Galue ma lauulu

Faʻafefea ona fai se bun ile lauulu laʻitiiti?

O sitaili sitaili mo lauulu laulu e iloga i la latou eseesega. O loe, tootoʻo ma 'ie siʻusiʻu o taʻitaʻi ia o le fuainumera. Ae ui i lea, tamaʻitaʻi e fiafia tele i fusi laʻititi ma lelei. E le gata i lea, o le fausiaina o ia ituaiga lauulu e le tele se taimi. E i ai le tele tele o fusi filifiliga, lea e mafai ona e filifili ai ni filifiliga i le taimi e tasi, e le gata mo aso uma laei i le galuega ma mo se lolomiga lolomiga.

Volumetric utupoto

O le tele o le matagofie fulufulu i luga o le lauulu lauulu o se filifiliga sili lea mo pisinisi pisinisi, faʻapea foi mo faʻafiafiaga alu atu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale mataaga. Ma na o foliga mai e faigata ona faia. O le mea moni, o le fausiaina o se lauulu lauulu e le tele se taimi.

Afai o le selu o le lauulu e soʻona faʻamalosi lelei, e lava le faʻapipiʻiina i latou ile faʻapipiʻi faapitoa. Le isi, e tatau ona e faia le siʻusiʻu i le mea o le a e fia vaʻai i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le ulu. A volumetric bundle foliga sili atu pe a fai o le laulu laulu e lamolemole. O le mea lea, e tatau ai le selu lelei o lauulu ma faʻanusina ia manoa mama ma varnish.

O le siʻusiʻu e tatau ona faʻamautuina ma se lautele lautele fulufulu - o le a avatua i le utupoto se isi laupepa. Sosoo ai, e tatau ona vaeluaina le siusi i ni manoa laiti, taʻitasi e tatau ona selu. O lenei mafai ona faia i se selu faʻapitoa ma tamai ulo. Faʻasusuina uʻamea taʻitasi i le varnesi, ona mimilo solo lea o le pito o le fusi ma toe fai i le fulufulu lauulu e le vaaia.

Laasaga volumetric utupoto

Faʻafefea ona fai se fusi i le faʻaaogaina o le bagel poʻo se totini

Faʻaaogaina o le bagel o le a mafai ai oe ona fatuina se fusi o le umi-uumi lauulu i minute. Ma mo lenei e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Muamua, ao mai le siʻusiʻu. Ona tago loa lea i luga o le pito ma tuu i luga o se tonati. Tuu le masini i le ogatotonu o le siusiu. Le isi, mai itu uma i totonu o se lio, aumai le lauulu i le bagel ma amata ona tosoina i lalo, mimilo ai manoa mai luga. E naʻo le faʻasaʻoina o le mamanu ma ni mea e le maitauina.

Laʻasaga o le fatuina o se fusi i luga ogatotonu lauulu faʻaaogaina se bagel

Afai e leai sau donut i lalo o ou lima, ma ua e manaʻo e fai se fusifusi ogatotonu lauulu mo se laulu lauulu i le taimi nei, e mafai ona e faʻaaogaina se totini. O le mea lea e fai, tipi ese tamatamailima o le tamatamailima poʻo tamatamailima (pe a iai). Ona liliu lea o le foloa maua i totonu o se apa ma afifi le pito o le fusi ma ia.

Le isi, faʻamau lou ulu i luma (o lenei a tufatufa tutusa uma lauulu faataamilo i le vae), nana le pito o manoa i lalo o le totini. Faapipii latou i pulou ma faʻanusau foi fulufulu ma varnish. Ia mautinoa e le piki atu le totini i totonu o loka. Manatua o le mafiafia o le totini e faʻalagolago i le tele o le fusi e te manaʻo e maua i le iuga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻomia le maualuga pito volumetric bundle, faʻapipiʻi afifi le toe ma se solosolo.

O se lauulu tutusa tutusa i luga o le apefai - o se ala. Faitau e uiga i Cascade mo lauulu feololo ii. O se fulufulu faapena e talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga foliga.

Fiafia bun ma faʻanana

E mafai ona e faia se lauulu laulu ma le talo e matua aulelei e faʻavae i luga o spikelets luga lauulu laulu. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fili faʻatuʻu le fili mai le tasi malumalu i le isi, ona faʻapipiʻi ai lea i le vaega totoe o lauulu, piki i luga i le tasi matata, ma taʻimua le auvae mai ia. Filifili e mafai ona faia se fusipaʻu tuusaʻo mai mai le fili. Ina ia faia lea mea, ua lava lea e aoina mai ai lauulu i se fusi ma togi mai ia. Ona tatau lea ona mimilo lavalava le fulufulu i le tele o avanoa ile pito ole lauulu ma malupuipuia ma fulufulu.

Faʻafefea ona fai se bun ile lauulu laititi ile ata oi lalo. Lelei lauulu e faʻaogaina ai puʻeu.

Laʻasaga o le fatuina o se laulu manaia ma se utupoto ma spikelet

O le faaputuga o lauulu laititi

O se lauulu tagata lautele, faigofie ma sili ona matagofie lauulu e pei o se fusi ua avea atili lauiloa ma sili atu le manaʻo i aso uma. Ma e leai se mea e te maofa ai, aua o se faaputuga e mafai ona fetaui lelei faʻatasi i le toetoe o ata uma ma sitaili. E le gata i lea, o lenei laʻei lauulu e tutusa lava fetaui lelei i teineiti talavou ma tamaitai matutua. Faʻafefea ona fausia se laʻau manaia ma le ula ile lauulu laʻitiiti? O a filifiliga ma fesoasoani i lenei mea?

Se faigofie fulufulu i luga o le lauulu lauulu ma se faasee

Lenei laupepa o utupoto e mafai ona faigofie ma faigofie i le faʻaaogaina o se faasee faʻapitoa poʻo se totini masani. Laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o loʻo lafoina i lalo:

Laasaga 1. I le totini, tipi ese le vaega lea e tatau ona iai tamatamai vae. Ina ua maeʻa, ona matou mimiloina lea o le ie na mafua mai i se faʻavave gaosi.

Laasaga 2. O fulufulu uma e tatau ona aoina i luga o le pale i se faigofie solofanua. Matou te faʻamautuina le siʻusiʻu i se paʻu manifinifi, ae faʻatuatuaina.

Laʻasaga 3. I luga o le tumutumu ua tatou tuu ai i luga o se faasee na faatauina i totonu o le faleoloa poʻo se mea na fai e tatou. Matou te tufatufa uma le lauulu ina ia le iloa ai le totini poʻo faaseʻe i totonu o lauulu. Mo lenei mafuaʻaga, e sili le saunia o se faaseʻe e fetaui ma le lanu o lou lauulu i le maualuga le lanu.

Laʻasaga 4. I luga ole lauulu e tutusa le tufatufa faʻataʻamilomilo i le lima matua, ia fufusi lelei, ae o le pulu pito sili ona le vaaia.

Laasaga 5. Afifiina pea mea o totoe mai le siusiu faataamilo i le fusipaʻu. Faatulaga i latou ma pou pe le o vaaia. Mo le mea sili e aoga, faʻapipiʻi iʻuga o lau galuega ma le varnish.

Laasaga 6. Ua sauni le faaputuga! Ina ia mafai ona tuʻuina atu le lauulu foliga mai muamua, e mafai ona e afifiina se sikafu i le fusi, talafeagai i lanu mo le taimi o loʻo tupu ma lou lagona!

O a utupoto?

A fausia se fala i lou ulu, ia manatua: pei o isi lauulu i luga o le lauulu laulu, e mafai ona avea ai se fafine ma masiofo pe, faʻapea, faia afaina, ma faamamafaina ai le sese i foliga vaaia.

Ole faia ole faaputuputu ole auala sili lea e faʻamamafaina ai foliga foliga ma tuu ia oe se foliga saʻo ma teuteuina lelei.

Mo teineiti uumi, ua fautuaina e fai lenei laulu i tua o le ulu - maualalo ma luxuriant.

Laititi e talafeagai foi mo tamaʻitaʻi e le lelei le ua. Na te tago lemu ma matagofie le fauina o lauulu, ma faapena ona sui ese ai le mafaufau mai le ua.

Tamaitai laiti e tatau ona aloese mai le lapopoa ma fai ni mea laiti, teuteu ia, mo se faʻataʻitaʻiga, i curls. Faafuaseʻi, o le pito i luga o le utupoto le vaʻaia vaʻaia le fafine maualuga.

Matagofie ma foliga foliga masani ma se ua manifinifi umi ua sili atu ona laki - soʻo se tasi, tusa lava pe le faʻataamilo na faʻapipiʻi atu, e fetaui ma i latou. O le a agalelei pea.

Faʻafefea ona fai o se laulu?

O lona faʻavae o se siʻu e faia i lauulu, e aoina i le pale, nape poʻo le itu. I le avea ai ma fesoasoani matou te ave le tourniquet ("bagel"), fusi uʻamea, lipine ma pulou. Ma - le mafaamatalaina mafaufauga ma tomai o fafine fafine! Matou te taʻalo ma lauulu ma fausiaina laʻei sili ona talafeagai mo uiga faʻamalosiʻau ma le taunuʻu mai mea!

O le mea lea, o lauulu mo le laulu feololo (i la matou mataupu - o le bun) e maualalo ma maualuga, faigofie (mo le faʻafaigofieina o le faʻatinoina) ma lavelave, i sitaili - aulelei, faʻafiafiaina, retro, mautu.

Muamua, mafaufau i filifiliga faigofie mo le faia o ni utupoto.

  • aoina le maualuga maualuga
  • ona selu lea ma tamaʻi nifo e selu i ai,
  • ave le “bagel” ma ao mai le siʻu i totonu o le fusi,
  • faʻasaʻo mea uma i totini.

  • aoina le itu maualalo
  • matou te pasia le siʻusiʻu i le "bagel",
  • matou vaevaeina lauulu i ni manoa,
  • afifi le "bagel" i loka ina ia ufiufi atoa ai curls,
  • faʻapipiʻi ma studs.

  • vaevae fulufulu lauulu i tolu tutusa tutusa,
  • tuu se tamaʻi fasi paʻu i luga o le soʻoga i le ogatotonu,
  • matou fili lalaga tolu puʻeata, i pito o matou foi na tuʻu i ai ni tamaʻi ofu fusipaʻu,
  • matou te fesuiaʻi taʻitasi i fusifusi ma faʻasaʻo i faʻamaʻi.

  • ofu i se ofu manifinifi o luga o le selu selu,
  • toso aʻe le fulufulu paʻu i lalo ifo o sina, fai se pu i lauulu ma lou tamailima ma filo le siusiu i totonu,
  • lalagaina le fusi iʻa fagota, fai lona pito i se fusipaʻu,
  • fatu tusi i ai e ala i le tosoina teisi lautele ma ou lima,
  • sii i luga ma ufiufi le pito i lalo o le siusiu,
  • matou te faʻamauina mea uma i studs.

Mafaufau i le filifiliga sili ona faigata.

Laititi utupoto mo faʻapitoa taimi:

  1. Vavaeese i itu o itu uma e lua i tafatafa o laulu, mai le totoe o vavae matou te faia se siʻusiʻu.
  2. Tatou ave le loka, vaevae ia i le 2 tutusa vaega, amata le tasi vaega i luga o le isi ma tusi i lalo faʻatolu taimi i le uati.
  3. Ona tatou toe amata ai lea o se isi manoa i luga o le uaea ua maeʻa faʻasolo ma faʻataʻavale foʻi 3 taimi i le uati. Na matou toe tuʻuina atu le filo i luga o le maea ua maeʻa ona viliina ma mimilo faʻasolosolo 3 taimi. O le mea lea o le fili-toalai lalaga toatu. O lea matou te lalagaina le faʻasologa i le pito.
  4. I le faaiuga matou faʻamautu le lalagaina ma se paʻu manifinifi paʻu.
  5. Matou te faia tutusa ile laina lona lua, o loʻo tu i le isi itu.
  6. Lea, e lua pigtails ua sauni.
  7. O le taimi nei ua tatou faʻamutaina le "donut" i luga o le pito o le siʻi i itu uma e lua ma ni faʻamaʻi.
  8. Ufiufi se "donut" ma se vavae lalo o laʻau, faʻapipiʻi i le pito i luga ma se ofu mafiafia, i luga aʻe o le tourniquet.
  9. Matou te nana iʻuga pito o le auli i tua atu o le taʻamilosaga ma tufatufa le lauulu i luga.
  10. Tuu lou tamaʻi selu ile nifo laʻititi mo le tufatufa atu o le donut.
  11. Matou te faʻamauina le pito o tuli ufiufi i tua o le "donut" i luga ma fulufulu.
  12. O lea ua matou mauaina le puʻeʻe muamua i tua o le fusifusi ma afifi mai le pito i lalo ma le pito o le fili.
  13. Matou te toe fai le mea lava e tasi i le isi itu.
  14. Faʻapipiʻi i faʻamau.
  15. Teuteu i lau filifiliga.

Fugalaʻau maualuga fugalaʻau

O fulufulu mo lauulu laulu e faia i se tafaoga. Ma o se Fugalaʻau matagofie e leai se tuusaunoaga. Faʻafefea ona fai se vaega o fugalaʻau:

  1. Seʻi o tatou aoina curls i se maualuga maualuga.
  2. O le a tatou faʻalauteleina le siʻusiʻu i le "bagel".
  3. Ia tufatufa tutusa ia curls i luga o le taʻamilosaga. Selu.
  4. Ave se manoa, vaevaeina i ni 3 vaega.
  5. Tuu i lalo le fili o vaega e tolu.
  6. Na matou lalagaina na o le ogatotonu o le faʻasologa, ona matou pasia lea o le puʻupuʻu i le fili ma toso i luga.
  7. Ona matou aveina lea o se isi manoa, faʻapipiʻi le pito o le sooga faʻavae i ona itu ma toe vaevaeina i ni vaega se tolu, lalagaina ma masani ai ona lalaga se tolu.
  8. Matou te faia ia mea ma mea o totoe o mea uma ma le filo muamua.
  9. Toso le pukaka mulimuli i le pito ma faʻamaʻi ma se fusipaʻu.
  10. Matou te pasia foi le puaa i luga o le taʻamilosaga ma fusifusi i lalo o le taʻaloga faʻapipiʻi ma le lauulu.
  11. O le iʻuga e ono pe fitu foliga tutusa.
  12. Matou te avatua le pu i puʻeai na faliu i le taʻamilosaga. O lona uiga, tatou te avea ma faʻateleina latou. Teteʻe ma le faʻaeteete ia manoa mai i fili lalaga faʻapipiʻi, ina ia avea le laulu e sili ona tele ma o le atoa "donut" faʻafitia o ia lava i lalo o le fili.
  13. Sii lemu i lalo o le taʻamilosaga sikoa matou te faʻamautuina ia puie i pine, faʻafesoʻotaʻi totoga faʻatasi i le tasi ma le isi mai lalo. O le iʻuga o se laʻei manaia ma le le masani ai!

Faaiuga i luga o le autu

E tele naua ituaiga lauulu mo lauulu feololo. Ae ia manatua o le moi lamolemole o le a avatua le matagofie i le faʻatusa, low-romance, high-sophistication, teisi ofuvae e talafeagai mo aso uma.

I le faia o se tasi o ia ituaiga lauulu, e manumalo ai se fafine i soʻo se tulaga, talu ai o ia ituaiga lauulu na o le a faʻamamafaina ai tagata taʻitoʻatasi ma muamua, o le a avea atili sili ona aulelei ma matagofie.

Tofotofo ma maofa oe ma isi i aso uma!

Aumai e faʻavavau

O le talaʻaga o le folaina o le "fusi" mauaʻa i aso anamua.

O ata anamua na ola ai, o faatagata ma ata o le mosaik, ua faʻamaonia mai lona tulaga lauiloa i Europa, o se elemene o laʻei lauulu e oʻo lava i aso anamua: i le taimi o le faʻaiuga Minoan ma faʻatasi ai ma Eleni ma Roma anamua.
Mai le vaitaimi o Rococo, na faʻasaoina mai anamua faʻamaumauga o fesoasoani pe faʻafefea ona faia se nonoa teuteuina ma se ato velvete. O le faiga masani e faʻaaoga ai lauulu sa faʻaʻautu faʻatasi ai ma faʻataʻamilomilo i mata ma curls i itu. Ia, a faamasinoina i atavali ata o le sili, o loka o tamaitai renaissance sa faaputuputu foi i utupoto maualalo.

I Saina ma Iapani, e oʻo lava i tamaloloa na ofuina ni foliga tutusa o utupoto, e le gata ai i fafine e mafai ona faia ni "ato" i itu uma. O na filifiliga e masani ona maua i manga Iapani faaonapo nei ma e taatele tele i tupulaga talavou. “Nofoa” mai le lauulu na faia e isi malo, mo se faʻataʻitaʻiga, North American Indian, nisi ituaiga Slavic.
O lauulu na aoina maualuga i tua o le ulu, malupuipuia ma se 'ie mo le faʻatuatuaina, na fausia e ballerinas mo se taimi umi, o le mea lea o le lauulu laʻau sa taʻua muamua o se "fusipaʻu".
I le 50s. lauulu, teuteuina i se laʻei manaia, faʻatasi ai ma le "bebette" faʻaosofia le foliga fou. Ma i le lalaga 80s, le lauulu lauulu faia foi se leo.

Eseese ituaiga o utupoto fafine na masani ona faaaogaina. Ae i le olaga faʻaonapo nei i le olaga, o lenei laʻei lauulu ua mauaina moni faʻailoga. O le “paʻu” ma le “ghoul” ua fai i lalo i le ua, maualuga, toeititi i le muaulu, i le itu ma i se mea i le ogatotonu. O le fusi e le tatau ona tasi, e mafai ona e faia lua, ma le tolu, pe sili atu, tuʻufaʻatasia i latou i se tasi fatuga. Ou vaeluaina ma le loto i ai, faʻamamafaina eseʻese mea mischievous. Le masani ona vaʻaia ni fusi ua tuʻufaʻatasia ma fulufulu eseese i le itu laulu, ma i totonu lava.

Man buns ua avea foi salalau solo ma fashionable. O tamaloloa sauaga na tupu a latou lauulu e nonoa i se bun, latou te faʻatauina foi laʻei ulu a alii mo nei faʻamoemoe. O paʻu paʻepaʻe o se mea malie tele mo i latou e leai ni o latou lauulu uumi ma e manaʻo tele e fia masani.

Faʻafefea ona fai se utupoto maualuga

O le moega feololo maualuga mo i latou e ana le lauulu laʻau umi o se auala sili ona lelei mo sitaili mo le taumafanafana, aua o le ua tatala, e le maua se vevela. Mo taumalulu faaaoga o se ofisa, afiafi filifiliga. Ae mo aso uma lauulu e le aoga, aua i aso malulu e faigata ona nana i lalo o se pulou, ma o le pulou, e tusa ai ma iloiloga, paʻu ese.

O le faaputuputu o lauulu i le pale o loʻo faʻamamafaina ai le oval o foliga ma le matagofie o le ua. A masalosalo le "swaniness" o le ua, e sili atu e tuu i lalo ifo. Afai e faʻatamala, e talafeagai mo le lavalava masani. Mo taʻaloga - fai ni fufusi ma laʻitiiti, pe le maluelue ma le faʻatamala.

I luga o le lauulu laʻau, maualuga fata e tatau ona faia e pei ona taua i lalo:

Fulufulu lauulu i solofanua. O le maualuga le sili atu. Faʻavili faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i le pito i lalo, sefe lelei le ulu ma sipela. Mo le gaioiga o le faigofie, teisi solia le lauulu, toso loka sina mai le sitaili. E mafai ona e muaʻi selu lou lauulu, ona faʻateteleina ai lea o le faatamala ma le matagofie o le faʻaiuga mulimuli. O le “ghoul” filifiliga i le pito i luga o le ulu e le manaia tele i teine ​​maualuluga.

Ole fusi sili ona tele e faʻafaigofie ona maua faʻatasi ai ma le fesoasoani a se taamilosaga lapisi faʻataʻamilomilo, lea e tuʻu ai i luga o le siusiu. Ona tuʻufaʻatasi lea o mea faʻataʻavale i se lio ma tuʻu i luga o se manifinifi manifinifi o le mamafa mafiafia. Ua fusi pito i le faaluaina i le itu i le itu i le taimi, natia le sapalai, ma nonoa faʻapipiʻi. E mafai foi ona e faʻamalosia i le mafiafia o le paʻu mafiafia, se mea teuteu faʻapipiʻi poʻo le puʻeu lalagaina ua lalaga mai le mea sa fai muamua. O se soʻona faʻafefeteina faʻataʻitaʻiga atonu e le talafeagai mo fafine maaleale ma le manifinifi.

I luga o lauulu feololo e faigofie ona fai ni faʻaoga e faʻaoga le "twister". O se fulu faʻapipiʻi faʻatasi ai ma se uaea fetuutuunai i totonu faʻatagaina oe e faʻasaʻo vaega o le lauulu i le tulaga saʻo. Afai e te fetuunai, ona maua lea o le "donut" i le mataupu o sekone. Ma e le pei o se taʻamilosaga faataamilo, o le "twister" faʻatagaina oe e faia se "bagel" e le gata lamolemole ma lelei, ae, pe a talafeagai ai, maua fua.
E le faigata ona fausiaina se maualuga maualuga utupoto ma se mimiti i tua o le ulu. Lulu lauulu i luma, punou luga, ma mai le pito i lalo i luga o le ua e fili togi Farani i le pale. Nonoa ia curls o totoe i le siʻusiʻu, ia faʻamalieina mai le muaulu mo le saʻo. Faʻaauau ona e amio e pei ona masani ai. E pei o se fili fili, ae le o se tasi, e mafai ona lalagaina uma itu ma luga.

E mafai ona e faia se talo i se faʻaupuga muamua e pei o lenei: fai se "bagel" mai le pito i luga o le lauulu, pei o le "malvina", ma vaevae le pito i lalo i ni vaega se lua. Sopoʻia pito, “afifi” le fusipaʻu ma faasaʻo pito.

O le fusi pito i lalo e faigofie ona faʻailoaina, vaevaeina lauulu e ala i le valavala, vavaeeseina ma "nonoa" ia mama i nonoa mai le pito i luga i le pito i lalo.Mai lenei faʻavae faia se fausaga tolu fausaga, lea e faʻamautuina ma studs.

O le foam "donut" ua suia atoatoa e le mea lea e sosoʻo mai i le ola nei: latou te faʻataʻaloina kapron paʻu e aunoa ma se vae poʻo se mea faapena "paipa" mai se totini. O le leaga o mea, o le tele foi lena o le pitch.

Ole faʻaogaina o mousse, gel, foam poʻo le varnish e faʻaopopoina ai le talitonuina ile fausaga ma fesuiaʻi ai le iʻuga. E tusa i iloiloga, o le le vaaia taofia malosi nai lo studs.

Le mea e te manaʻomia e fausia ai se lalelei matagofie mo lauulu lauulu

A tuu le matagofie matagofie utupoto i luga o lona ulu, e faʻaalu e le teine ​​le 5-7 minute ma faʻaaoga se tamaʻi numera o masini. O se laulu lea ituaiga e manatu lelei pe a vave ona aoina i se disco pe sauniuni mo le alu i le galuega.

A fausia se lauulu, na faʻaaoga e se fafine ia ituaiga masini:

Fasi numera 1 - mai puʻaʻu

  1. Sulu lau lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu. Tatou nonoa le ogatotonu vaega i se manifinifi manifinifi vaega.
  2. Na matou filiina ni puʻai se tolu, nonoa pito i ni manifinifi manifinifi.
  3. Matou te liliuina puaa taʻitasi i fusi ma toe fai i pine ma faʻa le vaaia.

Fusi numera 2 - mai le fusiua faʻasolo

  1. Salu lou lauulu ma nonoa i se fusipaʻu le fusipaʻu.
  2. Matou te tosoina le pito lalo, fai se pu i lauulu ma lou tamailima ma pasi atu o matou siusiu i lenei pu.
  3. Na ma filiina le moa pailate ma nonoa ma le paʻu.
  4. Matou te faia le poluʻu sili ona tele, faʻaloʻoso ia manoa ma mama lima.
  5. Sii i luga ma nana le pito i lalo o le fusi.
  6. Na matou faʻasaʻoina mea uma i faʻamaʻi.
  1. Tuu seleni i se selu.
  2. Tatou curl i latou i le curling uʻamea poʻo le auli.
  3. Fai se faaputuga malamalama i luga o le pale.
  4. Nonoa lou lauulu i se solofanua solofanua.
  5. Afifi i luga ma sikipi le pito i lalo ole ofuvae.
  6. Matou te afifi le iʻuga mauaʻa ma iʻu ma faʻapaʻi le pito i luga o le fulufulu.

3 sili atu ata mataina:

1. Selu ia nonoa ma nonoa i se pupuʻu maualuga.

2. Matou te vaevaeina i ni laina tutusa.

4. E taʻitasi o latou ua taʻamilo i le laina puipui, e faʻapipiʻi ai se fusi.

5. Matou te faʻatumauina le foafoaga ma lauulu.

  1. Sulu lau lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa.
  2. O sulugatiti faʻapipiʻi e faʻapaleni atu i sulugatiti toesea. Tatou tuua le ogatotonu faataapeina.
  3. Matou te fesoʻotaʻia vaega uma e tolu ma se paʻu manoa.
  4. Afifi le lauulu i luga, fauina se fulufulu.
  5. Matou te faʻamauina le laulu ma pulupulu ma faʻaopopo se teuteu lauulu.

Se isi filifiliga faigofie:

  1. Matou te selu le lauulu ma vaelua na vaeluaina i ni vaega tutusa se lua.
  2. Tatou mimua fasi itu i fusi.
  3. O loʻo faʻaauau pea ona mimilo ina faʻataʻamilomilo agai ile vaega o vaega, puʻeina lauulu fou i fusi.
  4. Matou te aoina uma fusi i se maualalo faʻa latalata i le pito i tua o le ulu.

5. Fai sina loloto i le lauulu ma fai se fusiua uʻu.

6. Sii le faʻasolo ma mimilo i totonu, faʻalelei le lauulu i le avanoa faʻapitoa.

7. Faʻalelei le laʻau faʻapipiʻi ma vali vali.

Laasaga 1. Fufulu lou lauulu i le faʻamalama ma faʻamago i se fulufulu laʻau, faʻaaoga se pulumu lapotopoto e faʻaopopo ai le voluma.

Laasaga 2. Faʻaaoga se curling iron matou te faia ni uila malamalama.

Laʻasaga 3. Matou te faia se selu ile aʻa tele, ina ia lauulu laʻau e mafiafia ma lauusiusi.

Laʻasaga 4. Matou te ea i luga taʻitasi o laina, faʻatulaga i latou i le tulaga o matasele ma faʻamautu ia i latou i pulou poʻo ni mea le vaaia.

Laasaga 5. Matou te veleina le maeʻa faapipiiina ma varnish.

O sea fusi e mafai ona faia i le pito i tua o le ulu, pe mafai foi ona tuʻu i le itu ma teuteu i mea faʻapena.

1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu (ogatotonu - lautele, itu - vaʻai).

2. O le vaega ogatotonu e nonoa ma se manifinifi manifinifi.

3. Faʻaaoga se ato faapitoa poʻo se mafiafia paʻu mafiafia, matou te fauina se retro-utupoto.

4. Mai pito i luga lalagaina lalagaina fulufulu Farani.

5. Afifi latou ile tatou fusipaʻu.

6. Tatou lalafi pito o loʻo faʻamau i lalo ma faʻasaʻo ma le le vaaia.

Manatua nei 3 sili atu lauulu:

Feololo Fusi

O lauulu mo le uumi o le laulu ma o latou lava lima e le mafai ona faia e aunoa ma le matagofie o le siusiu, e ave moni a latou nai minute e faʻatumu ai.

  1. Selu le lauulu i se selu ma vaeluaina e pei ona faʻaalia i le ata.
  2. Matou te aoina se tasi vaega i le siʻusiʻu, mai le lona lua na matou fili le piki.
  3. Ufiufi faataamilo le pito i lalo o le siusiu.
  4. Tatou te faʻatuina le pito i se mea e le vaʻaia.
  5. Matou te teuteuina le siʻusiʻu i se maulu teuteu teuteu.

Laasaga 1. Selu le lauulu ma momoli atu i le tauau e tasi, ia tuua na o se tamai filo i le isi itu.

Laasaga 2. E manaʻomia le vaevaeina i ni isi tutusa tutusa vaega.

Laasaga 3. Mai nei lua manoa matou te mimilo le faʻasologa, faasolosolo ona faʻaopopoina le tele ma sili atu vaega fou o lauulu.

Laasaga 4. Faʻaauau lalagaina le tourniquet seia oʻo atu i le isi itu o le ulu.

Laasaga 5. Faʻalelei le laulu ma se ofu manaia i le taliga.

6 sili filifiliga ma lalagaina, vaʻai!

Medium umi fili

E te fiafia i pigtails, ae e te manatu o luga o laulu lauulu latou te le foliga foliga manaia? Ua matou sauni e faatalitonu oe mai le faafeagai ma le faʻailoaina mai o nisi laʻei faʻalelei.

  1. Selu le lauulu i se selu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  2. Na matou fili faʻalilolilo vaega taʻitasi i totonu o se puaʻa maua fua.
  3. Matou te lafoina le taumatau pigtail i le itu tauagavale. Matou te faʻasaʻoina le pito i le vaʻai.
  4. Matou te taoto le itu tauagavale agavale i le taumatau. Tatou te faʻatuina le pito i se mea e le vaʻaia.

1. Selu ia manoa i luga o le sasaʻo pe itu ese.

2. I autafa matou te vavaeʻeseina lua loka manifinifi ma lalagaina mai ia i latou e lua ni puiʻa maua fua.

3. Matou te lafoina le taumatau taamilosaga i le itu tauagavale, tauagavale - i le taumatau. Faʻasaʻo pito ma le le vaaia.

Loka ea

Laasaga 1. Selu ia manoa, apalai mousse ia i latou ma vaevaeina i ni vaega tutusa e fa ma faʻasaʻo taʻitasi ma se fusi eli.

Laasaga 2. Tatou ufiufi vaega taʻitasi ma le fesoasoani a se curling iron, faʻamaapeina ni manoa mai le pito o le au.

Laʻasaga 3. Faʻasuʻi le vaimata i le vali.

Laasaga 4. Curl vaega o totoe. Matou te uʻuina le uila faʻataʻutaʻu e le sili atu nai lo le 20 sekone.

E te fiafia i curls? Ma o lenei vitio e mo oe:

Vitio i luga o faʻafefea ona fai se mago i luga o lauulu laʻitiiti

Neat Hairstyle Bun mo lauulu pupuu.

Faʻafefea ona fai sau bun i luga o le umi ma feololo lauulu oe lava ma se totini masani. E oʻo i se tamaititi e mafai ona tagofia le lauulu 'ulu.

Ou te matua fiafia i lauulu-pulou - lautele mo taimi uma. I le taimi muamua, o aso uma ou te lavea ai loʻu lauulu i se uʻamea curling, ona o lea na matua valavala pito o le lauulu. O lenei ua ou i ai i le faiga o le tuputupu aʻe ma le toe faaleleia lauulu, o lea ou te taumafai e aua le faʻaaogaina se fulufulu laʻau, uʻamea ma uila faʻapipiʻi ma ina ia foliga manaia loʻu ulu, o se lauluʻulu pei o se talo e fesoasoani ia te aʻu. Faia o se faaputuga faigofie e faaaoga ai se donut. A lava le taimi, ou te faia le mea lea: Ou te aoina le lauulu i le solofanua e faʻaaogaina ai le bagel, ona sosoo ai lea ma se tamai faaputuga i le pito i lalo o le siusiu, faasaʻosaʻo, tuu i luga o le isi laei manifinifi. Ou te vaevaeina toega o totoe i ni vaega se lua ma lalagaina fili masani, ou te afifiina i le pito i lalo o le fusi ma tutuʻi i fulufulu matagofie. E aliali mai aulelei ma manaia. O le tusiga sa matua fiafia i le filifiliga o le fusifusi ma 'aufana - matau. Faʻafetai

Lafoaʻi Tautai

Mo i latou e manaʻo i se laei masani masani faigofie ma faigofie, e mafai ona e fautuaina faia le isi vaega o le fusi. O lona uiga tulaga ese o le mama faʻatamala, o le tuʻufaʻatasi, agavaʻa ma faigofie i le faʻatinoina.

Laasaga 1. Ave se vaega laitiiti o le lauulu i tua o lou ulu ma milo e pei e te faataatitia le aufaʻi. Faʻasaʻo le iʻuga ma faʻaputuga.

Laasaga 2. Vaevae le vaega o totoe o le lauulu i ni vaega tetele se tele - o le itu tauagavale i luma ma tua ma le taumatau luma ma tua. Ma le isi, ave le agavale tauagavale i tua, mimilo ma tao faataamilo i le laulu o lauulu na e gagau i luma o lena. Faʻataʻoto lau lauulu mai le agavale i le taumatau ma faʻalelei mea uma i lauulu.

Laasaga 3. O gaioiga lava ia e tatau ona toe faia, ae i le itu taumatau pito i tua. Ia milo ma taoto faataamilo ile sipai, ae mai le taumatau i le agavale. Toe loka le faʻaiuga ma faʻapipiʻi.

Laʻasaga 4. O se mea talitutusa faʻatatau i isi vaega o loʻo totoe. Ave le pito i luma tauagavale ma, ia mimilo lelei, taoto faataamilo i le sulu mai le agavale i le taumatau. Toe faʻaaoga lea o totoga ina ia le motusia le loka.

Laʻasaga 5. Naʻo le loka taumatau i luma e leʻo mafai ona paʻiina, ma, pe a mimilo, e manaʻomia ona taoto faataamilo i le cochlea ma faʻamautu ma lauulu. Tamau lelei le faʻaiuga ma se vali talafeagai ma le lauulu ua saunia!

O se patikati mago i luga o le ogatotonu lauulu e faʻavae i luga o le siusiu

Talu ai nei, o utupoto ma elemene o faʻatalale e sili atu ona aoga ma lauiloa. E sili atu pe a e faʻaopopo faʻamatalaga faʻataʻitaʻi i lenei faʻatalalē. Ina ia mafai ona fausia se fausiaina, oe manaʻomia le pulu, le vaaia, ma fulufulu lauulu. Mo le sili atu faʻatuatuaina aafiaga i luga o le lauulu, e mafai ona muamua faʻaogaina le styling foam.

Laasaga 1-2. Faaputuputu le laulu i le solofanua i lalo ifo o le vaega o le pale. Ma, i le isi itu, vavae ese 'ese mai le siusiu.

Laasaga 3-4. Uma manoa taʻi i le faʻatupu vevesi e le fusi faʻataʻamilo faʻamau i le siʻusiʻu, faʻamautu i laʻau fulufulu, le vaaia ma se varnish. Afai e manifinifi tele le laulu, ona mafai lea ona selu sina loka taʻitasi. Afai o le laʻei lauulu na aliali mai e matua mama, ona faʻatamala e mafai ona tuʻuina atu ia te ia e ala i le sasaina o le uila i ou lima. Toe fai faalelei le faʻasologa mulimuli ma le varnish.

Lenei o le isi faʻamatalaga o le utupoto, e mafai ona vave faʻatinoina i luga o le faavae o se tamai tail.

Vavaeese vaega o le lauulu i tua o le ulu ma aoina i le solofanua.

Afifi le pito fua o le siusiu i totonu, pasi atu i le loka o lauulu. Loka le pito i luga o le ofuvae i soʻo se auala e mafai ai. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina se isi paʻu paʻu poʻo ni papeti.

I le isi itu, filifili uma lauulu na totoe ma toe faʻapipiʻi i le nofoaga e faʻapipiʻi ai le solofanua pei ona faʻaalia i ata. Ina ia nana le ofuvae, e mafai ona e faʻaogaina se tele o mea teuteu elemene mo lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, aufana.

Fusi nonoa fulufulu

Lenei o se isi faigofie ma uluai faʻamatalaga o le talo mo lauulu laulu. Ole faʻaiuga ole a faʻalagolago i lou lauulu umi. Ole mea lea, o le umi o le lauulu, o le sili foi o le laulu o lauulu o le a tupu.

Laasaga 1-2. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Taʻitasi foi vaega e manaʻomia e selu. Ina ia mafai ona faʻaleleia ia curls i le mafai ona mafai, a maua ai se laʻititi o le foam mo le faʻaogaina e mafai ona faʻaogaina i vaega filifilia taʻitasi. Matou te tuʻua i lalo lo matou ulu ma nonoa se fusi faigofie ia lauulu.

Laasaga 3-4. O loʻo faʻaauau pea lo matou "fusiua" nonoa seia uma uma lauulu. Matou te faʻasaʻo le iʻuga o le puʻeleʻau ma lauulu ulu, ma faʻamautu le iʻuga o la matou galuega ma le varnish.

Lenei o le iʻuga iuga lava: manaia, faigofie ma muamua!

Sidebundle faavae i luga o curls

Tagata e ana o lauulu uumi o le laulu e mafai ona taumafai e fausia se bun e faʻavae i luga o curls. Mo lenei mea, e tatau ona saunia muamua le lauulu. O lauulu e tatau ona fufulu, faʻamago ma se fulufulu male ma se selu lapotopoto. Faʻaaoga puipuiga vevela ma faʻamama le faʻuli i luga o le curling iron. Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu fulufulu, varnis ma le le vaaia, aoina uma curls i le tasi itu, faia se romantis, fusi fusiua.

Lenei faʻatusa o se laulu ma se talo e faʻavae foi i luga o curly curls. I le amataga, o lauulu uma e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua - o le occipital ma le anterior. Aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i le ponytail, ma selu ma le faaeteete le pito i luma o le lauulu ma curl i le curling iron. A maeʻa le pito atoa o luma o le lauulu i le lalelei ma matagofie curls, fausia se fusi i tua o le ulu e faʻavae i luga o se pupuʻu faʻapipiʻi. Ma o curl taʻitasi mai i luma o le lauulu e fesuiaʻi faʻapipiʻi i le bun. E le mafai ona e faia lenei mea ma le faʻaeteete, ma faʻaosofia ai se faʻaopopoga o le faʻatamala, ina ia foliga vaʻaia le laulu e sili atu le faʻaaloalo.

Fusi mo lauulu laititi

O le fusi o se lauulu laititi e mafai ona fausiaina i luga o le tulaga o masani masani fili. I le amataga, selu lelei lou lauulu ma vaevaeina i ni 3 tutusa vaega. Faʻavae o vaega taʻitasi 'eseʻese ua tatau ona e fili lou' oti. O lona iʻuga, e tatau ona e mauaina 3 e uiga i lalava tutusa. Ona tatau lea ona tofu taʻitasi ma fusifusia ma fusifusi i luga o le ulu ma le le vaaia ma ni lauulu. O le lauulu faaiʻuga mulimuli, e aofia ai fusipaʻu e tolu vavalalata, mo le faʻamoemoeina, faʻapaʻu ma fulufulu lauulu.

Le isi filifiliga manaia ma le maitauina ma se fusi ma se faʻaputuga tupe. Muamua, filifili se loka o lauulu i lou malumalu ma fausia se spikelet mai ai, puʻeina le toega o le lauulu i le faiga. A maeʻa ona lalaga lalagaina, vali le lauulu ile fili ma taoto ile moega. Faauʻu le utupoto ma le le vaaia ma ni faʻamoe.

Fusi o Medium Hair: Laasaga i lea-Laʻasaga Ata

Fusi o lauulu laititi: ata

E pei ona e iloaina, o buns e lelei mo le umi o le lauulu ulu. O lenei lalelei, matagofie ma sili ona faigofie lauulu, ei ai le tele o filifiliga. Taumafai, faataʻitaʻi, ma o le a mautinoa ona e mauaina lau oe lava tulaga ese foliga.

Laʻitiiti bun i luga o le lauulu laulu

O le laʻititi paʻu o lauulu e sili ona fiafia i ai i se vaitau tutusa ile laʻititi lauulu. E talafeagai mo le fausiaina o se foliga faʻanatura, foliga matagofie ma aulelei, faʻapea foʻi ma aso uma. Teuga ma teuina curls, fili, mea fai faʻaopoopo i taimi uma o le a vaʻaia i se auala fou. E fetaui lelei fulufulu ese, mo soʻo se ituaiga foliga, e aofia ai le faʻataʻotoʻo ma le sikuea tasi e aunoa ma le pa, o se mea e teteʻe mai ai mo le mea faʻataʻamilomilo malosi.

Faʻafefea ona fai se paʻu maualalo i luga o le lauulu laʻitiiti:

Le filifiliga faigofie: tufatufa le pito i luga o lauulu i ni vaega se lua i luga o le vavaeina ma mimilo fasi soʻoga tasi simetetric i totonu. Faʻasaʻo i le paʻu. Tuʻu ou tamatamaʻilima mai lalo, toso le pito o le iʻuga maua i le va o manoa e lua. Ia faasaʻosaʻo le nonoa na fausia, tamau.

Afiafi afiafi o le paʻu maualalo: vaeluaina le lauulu i vaega e tolu. O le vaega faaletino, tuueseeseina e ala i le valavala, e tatau ona faʻasaʻo i "pato" ina ia aua neʻi faʻalavelave. Fai se solofanua mai le pito i lalo, sii i luga ma faʻamau ma le faʻaeteete i mea e le vaʻaia. O le ae mauaina se laulu tele, o ona pito e tatau ona faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma fulufulu, ma faʻamamafa le matagofie o le lalelei ma le itu tino o lauulu. Faapulafoa lelei i varnish.

O le faʻafiafia tele o le a aliali mai pe a e vaeluaina vilivili, pei o le metotia muamua, ae vaeluaina lava itu itu i lua loka. Faʻamau le tulimanu pito i lalo i se flagellum, afifi faataamilo i nisi taimi, uu ma le le vaaia. Ona fai lea o mea uma e tasi i vaega uma.

Pei o le tasi na talanoaina i luga, e faigofie ona fai se paʻu maualalo mai le siusiu, vaevaeina i ni vaega se lua, mimilo e se fusipaʻu. O sea solofanua masani e mafai ona suia i se alofa pe a fai e te faʻaopopo ni lipine, fusi faʻapipiʻi ma fugalaʻau pe afifi faʻatasi ma se sikafu silika.

Maea node maua mai i volumetric braids. Ae afai e leai se taimi poʻo se tomai e lalagaina sili, ona tolu puʻupuʻu faigofie afifi i le "ghulk" ma faaputuputu i le fesoasoani o lauulu ulu ma le vaaia le tasi i le isi e mafai ai ona e mauaina se matagofie tele vaega vaega talafeagai mo uma taimi.

Soo se metotia o styling lauulu ma se talo e mafai ona faʻaopopo e ala i curling po tosoina curls ma le fesoasoani a curling uamea, faaputuga. Ma o taimi taʻitasi e mafai ona e faia sina laʻasaga eseʻese o le upega tafaʻilagi, o le a faʻaopopoina le eseese i foliga ma fiafia.

Faʻafefea ona teuteuina filifili?

Ole filifiliga ole mea e faʻalagolago ai ile mea na tupu ai le utupoto:

Mo se afiafi i fafo, pulou ma selu ma rhinestones, penina filo, velvet ribbons e talafeagai. E mafai ona fai se laulu 'ulu ma se fusi faʻa Eleni ma fusi o le ulu: ma maʻa, lopa, fugalaʻau faʻaleaganuʻu poʻo mea teuteu.
Mo se aso malolo, e mafai ona e teuteuina ni faʻapipiʻi ma uluaʻi kilipa, fusi faʻaʻauʻau, lauulu tino, teuteu lelei uluulu poʻo ni laei.
Mo se vaʻaiga i aso taʻitasi, e faigofie lava ona faʻamau le nonoa faʻatasi ma le paʻu mafiafia o paʻu poʻo se uaua e mimilo ai. Ina ia puipuia ni manoa mai le gagau ese, lauulu lauulu mafolafola “clappers” o le a faia.

“Faʻasaʻo” mea teuteu mo utupoto o le a faʻatagaina ai oe e tuu le faamamafa sao, faʻaali foliga faʻaalia ma manatua pea.

I soo se tulaga, o se sitaili laulu foliga o le a avatua le matagofie ma le talitonuina. O le faaputuga e le manaʻomia ai le tele o taimi mo le taʻotoina, o tomai e mauaina vave vave. E faigofie ma lautele gofie, e talafeagai mo tamaiti, talavou ma fafine matutua. O le mea taua o le filifilia o le tasi e sili ona fetaui lelei filifiliga.Afai e manaʻomia e le pule o lauulu laʻau e foliga laʻei ma teuga lelei, ma mo lenei taimi faʻatapulaʻa se taimi ua tuʻuina atu - e leai se mea o totoe e fai ae na o le faia o se bun.

E tofu tagata uma

O ai e tatau ona faʻaogaina se laulu mo lauulu laulu? Ona o le eseese ituaiga utupoto filifiliga, e talafeagai mo toetoe lava teine ​​uma. Ae o loʻo iai lava ni faʻailoga i foliga e mafai e le utupoto ona tuu i se malamalama le lelei:

  1. Ua. O lauulu laei e tatala atoa ai le ua ma tosina ai le mafaufau i ai. Afai e manaia ma manifinifi le ua, ona o lea ole laulu e teuteuina ai na o sea tamaitai, fai lona foliga laʻititi. Ae afai o le ua e matua mafiafia, e sili atu le taofi mai le tosoina o lauulu luga. Ma afai, mo nisi mafuaʻaga, o le utupoto e tatau ona faia, e sili atu ona tuʻu ia i le maualalo e mafai ai.
  2. Tuputupu Ae. O se utupoto maualuga faʻaopopo le tuputupu aʻe vaʻaia. Ma o le pau i lalo le, o le tele o lenei aʻafiaga o le a vaivai. E mafai ona taʻalo i lima o teineiti pupuʻu. Ae afai o le teineititi e manifinifi ma matua puʻupuʻu, ona fautuaina lea e faia se fulufulu laʻau o se volumenous ituaiga. Volumetric auiliiliga i teineiti laiti foliga caricatured.
  3. Foliga foliga vaaia. O maualuga uila e faʻamamafaina le maʻai o foliga o foliga, maualuga alafau. E manaʻomia le faʻailoa atu i tagata e siʻitia tele a latou foliga ma faia le uʻu pito i lalo. Ma le isi, lamolemole ma foliga vaʻaia i lauulu e tatau ona aloese mai ai. O ni nai loka ma le faatamala o le a faamaluluina foliga foliga.

O le sili ona lautele i lea tulaga, o le maualalo, ae le o se voluma tele. E fetaui i tagata uma.

Ituaiga o tamaitai jeans e mafai ona saʻo fuafua pe a uma ona faitau la matou tala i luga ole upega tafailagi.

Laei mo fafine mamafa tele o loʻo talanoaina i lenei tusitusiga.

Mai iinei e mafai ona e maua ai aitia o le faʻaipoipoga i laʻau teuteu ma se ie puipui.

Lauulu filifiliga

O filifiliga mo lenei fulufulu mo lauulu laulu e tele, talafeagai mo taimi eseese ma foliga. A filifilia se fusipaʻu, e tatau ona amanaia le taua o le tulaga, tausaga ma foliga. Ma o le a le ituaiga o fusipaʻu talafeagai mo lauulu lauulu?

  1. Manaia tele. Manaia mo le taumafanafana. Talu mai o le lauulu ua aveeseina atoa mai le ua. Afai e te faʻatupuina lona malosi, ma faʻaaogaina se bagel faʻapitoa e fausia ai utupoto, ona foliga matagofie lea i foliga o le afiafi. Aemaise lava ile tuʻufaʻatasia ma mea e fai, faʻalelei foliga ma mea teuteu. Ae o le maualuga e le mo tagata uma ma e le mafai ona nana i lalo o se ulu ulu po o ufiufi.
  2. Le maualalo E fetaui lelei mo tagata uma ma mo soo se taimi. Ae ua le toe foliga mamalu, tuu atu le faʻatusa agavaʻa ma e oʻo foi i se ituaiga o manino. O le mea lea, o lenei fulufulu lauulu e tatau ona faʻaopoopo i se pupuga o loʻo faia i luga poʻo se ofu, ina ia le teine ​​le foliga foliga o se isumu paʻepaʻe.
  3. Mai lalaga faʻamafanafana. O sea ituaiga e foliga manaia ma manaia. Ae sili atu le faigata e fatuina.
  4. Itu. O lenei hairstyle foliga sili ona matagofie. Afai e te teuteuina i se laei manaia, ona avea lea ma sili lalelei lauulu mo i latou e le o atu ni maualuga buns.
  5. Mai galueaʻi. Talafeagai mo teine ​​talavou. Talu ai ona faia fou foliga i foliga ma fou.
  6. Le faatamala. Ole televave e fausiaina, na faia ile moni 1 minute. Le fausiaina, e te le manaʻomia se mea seʻi naʻo se paʻu malulu. E manaʻomia lou liliu i lalo o lou ulu ma amata mai le pito e faʻamalosi ai le tourniquet. A mimilo uma lauulu, a amata loa ona mimilo se bun. Faatasi ai ma lenei ituaiga lauulu lauulu, e tatau ona laʻitiiti teisi lauulu ma pa'ū i luga o foliga. O sea ituaiga e fetaui lelei mo fale pe savali pe mo teineiti laiti. E le fautuaina E faia i galuega pe alu i se faʻatasiga, e faʻafaigofie foʻi le ata. Ae mo taʻaloga, faʻatauga poʻo le mauaina o se fale, o se faʻaopoopoga e lelei.
  7. Farani O se sili lelei filifiliga mo le faigaluega i totonu o le ofisa ma le taimi e te manaʻomia ai e tuʻuina atu le faʻatusa o le faigata ma le aulelei. O lenei fulufulu ua aoga i tulaga o lavalava, e le mafai ona e toe ofuina se ofu afu tutusa. I teineiti talavou o le a le foliga foliga lelei. Ina ia faia ai, ua faia se siʻusiʻu ma ua fili i le atigi ma faʻamautu ma fulufulu. E fetaui lelei ma fulufulu ma e manaʻomia le faʻalelei i le varnish.

E le o taʻua uma ituaiga o utupoto iinei, ae naʻo ituaiga sili ona lauiloa o lenei lauulu e mafai ona fai i le fale. Ma o la latou numera atoa e faʻatapulaʻa i na o mafaufauga.

Matou te faia le lauulu i matou lava ile fale

O ponaivi i luga o lauulu laulu e mafai ona faia i le tele o auala. E le faigata e pei ona foliga mai ai i le taimi muamua na tilotilo. O le mea taua o le faia i le lelei lagona ma taulai atu.

Faʻafefea ona fai se lalelei matagofie i luga o lauulu laʻititi i ou lava lima:

  1. O le auala e sili ona faigofie ma vave, o le mimiloina lea i se taʻaloga faʻataʻitaʻi ma faʻasaʻosaʻo i se faʻaʻofu paʻu, pe faʻaaogaina ni totini poʻo ni mea e le o vaaia. I lenei auala, ua faʻataʻapeina se faʻailoga e maua ma o lea e le mafai ona faʻatupu vevesi i mea faʻailoaina meafaigaluega. I se isi itu, o le toatele e faia lenei faiga lauulu e nana ai le ulu malulu. Ae faatasi ai ma lauulu mama, o le a sili atu le lelei.
  2. O le isi filifiliga o le auala lea e fai ai se utupoto maualalo. Ave le pito o le siusiu ma pipii i le lauulu i luga aʻe o le iʻu. Ma faatasi ai ma le fesoasoani a le le vaaia, e matagofie le tapunia le node ua faia i lauulu.
  3. Ina ia maua se laei manaia i luga o lauulu laulu, e mafai ona e faia faapenei. Fai se solofanua solofanua ma lamolemole lauulu paʻu, faʻanusuina i latou ile varnis. Afai o le laulu lauulu e le atoatoa, ona mafai lea ona e tatalaina ni nai flirty loka. Ma e mafai ona e faia i ni auala se tele. Loka fusi taʻitasi ma pulou poʻo le lemafai. O lea la, o le faaputuga lava o le a foliga faʻamafanafana faʻalelei. Ou fili i le fili ma fusifusi, faʻapipiʻi ma faʻamaʻi.
  4. Ou fili i ni nai manifinifi, atonu lava o eseʻesega mafiafia, ma taʻitoʻatasi faʻamau ia i latou.
  5. Vaevae le siusiu i ni vaega se lua, amata amata ona milo i latou i fusi. O lea ia maua se laulu i laʻau faʻapipiʻi.
  6. Afai e te manaʻo e fai se fusi mamafa i luga o le laulu laʻau umi, ona faʻaaoga lea o se foam bagel i lenei mea. O loʻo faʻatauina atu i matagaluega o lauulu mea teuteu ma mea teuteu. Faatasi ai ma oe e mafai ona faia se sili mama ma lamolemole faaputuga. E faʻatau atu i ni lapoʻa ma lanu eseese. O le lanu e tatau ona faʻatau latalata e mafai ona latalata ile lanu o le lauulu, ina ia o le a itiiti le matauina pe a fai o le lauulu e le mafiafia. O le tele o le donut, o le tele o le bundle. E mafai lava na o oe le faia, mai le totini. Oti ese le totini ma fuli se ato mai le totini. O le aofaʻi o le ato i lenei tulaga o le a faʻalagolago i le maualuga o mea o le totini. O se fusi e faia e faʻaoga ai se donut pei o lena. O le siʻusiʻu e faia i le maualuga manaʻo. O le pito o le siʻi ua pasi i totonu o le ato. O fulufulu e sulu agai i le ulu, a o mea e tatau ona faʻamautinoa ia tutusa le lauulu i luga o le 'ato. A uma ona fai le laʻei, e tatau ona faʻaʻofuina ma ni mea e le o vaʻaia pe leai foi.
  7. E i ai le isi masini mo le fausiaina o se utupoto - o le twister. I ai, o le utupoto o le a itiiti tele. Ina ia mafai ona faia se fusifusi ma ia, oe manaʻomia le aoina o le lauulu mo le iʻu uma ma filo le twister i le pu i le ogatotonu. Ma tuʻu i lalo i se tulaga faʻasaʻo i pito o le lauulu ma amata ona mimilo le lauulu agai i le ulu. Ua oʻo i le iuga, faʻaititia pito o le twister ina ia liua ai se mama. Faʻamautuina i faʻapipiʻi pe le vaaia.
  8. Seti mo le fatuina o lauulu e heagami. Nei e le faigofie ona maua i luga o faʻatau atu. A o latou e maua a eseese ituaiga utupoto.

E tatau ona mamago lauulu pe'ā fausiaina se bun. O nisi ituaiga e le faigofie e fai ma e ono mafai muamua o le utupoto e le atoatoa. Ae aua le faanoanoa, i le aluga o taimi, o lou lima o le a tumu ma lou lauulu e mafai ona faia ma ou mata ua tapunia.

E lua fusi e mafai ona faia i le taimi e tasi. Lenei laulu o lauulu la lea e masani. Mo le tele, e fesoʻotaʻi o ia ma anime-style cartoons ma Iapani tamaiti aʻoga. E sili ona talafeagai mo teine ​​ma teine ​​talavou. I luga o se fafine matua o le a ia foliga caricatured. O lea, faʻafefea ona fai ni pulupulu i luga o lauulu laʻititi i ou lava lima:

  1. Selu le lauulu ma vaevaeina ma le pito i tua o le selu ma le tui maai i tonu i vaega e lua. E manaʻomia ia mautinoa le vaeluaina o le umi atoa ua tutusa. E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma fai le vavaega zigzag.
  2. Fai lua maualuga maualuga. Tatau maualuga, ma le maualalo o lenei fulufulu foliga e le tilotilo lava.
  3. E mafai ona e faia uma i luga auala, ae volumetric beams foliga sili ona lelei.
  4. I se isi auala, e mafai ona e fili togi puʻupuʻu ma milo i latou i fusi.
  5. Faʻamamago i lauulu ma aveese lauulu e leʻi pa'ū i solofanua ma le le vaaia.

Ina ia foaʻi faʻapipiʻi faʻatamala, e mafai ona faʻasaʻo lau lauulu laititi. O le a foliga sili ona matagofie pe a e tatalaina lua manoa i luma.

Ma seisi vaʻaiga o le lauulu - i le isi vitio.

Faamatalaga lautele

I se taimi vave, ou te manaʻo e matauina o lauulu mo le laulu feoloolo ma fulufulu e matua mafai agavaʻa, ona e lelei mo soʻo se foliga ma soʻo se tulaga:

  • mo le alu e faigaluega,
  • mo sina savaliga
  • mo le taliaina o tagata i le fale,
  • mo se pisinisi pisinisi,
  • mo se taumafataga fiafia ma isi mea faʻapitoa.

I se faaopoopoga, o sitaili faapena e talafeagai mo soo se teine, ae ui i lea, o nisi foliga o le filifilia o le ituaiga utupoto, e tatau ona amanaia.

O lenei hairstyle e sili mo mea eseese na tutupu

Fuafua i foliga o foliga

E moni lava, pe a faia se lauulu i se fulufulu mo fulufulu feololo, le lauulu e aoina i luga o le ulu, ma faʻaalia atoatoa foliga. Manatua lenei mea i lou mafaufau pe a e manaʻo e toe faʻaputuputuina curls i lenei auala.

O uiga autu o le lauulu:

Latou faalagolago malosi i le foliga o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai sou mata mata, ma ona foliga e saʻo ma saʻo, ona ile mea lea e mafai ona e faia lenei ituaiga o sitaili laititi i aso uma. Ma o mea taua uma e tolu e mafai ona matua leai se tasi, e faʻalagolago i lau oe lava fiafia.

Se tamai afifi lelei

I latou o lo o foliga foliga tafatolu, e tatau ona e mafaufauina e tatau ona tupu, aua o le a fesoasoani:

  • lamolemole tulimanu tulimanu,
  • faia se masani oval,
  • avane se faʻailoga faapitoa.

Gauai atu. O sui o le matagofie o le 'afa o tagata, lea e fai ai foliga o foliga foliga lapotopoto pe faatafafa, e le fautuaina e faia se faaputuga. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo moni i ai, ona e tatau ai lea ona faʻaopoopoina auiliiliga e ese le foliga mai i foliga. O mea ia e fai o ni pu, o tautaliga uʻumi - e mafai ona latou faʻalauteleina ou foliga.

I le ala, pe a faia fusi i luga ogatotonu lauulu, ia manatua o lo latou maualuga e tatau ona fetaui ma lou maualuga:

  • afai e te le umi, ona sili lea ona lelei le ave palama, o le a vaʻai faʻasolo le ata lafoia,
  • teine ​​maualuluga ma fafine le tatau ona faia se maualuga utupoto - E sili le faʻatino lea i le itu pe i le ogatotonu o le ulu.

Filifili foliga o le fulufulu lauulu i luga o le foliga o foliga

Taumafai e faʻaulu lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona faʻaali lenei lauulu ia te oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Tulafono mo le fatuina o lauulu

O lenei vaega o loʻo tuʻuina mai faʻamatalaga pe faʻapefea ona fai fusi o lauulu uumi o le umi.

Gauai atu. Na matou fai atu i luga o ia ituaiga e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se mea e tupu. Ae ui i lea, o le talafeagai o laʻau lauulu i se tulaga patino, e tatau i se fafine ona filifili mo ia lava, e fuafua i lona uiga ma foliga.

E tatau ona matauina o le utupoto foi ei ai se vaega semantik avega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e lelei mo le alu i galuega pe suʻesuʻe, aua e faʻaalia ai oe o se tagata:

  • aoina
  • ogaoga
  • nafa
  • maopoopo.

O le tele o ituaiga utupoto - e mafai lava ona e filifilia se lauulu mo soo se mea e tupu ma faʻamoemoe i le mafiafia ma le tele o au lauulu

O ia o fegalegaleaiga e masani ona tulai mai i ulu o isi pe a latou vaaia se fafine ma se tuuina atu styling.

Afai o oe i se faʻamanatuga mea, ona mafai foi lea ona e saogalemu faʻaogaina mea fiafia uma o se laulu e talafeagai:

  • mo se faaipoipoga
  • mo le faauuga pati,
  • mo le afiafi o tausamiga ma isi mea.

Naʻo lenei mea e taua tele le mafaufau o le a manaʻomia le fauina o le soʻona taʻua o faleʻaiga teuteu faʻatasi ma:

I le ata - o se faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o lauulu laei

O lea la, afai e te filifili mo se faʻapitoa tulaga o le ae faia se sitaili faʻapitoa, o le taimi e mafaufau ai i metotia o lona fausiaina. Sa matou auiliiliina le tele o filifiliga ma i totonu oi matou matou filifilia se lua o le faigofie, ae sili ona ofoofogia.

Faiga tasi

O lenei metotia ua fautuaina i latou na sui o le aulelei matagofie afa o tagata, o ia le lauulu o loʻo faʻaalia i se vaega tele.

O le faasologa o gaioiga i lenei mataupu e faʻapea:

  • fufulu lou lauulu
  • faʻamago ia laʻau
  • selu ma le faaeteete e aloese ai
  • Faapapa sina 'afu mo le sili ona lelei.
  • ao mai le faʻata i le tulaga o le ulu i le mea o le ae alu e faʻatuina le fusi,
  • selu le iʻuga e maua i le pito,
  • e faʻaopopo le aofaʻi i le lumanaʻi o utupoto,
  • faʻamau le siʻusiʻu i se faʻasologa ina ia faʻaiʻu oe i le fusifusi,
  • faʻamau le iʻuga fusi ma faʻapipiʻi,
  • mo sili atu faʻatuatuaina faʻatulagaina gaioiga ma varnish.

I le ata: o le muamua auala e fai ai lauulu

Lua metotia

O lenei auala ua fautuaina mo i latou ua le ova le aofaʻi. Ina ia ausia (tusi), oe manaʻomia le faʻaaogaina masani auala faʻaleleia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina se faasee lauulu faʻapitoa, lea e faʻatau atu ile faleoloa.

Gauai atu. A faʻapea e te le lava e alu i le faleoloa, o le fausiaina o se ato e matua faigofie lava mai i se totini masani. E masani ona mama. Ave le totini, tipi “tamatamailima” ma mimilo i totonu o se taavale.

Faʻafefea ona fai se faasee mai le sock masani

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • fai se fusi i luga o le pale
  • tuu se faasee i luga
  • tufatufa tutusa tutusa ia faataamilo,
  • tamau lelei le ofuvae i luga,
  • fetuunai ia curls ina ia le mafai ona iloa atu le faʻaseʻe e ala ia latou,

Fautuaga. A filifilia se faasee pe fatuina se "bagel" mai se totini, ave i luga i le lanu o lou lauulu. Ona ia faʻamaonia mai lea e le iloa i totonu o lauulu.

  • mimilo le toega o le iʻu i autafa o le utupoto,
  • faʻaopopo lelei ma mea le vaaia (o loʻo aoga foi studs) ma ogatotonu varnish fixation.

O lona iʻuga, e tatau ona e maua se lalelei, manaia, ae i le taimi lava e tasi e aulelei tele!

I le ata - faʻafefea ona nana le lauulu i lalo ole paʻu

I le faaiuga

E faigofie tele le faia o se bun - o metotia uma e matua faigofie ma faigofie, e te manaʻomia ni nai minute e fauina ai se laʻau talafeagai ma aoga.

E le gata ina matou taʻu atu ia te oe e uiga i le 'eseʻese metotia o le fausiaina o le sitaili, ae na faʻamatala foi e uiga i ona foliga vaʻaia. O se faʻaopopoga vitio i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama lelei i le faʻavae mataupu silisili o lauulu laʻasaga ma o le a fesoasoani ia te oe e malamalama lelei ai i faʻamatalaga uma o i luga.