Valivali

Valivali o lauulu (36 ata): penefiti ma ituaiga

Soo se teineititi e mulimuli i aga masani, e masani ona faʻataʻitaʻia ma ona foliga vaaia. E masani lava, suiga i le ata e fesootaʻi ma se suiga i lauulu lanu. E le o soʻo se tagata fai togafiti lava e taumafai e matua suia le lanu o ufiufi, ae toʻatele e manaʻo e faʻaopopo le faʻamalosiʻau i le soʻotaga, "toe faʻaola" lona lauulu e faʻaogaina ai ni auala lanu fou. Mo lenei mafuaaga, valivali ua maua le aloaia i le tele matagofie.

Valivali o se metotia o le valiina o laulu ma tagata taʻitasi i lanu eseese lanu, o le numera o ia e mafai ona ese mai 2 i le 15. I le aʻafiaga o le valiina sa sili ona faʻaalia, o laʻau masani e vali i loloto ma sili atu ona tumu.

Lapataiga! O lenei valivali auala e talafeagai mo curls o eseese eseese: mai puupuu i le umi. E mafai ona e valivali uma lanu pogisa ma malamalama.

Ituaiga o Valivali

O lanu nei e talafeagai mo uumi ma feololo:

  • faʻalava (faʻasolosolo)
  • faʻataʻoto (longitudinal)
  • zonal
  • mamanuina.

Faatasi ai ma le faʻailogaina o laina, e tele aʻa e faʻaaoga i luga o laina uma i le taimi e tasi, faʻatasi ai ma vali pouliuli ua faʻaaoga i le basal region, ma moli i pito. O le iʻuga o le fesuiaʻiga mai aʻa loloto i aila malamalama. O lenei ituaiga o valivali sili ona lauiloa i aso nei. E sili ona anagata, aua o le lanu o le vali aa sone e latalata tele i le lanu moni o tupu ola aa. O le metotia mo atavali i lenei auala e manaʻomia ai le tusiata e le gata polofesa, ae o se tofo matagofie.

Faatasi ai ma le faʻavae agai i luga vali, o vavaeina taʻitasi ua vali i se lanu faʻapitoa i lo latou umi atoa. O le iʻuga o le aʻafiaga o ni soʻo-lanu.

O le lanu o Zonal e aofia ai le valiina o se vaega se tasi o le fulufulumo se faʻataʻitaʻiga, faʻalavelave poʻo loka faʻaletino.

Faatasi ai ma le stencil valiina metotia, o le valivali fatufatuina e faʻaoga i le curls faʻaaogaina se stensil i le foliga o se mamanu, mamanu. O lenei ata vali e tatau ona faia i luga lamolemole. E manaʻomia le tuʻu o curls i aso uma, a leai o le mamanu o le a leiloa.

Le tau o valivali mo le umi-umi lauulu i salons mai le 1.5-10 afe rubles. Ole aofaʻi atoa ole a fuafuaina e le lavelave o le faʻatulagaga, ole aofaʻi o ata, le iloga ole fale faʻapitoa.

Mo umi uumi, o le tau o le a sili atu le maualuga, o le a eseese i le va o 2-13 afe rubles.

I le tulaga o le valiina i le fale, o le tau o le a faʻalagolago i le numera o faʻaaoga tone o le vali ma lona tulaga lelei. E le masalomia, o tau i lenei mataupu o le a matua afaina tele, e uiga ile 500 rubles.

Tulaga lelei ma leaga

O lenei staining auala e tele ona lelei:

  • o le aafiaga o le tala o lanu ua faia, le tupu o lauulu lanu avea atili saturated,
  • lauulu manifinifi pe a uma le valivali foliga sili tele,
  • e sili atu le maoaʻe o le laulu ile laulu
  • ua vali paʻu papaʻe,
  • talafeagai mo soʻo se matua
  • sili atu agamalu nai lo masani ie valivali masani,
  • e manaʻomia faasaʻoga i 2-3 uma masina.

O le taualumaga ei ai faaletonu:

  • maualuga tau
  • o le faigata ona fai oe lava i le fale,
  • aua le faia i luga o henna curls,
  • le mafai ona valiina e fafine maitaga.

Valivali i luga o lauulu o lanu eseese

Ae e te leʻi alu i se faiga e pei o le valivali, e tatau ona e iloa poʻo a lanu ma lanu e fetaui lelei mo oe.

I le filifilia i le va o lanu mafanafana ma malulu, oe manaʻomia le amata mai lau oe lava lanu lanu. O lea la, o teine ​​e iai se malulu ituaiga ituaiga e le tatau ona filifilia ni lanu mafanafana, ina ia aua nei faia se faʻaaloalogia o le ata.

Blondes ma teine ​​laulu ulu mai ie mafanafana, o meli e matua fetaui lelei, ma mai malulu paolo - lefulefu (vagana mo efuefu) leo. E manaia foi le iai o mumu ma lanu uliuli ile lauulu lauulu.

Faigata teine ​​uliuli “Fana mafanafana” e fetaui lelei ma le uolanati, kapeti, sukalati, faʻapea foi ma le lanu lanumoana. O teine ​​e iai lona lauulu uliuli ma se “malulu foliga” e sili atu i le nofo ai i le lefulefu-lauulu, le platinum, le lanu uliuli.

O se mea taua! A filifilia ni leo mo valivali, o le matua e tatau foi ona mafaufau iai. O fafine pe a maeʻa le 40, e le tatau ona latou faʻaaoga sese le pogisa, a o latou vaʻai i le matutua. E sili le nofo i lanu pupula.

Staining Vaega

Valivali umi ma feololo lauulu e mafai ai ona e faia ni ata tulaga ese o lauulu, i se faaopopoga, e foliga matagofie i luga mama. Ole faʻaiuga ole a faʻalagolago e le gata ile lanu filifilia ma le lanu, le lelei ole vali, ae faʻapea foʻi ile tomai faʻapitoa ole matai.

I luga o laina uumi valiina lanu i luga ole fausaga ma ni paʻu 3-4, latalata ile lanu masani ole lauulu, foliga aulelei. O le teuteuina o le itu i Kalefonia e fesoasoani e faʻaalia ai lanu uma o lanu ile uʻamea umi. O le lauulu ua valiina e le transverse metotia, e le talafeagai mo pupuu pupuu, foliga lelei.

Tagata o loʻo feololo ia curls Toeititi o ituaiga uma o valivali e talafeagai. Mo ia manoa, e mafai ona e filifilia seʻia oʻo i le 8-9 paolo, ma o nei mea uma o le a foliga mai e matua gaosi lava. Le mamanu valiina o le a suia le curls o le umi umi, faamamafaina le tagata sitaili sitaili, ae ma uumi uumi o loo i ai le lamatiaga o le a latou nenefu ma le mamanu o le a leiloa.

Valivali auala

Valivali e tatau ona faia i luga o laina e leʻi fufuluina.

  1. O le faʻagasologa e amata i le occipital area. Ua vavaeeseina se vaega o lauulu, o toega o totoe o loʻo aveeseina ma le fesoasoani o lauulu ulu i luga.
  2. O le selu e tuueseeseina e loka ma le mafiafia pe a ma le afa senitimita.
  3. E tasi le loka ua ave, ua ave ifo le pepa alumini i lalo. Faʻalagolago i le ituaiga o valivali, o loʻo valiina luga i le tasi le leo pe i eseese lanu ma afifi i le pepa. O toega curls ua pisia i le tutusa tutusa.
  4. O le vali ua matua i luga o lauulu mo le taimi manaʻomia.
  5. Na toesea le pepa alumini mai le filo i le isi itu, ma e taʻitasi o manoa ua fufulu i le vai.
  6. A maeʻa ona fufulu ese le vali, ua faʻaaoga se pasama i loka mo le taimi ua manaomia ma fufulu.

O le faia o ni mea ia te oe lava i lou fale e matua faigata tele, aua o lou manaʻomia e iai ou tomai. O le mea lea, e sili atu le faʻatuatuaina o le lanu o manoa i se tagata poto faʻapitoa.

Vala o le tausiga pe a uma le staining

Valivali tumau i loka mai le 1 i le 3 masina fuafua i lona ituaiga ma le tausiga o ringlets pe a uma le valivali. Ina ia tausia pea manoa mo se taimi umi, o tulafono nei mo le tausiga o latou e tatau ona matauina:

  • faʻaaoga se vaimalu faʻamama pe a maeʻa laʻei mo le sulu, o le a faia se puipuiga o ata i luga o le laulu, e puipuia ai le maʻimau o le susu ma puipuia paʻu uaea,
  • faʻaaoga laupepa ma lipine mai le faʻasologa "mo fulufulu lanu", lea o le a fesoasoani e faʻatumauina le lanu faʻaalia mo se taimi umi,
  • faaaogaina taimi uma ufimata fafagaina ma toe faʻafouina,
  • puipuia ou lauulu mai le mumia o le la susulu
  • e faʻaititia le faʻaaogaina o uʻamea, papatusi ma laulu e mago, ina ia aua neʻi faʻamamago ai uʻamea,
  • faaaoga oloa teuteu, e aofia ai mea masani aano,
  • afai e mafai, aloese mai perms.

Valivali i le taimi nei o se tasi o sili ona lauiloa metotia o le vali o manoa, e pei ona afaina lemu ia i latou, toe faʻaola le malie malie, ma foaʻi atu foʻi se sitaili sitaili tulaga ese. Faatasi ai ma le tausiga lelei mo curls, o le ofoofogia mataʻina o lenei mody dyeing o le a fiafia i ai le modern fashionista mo se taimi umi.

Auala e vave ma lelei le toe fuatai lauulu:

Vitio aoga

Faʻafefea ona fai ou lauulu lanu.

Valivali i lauulu uliuli.

O le a le a ma le mea e 'ai ai

Ma faʻapefea ona mataina ma valivali ese mai le tasi ma le isi?

  1. O le faʻailoaina o loʻo aofia ai le valiina poʻo le faʻamamaina o soʻo se tasi i le tasi paʻu, a o le valivali faʻaaoga mai le lua i le sefululima ata.
  2. O le mea lea, o le aʻafiaga e sili atu ona faʻaalia ma, sili atu ona taua, masani.
  3. Faʻatinoga o tekonolosi: valivali o lauulu e aofia ai i le mea moni e faapea, i le taimi o le uumiina valiina, e tasi le filo ua vaevaeina i nisi sili atu curls, ma o lea o le tafe o le gamut sau mai masani.

Gauai atu!
O loʻo i ai foʻi se lalagaina o laʻei fugalaʻau auala, ae manaʻomia le maualuga maualuga le tulaga o le tomai ma le poto masani mai le tagata fulufulu laʻau.

O loʻo faʻaalia mai e le ata o le lanu "tafe ifo i lalo", ma o lea, pe a toe tupu o aʻa, e leai se suiga tele mai le tasi lanu i le isi.

A maeʻa lenei faiga, e leai se mea e te tamoʻe ai i le salonoa ma faʻafou.

Microcoloration o laina poʻo “babylights” - o se suiga fou o le 2015

Ole mea moni oloo faʻaogaina le auala ile lauulu lalelei ma foliga ile pupula ole la ile laulu o tamaiti. O le mea lilo e na o manifinifi manoa o lauulu e vali i vavaeese vaega.

O le faiga e faigata, o lea e tatau ona e nofo i le kapeneta umi atu nai lo le mea masani, ae e aoga ma e oʻo i le 14 vaiaso.

Sobre ma ombre - sitaili ma matagofie

O lenei filifiliga e faʻailoa mai ai le valiina o ufiufi ma le lamolemole ma le tutusa suiga mai le paolo pogisa i se leo malamalama. Ae aua le nunumiina ma ombre.

Ombre - o le faʻavae e tutusa ma le faʻaaliga muamua, ae o lea o le suiga e sili ese ma e sili atu ona talafeagai mo mafanafana mafanafana tau nai lo sombre.

Afai e te manaʻo e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o se ombre, ona mafai lea ona e vaʻai saogalemu i se ata o Jessica Alba.

Isi ituaiga o valivali

Mamalu - afai e te faʻatusatusaina ma moli moli, ona tatau lea ona sili atu ona manino le pupula. E masani lava o le valivali lea e faia i le ogatotonu vaega o le filo.

  • Balayazh - O se sili tele lanu mo filifiliga lanu uliuli curly. O se vaʻaiga iloga o lenei metotia o le faʻaaogaina o se manifinifi manifinifi, ma e mafai ona faia mai aʻa, e le gata i lea, e i ai se tulaga faʻaauau lava le aoga ma e le fufulu ese seʻia 10 vaiaso.
  • Fa apamemea - toe tasi ituaiga o lanu mo lauulu uliuli, na o manoa e lautele atu iinei. O le mea lea, pe a maeʻa le faʻagasologa, e le mafai ona e fai mai ma le mautinoa pe o le a latalata atu i le uliuli poʻo le laulu o laulu, ae foliga manaia.
  • Chambray - o ata e le latalata ile lanu e mafai ona faʻaaogaina iinei, faʻapea foi ma lanu le masani ai.

Manatua Masalo, chambray e talitutusa lava i lanu valivali ma o le sili ese lea ituaiga o lanu.

O le a le tau o le taualumaga

Afai oe fiafia i le a le tele o lauulu valivaliina i totonu o le salon lona tau, ona toe faʻalagolago lea i le valivali metotia, le numera o le paʻu ma le tau o oloa o loʻo faʻaogaina e lau laʻitiiti lavalava.

Ole tau ole auaunaga e faʻalagolago i le tulaga faigata

Afai e te manaʻo e vali ia curls i ou lima, e tatau ona e totogi naʻo le vali. O le tau, i le isi itu, faʻalagolago i le tagata gaosi ma le malosi o le vali, ma le tetee o le vali e tatau ona filifilia e fuafua i le tulaga o ou fusi.

Fautuaga. E sili lava le filifilia o oe lava mai ituaiga faʻapolofesa o vali, pe mafai ona e faʻatau mai seti faʻapitoa mo valivali, e faʻalagolago uma lava i ou mafaufauga ma mea tau tupe.

Atonu o le tele ituaiga ma filifiliga mo le faalanuina o fale ofoina mai e LʻOreal:

E pei o isi lava vali, o ia afifi e mamanuina mo le laulu uumi o le laʻau, o lea pe a fai e i ai lou pulu puʻupuʻu, e mafai ona e sefe le tupe ma faʻaoga tasi afifi faalua. Ma afai o le fesili o le a le tele o le valivaliina mo lauulu umi tau, lea e tusa e lua taimi sili atu taugata i uma i salons ma i le fale (o le taumafaina o le valivala mataupu faateleina ma le galuega e sili tele).

Le faʻataʻitaʻiga o se matai vasega, o le taugata galuega

Ole mea moni, e le faʻapea e naʻo le LʻOreal ituaiga talafeagai mo lenei faiga, e mafai ona e faʻaaogaina lelei le vali oe sili ona e fiafia i gaosi oloa e fetaui ma oe. O le mea taua o le filifilia o vali a tutusa igoa ma foliga tutusa o lanu.

Fautuaga. Ae e sili atu le aloese mai le faʻamalamalamaina o mata pe faʻaoga ma le faʻaeteete ina ia le sailia o ni mea aulelei e le afaina ai lou lauulu.

Faʻafefea ona fai sau oe lava valivali

I le fale, o le a le mafai ona faia ni transverse valivali ma o le a tatou mafaufau i le filifiliga o le uumi fausaga o le lauulu.

Vaega o galuega

Muamua, ia mautinoa o ia te oe mea uma e te manaʻomia:

  1. Vali.
  2. Fufulu
  3. Palasitika ipu mo vali (sili atu lanu eseese, ina ia sili atu manatua le mea ma le paolo o loʻo ia te oe).
  4. Totigilima
  5. Pepa.
  6. Laei tuai poʻo se solo i ou tauau.
  7. Faalu faatasi ma ni nifo e fai toesea e faigofie ai ona vavae ese maea.

Lapataiga!
Ae e te leʻi amata vali lauulu ile fale, ia mautinoa e fai se suʻega mo se aʻafiaga teteʻe.
O tagata gaosi oloa e le taʻua pea lenei mea mo le leai.

Faitau foi pe o le a le faʻatonuga e uiga i le taimi o le faʻailoaina atu i le vali fai mai ia te oe, ma aua nei galo: e le tatau ona fufulu lou lauulu ia le itiiti ifo i le 2 aso ao le i noda.

Naʻo le taimi e te masani ai i mea uma e mafai ona e amata:

  • Tuu totigilima ma ufiufi paʻu ua aafia (i ofu tuai poʻo se solo) e puipuia ai le valiina. Faʻapipiʻi le paʻu i luga o mata o le lauulu ma kulimi mata ina ia leai se vali tumau pea i luga.
  • Mo le faʻafaigofie, matou te fautuaina le vaevaeina o lauulu i ni vaega se lua: muamua vali tasi ao le lona lua e faʻamautuina i lauulu, ona faʻapea foi.

Vavaeese ia filo o le 0.5 cm o le ae valiina, le vaega o totoe o le laulu e sili atu ona lelei i se isi itu.

  • Faaaoga le vali filo e ala i le filo, alu ese mai tua o le ulu i le muaulu, ma aua nei galo e sui lanu. E tatau ona afifi uma manoa i le pepa uila e tusa ma le lautele le 3 cm le umi. O le mea lea, vali uma mama, sosolo mai le laina i le laina.
  • A e faʻaaoga le vali i soʻotaga uma, e tatau ona tuʻu e tusa ai ma faʻatonuga. Ae masani lava e tuu le vali mo 30-40 minute.
  • A maeʻa le taimi, saʻoloto mai pepa faʻamama ona fufulu le tasi loka i le taimi, ona fufulu faʻalelei uma lea seia oʻo ina manino le vai.

Lauulu valivali ata

Mai ata ma vitio o le tele o teineiti na latou taumafai lenei valiina taualumaga ia latou lava, e mafai ona e vaʻai i le matagofie o lona foliga i le uumi, ogatotonu ma e oʻo foʻi i lauulu pupuu. Pau lava le fesili, ole a le tau e alu ai, ona ole tau o sea pisipisia e taugata faʻatusatusa ile auala masani.

O ata, ata vitio ma iloiloga o le faʻamaoniga sili lea o le moni o le matagofie o lenei tekonolosi. Valivali e mafai ona kontraindicated na i tagata e sili atu ona mago ma vaevae pito, lea e naʻo le faʻatulagaina e ala i le taumafai e valivali i nisi leo. Tusa lava pe iai ni mea faʻataʻitaʻi ma sikuea, e mafai lava ona taumafai e faʻaopopoina ni lanu eseese i le aotelega lanu.

Valivali 2018 - faiga masani

O le 2018 na aumai ai le lanu suamalie sili ona suamalie i palapala faʻapitoa ma foliga le masani ai. O le laualuga o le valiina o lauulu uma ma sone o le ufiufi o manoa na o mai i le pito i luma. I le masani sa tumau ai metotia pei shatush, babyites, balayazh ma colombra.

O le filifiliga o lanu ma le valivali filifiliga e sili ona lelei i lenei tausaga, o le mea lea e fautuaina ai e stylists le faia o se filifiliga faʻavae i luga o foliga vaaia:

  • teine ​​laulu laʻititi i lenei tausaga filifili se faʻailoga o platinum, paʻepaʻe, saito ma le lanu enaena paʻepaʻe pe o se faʻasalalauga o auro, olive ma tone meli,
  • lanu enaena enaena lanu ua faʻaleagaina ma le soft caramel, strawberry blond, caramel-chestnut lanu,
  • felanulanuaʻi lanu i luga o le uliuli lauulu i lenei vaitau faia uo ma cherry, mumu mumu, susulu 'apamemea ma eggplant maualuga. E faʻapea foi ile masani, e sili atu le fausiaina ole faalanuina o laulu uliuli ile faʻaopoopoina ole lanu viole, lanumeamata, lanumoana,
  • teine ​​e iai lona tutoʻatasi mumu lauulu na o le laki: valivali i luga o mumu lauulu i lenei vaitau e mafai ai ona e faʻaaogaina ni lanu mai se fua faatatau palapala - apamemea, mumu, marsala.Ae o le valivali na matua lauiloa lava i le faʻaoso ese mai o lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu-uliuli, mumu-fuchsia, poʻo seisi lava tuʻufaʻatasiga o pastel ma lanu pupula,
  • mo i latou e le fiafia i se toʻafilemu lalelei o lauulu lanu, i le 2018, stylists fautuaina fausaga vali faʻaaoga e lanu pupula, stensil, vali spray.
Valivali - zonal eseese vaega o laulu vali e faʻaaogaina mai 2 i le 15 laupepa e latalata le tasi i le isi i le leo

Le manaia lanu i luga o le uliuli lauulu i le 2018

O le filifiliga o lanu mo lauulu uliuli o se mataupu o tofo mo tamaitai uma, ae i lenei tausaga stylists fautua pea e tilotilo i na laupepa uiga ese e pei o mauoa uliuli, malulu platinum, filifiliga uma blond, fiafia burgundy, sukalati maaleale, mafanafana mafanafana, sukalati auro ma kofe eseese.

Le fesuisuiai masani o le vaitau fou o se mafanafana kofe-glace. O se taʻaloga o auro faʻamamafa, o se mea manaia ma lelei le malie - faʻamalieina ma soʻo se lanu lanu. Latou faʻaalia lelei le matagofie o tamaitai paʻu-paʻu ma faʻaopopoina uiga i teine ​​matamuli, laulu lalelei.

O le isi sitaili lanu mo valivaliina o le frosty chestnut. O lenei taofiofia malulu leo ​​faʻaitiitia ai le lalelei o le faʻamanuiaina i lenei vaitau. Ina ia ausia se paolo e matua faigata lava ma o teine ​​uliuli lauulu, e foliga mai, o le a tatau ona faʻamamaina atoa curls ina ia latou taʻalo ma fou lanu. Afai ei ai mata lanumoana-lanumoana mata, ona avea lea o le malulu chestnut o le manumalo-manumalo filifiliga.

O se mea manaia na fai o le sukalati-lanu viole. O le lanu autu, uliuli sukalati, faʻaleagaina ma lanu viole matagofie, foliga mauoa ma matagofie. Lenei filifiliga suia lelei le ulu uliuli po o le chestnut.

O le mea fou o le valivali lea mo pulu pulu, fai i le lua afa-lanu. O lenei filifiliga e talafeagai pe afai e te le manaʻo e suia tele le sitaili, aʻo tumau pea ma le masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vali ou faʻailoga i le tasi le leo, aʻo le vaega o totoe o lou laulu i le isi.

Valivali mumu lauulu - fou ile 2018

Lanu mumu i lenei tausaga ua maua le aulelei manaia. E ui i lona ulaula, mumu lauulu maua lelei pupula auro-mumu, loloto aapa-apamemea, mumu auro-karamel lanu. O le felanulanuaʻi o felanulanuaʻi o lanu ua mumu lauulu i le la, faʻatosina ma lona susulu ma matagofie le susulu.

Colorists faia le apamemea lanu o curls se masani moni. Na avea o ia ma mea e fiafia i ai i le masina e faʻatatau i foliga masani i mata lanumeamata. I se faiga faigofie ma apamemea masani apamemea ma a mumu mumu mumu ma i taimi uma e aunoa ma se leo mataga.

O se mea manaia, o le valivaliina i le siliva-apamemea o le paleti ma lanu mumu. O le fesuiaiga lanu malu e faʻafeiloaʻia mai aʻa o le kinnamona lanu i auro auro, e peiseai ua mumu i le la.

Valivaliina o foliga lanu i luga ole laulu enaena 2018

I le 2018, o se manaia malulu paleti ua avanoa mo teine ​​laulu-lauulu - frosty chestnut, tina-o-penina malamalama blond, olive, ash-blond. Afai e faatagaina le ituaiga lanu, e mafai ona e faʻaoga lanu lanu. O le meli, kofe, apamemea, saito lanu e sili ona pa'ū i luga o se moli lanu enaena.

Mo le mauaina o se mea manaia lanu lanu luga enaena lauulu faʻataga lanu i le amataga faʻamamafa. O faʻamalama loka e vali ma lanu eseese i le tasi gamut poʻo faʻaogaina sili eseʻesega tuʻufaʻatasiga. Mo lauulu enaena lauulu faʻaoga siliva, lanu piniki, lanu viole. Ma i pogisa uliuli curls mumu, apamemea, cognac lanu foliga lelei.

Valivali filifiliga i le 2018 mo lauulu lauulu.

O le Platinum blonde ua toe i foliga i foliga. O le paʻu masani ma faʻaalu le siliva-lefulefu e aunoa ma se laupepa samasama o se filifiliga lelei mo fashionistas. Ia, ina ia fatuina se faʻaosofia ata, naʻo aʻa nenefu o loʻo leiloa atu.

Strawberry blond na tumau pea i le masani ai, ae o lona susulu susulu na suia e sili loloto loloto e aunoa ma le lanu piniki manino. I tulaga fou, o strawberry tone e tatau ona faʻaleagaina i aloiafi o siamupini ma lanu apricot. O le tuufaatasiga sili o strawberry blond ma le meli.

Ua avea le penina na faʻatulaga lanu malu. E mafai ona faʻaopopoina lelei i lilac, siliva, moli eletise. Ma talu ai ua faasaina le lalagaina o lenei tausaga, o le a tatau ona e malilie i muamua faʻamanino.

Valivaliina laʻititi o le laulu laulu ile 2018 e aofia ai le faʻaaogaina o soʻo se metotia. Mo se mea manaia foliga, filifili se taʻaloga o lanu pastel - saito, karamel, cognac, ma mo le sili atu le matagofie foliga, e mafai ona tuʻufaʻatasia ni mega-lanu - uaina, sukalati, lanu piniki.

E mafai ona e mauaina le sili ona lelei le lauulu lauulu na o le paʻu. Ae mafai foi sina laʻititi lanu ile fale. Ae o le valiina o uliuli lauulu e aunoa ma le susulu o le a faigata tele, ma o le tapulaʻa o le a galue ai o le faʻaleleia teisi o le lanu masani o le lauulu. Faatasi ai ma le malamalama curls, mea uma e sili atu faigofie, o lea o le filifiliga o lanu lanu e toetoe lava le faatapulaaina. I soo se tulaga, ae e te leʻi filifili e matua suia le ata, e sili atu le feutagai ma se tagata faʻapitoa ina ia valivali na faia e fetaui lelei mo oe.

O le a le metotia valivali?

E faigofie lava mea uma - i le paolo atoa, o lauulu atoa e suia lanu, ma vaʻaiga paʻepaʻe - o nisi vaega poʻo ni tagata taʻitoʻatasi faʻamalosi pe faʻataʻataʻoto foi. Muamua, e tatau ona filifili i le leo autu, ma i luga o ia mea ua tatau ona e filifilia ni moli malamalama, pogisa pe faʻaʻeseʻese.

O le lauulu laʻititi foi e taʻalo tele i se vaega tele, aua a fai e te le faʻapolofesa faʻamalosiʻau i le laulu, o foliga vaaia ma muamua le tuʻuina atu foliga o le a faʻaleagaina pe a tipi e le stylist. Afai e te filifili i luga faʻavae pupuni, o lona uiga i le taimi muamua o le ai ai tolu autu uila ma le toe. Nofoaga i aʻa, māmā i le ogatotonu, ma malamalama lelei i pito. O lenei filifiliga e talafeagai mo tina-matua-fafine e mafai ona toe vaʻaia faʻaola foliga ma avatu le fouga ma le masani.

O le faʻataʻitaʻiga valiina mafai ona i ai i luga o 20 lanu eseese, ae e sili atu le taofiina o lou lagona ma mafaufauga ina ia mafai ai ona faapaleni naʻo ni nai lanu ae le foliga malie. O lenei iʻuga e umi se umi, ma o le taunuʻuga e vaʻaia vave.

Ata o teineiti ma le malamalama, lanu enaena, lanu uliuli, vali ma le metotia o valivali:

O a ni ie e filifilia?

Afai o oe o se paʻepaʻe susulu ma e le tatau ona suia lau ata, ona e manaʻomia lea o ata ma ata faʻataʻitaʻiga i luga o le autu o le uluaʻi suiga i lauulu lauulu.

Mo lanu uliuli mafiafia, e fautuaina e faia se faʻataʻitaʻiga e iloa ai o latou lava ituaiga lanu. Suʻega ma se ie vaivai lanu piniki ma le lefulefu, faʻapipiʻi taʻitasi i ou foliga. Afai o se tasi o lanu pupula faʻailoga, ia e leʻo lou lanu lea. Mo le "malulu", o se lanu muffle ma toʻafilemu talafeagai - platinum, malulu, chestnut, ash-blond.

Mo "mafanafana" e sili atu le filifilia o karameli, uolanati poʻo auro, susu sukalati, kinnamona poʻo le meli. Mo tagata pogisa, e mafai ona taumafai i le lanu ombre metotia i lanu viole, lanumeamata, mumu ma efuefu ma uliuli. E le gata i lea, o le tele o e ona le lanu mumu lauulu lanu i pito i mumu mumu.

Valivali luga o lanu uliuli o laulu e filifili:

I luga o laulu talafeagai le lanu o lo latou fale

Mo tamaitai laulu-lauulu, e fautuaina e filifili mai ni metotia pei o pepeites, silau, samoa, chambray, balayazh ma bronding, o le a foliga sili atu ma se sikuea po o apefai. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, o ni mea e seasea ma manifinifi faʻaopopo le tele ma le aulelei, ua faia ai le laulu e sili atu ona aulelei, susulu ma matagofie.

E sili atu mo tagata aʻoaʻoina tagata e faʻamalamalamaina pe faʻapogisaina le fale ina ia aua neʻi le fiafia le iʻuga. Mumu, mumu mumu, karala, chestnut, lefulefu ma sukalati - o le a mafai ona e vaʻaia uma nei mea i le ata ma vitio e filifili le talafeagai leo mo le paʻu o mata ma mata.

Vitio: Valivali i lalelei lauulu i le fale

Le lelei ma mea le lelei o valivali

Valivali lelei:

  • Valivali o lauulu o se auala e sili ona lamatia e suia le paolo o lauulu.
  • Valivali e mafai ona faia masani. O le a saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina lauulu.
  • O le valivaliina o lauulu e faia i soʻo se matua, o lenei valivali metotia e fetaui lelei foʻi mo teine ​​talavou e mafai ona valiina fulufulu lauulu i le maualuga ma lanu pupula, ma fafine o se tagata matutua tausaga o loʻo fautuaina e vali lauulu lauulu i le tasi lanu.
  • Valivali o lou lauulu e mafai ona faamamafaina le sitaili o lau lauulu, faia lau laulu e aulelei ma le masani ai, ma lau ata - susulu ma sexy.

Leaga:

  • Valivali, lea o loʻo faʻaoga le pepa alumini, o le a le mafai ona vali atoa ni lauulu lauulu.
  • O loʻo fautuaina le faia o lea faʻasologa i totonu o le fale, aua e matua faigata lava ona tutoʻatasi e faʻatino le faiga.

Eseese o valivali mai le faʻamamaina

  1. Faʻamalamalamaina - o le gaioiga o faʻamalamalamaga, valivali - le taualumaga mo le pueina i latou i lanu eseese (o nisi taimi ma le manino).
  2. A faʻamalamalamaina, maʻai lanu fesuiaʻiga i le va o manoa e alofia; pe a valivali, i se isi itu, latou te faia tuaoi tuaoi e pei ona faʻafetauia e mafai.
  3. Highlight e talafeagai mo teineiti talavou e moemiti ia mauaina se aʻafiaga masani o lauulu sunburned ma tina matutua e manaʻo e nana lauulu lauulu. Valivali e sili atu i le fiafia o totoa teine ​​e fiafia e tu i fafo mai le motu o tagata.
  4. Ole faʻailoaina e mafai ona fai uma i le faleoloa ma tutoʻatasi, ma o valivali e sili ona tuʻuina atu ile polofesa.

Lauiloa faʻaaliga tuʻufaʻatasiga

Talu ai nei, sili atu ma sili atu ona lauiloa o le tuʻuaiga. O lenei faʻailoga e faʻapipiʻi faʻatasi i ni ata ma tuʻufaʻatasia. Ole iʻuga o le faʻafefiloi o nofoaga pogisa ma malamalama. E foliga gauaʻi ma uluaʻi. E faapitoa le matagofie o lanu lanu i luga o le uumi lauulu.

O fulufulu mumu e manaʻomia se auala faʻapitoa - samasama, lanu mumu, faʻapea foi ma le paʻepaʻe ma le asena - o ni mea lelei ia aulelei mo tamaʻitaʻi talavou ma le susulu o latou lauulu.

  • Valivali blonding o se foliga masani na maua lauiloa i ni nai tausaga talu ai. O pito o le lauulu ma le pito i lalo o loʻo valivali ma lanu tele. O le sili ona lauiloa o le lanumoana-violet, lea e fatuina ai le aoga o se cosmic nebula i luga o le lauulu.
  • Cross-armored - tutusa ma lanu, na o le pau lava lea o le faasolo e amata mai aʻa, ma mama atu i faʻaiuga. E fetaui ma fulufulu ma lauulu lauulu lauulu, faʻamamafaina le voluma.
  • Broning i luga o se sikuea o se metotia e fatuina ai le taulaiga o le mafaufau sao i ou foliga. E masani lava ona tuʻufaʻatasia le lanu uliuli i aʻa ma ni saga saito.
  • Faasaoina i 3 lanu - o le filifiliga lototetele, tulaga ese teine. Le seti o lanu ma ata faʻatapulaʻaina naʻo le faʻauiga a le matai.
  • Pupuni pogisa - masani masani i aga masani. O ata pouliuli e fausia ai se ata mo aso uma, ma faʻamamafaina le saʻo o foliga o lau ata.
  • Lanu mumu - e lauiloa i tagata e iai mumu lanu, faʻaosofia se leva loloto aafiaga.
  • I le avea ai o se tulafono, o le eseesega lanu e faaaoga i lauulu lauulu e faamamafa ai le tele ma le loloto na faia e curls.
  • I luga o paʻepaʻe paʻu - paʻepaʻe, sesega, lanu piniki le talafeagai lelei, faapea foi ma loka uliuli i aʻa foliga le masani ai ma masani.

O le matua faʻamaoni o lanu o oloa o le laina LʻOreal Couleur Tomai Faʻapitoa ma Londa Tomai Faʻapitoa. Faatasi ai ma nei mea e lua, o le tufuga ma le au tusiata e fatuina ni ata sili.

O ai e valivaliina?

Talu ona mafai ona faʻatinoina i metotia ma eseʻese filifiliga lanu, e fetaui lelei i tagata uma:

  • teine ​​ma le uumi, ogatotonu, pulu puʻupuʻu,
  • blondes, browns laulu, redheads, brunettes,
  • tagata e iai le mafiafia poʻo, faʻafuaseʻi, seasea, manifinifi laʻau (o le a faʻatagaina oe e fai se faʻaopopoga voluma),
  • matagofie i soʻo se laʻua (tusa lava, maʻaeʻe, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi) ma laʻau o le laʻau (faʻatulagaina, maʻimau, maʻimau).

O se faʻailoaina o fesoʻotaʻiga i le taualumaga (o lona uiga, o le faia e mafai, ae le manaʻomia) ua matua faʻaleagaina ma / po o le henna-stained curls. Valivali - vailaʻau vali - e mafai ona faʻaletonu le tulaga o manoa, ma o le vali laulaʻau substrate o le a le faʻatagaina e ausia le taunuʻuga fuafuaina e aunoa ma muamua fufuluina.

O a ni paolo i faiga masani 2017?

Lulu lauulu foliga lelei 2017 - o se tasi e foliga masani ma puʻupuʻu. O le mea lea, o le filifiliga o palolo o loʻo aʻafia i foliga masani o lauulu. Afai tatou te talanoa e uiga i fua faʻapitoa fua, colourists fautuaina le faaaogaina:

  • i tagata e ona le laulu: saito, meli, auro, oneone, strawberry, lanu samasama (mo le ituaiga mafanafana), lefulefu, siliva, platinum, penina (ma foliga malulu),
  • teine ​​ma le laulu enaena: karameli, laʻau matau (mo le agamalu, femininioa o le ata), efuefu, graphite, mama blond (ma le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o le foliga mai o saʻo faiga),
  • lalelei mumu: o le lanu o le susu sukalati, kofe, cognac, mahoni, titanium (e tausi ma faʻaola malamalama),
  • enaena-lauulu: sinapi, apamemea ata, eseese fesuiaiga o kinamoni ma chestnut,
  • susunuina brunettes: mai pogisa lanu uliuli i le lefulefu efuefu.

Mo i latou e fiafia i mea le masani ai i lanu masani, e aoga le taumafai o lanu lanu. O lenei faiga masani ua aofia ai le faaaogaina o catchy lanu ua taua "Crazy lanu". E aofia ai le lanumoana, piniki, lanumeamata, lanu viole ma isi foliga le fuafuaina.

Faʻafefea ona tui le pupuʻu?

Valivali ma se laʻau puʻupuʻu puʻupuʻu ("pixie", "garson", "tom-boy", "scallop") fautua fautuaina latou faia latou e ala i le vali atoa o le lauulu ao puipuia le latou foliga masani pe i se aafiaga ese. Ua faatagaina le faʻalauiloaina o Zonal, o lenei metotia faʻaavanoa mo lanu faasaʻo o vaega taʻitoʻatasi o le lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, loka temporal, faʻailoga, i le ogatotonu (o le mea mulimuli e sili ona talafeagai mo le "selu").

Multitone valivali faʻaaogaina e oʻo atu i le 10-15 paʻepaʻe e lelei mo le tele o filifiliga mo kapeti, pi ma isi lauulu pupuu. I le faʻaaogaina o se paleni filemu, faʻatapulaʻaina, o fafine ua matutua o le a faapea ona toe faʻafouina. Ma le "avant-garde" sitaili o le a faʻamamafaina ai le soona faʻatamaia o talavou. E fiafia foi i tagata e fiafia iai i le teteʻeina o isi i le mata o le pupuni faʻatasi ai ma le faʻatinoina o se laupepa lolomiina, o se faʻataʻitaʻiga o le a maua ai le amataga.

O le a mea ofoina colorists mo umi umi?

Feololo le umi o le laʻau e tutusa lelei mo filifiliga uma o loʻo taʻua i luga ma suiga fou o le faleʻoloa:

  • ombre - vali ma se suiga tele o le lanu uliuli i aʻa i le malamalama / susulu manatu poʻo le faʻafeagai,
  • pouliuli - se metotia e faʻatagaina oe e maua ai se sili atu maaleale aʻafiaga nai lo le tulaga o le vali muamua: o le paolo i le atoa atoa o uʻamea ma i pito e faʻaesea na o ni nai nota, aua e leai se eseesega,
  • shatush - tekinolosi o le "faʻalautele" ma 2-3 tutusa leo, o vavaeina ua valiina i ni laʻititi laiti, e masani lava mai le ogatotonu, i se faʻataʻamilomilo auala, pe a uma le faʻafoega lauulu i luga o le foliga mai o malamalama susulu i le la,
  • balayazh - o se metotia foliga mai o se shatush, o se tala o ata lafoia o iinei e ala i le faʻaogaina non-radically ese vali i saʻo taʻitasi, ae ma taʻuga sili atu ma i le atoa o le ogatotonu.

Valivali o auala umi e faia i le tele o metotia, ina ia mafai e teine ​​taʻitasi ona filifili le filifiliga lea o le a faʻateleina le lalelei o ana uila ma le tosina i lautele.

O le laititi ma le uumi lauulu e le eseese i mea e fiafia i ai. Pau lava le mea sili e sili ai le mumusu i teineiti ma curls tafe atu i le puimanava o le pupuni vali. O le lamatiaga o le lavelavea o filo e matua tele, o le mamanu o le a liliu mai le malamalama.

Faʻafefea ona alu le faʻasologa?

I nofoaga faʻalelei, o le vasega e amata mai i le 40 minute i le 1.5, pe oʻo foi i le 2 itula.Ole lautele ole taimi ole taimi e aʻafia ai: le umi, ole tele o manoa, le poto masani ole matai, le lavelave o le galuega (o le faʻaiuga e tatau ona ausia), le ituaiga vali. O nisi teineiti e manaʻo e fetuunai le masani o le lanu o lauulu e masani ona faia latou lanu i luga oi latou lava. Matou te faamatalaina le vavaeina auala i laasaga:

  • faʻaaoga se selu, selu ma nifo masani, tuʻu ia curls i le faasologa,
  • faia ni manoa manifinifi (e le sili atu i le 0.5 cm le lautele),
  • sii le lauulu mai le pito i tua o le ulu ma toe faʻapipiʻi i le pito i luga o le ulu, ma tuu le vaega pito i lalo mo vali,
  • i lalo o le filifili filifilia tuu le polofesa poo le pepa alumini (2-4 cm lautele),
  • faalagolago i luga o le fuafuaga, faʻaaoga se pupula poʻo se vaega pigment,
  • afifi le curl ma pepa alumini, pe a tatau ai, faʻapipiʻi ma se kilipa,
  • A uma le laina, vavae ese le isi mea ma toe fai taupulepulega,
  • faʻatali mo le taimi faʻaalia i luga o le pusa vali,
  • fufulu ese ma se pulu pasia e faʻalelei ai le lanu.

Ole masani ole laiga lanu 2017-2018, e faigata tele pe a toe fai e oe. O le mea lea, ia maua se fesoasoani (lelei le faʻapitoa i le vaʻai o le lalelei o lauulu ma faʻataʻitaʻiga o laʻau faʻatinoina) A faʻapea e leai se mea, e aoga le tapena muamua mea uma e te manaʻomia i se vavalalata latalata mai oe lava.

Faʻafefea ona tausia manulele lanu?

Ina ua uma ona valiina le lauulu i lanu eseese, aemaise blond, o latou fausaga feagai suiga. E ui lava e le taua tele pei o le faʻailoaina o le tino (e leʻo uma uʻamea ma / pe leai uma o latou umi e faʻaalia i ni vailaʻau faʻapitoa), e manaʻomia lava le tausiga o curls i lenei vaitaimi. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga o lanu matagofie ma susulu masani o le sili faʻamaonia lea o se tofo a se fafine ma teuga. O le a le mea e manaʻomia mo lenei:

  • A maeʻa le valivali, fufulu lou lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa. E tatau ona sulphate-leai, maualalo pH e aloese vave leiloa leo. O le aofia ai o mea i totonu o le a fesoasoani e le gata i le puipuia le vali mai le fufuluina, ae ia ma tausia foi iʻuga lafo (mo se faʻataʻitaʻiga, koko mo ufiuli uliuli, daisies, acai berries mo blondes).
  • E faʻalua i le vaiaso (ma mo mea mama, faʻamaʻi lipine tolu taimi) e manaʻomia ona fai ni mea faʻafailele ma faʻafouina tino. O loʻo faʻatauina atu ua maeʻa uma ona faia i fale teu mama uma. Ae peitai, o le a sili atu pe a fai oe e te faia e oe le mask. E i ai le tele o kuka.
  • Fausiaina o le hairstyle, styling oloa e tatau ona filifilia o se mea e mafai ona mafai (aunoa ma le ava malosi poʻo ma sina laititi o ia). E manaʻomia foʻi le o loʻo i ai ni sene amino, fualaʻau fualaʻau 'aina ma vitamini.

E tusa ai ma matematega o tagata faia ata, vali i le lalolagi ituaiga o le a tumau mo sina taimi umi. Ae o le a le umi o le tekinolosi lava ia tumau i luga o le lauulu? E faʻamoemoe uma lava i le filifiliga o le pisia (pe o le uluaʻi lanu na faʻamalamalamaina pe leai), pigment resistance, fausaga o laʻau ma le tausiga mulimuli ane. Afai e te telefoni i le averesi, o lona uiga o le 5-15 vaiaso.

I luga o lauulu enaena, lanu o le ata muamua ma luma

Malamalama matagofie lauulu e tatau ona taumafai le metotia o valivali pito i na foliga talafeagai pei o cobalt lanumoana, lagi lanumoana, susulu ma lefulefu piniki, ma lilac. Filifiliina o se tasi o le tolu metotia - eseese lavalava, neon ma asymmetric, o le ae avatu i lau lauulu foliga fou foliga ma sitaili. Mai ata ma vitio i luma ma tua atu, e vave manino ona malamalama pe talafeagai le faʻataʻitaʻia o le valivali ia oe lava pe leai.

O faiga a le neon e fetaui lelei mo tamaitai lauulu ma le laulu lalelei e le fefefe e avea le lamatiaga o le valiina i lanumeamata, lanumoana pe mumu. O le tele-lanu metotia faʻapitoa i lena tulaga taʻitasi suia i lanu, ae le sili atu i tala atu o le autu lanu.

Manatu mo lauulu enaena - luma ma ina ua uma ata:

Valivali i luga o le uliuli lauulu ata.

Tausaga ma le filifilia filifilia ala taua i le filifilia o le lanu talafeagai, aua e mafai ona faateteleina ai le matua-talafeagai le atoatoa ma faapea ona faaleagaina ai le foliga. O le sitaili pei o rocker e le talafeagai mo fafine matutua, ae o teine ​​talavou ma aulelei matte paʻu e aunoa ma ni sese. Pogisa uliuli, meli, kinaina, susu sukalati - le filifiliga fautuaina mo le tupulaga o tagata matutua. Lefulefu uliuli, lanumoana ma mumu ulaula o le a foliga ofoofogia ma le uliuli.

Faʻataʻitaʻiga o le manuia valivaliina e le uliuli lauulu:

Lauulu valivali vitio

O lea la, afai e te filifili i le fale valiina, aua nei galo o lauulu o soʻo se umi, lanu ma foliga e manaʻomia le tausiga. Faʻaaoga se pulumu faʻasaʻoina pe a uma ona fufuluina oe, o le a e taofia ai le leiloa o le masani susulu pe a uma ona vali ma o lou curls o le a susulu pea i le la.

O le teuga o lauulu mo lauulu lanu, ufimata e faʻatatau i vitamini A, E, balms ma keratin ma porotini o le a fesoasoani e faʻatumauina le soifua maloloina o lau curls mo se taimi umi. Aloese mai le susulu o le la ma le umi i le chlorored pool.

Faaiuga: Valivali o se tasi o le sili saogalemu auala e tuʻuina ai mea muamua i lou lauulu ma fesuiai ma se mataua o lanu eseese, ae i le taimi lava e tasi, lauulu pe a uma lenei e manaʻomia tausiga faaeteete.