O se tasi o fomai sili ona lauiloa Farani mo le gaosiga o mea teuteu Clorin sa galue i luga o le maketi mo le sili atu i le 50 tausaga. O se tasi o ana galuega taua o le faʻaaogaina o mea masani e faʻaleleia atili ai le tulaga o le lauulu, ma oloa autu o phytoshampoos, lea e iloga i le saogalemu ma hypoallergenicity. O le taliaina ma faʻamanuiaga o vailaʻau uma mea e faʻataʻitaʻiina suʻega ma suʻesuʻega faʻafomaʻi.

Cosmetics Kloran - o se tagata tomai faapitoa ma masani lauulu lauulu

Faʻavaeina o Klorane Products

O se foliga o mea masani e fausia ai le Klorane shampoo e lelei lona aoga ile lauulu. Ma o le sili ona taua i totonu o mea o loʻo gaosia luga (surfactants) pei o le triethanolamine ma sodium sauretsulfate, e faʻamamaina malie ai aano e aunoa ma le faʻaleagaina ai. E malosi malosi le faʻamamaina o lenei gaʻo.

I se faʻaopopoga, i le lauluʻi iai ni fualaʻau faʻapitoa:

  • panthenol mo le susu,
  • Biotin, e faʻamalosia le lauulu, na te faʻaalia ma pupula mai ai,
  • pyridoxine, faʻateleina le tikeri o le tuputupu ae.

Le faʻasologa autu o shampoos ma tau: oloa ma quinine, henna, mango suauu, flax fiber, aso, magnolia

Tagata faigaluega o le kamupani faʻatuina ituaiga o laupepa e fofo ai se faʻafitauli faʻapitoa. Mo le faʻafaigofieina o tagata faʻaaoga, o loʻo afifi uma i fagu i le malosi o le 100 i le 400 ml. Filifiliga matutu - 150 ml taʻitasi. I le taimi lava e tasi, o le averesi o tau mo Klorane shampoo 100 ml e oʻo i le 400 rubles., 200 ml ua faatauina atu mo le 500-650 rubles., 400 ml tulaga - 900 900 rubles. O se oloa mai se faasologa o matutu tapenapena e mafai ona faʻatauina mo 800 rubles.

Teuina ma le camomile mo le faʻamalosia o lauulu

Mo faʻamalama o lea ituaiga o aso uma e faʻatagaina. Ma sa ia ofuina le laulu lalelei teine ​​ma fafine ma le laulu e pa'ū. Ona o le i ai o le chamomile ma se laʻau o le vaega o le condensate fausaga o le apigenin flavonoid mai le quinine laau, o le oloa toe faʻafouina le lauulu, faʻamalosia ma faʻateleina le tuputupu ae. I lenei tulaga, o fatu e toe faʻafouina ma o aʻa e faʻamalosia.

Ma leato fatu susu

O le oloa, o le tuʻufaʻatasiga sa faʻamalosia i le susu oat, e faʻamalosia ia mama, ae e le o mamafa ai. Foi, o le lauulu i lalo o le aafiaga o le fualaau faasaina avea lemu ma sili malie, sili usiusitai ma sili atu ofu. Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le lauulu moʻi, o le ulu e foliga mama atili, ma o vela mo le faʻalua taimi le toe avea ma magaugau ma malepe.

Ma mea faaeletise

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le gaʻo o manoa, o le Klamp shampoo ma nettles, na faia e faʻaleleia ai le gaosiga o gaʻo, o le a avea ma sili atu filifiliga e le faʻatagaina ai le filogia o le lauulu. I lona faʻaaogaina, o curls e maua faʻaopoopoga meaʻai e mafai ona fufuluina soʻo nai lo le masani ai. E le gata i lea, Klorane e leai se afaina i le lauulu.

Ma le mativa nasturtium

O le faʻamoemoe o lenei vailaʻau o le faʻamisa e faʻamamago ai le mativa. O le lelei o shampoo o le i ai o le faʻapitoa vaega pei o nisi mea antifungal, nasturtium aveesea ma salicylic acid. I totonu o le lavelave, latou te maua uma se aʻafiaga lelei, faʻaleagaina le susu, ae manaʻomia suiga i le faʻaaogaina ma paʻu oloa ma maualuga le faʻaitagofie.

Ma rimoni e faasaga i lauulu leiloa

O le isi vaega o Klorane ua uma ona atiaʻe mo le gaosia o manoa ua uma ona vali ma manaʻomia togafitiga faapitoa. E puipuia curls mai le leiloa o lanu, saturating latou ma faailoga vaega ma le aia tatau o le susu. Ma le isi, pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama, o le paolo o manoa ua faʻamautu, ma o le faʻateleina le susulu - faʻafetai i le rimoni, faʻapupula i mea e toe faʻafoʻi ai lauulu.

A oso le ulu o le papala mo nisi mafuaʻaga pe e teteʻe foi se tagata i ia vailaʻau, e leai se mea e sili atu lona aoga nai lo le fofo e iai le peony extract. E ala i le gaoioi i luga o le paʻu ma fafagaina i latou i mea aoga, e maua ai i le lauulu se soifua maloloina susulu.

Filifili le sili fofo mo lou lauulu

Mamago almond

Mauaina faʻapitoa mo lauulu, faʻailoaina i le fealofani ma le magafagafa lelei, o le oloa faʻailoaina i le anotusi o se susu faʻapitoa, faʻatasi ai ma faʻafefeteina ma faʻalelei mulivae ina ua maeʻa le muamua faʻaaoga. O le fausaga o curls avea uma ofuvae ma mafiafia. O se taua aoga o le mea e taʻu o le "dry shampoo" ua manatu o le fufuluina tusa lava pe leai se vai.

Faamago ma nettles

O le isi matutu ituaiga mago (faʻaaoga i le leai o se vai) o se nettle sauniuniga, o le lona lua i le faʻailoga o le laina. Tulafono faatonutonu o lipid metabolism o le ulu ma le toto tafe, faʻapea foi ma le i ai o le micronized paʻu mo faʻaputuina o mea filogia mautinoa mautinoa mama ma le fou.

Vaʻai lelei lau laulu!

Aumaia ai le lelei tele ma le matagofie

E i ai le faʻafitauli i le laʻau matutu mago, na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi le kulimi Klorane ma le nasturtium e faasaga i le matemate.

I le taimi o le fufuluina, sa ou fiafia tele i le manogi o lenei uila, e le faʻaali suamalie. O le fufuluina o le faʻamalama o se averesi, ae afai e te faʻafefiloi sina laupepa o le laupepa i le vai (o loʻo ou faia i le alofilima o loʻu lima), ona amata ai lea ona matua sili atu ona fufuluina. Ua fautuaina e le tagata gaosi le aua neʻi fufulu ese le lauulu, ae ia taofia mo le 2-3 minute.

I le maeʻa ai o le fufulua muamua, na ou vaʻaia ai ua atili ai le lapopoa le lauulu, e le mageso le ulu. O lo o ia fufuluina faalelei lona ulu. Le faaaogaina e aunoa ma se pasama, o lauulu e le vevesi.

O le lanu o le moli mo moli moli, moli e matua manaia ma e le faʻalavelave. Ole lapoa o le fagu o le 200 ml, na ou totogi le 9 euro mo lea i le fale talavai.

I se aotelega, ou te fiafia tele i le laina o Klorane shampoos ma o le taimi lea o le klorance ma le nasturtium na le faʻanoanoa ai aʻu.

Klorane Shampoo ma Myrtle Dandruff Aveese. Na ia faia folafolaga - aluese le palapala ua mou atu, ae matutu le fefete na aliali mai.

Oa mai le aoauli! O loʻu laulu i aʻa o loʻo gaʻoa ma o loʻo iai le susu palu. I le laina laupepa Klorane, na ou maua ai le mumusu - Klorane ma Myrtle Dandruff upu sii ma filifili e taumafai. O le foliga la lena

Nofoaga faʻatau: IM [sootaga]

Tau tau: 561 rubles

Aofaiga o tupe: Sa ou filifilia le 200 ml i se tamaʻi tusi.

Tagata gaosi: Pierre Farb Dermo-teuteu Laboratory Cloran

Valivali: Samasama samasama

Manogi: O le manogi o konifer, atonu o le myrtle, ae o le manogi o thuja faamanatu mai ai ia te aʻu. O le manogi e manaia, ae le faʻamalosi.

Faʻavaeina:

SODIUM LAURETH SULFATE

DIHYDROGENATED TALLOW PHTHALLIC ACID AMIDE

CETEARETH 60 MYRISTYL GLYCOL

MYRTUS COMMUNIS EXTRACT (MYRTUS KOMUNIS)

GREEN 3 (CI 42053)

MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT

E pei ona e vaaia, o loʻo iai le SLS.

Faʻamatalaga mai le gaosi oloa ma le tagata faʻaulufale mai:

Tagata gaosi Folafolaga:

Fesoasoani e aveese flakes o suauu fefete. O le kulimi vaivai e faʻatonutonu ai le sebumousa faʻamalosia ai le galuega o le sebaceous glands, faʻamalieina le vevela. O oloa e hypoallergenic.

Ufiufi: Masani, e tapunia faʻamau, mafai ona e ave ma leai se mea leiloa.

Teuina: Ua faʻatau atu molo i le tui pepa. E i ai se faʻaofi ma faʻamatalaga e uiga i faʻamalama - i le gagana Farani, Siamani, ma isi gagana, ae le o Igilisi ma Lusia.

Fagu: Faigofie, manino, faia i manino lalagaina palasitika.

O le iʻuga o loʻu faʻaaogaina:

Lelei - Fufulu lelei lauulu. A uma le faʻaaogaina, e le gaoia le lauulu mo le lua i le tolu aso. Fetuunai lelei.

Le leaga e Ina ua uma le faʻaoga, ole aluʻese ole gaʻo, na mou ese atu, ae foliga matutu. E faʻamamago tele le ulu ma le laulu.

Faaiuga: Ae paga lea, e le mafai ona ou fautuaina le suʻe mai le mea na oʻu iloa. E iʻu ina taugata ae le aoga. E faʻamamago tele le ulu ma le laulu.

Faaiuga mo oe lava: Sa ou le fiafia tele ia Shampoo, o Klorane. Klorane shampoos e leʻo se faʻafitauli, ma e le fetaui le tasi lea.

Meaalofa o le aso:Fulufulu mata mo le ulu suauʻu. Tatau - vai suamalie, mumu, vai. Faasolosolo le sua o le tipolo i le afa i le vai, faʻaopopo nai mataua o le aloe sua ma olo i le ulu. Alu mo le 15-20 minute e aunoa ma le faʻamafanafana o le ulu. Fufulu lau lauulu i le masani auala. Faʻaaoga lenei ufimata 2 taimi i le vaiaso mo le masina. Toe tasi i le masina mo puipuiga. Sili faamaonia ufimata.

Manaia faʻamatalaga: Fai mai se tala anamua o Atamu faʻateʻa mai le parataiso aveina o ia i le lalolagi agasala se lala o le μυulu manogi, ma talu mai lena taimi ua avea le myrtle o se faailoga o le faamoemoe ma le mafanafana mo se tagata.

Faiga o faʻailoga

O Klorane e le masani i le maketi o mea teuteu. Na faʻavae i le 1965, na vave tatalaina ai ona sui sui ofisa i le tele o atunuʻu o le lalolagi, ma ana oloa ua avea ma mea e fiafia iai oloa tausi mo le selau ma afe o tagata faʻatau.

Ole galuega a saienitisi Klorane o loʻo faʻamoemoe i le tuʻuina atu i tagata faʻatau i oloa lelei ma saogalemu - o latou taua taua. I le taimi lava e tasi, o le kamupani faʻapitoa e le fiu e mulimuli i laʻau puipuiga ma le siosiomaga, o le tupuaga o le natura mo le soifua maloloina o tagata.

O le manatu o tagata atamamai e uiga ia Klorane shampoo o loʻo i le isi vitio.

O le uiga ese o Klorane mea teuteu pepelo i le mea moni o latou na faia mai i vaega na totoina i luga o meaola o loʻo umia e le kamupani ma faʻaputuputu faʻaaoga faʻatekinolosi e amanaia ai mataupu faʻavae o le siosiomaga puipuiga.

Ole mafuaaga lena e le gata ile anotusi, aʻo le mea e faʻapipiʻi ai e faʻatau atu, o le biodegradable. I laasaga uma o le gaosiga, e mataituina le faʻatinoina o tulafono ma tulafono, e faʻamautinoa le lelei o oloa ma lo latou tausisia i tulaga tau vailaʻau nei.

Eseese suʻesuʻega ma folasaga o mea fou na ausia i le fausiaina o paʻu ma lauulu mea e faʻatautaia o loʻo faia pea i Klorane.

O se faʻafitauli faʻafitauli ua foia faʻafetai i le fuaina o le tasi ituaiga meaola - o le tulafono lea a le kamupani.

Klorane laboratories tausisi i le Phytofilière Chain concept, lea e mautinoa ai le tagata e faʻaaogaina ma totō o measina o le paneta. I le fatu o le auga o 5 tulaga agai atu i le sili tulaga lelei tulaga:

  1. Suesue ma loloto malamalama laau toto.
  2. Filifili filifiligasili ona talafeagai i se vaega faapitoa o le matagofie.
  3. Faʻaauau le mataituina ma mea totoina matauga.
  4. Faʻamaoniga o laʻau taʻitasi tupu fua.
  5. Faʻatinoina ma le faʻaaogaina lata mai tekinolosi i le faiga o le tuueseeseina o le fua mai i mea totino.

Uma teuteu teuteu vaega o lo o totoina e Klorane faifaatoaga i le tasi atunuu filifilia. O tagata faigaluega faʻatoʻaga latou te mataʻituina pea laʻau taʻitasi, ina ia mautinoa e maua e le au maua oloa e maua le saogalemu ma sili ona lelei - ma o le filosofia lea a Klorane Laboratories

O le tele o laina o Klorane e lapoʻa ma eseese, e mafai ona e mauaina se mea faigaluega mo le tausia lelei o le tino ma le lauulu, ma le mea mulimuli e tatau ona iai le faʻapitoa. Klorane shampoos o oloa mo le faʻaaoga i aso uma. Latou iloga e se aafiaga tele, gaoioi tuputupu ae lauulu, puipuia lo latou vave leiloa, taitai atu ai i tulaga masani o vaivai vaivai. E i ai la latou foliga pei o le gel ma se malamalama, manaia le manogi.

Oloa o mea teuteu Kloran

O le kamupani Falani Clauran e maua mai ai ituaiga laupepa i 150, 200 po o le 400 ml:

  • Faasaga i matutu mativa ma nasturtium aveesea,
  • Faʻaaga ma le fefete ole manogi ma le myrtle extract,
  • Faʻamalieina o le peony extract,
  • Faʻamauina ma quinine extract,
  • Seboregulatory ma 'upega nettle,
  • Faʻamamago fualaʻau faʻamago ma launiu eko poʻo susu susu,
  • Faamaʻele ma le susu papyrus,
  • Mo uma lauulu ituaiga ma mango suauu po o rimoni,
  • Maoae malie ma susu oats,
  • Ina ia faʻaopopo le voluma ma le susu almond,
  • Tonic ma pulpa citron,
  • Mo lauulu lauulu ma chamomile upu sii,
  • Valivali ma teuteu henna.

O laupepa Kloran e sili ona fetaui mo aso uma, ao latou e le faʻaleagaina le lauulu laʻau, e le faʻatosina, fai le lauulu silika ma faigofie e selu ma fausaga.

I le vaega o mea teuteu Kloran o loʻo i ai lauulu conditioners, na gaosia i fagu o 150 ml, e pei:

  • Pulu mo ituaiga uma lauulu i le mango oil po o quinine extract ma vitamini B,
  • Faamaʻaina pulumu ma papyrus susu,
  • Toefuataiga balms ma rimoni fua,
  • Faamaluluina palu ma susu oat,
  • Valivali lauulu laulu e vela ma le chamomile sipi.

I le tele o mea teuteu Kloran aofia:

  • Laugutu malu
  • Lima lima,
  • Liligi gel
  • Sprays ma mousses mo lauulu,
  • Antiperspirant deodorants,
  • Faʻafailele pulupulu foliga,
  • Fofo gau lauulu,
  • Fufulu kulimi.

Kluan taele Kloran ai le manogi lelei, latou te faʻamalu le paʻu ma lamolemole ile tago, aua le faʻamagoina le paʻu ma tuʻu le lagona o le malulu i le aso atoa.

Le tuʻufaʻatasiga o mea teuteu Cloran

Uma shampo Kloran ua faia i luga o le faavae o mea faalenatura, o se mama vailaʻau oona ma vai-vai vaega o laupepa o myrtle, oat susu, nasturtium, peony, nettle, mango suauu, papyrus susu, rimoni, almond susu, quinine, vitamini B, sitone pulpa, chamomile ma henna. Foi, o le tuufaatasiga o Kloran shampoos aofia ai antifungal vaega ma salicylic acid.

O le tuʻufaʻatasiga o lauulu bals e aofia ai laʻau o laʻau, vitamini ma mea e maua ai le selu faigofie ma maua ai se antistatic aafiaga.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o clampo shampoos

Uma shampo of Cloran oloa tatau ona lulu aʻo leʻi leva ona faʻaaogaina, pe a maeʻa le laʻititi o le oloa e faʻaaogaina i lauulu susu, faʻaafi, tuʻu i luga o le lauulu mo le lua minute, ona fufulu tele lea i vai tafe.

Clouran mamago laupepa o loʻo folo i luga o lauulu mago i se mamao o le 30 cm i luga o le umi atoa, matua mo le lua minute luga o le lauulu, ona suluia lea ma le faaeteete ma se selu.

O le a le fofo?

O lenei meafaigaluega ua fuafuaina e faʻamamaina ai lauulu mai faʻamama eseese e aunoa ma le faʻaaogaina o le vai. O loʻo iai ni vailaʻau malosi e mitiia ai vaega o le filogia mai le laulu ma le paʻu.

O lenei meafaigaluega e tele faʻailoga lelei, e pei:

  • O lona fausaga e matua agamalu ma mama, ma ua i ai foʻi le manogi manaia.
  • E le ave le tele avanoa i le puʻega foliga o le fagu ma mafai gofie ona ofi i totonu o lima, ato poʻo se ato tupe.
  • Faʻaaoga tau tamaoaiga. Ona o le mea moni o loʻo i lalo le mafiafia o le sulufaʻi, e faʻaaluina tele le tamaoaiga. Tasi le fagu ua lava mo 1-2 masina faifai pea le faʻaaogaina (pe a fai o mea ia aitia 2-3 talosaga i le vaiaso).
  • E mafai ona e fufuluina lau lauulu i le laupepa masani faʻalua taimi le itiiti, o lona uiga, sui masani ma mago (mo se faʻataʻitaʻiga, i isi aso uma). Lenei avea o le a mafai ai e faʻaititia le leaga le aʻafiaga o le masani shampoo i le lauulu fausaga ma fulufulu.
  • O le tuʻufaʻatasiga o se oloa faapena e le aofia ai vailaʻau faʻamalosi (sulfates, alkalis, oxidizing agents, etc.) e afaina ai le soifua maloloina o le lauulu.
  • E faigofie tele le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, o le taualumaga atoa e le sili atu nai lo le 15 minute (faitau faʻamatalaga auiliili mo faʻaaoga i lalo).

Klorane faalauiloa tolu ituaiga mago laupepa i luga o le teuteu maketi, o loʻo iai ma isi gaioiga faaopoopo ma galue i auala eseese. Lalo o se faʻamatalaga auiliili o mamago laupepa o lenei ituaiga.

Shampoo-spray (mamago) "Ultra agamalu" ma oat susu mo ituaiga uma lauulu mai le kamupani KLORANE

O le averesi o tau i Rusia - 690 rubles i le 150 ml fagu.

Faʻavae minerale pigments, cyclodextrins (vaega o tupuaga masani), saga ma ara pati, aveesea mai masani oatina oat susu, vaega manogi, vaega fesoasoani.

O lenei oloa e le oi ai sulfates ma parabens, o lea e faʻamamaina malie ai lauulu ma paʻu o le ulu mai mea faʻaleagaina.

O se mea faigaluega lelei pe a leai se auala e fufulu atoa ai lou lauulu. O lenei laupepa e lautele, e talafeagai mo lauulu o soʻo se lanu, faʻapea foi ma le ituaiga (suauu, mago poʻo le masani). O loʻo iai mineral pigments o faʻasao le lanu masani o curls.

Maligi suamalie faʻapipiʻi "Ultra agamalu" faʻavae i oats mo lauulu uliuli mai KLORANE

O le averesi o tau i Rusia - 780 rubles i le kalama o 150 ml.

Faʻavae cyclodextrins (mea o loʻo tupu mai i le natura), polysaccharides, o se lavelave o microparticles, faʻasologa o mea e fai oat, o mea manogi, vaega fesoasoani.

O lenei mea faigaluega ua fuafuaina faapitoa mo tagata e ana le laulu uliuli. Natural pigments pigment e tausia le lanu o le lauulu ma puipuia foi mai le pala.

Malulu ese moli vai faʻapipiʻi "Oila ua paʻu le ulu" ma faʻamanuiaina mai moli ile laulu ole gaʻo mai le kamupani gaosi KLORANE

O le averesi o tau i Rusia - 640 rubles i le 150 ml fagu.

Faʻavae faʻapipiʻi mea, polysaccharides, araisa ma sana sana, faʻamama vao nettle, minerale pigments, manogi vaega, vaega ausilali.

O lenei meafaigaluega ua fuafua faʻapitoa mo lauulu e oʻo i le tele o le gaʻo. E faʻasolosolo ona masani le faʻagaioiga o le sebaceous glands, o le faʻaiuga lea e amata ona masani ai le lauulu (susulu faʻalaʻeiʻina, aisa i luga o le lauulu ma isi mea e fesoʻotaʻi ua mou atu). Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le lauulu, o le laulu e fa' silika ma malu. Fai mai le tagata gaosi oloa o loʻo i ai se palanikete vaivai i le faʻavae, ina ia mafai ona faʻaaoga i aso uma e aunoa ma le fefe mo le soifua maloloina o lauulu.

Anotusi

  • Alergi i se vaega faapitoa (mea) o le tuufaatasiga.
  • Tagata le fiafia i le fualaau faasaina.
  • Ma le faʻaeteete i le taimi o maʻitaga ma faʻasusu (sili atu ona lelei faʻatalanoa ma lau fomaʻi).

O le faʻamago suamalie o se mea taua tele mo malaga, femalagaaiga ma tulaga eseese pe a le mafai ona faʻataʻuina atoa le fufuluina ulu. E ui ina fai mai le gaosi oloa e mafai ona faʻaaogaina ni oloa i se tulaga faifai pea, e le aoga lea.

O le filifiliga sili mo le faʻaaogaina o le mamago shampoo o le suia lea i se masani pauta. A faʻaaoga le mea faigaluega lea, mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaogaina, ma faʻalogo foi ile contraindications, ina ia aua neʻi e maua ni faʻaiuga le lelei mai le taualumaga.

Le faavae ma le faʻavae o vailaʻau

O le faʻavae o laupepa o loʻo i ai mea masani e tausia ia paʻepaʻe, aua le faʻaleagaina o latou fausaga, ma e le mafua ai ni mea teteʻe.

O le fufuluina vaega e aofia ai sodium sauretsulfate ma cocamide lalolagi ma lauryl betaine. O nei surfactants salu malu ma le faaeteete le laualuga. O le tuufaatasiga o Cloran o loʻo aofia ai le triethanolamine, lea e mafai ona faʻafetaui lelei le faʻamutaina o sebum, faʻamamaina o le paʻu ma faʻamamaina. Faʻafetai i lenei tuʻufaʻatasiga o vaega, o le faʻamalologa faʻavae e itiiti traumatic mo le lauulu, ma lelei tele.

I le male, Kloran shampoos o loʻo iai B vitamini (biotin, panthenol, pyridoxine):

  • Biotin e faaleleia ai le tulaga o manoa, e masani ona faʻaaoga i isi mea teuteu.
  • Panthenol o se aoga aoga lelei. E faia le laualuga o le laulu fufula tumau, susulu, susulu.
  • Pyridoxine o loʻo faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le tuputupu aʻe o lauulu, faʻamalosia, taofi le susu i totonu o sela.

Aʻoaʻo uma e uiga i penefiti o le faʻamamaina lau lauulu.

Vaʻavaʻai lea i le tuatusi lea mo filifiliga mo lauulu pipiʻi mo lauulu migimigi.

Shampoos, e fuafua i le mafuaʻaga, aofia ma laʻau ma isi vaega:

I tua atu ia i latou o vitamini E, mango oil, almond susu, citron pulp.

Ma Chamomile Faatasi ai ma Chamomile

E talafeagai mo aso uma. O le oloa o loʻo faʻavae i luga o laʻau faʻavaomalo chamomile, lea e maua ai i manoa sulu auro. E fetaui lelei mo tamaitai laulu ulu. I le faʻaopopoina o le chamomile, o le Kloran With Chamomile o loʻo i ai le suavai flavonoid apigenin, fausaga condensate, ma le faʻamalosiʻau. E i ai le faʻamalieina o le laʻau faʻapipiʻi i luga o le ulu, ma tuʻu faʻafuaseʻi le faʻamaʻi.

Aoao faʻamalosia ma le quinine

Mautinoa i le paʻu ese pa'ū o se kamupani malosi. Na ia toe faʻaola le laulu vaivai, faʻamalosia lo latou tuputupu aʻe. O le oloa ei ai se malamalama gel-pei o paolo o cognac. E iai sona manogi manogi.

O le gaioiga o le faʻamalama e mafua mai i le i ai i totonu o se siiina mauaina mai se quinine laʻau. E faʻamalosia le toe faʻafouina o folauga, faʻamalosia aʻa. Quinine o se lelei antiseptic ma antiseborrheic meatotino.

Ma le Oat Milk ma le Oat Milk

E talafeagai mo taimi masani. O Klorane ma le Oat Milk e iai le paleni o le pH. Faʻafetai i le susu oat e gaʻo, o le oloa e faʻafaileleina mama, e faʻamama ma lamolemole ia i latou. O fulufulu e foliga lelei teuteuina ma e le mamafa i le ufiulu. E faʻamamaina lelei le mata o mea filogia, ma faʻasusuina le tino o puipui. Ua faʻamamaina e le Laʻupotoʻa vaega na faʻaleagaina, faʻalelei le laulu. O lauulu pe a uma ona faʻaaogaina le Kloran ma le susu oat e faigofie ona selu ma fetaui lelei. Na mou atu le mataʻutia ma le malepelepe.

Aveese ato aa ma Nettle

Afai o lau lauulu gaosia vave, palapala, foliga le lelei, Klorane ma Nettle Extract o le a fesoasoani. Na faia faapitoa ina ia faʻasolosolo le gaosiga o sebum, e puipuia ai le vave faʻaleagaina o laina. O lenei laupepa e faʻamamaina malosi i luga o le lauulu, maua ai le fulufulu lauulu, laulu ma teuga. Faʻafetai i le faʻaaogaina o Kloran ma nettle, e te le tau fufuluina pei ona masani ai. I le faʻaopopo atu i ai, o loʻo iai le suauu mago ile sampo. Faʻafetai ia te ia, o loʻo taofia pea le pito i laʻasaga sili ona lelei o le susu, faʻapea foʻi ma faʻaopopo isi taumafa. E le pei o le tele o isi laupepa mo mageso gaosiga, Kloran ma 'ato maua ai e leai se afaina mago.

Nasturtium ma le Nasturtium

O le oloa ua mamanuina e tau ai matutu le susu. O vaega aoga o le laupepa o le nasturtium extract, salicylic acid, vitamini B5, antifungal sooupu. Faʻafetai ia latou faʻatinoga lavelave, o faʻaiuga lelei e mafai ona maua i le taua e teteʻe atu ai le peni. Ole faʻaogaina ole Klorane ma Nasturtium e sili atu ona suia i le laupepa mo le paʻu maaleale.

Myrtle ma le Myrtle Aveese

A faʻapea o loʻo faʻalavelave atu ia te oe le masima, ole Klorane lea ma Myrtle o le fofo. Ole mea faigaluega lea e tuʻusaʻo ai le papala mai le fusi - le mafuaʻaga o le fologa. Shampoo ma myrtle faʻalelei le paleni vai o sela, faʻatonutonuina ai le gaosiga o sebum. A maeʻa ona faʻaaoga lenei oloa, ona vave lava lea ona toe faʻaea uʻamea, ma peʻa ma paʻu o le a mou ese atu. O mea o le shampoo o le a faamaluluina, faʻamalie ma faʻafouina ai le ulu.

Delima ma rimoni

O se ituaiga laupepa mamanuina mo lanu lanu. Ua mamanuina e puipuia lauulu mai le leiloa leiloa, saturate ia ma le talafeagai susu susu, aoga trace elemene. Valivali pe a uma ona olaina e tumau ma tausia. O le lauulu pe a uma ona faʻaogaina Klorane ma Pomegranate maua se susulu maloloina. E tuu faatamaia fua ole delima ma mea e ofi atu i vaega ole laau, toe fao.

Aveese le Peony ma Peony

Le mafanafana fofo mo le papala tiga. Sa faʻamama faʻamalie e le laulu le mageso, le oso ma le ita. O loʻo i ai mea e vaivai ai le paʻu. O le mea lea, o Klorane ma Peony Extract e talafeagai mo paʻu e ono paʻu. Peony extract o le fafagaina lelei o manoa ma mea taua taua, fai o latou foliga sili atu le soifua maloloina.

Faʻafefea ona fai faʻamalosi ile fale? E i ai a matou tali!

Masini fua mo le tele ma le susulu o lauulu o loʻo faʻamatalaina i lenei itulau.

I http://jvolosy.com/sredstva/drugie/andrea.html, aʻoaʻo e uiga i penefiti ma faʻaaoga o Andrea serum mo lauulu tuputupu ae.

Cloran mamago faʻapipiʻi Faʻasologa

O laupepa mago Kloran, o loʻo i ai i foliga faʻapipiʻi, ua mamanuina mo le "faʻaali" o le ufiufi e aunoa ma le faʻaaogaina o le vai. O le tuʻufaʻatasiga o tupe e faʻafaigofie ai ona aveʻesea le soona gaʻo mai le laulu, fai ia mama ma lapopoa.

Ituaiga o mamago moli:

  • Ma susu oat (Gentle Dry Shampoo with Oat Milk) - tausia ia manoa, e faamalosia ai i latou, e le avega. O le susu o Farani oats ua i ai le faamaluluina ma faʻalelei le mafuaʻaga, e faia ai lauulu fulufulu ma mamanuina.
  • Nettle (Nettle Sebo-Faʻatonutonu le Mago Mama mo le Paʻele Lulu) - mamanuina mo lauulu gao. O lenei oloa faʻatonutonuina le lipid metabolism o le ulu ma le toto feaveaʻi. I le faʻaopopoga o faʻamalamalamaga tisiki, shampoo ua micronized paʻu, e faʻaalia ai le filogia lelei. Curls mo se taimi umi tausia mama ma fou.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Ae le i faʻamauina, e tatau ona lulu teuina laupepa ile fagu. Tufatufa atu le laʻititi o le oloa i luga o laʻau susu ma le pulu. Tuʻu mo le 2 minute ma aveʻesea le faʻamalama mai i le vai mafanafana.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi lau kulimi mago:

Lulu le fagu fagu. Ogatasi tutusa luga lauulu lauulu, tausia se mamao o 30 cm mai le ulu. Tuʻu le faʻamalama mo le 2 minute, ona faʻasolo lelei lea. O le faiga e mafai ona tele se taimi, o le laupepa e selu malosi mai le laulu.

Laasaga ma lea laasaga

O le talaʻaga o le Klorane Laboratory amata i le 1965. O lona faʻavae, Pierre Fabre, na filifili e faʻatulaga le gaosiga o le fasimoli. O le oloa lona lua i lalo o le igoa igoa "Cloran" o se faʻapaʻu ma se chamomile fasi. I le 1967, atamamai atiaʻe ma faʻalauiloa se faʻasologa o mea teuteu a tamaiti, lea manumalo manumalo faʻateleina.

I le 1972, le tele o oloa faaali atu mo le tausiga o le paʻu maaleale mata, ma ina ua mavae le valu tausaga - susu o fualaʻau. O le mea lea, i le 140 atunuu i le lalolagi atoa na latou aoao e uiga i le "Cloran". Ua leva na avea ma le faʻamuamua mai le mea puʻeina chamomile o se ituaiga o ituaiga, ma isi mea masani o lauulu, lea o le a matou taʻuina atu i la matou iloiloga, ua avea ma nofoaga talafeagai i ona autafa.

Faamatalaga faaopoopo

Klorane shampoos ua oʻo i le dermatological faʻatonutonu, ina ia mafai ona taʻua i latou saogalemu mo le soifua maloloina. Manatua e teu lelei le oloa. Ua fautuaina e le tagata gaosi le teuina o le laupepa i se mea malulu e aunoa ma le vave faʻaalia i le la susulu. Afai e te mulimuli i faʻasaʻoga fautuaga, ona ola lea o le oloa o le 3 tausaga. Ina ua mavae lenei vaitaimi, e le mafai ona faʻaoga le shampoo, e ono afaina ai le soifua maloloina o lauulu.

Talu ai o shampoo e gaosia i fagu o eseese voluma, o lo latou tau, faʻatulagaina, o le a ese:

  • 100 ml tau o le averesi o 250-300 rubles,
  • 200 ml - 500-620 rubles,
  • 400 ml - 830-870 rubles,
  • Uu mamago faʻapipiʻi 150 ml - e uiga ile 710 rubles.

I le vitio lenei, o se tagata poto ile French Clauran shampoos:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Le mautonu pulea

O se tasi o oloa sili ona lauiloa o "Cloran" o le "Quinine Shampoo". O loʻo i ai se mulumulu faʻavae, lea e i ai se faʻaosofia ma faʻamalosia aafiaga i lauulu. O le mea taua o le quinine extract, e faʻaopoopoina le tuʻufaʻatasiga o vitamini B8, B6 ma B5.

E masani ona fautuaina e le Trichologists le fofo e foia ai lauulu. Tagata faʻatau ua matauina a maeʻa ona masani ona faʻaaogaina oloa ma quinine, o faʻaleleia e matua maitauina. O le le toe vaeluaina pito, lauulu e atili olaola ma usitaʻi.

Clamp shampoo ma quinine ua fautuaina e tuʻufaʻatasia iloiloga o tagata e ana ni pisapisaa faʻapipiʻi ai ma se pasama e faʻafaigofie ai sitaili ma selu. Ona o le leai o ni parabens ma silicones i le tuʻufaʻatasiga, o le faʻamalulu le ufiufi e le taʻimua, ae e matua faʻamamaina lelei ma faʻamamaina le ulu. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se manogi faʻapitoa o le "male manogi" ma se faʻamalosi tino tumau.

O le isi fofo aoga "Cloran" - "Faʻasaga i luga o lauulu leiloa." O loʻo i ai quinine ma ekstrak olive, faʻapea foʻi ma rosemary ma eucalyptus aoga suauʻu. O se faʻapitoa e lua-vaega fomaʻi taofia le paʻu lauulu ma faʻamalosia le tupu o le laulu. Pusa ma faʻapitoa-tuʻutuʻuga o concentrate mulimuli mo le tasi masina, o le ala o togafitiga o le tolu masina. E le oi ai le vali poʻo ni vailaʻau faʻapipiʻi.

I taimi o faalavelave faʻafuaseʻi

Mo le tele o fafine, fufuluina o latou lauulu o se faiga o aso uma, a aunoa ma lea latou te le mafai ona o ese mai le fale. Ae ui i lea, o le le lava o le taimi poʻo faʻaletonu mea le lelei o le a le oʻo i faʻalavelave pe afai o loʻo i ai lou lima se mamago mo le lauulu "Kloran". O faʻamatalaga e iloga ai le fofo, o le vaega taua o le susu ole.

E faigofie lava le auala o le apalai: lulu le fagu, vava le mamao ile 30 cm le umi ole lauulu, tuu mo le lua minute, ona selu lea.

I se faʻaopopoga o le hydroglycolic extract oat grains, o loʻo aofia ai i se mea faʻapitoa o microparticles (faʻavae i ni fua o saito ma araisa), e faʻaopopoina le tele ma faʻamamaina lelei lauulu.

O se mea lelei mo aso uma, e le talafeagai le laupepa mago, ae mo faalavelave faʻafuaseʻi, e lelei lea. A maeʻa le talosaga, o le lauulu foliga lelei, avea ma usitaʻi ma sina malo. Vaʻaia faʻapitoa e tatau ona totogia i le fufuluina o lau lauulu pe'ā faʻaaogaina le shampoo.

- mamago kulimi,

- le manaʻoga e fufulu le selu pe a uma ona faʻaaoga.

Taofi mo lauulu

Mai togafitiga vai i aso uma o lou laulu e lelava e le itiiti ifo nai lo le teuteuina poʻo le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga o maʻa ma varnish mo faʻamau Ae o le a le mea e fai pe a i le afiafi le laulu e faia ai se sili sili ona lelei ona o le gaʻo maʻa ma le le lava o le tele?

Mo se taimi umi lava, na faʻaoga ai e le matou tina matua se fofo ua faʻamaonia - nettle, o laulaʻau ma le sua o loʻo aoga i le faʻafetaiaʻi o le mativa ma le tele o le gaʻo, ma e mafai foʻi ona faʻamalosia moli ma faʻaola ai lauulu.

Aulo Afu

Tele gaosi oloa teuteu gaosi oloa maua-nettle, ma le Farani ituaiga Clouran sa leai se tuusaunoaga.

Shampoo seboreguliruyushchy ma nettle extraction o loʻo manaʻomia i le va o le itupa. O se faʻaiuga o le faʻaaogaina pea, o le lauulu e silky ma malamalama, masani masani faʻagaioiga o le sebaceous glands.

Manatu faʻatatau i lenei oloa na vaeluaina. Mo teineiti o loʻo iai ni faʻafitauli e tele naua, sa avea le faʻamama mo le faʻalavelave tele - e oʻo lava i le taimi e mulumulu ai, sa i ai le "faamoega" o fulufulu mata i luga o le ulu, lea sa faigata ona selu.

Ae ui i lea, o tagata faʻatau ma laʻua gaʻo sa latou talisapaia le Klampo shampoo ma nettles. O loʻo faʻamamafaina le aoga o le oloa ma ona manogi manogi.

Pau lava le faʻaletonu o le ova tele le faʻaauau, ona o le mea lea e faʻaaogaina vave le ufiulu.

A aunoa ma lenei meafaigaluega le mafai ona faia se toe iloiloga o le "Cloran". "Shampoo with camomile", pei ona matou faʻaalia muamua, na avea ma lona lua i le aoina o le ituaiga.

Le aoga o le chamomile i lauulu tausiga:

- aveese le susu,

- toefuataiga o lauulu fausaga,

- puleaina o sebum secretion.

O lenei la fugalaʻau matala e leʻo faʻaopopo ai se susulu maloloina ma maua faigofie selu. Chamomile o se masani faʻamalamalamaina e maua ai se matagofie paolo i tamaitai laulu lalelei.

E taua le maitauina o nisi tagata faʻatau sa le faʻamalieina i le aʻafiaga o le "Cloran" laupepa avatu. Iloilo taulaʻi le upu "paolo" i le igoa, ae le mafai ona e mafaufauina ni suiga ofoofogia i lauulu lanu. O le faʻamalama o le "Chamomile" e sili atu ona talafeagai mo laualuga, faʻalenatura poʻo lanu paepae, o le a maeʻa ona faʻaogaina e faʻaalia se susulu auro.

- susulu ma auro auro i le la,

I le faʻaopopo faʻaopoopo, ua fautuaina e le tagata gaosi le faʻaaogaina o le "Shine cream ma le chamomile extract". O ona faʻafouina vaega e mafai ona ati loloto i totonu o le laʻau, toe faʻaleleia atili le malu ma le malu.

O le isi vailaʻau mai le koleti "chamomile" o se moli uʻumi o loʻo faʻamalamalamaina ai lau laulu.

Aveese Citron

I le Autumn-taumalulu vaitaimi, teine ​​ma tamaitai ma le faanoanoa matauina le faaleagaina o latou lauulu. Suiga i le vevela, le amanaiaina o ulu ulu ma le teuteuina ma se fulufulu ulu e mafua ai i se lanu le mautonu.

Citron extract, lea e aofia ai le "Cloran shampoo", o le a fesoasoani e puipuia folau lauulu ma le ulu, faʻamalamalamaina ma faʻafetaui vai faigata. Faʻamatalaga a tagata faʻatau e fautuaina ai le faʻaaogaina o le laupepa i le pulou poʻo le pulou ina ia aua neʻi mamago pito o le laulu.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai tagata gaosi oloa, o lenei mea faigaluega e talafeagai mo lauulu masani ma uʻumi. Mo fufuluina i aso uma, faʻamalama ma citron o se filifiliga lelei. O le lauulu e malulu, o le folafolaina susulu ma e oo lava voluma foliga mai.

Pau le tulaga le atoatoa o le manogi malosi lea e iai taimi i luga ole laulu.

Laei o peonies

E pei ona e iloa, o le susu o le susu e mafua ai le tele o le le mautonu ma oe lava-masalosalo. Faatasi ai ma le masani ona mimilo ma ita i le manaia o lauulu, e te manatu mulimuli.

I totonu o le tele o faʻamatalaga lelei e uiga i le "Cloran" shampoo ma peony extract o se tasi lea o le fiafia i ai. Lenei oloa e sili ona aoga mo le maaleale ulu - o se faʻamamaina faʻasaina faʻavae e le mafua ai le papala ma le ita.

- Saina fua peony root

Ua fautuaina e le tagata fai mea e sui ai le “Shampoo ma peony extract” ma anti-ketruff fofo.

O le feusuaʻiga lalelei mai uluaʻi sekone e faʻatosinaina se manogi manogi matagofie ma se paʻepaʻe lanu piniki. O le oloa faʻamalieina moni le ulu, faʻafaigofie le selu ma faʻaulu ai lauulu.

Mo vali lauulu

E le o se faʻalilolilo e le mafai ona ola le feusuaʻiga amiotonu e aunoa ma se suiga. Le tele o taimi, le mea o le faʻataʻitaʻi o lauulu. Faasaʻoina, curling ma, ioe, valivali. Ae ui i lea, o le tausiga o le laulu fou o laei e le faigofie. I se faʻaopopoga i le puipui mafiafia, oe manaʻomia le vaʻaia lelei o se togafiti faʻapitoa (mask and balm).

O le filifiliga lelei o le "Cloran", o le faʻamalama mo le rimoni faʻafefeteina, faʻapipiʻi i se faʻamamaluina ma faʻafouina-faʻafouina kompleks.

O le tagata gaosi oloa na folafola e faʻatumauina le uluaʻi pupula ma le susulu o le lanu. O se faʻavae faʻapitoa e faia ai le lauulu silika ma faʻafiafiaina.

Faʻamatalaga tagata faʻatau matauina le le tele mafiafia, faʻafetai i le faʻamalama ua faigofie ona tufatufa atu i le lauulu ma foams lelei. O le "faʻaopopo" aofia ai se manogi manogi ma sili ona lelei faʻaoga.

O fulufulu lanu e manaʻomia le puipuiga faʻapitoa ma meaʻai, o le mea lea, "Faʻapipiʻi ma le rimoni '' fautuaina e tuʻufaʻatasia ma se pulumu faʻafouina mai le tutusa faasologa.