Meafaigaluega ma mea faigaluega

Sampo Faʻagaioiga - Malosiʻaga - ma Iloiloga

O lenei teuteu oloa o se tasi o mea fou i le tausiga o lauulu. O oloa a le faʻailoga i le igoa lava e tasi o le shampoo e fesoasoani e tuʻuina atu faʻalelei atoatoa mo le faʻaaliga, faʻaleleia atili le tulaga e le gata i curls, ae o fao, paʻu, sooga.

E tusa ai ma tagata atiaeina, o le aafiaga o le talosaga e na o se mea mataina. O le a le tele o folafolaga e fetaui ma le moni, ma o le a le aoga o le mea faigaluega i luga o le faʻasologa?

Keratin Shampoo Conditioner: Fuafuaga lelei mo le Curl Growth

O le Shampoo Horsepower, o loʻo tuʻuina foʻi se faʻamanuiaina o lona aʻafiaga, e iloga i le agamalu o faʻavae, o le faʻavae o ia mea e maua mai le fatu oat.

O se vala o le fualaau faasaina o le maualuga pasene o keratin, o le toesea e tusa lava pe itiiti se aofaʻi o parabens, sulfates ma silicones, lea e afaina ai le tulaga o curls. Ona o lenei tuʻufaʻatasiga, o lauulu laulu e faʻamamalu e mafai.

Faʻafetai i le le mautonu pH, ua faʻamalolo le faʻamalama e le gata mo manoa, ae o le ulu, e faʻaauau ai lona soifua maloloina. O le mea ua tupu, ua faʻagaioi le tuputupu aʻe o curls maloloina, ua faʻamalosia ma toe faʻaleleia mai i le sulu i moli.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le laupepa Horsepower fautuaina le faʻaaogaina pea o le oloa, ae o iloiloga o tamaʻitaʻi ua uma ona taumafai le faʻataʻitaʻiga faavavega o fafine faʻaalia ai o le fautuaina e tuʻufaʻatasia le mea fou ma masani ai sapalai, suia le tuʻufaʻatasia.

O faʻapitoa lava ua faʻaalia o se mea faigaluega mo le olopalaina ma valiina le ulu, curls ua uma ona feagai ma salon keratin straightening poʻo le lamination.

Vaega o le faʻaaogaina ole mamago faʻapipiʻi

I lenei vaega, o le lauulu meaʻai oloa e faʻaaogaina e toe faʻaleleia vave le mama ma le fou o le lauulu, vave aveese ese le manogi leaga ma sili atu sebum. O lenei gaioiga faʻatagaina oe e te maua i ni nai minute fou volumetric curls e aunoa ma le le taua o le mamafa o filo.

O le faʻamamago laumua e faʻaalia e se laupepa laititi-malamalama, o le mea lea, pe a maeʻa selu ma le totoʻa, o faʻailoga o le oloa e aveʻesea uma mai le lauulu. E mafai ona e faʻaogaina le laupepa mo soʻo se ituaiga lauulu.

O le faʻavae o mamago shampoo o vitamini ma laʻau e eseese i vailaʻau. E le gata i lea, o loʻo i ai se vaega o le biotin poʻo le vitamini B7, e taua mo le soifua maloloina o lauulu, lea e nafa ma le tele o curls, o latou lalelei, e mafai ona faʻaititia ai le faʻamaloloina o le sebaceous glands ma puipuia le atinaʻeina o seborrhea.

O le tuʻufaʻatasiga o le shampoo Horsepower i lenei faʻaaogaina e aofia ai foi vitamini PP poʻo le nicotinic acid, lea e faʻaitiitia ai le toto toto i totonu o le ulu ma faʻafailele le pulu faʻatasi ma mea latou te manaʻomia e tele faʻavaveina le tuputupu ae o curls. A o meaola mai laʻau laupepa, latou te fesoasoani e toe faʻaleleia le foliga mai o lauulu, susulu ma fou.

Iʻuga fua

O manatu taua nei o le faʻaaogaina o le mamago shampoo e mafai ona matauina:

  • Ole siitaga ole va ile fufuluina o lau lauulu,
  • Tuʻuina atu tomai faʻapitoa mo curls,
  • Fausia lau oe lava lauulu ulu ma se pou faʻamautuina malupuipuia,
  • Faasaoina o paolo o lanu lanu,
  • Faigofie le faaaoga i soʻo se tuutuuga.

A o le i faʻaaogaina, o le atigipusa ma le faʻavasegaina e luluina ma sausau tutusa i luga o aʻa ua afaina mai se mamao e tusa ma le 30 cm. Ina ua mavae ni nai minute, o le lauulu ma le ulu e fofoa ma se solo ma ua nonoa lelei ia manoa.

Ma le isi, e mafai ona e faʻaogaina se laʻau fulufulu.

Le gaioiga o se fofo ma lanolin ma collagen mai le lauulu leiloa

I lenei lomiga, Horsepower shampoo ua fautuaina mo le le mautonu curls ua vaevae pito ma e ono paʻu i fafo.

O le iʻuga o le faʻaaogaina o le oloa, ua maeʻa faʻamamaina vilivili faʻapipiʻi ma a latou masani faʻatulaga ma polesi, ina ia avea le lauulu teuteu lelei.

Trichologists fautuaga

O le "Horse power" o loʻo faʻaaoga mo mea o loʻo i lalo ole lauulu:

  • latou te pauu i fafo
  • tuputupu ae leaga
  • faaleagaina
  • malepe ma vaevae.

Fomai - cosmetologists ma trichologists sili atu le lelei i le malamalamaʻaga masani tausiga oloa ma mafai ona vavalo le iʻuga o le faʻaaogaina o le oloa faʻavae i lona tuʻufaʻatasia ma le tulaga o curls. Faapitoa tuuina mai nei fautuaga mo le faʻaaogaina o le solofanua solofanua oloa:

  1. A o le i faʻatau se oloa, e taua le faʻaalia e talafeagai mo le ituaiga o laulu.
  2. Mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina.
  3. Faʻaaoga le oloa 2 i le 3 taimi i le vaiaso.
  4. Faʻatatau i le vaitau ma le ea vevela.

Fautuaina laupepa faʻapitoa fautuaina ia mo nei ituaiga lauulu:

  1. Manifinifi gaʻo ma gaʻo e manaʻomia le faʻamalologa.
  2. Mafiafia lauulu vavaeina.

Mo i latou e matutu lauulu, o le a avea aafiaga o sulu mo vaega o le a avea ma mafatiaga moni.

Taua! A e faʻaaogaina tele le oloa i le tele o taimi, o le a mafua ai le isi itu aafiaga - afaina ma faʻaletonu. O le “Horsepower” e aoga tele pe a faʻaaogaina lelei, ae mafua ai le tele o lauulu faʻafitauli pe a faʻaaogaina soʻo.

Faʻafefea ona faʻaaoga shampoo

E taua tele le mulimuli i tulafono uma mo le faʻamalamalamaina o le sampo.

  1. Muamua e tatau ona e faʻaseseina i le vai i le faʻatatauina ua faʻaalia i le igoa.
  2. Ona fasi lea i ou lima seʻia oso le mafiafia.
  3. Faaaoga le foam i le lauulu e aunoa ma le mimilo, ae faigofie ona faʻaʻuluʻulu ia manoa.
  4. Ina ua uma lena, o le oloa e fufulu ese i lalo ole vai tafe.

O le oloa o le a faia le sili atu leaga nai lo le lelei pe a faʻaaogaina i vevela vevela pe i lalo ifo o le susu. O tagata atamamai e le fautuaina foi le faia o ni suʻesuʻega ma le aveina o lau maulu i lau malaga, ona o le suiga o le tau o se suʻega lea mo lauulu, e mafai ona malulu tele.

Mamalu aafiaga

Fomai faamaonia o le matauina o tulafono uma mo le faaaogaina o le fualaau faasaina, e mafai ona e ausia taunuuga mataina. Ua faʻamaonia nei suʻesuʻega faʻalenatura, o loʻo fesoasoani le solo faʻapipiʻi i solofanua i mea lelei nei

  • faaosofia le tuputupu aʻe
  • toe foi mai e pupula i uila,
  • faʻateleina le voluma
  • lauulu e faigofie ona selu
  • teteʻeu le susu
  • lauulu e tumau le mama mo se taimi umi,
  • vaivai ma koluse-vaega pasi.

I se faʻaopopoga, ua maitauina le paʻu ma le uluulu ile faʻafitauli i tulaga tau siosiomaga.

I le laina o oloa fetuutuunai mo lauulu "Horsepower" e le gata o le solo, ae o le tele o isi oloa tausiga. Mo sili iuga, gaosi faʻatonu fautuaina le faʻaaogaina o le oloa ile faʻasologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea e faʻatau ai le laupepa e faʻatau atili ai le palama - fufulu pe faʻapipiʻi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia se mea e sili ona faʻapitoa i mea faigaluega e manaʻomia e faʻataʻitaʻia e feteʻenaʻi ai se faʻafitauli faapitoa. Luga laʻititi laupepa o loʻo iai se siʻitia o le ketoconazole, o se vailaʻau e feteʻenaʻi ai le faʻavaeina ma le atinaʻeina o le fungus. I le taimi lava e tasi, o le oloa mo le valiina lauulu o loʻo i ai vaega toe faʻaleleia o ia e fesoasoani e toe faʻafouina le laulu pe a uma ona faʻalavelaveina i ni onosaʻi malosi. O le aoga o le lauulu mo lauulu lanu o loʻo faʻaalia ile ata.

O loʻo i ai foʻi le faʻapipiʻi faʻapitoa mo tamaiti, e eseʻese i lona natura tuʻusaʻo, ma le Horse power mo tamaloloa, e faʻafouina ma faʻaitiitia ai le papala o le uila.

Aafiaga itu

A sese le faʻaaoga, o mea nei e aliali mai:

  • vevela ma le ita
  • lagona o le fufusu
  • faatelevaveina o lauulu ulu, lea e o faatasi ma se vaega o pito.

E tusa ai ma fomaʻi, afai i totonu o le lua vaiaso o le faʻaaogaina le iʻuga e leʻi aliali mai, o lona uiga, "Horsepower" shampoo na le ofi ai le curls. E sili le taofi e faʻaaoga le oloa. I se faʻaopopoga, pe a fai o ni faʻafitauli e leʻi aliali mai, ae a maeʻa le talosaga o loʻo iai se faʻaletonu le lelei, o lona uiga e le tatau ona e faʻaletonu, ma e le tatau ona e toe faʻaaogaina le "Horsepower".

O fea e faʻatau ai le solofanua solofanua?

Mo le taimi muamua, o le oloa na aliali mai i totonu o fagafao faleoloa ma sa faʻamoemoe e tausi le manai o solofanua. O le aoga i luga o manu na ofoofogia, ma o le oloa na vave tosina mai le mafaufau. Ina ua maeʻa lena mea, sa mafai ona faʻaaogaina le mea faigaluega mo se tagata ma ua aliali mai i le tele o faletalavai fesoʻotaʻiga ma le fale talavai i luga o le initaneti.

Taua! Fomai fautuaina oe e aua le lamatia lou lauulu ma faʻatau se tagata nai lo le solofanua faʻaletonu o le laulu. O le mea e faapea i manu o le pH maualuga o le paʻu ma le fausaga o lauulu e eseese, o lea le oloa mai le fagafao faleoloa mafai mafua ai le afaina tele i le faigofie ona curls o se tagata.

O le molimau a latou na taumafai e Horsepower Shampoo

Manatu e uiga i solofanua shampoo e matua finau. O nisi tagata latou te viia, aʻo isi, i le isi itu, sa le faamalieina ma e le fautuaina e faaaoga.

Ua ou fufuluina loʻu laulu ma le moli mo le lua masina ma ua ou fiafia i le auala na latou sui ai. O aʻu o le e ona le manifinifi lauulu, ae o lenei ua latou tuputupu ae malosi ma mafiafia. E le gata i lea, o lenei ua le masani ai loʻu ulu. I le lumanaʻi ou te fuafua e fai sau malologa ina ia aua neʻi oʻu vaʻaia, ma o le a ou faʻaopopo le oloa i aʻu faʻatau i le masina pe lua. E tau 600 - 700 rubles.

I vaiaso muamua ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le shampoo, sa lelei mea uma, o le vaʻai ole laulu e faʻaleleia atili, ae na faʻafuaseʻi ona oso mai le mativa. O lenei faʻafitauli sa leʻi tupu muamua, sa tatau ona ou faʻatauina vitamini ma suia aʻu oloa tausi, ae i le iʻuga na ou faia se vavaeʻeseina le ulu. Ou te le toe faatauina lenei oloa.

Natalia, 33 tausaga.

E le leaga le laupepa “Pony”, e manogi lelei lona manogi o le popo. E faʻaumatia lelei le vaʻa ona o le le lava o le lauryl sulfates, o lea e tatau ai ona sasaa tele. O le teuteuga e masani lava, e le afaina ai le lauulu o le tamaititi, e ui a o lavalava e matua faigata.

Ou te fautua atu i le masini faʻapipiʻi lea mo aʻu maʻi, ma ou te fautuaina foʻi oe e faʻatau isi oloa mo le laulu o lenei ituaiga. Ua faʻamalieina aʻu ma le iʻuga o togafitiga o tagata, o foliga o curls ua suia mo le sili atu - o loʻo i ai se susulu, silkiness. O le mea taua o le mulimuli i faʻatonuga ma faʻaaoga ona vasega.

Ua i ai soʻu aafiaga umi. Ina ua aliali mai le laina o lenei kulimi matagofie, na toetoe o aʻu uma na maʻi taumafai. E tusa ma lauulu tuputupu ae, e naʻo le tasi le taimi e mafai ai ona faʻamasinoina le tagata, ae o se matau faʻaititia i le aluʻevae ma se soifua maloloina foliga mai.

Horsepower Oloa

O nei mea teuteu ua tufatufaina mai le taulaga o Stupino latalata i Moscow, lea latou te gaosia ai laupepa, suauʻu, ma isi oloa i fale o Dina + LLC. O le tagata faʻatau o le Beauty and Health Trading House, faʻamauina i Moscow. O oloa uma na gaosia i lalo o lenei ituaiga ua faʻamalosia e tatau ona faʻalauteleina le tele o tulaga lelei faʻamaonia ma tusipasi i Rospotrebnadzor.

O le solofanua Horse Force o oloa taugofie ia e fesoasoani e faʻamalosia ai lou lauulu, aulelei ma malosi. Horse power warming balm o le a aveʻesea soʻoga tiga ma le fesoasoani o mea masani. Gel mo alatoto o lenei ituaiga fesoasoani e nana le varicose fesootaiga, o se malosi puipuia puipuiga mo tamaitai. O le gaosi oloa e gaosia kulimi mo foliga, lima ma tino. O le au faʻatau o lenei ituaiga ua maeʻa taliina a latou fesili ma latou filifiliga, pe o le solofanua solofanua fesoasoani e faʻamalosia lauulu ma pe o se mea lelei e fai ma fofo mo meaʻai.

Horsepower Series mo Lauulu

O le Horsepower o loʻo i le auupega 12 auala sili ona aoga mo le tausiga, togafitiga, lauulu toe faʻaleleia:

  1. Malu faʻapipiʻi conditioner. O le tuʻufaʻatasiga o lenei oloa e matua faʻamamaina ai lauulu, tui loloto i totonu o fausaga o lauulu taʻitasi, faʻamalosia mai le totonu. Ua atili ai ona malosi na mea.
  2. Moli mo Solofanua e tetee atu i le susu. E faamaloloina ma le atoatoa le papala. Ole tulaga ese ole faʻamamaina e ave ese ai le susu ile maea ai ole apalai muamua, puipuia lona tupu mai ile lumanaʻi.
  3. Mamago faʻamalosi faʻalogo Horsepower. O lenei fagu lea e faʻaaoga pe a leai se taimi e alu ai se tagata e fufulu ai lona lauulu. Tusa lava pe e te le maua i vai ma luga o le auala (i le taʻavale, nofoaafi poʻo le vaalele) - e le o se mafuaʻaga ia e foliga leaga ai. O le faʻamamago laʻititi o le a faʻatupu ai lou laulu, usitaʻi ma mama, e pei lava na e tuua le taʻele ile afa itula talu ai.
  4. Moli mo lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia. O lenei mea lavelave faʻalelei lava e faʻateleina ai le foliga o lauulu, fafagaina le ulu. E tusa ai ma faʻatonuga, e faʻatagaina ona faʻaaoga i aso uma.
  5. Moli mo lauulu lanu ma paʻepaʻe. E faʻamalosia e le mea faigaluega le laualuga o lauulu e tasi, faʻamamaina ia filo ma le faʻaeteete, lea e faʻasolosolo ai le tumau o le vali.
  6. Tamaiti moli mo tamaiti. O le oloa e naʻo vaega masani, e gaoioi lemu ma e le afaina le paʻu o le tamaititi.
  7. Balm - fufulu fesoasoani. O lenei au mea teuteu faʻaaogaina ua faʻaoga ina ua uma ona fufuluina lau lauulu i se tasi o faʻapipiʻi i le faʻasologa ma ua mamanuina e maua ai le lauulu se silika aoga. O lauulu e seasee, māmā, mālie ai le tago atu.
  8. Ufimata mo lauulu. Na te fafagaina, faʻafouina le lauulu pe a valivali, faʻasaʻo, vevela poʻo vailaʻau, toe, faʻamalamalamaina, faʻasolosolo ona vaivai ma vaivai.
  9. O se tuufaatasiga o suauu mo lauulu ulu. O lenei fofo fou o se faʻafefiloi o 10 suauʻu taua e toe faʻafoʻi atoa ai lauulu i lona umi atoa pe a uma le lauulu ia faʻasaʻo pe le tatau ona faʻaaogaina.
  10. Serum tutoatasi reanimator. I lalo o lenei igoa o se tuʻufaʻatasiga o mea gaosi ma taua suauʻu mo le vave toe faʻaleleia o le leaga e ala i le valiina poʻo le kemisi o lauulu, togafitiga o le susu.
  11. Faiga lauulu. O meatotino autu o lenei fofo malosi malosi fufuga i le 24 itula, o se toefuataiga, fofo togafitiga, maitauina mai le muamua talosaga.
  12. Sipaniolo CAPSULES. Lenei o le igoa o se meaʻai faʻaopopo e faʻaosofia atili ai le ola ulu. O le aʻafiaga e vaʻaia pe a uma le masina muamua o faʻaaogaina. Susulu, umi, tusi, lautele tulaga o lau lauulu e ono alualu i luma. O manatu o fomaʻi e uiga i nei pusaula e naʻo le lelei. Faitau ma le faʻaeteete le faʻamatalaga o lenei mea faigaluega - e i ai ni faʻafetaui. E tatau ona e faʻatau mai naʻo faleʻaiga, naʻo tulaga talafeagai e teuina ai.

Faamamago moega

O e fuafua i luga o le auala, ae a e taunuu i lau mea e te manaʻo ai e te fia vaʻaia ai 100%? Pe atonu e iai sau fonotaga i le 40 minute, ae e leʻo fufuluina lou ulu? I ia ma le tele o isi tulaga, solofanua solofanua matutu o le a fesoasoani ia te oe i fafo. E maua i le ituaiga faʻapipiʻi (200 ml fagu) - e fetaui gofie i soʻo se ato tupe, e fesoasoani i le taimi tatau. Le faʻaaogaina, oe le manaʻomia le vai, poʻo se solo, poʻo se fulufulu laʻau.

Ole filo i lou lauulu (latalata i aʻa), fofo lou ulu mo le 2-3 minute, selu ma se pulumu. O le taualumaga e fai 10-15 minute, ma le aʻafiaga e faʻatusa ile faʻamamaina atoa le ulu. Leiloa ma manogi ua soloia, lauulu maua susulu, tele, fou. E mafai ona e faʻaogaina lea laupepa i soʻo se mea - i totonu o nofoaafi, taʻavale poʻo le faleuila i le cafe. I soo se tulaga, oe mautinoa mautinoa lelei. Ua i ai i le fale faʻapipiʻi vitamini e faʻafailele ai le paʻu o lauulu, ni vaega o laʻau vailaʻau e faʻamalieina ai le laulu ma le malosi.

Tamaloa Tamalafi

Dandruff pepa i luga o le sele mo mafuaaga eseese. O mea taua e lua o le metabolic failaina ma le fungal infection. I soo se tulaga, seborrhea (sili atu lautele faʻauiga) o faʻaiuga o le solia o le faʻailoaina o le sebaceous glands i luga o le ulu. Ua i ai ni galuega se lua a le Shampoo Horsepower faasaga i le susu. E matua faʻamamaina, e matua faʻamamaina ai totoga mai le faʻamaumau faalilolilo ma faʻamalieina ai ma vitamini, ma vaega, o minerale.

Faʻafetai i lenei aʻafiaga, o le penu mea e faʻailo mai e fesoasoani e aveese ai le faʻaalia o le seborrhea - o le fua i latou lava ma mafuaʻaga o le sasaʻe. Ole totoʻo ole ketoconazole ile tuufaatasiga o lenei sooupu e mafua ai le vaʻavaʻaia o lapisi sebaceous ma faʻafuaseʻi ona maua ai le tele ma faʻaitiitia le faʻailoaina.Lemeli aluese aunoa ma se faailoga. Ole ala ole togafitiga e 60 aso.

Moli mo lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia

Ole le saʻo o meaʻai, o suiga ole hormonal e fesoʻotaʻi ma le maitaga, fanauina, faʻalenatura tulaga - o nei mea uma e i ai le leaga ole aʻafiaga ile tulaga o lou lauulu. E le fiafia i le taimi e laiti ai pe vaeluaina. O le tuʻufaʻatasiga o siamupini mai le TM "Horsepower" o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le i ai o loʻo i ai nei, faʻaosofia ai le ola fou. O le mea faigaluega fesoasoani lelei mai le lauulu lauulu, aua o lona formula ma keratin e tui loloto i totonu o pulu, mineraleini, saturates latou ma vitamini, faʻamalosia ma faʻamalosia. O le faʻalagofie oloa gaʻo e talafeagai mo tamaloloa ma le pulu.

Moli mo lauulu lanu

O le vali masani lava ona faʻaalu le lauulu, le maua ai o latou puipuiga masani, o lea o lanu lanu e manaʻomia faaopoopo meaai ma tausiga faʻapitoa. E le talafeagai le oloa masani mo le tumama ona latou vave fufulu le vali. Laupepa mo ni lanu vali mai TM "Horsepower" tui loloto i totonu o le lauulu fausaga, saturating ia ma vitamini, ma togafitia ma le faaeteete le lanu lanu o loʻo i luga o le lauulu.

Malu faʻapipiʻi Pepe

E paʻi tele le paʻu o tamaiti i mea leaga o meaʻai, o loʻo matua fautuaina lava le faʻafesoʻotaʻi o sulfate ma parabens. E le oi ai se pulou "Pony" mai le TM "Horsepower" o vailaʻau faʻamama. O faʻapipiʻi mai laʻau o fualaʻau ma mea faʻalenatura e matua saogalemu ai mo lau tama. O le oloa e le mafua ai le tiga ma tweaking pe a oso i mata, o lea e te le vaʻai i loimata o tamaiti i taimi o taele. O le teuga mo le hypoallergenic, e manogi sina popo.

Faafefiloi o suauu

Avanoa o se fasilaau (100 ml). O le fefiloi o se fomaʻi o sefulu taua suauʻu faʻapitoa na atiaʻe e taʻitaʻi cosmetologists:

  • Litseya-cubeba,
  • ylang-ylang,
  • jojoba
  • Amla
  • fatu tauvalaau
  • avoka
  • Argan
  • faʻailoga
  • uliuli fatu fatu
  • usa.

E tofu lava ia vaega o loʻo i ai ana lava meatotino faʻapitoa, ae i le tuʻufaʻatasia o mea taʻitasi ua matua faʻateleina le lelei, o le mea lea, o le fuainumera mai le Horse Power faʻailoga fefaʻatauaʻi e fai o se sili-mamana fugalaʻau fulufulu, toe faʻaleleia uʻamea ua afaina ma matua faʻamalosia latou tuputupu ae. O le ulu i lalo o le faʻafitauli o le paluga e iai le tele o suiga lelei: e faʻamalieina i vitamini, susu, faʻaleagaina, vaivai, foloa lauulu toe faaleleia.

O le paluga e matua faigofie. E lua auala autu:

  1. A o le i fufuluina lou lauulu. Faaaoga le oloa i le umi atoa o le lauulu ma tuu i lalo o le pulou pulou. Afifi se solo faʻalu i luga, faatali ile afa itula, fufulu ma le laulu. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, e mafai ona e faʻamafanafanaina le paluga tuusaʻo ile fagu ile vai vevela.
  2. A uma ona fufulu lau lauulu. Faaaoga le paluga i lou alofilima o lou lima ma faasalalau atu i luga o susu susu. A maeʻa, selu le lauulu, ma e le manaʻomia ona fufulu le palu. O lenei metotia ua faʻaoga e puipuia ai lauulu aʻo leʻi teuteuina ma se laulu vavae.

Fufuluina ufimata

O lenei mea faigaluega - toe faʻalelei atoatoa le laulu vaivai. E oʻo lava i le tipi muta pe a uma ona faʻapipiʻi se mata pulepule e le o vaʻaia, ma o le laulu atoa e maua ai foliga mamalu, matagofie. O le ufimata o loʻo i ai se laupepa mai le pepa, lea e faʻaleleia ai le toto o le microcirculation i le ulu ma faʻaosofia le foliga i laʻau e tupu ai lauulu fou. O se mea aoga aoga amino acid e puipuia ai lauulu mai le siosiomaga faʻaleagaina mo le 48 itula pe a maeʻa le ufimata.

Ole vaega mulimuli ile tausiga o lou lauulu mai le TM "Horsepower" - conditioner conditioner. O lona maualuga aoga e ausia ile tuʻufaʻatasia ma le shampoo-conditioner o lea lava ituaiga. O le balm e fafagaina le lauulu i le saito porotini, saturates ma vitamini B5, e i ai se aafiaga lelei i lauulu, faʻamamaina le ulu. A uma le faʻaaogaina, o le oloa e tuua sina manogi manaia. O laʻasaga o laʻau faʻaatura e maua i le balm e aoga tele ia teʻa ile totonu o lauulu ma e faʻamalieina ile malosi male malosi.

Katya, 24 tausaga: Ina ua uma ona fanau, sa amata ona paʻuʻu lauulu. Sa ou taumafaia uma auala sa ou iloa: fufulu i laʻau, suamalie ma ta. Leai se mea na fesoasoani. Ona fautuaina lea o aʻu e laʻu uo e fai le "solofanua solofanua mo tagata." O le taimi muamua na ou ata ai, ae ina ua uma ona faitau iloiloga, sa ou filifili ai e faʻatau le mea faigaluega lea. I le faʻaiuga, na ou maofa i le iʻuga. Ua toe malosi atoatoa lauulu.

Natalya, 36 tausaga: Na ou vaʻaia se faʻasalalauga i le House-2 e uiga i le "Horse Shampoo" ma ou filifili ai e faʻataʻitaʻi lenei oloa ia te aʻu lava. Lenei ua ou fiafia i ai oloa teuteu. Na toe pupula lauulu, ma e leʻi vaeluaina pito.

Irina, 44 tausaga: Na ou faatauina se solofanua solofanua, togi i se faasalalauga. Ou te le tutusa lelei ou manatu: ou te le fiafia i le manogi o totoe ina ua uma lenei palu, ma o le aafiaga e tumau i loʻu lauulu e itiiti ifo nai lo le aso. Sa masani ona ou faʻatau se fofo mo Schwarzkopf, mai le laulu e le i masae mo le sili atu ma le tolu aso. Tuuina atu o loʻo iai loʻu fili i lalo ifo o le puimanava, o le umi o le palama o le autu faʻaalia lea o le lelei o le oloa.

Katerina, 32 tausaga: Ua ova i le tolu tausaga o ou faʻaaogaina le Horsepower Shampoo ma e mafai ona ou taʻuina atu ma le mautinoa o le sili lea o se fofo mo loʻu laulu umi. I le taimi muamua, sa ou taumafai e filifili se filifiliga mai polofesa faʻapitoa gaosi oloa, ae o le tau / lelei fua faatatau e le fetaui i taimi uma ia te aʻu. O le Horsepower ou te maua ai le laulu i foliga ma susulu ou te fiafia i ai e le gata ia te aʻu, ae o laʻu tane foi.

Le aoga o le faʻamalama

O le oloa e maualuga uiga, ei ai le tele o uiga lelei. O mea sili ona lelei, tagata atamamai iloa le mea lenei:

  1. O le tausi le papala. O le PH e le mautonu. O lona uiga o le oloa e saogalemu atoa, naʻo lona aoga aoga i curls.
  2. E aofia ai vaega aoga e aafia uma ai manoa ma le sulu.
  3. O le sapulagi e talafeagai mo ulavale ninii, fai ai i latou silika, fesoasoani e aveese ai le taemo. Ma le isi, o lauulu tuputupu aʻe e televaveina. O se sili lelei teuteuga e fesoasoani e toe faʻaleleia lauulu pe a uma le perming, valiina, salon taualumaga e pei o lamination.
  4. E mafua ai se papala.
  5. Tupe faʻaalu o tupe. O loʻo tuʻuina Shampoo i totonu o se fagu lapoʻa, pipiʻi mo le umi o le taimi.

Leaga lelei o le faʻamalama

E ui lava i le tele o lisi o tulaga lelei, e iai foʻi ni faaletonu. E i ai nai vaega o mea, ae tatau ona e faamasani oe i mea le lelei muamua.

  1. O le aafiaga ile faʻaaogaina o le oloa faʻaalia na o le 2 vaiaso.
  2. Galu, mafai ona lelava.
  3. E le fautuaina le faʻaaogaina mo mamago curls. E sili ona moni lea mo le vaitaimi o le taumafanafana.
  4. E maualuga le tau o le fagu. A iai le manaʻo, e mafai ona filifili tupe sili ona taugofie.

Horsepower Shampoo Faʻamatalaga

Sa aumai e paaga ia te aʻu le pulupulu ma solofanua solofanua. Tele oloa ma vave faʻaiuga!

talafeagai ai le faʻaaogaina o le pulu ma le pulupulu

leai se faasologa mo lauulu gao

Na ou faʻatonuina le Pony Baby Shampoo mo le Horsepower. E ui lava i le mea moni e matua i ai ni suamalie, ua faʻamalulu ma le faʻamamaina lelei lauulu lauulu mo le fanau. Pau lava le faʻaletonu ole oloa ole lanu piniki ole fagu. Sa leʻi manaʻo le tama e fufuluina lona lauulu i le "teine" shampoo. E tatau ona ou faʻatumuina lemu le faʻamatalaina atoa

i se isi fagu.

lauulu pe a uma ona fufulu e malulu ma usitaʻi

leaga fagu igoa

Horsepower collagen ma lanolin shampoo fiafia tele i ai. talu ua mago loʻu lauulu, ona ia faʻavasega lelei lea. nei o le laulu ua susu ma susulu.

Malamalama lelei - ou te le salamo i le mea na ou faatauina. E manaia le fufuluina o lou lauulu pei o lena, o le tumau o loʻo lelei, ma i le lautele o le lauulu tali lelei i ai. Laititi taugata, ae i totonu mafuaaga 🙂

Ioe, shampoo ma balm Horsepower, mauaina uma 5 fetu, o loʻu manatu lea. I se aotelega, o loʻu laulu e matua vaevaeina, manifinifi ma vave mou. Ona fautuaina lea o aʻu e se uo e faʻatau le laina lea, ma e saʻo lava. E matagofie le faʻaiuga, e leʻi mafaufauina. O le taimi muamua na ou vaʻai ai i lenei suamalie, na ou manatu ai i le iloiloga atoa

se isi mea le aoga, le aoga na ou masalosalo ai. Ou te fautuaina ai i tagata uma, o lenei moli masini e tele lona aoga.

Ou te malilie faatasi ma faʻamatalaga uma lelei, e moni lava o se faʻaolataga mo i latou na e mafuli le laulu, faʻataʻitaʻiga, o se tamaititi mai uo, o se teine ​​e 6 tausaga le matua e laʻititi ona laulu pei o le 2 fulufulu, na amata ona fufuluina o latou lauulu ma ua atili mafiafia le lauulu o le tamaititi. Ae ou te le fautuaina lena o le ua 'aina le papala ma le faʻamafu, ma isi mea o le Soifua maloloina

Teu moega vai. toso lauulu, e sili atu le fufuluina i le fuamoa, e ala i le tapolo. Ou te lei mauaina se mea sili ona matagofie i le tuufaatasiga.

Talatuu ma le faaitaita. Tatala le tesi masani. E talitonu tagata i mea uma na taʻuina atu. Afai e te tilotilo i le faʻavae, e le ese mai le faʻavae o le taugofie laupepa i mea e leai se mea, o le laulu e faigata mai ai, e le gata i lea, ina ua mavae ni nai masina latou amata ona paʻu i fafo sili atu nai lo le taimi muamua. Aua le pa'ū mo faasalalauga - FAITAU Le atoa iloiloga

Ou te faʻaogaina lenei suʻe mo le 3 vaiaso. Ma sina ituaiga fulufulua na avea ai aʻu, ma ua uliuli loʻu laulu

suavai lelei tele !! E fiafia foʻi le faletua ma le tina !! Lauulu uamea matagofie !!

Mo le taimi muamua sa ou aʻoaʻo mai se uo a le maile teine ​​faʻamalosia latou ua o latou fufuluina o latou ulu i le "solofanua" shampoo mo se taimi umi o le aiga. O ia lea e faatau i fale fomai. Na ia taua ai, o solofanua na vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete, o loʻo iai manu i lalo ole miliona tala ma e faʻasaina e le Atua mea e tupu ia i latou - latou te tosoina latou i faamasinoga. Aua mo le iloiloga atoa

tele solofanua tulaga maualuga. O loʻo mafai ona vaʻaia ua lagona e tagata gaosi oloa ma tuʻu a latou oloa i tagata. I fale talavai, o loʻo iai a matou fagu tele ma se dispenser tau e sili atu nai lo 400 rubles - ae foliga mai e aoga lelei. Aua o le tele a e le o iina pe a ou manaʻo e ave.

Na ou fiafia tele foi i le Horsepower shampoo. Mo aʻu, o le filifiliga taua na faia e le mea moni o loʻo faʻatauina i se fale talavai.O le aafiaga mai ai foi e lelei, o le voluma tumau ina ua uma ona faʻaaoga mo se taimi umi ma o le lauulu ua faʻaʻatoʻaina lelei!

Sa aumai e paaga ia te aʻu le pulupulu ma solofanua solofanua. Tele oloa ma vave faʻaiuga!

talafeagai ai le faʻaaogaina o le pulu ma le pulupulu

leai se faasologa mo lauulu gao

Na ou faʻatonuina le Pony Baby Shampoo mo le Horsepower. E ui lava i le mea moni e matua i ai ni suamalie, ua faʻamalulu ma le faʻamamaina lelei lauulu lauulu mo le fanau. Pau lava le faʻaletonu ole oloa ole lanu piniki ole fagu. Sa leʻi manaʻo le tama e fufuluina lona lauulu i le "teine" shampoo. E tatau ona ou faʻatumuina lemu le faʻamatalaina atoa

i se isi fagu.

lauulu pe a uma ona fufulu e malulu ma usitaʻi

leaga fagu igoa

Horsepower collagen ma lanolin shampoo fiafia tele i ai. talu ua mago loʻu lauulu, ona ia faʻavasega lelei lea. nei o le laulu ua susu ma susulu.

Maeʻa lelei - ou te le salamo i le mea na ou faatauina. E manaia le fufuluina o lou lauulu pei o lena, o le tumau o loʻo lelei, ma i le lautele o le lauulu tali lelei i ai. Laititi taugata, ae i totonu mafuaaga 🙂

Ioe, shampoo ma balm Horsepower, mauaina uma 5 fetu, o loʻu manatu lea. I se aotelega, o loʻu laulu e matua vaevaeina, manifinifi ma vave mou. Ona fautuaina lea o aʻu e se uo e faʻatau le laina lea, ma e saʻo lava. E matagofie le faʻaiuga, e leʻi mafaufauina. O le taimi muamua na ou vaʻai ai i lenei suamalie, na ou manatu ai i le iloiloga atoa

se isi mea le aoga, le aoga na ou masalosalo ai. Ou te fautuaina ai i tagata uma, o lenei moli masini e tele lona aoga.

Ou te malilie faatasi ma faʻamatalaga uma lelei, e moni lava o se faʻaolataga mo i latou na e mafuli le laulu, faʻataʻitaʻiga, o se tamaititi mai uo, o se teine ​​e 6 tausaga le matua e laʻititi ona laulu pei o le 2 fulufulu, na amata ona fufuluina o latou lauulu ma ua atili mafiafia le lauulu o le tamaititi. Ae ou te le fautuaina lena o le ua 'aina le papala ma le faʻamafu, ma isi mea o le Soifua maloloina

Teu moega vai. toso lauulu, e sili atu le fufuluina i le fuamoa, e ala i le tapolo. Ou te lei mauaina se mea sili ona matagofie i le tuufaatasiga.

Talatuu ma le faaitaita. Tatala le tesi masani. E talitonu tagata i mea uma na taʻuina atu. Afai e te vaʻavaʻai i le faʻavae, e le ese mai le faʻavae o le taugofie o le moega i se mea e leai se mea, o le laulu e faigata mai ai, e le gata i lea, ina ua mavae ni nai masina latou amata ona paʻu i fafo sili atu nai lo le taimi muamua. Aua le pa'ū mo faasalalauga - FAITAU Le atoa iloiloga

Ou te faʻaogaina lenei suʻe mo le 3 vaiaso. Ma sina ituaiga fulufulua na avea ai aʻu, ma ua uliuli loʻu laulu

suavai lelei tele !! E fiafia foʻi le faletua ma le tina !! Lauulu uamea matagofie !!

Mo le taimi muamua sa ou aʻoaʻo mai se uo a le maile teine ​​faʻamalosia latou ua o latou fufuluina o latou ulu i le "solofanua" shampoo mo se taimi umi o le aiga. O ia lea e faatau i fale fomai. Na ia taua ai, o solofanua na vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete, o loʻo iai manu i lalo ole miliona tala ma e faʻasaina e le Atua mea e tupu ia i latou - latou te tosoina latou i faamasinoga. Aua mo le iloiloga atoa

tele solofanua tulaga maualuga. O loʻo mafai ona vaʻaia ua lagona e tagata gaosi oloa ma tuʻu a latou oloa i tagata. I fale talavai, o loʻo iai a matou fagu tele ma se dispenser tau e sili atu nai lo 400 rubles - ae foliga mai e aoga lelei. Aua o le tele a e le o iina pe a ou manaʻo e ave.

Na ou fiafia tele foi i le Horsepower shampoo. Mo aʻu, o le filifiliga taua na faia e le mea moni o loʻo faʻatauina i se fale talavai.O le aafiaga mai ai foi e lelei, o le voluma tumau ina ua uma ona faʻaaoga mo se taimi umi ma o le lauulu ua faʻaʻatoʻaina lelei!

  • Matou te le taliaina ni faʻamatalaga ma le masoa poʻo le faʻaalia mai o tauemuga.
  • Taʻu mai ia matou tala i lou poto masani faʻaaoga pe galue.
  • Afai o se iloiloga e faatatau i le faleoloa poʻo le tautua, faʻailoa le numera numera. Masalo o le a fesoasoani lea i sui kamupani kamupani foia le mataupu.
  • Faailoa mai lelei ma tulaga le manuia
  • Fua faatatau
  • Mo faʻalapotopotoga - o loʻo i totonu o le upega tafaʻilagi iloiloga o tagata faigaluega e uiga i galuega i totonu o le kamupani ma iloiloga a tagata faʻatau (tagata faʻatau)

O le a le mea lilo o shampoo ma palama

Na manaia le suʻesuʻe pe o le a le mana o le solofanua lauulu tausiga teuteu tino aofia ai. Na ou faitauina le tuʻufaʻatasiga o laupepa, pasama, maʻa ma suauʻu, ma iloa ai, o le tulaga faʻapitoa o soʻo se oloa e aofia ai ni vaega autu se tolu, faʻaopopoina ma faʻaopoopoga maualuga. I luga o le Initaneti, ou te faitau e uiga i latou aafiaga.

  1. Collagen o se porotini na gaosia faʻanatura i le tino. O loʻo i ai i le maualuga o loʻo i totonu o le sooga moli, ae o loʻo i ai foi i sela o le lauulu laupulu. O le leiloa o lenei elemene na faʻavaivaia ai le lauulu, fai ai le palapala, vaeluaina ma magaugau. Ma a maeʻa ona fafagaina, e ala mai i ola, o faʻafefeteina na faamaulu ma faapipiʻi.
  2. Keratin - o se vailaʻau e gaosia e le tino e faʻamalosia ai fao, lauulu, ma le vaega pito i luga o le paʻu. O le aisa, le malulu, savili, puao, ultraviolet ray faaitiitia le tuʻutuʻuina o le porotini, ma le masani le pisia, perms ma vevela styling faanatinatiina o lenei le lelei faʻagasologa. Kamupani oloa Horsepower mafai ona toe fuaina tulaga keratin.
  3. Lanolin - fasi manu na maua mai i fulufulu o mamoe E puipuia le lauulu ma le ulu mai le faʻamamaina pe a fufuluina ma faʻamago i se la fulufulu, faʻaaoga uʻamea, tongs ma uila faʻapipiʻi. Ole alaʻo ua maeʻa faʻaofuina ole laʻau ile lauulu manifinifi, puipuia mai ile susulu ile taimi e faʻamama ai ma teuteu. O se taunuuga, tumau ai le le mautonu ma le susulu masani.

O se malosi faʻamalosi tino e vave faʻaleleia le fausaga o lauulu, faʻatumuina i latou i se susulu maloloina. Lenei ua taʻua foi i iloiloga a cosmetologists.

Vitalina Sergeevna, cosmetologist o le pito sili ona maualuga, Samara

O lenei manatu faʻaalia na faʻamalosia ai loʻu manaʻo e faʻataʻitaʻi se togafiti "faʻataulaitu"

Na ou tuputupu aʻe RUSSIAN lalaga! E tusa ai ma le aʻoaʻoga a le nuu! +60 cm i le 3 masina.

Horsepower laupepa ei ai lona tamaoaiga. O vaega taua o loʻo taua i lalo:

  1. Provitamin B5 - puipuia le lauulu mai le leaga faʻafitauli o le siʻosiʻomaga, lalagaina lauulu uma i se ata faʻapitoa.
  2. Glyceryl sterat - faʻafetai i lenei elemene, le toe tuputupu ae o manoa, toe maua mai le laʻau susulu ma susulu, avea mafiafia ma malosi.
  3. Lanolin - e nafa ma paleni, toe faʻafoʻi, fafaga manoa.
  4. Cocoglucoside - o se mea e maua mai i le suauʻu popo ma le maso. E i ai se faʻasaoina aafiaga i curls.
  5. Collagen - e nafa ma le toe faaleleia o curls, moisturising ma puipuiga mai fafo o le siosiomaga.

E le gata i lea, o saito porotini, propolis extract mafai ona faʻaopopo i le tuʻufaʻatasiga o le oloa. Latou te faʻamalosia curls. Faʻafetai i le tar birch e mafai ona e aveʻesea le susu.

Na faʻapefea ona togafitia loʻu lauulu

Na ou poloaʻiina se moli ma se pulou mo pulu vali ma provitamin B5. O nei Horse Force oloa ua faʻapitoa faapitoa mo curls ua faʻaleagaina e le vailaau poʻo le vevela. O le a ou faʻamatalaina laʻu faʻatau ...

O le 500 ml shampoo e tuʻuina i totonu o se fagu niniʻi ma faʻatulagaina ma se dispenser. O loʻo afifiina i totonu o se atigipusa mafiafia pepa, i luga o puipui e mafai ai ona e faitauina le fatuga ma foliga o le faʻaaogaina. O le oloa lava ia a teʻa mafiafia tumau ma a itiiti manogi malamalama. I tua atu o vaega autu, o lenei mea faʻapipiʻi aofia ai:

  • biotin - mo lauulu tuputupu ae,
  • elastin - ia faʻaauau le faʻamalosi,
  • arginine - e puipui ai le vavae.

Ina ua maeʻa le fufulua muamua, atonu na ou maitauina e le o le fulufulua solo faʻapipiʻi (mo loʻu laulu umi sa tatau ona ou faaluaina-kiliki le dispenser), ae o le aafiaga o ia e matua sili ona lelei.

Ina ua fufulu ese, sa ou lagonaina le malu ma le lamolemole i lalo o ou tamatamai lima, e pei ona uma ona faʻaaoga se ufimata. E le fautuaina le mea faigaluega mo aso uma, o le mea lea na ou suia ai ma isi laupepa.

Foliga mai o conditioner balm Horsepower e tutusa lelei ma lena o suluini (pogisa fagu, dispenser, pusa). Ae o lona auga e sili atu mafiafia - pei gaʻo gaʻo. I le faaopoopo atu i mea autu, o le aofia ai e aofia ai:

  • elastin - mo lauulu eli,
  • provitamin B5 - mo le tuputupu ae ma taumafa,
  • fuʻa o se manoa, burdock, horsetail - mo le faʻamalologa.

Sa ou faʻaaoga le pulu pasama e susu ai le laulu na o le fufuluina. Faʻafetai i le paʻu mafiafia, ua le sasaa mai i le alofilima o lona lima, ua le masaʻa, ae ua faʻamalieina lelei. Ina ua mavae 3-4 minute, sa ou fufulu ese i lalo o se vaitafe o le mafanafana vai ma faʻamago e aunoa ma se lauulu, i se auala masani. Na vaaia le aʻafiaga ina ua maeʻa le apalai muamua, ma le masina mulimuli ane na toe susulu foʻi loʻu lauulu i le soifua maloloina.

Oloa laina

Ua saunia e le kamupani se faʻasologa o mea faigaluega e fesoasoani i le faʻatamaia o le tosina mai o curls. O oloa taitasi e tulaga ese ma e tatau ona iai se vaai faapitoa.

  1. Moli mo lauulu tuputupu - keratins o se vaega o le oloa, latou i ai se faʻafouina aafiaga i luga o laina mai totonu. E le oi ai ni mea aasa. Ole faʻaeteete ile tausiga e mafai ai ona e tausia lelei le lalelei o le laulu ma lona soifua maloloina. Faamamaina o curls tupu faafetai i mea faapitoa. O le palu malie faʻamalosi uma galuega e aunoa ma le faʻalavelaveina o le paʻu. O le suauʻu avoka e nafa ma le agamalu, matagofie, susulu o moli. Faʻafetai i lenei oloa, o le a mafai ona totoina se ufiufi uʻumi ma Shampoo solofanua mai le pulu - o iloiloga e tele lava e lelei. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai le ketoconazole, e faʻamamaina ai mafuaʻaga o faʻamaʻi fiva. I le mavae ai o ni nai masina, ua mou ese le taamilosaga, na mafai ai ona faʻaliliina foliga uila ma foliga lelei.
  2. Mo alii - o le brand na atiaʻe se mea faʻapitoa e fesoasoani i tamaloloa i le toe mauaina o le lalelei o lauulu. E aofia ai oloa o suauʻu cendana. E i ai se faʻafouina, anti-inflammatory aafiaga. O le faʻaaogaina pea o oloa puipuia le leiloa o laulu, tausia le aulelei o curls.
  3. Shampoo Limited Edition - e i ai lona manogi manaia. E mautinoa faʻafetai i fafine. Elemene aofia ai i le tuufaatasiga e nafa ma le manaia o le lauulu. E taua le maitauina o le manogi manaia e tumau i le aso atoa. Fesoasoani e tosina mai le mafaufau o tamaloloa ma i ai i le ogatotonu.
  4. Mamago laupepa o se mea fou na folasia e tagata atamamai. O le oloa faʻamamaina vave curls, aveese le gaʻo tele, faʻataga oe e tuu lou ulu i le faʻatulagaina i ni nai minute. O se filifiliga sili pe a le mafai ona e faʻaaogaina le faʻamalama masani. O le oloa e aofia ai faʻatonuga o laʻau, vitamini. Mafai ona faʻaaogaina e fai ma sitaili meafaigaluega.
  5. Collagen shampoo - lelei mo mago paʻu. E taofia le leiloa o curls, taua ma vae vaevaeina, liua lauulu.
  6. Mea mo tamaiti Poni - o se saogalemu meafaigaluega e tausia lauulu vaivai. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai popo, faʻaopoopoga o vailaʻau vailaʻau, e le maua ai se aʻafiaga teteʻe.

Manaia le manogi, malu le faʻamamaina avea shampoo sili ona lauiloa. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻamalosia curls, faʻamalosia i latou ma faʻamalosiʻau.

E fetaui le solofanua mo se meaalofa

I le taunuu mai e asi aʻu, sa faateʻia loʻu tuafafine ona ua vave ona ou toe fauina loʻu lauulu. Na ia fesili e uiga i le vailaau faʻalelei, ma ou te folafola atu e avatu ia te ia tutusa mo Mati 8th. Ae sa ou manaʻo e faʻateʻia o ia, nai lo le pala, sa ou faʻatonuina o ia se oloa sili atu ona malosi - o se masikulu fulufulu e igoa o le Melting. Na ia aliali mai i luga o le kamupani solofanua itulau itulau talu ai nei, ae ua uma ona mauaina le tele o faʻamatalaga aoga a le au faʻatau.

Na fiafia foi loʻu uso i le auga o le Melting mask .. Na malo lona lauulu ma na pei na tatalia le afiafi, malulu. Mo le faʻaiuga sili, na ia faʻapipiʻi tupe i lauulu susu, faʻaeʻe le pulou pulupulu, fusifusi lona lauulu i se solo moli, ona faʻamafanafana loa lea i se solo fulufulu. Ona o lenei mea, o mea aoga uma o le pulupulu sa mitiia e aunoa ma toega, faamaloloina e le gata o le lauulu laʻau, ae faapea foi ma pulu ma le paʻu.

Le masani ai mo le tamaʻi fafine

O loʻo tuputupu aʻe loʻu uso i se afafine ono tausaga le matua e fiafia e kopi lona tina ma e fiafia e faʻaaoga lona vali ma mea teuteu.

O le mea lea, na ou avatua ia te ia se faʻamama "e pei o tina", naʻo le fanau a le matata e igoa o Pony. Na matua fiafia le tama teine ​​i le meaalofa, ae maise lava talu ai o le oloa e manogi pei o suamalie, e i ai lona lanu piniki ma e le fula ai mata. Tagata faʻatau ile toe faʻamanatuina o lenei shampoo.

Ina ua uma ona matou talanoa ma loʻu uso, na ou iloa ai o lenei meaalofa na sau i lona tofo. O le laulu o lana tama teine ​​e matua fufuluina, selu ma lē selu. E fiafia o ia i le tuʻufaʻatasiga o le Pony e le aofia ai faʻavaomalo faʻapitoa uiga o mea teuteu mo tagata matutua. Nai lo o lea, o le lauulu e faʻamalieina ma laupepa ma o loʻo i ai ma le le faʻailoaina o le pH (pH).

O a isi mea e mafai ona faʻatonuina i luga o le solofanua 'upega tafaʻilagi

I le faʻaopopoina o nei fa amalosi agavaʻa, i luga o le upega tafailagi a le Horsepower na ou vaʻaia ai nisi o oloa lalelei lauulu. Ole serum lea e le mafai ona faʻamautuina ai le reanimator ma le argan oil ma le fa shampoos.

  • ma le suauʻu fafie mo tamaloloa,
  • mo le valiina vaivai o lauulu,
  • mo le maʻi o le ulu,
  • e faasaga i le susu.

I se faʻaopopoga, Horsepower na atiae se gel balm mo le tino, e tuʻuina ai le tiga i maso, ligaments, soʻoga. E faʻaaogaina foʻi lenei mea faigaluega e tagata soifua maloloina e malolo ai pe a maeʻa le tino malosi. O lea na ou tuʻu ai i totonu o le ato e faʻaopoopo i le isi faʻatau.

Sa ou fiafia foi i se faasologa o Burenka mea teuteu - mo le foliga ma lima. O nei mea faigaluega e lua ua faʻaaogaina e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻaonapo nei e tuʻu mai i fafo ma faasao le tele o aitema aoga mai laʻau o vailaʻau. Tele viiga mai tagata faʻatau faʻamaonia le aoga o nei kulimi kamupani Horsepower.

Ole siaki ile upega tafailagi o le kamupani Horsepower e le faigata. Muamua e tatau ona e lesitala - e le gata o le a faʻafaigofie ai le faʻatauga faʻatulagaina, ae e fesoasoani foi ia oe e suʻe e uiga i mea uma paʻu ma faʻalauiloa i le taimi, fausia se isi moomoo lisi mai le aia tatau tupe lea e leai se tupe.

Ina ua maeʻa ona lesitala, e tatau ona e kiliki i luga o le ata o le oloa e te fiafia i ai, suʻesuʻeina faʻamatalaga i luga o auga ma mea totino ma faʻaopopo i le ato (lona faʻailoga o loʻo i le tulimanu pito i luga tauagavale). A maeʻa ona faʻatumuina, e tatau ona e alu i le Auina atu ma le peimeni vaega, filifili se auala totogi, tuʻu faʻamatalaga auiliili ma faʻatali mo lau faʻatonuga i totonu ole 3-5 aso. I loʻu mataupu, o mea uma na oʻo mai i le taimi, i lona atoaga ma i le sili ona lelei.

Uiga foliga

O le tau o le shampoo Horsepower e maualuga tele, ae mo le tasi faʻaaogaina laʻititi lava seleni ua lava, ma o lea e mafai ai ona faʻaaogaina le fagu 250 ml mo se taimi umi.

A maeʻa ona tuʻu le uu i luga o vilivili, o le tumutumu o le fula mo se minute, ina ua maeʻa ona fufuluina lelei le faʻatulagaina ma vai. E mafai ona e toe fai le faʻasologa.

Shampoo Action Horsepower Faasaga ile Dandruff

O se faʻasologa o oloa e vaʻaia ia lauulu e aofia ai ma se mea e fesoasoani e faʻateʻa ai le folo pe sologa lelei ai lona tupu mai. O le vaega autu o le vailaʻau mo togafitiga o le antimycotic ketoconazole, e faʻaleagaina ai le sela puipui o le fungus ma taofia ai lona tuputupu aʻe.

I le taimi lava lea e tasi, o le faʻaalia o mea e faʻaleleia o le kelace sebaceous, o lea, o le tulaga o le ulu ma le laulu e faʻaleleia atili i le taimi puʻupuʻu.

O le isi vaega o le citric acid, e toe faʻaleleia ia curls i se soifua maloloina susulu, silkiness ma lamolemole, toe faʻafoʻi le pupula o le vili ma faʻamalosia ia manoa e oʻo i pito.

Ina ia mautinoa le faʻaiuga manaʻomia, ua faʻaaogaina le laupepa i susu susu, faia se pamu moli, sasaina le oloa i le faʻaputuga, ma o le lauulu ua fufuluina maeʻa lelei pe a uma le 5 minute i le vai tafe.

Iloilo ma tau i le fale talavai

Iloilo e uiga i le faʻaaogaina o lenei ituaiga ua fefiloi. O nisi latou te maitauina le maualalo o le lelei o tupe, o isi ua maofa i faʻaiuga na ausia ma le maitauina o le faʻaleleia atili o le tulaga o le lauulu.

O faʻamatalaga e faʻaoga ma le laupepa e le manino, ma e mafai ona e lagonaina lona aoga ma le faʻaaogaina

O le tulaga o faʻamalama o ni oloa faʻapitoa ma latou faʻatau atu e ala i le fale talavai fale molimau e ui i le mautinoa o le tuʻufaʻatasiga. Ioe, o mea uma e taʻitoʻatasi, o lea i mataupu taʻitasi, o le faʻaaogaina o laupepa e mafai ona maua ai ni taunuʻuga lelei.

O le solofanua le faʻamalu solofanua o loʻo faʻatau atu foi. O loʻo tatou talanoa e uiga i le fofo Velmen Peretania ma e tutusa tau (tusa 400-500 rubles) ma se sili atu taugata fualaau o le lusia gaosi oloa Damian forte.

Horsepower Shampoo Iloiloga

1. Ole mea lea, afai e te manaʻo e toe faʻafoʻi lau lauulu i lona muamua pupula ma malosi, ona faʻapea lea o Horsepower Shampoo o le filifiliga saʻo. I le maeʻa o nai vaiaso o le masani ona faʻaogaina, o lou lauulu e matua faʻaalia lava ma mafiafia ma malosi.

2. E maua le oloa i tamaʻi fagu o 200-300 ml. I le auala, o le mamanu o le pusa e matua talafeagai ma faʻapipiʻi ma se faʻataʻitaʻiga e le mafai ona sili atu ma le oloa pe a fufuluina lau lauulu.

3. O le tuʻufaʻatasi o le faʻamaluluina o laumei e seasea lava e faʻatatau i mea faʻapitoa, e faʻaalia ai le natura o le oloa ma e le o soʻonaua ma mea leaga vailaʻau elemene. I se aotelega, o le oloa e leʻo iai ni mea e leaga ai le laulu ma le ulu. O loʻo iai i le laupepa le lanolin ma le collagen, ma o loʻo i ai foʻi ma le provitamin B5, o loʻo fausia ai se ata puipuia e puipuia le lauulu mai le sala pe a faʻamago i se fulufulu ma faʻataʻitaʻi ile uila. O nei vailaʻau e toe faʻaleleia ai le aotelega o le laulu.

4. O le kulimi "Horsepower" toetoe lava leai se manogi, o lea e faigofie ai ona e faʻaopopo ni mataua o le mea e te fiafia iai i le fagu ma fiafia i lau manogi i lou lauulu. Pe tuua le masani manogi o se mea faigaluega o le a avatua i lou lauulu se manogi masani.

5. Fai mai tagata poto, i le "Horsepower" shampoo, o loʻo i ai ni vaega o loʻo faʻamauina i totonu o le lauulu ma faʻaitiitia le foamness o le fualaau faasaina, lea e maua ai e le lauulu pe a fufuluina i le vai mama le aafiaga o le lamolemole, mafiafia ma teuga.
Peitaʻi, aua neʻi galo, o loʻo i ai i le laupepa se aofaiga o le tar, o tagata la e le o le gaʻoa le laulu, e fautuaina le fufuluina o le oloa i sina laʻititi o le vai.

I luga o le fautuaga a tagata poto faapitoa, ma masani ona fufuluina o le ulu, e tatau foi ona e faʻaaogaina le laulu i le sili atu i isi aso uma ma o isi taimi e masani ai ma mea masani, masani mo lau laulu oloa.

6. Faatasi ai ma se suiga tele i le tau (mo se faʻataʻitaʻiga, e te filifili e alu i tafaoga i le malulu i atunuʻu vevela), e tatau ona e tuʻua le Horsepower shampoo i le sili atu mo le umi o le malaga. Lenei e mafua mai i le mea moni o le lauulu ma aunoa ma ni tupe o le a suia a latou fausaga i lalo o le faʻamalosiga o le siosiomaga faʻamalosi ma le sapasapaia leai uiga o latou.

Horsepower Shampoo Faʻamatalaga

O tali a tagata faaaoga mo le faʻamama mo mea suʻea. Ae o lea e tatau lava ona matauina se maliega - ina ua mavae ni vaiaso o le faʻaaogaina o le solofanua, o le lauulu fausaga e matua suia mo le lelei. Ae aua le faʻaaoga ma le faʻaaogaina le laupepa mo se taimi umi - e ono afaina ai e oʻo i le sili ona soifua maloloina lauulu.

E leai ma ni manatu le lelei. E tusa o le tasi vaesefulu o fafine na faʻaaogaina le laupepa fai mai o le oloa e matua le talafeagai mo le fausaga o latou laulu ma e faʻapea foʻi ona faʻaleagaina le lauulu. O lea la, e fautuaina malosi e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau oe lava stylist ma dermatologist muamua faʻaaogaina le oloa.

O fea e faʻatau ai ma pe fia le tau o le solofanua solofanua tau?

O fea e te manatu e faʻatau ai le Horsepower shampoo? E manaia tele, e mafai ona e faʻatau mai le Horsepower shampoo, faʻapena foi ma isi oloa a le Horse Force, i fale talavai i lou taulaga.
O le tau o le oloa e matua faatemokalasi i le faʻatatau i lona lelei, le tau o le solofanua shampoo e tusa ma 500 rubles.

Afai e te faʻaogaina lenei laupepa, aua e te faʻaleaua tele e tuʻua ai lau iloiloga O le Horse Horse shampoo o le Horse Force e fesoasoani ia tatou tagata faitau i le faia o le filifiliga saʻo.

Faʻafefea ona faʻaaoga shampoo

Faʻamatalaga e uiga i le faʻamalosi o le solofanua solofanua e tele lava le lelei. E toʻatele tagata faʻatau ua maeʻa taulimaina le oloa ma fiafia e faʻaaogaina i aso uma o le olaga. Ina ia mauaina le sili aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le oloa, e tatau ona e faʻaoga saʻo. Ina ia faia lea, e tatau ona e faʻamasani oe lava i fautuaga a tagata faʻapitoa.

E taua le iloa e le mafai ona faʻaaoga le laupepa i lona tulaga mama. E tatau ona fufuluina ile vai ma fau se fulu. Mo le tasi talosaga, e manaʻomia le maualalo o le gaosiga.

Le oloa ua faʻaititia e tatau ona faʻapipiʻi ile ulu, maso, alu ese mo ni nai minute. Ina ua uma lena, fufulu lou ulu ile vai. Afai e mafai, e mafai ona toe faia le faʻasologa i le tele o taimi.

Ina ia mauaina se faʻaaliga manino, faʻaaoga le oloa i totonu ole 2 masina. A maeʻa ona faia se malologa. O le vasega e mafai ona toe faʻaalia na o le ono masina. O le sapani e le talafeagai mo aso uma.

O fea e faʻatau ai shampoo?

E le faigata le faʻatauina o oloa. E maua i fagu eseese o le 500 ma le 1000 ml. E mafai e tagata uma ona filifili le filifiliga sili ona lelei.

Le tau o le shampoo horsepower mafai ona ese mai 500 i 600 rubles. Oe manaʻo e faʻatau le oloa i fale talavai. E faʻatagaina ai oe e faʻatau ni oloa lelei i se tau taugofie.

Anotusi

O le laupepa e matua lauiloa, fesoasoani e feagai ma le tele o faʻafitauli. Ae ui i lea, e aoga le filifilia o oloa mo le tosina mai o lauulu. O vailaau taʻitasi e filifilia taitoatasi. E ui lava i le tele o aitia, e iai lava ni contraindications. Ina ia aua le afaina ai uila, e tatau ona e masani oe i le lisi o aʻafiaga i luma atu.

Tagata tomai faapitoa fautuaina e gauai atu i mea nei:

  • o le laupepa e le talafeagai mo le lauulu mago,
  • ono tupu maia aʻafiaga
  • ma se faʻamaʻi o totoga totoga, o oloa e tatau ona lafoai,
  • afai e iai manuʻa i le ulu, manuʻa,
  • togafiti e iai le afaina mata, a o i le la e faʻasa ona faʻaaogaina le oloa.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Faʻamatalaga a tagata faʻatau o le solofanua solofanua e ono eseese. E i ai ili o le 'oloa e fiafia e faʻaoga mo le apipiʻi i curls. E le gata i lea, e iai i latou e tautala le lelei e uiga i le oloa. O iloiloga uma e tatau ona iai.Masalo o nisi o latou e fesoasoani i le filifilia o le filifiliga.

Lili

Alofa i le solofanua solofanua. O le iʻuga na maitauina naʻo le 2 vaiaso, ae o le aoga o le talosaga e ofoofogia. O le fesoasoani mai i oloa na mafai ai ona ou folo faʻalemiga, toe faʻaleleia le fausaga o manoa. Fiafia ma le tau o le faʻamalama. Lelei tuufaatasiga o tau ma uiga lelei. E atoatoa le faʻavae, o loʻo i ai vaega e sili ona manaʻomia e tausia faʻataʻamilomilo mai fafo ma fafo.

Marina

E vave gaʻoa le laulu, naʻo laʻu miti o foliga manaia. I le togafiti solofanua, ua suia le tulaga. Dandruff vave mou atu, lauulu maua malosi ma faaopoopo susulu. Ou te faʻanoanoa lava ona ou te leʻi iloa muamua e uiga i se vailaʻau lelei. Ua ou fiafia i le auga, o lenei oloa ua avea ma e sili ona ou fiafia i ai.

Catherine

Ou te fia talanoa e uiga i le iloaina faamasani loʻo solofanua solofanua mo lauulu tuputupu ae ma le faʻamalosia ma keratin, o aʻu faʻamatalaga e lelei. Sa ou mauaina se fagu faamaneta i le afa tausaga talu ai, ina ua uma le 3 vaiaso sa ou maofa i le iʻuga. Mativa Fofu, ua amata ona tupu vave le lauulu. Leai seisi suamoe na fiafia tele ia te aʻu. Ou te matua fiafia i le iʻuga, ou te fautuaina ia tagata uma. O curls na mauaina le agamalu ma le silikaess. E uiga i vaeluaina ma uma galo.

Larisa

Na ou faitauina le tele o faʻamatalaga e uiga i le matagofie fofo ma filifili ai e taumafai. Sa ou ita tele, ae na le fetaui ia te aʻu le pulufana. Sa vave ona gaʻo ma mafouʻe mafuʻe, ma aliali mai. Sa leai se tofo i le manogi. E le gata i lea, o le tau o le gaosiga e maualuga. Faʻamalie i le tupe ma le taimi faʻaalu.

Maria

Sa ou fiafia i le faatauina. Ina ua maeʻa le pisia masani, na leai ni ola o uʻamea, na leiloa ai le susulu ma le malosi. Ina ua uma le muamua talosaga, sa ou matauina le auala na maua ai e le lauulu matagofie, agamalu, silkiness.

O se meafaigaluega lelei tele ua avea ma se faaolataga moni mo aʻu.

Le manatu o tagata atamamai

Faʻamatalaga a fomaʻi i luga o le solo solofanua solofanua e fai sina feeseeseaʻi. E tele tagata atamamai fai mai o oloa e maualuga le tulaga, fesoasoani e toe faʻafoʻi lau curls. Manoa e avea ma lalelei, pei o le maea ai se lamination taualumaga. E mafai ona e maitauina le tele ma le maualuga o le lauulu.

Ae ui i lea, e ui lava i le tele o aoga aoga, e iai lava ni contraindications. Oe tatau ona faʻamasani oe ia latou muamua.

O loʻo fai ma vaisu i le Shampoo. I le tele o taimi, o faʻafitauli e toe foʻi mai, faʻapea foi ma le tauimasui.

Ma le isi, e iai mea le lelei. E le mafai e tagata uma ona faʻaoga le shampoo. E tatau ona e faʻamasani oe i aʻafiaga muamua.

Ina ia aoga le faʻaiuga o le fofo, e aoga le faʻafesoʻotaʻi fomaʻi. Afai e le mafai ona feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa, e taua le sailiina o le manatu o se fulufulu faʻapitoa po o fulufulu faʻalelei. A leai, naʻo mea leaga e mafai ona faia i le soifua maloloina.

Aʻoaʻo atili auiliili le finagalo o fomaʻi mai iloiloga. Tele o atamamai e mataala i oloa.

Sergey, trichologist

O le poto masani i le poto ma le malamalama faʻataga tatou e faʻaiʻu se manatu e le mafai ona faʻamaloloina lauulu naʻo le laulu. Togafitiga e tatau ona lautele. Muamua lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa ma sailiili e uiga i mafuaʻaga o le faʻamaʻi. Lenei o le a fesoasoani e le gata i faʻaleleia tulaga o le sulugatiti, ae ia tausia lelei foi o latou soifua maloloina.

Maxim, o se lalelei. O loʻu faʻamatalaga i le solofanua solofanua solofanua e lelei, ou te manaʻo lava e faʻapitoa ona faʻamamaina se vaifofo mo lauulu lanu ma faaleagaina. O le tamaoaiga o aano e mafai ai ona e tausia le matagofie o ufiufi. Ae ui i lea, ou te talitonu o le aʻafiaga o le faʻaogaina o le oloa e fai sina faʻatele.

Elena, aulelei

O manoa e avea ma lapoa, malosi, susulu. Ae ui i lea, e le fautuaina e le au faʻatau shampoo mo le faʻaaogaina masani. E sili le faʻaaoga i vasega. Naʻo le fomaʻi o le a fesoasoani ia te oe e filifili le togafitiga saʻo.

Horsepower shampoo tosina faapitoa gauai. Tele teineiti na liliu i se oloa matagofie. O nisi na mafai lava ona faʻaleleia tulaga o le lauulu, faʻalelei ma maloloina ai.

E sili ona taua, e te manaʻomia le malamalama o oloa e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete. Filifili teuteu lelei lauulu. Naʻo le tulaga lea e mafai ai ona faatumauina le manaia o le laulu, e avatua ia te ia se teuteuga lelei.

Faailoga Manuia ma Faamanuiaga

Faʻafetai i mea filifilia lelei, o le Horse Force shampoos seasea tupu mai ai ni faʻafitauli le lelei. Ole tomai faʻapitoa mo meaola na faia tagata atiaʻe vaʻavaʻaia mea masani ma se aʻafiaga malosi. Sa tatau ona filifili vaega mo se agamalu, ma i le taimi lava e tasi, toaaga faʻamamaina o le paʻu ma lauulu.

Ole iʻuga na sili atu nai faʻamoemoega uma. O le Horse Force faasolosolo na vave mauaina le lauiloa i totonu o tamaitai. Ma ina ua maeʻa le feiloaʻiga ma Sarah Jessica Parker, ona o le lelei o le faʻataʻitaʻiga o fomaʻi, ua salalau atu ai i le tele o atunuʻu le faiga o fulufulu 'solofanua.

Lelei o le Horse Power Series:

  • malu le alofa o paʻu ma paʻu,
  • leai ni parabens, faʻamaʻiina o vaega,
  • le i ai o malosi malosi vaega i le tuufaatasiga o oloa,
  • maitauina aʻafiaga pe a maeʻa vaiaso o faʻaaogaina,
  • maualuga uiga, pH talafeagai mo le paʻu,
  • malosi lauulu puipuia,
  • talafeagai tau, lava le aofaʻi o le fagu,
  • Malie tino, mafiafia, mafiafia uʻamea o se faʻamaoniga o le maualuga o le tuʻuina atu o mea masani.

Mea galue i Horsepower Shampoo ma Horse Force oloa:

  • collagen
  • saito porotini
  • provitamin B5,
  • lanolin
  • elastin
  • paiotini
  • arginine
  • suauu aoga
  • suauu taua
  • e le faʻamalosi.

Faʻafefea ona lalagaina se fili o 5 manoa? Vaʻai i se sitepu i lea laasaga.

I luga o le faʻaaogaina o le penitala shampoo Nizoral faitau i lenei tuatusi.

Aafiaga ile le papala

O suiga lelei ma faʻaaogaina masani e manino lava. I ni nai vaiaso - ma o le curls ona toe maua le faʻamalosia, masani susulu.

Le aafiaga o le oloa i luga o le ulu ma lauulu:

  • aveese le mago o manoa,
  • fafagaina vaivai vaega o lauulu,
  • saturates lauulu laʻau ma vitamini, aoga mea,
  • toefuataiga o lauulu fausaga,
  • faʻamalamalamaina ia silika
  • faamaluluina le paʻu,
  • se mea faʻapitoa e maua ai le ketoconazole faʻamamaina le susu,
  • puipuia lauulu manifinifi,
  • faʻamamaina lelei uʻamea, o le ulu mai le faʻamamaina, faʻaputuputuina o sebaceous faʻamalosi,
  • e maua ai ie lalelei, faamaufaʻailogaina lauulu lau.

Faailoga mo faʻaaoga

O le faasologa ua fuafuaina e tausia ai le malulu, mago fulufulu. Lulu faʻafiafia, lea e tupu ona o le faʻateleina o le epidermis i luga o le ulu, o le a fesoasoani e faʻamama ese le moega faʻapitoa ma se vailaʻau - ketoconazole.

Isi faailo:

  • leiloa o lauulu
  • vaivai tuputupu ae
  • soʻona faʻamago o le ulu, ma faʻavae,
  • faaleagaina o lauulu laʻau pe a uma ona vali,
  • malulu, vaevaeina lauulu.

Vaaiga lautele o lauiloa ituaiga

O se faasologa o lauulu mea e faʻatautaia ai oloa e aofia ai le tele o faʻamalama ma se fufulu pamu. O le faʻamalosia o le mea e fesoasoani o le fulufulu mata "Horse power". Uiga o oloa lauiloa o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea sao meafaigaluega.

O lona uiga mo lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia ma keratin

Se oloa ma se tulaga ese faʻavae faʻavae i luga oat surfactants apalai i le tele o teineiti. O le oloa e faʻamamalu, faʻamamaina malie le maʻilaʻulu ma ni manoa, e le maua ai se maʻi.

Lelei:

  • e leai ni silicones, parabens, sulfates,
  • o vailaʻau e maua mai fatu oat e le faʻatupuina ai le ulu,
  • e aofia ai i le oloa se pasene maualuga o keratin, toe faʻafouina le fausaga o le laulu,
  • faamamaina lelei le maʻilaʻulu
  • pH faaituau
  • le malosi galue malosi aa, faaleleia lauulu ulu.

Vaega fai mea:

  • keratin
  • Surfactants mai fatu oat,
  • suauu avoka ma se tuufaatasiga o vitamini,
  • tuufaatasiga lelei o calamus, burdock root, solofanua chestnut, flax, chili pepa, faasologa,
  • panenenol.

Talosaga:

  • Faaaoga le oloa a le laulu e palapala,
  • soʻofaʻatasi sina laupepa mafanafana ma se vai mafanafana, faʻaoga le fofo ile filo, sina faʻaulu laʻititi,
  • fofo le paʻu, fufulu paʻu,
  • toe fai le taotoga faʻalua i le taimi. Ole mafiafia ma mafiafia, e matua aveeseina le palapala mai le papala ma lauulu,
  • fufulu lelei, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi fufulu pupuni mai le tutusa faasologa.

O le aofaʻi o le fagu o 250 ml, o le tau i le horsepower shampoo fale talavai o 470 rubles.

Mo lanu ma faaleagaina lauulu

O le tamaoaiga mau ma tulaga eseʻese e maua ai le tomai faʻapitoa mo lanu lanu. E talafeagai le mea faigaluega mo le toe faʻaleleia o lauulu na faaleagaina i le taimi o le vevela styling poʻo lalo o le faʻaosoosoga o vailaʻau vaega.

Faʻavae

  • lanolin mo le masani puipuia puipuiga o lauulu,
  • arginine, toefuatai mai i luga o le kutikila, faaleleia le toto sapalaiina i lauulu folikelia ma uluulu,
  • Biotin, faʻamalosia ai lauulu tuputupu, faʻamalosia manoa. O le vailaʻau puipuia lauulu lauulu,
  • kolagen mo le soifua maloloina, faʻamalosia o laʻau,
  • elastin e lagolagoina le fesoʻotaʻiga tisu lelei. A aunoa ma lenei porotini, o le faʻatulagaina o se ata puipui e le mafai, tausia se lava tulaga o le susu.

Aafiaga ile paʻu ma manoa:

  • ua manaia le pupula
  • ua atili mafiafia le laulu, faʻamalosia atili,
  • o le lanu o lanu curls avea atili saturated,
  • o manoa e faigofie ona selu
  • curls avea ma malu, aua le fenumiai,
  • mago le paʻu o paʻu.

Talosaga:

  • i luga o laupepa susu, apalai se sipuni ti o le uu mo lauulu, faʻamalu le paʻu, fai le sao lelei o le pulu,
  • A maeʻa le 2-3 minute, fufulu le faʻapipiʻi, pe a fai e tatau ai, togafiti le ulu ile laupepa.

O le aofaʻi o le laupepa o le 500 ml, o le tau o 430 rubles.

Aoao uma e uiga i le faʻamaloloina meatotino o le uila uila mo lauulu.

Faʻafefea ona fai lauulu lamolemole ma siliki? O le tali o loʻo i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/protsedury/vypryamlenie/nadolgo.html, saili pe faʻafefea ona faʻasaʻo lauulu i le fale.

B5 collagen ma provitamin fufulu le pulu

Hypoallergenic sooupu fautuaina mo le faʻaaogaina ma shampoo conditioner mai TM "Horse power". O le masani ona faʻaaogaina o vailaʻau malolosi e maua ai le faʻamamaina lelei, ma vave toe faʻaleleia ni manoa ua faʻaleagaina. Curls avea ma lemu, malu, masani susulu toe foi.

Lelei:

  • fafagaina malosi le vaivai o lauulu ma aʻa,
  • faʻavasegaina le fausaga o lauulu laʻau,
  • o se vailaʻau o mea gaosi meaola e faʻaleleia ai le lelei o lauulu,
  • O le oloa e aofia ai vailaʻau masani, vitamini, fualaʻau mai fafo,
  • ma le faʻaaogaina pea, o le faʻaititia o laulu e taofi, faʻaleleia le tuputupu aʻe o lauulu.

Vaega fai mea:

  • provitamin B5,
  • collagen
  • saito porotini
  • otootoga o burdock, thyme, coltsfoot, solofanua, sea buckthorn.

O le aofaʻi o le fagu o 250 ml. E fia le tau o le Horsepower shampoo i le fale talavai? O le tau o 450 rubles.

"Horsepower" faasaga i mativa ma ketoconazole

Tele teineiti na faʻailoa o le faʻaaogaina masani e mafua ai le o ese o palapala paʻu paʻepaʻe i luga o le ulu. Mo le mataituina o le tulaga o le paʻu, e tatau ona e fufuluina i taimi uma lou lauulu i le faʻamoe ma se vaega antifungal.

Mea malosi:

  • ketoconazole o se antimycotic vailaʻau e taofia ai le tuputupu aʻe o fungi i luga o le ulu. Taunuuga - o le ono maua o seborrhea ma le fefete ua faaitiitia. Ketoconazole faʻaititia le faʻamalolosi o le sebum, galue o se malosi antioxidant,
  • citric acid. Natura vailaʻau faaleleia le aafiaga o le ketoconazole, faʻaititia le sebum o lauulu, faʻamalosia lauulu ma aʻa. O le Citric acid faʻafouina le lanu o ufiufi, fai ia manoa ua lamolemole, susulu.

Talosaga:

  • faʻaaoga se vailaʻau mataalia ma se vailaau antimycotic sili ona malosi 3-4 taimi i le vaiaso,
  • faʻaaoga sina laʻititi mafiafia i laʻei faʻaʻofu ma le ū o le ulu, fai se maʻamu feʻaveaʻi, faʻaalia le foliga mai o le foam
  • faatali 3-5 minute, fufulu mama filo.

O le tele o le fagu o 250 ml, o le tau o 420-480 rubles.

Fautuaga ma iloiloga o fomaʻi

O le Horse Force o mea teuteu faalenatura na faaosofia le fiafia tele i le au faatau: toaaga faasalalauga faia le togafiti. Na suʻesuʻe e Trichologists ma dermatologists le tuʻufaʻatasiga o le oloa fou, faia suʻega, faʻatalatalanoaina fafine sa latou faʻaaogaina le "solofanua" shampoo.

O iʻuga ia o loʻo mulimuli mai: e iai faʻamatalaga lelei ma le le lelei. I le tasi itu, o le Horse Force faasologa o laupepa e matua afaina lava lauulu folika ma aʻa, toe faʻaleleia le fausaga o pa ua faʻaleagaina.

I le isi itu, o loʻo iai teineiti na le fetaui le fofo, mafua ai le mago faʻamalosi poʻo suluʻilaʻila. Sa le masani ona fufuluina ia curls, na maitauina se vaega o fesoasoani.

Oloa Aoao Faamatalaga

Ole maualuga ole gaʻo faʻalaveina ole vailaʻau ma le faʻamalosi e faʻatau atu i fale talavai. O nisi teineiti talitonu e aoga le faʻaititia o le aofaʻi o le fagu i le 250 ml, ina ia e mafai ona mumusu e faʻaaoga pe a le o le oloa.

O isi e talitonu o le faʻavae e aoga ma aoga mo curls. Teine fiafia ile faʻateleina ole fagu e mafai ai ona e saogalemu faʻaoga lau pelega e te fiafia iai, aua e te popole i le faʻatauina o se fagu fou mo se taimi umi. I nisi o taulaga, ona o le maualuga ole manaoga, e le o taimi uma e mafai ai ona maua ni ituaiga o malosi malosi gaosi mo le fufuluina o lauulu.

Sili atu manaia nuances e uiga Horsepower Shampoo i le vitio nei:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!