Foliga mata ma mata mata

Lelei mo le laulu mata atoatoa: o le a le lanu, ma le faʻapefea ona faʻaaogaina?

O se foliga faʻaali foliga ma mata o le miti a soʻo se teine ​​faʻaaloalo ia te ia lava. Lenei e le gata i se faʻamamafa i se tofo a le tagata lava ia, ae o se avanoa foʻi e faʻaalia ai mata o le tagata i le malamalama e sili atu. O mata fulufulu mata e masani lava ona mafai ona faʻaopopo se ata o le manaia susulu, ma se foliga matagofie. O le faʻatonutonuina o le laina ma foliga o fulufulu mata o se mea tatau, ae o le tele o teuteuga teuteuina e le mafai i taimi uma ona fesoasoani i le ausiaina o le manaʻomia. O lenei mafuaʻaga na avea ma faʻamalosiʻau mo tagata lalelei faʻapitoa oe na atiaʻeina se mea i mea teuteu faʻalelei o se mata mo mata. Tint - o le a le mea?

O se lanu mai le Igilisi e faaliliuina o le vali. Mo la matou mataupu, ole auala ole valiina o laulu mata. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea faʻapitoa, o se vaega o le vali, e mafai ona e mauaina se taunuʻuga umi le aoga, e le mafaatusalia ma le faʻaiuga o le faʻaaogaina o isi mea teuteu.

O le lelei o tint o le faigofie o le faʻaaogaina o le mea faigaluega ma lona avanoa. Faatasi ai ma oe, e mafai ona faigofie faʻafoeina lenei galuega ile fale. Faatasi ai ma le mauaina o tupe, oe mafai ona maua se lanu masani e mafai faʻafiafiaina fiafia isi. O le iʻuga o le a faʻaofo fiafiaina oe, talu ai o le uila o le a tumau e oʻo i le 2-3 vaiaso.

Tint o se gel-faʻavae oloa e tatau ona faʻaaogaina ma se pulumu faʻapitoa fuafuaina. Le apalai ia, stensils o le a manaʻomia ina ia aua neʻi toe faʻalavelave i le pepa faʻatumu. A maeʻa le apalai, e mafai ona e maitauina pe faʻapefea ona suia le ufiufi i se ata tifaga eli, faʻamamaina ma le faʻaeteete mai luga o le mata o mata.

Ituaiga o fulufulu mata

O sea mea aoga aoga e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: kulimi ma gel.

  • O kulimi kulimi, o se tulafono masani, o loʻo tuʻuina atu i luga o fata i foliga o ni mea aoga aoga ua mamanuina mo se taimi umi le faʻaaogaina. O le masani na tumu i meaʻai masani mo meaʻai masani ma sui faʻapipiʻi fesoasoani.

  • O le gel lanu o loʻo tuʻuina atu i totonu o se ultra-compact tube, e sau faʻatasi ma se pulumu mo le faʻaaogaina o le oloa. E faaigoaina le ata i le mata o mata. A maeʻa ona faʻamamaina le lanu, o le gel o se ata e tatau ona seʻi faʻaeteete, ma mulimulitaʻi i faʻatonuga. O le oloa e puʻupuʻu ma ei ai lautele lautele lanu. O le mea lea, e mafai ona e mauaina le leo lelei mo lau laulu mata.

Le lelei ma mea le lelei o le lanu

Le aoga sili o tints uma o le talitonuina ma le tumau o le oloa. O le fulufulu mata o le a le alu ese pe a tupu i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e le mafai ona fufulu ese ma le timu ma o le a le pala i le sili ona taua taimi. O le pigment o lona uiga faaleleia ia le lanu lanu e le gata i luga o le lauulu, ae faapea foi i luga o le paʻu, lea e liliu ai e sili ona seasea ma manifinifi laulu mata i foliga manino ma mafiafia. Lelei mo teine ​​uma. Faatasi ai ma isi tulaga lelei o vali mo laulu mata o mea nei:

  • le lanu e tetee atu i le susu ma le vevela maualuga, o lea e mafai ona faʻaaogaina i le taumafanafana ma luga o le talafatai,
  • se manifinifi manifinifi pulou ua faʻatonutonuina lelei vaega taʻitasi o fulufulu mata ma faʻatagaina oe e faia se faʻasaʻoga atoa,
  • taunuuga umi (e mo le 3-5 aso).

Ae ui lava i lea, o se mea taua tele o loʻo iai ni mea e le atoatoa ai ei ai ni faʻaletonu:

  1. E le vave ona faʻaʻaloʻisa le paʻu o mata o mata, e leai foi se suiga vave.
  2. E manaʻomia le faia o le tele o taumafaiga ina ia soloese le oloa mai le paʻu, ona tatau lea ona faʻaogaina ma le faʻaeteete faapitoa.
  3. Pe a fesoʻotaʻi ma le vai ma mea teuteu, e faʻaletonu le lanu i lona lanu, ma nisi leo e mafai ona tuʻuina atu i le mumu.
  4. O se faʻataʻitaʻiga e manaʻomia mo le faʻaogaina o le lanu e leai se mea lelei, talu ai o loʻo i ai le mafiafia o loʻo i ai le faʻavae ma faigata ona paolo.

Fautuaga e fesoasoani ia oe ia lanu oe ou mata i le va lelei o le ETUDE HOUSE Tint:

Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo lelei

O aso nei o tagata gaosi oloa e maua mai ai le tele o vali o lanu eseese o vaega. O le leo o le oloa e tele foʻi eseʻesega, faʻapea foi ma le ogatasi, e faʻatagaina oe e maua ai se sili atu faʻaiuga ma le paolo talafeagai. Faʻapefea ona faʻaaoga le laulu mata?

Tints, i le tele o tulaga, alu i le faʻatau atu ma mea manaʻomia uma: mea faigaluega, pulumu ma mea mo le sauniaina o le paluga. Afai e le o iai le pusa lea i le afifi, e mafai ona e faʻaogaina soʻo se ituaiga mea e fai i le palasitika mea teu, se pulumu mata ma se pulumu ma se pulumu manifinifi. Mafaufau ma le faaeteete i le leo filifilia. E masani lava e faʻalagolago i le lanu o le lauulu: o le pogisa le lanu o le lauulu, o le pogisa e tatau ona e filifilia le lanu o le oloa. Blonde teineiti e le tatau ona filifilia se lanu uliuli, aua o lenei mea o le a avatua ai se ata o le valea ma faʻataʻitaʻiga.

Ae le i valiina, e tatau ona e sailia uma vaega e fesoʻotaʻi ma foliga o laulu mata. Mo le faʻagasologa, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se metotia e lauiloa ia oe. Mulimuli i le gaoioiga i le tasi aso ao lei i ai le peulu mata ina ia aua neʻi afaina le paʻu.

A maeʻa le faʻagasologa o le filifilia o le fomu, e tatau ona fufulu le togafiti, aveese uma mea vali ma aveeseina gaʻo faʻapipiʻi mai le paʻu. Ina ia saunia se puipuiga faʻaopopo ile puaʻa, faʻaaoga se kulimi faʻasuʻu i vaega e le manaʻomia mo le pisia.

Ma e mafai ona e agaʻi atu i le taimi o le palu ua saunia. Pau le mea e manaʻomia e mulimuli ai i tulafono o le faʻatonuga. Afai o le pisia e le o le taimi muamua, ua mafai ai ona faia ni faʻataʻitaʻiga laiti ma le palu fefiloi.

E tatau ona manatuaina o le valiina manaʻomia sauniuniga faʻaeteete. Uma le alualu i luga o lauulu e tatau ona aveeseina ma le fesoasoani a tweezee po tweezers fuafuaina mo lenei.

Toto Laasaga

Afai e te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o lenei vavega meafaigaluega, mulimuli i nei laasaga:

  1. Ina ia faʻaʻatoa lelei le foliga o mata o mata, tusi se laina tutusa i luga o le laina tuputupu aʻe.
  2. A maeʻa ona e tusia se laina sao, faʻaaoga le oloa na faʻatauina ma palu faʻatasi lava i luga o mata o mata.
  3. A vaʻai saʻo mata o le mata, tusi se faʻasologa e iu lava ina tusia le auivi.
  4. Aua le faʻatautaia le ogatotonu o le vaega o laina o le laina, o le taimi lenei o le a faʻaolaina oe mai le le manaʻomia pisia ma le le tutusa talosaga.
  5. E tatau ona manatua, o le ata e tatau ona aveeseina ma le faaeteete ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le foliga ma foliga o laulu mata.

Vaʻai foi: E uiga uma i le lanu mo fulufulu mata ma laugutu mai se matai vali ata (vitio)

Paʻu mata - o le a lea ma aisea?

O le fulufulu mata e pei o se lanu pupula e pisia ai le laulu ma le paʻu. O lana galuega e talitutusa ma se isi poto mai Korea - lip tint (faitau e uiga i ai iinei). E faʻapea foʻi ona faʻainuina i totonu o le apalai o loʻo tuʻuina atu, ua tuua ai se pupula ma se sili faʻamalosi tino. E i ai foi le eseesega i le va o nei meafaigaluega:

  • ufiufi mata o mata i luga ole paʻu mo le 2-3 itula,
  • o le iuga laumata umi e oo atu i le 15 aso,
  • le oloa faatagaina oe e radically suia le lanu ma le foliga o lauulu mata.

Tint e tuʻufaʻatasia faʻamanuiaga o isi lauiloa mea vali foliga. E faʻatumuina le avanoa i le va o lauulu e pei foi o le penitala poʻo le henna, ae e umi le umi - e pei o le vali. O le oloa faʻataga oe e maua faʻailoga sili ona lelei e pei o laulu mata tattooing. Ae peitai, o le suiga suiga ia te ia o le a leai se tiga, itiiti taugata ma e le manaʻomia le faʻalavelave a se tagata faʻataʻitaʻi tusiata poʻo se tagata faʻaali tino.

Le lelei ma faʻaletonu o vali

Le aoga sili o Korea uma laulu mata vali o le tumau ma le talitonuina. Ia mautinoa o lau mea teuteu o le a le mitiia i se faalavelave faafuaseʻi, o le a le fufuluina ese e le timu ma o le a le salalau i le sili le talafeagai taimi. O le pigment afaina ai e le gata i lauulu, ae o le paʻu, e atili ai le mafiafia o ou laulu ma atili faaali. E toetoe a atoatoa! Ae e te leʻi vali ou mata i le lanu, e tatau foi ona e aʻoaʻo e uiga i ona faʻaletonu. O lea, gauai.

  1. Le 'aisa oloa faʻaʻaisa mo se taimi umi, ina ia o le a le galue vave.
  2. E valivali le lanu i le paʻu, ma e le faʻapalepale i mea sese pe a faʻaaoga - faʻaaoga ia saʻo ma talafeagai e mafai ai.
  3. I le fesootai ai ma le vai ma mea e faʻamamaina ai, e leiloa le malosi o le pigment, o nisi lanu e lanu mumu ai.
  4. Mo le faʻaaogaina lelei o le lanu, e tatau ona e masani ai: o le fuainumera e matua mafiafia ma e tau le mafai ona paolo.

Leai se togafiti: E masani ona fautuaina e tagata gaosi Korea le taofi o le oloa ile lauulu e oʻo ile 2 itula. Ae ui i lea, e mafai ona e faigofie ona fetuʻunaʻi le osooso o le lanu o laulu mata, faʻaititia pe faʻaopopo i lenei taimi. O le umi lava e tumau ai le lanu i le paʻu, o le uliuli foʻi le iʻuga. Ma le isi itu.

Tumutumu 3 sili moli e tusa ai ma Cosmasi.ru tagata faʻatau

URBAN DOLLKISS URBAN CITY BROW GEL TINT saunia e Baviphat e sili ona lelei mo blondes ma aulelei lalelei lauulu. E felanulanuaʻi le lanu. Ona o le tuufaatasiga, ua tumu i popolega vaega, o le oloa vave suia le lauulu, faia i latou malosi, usitai ma teuteuina lelei.

Secret Key TATTOO EYEBROW TINT PACK o se tasi o mata e sili ona lauiloa mata o loimata i totonu o Rusia ma fafo. O loʻo faʻapipiʻi atu i se laʻau faʻalelei, e fesoasoani tele i le faiga o le faʻaogaina o pigment. Faapipii lauulu o laulu mata, avatu ia i latou le foliga manaomia. Uʻuina mo se taimi umi ma faʻaalia malie.

SAEMMUL WRAPPING TINT BROW saunia e The Saem o se mea faigaluega lautele mo le umi o le vali ma le tausiga o fulufulu mata. Fafagaina le lauulu, fesoasoani i lo latou tuputupu ae tuputupu ae ma maloloina foliga. Faatasi ai ma lenei lanu, o lau laulu mata o le a foliga mai e le gata susulu, ae ia teuteuina lelei foi.

Faʻafefea ona faʻaaoga lau laulu

Ia saunia mo le mea moni o le tint e le o se masani masani oloa teuteu. E manaʻomia uma aʻoga faʻapitoa ma aʻoaʻoga! Faʻapefea ona faʻaaoga saʻo se mata mo le fulufulu mata?

  1. Fufulu ma aveese uma vali mai mata - pe a uma ona faʻaaoga le vali, e le aoga. E fautua e amata le vali mata i le afiafi.
  2. Saunia se palu faʻamama mago i le remover.
  3. Tusi le mataʻu o le fulufulu mata pe faʻaogaina le fesoasoani a se stensil pe a fai e te le o mautinoa i ou agavaʻa - e le faʻamagaloina e le lanu le mea sese ma aunoa ma se mea e tuʻua ai le lanu i luga o le paʻu i nofoaga o le misia.
  4. Selu ma folo mata ole mata, aveese le soona lauulu.
  5. Faaaoga le lanu i se mafiafia vaega i luga o le lauulu i le itu o latou tuputupu ae.

O le a le umi e taofi ai le mata mata mo le faʻaaogaina? Ina ua mavae 5-10 minute, o le oloa e fausia ai se ata, peitaʻi, e mafai ona aveʻesea pe a uma le faʻamalosi mulimuli, lea o le a faia e ova i le 2 itula. A maeʻa ona faʻatali mo lenei taimi, faʻamamalu ma le faʻaeteete le iʻuga na te faʻatulagaina ma tuʻu na o mata i le aso e tasi: aua le faʻaalia i vai, fufuluina o mea teuteu, ma mea teuteu.

Manatualanu e tetee, ae le o le uʻamea. Taumafai e fufulu lau fulu mata mata lava i se taimi puʻupuʻu, a leai, e le mou ese le pigment.

E te manaʻomia se lanu o mata mata?

Faasaʻoina mata o se vaega taua o le tausiga o foliga mo tamaitai uma i aso nei. Ma afai o loʻo e vaʻai mo se mea faigaluega e fesoasoani ia te oe i le faʻatautaia o lenei galuega e le tele faʻafitauli, lagona le saoloto e maua se lanu Korea. E lelei pe a fai:

  • alofa mafiafia ma susulu mata
  • Aua le fiafia e fai valevale i aso uma,
  • Aua le manaʻo e fai le peʻa, pe a fia maua foʻi se aʻafiaga e tasi.

O le fulufulu mata e sili atu le sui i le teuteuga tumau, ae le o se mea ofoofogia, taugata ma tiga. Leai se manuia, na ia suia teuteu teuteu: penitala, mascaras, eyeliner mo fulufulu mata. O lea e te masalosalo pea pe e aoga le faamasani i lenei teuteu vavega? ,)

Na taʻuina mai ia te au le fiafia tele o lau vali ona o oe, Vorobyova Nastya. Uma le matagofie ma le tautotogo lagona!

Lelei mo le laulu mata atoatoa: o le a le lanu, ma le faʻapefea ona faʻaaogaina?

Matagofie ma Matagofie Blog

O mata manifinifi “manoa” ua le toe aoga. Ua aliali mai nei mata foliga mafiafia ma le mafiafia, ua avatua i le ata le faatosina, lototele, susulu.

O le a le mea e fai pe a fai e leʻi faʻaavanoaina i latou le natura pe ua leva na e mauaina uma ia mea faʻatele? Malo lava le le loto! Korea mata o mata ua sauni e fesoasoani ia te oe.O le a latou fesoasoani e faʻatupuina se tattoo effect vave, faigofie ma leai se tiga.

Ou te taumafai e malamalama i le a le mea o loʻo avea ai le enaena mata o fulufulu mata ma le lanu, le auala e fai ai ma foliga e mafua mai i le taunuuga.

Lulu lauulu mata - fautuaga mo le filifilia ma le faʻaaogaina, lelei ma tau

I le faia o laulu mata faailoa, o le a e faamamafaina ou mata ma faaali atu i isi ou foliga matagofie. Taʻitasi teine ​​ona mafai ona toe vaʻaia mata o mata ma vaʻai faʻalelei atoatoa le faʻaaogaina o se teuteu teuteu mo lauulu. Aʻoaʻo e uiga i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le vali, pe faʻafefea ona filifili lenei oloa ma pe aisea i tausaga talu ai nei ua sili atu ona lauiloa nai lo le masani ai sitaili.

Etude fale

O le isi oloa mai le Korea brand Etude House o se ata tifaga faifai pea mo i latou e alolofa ina ia faamamafaina le matagofie o le natura:

  • Igoa o le Igoa: Tint My Brows Gel.
  • Tau: 350 r.
  • Uiga: 3 paolo (pogisa uliuli, lauulu, enaena lanu enaena), o le atunuu e afua mai Korea, o le staining taimi o 2 itula, mo se lanu mautu oe manaʻomia le tuʻua le ata tifaga po.
  • Tulaga e lelei: tau talafeagai, natura paolo, tumau valiina.
  • Leaga: e i ai le manogi o kelu.

Le mautinoa o fea le paolo o lanu e filifili ai? E lua lanu muamua i le Berrisom vali paleti - moli ma lanu uliuli. Taumafai uma, iloilo le penefiti ma filifili sau oe lava:

  • Igoa ole Igoa: Oops Dual Tint Brow.
  • Tau: 913 r.
  • Uiga: faaluaina itu vali (ma pulumu), 4.5 g, Korea, le atunuu o tupuaga, o loʻo iai meaʻai mo le tausiga o lauulu, pogisa ma paolo malamalama.
  • Faʻaopopo: puipuia le maaleale o lauulu, le tagata faaaoga talafeagai mo le valivali.
  • Leaga: leai.

Holika totoa

Suavai-faʻamalosi teuteu mai Holika Holika - o se ata tifaga ma le aʻafia o mata o mata mata o loʻo i ai vaega masani:

  • Igoa ole Igoa: Wonder Drawing Tattoo Pack Brow.
  • Tau: 990 r.
  • Uiga: mamafa 4.5 g, o loʻo aofia ai le soya ma lanumeamata teuga laʻau, citric acid, umi 3 aso.
  • Tulaga e lelei: e faigofie ona aveeseina le ata faʻatasi ma se mea e faia i luga ole laiga, e umi lava le umi.
  • Leaga: leai ni faaletonu.

Faʻafefea ona filifilia se lanu mo mata fagu

E mafai ona e faʻatau mai lenei oloa i se fale teuteu pe faʻatau atu i luga o nofoaga i fafo e tusa ma le lisi ma faʻaoʻo mai. O se mea faigaluega mo le valiina o lauulu ua faʻatau atu i foliga o se gel ma faʻailoga.

Tint gel o loʻo i ai se kulimi kulimi, e faigofie e palu, vave faʻamalosia, ae a maeʻa le faʻavaeina o le ata tifaga e le mafai ona faasaʻoina le foliga. Le faʻaaogaina o se faʻailoga, e mafai ona e faigofie ona fausia ai foliga o fulufulu mata, ia sili atu manino ma malamalama i le aʻafia o le peʻa.

Isi fautuaga mo le filifilia o se valiina sui faapitoa:

  • tuʻufaʻatasiga o loimata.
  • filifiliga paolo (masani ona ave ni leo se lua pogisa nai lo le lanu manao atu),
  • tusi (sili atu filifiliga 5-8 ml),
  • taimi le umi o le vali e tumau (le itiiti ifo i le 3 aso),
  • ituaiga (aua le faʻataʻitaʻia, filifili naʻo kamupani teuteu gaosi - ona le lelei lea o le lelei),
  • o le i ai o se pulumu faʻapitoa mo vali atoa (vaʻai i le faʻailoga "faalua-itu").

O le a le lanu moo mata?

  • Fulufulu Mata - o se mea faigaluega e vali ai le laulu mata ile fale. O se vaʻaiga iloga o tints, o le lanu latou te avatua i laulu mata, e le fufulu ese ma le toeina o le vali i le faʻaiuga o le aso. Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le lanu, na umi se taimi na fai ai mata mata mo mata - mai i le tele o aso i ni nai vaiaso.
  • O se mea faʻapena e maua pe a vali pulupulu i totonu o le salon. Ae o le asiasi soo i le matai e le avanoa mo tagata uma. Faʻaaogaina se laupepa e faʻasaoina ai le taimi, aua e faigofie le faʻatinoina ile fale. Ma le isi, o le paketi faʻaiuga lea, aua o le tupe ua lava lea mo se taimi umi.

Ua fautuaina e faʻatau se lanu mo i latou e muamua lava latou te le o sauni e faʻaletonu i latou lava i le tele-vaega foliga e pei ona faʻamatala i luga, ma lona lua, o latou e manaʻomia le faʻatumuina o avanoa ma tuuina i le mata mata sili atu le tele ma "matagofie".

Faʻafefea ona vali mata o mata i se lanu: faʻatonuga ata

O nisi taimi o le lanu vali oe lava taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻaaoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Maybelline New York tint TattooBrow ua faʻamatuʻuina atu ma se pulumu e faigofie ona tufa le oloa i le uumi o laulu mata. Ae o le tele o taimi e leai se ausilali meafaigaluega i le seti. Ma e tatau ona filifili sau oe lava. O le beveled brush o le a faia. O lenei pepa e iai le tusi e sili ona saʻo.

Alu i le faasologa nei:

Saunia ou fulu mata mo le gaioiga. Aveese le soʻona lauulu ma faʻapuluga. Ona selu lea ma teuteu mata mo le mata i se pulumu lapotopoto ina ia maua ai lelei le foliga.

Ave se pulumu, tusi le sao sao o le lanu i luga ma apalai ina ia le paʻu le oloa i fafo atu o tuaoi o le natura foliga o le fulufulu mata. Le faʻaaogaina o le lanu, e mafai, i le ala, vaʻai vaʻai i foliga o le fulufulu mata. I lenei tulaga, e tatau ona e tusia muamua se auivi fou ma se penitala, ona vali lea.

O taimi faʻaalia e faʻaalia i faʻatonuga. Ma le isi (faʻamoemoe i le fea ituaiga o oloa na e filifilia), pe aveʻese le ata mai le fulu mata e ala i le tosoina lemu i luga o le pito, pe fufulu ese le gel mai ia i latou.

O le a le umi e uʻu ai le paʻu ole mata?

  • Le tele o taimi, le gaosi oloa tusi i luga o le afifi le umi le vali o le fulufulu mata o le a tumau pe a uma ona faʻaaoga le lanu. Faʻatau atu e i ai ni mea uʻumi umi ma e le mafai ona e mafaufau i le fulufulu mata mo le lua i le tolu vaiaso, ma ni ata puʻupuʻu (lua i le tolu aso).
  • O ni isi mea faigaluega e ese le faʻa fuafua i le taimi faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, a e faʻapa se lau mo le 20 minute, o le iʻuga e tumau pe a ma le tolu aso. Ma pe a ma le lua itula e pasi ma le lanu e tasi, o le a sili le maualuga o le lanu, ma o le iʻuga o le a sili atu mautu.

Lifehacks mo le filifilia ma le apalai o le lanu mo fulu mata

  • Aua le filifilia se oloa o lona paolo e toe tutusa le lanu o lou lauulu ma laulu mata - pe a pisia, e mafai ona atili alofia ai le uliuli ole laulu. Taulaʻi atu i lau lanu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, teine ​​lalelei lauulu e le alu ma fulufulu mata ma se lauluulu mumu, e tatau ona latou filifilia se paolo le mautonu.
  • O se lanu ua sui mo fulufulu mata e faʻaaoga i nisi taimi i mata mata, pe a fai e te manaʻo e faʻaali atu se ata mataʻutia. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona matua faʻaeteeteina ia aua le ofi i totonu o mata.
  • E pei ona matou fai atu i luga, o le mea faigaluega e aoga ia i latou e mananaʻo e suia o latou foliga o fulufulu mata - ina ia latou uumi pe lautele. I le uma, o le lanu malulu e le gata i lauulu, ae o le paʻu.

Vaaiga lautele i fulufulu o mata

Lea fulufulu mata e sili atu? Ae e te leʻi alu e suʻe lau mea faigaluega, mafaufau poʻo a avanoa e maua ma poʻo a mea e faʻaaoga ai e tagata.

O lenei mea faigaluega ma se mascara tusitusiga e mo i latou e le manaʻomia se faʻaiʻuga mo le tele o vaiaso, o lona faʻavae e susu, ona o le fulufulu mata i le ao e mafai ma le mamalu ona ola ai i soʻo se faʻafitauli e pei o timuga, timu malulu pe, faʻapea, alu i le vaitaʻele. Atonu o loʻo fiafia lava Brow Comb i lana pulumu, e faʻamanatu mai ai se tolu. E faʻatagaina oe e nini lauulu laʻititi lava.

Eyebrow Gel, NYX Tomai Faapitoa

I totonu o le NYX Professional Makeup eyebrow products o loʻo i ai se masani foliga lanu - Eyebrow Gel. O loʻo i ai uma vai teteʻe ma vai-repeleti meatotino, ina ia i le valiina o mata, e le mafai ona popole i le iʻuga. I se faʻaopopoga, o lenei lanu malu e pueina saogalemu e oo lava i le sili ona ulavale lauulu.

TattooBrow, Maybelline Niu Ioka

TattooBrow o se ata lanu lea e fautuaina Maybelline Niu Ioka e filifili nai lo le lamatia mata o mata mata. A maeʻa ona faʻaaoga i se pulumu e aoga i totonu, e tatau ona tuu le mata i le fulufulu mata mo le 20 minute, ona aveese ai lea.

E tusa ai ma iloiloga, o le Mayebrine New York fulufulu mata e le tosoina ni lauulu, o la sable eyebrows - o se mea o lou mitamita - o le a le mafai ona faaleagaina. E mafai ona e taofi i luga o lau mata mo le umi, pe a fai e te manaʻo e ausia le sili atu o le lanu lanu - i le 2 itula.

E iʻu ile tolu aso o lea faʻaiuga.

Na e taumafai e faʻaaoga se lanu mo mata mata? Tusi sau faamatalaga.

O ai e manaʻomia le paʻu o mata mata?

O le fulufulu mata e talafeagai:

  1. Teine e seasea lava ona pau.
  2. Teine e pupula mata o mata.
  3. Teine manaʻo e fia foliga masani ma i le taimi e tasi faʻaali.
  4. Teine e le fiafia e faʻaalu se tele se taimi ile vali.
  5. Teine e le faʻaalu se tele o tupe i se malaga i le browista e fai lava o laulu mata pei o le moli lelea.
  6. Teine e le mananaʻo o latou mata e tafe i le timu.
  7. Ma, o le mea moni, teineiti tausia latou lava.

Tina Aoga

O le lelei o le faʻaaogaina o le vali e aofia ai:

  1. Tetee atu i vai, vevela ma isi aafiaga.
  2. Le mafai ona tumau i luga o le paʻu mai le 3 aso i le tele o vaiaso.
  3. Valivali. Toetoe o taimi uma, ata e foliga masani ma masani.
  4. Tau E fai si maualalo, ma o nisi oloa e masani lava ona maofa.
  5. Faigofie ma le faigofie o le talosaga.
  6. Taimi le taimi.
  7. Tau maualalo.

Lanu faaletonu

Le le lelei o le lanu e aofia ai mea nei:

  1. Ona o le faʻatapulaʻa o le poto masani ma lenei oloa, o mata e mafai ona faʻaseʻe.
  2. A faʻaaoga se gel ata, e tele laulu e mafai ona leiloa.
  3. A fufulu ese, o nisi lanu e lanu mumu.

Lea e faʻamaeʻaina ai le lisi o le minus mo mata o mata, aua o se mea sili ona lelei ma aoga mea faigaluega mo le tuʻuina atu o se foliga manaia i le fulufulu mata, lea e i ai le tumau ma le susulu.

Eseese o Valivali mo Fulufululele

Valivali mo mata o mata e i ai ni ituaiga:

  1. Gel.
  2. Soliafia.
  3. Leva-kulimi.

Le lelei o le faʻaaogaina o le muamua ituaiga o vali o lona maualuga umi. E mafai ona taofia mo le tele o vaiaso. E faʻaogaina se ata i le ata tifaga, ona e aveese. Pau le minus o le mafai (ma le le lava le poto masani) e fai ai se foliga le saʻo pe le saʻo o fulufulu mata.

Maybeline Eyebrow Tint e ona le vaega lea.

O le kulimi lanu e mafai ai ona e faia se foliga manino o fulufulu mata. Ae e tumau nai lo le gel - e oʻo ile 5 aso. O le kulimi kulimi e tetee i le vevela ma le olo i luga. Ae i le taimi lava e tasi, o le faifai pea o loʻo vaivai i taimi uma (o nisi taimi e le talafeagai mo le talosaga).

Lulu mo lauulu i foliga o se faʻailoga po o se gel. O le faʻaopopoga o le faʻailoga o le mea lena e faʻatagaina ai oe e saʻo foliga o laulu mata. E faigofie le pulu, ae e mafai e faʻatasi ai ma le ata ona e puʻeina ma saeia lauulu.

Auala, tulafono mo le faʻaaogaina o le lanu moli

Faʻafefea ona faʻaaoga se paʻu tusi i mata o mata:

  1. Fai fulu mata i se tulaga faʻapitoa ma fulufulu.
  2. Faʻamama le paʻu i le ava malosi poʻo isi mea faʻapena.
  3. Tusa vaai faalemafaufau i foliga o le fulufulu mata i le lumanaʻi ma otooto le aotelega.
  4. Faʻatumu mata o le mata i le faʻailoga.
  5. Faʻasaʻo ni faʻafitauli, pe afai ei ai.

O le fulufulu mata e faigofie ona apalai ma tumau pe a ma le vaiaso.

O lenei ituaiga lanu e tumau pe a ma le 7 aso.

Auala, tulafono mo le faʻaaoga o le vali-vali

Lanu vali e sau i le lua ituaiga: henna poʻo le tumau vali.

Laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le henna:

  1. Faape le henna e tusa ma faʻatonuga.
  2. Faʻaaoga se penitala e mimigi ai mata o mata.
  3. Vali ma le faaeteete luga o le fulufulu mata, amata mai le pito. A faʻapea e faʻafesoʻotaʻi ma nofoaga e le manaʻo ai, soloi le henna i le ie uʻamea o loʻo faʻamamaina i le vai.
  4. Tuu le oloa mo le aofaʻi o le taimi faʻaalia i luga o le afifi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tausia henna mo nisi taimi. Ma o le lanu o le a sili saturated.
  5. Ona fufulu le henna i le kulimi susu.
  6. I totonu ole 3 i le 5 aso ina ua maeʻa le faiga faʻatagaina, e le fautuaina e susu le laulu mata.

O le oloa e nofo ai i luga o le paʻu mo le tusa o le 4 i le 5 vaiaso.

Galulue ma vali tumau e tatau ona faʻapea:

  1. Saunia mata mo mata mo le faʻagasologa: fufuluina, olo ma le ava malosi.
  2. Faafefiloi le mea e faʻapipiʻi ai le vailaʻau ma le kaputa.
  3. Faaaoga le paluga ile fulu mata amata mai le pito.
  4. Ina ua mavae ni nai minute, solo ese le tumau le vali ma se vavae ia ufiufi i le vai.

O sea oloa e fufulu ese mai le paʻu pe a uma le 4 i le 5 aso. I luga o le lauulu, o le aafiaga e maitauina i luga o 3 vaiaso.

Auala, tulafono mo le faʻaaogaina o le tint-ata tifaga

Maybeline Eyebrow Tint e patino i lea ituaiga.

E faʻaaogaina le saʻo o ituaiga moli nei:

  1. Taulimaina le paʻu i le sui soʻo e iai le 'ava malosi.
  2. Faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu o le mata i le mata mata i se vave ma le saʻo e mafai ai.
  3. Alu mo le aofaʻi o le taimi faʻaalia i luga o le afifi. O le averesi, e 2 itula mo le ata tifaga e faʻamago ma aveʻesea.
  4. A maeʻa le taimi lea, ona ave ese le ata, amata mai le suʻi ma faʻaiʻu i le ulu o laulu mata.
  5. Iloilo le faʻaiuga o le galuega ua maeʻa, faʻafetaui le pepa pe a manaʻomia.

Le aafiaga o le ata tifaga le umi le umi, seia oo i le muamua fufulu.

Ma le faʻaopopo, faʻatasi ai ma le ata tifaga, e mafai ona e puʻeina ma toso mai fafo o fulufulu mata. I le faʻaaogaga muamua (i le toesea pe le lava se poto masani o le faʻafoeina o vali), e mafai ona le saʻo le laulu mata, talu ai e le faigofie tele le pulumu-ata ata.

O le a le lanu mo fulufulu mata e filifili ai ma faʻafefea ona faʻaaoga?

E leai se faalilolilo o fulufulu mata lelei ua faamamafaina le manino o le mata ma fesoasoani e fausia se ata manino. Ae faʻafefea ona maua ni fulufulu mata atoatoa? E iai le tali: tint.

O lenei oloa ua manumalo i loto o le tele o teineiti na taumafai e aulelei ma matagofie.

Mea muamua lava, na aliali mai i luga o le maketi a Korea, ma maua ai loa le lauiloa i isi atunuʻu. O le asō i la matou 'upega tafaʻilagi o ProdMake.

Oe e aʻoaʻo pe o le a le vaega o le fulufulu mata ma le auala e faʻaaoga saʻo.

Vala o fulufulu mata: tulaga e lelei ma leaga

Tint o se meafaigaluega faʻapitoa na mamanuina mo le faʻamalosia o latou mata. E mafai ona fai i foliga ma faʻailoga poʻo se gel. Tint gel mo laulu mata e sili mamao ona lauiloa. E faʻaigoa foʻi. O le oloa e pei o jelly, faʻatau atu i foliga o se paipa ma se pamu poʻo se pulumu.

Tint marker e talitutusa ma se lagona-pito peni, o nisi kamupani faʻaogaina lanu faʻalua itu. I le tasi itu, e iai le pulumu, ma i le isi itu, o le vali laʻau.

I le faʻaaogaina o nei mea faigaluega, e te le tau vali mata o mata i aso uma i ata lafoia poʻo penitala, aua latou te teteʻe i aʻafiaga siosiomaga. O le lanu e le mafai ona fufuluina pe leiloa, le lanu e tumau mo le lua vaiaso, ma e tatau ona toe fai le faʻagaioiga talosaga.

E mafai ona e faʻatinoina le faʻailoga o oe lava, ae e te le i manaʻo i se matai, e fesoasoani e sefe ai lau tupe.

Faʻapena foi ona maualuga le tulaga o le faʻapipiʻi e tatau ona faʻamatalaina i le lelei o le oloa, talu ai e le manaʻomia le teuteuina poʻo le teuteuina o laʻasaga i le taimi o le pisia.

E paʻu lemu i luga o lauulu, ma le faʻailoaina o foliga mata o mata, pau le mea e tatau ona faia o le selu i latou i taimi uma.

Le alualu i luga: i le aluga o taimi, o le vali mafai ona mauaina se lanu mumu, o sina laititi o le laulu e tupu pe a aveesea le ata.

Vaea ata: faʻaaogaina metotia

Afai e te fefe e iloa se lanu mo lauulu, e tatau ona e iloa faʻafefea ona faʻaaoga lenei mea faigaluega. O le mea lea, ao leʻi valiina, fufulu le paʻu i se tonic, avatu i lau fulufulu foliga foliga lelei ma fulufulu.

Ina ia faafaigofie le faʻatulagaina, e mafai ona e faʻaogaina se stensil ma faʻaaoga le vali i lauulu.

Ina ua mavae ni nai itula, e tatau ona e aveese le gel, ae afai e te manaʻo e maua se sili atu oso oso - taofi le vali mo 6-8 itula, ona toso lea o le ata mai le pito o le fulufulu mata.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e le fautuaina e faʻasusu ou foliga pe faʻaaoga ni mea e sui ai.

Faailoga faailo: metotia metotia

O se faailoga lanu mo fulufulu mata o le a apili i teine ​​uma e iloa ona vali mata o mata ma se penitala teuteu. I luga o la matou 'upega tafaʻilagiProdMake.ru o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo.

Muamua, faʻamamaina lou paʻu i le efuefu, suauʻu ma isi mea faʻasaina i vai micellar. A leai, o le vali o le a le mitiia pe faʻavae ese. Ona tusi lea o se laulu mata mata i luga o le auivi. Aua neʻi e faʻaaogaina se vali mafiafia le vali, aua o le a aliali mai e matua pogisa se paolo e mafai ona faʻaleagaina ai ou foliga.

Afai, pe a pisia, oe alu aʻe i fafo o le laulu lauulu, ia vave aveese ni tulaga i se vavae swab fufui i le susu po o le tonic. O le leai o ni mea i fafo atu o le auivi e vave ona faʻaogaina i totonu o le paʻu ma o le a matua matauina i ou foliga. I le maeʻa o tuutuuga uma, ia faʻapipiʻi le vali i totonu ole 10-20 minute, pe a maeʻa ona e fufuluina oe ile vai.

Maualuga 5 sili ona lelei

Alu i seisi fale teu mea teuteu, oe mafai ona maua se tele tele ituaiga o lanu mai le tele o kamupani.

Taʻitasi kamupani o loʻo taumafai e faʻaosofia mai ma se tulaga ese laina laina e ese mai isi gaosi oloa i lona faʻailoga, tuʻufaʻatasiga, ma foliga vaʻaia.

Faʻafetai i le tele o filifiliga o lanu, e faigofie ona e pikiina se oloa e faʻafaigofieina lau foliga.O lea, sei tatou vaʻai totoʻa i le pito i luga lima ituaiga.

  1. Manly Pro Brow Tint Eyebrow Tint o le a avea ma tagata ola moni mo oe, ma o lona amataga afifiina o le a sefe ai oe tupe. O le oloa ei ai le gel base, o loʻo maua i 3 shades.
  2. Tele tagata e fiafia e faʻaaoga le Anastasia Beverly Hills. Lolomiina le lanu i le tumau ma vave mago i totonu o le 5 minute talu ona faʻaaogaina. Ua faʻaauʻuina ma se pulumu e tufatufa le suavai ma selu le lauulu.
  3. Etude House eyebrow tint film aofia ai vaega o laulaau e mafai ai ona e valivali lauulu agavaʻa, faʻapea foi ma puipuia latou mai aafiaga le lelei o le siosiomaga. O le gel e faʻapipiʻi ma mafiafia, o loʻo i totonu o se tamai faagaau ma se pulumu manaia.
  4. Clio Tinted Tattoo Kill Brow faia se tattoo effect. O lenei oloa o se faʻailoga ma mascara mo laulu mata e aunoa ma le faʻaopopoina ni ie leaga. O le oloa e susu, fesoasoani faʻamalosia lanu, fetuunai foliga ma mafiafia.
  5. O Berrisom Oops Dual Tint Brow o se lanu lanu lua i le foliga o se faʻailoga, e gaosia i le lanu malamalama ma le uliuli enaena. O le oloa vaʻaia faia faia mafiafia o laulu mata, faʻatumuina le gaogao i le va o lauulu, vali tutusa ma faʻataʻatia latou i se taʻiala. I le taimi o talosaga, e le pala ma e le sosolo.

Tint e talafeagai mo teineiti e seasea ma manifinifi mata o loimata latou te le mananao e faʻaalu se taimi tele i taeao uma i luga o latou vavaeina. O lenei mea faigaluega o le a fesoasoani ia te oe e nofo malamalama ma matagofie i soʻo se tulaga.

Faavae talafeagai

Ina ia fausiaina le vali, o se tulafono, amata i le faʻaaogaina o se tonal foundation. O le filifilia lelei oloa o le a fesoasoani e nana le le atoatoa o le paʻu, e le gata i le leo ma saunia foliga mo le isi laasaga. E i ai ni nai ituaiga o lenei mea teuteu oloa, e tofu ma nisi o faʻapitoa vala.

O lea, e mafai e tagata e ona o ituaiga paʻu uma ona faʻaaogaina le vai suavai. Ma lana fesoasoani, e mafai ona fausiaina se moli, toetoe lava a le o vaaia le ufiufi. O le faʻavae e mafai ona valea, susu, pe faʻapea ile tulaga o se moli mama. A filifilia, faʻalagolago i le paolo o lou paʻu ma lona ituaiga.

Mo paʻu uila, pauu e talafeagai, mo masani masani ma fefiloi tonal suavai, ma mo mago, e manaʻomia se fafagaina kulimi aoga.

Ole lautele o sea faavae e afaina ile tele o pigments o loʻo iai i lona tuufaatasiga. Ina ia maua se fulufulu afiafi faia tele, e tatau ona e filifilia se mea faigaluega ma silikon - e maua ai le mata lamolemole ma velvety. E sili i teine ​​ma le paʻu uʻu faʻalogo ile faʻasa ole gaʻo, e mafai ai ona e puipuia le maʻi.

  • O le kulimi e lelei lava mo teineiti ma le paʻu mamago. Mousse e muamua faʻaaoga i le lima, pe a uma ona latou ufiufi o latou foliga. O mea faigaluega faapena e i ai se malamalama ma le ea ea, lea e toetoe lava a le lagonaina i foliga. E taua le mafaufauina o lenei oloa e ono le fetaui ma i latou e faʻafitauli i le paʻu - o le a le lava le mafiafia mo i latou.
  • Faʻaaogaina se vai, e mafai ona ausia se malamalama mama, ae le mafai ona natia le le atoatoa o le paʻu. O lenei meafaigaluega e lelei tele mo le mafanafana vaitau.
  • O le faavae mautu e foliga faʻalenatura i luga o le paʻu, ae o loʻo iai se paʻu lanu tele. O se fofo o loʻo teteʻeina i teineiti ma le paʻu mamago. Ina ia fetuʻunaʻia le tele o le talosaga, e aoga le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi susu faʻapitoa.
  • O le minerale faavae o, i le mea moni, fetaomi efuefu, lea o loʻo i ai ni vaega minerale. O le ufiufi e foliga mai e pei o le silika ma malamalama i le mafai. Ina ia saunia sili faasaʻoina o le le atoatoa o paʻu, e tatau ona e faʻaaogaina meafaigaluega faaopoopo.

Afai e te fou i le teuteu, faʻaoga laititi pe a mafai, faʻaalu faʻaopopo mea fou mai le lalolagi o mea teuteu i lou fale puipui. Mo amataga, o lenei seti e lava:

Faʻafefea ona filifilia se vali lanu mo mata - ituaiga ma metotia o talosaga, o se aotelega o sili sili ona lelei ma iloiloga

I le faia o laulu mata i felanulanuaʻi, e iloga ai ou mata ma faʻaali atu i isi ou foliga matagofie.O teine ​​uma e mafai ona faʻasaʻoina mata o mata ma faia ni mea teuteu leai se mea faʻaaogaina e faʻaaoga ai se teuteu teuteu mo lauulu. Aʻoaʻo e uiga i le faʻagasologa o le faʻaogaina o tint, pe faʻapefea ona e filifilia lenei oloa ma pe aisea ua avea ai nei sili ona lauiloa nai lo masani masani.

Manly Pro Brow Tint

Gel-kulimi lanu mai le Rusia teuteu ituaiga Manly Pro o se maualuga lanu pigment oloa e tuʻu tutusa i luga o le eria:

  • Igoa ole Igoa: Brow Tint.
  • Tau: 1200 r.
  • Uiga: voluma 12 ml, ua i ai le matte faʻaiʻu, i le palette o 8 lanu e mafai ona fefiloi ma le tasi le isi, gel-kulimi mamanu.
  • Tulaga lelei: vave seti i luga o le paʻu, pulu mata o umi tumau mo se taimi umi.
  • Leaga: o le palette e sili atu le susulu lanu.

Faʻafefea ona e fiafia i fulufulu mata

Ua faʻatagaina ona faʻatau lenei oloa i se fale teuteu pe faʻatonuina i luga o nofoaga i fafo e tusa ma le lisi ma faʻaoʻo mai. O se mea faigaluega mo le valiina o lauulu ua faʻatau atu i foliga o se gel ma faʻailoga.

Tint gel o loʻo i ai se kulimi kulimi, e faigofie ona paolo, vave faʻamalosia, ae e le mafai ona faʻasaʻo le foliga pe a uma ona fausia ata tifaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻailoga, e mafai ona e faigofie ona fausiaina foliga o le fulufulu mata, ia sili atu iloga ma malamalama i latou i le faʻaiuga o peʻa. Isi fautuaga mo le filifilia o se valiina sui faapitoa:

  • lanu (mea masani e vaʻai ile lauulu lanu i vaega taʻitasi ma le pito o le fulufulu mata),
  • le filifiliga paolo (ave pea lua tone e pogisa nai lo le lanu manaʻo),
  • tusi (sili filifiliga 5-8 ml),
  • taimi le umi o le vali e tumau (le itiiti ifo i le 3 aso),
  • ituaiga (aua le faʻataʻitaʻia, filifili naʻo kamupani teuteu gaosi - ona le lelei lea o le lelei),
  • le i ai o se pulumu faʻapitoa mo pisia faʻapipiʻi (vaʻai i le faʻailoga "lua-itu").

Angelina, 27 tausaga

Korea o mea teuteu sili ona ofoofogia - e tele naua oloa fou! Sa le mafai ona ou teena ma faʻatau mai le SECRET KEY Self Brow Tattoo Tint Pack (aoga 500 rubles). Sa ia faʻaaogaina le lanu valivali i luga o mata o mata, faasaʻo le foliga ma le lagolago o se cotton swab. Ou te tuua le lanu i le po, i le taeao e te manaʻomia ona aveese. Mulimuli ane valiina, na avea le lauulu usiusitai ma silika.

Christina, 23 tausaga

Na ou vaʻai i fulufulu mata matagofie mai laʻu uo, na ou aʻoaʻo e uiga i le Pusa vevela Makeup 1PC Mascara sourcils Brow Brush. E aofia ai se pulepisi itu pulumu ma lua toto faʻamaʻa o gel. Vali tumau sili atu nai lo 24 itula. A maeʻa le lanu, o mata o le teuteuina lelei e uu lo latou foliga e pei na ou faʻaauau ma se gel. E manaʻomia le faʻamasani ile apalai: muamua ile lima, sosoo ai ma mata o mata.

Sa ou laki: o le mea fou na faaalia ia Mati 8. I le taimi nei, le lelei vali Manly PRO Brow Tint e le i maua. Ou faʻaaogaina se paolo uliuli o ET03, ua maua ai se lanu uliuli matua uliuli. O le fagu paʻu maualalo mo fulufulu mata, o le fagu e 12 ml le tumu. Faatasi ai ma lenei tusi, ou galo ai poʻo le a le laupepa i aso uma - e faigofie ona valivali mata o mata.

O le fulufulu mata e pei o le a le mea ma faʻaaoga i ai

Sa lelei i tamalii "fulufulu mata"! I le taeao latou tilotilo i le malamalama-faʻata, ma o iina - ma le matagofie o le faʻatagata, ma laugutu o le mumu ... Tele matagofie o aso nei, fetuu, vali o latou foliga, ua tuai mo galuega. Ina ia le ofi le lima, fusi mata i se penitala, alofa Korea faia ai se lanu mo fulufulu mata pe faapefea ona faʻaaoga, o le a tatou iloaina nei.

Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le aitu vavalo mo laugutu. Ae o loo iai mo lauulu - leai. Matou te vave faamasani i le lanu, lea ei ai avanoa uma e ave ai se le maluelue tulaga i le tamaitai teuteu ato.

Lelei lelei

O le fiafia-tatau siosiomaga o ia e mafua mai i le mautinoa masalosalo:

  1. “E o le kiona, vevela poʻo timuga mamafa” - o ituaiga lanu uma e faʻatinoina lona lotoa Latou matua le popole i soʻo se leaga o le tau. Mascara tafe i le timu ma fulufulu mata ave ma se pulou, tusia i ata, tumau pea i se taimi mamao mamao,
  2. multifunctionality e moni lava o se oloa faʻaliliuga. Na te valivaliina le lauulu, tausi ia i latou, avatu ia i latou le foliga manaomia ma faʻalelei e aunoa ma le faʻaitinoina sili atu,
  3. manuia - tasi fagu e lava mo se taimi umi. Ma 'e te le tau alu i le faleoloa i le matai, o loʻo manaʻomia ona totogi le tele o tupe. E faigofie mea uma ile fale naʻo oe. Faigofie pulumu naʻo se sao i lenei mea.

Ae mo vaivaiga, latou te matua le i ai. Ae o loʻo iai foliga e tatau ona e iloa:

  1. e le lelei le vali ese ole paʻu - e te manaʻomia le saʻo lelei pe a apalai. Afai ua leiloa le vali le mea na taumafai i ai, ona vave aveese lea ma le cotton swab fufui i le susu po o le tonic,
  2. o le apalaiina o vali i lauulu e manaʻomia ai le tomai e taumafai ai lenei metotia muamua, ae le o le mea lea aʻo le i faia se fono taua,
  3. i le aluga o taimi, o nisi leo e ono suia la latou lanu. Redhead o le sili ona lautele filifiliga, mafaufau i lenei pe a filifilia le uluai paolo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi mata o mata

E faʻatatau ile ituaiga lanu, e ese auala faʻaoga. Ae o taimi o sauniuniga mo le taualumaga tumau masani:

  • fufulu mama o le paʻu i le tonic, kulimi, micellar vai,
  • O le tuʻuina i mata o le mata ua tatau ai le ie mo fulufulu-e sili atu ona lelei le faia o lenei mea i le afiafi o le vavaeina e aloese ai mai le mumu ma le ita,
  • faʻapipiʻi kulimi suauu faataamilo i mata o le mata ina ia e alu i tua atu o le mea na fuafuaina, e mafai ona e faigofie ona soloʻeseina le ova.

Tint ata mo mata o mata e manaʻomia le tele o le taimi mo le faʻaalia o lanu - e oʻo atu i le 8 itula e tatau ona teu i lauulu. Faatasi ai ma lenei pisia, e mafai ona e faʻaaogaina se laulu mata mata, faʻaaoga le vali i totonu tonu.

O paga o itula o le a lava mo se paolo lemu, ma 6-8 itula - mo le tasi saturated. Ona aveeseina lea o le ata tifaga faʻatasi ma se lamolemole gaioiga i le pito i fafo atu, ina ia aua le tosoina lauulu i le fiuse.

Faatali 24 itula aʻo leʻi fufuluina ma faʻaaogaina mea e sui ai le uila

Faatasi ai ma se faʻailoga, o mea uma e sili atu vave. A uma ona fufulu le mata, o se mata mata e toso i le auala. Ia faaeteete aua le soona soona fai - o lea e mulimulitaʻi.

Tagaʻi lemu i le ogatotonu o le fulufulu mata, e sili atu le aua le tago iai i se mea faʻapitoa. Ae o le faia o lenei gaioiga i le sao saʻo e mafai ai, tatou tuua le vali mo 15-20 minute. Ona mafai loa lea ona e fufuluina ou foliga.

Lenei e le o se vali ata o fulufulu mata lea e te le o le taʻalo o se faʻataʻitaʻiga umi atu.

E faʻaalu foi le kulimi pei o le ata.

  • o le laina saʻo ua tusia i luga aʻe o mata ole mata,
  • ua valiina kulimi i lalo o le pa ma vali,
  • mai lalo ua teuteuina e se pule, faʻasaʻo laina,
  • loloʻu e le manaʻomia e tusi eseese, o le a le masani masani.

O le a le ituaiga e sili atu le fiafia ili

O le afā o lagona ma le naunautai e mafua mai i tagata fiafia i le lalolagi atoa e le Korea brand Manli Pro. E lelei mo le moni tagata uma. O ona lanu:

  • avanoa i mea tau tupe,
  • aofia mea alofa
  • faʻalelei se laulu mata e aunoa ma ni mea faʻaata teuteu,
  • tuuina atu i ni lanu se tolu e mafai ona faʻaaogaina uma le mama foliga ma palu e maua ai se paolo fou.

E le manaʻomia foʻi la matou au faitau pele ia i soʻo se mea e maua ai lenei vavega - mo oe, o loʻo i ai ma mea uma.

Lelei sili ona fulufulu mata

O pito pito sili ona lelei e aofia ai:

  1. Maybeline laulu mata tattoo tato - O le kulimi sina (po o le ata i se isi auala) mo fulu mata. O foliga o lenei oloa o le tumau, o se palasi manaia e mafai ai ona e fatuina pe faʻamamafa se foliga manaia. E faʻamautu foi e le tagata gaosia le pupula o laulu mata mo le umi e oʻo ile 3 aso. O le vaega o le oloa lava ia e leʻo faʻamalosi, ae le mafiafia tele. O le ata matutu vave i luga o le fulu mata. Alu i lalo le lanu i lauulu mai le 20 minute i le 2 itula. O loʻo iai totonu ole koneteina ile 5g o le oloa. Ole tau o se moli lanu mai le 500 i le 800 rubles. O le lanu lanu o lenei mea faigaluega e laʻititi - e naʻo le 3 ata autu: lanu enaena, lanu uliuli, enaena. Ole mea le sili e faʻaletonu ole faʻaalia o redheads poʻo lauulu meamata pe a fufulu.
  2. Manly Pro Brow Tint - tasi o le sili ona talafeagai ma tumau vali (tusa ma tagata faʻatau). O lenei mea faigaluega o loʻo i ai se kulimi-kulimi ua mago faʻamalosi lemu, lea e faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo uma mea sese ma faʻafoliga lemu lava foliga o le fulufulu mata, ma e tutusa foʻi le tufatufaina ma faʻatumu i avanoa. Le aoga o le Manly Pro Brow Tint o le fagu tuʻuina atu le aofaʻi o oloa e alu i fafo, o lona uiga o le lanu o le a faʻaaogaina le tamaoaiga. I totonu o se apaʻau pe a ma le 12 ml. E matua manaia ma faigofie o le lautele o eseese lanu (e le pei o isi tutusa auala) tele.E fesoasoani ai ia i latou na filifilia le mea tonu mo latou lava pe o loʻo sailia le lanu talafeagai. Ae o le tau mo se moli mai Manly Pro e maualuga, e amata i 800 rubles ma faʻaiu i le 1200 rubles.
  3. Fulufulu mai Etude House. O le lelei o lenei oloa o lona tau maualalo (e tusa 300 rubles +, minus 100 rubles). Ae o le uiga lelei e averesi. E aoga se pulumu pe a manaʻomia e faʻatumu atoa pe lautele foʻi mata o le fulufulu mata. Mo le tusia ma le faia o se teuteu foliga, e le aoga. Etude House Tint o se gel. Pe a aveʻesea le ata faʻatulagaina, e mafai ona leiloa le tele o lauulu (tele faʻamatalaga tagata faʻatau molimau i lenei). O le lanu lanu e le mauoa. E i ai 3 lanu: enaena, lanu enaena, taupe.
  4. Berrisom OOPS Lua Moli Tulu - O se mea faʻapitoa lea meafaigaluega e faʻatagaina oe e avatua le fulufulu mata i se lanu paʻepaʻe ma masani, e ui lava i le mea moni, o le laina e naʻo le 2 paʻu - lanu enaena ma lanu enaena enaena. Ole iʻuga e amata mai le 3 i le 7 aso, pe a fai e te le faʻaalia le fulufulu mata i ni aafiaga (fufuluina, ma isi) E ui lava i le mea moni o lenei lanu i se ata tifaga, e le o mai lauulu laulu mata. O le pulumu i lenei oloa e lua-itu, e faigofie i le faʻaaoga tatau. Le tele o le oloa e tusa ma 7g. Ole tau o Berrisom OOPS Dual Brow Tint eseese mai le 900 i le 1200 rubles. Ae o le tumau ma le masani aulelei le aoga.
  5. Fulufulu mai NYX. O le oloa ei ai 5 lanu: sukalati, lauulu uliuli, uliuli, brunette, espresso. A fufulu ese lanu uma e le aveina mumu, o le mea lea o lenei oloa e aoga e faʻaaoga. Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o le paolo, o mata e pupula foliga ma masani ai. O le aofaʻi o oloa i totonu o le fagu e tusa ma le 10g. E laʻititi le tupe faʻaalu, o lea la o le a lava le tupe mo le umi o faʻaaoga. E ui i le mea moni o le lanu e iai le mafiafia mafiafia, e susulu lelei, lea e mafai ai ona e fausiaina se foliga mama o lauulu mata. Ole tau o oloa e ese mai le 500 i le 700 rubles.
  6. Holika Holika Tusi Ata Tatoo Pack Brow. O le lelei o lenei vali o le faigofie ma le faigofie le faʻaaogaina ma aveʻese mai le fulufulu mata. Ole faʻaaliga e aofia ai ma le 4.5g o le oloa. O le ata lanu e laitiiti - naʻo 3 paolo. Ae o le fuainumera e faʻafofoa e mea masani e pei o le ti lanumeamata, soya kacang ma tipolo lemon. Tint e tusa o le 3 aso. E le gata i lea, e le susu, e le mafai ona e fefe pe o le a tafe mata o mata. I le taimi lava e tasi, o le tau e faʻafiafiaina foi. E amata i le 600 rubles ma faʻaiʻu i le 900 rubles. O lenei mea faigaluega e le lauiloa nai lo isi tagata uma.
  7. Ultra Aqua Brow Tint e le Makeup Revolution. O lenei lanu o le isi lanu mai le NYX. E faigofie ona faʻapipiʻi ile paʻu, e palu lelei, pei ona o loʻo i ai le kulimi ua lelei ma e aoga foi ile faʻaaogaina. Ua fufulu ese ma le vai e aunoa ma se faigata. E i ai ni nai lanu o lenei oloa - naʻo le 3 tulaga masani lanu. Ae o le tau o le oloa faʻafiafiaina matagofie - 300-600 rubles.
  8. Valivali LOʻU BROWS saunia e NOVO. E mafai ona okaina le lanu lea mai le Ali Express. O lona tau e tusa o le 100 rubles. O lenei meafaigaluega ua faʻaalia i ata e 3: efuefu, mumu ma enaena. E faigofie ona aveese mai le laulu mata, toetoe a leai ni lauulu, faigofie faʻaaoga. O lenei fofo e tumau i ni aso. Lenei sina lanu mo le 10 faʻaaogaina. A o le paketi pa'ū filifiliga e matua talafeagai lelei.
  9. Anastasia Beverly Hills lanu vali. O lenei oloa ua faʻatuina mo le faʻaleleiina o lauulu ma o latou valivali. O le lanu lanu e lautele - 7 ata: espresso, blonde, auburn, sukalati, karamelu, granite, brunette. Ole aofaʻi o oloa e i totonu o le fagu e 9 g. E itiiti le taumafaina. Anastasia Beverly Hills fulufulu mata e tutusa ma le mascara brush, lea i nisi tulaga e le talafeagai tele. Le tau o oloa e amata mai 1200 i le 2500 rubles. Oloa gaosia i Amerika.
  10. Clio's Kill Brow Tinted Tattoo O se koluse i le va o Anastasia Beverly Hills ma Maybeline's Eyebrow Tint. E pei foi o le mea mulimuli, o lenei lanu e tolu lanu: enaena, lanu uliuli, lanu enaena. E talitutusa ma Anastasia Beverly Hills aua e faʻatinoina ia lava galuega: faʻaleleia lauulu ma vali i latou. Ma le isi, o le tau o laina e le matua ese. A foliga o lenei oloa o se talafeagai faʻalu palasi ma lea e mafai ona e tuuina atu le la mata mata le natura ma le saʻo.
  11. VALUEGA TAUGA Self Brow Tattoo Tint Pack. O lenei mea faigaluega o le gel film. E i ai ni ata mananaia e 4: susu lanu enaena, lefulefu enaena, mocha brown, choco brown. Tint e tusa ma le 7 aso. A aveese le ata, e tumau lava lauulu i luga. A fufulu ese, e foliga mai le lanu mumu, ae e le mafai ona vaaia mai mamao.O le oloa e faʻaitiitia lemu, e ui i le mea moni o le fagu e aofia ai na o le 8 g. Le tau o lenei oloa matagofie ma malie faʻafuaseʻi. E amata mai 450 rubles ma faʻaiʻu i le 600 rubles. I le taimi lava e tasi, o uiga e tumau pea luga. VAEGA TAU FAATINO O le lanu moli lelei o se sui lelei i tau taugofie pei ole Maybelin ma isi mea faapena.
  12. URBAN DOLLKISS URBAN CITY BROW GEL TINT saunia e Baviphat - o se oloa ei ai uiga faʻapitoa: faigofie o le faʻaaogaina, tumau, natura ma le masani a lanu, maualalo tau. Ole fagu e iai le 5g o oloa. O le faʻaogaina o le malulu mai le Baviphat e faʻalagolago i le auala e faʻapipiʻi ai i le fulufulu mata: pe o le paʻu manifinifi (e tusa o lea, o le fulufulu mata o le a mama), poʻo le mafiafia vaega (o le fulufulu mata e sili ona pogisa). E faʻapea foʻi ona i ai se faʻaopoopoga o le oloa. O lenei mea faigaluega e talitutusa ma le lanu Berrisom OOPS Dual Brow Tint i le numera o ata. I mea nei e lua, e lua lanu: lanu enaena ma lanu enaena enaena. Ae o lo latou tau eseese lava. URBAN DOLLKISS URBAN CITY BROW GEL TINT tau e uiga ile 700-850 rubles, ma le tau o Berrisom OOPS Dual Brow Tint amata i le 900 rubles.
  13. SAEMMUL WRAPPING TINT BROW saunia e The Saem. O lenei oloa ole isi mea e sui ai le Maybeline. E pei foi o Meibelin, SAEMMUL WRAPPING TINT BROW o se ata poʻo se gel mo fulufulu mata e tatau ona teu i mata mo mata ile 2 itula I le taimi lava e tasi, o lona uiga e fai si maualuga. O le lanu paleti e laʻititi - 2 lanu: lanu uliuli ma lanu uliuli. Fua 5.5g. Le gaosia fai mai o le lanu o le a tumau 3 i le 7 aso. O lona lanu e iai mea masani e tausia le paʻu. Ole tau e ese mai le 600 i le 800 rubles.

Valivali ma Ali Express

Tints ma Ali Express maua maualalo le matagofie tau. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e mauaina ma faʻatonu se lelei ma faʻatuatuaina oloa e le afaina ai le laulu mata. Ae o le mea moni, o vali uma ma Ali Express o loʻo i ai ni faʻailoga lanu 3: lanu enaena, enaena enaena ma enaena (enaena enaena o nisi taimi faʻaopopo). Masalo o le uiga e le o se sili ona lelei, ae le o le sili ona leaga.

O le poto masani o le tele o tagata faʻatau faʻapea mai ma le faʻaeteete filifilia o le oloa ma le faʻaeteete suʻesuʻega o lona faʻavae ma aoga, e mafai ona e filifilia se lanu e mafai ona e faʻaaogaina.

O le a le mea e tupu pe a ou tusia se tusi le tutusa?

Mo le taimi muamua pikiina o ni mata mata mai i le Maybeline poʻo se isi ituaiga, e amataina e tagata amataina se faʻataʻavale poʻo le le tutusa o le foliga ona o le leai o se poto masani. Ae leai se mea e popole ai.

E mautu mea uma. Ina ia mafai ona faasaʻoina se laulu mata, e tatau ona faʻamau ma oe i se lanu ma teuteu ma le faaeteete sese ma sese. Afai e mago le ata i le fulu mata pe aveese le ata, ma e mataga le foliga, e tatau lava ona e ave le oloa ma faʻalelei le foliga.

Vitio: Fulufulu mata

Tint ata mo fulufulu mata, pe faʻafefea ona galue, vaʻai le vitio:

Maybeline Eyebrow Tint, ata vitio:

Vala o fulufulu mata

Tint o se vali faapitoa o loʻo i ai le tele o foliga ma lelei faʻatusatusa i isi tinting oloa mo lauulu. O le autu aoga o lenei oloa o le vali faagaoioia mafai ona faia i le fale e aunoa ma le faʻaogaina i le tautua a se tagata tomai faʻapitoa. O lenei oloa e matua teteʻe atu i aafiaga mai fafo, e maualuga le vevela ma e le vaimea pe a oʻo atu le vai i le nofoaga.

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le faʻatulagaga i laulu mata, o le lanu e tumau le susulu mo se taimi umi, mai le lua i le tolu vaiaso, ina ua maeʻa ua tatau ona toe fai le faʻasologa. O le aoga o tints aofia ai foi le maualuga maualuga o le faʻapipiʻi, talu ai e le manaʻomia ni sitaili faʻapitoa ma faʻamau gels mo le faʻagasologa. O le tuufaatasiga e faigofie ona taoto i luga o lauulu o mata, manatuaina foliga tuuina mai, ma na o mea uma e tatau ona faia o le faʻaavanoa i le selu mai lea taimi i lea taimi.

Vaʻaiga lautele i mata o fulufulu mata

O aso nei e mafai ona e mauaina i luga o fata o fale teuteu teuteu mata o mata mai le lautele o tagata gaosi oloa. E i ai i laina ese o nei mea teuteu foliga tulaga ese, lea e ese mai i tagata tauva i le fausaga, ata, ma isi.O le tele o ituaiga o lanu e mafai ai ona e filifilia le mea sili ona talafeagai lanu mo mea taʻitasi. Lalo o se lisi o mea sili ona lauiloa ma maualuga-lelei oloa, pe a uma ona faitau lea e mafai ona e faia se filifiliga faapitoa mo le faʻapitoa o se kamupani gaosi.

Anastasia Beverly Hills lanu vali

Lotoina o se mea faʻalelei matagofie oloa e faʻaaoga mo maualuga-lelei lanu o fulufulu mata. O le tele o lanu mai Anastasia Beverly Hills ei ai le tele o lanu mafanafana ma malulu, lea e mafai ai ona e filifilia le sili ona talafeagai leo. Ua faʻauʻuina le oloa i se pulumu, e sili ona talafeagai mo le selu o laulu mata ma mo le tufatufaina o vali. E tatau ona maitauina o le oloa e matua tumau pea ma mago i le 3-4 minute pe a uma le apalai i le fulufulu mata. I le faʻaogaina o lenei pigment, e mafai vave ona e aunoa ma ni mea faigata e te ausia ai le manaʻomia e ala i le faʻataʻitaʻiga tonu lava foliga o fulufulu mata e talafeagai i se tulaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le pigment

E tatau ona e malamalama aʻo leʻi amata ona vali, e tatau ona e galueaʻi ma le totoʻa le vaega atoa lauulu o le mata o le mata, aveese le soʻona lauulu ma fulufulu. O le faiga lava ia e mafai ona vaʻaia faʻavae i ni vaega, lea e faʻafaigofie ai ona valivali mata o mata i le maualuga maualuga:

  1. Muamua lava, e tatau ona e tusia se laina sao, e pasi ifo i lalo o le mata i luga o lona laina tuputupu ae,
  2. o lenei o le oloa faʻaaogaina e tatau ona valiina e ala i le selu o laulu mai le pito i lalo i le pito i luga,
  3. e faʻapena foi ona tusia se faʻasaʻoina luga o le mata o le mata, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻuina i ai le foliga manaʻo,
  4. o le ogatotonu o le fulufulu mata e le faʻagaioia faʻapitoa, ina ia aloese ai mai faʻataʻamilosaga ma le le mautonu faʻasoasoaina o le tuʻufaʻatasiga.

Ola: Ou te faʻaaogaina naʻo le Anastasia Beverly Hills o loʻo valiina fulufulu mata - o lenei o le "mageta" oloa e mafai ona fulufulua lelei mata o mata, umi le umi ma faigofie ona faʻaaoga.

Katya: Na ou faatauina aʻu lava le atoa Manly Pro Brow Tint palette, talu ai o lenei lanu o se mea moni maua. Le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o le lua pe tolu leo, e mafai ona e fauina se lalelei mata faʻatasi ma pupuʻu tuaoi.

Victoria: O loʻo ou galue i se tusi faʻapitoa ma e mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o se tasi o sili sili lanu ou te faʻaaogaina o Manly Pro Brow Tint. O lenei mea faigaluega e i ai le talafeagai le fai ai, e faigofie ona tufatufaina atu i luga o mata ile mata, e pala vave ma e umi se taimi.

O mata o mata ua leva na le toe i ai lava se puipuiga mo mata, o se mea manaia i luga o foliga, na vave ona siitia i latou e tamaitai i le tulaga o se mea matagofie. O le aso nei mo le lautele mata masani o mata, lea e toetoe lava a le paʻi i ai le aufaʻi, ua alualu i luga se tulaga atoa - alisua ata. Ma na amata lava: lanu, efuefu, gel, penitala, lilin ma e oo lava i lipsticks mo fulufulu mata, o se tasi o lenei e moni lava e tatau ona e faʻalogo i ai, ma o a mea mo eyebrows ola i totonu o laʻu ato vali, o le aso o le a ou faasoa atu ia te oe, aʻu pele pele.

Malamalama lelei, teuteuina lelei laulu mata atoatoa foliga

Wax penitala

Ou te faʻavasegaina peni o le pulu "2 i le 1". Aisea? Faafetai i le fausaga, latou te le gata i le lauulu talafeagai le paolo, ae ia puipuia lelei foi.

O lenei filifiliga e talafeagai mo teineiti ma sina faʻaaliga foliga lelei. O le oloa faia se galuega tele ma le lua galuega, e faigofie ona faʻaaogaina ma o loʻo iai se lautele lautele o paolo.

Effortless Eyebrow Definer Burberry Eyes Burberry Make-up

Ou te manaʻo e vave lapatai atu o ia penitala e talafeagai mo i latou e lava le mafiafia ma lautele mata o mata, aua e faʻamalulu ai laulu ma latou leiloa ai se laititi. Ou te le fautuaina lenei filifiliga i se teine ​​ma se paʻu manifinifi ma sefululele.

I se ofu mafanafana ma se penitala, faʻatau mai se selu teuteu teuteu poʻo se pulou laʻititi faʻapipiʻi fufulu ma le fesoasoani lea e te selu ai lauulu.

A filifilia se penitala, mafaufau lelei i le i ai o le pulumu mo palu

Faufautua! Afai o loʻo iai sou paʻu o mata o loimata e le manaʻomia ai le faʻasaʻoina, faamuamua le faʻalelei i se peni vali le lanu mo le faʻasaʻoina. Vave, faigofie ma lelei, naʻo le pau lena o laʻu tala e uiga i oloa faapena.I loʻu vaitaimi, e lua penitala sa i totonu o laʻu ato teuteu: Eva Mosaic Eyebrow stylist WAX ma Nyx Eyebrow Shaper. Uma e lelei ma aoga, ae latou te manaʻomia lapoa lapoa sharpeners mo faʻamaʻi.

Shades Maybelline Niu Ioka Eye Studio Master Shape Brow Penitala

O ituaiga eseese o penitala lanu, e mafai ona ou fautuaina saogalemu:

  • Eva Mosaic EYEBROW STYLIST tusi penitala,
  • Inglot alumulu mamanuina penitala,
  • Cascade o lanu,
  • Maybelline Niu Ioka Mata Studio Matai foliga Brow Penitala,
  • Missha The Style Atoatoa mata o mata.

Polofesa penitala ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Definer

Foliga mata pe ataata

Ua uma ona mai le igoa e manino lava o oe e feagai ma matutu matala. O le a lo latou aoga?

  1. Muamua, e matua fetaui lelei i galuega ma faʻatagaina oe e maua le sili ona faʻalenatura aʻafiaga, e tusa lava mo i latou na muamua vaʻaia mata o mata.
  2. Lona lua, e matutu ie e faʻaopopo le tele i mata o mata, o lona uiga e talafeagai i laʻau manifinifi, seasea ma malamalama.
  3. Ma, o le mea moni, na o se lapoʻa lanu paʻepaʻe e mafai ai e oe uma ona maua se paolo talafeagai.

NYX Universal Eyebrow Palette

Afai o oe o se amataga ma leaga le folauga i le mataupu o le filifilia o se paolo o laulu mata, vaʻai totoʻa i seti sauniuni. Tagata gaosi faʻaputuputu faʻapipiʻi pallets ina ia aofia ai le itiiti ifo i le lua ata ma faʻapipiʻi wax (lanu pe manino).

O le isi itu, o se ponesi manaia, o le pa mata o mata e mafai ona aofia ai fulufulu, se pulumu mo le faʻaaogaina o le pupula mata ma mea maualuga. O le a ou amata atu i faʻamaʻi, i le tele o taimi, e fai si laititi ma e leai se aoga mo le faʻasaʻoina atoa, ae talafeagai mo le aveʻesea o le 2-3 lauulu i le fanua.

LʻOreal Brow Artist Genius pusa

Mo le faʻaaogaina o ata lafoia, ou te fautua atu ia filifilia ni pulupulu faʻalelei ua faia i le faʻamalositino faaputuga gaosi. Aisea synthetic?

  1. Muamua, e soofaatasi lelei lauulu ma tufatufaina le oloa.
  2. Lua, palasi masani ma le faʻamamaina faʻamamaina vave vave leiloa o latou foliga ma ua le mafai ona latou tusia se laina manifinifi.
  • Taualoa. E leai se mea e faʻaalia i le fulufulu mata o mata, ae e faʻafetai ia te ia ona o foliga vaʻaia. Atonu e i ai le kulimi pe mago le ie, mo le faʻaaogaina o le lona lua ua fautuaina e faʻaaoga se tamai mafolafola pulumu na faia i faaputuga masani.

Clarins Kit Sourcils Palette Pro o loʻo i ai se eyebrow concealer, tolu paolo o ata mata, faʻamauina pa'ū ma se tamaʻi seti o mea faigaluega

  • Faamanuiaga Brows-A-Go-Go,
  • Ofu teuteu mata alumini,
  • VOV Susulu Browliner,
  • Clarins Kit Sourcils Palette Pro,
  • Sigma Brow Pusa Fuafuaga.

Se tamai taiala e faaaoga mata ata ma solo mo fulufulu mata

Laititi ola Hack. Nai lo ata paolo faʻapitoa ma palette, e mafai ona faʻaogaina le ata masani o mata mo se paolo talafeagai. O le tulaga taua o le matua le malie ma le leai o se shimmer. I le toe iloiloina ai o paʻu o ituaiga sili ona lauiloa, na mafai ai ona ou maua i ArtDeco, Isa Dora, MAS, Yves Rocher, Inglot.

Inglot Freedom System 117 R - pe a suia le ata mata i se sili ona laulu mata gaosi oloa

  • ArtDeco Eyeshadow 524 ma le 527,
  • Isa Dora Sukalati,
  • MAC i ata o Blanc Type, Omega, Mystery ma Carbon,
  • Yves Rocher FUA FAʻATASI LE MAUA,
  • Inglot Freedom System 117 R.

Faʻapefea ona faʻaaoga? A apalai ia ataata, ou te fautuaina le filifilia o se tasi o le lua metotia. Muamua o se faʻasolosolo, e aofia ai le faʻaogaina o ni ie se lua (pogisa ma malamalama). Malamalama e apalai i le pito o le fulufulu mata, o le pogisa e faʻapipiʻi i lona pito.

O le auala lona lua o le faʻatumuina. Faigofie mo pogisa lava paʻu masani e manaʻomia ai sina faʻasaʻoina. Ua lafoia ata o le paolo e tasi i le vaega atoa ole laulu mata, tusi ni tamai fasi.

Mo le faʻaaogaina o mea matutu ma le lipstick mo lauulu, ia mautinoa e faʻatau maia se pulumu faʻapipiʻi

Faufautua! Afai e te le faʻaaogaina le soloia vali, vali se foliga ma se penitala aʻo le i faʻaali ata. Penitala substrate atoatoa pueina mago ie ma faaumiumi ai le ola o vali.

Mascara poʻo se gel

Mascara ma fulufulu mata gel e matua tutusa lava foliga teuteu oloa, vagana ai le mea moni o lanu lanu o loʻo aofia i totonu o le mascara.

I le tele o tulaga, o gels ma mascaras o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se pusa faʻapipiʻi ma se pulumu faʻapipiʻi aluga. I se tasi gaioiga e te maua ai selu o lauulu, o latou valivali ma faaleleia.

Afai o loʻo e sailia e le gata o se oloa teuteu, ae o loʻo vaʻaia mata o mata, filifili oloa e aofia ai lanolin, keratin, castor suauu ma vitamini.

Maybelline ofoina na o le lua filifiliga mo mascara

Na pau lava le vaivaiga na ou maitauina mo aʻu lava ia o se laʻasaga talafeagai lanu, o nisi gaosi faʻatapulaʻaina i le lua lanu - uliuli ma tan. Ae paga lea, e leai lava ni paʻu i se malulu malulu malie, lea ou te fautua atu ia ulaula blondes ma teineiti ma lanu enaena lauulu.

Ata o le NYX Color Gel

Ou te fautuaina le amataina o lau masani i le lanu laulu mata mascaras ma:

  • VOV Browcara,
  • MAYBELLINE Ava ata tifaga,
  • Masini susu alumini MAC,
  • Faamanuiaina Gimme alia,
  • Shu Uemura Fulufulu Fulufulu Manicure.

E mafai ona ou ofoina atu i loʻu lava manatu e uiga ile lima tino oti ma fulufulu mata o loʻo amata mai ile maketi tele i mea faʻatausili. Tatou amata loa:

  1. Pupa Eyebrow Fixing Gel. E tolu paʻepaʻe (malamalama, malamalama ma lanu enaena enaena). E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa e talafeagai faapitoa mo mata malamalama ma mumu mata, e mafai e brunettes ona vaʻai i le faʻaaliga lemu mo le faʻatonutonuina o lauulu. I se faʻaopopoga i le faʻatapulaʻaina o le paʻu lanu, e aoga foi le maitauina o se isi mea sese - o se manogi malosi, lea ou te le fiafia i ai faapitoa. Le tau e tusa ma le 500 rubles.

Pupa Eyebrow Fixing Gel

  1. Vaeluaina gel Art makeup. Lenei le oloa o le a ou fautuaina mo le muamua faʻamasani ma le faʻamau gels. E mafai ona ou fai atu ma le saogalemu e leai ni mea sese, e pueina tonu lava e oo lava i lauulu sili ona faigata, e vave mago, e le fausia se papala i luga o mata o mata ma o loʻo tuʻufaʻatasia ma mea mago mo faasaʻoga. O le a se isi mea e te manaʻo ai i le fulu mata

Pau le finauga manatu o le fusi faʻaleleia, faʻaopopoina mea le lelei. O le mea o le ova taimi, o le gel avea brownish mai le paolo ma e le foliga foliga matagofie a le matagofie, e ui i le isi itu, o le a e masani ai iloa o le oloa mea totoe i totonu o le paipa. Tau - mai le 120 rubles.

Transparent Art Visage Gel

  1. MAC Maualuga Seti. E lua faʻamatalaga - pigmented ma manino, o le mea ua taʻua o le MAC Clear Brow Set. Mafiafia kulimi mafiafia, manaia manogi fugalaau, faigofie talosaga ma tutusa lava le faigofie aveeseina i le taimi e teuteu ai. O le palette ei ai 4 lanu, ae le o le tele, a o le faʻailoga matata. Lua mea faʻaletonu: o se pulumu, mauaina tele o oloa ma le tau i le itulagi o 900 rubles. mo le 8 kalama o oloa.

Tomai Faapitoa Fixing Gel MAC Clear Brow Set

  1. Vivienne Sabo Fixateur. O se fitafita lautele e fautua mai le gaosi oloa e le gata mo le laulu mata, ae mo mata mata. O loʻo faʻaalia i naʻo ni ata se lua - enaena ma malamalama. Leaga le lelei: se pulu puʻupuʻu e le faʻatagaina le oloa ona faʻaaogaina e oʻo i le iʻuga. Tau - 130 rubles.

Essence Lash ma Brow Gel Mascara

  1. Essence Lash ma Brow Gel Mascara. Mafiafia gel, lea e mafai saogalemu fai atu o le sili i lona vaega, pe afai e le mo le soona uumi faiga faamagoina ma vailaau manogi o mea. Tau - 210 rubles.

Faʻatusatusaga o mascara lanu mo fulufulu mata (Maybelline Brow Drama, Essence guerilla gardening eyebrow mascara, Catrice Clear Brow Gel)

Le au faitau pele, faʻamolemole onosaʻi, o le sili ona manaia o loʻo i luma atu o tala fou.

Fulufulu mata o mata

O le fuaitau lava na le toe ofi i le ulu mo se taimi umi, aua i aso tuai laupepa “lipstick” na fesoʻotaʻi faapitoa i laugutu. Ia, lipstick, o lea lipstick.

I le amataga, na fuafuaina le mea faigaluega e avea ma oloa mo tagata faʻata faʻapitoa tusiata, ae o le tele o itu lelei faʻatagaina na mafai ai ona manumalo i le alofa o tagata. I le mauaina o se fagu vali, ua avea oe ma e ona se pulu lanu tele, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.

NYX o se Amerika ituaiga e le maualalo ifo i polofesa faʻalelei i le lelei o oloa

E ui lava i le mafai ona tusia ni laina ata tele, o lipstick na faia mata o mata e masani lava pe a mafai.

E le o le nofoaga mulimuli i mea lelei o le oloa ou te avatua i le faʻaaogaina taugofie, tele paʻu ma vai teteʻe atu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, Anastasia Beverley Hills lipsticks ei ai 8 lanu o lanu mafanafana ma malulu.

Ata o lipine Anastasia Beverley Hills

O le a ou faʻavasega i latou i le faʻasologa i lalo:

  • o le laei e sili ona mafanafana ma nota o karamel e talafeagai mo tagata o mumu mumu ma lauulu ma le paʻepaʻe paolo,
  • blondes ua fuafuaina "olive blond", ua i ai se paolo mafanafana,
  • mafanafana "sukalati" faʻafetai i sina lanu burgundy sili atu le lelei e faʻaoga mo e ona le enaena o lanu enaena ma lanumoana,
  • malulu “ebony” mafai ona vaʻaia e tagata uma o latou le laulu lanu e suia mai pogisa uliuli e uliuli uliuli.

Ui i lea, Anastasia Beverley Hills o oloa e sili ona fiafia i ai mo lauulu e Sergey Ostrikov, o le aulelei blogger ma fausiaina foafoa o pudraru.

I luga o mulivae o Anastasia Suare (o le na faʻavaeina le Anastasia Beverley Hills ituaiga) sau le MAC, lea e tu mai o ia lava o mea teuteu mo tagata tomai faapitoa. Tuuina atu se oloa e taua ole MAC Fluidline Brow Gelcreme, o loʻo maua i 5 shades.

MAC mo i latou e fiafia i se faʻapolofesa auala ile vali

Afai e faigata ona e filifilia le paolo talafeagai, maua se sili atu faʻatupega o lipstick, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Na o Le Faia o BrowGel,
  • NYX Taua & Faʻavaʻa Brow Pomade,
  • Inglot AMC Brow Liner Gel,
  • To'Faʻafilemu Le 'Upu.

Lagona-peni lima i lima!

Faʻatusatusaga o ata o lauulu mata

Felt-tip peni poʻo fulufulu mata lavalava e talafeagai mo i latou o loʻo vaʻai ma le fia iloa ile tutoʻatasi tattooing hair teknik. O le ua teuteuina lelei "lauulu" o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma mea masani, ma faʻaosofia ai se aʻafiaga masani ma faʻaaliga vaaia, e le gata i lea, o le lagona-pito peni e le manaʻomia le paolo ma se pulumu.

Lenei filifiliga o le a talisapaia e i latou o lo o faia ni vaega o laulu mata vaʻai, faʻatumuina o avanoa i le tulaga o faʻailoga.

Faailoga Eyebrow Marker Italia ituaiga Kiko Milano

Mai le ituaiga atoa o lagona-tipau 'au, e mafai ona ou mautinoa mautinoa:

  • Eva Mosaic Eyebrow Marker, ma
  • NYX fulufulu mata,
  • Kiko Milano Eyebrow Marker,
  • ArtDeco Eye Brow Valivali Peni,
  • BEYU Liquid Eyebrow Artist.

I totonu o laʻu mea teuteu foliga ...

E oʻo mai i le taimi nei, e fa oloa vali ua mauaʻa i totonu o laʻu ato teuteu. Tatou amata!

  1. Nyx Control Freak Eyebrow Gel (fulufulu mata ma mata mata mo le taliga mata). Na tuu e le tagata gaosi oloa le tolu kalama o le pupuni faʻapipiʻi manino i totonu o se palasitika paepae papaʻe. Le gel maua a lava suavai, suavai tumau ma le manogi o faila faila. Mo faʻaaogaina tuusaʻo, ou te faʻaaogaina laʻu peleue, e piki le 'oloa e aunoa ma se faasiliga.

Faatasi ai ma itu lelei na ia maitauina mo ia lava le saoasaoa o le faʻamalosia, sili le lelei ma se mafiafia mafiafia o fulufulu mata. E alu alu lelei i oloa lanu - penitala, ataata ma lipstick mo fulufulu mata.

O le mea e ofo ai, o le gel e faʻatulagaina uma lava le pupuni o mata mata, ona avea lea o se faʻatonuga muamua aʻo leʻi faʻaaogaina le Benefit latou moni ma Sleek MakeUp Lethal Length Mascara mascara.

Lautele fitafita mo fulufulu mata ma fulufulu mata - Nyx Control Freak Eyebrow Gel

  1. NYX jame & frame tinted brow pomade (uliuli). O le a ou amata, masalo, i se paolo. E ui lava i le mea moni o loʻo faʻaalia e le gaosiʻoloa o "uliuli", o le mea moni, e leai se mea e faia ma le malamalamaaga masani a uliuli, ae, o le malulu malulu enaena.

O le oloa o loʻo afifiina i se lapisi palasitika fufulu ma se fagu faʻamau fagu. O le ogatasi pea e malu, faigofie ona lolomiina i luga o le beveled synthetic brush mai MAC ma faigofie foi ona ave i le laulu mata. E le faʻamalo faʻasaʻo, lea e faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo mea leaga ma suia le malosi o le lanu. Tofu i le taimi atoa, aveʻese ma micellar vai poʻo le biphasic remover.

  1. Missha The Style Perfect Eyebrow Styler (lanu enaena enaena). O le penitala otometi mai le Korea ituaiga Missha o loʻo faʻaalia i foliga e ono (Black, Grey, Dark Grey, Grey Brown, Dark Brown and Brown).

O le mea muamua e faʻateʻi ai o le tafatolu tolu, lea e faʻatagaina ai se tasi penitala e tusi ai laina o mafiafia eseese e aunoa ma le faʻaoso atili. O le gaogao e mafiafia, waxy, vave tuua se laina manino e faigata ona tape.

Missha The Style Perfect Eyebrow Styler ei ai le sili ona fetaui le faʻatulagaina ma le stylus foliga

Faapitoa faapitoa ua ave i le mamanu o le pito i tua o le penitala. Lenei, o le gaosi oloa faʻapipiʻi se fulu pulu ma se pulumu aoga. Ou te fautua atu e faʻaaoga le fulufulu pe a tuʻu le penitala i le fulufulu mata atoa, ma o le pulumu e talafeagai mo lauulu metotia.

Mo le aveeseina, ou te faʻaaogaina le tutusa biphasic suavai poʻo le hydrophilic suauu, talu ai o le penitala ua faʻamauina o le susu.

Missha The Style Perfect Eyebrow Styler Palette

  1. NARS brow gel Kinshasa. O se tamai umukuka uliuli ma se conical tassel i totonu, matua umi ma fiafia i le tago. O le gel ei ai saturated lanu ma se malulu malo, tuu i le fulufulu mata se paolo ma tele, e tumau le suia seia o ese ma le vali (8-10 itula).

Pau lava le tulaga faʻaletonu o le le lelei le faʻatapulaʻaina, lea e faʻatagaina ai e le palasi e pikiina tele oloa.

Ata o le NARS brow gel Kinshasa

O lenei auupega e sili atu nai lo loʻu lava e faʻasaʻo ai oʻu mata i aso uma.

Suauu masima

Afai e te le manaʻo e fai oe e te faʻatau tino gaosi, faʻaaoga le DNC fulufulu mata-gaʻo ma le moli mata

O suauu ma vitamini o le sili sili lea e fai ai le whey. I totonu o ituaiga eseese, ou te fiafia i le burdock, castor ma ie lino. Muamua, latou e sili ona aoga i le mataupu i lauulu ulu, ma lona lua, latou te avanoa i soʻo se fale talavai.

I le avea ai o ni mea faaopoopo, ou te fautuaina oe e faʻaopopoina se laʻitiiti tele o rum poʻo brandy. Faʻafetai ia i latou, vitamini ma minerale o le suauʻu e sili atu le paʻu i totonu o le paʻu. E tatau ona faʻaaogaina ni vailaʻau ma se vailaʻau o loʻo iai le 30-40 minute, faʻapitoa aʻo leʻi faia le faʻagasologa, fai se faʻailo foliga puʻupuʻu.

Afai o le fulufulumata oona o le a aofia faapitoa lava o suauu faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, castor, linseed ma camphor, ou te fautuaina le faʻamafanafanaina i totonu o le vai taele aʻo leʻi faaaogaina.

O lona uiga mai le vaega "2 i le 1" tausiga ma vali mata o mata mai Milan

Lapataiga! O suauu e faʻavae i luga o suauʻu, manava ma faʻapipiʻi e le tatau ona tumau i luga o le paʻu i le po atoa. E foliga mai a taeao i se tagata Saina ma le fulafula leaga o foliga, e tilotilo mai ia te oe mai le faʻata ma le paʻu.

Natura ufimata ma compresses mo lavelave tausiga

Afai e te le fiafia i suauʻu-faʻavae gaosi, poʻo mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻaaogaina, faʻalogo i mea e pei o le sua aloe ma le pasili. Faafefiloi vaega i paleni tutusa ma apalai ile mata o mata mo 30 minute.

I totonu o le aofaʻi atoa o natura decoctions, vitamini ma sua na saunia lelei, e mafai ona e filifilia mea e maua ai se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasi i le tausiga o fulufulu mata ma mata mata. Tatou amata loa. Ou te ofoina atu ia te lua o aʻu mea e sili ona ou fiafia iai.

Ou te fautua atu i le suauʻu castor o le faavae mo soʻo se mata o mata.

  • suauu faavae (sami buckthorn, almond, olive) - 7 kalama taʻitasi,
  • Vitamini A - 2-3 capsules,
  • Vaseline mo fulufulu mata - ½ sipuni ti.
  • suauu siamu saito - 250 ml,
  • calendula fugalaau - sipuni.

Faʻaaoga e saunia komipiʻi e ala i le faʻamauina o solo susu i le mata o le mata mo le 30-40 minute.

Gauai atu! Le fulufulu mamoe, kinamoni, aniani ma le sinapi mo fulufulu mata e le aoga. O le malosi faʻaatuatuvale o vaega i le mata mata mafai ona taitai atu ai i mu.

Ou te mautinoa e te le iloa ...

A oʻo mai i le fale faʻapitoa tatali mo fulufulu mata, i le tele o tulaga latou te manatuaina tattooing ma uma ona ituaiga, paleina ma masani ma vailaau vali ma, o le mea moni, mamanuina e ala i le suaina. Ae! E le o mea na, ua ou faanatinati atu e faʻailoa atu ai oe i le fou i le lalelei pisinisi.

Muai-Stained Eyebrow Lamination

Luluina mata o mata. O le faiga e fou mo alamanuia brow, masi mai mai le matai o mataupu ciliary. O le mea moni, o le faʻaaogaina o se keratin σύνθεση i le fulufulu mata, lea "fola" faaleagaina lauulu. E faʻatagaina le ausia o le aʻafia o le mafiafia ma le umi faʻasaoina o lanu, o le mea mulimuli ua 'ausia e ala i le faamauina o le vali i totonu o lauulu. Tau - mai le 2000 rubles.

Styling umi. Ioe, o mata e moomia ai foi sitaili. Afai o fulufulu o mata i curlers, ona, lea o fulufulu o laulu mata, i se isi itu, e saʻo. E mo ai? Tagata e fai aʻa mafiafia ma mata o mata, e le mafai ona faatoʻafilemuina ma e manaʻomia ni auala faʻamalosi. Tau - mai le 2300 rub.

Ioe, e te leʻi mafaufau? Ma o mata sese na!

O mata o mata. Atonu e te ofo, ae o na togafiti na faia i le lua seneturi talu ai i Farani, pe a o le masaniga mo le mafiafia o mata. A o le mea faʻaaogaina faʻaaogaina paʻu o efuefu efuefu, o le a na o mata mata e mafai ona mate.

O le faiga faaonapo nei ma isumu ma isi meaola e leai se mea e tutusa ai, i le tele o taimi, o filo o le sili ona faʻapipiʻi sili ona lelei, lea e faʻataʻitaʻi ai lauulu masani, o loʻo faʻaaogaina. O le faiga e talafeagai mo i latou e manaʻo e faʻapipiʻi se maʻila i luga o latou fulufulu mata pe o lo latou soona maelega i le taimi o faʻasaʻoga.Ae paga lea, o le iʻuga e sili atu i le lua vaiaso. Tau - mai le 2500 rubles.

O fulufulu mata i lalolagi nei ua avea ma foliga masani. Cara Delevingne, e taʻua o le ata e sili ona fiafia i ai Karl Lagerfeld, o loʻo i ai se itulau o ala o faasalalauga i luga o ona mata, na faia e tagata Korea fou ma ie mata o mata e na o le mafai ona aveeseina ma fulufulu mata. Ioe O le fulufulu mata o se aga masani foliga. E te malilie ma aʻu?

Faasoa atu ou manatu i lenei mataupu, masalo ua i ai sau oe lava lilo o mata atoatoa mata pe o se fesili na e tausia oe mataala, Ou te tulimatai atu i lau faamatalaga. E tumau pea mo aʻu e ofo atu mo oe se ata manaia ma manaia i lenei tusitusiga.

O le faʻaauau pea ona atiaʻeina pisinisi matagofie faʻaalia masani faʻalauiloaina mea fou i le olaga o tamaʻitaʻi lalelei, ma o lea e faʻafaigofie ai i aso uma foliga ma tino tausiga. Tagata gaosi o mea teuteu teuteu teisi e le o ese mai ia i latou, faʻaauau pea valaʻauina teine ​​e taumafai se isi vave mascara poʻo se mea e sili ona matagofie.

Talu ai nei, o mata o mata e pei o le penitala ma le vali ua avea foi lauiloa. Ae afai o le muamua filifiliga e le mafai ona manino le laina, ma le lona lua e faigata ona faʻatino i le fale, ona alu ai lea o le au gaosi oloa ma faia se mea i le va. O lenei mea faigaluega e taua o se "mata mata". E mafai ona taʻua moni o se mea maoaʻe mea fou?

O le a se peni faʻamanino?

O le vaʻaiga saʻo o mata e mafai ona faʻaalia e le gata i mata, ae faʻamamafa foi foliga o foliga, e tusa lava poʻo le a le masani ai. Ua leva ona faʻatau atu faʻatauga mo le tele o taimi, mo na o nisi mafuaʻaga sa leʻi lauiloa ai. I le taimi muamua na o eyeliner, ae o lenei ua i ai foi mata o mata. Afai e te faʻatusatusaina se pena ma se penitala, o le a iloa le eseesega. Faatasi ai ma le fesoasoani a le muamua mea teuteu teuteu, e faigofie ona ausia le aafiaga o le mata mata mata, ma atonu o se tasi lea o sili sili fausia mea o polofesa tusiata vali foliga. E tofu lauulu uma e toso manino, ma e mafai ona e faʻataʻitaʻiina ma le fomu e pei ona manaʻo i ai au mafaufauga.

I le masani ai, o nei paʻu-peni foliga pei o tamaiti - se pusa palasitika ma se loi apalai, lea e mafai ona faia ni tele ituaiga, e fuafua i le gaosi oloa. O se filifiliga tele faʻatagaina teineiti uma e filifili se filifiliga talafeagai mo ia.

Fulufulu mata: lelei ma faaletonu

E faigata ona maua ni faʻafitauli ole faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, ae e tele mea lelei. Muamua lava, o se mea lelei lea mo i latou e mananaʻo e manino ma manino le pupula o latou mata, ae mo nisi mafuaʻaga e leai se manaʻo e fai se peʻa. Lua, e faigofie ona faʻaogaina se peni paʻu: e te uu ai, ma tusia ni laina. Isi penefiti e aofia ai:

  • umi le faʻaaogaina
  • se lapoa tele ma le tomai e filifili ai le paolo e fetaui ma lauulu,
  • taugofie le tau o le oloa,
  • maualuga tetee - o le lagona-pito peni o le a le fufuluina ese timu,
  • i le tomai e tutoʻatasi filifilia le lanu oti pe a vali,
  • vave mago.

Sili ona lauiloa mata alumini peni gaosi

O nei aso, ua tele ituaiga teuteu o loʻo auai i le gaosiga o ia oloa. O mata o mata e mafai ona faʻatauina taugata uma ma taugofie. I totonu o sili lauiloa lauiloa gaosi:

  • Letoa.
  • Eva Mosaic.
  • Le le Laema.
  • Olofesa
  • PUPA.
  • Anastasia Beverly Hills.

Lenei naʻo sina lisi o faʻailoga o loʻo i ai se faʻailoga mata o latou mata. O loʻo lisiina ituaiga e sili ona lauiloa, aua o nei oloa e lauiloa mo uiga lelei. O le eseesega e naʻo le tau.

Taugofie mata o mata

E mafai ona e mauaina uma paketi ma se sili filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga mai ia Eva Mosaic, PUPA ma Letoile o le a taugofie tele, e oʻo atu i le 600 rubles, ae o Anastasia Beverly Hills cosmetics o le a tau tele tele atu. Ae o lenei ma le lelei o le a sili mamao atu. Le itiiti ifo, le eyeliner mo le fulufulu mata mai le fou ituaiga foliga sili atu o le masani.

E masani ona e totogiina le tele mo uiga lelei?

E te manaʻomia ona mafai ona filifili ni mea teuteu tino, ma se faʻailoga mo fulufulu mata e leai se tuusaunoaga.I le aofaʻiga o soʻo se paketi paketi, o loʻo i ai kopi e sili atu le leaga nai lo ata e tele taimi e sili atu taugata. Ole mea lea, e manaʻomia ona taʻitaʻia e oe i lou lava manatu, i taimi uma e faʻatau mai ai se faʻailoga mo fulu mata o se isi tagata gaosi ma taumafai i lou tagata, pe suʻesuʻe totoʻa le oloa, ona tusia lea o se faʻaiuga mai faʻamatalaga uma na mauaina. Ina ia faʻafaigofie ona folau, matou te faia se iloiloga puʻupuʻu o tagata sili ona lauiloa gaosi.

Eyebrow Marker: Iloiloga ma Vaaiga Lautele

  1. Letoa. I le taimi nei, e na o 3 lanu i le lagona-tip penet. O le ato e le mafiafia, ae le manifinifi, ona o lea e fetaui lelei i le lima. O le tagata faʻapitoa ua mamanuina i se auala e mafai ai ona latou faia ni laina o le manaʻo faʻalelei. O le tau o le oloa e tusa ma 600 rubles. O iloiloga e uiga ia te ia e ese, ae sili atu ona lelei. O teineiti na faʻaaogaina latou te le fautuaina le faʻapipiʻi o le feel-tip peni i luga o le faʻavae, ina ia le suia le lanu.
  2. Eva Mosaic. O se tasi o filifiliga paketi - o loʻo iai se faʻailoga mo laulu mata e le sili atu i le 200 rubles. E faigofie ona faʻaogaina, faʻamaninoina laina ma faʻaalia lauulu uma. Leaga, o loʻo tusia i iloiloga, e le lelei ona tausia ma e leai ni faʻailoga i luga o laupepa.
  3. Le le Laema. O le kamupani gaosi a Korea na te ofoina atu le filifiliga lelei lava e sui ai le peʻa - o le mea tonu lena i tamaitai na faʻaaogaina se faʻailoga faʻapea. O lona tau e tusa 700 rubles, ae o le tau e totogi. O le peni-pito peni e talafeagai e faʻaaoga, ma e umi le umi.
  4. Olofesa O se oloa teuteu mo mata o le Belarusian gaosi oloa ua faatau atu i faleoloa i le tau o sina sili atu nai lo 200 rubles. Le manatu o fafine na faʻataʻitaʻi le oloa tuʻufaʻatasia i se upu e tasi - “sili ona lelei”. Faigofie ma fetaui lelei e faʻaaoga, faʻauiga atoatoa tino lauulu, faia fulufulu mata o foliga talafeagai.
  5. PUPA. Mo se tasi - se faaola, ae o isi teine ​​teine ​​faʻatusalia sa le fiafia ia te ia. E i ai se mea mo eyeliner mo lauulu i le itulagi o 500 rubles. I le averesi, feel-tip peni mulimuli mo 3 masina pe a faʻaauau pea. Matauina faʻataʻamilomilo pito i lalo o le fulufulu mata ma lona pito. O le itu pito i lalo o le faigata lea ona e filifilia lau oe lava leo, ma i iloiloga o loʻo i ai pea ni faʻaaliga e foliga mai o laulu mata lanu e le masani ai.
  6. Anastasia Beverly Hills. O se tau taugata mo tamaitai ma le aofaʻi o tupe maua o le tau e sili atu nai lo 2000 rubles. Peitaʻi e leai ni faʻafitauli i le taimi o le talosaga, poʻo le ao. Faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, atoatoa valiina lauulu ma tumau mai i le taeao i le afiafi.

Marker mafai ona avea ma sili ona fiafia i mea teuteu teuteu, aua e faʻamamafa ai mata o mata i se auala e le faia se penitala. O le mea moni, e leʻo se tattoo lea e umi le umi, ae o le feel-tip peni o se sili sili ona lelei i ai, tusa lava pe e te manaʻomia e valivali ou mata i aso uma.

O se lavea manino i totonu o Korea teuteu teuteu i 2015 o se ata tifaga mo laugutu, ina ua uma ona filifili tagata gaosiaina e faaauau le manatu, ma o nei mea uma na mafua ai le fou oloa - o se ata tifaga mo fulufulu mata! O lenei mea faigaluega na foliga mai ia te aʻu e matua fiafia i ai, e ese ma e leaga tele e faʻaaogaina 🙂 Ae o le fia iloa ua ova ai le poto masani, ma na ou filifili pea e faʻataʻitaʻi! Ma talu ai o le mea faigaluega e le masani ai ma fou mo i tatou, ua ou saunia e le gata i se tusitusiga toe iloilo mo ia, ae faapea foi se vitio ma se vaʻaiga lautele o lenei ata tifaga mo fulufulu mata:

Igoa atoa TULAGA FAʻAVAVAU Tint My Brows Gel # 03 Grey Brown | Maua:

Tau: 8500 manumalo / 8 tala / 600 rubles

Faamatalaga Se fou manatu i fulufulu mata - o se ata tifaga tumau! Faaaoga le vali ma se mafiafia, mafiafia vaega i luga o mata o le mata pe a uma ona latou faasaʻosaʻo ma tuua e faʻamago mo le 2 itula. Mo le malosi faʻamalosia, apalai se vali ao leʻi moe ma tuu i le po atoa! A uma ona mate le ata, aveese lemu mai le itu o le fulu mata (aua le tosoina ma le malosi, a leai e te leiloa le tele o lauulu). Aua le faʻaaogaina le faʻamamaina loloto ile laulu mo le 24 itula pe a uma ona faʻaaoga le vali!

Faʻavae Suavai, Alkolo, Butylene Glycol, POLYVINYL ALCOHOL, Dihydroxyacetone, PVP, 1,2-hexanediol, Yellow 6 (CI 15985), POLYSORBATE 80, Sodium Chloride, Fragrance, Phenoxyethanol, RED 33 (CI 17200), Citric Acid, Blue (1) CI 42090), Extodium EDTA, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Lilium Tigrinum Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract.

Mo nei lanu, teuga na faʻaaoga e pei o mascara: o se tamaʻi fagu palasitika i totonu e leʻo se pulumu, ae o se tamaʻi pulumu.

I luga o le atigipusa pusa o loʻo i ai se faʻamatalaga i le Igilisi, le metotia faʻaaogaina ma fautuaga, faʻapea foʻi ma le faʻavae o ata tifaga faʻaalia e faʻaalia:

E le tele ni faʻamatalaga i le fagu lava ia, naʻo le mea e sili ona taua: igoa, paolo ma vaitaimi e faʻaaoga ai.

O le pu i totonu o le fagu e tele, pei o le tino, ma le pulumu e laʻititi pe a faʻatusatusa i ai, o le tele o taimi o le oloa i luga e mafai ona sau i fafo ma le tele.

E tusa ai ma mata o mata, o le pulumu e umi, ae lelei foliga lapotopoto. I le tagata lava ia, e foliga mai e le manaia ia te aʻu, ae o le faʻafitauli i lenei mea o le paʻu o ou mata, ae le o le pulumu lava ia.

O le ogatasi o le vali ata e matua mafiafia, pe a aveʻese mai le fagu, o le pamu e mafai ona oʻo i tua o le pulumu, ma pe a faʻaaoga, pipii i le sa faʻaaogaina muamua ma ua uma ona faʻamamaina vaega. O loʻo i ai se teuteu fugalaʻau manogi, e sili atu le manaia i lo le manogi ma le tofo o le PVA kelu i tutusa lip tint ata.

I le faʻaaogaina, o le ata lanu mo fulufulu mata e foliga faigofie tele i le taimi muamua na tilotilo: na latou tuʻuina, faʻatali, ma vavae ese le ata ma fiafia i le olaga! O le mea moni, na ou feagai i ni faʻafitauli e pei o: faʻapipiʻi se lanu i luga o le mafiafia o laulu mata ina ia paʻu le lanu i luga o le paʻu i lalo o lauulu e faigata tele, tusiina laina sao ma se pulumu ma se mea mamafa i luga o le "lauulu lauulu" e masani lava faigata, o lea e tatau lava i le laina i taimi uma faʻasaʻo i se swab cotton. O lenei e tatau ona faia vave lava seia matutu le ata i luga o le paʻu ina ia le lanu foliga mai iina.

O le tosoina ese o le ata mai le fulufulu mata e le tiga, ae pei e le fiafia. Ua fautuaina e le tagata gaosi le aveeseina o le ata mai le pito o le fulufulu mata, ma e ui lava e foliga mai afai e te aveese le ata mai le amataga o le fulufulu mata (mai le isu), ona mautinoa lea o le a le puʻeina lauulu, e le o lea. O le saeia o le ata mai le alalaupapa o le isu e le talafeagai: i le taimi lava e tasi, e malepe i ni fasi mea laiti, ma e tatau ona e saeia ma ou tamatamailima mai le lauulu, lea e aumaia atili le le mautonu. Ma i le iuga, o lauulu e leiloa le sili atu nai lo le taimi na o ese mai le siusiu! Ioe, paga lea, o le ata na loimata pea i loimata 🙁 Mai loʻu mafiafia umi o lau mata e oʻo i le 10 laʻititi lauulu paʻu i fafo i le taimi. Ae ou te le vaʻai i se mea sili ona mataʻutia i lenei, talu ai faʻapea, o loʻu laulu mai le laulu mata ua toe faʻafouina ma masani ona paʻuʻu i fafo.

A uma ona ave ese le ata, aua le faʻaaogaina mea faʻamamaina mo le muamua 24 itula, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ata vali i luga o le paʻu. O lona uiga, e le mafai ona faʻatinoina le faʻamamaina o le suauu i laulu mata, mea e teu ai le vavae, peel ma scrubs. Ae a uma le lanu, e aoga lava ona soloi mata o mata i le vai pe naʻo le solo matutu ie e aveese ai toega tifaga.

Ma ao leʻi faʻaaogaina, aua nei galo e faia se faʻasaʻoina o le foliga, vavaeʻesea le umi o lauulu, ma pe afai o loʻo ia oe le paʻu suauu, poʻo le paʻu i le mata o mata o loʻo mata matutu lava, ona vela ina ia tutusa le pigmen.

Ua fautuaina e le tagata gaosi oloa le teuina o le ata tifaga mo fulufulu mata mo le 2 itula, pe tuʻu i le po atoa e fai ai le lanu e sili atu le oso ma umi umi. Talu ai o le ata e le faʻatupu ai se faʻalavelave pe a mago, e mafai ona e alu ma le saogalemu i le moega faʻatasi ma ia, ae naʻo pe a fai e te le moe faʻasaga i lalo i le aluga, ma afai e te le tuu lou lima i lalo o le alafau :). Ou te fiafia lava e moe i loʻu itu, ma loʻu lima i lalo o loʻu alafau, ma, e foliga mai, o laʻu ata na paʻi mai i le paʻu i loʻu lima mo sina taimi, o lea na tatau ai ona ou savali mo le vaiaso ma se malamalama le malamalama i ai, lea sa le manaʻo e fufulu:

E uu le mata i le fulufulu mata: afai e te uuina le ata mo le 2 itula, ona tumau lea o le lanu mo 2-4 aso, ina ua uma ona e manaʻo e toe faʻafou. I le taimi lava e tasi, lanu i le lanu # 03 Grey Brown e maua ai se lanu lanumoana-enaena lanu, e talafeagai mo pulu uliuli lauulu.Ae i loʻu paʻu, atonu ona o le mea moni o loo tuʻufaʻatasia, o lenei lanu e maua ai se lanu mumu, ma i le aso lona lua ma le tolu o fulufulu mata ua mumu.

Afai e te taofi le lanu i luga o mata i le po atoa, o lona uiga o le lanu e sili atu oso ma pogisa, ae lanu enaena! Ma i aso uma ia avea atili ai mumu ma susulu, ma uma lenei "vavega" taofia i luga o lona fulufulu mata mo le 6 aso. I le aso 6, mumu mumu aliali i luga o ou mata. I le ata o loʻo i lalo, o le muamua na o le vaʻai o laulu mata i le aso 6, sosoo ai ma le ata ma le vali faʻapipiʻi, ma le lanu na mauaina pe a maeʻa le 2 itula o faʻaaliga, ma foliga o fulufulu mata i le aso pe a maeʻa.

E mafai ona ou fai atu, o se lanu enaena-mumu laititi e fetaui lelei i loʻu lanu uliuli, lea e mumu pei o le mumu e mumu, ae i le taimi nei, ma mumu lauulu, e foliga mai e matua valea 🙁 Ioe, ma ou te fiafia e vali ou mata i lou lauulu lanu. o latou lanu o taupega. Mo nei mea faʻapitoa, i le ala, Korea penitala mata i le paolo o Gray Brown (Sa ou maua mai Etude House ma The Saem) ua fetaui lelei.

O lenei lanu e sili atu ona talafeagai i tagata o loʻo iai le manifinifi ma le manifinifi o latou lauulu, ma aemaise foi mo i latou e tau leai ni mea, aua o le a faʻatupuina ai se tā peʻa. Ma i le paʻu mago ma le masani masani, o le a umi le umi, ma atonu o le lanu e le mumu mumu ma taimi. O le mea tonu lea na tupu i laʻu uo puʻupuʻu, o le blogger tusia e uiga i le Korea cosmetics, Irina

Beautyjar , o le na tusia foi lana iloiloga i lenei aso e uiga i lenei lanu mo lauulu, ma i le paolo lava e tasi! Faitau

iloilo iinei ma faʻatusatusa la matou manatu i lenei mea faigaluega.

I le taimi nei, Berrisom ua uma ona i ai se ata tifaga tutusa, ae latou faʻasaʻolotoina lua ata, ma e oʻo i a latou swatch uma e mumu 🙂 Ou te faʻamoemoe o se tasi mai le isi tagata gaosi oloa o le a galulue i luga o le lanu lanu ma fatuina sea foliga i se sili atu faʻagaioiga lelei!

Tuʻuina atu mo suʻega e faʻaali ai se manatu tutoʻatasi