Faʻasologa kalena

E mafai ona vavaeina le masina atoa - 4 vaega o le masina ma o latou aʻafiaga i lauulu fafine

O le aso, o le masina e mauaina le malosi silisili i lalo o le Aries Fiery Sign. O faʻailoga moni i le aso 25 o Setema, 2018 o le a taʻu mai ai e mafai ona tipiʻulu latou laulu ile Full Moon, ma o ai e tatau ona lafoaia malosi lenei taumafaiga.
O le sefuluono sefulu ma le ono aso masani, o se vaitau o le suiga o le malosi, pe a tupu le masina ia Setema ausia lona sili atu le malosi ma le malosi.
O le masina atoa i Aries na sau i le aso i le taeao i le aso Setema 25, 2018, i le taimi tonu o 5.58 Moscow taimi ma faʻaosofia ai le siosiomaga i le tapulaʻa. O tagata masani e faʻasaina lava ona tipiina o latou laulu i le masina atoa ona o le faʻalavelaveina o le tipi ese o latou muamua mamalu, tamaoaiga ma matagofie faʻatasi ai ma curls.

Ae afai e i ai ni faʻamaoniga, ona i ai i le Full Moon e mafai ona vavaeʻese ma le lauulu ma se vaega o le malosi malosi. E mafai ona e faia lea e le sili atu ile faatasi pe faalua i lou olaga, ma filifilia ma le faaeteete le Full Moon aso i se Zodiac faailoga faapitoa, ma ia e manatua nei o lou taunuuga o le a matua suia tele.
O faʻailoilo esoteric mo le tipiina o se lauulu i le Full Moon ia Setema 25, 2018 e mafai ona faʻamalosia ma faigata le o ese mai lau pele, maliu se tasi latalata ia te oe, faifai pea toilalo i lou lava olaga, maʻi leaga pe a le mafai e fomaʻi ona faʻamautu se faʻaiuga lelei poʻo se malosi le faamalieina i latou agafesootai. tulaga i sosaiete.
E naʻo le pau lava lea o le tulaga o le Aries Fiery elemene o le a susunuina uma suiga le lelei, faʻasaʻoloto le eleele mo suiga lelei, ma faʻateleina lou malosi i le tele o taimi. Ia saunia mo le mea moni o le uluaʻi aso pe a uma ona tipi lou lauulu i le Full Moon o le a asia oe e mafaufau faʻanoanoa, ma o le a tele mea e faigata ona e faʻatautaia ai le tele o faʻafitauli. E tatau ona e feagai ma lenei suʻega pe a e manaʻo e suia tele lou taunuuga, aemaise lava talu mai le tuputupu aʻe masina ia Oketopa 2018 o le a vave faʻaleleia le malosi paleni ma o ese mai faʻafitauli.
O lau lauulu o le a amata ona tupu vave vave, ma o le malosi o le a matauina malosi, lou soifua maloloina o le a toe faʻaleleia, ma suiga lelei o le a amata tupu mai i le malaia. Aua e te maofa pe a e matauina o le fausaga faapea ai ma le lelei o le laulu o le a suia, o nei mea uma o le faʻatosinaga o le Full Moon i luga o le malosi o le tagata. Ia saunia mo le mea moni mo le avanoa e amata ai le ola mai le maʻimau, e tatau ona e faʻaaluina ma le ulaula lauulu ma le soʻonaʻeʻina soʻo tauau o curls.

Ova taimi, o le a mafai ona tipi pito o le lauulu i se aso talafeagai e tusa ma le Lunar haircut kalena mo Oketopa 2018 ma e tatau ona e ausia le tele ma le lelei o le lauulu. O le taimi lava e te suia ai lau ata ile Full Moon - aua lava neʻi e avea le mea lamatia ma fai se oti mo le Full Moon vaega pe a fai e te manaʻo e taofi le mea na e maua. Filifili le toʻafilemu aso e mimilo ma aua nei galo e faʻafetaia le Malosiaga Sili mo le avanoa e maua ai le mea e te manaʻo ai.

E mafai ona ou mauaina se masina atoa 'oti?

Tele tagata talitonu o le manuia o le lauulu ma eseese teuteu teuteu ma togafitiga faafomai e faalagolago tele i le sili atu pe o le a le tulaga o loo i ai le masina. E oʻo lava i saienitisi e faʻamaonia le talitonuga e uiga i le faʻatosinaga o le masina i faʻalenatura eseese ma suiga i le ola lelei, o lagona o tagata pe a suia le taamilosaga o le masina. O laasaga e iloa ai le faigofie o le tino ile aʻafiaga i fafo. Na matauina foi eo tatou tuaa o le saoasaoa o lauulu tuputupu ae e faalagolago i le aso na latou tipiina ai.

Le aafiaga o le masina ile tagata

O tagata anamua Tibetan sages na talitonuina o le masina ei ai se aafiaga faapitoa i luga o le tulaga o le tagata. I le faʻaaogaina o lona mana, e mafai ai e tagata uma ona suia o latou tofi: e faʻatoʻilaloina ai le faʻamaʻi, maea ese ma le manaʻo, tosina atu le 'oa a mea, maua se pele ia te ia, avea ma sili atu le manuia. I Tibet, sa talitonuina o le mauaina o se lauulu lauulu o se mea taua lea e tupu ai le ola lea e aʻafia ai le fesoʻotaʻiga o le Cosmos ma se tagata. Ina ia malamalama i aso lelei ma e le mo le tipi, e tatau ona e suʻesuʻeina le kalena o le masina.

I le masina fou

E talitonuina, i le taimi o le masina fou, faʻapea foʻi ma le aso i luma atu, ua faʻamalosia le lauulu, o lea na o itu e faʻatagaina ona tipi. O lea e te faʻamaloloina curls, faʻasaoina mai i vaega na tipi pe faʻaleagaina e le vali. Ae ui i lea, aʻo leʻi mautinoa e tagata, o le mauaina o se lauulu i le vaitaimi lea, o lona uiga e faapuupuuina le matua o se tagata, ma le maua o ia mo le tele o tausaga o le ola. Ma e ui lava o manatu e faatatau i lauulu lauulu ua vaeluaina, o le masina fou o se taimi lelei mo fafagaina, moisturising, faamaloloina lauulu ulu.

I le masina tuputupu aʻe (talavou)

O lenei vaega e talafeagai mo i latou e faʻamoemoe e tupu tele lauulu lauulu. O le tuputupu aʻe o curls e tatau ona faʻagaioia e ala i le tipiina o pito i luga o le tuputupu aʻe masina. Ma e tatau ona e maua se lauulu i masina uma i le taimi e tasi. Ina ia le gata e ola ai, ae ia faʻaleleia foi le tulaga o curls, e sili atu ona lelei le maua o se lauulu i luga o le lona tolu poʻo le fa o vaʻai masina. A maeʻa, o le faʻavaeina o manoa o le a faigofie atili, ma o le lauulu lauulu o le a tausia ona foliga le umi. I le taimi o le masina fou, e mafai ona faia ni taualumaga mo le soifua maloloina ma le lalelei o curls - latou te avatu se sili ona lelei faʻaiuga.

Peni masina

O se asiasiga i le teine ​​fulufulu taimi i le masina atoa e le o se sili fofo. Na o le pau lava le mea e ese mai, o lou manaʻo ia suia tele, mo se faʻataʻitaʻiga, tipiina ni uumi uumi i se sikuea pe toe vali mai le siisii ​​i se lanu enaena. I isi tulaga, o le masina atoa o le a avea ma taimi le lelei i le mauaina o se lauulu 'ulu. Ae ui i lea, o lenei vaitau vaega e lelei mo le faʻamalosia o lauulu ma faʻamafanafana teuteu.

I le vaivai (tuai) masina

O aso ia e le manaʻomia mo soʻo se faʻapipiʻiina o lauulu, o lea e sili atu le teena o se lauulu. Afai e te tipiina lou lauulu i le faaiuga o le masina taamilosaga, o le a amata ona tuputupu ae lemu laititi, ma o le sitaili e le umi se umi. E le gata i lea, o le le faʻaletonu o vaega o loʻo tali ai - o le a le aumaia le faʻafitauli e maua. Ole vaitaimi lenei e aoga mo togafitiga faʻafomaʻi e faʻatatau ile lauulu.

Vaʻai masina atoa e pa'ū: faʻatonuga

E i ai le tele o manatu eseese e uiga i le mea e mafai e le oti ulu ona aumaia i le masina atoa. Ua mautinoa e nisi, a maeʻa lenei faʻatulagaina, ua amata ona vave tutupu ai manoa, o lea la, e tatau ona fai na o le fulufulu faʻatasi ile masina atoa. O isi e fai mai o le atoa masina e le faatagaina e tipi e le gata i lauulu, ae e oo lava i fao. Ae o isi talitonu e le mafai ona maua se lauulu ma le masina atoa, ae peitai, afai e te manaʻo e suia lemu lau foliga, ona o lenei vaega o le a avea ma taimi lelei mo filifiliga lelei.

E ui i lea, e iloa lava e tagata vavalo ma tagata o loo suʻesuʻeina biorhythms o tagata i le masina atoa, e alu le malosi o le tagata i le vaega pito i luga, o lea o le loka e atili mafiafia ma lapisi. O le mea lea, o se lauulu 'ulu i le masina' atoa - o lona uiga faʻalelei sili atu le tulaga o le lauulu. Ae, talu ai o le iʻuga o se suiga i le ata atonu e leʻi mafaufauina, e sili atu le le faia o le mageso, cardinal gaioiga e suia le ata.

O le manatu o tagata talitonu e tusa pe faʻatagaina ona maua se vavaeʻau taimi o le masina atoa e le mautonu. E le vaaia e Ositaulaga se mea agasala, faʻasaina pe faʻaleagaina le ola o le tagata i lenei faʻatinoga. Ole tele o tagata atamamai mai isi eria o e suʻesuʻeina le aafiaga o le masina i tagata e manatu foi faapena. Latou te fai mai o le masina atoa e atoatoa mo le fausiaina o se laulu fou. I lenei vaitau, ole tino e faʻamamaina mai mea le lelei o le malosi e faʻaputuputu i totonu o le tino mo le masina. O le tipiina o laulu i le masina atoa o lona uiga ia faʻaitiitia taimi o le malosi o loʻo potopoto i o latou pito.

Manaia le manatu

Tele tulaga o faʻaalia ai o le masina atoa o le taimi sili e asiasi ai i se lalelei. A oʻo mai le satelite a le Lalolagi i lenei vaega, ua faʻamamaina le tino mai le leaga o le malosi.

O le mafuaʻaga lea, i le masina atoa, e lelei ona aveʻese ma curls, ma faʻamamaina ai le malosiʻaga fanua. O le asiasiga i le matai i aso 14 ma le 15 o le masina (o le masina atoa) o le a afaina ai e le gata i le tulaga o lauulu, ae o le soifua manuia o le tagata atoa.

Otiina o le tuputupu aʻe o le masina: o lenei e fesoasoani tele?

O le tala faʻalemafaufau o le masina i le tuputupu aʻe o lauulu ma fao na tautala i Aikupito Anamua, ae o saienisi o onapo nei e leai se faamaoniga o lenei.

"O le mea moni, o le tipiina o le a le faia ai lauulu tuputupu vave. Lauulu, pei o fao, ua oti mea, na o le folikel lea e tupu mai ai le lauulu e "ola" ma e le afaina i le faʻaaogaina o le fautuaga - e aofia ai le lauulu. O isi o aʻu tagata faʻatau e tipiina o latou lauulu i le oʻo aʻe i luga o le masina. E i ai foi i latou e saini mo se lauulu pe mo le valivali tusa ma le "oracle" kalena, aua o le valivali i lenei aso ua manatu e lelei tele. Ou te talitonu o nei faʻailoga ma le lilo, o lona uiga, o aʻu o se tagata tomai faʻapitoa, ou te le taʻitaʻia e lenei. ”

Irina Zhokhova

Ae mo le tuputupu aʻe masina, o loʻo iai moni ni suʻesuʻega e fesoʻotaʻi ai vaega o le masina ma le ola faʻasologa i le tino o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masina atoa, o le umi ma le lelei o le moe e faʻaitiitia. Ae e tatau ona tatou talia le mea moni: i soo se taimi e te tipiina lou lauulu, o le a latou tuputupu ae i le tutusa averesi saosaoa, pe a fai o lou soifua maloloina e le suia.

Le faatosinaga o le masina luga fafine lauulu: o se faasaienisi ma faanuupo faamaoniga

Lauulu e manatu o se tuʻusaʻo "filo" e faʻafesoʻotaʻi le teine ​​ma le atulaulau. O la e mafaufau tagata Siti - ma e saʻo latou.

Ole masina e matua afaina ai le tulaga ole teine. O le kalena masina e manatu o se mea aoga ma manaia. E tusa ai ma lenei kalena, e maua e tagata faʻamatalaga atoatoa e uiga i gaioiga a le masina i le lagi.

Faatasi ai ma le saʻo faʻaaogaina o le kalena masina, e faʻafaigofie ona faʻatonutonuina fafine i o latou olaga i le itu saʻo, tosina manuia ma manuia.

I se faʻaopopoga, pe a faʻaaogaina le kalena masina, teine ​​faʻamoemoe e manuia aso i luga o tamaʻitaʻi e uia ese teuteu faʻataʻitaʻiga - suia fulufulu lauulu, sitaili ma isi lauulu lauulu.

Lunar phase hair cutting - faavae o faamatalaga

I le taimi o feeseeseaiga i luga o le Lalolagi, o le masina e ui atu i vaega o le 4 masina.

Taitasi vaega o le masina faia ai se eseʻesega aafiaga i hairstyles ma salon taualumaga.

I le masina fou, fanau mai masina fou. I se tulaga faapena, le tele o malosiaga o le natura alu i lenei pisinisi. I lenei tulaga, o le natura e itiiti se aʻafiaga i le tagata nai lo le taimi muamua.

O le mea ua tupu, i le masina fou ma 1 le aso muamua, e le suia e le teine ​​le laulu atoa - na ona tipiina le lauulu pito (i le maualuga). Ma e oʻo i lenei mea, e tusa ai ma tagata popoto i laʻei o laulu, e le fautuaina.

Faatasi ai ma le masina fou, faia e le teine ​​gaioiga faapena: sapalaiina o lona lauulu - na ia tuu ni nai fafagaina pulumu i luga o lona ulu, faʻaaogaina suauʻu ma lauulu fulufulu. O le mea na tupu, ua le maua se leaga lauulu a fafine.

Mai aso anamua, o le tipiina o se masina fou na manatu i ai o se leaga leaga. Sa mafaufau tagata a o le tipiina o le lauulu i luga o le masina fou, o se tagata faʻaititia lo latou ola ola. Ina ua uma ona faitauina ia faʻamatalaga, e foliga mai e le mafai e le teine ​​ona filifili e asiasi i le gaʻo ma suia le laulu i luga o le masina fou.

O le tuputupu aʻe (talavou) masina

O le tuputupu aʻe masina e manatu o fou ma talavou. O le taimi lea sa tatau ai i le teine ​​ona sui lana laulu - o taimi sili ona manuia.

A tupu umi ma mafiafia lauulu, o se fafine suia lona lauulu tonu i lenei masina vaitau.

I le maeʻa ai o le amataga o le masina mo le 7 aso, e mafai e le teine ​​ona tipi lemu lona laulu ma faʻataʻitaʻiina ni mea e faʻamalosia ai lauulu ulu.

Manatua i teineiti: e tusa ai ma matai faapolofesa, e sili atu i fafine le tipiina o latou lauulu i le taimi tutusa i masina uma - ona o ai lea o lauulu fafine o le a tumau le soifua maloloina ma leai se paʻu.

Le aoga o le masina atoa luga o le fafine fulufulu

O le masina atoa o le vaega masina, o le mea autu i le masina masina. I le masina atoa, ua faia e tagata filifiliga le fuafuaina ma faigata.

Afai o se teine ​​e manaʻo e suia tele ona foliga - e ala i le 100%, ona i ai lea i se tulaga faʻapena, ua tatau ona alu i le salonoa ma fai se laei fou o lea tonu i le masina atoa - ia o le a le sese.

I lenei vaitau masina, o teineiti faia nei gaioiga:

Afai e manaʻo le fafine e tuʻua mea uma i luga o lona ulu ma lona olaga e pei ona i ai, ona avea lea o le masina atoa, e le tatau ona tu i se fale lalelei - e sili atu le tolopo o se suiga i lona lauulu mo se taimi talafeagai.

O le mea ua tupu, ua le fautuaina ni teine ​​faʻapolofesa teine ​​e fesuiaʻi o latou laei foliga i lenei taimi: o le masina atoa e lalagaina ai le laʻau e le o se tali sili lea. Ae ui i lea, i lenei masina vaitau, e mafai e se teine ​​ona faʻaaoga meaʻai suamalie lauulu ma tele suauʻu taua i luga o lona ulu.

Tau le masina

O le paʻu o le masina ua manatu e matua - lona uiga, e tatau ona togafitia. E faapena foi i lauulu o fafine.

I lenei vaitau masina, o se fafine faamaloloina lona lauulu i se potu. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona suia le lauulu i lenei taimi.

Afai o le teine ​​e tipiʻulu lona lauulu i lenei vaitau masina, ona tupu lea o lona laulu mulimuli ane leaga matitiva, avea ma malepelepe ma leai se ola.

I lenei vaitau, e tatau ona faʻatali se fafine mo sina taimi i le valiina o lona lauulu. A le o lea, o le fulufulu lanu o le a suia atoa lona lanu ma faʻaleagaina le laulu ma le lagona o le teine.

E oʻo lava i le laʻulu lauulu ma sitaili na faia e fafine i le taimi o le vaivai o le masina, vave leiloa ai le laʻasaga ma foliga mataga.

Lauulu masina lauulu - faʻailoga autu

E tusa ai ma esoterics, ma le masina atoa, malosi uma i le fafine fafine agai i luga - i se tulaga tutusa, tele malosi e faaputuputu i lauulu. O le mea ua tupu, a vavaeina e se teine ​​lona lauulu i le masina atoa, ua ia faʻasaʻoloto lona tino mai le malosi poʻo le leaga malosi.

Fai mai le tele o teineiti ma polofesa matai, suia le lauulu i le masina atoa faʻaleleia atili le tulaga o lauulu fafine ma faʻamalosia le tuputupu ae o lauulu ma fao. O le mea la ua tupu, o le masina atoa e sili ona manaia taimi mo le faia o filifiliga autu.

O teine ​​na matua suia a latou foliga - suia a latou ata i le masina atoa, fai mai o le vaitau lenei o le masina na mafua ai ona latou faia se faaiuga taua - i se isi vaitaimi latou te le i faia.

I le taimi nei, e le mafai e saienitisi ona avatua se tali atoa i le fesili pe faʻafefea ona aafia le soifua maloloina o le tagata i le masina ma ona vaega.

Peitaʻi, i nai senituri ua mavae, sa tele mea na iloa e tagata e faatatau i le masina e faia i tagata nai lo le taimi nei. I le taimi lava e tasi, o saienitisi o aso nei ua fausiaina le manatu o se masina aoga i le faʻatupuina o pa ma le aofaʻi o le malosi i le tino o le tagata.

Fai mai i tagata e talitonu i le Atua, e mafai ona e asia le fale salalau ma sui le lauulu i soʻo se masina vaega - e oʻo lava i le masina atoa. E le tausia e le au faʻailoga faailoga.

O le mea ua tupu, o tagata amioatua latou te le maua le fesoʻotaʻiga i le va o le suiga o lauulu i le masina atoa ma le olaga o le tagata.

O le mea lea, a maeʻa suʻesuʻeina o faʻamatalaga i luga, o le a mafai e teine ​​taʻitasi ona filifili lelei le aso saʻo mo le tipiina o lauulu, suia o lauulu, laulu, ma isi mea.

Masina lauulu lauulu

O le faʻamanuiaina o le lauulu pe laʻei faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le iʻuga o masima teuteu faʻapitoa, faʻalagolago tele ile vaega o loʻo i ai le masina.

Ua leva ona faamaonia e saienitisi o le masina e aafia ai uiga eseese o le lalolagi. Ae le gata i lea. O vaega o le masina e tele naua le manuia o tagata ma le faigofie o le tino i faʻalavelave i fafo.

Na matauina foi eo tatou tuaa: o lauulu na tipi i le masina atoa poʻo luga o le masina ua mouʻeseʻe e tuputupu aʻe tele lemu nai lo lauulu sasaina i lona vaega muamua.

E faʻapena foʻi ona fai mo teuteu teuteu: faʻamalosia fulufulu lauulu e sili atu ona lelei le mea e fai ai i luga o le ulu i le tasi vaega, ma le faʻamaloloina ma faʻafailele pulepule i le isi. O le mauaina o lenei malamalamaʻaga, e naʻo le filifili lava o aso saʻo mo le tausiga o lou laulu ina ia soifua maloloina le laʻau ma lalelei.

Faʻafefea ona iloa o le a le vaega o le masina ua i ai nei? Oe mafai ona e vaʻavaʻai i la matou kalena 'oti lau kalena, iina, faʻaopopo atu i le fasefulu masina, fautuaga o loʻo tuʻuina atu mo le tausiga o lauulu mo aso uma.Ma e mafai ona e iloiloina le vaega o le masina oe lava e ala i le tilotilo i le lagi.

O le masina atonu:

  • i le masina fou, pe a oʻo i le lagi le mafai ona mataituina,
  • i le tuputupu aʻe vaega, pe a foliga mai o le mataʻitusi "P" e aunoa ma se fasilaau,
  • i le masina atoa, ina ua iloa uma lona tisiki avanoa i le lagi,
  • i le paʻuu ese, pe a pei o le mataʻitusi "C".

Tausiga Fou Moon

I le masina fou, faʻapea foʻi ma le aso i luma ma pe a maeʻa lenei aso, ua faʻamalosi le laulu, ina ia mafai ona e tipiina i le naʻo ina ia malolo - e aveese le "le oti" muamua vali pe vaevae pito. I lenei vaitau, o le maualuga o le aʻafiaga o le a tuʻuina mai ai se pulupulu faʻapipiʻi: 2 kulimi. l kulimi, 0,5 tsp suauu saga ma 2 tsp. palu le sua o le tipolo ma apalai ile lauulu susu. Ina ua mavae 20 minute fufulu ma vai mafanafana.

Oti i luga o le tuputupu aʻe (talavou) masina

Ole tuputupu aʻe o le masina o le taimi sili lea mo i latou e mananaʻo e tupu vave lauulu. E sili le amata faʻagaioiga o le tuputupu aʻe i le tipiina o le faʻaiuga, toe fai faʻaalu uma masina taʻitasi.

O ulu i luga o le tuputupu aʻe o le masina, aemaise i le aso 3 ma le 4 o le masina, e le gata e faʻaleleia ai le tulaga o lauulu, ae ia faʻatagaina foʻi oe e te taofiofi le foliga o le laulu ma teuteu umi. Valivali, uma teuteu taualumaga mo le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu, faia i luga o le tuputupu ae masina, tuuina atu se sili ona lelei taunuuga.

Ina ia mafiafia le laulu, i le aso lua i nei lua vaiaso (seʻia atoa le masina) aʻo leʻi fufuluina le lauulu, sapasapaia le paluga i totonu o le ulu: 1 sipuni. burdock ma 1 tsp castor suauu ma 2 tsp. sua o le tipolo.

O afea e mafai ai ona tipi loʻu lauulu?

Faatasi ai ma le atinaeina o sosaiete, tele ma sili atu tagata e talitonu pea i faailoga ma manuia-fai. E moni lenei mea mo fafine. E le mafai e se tasi ona faafitia le malosi o mea le vaaia i o tatou olaga, ma se tasi, ona o le natura o la latou amio, e ola e tusa ai ma le horoscope po o le kalena masina.

O fafine e i ai aso faapitoa latou te le o ai i le lalelei, teulu, e le faʻaalu i isi tautua a stylists. O a aso nei, suʻesuʻe e ala i le aʻoaʻo pe a mafai ona tipi lou lauulu. Latou te fai mai o le tipiina o lauulu e mafai ona suia tele se olaga o se tagata.

E lava le faia o se lauulu i luga o se aso faapitoa.

O a aso o le vaiaso e mafai ona tipiina lauulu?

Lauulu sipiinai aso o le vaiaso mo se tasi o se sili faʻamuamua mafuaʻaga mo le asiasi i le teine ​​fulufulu poʻo le teena.

  • Aso Gafua - O se aso sili ona lelei mo le tipiina o lauulu. I lenei aso, faʻatasi ai ma le tipiina ma lauulu mai le tagata tuʻua mea le lelei uma mo le vaiaso talu ai.
  • Aso Lua - o se lauulu 'ulu e aoga mo tagata vaivai pe i latou i totonuatuatuvale. Faatasi ai ma le tipiina o lauulu, leiloa le popole, ma le olaga ua tumu i le fealofani.
  • Aso Lulu o le sili le laulu sele aso mo tagata o lo o mafatiatuuatoʻatasi Faatasi ai ma se fou lauulu i se taimi lata mai o le a faia fou faamasani.
  • Aso Tofi - lelei tele le aso mo le seleina o laulu. O i latou e mauaina o latou fulufulu i le Aso Tofi o le a laki mo le umi.
  • Aso Faraile - Ia e faʻaeteete i le 'otiʻele. Suiga ia i latou na tipiina o latou lauulu i lenei aso e matua ese le faʻatulagaina. Peitai, e leai se tasi na te iloa pe o le a latou agalelei.
  • Aso Toʻonaʻi - O le tipiina o laulu e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina ma lauulu o le tamaʻitaʻi.
  • Aso Sa - aloese mai le tipiina o lauulu, o le aso sili lea ona le lelei mo le asiasiga i le teine ​​fulufulu.
  • Tatou tafiesea varicose alatoto i le lua vaiaso! Fesoasoani 100%

O a masina masina o mafai ona tipiina lauulu?

O le sili ona saʻo ma lauiloa i fafine o le lunar haircut kalena. O lenei kalena e faʻavae i luga o le faʻafitauli o vaega o le masina i le tulaga lautele o le tino atoa ma, ae maise, i luga o tulaga o le lauulu.

Fai mai tagata a fai o le teʻiina o ou mata i le aso 18 o Iulai i le aoauli, latou te le toe feola tele. Ae e te lei faia se laʻasaga faapena, e tatau ona e mafaufau lelei: e i ai le faʻaletonu o le le alualu i luma (le talafeagai) faʻapipiʻi ma tumau i lena auala, pe o lenei foliga o fulufulu mata o le a le toe umi se taimi e masani ai, lea e leaga foi. O lenei aso e manatu e sili mo le aveeseina o lauulu. Ma e foliga mai o lenei aso e sili le le maua o se lauulu.

Ma le tuputupu aʻe o le Masina, i aso tuai na latou lulu ma toto ai mea uma na tupu i luga o le fogaeleele, faʻatasi ai ma le pala - faatoaga taua e umukuka ma aʻa. Na taumafai Lumberjacks e tipi laau i le masina ua vaivai. O nei mea uma ua faʻamatalaina e le mea moni o le masina e aʻafia le soloia o suavai. A tuputupu aʻe le masina, e oso aʻe le vai ma le suka i le laʻau.

Ae i lenei mataupu o le a tatou taumafai e taliina se fesili faigofie - o afea e maua ai se laʻei sili ona manaia.

Naʻo le tala - i le 2016, e mafai lava ona e faia mea uma, e oʻo foʻi i le aveeseina o lauulu ma le mesotherapy. Ae o nei mea uma e tatau ona faia i aso manuia.

Mo i latou e manaʻo e le gata i le faia o laʻau fou, ae ia masani foi i ata o laʻei teuteu, matou te faasino i se tala sili atu auiliili i luga o se lauulu i Fepuari. Mo i latou e manaʻomia le alu i le tagata fulufulu tino ae e leʻi filifilia se lauulu

  • Aso Gafua O se aso lelei mo le tipiina o lauulu - o malosi le lelei uma o le a alu ese ma latou. Valivali o le a faaleleia le taunuuga.
  • Aso Lua. Suiga o lauulu i le laulu ma laulu o tagata i lenei aso ua maua ai le mautinoa ma le malosi e tatau ai mo le faia o faʻaiuga taua.
  • Aso Lulu O le ata fou o le a tosina mai ai faʻafiafiaga matagofie ma le manuia i totonu o le kamupani.
  • Aso Tofi E aoga le alu i le teine ​​fulufulu mo i latou e manaʻo e avea ma lauiloa ma ia manuia.
  • Aso Faraile. O se manuia lauulu lauulu ma e le masani ai ona manaia le lanu o lauulu e mautinoa.
  • Aso Toʻonaʻi Lauulu ma valivali o le a faamaloloina lagona tiga.
  • Aso Sa. E le mafai ona faia lau laulu i lenei aso, aua e ono liliu ese le laki.

Masina vaega mo lauulu tipi

O le tilotilo i le masina, e maua ai e le tagata lagona feteenai. E mafai ona agalelei ma faasesē, matagofie ma inosia. Aisea e faalagolago ai le uiga i lenei tino selesitila? Taumafai e matau le masina i le masina atoa ma vaʻai pe faʻafefea ona suia ou lagona pe a suia tulaga. O nei foliga o faʻamalosiga i le mafaufau o le tagata, sa faʻaaogaina e taulaitu ma faʻataulaitu o le lalolagi atoa. O lea, oso mai le masina i le masina fou, ona iloa ai lea o lona kuata muamua. O le masina atoa e sosoʻo ai - o le taimi sili mo "papaʻe" faʻataulaitu. I le kuata lona tolu, e mou atu le masina seʻia nana atoa. I le taimi lea, ua manumalo ai 'au a le tiapolo. O fetuʻu mataʻutia uma, o moli pepelo ma mata leaga ua faia i le pogisa atoa.

E masani ona amata e Tamaʻitaʻi le "Olaga Fou" i se asiasiga i le pulu faʻatu. Ma e saʻo lea mea, talu ai e iai le faʻailoga e mafai ona tipiina le lauulu pe a uma ona e maua i maʻi poʻo mafatiaga. E aoga e tipi pe sili atu le tipiina o pito o le lauulu, lea e faʻasolosolo ai le leaga o faʻamatalaga e uiga i faʻaletonu ua mavae.

Talu ai lauulu teuina faʻamatalaga, o lona uiga, e mafai foi ona "manatua" - mo le mafuaʻaga lava lea e tasi, 'aua le oti lou lauulu i le taimi o suʻega. Aua le faapuitiaina lou manatua!

E mafai le otiina o lauulu i luga o le masina a mou

I luga o le masina vaivai, ua tipiina lauulu e faamalosia ai.
O le tulaga taua o le masina i faʻaola lafoa (Taurus, Kanesa, Libra, Pisces) ma faʻaopopoina i le 23 ma le 29 masina masina.
O lenei faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻamalosia le lauulu ma faʻamalosia ai lou mafiafia. E fetaui foi i balding tagata (ae le o le goto, ua leva ona i ai iina) ma afai e te tausisia le saʻo o lele o lauulu, ona mafai lea ona e faʻafitia le ulu ulu ulu mo le ono masina ..
Mo le tuputupu ae vave, tutusa uma, ae na o luga o le tuputupu aʻe masina (lelei i lona vaega muamua), vagana ai mo 9 ma 15 masina lunar.
Tuʻu saʻo taimi o le masina atoa ma le masina fou mo taualumaga ma lauulu i mataupu faʻavae!

98% maualalo. 1% ioe. 1% le iloa

Anna Letova

Talu ai lauulu o vegetation, i le mataupu faavae, e oo lava i se fetu fetuunaʻi kalena mo laau e mafai ona faaaogaina e filifili se taimi lelei mo le tipiina. (Talu ai o foliga vaaia e taua ia i tatou, i totonu o lenei kalena e tatau ona e tilotilo i le “fugalaau” po o le “moaina le vao” vaega). Ae ia manatua o le tatou laulu e iai nisi foliga. Lauulu i luga o vaega o le masina. Ua talitonu tagata sailiili o fetu o le tuputupu aʻe o loʻo fesoʻotaʻi lava i vaega o le masina: i le tuputupu aʻe o le masina, lauulu tuputupu ae faʻavavevaveina, ma i luga o se vaivai ua ia lemu i lalo. O le mea lea, afai e te manaʻo i lau lauulu e ola lelei, maua se lauulu i le masina tuputupu aʻe. Afai latou te tuputupu ae vave, ma e te manaʻo e fiafia i se laʻau fulufulu umi ae aua le asiasi soo i le pulu faʻataʻulu, maua se 'oti i luga o le masina pala. I le aso o le masina fou (faʻapea foi ma le plus poʻo le minus le aso mai le taimi o le masina fou), o lo tatou malosi i le vaega pito i lalo o le tino, ma o tatou lauulu ua faʻavaivaia, o lea e tau leai se aoga o le tipiina. Ae ui i lea, o lauulu laʻasaga e faʻatagaina i nisi taimi: latou te fai mai o le masina fou e mafai ai ona e feagai ma le soʻona maʻalofia lauulu - i le taimi lea e ese le faigofie i sitaili. Muamua ma le kuata mulimuli o le masina (faʻapea foʻi ma le minus 12 itula mai le taimi nei) - taimi e mamafa. Ole lamatiaga o manuʻa male manuʻa, feteʻenaʻi ma isi e faateteleina. Ae o le taimi lenei o le suiga tele. O le mea lea, afai e te manaʻo Cosmic taamilosaga e suia tele lou foliga, taumafai fuafua se lauulu mo lenei aso. I le masina atoa (faʻapea foi ma le aso na muamua atu ma le aso na sosoo ai), faʻamalosi atu le malosi i le ulu, ma lou lauulu ua atili matagofie ai lava. O le mea lea, e toʻatele tagata e fiafia e selesele o latou lauulu i le masina atoa. Ae ui i lea, mo le toʻatele o tagata i lenei taimi e faʻaletonu ma le mautu, o lea e te ono le maua ai le mea na e manaʻomia. Ae afai e te faʻatauaina le le faʻatulagaina ma mafaufau lelei i lou laulu, e ono fetaui lelei mo oe i nei aso. I le laulau o vaega o le masina, ua faʻaalia foi aso o le gasetoto. Mo lauulu lauulu, o lenei taimi ua manatu e sili le lelei. O nei aso, e foliga mai e aisa lo tatou malosi, ma o tagata (e aofia ai ma lau laʻau fulufulu) ua vevesi ma salalau solo. Ole iʻuga ole lauulu e ono le talitonuina, ma o lea e sili atu le tolopo o le asiasiga i le teine ​​fulufulu. Masina i faailoga o le zodiac. I se tulaga lautele, o le taimi e manatu talafeagai mo lauulu tuputupu ae pe a o le masina i le "lafoa" faailoga o le Zodiac, o lona uiga, i le faʻailoga o elemene o le Vai (Kanesa, Scorpio, Pisces) ma le Lalolagi (Taurus, Virgo, Capricorn). Ole taimi lenei e sili ona lelei mo mago ma le laulu masani. Faatasi ai ma nisi masalosalo, faʻailoga o elemene o le Ea (Gemini, Libra, Aquarius) e talafeagai mo tipiina. Ona o lo latou matutu, e talafeagai mo na o lauulu masani ma uʻumi. Ma faʻaeteete tele oe manaʻomia le faʻalatalata atu i le 'oti i laʻau mago ma vevela o le Afi (Aries, Leo, Sagittarius). Ole taimi lenei ua naʻo lauulu uʻamea, aua foi e te faʻataʻoto ile laulu - e iai le ono iai o ni laulu e televaveina pe faʻaitiitia lona tuputupu ae tele.

Inga Kravchenko

[sootaga ua poloka i le faaiuga a le poloketi pulega]

ma sa ou faitau i le nei faʻaiʻuga lautele ma na tusia na le mafai ona e faʻataʻitaʻia lauulu i lenei aso. ma talitonu pe leai o le pisinisi uma a tagata.

Leutala vaitaimi: o le faʻalavelave e leai se afaina tele i le paʻu ma lauulu. Ae o taeao o le sili blogging vaitaimi, vave le tuputupu ae.

Mea moni faasaienisi: aisea e le afaina ai le masina i le saoasaoa o lauulu tuputupu ae?

Sei o tatou taumatemate. Faapea o le vaitaimi i le va haircuts o le tolu masina. I lenei taimi, o le taamilosaga masina (e tumau 29 aso kalena) mafai ona amata tolu taimi. Afai e te mulimuli i le talitonuga o lauulu i le tuputupu aʻe masina, e aliali mai i le tasi vaiaso o lauulu o le a tupu vave, a uma le vaiaso o le a lemu, ae e tolu masina e te maua e uiga i le tutusa faʻaiuga.

E mafai ona e taumafai e faʻatelevave lauulu ulu ala i le faʻaogaina faapitoa faʻalelei foliga. Faʻatatau i suʻesuʻega, o se tasi o nai vaega o loʻo galue i lenei itu o le minoxidil. E faʻaosofia le tafe toto i le uluulu, tele okesene ma meaʻai ulufale mai i totonu o folika, e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o lauulu ma puipuia ai lauulu.

Fasioti tagata kalena masina

O le masina ei ai se aafiaga faʻapitoa i le tino o le tagata ma i suiga o loʻo tupu ai. O le a tonu le aʻafia o le tagata i le masina - ma se fesuiaiga i lauulu lauulu. O le a tonu le aʻafia o le masina i se tagata, o le Moon Today nofoaga o le a fesoasoani ia te oe e te iloa ai. Ua maitauina o vaega o le masina e afaina ai le manaʻo e suia le lauulu
Sei o tatou vaʻai i autu:
Le aafiaga o le masina ile tagata
Tausaga vai
Masina fou
Le masina tuputupu
Peni masina
Tau le masina
Fasioti tagata kalena masina

O faʻasalalauga o loʻo faʻaosofia ai mea uma, pei lava o se tasi, o loʻo folafola mai se iʻuga vave ma le ofoofogia - silky, fluffy ma shiny hair, lea e masani lava ona tosina maia tagata uma. Ae ui i lea, e le manaʻomia ni tupe faʻapitoa mo lauulu ulu ma laʻeʻeseʻe shampoos, pe a e faʻamoemoeina le kalena masina. Talu ai nei, na maua ai e le au suʻesuʻe, o lauulu e oʻo lava i luga e tusa ma le 28-aso taamilosaga o le masina - e uiga i le senitimita i le masina. Tasi le "tuputupu ae vaega" o lauulu o le 3-7 tausaga (sei vagana ai o laulu mata - o le vaega e tusa na 4 masina). Ole suiga ole taimi ile 3-4 vaiaso e suia ile taimi malolo ma e teʻena ai.

Mai le taimi o faʻamanatuga ua iloa o le vaʻai ole vaega ua i ai se aafiaga sao i le lauulu ma le faʻamalositino o lauulu pe a uma ona i ai. A oʻo i faʻamaumauga o fale gaosi, e maua e tagata se eseʻesega o aʻafiaga i vaega taʻitasi o le 4 masina. I se tulaga faapena, o le masina e afaina ai le lagona ma le soifua maloloina o se tagata i lona atoa.
Afai o se tagata ua i ai i se lagona lelei, ona faʻasolosolo lea o se gaioiga faʻapitoa e aoga.
Afai e i ai le ita ma ogaoga le vaivai, ona avea lea o le aoga o le pasia o fale salon gaioiga o le a laʻititi - o se fafine poʻo se tamaloa e le toe faʻafoʻiina lona malosi muamua.
Lenei tusitusiga talanoa e uiga i pe mafai ona e tipi lou lauulu i le masina atoa - tipi lou lauulu i le masina atoa poʻo e sili atu le filifilia o se isi taimi i luga o le kalena masina.

Faʻatosinaina o le Moona i Tagata

"Fulufulu e manatu o se tuʻusaʻo" filo "e fesoʻotaʻi ai se tagata ma le atulaulau" - o upu o le Tibetan sages.
O le masina e afaina ai le faʻaletonu. O le lunar kalena o lauulu sasaina ua manatu e aoga ma manaia faamatalaga faʻaaogaina i aso uma. E tusa ai ma le masina kalena, e maua e tagata faʻamatalaga atoatoa e uiga i gaioiga o le masina i le fetu fetu.
Faatasi ai ma le saʻo faʻaaogaina o le kalena masina, e faigofie ona faʻatonutonu e tagata o latou lava olaga i le itu saʻo, tosina manuia ma manuia.
I se faʻaopopoga, pe a faʻaaogaina le kalena masina, tagata fuafuaina aso manuia pe a faʻatinoina ni gaioiga teuteu - suia o laʻei, lauulu ma isi lauulu lauulu.

FUA SALAMO

I le taimi o feeseeseaiga i luga o le Lalolagi, o le masina e ui atu i vaega o le 4 masina.
masina fou
le tuputupu aʻe - o se masina fou poʻo talavou
masina atoa
ua tuai le masina ua mou ese.
Taitasi vaega o le masina faia ai se eseʻesega aafiaga i hairstyles ma salon taualumaga.

I le masina fou, fanau mai masina fou. I se tulaga faapena, le tele o malosiaga o le natura alu i lenei pisinisi. I lenei tulaga, o le natura e itiiti se aʻafiaga i le tagata nai lo le taimi muamua.
O le mea ua tupu, i le masina fou ma 1 le aso muamua, e le suia e le teine ​​le laulu atoa - na ona tipiina le lauulu pito (i le maualuga). Ma e oʻo i lenei mea, e tusa ai ma tagata popoto i laʻei o laulu, e le fautuaina.
Faatasi ai ma le masina fou latou te faia nei gaioiga: faʻamaloloina o latou lauulu - faʻaaoga ni mea aoga faʻapipiʻi i le ulu, faʻaaogaina suauʻu ma lauulu fulufulu. Mai ia taualumaga, o le lauulu e malosi ma matagofie. E le fautuaina le moemoe.
Mai aso anamua, o le tipiina o se masina fou na manatu i ai o se leaga leaga. Sa mafaufau tagata a o le tipiina o le lauulu i luga o le masina fou, o se tagata faʻaititia lo latou ola ola. A uma ona faitauina na faʻamatalaga, e foliga mai e le mafai e se tagata ona filifili e asiasi i le fale salalau ma sui le laulu i le masina fou.

TULAFONO MOINA

O le tuputupu aʻe masina e manatu o fou ma talavou. O le taimi lea e tatau ai i tagata ona sui la latou lauulu - e sili ona manuia lea taimi.

✓ Ua fautuaina e saienitisi le asiasi atu i se pulu faʻatasi ma le talavou masina i aso o Leo, ma faia perm i aso o le Taupou.

Afai o le tulaga o lou lauulu e le afaina tele ia te oe, o loʻo fautuaina oe e le au suʻesuʻe, e fai se lauulu i le aso o le Taupou ina ia tumau le umi ma le foliga i le umi e mafai ai. E fautuaina malosi foʻi, aua neʻi e paʻi i le lauulu i aso o le Pisces ma le Cancer.
✓ E aoga tele le masina talavou pe a fai e te filifili e vali lou lauulu - le lanu e sili atu le malulu ma le vali umi le umi. Ina ua uma ona valiina ma le le atoatoa masina, o le vali e vave fufulu.

A tuputupu ae uumi ma mafiafia lauulu se fafine, o se tamaloa suia le lauulu e fetaui lelei i lenei masina vaega.
I le maeʻa ai o le amataga o le masina mo le 7 aso, e mafai e se tagata ona tipiina ma le toʻulu lauulu ma faia ni mea e faʻaalu ai lauulu.

Manatua

E tusa ai ma matai faʻapolofesa, e sili atu le lelei o le mauaina o se lauulu i le taimi tutusa i masina uma - ona tumau ai lea o le lauulu ia ola maloloina ma malosi.
Mo le vave ma le sao lauulu tuputupu ae, e mafai ona e fufuluina lau lauulu ma se fola o burdock root, lea e faʻatau atu i faletalavai. O i latou e le faʻatuatuaina fale talavai pe taumafai mo le natura, e mafai ona eli se aa i le sese o le masina. O fulufulu lelei uo o le birch ma nettle. O laulaau laʻau o le laʻau sa aoina i le tautotogo e tatau ona tuu i totonu o se fagu pogisa, faʻatumuina i vodka ma faʻatumauina ma le onosaʻi i le la mo le masina, ina ia faʻatumuina le birch i lagona o ia faʻailoga uma e sefululua. O aso sili mo le faʻamamaina ma le siiina o aso o Aries, Leo ma Virgo. Ole maeʻa ole tuiina ole laulaula e lelei tele mo le fufuluina ma milimili ile ulu o le ulu. Ae ui i lea, ina ia mafai ona fufuluina lau lauulu i se birch, e te le tau faʻatali i se masina: tuʻu le laupepa laʻau i totonu o le vai ma taofi i le la mo sina taimi.

Le lava tekonolosi e tatau ona mulimulitaia ma nettles. O laulaʻau lau e sili ona talafeagai mo le seleselega i aso o le masina masina, ma o aʻa e faʻaletonu i lalo o le masina. E le tatau ona fufuluina laulaau, e te manaʻomia le fufuluina o aʻa ma se pulumu, ona tuu uma lea o mea ia i totonu o se fagu vodka poʻo le vai manino.
Ae paga lea, i le tatou neura taimi, e toatele e mafatia i le leiloa o laulu. O lenei faʻafitauli e masani ona avea ma se pisinisi e sili ona faʻatupeina faʻatasi ai ma le poloka o faʻasalalauga. E ui i le mea moni o faʻafomaʻi nofoaga lea e taugata togafitiga, taumafai e aua le talanoa e uiga i mafuaʻaga o le pala ma le leiloa o lauulu, o lenei faʻamaʻi e masani lava ona fesoʻotaʻi ma aʻafiaga o tuʻaiga eseese o vailaʻau, suiga o le mafaufau i le tino ma le faʻaletonu o le mafaufau. E tele taimi, o talavou ma fafine maitaga e tigaina i le malosi, ae sili ona masani ai lauulu. E le tatau ona latou feita, pei o lauulu na paʻu naʻo ia ma e le maua ai se iʻuga.

Atoa atoa

O le masina atoa o le vaega masina, o le mea autu i le masina masina. I le masina atoa, ua faia e tagata filifiliga le fuafuaina ma faigata.
Afai o se fafine poʻo se tamaloa manaʻo e suia tele ona foliga - e ala i le 100%, ona i ai lea i se tulaga faʻapena latou te tatau ona o atu i le salonoa ma fai se laei fou i le masina atoa - o le a leai se mea sese.
I lenei vaitau masina, o gaioiga nei e faia:

Afai o se tagata e manaʻo e tuʻu mea uma i luga o lona ulu ma lona olaga e pei ona i ai, ona avea lea i le masina atoa, e le tatau ona e tulaʻi i se fale lalelei - e sili atu le faʻamatuʻu le suia o lauulu mo se taimi talafeagai.
O le mea la ua tupu, ua le fautuaina ni fomai faapolofesa ile suia o latou laulu ile taimi nei: ua mae a male lauulu taulu e leʻo se mea pito sili lea. Ae ui i lea, i lenei masina masina, e mafai e se tagata ona faʻaaogaina le fafagaina pulou o ulu ma mea taua ole suauu i le ulu.

MATAGOFIINA MOA

O le paʻu o le masina ua manatu e matua - lona uiga, e tatau ona togafitia. E faapena foi i lauulu-laulu.
I lenei vaitau masina, latou te togafitia o latou lauulu i le salon. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona suia le lauulu i lenei taimi.
Afai o se tagata tipiina lona lauulu i lenei vaitau masina, ona tupu lea o lona laulu o le a tupu leaga i le lumanaʻi, avea ma mananaia ma leai se ola.
I lenei vaitau, e tatau ona faʻatali se fafine poʻo se tamaloa i ni lauulu valiina. A leai, o le lanu o le fulufulu o le a suia atoa lona lanu ma faʻaleagaina lou lauulu ma lagona.
E oʻo lava i le laʻulu lauulu ma sitaili e faia e fafine poʻo tamaloloa i le taimi o le vaivai o le masina, vave ona mou ese atu o latou foliga ma foliga mataga.

FUA FAʻAPEI FAATINO HAIRCUT

E tusa ai ma esoterics, ma le masina atoa, malosi uma i le fafine ma le tane agai i luga - i se tulaga tutusa, tele malosi e faaputuputu i lauulu. O le mea ua tupu, a sele e se teine ​​poʻo se uo tama lona lauulu i le masina atoa, ua latou faʻasaʻolotoina lona tino mai le malosi poʻo le leaga malosi.
Tele polofesa matai o loʻo mataala ma le faʻaeteete le fausaga lauulu e mafai ona lipotia mai soʻo se suiga i lauulu i le masina atoa faʻaleleia atili le tulaga o lauulu, faʻamalosia e oo lava i lauulu tuputupu ae, ma e le gata ia lauulu, ae o fao foi. O le masina atoa o le taimi sili ona alofagia mo le faia taua faaiuga.
Tagata na suia o latou foliga - suia a latou foliga i le masina atoa, fai mai o le masina lea na mafua ai ona latou faia se faaiuga taua - i se isi vaitaimi latou te le o faia mo lena.

I le taimi nei, e le mafai e saienitisi ona avatua se tali atoa i le fesili pe faʻafefea ona aafia le soifua maloloina o le tagata i le masina ma ona vaega.
Peitaʻi, i nai senituri ua mavae, sa tele mea na iloa e tagata e faatatau i le masina e faia i tagata nai lo le taimi nei. I le taimi lava e tasi, o saienitisi o aso nei ua fausiaina le manatu o se masina aoga i le faʻatupuina o pa ma le aofaʻi o le malosi i le tino o le tagata.
Mulimuli i taʻamilosaga masina ma lou lauulu o le a mama, tuputupu aʻe ma maloloina, ma le umi o faʻatalitali manuia o le a sau i le olaga. Oe mafai ona maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le tipiina o lauulu i luga o le autu- Lunar Calendar of hair cutting

Le manatu le talafeagai

E i ai foi se manatu e sili atu le teena o se lauulu i le taimi o le masina atoa. O le finauga e fiafia i lenei manatu o le mea moni e faapea i lenei vaitaimi e masani lava ona mimita tagata i faaiuga ma gaioiga. O tagata gaioiga faʻamalositino ma mafaufau o loʻo i le pito i luga o lona gaioiga. Ona o lenei i le masina atoa, o le toʻatele e faigata ona momoe, faitio i le tiga. O le mea lea, tagata mulimuli i lenei talitonuga i le fesili pe mafai ona tipi la latou lauulu i le masina atoa, tali le lelei.

E i ai le manatu taua i lenei mea. O i latou e lagolagoina e talitonu o le masina atoa e le afaina le taunuuga o le asiasi i le teine ​​fulufulu, talu ai le masina e leai se afaina i tagata. E ui lava e tatau ona maitauina e iai le tele o faʻamaoniga e teteʻe ai lenei faʻamatalaga. Ole tele o faʻamaumauga faasaienisi faʻamaonia le moni o le mea moni o lenei paneta e iai se aʻafiaga i tagata.

Vaʻaiga atoatoa o le lauulu lauulu

Faavae i luga o mea na muamua atu, pe a tali le fesili pe mafai ona maua se masina atoa lauulu lau, ia filifili muamua muamua poʻo a sini e te manaʻo e ausia e ala i le asiasi i le matai lauulu.

Saini mo se fale lalelei i le 14th po o le 15th aso o le masina masina, pe a fai e te vaeluaina lauulu. Oti tipi matutu tipi pito, oe e le gata o le a taofia le toe tuueseeseina o le lauulu fufuluina ma faaleleia le tulaga lautele o le lauulu. O pito o le laulu e tele faʻaputuputu le tele o le malosi malosi e faʻaputuputu. O le mea lea, tuʻua ia i latou o le a faʻaosofia ai foi le tino leo ma faʻaleleia lagona.

O se lauulu masina e seleʻulu faʻatulagaina ua fautuaina mo i latou e manaʻo e suia tele a latou foliga. Talu ai i lenei vaitaimi se tagata avea ma sili faia faaiuga, foliga vaaia suiga tupu faigofie ma manuia. Oti ni lauulu uumi ile sikuea, tipi le laulu mo se tama tama pe fai se teevae paʻu i luga ole ulu - o nei suiga uma e alofagia e le masina atoa.

E le fautuaina le i ai o se lauulu i le masina atoa mo i latou e faʻaaloalo i le uumi o latou laulu ma latou te le talia ni vaʻavaʻaiga faʻateʻaina. Afai e te ofuina le laei tutusa mo se taimi umi ma alu i le matai, ina ia mafai ona alu ese le afa senitimita o le umi - aloese mai le alu i le teineʻulu.