Lauiloa

Lauulu e aunoa ma ni pulou ile lauulu laulu

Feololo le umi lauulu o se filifiliga sili ona talafeagai. Soo se lauulu lauulu poʻo se mea e faia i se umi ile 15-20 minute. E le gata i lea, o le lauulu laulu tausiga e matua faigofie lava. E mafai foi ona faia i le fale lou tagata, e mafai ai ona e faia lou fale, e aunoa ma le faʻaavanoaina o le pulu faʻapipiʻi. Aemaise lava curls foliga i luga o ia laulu.

O sili ona laʻei ulu mo lauulu laʻitiiti e aunoa ma le pa: kapeteni umi, aseta tioata (uʻamea i le tasi itu o le mata e sili atu le umi nai lo le isi), sikuea faʻaʻumiʻumi, kapeta ma faʻasologa uumi pito i luma, lauulu 'oti, apefai i luga uma o le ulu, apefai i luga o le foliga, se laʻei masani i luga o tauau.

O le a le lelei lauulu 'ulu e aunoa ma ni pulu mo le umi faʻatulagaina?

O lauulu mo le laulu lauulu e tele mea aoga nai lo isi ituaiga o lauulu:

  • Latou te talafeagai mo soʻo se foliga foliga - pe o se liʻo, oval, sikuea pe tolu.
  • Faʻalelei le ata e alualu ma aulelei,
  • O le leai o ni mea e faʻatagaina ai oe e faʻalauteleina mata vaʻaia,
  • Ina ua maeʻa faia se aofaʻi lauulu lauulu ma teuteuina i le iadem, a rim or se lipine, o le a e maua ai se foliga fiafia retro,
  • O manoa umi e aunoa ma ni pulu e sili atu le faigofie ona faʻaalu i luga o le uʻamea uʻamea, faʻataʻamilomilo ma le uʻamea, ona o le a faʻalavelave e fai aʻi, ma le laina saʻo - e tu i fafo mai le vaega o totoe,
  • E leai ni pulu - e leai ni faʻafitauli i lona sitaili - e i ai malosi ma maloloina manoa e le manaʻomia ona faʻaʻumiʻaina i aso uma mo faʻamautuina,
  • O se lauulu mo le laulu o loʻo iai le matala matala e tosina uma atu i laugutu ma mata.

Cascade - lauulu mo taimi uma

Se lele faʻasolosolo apefai lelei atoatoa mo uma mafiafia ma mamafa, ma se vaeluaina ma manifinifi lauulu. I le tulaga muamua, e faʻalili ai ou vae ulavale, i le lona lua - e maua ai le laulu e pei o le aofaʻi manaʻo. Ma le apefai e matua faigofie e faatuina. Fufulu lau lauulu i lau mea e sili ona e fiafia iai ile laulu, faʻamago lou lauulu i se fulufulu-ma ua leva ona e matagofie. Mo le faʻasalalau tusi, oe manaʻomia le faʻaaluina se isi 15 minute, lea e alu ai faʻasolo i luga o sikola.

O le cascade aunoa bangs o se filifiliga lelei mo tagata e ana le fatu o se tutusa, oval ma tafatolu foliga o le foliga.

Feololo sikuea aunoa bangs - manino ma suamalie

Kare - se lauulu lauulu lautele mo taimi uma. E lelei tele mo blondes ma brunettes, uma sikuea ma liʻo, ae na o luga o latou foliga foliga ese uma:

  • Tamaitai talavou uliuli ma mafiafia lauulu e tatau ona taofi i luga o se sikuea ma se manino le fausaga foliga,

  • Blondes, brown-hair-reded and redheads e sili atu ona fetaui i se vaivai, lamolemole ma teisi sloppy version o lenei lauulu,

  • Mo lauulu ma le le mafiafia o lauulu, o le tele-vaega kapeti o le a avea ma filifiliga lelei,

  • Mo tamaʻitaʻi e foliga tele pe faʻataʻamilomilo foliga, matou te fautuaina le mataala ile sikuea faʻapitoa foliga matagofie, lea na suia faʻamalosi le faamamafa.

Gavroche mo le umi umi - sina vaega o Falani ma fiafia

O le tama tama gavrosh o se lauulu faʻaagaseu, malie ma matua matagofie aulelei lauulu lauulu. O se mea lea i le va o le "hedgehog" ma femininai uʻu i luga o tauau. E ui lava i le lautele o lenei lauulu, o nisi mea aoga taua e manatua:

  • Le faʻaaloalo faʻaalia foliga leaga i luga o tamaʻitaʻi faʻaaloalogia o loʻo umiaina tulaga ogaoga,
  • O lenei lauulu 'ulu e aʻafia ai le i ai o manoa uʻamea i luma, e faʻatagaina ai le teine ​​e tatala ona tauau ma ua i le tele e mafai ai. E tatau ona latou sao lelei!

E leai ni mea e faʻatapulaʻaina mo gavrosh! E foliga sili i luga o laina o soo se umi, tele ma tino. Afai e te manaʻo e faʻamamafa atili le matagofie o lenei lauulu, fai le faʻailoaina i luga o le umi atoa.

Grunge mo le umi

O le teuina o lauulu grunge aunoa ma ni patini i luga o le lauulu laʻau umi o le a aumaia ai se fiafia i le ata o le teine, lea e fesuisuiai ai le masani masani. I tua atu o le lavelave ma e leʻo manino upu "grunge" o loʻo nana ai le masani ai o faʻatafunaina leaga i luga o le ulu ma ona lima. O le taimi nei, o le lauiloa o grunge talepe uma faʻamaumauga, ae e matua le talafeagai lava mo se pisinisi-pei o se faʻaaloalo foliga. E te manaʻo e faʻataʻitaʻia oe lava? Aua le soona faʻataua i mea faʻailoaina oloa, a le o lea la, o le laʻititi faʻatalale e vave liliu i se vevesi luga o lou ulu.

Lauulu laulu mo lauulu laititi

O Bob o se laulu sili ona fiafia lea ile toʻatele o tagata fai pisinisi. Ua leva, ua ma e lauiloa ma manaʻoga mo le tele o tausaga, ia e mafai ai oe i taimi uma ona fesiligia le matai ona tipi lou lauulu i le auala lea. E faigofie lava e taoto le pi - mo lenei e te manaʻomia le siisii ​​i luga o sulugatiti i aʻa, ma tuʻuina le lauulu lauulu ma le matagofie. Ae tusa lava pe leai se sitaili, o lenei lauulu 'ulu e tumau tutusa lava le matagofie ma le fatufatu.

O laʻei lauulu e aunoa ma ni mea mo soʻo se taimi e taʻutaʻua ai i la latou 'eseʻese mamanu ma le lalelei. E mafai lava ona e filifilia le mea e te fiafia ai.

Le aoga

O le mea moni, o oe lava e filifilia lau laulu ma lauulu ulu. Ae ui i lea, lauulu mo le laulu feololo e aunoa ni 'aʻai ei ai o latou lelei.

• Faigofie i aso uma.

• O lauulu o lenei umi e matua faigofie lava e tausi.

• E faigofie foʻi ona e faʻapipiʻiina, a o e laʻititi le faʻapipiʻiina o mea faigaluega ma taimi.

• Mo ituaiga uma o foliga, e mafai ona e filifilia se lauulu 'ulu o le uumi o loʻo aunoa ma ni' auvae.

• A aunoa ma le pa, o foliga o le a foliga umi.

• E mafai ona e faia ni lauulu lauulu: mai i uila mafiafia i sili atu lamolemole sitaili, mai i le galu fafati i le faatamala.

• O sulu tino laʻei foliga talavou, femoumaʻi ma aulelei.

• O le 'oti ulu e leai ni mea e faʻataʻitaʻi lelei ma soʻo se laulu e laulu iai.

• Leai se mea e faʻataʻoto ai.

• E fetaui lelei mo fafine ei ai le lauulu migimigi.

E mo ai?

O ulu mo lauulu lauulu e aunoa bangs e talafeagai mo toetoe o fafine uma. O le mea taua o le filifilia o le filifiliga e fetaui ma oe.

• Mo fafine e sikuea pe faataamilo foliga, o laʻei fulufulu e talafeagai mo tauau uumi pe laititi ifo i lalo, pei o le faʻataʻamilomilo, o le bob ma se pito ma le lautele o faʻapipiʻi. Ae o laupepa masani o le bob hairsyles i le auvae ma le puupuu sikuea o le a le aoga mo oe, talu ai o lo latou gaʻo.

• Fautuaga lava ia e talafeagai mo tagata e ona foliga atoa. O ulu ia e leai ni 'aʻai faʻapipiʻi faʻamalosi e vaʻai ai ou mata ma nana ou alafau.

• Mo e ona foliga foliga oval, soʻo se lauulu laulu e talafeagai.

• Mo teineiti ma se foliga tafatolu, lauulu e leai se paʻu i le pale o loʻo talafeagai, sei vagana ai gavrosh ma cascade. E sili le filifilia o lauulu 'oti e aunoa ma le faʻamalosiina paʻu i lalo ole auvae. O le teuteuina o laulu e tatau ona faia e ala i le mimilo o pito o le lauulu ma se pulumu lapotopoto.

• O le laʻititi manifinifi laʻititi lauulu o le a foliga sili atu i lauulu-oti 'oti, pei o le bob ma sikuea e aunoa ma le malosi faʻauʻuina ma faʻamamaʻi. O le tipi faapena o le a faʻaopopo le maualuga i lou lauulu.

• Mo lauulu mafiafia o laulu, soʻo se lauulu laʻau e talafeagai, ma mo le paʻu mafiafia - fugalaʻau lauulu ma se faʻasologa.

• O le Bob ma sikuea o le a sili le manaia o lauulu mai le natura.

• Mo galugalu ma le laʻulu malulu, e faapipii i lauulu fulufulu pei o gavrosh, grunge poo cascade.

O lauulu e leai ni pulu e le talafeagai mo e o loʻo iai ni foliga mataga. O ia fafine e manaʻomia se pa e pupuni ai o latou muaulu maualuga.

Cascade aunoa bangs

A tele-tulaga cascade foliga sili atu e aunoa ma le pa. E talafeagai mo fafine, e le gata i lauulu mafiafia ma faatasi ai ma lauulu laititi. Ma le manifinifi laulu i multilayer hairstyles o le a foliga sili atu ona seasea, o lea o le a sili ai le lafoaia atoa i latou.

O le cascade mafai ona faʻaopopo le fluffiness ma le tele o lauulu. I lenei tulaga, o le lauulu fausaga e mafai ona ese. I luga o le laulu lauulu lauulu, ma se tino faʻapipiʻi uumi latalata i le foliga ae le o mea faʻapitoa o le a foliga sili atu. Ma i le laulu malulu, o curl o le a foliga sili sitaili, usiusitai ma manino. O se fulufulu faapena o le a foliga sili atu i lenei oval, tafatolu ma foliga-fatu foliga.

Fata e aunoa ma se pa

Kare o se tasi o sili sili ona manino ma matagofie lauulu. E leʻo faʻatoa foliga lava i se lauulu ma se pa. O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo tamaʻitaʻi e eseʻese tausaga, e faigofie ona tausia ma faigofie ona faʻatino.

O le umi e oʻo i le auvae o le a mafai ona seʻe ese mai ai le mafaufau mai le tafatolu tafatafa ma o le a fetaui foʻi ma i latou e ana. Teine ma foliga faataamilo pe faatafafa tatau ona filifili se umi tauau tauau. O manoa uumi o loʻo tu i tafatafa o foliga e mafai ona vaʻaia vaʻaia ma ufiufi i alafau ma alafau o latou pipiʻi.

Sili kapeti o le a foliga mai luga lauulu lauulu. Feololo le umi lauulu laulu o le a foliga sili atu i se faauuga kapeti.

O le bob haircut o se tasi o sili ona lauiloa lauulu luga luga o lauulu lauulu. E aulelei foi lelea e aunoa ma le patua. O lenei lautele lauulu lauulu o le a le mafai ona alu i fafo i se faiga, ma o tamaitai o soo se matua e mafai ona filifilia saogalemu.

Nai lo bangs, e mafai ona e faʻaaogaina ni uʻamea uumi luma, lea o le a faasolosolo lava ona liua i le umi umi. E le gata i lea, o lenei lauulu e mafai ona i ai se malamalama manino, o le pito i luma e sili ona umi pe a mafai. A aunoa ma patupatu, o le asymmetric lomiga o lenei lauulu vaʻaia o le a foliga lelei foi. Ina ia nana le le atoatoa o ou foliga, e mafai ona filifilia ni fulufulu asimetric poʻo le pi i se vaega itu.

Na e vaaia se mea sese? Filifili ia ma fetaomi Ctrl + Enter

Ituaiga ma foliga o lauʻeleʻele aunoa pulu i lauulu lauulu

Lenei lauulu oti ma a latou fesuiaiga o manatu sili ona lauiloa ma aoga:

1. Lotoa umi sikuea. O lenei lauulu lauulu e lautele. Atoatoa mo tamaitai o soo se matua ma foliga talafeagai i eseese mea na tutupu.

O lenei fulufulu e manaʻomia le laʻei i aso uma, ae o lenei faʻatonutonuga e le tele se taimi. O fulufulu e mafai ona fesuisuiai ma le fesoasoani mai galu pe faʻataʻutaʻu.

O le fausiaina o ia foliga, e vaʻaia e le matai lona ulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale ma amata ona vavae ese mai le pito i tua o le ulu (faʻatulagaina le umi e manaʻo ai) i luga o laina uumi, faasolosolo oso atu i luga.

2. E fa o le agalelei ma le le malie. Fesuiaiga o se masani sikuea po o bob sikuea. O se vala o lenei lauulu 'ulu o se itu sili atu le tasi itu. O ia ituaiga lauulu o le a faamamafaina ai le tagata lava ia o le e ona ma e le manaʻomia le laei i aso uma, ae peitaʻi, ma lenei lauulu 'ulu e faigata tele ona faia ni laulu eseese.

3. Faauu kapeta. E fetaui mo tamaitai talavou, e faʻamamafaina ai le fafine ma le soona faʻateleina. Ina ia fausia ai, ua faʻaogaina ai le metotia o le faʻaaoga o laina i luga o laina.

E mafai ona manino vaai pe faʻapefea ona faʻauʻu se kapeti faʻauʻu i lenei vitio.

4. Faasologa. O se fulufulu faapena e talafeagai mo toetoe o fafine uma, o mea vaʻaia e maua ai le tele o lauulu ma e le manaʻomia ai le teuteu lelei i aso uma. Ae peitaʻi, i le iai o lauulu lalagaina faʻatasi ma vae vaevaega, e fautuaina e muamua faʻaumatia lenei faʻafitauli ma naʻo le faʻaauau loa e faʻatino le lauulu lauʻeleʻele manatu.

Ina ia fatuina se faʻatusa, o le matai e faasolosolo malie lava, amata mai tua o lona ulu, tipi lona lauulu, aʻo siʻi aʻe luga i luga i se mea. Faʻafetai i lenei togafiti, o pito i luga ua tipi puʻupuʻu, o le pito i lalo e tumau le umi. A maeʻa, o ato e masani ona oloina.

5. Apefai. O nisi tagata e masani ona nunumiina lenei lauulu ulu cascading. Ae ui i lea, e matua ese lava lauulu uma i le itu o le faʻatinoina o metotia ma le foliga mai.

Le fatuina, e muamua tipi lauulu mai foliga ile laʻasaga. I le pito i tua o le ulu, lauulu e totoe tutusa. O lenei fulufulu lauulu e maua ai foliga faʻaalia foliga ma e le manaʻomia ni lavelave teuteu foliga.

Foliga foliga

Ina ia fuafuaina, e tatau ona e aveese uma lauulu mai foliga ma vaʻai totoʻa i le faʻata. E mafai foʻi ona e fuaina le umi ma le lautele, lea e mafai ai ona e maua se sili atu le saʻo tali.

E tele ituaiga:

  • Ova. I lenei mea, o le symmetry o le muaulu ma le auvae o se uiga, latou toetoe lava tutusa lautele. O sea tagata e iloga i laina lamolemole ma iloga alafau. Mo le oval, soʻo se lauulu la e te fiafia iai e talafeagai.
  • Lulu Faatasi ai ma lenei pepa, o foliga e sili atu le umi (o le umi e sili atu nai lo le lautele), o le muaulu, o alafau ma auvae e tutusa lava le umi. Faatasi ai ma lenei ituaiga, lauulu oti ma manoa e puʻupuʻu e foliga foliga foliga lelei.
  • Lotoa. I lenei tulaga, o le lautele o le 'auvae i lalo ifo e sili atu nai lo le lautele o le muaulu. O le maualuga ma le lautele o foliga e toetoe lava tutusa. O se sikuea faʻauʻuga sikoa ma ona fesuisuiaiga e atoatoa.
  • Tafatolu. Faatasi ai ma lenei ituaiga, lautele pipi ma se vaapiapi, masani ona auvae i fafo luga o le foliga. O le folasia o lauulu ma le apefai o le a fesoasoani e nana mea sese ma faamamafa le matagofie.
  • Taamilosaga. Faatasi ai ma lenei ituaiga, o se uiga galu lemu mai le muaulu i le auvae. O le muaulu ma le auvae, i le isi itu, e tusa e tutusa le lautele, ae e le pei o le taʻamilosaga ova, o le umi o foliga e toetoe lava a tutusa ma le lautele. Asimetric volumetric haircuts foliga sili iinei.
  • Taimane foliga. O lenei pepa e mafai ona faʻaalia i ituaiga e seasea lava, e taʻua foi o le "taimane." E iloga i le vaapiapi o le muaulu, auvae ma lautele pipi. I lenei tulaga, o se lauulu laʻau ma le apefai i foliga e talafeagai.
  • Foliga-pir. Fiafia foi foliga. O le mea lea, o lo o vaʻai paʻu pipi, faʻateleina le auvae ma lalo le muaulu o ni faʻailoga. Faatasi ai ma lenei pepa, vaʻaiga faʻapitoa fulufulu ma foliga faʻapipiʻi foliga sili.

I tua atu o foliga o foliga, e tatau foi ona e fuafuaina le ituaiga o laulu:

  • Lauulu manifinifi. O lauulu lauʻeleʻele Cascading ma le asymmetric e sili ona lelei mo lenei ituaiga, talu ai o lenei auala o le a fesoasoani e faʻaopopo le tele i le lauulu, ma le lautele o ituaiga o lauulu e mafai ai ona e filifilia se fesoʻotaʻi foliga mo soʻo se mea na tupu.
  • Mafiafia lauulu. Tagata e ona le ituaiga lea e mafai ona faʻaogaina soʻo se lauulu e latou te manaʻo ai, ae o le tele foʻi o laulu laʻau e tatau ona aloese mai ai, aua latou te vaʻaia vaʻai faʻalelei.
  • Lauulu lauulu. Mo lenei ituaiga, e mafai foi ona e filifilia soʻo se ata e te manaʻo ai, ae ia manatua pe a taia se apefai poʻo le kaskade, e manaʻomia le faaalu sina taimi i aso uma i le teuteu lelei o laulu.
  • Lauulu sao. I lenei tulaga, e mafai ona e faia soʻo se lauulu lele e fetaui lelei ma foliga o foliga ma faʻaopopo le tele i le lauulu.

Mamalu lauulu

O lauulu e tipi e le Bob ma le cascade e lelei tele mo le laulu o laʻau lauulu, e mafai ona paʻu i lalo o latou lava mamafa tauau, ma maua ai le saʻo o foliga.

O e ona ia curly curls ua fautuaina e polofesa ia fai le valavala i zigzags nai lo le sasaʻo. O le selu i tua ni manoa poʻo le faʻailoaina ose sikaili o le grunge o le a foliga mataina.

E le manaʻomia le faʻataʻitaʻia o le valivali, faʻamamaina ma le apefai, aua o le faʻaopopoga le tele i lenei tulaga ua le talafeagai.

E aoga foi le faʻatagaina o paeʻa e aunoa ma ni pulu aua ma faʻataʻitaʻiga i aso uma latou te le manaʻomia se tomai ma se isi taimi.