Fautuaga Aoga

DIY lauulu kilipa (39 ata): muamua ma le masani ai mea faigaluega

I le taimi nei, e tele teineiti e teuteuina le lauulu - latou toe faʻafouina le lauulu i ni laulu manaia. I aso nei, o fafine e faʻatauina se lauulu lauulu talafeagai i totonu o le faleoloa, lea, e ui i lea, e masani ona faʻaaoga seʻimasese ma le puʻupuʻu - e vave ona gagau. Ae peitai, e le tatau ona le fiafia le teineititi - i se tulaga faʻapena, e mafai ona tutoatasi faia ni lauulu lauulu i ona lava lima.

Mea: lipine, nonoa 'ie, lopa, lopa, polimeti omea, organza, lauulu masani

Ina ia mafai ona tutoʻatasi faia se matagofie lauulu i le fale, le teine ​​faʻatauina mea pei o le faʻavae mo le lauulu - i le nila. I le faaopoopo atu i mea autu, e faʻatau mai e se fafine le tautaliga tautaliga, o le faʻaputuga mo lopa ma se taulima i lenei faleoloa.

Ina ia mafai ona tutoʻatasi faia lauulu lauulu, lauulu i ona lava lima, le teine ​​faʻaaogaina mea nei faʻatauina:

Faia o se faigofie DIY hair clip: Wedding filifiliga

O se teuteuga faʻaonapo mo lauulu o fafine o se fugalaʻau paʻu. Ina ia mafai ona toe faʻalelei i luga o lona lauulu, ua fai e le teine ​​se laulu manaia lalelei i se fugalaau.

O se fafine faʻatauina se fugalaʻau faʻaleila gaosi i totonu o se faʻaipoipoga faleoloa poʻo se nila. I se ituaiga fugalaʻau, o teineiti e teuteu e le gata o latou laulu, ae o ofu o tamaiti o teineiti.

Ae ui i lea, o le teineititi e tupu vave - ma ona mafai ai lea ona teu le fugalaʻau mai le ofu i le fulufulu ulu. I se tulaga faʻapena, o se fafine na seʻi ese mai le ofu a tamaiti ma se pulou kulimi e faʻamautu le fugalaʻau i le pito o le fulufulu tagata.

I lenei tulaga, e tatau ona malulu le fulufulu, ma le polyethylene tatau ona faʻamalosia, ina ia le fugalaʻau fugalaau e le paʻu ese.

Ina ia toe faʻaosofia le faʻatulagaina o fatuga, e faia e se fafine mea nei:

Faia o uluaʻi Fugalaʻau Fugalaʻau i le Fale: DIY Kansash Hair Clips

Afai e manaʻo le teine ​​e faʻaleleia lona ata, ona ia le faʻatauina lea o fugalaʻau mo le fulufulu, ae na te faia ia lava.

I se tulaga faʻapena, e faʻaaoga e se fafine se metotia faʻapitoa - "Kanzashi", pe a faʻaaoga, e faia e le teine ​​fugalaʻau manaia.

O se tamaʻitaʻi e faia le fugalaʻau taʻitasi taʻitasi, ona fausiaina lea o mea teuteu talafeagai mai ia latou. O le mea la ua tupu, ua tutoʻatasi le fuga o fugalaʻau ua manatu o se mea faigata ma umi le nila. Ae o le iʻuga e sili i viʻiga uma!

I le fausiaina o se mea teuteu fugalaʻau, o se teineititi faia nei gaioiga:

I aso nei, o le teine ​​e faia i le fale le tele o ituaiga o petale, e tofu ma lona lava lanu fusi. O le iʻuga, o le teine ​​na te suia paʻu lapopoa tetele, ma laiti - moli.

Ina ua maeʻa ona faia le fugalaʻau, ona iloiloina lelei lea e se fafine. A le malosi le laina o le mea faapipiʻi, ona afifi ai lea e le teine ​​i se manifinifi manifinifi.

Ma, o le fafine tuu le tamaʻi laʻititi laiti i le lapoʻa ma nonoa i latou - ma le filo poʻo kelu mo polyethylene - i totonu 1 fausiaina.

O le tamaʻitaʻi e aoina le laʻau totoe i totonu o le chamomile poʻo le fulufulu fugalaʻau. O le mea autu i lenei pisinisi o le fusifusi ia petale ma se filo ma faʻapaʻu i le polyethylene.

A fusia laʻau i mea vevela, aloese mai le pisia o kulimi i luga o nei oloa. A leai, o le fafine fulufulu fafine o le a foliga mataga ma matagaʻa.

A teuteu le ogatotonu o le fugalaʻau, e faʻaoga e le teine ​​se faʻamau tuai poʻo se moli samasama, mumu, burgundy. Foi i se tulaga tutusa, e mafai ona e faʻaaogaina se lanumoana bead poʻo se sapphire faʻamau.

O le a le mea na faia i le fulufulu laʻau?

O mea nei e faʻaaogaina e fai ai ia mea faigaluega:

  • ie (velvete, satin),
  • felanulanuai lopa ma lavelavea lopa,
  • felanulanuai ona lipine ma nonoa,
  • laau
  • palasitika
  • totoga uamea
  • filo
  • maa poʻo le semi-taua.

E manaʻomia foʻi le faʻatauina o le faʻavae - se kiliva uʻamea, o lona tele e faʻalagolago i ai manaʻoga ma le tofo o le tufuga. Faʻafefea ona fai se fulufulu lauulu e faʻaaoga ai mea e maua, i ou lava lima?

Barretes mo teine

E manaʻomia e tina uma lana pepe ina ia foliga mai pea aulelei ma faʻalelei, ina ia i aso malolo le afafine na sili ona lalelei, ma na teuteuina foi se pulou i lona laulu e fetaui lelei ma lona ofu.

Ina ia faia lauulu lauulu mo teine, e tatau ona e maua mea nei:

  • ie eseese: organza, satin, guipure, chintz (lea e fautuaina ina ia mau lelei),
  • pepa malo fugalaau mamanu,
  • nonoa seevae etc.

E mafai foʻi ona e fiafia i le teine ​​ma ofo atu ni ie laʻau faʻapipiʻi, lea o le a avea ma se gaioiga manaia mo le tina ma le afafine.

Laʻasaga mo le fatuina o fulufulu tino faia o lagona

Faatonuga mo le faia o se fulufulu fulufulu laʻau:

  1. Ae le i amataina galuega, e manaʻomia le sauniaina o mea faigaluega ma mea faʻaaogaina:
    • otometi kilipa
    • eseese lanu
    • kulimi silicone pe kelu a "Momen",
    • seleulu
    • filo
    • nila
    • tupe siliva
    • penitala.

Meafaigaluega ma Sapalai mo Fusi Chameleon Hair

  1. Tuu lima tupe tutusa le tutusa i le pa ma liʻo ia i latou i le auivi ma se penitala, faʻamaʻai tulimanu i foliga o fugalaʻau.

  1. Faʻaoga tupe iti, tipi le ogatotonu o le fugalaʻau i liʻo.

Peto ma totonugalemu o fulufulu lauulu lauulu

  1. Punou le fugalaʻau i le afa, tuu se isi fugalaʻau fugalaau i luga, ona uma ai lea o isi vaega uma i le auala tutusa.

  1. Sue faʻamaʻi uma fugalaʻau ma faʻafesoʻotaʻi ma le fesoasoani a filo tamaʻi liʻo o le paolo malamalama i le ogatotonu o le fuga na tupu mai.

  1. I le itu pito i tua oe manaʻomia le suʻisuʻi o se kiliva uʻamea.

  1. O le iʻuga, o lauulu e laʻititi ma lalelei le laʻei e talafeagai mo soʻo se tasi faʻatasi ai ma se teineitiiti poʻo se teine ​​talavou.

Ata o le fugalaʻau ua uma na tapena

Laasaga o le fausiaina satin teuteu

O pulou lauulu mo tamaʻitaʻi laiti e mafai foi ona faia mai i se fasi satin poʻo se lipine matagofie.

Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

  1. Faʻapipiʻi satin lipine faʻapipiʻi i le pito i lalo o le uamea kilipa.

Fautuaga: O le fasi satin lipine e tatau ona umi tele pe a faʻaputuputu le pito i lalo ua ufiufi i le mea faapipii atoa.

  1. I le ogatotonu o galu taitasi o le mea faapipii, faatasi ai ma le fesoasoani a silika vevela kulimi, faapipii lopa lapoa poʻo se fulufulu o se ese foliga.
  2. Ina ua faʻapipiʻi uma mea teuteu teuteu, oe mafai ona faʻanusuina pito o le lipine i pupula ma faʻamaluluina ma lauulu teuteu varnish pe na ona mu i le afi.

Faufautua! E mafai ona e faia se lauulu mai le satin lipine i foliga o ni mea elemene e tumau i le tasi laina, e mafai ai ona tapunia le uʻamea pito i lalo o le kilipa.

Satin lipine teuteu

Fulufulu lauulu

O pulou na faia i le laulu (malamalama) o se uluaʻi ma sitaili fesoasoani, aua o ia mea teuteu foliga foliga sili atu ma matagofie ma matagofie. O oloa faʻapena e fai mai i mea faʻapipiʻi ma mea masani. Lauulu lauulu mo lauulu lauulu foliga foliga manaia tele, faia i lenei metotia.

Nisi faʻamatalaga

Tamaiti laiti e fiafia e fai ni lauulu matagofie lalelei i o latou lima. O se auala sili lea e tu ai i fafo, aua o oloa faapena e le mafai ona mauaina i se isi mea. E tele manatu ma metotia mo le faia o lauulu ulu. Faʻafaigofie le galuega o mea faʻaneionapo, e tuʻuina atu i faleoloa i se lautele lautele.

O ituaiga o lauulu pine e mafai ona ese. Mo le fausiaina fausaga, satin, velvet, malamalama chiffon, crepe satin e talafeagai. O le twister mo le fulufulu lauulu poʻo se bun e tatau ona faia i mea mafiafia vaivai. 'Ie ma ie lolomi foliga manaia: fugalaʻau, fuainumera. E taua le filifiliina o filo i le leo o le oloa, a le o le mamanu e le foliga foliga matagofie. E mafai ona faʻatau faʻamaeaina lipine i totonu o le ie lalaga ie. E faigofie atu le galulue ma i latou: ua uma ona faʻagaioia i le pito.

O le faavae e aoga foi. E sili le ave ese o le uʻamea totoe mai oloa tuai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a kulimi faapitoa, o le teuteuga lava ia o le a faʻaaoga i ai. Faʻaola mai le le vaʻaia e talafeagai foʻi. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina ni totoga masani.

O fulufulu fulufulu pepe e faia i lipine o le saoasaoa o le auala e tu i fafo ma avatu i le faʻatagata le matagofie. E te manaʻomia:

  • 5 cm lautele le tape o le tasi lanu,
  • 2.5 cm lautele le tape o se ese paolo,
  • filo, nila,
  • lopa
  • otometi faavae
  • kelu "Taimi".

O lenei e mafai ona amatalia le faʻasologa lava ia.

Tusi lesona

  1. O le lipine o le paolo autu e tatau ona tipi i ni fasi ma le umi o le 7 cm.
  2. Lenei laupepa uma e faia e tatau ona gagau i le 90 tikeri. Le mamao mai le tulimanu i pito e tatau ona tutusa.
  3. O le a liliu mai se petala, lea e tatau ona nonoa i luga o se filo ma se nila.
  4. Ole mea lea, e tatau ona e faia 4 sili atu tutusa petala.

  • Aumai se fugalaau. O le isi tutusa fugalaʻau e tatau ona faia i satin lipine o laiti laiti ma se isi lanu.
  • E manaʻomia le tapenaina o le cardboard base. Mo le faia o lenei mea, o se liʻo o mafiafia pepa malo e fetaui lelei ma se 'ie.
  • Ma e tatau ona e toe faia ni nai sili petale o satin ie. Ina ia faia lea mea, ave se tasi o paʻu o ie, tipi i ni fasi 5 cm le umi, ona gagau lea i le afa. E tasi le tulimanu e tatau ona vailiiliina.

    Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona sui pe faʻamau. E tatau ona maai le pito, ona aulu ai lea o le petala. O mea faapena e tatau ona faia 6 pcs. Ona suʻe lea i le faʻatuina o paʻu e 3.

  • O lenei e mafai ona amata amataina le lauulu lauulu mo teine. O le fugalaau tele e tuʻu i le ogatotonu, i luga - o se tamaʻi fugalaʻau. O se lulu faʻapipiʻi i le ogatotonu, ma ni avanoa se lua i itu. Ua sauni le teuteuga. E tumau e faʻafesoʻotaʻi le uʻamea ma le faʻavae.
  • Hairpin faia o satin lipine mo lauulu. Ia mafai ona e ofuina ma le saogalemu. E i ai le isi filifiliga.

    Mai mea faʻaleleia

    Oe mafai ona faia ni matagofie lalelei mo se lauulu po o se utupoto ma le fesoasoani o mea faʻapipiʻi meafaigaluega e masani ona avanoa i soʻo se fale. I lenei auala, e oo lava i patupatu e mafai ona faia. Lalo o nisi lauiloa ma e le masani ai filifiliga.

    1. O le vaega totoe o le lalaga e mafai ona faʻaaogaina ma faia i ai e le masani ai oloa - susulu lauulu mo lauulu. E manaʻomia le tipiina o le lipine i fafo atu o le ie (e mafai ona e faʻatau i le faleoloa) ma piki i le ogatotonu. E mafua mai ai le leai. O le velovali faataamilosaga o lapopoa lapoa mafai ona suʻi luga. O se lopa, rhinestones poʻo le faʻamau e tu i lona ogatotonu. Ma e tatau ona e ave le faʻavae mo le le vaʻaia ma kelu le mea e tupu ai le fugalaau i luga.
    2. I fale faigaluega o suʻega, e mafai ai i nisi taimi ona maua ni fulu matagofie e teuteuina ai siva laʻei. Tino tele e le tatau ona ave, ae o tamaiti laiti o le a avea ma sili ona lelei o vaega o le matagofie vaaia. E manaʻomia ona e saunia le pepa faʻavae, ona tuʻu lemu lea o fulu i luga, ma tuʻu se samila pupula i le ogatotonu. O lenei fulufulu fulufulu e mafai foi ona faʻaogaina mo le maualuga o lauulu, faʻapea foi ma buns. O le a avea o ia ma teuteuga matagofie o se laʻei o le faʻaipoipoga.
    3. Afai ei ai ou tomai beadwork, e tatau ona e taumafai e fai se sili taulima oe lava faʻaaoga beads. Mai ia mea e mafai ona e lalagaina se fugalaʻau, aufana, liʻo, maʻa le masani ai. O le faʻatulagaga atoa e tatau ona faia ma le fagota, ma i le iʻuga ua faʻamau faʻamau i le faʻavae.

    Mo maualuga sitaili

    Solimn hairstyles manaomia teuteu faapitoa, o lea o le masani le vaaia mo le utupoto e le mafai ona taulimaina iinei. E manaʻomia le lauulu o le laulu mo le laulu o lauulu, faapea foi ma laupepa o le faʻaipoipoga mo se laʻasaga lauiloa. Afai e te faʻaali mafaufauga, e mafai ona e faia se fulufulu ulu lava e leai se isi tagata o le a feiloaʻi.

    O lea la, o lenei e le masani ai filifiliga. E talafeagai mo le utupoto, ma mo isi sitaili:

    1. E tatau ona saunia mea: o se ie e mafai ona taofiofia ona foliga, fetuutuunai ma ofuvae fagota, mago solo, kulimi, filo ma nila, o le faʻavae mo le le vaaia.
    2. E fautuaina e ave se mea mautu faʻavae, a leai, o le meaola e le vaaia o le a pepelo mataga. E manaʻomia le tipiina o nisi o nei petale. O loʻo mafai ona tuʻuina i latou taʻitasi i pito o le 'ie le pala.
    3. Manaia le fatuina o ni fasi pupula o le fagota. Ina ia faia lenei mea, o fasipepa taʻitasi e tatau ona fufui i kulimi, ma sosoo ai ma mama mataga. Naʻo le pito o le laina e tuʻu i lalo i mea pupula. I pito, o le uaea e tatau ona susulu. O ia fasipepa e tatau ona tipi i totonu o le tele.
    4. Ole taimi nei ua tatau ona fesoʻotaʻi le laina ma le suauʻu ile tasi. Ina ia faia lea mea, fasi ie na suʻi pe faʻapipiʻi i le mea pito i lalo, ma fasi fasi fagotaga ua faʻaofi i le ogatotonu. E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala, peitaʻi e sili atu ona fai le mama i luga o pito uma o le laina fagota, ma e faigofie ona suʻe i le mea faigaluega.

    Ma le isi, e mafai ona e faʻaaogaina ni laupepa - o se mea faigaluega e fatu ai le tele i aʻa. O sea mea bumpits oloa o se sili lelei auala e fai ai maualuga sitaili.

    Nisi o fesoasoani aoga

    1. O se teuteuga lelei mo le le mafai ona vaaia. E tatau ona e aveina le lanu filo filo. Mai ia i latou e mafai ona e faia ni fugalaʻau, aufana, lipine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei mea e mafai ona teuteuina i se pipi mo fulufulu mo le maualuga o fulufulu.
    2. E le manaʻomia le faʻapipiʻi o le teuteuga teuteuina i le fulufulu tagata. E mafai ona e puʻeina le kulimi tuai, ma o le a latou vaʻaia e le masani ai ma i se ala fou.
    3. E mafai foʻi ona matagofie le pipi faʻamalo ma le masani ai. E faigata ona faia oe lava. Ae o le paa fulufulu ulu o se sili lelei mo mea teuteu. O lipine tuai, fasilaisi ma mea uma o loʻo i totonu o le fale o le a aoga. O mea teuteu e tatau ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le fausaga. Lea e mafai ona teuteuina ma se laʻau-talo, faapea foi ma se fulufulu mo lauulu "Twister".
    4. Mo se laofaʻiga faʻapitoa poʻo se isi lauulu, e mafai ona e faia ni pupula le pupula le vaʻaia ma le le masani ai i ou lava lima. E fai lava faigofie: e manaʻomia e ave le fulufulu uʻamea tuai ma faʻapipiʻi se fugalaʻau poʻo se moli pupula i taʻitasi. O le mea lea, e oʻo lava i fulufulu faigofie e mafai ona avea ma teuteuga matagofie.

    O a mea e mafai ona fai ma teuteu lauulu

    E faʻapefea ona sau i se mea e le masani ai ma faʻaosofia le maopoopo i foliga o le teine ​​faʻaipoipo, ae i le taimi e tasi e faigofie ma sili ona matagofie.

    O le uumi lauulu kilipa e matua moni ma matagofie le ofi i le ata

    Tatou amata i le tele o fesuiaiga o lauulu teuteu e mafai ona e faia i ou lava lima.

    • O le bezel, e mafai ona teuteuina i ni lopa, rhinestones, maʻa, lopa. O le mama e teuteuina i se fugalaʻau teuteu, o se aufana tele poʻo se poloa faʻalelei o le a foliga vaʻaia foʻi.

    DIY pusa

    • O le pulupulu o tao poʻo tioata e fausia moni a tupu foliga.
    • Fugalaau fou i le lauulu. E masani lava faaleuo, fou ma fiafia.
    • O le fugalaʻau o le fulufulu o le a faʻaopopo le matagofie i le ata o le teine ​​faʻaipoipo.
    • Manoa e faia i uila poo penina. E foliga mai o se teuteuga talafeagai, ae o le a faia sili ona faigofie le laulu o laʻau faʻaipoipo matagofie.
    • Lulu teuteu teuteu e faia i le uaea ma ni maʻa nonoa poʻo lopa. O le paketiga e matua maaleale ma malu.
    • Fugalaʻau na faia i le ie O le tasi kiona-paʻepaʻe siliki silika e mafai ona suia le tau teuteu.
    • O le ie puipui o ie leie manifinifi poʻo le mesh o le a faʻaopopo ai sina faʻaoso ma le mea lilo i le ata.
    • O le fugalaʻau o fugalaʻau e tautala i le totoa, ma le faʻaalia foliga o lona pule.

    DIY solofanua i luga o le ulu

    O sea mea teuteu o le a le tuua pe a aunoa ma le lautele manatu ma naunautaiga.

    • Tika o se uluaʻi mea teuteu Initia i le foliga o se pendant o loo ufiufi ai se vaeluaina o le lauulu ma paleina le muaulu i se matagofie asoa. O Chiku e mafai ona faia mai i lopa, maa poʻo penina.
    • Kansashi fugalaau. Faia mai satin lipine. Maelega maeʻaeʻa, fugalaʻau i le petale, se tamaʻi strassik ma sauni e teuteu se teuteu matagofie mo le faʻaipoipoga.

    Mai foamiran

    Le mamanuina o se tuai lauulu pulou lauulu ma fugalaʻau mai foamiran oe manaʻomia:

    • foamiran o lanu paʻepaʻe ma lanumeamata,
    • avanoa avanoa
    • pastel lanumoana, lanumoana ma lanu viole,
    • umi lauulu po o lauulu lauulu,
    • seleulu ma mea tusi,
    • lesi laupapa
    • penitala
    • pule
    • uʻamea
    • kelu fana
    • se pulumu.

    Muamua e tatau ona e faia ni lua stensils mo petala ma lau.Tusi se tafailagi e tusa ma le 2 cm le 2.5 cm i le pepa malo ma tusi le auivi o le petala i luga, pei ona faʻaalia i le ata.

    Ona tusi lea o se sikuea ma autafa o le 4 cm ma ia toso e avea ma taʻiala mo lauulu o le laupepa. Tusi se pepa pepa e pei ona i totonu o le ata. Ma tipiina.

    O stensil e faia i le cardboard ma se lio toso fafie i luga o le foamiran, petala i le paʻepaʻe, ma lau i luga o lanumeamata ma tipiina. Ina ia fatuina ni fugalaʻau se tolu, e te manaʻomia le ono fugalaʻau ma le tasi laupepa avanoa.

    O le mea moni, e fatuina lanu, e mafai ona e ave laupepa o foamiran o lanu eseese, ae i lenei vasega vasega matou te fautua atu ia vali oe lava ia i le lanu manaʻomia. Mo lenei mea e te manaʻomia pastel. Ave le lanumoana lanumoana, lanumoana, ma lanu viole ma nutimomoia i latou ma le poto mata.

    A maeʻa ona susu i le pulumu laʻititi, fufui i le pastel ma fusi le peti i itu uma e lua. A manaʻo iai, e mafai ona faia lea i ou tamatamaʻilima. O le mea taua o le fufuluina o le pulumu ma lima aʻo leʻi suia le lanu o le pastel.

    I le faʻaopopoga i laulaʻau ua saunia, e manaʻomia le tipiina o nai laupepa laiti o le a faʻapipiʻi i lalo o fugalaʻau ma fesoasoani i le tapunia o fulufulu fusi. O latou foliga e mafai ona toso, ma i itu e te manaʻomia e faia ni tamai sala.



    A maeʻa le valiina, e tatau ona mamanuina le peti. Ina ia faia lenei mea, faʻamama le uʻamea i le vevela ogātoa ma fesuiaʻi faʻapipiʻi laʻau i le uʻamea mo ni nai sekone. Ona, tuu lea o le fugalaʻau vevela i luga o lou alofilima o lou lima, oomi i luga o lona ogatotonu ma lou tamailima ma toso i lalo teisi.

    O lenei faʻatinoga o le a fesoasoani e faʻatupuina ai moli ilaila, ma o latou siʻusiʻu - oso i luga.

    O laulaau lanumeamata e faʻafesoʻotaʻi ma le uʻamea o le a avea foi le faʻatulagaina manaʻo. I se faʻaopopoga, e mafai ona mimilo i latou i totonu o alofilima pe lafo i totonu ole flagella.

    Mo fugalaau uma, e lua avanoa o le malosi o le a manaʻomia. Tui faʻatasi ma se fana fana.

    Ona faʻaoso lemu ai lea o le muamua petale i samoa pei ona faʻaalia i le ata.

    Faakelu uma pelu i le faasologa ina ia aua neʻi i ai ni va tetele i lo latou va. E manaʻomia le faʻaoga saʻo o le kulimi i le pito o le fugalaʻau, ona liua ai lea o le fugalaau e sili atu le lapopoa. Faaaoga lenei metotia, aoina ni fugalaʻau se tolu.

    Ina ia paʻu faʻapipiʻi laʻau i le pito i lalo o fugalaʻau, o pito i fafo o stamens e tatau ona tipiina.

    Lenei matou te pasi atu i le mamanuina o le lauulu. Muamua, pipii i luga o laulaau lanumeamata uma, faʻaeteete faʻaeteete uma luga o le lauulu.

    Ona tuu lea o fugalaʻau luga o le fulufulu fulufulu, ia tasi i le ogatotonu, o le mea o totoe i itu i se tulimanu.

    Mai satin lipine ma fugalaʻau


    Ina ia fausia se laʻei matagofie laʻititi faia o fugalaʻau gaosi ma lipine o le a e manaʻomia:

      a lala o rosa ma ruscus poʻo ni tamaʻi fugalaʻau ma lanumeamata,

  • secateurs ma le seleulu,
  • satin lipine
  • kelu fana
  • fasi pepa malo
  • le vaaia mo lauulu.
  • Ina ia fausia le faavae mo le lauulu 'oti, tipi se tamai fasi mai le pulupulu, punou i le afa ma faʻaopopo e le o vaaia e pei ona faʻaalia i le ata. Faakelu le taunuuga fausaga ma kulimi vevela.

    Gagau le mea faapipii i se matasele ma faʻamau i kulimi. Ma le isi, faʻatu se matasele lona lua mai le faʻapipiʻi ma toe faʻapipiʻi i le kulimi i luga o le muamua, faʻaliliu teisi faʻataʻitaʻi. Ma faʻaauau pea ona gagau le loops i lea lava auala seʻia oʻo ina maua atoa le liʻo. Tipi ese le lipine na totoe.

    Faakelu le aufana na faʻaalu i le laupepa pito i lalo ma le le vaʻaia.

    Faʻaoga le secateurs, tipi 'aʻai tuʻusaʻo i lalo o le ulu o le fugalaʻau, ma vaevae sina i lau laʻau eseese. Muamua taumafai i le auala e tuʻu ai fugalaʻau i luga o le meaʻai, ona, ma faʻapipiʻi le tele o kulimi i le pito i lalo o elemene taʻitasi, amata afifi a fugalaʻau ma laulaʻau i le fulufulu.

    Faia mai le omea omea


    Ina ia faia se seti o sitaili teuteuga teuteuga faia o polimeti omea, e tatau ona e ave:

    • omea omea o mumu, moli, samasama, pogisa samasama,
    • stensil mo polimeti omea,
    • lanu enaena
    • 3 mm fagota
    • filifili ma taofi mo se taulima,
    • lauulu lauulu kolosi - 2 fasi,
    • superglue
    • se pulumu
    • seleulu
    • o le nifo nifo
    • vali teuteu.

    O le seti o le a aofia ai se taulima ma lua lauulu ulu, teuteuina i fusi o mauga lefulefu ma lau pupula lau.

    O le mea lea, mo tagata amata, tatou te faia rowan berries. Ave se tamai fasi lanu mumu mumu ma vaevaeina i ni vaega tutusa.

    Faafefete le omea i ou lima e tuu atu i ai le palasitika ma faataavale i totonu o le polo.

    Faʻaaoga se nifo, toso le berry i le lumanaʻi e faia ai pu mo le fusifusi. I le ulufale o le pu e aʻafia ai, faʻaaogaina se avega mama ma se nifo, fai ni tamaʻi vaʻai foliga o le lefulefu mauga. Mo teuteuga o le ae manaʻomia pe tusa o le 50 o nei bereri.

    Mo le faia o laulaʻau lau, aveina sina omea o lanu taitasi.

    Faafefiloi lelei ma palu faatasi.

    Tipi le manaʻomia o le omea mo le tasi laupepa ma faʻatumu faʻamau i se stensil faapitoa. A leai sau ipu paʻu, afe i fafo se fasi omea ma tuʻuina atu faʻatasi oe i le foliga o se laupepa. Mo le fausiaina o se mea, e mafai ona e faʻaogaina se laʻau pe se mea faʻafoliga, faʻapipiʻi i le avanoa mo le faʻailoaina o alatoto.

    E tatau ona aveese le laupepa ma le faʻaeteete i le stensil, aua e manifinifi toeititi lava ma e mafai ona peʻa pe saeia.

    Fai ni nai laupepa eseese foliga ma foliga. I le pito i lalo o fasi mea taʻitasi, faʻaaoga se nifo nifo e faia e ala i pu mo faʻapipiʻi.

    Le isi, tuʻu uma aitema mea i le tao tao ma lafo i le ogaumu mo meaʻai mo le 15-30 minute i le vevela e le sili atu i le 130 tikeri.

    A oʻo atu le taimi faʻapitoa, aveese oloa mai le ogaumu, tuʻu i latou e malulu ma pupuni i ni nai laupepa o acrylic varnish. I lenei tulaga, o le mea faigaluega e maua ai le malosi ma le susulu.

    Ia amata tatou faʻaputuputu le taulima ma lauulu. Mo se taulima, ave se filifili i le tele o lou lima ma faʻapipiʻi le loka i pito sili ona fesoʻotaʻi.

    Amata ona aoina mea teuteu e tusa ma le ata o loʻo i lalo.

    Aoina manoa e ono i luga o le laina fagota, sosoo ai ma le rowan berry ma le isi lopa, ma toe faafoi le pito foi o le laina fagota i tua i le auala lava lea e tasi. Faʻamau le laina fagota, oe maua le lala muamua. I le faʻaaogaina o lea lava auala e tasi, lalagaina lala lala e ono ma faʻafesoʻotaʻi ma laulaau.

    Tatala ese le sootaga o le taulima ma faʻapipiʻi le asoa muamua.

    Ona toe faia lea o se isi 4-5 o nei mea teuteu ma faʻapipiʻi i le taulima.

    Ia faʻaaogaina le superglue, faapipii pito sili ona tele i laʻau fulufulu, ma i luga o le laupepa ia faʻapipiʻi fugalaʻau fua, faʻaputuputu e tusa ma le polokalame o loʻo faʻaalu i luga. Na o le faʻalogo, matou faʻateleina le numera o lālā ma laʻau.

    I le mea mulimuli, faʻatumu le fulufulu i lau laʻititi na totoe.

    Mai lipine gro-gro

    O nei fulufulu sa lauiloa i taimi o disco. Ina ia faia se tutusa retrosoldering e tatau:

    • fulufulu uʻamea uʻumi e le itiiti ifo i le 5 cm le umi,
    • Gro-Gro faapipiiina i luga ma 4 mm lautele
    • Kelu fana (faʻatasi ma le kulimi vevela).

    Tipi pe tusa o le 60-65 cm le lipine. Gagau faaafa. Faapipii le ogatotonu o le mea faapipii i le pito i lalo o le fulufulu lauulu, pe a uma ona toso se tasi o pito i le ogatotonu, toe fai tutusa ma le pito lona lua.

    Faia lenei suiga seʻia oʻo i le iʻuga o le fulufulu, fili i ai ma le mea faapipii.

    Ua oʻo i le faʻaiuga, nonoa se nonoa.

    O le siusiu o le mea faapipii e tatau ona mimiloina i se fusi puipui.

    Tuu se mataua o le kulimi i luga o le pito i luga o le fulufulu fulufulu, toe afifi le toe vaega o le lipine-toso, fausia se mafiafia fugalaʻau.

    I le kanzashi metotia

    Le fuafuaina o se aufana lauulu e faʻaogaina le kanzashi metotia, sauni:

    • satin lipine 5 cm lautele,
    • se moligaʻo poo se moli moli
    • seleulu
    • faʻaliliuga
    • superglue
    • rhinestones ma lopa,
    • o se fasi lagona
    • ma se fulufulu
    • fulufulu.

    I le amataga, tipi ese mai le lipine 14 sikuea ma le itu o le 5 centimita. O lenei aofai o petala e lava e fai ai le tasi fugalaʻau.

    Punou sikuea taitasi sikuea.

    Punou faʻatasi le faʻataʻamilosaga tolu i le afa.

    Ma toe afa.

    Ia mautinoa o le gaugau i luga o atopau taʻitasi e taufetuli i le itu e tasi. O le le mautonu tulimanu o le oloa e tatau ona tipi teisi, ona usu lea ile moligaʻo ole moligaʻo ma faʻasusu faʻatasi ma fulufulu ina ia fesoʻotaʻi uma vaega.

    Tipi le pito i tua o le petala tupu i le tulimanu o 25 tikeri e pei ona faʻaalia i le ata. Ma e pese foi.

    Lenei tatau ona avea o le petale pei:

    I le taimi o faʻagaioiga, ia mautinoa e taumafai e mimilo uma vaega o le lipine ina ia aua neʻi pala. A leai, o le oloa o le a vave leiloa foliga.

    Faakelu moli i petala e fitu pei ona i ai i le ata. O nei fugalaʻau o le a tu i le laina muamua o le fugalaʻau.

    Mai se fasi lagona vavaeina se lio ma le lapoa o le 4 centimita. Lenei faavae, o le fugalaʻau o le a aoina.

    Nei i totonu o se lio matou faʻapipiʻi fulu i le lagona lagona ma faʻasaʻo i latou i le kelu. Muamua fulufulu e tatau ona faʻavasegaina e lapoa ma foliga, pe a talafeagai ai, teuteu pe faʻasaʻo.

    Faakelu fagafao e fitu ma tao i luga o fulu i se liʻo. Mo le faʻatuatuaina sili, o le peti e muamua mafai ona nonoa i luga o se filo ma toso faʻatasi i le foliga o se fugalaʻau, ma ua maeʻa faʻapipiʻi i le pito i luga.

    Faʻamau le laina lona lua o laʻau i le va o peʻa o le laina muamua.

    Teuteu le ogatotonu o le fugalaʻau i rhinestones, ma faapipii le kilipa i le lagona i le pito i tua.

    Acrylic coated

    Mo ia lauulu e tatau:

    • seti o lauulu lauulu uʻamea,
    • pulumu manifinifi
    • valiina gaosi
    • oti pepa
    • vali vali.

    Ina ia amata, faʻamau lauulu lauulu i luga o le pepa malo. Ma o le a sili atu faigofie e teuteuina latou.

    Oomi le talafeagai le aofaʻi o acrylic vali i luga o le pa.

    Faʻaali le muamua pulupulu, ia faʻamago ona faʻasolo lemu lea o le lauulu lauulu sulu i luga o seisi pepa malo.

    Fai le sosolo lua. Tuu loa e mago.

    Ole vaega mulimuli ole a manino varnish.

    Le faiga o le ofuina o petale

    "Kanzashi" ua manatu o fugalaʻau o loʻo iai ni pulou maʻai.

    I le fausiaina o lapopoa tetele (corolla o le peony), faia e se teine ​​gaoioiga nei:

    O le iʻuga, o se lapoʻa lapotopoto laʻau.

    Le teine ​​faia ni lapoa tetele - i laina eseese. I le ogatotonu o se fugalaʻau, le teine ​​faʻapipiʻi se penina penina, lea e alu lelei i le fulufulu matagofie foliga o laupepa.

    Faʻapea foʻi pe a teuteu se fugalaʻau, e faʻaogaina e le fafine le faʻatuina (stamens). I se tulaga faʻapea, o se teineititi na te faia ia taga: vavae ese se fasi manoa poʻo le fagotaga.

    E faʻapea foi ona faia e le fafine le faʻailoga i le auala lenei:

    Faia o fulufulu lauulu mo tamaiti ma tagata matutua

    Ma le tutoatasi gaosia o aufana lauulu lauulu, e faia e le teine ​​gaioiga tutusa:

    O le fusi i luga o le laulu e foliga sili pe a fai o loʻo i ai

    O le mea ua tupu, ua mafai e se teine ​​ona fai se fulufulu lalelei i le fale - o se faiga faigofie lea. I se tulaga faapena, o se fafine suia lona lauulu ma foliga masani.

    Mea ma Meafaigaluega

    A o leʻi faia ni lauulu lauulu, e tatau ona saunia ia mea ma mea faigaluega:

    • lauulu pepelo
    • kelu BF-6,
    • pulumu malo malo
    • ava malosi (mo le faʻaumatiaina o apa, fufulu le pulumu),
    • se selu
    • tioata fagu, tioata, uaina tioata,
    • faaopoopo elemene mo teuteuga.

    Faufautua!
    A fai i le taimi e amata ai ona mago le kulimi sina mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaopopoina sina 'ava malosi i ai.

    Laupapa laupapa lauulu

    Hairpins faia o fafie e masani ma tulaga ese mea e faʻaopoopo o le a faʻaopopo le natura ma le matagofie faʻaaloalo i foliga. O le sili ona talafeagai o le pir veneer, lea e mafai ona faʻatauina faʻavave, i le faleoloa ma faia na o ia. E taua tele le tau o le vela mimiti, faʻaitiitia le tau o le veneer o laʻau taua, ae le gata i lea, o mea ia e faʻatagaina i se faigofie gaosi pe a faia ni mea teuteu.

    Faatonuga mo le fatuina o veneer pine:

    1. Oti ni fasi venee 1 mm mafiafia mai se poloka laupapa ma se 'ie.
    2. Faaaoga seleulu, tipi fasi vaʻai vaʻai mai le tipi veneer e tusa ai ma le foliga o le ulu lauʻaiga fuafuaina.
    3. I le tasi itu, faʻapipiʻi fasi pepa uma i le PVA kulimi ma fesoʻotaʻi faʻatasi.
    4. Faapipiʻi fagu i le lapisi foliga ma punou teisi.
    5. Ina ia faʻamau lelei le tino ma faʻamalosia le fausaga, mo le taimi e faapipiiina ai le vene, e tatau ona ufiufi fulufulu uʻamea i se apa uʻamea, faʻamau ma se vaega faʻamalosi ma faataga le mago.
    6. Faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, oti ese fasi sili atu o le veneer ma lapotopoto tulimanu.
    7. I le avea ai o se totoga, e mafai ona e faʻaogaina ni laupapa tuʻituʻi pasami, i pito o le lua vali viliina.
    8. E mafai ona e teuteuina le oloa i se mumu metotia ma ufiufi i le ie o varnish.

    Tusilima tusilima

    Mai auala faʻaleleia, e mafai foi ona e faia ni teuteuga matagofie ma le le masani ai o lauulu.

    Fulufulu teuteuga

    Faamau ma Fulufulu Teuga teuteu

    Polymer omea teuteu

    O mea taugata na faia na o ia lava o le a foliga vaʻaia lava le manaia, uluaʻi ma aulelei, faʻapena foʻi ma ni laʻau faʻapipiʻi laʻau na faʻatauina i faleoloa faʻapitoa mea. Mai le faʻapipiʻi vitio i lenei tusiga, e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i metotia mo le faia o lauulu mai le tele o mea. Ia maua se laki

    DIY lauulu teuteu

    Aulelei ma le teuteuina lelei lauulu i taimi uma na manatu o le mitamita o se fafine. O le teuteuina o lou lauulu ma faʻatino lou laulu, teuteuga o lauulu e mafai ona e faia oe lava o le a fesoasoani ia te oe. Ina ia faia lea, e tatau ona e filifili le mea e te manaʻo ai: se lauulu laulu, bezel, ofuvae poʻo le selu. Ma mo le mea e tupu e te manaʻomia mea teuteu mo lauulu, mo se faʻamanatuina teuteu, pe mo lauulu aso uma. O mea teuteu DIY e masani lava foliga masani ma avatu se mea manaia i lau sitaili. Lenei o mea faʻapipiʻi fai meaʻai faʻapipiʻi e matua talisapaia tele, latou i taimi uma o le manaʻoga ma sili ona lauiloa.

    DIY lauulu teuteu na faia i le uaea ma lopa

    Vitio pule - vasega pe faʻafefea ona fai se faite i luga o lou ulu mai le uaea ma lopa ma ou lava lima

    Faʻafefea ona fai se selu mai asoa uaea ma ou lava lima vasega vasega

    Teuteu lauulu DIY mai lipine

    O mea teuteu i le laulu mai lipine ua faʻaaogaina tele e faʻaola ai le laulu. Lipine, o se lautele mea mo mea teuteu, e mafai ona e faia ni fugalaʻau susulu matagofie mai ia i latou, lipine mafai ona faʻasa i luga o le rimana, faʻapea foi ma faia tuʻusaʻo fusi vaega ma lauulu lauulu.

    Fai-oe-oe lava paʻu mai le matai faʻapipiʻi