Lauiloa

DIY aso malolo hairstyles i le fale

A manaia aso malolo lauulu o le ki lea i le manuia i soʻo se mea na tupu, pati pe faʻafeiloaʻiga. O lou manatu i mata o isi tagata, e aofia ai ma tamaloloa, e faʻalagolago i le manaia o ona foliga, i le alofa faʻaosofia ma le matagofie.

O laupepa sili ona manaia mo le aso malolo e faia i lauulu ulu ma faleoloa, ae ia manatua e mafai ona faia i le fale.

O le mea taua o le toleniga, o se faʻataʻitaʻiga mai le Initaneti poʻo se mekasini, o se seti o fusipaʻu e tatau ai ma fulufulu, ma o lona uiga foʻi mo le faʻasaʻoina o le iʻuga mulimuli.

Hairstyles matagofie mo lauulu umi

Fautuaga: Afai o le mea lea, ona tuu ai lea mo le 1-2 itula. A maeʻa, faʻapipiʻi ma varnish.

Fautuaga: afai e iai lau lauulu lauulu, i le taimi o selu, fufulu ia nonoa ma le mousse, ona latou le o mai ai lea mai le laulu.

Fautuaga: o se fulufulu ulu, bezel po o le lipine o le a foliga tutusa lelei ma le lanu o le ofu.

Hairstyles matagofie mo lauulu lauulu

O sitaili manaia laei mo le aso malolo foliga sili atu i luga o laulu lauulu, e le gata i lea, o le umi e le fuaina i lalo i le lauulu, e umi le umi ma e le pauu ese.

Fautuaga: mo le sili mautu, suauʻu vilivae ma le fulu ao le i amataina le galuega.

Lauiloa lauulu mo lauulu puupuu

E mafai ona e faia le tele o eseʻese lauulu mo lauulu laulu, ae tatau ona e vaʻavaʻai ma ni mea puʻupuʻu, ae eseʻese i latou i le faigofie, e mafai ona faia moni i minute e aunoa ma faigata.

Fautuaga: o le fofo lelei - o se fulufulu ulu ma mea teuteu i le tasi itu, e le masalomia o tagata uma o le a talisapaia lau tofo ma lagona o sitaili.

Tamaiti aso malolo hairstyles mo teine ​​12 tausaga le matua: pigtails, bangs - mea taua uma

I teineiti, o le auala sili ona alofagia o le alo tamaʻitaʻi poʻo le malvina, o lona uiga, o laʻei manaia e pei o laʻititi pe laʻititi laʻititi.

Fautuaga: ave curlers, ae le o le curler, aua o le a mumu ma faaleagaina le fausaga o lauulu tuputupu ae.

O le ata e maua ai 4 filifiliga mo le faigofie lalagaina, e mafai ona faia i le selu ma paʻu fusi.

Faʻafefea ona filifili le saʻo aso malolo lauulu: faigofie fesoasoani

Ina ia mafai ona faʻaumaina le ata i le iuga ma tausia i le tasi stylistic faʻaiuga, mafaufau i mea faʻaoga, lavalava ma seevae, vali ma isi auiliiliga.

  1. E le tatau ona galo le umi o lou lauulu, aua mo se faʻataʻitaʻiga e le mafai ona e faia se Eleni lauluʻulu mo lauulu pupuʻu, ma mo le uumi lauulu, o se sitaili faʻa retro ma galu lapoʻa o le a le foliga mai e sili ona aulelei.
  2. Le amio o le faʻamanatuga. Mo le New Year corporate party, faʻaopopo nisi rhinestones ma maʻa, mo retro sitaili fulu ma pulou, ile Halloween o se veli uliuli poʻo se fulufulu manaia, ma isi mea. O lea la, e te fetuʻunai e tusa lava pe pulu lauulu.

Tamaiti aso malolo hairstyles mo teine ​​12 tausaga le matua: pigtails, bangs - mea taua uma

I teineiti, o le auala sili ona alofagia o le alo tamaʻitaʻi poʻo le malvina, o lona uiga, o laʻei manaia e pei o laʻititi pe laʻititi laʻititi.

Fautuaga: ave curlers, ae le o le curler, aua o le a mumu ma faaleagaina le fausaga o lauulu tuputupu ae.

O le ata e maua ai 4 filifiliga mo le faigofie lalagaina, e mafai ona faia i le selu ma paʻu fusi.

Lauulu manaia i le fale: teuteu vave

Afai e le lava lau tupe e te alu ai i le teine ​​fulufulu e fatuina se foliga faʻafiafiaina, i lenei vaega o le ae mauaina ni ata o lauulu e mafai ona e faigofie ma vave faia i le fale.

O le a le faigata mo oe e fatuina se lalelei, afiafi o lauulu oe lava pe a e mulimuli i fautuaga o le tusitusiga

E pei ona e vaʻai mai i le tala, e leai se mea faigata i le fausiaina o se tosina ma le manaia o fulufulu mo le aso malolo. Faaaoga a matou fautuaga, e te manuia i le sili ona lelei auala!

Lauulu laʻasaga Eleni

O le lauulu lauulu e sili atu ona talafeagai mo tagata e ana ia curls ma le umi mai tauau ma lalo ifo, ae tusa ma iloiloga, e mafai ona faia i se puʻupuʻu umi:

  1. Vavaeese mama, mago fasi i le ogatotonu.
  2. Tuu ile aʻa pe faaaoga le paʻu mo le voluma.
  3. Tuu i luga o le bezel mo le laulu lauulu Eleni, faasaʻo ia i luga aʻe o le lauulu.
  4. Tipi ese ni manoa i lalo o le auvae, sosolo mai le muaulu i le pito i tua o le ulu.
  5. Faapipiiina ma varnish.

Fai-e oe lava le fili

O le muamua sitaili foliga sili atu i luga o le uumi i tauau poʻo tauau:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu - 2 faaletino ma 1 okipital, nonoa i le ponytail.
  2. I tafatafa o le tasi malumalu, vavae ese le filo ma fili le Farani tootoo i luga o le laulu, agai i tua o le ulu. Faʻamama i se pulou.
  3. Toe fai le lalagaina mai le malumalu lona lua.
  4. Ogatasi fusi, faapipii ma se vaega faʻamalosi faatasi ma le pito i tua o le ulu.
  5. Nana le iʻuga maua mai i lalo o le lalagaina pe gagau i totonu o le ato, puipui ma se fesoasoani tele.

Ulavale faʻapea

Mai curls oe maua matagofie matagofie lauulu i laulu manifinifi:

  1. Fufulu lau lauulu, mago.
  2. Fai ula mai aʻa ma se uʻamea uʻamea poʻo le faʻamama uʻamea, ma puʻeina faʻasologa laʻititi.
  3. Vavaeese curls ma tamatamailima, sasaina mo le tele.
  4. Faaaoga varnish.

Scythe vaipuna

Lelei lauulu mo le laʻei lauulu - e le sili atu nai lo tauau tauau:

  1. Tuu le solo atoa, fai se tuuesega.
  2. Vavae ese le filo mai le tasi itu i tafatafa o le malumalu, vaevae i ni vaega se tolu.
  3. Amata lalagaina se lalaga lalaga. A maeʻa le fusifusia muamua, ave le faʻasologa pito i luga i le ogatotonu ma tuʻu e tautau i lalo, ae nai lo le aveina o se mea fou mai le laʻititi pito i lalo o lauulu. I le pau o le mea na pito i luga, faaopoopo ni manoa mai le pito i luga o le ulu. Lalaga e tusa ma le faʻatusa i le ogatotonu o le nape pe mai le malumalu i le isi malumalu.
  4. I le pito, faʻamau le fili i se fulufulu poʻo se paʻu. Faʻamau manoa o loʻo tautau i luga o curlers poʻo se uʻamea curling.

Lauulu manaia ma se selu

Foliga lelei i le faia o 'oti pupuu. O le filifiliga e fetaui ma soʻo se ofu. Faʻafefea ona faia:

  1. Fufulu lau lauulu, mago.
  2. Faaaoga wax i ou tamatamailima mo sitaili. Sulu malie uma manoa i tua. Aua le faʻaoga se selu mo lenei mea, naʻo tamatamaʻilima ma solo le pipi.
  3. A selu le selu, ili le mamago ma faʻalelei ile varnis.

Lotoa i seisi lalaga

Se sitaili faigofie ma matagofie i le puʻupuʻu uumi. E sili pe a faʻapea a itiiti ifo teisi i lalo o le ua:

  1. Fai se siʻu maualalo, aua le faʻamau.
  2. Fai se pu i luga aʻe o le ofuvae, pasi le siʻusiʻu i totonu, afifi le ofu manifinifi faataamilo.
  3. Ia fili le faʻai i le fili, toe ui atu i le pu.
  4. Nana faalilolilo vali ma ni manoa, toso teisi i le pito i tua o le ulu, ma tuu le pito o le fili i se fusipau ma toe fai i fulufulu uila.

O 'oti ma ni uʻumi uumi

Lenei tausaga, o se tasi o sili ona lauiloa masani o le slanting bangs. E alu lelei tusa lava pe sili-puʻupuʻu lauulu, i nisi tulaga faʻatulagaina le leo mo le lauulu atoa. O le mea lea, afai o le tele o fulufulu e sala lona puʻupuʻu, ona pe a fatuina se foliga faʻafiafiaina, o au taumafaiga uma e tatau ona tuʻuina atu i le teuteuina o pulu. E mafai ona selu, selu i luga o le curlers, siitia maualuga lava, pe, faʻapena, tuʻuina i lalo i se "ie" i luga o foliga. Vaivavevalu galu ma curls, faapea foi ma tamai curls i luma loka o le a foliga sili ona faagaeetia i le tuʻufaʻatasia ma se tamai nape po o se malumalu. Ae o le sitaili o vali ma vavaeina ni lauulu 'ulu ma se uʻumi aufaʻi e tatau ona faʻalenatura e mafai ai - e te le manaʻomia le faʻaleleiina o lauulu tele, e tatau ona latou gaoioi ma tafe mai le tasi ituaiga i le isi.

1. Tusa le umi

Le a le mea e sili atu versatile nai lo le umi-umi lauulu?! O le uiga auro lea: i le tasi itu e sili lava le aoga, aoga, malulu, pei o se pulu oti puʻupuʻu, ma i le isi itu, o loʻo i ai le tele o sitaili filifiliga, o le tele o lauulu, pei mo mea uumi.

O le faigofie, ae le aunoa ma le mamalu ma le sitaili, o le auala o le folaina auala umi o le tuua latou tatala. E mafai ona e faʻaʻataʻuina ia i latou ma ni mea laiti ma faʻataʻutaʻu lapoʻa, fuluʻi le lauulu laʻau pe faʻasaʻo loka ma faʻamau pito.

O laʻei lauulu tuai ua mauaina le lauiloa lauiloa. O le retro faiga o ese tausaga e lelei mo afiafi mea na tutupu, malaga fale mataaga po o se pisinisi 'aiga o le afiafi. O le 50s na aumaia ia i tatou le selu ma selu, o le 20s - ua vaʻai 'oti fugalaʻau ma aulelei i lona matagofie uma.

A masani masani mafai ona suia i se trendy Pin Up lauulu i nei aso. O le sitaili e tele le mafolafola, e aofia ai laʻau tetele. Na te tatalaina ona foliga atoa. Mo mea ogaoga mea na tutupu ma fonotaga, e mautinoa lava e le talafeagai lenei filifiliga teuteu, ae mo e le sili ona ogaoga - o le a avea oe ma fetu o le afiafi!

Asymmetry o se isi sili ona manaia faʻatonuga i le fatuina afiafi styling. E le faigata ona faia le malamalama asymmetry lava ia ma e le faʻaaluina le afa aso i luga o lea. Ituaiga paʻu ma 'ie faʻamau, faʻasaʻolotoina soʻoga mai le tasi itu poʻo se vaega o lauulu e pei o loʻo suluʻe mai le ogatotonu i le isi itu. Nei e le faigata, mea moni (e mafai ona e faʻasaʻoina ma maua se asymmetry fou i soʻo se taimi), manaia filifiliga. Mo le tutoʻatasi faʻatonuga, latou pito sili ona talafeagai lelei.

I se faʻaopopoga, o le asymmetry e lautele ma fetaui lelei mo le tele o tagata.

O laʻei fulufulu mo le afiafi e masani ona aofia ai i ni elemeni faigofie - lalaga 'ulu, fusi, siʻusiʻu, galu, uila. E faigofie ona latou fatufatuina i le fale. A itiiti galue ma soo se teine ​​o le a tutoatasi faia a masterpiece i luga o lona ulu o le a maofa tagata uma potopoto.

2. Taimi puʻupuʻu

O 'ofu pupuu pupuʻu ma le teuteuga lelei ma le talafeagai e mafai i nisi taimi ona lalofia e sili atu lava lavelave ma faʻaaoga taimi mo le umi lauulu. Ae e tele tulafono e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se sitaili:

  • - afai o le teineititi e i ai foliga lapotopoto, ona i ai lea i itu itu e fautuaina e tuʻuina atu ni uumi umi, o lea o le a suia le foliga i se oval,
  • - afai o le foliga o se faʻafefeteina oval, ona o le tousiness ma nisi sloppiness i le lauulu o le a lamolemole lenei foliga lelei,
  • - lauulu lauulu laʻasaga e talafeagai mo le tele: e mafai ona e faia se faaputuga poʻo ni faʻaea uʻamea i le pito i tua o le ulu,
  • - o le muaulu o se mea taua tele o foliga ma o le filifiliga o fulufulu tuusao faalagolago i ai: maualuga mua - teuteu ma ni mea taugata, maualalo - e aunoa ma ni pu,

I luga o le auala e filifilia ai mea tonu lauulu, faapea foi ma a polokalama mo le filifilia o lauulu luga o le initaneti e mafai ona e faʻaogaina, faitau i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

O le a le sitaili mafai ona faia vave, faigofie ma e oʻo lava i pulu puʻupuʻu? E leai se mea e faigofie nai lo le lalagaina o lou laulu, fai sina mea le mautonu i luga o lou ulu. Mai mea faigaluega e te manaʻomia na o le lalagaina o le siliva ma le varnish. O lenei lalelei tele ma manaia lauulu e le faigata ona fai: faʻaaoga le gel e faʻamamaina ai ae laititi le susulu o lauulu, fasi i ou lima ma faʻalelei mea uma i le varnish. Tamaitai toaaga, aulelei, talitonuina lelei lava latou te filifilia lea sitaili mo afiafi ma fonotaga.

Asymmetry e talafeagai e le gata mo tagata e iai le laulu uumi o le laulu, ae faʻapena foi mo i latou e i ai ni lauulu pupuʻu.

Aua le pasi i le itu o le vaeluaina, selu le au i tua - o metotia e faigofie, ae o lauulu foliga foliga sili ona manaia, talafeagai mo pisinisi pisinisi.

O 'auvae o se mea taua o lauulu' oti tipi. E faʻateleina le faʻaopoopoina o le numera o filifiliga mo lauulu i aso uma ma laulu laulu afiafi. E tele ni auala e faaputuputu ai: i lona itu, selu i tua, fluff i lea. O pito o le au e mafai ona faʻaamaʻai e ala i le faʻapipiʻiina oi latou i le faʻaalu. Poʻo le selu i le tasi itu ina ia pasia i le lapoʻa o lauulu ma fesoʻotaʻi ma ia. O lenei filifiliga e fetaui lelei i le tele o teineiti ma fafine, ma foliga tutusa faʻalelei mai ile laulu fulufulu lauulu ma sina sitaili laʻititi.

O faʻailoga i luga o le itu ma vaeluaina i se zigzag e fausia ai le matagofie o le fefiloi o talavou, susulu ma le le faʻatamaia lelei.

Le gaioiga o lauulu susu ua manatu nei o se masani fou. O lenei aafiaga e le faigata tele. Faʻamama pulu sina fasi mea ma faʻapipiʻi afu i luga. Ona mafai lea ona e faʻamalosi, ia faʻaaoga curlers, ae fai uma togafiti i ou tamatamai lima, e aunoa ma se selu. Mago i se fulufulu.

O le valiina tele e suia ai le ata, ae o se suiga faapea e le mafai ona vave faia. O le a le mea e fai pe a fai e te manaʻomia e suia le lanu, ae e matua leai se taimi? E faigofie. E i ai ni metotia faaonapo nei mo le le tumau suia le lanu: luga moli, vali lanu, valivali faapitoa mascara. Faatasi ai ma nei mea faigaluega mafai mafai faigofie ma vave ona faia se sili atu ese, manaia foliga.

Ma le mea mulimuli, retro sitaili. I se taimi puʻupuʻu, e mafai foi. Mo se fusi sili atu o na mea i retro, ma i le le lava o le umi, o le lauulu laei e teuteuina i mea talafeagai - lipine, aufana - ma o lea ua tatou maua ai le filifiliga masani masani i le ogatotonu o le luasefulu seneturi.

Uma le lua vitio i le Igilisi, ae mai le ata le autu gaoioiga ua manino:

E pei ona e vaʻai i soʻo se umi o le laulu, e mafai ona e filifilia se filifiliga matagofie o le afiafi, e tusa lava mo le puʻupuʻu. Afai e le mafai e le lauulu lauulu e faʻataʻitaʻi ma lauulu lava ia, ona matua tele lava lea o mea faigaluega ma mea teuteu o loʻo i ai nei e faʻaopoopo manatu faʻaalia, sitaili, amataga ma fausiaina se foliga foliga lelei.

Pisinisi ma aso uma

E toatele teineiti talitonu o le puʻeina lauulu lauulu o lona uiga o se ata tutusa. Ae o lenei e mamao mai le mataupu. Le taimi nei, e faigofie ona e faia soʻo se galuega taulima i luga o lou ulu.

O lauulu pupuu, e le pei o fulufulu uumi, e faigofie ona faʻaofuina ma faia ni faʻataʻitaʻiga faigata. O lea, o avanoa i lenei itūlā e toetoe lava leai se faʻatapulaʻaina. O ofu masani ile laulu mo lauulu puʻupuʻu e mafai foi ona fesuisuiai.

Ae a, i le taimi lava lea e tasi, o le a le galue e fai se fua tele solofanua po o le curly leona mane. Ae o tagata e ona le sikuea o le a mafai foi ona matua manaia.

I totonu o le faigofie ma sili ona faigofie faʻataʻitaʻia filifiliga o mea nei:

  • A faaputuga
  • Galugalu galugalu
  • Fatufatu mea leaga
  • Faigofie sitaili
  • Faiga Eleni
  • Volumetric.

O ufi faʻaputuputu o loʻo aʻai luga o se tulaga lelei sili i aso uma

O le saoasaoa lauulu mo lauulu puupuu o se bun. E mafai ona e faia i se mataupu minute faʻaoga mousse ma varnish ma se malosi faʻamautu, faapea foi faʻafofoa ma vaʻai fulufulu ma le le vaaia. Ole iʻuga o se sili ona manaia ma aoga filifiliga i aso uma.

Faʻamamaina fatufatu mea leaga - o se isi faʻafiafiaga ofoofogia lea mo se talavou. Superstrong fixation varnish ma se pulu faʻapitoa o le a fesoasoani e fai se lauulu lauulu, ae o le tau e matua maualuga.

O le pulou lauulu o se tali lelei lea mo le faimea tutusa e le fiafia i laʻei i aso uma. O faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo e faʻaʻata ova o mata, ma le sikuea e le talafeagai mo fafine uma.

O le filifiliga lea o tagata atamamai, uiga ese ma faʻaaloalo. Ae le i faia se filifiliga i luga o se lauulu 'ulu, e tatau ona muamua faia le lamination taualumaga. I le taimi lava lea e tasi, ole volumetric styling e mafai ona faia e faʻaaoga ai se fulufulu fulufulu ma se pulumu lapotopoto.

O oe o se tamaitai pisinisi? Ma e te manaʻomia se pisinisi lauulu mo pupuu lauulu.

Mo galuega tofi ma fonotaga taua, e talafeagai:

  • malamalama voluma
  • atoa foi ma le matagofie ma sili ona matagofie lona fausaga.

Filifiliga mo matagofie aso malolo lauulu

O lauulu e faʻaalu ile laulu ole laulu e mafai ona faia ma le faigofie ma ou lava lima. Ole mea lea e manaʻomia ai naʻo mea teuteu faʻaonapo nei, o se fulufulu eleulu ma selu, faʻapea foi ma sina faʻatosina ma mafaufauga lelei.

E mafai foi ona teuteuina lou ulu i luma o soo se taimi faʻapitoa ma:

  • lalaga ma brohemian braids,
  • matagofie ufiufi ufiufi,
  • galugalu uila.

Afai e te manaʻo e fai se laei manaia, o le a laʻasaga ma lea laasaga ata ma lea faʻatonuga vitio e fesoasoani ia te oe i lenei.

Aulelei foliga faʻatamaitai ma faʻaputuga potopoto i le nape ma le asymmetric vaeluaina

Taua! Afai e te manaʻo e fai ni curls, ona i ai lea o lenei tulaga, busa poʻo mousse tatau ona faʻaogaina i susu susu, naʻo le mea lava lea, e mafai ona e mauaina le umi o le faʻauʻuga.

I le faʻamoemoeina o se faʻaipoipoga poʻo se isi lava faʻamanatuga faʻamanatu, toʻatele teine ​​o loʻo taumafai e fausia se ata malamalama ma manaia.

O le aulelei o lauulu mo lauulu puupuu e mafai ona faia e faʻaogaina ai le tele o mea faʻapitoa:

  • mama
  • veli
  • volumetric lanu
  • manaia lauulu lauulu.

Mo se faʻaipoipoga, o le itu itu ma lalagaina o lauulu o le a avea ma filifiliga matagofie, ma o le ufiufi malamalama, pulu lapoʻa poʻo se isi lava mea teuteu o le a fesoasoani e tuʻuina atu i le faʻatusa se faʻaaliga faʻapitoa. O nei auiliiliga o le a faʻaopopo foliga i le māmā, mama, matagofie ma le agamalu.

Malamalama, galugalu curls i le pito - o le fofo lelei mo se pupuu lauulu lauulu

Mo faʻaipoipoga teuteu, lalagaina foi e lelei. E mafai ona faʻamautu i luga o le muaulu poʻo tua o le ulu.

O le faʻatinoina o se hairstyle o le a faigata i le fale, aua e manaʻomia le poto masani ma le tomai. Mo lenei mea, e tatau ona faʻataʻamilomilo curls i se curling iron po tongs, faʻapea foʻi ma auala faʻapitoa - gel ma mousse.

Ua maeʻa ona faʻatu aʻi faʻateʻa i le itu itu ma faʻamautu i le pito i tua o le ulu e faʻaaoga i luga ole ulu. I lenei tulaga, nai lo o le fusi poʻo le fusi, e mafai ona faʻaaogaina se puʻeu.

O le a ia avatua le faʻaali o le alofa faʻamaoni ma agamalu. Mo le faʻatuatuaina o pupu, e mafai ona e faʻaopopo nisi laina ma se lauulu ulu.

I le ata, naʻo sina vaega laʻititi o le ono iai o filifiliga mo lauulu

O le isi filifiliga sili mo se faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga o moli uila ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻoto i totonu. I lenei tulaga, o galu e tatau ona afifiina faʻalenatura ma faʻalenatura, ma o se ulu e mafai ona teuteuina i se fulufulu talaloa poʻo ni mama i fugalaʻau faʻapipiʻi.

Fiafia i lauulu mo lauulu puupuu e mafai ona faia ile ituaiga ituaiga. O le faa-Eleni e masani lava o le manumalo-manumalo.

E mafai ona e faia i se paʻu poʻo se lipine ie. Ina ia faia lenei mea, o le curls o loʻo tuʻu i tua ma faʻamau i le faʻaaogaina o mousse ma varnish, ma o bangs tumau i le tulaga.

O se filifiliga sili ona faigata ma manaia o se ie poo se uamea fusi lalagaina i totonu o le lauulu, lea e faʻataʻamilo i le ulu.

E mafai ona faia mea nei:

  • ua vavae ese separatedvae mai le malumalu i le tua o le ulu ma manuʻa i luga o se lipine,
  • ina ia le motusia faʻaputuga puʻupuʻu, latou te manaʻomia ona mimilo ma flagella ma faʻapipiʻi i mea le vaaia o lauulu lauulu.

Gagana Eleni - o le faʻailoga a le tamaʻitaʻi ma feusuaʻiga

I le faauuga ma le aso malolo

Mo le faʻauʻuga poʻo seisi lava faʻamanatuga, e talafeagai lelei se laulu ile laulu ile laulu e laʻei e laʻau. O le iʻuga, o lau ata o le a faʻatupuina sili atu le pupula ma sili atu le manaia.

O lenei ituaiga o faʻapipiʻi e iloa e:

  • uu lamolemole
  • voluma utupoto i luga,
  • malu malu
  • Presley faiga ofu
  • mafiafia siusiusi.

Gauai atu! Ina ia mafai ona faia se sitaili fatuga, faʻaaoga malosi mea faʻapipiʻi, talu ai na o latou e mafai faʻamaoni faʻatuina lavelave ma sili ona manaia laʻau.

O se mea teuteu manaia poʻo mama i se faʻamau o le a teuteuina soʻo se ata

O aso nei, e faigofie ona e faia ni laei malulu mo lauulu pupuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lou agaga e manaʻo i le spontaneity ma le māmā, ona ile lea tulaga e tatau ona e selu le curls i aʻa, ma faʻapupula faʻaputu i mea faʻapipiʻi ma solo.

O le lamolemole lemu-galu poʻo tamai potu e fesoasoani i le fatuina o se 50s lagona. O le ulu ulu poʻo se uʻamea fulufulu ulu e mafai foi ona teuteuina le ulu. I lenei tulaga, e sili atu le faʻamuamua i se itu vavaeeseina, o le a maua ai le faʻaaliga elegate ma sophistication.

O se ata i le sitaili o le 50 o le ki i le pupula ma le fatufatu

Fulufulu lauulu

Fulufulu tutusa i lauulu lauulu - o se faiga lea na lavea i tausaga talu ai nei. Ole auala e faigofie ona fausia ai se sitaili matagofie ile tulaga lea ole faia ole itu itu ma faʻasaʻo ia curls ile lauulu fulufulu ma le pulumu lapotopoto. O lenei filifiliga e lelei tele mo se foliga masani ma se afiafi manaia.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻaʻeseʻese lou ata, i lenei tulaga e mafai ona e faʻaogaina sitaili e le masani ai.

Ina ia faia le faʻatusa sili atu tele, e tatau ona e:

  • selu ia manoa i aʻa ia maua sina miti,
  • e faʻaʻulu matagofie faʻamatalaga, aʻo le lulu faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻaolaina ai iko,
  • faia ni eseʻese ese ese manoa e mafai ona faʻaosofia lelei le ata.

Uluai lauulu laititi mo laulu pupuʻu ile laei e faʻaosofia ai, faʻaopopo atu ile asimetri, e manaʻomia ai le faatamala ma le soona fai.

  • fulufulu musumusu ma nape,
  • fulufulu mata, faamamafaina le eseʻesega i le va o uumi o manoa,
  • fatufatuina gaoa ma lauulu tumau i luga.

O lenei foliga foliga sili atu ona muamua, fatufatu ma fou!

Asymmetric bean - o se sili fofo mo tagata e anaʻupu pupuʻu

Tele teineiti mafaufau pe o le a le lauulu mo lauulu puupuu e sili ona fetaui ia i latou. I le taimi nei, o loʻo i ai se numera tele o mea teuteu oloa, faʻapea foi ma teuteuga teuteuga o le a fesoasoani ia te oe iloa oe soʻo se foliga. Mai le atua fafine Eleni i agafesootai - o avanoa i lenei itu e le gata!

Afai e te manaʻo e iloa sili atu faʻamatalaga matagofie e uiga i lenei mataupu, maimoa le vitio i totonu o lenei tusitusiga.

Laugutu manaia lauulu i le gagana Eleni

Fulu lou lauulu ma nonoa loka i le pito ma se tamai paʻu fusi. E faia lenei mea ina ia aua neʻi latou fememeaʻi, aua le palaai ma taoto lelei. Ia ave loa se lapo lapopoʻa ma pasi atu i totonu o le soʻoga ua saunia. Faʻamolemole ia matau o le teuteuina vaega ole ofuvae e tatau ona tuʻuina i luma. O le pulu e tatau ona tuu i luga aʻe o le itu i luma o le ulu ulu. Sii malie lou ulu i luga o lou ulu, e le tatau ona faʻaseʻe ese ma fufusi lelei lou ulu. Tufa ia tofu taʻitasi i se liʻo i lalo o le paʻu.

Ina ia avatua lau lauulu sili feminina ma alofa, teuteu i fugalaʻau poʻo ni laʻei matagofie. Faʻamaʻimau sina laʻititi ma gagau le laulu atoa.

A i ai ni au fesili, e mafai ona e vaʻaia le ata faʻatonu:

Lauulu manaia i laei ma ni siku leaga

Ole sili ona taʻaʻalo male faigofie lea ole laulu e faigofie ona fai ile fale.

1 laa. Teteʻe faʻalelei lou lauulu i tua. Faʻaogaina se uʻamea curling, faʻamama soʻo taʻitasi ina ia maua ai uila malamalama.

2 sitepu. Faasaʻo au auʻau ma ni nai itu 'autafa i luga o ou foliga.

3 sitepu. Lulu faʻatiga ula leaga ma faʻalelei i le varnish.

Matamata i le vitio aʻoaʻoga pe faʻapefea ona faia matagofie aso malolo lauulu i ou lava lima.

Uluaʻi afiafi afiafi ma lauulu

A o le i faia lenei hairstyle, aua le fufuluina lou lauulu. Ina ia faʻaopopo laʻasaga i lauulu, faʻanusuina i le faʻamalu mago.

Fai se faaputuga malamalama i tua o le ulu.

Ia faʻaaoga se selu e faʻamalulu ai lou lauulu. Faʻapipiʻi lauulu i tua ile la vaʻaia. O manoa latalata i taliga toe aumaia ma nonoa foi.

Aveese ma le faaeteete uma manoa pupuu mai le ua ma puipuia latou i le le vaaia.

Ave se sikafu matagofie ma nonoa se ulu faataamilo i ai.

Faʻafefea ona vave uuina lauulu pupuu i curlers

Afai ei ai lou lauulu manifinifi, o lona uiga e te manaʻomia se lauulu laulu ma moli uila. O le a latou faʻaopopoina le tele o lauulu.

Fufulu lou lauulu ma faʻamago lou lauulu laʻititi. Faamaʻimau le curlers i luga o vai susu. Ina ua mavae ni nai itula, feula lou lauulu e aunoa ma le aveeseina o le curlers. Faʻamatagataga lusi, ma ou lima, ae le o le selu, tuu ia i latou le foliga e fetaui ma oe.

Fai se itu itu ma faʻapipiʻi le laititi o le vaega o lou lauulu i se laʻititi manaia le kilipa lauulu. Afai e iai sau mea, ona faʻasaʻo lea ma faʻamau i varnish.

Se sitaili faigofie ma matagofie le "Bun"

O se fulufulu matagofie lauulu e lelei mo soʻo se tulaga: mo galuega, alu i tifaga poʻo pati. Fa selu lou lauulu ma toso i totonu o le ponytail ma le au fulufulu. Ia milo le fusipaʻu mai le fusi ma puipui i fusi pe leai.

Lauulu laʻititi lauulu "teu faʻataʻamilomilo curls"

Fufulu lou lauulu ma faʻamago lou lauulu i se fulufulu ma se selu lapotopoto.

Matagi ia manoa i foliga o galu i luga o le curling iron.

Ina ia faʻaopopo le faʻaputuga ile laulu, faʻaputuputu i luga ole pale.

Faaputuputu le laulu i se solofanua i le itu tauagavale ma milo i se fili i luga o le ua. I taimi uma, tapuni le nonoa ma le le vaaia.

A oʻo atu i le taliga taumatau, faʻamau le poni, fai ni faʻataʻamilomilo mai ni manoa, ma faatasi ai ma le fesoasoani a mea e le o vaʻaia e nonoa i latou i le pito i tua i le fusi uaua.

Faalelei le laulu lauulu ma varnish.

Mo pulu puupuu

Faaaoga gel luga lauulu lauulu ma feula mago ma se lauulu, siitia i tafatafa o aʻa ma se selu pe na o le lima. I le taimi muamua o le a aliali mai lava "le mautonu", e tatau ona e faʻaleleia. Faʻaaoga le gel, faʻapipiʻi ia manoa i le manaʻo, amata mai le pale. Ma faʻasolo atu i paʻau i malumalu ma le pa. Faʻasusu mama i le varnish; mo le aso malolo, varnish ma spars is perfect. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu lauulu, o le ae tosina le mafaufau.

Mo teineiti e le fefe e faʻaali atoatoa o latou foliga, matou te fautuaina le lamolemole teuteuga. O se mama mama ma tua matala o le a faʻaopopoina le atamai i lau foliga. O fulufulu uma e selu i tua, siitia i aʻa. E leai se mea e faʻaesea ai ou mata mai ou foliga matagofie.

Lauulu mo tauau uumi lauulu

O le kapeti fulufulu manu e sili ona lauiloa. I luga o lona faavae, e mafai ona fausiaina le tele o sitaili filifiliga. O le fulufulu i le retro sitaili foliga matagofie. Matagi galu vaivai, faʻaopoopo ma se fusi matagofie. O le a aoga tele pe a fai e te lalagaina lou lauulu i le fesoasoani a se styler, faʻalelei ia, faʻaopopo le voluma.

Lauulu lauulu mo lauulu puupuu

Afai o le lauulu e lava lona umi, faʻataʻitaʻi ma curls, i luga o le matau faia lapoʻa pe na o se galu, ma laiti curls atoa i luga o lou ulu. O curlers o eseʻesega o le a fesoasoani ia te oe i lenei. Faʻaaoga se diffuser e fatu ai se malamalama galu. E mafai ona e faʻaogaina se curling iron, faʻavevela i le vevela e le sili atu nai lo 120ºС, o lenei vevela ua lava ma mafua ai le sili ona afaina ile lauulu. Tulei i totonu, aua le sili atu i le 30 sekone.

Afai e umi le umi, fai se ulu lalaga lauulu. Amata lalagaina se Farani fusi mai le muaulu, malupuipuia ma se fulufulu poto poo le ofuvae i le pale nofoaga, mimilo le vaega o totoe o le lauulu.

Falani Farani

O teine ​​talavou e fiafia lava ia 'otiʻoti pupuʻu faʻatasi ma ni' umi uumi. O le 'ie e tulaʻi mai le pale, faʻamaʻele le vaega o loʻo totoe, faʻaoga se selu ma ula soo.

A talafeagai faʻaopopo mo laulu mo laulu pupu o se valavala. E mafai ona faʻapea: saʻo, zigzag, tiaʻi. Ina ia faia, e te manaʻomia se varnish ma se manifinifi selu.

Manaia uluulu

O pulu pupuʻu o le a teuteu lelei laupepa, e masani lava i faiga masani. E eseese latou: ma fugalaʻau, rhinestones, ma fulufulu, paʻu. A filifilia, manatua, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma lau tuʻuaga lavalava. Tuu i luga o le lauulu, toese mai le 5-10 senitimita mai aʻa. A iai le pa, e tatau ona faʻamatuʻuina faʻalelei ma matagofie le faʻataotoina.

Faaaogaina le laupepa mo pupuu lauulu

Lauulu ma fusi laʻau

O laʻei o lauulu pupuu ua matuā faʻamalosia lelei ile fulufulu lauulu, paʻu e pei o ni laʻau, e le o vaʻaia. E mafai ona avea o ituaiga eseese lanu ma lapoʻa, o le mea autu o loʻo latou ofi faʻatasi i le aotelega faʻafiafiaga ata.

O le lalelei o se fafine e le faʻalagolago i le umi o le laulu, o le mea taua o le lauulu ei ai se teuteuina lelei, foliga maloloina.

Faaaogaina o lauulu

E mafai ona e fatuina se sitaili manaia matagofie tusa lava mo lauulu pupuʻu tele, o le mea taua o le manaʻo ma le fautuaga saʻo.