Tausiga

Lauulu 2014

O tagata lauiloa a Hollywood e masani ona fesoʻotaʻi ma gaioiga masani. O i latou na muamua malamalama i faiga faʻatusa ma faʻaliliuina ma le lototetele i latou i mea moni. Lenei la aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le 2014 lauiloa tagata tipi.

Lauulu bob ma lona uiga

Masalo o le masani Bob fugalaʻau foliga mai e matua faʻamalosiʻau ia te oe?
Fetaui stylists, ao ma le po, galue e fatu ata manino ma tulaga ese. Peitaʻi, e faʻamanuiaina la latou galuega, aua i lenei tausaga ua maitauina le tele o faʻamatalaga manino o le bob haircut. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pi i fusi asimeti faʻafuaseʻi. O lenei fulufulu foliga foliga sili ona manaia ma matagofie, aemaise lava ile lauulu laulu masani. A puupuu lava bob ua i ai foi i le masani ai, o ia oti oti i luga o le kapeti mumu tele.

E ui lava ua taʻua o le bob sili ona lauiloa le lauulu o le tausaga talu ai, o lenei vaitau ua lauiloa foʻi ile tele o tagata lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa faʻaalia e Ashley Greene le vaʻai lelei faʻapipiʻi o fulufulu mata e mafai ona vaʻaia ile laulu uumi.

Lauiloa fetu fetu 2014

Lauiloa fetu fetu 2014

Lauiloa fetu fetu 2014

Lauiloa fetu fetu 2014

Ua lalagaina laʻei fulufulu ua avea ma se tasi o suiga fou i lenei vaitau. O fulufulu nei e faia e le tagata fulufulu i le itu, e fuafua i le itu na vaeluaina. I le taimi lava e tasi, o lauulu e umi ona i luga o le tasi itu, ma e puʻupuʻu i le isi itu. O ia ulu oti e foliga sili sitaili ma lē masani ai. Na avea i latou ma sui talafeagai mo se lauulu 'otiina ma uʻamea umi, lea sa lauiloa tele i le vaitau ua teʻa. O ia ulu oti e faigofie ona laʻei, ma e foliga mai e le masani ai. Afai e te manaʻo e fai se laʻei fulufulu lelei i le 2014, o se filifiliga talafeagai lea.

O le mea autu o lenei tausaga o le uumi lauulu. O le mea lea, mo le lauulu uumi na saunia e le au stylists le sili ona laʻei lauulu ma laulu. Ma, muamua lava, ou te fia matauina o le aga masani o le umi, sasaʻo lauulu. O ia ituaiga lauulu foliga ua leva ona manatu iai o le faʻatulaga o sitaili tamaʻitaʻi, ma i lenei tausaga, ua faʻailoaina mai nei stylists le masani masani masani. Ae ui i lea, lauulu soifua maloloina ma masani susulu e taua iinei. Faatasi ai ma lenei, asimetris umi lauulu tipi e fausia ai le faʻatusa o se aso nei fashionista sau i foliga. Ole taimi nei oloo faagasolo ile nei tausaga ole lauulu koluma. Cascading hairstyles i le taimi nei ona faʻaali lea i luga o le fashion catwalk. I luga o le lauulu uumi, latou foliga foliga matagofie ma faia se ata fiafia. Aemaise lava lauulu lauulu foliga foliga foliga tutusa ma lauulu lauulu Hollywood curls. O le foliga matagofie ia ua filifilia e Selena Gomez, Sarah Jessica Parker ma le tele o isi.

Lauiloa laulu foliga 2014

Ona o le 2014 o le tausaga lea o le Solofanua, e le faʻateʻia ai o se tasi o laʻei sili ona lauiloa o lenei tausaga o le solofanua. Mo teineiti totoa e ono teteʻe, e fetaui lelei le filifiliga i le maualuga o lona fusi, fusiua ma le fasi ulu o le laulu, ma se uumi asymmetric bang, faʻataʻamilomilo i fafo. O se foliga sili ona taofiofia ma aulelei o se filifiliga lea e masani ona maua i le tele o faʻaaliga foliga i lenei tausaga - o se saisai-fusi suti (e ui lava i le tutusa o le ofuvae uʻamea faʻapipiʻi se vaega faʻaʻofu) tuʻu faʻatasia ma se itu itu. Afai e te tosina i le retro-sitaili foliga, o le maualalo solofanua mafai ona fesuisuiai ma se faaputuga malamalama mai le pale i tua o le ulu, lea o le a avatua i lau laulu lauulu le tofo o 60s o le seneturi talu ai.

O vasega saʻo e aofia ai iʻuga nei e lua o le 2014 - lulu uumi lauulu ma laʻulu tetele. Ina ia mo le muamua filifiliga e foliga moni pei o lauulu, aua nei galo e faʻaaoga se uʻamea e faʻasaʻo ai lou lauulu, faapea foi ma le styling gel poʻo le varnish - o lenei mea o le a avea ai le lauulu sili atu mautu ma tumau. Ae o laupepa lapopoʻa o laʻasaga e ofoina atu e fai ma filifiliga mo fulufulu mo laʻei umi ma pupuu (bob ma bob haircuts). Tasi lapataiga: a maeʻa ona faʻataʻotoina curls (faʻaaogaina se uʻamea curling ma se pamu poʻo le faʻaaogaina curlers) aua le selu i latou - e sili le faʻasalalau atu i ou lima ma faʻamaluluina ma fulufulu lauulu.

Ma le mea mulimuli, o le sili feminina o aga masani o le 2014 o lalagaina. I lenei tausaga, mo le fiafia o Farani spikelet ma fishtail, faʻapea foi ma se fili, faʻalanu faʻatasi i le itu faʻafeagai. I le 2014, matagofie lauulu tuʻufaʻatasiga pulou ma faʻataʻamilomilo flagella mafai ona faʻavasegaina o matagofie.

Fancy Hairstyles 2014

Ina ua mavae ni nai tausaga o le le toe faʻamatalaina, na toe foʻi atu i le alualu i luma o faiga masani i faʻamaʻi faʻaola. O lenei masani e mafai ona faʻaogaina i le tele o fesuiaiga: paʻu o tagata faʻaʻena paʻepaʻe e faʻapipiʻi ai le lauʻeleʻele o le fulufulu paʻu, lauulu laʻasaga tele ma fulufulu atoa lauulu, ma, mulimuli ane, fulufulu lauulu faʻaputuputuina i se fusi poʻo faʻalumaina i se fili.

I totonu o uluaʻi laʻau lauulu o le 2014 o se manu noa. Lenei le le-faʻataʻitaʻiga, faʻateleina faʻateleina lomiga o le lauiloa utupoto, i lenei tausaga faʻamaoni lava faʻataʻamilomilo catwalks.

Ia, o le mea moni, o lauulu mo mea faapitoa e le tatau ona masani ai. Mo pati, faʻafiafiaga mea na tutupu pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻauʻuga vaega, stylists fautua liliu atu i le retro faiga. Ma afai mo fulufulu lauulu laulu i laei tuai i le "faʻaleaʻaveʻa" tuʻituʻi ni nonoa po o lalaga lalagaina, poʻo uila, pe a faʻataʻoto faʻataʻimilo i le tasi itu, o le a talafeagai, ona o le auala e teuteu ai lauulu puʻupuʻu e ese ese. Mo lauulu pupuʻu, laei manaia mo le faʻauʻuga 2014 mafai ona faia i le sitaili o le 20s - 60s: malulu malulu, selu, siku i le sitaili o Marilyn Monroe ma mea talafeagai talafeagai.

Lauulu o Hollywood fetu ae le gata: masani

Ile tausaga nei, ole tele o tagata matagofie o le Dream Factory latou te fiafia iai i laʻei ma 'ie eseese o foliga uumi ma foliga. I se faʻaopopoga, fetu na suia faʻafuasei o latou lauulu lanu - blondes avea brunettes ma le isi itu. Aisea, mo se faʻataʻitaʻiga, Nicole Richie na avea ... Malvina.

O lenei ua lanu laulu lona lauulu. Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi pei o lenei, masalo e tatau ona e faʻataʻitaʻi muamua i luga o se wig. Lelei, pe sili atu filifili se laulu i luga o le initaneti.

Lauulu o fetu: ata e fesoasoani ia te oe e fai lau filifiliga mo aso uma!

Ioe, o ata o lauiloa aulelei e tatau ona mataina i taimi uma. Ma e oʻo i se savaliga i le paka pe faʻatau foʻi, e tatau ona e sauniuni mo le mea moni o loʻo latalata paparazzi. O lenei faiga i pisinisi e mafai ma e tatau ona maitauina. O lea la, o se ata o lauulu o fetu mo aso uma.

Ma o lea ua foliga mai Maggie Gyllenhaal. O lona pulu laulu lauulu foliga foliga aulelei lava.

Ma o le Keira Knightley lenei ma lona laʻei auala o le 2014. O le ata e faʻaalia manatu lelei ma faigofie.

Fiafia Camilla Belle. E matua ese lava, ae manaia!

Michelle Rodriguez

Ina ua uma ona vaeluaina ma Cara Delevingne ma Zach Efron, na filifili Michelle Rodriguez e toe setiina le ola ola, suia e le gata i le lauulu, ae o le uiga foi i le tele o mea: “O se ata fou. Ola fou. O se siosiomaga fou, ”tusia le fetu o le" Fast and the Furious "i luga o lana Instagram

Ae Kesha, e ui lava e masani ona "zeroed out", ae i se isi itu mai le tulaga. Ia Iulai, na ia filifili ai e saili po o le a le uiga o le Malvina ...

1. Blake Laulelei - Fiafia Teʻila

Le tagata na faatinoina le matafaioi a Serena van der Woodsen i le televise "Gossip Girl" ma le faletua o Ryan Reynolds filifilia lauulu e pei o fetu o le 20s o le seneturi talu ai. Faigofie itu-o le taoto ma laʻitiiti curls le a tu i le tofotofoga o le taimi. Faʻamamaina suʻesuʻeina i le le i ai o faʻamatalaga le talafeagai o le a avea oe ma ola moni o Marlene Dietrich.

Pamela Anderson

Pamela Anderson e leʻi umi na alu ma pixies, toe foʻi atu i ona ufiulu uʻamea enaena ia Me. Ae sa lelei tele, afai e te fufuluina se tone o “vali” mai ou foliga, e sili ona lelei i le lautele. E fai sina laʻititi, faʻamaoni, ae e maua le mautu

I ni nai aso talu ona failaina mo le tetea mai ia Paul MacDonald, na faasusulu ai e Nikki Reed lona laulu manaia. O lea ua toe foʻi i le foliga tuai, aua e alofa Ian Somerhalder i pulou

"Pink Elf" mo le tasi aso

Chloe Kardashian

Ina ua uma ona teteʻa ma lana uo tama, le tuafafine o Kim, Khloe Kardashian, na alu sao i le taʻaloga ma, ina ia le faʻalavelaveina le lauulu i le faʻagasologa, alu atu i le pulu faʻataʻulu ma faʻamau i latou i piki. E foliga mai o le toleniga e matua malosi ma aoga, aua leai se faailoga o le taimi lalelei

Tofi se fili i le puimanava

O fetu a Hollywood, e peiseai o se faʻatonuga, i le tautoulu / faʻa taumalulu 2014 vaitau na filifilia ni filifiliga fili. Tusa lava pe ulufale i le kapeta mumu, latou te faia se laʻei foliga foliga faigofie. E ui i lea, sa matou fiafia lava i le lalelei o Maria Menounos, o le na tuʻufaʻatasia ma le manuia se ulu tatala ma se taimane taimane ma ofu o le afiafi.

Maualuga faʻataʻitaʻiga Alessandra Ambrosio, tamaʻitaʻi faiaʻoga Uma Thurman ma le pese pese Kelly Osbourne na filifili e liliu atu i le sitaili ethno, ma o lea na teuteuina o latou ulu i laʻau lauulu a la "falaoa" ma ona ituaiga eseese. Na tupu lelei.

Stage star Selena Gomez na liliu atu i foliga matagofie o le 80, ina ua manaia na ofu ai se fulufulu lalaga i luga o le ulu. Ae o le tamaʻitaʻi fai pese Kate Bosworth o loʻo faia le fulufulu i le "sea ripples", e aofia ai ma le tele o manava lalagaina. Aulelei tele!

O Caitlin Dever ma Julianne Hough e fiafia e fai se “selu” laulu ulu. Ma afai Caitlin fai lona faʻaʻupuga masani, ona faʻaalia lea e Julianne se mea ofoofogia, o le a tatou fai atu faʻataʻitaʻiga, vaʻai o lenei teuga.

2. Emma Watson - Manaia le Faʻaletonu

A suʻesuʻeina lauulu o laʻasaga i luga o le Initaneti, ua pei lava o teine ​​laʻititi le laulu e leʻi faʻaipoipo. Na matou faanatinati e faʻatumu le avanoa avanoa ma faʻamau faʻalelei mai Emma Watson. O e o loʻo sikuea (poʻo tauau e uumi lona lauulu) e manaʻomia na o le pipiʻi o mata i le pito o le ulu, ma faʻamautuina ia manoa i le malumalu ma ni laʻau manaia. Aulelei lauulu lauulu lalelei o le a sologa lelei ma se kiona-laei papaʻe ma se ie puipui.

4. Sienna Miller - sili ona maoaʻe le pupula

O laʻei o fetu o Hollywood e manaʻomia e tatalia ai soʻo se leaga o le tau. Afai e te filifili e faʻatautaia se sauniga faʻaipoipoga i fafo, ona e tatau lea ona e faʻalogo i le sili ona faigofie le sitaili, lea e mafai ona e faʻasaʻoina oe lava. O fulufulu lauulu ua teuteuina i laupepa susulu e lelei mo le matagi ma le maualuga o le susu. Ma le isi, e te le tau popole i le taimi o le siva faʻamalosia oe o le a pa'ū ese mai pine.

6. Angelina Jolie - o se taʻamilosaga o curls

Matou te popole ma le faamaoni e uiga i le tetea o Brangelina. Masalo, e faʻasausili mo i tatou le taʻuina o le igoa Jolie i le aoina e tuʻuina atu mo faʻaipoipoga autu, ae e le faigofie ona soloʻesea laʻasaga a Angie i laʻasaga Hollywood i manatua. O le afu vaipuna o loka faʻamau o le a faʻamamafaina ai le ua o le teine ​​faaipoipo, ma e matua faigofie lava ona faʻapipiʻiina se ie puipui laʻititi i le tamaʻi puʻupuʻu.

8. Kate Middleton - o se mea e le masani ai

E masani ona sili atu le faʻatusa ole laʻei ole Princess style i laʻasaga o le faʻaipoipoga o fetu a Hollywood. E leʻi masiʻi mai le toʻalua o le Duke o Cambridge i aiga tupu. I taimi o malaga aloaʻia, na faʻaalia ai e Kate Middleton le taofiofi lelei, ae na te le matamuli ese mai le faʻaitiitia o le teuina o lauulu i ni mea e le masani ai. I le palealii, na te faia se faaputuga e foliga mai e le matauina, na te aveese mai uʻu i tua ma fai se pulupulu lalagaina tele lalagaina.

9. Taylor Swift - laei vaivai

Tey o se tasi o nai talavou lauiloa o loʻo faʻaauau pea ona matauina tu ma aga masani a Hollywood ma o loʻo faʻamamaina i tulaga faʻalelei lauiloa. Ia, mo se faʻataʻitaʻiga, Adele, Meghan Trainor ma Charli XCX - ua leva ona latou ova atu i le le faʻamalosi tino o latou tuaʻa, i le fusifusia ma le olaga. E sili atu ona fiafia Swift i lauulu masani o le 20-50s o le 20 seneturi ma teuteu lelei ma se faamamafa i laugutu.

10. Diana Agron - alofa faʻamaoni

O laʻau o le laʻua faaipoipo mai le fetu a Hollywood na faʻaalia e faʻaalia ai foliga sili ona lelei o se teine ​​faaipoipo. O le manaia lalelei a Diana Agron o le mea e manaʻomia e se teine ​​talavou. O le ae tatalaina lou muaulu, otoʻoto ou pipi ma faʻaʻafa se ua manifinifi. Gauai atu foi i foliga masani. Mo lenei hairstyle, e matua le fautuaina i le faʻaogaina o vali ata o ata pupula.

12. Charlize Theron - foliga matagofie

Tele a teine ​​faaipoipo e filifili e lafoai le ie puipui. O nisi e tuu lenei uiga i luga o le bachelorette pati ma e le vaai i se mafuaaga e toe fai latou lava, o isi e le mananao e faaleaga le lauulu i se ie sousou faifai pea. Afai o loʻo e fuafua e faʻamavae ese mai le masani foliga o le ulugaliʻi faʻaipoipo, ona o se tioata tioata e atoatoa mo le teuteuina o lou ulu. O le lalelei Charlize Theron faaali soo i luga o kapeta mumu ma lauulu malupuipuia ma se mama po o le lipine.

O le fea o lauulu ua faʻaatitia e te manatu e sili ona manuia? Faʻaali lou manatu i manatu.

O a laʻau lauulu na filifilia e fetu mo le faʻaipoipoga?

Laei matagofie, matagofie mea teuteu, matagofie mea teuteu, se sami o malo - o nei tu ma aga faʻaipoipoga a Hollywood fetu. O le le fetaui o le ata mai le tumutumu o le ulu i tamaivae ua latou masani ai. O nisi tagata lauiloa e fiafia i se faʻaipoipoga tapunia malu, ae o isi e fiafia e talimalo faʻatasi ma le faitau afe o malo. Ae o mea uma e tasi ai mea e tutusa ai: ata o le faʻaipoipoga na puʻeina e tagata taʻutaʻua lalolagi pueata, toe faʻafouina i le faitau miliona o mekasini ma le Initaneti. O se vaega faʻapitoa i le fatuina o le ata o le teine ​​faʻaipoipo e faia e le laʻei matagofie le laulu.

O laʻei o le laʻua lauulu e masani ai ona faʻatamulu i aga masani o nei ona po. Faigofie le faigofie, matagofie o sitaili - o se masani a vaitau lata mai. O le sili Grace Kelly, o le fetu o le 50s o le XX seneturi, Princess of Monaco ma o le e ona le matagofie tofo, faailoa atu le manatu o le "taofiofia chic" i faiga. O se teuga matagofie o fulufulu matagofie, potopoto i tua o le ulu i lalo o le veli, mo le tele o tausaga na avea ma foliga o sitaili mo le teine ​​faʻaipoipo. Ina ua mavae le silia i le afa seneturi, o le susulu, alofagia o laʻau lauulu o laʻua taʻutaʻua, taʻutaʻua Hollywood latou te faʻafiafiaina isi.

Faʻasaina elemene le fetaui lelei: faigofie ma aristocracy, leaga faʻaletonu ma le aulelei - hairdressers faia ata le mafaatusalia. O le a na mea - lauulu lauulu o ata tifaga o fetu o le 2014 ua mavae:

  • O le masani a Eleni na o ma loka laititi ua tatala i totonu o malumalu, o mea na faʻamau e se uʻamea taua i tua o le ulu.
  • Lulu laʻau lauulu, aoina e faʻaogaina i fulufulu i foliga o se atigi matagofie "atigi" poʻo se moi masani, tatala le muaulu, faʻamamafa mata tetele, o loʻo vaʻaia foliga o le teine ​​faʻaipoipo.
  • Faʻamataʻu laʻasaga ma le faʻaosofia e le lima o le matai, faʻapipiʻi i luma o foliga matagofie o le teine ​​faʻaipoipo. Fausiaina o le lagona o se laʻititi gaʻoa, tele curls mafai ona faʻatupuina faʻalelei i sina mea itiiti o le savili.
  • O le ulaula maualuga i le pito i tua o le ulu, o se pupuni teuteu manaia i tua atu o taliga e faʻamamafaina le matagofie o le teine ​​faaipoipo, faʻaalia se laei matagofie. O se faʻautauta faʻa teuteuina i maʻa taua e faʻaaogaina ai o se fesoasoani faʻaopopo.

O nisi fetu o Hollywood filifili e taofia faʻaipoipoga sauniga mai mata o tagata ese, faʻatulaga toetoe lava faalilolilo sauniga faʻaipoipoga. Mo le faaipoipoga, na latou filifilia se laei masani i aso uma. Ma naʻo se ufiufi uʻumi na fusia i le pito i tua, ma se ofu o le faʻaipoipoga (masani ma matagofie i le taimi e tasi) faʻamanatu ai se mea taua. Keira Knightley, Rhys Witherspoon fiafia i lenei filifiliga.

Kate Moss Faaipoipoga Lauulu

Ua filifilia e le fetu fetu Peretania Kate Moss, se laʻasaga faʻaipoipo. O ufiuliuli mataʻitusi, na faʻataʻatia i ona mama, fatuina se foliga matagofie o se agelu na leiloa i le lautele o Peretania. O ofu sili ona lelei na gaosi ma lalagaina ma tioata Swarovski na alu e fausia se ie le mafaatusalia. Faʻapipiʻi i lipine satin, na avea ai o ia ma galuega moni o faatufugaga mai ia John Galliano. O le ie puipui e lalaga ai le lotu mo le lotu i le launiu manifinifi na ufiufi ai ufiulu mataʻutia o lauulu o le faʻataʻitaʻiga.

O le laʻau o le laʻau faʻaipoipo a le Rustic Kate Moss na mafai ai ona taofia le ata taʻutaʻua o le fetu ma lona toʻalua, e aunoa ma le tauʻavea o tautua a le au potopoto i le aso atoa. O se malu fugalaʻau o fugalaʻau fou, nonoa ma le tutusa satin lipine, na faʻamamafaina ai le manaia o foliga o Kate o siomia e ana teine ​​faaipoipo. O le natura ma le faʻafaigofie o le laʻau lauulu e fusia faʻatasi ma le matagofie laei ma le siosiomaga lautele o le faʻaipoipoga sauniga.

Kate Middleton

O se ata i le taimi nei, o se mea e sili ona fiafia iai tagata, o le Duchess of Kebridge Lady Kate Middleton na fausia se ata tulaga ese ma aulelei ma sili ona matagofie o le tama teine ​​moni. Fiafia stylists Kate galue i luga o le lauulu lauulu. Na mafai ona latou tuʻufaʻatasia lona lauulu manifinifi, le royal tiara ma se ie uumi o le ufiulu. O le vaeluaina o lauulu i luma i ni vaega se lua, e leai lava se fulufulu i tua, faʻatuina se laupepa tele.

O lavalava fusi le tele o lauulu lalelei o le aloalii ma curls tetele ma sii ese ona auvae mai lona muaulu. Ina ia aua neʻi toso ese le faiga o le laʻau faʻaipoipo mai le soʻotaga o foliga o le masiofo i le lumanaʻi, ua faʻafaigofieina o ia, e aulelei tele. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o le tiier taua a Cartier na faʻatauina e Elizabeth II o ia ma Grace Kelly-sitaili ufiufi na faʻavae ai le faʻavae mo se fou fou i le lalolagi o faʻaipoipoga.

Anne Hathaway

Le pule o mata fiafia tele, le matagofie Anne Hathaway le mafai ona mitamita i chic curls i le taimi o le faʻaipoipoga faʻamanatuga. O faatufugaga, pei ona e silafia, manaʻomia taulaga. Le fetu o le tifaga Les Miserables sa faamalosia e faia se lauulu puupuu mo le Oscar-manumalo vaega. O le tuuina atu o le ata o se alofa faʻanatura mama, o le lelei atoatoa fofo o se matagofie fusi faʻapipiʻi. O le sitaili o vaitausaga o le 30 i le seneturi talu ai e tuʻufaʻatasia ma le samasama sesega o le ofu mai Valentino. O le tali mulimuli lava na faʻamaeʻa ai le ofu o le fetu sa umi lona ie puipui.

Hilary Duff

O se lapopoa tele, filifilia e le fetu o le autalavou melodramas Hilary Duff mo se laei o le laʻau faʻaipoipo, faʻatupuina ai se tulaga uiga ese, faʻamamafaina ai le aristocracy o le ata. O le laulu o lauulu o fulufulu, e tusa ai ma le ao aoina, e faʻaosofia se eseʻesega, faʻamaninoina ai le matagofie o laʻei matagofie. Fusi ie faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito i lalo o le utupoto ma pulupulu manaia, lauulu.

O le selusifulu o le faʻaipoipoga a Sophia Bush o se laei matagofie, mama i tua. I le taimi muamua, o le lauulu o le fetu na afaina e faʻaaogaina se uʻamea curling tele. O mea teuteu togafiti e mafai ai ona e faʻamutaina laʻau, sii i luga o aʻa. Aoina i latou i totonu o le talo, o le laulu e maua se siitaga faaopoopo, mafua ai le aafiaga o sina faʻaletonu. Graceful curls - alofa ma agamalu - tatala i luma i luma i itu uma o foliga. O le veli ua faʻamautuina ma se ario antique siliva sa faʻataʻamilo ma maʻa.

Avane Lavigne

E le mafai foi e le muamua poʻo le lona lua faʻaipoipoga ona faamalosia le rock star Avril Lavigne e lafoai le tautinoga i le masani masani. Agelu curls, matagofie le faʻatulagaina o foliga o le teine ​​faʻaipoipo, soʻofaʻatasi tuusaʻo ma le ofu paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. O se tamai tamaitusi o loʻo uʻuina ai le matagofie o le ufiufi, faʻatupu se ata mataina. E le itiiti le matagofie o le ofu o le pese pese i le faʻaipoipoga numera 2. Lulu susulu lauulu, laʻitiiti mimilo, o loʻo taofia se manifinifi manifinifi. O le sili ona lalelei uliuli-uepisaite, ulaula mata faia-i luga, uliuli ofu matagofie uliuli laei faia faia se ata le mafaamatalaina o se fafine maliu.

Kendra wilkinson

O ufiufi mataʻutia, ua ola aʻe i luga o aʻa, o loʻo faataatia i foliga susulu o Kendra Wilkinson, "olaola". O le filo o lauulu i itu uma o le valavala ua tosoina i fafo ma matagofie faʻatasi i le pito i tua. O le ofi, lalaga ua i ai i ni manoa, e tatala ai le muaulu o le teine ​​faaipoipo ma le teine ​​faaipoipo, e maua ai i le faatagata le tamalii ma le pule. Ole lapoʻa tetele e mafai ona taoto i luga o tauau o le fetu. O se ie uumi faʻafilemu ufiufi e faʻaopopo ai le alofa i foliga o le teine ​​faʻaipoipo.

Ata o laʻau o le faʻaipoipoga mo fetu Hollywood

Le autu masani o le lauulu lauulu mo le tele fetu Hollywood tumau pea faigofie ma matagofie, tuuina atu se aristocratic susulu i le foliga mai o le teine ​​faʻaipoipo. O le teena o le "lalelei" lauulu, lavelave sololelei mo le masani o le natura aumaia se paʻi o le alofa tunoa, faia fetu faaipoipo "iloa" e le gata e le latou lava tagata teuteu, ae faapea foi ma tagata fiafia. Ata e faʻaalia ai lauulu mo le faʻaipoipoga o Hollywood superstars o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se fetu faʻatusa mo lau oe lava faʻaipoipoga sauniga.