Foliga mata ma mata mata

Ituaiga, metotia, aafiaga o mata mata

Tuʻuina atu o faʻailoga faʻapipiʻi o se gaioiga lelei mo le faʻaumiumi o tou lauulu puʻupuʻu ma avatu ia i latou le matagofie. Tagata poto masani i tufuga mafai ona faia se aoga aofaʻi ma le 3d aafiaga i le itula pe faʻamaninoina le umi ma le tele. E i ai ni ituaiga eseese o mata mata, tekinolosi ma metotia. Polofesa faʻaaoga mea eseese, taʻitaʻia e le manaʻo o tagata faʻatau ma o latou tomai.

Ituaiga o faʻatufuga faʻateleina avanoa

Ituaiga o mata faʻateleina laupepa ma tele ma eseese e ala i:

  1. Le atoa le faʻatonuga i tulimanu pito i fafo o mata. O Cilia e tupu naʻo le tasi itu o le mata, e uumi ai nai lo mea masani. Faʻalauteleina o laumata pito i lalo i lenei tulaga ua le faia. O nisi taimi e vavaeina e le au tufuga lauulu i luga o le mamao mamao, sui a latou lava mea ma gaosi tino. O le mata e masani ai, o le faʻafitauli o le "suavai" poʻo le puʻupuʻu o le aoina ua aveeseina ona o le faʻaopopoina o le aʻafia o latou paʻu.
  2. Le aofaʻiga atoa o lauulu pito i luga. O le matai e faʻateleina le voluma i luga ole laumata pito i luga, faʻaopopo lauulu taʻitoʻatasi poo ni fusi. Mafiafia ma le umi e faʻaopopo, o le faʻalauteleina o mata pito i lalo o mata i le mea lea e le faia foi.
  3. Faalua voluma ma 3d aafiaga. I laina masani o lauulu uma, e faʻapipiʻi e le aliʻi 3 mea faʻapipiʻi e ausia ai le matagofie i le 3D foliga. O lenei faʻatinoga e filifilia mo se faʻafiafiaga, se faʻafiafiaga taua tele e faʻafiafia, poʻo le asiasi atu i po. O le 3d aafiaga e aʻafia ai tagata uma ma le maoaʻe ma le mafiafia o le ogatasi o le uumi o le umi.

Ituaiga ole alofa e faalagolago ile mea ma le uumi

Mo le fausiaina o ni mea alofa faʻapipiʻi, faʻaaoga vailaʻau, faʻaaoga polyopastic thermoplastic. O le mea masani, e maua ai ituaiga taʻitasi i lona igoa: "mink", "sable", "silika". O fulufulu o manu i lenei tulaga e leai se mea e i ai ma le gaosiga. Mea faalenatura e malolosi allergens, mafai mafua ai le ita ma le vevela, o lea, faaaogaina odorless synthetics.

E tofu ituaiga o lauulu ma ona lava uiga:

  1. Fagaloa - tutusa i le natura i lanu, mafiafia. Malamalama mama, pipii pea ile umi. Aua le manaʻomia masani faasaʻoga. Faʻaaogaina i potu faʻafiafia e fatu ai se faʻatumu le atoatoa. Mink e masani lava e leai se ese mai lona alofa, na o se tagata tomai faapitoa mafai ona matauina le eseʻesega.
  2. Tapopo - mamafa tele, aua le umi se taimi. Ae latou fatuina se tele o foliga 3D ona o lona mafiafia.
  3. Siliki - faʻaopopo le matagofie, faʻaalia foliga vaʻaia o vali foliga. E i ai a latou pupula susulu, susulu i le malamalama ma lanu uliuli. Faʻaaogaina e fausia ai le aofaʻi atoa, mamafa teisi atu nai lo le mink.

Le tele o taimi, a "mink" faʻaaogaina mo le faʻaopopoga, aemaise lava pe a fai o le faʻaopoopoina o le laumata pito i lalo faia foi. O le umi o lauulu e ese mai le 4 i le 20 mm, o le mafiafia o mai le 0,03 i le 0,07 mm. Tele taua mo le fatuina o se 3d aafiaga o loloʻu. E mafai ona fesuiaʻi mai laʻititi i le matua faʻamatalaina e fuafua i manaʻoga o le tagata o tausia.

O le lanu o lauulu gaosi e masani lava uliuli pe uliuli enaena, ae e mafai ona e filifilia soʻo se fatuga lanu pe a e manaʻo ai.

Fausia aafiaga eseese pe a fausia

E ala i le faapipiina o ogioa i tulimanu ma nofoaga eseese, e faia e le matai le tele o foliga faʻaalia ma foliga lilo.

Le sili ona lauiloa o:

  • Natura iʻuga. O le siʻosiʻomaga oona tapuni o le a foliga mai masani, matua lemu ma umi.
  • Foliga poʻo le pusi foliga. O le umi o le lauulu faʻalautele e faʻateleina mai le pito i totonu o mata i fafo.
  • Mata pepe pei ole Barbie's. E uumi lauulu e pipiʻi io latou lava alofa e fai ai ni galu malolosi ma oso ai mata.
  • Aufaigaluega ala. O lauulu e fai sina umi i le pito i fafo o mata. E aliali mai pei o squirrel-pei laiti pulumu i luga ole laumata.
  • Fausia ave. E pupuu ma le uumi lauulu e sui i le mamao tutusa.
  • Mauaina o le aʻafiaga o le "meleniuma". O le matai e faia suiga i uumi taimi faʻaaogaina ai lanu pupula ma ata.

Fausiaina Tekonolosi ma Tekinolosi

Le taimi nei, o loʻo tele ai metotia ma ituaiga o faʻaliliuga o mata: fusi, nofofua, eyelash, volumetric, 2D ma 3D eyelash extensions. O aʻoga taʻitasi e o mai ma igoa fou mo ana metotia: Iapani, Hollywood, Europa.

O le mea moni, tagata atamamai iloga i le va o le tele o tekinolosi autu mo le faʻalauteleina o mata i le fasi ma le tele, o mea uma o totoe e tele na o le maketiina. Ae ui i lea, tatou vaʻavaʻai po oa igoa o metotia e mafai ona mauaina i aso nei i lenei vaega o tautua ma poʻo a latou:

E faatatau le apalai o le tasi mata gaosi mata i le tasi tagata ola. O lenei tekonolosi ua taʻua foi ausili le faamaoni. O mea nei e faʻaaogaina: mink, sable, siliki.

Ole umi ole tala faʻapitoa e faʻalagolago i le manaʻo. I le tele o taimi, o mea sili uumi e faapipii mai i le pito i fafo ma alu i lalo i le tulimanu i totonu.

Amerika

O lenei tekonolosi e le tele ese mai Iapani. O le uiga ese na o mea. E faʻaaogaina le silicone poʻo le paʻu o mata mata. O le latou lelei o le susu teteʻe ma le faʻapalepale o vevela vevela. Faatasi ai ma i latou e mafai ona e asia ma le saogalemu le vai taele, vai taele, aau i le sami.

Ituaiga o lauulu mata

A o le i faagasolo le faamalamalamaga o le sitepu i lea laasaga laasaga, o le a tatou suesueina auiliili atili pe o le a le ituaiga autu o fulufulu mata o aso nei. A uma mea uma, o teine ​​uma ma lana lava ituaiga ituaiga o foliga. Ma e matua taua lava e filifili mo oe lava le mea e sili ona fetaui lelei ma o le a foliga masani ma matagofie.

Fale tulimanu

Ole ituaiga lea e aofia ai le fulufulu mata ile mata mai le pito i fafo ma e naʻo le ogatotonu ole mata. A faʻapea e mama momoli, ona latou manaʻomia muamua lea o le vali, aua e le fautuaina e faʻaaoga mascara pe a uma ona fauina.

Lē maeʻa fau-fale

O lenei foliga e talafeagai mo tagata e ona le natura uumi mata mata. Ma lana fesoasoani, ua faaopoopo le tusi. O mea faʻalenatura e filifilia i le tele e latalata i lauulu masani.

E sapasapaia mata mata ile laititi. O iinei, pei foi o tulimanu fale, e ono manaʻomia muamua le vali e aloese mai le maʻai tele pe a maeʻa le faʻagasologa.

2-laina faʻalauteleina (fale tifaga poʻo 3D aafiaga)

O lenei manatu e talafeagai mo tagata totoa ma malamalamamanao e taulai atu i mata. O le tutusa lea togafiti metotia, naʻo le 2 mea faʻafoliga o loʻo pipiʻi i tamaʻi kuluma uma.

Ole iʻuga o se foliga sili ona lelei ma le lelei le voluma. Lea foi, o lenei ituaiga o matai fautuaina teineiti ma se vaega toaitiiti o latou laulu mata.

Ituaiga o Lauulu

Meaola eseese faalagolago i le mafiafia ma le tele:

  1. Fagaloa. O nei lauulu e sili ona mama ma manifinifi. Ole tele o taimi latou te faʻaaogaina pe a fai o le laulu mata e le lelei tulaga (magaugau, faaleagaina). A leai, o isi mea teuteu mea na o le a faateteleina le tulaga.
  2. Siliki. E fai si mafiafia ma manifinifi. O nei lauulu e lelei mo le fausiaina o se natura volumetric aafiaga.
  3. Tapopo - umi umi, fulufulu, ma, e tusa ai, matua "mamafa".

By the way, o le igoa o lauulu e leai se mea e faia i mea masani (siliki poʻo sable fulu). E gaosia mai le gaosi fiber. Ma o lenei igoa na avatu ona o ana foliga.

O i latou foʻi e gaosia i foliga eseese. Faʻalagolago i le punou, ua faʻavasegaina ma tofia e pei ona taua i lalo:

  • B - lauulu sao,
  • C - curved
  • CC / B - malosi punou,
  • L - o le punou e pa'ū i le pito o le lauulu.

Natura

O lenei aafiaga e sili ona lauiloa ma lautele. E lua mea e faʻaaogaina iinei (6 ma 8 mm poʻo le 8 ma le 10 mm). O Cilia o isi uumi o loʻo pipiʻi faʻafuaseʻi. O le iʻuga, o le foliga maua le faʻaalia ma le matagofie.

Fofo mata - Fox foliga

Mo se alope foliga, mea o le tolu umi le a manaʻomia. Muamua, i le tulimanu pito i fafo o le sili atu i le lua lapopoa e sui ma faʻasolosolo lava ona faʻaauulu laulu e faʻaaogaina.

Lenei e sili ona manaia aafiaga, mo le umi uumi (12-15 mm) faʻaaogaina. O le cilia lava e tasi e faʻapipiʻi i totonu e oʻo lava i le tulimanu i totonu. E foliga le masani ai ma lalelei, ae le fetaui lelei mo laʻei i aso uma.

O iinei e mafai ona ausia se faʻaaliga vaʻaia i le pito i fafo o mata. O Cilia e filifilia i ni uumi se lua - umi umi ma puʻupuʻu. Muamua, o lauulu uumi e faapipii i le pito i fafo o mata.

I lenei tulaga, e te manaʻo e solomuli i le afa senitimita mai le pito, o lea e tusa ma le 1 cm o le laulu mata laina o loʻo faʻagaioia, ona puʻeina lea o lauulu i le vaega o totoe.

O ai ma o afea na o mai ai ma faʻaopoopoga taualumaga

Leai se tasi na fesiligia le taleni maoaʻe a tatou aulotu. Lenei mea e le gata i le fausiaina ma le atinaʻeina i le matata o polokalame ma le tonu faasaienisi, ae faapea foi i le matagofie pisinisi. O le tala lauiloa Hollywood vali mata Maximilian Factorovich, sili ona lauiloa o Max Factor, o le na faavaeina le lauiloa cosmetics ituaiga, o se tagatanuu o le malo o Rusia. Ia te ia o mea matagofie faaonapo nei e tatau ona ofuina ni laumata lautele.

I le 1927, o le taʻutaʻua Hollywood lauiloa Phyllis Haver na taʻalo mo le taimi muamua i le musika Chicago mo le taimi muamua ma le faʻapipiʻi o mata mata, lea na fausiaina ma faia e Max Factor. O lana taʻaloga mataʻina, e lagolagoina e le faʻaalia o foliga vaʻaia, ua leva ona manatua e tagata lautele. Ioe, o faʻataʻitaʻiga muamua e leʻi foliga mai e masani ona faʻalenatura, ae maise ile tapunia, ae i le aluga o taimi, na tele lava le faʻaleleia o le tekonolosi. Sese mata uila maua lautele lauiloa i 50s o le seneturi talu ai.

Auala Fale

O le onapo nei faʻafoliga o auala e faigofie, taugofie ma ua i ai se tele tele o filifiliga eseese. O uluaʻi "suʻega" na faia mai i lesi itu aʻo lenei mo le toe faʻaleleia o mata mata e sili ona lelei le paʻu faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina, ma e faigofie ai ona laeiina. Ma le isi, o loʻo iai ni ituaiga tekonolosi:

  • Iapani e umi tele i le taimi, ae o le faʻatagaina lea mo se masina e fiafia ai i le le faʻaalia foliga o le mafiafia, tele ma sili atu natura silia. E tusa ai ma lenei metotia, gaosi tino lauulu faapipii i soʻo se tasi o lona lauulu; uumi ma le mafiafia o loʻo filifilia taʻitasi. Lelei tele mo tagata e umi le mafiafia ma puʻupuʻu.
  • Sheaf eyelash extension technology e manatu o se auala sili ona taugofie ma puʻupuʻu e faʻatau ai le laulu mata ma le mafiafia. O lona uiga tulaga ese o le mea moni lea o le matai faʻapipiʻi se fusi faʻamaeʻaina o nisi laulu faʻapipiʻi i le tasi cilia. O le iʻuga e ofoofogia.
  • Ole faʻaopopoa ole vaega poʻo le le atoatoa e mafai ai ona e faʻaopopoina le faʻateleina ole laumiga mata. Ina ia ausia le maualuga o le natura, tagata tomai faapitoa fautuaina faaaoga lauulu lauulu o le tutusa lanu ma uumi pei moni mata.
  • Mo le tasi aso - e sili le talafeagai pe a o se umi fausia-e le o aofia i fuafuaga, ma i se aso faapitoa e tatau ona e foliga mai e ofoofogia. O lenei metotia faʻatagaina oe e aveese lauulu lapoʻa oe lava i le aso e sosoʻo ai pe a maeʻa nai aso.

Faamanuiaga o Iapani Eyelash Extension Tekonolosi

Afai e te filifili i luga o mata mata, ona faia lea ia mafai ai e isi ona maitauina lou lalelei gofie, feusuaiga ma manaia, ae le o le tomai o le lashmaker. O nei manatu e taʻitaʻia ai teineiti, ma filifilia le Iapani e fai o latou mata e faʻalautele ai a latou auala. O le faʻaaliga mata faʻaoga le faʻaaogaina o tekinolosi Iapani e faʻaavanoaina ai oe e maua le matagofie o le lalelei ma faʻanatura, e sili atu ai ona faʻaali ou foliga.

Ona o le moni ofoofogia aafiaga, o lenei auala e lauiloa i tamaitai. O le muamua tekonolosi na fuafuaina e le Iapani faia-tusiata Shu Uemura i 2003. Ole itu taua ole auala ole faʻaogaina o le 95% ole kalamu. Toeitiiti lava o laulu uma ua faapipiina faʻatagata. Ona o lenei auala, ua mafiafia ma mafiafia mata mata. O le mea taua iinei e le o le "soona faʻauavaʻa" i le uumi o mata, ese a latou foliga foliga tetee. I le taimi, o le Iapani fale-mafai ona e 3 itula, ae o le taimi faʻaalu e taua tele se taunuuga ofoofogia.

O a ituaiga o mata o mata o loʻo i ai i tekinolosi

E taua foi le amanaia o loʻo iai le tele o faʻalautelega tekonolosi. Ole taunuuga e faʻalagolago i le saʻo o lau filifiliga.

Mo le pipiina mata mata faʻaaoga se kulimi hypoallergenic faʻapitoa, lea ei ai se faʻasologa fou. Ona o le tulaga ese vaega i le tuʻufaʻatasiga, o le mea avea lalagaina ina ua uma le faʻamamaina, vave pipiʻi mata mata ma le faʻatagaina le aʻafia o le faʻamamaina o mata masani mata.

Foi o leai se laʻititi taua o le curvature o eyelashes e te fuafua e maua. E tele ituaiga:

  1. J - i le tulaga lea, e i ai sina faʻaalu, ma o le mea lea o lo o tumau fulufulu mata i luga,
  2. B - i le tulaga lea, o le matai e faʻatautaia se mea e le masani ai o loʻo faʻatinoina, e mafai ai ona faʻapupula ou mata,
  3. C - faʻataʻitaʻia le faʻatinoina o se palu feololo, lea e fesoasoani e tatala ai foliga ma faʻaalia atili,
  4. D - le pupuʻu faʻaalu, lea e faʻaogaina e maua mai ai "mata pepe".

Le foliga o le punou e tatau ona filifilia taʻitoʻatasi - e faʻalagolago uma i le manaʻo manaʻo. E taua foi foliga o foliga ma lona foliga. Le tele o taimi, teine ​​filifilia le bend C.

Vailaau masani

I lenei tulaga, e faʻapipiʻi e le matai mea faʻapipiʻi o mata mata ile tulaga masani. I le taimi lava e tasi, e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete i se faʻapipiʻi faʻapitoa. A faia mea uma i le sao saʻo e mafai, e le mafai ona maitauina le soʻoga. O na alofa e mafai ona faia e le gata i taimi taua, ae e ofuina foi i aso uma. I lenei tulaga, e taua tele le manatuaina e uiga i le faʻasaʻoina masani.

O le mea moni, a cugary augmentation tele taimi, ae o faʻaiuga e le mafai ae le fiafia.

Iapani metotia

O lenei auala ua manatu o se auala umi umi. Peitai, faʻafetai i lona faʻaaogaina, ua mafai mo se taimi umi lava ona tumau le fulufulu mata i le lelei tulaga. O le a mafai ona latou i fafo mo le 3 masina, ma i masina uma faia se faʻasaʻoga e tatau ona faia.

O lenei faʻaopoopoga metotia e sili ona lauiloa i le tele o fafine, ae ui i lea, e sili ona talafeagai mo tagata e puʻupuʻu ma tutusa lava le mafiafia o laulu mata. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le Iapani tekinolosi, latou mafai ona faia umi ma sili atu volumenous.

O se mata lapisi mata e faʻapipiʻi i mata faʻanatura taʻitasi, ma e mafai ona i ai le aʻafia o se mink poʻo se siliki. E mafai e se fafine ona fuafuaina le umi ia lava - e masani lava o le 6-15 mm.

Faiga Mamanu

O le paʻu o le tapuni e mafai ona fesuisuiai foliga, tulaga o afifiina, ma o loʻo i ai foʻi ni aʻafiaga eseese mo le faʻatinoina o se ata fou. O uʻamea e faia e faʻaaogaina ai ni mea faʻapitoa faʻataʻamilomilo e faʻamafanafana i luga maualuga. O le mea na tupu, o se meaola faʻapipiʻi ua faia ma le umi o le tusa ma le 7 cm. A maeʻa ona faʻamafanafanaina o mata mata, ona faanauina lea, polesi, ma maua ai se lauli faʻapena, pei o lauulu masani.

Afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga i foliga o laupepa mata, siaki igoa o paʻu, atoa ai ma a latou faʻamatalaga:

  • "I". O lenei faʻagasologa ua i ai se laʻititi laʻititi. O le cilium e toetoe lava laina sao. E manaʻomia e tuʻu le natura ma ua faʻaaogaina mo le fusifusi i luga o se vavaeʻeseʻese o le laumata,
  • "B" o se pupula uila, e faʻailogaina i le natura. Atonu latou manaʻomia ina ia fatuina se o latou faʻamasinoga masani,
  • "C" faʻasino atu i le faʻavasegaga o uumi feololo. Lenei o le sili lauiloa ituaiga o punou, ona e faia mata matala atili ma e le taofia ai i latou o le natura,
  • "D" ua fuafua mo se faʻafiafiaga mea na tupu ma fesoasoani e maua le aʻafia o le "glamour",
  • O le “L” e manatu o le paʻu malosi lea.

O polokalame i lalo o le a fesoasoani ia te oe e faʻailoa ai foliga o lau mata mata e sili ona fetaui ma oe.

Eseese

Ina ia maua se irresistible taunuuga, e tatau ona e filifili pe o le a le aafiaga e te manaʻo e faʻaaoga. E i ai ituaiga autu o mata mata faʻalautele aafiaga, i totonu o teineiti uma o le a mafai ona filifilia le filifiliga e fiafia i ai:

  • tupu fua. O lenei metotia ua taʻua masani, aua e mafai ai ona e maua ni mata mata e latalata i le masani i laulu masani. Le faaaogaina o lenei metotia, mata foliga faasaʻoina ausia. E mafai ona maua sau maʻeu, faʻalautele pe sisi le pito i fafo,
  • lafoaia o se tuʻufaʻatasiga o mata mata o eseʻese uumi. Masters faʻaaoga se palu o pupuʻu uumi ma le uumi lauulu i la latou galuega. Latou te pipii i se faʻatulagaga i taimi masani. O lenei foʻi, o lenei faʻaiuga ua taʻua o "ave",
  • aulelei aafiaga foafoaina e ala i le pipiʻi o ni mata se lua pe sili atu i se tasi natura,
  • "Mata o le pusi" E faia i le faʻaaogaina o se pamu faʻapitoa, pe a fai o le tapuni ma se umi umi e faʻaaoga mai le tulimanu i totonu i le ogatotonu o le laumata mata, ae o mata uumi mata e faʻaaogaina mai le ogatotonu i le tulimanu pito i fafo,
  • pepe apaau aafiaga fesoasoani e saili le mea lilo. O ou mata mata o le a foliga mai e pei o faʻapipiʻi apaau o le mamafa taugofie,
  • squirrel aafiaga maua lona igoa ona o lo oi ai ni ufanafana foliga e pei o pulupulu,
  • alope o le lona lua lona lua sili ona lauiloa ina ua mavae le natura. Lona lua igoa o le eyeliner aafiaga. O lenei filifiliga e le mo soʻo se teine ​​faʻapena, e tatau ona e mafaufau totoʻa i le filifiliga o lenei metotia.

Faapea foi fausia e mafai ona fesuiaʻi e ala i taiala e pei o ituaiga E iai tele ituaiga:

  • lē atoatoa faʻatumu. I lea, o le faʻalauteleina o loʻo faia na o le pito i fafo o le tulimanu poʻo lauulu e faapipii i le tasi,
  • ina ia maua le atoa o le faʻamatalaga masani o se uiga, lea i luga o fulufulu mata uma o le pito i luga o laumata tasi faʻagata
  • Voluma 2D ma le 3D o mea e lua pe tolu mata faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le laulu mata e tasi,
  • volume hollywood aofia ai le pipiia o le 5-10 paʻu laupepa i luga o le tasi mata mata. O se tasi o igoa o lenei faʻatusa o le velvetet e aoga.

O fea e sili atu?

Afai tatou te talanoa e uiga i mea mata e sili ona fausia, ia e faʻalagolago uma lava i le mea e te manaʻo ai. O le aʻafiaga faʻalenatura e maua i lauulu, o le umi o le 8-12 mm, ma mo se faʻaosofia ata e sili atu le vaʻai i ata sili ona umi. E mafai ona e mauaina le aafiaga o mea teuteu mata e ala i le filifilia o lauulu ma le mafiafia o 0.15 mm. E lelei i latou mo ata pue ma faʻapitoa taimi.

Mo se mea faʻalenatura, B pe faʻapitoa C bend.O le filifiliga mulimuli e saofagā i le "tatalaina" o le foliga, faia e sili atu faʻaalia. Lauulu ma se D-curve saofaga i le fausiaina o le "pepe meataalo" mata. E tatau ona filifilia le galugalu e faʻavae i luga o foliga o mata ma foliga foliga.

Faʻafefea ona filifili se uumi?

Tele teineiti masani i fulufulu mata naʻo ona faʻalogo mai e talitonu o lenei faiga e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻi ma se siʻitia tele i le umi. Long eyelashes foliga matagofie, ae o le aulelei moni e le o le pikiina tele lapoʻa, ae i le fealofani o foliga foliga uma.

Talu ai o le ciliary metotia o faʻaopoopoga umi se aso, ae pe a ma le masina, e tatau ona e mafaufau i lou olaga. E tatau ona aofia ai taʻaloga, aso faigaluega, malologa. Mo lenei mafuaaga, mata uumi e matua le talafeagai mo teine ​​uma.

Ole umi masani ole laulu mata ole 8-10 mm. O le lelei o lauulu o le a faʻalagolago i genetics, faʻapea foi ma le tagatanuu o le tagata. A filifilia se mea mo le postmortem faʻaopoopoga, oe tatau ona amata mai le totoina o mata. Mo se mata mataga, aua le pikiina lauulu umi. Lenei filifiliga o le a sili atu mo le totoina loloto o le pulou mata.

Ole taimi nei ile faiga ole laulu e fai lava si umi e laititi atu nai lo le lapopoʻa o loimata ole laulu. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le galuega autu o loʻo ofuina i luga o mata mata o le mauaina lea o faʻaaliga foliga ma fealofani.

Afai o lau lava paʻu lauulu na i ai le umi e sili atu nai lo le 10 mm, ona filifili lea o mea ma le umi talafeagai. Aua le setiina se sini e faaluaina le umi. O le a le pea foliga talafeagai ma masani.

E mo ai?

O mata o mata e lelei mo tagata e nonofo ma le pisi o lau taimi. Afai e le lava le taimi e toe faʻafoʻi ai le lalelei i le taeao ma aveese le vali i le afiafi, faʻalogo ile fausiaina. O lenei faiga o le a fesoasoani ia te oe faʻagalo mo le tolu vaiaso e uiga i mea e pei o le faʻaogaina o mascara ma faʻamilivaina ou mata mata.

O le faʻaopopoga e talafeagai mo teineiti ua leva ona i ai le aiga ma latou te le manaʻo e faʻafefe lo latou toʻalua i le "panda" aafiaga, lea e suia teine ​​uma pe a aveese le vali.

Faatusatusaga i luma ma luma

Afai e te faʻatusatusaina mata faʻalenatura ma faʻalautele mata, o le a matauina teine ​​taʻitasi le eseʻesega. O le iʻuga o le a maitauina tagata uma. Faʻalatalata i le filifiliga a le matai ma le tiutetauave, ia mautinoa o le faʻaeteete mai isi e mafua mai i le fiafia, ae le o le ofo.

O a la latou foliga?

I le maeʻa ai o mata mata faʻa foliga manaia. Fuafua i le filifilia le aʻafiaga, e mafai ona e maua se sili matala foliga pe faʻasaʻoina foliga o mata. O fulufulu mata fou o le a sili atu ona manaia lau foliga ma faʻaalia foliga.

Faʻafefea ona fai i le fale?

E tele teine ​​ua amata ona aʻoaʻoina le tusiata o fulufulu mata i le fale. LIna ia iloa pe faʻapefea ona fai lenei faʻatonuga, e tatau ona e faʻamasani ia oe lava i vaega autu o le gaioiga:

  • e tatau ona faʻapipiʻi se faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le laumata pito i lalo, lea e tapunia ma puipuia i latou mai le pipii atu i le laina pito i luga. Ona fesili lea o le matai ia te oe e moeiini ou mata e faʻasolo ese le pito i luga o lauulu. O lenei gaioiga e maua ai se sili atu le faʻapipiʻi o le mea i le kelu,
  • I le faʻaaogaina o tiʻetiʻe, e tatau i le matai ona filifili se tasi o sau ata faʻalenatura ina ia aua neʻi paʻi iai ma isi lauulu. Ole mea lea e te manaʻomia e fai se fusuga e tolu faʻapipiʻi laumata mata, fufui la latou faavae i le kulimi ma faʻataʻoto le fusipaʻu i luga o le laulu masani o le ulu. O mea e tatau ona pipiʻi latalata i le aʻa e aunoa ma le paʻi atu i le paʻu. Faʻatasi ai ma gaioiga saʻo, o le loloʻu o utupoto ma faʻailoga masani
  • o le isi laulu mata e filifilia e le mai le isi tuputupu aʻe, ae i le isi itu o le mata e faʻatagaina ai le laulu e togafitia,
  • a fai le faʻalautele o lauulu pito i lalo, faʻapipiʻi se fasi pepa i le laumata pito i luga ina ia toso aʻe le paʻu laititi luga, e aunoa ma le tatalaina o mata. O le a tiaʻi e le taulaitu le totoga i luga ole laumata ina ia mautinoa e togafitia uma vaega.
  • o le vaega mulimuli o le faʻamaonia o le galuega ua faia. E tatau i le matai ona suʻesuʻeina mata o mata, vavaeese kulimi, siaki le itu o loʻo tapuni ai mata ma ia mautinoa o fulufulu faʻatasi laina pito i luga ma lalo o lauulu.

Auala galue

Ole lauulu ole mata e iai le eseesega e le gata ile metotia, ae o loʻo iai foi ile togafiti. Ole iʻuga o se eseʻese ituaiga e ono i ai le eseʻesega o foliga i fafo atu. I le taimi nei, e tele auala e fauina ai faʻailoga faʻapipiʻi:

  • Iapani tekonolosi o loʻo taoto i le 'ie faʻapipiʻi, lea e faapipii ai lauulu lapoʻa i mea masani. O mea e faʻaaogaina o sable fulu, siliki,

  • amerika kiliaina aofia ai le faʻaaogaina o le paʻu alava, o lea e ese le ese mai i le muamua metotia,

  • Initonesia tekonolosi faʻapea mai se eseʻesega i kulupu kulimi. E faʻaaogaina naʻo mea masani e mafai ona faʻamalieina ma mea lelei ma mea aoga lelei,

  • volumetric tekinolosi. Faatasi ai ma le fesoasoani a tweezers, e le tasi, ae o nisi lauulu e faapipii i luga masani tasi i le taimi e tasi. Matai faʻaaoga cilia ma se laʻititi lapoʻa. E masani lava ona avea le mink poo le skate. O se auala faʻapena e fesoasoani e maua ai le faaluaina, faʻatolu ma le lima punatusi tusi,

  • faaopoopoina utupoto o loo lauiloa pea. Faatasi ai ma lenei filifiliga, oe mafai vave ona maua se sili atu taunuuga. Ole aofaʻi o utupoto e fetuʻutuʻuna, lea e mafai ai ona maua se eseʻesega tulaga o le tele ma le matagofie o fulufulu mata.

O le a le umi e fai ai taualumaga?

Faʻalauteleina mata e manaʻomia ni uiga lelei e pei o le tumau ma tagata tomai. O lenei ituaiga o galuega e le faʻatagaina mo tagata uma. Afai tatou te talanoa e uiga i le maualuga-lelei ma le atoatoa fale metotia, ona ave lea o le itiiti ifo 2 itula. Afai e te manaʻo e maua se 3D gaioiga, ona avea lea lea tulaga ma mea e te ave ai le itiiti ifo 3 itula.

O le a le umi e tumau ai?

O le fesili o le a le tele o fulufulu mata u luga fesili mai e teineiti uma na filifili i se auala tutusa. O lenei fesili e le mafai ona taliina manino, aua e tele matai e masani i tulaga pe a eseese teine ​​e fulufulu mata o se ituaiga foliga ma tutusa mea, ma o le iʻuga o le ofuina uma e ese. Na fesili se tasi mo le faʻasaʻoina i le lua vaiaso, e manaʻomia e se tasi pe a maeʻa le 4.

O lea la, o lenei fesili e patino ma faʻalagolago i uiga o lou tino. I le avea ai o se tulafono, faafoliga mata mata e tusa ma le tolu vaiaso. Ae ui i lea, e aoga le faʻatinoina ole metabolic faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i lou tino. Toe faʻafou atoa le laulu mata i le va o le 6-9 vaiaso, ae i ai mafuaʻaga e mafua ai ona faʻaitiitia lea faʻagaioiga.

Atonu e le umi le laulu ile mata nei:

  • uiga eseese o le tino. E i ai le tulafono le tusia e faʻasaina ai teuteu teuteu i nisi vaega o le olaga o se fafine. Lenei vaitau aofia ai le fanauina o se tamaititi, menyusui, hormonal faʻavevesi ma menstruation. I le taimi o le flu ma le maʻalili, faaaogaina i ia taualumaga e le fautuaina foi,
  • natura fulufulu mata suia vave. O lenei vala foi afaina ai le vaitaimi i le a latou o le a. Ole tuputupu ole vaega ole 3-7 vaiaso, e fuafua ile uiga ole tino.
  • paʻu uʻu. Afai e paʻu le paʻu o lau mata i lenei paʻu, o lenei tulaga o le a faʻaititia lava le faʻaogaina o le taimi taimi o le faʻailoga o le paʻu,
  • le iloa tusitusi. A uma ona fausia, o le a avatu i ai ni fautuaga mo le tausiga, e tatau ona mulimulitaʻi. Afai e te le mulimuli i nei tulafono, o le a vave ona paʻu i lalo lauulu mata,
  • afaina masini. Afai ua paʻu lau laulu na o le tasi itu, o lenei mea e faʻailoa mai ai o lenei mata i luga o masini taugata sili atu nai lo le isi itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te moe i le itu tauagavale poʻo ni paʻau ua paʻu i lenei itu, o lona uiga, o le ono faʻasaga i le vaega i luga o lenei itu o le a vave ona paʻu ese,
  • vaivai mata natura. Tagata tomai faapitoa e le fautuaina lauulu mata mo le vaivai o lauulu, aua e leai se faamaoniga o le aafiaga o le faʻaopoopoga o le a tumau,
  • le-usitaʻia o tulafono mo le aveeseina o vali. Aua le faʻaaogaina oloa e lua-vaega, e pei foi o le suauu susu. Gauai atu i micellar vai.

I le faaopoopo atu i nei mafuaʻaga, e faʻamoemoe i le tagata maʻi ia lava, e aoga foʻi e mafaufau i mea e pei o le lelei-lelei kulimi, solia le fausiaina metotia ma le le lava le tomai o le matai.

Aafiaga itu

E le o teineiti uma e mafai ona faʻateleina laumata. A iai ni ou faʻafitauli ma mata, e tatau ona e tuʻua lenei faʻatonuga. Tele teineiti filifili e tupu o laulu mata ina ia maua ai se sili foliga lalelei ma avea atili matauina. E masani ona faʻateleina e faʻaleagaina ai ou lauulu masani.

O lenei taualumaga e ono aumai faʻatasi ma aʻafiaga o mea, ia e pei ona taua i lalo:

  • pe a iai se vailaʻau i totonu o mata, ua atili ai ona aʻafia le atigi o lo latou atigi. Afai o oe ile maaleale epithelium, ona o le kulimi o loʻo faʻaaoga i le taimi o le fausiaina e mafai ona faʻaosofia se afaina ai gaioiga ma e oʻo foi i fulafula.
  • E taua le iloa i le taimi o le fauina, e mafai ona e aumaia se faʻamaʻi poʻo e faʻaleagaina ai ou mata. Lapataiga e tatau ona faʻatinoina e oe ma le aliʻi, aua i tafatafa o mata e tatau ona e faʻaaogaina fulufulu ma lem. O siama ma siama e avea ma lamatiaga faʻapitoa i ou mata, aua e iai le avanoa e maua ai faʻamaʻi ogaoga,
  • Faʻailoga e faʻailoa ai o lou soifua maloloina e lamatia e masani lava ona taia. Lenei ua mafua ona o le mea moni o faʻafoliga mata mata, faʻapipiʻi tino ma mea ma isi masini e fesoʻotaʻi vavalalata ma laumata. I lenei itu, e mafai ona tupu le papapase i luga o laumata, o le a faʻateleina lacrimation, o faʻailoga e pei o le mageso ma mumu o le a faʻaalia ia lava.

Afai e te feagai ma ia faʻailoga, e tatau ona e aveese mata faʻapipiʻi o mata mata ma vave talanoa i se fomaʻi. O le a ia fautuaina oe ina ia faʻaogaina ni malulu malulu e faʻafilemu ai le faʻafitauli. Afai o faʻailoga faigata e afaina oe, ona i ai i nisi tulaga o le a faatonuina oe antihistamines. I le tulaga o le matuia o le aʻafiaga mata, o le a faʻatonuina oe mata teteʻe, faʻapea foi ma isi vailaʻau e faʻatatau i le faʻamama avega o le le fiafia ma pupuga.

O se mea taua i lenei mataupu o se lapataiga. Talanoa ma le matai e uiga i auala e ono mafua ai le itiiti o le tali atu. Aemaise le mataupu lenei e faʻatatau i tamaʻitaʻi e ono aafia i maʻi teteʻe.

Tulaga lelei ma leaga

E pei o soʻo se ituaiga faʻalavelavega, o mata faʻapipiʻiina o laulu mata ua i ai o latou lelei ma ni faʻafitauli. Faatasi ai ma itu lelei e aofia ai:

  • o ou fulufulu mata o le a mauaina se apili tumau. E te le manaʻomia le faʻaalu o se taimi tele i luga o vali i le taimi nei pe e mafai ona e tuʻua atoa ona o le faʻaalia ma le pupula o le foliga fou,
  • e te le toe manaʻo e faʻaaoga mascara. Lenei mea aumaia i le teuina e le gata o le natura le tumau, ae faapea foi tupe
  • e te faʻaaluina le laititi i le taimi ile teuga ese, ona e te le manaʻomia ona fufulu ese le mascara,
  • e le o i ai se faʻaletonu vailaʻau i le faʻaleleia o mata. Atonu e te feagai ma nai faʻafitauli laiti pe a fai e te le faʻapalepale i mea totino. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona e filifilia se ese ituaiga ituaiga kelu po o lauulu mea,
  • faatasi ai ma le fesoasoani a mata faʻapipiʻi e mafai ona e faia ni fetuunaiga i lau foliga ma aveese ni mea sese e pei o le le faʻaalia mata, vaʻai-seti pe laititi mata.

O lenei taualumaga e tele uiga lelei. I le taimi lava e tasi, o le fale e iai uiga le lelei e tatau ona iloa e teineiti uma ina ia filifili pe na te manaʻomia lenei taualumaga.

Le mautonu o le fausiaina:

  • pe a fai e te masani ona faʻaogaina mata tioata, o le a le mafai ona umi le umi o mata mo mata. E mafua mai i gaioiga faifaipea ile mata, lea o le a faʻalavelaveina ai le lauulu. O lenei mea o le a mafua ai ona latou vave pauu,
  • fufuluina ou foliga o le a le faigofie nei.E le faʻatagaina ona fufuluina mata ile laulu mata, ma e mafai ona e faʻaaogaina naʻo vai vevela, paʻu maualalo gaosi,
  • mo teine ​​e masani ona momoe, ua tanumia i se aluga, o le faʻaleagaina o le paʻu o le a aumaia ai isi faʻalavelave. E tatau ona e faagalo e uiga i lenei moe moe, aua o sea tulaga o le a mafua ai le lauulu ona liua i ofu i se tasi po,
  • Aua le faʻaaogaina kulimi, suauu ma tonics i le vaʻai mata. Lenei ona o le mea moni e faapea ina ua uma ona fausiaina, o loʻo faʻafesoʻotaʻi le laumata ma suauu mea e le faʻatagaina. E mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le faʻapipiʻi pito i luga o loʻo taofia le lauulu,
  • O lenei e tatau ona e saili le faʻatonutonuina i taimi uma, aua o lauulu o loʻo iloga e masani ona faʻafouina ma faʻafefeteina e le foliga foliga manaia
  • Afai e te aveese lauulu mata, lauulu masani o le a le foliga mai e sili.

Filifili i le manaʻoga e fai fetuunaiga o ou foliga na o oe pe a uma ona e fuaina le lelei ma le leaga. Filifili pe mafai ona e suia lau olaga masani ina ia mafai ona tosina maia le vaai a isi ma le mata fiafia ma lauulu mata, ona faatoa saini ai lea i le matai.

Faʻaopopoina mata: poto masani, ituaiga o mata, vaitaimi laei, fautuaga, vaʻai i le isi vitio.

Faatekinolosi faʻaleleia teuga mata

E i ai 2 lalolagi lauiloa tekonolosi:

  1. Sapalai mata o Iapani.
  2. Fausia utupoto.

O fulufulu mata a Iapani e taua foi o nisi taimi, o ni lauulu faʻafuaseʻi e faʻapipiʻi i luga o se mea laititi e tasi. O le taualumaga e faia 2-2.5 itula, o le galuega e matua tiga ma tuai. Ae o le cilia ina ua uma ona foliga faʻalenatura, ae umi umi ma fluffier. Faʻalauteleina o mata e ala i le Iapani tekinolosi le faʻatagaina e ausia le tele o 3D, na ona faʻaopopoina ia i latou le leai o le tele, umi.

O lauulu uma e tusa ai ma lenei metotia o faapipiiina i le pito i lalo o le laumata i le va o ona lava. Mo le taualumaga, mai le 80 i le 110 fasi mea e manaʻomia mo mata taʻitasi. E masani ona faʻaogaina le mink poʻo le siliki, kasa e leai se faʻamalologa. E manaʻomia faʻasaʻoga tasi i le masina.

Volumetric eyelash extension using beam technology e faʻaaoga e faʻaaoga ai utupoto faʻalenatura. O na utupoto fesoasoani e faʻateleina ai le voluma, ia maua le faʻamasinoga 3d i tulaga o le matagofie ma punou. O le taualumaga umi lava le itula, taugofie tau. Taitasi taʻitasi e aofia ai 3-5 faʻapipiʻi silia, pipiʻi i le va o mea masani. Ole iʻuga e le foliga vaʻaia masani, ae le manaʻomia teuteu teuteu. Tasi i le 2-3 vaiaso uma o le a manaʻomia le sau i le matai mo faasaʻoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona pueina mata sese mata

Lea tekonolosi e filifili, ciliary poʻo fulufulu mata e faʻalagolago i na o manaʻoga o le tagata o tausia. E tatau ona e faʻaaogaina naʻo mea maualuga-lelei mea, faʻafesoʻotaʻi tomai faʻapitoa. Aua le faia lenei tulaga pe a fai e iai se faʻamaʻi mata, ita, po o le mumu.

Faʻafefea ona fai le faiga

O le masani fale faʻagasologa masani e aofia ai laasaga nei:

  1. O laumata na faʻamamaina mai vali faʻamalosi tino ma faʻamamaina ma se faʻapitoa faʻaleagaina o le sui,
  2. O le umi ma le mea e gaoia ai lauulu, o tekinolosi ma o loʻo manaʻomia mai le faʻaopoopoga ua filifilia,
  3. Ua vaeluaina mata mata ma luga lalo e faʻaaoga i luga faʻapipiʻi faʻapitoa. Lenei e manaʻomia e aloese ai le fusia i le taimi o le faʻagasologa
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a tiʻetiʻe, o le faʻavae o fulufulu faʻapipiʻi tuʻufiʻi fufui i kulimi poʻo se alavai mo le faʻalautele ma tuʻu i luga o lona lauulu ulu.

Afai o le pipiʻi faʻavae i luga o mea e tele, ona aveese lea ova. E taua tele le tuʻufaʻatasia o mea faʻalenatura - ova i luga o le cilium. Ma faapena ai lava seia oʻo i le iuga faʻaiuga.

O le a le umi e alu ai le faiga

O le poto masani matai ave le averesi o le 1.5 i le 2 itula e fausia ai (sili atu mo le amataina). Afai e te atiaʻe naʻo oe, pe i le fale, tusa, o le a tele taimi sili atu.

Ina ia mafai ona aloese mai manuʻa ma mea e le moʻomia, matou te fautuaina le faia o lenei faʻataʻitaʻiga i fale faʻapitoa e tagata tomai faʻapitoa.

Tasi le Aso Faʻasaga Mata

Afai e te manaʻo e faia se faʻaopoopoga o le tasi aso, ona i ai lea i le aso e mafai ona aveeseina ai le laulu mata. E masani lava ona faia se faʻaopoopoga o utupoto mo le aso e tasi, a maeʻa ona mafai lea ona aveese ou vae i ou lava lima.

I le taimi lava lea e tasi, e taua le manatua o le na o le polofesa o le a mafai ona faia se faiga lelei, o le mea lea e manaʻomia ai le mauaina muamua o se matai poto.

Vaega (le atoatoa)

Tagata e umi ona umi o le aisa e mafai ona faʻaopopoina i mea faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, e tatau ona fesoʻotaʻi ma mea masani i le uumi. Faatasi ai ma lenei metotia faʻaopopoga, tasi le laulu mata e le o le faʻapipiʻi i le tasi, ae ala mai i le tele o lauulu masani.

Ona o lenei mea, ua mafai ai ona ausia le sili ona faʻalenatura aʻafiaga - o lona iʻuga, ua mafai ai ona maua tuʻufaʻatasia silia silia, pei ona i ai. Oe e laumata la pupula ua fautuaina e vali i le lanu uliuli a o leʻi fausiaina. A leai, o le a latou eseese iloga mai le faʻaopopoina.

2d, 3d ma le 4d - faʻaopoopoga aafiaga

A faʻaaogaina le tekonolosi 2D, lua laina o mata faʻafoliga mata e sapasapaia i luga o mata masani taʻitasi. O lenei fofo e fetaui lelei ma totoa teine ​​e le fefefe e avea ma mea e malamalama ai. O le mea ua tupu, ua atili ai ona mafiafia le laumata mata, ma le foliga ua faailoa.

Faʻapea foi, o lenei filifiliga e fetaui lelei mo teineiti e leai ni o latou alofa. E sili atu le lototetele ma faʻateia teine ​​mafai ona filifili 3D aafiaga ma e oʻo lava 4D.

Seva

I le avea ai o se tulafono, e maua ai se iʻuga faʻapena, mata e vaʻai eseese uila faʻaaogaina - puʻupuʻu ma uumi. E tatau foi ona pipiʻi i se faasologa faʻapitoa, ma faia ni avanoa filifilia.

O se taunuuga, o mata o le a foliga sili atu le natura ma o le a le liliu ese mafiafia.

Le aoga o lanu lanu e sili ona lauiloa i le tele o teineiti. Le tele o taimi, faʻaaogaina lenei metotia e fai ai tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga, peitaʻi, o nisi teine ​​teine ​​filifili e faʻaaoga i le olaga i aso uma. Ina ia maua ni faʻaiuga sili ona lelei, faʻaaoga mata mata o lanu eseese. Faataga foi le faʻalauteleina o le tele o lanu pupula, lea o le a avea ma sili atu faʻaopopo ile uliuli.

Vitio: ituaiga ma metotia o mata faʻapipiʻi

E i ai ni ituaiga mata eseese, o le silika, sable ma le mink. O le mea moni, o nei laulu mata uma na faia i mea faʻapipiʻi, ma sa faia le igoa ina ia mafai ai e se fafine ona iloilo le aoga o le faʻaopoopoga gaioiga i le taimi muamua. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i auala o le faʻateleina o mata mata, e aoga le matamata i le vitio:

A oe vaʻaia, e tele lava auala e faʻapipiʻi ai mata. Latou te eseese i le tusi talosaga tekonolosi, voluma, mea e faʻaaoga. I soʻo se mea e i ai, pe a filifilia se metotia, e taua tele le amanaia o uiga faʻapitoa o lou lava foliga ma le faʻatulagaina o mea na e fuafua e te auai. Ole fealofani ma le amio saʻo o lau ata e faalagolago tonu lea ile mea lea.

Ole ituaiga autu ma aʻafiaga o le faʻatautaia o mata

Ona o le lautele tele o ituaiga fale, o teine ​​taʻitasi latou te filifilia mea e fetaui ma ia. O le taualumaga faʻaaoga mea gaosi mea. O le tapuni o le tapuni e le gata o ituaiga eseese poʻo le mafiafia, ae e eseese foʻi le umi: mai le ono milimita i le sefulufa. E tupu i le taimi o le faʻasologa e eseese uumi o loʻo tuʻufaʻatasia.

  • “Natura” - mo i latou e manaʻo e ausia se foliga masani,
  • “Papeti” - faʻavae i luga o fulufulu lauulu o le umi e tasi i luga o le laumata pito i luga,
  • "Fox" - faia mo i latou e mananaʻo e vaʻavaʻaia mata o latou mata (o le uumi o le alofa luga faasolosolo faateleina: latalata i le tulimanu pito i totonu o le mata, puupuu tuputupu ae, ma latalata atu i le tulimanu pito i fafo - umi),
  • "Sinar" - faʻavae i luga o le fesuisuiai o le uumi ma pupuu lauulu i luga o le umi atoa o le pito i luga o laumata (o lenei ituaiga mo laei masani i aso uma e le foliga vaʻaia)

Ituaiga fale: "fox" aafiaga

O le eyeliner effect foliga manaia: mo fusi, pupuni uliuli ua faʻaogaina, e mafua ai le aliali mai o se laumata le lelei.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e atiaʻe ni lanu pupula, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana poʻo burgundy. Ae peitai, o na ituaiga faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai le lototele mai le teine ​​ma le faʻaeteete galuega i luga o aso uma vali.

Ole mata faʻapipiʻi ole mata

O le faʻavae o metotia faʻaneionapo fale o le auala masani. O le talitonuga o lenei metotia o loʻo pipiʻi mata faʻafefeteina mata i luga atu o mea masani. O lenei tekonolosi e sili ona manaʻomia i teine.

O le lashmaker, se poto faʻapitoa i fulufulu mata, o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea mo le taualumaga. Mo le auala masani, o le a faʻaaoga e le taulaitu meafaigaluega pei o:

  • ciliary kulimi (filifilia faʻalilolilo, fuafua i le maualuga o le mafaufau),
  • tiʻetiʻe faʻamau vavaeʻesea lauulu,
  • piilima ituaiga lalagaina lea e uu mea,
  • degreasing sooupu mo muamua togafitiga o paʻu mata,
  • se mea e puipuia ai le pito i lalo o le sela (aluga poʻo se mea faapipii)
  • mea tau fatu lava latou.

Ituaiga o fale: mea mo le fausiaina

Ole seti o mea faigaluega e faʻalagolago ile maualuga ole tomai o le taulaitu, faʻapea foi ma le lavelave o le galuega fuafuaina.

Ituaiga o lauulu mata

I le ciliary alamanuia, o loʻo i ai voluma:

  • faʻaali - o se auala vave e faʻavae i luga o le fausiaina o utupoto latalata i tulimanu pito i fafo o mata,
  • O Hollywood o se auala e sili ona aoga, o lona faʻamatalaga e taʻu mai ai ia i tatou le mega-volume (2D, 3D, 4D),
  • le atoatoa - o se metotia lea teineiti ma foliga masani-laumata fiafia (sili atu faʻapipiʻi o loʻo faʻaopopo e faʻaopopo, e fesuiaʻi ma mea masani),
  • auivi - o se metotia faʻavae i luga o le pipiina o ni mea faʻapipiʻi tapuni ma se mea faʻapitoa mo le umi le ofuina.

Nei fa o ituaiga lauiloa. E mafai e lau lashmaker ona taʻu atu ni mea se tele mo oe.

2D Eyelash Faʻalautele metotia

Talu ai nei, 2D, 3D, 4D metotia ua amata ona maua lauiloa. Afai e te filifilia lenei ituaiga o taualumaga, o le ae mauaina le sili atu le aofaʻi ma le theatricality aafiaga.

O le metotia 2-D e faʻavae i le faʻapipiʻi o ni ie se lua o loʻo faʻapipiʻiina i se tasi o tali faalenatura, o pito e faʻasino i itu eseese. Ole mafuaʻaga faigofie lea a le Iapani 2-D tekonolosi e pupula ai mata.

Ituaiga o faʻasolosolo: auala faʻapipiʻi mata

Faamatalaga o eyelash faaopoopoga tekinolosi i tulaga

O le taugata sili ona tau tekonolosi o le tusi lesona. O loʻo faʻatuina i luga o se suʻesuʻega vaega e maua ai se aʻafiaga masani.

E taʻua o le siliki. A faia lenei metotia, e mafai ona e maua se lelei faʻaiuga. I le gasologa o galuega, o le aliʻi naʻo le faʻaaoga na o le faʻapipiʻi faʻavae tasi, ona faʻasaʻo lemu lea o faʻapipiʻi tapuni luga o mea moni, amata mai le tulimanu pito i fafo o mata.

Tape faʻalautele na faia tele faigofie ma vave, ae o le ae le mauaina se foliga masani ma ia tekinolosi. O lona isi igoa o Europa. E masani lava na filifilia e le fiafia i mea sese mata. I le faʻatinoina tatau, e maua ai e oe se malamalama susulu i luga o mata.

O le aano o le metotia o le faʻamauina o ni faʻapipiʻi tapuni i luga o mea faʻapipiʻi, lea e faʻapipiʻi i luga o mea masani. Vaai lelei pe o faʻaaoga e le matai mea lelei. A tele foi e faʻalagolago ia i latou.

Manatua o auala eseese o le atiaʻe lea - ose tasi lea o se tasi faʻataʻitaʻiga e faʻamamafaina ai lou matagofie matagofie.

Mata pei ole Kim Kardashian

Mata pei ole Kim Kardashian

Socialite Kim Kardashian - suiga fou ma aga fou. Tele teineiti taumafai e toe fai le faavae metotia o vali ia te ia.

E le i leva tele se taimi, na amata ai ona fesiligia e le tele o teine ​​a latou lashmakers foliga ia Kim's. O le aano o lenei tekonolosi o le fesuisuiai o le pipi faʻapitoa, muamua, umi, ma le lona lua - i le mafiafia.

E faʻamamafa lelei mata. A lelei lashmaker o le a faia se aafiaga, e pei o le lauulu na tupu faʻafuaseʻi i totonu o se tulaga faʻaeteete faʻatulagaina.

E iai ni ituaiga o mata faʻapipiʻi o laumata mata:

Nei e sili ona manifinifi mata mata. E masani ona latou faʻaaogaina mo le le atoatoa faʻalautele, ona e tutusa lelei ma le mea masani eyelashes mafai. Faʻaogaina le "mink" o le a faʻateleina le tuai o le taimi seia faʻasaʻo. E taua foi le matauina o le agamalu o mata mata.

O lenei laulu mata e manatu foi e malu, ae e susulu atu, mafiafia ma susulu nai lo le “mink”. E faʻaogaina e fausia ai le aofaʻi ma le aʻafia o le “valiina o laulu mata”.

O laupepa mata o Sable e sili ona mafiafia ma sili ona mamafa ia mea. E faʻaaoga foi mo mata vaivai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faigofie ona fausiaina le tele, ae leaga. Latou te le umi.

E taua foi le maitauina o fulufulu mata uma ese i punou:
  • - le mautonu curl, le sili ona tuusaʻo o le punou (d / faʻaalia uiga masani
  • - moli uila, natura, sili atu matala aafiaga
  • - ogatotonu curl, e maua ai le aafiaga o le faʻaalia manino
  • - sili le punou, susulu "susulu" aafiaga

O le umi, punou ma le ituaiga o mata mata e te filifilia e oe lava se suti, faʻavae i luga o ou manaʻo ma foliga.

3. "Aufaiʻau."

E faʻapena foʻi ona faʻalautele mata e faaaoga ai le tele o laulu mata ma rhinestones. Ae paga lea pe o le mea e lelei ai, o nei mea matagofie uma e le talafeagai mo o tatou olaga i aso uma. Ae mo se aso malolo poʻo se auala i se mea e sili ona talafeagai.

O le ituaiga, mafiafia ma curved o mata o le a filifilia e le matai, tusa ai ma ou manaʻo ma faʻalagolago i le aʻafiaga e te manaʻo e ausia.

O le a le uiga o foliga o le faʻateleina mata mata?

Faʻaopopoga atoa mata o loʻo faʻaaogaina e fausia ai se tino-faʻalenatura; mata o laʻasaga e le iloga mai foliga masani. Faatasi ai ma le faʻaogaina metotia, o le aafiaga o faʻanatura ua puipuia, ae o le lua i le tolu pe sili atu mea masani e faʻaaogaina i potu uma, fausia se 2D (lua), 3D (tolu) voluma.

O lauulu faalenatura e le eseʻesega i le lanu osooso o lanu masani, lelei le umi ma le tele. O le faiga e faʻavasega ai se mamafa le mafiafia mai fulufulu mata, fluffy, matagofie matagofie natura punou. Lashmakers faʻapipiʻi mea e aunoa ma le fuaina i lalo o le laina fale, ma mautinoa le faigofie o le faʻaaogaina o tekinolosi mo le faʻaaoga i aso uma.

O le faʻamanuiaga o le hypoallergenicity mea e fai mai ai vili. Ole faʻavae ose mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e pei o le fiber, mink, sable, ma le lauulu o tagata.

O le a le aofaʻi o mata faʻapipiʻiina o mata

Ae le i faia lea gaioiga, e fautuaina le feutagai ma le matai. O le a fesoasoani e filifili le foliga lelei ma le tele o le faʻasologa, faʻavae i foliga foliga, foliga o le mata vaega, foliga lanu ituaiga. Faʻalagolago i le filifiliga o le tiʻetiʻe metotia, laugatasi poʻo le faʻatupulaia o le tufatufaina, uumi, lapoa, lapoa (mafiafia), punou o faʻafefete alava, maua maiʻuga eseese. Mai le mafaufau lelei i le pupula matala mata papeti.

E lua ituaiga lautele o le voluma.

Atoa

Le faiga masani o le faʻataʻitaʻia o se faʻasologa, lea e faʻapipiʻi ai se tasi i laʻua lava lauulu. Vaʻai faʻaleoga tupu, o le foliga o le gutu e suia. O le metotia e talafeagai mo le fauina faanatura o mata mo ituaiga uma o mata. Eseese aʻafiaga o le a fesoasoani e suia le foliga, e faʻasaʻo ai le tino o foliga.

E faʻatusatusa i le metotia muamua, o le faʻalautele o mata mata i se le atoatoa faʻatino e aofia ai le fesoʻotaʻi. I le tele o itu, o le faʻamamafa taua ua ave i mata fafo. Ole tekonolosi e faʻaoga e faʻaalu ai lauulu pupuʻu.O le sauniga e talafeagai mo teineiti ma se almond-laumata e faia ia sili atu le vaʻaia ma nana le faʻapipiʻi o laumata.

Lautele fausia voluma

O Mega-voluma (velvete, Hollywood style) ua manatu e le masani ai, sa faia e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi, faʻaogaina mo taimi faʻapitoa (red carpet) poʻo ni ata puʻe. O le metotia e aofia ai i le faapipiiina o loʻo vaʻaia muamua ni uila e aofia ai ma le fa pe sili atu ultra-manifinifi, ultra-malamalama alafua faʻafefe. O le tekonolosi faʻatagaina le 4D, 5D, 6D, 7D, 8D ma 12D faʻalautelega. E le leaga le au vili.

O le tapulaʻa maualuga faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina e le matai e fai ai se latou matagofie faʻasologa. O loʻo faʻaaogaina vili faʻaleaganuʻu e uʻumi o laʻau, o le vavaeʻeseina o latou fesoasoani mo se sili atu ona faʻaalia lagona.

Ona o le faʻaaogaina o utupoto, faʻaitiitia kulimi faʻaaogaina. Afaina ai le foliga, tumau o latou lava mata mata. Ole togafiti e faʻaoga e teineiti e paʻu ua paʻu, vaivai le tino pe paʻu foi; e le aveina ia.

Volumetric eyelash extension technology

O lenei fale e le tatau ona taumafai i le fale, ae saili se fesoasoani mai se fale faʻapitoa faleoloa ma le tagata tomai faʻapitoa lashmaker mo fesoasoani. O le faʻagasologa, e ui lava i le faigofie o le teori ma metotia faʻapipiʻi, e manaʻomia tomai.

E i ai le tele o tulafono faʻavae ma contraindications e manaʻomia ona faʻaeteete i ai aʻo e te leʻi asia le salon:

  • o ni nai aso aʻo leʻi faia le faʻagasologa, mumusu e asiasi i le vaitaʻele pe taele vai taele - o le maualuga o le chlorine i le vai, masima o le a afaina ai le eseesega i le lelei o le faapipiiina,
  • le feiloaiga mulimuli i le moega tanu e manaʻomia e le itiiti ifo ma le tasi aso i luma o le asiasiga i le matai,
  • o la e faʻaaoga le mascara ao leʻi faia se asiasiga - o suauu masani o loʻo i ai i le tele o ituaiga o mascara e faigata ona fufulu ese. Mafai ona faʻamalosia le fusifusia o fulufulu paʻu,
  • malamalama tele, sesega laulu mata e tatau ona vali muamua, a leai, o le a latou tu malosi i luga i le faʻavae o lauulu uliuli lauulu,
  • i faamaʻi o le la pito i lalo ma pito i luga o laumata, o le taimi o le taualumaga e faʻaopopoina le tele o lauulu ua tolopoina seia toe malosi.

Ole tapulaa taimi faʻatulagaina mo le tautua e masani lava e uiga ile 2-2.5 itula.

Volumetric laasaga i lea laasaga faatonuga:

  1. O le sitepu muamua o le faʻamamaina o ou lava lauulu o teuteu teuteu ma faʻamaʻapeʻaina i latou i ni vailaʻau faʻapitoa. E masani ona pupula mai le ufiufi faʻamalosi tino. Ile iai ole lubricant, ole gam o le a le mafai ona faʻateʻa atoa, le aʻafiaga maua ai o le a mou atu i totonu o nai aso.
  2. O fulufulu mata o le laumata pito i lalo e ufitia i se collagen mask faapitoa, silicone pad poʻo le sponge masani e aloese ai mai le pipiʻi i latou i le laina pito i luga.
  3. A faʻapipiʻi manifinifi faʻapitoa lava, e aveʻese ia vavae taʻitoʻatasi pe i ni fusi, faʻatasi ai ma le taufaaleaga pito latou te paʻi atu i le kelu, amata ona faʻatu i laina. Auala: faʻaaogaina le teuga lona lua, o vili ua aveeseina ma le faaeteete mai mata filifilia mata, o mea faʻalenatura o loʻo faʻapipiʻi i le mamao 1.5-2 mm mai le pito i lalo o le laumata. Le fausiaina o le tele-dimensional poʻo sili atu voluma, isi ua faʻapipiʻi foi. E manaʻomia le faamautinoa o loʻo iai ni fusi i totonu ole fusi i tulaga eseese.
  4. Afai e manaʻo ai, o le faʻalautele o le laumata i lalo e mafai ona faia, e manaʻomia le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi faʻavae ma se isi tuʻufaʻatasiga e aloese ai mai le ita, o le a pupula mata.
  5. O fulufulu lauulu ma le aofaʻiga o loʻo faʻafetaiaʻia lelei, ona togafitia lea ma se faʻapitoa faʻapitoa.

O le faʻapipiʻi faʻapitoa faʻavae e tatau ona atoatoa hypoallergenic. Polofesa faʻaaogaina kelu faʻapipiʻi vave. Novice matai fautuaina ai e faʻatau mai auala e sili atu agamalu i le mago taimi mo le faʻasaʻoina o le tulaga o paʻu faʻafoliga.

Faʻafefea ona filifili le mea e manaʻomia e tusa ma le foliga o foliga ma mata

Ole taunuuga o le a sili ona lelei pe a fai e te filifilia le ituaiga talafeagai ma le aofaʻi, faʻavae i luga o foliga o foliga foliga, foliga foliga.

  • faataamilo mea e tutusa tutusa lautele ma maualuga tapulaʻa; tele taimi e tatau ai ona faʻalautele o latou faʻalenatura vaega. Ole lapisi o mata mata e faʻapipiʻi mai ile ogatotonu ole laumataʻua agai i tulimanu pito i fafo, ma fatuina le aafiaga ole mata ole pusi,
  • vaapiapi seti laumata fautua mai le faʻaaogaina o le tutusa faʻaopoopoga tekinolosi e pei taamilosaga; mo se faʻaaliga vaaia faʻaopopo i le mamao, o le umi e eseese lava mai le puʻupuʻu i totonu o tulimanu i totonu e umi i luga
  • lautele totoina manaʻomia se laʻititi le faʻataʻamilomilo o foliga masani, uumi lauulu e faapipii i le ogatotonu o le laumata pe faʻaaogaina le atoa tusi metotia (ciliary gluing),
  • vaapiapi (Asia) mata matala lautele, avea ma mataʻupu lapoʻa e ala i le faapipiiina umi alava i le ogatotonu pe i le faʻaliliuina atu o le faʻamamafa i le tulimanu pito i fafo (pusi mata-mata),
  • i luga o se laupepa mata, e foliga mai e laʻititi, latou te manaʻomia le fausiaina o le loloto o vaʻaiga, ma faʻaʻumiʻumi uʻamea lapopoʻa o loʻo tupu aʻe mai le ogatotonu o le laina, faʻaititia i le umi i le ogatotonu agai i tulimanu pito i fafo,
  • ma le loloto o loʻo latou foliga foliga lapopoa, latou te manaʻomia le tatalaina, e manaʻomia le faʻaogaina o ni mata faʻata uumi faafoliga ma se punou tele e faʻalautele mata i luma,
  • ma tulimanu tulimanu e manaʻomia, fuafua i le mea e manaʻo i ai, o le faʻaogaina o auala eseese e lua, e faʻamamafa ai le foliga, o le alope ma le aofaʻi o loʻo faʻaaogaina (faʻalautele o lauulu mai le tulimanu pito i totonu agai i fafo), e faʻaseeseina ai le mafaufau - o se laina ma se puni laiti o fausia i luga i le pito i fafo o le laumata,
  • ma le tulimanu ua faʻatu i lalo, ua fautuaina e toe faʻafouina e ala i le fetuunai o le laina e ala i le faapipiiina o lauulu i le sili ona le tumau le punou foliga i le pito i fafo, ma faʻatupuina ai se squirrel aafiaga.