Valivali

Matauina maualuga - o le a le mea?

Faʻalauiloa e: admin ile Hair Care 06/22/2018 0 242 Views

E faigata ona maua se fafine selau pasene faamalieina i le lanu o lona lava lauulu. O le agaga faʻataʻitaʻi o le itupa e manaʻomia le eseʻesega. Faʻamamaina o se metotia e mafai ona suia le paʻu masani e ala i le faʻaopopoina o loka faʻatusatusa ma faʻafouina foliga. E mafai ona e faia i le fale, pe a maeʻa ona mauaina se selu faʻapitoa mo le faʻamamaina.

Aisea tatou te manaʻomia ai se selu mo le faamamafaina ma o le a lona aoga? Muamua lava, o se valiina taualumaga e aofia ai le apalaiina vali i vaega taitasi, lea, i le isi itu, e tatau ona tutusa mafiafia ma ia tutusa le va mai le tasi ma le isi. Naʻo le faʻamalamalamaina o loʻo manatu e faia lelei. O le faʻatinoina o nei galuega uma e faʻatino i selu faʻapitoa, vaevaeina i:

  • faʻataʻitaʻiga mo le faailogaina o laina,
  • faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o vali i faʻailoga matala.

E taua le maitauina e seasea faʻataʻitaʻitele fulufulu masani i ituaiga uma e lua, faʻaaogaina se selu masani ma nifo laiti ma se pito sili. Ae ui i lea, mo le tutoatasi fale lanu, o nei mea e taua tele, o le mafuaaga lea ua latou sili lauiloa.

O igoa o selu e eseese. O lea la, e filifili manoa, e masani ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga "pa". E foliga manaia, aua e faʻapena nifo faʻapipiʻi pito i luga o le Kremlin pa. O le isi manatu mo le iloga o loka o se faʻataʻitaʻiga ma matau. O lenei masini ma seasea nifo faʻatagaina oe e vavaeʻese loka o 'eseʻese lautele e faʻalagolago i le manaʻomia iuga.

Faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o le fusi e aofia ai se selu-spatula. O ona foliga ua pei o se tamai sipuni, aua o le pito ma nifo e faʻaoso loloʻu. O le isi mea manaia o le pisipisia o le stripper. O lenei selu e aofia ai ni vaega se lua: o le mea autu e iai nifo ma faʻamalama matala ma nozel mo le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga. Stripper - o se mea faigaluega sili lava o loʻo avanoa e oʻo lava i se tagata e amataina, o le a avea ma se talafeagai filifiliga mo le faʻaalia i luga o pupuʻu puʻupuʻu ma feololo.

E ui i le tele o ituaiga, tagata tomai faapitoa e le vave faanatinati e faaaoga na ituaiga fou i laʻei. O le a le pu? O le mea moni e sili atu ona faigofie mo matai ona faʻaaogaina se tasi meafaigaluega i le taualumaga faʻagaioiga e aunoa ma le faʻaaluina o latou taimi suia. Ioe, ma le tomai o tagata faʻapitoa faʻataga oe e filifili tutusa tutusa i le mata, o nisi taimi faia vave nai lo le faʻaaogaina o mea faigaluega. O le mea lea, o masini latou lava e leai ni faʻaletonu ma e fiafia e fesoasoani i latou lava-vali.

O le autu lelei iinei o le tufatufaina tutusa o vaega. O curls o le tutusa mafiafia ma lautele e maileia i maau o le masini poʻo i le ufiufi. E naʻo le puʻeina o le lauulu i lona lima e le matai, tuʻu le pepa pepa ma faʻaaoga le fatuga.

O mea faʻaaoga e i ai mea e tele ai le faʻaopopo. O lea, o le vali tufatufaina tutusa ma le tutusa i le lauulu, lea e mafai ai ona e maua le lanu sao.

O le isi itu o le faʻatemokarasi taua. Mea faigaluega o polofesa faʻailoga e mafai ona faʻatauina mai le laina mai le 45 i le 300 rubles, lea, e te vaʻaia, e sili atu le taugofie nai lo le alu i tagata faʻapitoa. Ma afai e faia le filifiliga e fiafia ia oe lava-staining, ua oo i le taimi e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona faʻaaoga lenei fou.

Taʻitasi ituaiga tuʻuga faʻafesoʻotaʻi se auala faʻaaoga a latou tagata, aua o mataupu o latou galuega e ese. O lea, sei o tatou amata i le faʻataʻitaʻiga "pa", lea ei ai nifo "lua-tulaga" i lona fale puipui.

  • Muamua e tatau ona e faia se tasi lautele lautele e fetaui ma le umi o le selu,
  • I lalo ole vaevaega ole lauulu, ole selu e amata e tusa ai ma lalo ole pito i luga,
  • Ina ua mavae lena, o se vaega o le loka tumau i luga o le pito i luga o le nifo, o le isi i lalo ifo,
  • I lenei tulaga, o le tamatamailima ogatotonu e tatau ona manua i le va o le lauulu ma taofi lemu ia tulaga, tuu le pepa i lalo o le pito i luga, apalai le fatuga ma afifi,
  • Faʻamalamalamaina le selu selu i luga o loka uma.

E faigofie e faʻaaoga ma faʻaaogaina le mea faigaluega i matau. Mo lenei, ua vavaeeseina se filo, i le selu e faʻalauiloa mai i le pito i lalo, ma faʻasolo atu i le itu. O le autafa o lenei gaioiga faʻataga le laulu e faʻau i matau. Sosoʻo mai, siʻi le selu i luga, tuʻu loka vavae i luga o le pepa alamini ma amata ona tau.

Faatasi ai ma selu e apalai, mea e faigofie, ma le faʻasologa o gaioiga e faʻaititia. O lea la, pe a faʻaaogaina se lau, e talafeagai:

  • iloga se vaega o lauulu ma loka taʻitasi,
  • faaofi le scapula ma nifo luga i se vavaeʻese vaega i le aʻa faiga,
  • faʻatasi ai ma le palasi masani, amata ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga e ala i le siiina o le scapula tutusa i le pulumu,
  • toe fai le faiga i isi vaega.

Peitai, afai o oe o le pule o lauulu pupuʻu, o le spatula ma se pulumu atonu e le aoga, e lava le faʻaaogaina o se stripper nai lo.

Le auala e galulue ai ma se selu faʻapipiʻi faʻapitoa:

  • e tuʻu le tumutumu i le vaega ma nifo,
  • faʻaaoga le faʻavae i luga o le tumutumu,
  • aveese le sosolo
  • taofi mau se vaega i ni uumi i totonu o lauulu mai aʻa e oʻo i pito,
  • fufulu le vali
  • faʻamago lou ulu, selu ma se selu maso.

Na faʻalauiloa mai e le LʻOreal Preference series se faʻapitoa faʻapitoa o le selu mo le faʻaaogaina. E mafai ona faʻatauina atoa ma le vali tetee. O le aano o le galuega o le faʻatumu o nifo o le tolu tulaga ma le valivali fatuga. Ina ua mavae lena, tuʻuina atu le mea faigaluega faʻatatau i le le valavala, faʻailoilo amata i le malamalama gaioiga e aunoa ma faʻamalosi e maua le tutusa lanu faʻamalosi mai aʻa i pito.

O aso nei, o ituaiga lauiloa o laʻei o laʻei e faʻaavanoaina mea faigaluega. O lea la, o le faʻataʻitaʻiga ma matau mai le Siamani gaosi oloa Dewal na mauaina le sili ona lauiloa i tagata e fiafia i vali i le fale. E lua laina o matau o loʻo i ai le mea faigaluega i mamao ese, o se pito maʻai e tuʻuʻeseʻese vaega mo vali ma se sone masani ma fugalaʻau masani.

E taua le fai mai o le Dewal ituaiga maua ai isi masini mo le fale valiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le iloa-ua avea ma pulou silikon ma le matau mo se faʻagasologa faigofie.

O le kamupani Belgian Sibel na sili foi ona lelei, i le tele o vaega i ai le spatula ma le selu mo le faigofie ona faʻaaogaina le vali.

O le sipaniolo Sipaniolo Eurostil fiafia i strippers, faʻapea foʻi ma paʻu mafanafana ma pulupulu. Harizma ituaiga tatala se nylon faʻataʻitaʻi ma tolu itu o nifo, faʻavae i luga o le faʻavae o le "pa".

O le tau vaega o matata faʻapolofesa e sili atu nai lo paketi, lea faʻatagaina tamaitai taʻitasi e faʻataʻitaʻi ma eseese mea faigaluega ma maua lona lava lotolotoi ogatotonu.

Iloiloga o selu e ese mai. O lea la, o tagata amata e matauina le umi faʻagasologa o le vali uma loka, faʻapea foʻi ma le taimi mo le faʻamasani ma malamalama i le aano o le faʻagaioiga o lenei masini. O tagata e masani ona faʻaua vaʻai tino, e talitonuina latou i galuega vave, ae o le toʻatele oi latou o loʻo talitonuina naʻo nei mea na faʻailoaina mai, o loʻo faʻaalu lelei i le pito i luga.

Ua faʻaalia i foliga o le pa, ua faʻaalia i foliga sili ona fiafia o tagata suʻesuʻe i le fale ma tufuga o fale i fale faʻafiafiaga. O manoa, e tusa ai ma le tele, ua vavae ese lava ma e le manaʻomia se faʻaopoopoga faaopoopo.

E le i tuua le tagata e faia le faʻataʻitaʻiga lelei, e ui i lea, o le galue faʻatasi ma ia e faigata tele, ae ui i lea, ma faʻafefea ona faʻatino le faiga atoa e aunoa ma le fesoasoani a se tasi I totonu o le minus, na o le le mafai ona faʻaaogaina se stiper mo umi curls o loʻo faʻamamaina.

I le aotelega o mea i luga, e saogalemu le fai atu o faʻataʻitaʻiga tutusa mo lanu suʻesuʻega ua maua lo latou e faʻamalieina e ona. A itiiti faʻataʻitaʻiga ma le onosaʻi faʻatagaina le faʻaaogaina oi latou e fatu ai ni mea matagofie e ese ai le laulu, matua faʻasaoina le paketi

Le faʻaaogaina o pulumu mo faʻamamafa.

O le a le maualuga selu?

I le avea ai o se tulafono, e le faʻaogaina e tagata faʻapena nei avanoa. Ole faʻamamaina ole selu e sili atu ona talafeagai mo le vavaeina ile fale muamua, pe a le mafai ona feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

O le fesoʻotaʻiga o se palasitika selu ma lautele nifo i le tasi pito ma o le isi pito ei ai se tusi foliga. O le mea lea, o le fafine e mafai ona filifilia tutoʻatasi ni manaʻo manaʻo i ai ma le maʻaiʻila. Ma o nifo lautele faʻatagaina oe e tufatufa atu le faʻamanino fofo i luga o laina.

O nisi taimi e mafai ona e mauaina faʻataʻitaʻiga o selu, ia nai lo nifo e iai se fulufulu faigata sa faia i le faʻaputuga mea faʻapipiʻi. Peitaʻi, e pei ona faʻaalia e le aʻoga, e leai lava se eseʻesega i le va o selu e lua.

Le selu faʻapitoa mo le faʻamamaina

Muamua, mafaufau pe oa ituaiga meafaigaluega:

  1. Se tafatolu tafatafa ma matau i pito o itu uma. Lenei masini faʻatagaina oe e pueina manoa o lautele lautele. Ina ua uma ona tuueseese se vaega laititi o lauulu, o le selu ma matau ua faʻafeiloaʻi i totonu o lenei sone ma toso i le itu. O manoa sa maua e pito o nifo ua pisia ma le fefiloi ma afifi i le pepa.
  2. Palu "puipui." Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, 2 lauulu lauulu vave iloa. O le pito i lalo, lautele lautele ua aveese mai le selu, ma le pito i luga, vaevaeina i manoa manifinifi, ua faamaninoina ma afifi ma le pepa.
  3. Le Stripper Ole selu e lua itu - o le selu e masani ona i ai i le itu tauagavale, ma o le mea faʻapipiʻi mea e faʻaletonu ma nifo lautele e tuu i le itu taumatau. O loʻo tumu i faʻaoga i le palu lanu, pe a uma ona filifilia le eria filifilia o lauulu i le leai o se mea. Ona e tatau ona selu ma le faaeteete le sulugatiti tapena ma se selu. A stripper e masani ona faʻaaogaina mo se tatala prosedur.
  4. Suo. O le faʻailoaina i se selu o lenei ituaiga e sili ona faigofie e faʻatino. O le masini foliga pei o se pu pupuʻu ma lautele lautele ma se tamai selu i le pito, punou i le tulimanu o 90 tikeri. I totonu o le selu o loʻo i ai ni alavai gaogao (masani lava 3 pe 4), lea e faʻatumuina i se susulu foliga. Mo le faʻamalamalamaina, e tatau lava ona e selu lemu lau lauulu i se spatula, amata mai aʻa ma faʻaiʻu i pito o laʻau. O le masini e matua talafeagai lelei mo bronding ma valivali, le Kalefonia metotia o faʻamalamalamaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga se selu mo le faʻamalamalamaina o lauulu?

E seasea faʻaaogaina le aufaʻamatalaga e faʻataʻitaʻia ai mea e faʻatautaia mo le teu faʻatautaia ma lauulu mo le lautele, ma e manaʻomia mo le tutoʻatasi o lanu.

Ae le i amataina le faiga, e tatau ona e sauni:

  1. Fai se ofu talaloa puipuia (pelerine) ma totigilima.
  2. Saunia muamua se faʻamalamalamaina susulu.
  3. Maua se moli agamalu ma faʻamafanafana palu e puipuia ai lou lauulu pe a uma ona faʻamamaina.
  4. Fufulu faʻapena lelei aʻo leʻi faia le faʻagaioiga ma faʻatagaina i latou e faʻamamago faʻanatura, e aunoa ma le faʻaogaina o se fulufulu rambut.
  5. Usu lelei.

Mafaufau le faigofie faigofie o le valivali ma se selu faapitoa o le spatula, lea e oo lava i tagata amataina mafai ona faia lelei.

Ole auala e faʻailoa ai le selu ile fale:

  1. Faʻatumu ana lua i totonu o le scapula ma le faʻamaninoga faʻamalamalamaina ina ia oʻo lona tulaga i le ogatotonu o cloves pe teisi maualuga.
  2. Faʻasolo le selu i totonu o le lauulu, muamua sapasapaia i lalo 10-15 cm mai aa. E taua le taofi o le tauau i le toetoe lava i luga i luga o lugala, ma aumai i pito lava o pito o manoa.
  3. A maeʻa 3-4 taimi, ona toe faatutumu lea o lua ma le paluga. E manaʻomia le faʻamautinoa o loʻo iai pea le lava le latou vali.
  4. Taulimaina le lauulu i aʻa (toese 2-3 cm mai le valavala). I lenei mea, o le lau e tatau ona tausia toetoe faalava tutusa i le mata o le ulu.
  5. I le maeʻa o 30-40 minute (faʻalagolago i le manaʻomia ma le mea gaosi vali), fufulu faʻalelei le mea fai mai le curls faʻaaoga se suamalie ma conditioner.

Le lelei o le fuafuaina matala ituaiga tatala o le mafai ona pulea pea le tulaga o le malamalamaina o le lauulu.

Faauluaina selu - faʻafefea ona faʻaaoga?

Ina ia mafai ai ona faʻailoaina le faʻailoga i le fale, e te manaʻomia:

  1. Saunia se pupula faʻafefiloi e ala ile paluina ole efuefu lanumoana ma okesene.
  2. Selu ma le faʻaeteete le lauulu, faʻapaleni ia manoa o le a valiina.
  3. Faaaoga se pupula faʻafefete ile selu ma togafiti ia manoa uma.
  4. Tuu le paluga i luga o le lauulu mo le 10 i le 30 minute (fuafua i le paolo manaʻo), ona fufuluina lea ile vai mafanafana.
  5. Ia mautinoa e faʻaaoga se pulumu toefuatai mo lauulu lanu.

Leaga o valivali male selu

Le sili le aoga ole lava-staining o le e faigata tele e faia e tusa lava ma tulaga maualuga. Ae o le selu e le faamaonia ai o le manoa o le a manino atoatoa. E mafai lava pe a uma ona fufuluina lou lauulu, o le a e matauina o le foliga na avea ma pisia, ma le paolo e le fetaui ia te oe. O le mea lea, pe a faʻaaogaina se selu mo le faʻamamaina i le fale, o le fesoasoani a se uo poʻo se tauaiga e taua tele.

Ae peitai, o le sili talafeagai fofo o le o le alu i se lalelei, lea o le a faia e se tagata tomai faapitoa faia sili-lelei staining, lea o le a le tatau ona e toe salamo mulimuli. Ma e sili lelei faʻasaoina le selu mo le faʻaaogaina maso fale mo lauulu toe fuataina ma taumafa. E moni lava, o se fulufulu faʻapipiʻi fesoasoani o le a feagai ma lenei galuega 100%.

Faʻailoga malamalama selu

Teine e masani ona mananaʻo e suia se mea i o latou foliga vaaia. Ole faʻafouina ma le faʻafouina ole ata e fesoasoani lea ile laulu o le lanu.

Tele matagofie e filifilia le maualuga, talu ai o lenei auala o lanu e mafai ai ona sui ou foliga.

O le faʻamamaina o selu o le a fesoasoani e faʻatautaia le latou lava auala, ae aunoa ma le liliu atu i polofesa mo fesoasoani.

O nei fesoasoani ua faia i palasitika. O le selu e lautele nifo i le tasi itu ma o le pito faʻaiʻu i le isi itu.

O lenei laʻasaga uiga ese e mafai ai ona e faʻapupula faʻapitoa i manoa o lauulu i se pito lelei, faʻapea foi ona vali tutusa ie paʻu e faʻaaoga ai nifo lautele.

O isi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu foʻi, peitaʻi e leai ni eseesega taua.

O le faʻailoaina o selu o se mea taua tele meafaigaluega.

O lenei faiga e manaʻomia le faʻaaogaina tutusa o vali i luga o ni laina, e tatau ona i le tutusa le va mai le tasi ma le isi, faʻapea foi le tutusa lautele.

Afai e te usitaʻia lenei tulafono, ona avea lea o le faʻailoaina o gaioiga ma faʻatinoina saʻo.

Aso nei o loʻo iai le tele o faʻataʻitaʻiga e iai igoa eseese. Ua faʻaaoga le selu "pa" e iloga ai manoa. Na ia mauaina lenei igoa ona o lona foliga le masani ai.

O le isi ituaiga o selu e matau. O mea faigaluega faapena e seasea ni ufiufi e fesoasoani e fausia ni manoa o lautele lautele e ausia ai le manaʻoga manaʻoga.

O le selu mo le faʻailoaina o loʻo tele lava ni ona itu taua, o le mea autu o loʻo tuʻuina atu ai se tufatufaina tutusa o vaega.

O curls o le tutusa lava faʻafiafia ma le mafiafia o loʻo tumau pea i luga o le selu e mafua mai le i ai o le matau po o nifo.

A maeʻa ona vavae ese le filo, aveese le lauulu ma le isi lima, ona ave lea o le pepa pepa ma vali le curl i le vali.

O se tulaga le mafaafitia o le tau taugofie. Fulufulu fulufulu mai lauiloa ituaiga tau mai i le 50 i le 300 rubles, ma o le alu i se tagata faʻapitoa mo le faʻailoaina o le a tau tele atu sili.

E tele teineiti latou te iloa e faigata tele ona faia le latou malamalamaaina i latou lava, talu ai o le vali e tatau ona faaaogaina tutusa. E faigata ona faʻafetaiaʻia lenei galuega naʻo oe; e sili le faʻatagaina o se fesoasoani mai se tasi mai lou aiga pe valaʻau se uo teine.

E masani lava, e le faʻaaogaina e tagata faigaluega faʻapolofesa ituaiga nei mea faigaluega pe a vali.La latou filifiliga e le faʻavae i luga o le mea moni o le selu e leaga pe leai se aoga. Tusa lava, latou mafai ona fausiaina ofu tutusa i le mata, e aunoa ma le faʻamaʻimau taimi i le faʻaaogaina o isi mea faigaluega.

O le onapo nei ituaiga selu mo faʻalauiloa e mafai ai ona e maua le sili sili ona talafeagai ma talafeagai filifiliga. O le scapula comb e sili ona lauiloa. A o foliga, ua pei lava o se tamai sipuni, talu ai o le pito i luga o le ufiufi ua i ai teisi e punou.

E tele taimi, e manaʻo teineiti i se valiina o mea e taua o le stripper. O lenei faʻataʻitaʻiga e lua vaega: o le tasi itu e aofia ai nifo ma avanoa matala, ma o le vaega lona lua ua faʻaalia o se auo mo le faʻaaogaina faʻalelei o vali i luga o curls.

Ua seasea selu nifo ua filifilia e teine ​​laititi lauulu. E le mafai faʻaavanoa e le gata na faia se vaeluaina, ae ia faʻamalamalamaina lemu foʻi curls talafeagai mo le pisia.

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻia e le talafeagai mo le faʻapupula, ae e manaʻomia foʻi ona i ai latalata ia te oe, aua aʻo leʻi faia lenei faʻataʻitaʻiga, e tatau ona selu lelei lauulu. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e feagai lelei ma le galuega, a o faʻatumauina pea le malu ma le matagofie o lauulu maloloina.

E faigofie lava le faiga o le valigaina o selu ile fale.

E tatau ona galueaina e tusa ai ma le algorithm lea:

  • Ina ia faamalamalamaina le lauulu, e tatau ona palu faatasi le manaʻomia o le okesene ma lanumoana efuefu seʻia oʻo i se homogenous mass ua fausia.
  • A o le i valiina, e tatau ona selu lelei le laulu.
  • I le faʻailoaina o meafaigaluega, filifili vaega o le a pisia.
  • Laʻititi sina vali e tatau ona faʻaaogaina i le selu ma vali lelei ma tutusa uma ia curl.
  • O le vali e tatau ona tuua i luga o le lauulu mai le uiga ile 10 minute i le afa itula. Taimi e faʻamoemoeina le manaʻomia iʻuga. O le mama o le paolo e te manaʻo ai, o le umi o le tau e teu ai le valiina i lau lauulu.
  • A maeʻa le valiina, e taua ona fufulu mama le vali ma le mafanafana vai.
  • A aunoa ma le faʻaletonu, o manoa e tatau ona togafitia ma se toe faʻafofoaʻi pasama.

Ae o le faʻataʻitaʻiga e iai ona lava uiga, o lea e i ai nuances i le faʻaaogaina o le tasi poʻo le isi selu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamamaina o le faʻaaogaina o le selu "pa" o le a tupu e pei ona taua i lalo:

  • E tatau ona e amata i le fausiaina o se lautele lautele, lea o le a tutusa i le lautele ile selu.
  • I lalo o le manoa o le a valiina, e tatau ona e faia se selu e faaaoga ai le pito i luga-luga mataupu faavae.
  • Ona o lenei gaioiga, o se vaega o le lauulu o le a tumau pea i luga o totoa, ma le isi i luga ole pito i lalo.
  • Faʻaaoga lou tamaʻilima, e tatau ona uʻuina nei tulaga e lua, ma tuʻu ma le faʻaeteete le pepa i lalo o ufiufi luga, vali i latou ma afifi i le pepa.

O le spatula e faigofie tele ma sili atu le aoga faʻaaoga:

  • Muamua e tatau ona e vavaeeseina le loka o lauulu mo maualuga.
  • O le suo ma nifo luga e tatau ona tuu latalata i aʻa o le lauulu.
  • Faʻaalu malie le vali ma se pulumu, aʻo faʻagaioi le scapula i le faʻataʻitaʻi tutusa i le pulumu.
  • O lenei faiga e tatau ona faia uma lava taʻitasi.

Mo pulu puʻupuʻu, o le stripper o se mea lelei meafaigaluega, lea e manaʻomia ai foʻi se faʻasologa faʻapitoa o gaioiga:

  • E tatau ona e tuʻuina le tumutumu i le vaega o selu, o loʻo iai nifo.
  • Sulu lemu ie vali i luga o le paso
  • Aveese le au pipi ma vave mai aʻa i pito e faʻataunuʻu le vaega o le selu ma nifo.
  • A vali le laulu, e manaʻomia le fufulu mama lelei le vali, faʻamago lelei ma selu ma le maso selu.

O le vaʻaiga vaʻaia o le faʻaaogaina o se selu mo le faʻailoaina atu e mafai ona vaʻaia i le ata nei:

O igoa lauiloa e gaosia ai mea faigaluega faʻapitoa mo lauulu laʻititi e ofoina mai le tele o ituaiga talafeagai ma aoga auala mo le valiina:

  • O le Kamupani Siamani, Dewal, ua ofoina mai foliga faʻalelei ma ni matau, ua sili ona lelei mo le valiina o vaega o lauulu e aunoa ma ni tomai faʻapitoa. Ua faʻaalu le selu i laina e lua o matau. E tu i se mamao.
  • O le Belgian brand Sibel na ia faʻalauiloaina se selu ma se spatula i ana tagata fiafia e faafaigofie ai le gaioiga o le apalaiina o le vali i le fale. O le kamupani Sipaniolo Eurostil, e gaosia mai le au fouvale, kapeti pulou ma paʻu tauau lau.
  • O le asozma ituaiga na faʻaalia i tagata lautele se faʻafiafiaga nylon faʻalelei i nifo i itu e tolu.
  • E tele stylists masani ile LʻOreal oloa. E faʻaosoina atoa ma vali se faʻapitoa faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma nifo e tolu. E tatau ona faʻatumuina i latou i vali, ona tuʻu lea o le mea faigaluega i luga o le vaeluaina ma e mafai ona e amata faʻamamaina mai aʻa i pito o le lauulu i le gaoioi ma lamolemole.

Teine tuu se tele o iloiloga e faatatau i selu. O nisi taimi latou te ofo ai ma le le ogatasi. Ae o le filifiliga o mea faigaluega taʻitasi e patino, talu ai e aoga le mafaufauina ole fausaga, umi ma le mafiafia o le laulu.

Amata i le faʻailoaina o faʻamanatu o le faʻagaioiga o le aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga se selu e fai sina umi. Polofesa mautinoa o le selu mo valivali e matua talafeagai ma aoga, ae o loʻo faʻaaogaina pea le masani meafaigaluega masani i latou.

Tele o teineiti na fiafia iai i le ata e taʻu o le "pa." Na te vaevaeina atoatoa le filo. Latou te tutusa ma tutusa, e le manaʻomia le faʻaopoopo atili.

Tele teineiti e tali lelei e uiga i le stiper, ae e sili atu le le faia o le valivali oe lava, ae ia valaʻaulia se uo. O se mea le lelei aʻiaʻi o lenei faʻataʻitaʻiga, e le talafeagai mo ni uumi.

Tele faʻatauga o le faʻailoaina o selu sa faʻamalieina i le iʻuga ma le mea faigaluega. E manaʻomia sina faʻataʻitaʻiga ma le onosaʻi, ma o lenei selu o le a taua tele mo lau fesoasoani.

Faailoaina maualuga o selu: ituaiga ma mataupu faʻavae o le faʻaaoga

Sulufaʻi o se tasi o auala sili ona faigata e vali lou lauulu ma o lea e avea se umi umi. O le mea moni, i le auupega o polofesa o loʻo i ai meafaigaluega e sefe ai le taimi ma neura o le tagata faʻatau ma talafeagai mo le faʻaaogaina i le fale.

O se tasi o nei "mea aoga" meafaigaluega o valivali selu.

Mea uma e masani taʻua o selu mo le faʻailoaina e mafai ona vaeluaina lua ituaiga:

  1. Manoa selu selu
  2. Combs mo faʻamalamalamaina susulu vaega

O le auala masani e faʻavasega ai ni laina mo faʻailoga e taʻua "Taua".

O se manifinifi e lautele le laulu e ave, toso i tua, ma pasi atu i le pito o le selu, pei o se nila pe a suisui pe teuteu.

o le faigata iinei vavaeese ese o le tutusa lautele.

Combs mo le faʻailoaina o laina e faʻafaigofie ai lenei faiga.

O tagata uma na gaosia le laʻau e faʻaalu laʻau faʻapipiʻi laʻau e maua ai selu faapena.

O le tau o lauulu lauulu mo le faʻailoaina mai e amata mai 40 rubles mo le saina-faia selu e 300 rubles mo le Italia tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, MechesComb.

O le isi tatou te iloiloina auala e galue ai na selu.

O le a lenei meafaigaluega ma aisea e tatau ai?

O le faʻailoaina o gaioiga e faigata tele ma e tele se taimi. E oʻo lava i se matai faʻapolofesa i le fale lulu e mafai ona faʻaaluina ni itula se tele i luga o se faʻagasologa faʻapitoa, aemaise lava pe a fai e le lauulu le laulu. I le fale, o le faʻailoaina maualuga-lelei e sili atu uma faigata.

Ae ia faʻafaigofie taualumaga, selu faʻapitoa mo le iloga o fesoasoani. O nisi o latou e fesoasoani e faʻalauiloa tutusa ia manoa o le a valiina i le lumanaʻi, ae o isi ua mamanuina e faʻapipiʻi se vali lanu i le lauulu.

O se fulufulu faʻataʻitaʻi mo le faʻailoaina e mafai ai ona e:

  • vave ma faigofie vavae ese faʻasologa mai le aofaʻi atoa o lauulu mo valivali,
  • aloese mai mea sese i le faagasologa o le faʻaaogaina o le vaega i le lauulu,
  • Ia maua lelei se toniga ma le toniga.

Atonu e toatele tagata e manatu e naʻo le polofesa faʻataʻitaʻi e mafai ona faigaluega i se mea faigaluega, ae e leʻo lea. Le auai o nisi tomai ma sina poto masani o le a faʻatino ai le faʻailoaina ma se selu faʻapitoa, tusa lava pe o le fale.

Tuutuuga o faʻaaoga ma ata ituaiga

Talu mai le galuega autu i le taimi e faʻamamafa ai o le vaeluaina saʻo le lauulu i ni manoa ma tutusa o se faʻamalamalamaina o loʻo faia ia i latou, ona selu mo lea faiga ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  1. e faamamafa manoa,
  2. mo le fausiaina o vali.

E tofu ituaiga selu ma tele ituaiga. Ole mea lea, mo le faʻalauiloaina o lauulu e faʻaogaina: ole selu mo le faʻailoaina o manoa, o le selu ile matau, le stripper, selu, selu, ole scapula. Le faʻaaogaina o mea faigaluega taʻitasi ua i ai ni eseʻesega eseʻese. O le isi, matou te tuʻuina mai faʻamatalaga o itūʻaiga uma, faʻapea foʻi ma a latou ata.

Ina ia faamamafa manoa

O le masani masani e faʻamamaina ai lauulu laʻau e taʻua o le masoa. I le auala o le tuueseeseina o le loka, ua faʻaaoga se selu faʻapitoa e iai nifo manifinifi ma le pito tusi. E avanoa i soʻo se faletalimalo. Ma lona fesoasoani, o se manifinifi lautele sulugatiti iloga mai le aofaʻi atoa o lauulu, e sa faʻaloaloa teisi, ma vaʻitiʻiti filo laiti filifili mai ai e faʻaaogaina ai se manifinifi pito o se selu.

Le faʻalavelave e aofia ai se faʻasologa umi. I se faʻaopopoga, pe a leai se poto masani i se metotia faʻapitoa, o faʻamanuiaga o manoa e mafai ona avea ma ituaiga mafiafia.

Faatasi ai ma matau

O le matau matau ua mamanuina foi e vavaeeseina ai lauulu. O le selu e uumi, manifinifi nifo, o lona pito e faʻapipiʻi i ni matau faʻapitoa. O le matau lava faʻaititi i le itu, e mafai ai ona e vavaeʻese ia loka.

O lenei vavaeʻesega e fetaui lelei foʻi i le 'ie pepa. O fulufulu vavae 'eseʻese e faʻataʻatia i luga o laupepa ma vali.

Afai e te fuafua e vali lou lauulu e faʻaogaina ai le faʻailoga mataina luga o lauulu pupuʻu, o lona uiga o le selu fulufulu e atoatoa. Leai faaaogaina mo pupuga matala. A maeʻa le valiina o foliga i lauulu, latou te le tapunia. O auala mo valivali, fegalegaleai ma le ea, e sili atu malie, o le mea lea, o le mea lea, o loka lanu e le maua ni tuaoi manino, latou foliga sili atu o le natura.

Faʻaogaina le stripper e faigofie lava. E fai le pauta lanu i luga o le pulou, a maeʻa ona ofuina i luga ole selu. A maeʻa lenei mea, o le paso e tatau ona aveese, ma nifo e tatau ona selu e ala i le lauulu i le itu mai le aʻa i pito.

I fafo atu, o le meafaigaluega e pei o se pa. Ua faʻaalu le selu i nifo lua-tulaga. Mo le vaeluaina, o le selu e faaofi i totonu o le loka o lauulu mai le pito i luga i le pito i lalo, pe a uma le vaega o lauulu tumau i le va o cloves. E liua i laina e lua. Le va o latou manaʻomia na o le tuiina o se tamatamai lima ma taʻoto le pito i luga o le loka i luga o le pepa. Ina ua maeʻa, tuʻuina atu se valivali laʻasaga ia i latou, ma le lauulu e ufiufi i le 'ie.

E tutusa lava gaioiga e faʻatinoina ma vaega o totoe. I luga o le selu o loʻo i ai ni uila o eseese lautele, ona o lea e mafai ai ona ausia ni mafiafia eseʻese o filo.

O le mea faigaluega e pei o se lautele spatula faʻapipiʻi ma se seluo le iʻuga o loʻo faasino i luga. I le lautele, e mafai ona eseese. Mo le valiina, ave se vaega o le lauulu, pasi atu i le selu ma tuu i luga o le tauau lau. O loʻo valiina ia curls i luga o le mea faifaaili. O le blade i le taimi o le faʻaaogaina o le foa ia tatau ona faʻasolosolo agai i pito. Ina ua mavae lena, e pa'ū le fasi lanu i luga o le lauulu.

O le faʻailogaina o loʻo faia i se avanoa avanoa, e faʻapea e manino ia manoa. E masani ona faʻaaogaina se mea faigaluega mo Kalefonia e faʻalauiloa ai ma faʻapipiʻiina o lauulu. Faʻafetai i le "spatula", o le stain process e fai sina umi.

Faʻafefea ona fai ni vali ma se mea faigaluega naʻo oe ile fale?

Tele teine, ina ia sefe ai tupe ma taimi, vali latou laulu ile fale. O le mea moni, tutoʻatasi valiina i se tasi leo e sili atu faigofie nai lo le faʻamalamalamaina, ae faafetai i selu faʻapitoa le faiga e avea e le faigata tele ma e le manaʻomia le maualuga tomai. Faʻatau atu foi o loʻo faʻamaninoina pusa, e aofia ai auala faʻapitoa mo le faʻamalamalamaina o le lanu.

E taua le maitauina o le stripper e sili atu talafeagai mo faʻamalamalamaina lauulu pupuu ma ogatotonu. I se tulaga lautele, mo tagata e ana le laulu pulu, faʻamamaina i le fale o le a sili atu faigofie. Ina ia puipuia ma le manuia, mea nei e tatau ona alofia:

  • e le mafai ona fufuluina lau lauulu i le valiina ma faʻaaogaina suauʻu, ona o loka e ono le tutusa le faʻatulaga,
  • e sili atu le aua le faʻaaogaina tele suavai susulu fatuga, talu ai o le vali vave salalau i le vaega o totoe o le lauulu,
  • loka e manaʻomia e filifili le tutusa mafiafia ina ia leai se tele eseʻesega,
  • e tatau ona e mautinoa o loʻo i luga o le selu, o loʻo tuʻuina atu i le lauulu, e lava le tele o faʻamalamalamaga, a leai o le ala uila e faʻaititia le le tutusa,
  • o loʻo e manaʻomia ona filifili ni lanu o loʻo iai ni nai leo e mālie nai lo lou lava lauulu, ina ia mafai ai ona e alo ese mai le "zebra effect" i luga o lauulu,
  • E faigofie tele le mulimuli i le faiga, o le a le mea e fai i tatala tekonolosi ina ia aloese mai le soona faʻaali i le faʻamalamalamaga.

Vaaiga lautele o le sili gaosi

Salon matai ma aiga lanu e fiafia i ituaiga nei o selu:

  • Siamani kamupani Dewal - selu ma matau e vavae ese ai manoa. O loʻo i ai laina e lua, ia e tofu le nifo ma vaʻai mamao.
  • Peleseuma Sibel - selu "spatula", faigofie ma aoga e faʻaaoga, faia i mea maualuga ma anagata.
  • Gaosi oloa Harizma - selu “pa” e faia i le nylon, e tolu itu o nifo, e vavaeeseina atoatoa loka o lauulu.
  • Lotoa o faʻaiuga a le LʻOreal - faʻatasi ai ma le vali i totonu o le pusa o se mea faʻapitoa faʻapitoa i nifo e tolu, lea o loʻo faʻaaoga ai le lanu valivali ma tufatufa atu i lauulu.

O le aafiaga pe a faʻaaogaina ituaiga uma o selu o le a ese, o lea e leai se mea faigaluega lautele lea e mafai ona faʻatino soʻo se mea taua. Ae i le filifiliga saʻo, o le staining faagasologa o le a ave e itiiti se taimi, ma mo le mauaina o le manaʻomia aafiaga e le manaʻomia tele taumafaiga. Ole mafuaʻaga lea ole selu mo le faʻamalamalamaina e sili mo le valiina ile fale.

Manoa selu selu

O le auala masani e faʻavasega ai ni laina mo faʻailoga e taʻua "Taua".

O se manifinifi e lautele le laulu e aveina, toso i tua, ma pasi atu i le pito o le selu, pei o se nila pe a suisui pe teuteu.

O le autu faigata iinei vavaeese ese o le tutusa lautele.

O tagata uma na gaosia le laʻau e faʻaalu laʻau faʻapipiʻi laʻau e maua ai selu faapena.

O le tau o lauulu lauulu mo le faʻailoaina mai e amata mai 40 rubles mo le saina-faia selu e 300 rubles mo le Italia tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, MechesComb.

O le isi tatou te iloiloina auala e galue ai na selu.

Vave selu

I luga o lenei selu, e ufiufi uma ulaula ma le matau ua tuʻu ese e pei o le ata. O le mamao i le va o nifo ma o latou lautele i itu uma o le selu e ese, ua faia faapitoa i aoina manoa o eseese 'eseʻese.

O le faʻavae o le galue ma se selu e pei ona taua i lalo:

  • Ua vavaeeseina se vaega o lauulu
  • Ua amata le selu ma matau mai le pito i luga i le pito i lalo i lenei loka, ma loka teisi faʻaliliuina i le itu ina ia loka i matau, ona oso aʻe teisi i luga,
  • O loka e piki i le ogatotonu lima ma faaputuputu i luga o le pepa.

E uiga ile faʻamalamalamaina ole lauulu ile lua sone ma le kināmoni, faitau le tatou tusitusiga. O lenei metotia faʻamalosia ma fofo le lauulu.

Lauulu selu

Ole selu mo faʻailoga e maua ai le aofaʻi aupito maualuga iloiloga lelei fafine e vali o latou lauulu i latou lava. O ona nifo e faʻamanatu mai i le pito i luga o le maota o Kremlin.

Faʻafefea ona faʻaaoga se selu nei e faʻamamafa ai:

  • Ua faʻaofi le selu i le se vavaeese mai i lalo e oʻo i luga,
  • Ua fai le faʻaiʻau i le va o tamatamaʻilima, ma e pei ona sa i ai i le selu e oʻo i le pito i lalo.O le mea na tupu, o se vaega o lauulu tumau i le va o nifo o le "pa" ma foliga pei lua tulaga o manoa,
  • I le va oi latou, o le ogatotonu tamatamai lima na tuu ma o le pito i luga, vavaeeseina vaega o le lauulu ua tuu i luga o le pepa pepa,
  • Ona maeʻa lea o mea uma e pei ona masani ai: o manoa i luga o le pepa 'o loʻo faʻaeteete faʻamalieina ma faʻamama ma afifi.

Vitio: selu-selu mo maualuga

Tuʻuina atu o selu mo le faʻailoaina o MechesComb.

I le faʻamasinoina e ala i iloiloga i luga o le Initaneti, e le faʻaogaina e ni tagata fulufulu faʻapitoa fulufulu faʻapena.

O lenei mafuaʻaga ona o le i ai i se mea faapitoa e sili atu le faigofie ona fai uma gaioiga (selu o le manoa, vaevaeina i totonu o ni taʻavale, faʻataʻatia i luga o le pepa) ma le tasi meafaigaluega, o lona uiga, o se laulu e faʻaaoga i se mea manifinifi.

Lelei, le au-polofesa manaʻo valivali oe lava i loka i le fale, e matua mafaia lava e taumafai e faʻafetaui i se selu. Le ala, pe afai e te fiafia i le faʻaalia faʻateleina afaina ai lou lauulu, e mafai ona e faitauina la matou tala.

Suo selu

Foliga mai o se lautele spatula ma se selu ua punou i luga i le pito, ma pei o se sikuea mo pikiina beri.

O le fagu mo le faʻailoaina e ese lava na o le lautele, ma e mafai ona e faʻatauina mo na o 50 rubles.

Auala e galue ai ma le selu-spatula:

  1. Se manoa (atoa pe manifinifi) ui atu i le selu ma tuu i luga o le vaalele o le scapula,
  2. E faʻaaogaina se faʻamalamalamaga ma se pulumu ile lauulu o loʻo taoto i luga o le tauʻau tauʻau, ma le tauau tauʻau e faʻasolosolo lemu agai i pito o le filo
  3. I le iuga, o le pau o lemu e paʻu i le vaega totoe o le lauulu.

O le "chip" o lenei metotia i fuamoa auivi o mama mama, o lea, e masani ona faʻaoga mo "Kalefonia faʻamamaina" ma fulufulu lauulu.

O vaivaiga ole faʻamalamalamaga ile tauau lau e aofia ai lanu moana o mea na tutupu mai, ae afai o le sini o le paʻu o ata o le natura - ona mafai lea ona avea ma se uiga lelei.

I le auala, le leaga o lauulu lanu i le taimi o maitaga mafai ona maua iinei.

Ole selu lenei faʻaopoopo ile faʻaopoopoga o loʻo faʻamamaina.

Mo nisi mafuaaga, luga o le Initaneti e na o le mauaina o le stripper mo le faʻailoaina mai e Eurostill, e tau mai i le 45 rubles.

Le mataupu faavae o le stripper:

  1. E iai avanoa i nifo o le stripper comb lea e faʻatumuina i se lanu lanu i totonu o le au,
  2. Ina ua mavae lena, ua aveese le nozzle, ma le vavaeina ese o le lauulu sa vave fofoina tasi le stripper, fuli ma nifo i lalo ma tumau saoloto e pepelo,
  3. O se manoa e leʻi togafitia ua tuu i luga ma o le faʻagaioiga toe fai.

Vitio: faʻailoaina o selu-stripper

E faʻapefea ona tupu le fulufulu lauulu?

E faigofie, e le tatau mo le faʻaaogaina o aʻa tetele, ma e oʻo foʻi i se tagata amataina o le a feagai ma.

E i ai le tasi faʻaletonu: strippers mafai ona faʻaaogaina mo faʻavae maualuga, aua e le lava le aofai o le peleni o loʻo maua i ona nifo e vali ai se uumi umi. Lenei o se tusitusiga i luga o lauulu moli oloa.

Afai e te laki e fanau mai ma mata enaena, iinei oe mafai ona vaʻaia fautuaga mo le filifilia o lauulu lanu.

E mafai ona e iloa le mafuaaga e amata ai ona liu le lauulu vave lauulu iinei: http://lokoni.com/problemi/simptomy/pochemu-volosi-sedeyut.html. O loʻo faʻamatala mai foi le tusitusiga tulafono mo le puipuia o foliga mai o lauulu lauulu laulu.

E aliali mai e leai se selu lautele mo le faʻailoaina o lauulu, ae mai le mea o loʻo faʻatau atu, e mafai ona e filifilia se mea faigaluega e talafeagai mo nisi faʻamoemoe ma faafaigofie le faamamafa malo lava i le fale.

Ma afai e te le faia e oe oe, ae fesili i se uo poʻo se tina, ona o le a lelei mea uma.

Faauluaina selu - faʻafefea ona faʻaaoga?

Ina ia mafai ai ona faʻailoaina le faʻailoga i le fale, e te manaʻomia:

  1. Saunia se pupula faʻafefiloi e ala ile paluina ole efuefu lanumoana ma okesene.
  2. Selu ma le faʻaeteete le lauulu, faʻapaleni ia manoa o le a valiina.
  3. Faaaoga se pupula faʻafefete ile selu ma togafiti ia manoa uma.
  4. Tuu le paluga i luga o le lauulu mo le 10 i le 30 minute (fuafua i le paolo manaʻo), ona fufuluina lea ile vai mafanafana.
  5. Ia mautinoa e faʻaaoga se pulumu toefuatai mo lauulu lanu.

Tatala maualuga selu

I le faʻaopopo atu i le faʻamalamalamaina o le pepa alumini, o loʻo iai pea tatala mataina.

O lona autu e faapea o lauulu ma le faʻaaogaina o le a le tapunia.

I le ea, o le fusi e galue lemu, ma faʻamalamalamaina le la totoe o le le gaosia lauulu, o le mea ua tupu, o laina e le manino ma manino.

Mo faʻamalamalamaga mo na mea, o latou lava selu.

Filifili le selu e sili ona talafeagai mo faʻamamaina

E tele fafine ma teineiti e taumafai i taimi uma e foliga lelei atoatoa, o lea latou te masani ai ona pulu vali.

Tagata faamemelo i le lauiloa valiina o manoa, oe ua le lava fiu i salon taualumaga, sili atu le fiafia e faailoga i le fale.

Ae faʻafefea ona fai vave vali ma filifili lelei ni manoa? Faʻafetai i se selu faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina, o le a galo ia te oe le uiga o le nofo i fafo mo itula faia lau fiafia lanu.

E lelei ma leaga o le faamamafaina ma lauulu sulu

I totonu o mea lelei o selu e mafai ona iloga:

  • seia vaevaeina i vaega,
  • faigofie i le faʻatinoina o tekonolosi,
  • faaitiitia taimi o taualumaga,
  • mauaina o se pupula lanu, lea e taua mo metotia a tagata taʻitoʻatasi, le taliaina ese ese (faʻaaogaina o se spatula ma le stripper),
  • le mafai faʻatinoina ogaoga faʻamamafa ma saʻo toe fai le ata na muamua atu, e taua mo le laulu o loʻo valiina,
  • taugofie meafaigaluega.

Le atoatoa

  • taʻitasi meafaigaluega faʻapitoa, vagana ai le selu ma se tulaga, e le o se mea lautele mo le faʻailoaina (mo se faʻataʻitaʻiga, o le stripper e mafai ona vali i luga o na o le vaega basal),
  • le manaomia mafiafia o filifili e le masani ona filifilia,
  • O nisi tagata fou e faigata tele ona malamalama i le mataupu o le masini (e ui lava e tele naua ata vitio, ata ma faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu i luga o le Initaneti).

Ole tau mo lauulu lauulu e faalagolago ile ituaiga ma le atunuu ole gaosiga. Afai e te manaʻomia se filifiliga taugofie, e mafai ona faʻatauina le selu Saina mo le 50 rubles.

Ae afai e te manaʻo ia lelei atoatoa mea uma, ona fautuaina lea e polofesa maua selu Italia mai MechesComb, o tau ia e amata ile 300 rubles.

Le selu masani mo le filifilia o filifili

O le seleni masani mo le filifilia o se filo ei ai le pito i tua. A faʻaaogaina, e mafai ona faigofie:

  • vavae ese se tasi vaega mai le isi,
  • alu zigzag, filifili tamai loka o le a maua i le mamao tutusa mai le tasi ma le isi,
  • aveese ni loka o le lauulu
  • vavae uma loka manifinifi ma manifinifi.

Faalu faatasi ma ni matau laiti

E tusa e foliga mai o se selu masani, ae o ona nifo i itu uma e lua o loʻo faʻataʻamilomilo pito i luga, e foliga mai o matau.

E tele fesuisuiai o mea faigaluega ia, e fuafua lava e ala ile mamao ile va o nifo: mo le filifilia o laʻititi laiti, auala ma lautele lautele.

E i ai selu e mafai ona e filifilia ni mafiafia ma manifinifi curls.

Faʻafefea ona faʻaaoga se selu mo le faʻamamaina? O le faiga o le filifilia o le loka e matua faigofie:

  1. Curls e selu.
  2. Vaega o le lauulu ua avea i totonu o le selu ua tuu i totonu.
  3. Ole mea faigaluega e ave laititi i le itu ia faʻapea e loka loka i le lave.
  4. Sii lemu se curl.
  5. Filifili filifili ua filifilia i le ogatotonu, ona faʻapipiʻi lea ma le faʻaeteete i luga o le pepa pepa ma ufiufi faʻatasi ma vali.

Lauulu

O le mea e foliga mai ai le mafolafola: o nifo mafiafia mafiafia ua vavaeina e se tamai ninii, foliga o le Kremlin pa, ma i lalo ifo latou teisi laʻititi va i latou lava. Tusa ma faʻamatalaga a tagata faʻaaoga, o lenei selu o le sili filifiliga pe a fai e le teine ​​le valivali ia lava.

Auala mo le filifilia o le loka:

  1. Filifili se vaega o le lauulu.
  2. Ulu atu i le meafaigaluega (lalo i le pito i luga) i lalo o le aa lava.
  3. Toso le vilivae lalo. O lenei ua e vaai i le auala e vaeluaina ai i vaega e lua. Sipi le ogatotonu o lou tamailima i le va o faaputuga.
  4. Ave le pito i luga ma tuu i luga o le pepa alamini.
  5. Faapipiʻi maea i le uaea saunia ma afifi i le pepa.

E le fiafia le polofesa faʻapitoa e faʻaaogaina se mea faigaluega mo le faʻamamaina, aua e lelei lo latou agavaʻa i le filifilia o faʻasologa ma le selu masani faʻatasi ai ma le maʻai pito. Ma iineifafine o vali latou lava na o le fiafia i le "pa".

Mo le faʻatinoina o le faʻailoaina matala, e manaʻomia e le au polofesa ma le amateurs le tele o ituaiga selu, e sili ona lauiloa o latou ole comb-spatula ma le stripper.

Faauluaina o le foe

Mo le faʻatinoina o vali i le sitaili melange, majimesh, shuttle, Venetian and California highlighting, o loʻo aʻafia ai le faʻagaioiaina o lanu i le ea faʻaavanoa, faʻaaoga se mea faʻapitoa - se selu-spatula.

O le valivali fatufatuina e faʻaaoga i le selu lava ia, ona faia lea ma se mea faigaluega mai luga i le pito i lalo, ao faʻaopopo vali. I fafo e te faʻatali mo ni laʻau faʻailoga lanu.

O lenei vavega masini e tutusa lelei lava ma le sikuea e piki ai fua. E seasea nifo, faʻaoso luga. O lenei masini e matua le taugata - e tusa o le 60 rubles. O le tau o le oloa e faʻalagolago i mea o loʻo gaosia, le lautele o le lau, se ituaiga ituaiga.

Auala e galue ai ma se spatula:

  1. Selu uma lauulu.
  2. Filifili se vavaeʻese ese ma filifili le aofaʻiga o lauulu, lea e tusa e fetaui ma le lautele o le tauau lau.
  3. Faaofi le curl i le mea faigaluega i tafatafa o le aʻa sone. Loka.
  4. Faʻaaoga le valiga i le scapula lava ia ma amata agaʻi i lalo. Faʻaopopo se lanu valivali aʻo e alu. Taumafai e faʻasaʻo le uu tauau, mimigiina teisi mai aʻa.
  5. A e taunuʻu atu i pito, o le a mafai ona e tuʻuina saogalemu i mea lalaga valivali i luga o se vaega o totoe o le lauulu.
  6. I lenei auala, o le laulu atoa e vali.

I le tasi itu, o lenei selu e iai nifo masani, ma i le isi itu, o le spatula faapitoa ma mea gaʻo e faʻaaoga ai vali. E taugata, pei foi o filifiliga muamua, matua le taugata - 50 rubles.

E fetaui tonu mo na o le umi-uumi lauulu ma seevae pupuu. E taua tele mo le valiina o aʻa tele, aua e faʻatagaina ai oe e toe faʻaupuina saʻo le faʻamatalaga muamua o le staining.

E faʻapefea ona galue:

  1. Fulu ia le manoa.
  2. Faapipii mata i le tasi itu o le sikapula.
  3. Vave selu le curl ma se stripper, liliu le mea faigaluega ma ona nifo lalo.
  4. Tuu le isi manoa i luga ma faʻagasolo i le auala tutusa.

E le taliaina i le toe faʻaaogaina o se tusitusi mo le tutusa fasi, a le o lea o le a le maua oe le faʻailoga, ae le malamalama i ai.

Sauniuniga aʻo leʻi faʻaaogaina le meafaigaluega

E taua le mulimuli i tulafono faʻavae e faʻatagaina ai le auala sili e faʻamalamalamaina ai uila.

Mulimuli i nei taiala:

  • selu uma lauulu ia lelei ina ia leai ni nauumi ma tangles,
  • faʻaaoga le faʻavae i luga o se palapala ulu (o lenei ua faia ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le okesene),
  • faʻaaoga se ie puipui e puipuia ai lavalava ma tauau,
  • tuʻu faʻatasi mea faʻapitoa ma vali i se fua faatatau o le 1 i le 1,
  • tapena se faʻapipiʻi faʻapitoa mai le Faʻaʻiluga Lauulu laina, faʻapea foi ma se conditioner fufulu.

Maualuga Meafaigaluega Meafaigaluega

Tomai faapolofesa ma tagata masani e fiafia i ituaiga nei:

  1. Tagata tomai faapitoa mai le LʻOreal Preference, e aofia ai le faatumuina o le tolu-maualuga nifo i le vali. Faatasi ai ma le tolotolo i le tapulima, o loʻo faia le selu e tusa ma le ola o le laulu, - i le ulufafo na maua mai ai se vali manifinifi, ma faʻamamafaina ai le loloto o le lauulu.
  2. Igoa Siamani lauiloa E sili ona lauiloa i tamaʻitaʻi e fiafia e faʻapupula faʻapitoa ile fale. Ua ulu le selu i le maketi a Rusia. O loʻo faʻapea foi ona saunia e le tagata faʻapipiʻi se pulou lisiti mo le tosoina o loka ma le matau.
  3. Belgian comb-spatula Sibel - O se meaʻai malosi ma faʻatuatuaina mea faigaluega mo faʻamamaina.
  4. Faailoga Eurostil, e tupuga mai lava i Sepania, e maua mai ai le tele o strippers, sili ona talafeagai mo le vavaeina o aʻa.
  5. Alamanuia lauiloa laulau 'avaaina gaosi oloa Harizma fiafia i ai le tagata faʻaaoga le nylon comb o se "pa" ma 3 itu o nifo.

E tatau ona maitauina o mea filifilia uma o le paketi. Ole mafuaaga lea e faigofie ai ona amata faataʻitaʻi fafine uma ile fale.

O le mea lea, e leai se mea faigaluega e tasi e mafai ai ona e faʻatautaia ni filifiliga taua.

Ae afai na e filifili faʻapitoa i luga o le metotia, oe mafai faʻatau mai nisi masini e tele lava le faʻaititia o le taimi faʻaalu i luga o le taualumaga.

Lelei faʻamamaina i le fale ma ata ma vitio

E le o se mea faʻalilolilo i soʻo se mea o mea muamua lava e puʻeina mata o tamaloloa tatou te feiloaʻi i o tatou ala o tatou laulu. I lea, e taua tele lo latou foliga manaia, matagofie ma susulu maloloina.

O le asō ou te fia faasoa atu ia te oe se auala lelei tele e ausia ai nei mea uma e aunoa ma le afaina ai oʻu uila, ma i le taimi lava lea e tasi e maeʻa le suiga i le "tamaitai lalelei". O le ala lea na faʻalogo uma iai - ua taʻua o le 'iloga.

E lei leva na faia, o le faamamafaina i totonu o le fale lava ia na o se galuega le mafai. Ae peitai, faatasi ai ma foliga vaaia i luga o fata o faleoloa o polofesa seti mo lauulu lanu, na mafai ona le mafai moni.

Lea, e faʻapefea ona faʻailoaina lauulu ile fale? O le mea muamua e tatau ona fai o le ki o le mafaufau ma filifili pe faʻafefea ona tatou manaʻo e suia la tatou foliga.

Eseese ma ituaiga

I le faasologa o le faʻaaogaina o vali:

Filifiliga lanu vali:

I le malosi o le faʻaalia o lauulu:

Le auala o le faʻatinoina o taualumaga:

  • faailogaina i se selu,
  • pepa pepa
  • vali ma se pulou,
  • faailogaina lima.

E tusa ai ma le metotia o taualumaga:

  • Metotia Farani
  • Amerika tekinolosi
  • auala faʻatusatusa
  • Faapolopolo
  • faiga Venetian
  • fale
  • silau auala.

Le lelei o le maualuga maualuga

  • Fiafia i le "toe faaolaola" o le foliga mai o lauulu,
  • faʻalauiloa le moli lemu i le masani le lanu o curls pe a uma ona pisia,
  • fatuina se faʻaaliga vaʻaia i le tele o lauulu,
  • faafaigofie le pulupulu o lauulu sinasina,
  • e le manaʻomia le masani ona vali (lauulu vali i masina uma e tolu),
  • E faʻaofo vaʻaia fafine matutua.

Le mautonu o le maualuga

  • A faʻaaogaina se tele tele o vali, e faigata tele le tutoatasi e faʻatautaia le faʻasologa,
  • O le faʻagasologa e alu se taimi umi lava,
  • e le fautuaina le fufuluina o le ulu i aso uma, aua e mafai ona mafua ai le vave fufulu ese mai le vali,
  • e maualuga le tau o mea teuteu.
  • pepa (meaʻai e mafai ona faʻaaogaina)
  • faʻamalamalamaina
  • ma totigilima e faʻaaoga
  • le selu ma nai ula laiti,
  • pulumu vali
  • fulufulu lauulu poʻo kilipa
  • pesini mo le vali (tioata poʻo le sima),
  • se solo lea e le o se mimiti e pisia.
  • Matou te faʻaseseina le faʻamalamalamaina e tusa ai ma faʻatonuga.
  • Ufiufi ou tauau ma ua i le solo.
  • Selu ma le faʻaeteete le laulu ma vaeluaina le lauulu atoa i vaega tutusa, ia faʻamau taʻitasi ma se kilipa.
  • Matou te selu le seleni filifilia o lauulu ma uu le selu i le pito i tua ma tuʻu ese le le mafiafia o le filo mai le lauulu ma tuu se fasi pepa i lalo.
  • Faʻapipiʻi le manoa i le lanu vali ma soʻona faʻaulu i le faʻailoga i le pito i lalo o le ulu (o lenei auala o le a matou maua ai se paʻu mou malie lanu, nai lo le vali malamalama laina, lea o le a foliga leaga tele).
  • Na matou afifiina le vali vali i le pepa alamini ma ia mautinoa e leai ni maanuminumi i luga o le pepa.
  • Matou te solomuli i luga i le 2-3 cm luga ma fai le faiga lava e tasi ma le isi curl.
  • Tatou faʻatali 20-30 minute ma fufulu lou lauulu i le mafanafana vai mai le popo, e aunoa ma le aveeseina o le pepa.
  • Ona matou tatalaina lea o mea taʻitasi ma fufulu loʻu ulu i le moli ma le conditioner.
  • Ua matou mago i lauulu masani.

O le faʻagasologa o tapenaga ma le faʻaaogaina:

  • O lea ituaiga faʻamamafa e taʻutaʻua tele i le va o tamaʻitaʻi e paʻuʻulu lauulu. E le taumate e te maua se ala faigofie e vali ai. Ou te matua fautuaina lenei metotia i tagata amata.

  • Matou te faʻaseseina le vali e tusa ma faʻatonuga.
  • Salu se solo i tauau ma ua, lea e le o se mea le lelei le pisia.
  • Matou te faʻamauina se pulou i luga o le ulu ma faatasi ai ma le fesoasoani mai i le pito i tua matou te tosoina mai i fafo ni loka lauulu e ala i pu.

  • Fufulu le vali i luga o manoa i luga o le pulou.
  • Mo se vaivaiga aafiaga, matou te faʻamoemoeina 20 minute, mo se malosi faʻamamaina - le itiiti ifo i le 50 minute.
  • A aunoa ma le aveeseina o pulou, fufulu ese le paluga ma vai mafanafana mai le popo.

  • Ona aveʻese lea o le pulou ma faʻamalu loʻu laulu ma le faʻamalama.
  • Laulu vali i le fale

    E i ai ituaiga e tolu o vali vali e faailoga:

    • Efuefu o fatuga e tele lava ina faʻaaogaina e polofesa, ona latou manaʻomia muamua sauniuniga ma e le talafeagai mo tagata amata ona faʻaaoga.
    • Soliafia O le vali fetaui lelei i le lauulu ma e sili mo le fale valiina.
    • Gaʻoa o le faʻavae o le lanu valavala e sili atu ona faʻaoga i potu faʻaalu e tagata e teu fale mo laʻau, ma o lona tau e fai si maualuga.

    Lea e sili ona lelei: fai le faʻamamaina i luga o le fale pe alu i le salon?

    Ole faʻailoaina ole laupepa ole lanu e sili ona lauiloa mo teineiti ma tamaʻitaʻi e le manaʻo e vaeluaina atoa ma a latou paʻu masani. Ou te fia matauina o lenei tekinolosi e matua faigata ma e manaʻomia ia le itiiti ifo le poto masani i le vaega o lauulu valiina.

    O le faʻalauiloaina o fale e le masani ona tuʻuina mai ai le faʻamoemoega, ma le paolo mafua mai e mafai ona matua le fiafia ma le fiafia i lē e ona.

    O se tagata tomai faapitoa e mafai ona fautua se paolo e fetaui ma ou mata, foliga foliga, ma lelei foi filifili se vali mo se lamolemole suia i se masani lauulu lauulu.

    I se tulaga lautele, pe a fai e mafai ona liliu atu i le polofesa, tatou faia lenei mea toetoe o taimi uma.Ne ui i lea, o tau mo le vali o gaioiga i totonu o salonini "sua". O le taimi lena tatou te mafaufau ai i le ono mafai a oe lava-vale.

    Lau fautuaga ia te oe: afai e te faʻaaogaina le sili atu nai lo le lua ata o vali mo faʻailogaina, ona leai se mea e le mafai - o le ae faia le galuega oe lava.

    Afai foʻi e te maʻalofia mea faʻa Superfete, o lona uiga o se faʻaiuga mautinoa e mautinoa. Ma o le tau o le a fai sina feololo pe a faʻatusatusa i le tau i totonu o le fale.

    Puipuiga saogalemu

    • Ae le i faʻaaogaina le vali, siaki le aso faʻaiʻu ma faitau ma le faʻaeteete le faʻatonuga.
    • Siaki le paluga maeʻa mo se aʻafiaga teteʻe. Tuu seisi fofo i luga o le tapulima ma tuu mo le 10 minute.

    A iai sau mageso pe taʻua le mumu - o lenei vali e le mo oe. Afai e te lagona le faʻaletonu o le tagata i le manogi o le vali, ona sui lea o le vali, ma sili talanoa ma se fomaʻi faʻapitoa.

    Aua le faamamafaina i luga ua faaleagaina ma mago lauulu. Muai-faʻataʻitaʻiina o se vasega o taliga togafitiga faʻapipiʻi ma faʻaleleia le fausaga o curls.

    Talu ai nei, na ou lavea ai itulau o se tasi o sili ona lauiloa 'upega tafaʻilagi, na faʻatautaia ai se lugalaina suʻesuʻe i luga o le auala e faʻapupula ai lauulu i le va o tagata asiasi masani i le' upega tafaʻilagi.

    O le faʻateleina o le fiafia na mafua mai i le valaʻaulia o le lauiloa lauiloa laʻei Oleg Peredovoy mo manatu mai le au faitau. O se talanoaga ma le manaia talanoaga na aliali mai, ae na ou filifili e lafo atu na o tala sili ona manaia.

    Zoya, 28 tausaga le matua:

    Tali a tagata popoto: E saʻo oe - na faia e le matai le mea sili! I lou ata e mafai ona vaʻaia le matagofie o le faʻailoaina o lauulu na aliali mai i le pito. Ae ou te le fautuaina oe e faia ni faʻailoga se lua i se laina, tusa lava pe na le manuia le muamua.

    E tatau ona faia se puʻupuʻu puʻe faʻapipiʻi masker e toe faʻaleleia mea na faʻaleagaina. Ae ui i lea, o le natura na le maua ai oe i lauulu, o lea aua le paie ma faia ni nai pulou meaai nei. Lau lauulu o le a faafetai.

    Kristina, 27 tausaga:

    Tali a tagata popoto: O le a le mea e mafai ona ou taʻuina atu, na e faia le eseʻesega faʻamamaina - oe foliga matagofie.

    Mauaina curls tutoatasi faʻailoaina e toetoe a le mafai ona faʻaaogaina, o lea na e faia le mea saʻo e ala i le faʻafesoʻotaʻi le matai.

    O le faʻailoaina o tekinolosi o se faʻaavanoaina metotia avanoa i lauulu o soʻo se umi ma soʻo se ituaiga.

    I se faʻaopopoga, o lenei staining faiga e matua agamalu pe a faʻatusatusa i le atoa staining po o fale.

    Natalia, 19 tausaga le matua:

    Tali a tagata popoto: Le filifiliga o le valivali metotia e faʻalagolago i le umi o le lauulu.

    Afai e iai sou lauulu laʻititi pe puʻupuʻu - faʻailoilo ma "fulu", e faʻatinoina i le pulou, e talafeagai.

    Ae mo le uumi lauulu, e sili atu le faʻaogaina o le valiina ma le pepa alumini. Aua le fiu ma taumafai e fai tutoatasi faʻailoilo i 2-3 masina. Manuia ia te oe

    Le faailoaina o lauulu i luga o vitio

    Faʻafefea ona fai le maualuga i luga o le pepa alumini ile fale, e mafai ona e vaʻai ile vitio lea.

    O le teine ​​o loʻo faʻaalia lana auala e faʻapupula ai pe a maeʻa le laʻau o le alamanuia - o lenei auala o le a le faʻaleagaina ai le lauulu, ae o le a fesoasoani e fausia le sili ona lamolemole suiga i le natura lanu o curls. Ou te fautuaina malosi le au amata amataina le matamata i lenei vitiō.

    Ia, e foliga mai, na ou taʻuina mea uma na ou iloa e uiga i le faʻailoaina o lauulu. Ou te faamoemoe e fesoasoani le faʻamatalaga e te faia ai le filifiliga saʻo.

    A iai ni au fesili a o faitau le tusitusiga - fesili ia latou, o le a mautinoa lava ou te tali.

    Atonu o le a manaʻo se tasi e faʻasoa latou manuia - tusi ia te aʻu, ou te matua fiafia e faʻasoa atu lou fiafia ia te oe. Le laki ma le manuia i le ausiaina o au sini!