Mataupu

O ulu felanulanuaʻi mo lauulu puʻupuʻu 2017, ata tamaitai ina ua mavae le 30 tausaga

O patupatu ma matau sa alofagia lava e o tatou tua'ā - na faʻaaogaina e tagata Aikupito anamua o se faʻailoga iloga, lea na faʻamoemoe e faʻamamafaina ai le tulaga o se tagata ma lona tulaga i sosaiete. I se taimi mulimuli ane, o lauulu e tafe ifo i le muaulu na avea ma uiga faʻapitoa lava o le aulelei o le lauulu, mauaina ni foliga ma ni uumi. O le a le mea e fai ia i latou e le o tautau? O uumi ma le uumi oti oti e leai ni faʻapipiʻi o le autu o talanoaga i aso nei.

O se lauulu 'ulu e aunoa ma ni pulu e le itiiti ifo le faʻaaogaina, ma le filifiliga saʻo o ituaiga ma le umi e mafai ona vaʻaia vaʻaia foliga o foliga

O se lauulu e aunoa ma le pa mo oe pe afai ...

O lauulu e aunoa ma ni faʻailoga o le umi e iai le tomai e faʻalautele mata, o lona uiga e mafai ona faʻaogaina e tagata e ona ni foliga lapoʻa e manaʻo e nana le lapoʻa o o latou alafau.

O le leiloa faʻataʻamilomilo fafine fugalaʻau e aunoa ma ni faʻailoga nana faʻamalosia nana se auvae tulimanu ma aumai foliga sikuea foliga i se oval.

O le asymmetric version ma se fesuiaiga vaivai e talafeagai mo faʻaaliga vaʻaia o foliga i le foliga o se tafatolu tafatafa, lea ei ai lona lautele pito i luma ma le auvae fevaevaea.

Gauai atu!
E le mafai ona e faia e aunoa ma patupatu pe afai o iai ou foliga umi ma maualuga lona muaulu.
Ae ina ia le foliga saʻo foliga e aua nei liliu atu i se laina umi, filifili ni 'oti faauu ma se itu ese.

Bob - puʻupuʻu ma manino

O le lauiloa Coco Chanel ma lona ulu ulu e aunoa ma ni 'ie

O aso nei, ua saʻo le igoa o le bob i luga o le lauulu o le tasi o le sili ona tauluʻulu. Na ia mauaina lona lauiloa ona o le tele o foliga ma le mafai ona iloa tino i luga o le lauulu o ituaiga eseese.

O le tama o Bob, o le fulufulu Farani Antoine de Paris, na matua musuia e le ata o Joan o le Arc lea i le 1909 na ia faia le lauulu pupuu o se mea moni mo le taimi muamua. O lenei laʻasaga e manaʻomia ai le lototele mataʻina, ona o lauulu lauulu laʻititi ua taʻua o amio le lelei, ma o fafine foʻi e iai o latou lauulu na matua aloese mai ai.

Na aloaia Bob i le faʻafetai ia Coco Chanel ma Irene Castle, oe sa avea ma ata o sikaili.

O le filifiliga ei ai le tele o mea tutusa ma le pi masani, o sina eseesega laʻititi o le lauulu 'ulu e faia i se fua ma e masani ona tuʻufaʻatasia ma se taʻaloga. O le laulu lauulu e talafeagai mo i latou e masani ai le tausisi i foliga masani, ae latou te le fiafia e faʻaalu se taimi i luga o le uʻumiʻulu lauulu laʻasaga faʻasolosolo ma o latou lava lima.

Feololo pi

Faapea o le fafine fusi o le a laititi teisi. Talafeagai mo tagata e ona se mata, faataamilo ma foliga umi.

E mafai ona e mauaina le filifiliga saʻo i le ata e Emily Browning, Farah Fat, Keri Hilson, Carey Mulligan, Danny Minogue ma Victoria Beckham. O moli masani sa faʻataʻitaʻi e Sara Paxton, Kelly Pickler, Agness Dane, Renee Zellweger, Keira Knightley ma Kelly Osbourne.

Kare - taimi tuai

  1. Kare ma faʻalautele - A talafeagai lautele filifiliga, faigofie ona liua i totonu o sitaili eseese e faavae i luga tele curls. O le umi o le laulu e mafai ona suia mai le laina o le auvae i tauau. I lau filifiliga, o le pito i lalo pito mafai ona matua mafolafola pe faʻasolosolo.

Faufautua!
Aua le filifilia se sikuea ma se faʻaopopoga pe a fai e te pupuʻu le ua.

I lenei tulaga, e tatau ona faʻamuamua le sikoa masani.

Ose ata lelei e mafai ona maitauina ile Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Jessica Simpson.

Umi laina - lauulu e aunoa ma tausaga faʻatapulaʻaina

  1. Kare i luga o le vae o ona foliga e pei o se pulou pulou. O se sili lelei avanoa mo le vaʻaiga vaʻaia o foliga o se tafatolu ma foliga oval. Ma le isi, o le lauulu lea e fautuaina e faia i lauulu manifinifi le le lava. Alisha Keys ma Rihanna o ni faʻataʻitaʻiga lelei o le saʻo ona faʻataunuʻu quad i luga o le vae.

O le faʻatonuga mo le sikuea i le vae o loʻo faʻamatalaina ai le ua atoa

  1. Faauu kapeta - avea ma lauiloa i nai tausaga talu ai, tele ona o le faigofie o faapipiiina. Ua sala nape o le ulu, a o le umi o le tipi e faʻasolosolo faʻasolosolo ona alu i lalo. Fetaui lelei mo teineiti ma se faʻataʻamilomilo, faʻatafafa pe uumi foliga o foliga. Fetu na filifili mo le faauu o kapeta: Keira Knightley ma Iris Strabegger.

Faʻauʻuina o sikuea e aunoa ma ni patini

  1. Lotoa ma le tulimanu faaali mai i luga o le faavae o se sikuea ma le umi. I le occipital region, o lauulu e sala puʻupuʻu lava i le taimi sili ona mafai, aʻo le pito i luma e faʻaʻumiʻumi ni pito. O fulufulu mata e mafai ona i ai ni pito i luga poʻo le vaeluaina, e talafeagai mo se lio foliga. Fautuaina le Asymmetric variant stylists faaaoga teineiti ma foliga sikuea foliga.

O Victoria Beckham ma Lera Kudryavtseva o ni faʻataʻitaʻiga sili lea o le mea moni e le o iai ni mea faʻatapulaʻaina o laʻau faʻapea a tamaitai.

Noble faamemelo o le "sikuea" sikuea Rihanna

Apefai ma faasologa

Afai e te fiafia i le uumi taimi oti, filifili mai le tele o apefai ma cascades, lea, i le ala, e sili ona alofagia pea e tagata lauiloa stylists ma lauulu.

I le filifilia o se faʻataʻitaʻiga patino, taulai i le le foliga i foliga, ae faapea foi le ituaiga o laulu. Le maualuga tapulaa mo lauulu manifinifi mafai ona maua faʻafetai i se lamolemole lamolemole, pe a fai o loʻo e vaʻavaʻai i ata faʻataʻitaʻi ata, mafaufau lelei i le apefai ma manino laʻasaga. O le filifiliga mulimuli e alu lelei ma le lanu lelei.

O le a le tau o le foliga fiafia? Le taumatau lata cascade ma le tele o curling iron.

Le tutusa filifiliga e tatau ona iloiloina mo tagata e ona le natura poʻo le chemically fulufulu lauulu. Laititi fautuaga - mo aso uma styling, ave lou styling gel ma le aoga o le susu laulu o se fesoasoani.

Lauulu Aurora

"Aurora" - fulufulu lauulu fafine e aunoa ma le pa

"Aurora" o loʻo faʻasino i le vaega o lauulu laʻititi eseese, e mafai ona faia i se lamolemole lamolemole pe sili atu le maʻai. E fetaui lelei mo toetoe o tagata uma, seʻi vagana ai le paʻu malulu o latou lauulu.

O le puʻupuʻu "Aurora" e tumu i le laʻau o le fouvale ma le saʻolotoga, aʻo le filifiliga i lalo tonu lava o tauau, o le ata faʻatosina ma feusuaʻiga. E mafai ona e tusia faʻaiuga o lauulu i totonu (lapotopoto ma sikuea foliga foliga) pe ufiufi mai mata (tafatolu ma foliga-fatu).

Lau "Caprice"

Afai e te fiafia lauulu sili ona umi, faʻatagaina le lauulu 'Italia e aunoa ma ni faʻailoga e avea ma au filifiliga

"Caprice" - o se fafine puʻupuʻu lauulu e leai ni pulu o se mea e ofo ai i le leai o se taʻiala manino i le fausiaina, o le tulaga taua o le tele o loka o le fulu, feoloolo faʻapipiʻi i itu eseese i le umi atoa o le lauulu. E le masalomia, o lenei filifiliga o le a apili ia i latou e le masani ai e faʻaalu le taimi i luga ole umi faʻapipiʻiina.

"Pulou" - masani ma fou

O le masani tusi o lauulu e aofia ai le fai si lelei o le umi ma le aofaʻi masani na fausia e ni pito i luga. O se mea e matua ese lava o se pulou faʻatasia ma uumi pito i lalo, lea e iloga i le fatufatuga ma le faʻavae mafai ona tosina mai ia lava.

Vaʻavaʻai mo 'oti pupuʻu mo pupuʻu lauulu e aunoa bangs? Filifili pixies - o se faʻamatalaga faʻaonapo nei o fouvalega fafine

Aotelega laulau

Ma o se mea laititi le ola hack mo i latou e le iloa fai fai niu e aunoa ma se lauulu

O le tele o filifiliga o lauʻeleʻele mai le leai o se taimi e masani ai e faʻatagaina ai tamaʻitaʻi taʻitasi ia maua se laʻau manaia, ma o mea uma lava e filifili. Matamata le vitio i lenei mataupu, fai fesili i faʻamatalaga i la matou fulufulu lauulu ma faʻasoa ia mea lilo o le matagofie i totonu o le mafanafana kamupani a le au faitau.

Faʻafefea ona vali lou lauulu

I le 30-35 tausaga le matua, o le tino o le fafine e gaoioi mautu ma filemu. Uma galuega faatino ua saʻo, leai ni soliga tupu. O maanuminumi e aliali mai teisi ma e le faʻaleagaina foliga. Lauulu tupu vave vave. O lenei vala faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma lau lauulu. Pau lava mea e ono faʻaletonu e ono tulaʻi mai o se tamai laulu sinasina ma le leai o se pupula.

Teine luga ole 30 le tatau ona faʻaaogaina:

  • Tasi le lanu lanu. O le mea masani, o lauulu e tele ona lanu. Faʻaaogaina lanu lanu o le a faia ai lou lauulu le masani ai. E sili le feutagai ma se tagata faʻapitoa, o le a ia filifilia pupuni e fetaui ma oe.

  • Vaʻaiga lanu. I lenei tausaga, eseese lauulu ma foliga lanu e mafai ona matua faʻaleagaina ou foliga. O lea, o na faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia.
  • Pupu pupu. I le 30, e tatau ona foliga lalelei se teine, ma o le pu pupuʻo o le a faia ai oe saucy. O lenei sitaili e talafeagai mo tamaʻitaʻi e 20 tausaga le matua, ae le atoa i le 30. Afai e te manaʻo lava i se laulu mata-mata, e mafai ona e faʻaaogaina filifiliga asymmetric e leai ni puʻupuʻu puʻupuʻu.
  • Fulufulu uumi umi ma pupuu. O le tali sili o se lauulu laʻititi lauulu. O le uumi lauulu e talafeagai mo fafine ei ai le tino manifinifi ma foliga masani, sui o le lalelei afa ma le mamafa o le tino, latou na o le faʻaleagaina lava.

I le avea ai o se tulafono, o le tele o le fafine afa 'ina ua mavae 30 tausaga o le matua le toe faʻaaogaina oloa taugofie tau. Ua amata ona latou faʻatau atu ni laupepa taugata, conditioners ma isi mea teuteu lea e fesoasoani i lauulu sili atu ona vaʻaia. O le saturated lanu o lauulu, lea na faia i le teineulu lauluulu, umi umi le umi nai lo le fale. Ole mea lava e tasi ile laulu e laʻei ai, ina ia mafai ai ona e ofuina le laʻei sili ona paʻu.

Lauulu talafeagai sili

O aga masani e aʻafia ai foʻi le fafine i le 'afa o le 30, ae le o toe avea ma faʻataʻitaʻiga autu mo le filifilia o se lauulu. Tele mea uma, faʻataʻitaʻiga e iai matataʻupu faavae e iloiloina:

'oti mo le pupuʻu lauulu 2017, ata fafine ina ua mavae 30 tausaga

Lauulu teuteu

I le natura, e leai ni leaga mataga o foliga, e na o sese le filifilia o fugalaʻau. I le 30, e tatau ona e filifilia ni lauulu laititi, ia amanaia foliga o le ulu. E i ai se tele tele o filifiliga e fetaui lelei ma faapitoa mo lapisi, tafatolu, sikuea ma faʻataʻamilosaga ituaiga foliga. O tamaitai laʻei foliga e ova foliga laititi e maua, aua e faʻapena ona laʻei se laʻei.

fugalaʻau fugalaʻau 2017, ata mo pupuu pulu ma faʻailoga, fafine luga o le 30

Filifili se fulufulu i le foliga o le lauulu

Afai o lou lauulu e le ofi i le fausaga o lauulu, ona foliga mai leaga mataga ma o le a tau faʻaalu se tele o le taimi i le teuteuina o ia i aso uma. Aunoa ma le faatuai e faʻasaʻo le lauulu pe fai le perm, e faʻatagaina na o ia seia atoa le 30 tausaga. I le maeʻa ai o lenei suiga, e sili atu le filifili o filifiliga e toe faʻafouina ma fesoasoani ia foliga sili atu e aunoa ma le faʻataina o sitaili.

Leai se tausiga faʻapitoa e manaʻomia

Ole puupuu poo le umi lauulu e manaʻomia ai le faʻaeteete lelei. Ole tele o laʻei fulufulu e manaʻomia le umi ona tu i luma ole faʻata. E le o sui uma o le lelei afa pe a maeʻa le 30 o le a manaʻo e faʻasalalauina lo latou taimi taua. I le masani, o lauulu e tipiina o latou foliga mo le ova i le masina talu ona e asiasi i le salon ma fesoasoani e vaʻaia 100% e aunoa ma le faʻaaogaina o oloa faʻapitoa.

fulufulu foliga laei 2017 fafine ata (ata pupuʻu)

O le le mautonu o faiga masani ua le mautonu, ae o fafine ua leva ona iai le poto masani e maua le mea lilo. O le sili lauulu lauulu o se tasi e faʻamamafaina lou matagofie masani.

Oval ituaiga

O lenei pepa e lelei. E i ai le lautele vaʻai i lo le umi, ma o alafau e lautele atu nai lo le auvae. O le tele o laʻei foliga laʻei 2017 fafine ata puʻe ata na faia faapitoa mo lenei ituaiga.

O le fafine afa ma lenei foliga foliga sa matua laki. Soʻo se ituaiga fulufulu e talafeagai mo latou. O le lauulu e filifilia tele e tusa ai ma foliga o le isu, e fuafua i le umi ma le fausaga o lauulu. Afai o le sui aulelei o loʻo i ai se isu tulou, o lona laʻau uumi uumi e sili ona talafeagai. Ma o loʻo umia ni puʻupuʻu isu ninii fetaui 'oti pupuʻu papaʻe.

O fulufulu laʻau ua taʻua o se filifiliga masani, ma ni mea taugata, teuteu i ie ma faʻafuaseʻi, foaʻi atu ile foliga faʻataʻitaʻi lea.

hairstyles laei foliga ma ni lauulu mo pulu pupuʻu 2017, ata fafine ina ua mavae 30 tausaga

Ituaiga lapoʻa

E manaʻomia e vaʻaia vaʻaia lenei foliga foliga. Mo lenei mataupu, o le faʻasolo saʻo pe sasaʻo e lelei.

Ole vaʻai faʻaititia ole lautele ole mata ole a fesoasoani ia curls ile paʻu i luga o alafau. O le umi o le laulu e tatau ona i lalo ifo tonu o pipi.

O le mea sili ona taua mo lenei ituaiga o le tisau tutusa o laulu. Aua le faʻalavelaveina i ni voluma tetele ma tuusaʻo pepa. O le au bangs e tatau ona mamanuina e tusa ai ma le faʻavae o asymmetry ma e eseʻese le umi.

Mo lenei ituaiga multilayer haircuts e talafeagai (faapuupuuina "pi" po o luga "sikuea" aunoa bangs).

  • Mautu vaeluaina
  • Laina faalava
  • Khimki
  • Lauulu i le pito o le laulu i alafau ma alafau,
  • Mafiafia lautele 'au.
fugalaʻau talafeagai mo lauulu pupuu 2017, ata fafine ina ua mavae 30 tausaga

Ituaiga sikuea

O lenei foliga o loʻo faʻailoaina i le tutusa o le umi ma le lautele o mata, o le maʻai o le alafau ma le auvae, o le faʻaula ma le auvae e le o faʻaalia.

Ina ia fesoasoani i lenei ituaiga o fituga bangs, framed obliquely, ma se lauulu lauulu foliga. O se pupuu curly "sikuea" poʻo le lulu lauulu i lalo o le auvae e lelei. Ole puupuu ole laulu e le fautuaina.

Ituaiga taifau

E i ai le sili atu le umi nai lo le lautele. Faatasi ai ma lenei ituaiga, e fautuaina:

  • Feololo le umi o lauulu
  • Paʻelea i le muaulu o laina
  • Fulufulu lauulu, e aunoa ma ni faʻalavelave na suia,
  • Vaeluaina itu,
  • Lauulu lauulu.
oti ulu talafeagai mo lauulu pupuu 2017 (ata)

Lea, ua matou filifili i le foliga o le lauulu 'aina, ma o le taimi nei mafaufau i luga manaia lauulu mo i latou e silia ma le 30.

Fiafia i lauulu pipi

O 'oti mo ni pulu pupuʻu 2017, ata mo fafine pe a maeʻa le 30 tausaga - o filifiliga lelei o le a avea ma filifiliga i le taimi nei.

Latou te lelei mo tamaitai puʻupuʻu pe puʻupuʻu maualuga. E sili le faʻalelei o lou lauulu e pei o le "bob-car" poʻo le "pixie". Mo fafine i le tino pe a uma le 30, o vaega uumi o nei oti oti e vaeluaina i le itu ma 'au i luga o le laina.

Ole puʻeina lauulu puʻupuʻu na matua suia ai foliga o se fafine, o lona uiga, muamua oe manaʻomia le iloa o ou foliga ituaiga. Ona filifili lea o foliga o lauulu e sili atu faigofie.

O 'ofu pupuu pipiʻiliga mea latou te maua lelei: e sili atu le faigofie le tausiga ma e tele naua ni filifiliga teuteu. Ae e iai lona faʻailoga: latou te le maua le lautele mo ituaiga uma o foliga.

manaia lauulu mo le pupuʻu lauulu 2017, ata fafine ina ua mavae 30 tausaga

Mo se pupuu lauulu lauʻoti uiga: le saʻo foliga foliga, ma soʻo se "sese" vave avea atili matauina. Lea vaaia sili atu alualu i luma avea avea ma 2-3 sasaina, taliga-taliga taliga, talimalu alafau. O se faʻamamafa faʻapitoa e mafai ona faia i luga o alafau, pe a fai e iai ni aulelei matagofie.

Tamaitai i le tino e sili atu i le leai o se lauulu ma o latou ulu i luga, e pei o le tele o faʻateleina gaʻo o le a foliga mataga, ae le o fafine maualuluga ma manifinifi - lalelei lauulu laulu ma lalelei.

O le "tama-pei" lauulu 'ulu o le a avea pea oe talavou ma sili atu ona aulelei, e ui o le toatele o masalosalo e uiga i ai.

O se felanulanuaʻi laʻei lauulu ma foliga foliga talavou e mautinoa. E ui e le o lona uiga e tatau ona e pei atoa teine ​​talavou, o le a fetaui i le pisinisi faiga a se fafine matua.

Ole puupuu ole oti Pixie 2017 (ata fou)

Afai o oe o se fafine malosi ma aso nei, ona nei laei teuteu talafeagai mo oe. O lauulu i le umi o le lauulu e le oʻo atu i le tulaga o le auvae e atoatoa mo oe.

O lauulu lauulu Pixie na lauiloa i tua i le 1953. Na lauiloa ia Audrey Hepburn. Ae ui i lea, o lenei laupepa o laei e matua talafeagai i aso nei. E faʻatagaina oe ona suia tele le ata, e aunoa ma le faʻaaluina i se isi mea faigaluega. I le minute, e mafai ona suia le ofisa i se laulu e fetaui ma se pati pati.E sili ona puʻupuʻu le laupepa e sili ona masani ai pixie ma e faigofie tele ile laʻei.

fulufulu foliga laei 2017 fafine fafine puupuu, ata 2017

Lauulu ma tusi

Afai e te manaʻomia le faʻateleina o le aofaʻi o lauulu, o lona uiga laititi o le pulu puʻupuʻu ma se puʻupuʻu pu e lelei mo oe. O le faauuga o le a avea atili lau lauulu sili ona matagofie.

Fugalaʻau foliga foliga 2017, o se ata mo pupuʻu lauulu ma ni faʻailoga mo fafine mo le 30 o se filifiliga lelei o le a masani sikuea i luga o le vae, pe a fai e te manaʻomia le tele. I le mataupu faavae, o le uluaʻi sini o lenei filifiliga o le a tuʻu saʻo lava le faʻaopopo o le voluma i le pito i luga o le ulu, faapea foi ma ia faʻamamafaina le matagofie o le ua.

I se faʻaopopoga, pixies ma se laupepa puʻupuʻu lata mafai ona aofia ai i lenei vaega. Ae e taua le taʻuina i nei filifiliga, o loʻo vaʻai totoʻa ile faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ina ia aua neʻi e maua se faʻaiuga.

lauulu e aulelei ma matagofie mo lauulu pupuu 2017 ata fafine ina ua maeʻa 30 tausaga

I luga o lauulu lauulu

O le umi o le lauulu e aunoa ma ni patini ua manatu e sili ona talafeagai mo le fausiaina o se tele o ata ma tuʻuina atu ituaiga uma o foliga, ma le tausiga o latou e le faigata e pei o le mafiafia ma le uumi ulu o lauulu. O ulu oti o le uumi o le umi e aunoa bangs ua taʻua foi "faʻavae" tonu ona o lo latou fesuiaiga ma le tatala i faʻataʻitaʻiga.

O se pulupulu masani sa leva ona avea ma masani umi. O se 'auala taua faʻataulaitu lea i le lalelei o soʻo se foliga, e na o le tasi o le a manaʻo e vaeluaina le laulu ma lamolemole lauulu lauulu, ma mo se isi faupuega o loʻo saeia ma le le mautonu i itu eseese. Afai o foliga foliga e laititi, faʻatetele, pe faʻatusa foi laititi, ona avea lea o le lalelei foliga o le sikuea faʻapitoa e nana ai mea sese uma ma faʻataʻitaʻia.

O le lauulu laʻititi Cascading poʻo le maualuga-tulaga o le a tuʻuina atu le aofaʻi tele e aua le umi tele lauulu. Lauulu manifinifi i le puʻupuʻu uumi o le a vaʻai lelei foi i lalagaina lauulu, latou a faʻaopopo lelei foʻi i le voluma e ala i le valivaliina o le ombre, e vaʻaia vaʻaia faʻateleina ma le mafiafia o le lauulu. O le averesi o lauulu e masani lava ona fiafia i valivali ma ituaiga faʻataʻitaʻiga ma le vaʻaia lelei o lanu o tuʻufaʻatasiga.

I luga o le lauulu uumi

Faʻafefea ona toe faʻaola lalelei toe ulu toe tuputupu aʻe? E naʻo le tolu filifiliga: sui le lanu o le lauulu, sui le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, fai le perm, ma oti lou lauulu. Afai e te tipi le lauulu umi, o lona uiga e le tatau ona aveese le umi. O se tele o filifiliga mo le faʻataʻamilomilo o tagata sipi o le a fesoasoani e faʻailoa le ata e matua ese lava. E i ai ni lauulu 'ulu e amata mai i taliga ma puʻeina le umi atoa, pei o se faʻauʻuga, i le isi itu, o le lauulu na tipi ae na o foliga, o loʻo totoe ai e le suia pe o le vaega o le laulu e fesuiaʻi, ae i luma e tumau e le suia.

O pulou lauulu e tasi e tutusa ma le faʻapipiʻi, ae e sili atu le suiga ma avatu le tele o feoaʻiga i le laulu ma le laulu e masani ai, ma, o le mea moni, sili atu filifiliga teuteu. Naʻo le pau lava o le lauulu 'eseʻeseʻesega o le aʻua e le ofi i laʻau manifinifi poʻo se lavalava, latou lava o le a le lava mo se lauulu, ae i luga o le mafiafia ma sili atu maʻimau tino foliga latou foliga matagofie.

Mo ni vaitau, vaeluaina ulu ulu sa fiafia i le catwalks o aʻu pati. O le Art Nouveau foliga o loʻo vaʻaia pea le faʻaosofia foliga i luga o se laulu lauulu, o le itulagi o le lauulu o le itu poʻo le pito i tua o le ulu, pe o le afa foi o le ulu, a tuʻufaʻatasia ma se muaʻi lauulu lauulu e faia ai se uiga le faʻatumauina. Afai e te faʻaopopo ni mamanu i luga o le mea ua tipiina i le vali poʻo le faʻaaogaina o se isi laʻasaga, e mafai ona e faia ni ata atoa ma matua valea aufana. E talafeagai lelei mo i latou e manaʻo ma maua le lototele e tutu ese ai mai le motu o tagata o loʻo latou tuaoi.

I luga o le lauulu pupuu

Malosiʻaga pupuʻu lauulu e sili ona faigofie filifiliga mo le foloina manifinifi laʻititi pe seasea lauulu. E faʻatagaina oe ona iloilo atoa foliga ma ua i le ua, faʻamamafa vali ma mea teuteu. E faʻapipiʻi le voluma e ala i le faʻaogaina o sitaili poʻo perma i aʻa. E ui lava ua maeʻa mea uma, ae e faʻalagolago lava ile lauulu. Afai latou te manifinifi, ae tausia lelei lo latou foliga pe a uma ona faʻataʻatia ma se laulu vavae, ona leai lea o se tupe faʻaopoopo e manaʻomia.

O se lauulu lauulu e taʻua o le "bob" e le o le muamua vaitau lea e faʻaumatia ai le lipine mekasini ma faʻaaliga foliga. E puʻupuʻu foʻi "sikuea" ma lauulu e lauiloa, (e naʻo foliga ova), ae o loʻo faʻateleina e le pixie lona lauiloa i vaitau fou.

O faapuupuuina lauulu tino e masani ona avea atili lauiloa ona o le le lava o le taimi ma le saoasaoa o le olaga faaonaponei. Masani ona manumalo, aua o le puʻupuʻu le lauulu, o le itiiti o le taimi e alu ai i le sitaili ma le tausiga. Ia, matapulou poʻo kulimi mo lauulu pupuu e sili atu faigofie le faʻaaogaina nai lo uumi. E masani lava, o lauulu 'oti puʻupuʻu e faigofie lava ona faʻamalamalamaina ma teuteuina tonu ona e tatau ona e masani ona faia se lauulu. O lenei e masani lava ona faʻamamaina vae vaevaega ma o le leai o se curling iron ma hot hair dryer ei ai se aoga aoga mo le soifua maloloina.

Oti pupuu mo lauulu manifinifi

Filifiliga mo lauulu manifinifi:

Afai e te manaʻo i se lalelei lauulu, ae ia manifinifi lauulu, o lona uiga e tatau ona e faʻalogo i le mea e faʻaoga ai. O se mea iloga i lenei vaʻaiga o se faʻatamala masani. Fai se bob pe sikuea, ona fai lea o galu laiti ma faʻamau. Faia i latou i itu eseese ma o le a liliu mai na o le grunge.

Masalo, ona o le avanoa o le faʻataʻitaʻiina ma le tagata lava ia-faʻaaliga, o lenei faiga e talafeagai tele. I se taimi puupuu, o le fafo ata mafai ona radically suia.

O ulu ia e leai ni 'auʻau i luga o le laulu umi

O fulufulu aulelei lalelei a fafine mo fulufulu uumi e aunoa ma ni pu e mafai ona suia lau ata, avatu i ai ni tusi fou ma fai oe ma sili ona aulelei. O le a le mea ua ofoina mai e le fashion season 2016? Mafaufau i filifiliga uma!

Eseese kalapu

Afai o lauulu e aunoa ma se lauulu e laʻititi lava lemu ia oe, tipi i le cascade. O lenei togafiti na lauiloa talu mai taimi anamua, ae o lona lauiloa faʻateleina i tausaga uma.

Afai e te manaʻo e faʻamamafa le 'alafau poʻo le auvae, taofi i le filifiliga e sili ona talafeagai - o se faʻauʻu. E amata mai i le au bangs ma alu i le umi atoa. I lenei tulaga, o luma o laina e faʻaumi le oval o le mata ma faʻatumu le lauulu. O se tasi o tuutuuga o le faʻamasinoga o le milimili pito e faʻafaigofie ona tipi ma tuuina atu i ai le sili foliga masani.

Fesuiai lauulu laei

Afai e te le iloa le mea e fai ai se fafine fugalaʻau mo le laulu uumi e aunoa bangs, taofi i le laulu 'ulu ma faaputuga o eseese uumi. O le tele-maualuga lauulu lauulu e talitutusa lava ma se ala, ae o loʻo iloga i se sili manino fesuiaiga, lea e maua ai le lauulu malosi ma le tele. I luga o le uumi umi, o matala e masani ona veleina mai i taliga.

Mo paʻu manifinifi ma seasea, o se lauulu laʻititi e 'aulelei e matua le talafeagai, ae i luga o le mafiafia lauulu foliga foliga matagofie. O le faʻamamafa o le lalelei o laʻau lauulu, o le a faʻapitoa se lanu valivali metotia o le a fesoasoani - faʻailoilo, bronding poʻo valivali.

O aso nei ma se tamai malumalu pe tafiʻe

I totonu o vaʻaiga eseese o 'oti i le 2016 vaitau, o le Art Nouveau sitaili ma le tipiina le ulu poʻo le ulu i le tasi nofoaga i nei nofoaga o lo o fausiaina e tusa lava pe atoa mamanu. Faafetai i ia lauulu, e vave ona e mauaina ni filifiliga se lua - o se laei masani ma laei malulu ma se laulu faaonapo nei ma se laei e potopoto i le pito i luga.

O se fafine fulufulu mata i luga o le lauulu uumi e aunoa ma ni fusipaʻu ma ni tamai fale na suia ai le ata. Na ia faʻaalia ona foliga, faʻamamafa le faʻaalia, iloga mai le motu o tagata, ma o lea ua talafeagai mo naʻo teine.

Avanoa umi faaluetele kapeta

O 'oti ulu e aunoa ma ni pu 2016 e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻalauteleina. Afai e muamua na faia lenei laʻei tipi i luga o le puʻupuʻu pe feololo lauulu, o lenei ua avanoa foi mo lauulu umi. O le sikuea faʻalelelei e lelei mo brunettes ma lauulu-lauulu fafine ma se foliga atoa ma lapotopoto - mimilo mimilo milo vaʻaia vaʻaia o alafau. Ae o le paʻu o lauulu e toetoe lava a le taua - le lauulu lauulu foliga sili atu i le manifinifi pe mafiafia, curly poʻo sasaʻo.

Vaeluaina Lauulu

I le lumanaʻi o le vaitau, e aoga le vaeluaina - manino ma le le-faʻamaoni, i le ogatotonu o le ulu. Lea fautua atu stylists. O loo i ai e le gata i lauulu manifinifi, ae faapena foi ile afiafi laulu. Ina ia faafaigofieina le faʻailoaina, o aʻa e faʻapaleni i le gel - na o le faʻaeteete ina ia aua neʻi pipii faʻatasi le laulu. O aʻa faʻaputu e faʻatasia ma fulufulu lauulu.

Afai e le fetaui lou vaevaega tuʻusaʻo, fai ia faʻasolo. Tuu toetoe lava latalata i le taliga, selu i le tasi itu le tele o le lauulu. O se masani o le ofuina e aunoa ma le pa - e tatau ona e tusia ma le le vaaia i le malumalu, ina ia aua neʻi e alu i ou mata.

Lauulu Asymmetry

Lelei asymmetry o le a faʻasaʻo ai le foliga ma nana ona le atoatoa. I totonu o faiga sili ona masani lelei e mafai ona faʻamatalaina se animetri pulou, lea e aofia ai le suia o le umi ma se malosi pito pito. O le isi filifiliga - o laina pito i luma e tipi i lalo o le kapeta, lea i tua o le ulu lelea tafe le umi.

O fulufulu asimetric e fai i luga o le soifua maloloina laʻititi ma teuteuina lelei. E tipi 'eseʻese ma manifinifi manoa o le a foliga vaʻaia lemu ma vevesi.

O le tausaga nei, ua toe foʻi le laulu i Falani ile faiga masani. Faʻafetai i se auala faʻapitoa o le faʻatinoina, na te faʻamamafaina mata o mata ma mata tetele, e masani ona le mafai ona vaaia i tua atu o se lalelei matagofie o laulu. I le tulaga o Farani tipi ulu, o manoa ua tipiina i le pito i tua o le ulu, faapea foi i le palealii, ma o lauulu i le malumalu e mafai ona umi. O faʻailoga o mea taua ia. Atonu e i ai le foliga o se tafatolu pe umi.

Filifilia aulelei lauulu fafine fafine mo lauulu uumi e aunoa ma ni pu, faʻalogo i nisi mea taua:

1. O le lauulu e tatau ona fetaui ma le ituaiga ma foliga o foliga:

  • Caret faaumiumi - mo se foliga umi,
  • Vaega itu poʻo faʻailiʻulu - mo se foliga faʻataʻamilomilo foliga,
  • Laugofie sitaili ma puʻupuʻu puʻupuʻu - mo le tafatolu foliga,
  • Lauulu asymmetric - mo se sikuea foliga.

2. O fulufulu e tatau ona o gatasi ma le tuputupu aʻe. E le tatau ona faia ni leo maualuga teine ​​i luga o le ulu - o le a avea i latou umi lava.

3. Mo le mafiafia o lauulu, e matua paʻu lava e talafeagai, ma mo manifinifi ma le leiloa lauulu, o se filifiliga laʻititi malaia.

Aulelei manaia le uumi 'oti e aunoa ma ni pu (ata vitio):

Lauulu e aunoa ma ni pulou ile lauulu laulu

E le o se mea e taʻu fua o le averesi o le laulu, e le o avega i ai ni pulu, ua manatu e sili ona talafeagai, aua e aofia ai le tele o numera eseese o laʻei. I se faʻaopopoga, e sili atu le faigofie le tausiga o fulufulu umi uumi nai lo le uumi ma le mafiafia o lauulu. Ae e le o le mea lelei uma o ia laulu. O mea masani e fai ai lauulu e aunoa ma ni patini i luga o lauulu laei e matala tele se malae mo faʻataʻitaʻiga, ma o ata o loʻo iai nei lauulu e fesoasoani ia te oe e filifilia se sili mo oe.

O le a le lelei lauulu 'ulu e aunoa ma ni pu mo le uumi umi:

  • Latou te talafeagai mo soʻo se foliga foliga - pe o se liʻo, oval, sikuea pe tolu.
  • Ina ua maeʻa faia se aofaʻi lauulu lauulu ma teuteuina i le iadem, a rim or se lipine, o le a e maua ai se foliga fiafia retro,
  • O manoa umi e aunoa ma ni pulu e sili atu le faigofie ona faʻaalu i luga o le uʻamea uʻamea, faʻataʻamilomilo ma le uʻamea, ona o le a faʻalavelave a paʻu, ma se laina saʻo - e tu i fafo mai le vaega o totoe,
  • E leai ni pu - e leai ni faʻafitauli ma lona teuga ai; e i ai manaʻomia ma le soifua maloloina o manoa e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i aso uma ma mea faʻapipiʻi,
  • O se lauulu mo le laulu o loʻo iai le matala matala e tosina uma atu i laugutu ma mata.

Le auala, e te iloa le auala e filifili ai se lauulu e tusa ma le foliga o foliga?

Feololo Umi Cascade

Se lele faʻasolosolo apefai lelei atoatoa mo uma mafiafia ma mamafa, ma se vaeluaina ma manifinifi lauulu. I le tulaga muamua, na ia faʻaiʻu mai ni foliga ulavale, i le lona lua ua ia aumaia le laulu foliga faʻapitoa foliga. Ma le apefai e matua faigofie e faatuina. Fufulu lau lauulu i lau mea e sili ona e fiafia iai ile laulu, faʻamago lou lauulu i se fulufulu-ma ua leva ona e matagofie. Mo le faʻasalalau tusi, oe manaʻomia le faʻaaluina se isi 15 minute, lea e alu ai faʻasolo i luga o sikola.

O le cascade aunoa bangs o se filifiliga lelei mo tagata e ana le fatu o se tutusa, oval ma tafatolu foliga o le foliga.

Feololo sikuea e aunoa bangs

Kare - se lauulu lauulu lautele mo taimi uma. E lelei tele mo blondes ma brunettes, uma sikuea ma liʻo, ae na o luga o latou foliga foliga ese uma:

  • Blondes, brown-hair-reded and redheads e sili atu ona fetaui i se vaivai, lamolemole ma teisi sloppy version o lenei lauulu,

  • Mo tamaʻitaʻi e foliga tele pe faʻataʻamilomilo foliga, matou te fautuaina le mataala ile sikuea faʻapitoa foliga matagofie, lea na suia faʻamalosi le faamamafa.

Gavrosh mo le umi umi

O le tama tama gavrosh o se lauulu faʻaagaseu, malie ma matua matagofie aulelei lauulu lauulu. O se mea lea i le va o le "hedgehog" ma femininai uʻu i luga o tauau. E ui lava i le lautele o lenei lauulu, o nisi mea aoga taua e manatua:

  • Le faʻaaloalo faʻaalia foliga leaga i luga o tamaʻitaʻi faʻaaloalogia o loʻo umiaina tulaga ogaoga,
  • O lenei lauulu 'ulu e aʻafia ai le i ai o manoa uʻamea i luma, e faʻatagaina ai le teine ​​e tatala ona tauau ma ua i le tele e mafai ai. E tatau ona latou sao lelei!

E leai ni mea e faʻatapulaʻaina mo gavrosh! E foliga sili i luga o laina o soo se umi, tele ma tino. Afai e te manaʻo e faʻamamafa atili le matagofie o lenei lauulu, fai le faʻailoaina i luga o le umi atoa.

Grunge mo le umi

O le teuina o lauulu grunge aunoa ma ni patini i luga o le lauulu laʻau umi o le a aumaia ai se fiafia i le ata o le teine, lea e fesuisuiai ai le masani masani. I tua atu o le lavelave ma e leʻo manino upu "grunge" o loʻo nana ai le masani ai o faʻatafunaina leaga i luga o le ulu ma ona lima. O le taimi nei, o le lauiloa o grunge talepe uma faʻamaumauga, ae e matua le talafeagai lava mo se pisinisi-pei o se faʻaaloalo foliga. E te manaʻo e faʻataʻitaʻia oe lava? Aua le soona faʻataua i mea faʻailoaina oloa, a le o lea la, o le laʻititi faʻatalale e vave liliu i se vevesi luga o lou ulu.

Lauulu laulu mo lauulu laititi

O Bob o se laulu sili ona fiafia lea ile toʻatele o tagata fai pisinisi. Ua leva, ua ma e lauiloa ma manaʻoga mo le tele o tausaga, ia e mafai ai oe i taimi uma ona fesiligia le matai ona tipi lou lauulu i le auala lea. E faigofie lava e taoto le pi mo lenei mea; e tatau lava ona e siisii ​​lemu ia taʻitasi i aʻa, ma tuʻuina le lauulu lauulu ma le matagofie. Ae tusa lava pe leai se sitaili, o lenei lauulu 'ulu e tumau tutusa lava le matagofie ma le fatufatu.

O laʻei lauulu e aunoa ma ni mea mo soʻo se taimi e taʻutaʻua ai i la latou 'eseʻese mamanu ma le lalelei. E mafai lava ona e filifilia le mea e te fiafia ai.

Mo e ona se tamai muaulu, pe a filifilia se lauulu mo le laulu lauulu, e le o se mea e manaʻomia e fai bangs ma o loʻo iai mafuaʻaga mo lena mea. Muamua, aisea e tapuni ai le muaulu ma fetuʻunaʻi foliga o foliga pe a fai o le foliga e feteʻenaʻi. Lua, ina ia paʻu le manava ma afu itiiti (aemaise lava i le taumafanafana), e sili le tuʻu i fafo o le au. Ae lona tolu, afiafi ma aso uma laei e faavae i luga o lauulu, e mafai ona faia e aunoa ma le talasua.

Na e talitonuina i luga o finauga i luga? Ona matou faʻailoa atu lea ia te oe se tamaʻi iloiloga e uiga i le laʻuina o laʻei teuteu mo lauulu laʻititi e aunoa ma le pa. Vaʻai le ata i lalo.

O sili ona laʻei fugalaʻau mo lauulu laʻitiiti e aunoa bangs 2016

E fautuaina e ona tagata lauulu manifinifi o loʻo manaʻomia le faʻaopopoina voluma filifilia filifili fulufulu ma le paʻu lauulu. I se faʻaopopoga, e tatau ona e manatua le paolo o lauulu, aua e faʻaogaina foi se sao taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga o le valiina ombre + e aunoa ma ni paʻepaʻe e tipi i luga o le lauulu laʻititi, o le a maua ai le ofoofogia o le voluma

Tagata e o laulu laʻau e matua laki lava, pei styling e faigofie faia i ou lava lima i se taimi puupuu. Lava le 10 minute o faʻaavanoa taimi, lauulu solofanua poʻo le fufuluina o lauulu, lauulu mago ma styling: varnish, foam.

Faʻafefea ona taʻoto? Faʻaoga sina pulu i le susu susu ile lauulu. Faaaoga se pulumu ma se fulufulu mimita e foliga. I le sitaili na tumau i le aso atoa, vavalo lauulu ma varnish.

Soʻo se lavea i luga o le laulu o lauulu e leʻo ni pulu e aofia ai le teuteuina o afiafi. O le mea lea, pe a fai na valaʻaulia oe e asiasi atu, i se fegalegaleaiga faʻafiafiaga poʻo se tafaoga faamasani, o le faia o se fulufulu laʻau e le faigata.O lauulu, lauulu i le sitaili o vaitausaga o le 60 ma lauulu na aoina i le Athena o le a foliga sili ona matagofie i luga o le laulu uumi.

Oti mo lauulu laʻau e aunoa ma ni puʻeu: faʻafefea ona tausi? I lauulu e masani ona teuteuina lelei, e taua le filifilia o oloa tausi: shampoo, conditioner, masks. E faʻapea foi ona faʻamama lou lauulu i le malulu ea, aua le faʻaogaina se uʻamea e faʻasaʻo ai ma selu lou lauulu i se selu laupapa.

O ulu ia e leai ni 'auʻau mo le uumi o lauulu

O se lamolemole lamolemole e mafai ai ona e faʻatupuina le faʻaalia o teuga ma foliga matagofie. O lona aoga aoga ile manifinifi laulu e le mafaafitia.

  • vaevaega e mou ese malie, lauulu e maloloina,
  • vaaia faʻateleina voluma
  • leai se mea e te tipi ai lou lauulu e masani ona
  • E i ai filifiliga mo lauulu o soo se umi ma le vali.

O le sili ona lauiloa ituaiga lauulu e aunoa ma ni pulou i luga o le lauulu uumi o le malulu lauulu ma se lauulu. Lenei ole vasega masani ona taʻu mai e le taitai ona leva.

Mo ova foliga, o lenei filifiliga mo le uumi lauulu e aunoa bangs e talafeagai mo aso uma, ma le ulufafo.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o se lauulu mo le laulu e leai ni pulu, pupuʻu faʻamanuiaga i le pito i tua faia le aofaʻi, ma o mea uʻumi i luma o loʻo talafeagai mo le faataamilo foliga, ma vaapiapi.

O ulu i tauau e leʻo manaʻomia e teuteuina sili atu nai lo isi. Vaeluaina itu, malamalama curls ma lanu susulu faia sili matagofie le laulu.

I lenei tulaga, o se lauulu laʻau i luga o tauau e aunoa ma le pa e toe faʻafouina e le faʻailoga faʻapitoa o manoa i foliga.

O se ulu ulu e leai se mea

O le fulufulu mata o le pulu e leʻo ni pulu e talafeagai mo i latou e mananaʻo e nana se lautele o loimata, poʻo ona alafau faataamilo. O lenei aʻafiaga e ausia ona o le loloto o le vaeluaina.

O e fefe o se sikuea masani foliga foliga faʻanoanoa? Ona faʻaaoga tatau lea o le felanulanuaʻi faiga fou.

Selu le laulu ile itu ma se sitaili sitaili teuteuina ile aa, ma le tipi o le a faamuta ua matua atoatoa. O se uumi lauulu e aunoa ma le pa e lelei aua e faigofie ona oni metamorphoses.

Spiral curls, tipi musumusu poʻo le valivali lanu o le a toe faʻaola lelei le aniani.

Vaʻavaʻai paʻu ma lauulu laʻasaga faʻapitoa: o ai i latou, aʻo ai?

E le ese le fulufulu o le laupepa e leai ni mea ma ni faʻailoga, le uiga o ia ituaiga o laulu i le fatuina o isi voluma ma fetuunai foliga o foliga. Le mea sili o mea uma e fetaui iai:

  • mo se foliga faatafafa o foliga,
  • mo teine ​​e maualalo lona muaulu,
  • mo i latou ua le mautonu le lauulu ae manaʻo e taofi lo latou umi,
  • mo e ona lauulu lauulu.

Lauulu cascade ma apefai e aunoa bangs

O se Italia fulufulu ulu e aunoa bangs foliga foliga agamalu ma lauulu umi ma i pastel lanu.

O e sili ona teuteu i laʻei teuteuina i laei i luga o le lauulu uumi, malamalama tino galu.

Ole fulufulu uila ma le valiina o mea faanatura o le a fesoasoani e fesuisuiai e tusa lava ma se masani lauulu.

Lulu lauulu ma se puʻupuʻu lele o faasitepu e lelei mo teineiti ma le lautele mata ma maualuga o latou alafau.

Fafine bob fugalaʻau aunoa pulu

O le fulufulu mamoe o le pulu e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi e sili atu ona taatele nai lo le pulu, aua e foliga sili atu ona o le mea o loʻo motusia.

Lauulu e aunoa ma ni patini i lauulu laulu e pei o lanu.

O le vaeluaina o le a faia ai le lauulu foliga tutusa lelei.

O 'ofu pupuʻu e leai ni mea e mafai ona fai e aunoa ma le faʻatulagaina o laʻau, ae e oo lava i laupepa i aso uma e foliga sili atu pe a faʻamago lou lauulu i se laulu.

Lauulu mo le maualuga o le ulu e aunoa ma le pa e iai foi!

Pixies ma lauulu lauulu mo pulu puʻupuʻu e aunoa ma ni faʻailoga

O le pixie fugalaʻau aunoa ma le pa e leai se uiga, o le manatu o le lauulu laʻua e faʻaalia ai le i ai o manoa i le muaulu. Afai e te manaʻo e faʻaavanoaina, e tatau ona e faia e le aunoa. O filifiliga sili ona manaia mo le 2016 ma loka faʻaopopo i le pito i luga o le ulu ma puʻupuʻu malumalu ma eseʻese eseʻesega i le mataupu o mohawk.

Faʻamaninoina o ufi pei o le ata, ma le volumetric styling o le mea lilo uma lea o le manuia.

E mafai ona fai e aunoa ma le pisia. O lauulu mo le pupuʻu lauulu e leai ni mea e faigofie ona faʻaʻeseʻese ona o le iʻuga o le sitaili sui, iinei tatou vaʻai i le solo.

O 'ie i le hipster style ma se pulou lalelei e faia ai le ata faʻamalosi.

Lenei o le a le mea e tupu pe a le lokaina se mea faigaluega faʻaliliʻau ia fusi mau i le muaulu! Peitai, i lenei tulaga, e leʻo se mala.

O se pixie faaopopo, poʻo se ultrashort filifiliga? E mafai ona e faʻataʻitaʻi i foliga o le mata.

Laititi curls ma se fausaga lauulu faaopoopo faaopoopo eseese, ae le mo tagata uma. A filifilia se laulu, mafaufau i foliga o lau oe lava sitaili!

O se lauulu e leai ni 'aʻai ma le mea e taua o le sesson e matua nana lava le muaulu. O lenei filifiliga e lelei mo foliga manaia. Ona o le uumi o laina i le pito i tua, o le teine ​​fulufulu mafai ona faaleleia atili le eseesega o foliga.

Taulaga afiafi ma aso malolo e aunoa ma ni puʻe

Mo i latou e manaʻo lamolemole lauulu e aunoa ma ni pu, o tagata tisaini ofoina atu filifiliga eseese mo le maualuga ma le maualalo solofanua. I lenei tulaga, o le saolotoga vaega o lauulu ua fuafuaina e fili i fusifusi ma 'ie faʻataʻavaleina.

O le itu itu ma se sui teuteu i le susulu liliu se laulu lauulu pisinisi i le afiafi tasi.

Lua volumetric beams e talafeagai mo se talavou teineiti, ma mo se fafine matua e lototele e mulimuli i aga masani.

O nisi taimi e teuteu lelei, naʻo le selu lou lauulu i tua. O lauulu i le auvae, o loʻo folasia i lenei auala, e foliga sili ona matagofie.

O le aofaʻi lalaga ma le fulufulu mamoe e talafeagai mo faʻaipoipoga ma mo aso uma olaga, ona o le tutusa o le umi o le filo ma le tutusa lanu, e foliga sili manaia ma manaia.

Manatua Elvis Rockabilly ua toe foi i le masani!

O se laʻau lauulu e faia i ona lalaga, tusa lava pe o le maualuga sitaili, foliga fiafia ma talafeagai.

O se lalelei palagi Eleni faʻatagaina oe e aveese lauulu mai foliga ma alu i tagata uma: blondes, brunettes, long-hair girls ma i latou e fiafia i se pulufulu pupuu.

Oka lapopoa ma strawberry blond o le a avea oe ma Hollywood diva!

Le tusitala o le tusiga Tamaitai 'oti oti e aunoa ma ni' ie: ata i luga o le puʻupuʻu, feololo ma le laulu umi