Foliga mata ma mata mata

Fox foliga: foliga o faʻataʻitaʻiga o mata mata

O le lautele o taualumaga faʻafesoʻotaʻi ma mata faʻapipiʻi o le a fiafia tele. E tumu i ituaiga uma o lagona ma metotia, o lea i le taimi muamua e foliga mai e le mafai ona e iloa uma ma manatuaina leai se mea. O le mea sili ona taua iinei o le filifili lea o le a le aoga oe faʻamoemoeina mai le faʻaaliina o mata.

Ina ua aʻoaʻoina lashmakers i le lumanaʻi, latou te tuʻuina atu i faʻamatalaga uma e fesoʻotaʻi ma le tele o mata foliga ma le faigata o le auala e maua ai mata lelei ma faʻataʻitaʻiga mata. Ole taliga ole aluga e manatu ole sexiest ituaiga uma o metotia mo le faʻamamaina o fiber. Na ia faʻaalia le lalelei o le teine ​​ma le lalelei, e ui ina tele faʻasaoga, ma mo nisi ua faʻapitoa e faʻatapulaʻaina.

Vala o le metotia

O le faʻaleleia o le pito i fafo o mata pito i luga, o le vaivai o le vaʻai ma lona feusuaʻi ua ausia. O sea foliga lilo e le mafai ae faatosina mai le fiafia i le isi itupa. I se faʻaopopoga, faʻafetai i lenei metotia, e foliga mai o le eyeliner o loʻo i luga o aʻa o laumata, ma o lenei mea e faia ai foliga sili atu e faʻaalia ma malamalama.

O fulufulu paʻu mo le fox effect ua faʻatulagaina i se faʻapitoa faʻapitoa, e oʻo lava i taʻitaʻiina atu ai i le faʻasaʻoina o laiti le atoatoa i luga o foliga. O fusi e faʻapipiʻi e faʻaaoga le ciliary metotia, pe a fai o le mea faʻaaogaina o loʻo eseese le umi - e i ai ni lauulu uumi, e i ai ni uumi uumi, ma o loʻo i ai foʻi ma le puʻupuʻu. O le iloiloga a tagata tomai faʻapitoa ma teine ​​ua faʻaalia ai o foliga o le alope o le auala e tatau ona sili ona fiafia i ai, e matua ofoofogia i le mafai suia o foliga ma le loloto o le foliga.

Ole manuia ole iuga ole a faʻaalu ile mea aoga na faʻaaoga mo le fausiaina.

O lauulu e mafai ona tupu faʻalenatura pe gaosi. O le mea moni, o loʻo i luga o le natura, ona o fulufulu minks e faigata tele ona iloa mai le mea moni o laulu mata.

Faatasi ai ma le lauulu mink, o mea e sili ona talafeagai i totonu o lenei mea, e mafai ona e mauaina le atoatoa fox aʻafiaga i le foliga, ma o mea uma o le a foliga sili atu ona masani ma masani ai. O sea "foe" e mafai ona faʻatoʻilaloina le loto o le tamaloa i le naʻo le tasi foliga.

Silk fibre mafai foi ona avea ma se isi filifiliga saʻo, lea e mafai ai foi ona faailoa atu foliga ma mea lilo i le foliga o le teine, o nisi taimi latou te mauaina se "glamour" aafiaga faʻaaogaina sable villi.

Le filifiliga e tusa ma le foliga o mata

Liliu ane o le faʻalelei fulufulu mata ma lenei metotia e le talafeagai mo teine ​​uma. O le geometry o foliga e taua tele iinei, aua e tofu le tagata ma lona lava faʻailoga ma lona lava anatomy.

Afai o ou mata e i ai se lapotopoto foliga, ona e laki lea ma o le togafiti ma le fox foliga o le a fetaui lelei ia oe. O loʻo mafai foʻi ona ia vaaia mata faʻalauteleina i se foliga almond, talafeagai mo teineiti ma mata Asia.

Ae o tagata e vaapiapi ma uumi mata, o se metotia faʻapea, paga lea, e le talafeagai. Mo foliga o mata ma tulimanu tulimanu, e le fautuaina foi e tagata atamamai, le faʻaaogaina o lenei metotia, aua i lenei tulaga o le a oʻo atu ai i le faʻafitauli e faʻaletonu, ma faʻamamafa mai o mata o mata ua soʻona faia.

Faʻafefea ona filifili se seleni?

Ina ia faia mea uma foliga matagofie, e le lava le filifilia o mea fausaga, lona umi ma le mamafa, e taua tele le aua le faia se mea sese i le filifiliga o le laina punou. A tele e faʻalagolago i le tulaga o le curl - o le foliga lea o le laumata, ma pe fia o le a foliga mai e tuʻuina i lalo pe faʻaea, ma nisi nuʻu.

Ituaiga o punou:

  1. E - E manatu o le vaivai vaivai ma ua faʻaaogaina e fausia ai se aʻafiaga faʻalenatura ma atili mafiafia laumata mata,
  2. I - feololo le goloʻu, lea e masani ona faʻaogaina e le lashmakers. I ai, o le vaega o mata vaʻaia faʻateleina, ma o le foliga ua sili atu matala,
  3. O - punou i le tulimanu pito i luga i ai o foliga o le alope e sili ona aoga e iloga i le pupula ma flirty, aemaise pe a fai o fulufulu uʻamea lanu uliuli na faʻaaogaina i le faʻaopopoga,
  4. J - o le curl lava ia i lenei mea atonu e le maitauina, e matua malamalama lava, ae o loʻo lagaʻe i luga i se auala e foliga mai e pei o le teine ​​na ona valiina o latou i le mascara.

E tatau ona manatua i le mafaufau e eseese gaosi oloa e mafai ona faʻailo curls i auala eseese, o lea e taua mo le matai ina ia malamalama i oloa o ituaiga taʻitasi soʻo se taimi ina ia mafai ona filifili le mea saʻo faʻalagolago i le manaʻomia.

Faʻataʻitaʻiga o polokalame

O le faʻatinoga masani o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma mea e faʻataʻapeina ai le tele o uumi, peʻa o le puʻupuʻu pito i luga o le isu, ma le uumi pito i luga o le tulimanu pito i luga o le laumata pito i luga. Ole mea autu mo le matai o le ausia o sologa lelei.

Mo le tele faʻalenatura fox aʻafiaga, o le tagata faʻapitoa o le a galulue ma villi mai le 6 mm i le 10 mm le umi, ae afai e fiafia le teine ​​e faataʻitaʻi, e mafai ona ia filifilia se umi maualuga o 16 mm.

E mafai ona faʻatinoina le faʻamalosiina o alava e tusa ma le masani a le vasega, ma luga o le fusi. E manino lava, o le aʻoga e sili atu le faʻatuatuaina, aua afai e amata ona paʻu i lalo mata mata, ona le faia lea i se fusi, ae tasi i le taimi, ma o lenei o le a le matauina tele i isi.

Faatasi ai ma auala faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lashmaker masani mo faʻasaʻoga, aua o loʻo tulaʻi le paʻu pe o le mea paʻu le oso mai le paʻu paʻu o le a matua matauina ma o le a faʻaleagaina uma foliga.

O le mea moni, o le faʻaopopoga lava ia o le pipiina o villi i le moni cilium afa milimita mai lona aʻa. E faia lea i se kulimi faʻapipiʻi faʻapitoa, ia, pe a mamago, e le alu i totonu o se tulaga mautu. O loʻo i ai ni ituaiga se lua o kulimi - leai se lanu ma uliuli (o le ala lea latou te ausia ai se eyeliner aafiaga).

Afai e te le faia le faʻasaʻoga, mafai ona taofi le mata o le mata mo le masina, ma afai e faʻasaʻo uma i le lua i le tolu vaiaso, ona oʻo lea i le lua masina. O ia tuʻutuʻuga e fesoʻotaʻi ma le soifua maloloina o tagata, aua e maeʻa ona toe faʻafouina le laulu mata ile lua masina, o lona uiga e le mafai ona umi se taimi o pipili vili nai lo lenei vaitaimi.

O le itu faapitoa ile fulufulu mata ma le lulu foliga:

  • Ae le i faia le faʻataʻamilomilo ole mata, ole paʻu e siomia ai latou ua maeʻa faʻamamaina, ma ave ese palapala ma gaʻo.
  • Ina ia puipuia le laumata pito i luga mai le pipii faʻatasi ma mea laʻititi i lalo, ma faʻamamago i latou faʻataʻotoina ni mea faʻapitoa.
  • Alu i le tuusaʻo gluing o faʻafoliga mata mata i mea masani, faʻaaogaina teisi ma kelu mo lenei. Le faavae mo se fou mata mata ua filifilia maufaatuatuaina, aloese vaivai ma manifinifi laulu.
  • Soʻo se isi mea na vaʻai e fulufulu mata, naʻo le vaʻai ua maeʻa atoa. Ua latou oʻo atu i le ogatotonu o mata mata i luga o le laumata pito i luga, latou amata amata ona faia se tuʻusaʻuga fox tuʻusaʻo, faʻasolosolo ona faʻateleina le uumi o fulufulu uumi. A maeʻa uma ona pili uma moli, e tatau ona e faʻatali seʻia matutu lelei ma ave ese le aluga i luga o le laumata pito i lalo. E faʻamoemoe ile tomai faʻataʻavale a le lashmaker ina ia le malo le mea le pueina.
  • I se faʻaiuga, e tatau i le tagata faʻapitoa ona toe vaʻavaʻai atoa galuega ma selu le tapunia e maua ai le atoatoa fox foliga foliga.

O le taualumaga atoa e mafai mai le tasi ma le afa i le tolu itula.

O mea uma o le a faʻalagolago i luga o le tomai o le fomaʻi faʻapitoa, i luga o le filifiliga filifilia o le fausiaina ma le mafiafia o mata o le teine. I le maeʻa o le lua i le tolu vaiaso, e sili le toe asia o le matai, aua o nisi lauulu o le a iai le taimi e paʻu ese ai ma isi e manaʻomia e pipiʻi i le latou nofoaga.

2D ma 3D metotia

O se foliga e pei o le fox mafai ona 'ausia i auala eseese. Masalo na e faia le faʻaopopoga i le auala masani, ae e te manatu o lau foliga e le faʻaali ma malamalama tele, o lea ia vali lou fulufulu mata i luga o le mascara e maua ai le tele. I lenei tulaga, e tatau ona liliu i le 2D ma le 3D metotia.

O le faʻaluaina faʻalua e iloga i le fauina o se utupoto ma lua villi. Ua faʻapipiʻi i latou i le laulu mata e tasi, ae le naʻo le, ae ala i le faʻatonutonuina faʻasolosolo. O le mea lea, o laulu mata e avea ma mafiafia e lua. Afai e seasea lava mata mata o le teine, ona fai lea o metotia mo ia.

I le 3D metotia, e le lua, ae tolu villi e faʻaaogaina mo le fusifusi i luga o se tasi tamaititi mata. O na galuega e naʻo le tomai mo lona tomai i lona fanua, aua e tatau ona faʻasaʻo lelei se fusi ua faia e tolu vili eseʻese.

O le natura o le aafiaga e ausiaina e ala ile laulu mata e le gata o le eseese o le uumi, ae faapea foi le mafiafia ma le lanu. O le lamolemole o le lanu fesuiaʻiga e mafai ona faʻasese se tasi ma e leai se tasi o le a mafaufau o le faʻavaʻa e mafai ona le masani ai.

O metotia 3D e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o mea maualuga e sili ona lelei ma faʻaletonu uʻamea. A leai, ona o le mamafa avega i luga o lauulu mata i la latou pulu, tatau ai ona faʻalavelave meaai paleni ma ono avea latou manifinifi. Mo metotia 3D, oe mafai saogalemu le faʻaogaina o se ila e leai se mamafa mink fiber, faʻapea foi ma alamini fiber - o le a avea ma se filifiliga sili i lenei tulaga.

Ituaiga o lauulu mata

  • Aafiaga masani. O se tasi o pito sili ona filifilia o ituaiga o nofoaga. I ai, o le alofa o le a foliga sili atu i se auala masani.
  • Papeti aoga. O lenei ituaiga fale e masani ona filifilia e teine ​​talavou. I pati ma disko ma ia mata mata o oe o le a avea ma nofoaga autu o le gauai.
  • Fox aoga. O lenei ituaiga fale e maua ai lau foliga alope.
  • Squirrel aafiaga. O le Cilia o foliga le fetaui lelei ua tupu.
  • Le aoga tele. Fausia se masani natura, a o faʻaopopoina le mafiafia i mata mata.
  • Tele lanu. Le faʻaopoopoga sili ona lelei mo soʻo se pupula mea na tupu. E le gata i lea, o le amataga o le ata ua saunia mo oe.

Mataupu Faavae o le fox effect

O le fox eyelash extensions fesoasoani e faʻalautele le foliga o mata, faʻaloaloa, ma maua ai le aoga o le toso o au. Ole ituaiga fale lea e fesoasoani e fausia se foliga sili atu ma aulelei. Lenei na ausia e ala i le faʻatupulaia tutusa o le tele o mata mata mai i totonu o tulimanu. I le taimi lava e tasi, o le itu o mata o mata faʻalautele ma o latou uumi e filifilia e le matai e na te faia le galuega.

Vaega o le faʻagasologa

O le vaʻaiga faʻapitoa o lenei ituaiga fale o le filifiliga o cilia o ituaiga eseese, lea e mafai ai ona e vaʻaia vaʻaia ma foliga o le mata. E le taumate na filifili tamaitai talavou faʻatasi ma le taamilosaga mata lenei ituaiga o faʻaopoopoga, talu ai o le tulimanu e faʻataʻamilo, e faia ai foliga matagofie ma sexy.

O le faʻafitauli o loʻo taua i lalo: O le tulimanu pito i fafo o loʻo faʻataʻatia mai i se pito sili ona umi, o mata vaʻalele masani e oʻo i le ogatotonu, ae puʻupuʻu o loʻo tumau pea i le itu i totonu o le laumata. Ole iʻuga e mafai ona tumau mo le tele o vaiaso, a o le taimi lae o laei mata uila, e mafai lava ona teʻena le fulufulu ma mascara, ona o le foliga o le a matagofie ma faʻaalia e aunoa ma ni mea faʻaopoopo.

Filifiliga mea

Ole faʻaiuga ole galuega aoga, muamua lava, e faʻalagolago i le filifiliga o mea maualuga-lelei mea, e mafai ona faʻatauina i le faʻapitoa vaega o le faʻatau atu mo lauulu. Faavae i luga o lenei, le tau o taualumaga le mafai ona manatu maualalo, talu ai le teuina i lenei tulaga e le fautuaina. E mafai ona e faʻaaluina se tau maualuga atu i luga o mata mata ina ia e fiafia i le faʻaiuga mo se taimi umi nai lo le sefe ma mafatia ma mea nutimomoia.

Le filifiliga o mea e le lelei le lelei e mafai foi ona afaina ai le soifua maloloina, talu ai fesoʻotaʻiga e sau ma se tasi o le sili ona mataʻina vaega o le tino o le tagata - le mata o le itulagi. E iai le lamatiaga o le mumu, le mautonu, e oʻo lava i aʻafiaga teteʻe. E mo le mea lea, e iloa ai le mafuaʻaga, e tatau ona faʻatuatuaina tufuga atamamai latou te iloa uma a latou pisinisi ma ni aʻafiaga o le le lelei-lelei galuega.

O le a le ituaiga cilia ua filifilia e fatuina ai le fox foliga?

Ina ia faia le faʻaopoopoga ole alofaʻaga foliga o se mea masani e mafai, filifili mo se mea 6-10 mm uumi. Afai o lau sini o se sili atu matagofie i se mea le masani ai tusi, filifili tali 14-15 mm.

O le agavaʻa o mata o mata e mafai ona faʻavaeina e le gata i luga o le mafiafia ma le umi o le mea o loʻo atiaʻe, ae faʻapena foi i luga o le filifilia o le ituaiga o cilia. E mafai ona vaevaeina i ni ituaiga ituaiga: sable, siliki, mink ma autu.

I le taimi nei, o loʻo i ai i le latou fatufatu ni mea faʻapipiʻi o se seti o mea gaosi e sili ona lelei vasega, talu ai o fulufulu faʻaleaganuʻu e mafai ona mafua ai le le fiafia i lagona teteʻe.

O le igoa o ituaiga o laumua e le o se faʻaletonu, talu ai o latou faʻauiga e le sau mai le mea na fausiaina, ae mai le fausaga ma le tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "mink" o lo o foliga mai o se siʻosiʻomaga masani, aʻo le silika silika e maua mai ai le lalelei ma manaia. O mea ia e lua ua faʻaaogaina i le mea e tupu ai le "fox effect."

O le vitio nei o le a faʻaalia oe i aafiaga eseese o mata mata:

Le lelei ma mea e le atoatoa

I totonu o tamaʻitaʻi talavou o loʻo faʻataʻitaʻi i luga o fale, o le "fox" o se tasi o le tele o ituaiga filifilia. O loʻo faʻamamafa ai mata ona o le vaʻaia o mata o le eyeliner.

O le faʻamanatuga faʻaletonu o lena ituaiga o-faʻaletonu aafiaga e le talafeagai mo tamaitai uma ona o le faʻasaʻoina foliga foliga, lea e mafua ai le fox mata.

E pei ona taʻua muamua, o le "alope" e talafeagai pe afai o le teine ​​ei ai ona mata lapotopoto poʻo tulimanu tulimanu. Ona o le faʻatulagaina faʻapitoa o le fausiaina, ua faʻalautele le foliga o le mata, ma o lau mata vaʻaia avea ma faʻaalia ma poto faitogafiti.

Faamamafa i le pito i fafo o mata e tupu ai le "slanting" mata, ina ia i latou e tapunia mata mafai ona filifili saogalemu mo lenei metotia.

Ole mata ole mata ole folo e aoga mo teineiti ei ai foliga ole fulufulu mata. Ata muamua ma luma:

I le faʻaopopoga i fautuaga mo teineiti e talafeagai mo lenei ituaiga fale, e tele filifiliga pe a le talafeagai le fox. E le talafeagai le ituaiga lea ole faʻaopoopo pe a:

  • almond foliga
  • lautele mata
  • Foliga faʻa Asia, e aofia ai vaapiapi mata,
  • laiti mata
  • aveese pito i fafo.

Fale fausia

O le tutusa faiga o le faʻateleina o le alope alu atu i nisi vaega.

  1. O le matai na filifilia e oe e aveʻesea ma aveʻesea le tele o sebum mai le ova ma le nofoaga o loʻo faʻataʻamilo ai ou mata i le fesoasoani mai o se kulimi faʻapitoa.
  2. A maeʻa le faʻamamaina o le kolagen, ona faʻataʻamilo lea o loʻo tuʻu i totonu o le laumata ina ia le pipii faʻatasi.
  3. Ina ua maeʻa tapenapenaga gaioiga, na faʻatautaia e le matai le faʻamago o le laualuga ma amata le fausiaina. Lea ua mauaina i le faʻapipiʻi o mea faʻapipiʻi i le tapuni i le ituaiga o lona faʻaauauina. I lenei tulaga, ole matai e le paʻi atu ile vaivai ma paʻu ole laulu e le mafai ona tatalia le mamafa faaopoopo. O le tulaga e o faatasi ma le masani ona selu ma mataʻituina le gaioiga o galuega o loʻo fai.
  4. O le faʻaiʻuga faʻaiʻu i le aveeseina o pulupulu mai collagen.

Tausiga mata

A e iai le manaʻo e faʻaola tumau lou alope foese, e le tatau ona tuulafoaia tulafono faigofie mo le feagai ai ma i latou:

  • E le fautuaina e soli ou mata i ou lima
  • taumafai e moe i luga o lou tua poʻo luga o le itu taumatau poʻo le itu tauagavale, a leai e pei ona faʻafesoʻotaʻi ma ie moega o le a tupu, lea o le a afaina ai le mea fau fale,
  • I nai aso muamua, tolopoina asiasiga i le sauna po o le taele,
  • fufuluina e tatau ona tupu i mea gaʻo oloa gaosi,
  • E le o se mea fa' fautuaina le faʻaaogaina o le kulimi suauu faataamilo i le mata o le mata,
  • Aua le faʻapupulaina ou foliga ile vai vai i le taimi o tau vai. Ole masani ona fufulu e tatau foi ona tupu.

A e vaʻai lelei mo le faʻalautele o le aao ma mulimuli i fautuaga uma, o le a faʻafiafiaina oe i lou agaga faʻamalosi isi mo se taimi umi. Le ofuina lautele mata e le tatau ona tupu i luga atu o le ono masina, ina ua maeʻa se malologa o ni nai masina manaomia. I le taimi o tuʻuina atu le faʻamalologa, o le a manaʻomia e lau mata atigi mata uila folo.

I se faʻaopopoga, faʻalogo lelei i le poto masani ma faʻailoga a le matai filifilia, o loʻo faalagolago i ai le lelei o le galuega faia ma ou foliga vaaia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻateleina mata mata (vitio)

Le aoga o le fox building

E le mafai e mafai ona e feiloai i se fafine e le itiiti ifo i le tasi e leʻi faia lenei faiga. Lenei e le o se mea e ofo ai, aua faʻafetai i le faʻapipiʻiina o mata mata, latou te foliga matagofie ma teuteuina mo se taimi umi, ma o le foliga e tosina mai ai le mafaufau o isi.

  • Leai se mea e vali ma vali ai ou mata i aso uma,
  • I le popolega e iai se mea o le a sosolo pe tafe, aau i totonu o le sami po o le vaitaʻele, asiasi i le taeleele poʻo se taʻele,
  • E mafai ona sefe le taimi i le faʻatulagaina o vali ma aveese,
  • Eseese ituaiga o faʻaopoopoga faʻatagaina oe e fetuunai ma faʻaleleia foliga o tagata,
  • O mata o le a foliga mai pea atoatoa lelei.

Masters o latou vaalele, leshmakers e le taofi e faʻaofo tagata faʻatau i ni auala fou ma ituaiga fale (volumetric, 2d, 3d), eseese metotia (fox effect, squirrel, natural look, puppet, cocktail) and εκτεeniga tekinolosi (ciliary, beam). I le taimi lava e tasi, o mea e faʻaaoga mo le taualumaga ua suia (mai le siliki, mink ma sable i le silikone ma le paʻu).

O lea faʻaaogaina metotia eseese, e mafai ona suia le vaega o mata, fatuina atoa foliga fou, faia le foliga sili atu ma aulelei ma matagofie.

E taua le maitauina o le faʻaaogaina o mea faʻalenatura e masani ona mafua ai allergies, o le mea lea, i tausaga talu ai nei, ua ave le faʻamuamua i synthetics.

Faʻamatalaga o le fox look effects

O le autu faʻavae o le faʻaaogaina o auala o le faʻapipiʻi o faʻailoga faʻapipiʻi ma mataʻutia suiga o lauulu lapopoa ma laʻititi. Amata mai le puʻupuʻu o mata mai le pito i totonu o le mata, e faasolosolo lava ona faateleina le umi o le matai, agai atu i le ogatotonu. I se faʻaiuga, i le pito i fafo o mata, e faʻaaogaina ai ni laulu uumi umi. Ua avea ma foliga mataga foliga, pei o le alope, geno ma le tausaafia.

Peitai, e le faigofie ona ausia. E moni lava o se "fox foliga" mafai ona faʻatoa faia e se tagata poto faʻapitoa ma poto masani tele i lenei eria. O le mea lea, aʻo leʻi faia se filifiliga i lenei faiga, e tatau ona e sailia se matai lelei, ia e masani i lana galuega, ma faitau foʻi iloiloga e uiga ia te ia mai tagata moni.

E le fautuaina e faia le fale na o oe, pe i le fale mai se tagata faʻapitoa ona o le tau maualalo. I le faia o le filifiliga sese, e le gata e mafai ona e mauaina le aʻafia o loʻo manaʻomia, ae e faʻaleagaina foʻi lau mata faʻanatura masani, e faʻapena foi i ou mata ma mata.

O ai e tatau ona taumafai?

Talu ai ma le fesoasoani a le "fox" e mafai ona e faʻapupula ma faʻamamafa mata e pei o le "eyeliner effect" teine ​​masani ona filifilia. Ae e tatau ona e manatua o fulufulu mata faʻaaogaina le faʻaaogaina o le "fox effect" metotia e le talafeagai mo tagata uma.

O lenei fausia-foliga o le a sili foliga i teineiti ma mata lapotopoto ma tatala matala tulimanu. O le feusuaʻi lelei ma mata latalata o le tasi i le isi o le a foliga sili atu ona matagofie. Mo se fulufulu foliga, o sea aʻafiaga o le a fiafia foʻi.

O le faʻaalia o le aafiaga i teineiti ma mea nei o le a le foliga sili ona lelei:

  • Laititi laititi le mata
  • O mata o almond foliga,
  • Vaeluaina mata
  • O tulimanu pito i fafo e laititi pe matua tuʻu i lalo,
  • Vaʻai vaʻai foliga.

O le stylist luga o le fale o le a mautinoa tuʻuina atu fautuaga ma fautuaga faatatau i metotia faʻaaogaina, faʻapea foi ma filifili le sili filifiliga mo tagata taʻitoʻatasi. Lenei tele faalagolago i luga o le natura incision o mata ma foliga foliga.

Vaega o fausia

O se tasi o galuega sili ona taua a lashmaker o le tausisia lea o se lamolemole suia faʻaleleia o umi eseese o le faafoliga o le tapuni. Le polokalame o fulufulu mata faʻaopopoga ma se "fox aʻafiaga" saunia mo le faʻapipiʻi lauulu i auala eseese: faʻaaogaina fusi pe tasi le mata mata. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatonutonuina le faʻatupuina o le voluma: 2D, 3D pe o le tele o mea.

Le faʻaaogaina o le muamua filifiliga (utupoto), e tatau ona e alu i le faʻasaʻo sili ona tele, talu ai o le paʻu a le tamaititi paʻu o le a tosoina uma le sapalai atoa, o le a le foliga foliga sili matagofie.

O le filifiliga lona lua (tasi cilium), tusa lava pe o le leiloa o latou lava, o le a foliga masani ma masani ai mo se taimi umi.

O le mata o le a foliga mai e sili atu le umi, ona o le mea moni o le faʻaleagaina o ni luga ole pito i fafo i le lapoa ua umi ona faʻaogaina. Lenei o loʻo faʻaalia lelei i le ata. Pulu mata mata, solomuli i le sili atu 0.5 mm mai le aʻa o latou mata mata. Ua faʻaaogaina le kulimi mo nei faʻamoemoe, masani lava, leai se susu. I le lanu, o le kelu e lanu paepae (manino) ma uliuli.

Le tele o taimi, teine ​​filifilia fale faanatura. E sili mo aso fai soo ma foliga pei o ia lava, matua mafiafia ma umi, o mata mata ufiufi i mascara. Peitai, e iai foi i latou e fiafia e fai le voluma “cooler”. Ole tele a ole mea lea ole volumetric eyelash extension 2D. O le alope faʻaalia ma se voluma foliga foliga lelei ma faʻaalia lelei. 3D volume ua filifilia le masani ai nai lo 2D. Mata i lenei mataupu o le a vaaia mai mamao. Lenei mafai ona tupu i se taua mea taua.

A faʻatupuina le aʻafiaga, o mea e fiafia i ai e faia i mink poʻo siliki mea. I le muamua tulaga, o se mea e le mafaagaloina o le a mauaina, ma i le lona lua, o le sili atu le faʻaaliga ma foliga vaʻaia. Leai se taua taua o le loloʻu laina. Le sili ona masani faaaogaina D-punou.

I lenei tulaga, o le puniga o le aila o le a sili ona maualuga, ma o le foliga malamalama ma flirty.

O fulu mata sese e sau foi i le tele o lanu: mai le lanu enaena enaena e uliuli ma uliuli. E i ai foi lanu lanu. E masani ona faʻaaoga e alu i luga o le tulaga, mo se faʻafiafiaga poʻo se ata puʻe. I le faʻaogaina o aso uma, naʻo lanu masani mai e faʻaaogaina.

O le faʻagasologa o le fausiaina i le metotia o le "fox look" ma sauniuniga mo ia

  1. O le mea taua o le faʻamamaina. O le paʻu o laumata ma laumata mata e faʻamamaina lelei o le palapala i se mea faʻapitoa, ona toesea lea,
  2. Faapipiiina fasi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i pito i luga ma lalo ifo o laumata. Lenei e taofia ai mata mai le pupula faʻatasi ma faʻatagaina latou e mago.
  3. O le fusi faʻapitoa faʻapitoa suʻea ma le faʻaeteete laulu mata ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻalavalava ma faapipii ia lauulu,
  4. Ole faʻaaogaina o mata mata e tupu faasolosolo malie, e taulaʻi ai ile polokalame. Seʻia oʻo i le ogatotonu o le seneturi, o loʻo faʻaaoga se fulufulu mo le umi. Ua faʻateleina le umi.
  5. A maeʻa ona pipiʻi uma le mea faigaluega, e tatau ona e taofiofi se taimi mo le kulimi atoa faʻamago. Ona e mafai lea ona aveese 'ie faʻapitoa.
  6. I le maeʻa o vaega uma, ona suʻesuʻe lea e le matai le vaʻai, selu le laulu mata ma tuʻuina atu fautuaga mo le tausiga o latou.

O lenei faiga, e ui ina faʻatagaina oe e te fiafia i lau pulu atoatoa i soʻo se taimi, manaʻomia le tele o le tausiga pe a maeʻa. A leai, o le taunuuga aʻafiaga o le a le fiafia mo le umi. Talu ai o loʻo masani ona faʻafouina mata mata mo le mata, o le iʻuga "fox aʻafiaga" e mafai ona tumau e le sili atu nai lo le lua masina. Ma le isi, lua i le tolu vaiaso, o se faʻapitoa faʻasaʻoina e manaʻomia. O le ofuina o mata mata o le a umi pe a mafai, pe a fai e te mulimuli i tulafono faʻavae:

  • Malolo i lou tua po o autafa,
  • Aua neʻi faʻaogaina se kulimi ma le gaosia poʻo se suauu e faʻaauau pea,
  • Aloese mai le chlorinated vai ma faʻafuaseʻi suiga i le vevela,
  • Aua e te fufuluina ou mata i ou lima ma se solo,
  • E manaʻomia le faʻaeteete i mata,
  • Mea teuteu tatau ona aveʻesea faʻaaogaina auala faʻapitoa,
  • Asiasi i le matai i vaiaso uma lua e faia faʻasaʻoga.

Anotusi

Contraindications mo laʻei faʻapipiʻi o laulu mata faia i lenei metotia o le a aofia ai faʻamatalaga lautele mo uma ituaiga ma metotia o faʻalautele:

  • Soʻo se faʻamaʻi mata ma mea e afaina ai,
  • O se tali teteʻe i soʻo se vaega o loʻo faʻaaogaina,
  • Loimata,
  • Vaʻavaʻaia maila tioata.

Afai e tupu se mea o loʻo i luga, e le tatau ona faia lenei faʻagaioiga, a leai e le gata e le gata e le mafai ona e ausia le manaʻomia le aʻafia, ae e faʻaleagaina foʻi le soifua maloloina o mata.

Aua le faʻaauau le faia o alope. E moomia e se mata le malologa. Faʻatasi i le ono masina, e manaʻomia le faia o se malologa ma vaʻaia lelei mata ona o le fesoasoani mai i meaʻai suamalie, vailaʻau o fualaʻau ma masikini. A maeʻa le lua masina, ona toe mafai foi lea ona toe faʻaalu o mata mo mata.

O le a le uiga o le fausiaina Fox fulufulu mata

Ole faʻaleleia o le pito i fafo e maua ai se vaivai ma se tino foliga. E foliga sili ona manaia ma le faʻamaoni, lea e faapitoa lava i le fiafia iai o le isi itupa. O lenei togafiti e fausia ai foʻi foliga vaʻaia o se eyeliner, e maua ai le tele e faʻaalia ma malamalama ai.

Fiber fastening ua faia e le ciliary metotia. O mea e eseese uumi o loʻo faʻaaogaina - feololo, pupuu ma umi. Masters ma tagata faʻatau e fiafia i lenei foliga, ona o suiga i le foliga ma le loloto o le foliga e matua ofoofogia.

Ole manuia ole iuga e faalagolago ile mea filifilia. Mink lauulu e foliga mai e masani ma e lelei mo masani faʻalautele mata fox eyelashes. O le isi itu lelei o le alava o le siliki. E faʻaaogaina mo le faʻaali foliga ma le mataʻina.

O le a le mataupu faavae o le fox effect?

O le faʻavae faʻavae o le faʻalautele o mata mata ma le faʻaaogaina fox o le faapipiiina o lauulu mai le pito i totonu e oʻo atu i le pito i fafo o le mata ma se maopopo suiga mai le laititi i le uumi o le tapuni. Ina ia faia lenei mea, o le faʻalautele faʻataʻitaʻiga filifiliina se mea e laititi le umi, ona faʻasolosolo lava faʻaleleia lea o le tele o le a, ma latalata atu i le isi itu o le laumata, ma faʻateleina faʻateleina le umi o mata. O le foliga vave avea loloto ma sili atu flirty.

I sauniuniga mo le faʻamanatuga faʻapitoa, ua faʻatagaina le faʻaogaina o mea teuteu - rhinestones ma fulu lanu. Ae ui i lea, o le moni masani o le "fox foliga" na o se mea e mafai ona mauaina e se matai ua iai lona poto masani.

Otooto e uiga i isi ituaiga fale

I le faʻaopopoga i le fausiaina o luga o le mataupu o le "fox" o loʻo i ai isi auala e 6 e faʻamamafaina ai le matagofie o mata.

Aafiaga masani

Talafeagai mo le fausiaina o se foliga masani. O le lanu ma le mafiafia o faʻataʻitaʻiga ua filifilia e tusa ai ma lauulu masani, ma le faʻasolosolo malie i le tuputupu aʻe mai le tulimanu pito i totonu o mata.

Papeti aoga

O iinei, o fulufulu tutusa uumi ma le curl o loʻo faʻaaogaina, lea e tu i le laina atoa o lauulu tuputupu aʻe.

Squirrel aafiaga

O bristles uma e tutusa le umi, vagana na mea o loʻo i luga o le pito i fafo o le mata. Ua filifilia i latou se faasologa o le sili atu umi.

Seisi agavaʻa poʻo ni ave

O lauulu e mausali i se mamao mamao mai le tasi ma le isi, i le fesuisuiai umi ma pupuʻu cilia, faʻatagaina oe e faʻamalamalama le umi o lauulu masani

Glamour aafiaga

O le glamorous aafiaga o se ituaiga o tusi faʻateleina ma e faʻavae i luga o le pipiʻi mai le laupepa mata poʻo le sili atu ile laulu e tasi, ona o le laumata e maua ai se faʻaaliga faʻapitoa.

O ai e aoga i le alope

Teine e masani ona filifili le "fox" ona o le malosi e faʻamamafaina ai le soʻona faʻaalia o mata ma le eyeliner aafiaga. E tusa ma foliga o mata, e faigofie lava ona iloa pe o lenei metotia e talafeagai mo le feusuaʻi lelei pe leai.

I totonu o na talafeagai mo le fox aafiaga o mata faʻataʻamilomilo o teineiti ma faʻataʻamilomilo mata faʻaali ma luga tulimanu. Ona o lenei aafiaga, o latou mata maua se mea lilo faapitoa ma poto, pei o se fox.

Tamaitai ma vavalalata mata o le a latou talisapaia foi le aafiaga o le faʻagasologa ma faʻaofo isi ma a latou mea e le mafaagaloina o loʻo faʻataʻuina mata. Teine ma se foliga cvex o mata o le a foliga ifo leai se manaia.


O le faʻaalu o mata mata mo le mata foliga mai o le a le aoga mo teineiti ma foliga o loʻo mulimuli mai:

  • almond foliga
  • lafoina pito i fafo o mata,
  • vaapiapi ma umi mata
  • ma mata-lautele mata
  • laiti laititi mata.

Faʻafefea ona fai fale

Ole galuega autu a le matai o le ausia o se sologa lelei mo le umi mai le tasi lauulu i le isi. O le faʻaleleia o mata mo mata ma le aʻafia o mata alope e faʻapea o le faʻaleleia o mea i se tasi o lua auala - masani pe utupoto.

Ole auala masani e mafai ai ona e fiafia ile iuga mo se taimi umi. Lauulu leiloa o le a faia e le tasi elemene, ae le o le atoa o fusi. Faatasi ai ma pou utupoto, e tatau ona e savali mo faasaʻoga sili ona masani.

O le alope alualu vaaia "faʻalautele" itu i fafo o mata o le mata, fausia se "au". O le faʻaopopoga polokalame e aofia ai i le faapipiiina o mea 0.5 mm mai le aʻa o le laulu. I lenei tulaga, o se uʻamea susu e faʻaaogaina e le malo pe a uma le faʻamago. E leai se lanu pe uliuli.

Lelei lauulu mata

Mo le fausiaina, lauulu 6-10 mm uumi ua filifilia. A fai o le sini ia ausia matala au pepelo volumetric foliga o fulufulu mata, e faʻatagaina ona faʻaaoga umi e oʻo i le 16 mm.

Oe mafai ona ausia se fox foliga e le gata i le filifilia o se mea o le maʻai o le mafiafia ma umi, ae e ala i le filifilia o le ituaiga o nei mea. E iai:

  • siliki - fulufulu mata ma se susulu susulu. O na lauulu e foliga masani ma e le mamafa aveina faalenatura,
  • o le faʻatau - mafiafia ma le mamafa o mata mata, faʻalelei le lelei, tumau malu pe a ofuina. Latou te faʻatagaina oe e faia se foliga mataina,
  • ogatotonu - mata mata o lauulu sili ona manaia. E le faʻataʻitaʻia i latou mai le vaʻai o mata, ma e le lauiloa i latou i tamaʻitaʻi,
  • popo - o se mea alofa faʻailoga, na faʻailoaina i le māmā ma le magafagafa. I le mafiafia ma le fausaga e toeititi lava tutusa ma fulufulu mata a tagata, ina ia mafai ona latou faʻaaoga e fausia ai soʻo se aʻafiaga ma ni voluma.

Mo ituaiga mea o loʻo faʻamatalaina i luga, i le gaosiga o lauulu, mink, sable, poʻo siliki filo e le faʻaaogaina. Lenei naʻo igoa faʻamoemoe e manaʻomia mo le faigofie o le iloga o uiga o mata mata.

Mea masani e mafai ona mafua ai allergies, o le mea lea o le lauulu teuteu e sili. Mo le mauaina o se fox effect i le taimi o faʻataʻimata mo mata, ua fautuaina e filifili mink poʻo siliki silika. O le muamua faia se siʻosiʻomaga masani, aʻo le mea mulimuli e faia se tutusa, ae sili atu le maoaʻe o lona aoga.

E tele foʻi le sao le laina loloʻu. E sili le faʻatagaina i le D - punou, lea e felelei ai lauulu i le maualuga maualuga. I lenei tulaga, o mata e sili atu susulu ma flirty. Ole filifiliga ole uliuli fulufulu o le a fesoasoani e faʻamalosia le iʻuga.


Fausiaina taualuga ma se laʻau aoga:

  1. O lauulu ma paʻu o loo siomia ai i latou ua saunia: ua faʻamamaina ma faʻamama.
  2. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ina ia malulu le laulu pito i luga ma aua le pipii faʻatasi ma mea laʻititi.
  3. O le matai e tago faapipii ma faapipii ma amata ona faatino le faalauteleina. Na te vaʻai vaivai ma le faʻatuatuaina lauulu, filifilia se malosi malosi mo fou silia.
  4. Tumau e tupu faasolosolo. A o le i faʻamauina fusi taʻitasi, e tatau ona mago le mea muamua. Seia oʻo i le ogatotonu o le seneturi, o tapulaʻa o lauulu e le suia.
  5. A maeʻa ona faʻauia le faʻailoga manaʻomia, o le umi o bristles ua amata ona faʻateleina.
  6. A maeʻa le pipiʻi, e tatau ona e faʻatali seʻia maeʻa le faʻamama atoa ma ave ese le aluga.

A maeʻa le galuega, ona iloilo lea e le matai o mata o le kalani. Ole taunuʻuga o loʻo faʻamauina e ala ile selu lauulu. O le umi o le taualumaga o 1.5-3 itula.

Ituaiga ma metotia o faʻateleina o le umi ma le maualuga o mata

O fale teuteu i ona po nei e ofoina atu ituaiga eseese o fulufulu mata, i totonu o sili ona lauiloa - utupoto, ciliary, 2 D ma 3D.

Le tau o ia taualumaga e sili ona maualalo pe a faʻatusatusa i isi ituaiga o uumi, ma o le iʻuga e sili atu - ona o le nodules (fusi), o mea uma e foliga le manaia.

Ole faʻaopopoga ose faʻaopoopoga e mafai ona faia i ou lava lima ile fale, aua o lea taualumaga e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa.

O le faʻateleina o utupoto e sili atu ona lelei tele

Ae o le taunuuga e aoga tele - o mea uma e foliga manaia, masani ma matagofie i le taimi e tasi.

Faʻaopoopoina Ciliary manaʻomia tele taimi ma taumafaiga.

Ua ova i la mea, latou te foliga mai e matua mafiafia, lapopoa ma gofie.

3D faʻateleina foliga foliga ofoofogia

Gauai atu!
Afai na e faʻateleina le solia o mata, o loʻo i ai le karite, konjungtivitis ma isi faʻamaʻi o le laumata, ona o soʻo se ituaiga o fale o faʻailogaina mo oe.

Fausia Fomu

E i ai eseese polokalame mo le aʻafiaga o le mata mata - mea uma e i ai a latou lava faʻalilolilo ma foliga.

Faatasi ai ma sili ona lauiloa o mea nei:

  • Faalenatura Fulufulu mata faatatau i le ata masani, o lona uiga o le faʻateleina o vili ma tuʻuina ia i latou se siʻosiʻomaga masani. O lenei fausia-ae foliga sili atu le masani, o le tele fesiuli taofi i lenei filifiliga.

E te fiafia i mea faʻanatura matagofie? O le tulaga masani e mo oe!

Faʻatonuga mo le faʻatinoina o le filifiliga lea e aofia ai le faʻaaogaina o ni mea faʻafefete alava o le umi lava, lea e faʻapipiʻi i le laina o le tuputupu ae, amata mai le pito i fafo o le mata ma faʻaiʻu i le pito i totonu. I le avea ai o se tulafono, o le umi o alava e valu i le sefulu milimita - e fuafua uma lava i le foliga o le mata, le tulaga, ituaiga ma le umi o lauulu masani.

Ata: faʻalauteleina pepe pepe

  • Papeti aoga. O lenei filifiliga e lelei tele mo le alu i se afi talavou disco, pati pe mo taimi faʻapitoa. Ole tele o taimi, e fiafia iai tamaʻitaʻi talavou ma le lototetele e le fefefe e vaʻai i mea tau foliga, fatufatu ma maoaʻe.

15 mm pepe pepe

O le uiga ese o le umi umi faʻaaogaina ai le moe. O le iʻuga, e te maua se foliga, e pei o se pepe meataʻalo, o lea e tupu ai le igoa.

Fox Vaʻaiga Faʻalautele

  • Fox vaʻaiga - faʻaopoopoina lemu, e aʻafia ai le faʻaaogaina o vili e eseese uumi - puʻupuʻu, auala ma le umi. Tele o matai ma tagata faʻataʻalo e agaʻi lava i se filifiliga, aua e faʻafetai ia te ia, o le foliga maua se mea lilo e le masani ai ma atamai, faʻapena foliga o le fox.

  • Squirrel aafiaga. O le uiga ese o le faʻaoga e faʻaaogaina ni fibre o eseese uumi - o isi e matua puʻupuʻu, o isi e umi ona umi. Le faʻasologa o le faʻapipiʻi o le vili ua ese foʻi ese - umi uʻamea e faʻapipiʻi i le pito i fafo o le mata, ma pe a ma le 5 mm e tatau ona toe solomuli mai le pito - o lenei eseʻesega o foliga tupua mai le alope. Ma le isi, lauulu puupuu e nonoa i luga o le laumata.

  • Toe sefe o mata mata E foliga sili ona manaia a e masani lava. O le auala e fausia ai lenei pepa e fai si faigata.

Lulu lauulu mata foliga masani

E faʻaaoga faʻapea le tele o alumini uʻumi ma faʻapipiʻi i ni meaola faalenatura i se mamao mai le tasi. O le mea lea, masani aulelei mafiafia mata.

  • Multicolor umi umi filifiliga. E masani a, o lenei ituaiga fale e lauiloa i faʻamoemoe ai i se aso malolo, ae maise mo le vaega a le Tausaga Fou. Ae o toa totoa filifili lenei filifiliga mo le olaga i aso uma.
    Mo le faʻaumiumi faʻaaogaina fusi faʻafefete o eseese lanu ma uumi. Pe o le lanu paleni o le a monophonic pe tele-lanu e faʻamoemoeina i le manaʻo o le tagata o tausia. O le tuʻufaʻatasiga o alava uliuli ma nisi lanu lanu foliga manaia.

Faʻaopopo se mimilo i ou foliga ma faʻateleina lanu

Mafai foi ona e faʻaalu faʻataʻali mata mata ile aʻafiaga o eyeliner. O le mea taua o le teuteuina o alava, o le matai o le a faʻaaogaina le uliuli kulimi, o le faʻaputuputuina o ia faʻatupuina se lagona vaʻaia o loʻo nila le laumata.

Faufautua!
A o le i faia le faʻaopopoga, talanoa ma le matai poʻo le a le ituaiga o faʻataunuuga o le a e taofia mo, aua e ese mata e vaʻai e eseʻese mai ituaiga eseese o faʻaopoopoga.

E pei ona e vaʻai, o loʻo iai ni aʻafiaga o mata faʻaopopo mata, faʻafetai i foliga o le a avea ma mea lilo, faigofie ona gogoto ma loloto. Ma afai e le tauia e le natura oe i lauulu mafiafia ma mafiafia, alu i luma i le lalelei, ae o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a taʻu atu ia te oe sili atu e uiga i le auala e mafai ona faʻalautele.

A e manaʻo e faʻafetai, faʻaopopo le faʻamalamalamaga poʻo se teteʻe, tuʻu se fesili i le tusitala - faʻaopopo se manatu!

Mo soo se teineititi, o le aso o le a amata atoatoa, pe a fai o taeao uma ou te le tatau ona faʻatulaga aʻu, faʻaaoga mea teuteu ma isi oloa tausi. E sili atu ai le mafanafana i le alu ese mai le moega, fufulu ma faʻamama vai ma ua uma ona foliga e pei ua aolelei foliga ile tino. I se mea uiga ese, o lenei aafiaga e mafai ona faʻatinoina naʻo le totogi o se tasi mataʻupu - mafiafia ma le uumi mata mata i luma o mata. O le mea e ofo ai, latou te liua foliga, faia sili atu e faʻaalia ma matagofie.

E uiga i le taualumaga

Masalo ona o lenei, o le lauiloa o fulufulu mata faʻateleina ua tupu tele. Ae paga lea, o le natura e leʻi faʻatagaina teineiti uma i mata susulu ma lapopoa, ma e le mafai ona i ai se tautalaga o lauulu matagofie mata. E oʻo lava ile mea sili ona matagofie ile natura ua mou atu ile taimi, solia i lalo ma manifinifi lalo ole aafiaga ole siosiomaga, siosiomaga ma mea tau teuteu. O lea, o le taualumaga mo le fausiaina faʻatapulaʻaina faʻapitoa tapulaʻa e le oi ai.

O mata uila e matua talafeagai lelei i soo se taimi o le tausaga, aemaise i le taumafanafana, pe a fai e fai mea teuteu manaʻomia le laititi o aofaʻi pe o lona faʻaaogaina e mafai ona aloese atoa. E ufiufi le paʻu i lalo o le aafiaga o le ultraviolet rays, e ufiufi i le tani auro, o le mafuaʻaga lea e le manaʻomia ai le faʻaopopo leo, bronzers poʻo se auala e faasaʻoina ai. O le mea taua e taulai i ai o mata. Ae e vave lava ona fufuluina ata o ata ma penitala mai laumata, talu ai o le paʻu na afu ma susu faʻamalositino sili atu ma tele taimi, ma e le aoga ona faʻaogaina teuteu teuteu. I se faʻaopopoga, o le vevela o le tau e aofia ai le faʻaopoopoina i le fufuluina o taualuga, e matua le taliaina le manaʻoga e vali. Ae e manaʻo soo se teine ​​foliga foliga manaia, e oʻo lava i matafaga, ina ia mulimuli ane o le a fiafia e mafaufau i ata o le taumafanafana. Ma o mata faʻaopopo o se fesoasoani sili. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faigofie ona tosina atu le vaai i mata, faʻaalia ou mata vaʻaia feusuaʻi ma sili atu faʻaalia mo se taimi umi, e aunoa ma le fefe i le taimi lava e tasi mo le saogalemu o vali. Talu mai le faia i lenei tulaga e mafai ona aloese atoa.

E le tupu vave se faʻalauteleina o mata ile laulu. I le averesi, e faʻatino le taotoga tusa ma le 2 itula, ae leai se mea e faʻamalosi iai, talu ai ua i ai le kalani i se tulaga faʻataʻavale i lenei taimi atoa, taoto i luga o le nofoa umi. Ae mo le aliʻi, o le mea moni lava o galuega teuteu. E manaʻomia le tuu eseese o mata masani ile fulufulu mo le mafolafola, fusi i mea faʻapipiʻi kulimi ma faapipii lelei ile mea saʻo.

Sauniuniga mo le taualumaga ma fautuaga pe a maeʻa

Sauniuniga mo le faʻagaioiga e aofia ai foʻi nisi o gaioiga faʻamalosia. Muamua o le aveeseina o vali mai mata ma toe vaega o foliga. E fautuaina e sau i le taualumaga e aunoa ma vali i mataupu faavae. Ma le taua tele o fulufulu mata ma se faʻapitoa fatuga. O fulufulu mata pito i lalo e faʻapopoleina mo se taimi saogalemu ma ia le pipii faʻatasi ma mea i luga. O se matai agavaa e mautinoa na te faʻamama ese meafaigaluega uma aʻo leʻi amata fausia, faʻamanino le faʻaiuga ma manaʻoga o le tagata o tausia, faʻaali i luma o nei mea uma mafai filifiliga mo silia.

Filifilia se matai faatuatuaina o se tasi o le sili ona taua laasaga i luga o le ala i le sailia o taugata tele. E taua e le gata o le galuega e faia i se tulaga lelei, o le mea taua e le o le mafua ai le faʻaleagaina o le soifua maloloina - aua le aumaia se faʻamaʻi i totonu o mata ma aua le maʻimauina le faʻaalia masani ona o mea le lelei-lelei mea.

I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai foʻi ni fautuaga: faʻapipiʻi mata mata i se pulumu faʻapitoa (o lenei masani e faia e le matai), ma aloese mai le faʻafesoʻotaʻi le vai ma mea teuteu mo le muamua 5 itula. E matua faʻasaina lava ona fufulu ou mata i ou lima, moe i ou foliga i luga o le aluga, ufiufi ou fulu mata i le faʻapitoa laupepa ina ia aua neʻi e maʻimau i le amataga, faʻaaoga mea susu ma susu. O le matai o le a faasilasilaina uma le talafeagai fautuaga pe a uma le taualumaga, ma ina ia mafai ai ona maua le iʻuga umi, e taua le mulimuli ma le usitaʻia.

Peitai, ae e te leʻi faia se filifiliga, e tatau ona e aʻoaʻo atili e uiga i metotia o lona faʻatinoina, o mea e vaʻaia ai le togafiti faʻailoaina, o mea na faʻaaoga ma, o le mea moni, e uiga i mea e mafai e laupepa mata. O iloiloga e uiga i faʻataʻaloga ma galuega a aliʻi e leʻo le taua mulimuli.

Faʻafefea ona filifili le umi o mata?

A filifilia le umi manao mo fulufulu mata i le lumanaʻi, e taua le manatua e uiga i se taimi manaia pei o le mafai e fetuunai foliga o le mata ma la latou fesoasoani. E leai se faalilolilo e oo lava i mata e valivali ma mascara foliga sili atu faʻaali, matala ma susulu. E le paʻu le laumata mata ile aso atoa, o lona uiga ole a tumau e faavavau.

O le umi o mata faʻapipiʻi o mata mata e mafai ona ese mai le 6 i le 15 mm, faʻatulagaina, o le puʻupuʻu o lauulu, o le sili atu o le natura o mata mata. O le mafiafia o le alofa faʻapea foi eseese. O se aʻafiaga faʻalenatura e mafai ona ausia e ala i le faʻaopopoina o mata mata o le 0.10 mm poʻo le 0.15 mm, aʻo mata e mafai ona maua ai le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina lauulu e iai lona lautele e 0.20-0.25 mm.

E taua le manatua o le faʻaopopoina o mata mata o se gaioiga e fai lava, e mafai ai e lauulu gaosi ona atili mamafa le laumata, ma tapunia lau vaʻai, e oʻo lava e faʻaleagaina ai ou mata ile taimi. E le manaʻomia le faʻaoga sili atu nai lo 150 fulufulu mata i le taimi, ma ia fausiaina se "masani" matagofie, naʻo le 50 i le 100 fasi mea ua lava. E le tatau ona avea faʻateleina ma le taualumaga i le sailia o le sili.

Faiga Faʻapipiʻiina mata mata

I le faʻaaogaina o ni metotia, e mafai foʻi ona e faʻasaʻoina le vaega o mata ma avatu ia i latou se foliga fou.

  • Natura foliga (o le faigofie o le fulufulu mata faʻaopopo auala, o faʻamatalaga e uiga i mea e sili ona lelei, na te faʻaaogaina fulufulu mata na faia mai mea masani - mink poʻo siliki - umi mai le 8 i le 10 mm).
  • "Fox" foliga (o lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o mata mata e tolu eseese uumi, lea e sili ona umi na faʻapipiʻi i le ogatotonu o le mata ma i tulimanu).
  • “Vaʻavaʻa” o loʻo vaʻaia (o mata mata uʻumi umi mai le 12 i le 15 cm le laʻititi o loʻo faʻataʻamilo atoa i le ata atoa o le laumata).
  • O le "Squirrel" look (o se vaʻaiga o lenei metotia o le faʻalautele o le laumata mata e latalata i le pito pito i fafo o mata e fausia ai le taufaasese o squirrel brushes, o laulu mata mai le 8 i le 12 mm le umi na faʻaaogaina pea).
  • “Vaʻavaʻaia” foliga (i lenei metotia e taua le sui o laulu mata ile mafiafia, mo lenei e mafai ona e faʻaogaina tapunia o mea eseese - sable ma mink po o siliki ma le paʻu).

Ciliary pe faʻapipiʻi fusi?

I le faaopoopo atu i ituaiga eseese o mata mata, e tele ni tekinolosi. Talu ai o lenei faiga e lauiloa i le lalolagi atoa, i atunuʻu eseʻese e faʻatino lava i ona ala. Lua autu autu o le ciliary ma fusi faʻapipiʻi.

Mai le igoa e manino o le muamua filifiliga e faʻavae i luga o le faasologa sosolo o mata mata i le laina tasi i le taimi. Tupu Peritoneal tupu:

  • Iapani (e masani ona faʻaaogaina mea pei o siliki, mink ma sable),
  • Amerika (sili ona lauiloa paʻu ma siliva mata mata),
  • Initonesia (o se foliga o lenei fausia-luga o le faʻaaogaina o kulupu faʻamalosia faʻapitoa).

O uta utupoto e televave ma faigofie, e faʻaalu e le matai le tele o taumafaiga e pipiʻi ai le tele o fusi o mata. Faatasi ai ma lenei metotia, fulufulu mata foliga mafiafia, ae le faʻataʻitaʻia, talu ai o le "togavao" taofi mau faʻatuatuaina nai lo taʻitasi vaeluaina fulufulu mata, ma afai latou paʻu ese, vave uma atoa, tuua se tele avanoa i lona tulaga. Ma le faʻaopopoga, ma le le saʻo o galuega a le matai, e maitauina le tele o utupoto o loʻo tataa mai i le laina lautele.

Foliga Mata

O le uumi, le tele ma le vavao o mata mata e faʻaosofia tele ile mea na faʻaaoga i le taimi o le faʻaopoopoina. Silk eyelash extensions foliga sili atu o le natura, aua o lo latou mafiafia, umi ma le tino foliga foliga masani. Mink eyelashes e sili atu le mafiafia i tuʻufaʻatasiga, ona o latou foliga foliga sili atu, e peiseai vali ma mascara. O la latou 'ie foi e sili atu faʻaputuputu. O le faigata ma sili ona mataʻutia o le sable eyelashes. Ona o lo latou mafiafia fausaga, latou te le talafeagai mo laei i aso uma, ona latou faia le laumata mamafa ma ono afaina ai mata. Ae matua fetaui lelei mo taimi faʻapitoa, taimi faʻapitoa poʻo faʻafiafiaga i luga o le tulaga, lea o le a latou matauina lava mai lava mai laina mulimuli. O se mea faʻapena tutusa e maua mai i le paʻu poʻo le siliketi mata, lea e masani ona faʻaogaina i le mea ua taʻua o le faʻateleina o Hollywood.

Lelei kulimi mo fulufulu mata e taua foi mo maualuga-lelei faʻalautele. I le taimi lava e tasi, kelu mo mea sese mata ma kelu mo mea lautele e tatau ona iloga, o nei mea e matua eseese mea. O le muamua e maua ai se aafiaga le tumau, o nisi taimi e i ai le paʻepaʻe lanu ma pe a matutu ona avea manino. O le kulimi mo lauulu mata o loʻo faia i luga o le tulaga o resin, e uliuli, o lea e le mafai ona vaʻaia i le laina o fulufulu mata.

Eseese o foliga ma punou

Cilia e mafai ona iai ni punou eseese ina ia mafai ona latou faʻaaoga e fetuunai ai foliga o le mata. Ole faigofie ole galu lemu - J - e talafeagai mo mata e le manaʻomia le faʻasaʻoga. Natura mata mata e mafai ona matamuli e faʻaaogaina le fausaga B-punoua, ma e tau le iloa foi. O le aʻafiaga o mata lautele e mafai ona ausia i le faʻaogaina o mata mata faʻataʻamilomilo ma se punou C. O le SS na te faʻasaʻo le laʻai mata, faʻatupuina se iuliuga mata, o mea ia o meaola faʻapipiʻi mata ma le punoua malosi. O le matagofie o le L-curve latalata i le pito o le laulu mata vaʻai mata e faʻasolosolo mata, faʻatupuina le aafiaga o le "pusi" foliga. A atoatoa "puppet" mata faataamilo e mafai ona ausia e faaaoga ai fulufulu mata ma se punou D.

O isi mea mo le fausiaina e mafai ona uumi lanu mata, rhinestones, fulufulu mata i foliga o pepe pulou poʻo fulu mo mea fou vali.

E masani lava ona faʻaopopo mata o mata mo le 1 masina. Afai na faʻataunuʻuina lelei le faʻagasologa ma faʻaaoga mea muamua-vasega mea, ma i le maeʻa ai o fautuaga uma mo le tausiga na mulimulitaʻi, e mafai ona e ofuina fulufulu mata e oʻo lava 2 taimi le umi - toetoe 2 masina. O i latou e le manaʻo e vaeluaina ma mata mata e tusa lava pe a uma le vaitaimi lea, e fautuaina e faia se faʻasaʻoga i 2-3 uma vaiaso. I le taimi o le faʻasaʻoina, na o avanoa gaogao ua faʻatumuina i totonu ia ua maeʻa faʻataʻapeʻaina silia, ona manaʻomia ai le tele o le taimi ma tau.

Foliga mata ile fale

E le fautuaina le na o le faʻalauteleina o mata ile fale.O le mea moni, o nisi matai e ave tagata i le fale, ma e le o faleoloa poʻo falemai, ae ao leʻi faʻatuatuaina se mea faʻapitoa, e manaʻomia ona faʻamanino le tulaga o lona agavaʻa ma ia mautinoa o le faʻatautaia o loʻo faia ma le saogalemu, i tulaga le atoatoa. O le matai lelei e tatau ona i ai se tusi faʻamaonia o le maeʻa o se aʻoaʻoga faʻapitoa vasega mo lashmakers (lash - eyelash, faia - faia) ma le talafeagai gaioiga faʻamalositino. Ole iai ose aʻoaʻoga faafomai e le taua, ae naʻo le pau. E sili atu le liliu ile Masters faatuatuaina ma le mautu le poto masani e faʻamaonia ai e sili atu le lelei o laulu mata (iloiloga o tagata faʻamaonia o le a faʻamaonia ai lea mea) nai lo le faʻaseʻe i se tau maualalo ma talitonuina i lima o tagata taoto.

Tulaga lelei ma leaga o eyelash extensions

  • Galuega. Muamua, e mautinoa lava o se avanoa e foliga malamalama ai ma aulelei e aunoa ma vali, faapea foi ma matagofie mafiafia o laulu mata, e aunoa ma le faʻaaogaina o mascara ma curling uons. O lona lua, sefe tupe i mea taugata. E mafai ona faigofie faʻatusatusaina pe fia le tau o fulufulu mata taugata ma pe fia mascaras eseese, suauʻu ma mousses mo le fausiaina vavaeina. Lona tolu, e leai se mea e fufulu ai le teisi i po uma ma faʻaleleia le paʻu i lenei auala. Lona fa, o le mea moni, o le mafai ona fufuluina i soʻo se taimi, e aunoa ma le fefe i le faʻaleagaina o vali, ma tumau mataʻina e oʻo lava i luga o le matafaga. Mo le taumafanafana, o mata o mata o se fesoasoani lautele.

  • Le atoatoa. O se faasaina i le faʻaaogaina o kulimi suamalie ma vali kulimi (aofia ai le ata mata). Le lagona le mautonu pe a fai e tioata faʻafesoʻotaʻi. Le mafai ona moe mata i lalo i luga o se aluga ina ia aua le tuua o sili i luga o.

E fia le tau o mata faʻaalu mata?

O le tau o taualumaga i mea faʻataʻitaʻi matagofie e amata mai le 3000 i le 5000, faʻalagolago i le mamalu o le aʻoga, o mea na faʻaaoga, ma le fausiaina o ni mea faʻaopopo. Tamaiti o le aʻoga lava e tasi o le a faia le galuega, masalo e le agavaʻa, ae i taimi e taugofie. E ui lava o le a le avea ma se faʻataʻamilomilo mata faʻapipiʻi mata, galuega i lalo o le vaʻavaʻaiga a se tagata poto faʻamaonia le saogalemu o le faʻagaioiga ma le leai o ni mea sese matuia. Ma mo faʻataʻitaʻiga, o le tau e eseese lava mai le 900-2000 rubles. Ina ia sefe tupe, ae e te leʻi alu i le salon eyelash extensions, e tatau ona e faʻamanino pe latou te manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga e toleni ai le lumanaʻi lashmakers.

Fulufulu mata mo mata o foliga eseese, lapopoa, talafeagai ma faʻaalia: laititi (tele) mata, lautele (latalata) seti, loloto seti, mata tetele

O le a le ituaiga fale e talafeagai mo oe? E eseese uma tatou, tulaga ese ma le mafuatiaina, o le mafuaʻaga lea i le lash industry le mea sili o se auala faʻaali i tagata taʻitoʻatasi.

Mata faʻataʻitaʻiga ma fulufulu mata i Minsk o la matou mea e sili ona fiafia iai.

O fulufulu mata faʻaaogaina e faʻaoga ai mata o mata o se tuʻufaʻatasiga o metotia e faʻaalia ai foliga sili ona manaia. Tautala e uiga i metotia, o lona uiga o le filifiliga o le aafiaga, umi, mafiafia ma le filifilia o le curvature o mata mata, faapea foi ma a latou sao saʻo. Faʻaogaina tomai faʻapitoa i mata faʻataʻitaʻiga, e mafai e le matai ona teuteu ou malosiaga ma ufitia sese.

O lea la, muamua lava, o le a matou auiliiliina le faʻavae masani - o se vaega lea o Europa o mata, almond-foliga mata o le saʻo foliga. Mo le tele o Slavs, o foliga o mata ua na o lena, e le manaʻomia se faasaʻoga. Mo teineiti ma nei foliga, o le tele o auga o eyelash extensions le a aoga, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma uumi ma punou.

Mata loloto

Faatasi ai ma lenei faʻatulagaina, faʻaofiofi luga o mata o tautau luga o le mata, o lea afai e te faʻaaogaina se punou malosi, o mata e vaʻai moni lava i luga o le laumata pito i luga. Afai e te faʻaogaina toetoe lava mata fulufulu mata, latou o le a le mafai ona vaaia, ao latou mafai ona faia se ata i luga o le laumata pito i lalo, ma atili loloto atili ai lea. O le faʻasaʻoga e aofia ai i le filifilia o le saʻo le punou poʻo tuʻufaʻatasiga o iai: C + D, D + L. Aemaise lava mo mata faapea, na fau ai le punou L, L +.

Faʻapena foi, o mata-loloto mata ua faʻasaʻo ma lanu, e le faʻaogaina ni laulu mata uliuli, ae o loʻo uliuli lanu enaena, lea e iloga lelei le vaʻai i mata.

Foliga mata

Tagata e tele mata lapotopoto o le a fetaui ma masani masani faʻaaogaina puʻupuʻu mata mata. O le alope, lea e vaʻaia faʻataʻamilomilo mata faʻata faalava, e fetaui lelei, a o le uumi mata mata e tatau i tulimanu ma e leai se mea i le ogatotonu o le laumata.

I lenei tulaga, o mata e faaaoga i se tamai curl.

Lau sela

A tuʻu ifo le laumata, e manaʻomia e le matai ona filifili le sao saʻo, ae o le umi foi o mata mata ina ia vaʻai mai mata mai lalo ole laumata ma atili matala le mata.

O le vaega Asia o mata o se faʻaalia foliga i tagata o le Mongoloid ituaiga (Yakuts, Tatars, Kazakhs, Saina, ma isi), iloga i le vaapiapi vaega vaega ma le i ai o le epicanthus (laupepa mata).

O tautau faʻamau o paʻu i luga aʻe o mata e maua foi i le faitau aofaʻi o Europa. Aemaise mo mea faapea, pe a fai ni faʻataʻitaʻiga mata ma le lashmaker, ua faʻaoga ai punou L ma le L +. O nei punouva e faʻaʻeseʻesea, pei ona latou faʻatagaina oe e faʻaavanoaina le faʻaali o le tagata Asia, ma laei lelei mata mata.

Tapuni mata uma

Faatasi ai ma le fesoasoani a mata faʻataʻitaʻi ma se mea fausiaina fale, e mafai ona vaʻaia vaʻaia atili le mamao i le va o mata. E mafaia lenei mea ile tuʻufaʻatasiga ole fauga o fale, tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o voluma: i le tulimanu i totonu - tasi paʻu, mai le ogatotonu o le seneturi i le tulimanu pito i fafo - faʻalu lua. O lenei metotia, e ala i le faʻateleina o le mafiafia o mata i le pito i fafo, faʻalautele mata. Ina ia mafai ona vaʻavaʻai mataʻi i le pito i fafo o le mata, e mafai ona e faʻaaogaina le fox ma le squirrel effect.

Ma, pe a faʻaogaina ni laupepa lanu, e mafai ona e vaʻaia faʻalauteleina mata lata mai: i le tulimanu pito i totonu, e mafai ona e faʻaopopoina moli mata, luga o le pito i fafo o loʻo faʻaaoga pogisa.

Malamalama mata

Le aano o le faasaʻoina lautele-mata mata o le fatuina o se aafiaga lea e faʻaitiitia le va i le va o mata. I le faʻataʻitaʻiga, o lenei mea e mafai ona iloa i le faʻatinoina o fulufulu mata ma se pappet, ae a faʻaitiitia faʻaitiitia ai le umi o fulufulu mata i tulimanu pito i fafo. O le mea lea, o le ogatotonu o le laumata o le ai ai le maualuga umi ma mafiafia, lea e vaʻaia faʻatasia faʻatasi mata lautele. I totonu o lenei alope ma squirrel aʻafiaga e matua taofia lava i le faʻaalu mata.

Faʻapena foʻi pe a faʻaaogaina mata mata, e mafai ona e vaʻaia vaʻai lautele mata. I le tulimanu pito i totonu e faʻaaoga - fulufulu mata uliuli, i fafo - se tuʻufaʻatasiga o uliuli ma lanu enaena.

Mata laiti

E toatele teine ​​mafaufau e mafai i le fesoasoani a ni laumata tele e mafai ona faʻateleina ai ou mata. O se mea sese lea, aʻo mata laiti lava nana i lalo o mata uumi umi o le le mautonu. O le a le mea e fai ai?

O mata laiti o le a fesoasoani e fai atili mata o mata o le puʻupuʻu ma feololo le umi (e oʻo atu i le 11 mm) ma se laʻititi punou C poʻo D.

I tulaga taitasi, o se auala faʻapitoa e taua pe a fatuina se ata ma faʻataʻitaʻi se foliga. O polofesa matai uma i lenei mataupu ua i ai lava a latou auala faʻamuta ma faʻalilolilo.

O le mea lea, teineiti taʻitasi, ma ni mata faʻataʻimata, ma ona foliga vaaia taʻitoʻatasi, e mafai ona filifili le iʻuga, alofilima ma le umi o fulufulu mata e teuteu i latou e ona.

VaegaLuga faʻalauteleLagase mata, faʻaaliga mata, aʻafiaga

Faʻafefea ona filifili le Fox faʻailoga i le foliga o mata

O lenei ituaiga mata faʻapipiʻi e le talafeagai mo fafine uma, e taua le mafaufau i le foliga o foliga. Tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi ma e iai faʻailoga anatomical.

E fetaui lelei mo le vaʻaia faʻalauteleina o le amygdala. Vaʻaia faʻapitoa i mata o le ituaiga Asia.

Tagata tomai faapitoa e le fautuaina le faaaogaina o lenei fausia-ae aʻafiaga e faʻasaʻo ai le faʻaiʻu tulimanu, o lea e mafai ona maua ai le faafeagai faʻaiuga ma le isi itu e faʻamamafaina le leaga.

Vaega o faʻataʻitaʻiga o filifiliga

Ina ia mafai ona avea fulufulu mata lautele ina ia avea ma mea moni teuteuga foliga, e taua le filifilia o le mea saʻo e le gata, lona umi ma le tele, ae faapea foi ma le punou. Ole tikeri ole curl e aʻafia tele ai oe ma e faʻatagaina oe e suia foliga, sisiʻe i lalo ole laumata, ma isi.

Nei ituaiga o punou:

  • B - laititi le punou, talafeagai mo le fausiaina o se vaʻaiga masani ma faʻaopopoina le paʻu i le atunuʻu silia
  • J o se moli uila, e toetoe a le mafai ona vaʻaia i mata, ae i le taimi lava e tasi e siitia ai lauulu teisi i luga, e pei o latou ufiufi ma mascara,
  • D o le tulimanu pito i luga, e foliga mataina ma le fox fausia-maualuga aʻafiaga e matua malamalama ma flirty ma ia, aemaise lava pe a faʻaaoga umi uliuli uliuli,
  • C - o le tikeri o punou o averesi, o le tele masani filifiliga faʻaaoga e leshmakers. Faia mata matala ma faalauteleina le incision.

I oloa eseese, o igoa o curls mafai ona faʻailogaina i ni auala eseese, o lea la e taua ai le aliʻi e taʻitaʻia i totonu o le faʻatau a oloa ma mafai ona filifili saʻo mea.

Uiga 2 D ma le 3 D faʻaaogaina le mata alamanuia mata

Mata, pei o se fox, mafai ona fausiaina i le tele o auala. Afai ma foliga masani mata mata e le lava le pupula o ou mata ma e tatau ona e faʻauau pea ma mascara e faʻaopopo ai le aofaʻi, ona mafai lea ona e taumafai i le 2D ma le 3D metotia.

Ina ia faia se faaluaina tusi, o le matai fai se fusi o ni vili e lua, lea e faʻapipiʻi i le tasi laulu ulu i se isi itu, i le kolosi. O lenei metotia faʻataga ai oe e faaluaina le maualuga. Fetaui lelei mo tagata e seasea maua ni aa.

I le tele o tusi, o le faʻatuina o lauulu e tolu i luga o se mea moni. Ose auala lavelave lea e manaʻomia ai le poto faʻapitoa mai ile matai, aua ua i ai le fusipaʻu e tolu vili eseʻese, ua tatau ona faʻasaʻo lelei. Mo le mauaina o se faʻamoemoe faʻalenatura, e manaʻomia e le matai ona tupu o laʻau e le gata o le eseese o le uumi, ae faapea foi le mafiafia ma lanu. Le lalelei o fesuiaiga lanu seseina isi, ma e leai se tasi e masalosalo faafoliga mata faafoliga mata.

Mink ma silika mea e masani lava ona le mamafa ma lelei mo se tolu-itu vaega.

Manatua o le matai e le mafai ona faia e faaluaina se tolu ma le tolu tolu pe a fai o le laulu tamaititi ua faʻavaivaia ma paʻu'ū. E le lava le faapea atu, “O lea ou te fausiaina le filifilia filifilia, ou te manaʻo i ai faapena”, e tatau ona tatou iloa o lenei o se mamafa mamafa e na o le soifua maloloina ma malolosi laulu mata mafai ona tatalia. O le mea lea, mo tagata amata, ua fautuaina e ave se vasega o le faʻamalosia ma faʻafouina masks, ma faʻatino loa fale i le metotia filifilia.

O se togafiti poto e mafai ona faʻatoʻilaloina le loto o se tamaloa, ma faʻatopetope ai lona tā. Ae paga lea, e leʻo fafine uma e mitamita i nei mea taua. O le mea lea, toatele liliu atu i le matai e fausia fugalaʻau tapunia ma se fox effect, pei ona iai i le ata o faʻataʻitaʻiga mai i mekasini. E matagofie ma faʻaosooso pe a fai o le lalelei e faia mea uma ma sa le faia ni mea sese i le uumi, curl. O ia foʻi e tatau ona faʻamaonia pe o le ituaiga faʻalautele e talafeagai mo foliga o mata. Tasi le mea sese ma o le iʻuga o le a avea ma mala. Faalagolago foliga na i tagata tomai faapitoa oe iloa nuances ma tuu o latou malamalama i le faʻataʻitaʻiga.

O ai e talafeagai mo le fausiaina

O se matafale foliga faʻaosofia le aoga o eyeliners vali i totonu o penitala poʻo eyeliner ma sili ona lalelei tagata faʻatau iai.

Ua mafai e le faʻaopoopoga 2D ona vaʻaia faʻateleina, laititi tatalaina, faʻaopopo le pupula i mata. O le faʻaopoopoga faʻatonuga e talafeagai mo teine ​​uma ma fafine.

Ole galuega a le lashmaker o le filifilia lea o ituaiga mata, lapoʻa, ma faʻapipiʻi polokalame e fetaui lelei ma se tagata faʻapitoa.

O le alope aʻoaʻoga o le 2D pe a faʻaopopo mata e le talafeagai i ni tulaga:

  1. Amoni-foliga mata.
  2. Faasolo vaʻaia.
  3. Vaeluaina mata.
  4. Aveesea tulimanu i fafo.
  5. Mata laiti.
  6. Moega loloto.

Fetaui lelei mata ma le fox 2D aafiaga mo tagata e ona:

  1. Lio faʻataʻamilosaga ma tulimanu i fafo fafo.
  2. Faapili mata.
  3. Tapuni mata fulufulu mata 2D foxo le a maua ai se aafiaga lilo.

O se tagata poto masani lashmaker talanoaina nuʻu ma le tagata o le aʻoga aʻo leʻi faia le faʻalavelave, faʻalogo i fautuaga, tuuina mai fautuaga. Le faufautua fautuaina le tele o lauulu, taʻu atu ia te oe pe o le a le mafiafia e talafeagai mo se tulaga faapitoa.

O a foliga o tekonolosi?

Ole fulufulu mata ole aluga ole aʻafia ole aʻafia ai o le faʻaogaina ole paʻu masani pe masani ai. O se masani lea metotia, lea i se taimi puupuu umi, faʻaopopo le tele ma le mamafa i laulu, mafua ai le foliga mai o foliga faʻalemafaufau.

E taua le mafaufauina mo mo se faiga faʻapena, o loʻo faʻaaoga lauulu e ese le umi, tele ma e oo lava i mea. Vaʻaia, faʻatasi ai ma le filifiliga saʻo, o le a mafai ona suia ai foliga o mata, faia latou "matala", lapoa. Ae o le mauaina o le manaʻomia o le faʻailoga faʻaalia, e te manaʻomia le fesoasoani a se fomaʻi.

Afai o le lapotopoto foliga o mata, mata mata vaeluaina foliga sili ona talafeagai. O lenei metotia faʻataga ai oe e vaʻai vaʻai i ou mata vaʻai ma lautele.

O a mea e filifilia?

O le mea taua o le filifili muamua lea o le ituaiga saʻo. Ua fautua mai e le laumata mata o le chanterelle le i ai o le puʻupuʻu o lauulu i le pito i totonu ma faʻatele i fafo. E vaʻaia faʻalelei ma manaia, e pei o le natura ua faʻaauia nei lauulu, ma e te le faʻaogaina faʻapitoa teuteu. Mo le saʻo filifiliga o le ituaiga o lauulu, e tatau ona e muamua sailia po o le a le laʻau. E tele ituaiga e maua mo le faʻatau atu, o loʻo faʻaaogaina e matai e fai i fale. I totonu oi latou, o sili ona lauiloa o mink hairs, sable, faapea foi ma siliki. I le filifilia o se tasi o ia ituaiga, o le a mautinoa lava o le a faamalieina i le taunuuga. E aliali mai e maua se foliga masani faʻalelei pe a fai o le galuega e faʻaoga lelei. Maua se foliga lilo faʻalauiloaina mautinoa o le a tosina maia le mafaufau o tagata pasi.

E mafai ona e mafaufau i le gaosia o lauulu. Faia mai le maualuga tulaga lelei gaosi mea. Ole filifiliga lea mo tamaʻitaʻi e ono aafia ile maʻi e ono afaina ai le siʻosiʻomaga.

Mo le mauaina o le mamafa ma le tele, filifili siliki. Minks e talafeagai mo le tuuina atu o se foliga masani ma faʻateleina le umi. Mulimuli ane, e te le tau faʻaaoga foi mascara, aua o ia laulu e foliga foliga vali, ae i le taimi lava e masani ai. E masani ona faʻaaogaina lava tufuga mink ma le silika. E faigofie ona faʻaaogaina, faigofie ma aoga pe a uma ona pipiʻi. O le ae le lagonaina le aʻafiaga o loʻo iai se tino eseʻese i ou mata.

Auala galue

Sese faʻataʻamilomilo mata faʻatautaia e faʻatinoina e tusa ai ma se metotia lea e aofia ai ma le faʻavaeina lelei laʻasaga mulimuli. Le mauaina o se faʻagasologa e pei o fulufulu mata faʻaleleia fox - o se fuafuaga e tatau. A iloa le tekonolosi, o le a mafai ona e faʻatonutonuina galuega a le matai ma maua le sili atu faʻaiuga e tumau mo se taimi umi.

Muai aveese le vali ma sebum mai le laumataʻulu ma lauulu. Mo lenei mea, faʻapitoa losion e faʻaaogaina, e i ai le aʻafiaga o le faʻaitiitia ma faʻamama. Ona faʻaaoga lea o kolisi e puipuia ai le sosoʻo mai o lauulu.

A maeʻa nei sitepu, fai le mago. Alu saʻo i lauulu faapipii. Faatinoina e le ciliary metotia. E faʻapipiʻi ma le faʻaeteete e le matai le mea sa tupu ai le ulu poʻo le lauulu masani i se kulimi faʻapitoa. E faʻamalosia soʻotaga ona o le faʻapipiʻi sa faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, ona o le ciliary tekonolosi, latou te le mafai ona vaaia. Ma, pe a uma ona faia galuega, latou amata amata ona selu lauulu. O lenei taualumaga e mafai ai ona e malamalama i le lelei o le galuega e faia, pe a manaʻomia, aveese mea sese na faia. Aveese le fusi. O le aafiaga e maitauina vave.

E taua le mafaufauina e le mafai ona e pipii i luga o le tino poʻo le lauulu masani ile faʻamalosiʻau lava ia (tagata). A leai, na o le a latou e paʻu ese mai le mamafa mamafa.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

E faʻalagolago uma lava i le lelei o galuega na faʻatinoina, o mea e faʻaaoga ma le muamua tulaga o lauulu. Ole averesi, e manaʻomia le faʻasaʻoga pe a uma le 2-4 vaiaso. E mafai ona e faʻamoemoe i se mea tumau pe afai e iai lau laʻau maloloina, malosi, ma i le taimi lava e tasi na e faʻaaogaina le tautua a le matai poto. E taua foi le tausiga lelei. O le umi ole aʻafiaga e faʻalagolago foʻi ile faʻaeteete taulimaina ma mea teuteu faʻaaoga.

Tausiga

E i ai le tele o tulafono faigofie e mulimuli ai:

  • aua e te fufuluina ou mata i ou lima
  • Aua le moe i le aluga, ina ia aua nei faaleagaina le foliga o fulufulu,
  • Aua neʻi asiasi i le faletaele ma le sauna i nai aso muamua,
  • fufulu oe ma le faʻaeteete, taumafai e aua le faʻapaʻi i mata o ou mata i ou lima,
  • Faʻaaoga naʻo mata e sili ona lelei.

Ina ia aua le faʻaleagaina ou lava lauulu, i le maeʻa ai o le 6 masina o nofo ma le lautele o lauulu, ia e faʻaavanoa lou laʻau faʻalenatura se malologa mai le mamafa mamafa ma kelu mo le 2 masina.