani ma o le a se mea faʻapitoa e i ai.

I le matafaioi a le faataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga foliga mai mautu poloka-fufulu mai le sili ona fiafia igoa Savonry. O le a ou sefe le au faitau mai le le soʻona faʻaoga upu ma lisi otooto mea "lelei" ma "leaga" o le meafaigaluega.

Tatou amata ile uiga lelei:

1. Tulaga manuia.

Malamalama malosi o se filifiliga e taugofie tele. Faʻamasino mo oe lava: ina ia fufulu lelei loʻu laulu umi - lava ia ofuina se fasimoli paʻu i luga o le ulu 3-4 taimi. O le tele o le fasi tumau tumau le suia.

2. Tala o le tupe.

Savonry shampoo e taugofie. Le tau mo Tesema 2015 e tusa ma 200 rubles. Faatasi ai ma se tupe alu-tele tau, o le tau e sili atu nai lo le taliaina.

3. Le fiafia o faʻaaogaina.

Ua matua faʻapipiʻi le laupepa ma tufatufa atu i le lauulu, faʻatupuina ai se ao matagofie o le manogi i le manogi o le mango. I le ala, o le manogi moli o se ese faaopoopo!

4. Natura fatufatu.

O le tagata gaosi leo le 99.3% o mea totino i le faʻavae. E manaia i mea aoga o loʻo i ai le kulimi o le kulupu B provitamin, faʻapea foʻi ma le mea e te fiafia iai i le shea pata, popo, avoka, olive, almond, jojoba, ua leva na lauiloa ona o lo latou susu ma le faʻafaileleina o meatotino.

Fetu i le suauu:

Pe fiafia i ai pe leai, o le poto masani i loʻu faʻaaogaina o le mausali laupepa e le mafai ona taʻua o le lelei. Le fiafia i le mea moni e faapea, pe a uma ona faʻaʻofu kulimi faʻapipiʻi, o le lauulu vave vave gaosia. Ioe, i le ala, ma ia saunia mo le mea moni o le conditioner balm faaaoga faʻatasi ma le uu e tatau ona aoga tele. A leai, o le lauulu e le mafai ona selu, pe sili ona masae. Ae ui i lea, uma lauulu mea tausi oloa leai ni parabens ma silicones agasala lenei meatotino.

I soʻo se mea e tupu, faʻataʻitaʻi le kulimi mautu, i loʻu manatu, mautinoa e aoga! O le oloa e tele atu tulaga lelei nai lo le leaga. I le taimi lava e tasi, ia fesuisuiai masani le faiga masani mo le fufuluina o lou lauulu!

Na ou faitauina uma le iloiloga i luga o Ayrek e uiga i lenei laupepa, na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi, faʻafuaseʻi ona maua mai ni faʻamatalaga talafeagai? Aue ma au, faamaʻimauina tupe ma mativa loʻu laulu ((((

Talofa tagata uma!

Ole a ou faia se pepa mo se taimi vave, masalo o lenei suamalie e talafeagai mo se ituaiga ituaiga o lauulu, ae o lenei suʻe faʻapitoa sa le fetaui ma aʻu! ((

Sa ou faatauina mo le 180 rubles. Sa i ai ni iloiloga lelei ia Irake e uiga i lenei laupepa, ia ou te manatu o le a ou taumafai. E sili ai ona ou le taumafai.

O lenei teuga e faʻapena lelei, e toetoe a naʻo se faataamilo pa palu e aveʻese mai le fagu. Ioe, ioe, e te faitauina sao. Fasimoli!

Ua uma ona ou fufuluina loʻu lauulu i le fasimoli fale, o se tasi fautuaina mai teteʻeu. Sa ou taumafai, e le aoga, ae ou te manatua lelei lagona o le fasimoli luga o loʻu lauulu. Lenei o le pese lava e tasi. O lenei laupepa o se fasimoli masani e manogi pei o vao vao. Lulu ua fufuluina i se creak, ae aunoa ma se ufimata / balm, aua e te taumafai e fufuluina lou lauulu ma lenei teisi. Na ou masani i le tasi laupepa, lea e aunoa ma matapulepule e fetaui lelei ma ana galuega na o ia, ma ou te mafaufau foi i lenei laupepa. Nifiga! Lauulu pe a maeʻa lenei faʻamalosiʻaga mo le faʻamoe e pei o le toso ((Mago, le mautonu, leai se susulu, leai se ola mop (

Ioe, masalo o le mea ai lea o loʻo faʻamamalu faʻalelei i luga o le auala, ina ia aua neʻi eeʻi, ae ia mautinoa e aumai se mea faʻapipiʻi poʻo se palama ma oe!

O lenei ua leai se fagu, ufiufi i le efuefu. A e fufulu ou lima i lenei fasimoli ile taimi nei, pe tuʻu ai lava iina, leai. Le fiafia tele ile mumusu. Ma sa ou fia iloa poʻo le a le mago solo faʻamoe. Na ou iloa. E moni mamago, i le uiga moni o le upu ((