Talotalo

Lauulu laulu bio-curl: o se faʻamatalaga o le tekonolosi, foliga ma faʻamatalaga

Teine o ona po nei e masani ona maua i latou i se tulaga o ni mala matua mo le lavelave o taeao ma le laulu lauulu lalelei. Lenei, o se togafiti e pei o le biowave luga feololo lauulu e mafai ona taunuʻu mai. O lenei metotia o le a mafai ai oe ona i ai ni matagofie matagofie siku mo se taimi umi e aunoa ma le mimilo pea ma le faʻaleleiina. O le a le ituaiga o faʻagasologa o lenei, faʻafefea ona faʻataunuʻuina, le auala e tausia lelei o soʻoga ina ua uma biowaving, fautuaga ma faʻataʻitaʻi i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga, e i ai ni faʻaiuga, faitau pea i le tusiga.

Lauulu bio-curling o se matagi o lauulu e faʻaaogaina ai se faʻapitoa faʻapitoa ma le tele o vaega masani, mo se taimi, ua i ai le aafiaga o le faʻasao umi o le faʻatupuina o curls. O mea aoga leaga ua suia i le biowave ma le saito ekstrak, fualaau aina.

O a ituaiga o curls ma curlers e faʻaaogaina

E filifilia mea uma lava taʻitoʻatasi, le tele o le curls ma le faʻavasega o le oloa.

Bio curling on medium hair επιτρέπει oe e faia ni laʻasaga eseese e aunoa ma se faigata: tafola, vilivili uila, galu vaivai, lapo tele, e faʻalagolago uma lava i le ata filifilia, sitaili ma mafaufau lelei o le teine.

E mafai ona e faia le filifiliga sao i le iloiloina o manatu nei:

  • o le a le foliga o le teine
  • pe telē pe laʻititi foliga
  • lautele tulaga o lauulu, lona umi, umi,
  • foliga foliga ma foliga.

Mo lauulu lauulu, laʻititi, feololo ma laʻititi lapoʻa e talafeagai, o le maualuga o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i le tulaga o pea. O le tele faaleagaina o le lauulu, o le faigofie ma sili atu lemu le biochemical wave o le ai ai.

Lapataiga! O le sili atu le manaʻomia o le curl, o le manifinifi o le mama o loʻo 'aveina i luga, ma o le laiti laʻititi o le lapoa o le masima e tatau.

Ituaiga o biowaving

Bio-curling luga ogatotonu curls mafai ona:

  • vitamini - faʻatasi ai ma faʻaopoopoga o ituaiga vitamini, suauu soifua maloloina, beta-carotene, silika fiber,
  • masani (masani) - tuʻufaʻatasiga e aunoa ma ni vaega
  • Iapani - ma lipids ma collagens, e aofia ai vaega aoga tausiga a le tino (fua lauti, silika porotini, ma isi), e maua ai ni loka matagofie o auala feololo,
  • Italia Biohaircutsae o loʻo tuʻuina atu ni mea, o loʻo i ai ni mea faʻamalosi tino
  • galu silika - faʻatasi ai ma le faʻatinoina o le tausiga o siliki uila e fai ai le laulu e faʻamalulu ma faʻamaluluina latou, ae o le aʻafiaga e le umi umi,
  • vaneina- e maua ai se taua faʻapitoa tusi ma le faʻaleagaina le lauulu,
  • mossa- o se fuainumera e faʻaaogaina ma fasi ofe e ese malie ai i curls, fai se foliga maloloina lelei, ma puipuia mai le soona faʻaalu.

Tau i totonu o le fale ma faʻaaoga ile fale

E i ai se biochemistry mo lauulu-umi lauulu i 'eseʻese auala. Ma e le faʻalagolago tele i le oloa faʻaaogaina, ae o le umi o le laulu. Ole tau aofaʻi e mafai ona mai le 3,100 i le 8,700 rubles.

E fia le aofaʻi o le biowave tau ile fale e fuafua ile tau o mea. O se fagu Estelle o lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le averesi o 600 rubles, o le fixer o 350 rubles, o le mea lea e uiga ile 1 afe rubles mo tupe faʻapitoa.

O le fagu e le lava mo le sili atu ma le tasi, o lea o le aofaʻi e mafai ona vaelua saogalemu i le afa. E aliali mai i le itulagi o 500 rubles. Taua tupe teu.

Fautuaga. E aoga le vaʻai lelei i le fale faʻagasologa ma fai se mea lelei e afifi ai - le lumanaʻi vaʻai o lauulu e faʻalagolago iai. E manaʻomia foʻi lou faʻaaluina ma le fufuluina o fuainumera.

Anotusi

O le biowave taualumaga, e le pei o aganuu masani, ei ai le faʻasaoina aafiaga i le lauulu, o le mea lea E leai ni faʻasaina faʻapitoa i le faʻaaogaina.

E ui o lea Ua fautuaina oe e te aloese pe toe faatulaga lenei mea na tupu i mea nei:

  • maʻitaga ma faʻasusu
  • menstruation (o se suiga o le hormonal background e mafai faʻaumatia ai taumafaiga uma),
  • i le tulaga o le faʻaaogaina o sauniuniga o loʻo i ai hormones,
  • i luma o faʻaaliga papalagi.

E mafai ona faʻataʻitaʻia lou agavaʻa ile allergies i se auala faigofie: faʻaaoga se laʻititi o le oloa i luga o le ulu i tua o le taliga poʻo luga o le tapulima.

O le le faia o vailaau faasaina ma isi vailaʻau malolosi e le o se mea le mautonu, ae o le aoga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaititia tele.

E tatau ona e mafaufau totoʻa ma i latou e iai se pupuʻu puʻupuʻu - o le iʻuga atonu e leʻi mafaufauina. O le lauulu o le a mauaina le tele o voluma ma avea ma ulavale, o le fulufulu lauulu o le a foliga faʻaaogaina ma faʻaseʻe.

E le fautuaina foi le vave faʻatopetope i soʻo le curl i luga o le laulu uumi o le umi ma mo tagata e ona ni faʻafitauli ulaula. A faʻateleina le matutu o lauulu, malepelepe itu vae, paʻuʻe poʻo isi faʻamaʻi o le ulu.

Vala o le bio-curling mo lauulu feololo

  • sea ​​curl maua ai se aafiaga tumau o lauulu ulu,
  • faʻatusatusa i le vailaau faʻatonuga e matua saogalemu ma e le afaina ai uila,
  • nai lo le osofaʻiga o vaega, e aofia ai vaega latalata i porotini i le lauulu,
  • o le iʻuga o le laʻititi-foliga, lalelei-lavalava lauulu e le o le soona faʻaalu,
  • talafeagai mo soʻo se lauulu vali, paʻu, eseʻese ituaiga ma uumi,
  • e le suia le uluaʻi lanu ma taofi le agamalu o laina,
  • a talafeagai, ona faʻasaʻo ma le uʻamea masani, a uma ona susu, e foʻi mai uila,
  • le manaʻomia le vavaeina ona o le toe tuputupu aʻe o aʻa (le pei o le chemistry).

Taua! Ma biowaving, e tatau ona e faʻatali mo le lua i le tolu vaiaso pe'ā fai o le lauulu faatoa valiina. Ma le mea lea, pe a uma ona fai le curling, e le tatau ona vali le lauulu mo ni nai vaiaso.

Fale taualumaga

E te manaʻomia:

  • teuteu muamua
  • selu
  • togafiti
  • 'ie puipui (curlers) o le saʻo lelei,
  • tuufaatasiga curling (emulsion), filifilia faalagolago i luga o le fausaga o le lauulu,
  • paleni totigilima
  • tagata faʻaliliu tagata.

Sauniuniga:

E manaʻomia le tipi ese o le paʻu mago pito o le lauulu, fufulu ma se faʻamamaina faʻapitoa (shampoo). O loʻo faʻamamaina le faʻamalama e le gata i faʻamalamalamaga, ae o loʻo faʻaalia ai ni maupuʻu o laʻau faʻapipiʻi, faʻamaluluina aʻo leʻi faia le faʻagaioiga

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Faʻamago loka teisi pe a uma ona fufulu.
  2. Vaelua lauulu i vaega, malupuipuia ma kilipa.
  3. E tasi le nonoa o se manua i curlers o se filifilia filifilia.
  4. Sosoʻo mai, o loʻo faʻagaioia ia curls i se mea e faʻaaogaina ai le bio-curling (afai e tusa ai ma faʻatonuga mo le tuʻufaʻatasiga, e manaʻomia ona faʻasusuina ia manoa i se oloa muamua, ona mimili lea, ona tatau lea ona e mulimuli i fautuaga uma).
  5. Ole taimi saʻo e vaʻaia lelei, lea e filifilia taʻitoʻatasi, fuafua i le tulaga ma le umi ole lauulu (averesi ole 15-20 minute).
  6. A uma le taimi, o le fufuluina e fufulu ese e aunoa ma le aveeseina mai o curlers.
  7. O lenei e faʻatino se soʻotaga fai mea e faʻasaʻo le faʻataʻitaʻiga aafiaga ma tautua e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu e ala i le faʻamaeʻaina o le sui muamua (e mafai ona latou tatalia e uiga ile 10-12 minute).
  8. O le oloa e fufulu ese, o le lauulu ua togafitia i le restorative balm.
  9. Styling, faʻamago, sauni lauulu ua faia.

O le taualuga e tusa ma le lua ma le afa i le tolu itula.

O le a le biowave? Aoao Taualumaga Taualumaga

Tele o tagata faʻaletonu biohairing ma se vailaʻau gaioiga. E tele a latou eseesega. O le umi o le umi o le laulu o lauulu na ala mai i le sefulufitu tausaga talu ai. Fai mai lauulu laʻititi o lenei faiga e faʻaumatia uma ai vaega e fesoasoani i le faʻaletonu o tulaga o le lauulu. I mea teuteu, lea o loʻo faʻaogaina mo le laoa, e leai ni mea faʻaletonu e faʻaleagaina ai le fausaga o lauulu.

O vailaʻau e fausia ai le teuteu faʻaleaoa e le afaina foʻi i le paʻu. I le tulaga o le biowave luga o le ogatotonu lauulu na faia saʻo, latou te mauaina se susulu maloloina ma faʻamalosia.

I aso nei, o le bio-curling process e mafai ona tuʻufaʻatasia ma toe fausiaina. Faafetai i lenei mea, e le gata e mafai ona e faia fua lou laulu, ae ia faʻaleleia foi o latou tulaga. O le faagasologa o curling umi e tusa ma le lua itula i le averesi. I luma o le faʻataʻitaʻiga, e tatau i le tagata tomai faʻapitoa ona suesue ma le faʻaeteete le fausaga o lauulu ina ia mafai ai ona filifili le sili talafeagai tui o le vailaʻau.

Afai o le lauulu o loʻo i ai ni foliga vaivai, ona amata lea o le biowave i luga o le lauulu laulu ma amata gaioiga lelei. Split pito o le a tipiina ma vevela seleulu. Faafetai i lenei, o le lauulu o le a sili ona teuteuina ma aulelei.

Tele vala o le taualumaga

I totonu o le feusuaʻi faʻalelei, o le bio-curling i luga o lauulu lauulu e sili ona lauiloa. Vaega e iai i le taimi o gaioiga e tatau ona iloa i teine ​​uma na filifili i ai. A o le i faia biowaving, e tatau ona siaki e se tagata faʻapitoa se mataʻupu o le tamaʻitaʻi i le vailaʻau. Ole vailaʻau e faʻaaoga ile vaega tulilima mai totonu. Afai e leʻi suia le foliga mai o le paʻu, ona mafai lea ona e agaʻi saogalemu i le faʻasologa.

O le fomaʻi faʻapitoa e tatau ona fufulu le laulu mai soʻo se afaina i le faʻamalama. Ina ua maeʻa lea, mo sina taimi, ua faʻaogaina se auala, faʻafetai ia curls o le a taofia lo latou foliga. Mo le teuteuga lelei, tagata poto faʻaaogaina faʻaaogaina ituaiga eseese o ituaiga, e fuafua i le fiafia o le teine.

Eseese ituaiga o uʻu ituaiga

Le tele o teineiti latou te le iloa pe faʻafefea e se bio-curl i luga o lauulu laulu o le a vaʻaia lelei le faʻagasologa. O laʻei tetele e fautuaina mo i latou e iai foliga lapotopoto. Faʻafetai i lea, e mafai ona e faamamafaina mea lelei ma nana mea sese. Mo teineiti e iai ni ituaiga mata oval, o lenei laulu e le aoga. O le a faʻatupuina ma le matagofie. Mo paʻaga taʻitasi filifilia biowave lauulu. O laʻei lapoʻa i luga o lauulu laʻititi e le masani ona talafeagai. Sili ona aoga latou te vaʻaia i luga o se lauulu lauulu umi.

Talu ai nei, e tele teineiti e mumusu i le uumi lauulu. O le a laulu ai lauulu laei ia i latou? Feololo curls foliga sili atu i luga o lauulu ulu. Latou te faʻaopopoina le tele o voluma i le lauulu.
O laupepa laiti e lelei mo tagata e laʻititi pulu. E tele e iai o latou paʻu mafiafia pe leai. O le a biofiling lauulu e talafeagai mo ia teineiti? O le laititi o curlers i le tele o mea e masani ona afaina i luga o fulufulu feololo ma 'ie. O se teineititi e mafai ona filifili le filifiliga o mea uma e lua biowaving lauulu ma 'auʻau, ma aunoa ma ia.

Faafetai i tamai curls, o le lauulu o le a mauaina le tele tusi faaopoopo. O ia lauulu e faigofie ona laʻei.

Lelei lelei o le faʻagasologa

O le bio-curling i luga o le lauulu laʻitiiti e tele uiga lelei. Teine filifili i lenei faiga e le tupu faafuasei. Faʻafetai i lenei, e mafai ona e sefe tele le taimi i aso uma laulu i laei. Ole gaioiga o lenei gaioiga e sili atu nai lo le ono masina. O sea laʻei lauulu e masani ona teuteuina lelei ma matagofie. Ole faiga e iai faʻasologa laititi.

E le aʻafia mea leaga i oloa faʻapitoa. Mo lenei mafuaaga, o le tulaga o lauulu e le sili ona leaga pe a maeʻa le faʻagasologa. Curls e fai lava foliga masani. Biohairing ma le ulu e le faʻaleaga.

O le aafiaga o le taualumaga e le umi se umi. Mo le tele o teineiti, o le isi lea mea faʻaopoopo, aua i lenei auala e tele taimi e mafai ai ona suia lau ata. Bio curling e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. O se tagata faʻapitoa e faʻaogaina faʻamatala atu ia te oe poʻo fea mea o loʻo i luga o lou lauulu o le a foliga sili ona aoga.

Uma ituaiga o biowaving. Taualumaga tau

E tele ituaiga o biowaving. E fautuaina le faʻamasani oe ia i latou a o leʻi faia le faʻagasologa. O se tasi o auala sili ona lauiloa o Iapani. Lenei ituaiga o faʻailoaina e se faʻamalositino fatuga. I totonu o vaega o le vailaʻau o collagen. O ia mea e taofi le susu i totonu o lauulu mo le umi e mafai ai. Ona o lenei, o le a latou le toe vaivai ma matutu.

O le tuʻufaʻatasiga a Iapani tapenaga e aofia ai foʻi launiu lau laulaau, porotini ma le tele o isi mea. E iloa e sili atu talafeagai talafeagai biowave Iapani i luga o lauulu.

O le isi metotia lauiloa o le Italia. O lenei faʻatinoga e talafeagai mo tagata e laʻititi le laulu poʻo i latou e fia maua ni laʻititi pito laʻititi.

O le sefe o loo taʻua o se biowave ma siliki mea. O lenei metotia talafeagai mo i latou e manaʻo e toe faʻafou le fausaga o lauulu ma toe faʻafoʻi i se foliga teuteu lelei.

Ole tau o biowaving mo teineiti eseese e mafai ona eseese taua. Le tau e faʻamoemoe i le mafiafia ma le umi o le laulu. I le avea ai o se tulafono, o le tau o se curl i luga o se fulufulu o lauulu ala umi mai le lua i le lima afe rubles. Peitai, i nisi potu faʻataʻitaʻiga, e taugata tele le teine.

Tele ni faaletonu o le taualumaga

O nisi teineiti na faʻataʻitaʻi le biowaving, faʻamanino mai le tele o faʻaletonu o lenei faiga. Latou te fai mai pe a uma, e tumau le manogi ma le manaia le manogi i luga o le lauulu. E taua tele pe afai e susu le laulu.

Teine e fiafia e fai se biowave luga vaivai ma leaga lauulu, ia maitauina faʻataʻamilomilo tufatufaina tutusa. I nofoaga eseʻese, curls e eseʻese elemene ma lapoʻa. Ole mafuaaga lea e masani ai ona latou faʻaaogaina le uʻamea faʻataʻavaleina i luga ole faʻasoasoaina manoa.O teineiti foi latou te maitauina, afai e i ai ni faʻafitauli ma le ulu, e i ai le avanoa tele latou te faʻaletonu pe a uma le faʻagasologa. Ole a e manaʻomia e faʻatau ni meafaigaluega faʻapitoa e aveese ai.

Biohairing i le fale

E toʻatele e filifili e faia na o latou lava. Ae ui i lea, o le lelei o uʻu eseʻesea ese mai lo latou na fai i totonu o le fale. Afai e te filifili pea e fai le faʻasologa i le fale, e taua le suʻesuʻeina uma nuʻu muamua. Muamua lava, e tatau ona e faʻatau naʻo mea maualuga ma faʻamaonia mea. Afai o le lauulu e le lelei i se tulaga, e sili atu le talanoa i se tagata faʻapitoa ma aua le faia se mea oe lava. Ae leʻi faia le taualumaga, e tatau ona e fufuluina lau laulu mae faʻamamago ma faʻamamago, sili atu e aunoa ma le faʻaogaina o se masini faʻauluulu. I luga o lauulu matutu, e tatau ona faʻaogaina se fofo faapitoa ma faʻapipiʻi curls manao ai. A maeʻa le taimi faʻaalia i luga o le afifi, fufulu faʻalelei lau lauulu ma faʻatali mo ia faʻamamago atoa.

E leai se mea e tatau ona ova faʻaaoga le fofo ile lauulu. Afai e tupu lenei mea, ona le lailiina lea o lou laulu i foliga foliga teuteu. Lauulu o le a avea ma mananaia ma mago.

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu o lea ua fai se biowave gaioiga?

Soo se lauulu e manaʻomia le faʻaeteete tausiga. Afai ua e faia le biowave gaioiga, ona e le fautuaina oe e fufulu lou lauulu mo le lua aso muamua. E le mafai foi ona faʻaogaina se fulufulu laʻau ile vaitau lea. E fautuaina e selu le lauulu ma se laulu laupapa ma nifo e seasea lava. Uma tausiga oloa tatau ona suia i se taimi vave. Ina ua uma biowaving, oe manaʻomia le faʻatauina o mea teuteu mo lauulu galugalu. E fautuaina i le faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu naʻo tulaga faʻapitoa, ae e faʻamalosia i le tuʻufaʻatasia ma balms puipuia.

Soʻo se pisia e mafai ona faia naʻo le lua vaiaso talu ona faia le biowaving. A leai, o le lauulu e leiloa ai ona foliga.

Iloiloga o teineiti e uiga i biowaving

E faapitoa le lauiloa i totonu o le feusuaʻi faʻalelei ua i ai le biowave luga lauulu laulu. Iloiloga o teineiti na filifili i le taualumaga o le a fuaina le lelei ma le leaga.

Teine fai mai o curls foliga mai e masani. Aua le lagonaina le mamafa ma le le fiafia. O nisi faamamafa e faapea o le lauulu o le a mautinoa masalosalo, tusa lava pe a fai mai o tagata tomai faapitoa o le faiga e matua lamatia. E sili le faia o biowaving i luga o le soifua maloloina ma sina laʻititi gaʻoa. I lenei tulaga, latou te le mafatia.

E taua le matauina e masani ona faitio teineiti, o le fofo i totonu o le fale na teu ai mo le 4-5 itula, peitaʻi o le faʻaiuga manaʻomia e le o iai lava. Matou te fautua malosi, ia e sailia se tagata poto faʻapitoa muamua, faʻafetai i le tulaga o lau laulu lauulu o le a le faʻaleagaina. E masani ona, e le gata i le faʻaalu o tupe i laʻau, ae o le tu i luga o lauulu mo se taimi umi lava.
Tele teineiti e le faia se faʻaiuga i se taimi umi lava i le faʻasologa. Peitaʻi, ua oʻo mai i se aliʻi sili ona lelei, toeititi o tagata fiafia pea i o latou foliga.

Tele teineiti fai mai pe a uma le taualumaga, le tele o lauulu faateleina tele ma o lo latou tulaga faaleleia. E taua le maitauina mo nisi, o le lalaga umi e oʻo atu i ni tausaga. Ole umi ole aʻafiaga e faʻalagolago ile fausaga ole lauulu.

Le aotelega

O lauulu biowaving o se gaioiga e mafai ai ona e suia atoa lou laulu mo sina taimi. E mafai ona e filifilia uma laʻitiiti tele ma laititi pe feololo. Le aoga o le taualumaga umi mai le tele masina i le lua tausaga. Toʻatele fautuaina biosaving naʻo le soifua maloloina lauulu. A maeʻa lenei faiga, o le ae mauaina se laʻua ulu leai se mea. O le mea taua o le sailia o se tagata aʻoaʻoina sili agavaa. O le vala lea e taua pe a manaʻo e te ausia le taunuʻuga atoatoa.

Manaia o taualumaga

Bio-curling ei ai le tele o tulaga lelei e ese ai mai masani masani perms:

  • Lauulu leiloa ma a maeʻa le faʻagasologa latou te le maua se foliga le olaola, aua neʻi e fenumiai ma vavaeʻese le iʻuga
  • E faigofie ona faʻamamaina le biowave i le faʻaoga faʻalua masani, ina ia mafai ona suia le sitaili i soo se taimi, pe a uma leisi fufuluina lau laulu lauulu
  • Curls faigofie fetauii ai le tele i aʻa
  • O le faiga e faʻamamago ai lauuluOle mea lea, e talafeagai mo tagata e vave ona pisia lauulu ma tele gaʻo i aʻa, e mafai ona e masani ona fufuluina lou lauulu e aunoa ma le afaina ai le foliga mai
  • Ina ua uma biowaving, le pei o chemistry, e mafai ona vali lou lauulu i le umi ma i aʻa, a o le lauulu e le tigaina ma e le foliga faʻaata vao
  • Le aoga tumau - ma le faʻaeteete lelei, o loka tausia lo latou matagofie foliga mo 5-6 masina

Ae i le mea, o le mea faigaluega o loʻo tele mea le lelei e tatau foi ona mafaufau iai.

Bio curling afaina ai lauulu i lalo ifo o vailaʻau, ae e mafai ona mafua ai ni mea leaga ile lauulu:

  • O le a le aoga le laʻititi mago, mago ma mago le lauulu. - lauulu lauulu, vaevae pito ma susulu leiloa ua matauina
  • Lauulu fausaga e mafai ona sili atu porousous., o le lauulu o le a amata fulufulu ma fenumiai
  • E le malosi le faʻamalosiina o lauulu, ina curls mafai ona faasaʻo i latou lava i le taimi
  • O le Cysteamine e aumaia ai se manogi leaga o le lauulu.e umi lava le umi
  • Lauulu o le a manaʻomia faapitoa le toe faʻafoʻiina tausigaa leai o le a leiloa lo latou vaʻaia ma o le a tuʻituʻi faʻatasi

Ole taualumaga ei ai ni faʻasologa o contraindications:

  • E le mafai ona faia biowaving i le taimi o maitaga ma faʻasusuina ia aua neʻi afaina le tamaititi
  • I le iai o faʻafitauli tau togafiti e le fautuaina e faʻatino le taualumaga
  • E faʻasaina ona faʻaaoga ni mea e fai faʻapipiʻi pe a iai ni maosiosia, manuʻa poʻo isi mea faʻaleagaina i luga o le ulu

Ituaiga o Curls

Biohairing ua faʻavasegaina faʻalagolago i le tuʻufaʻatasiga o tupe mo lona faʻatinoina, atoa ai ma le umi o le lauulu.

  • Mo pulu ua paʻu ua paʻu poʻo ua leaga silika porotini galuo le toe faʻafoʻi lauulu ma faʻatumauina latou fausaga. O le faʻaalia o se tasi o sili ona agamalu, fesoasoani i lauulu e maua le tele ma susulu.
  • Iapani ituaiga aofia ai amino acids ma protein, fetaui lelei mo le laulu umi. Collagen fibre ua tufatufaina atu i le umi atoa ma fausia se maʻa tumau foliga e umi atu i le ono masina, e oʻo lava i mafiafia uumi uumi.
  • Italian paionia talafeagai mo lauulu pupuʻu, faʻaaogaina foi i luga o le umi-leulu lauulu, mafua ai le tele o laiti curls, ofuvae ma voluminous. Faʻatagaina oe e fai se laulu i le sitaili o afro.

O le umi e faʻailoaina i se galu mo uumi, feololo ma pupuu curls. Le faʻaogaina o le biowaving, e mafai ona fausiaina lapoʻa, feololo ma laʻititi laʻau, faʻapea foʻi ma a latou tuʻufaʻatasiga eseese.

Lautele curls biowave

O uumi lapoʻa faʻaalia foliga vaʻaia. Faʻaopopo le voluma i lauulu ma fatu le auga o Hollywood faʻalelei lelei. O le fulufulu laʻau e fetaui mo lauulu pupuu ma le umi o le laulu. Mo le fausiaina o ata, faʻaaoga Iapani-oloa ma porotini ua faʻaaogaina.

Ole Biohairing e faia e pei ona taua i lalo:

  1. O loʻo fufuluina le laulu ile laupepa mo le faʻamamaina loloto ole lauulu, e aveʻese uma mea le mama ma faʻaʻofuina fulufulu ole tagata ile mea e lalaga ai. O lauulu e vaevaeina i sone e tusa ai ma le tuputupu ae: faʻaletagata, okipitalʻi ma parietal nonoa vavaeʻesea ma faʻamautu e clamps. O le matai e amata matagi mai i tua o le ulu, sosoo ai ma malumalu ma parietal sone. O le faiga e alu ai le tele o taimi ma e manaʻomia le poto masani ma le vaʻaiga mai le matai: afai e ese le faʻafitauli, o le curls o le a eseese laʻasaga, ona leai ai lea o foliga o le laulu. O le matai e filifilia feteʻenaʻi e fua ile ituaiga o laulu ma manaʻo o le tagata o tausia.
  2. A uma le curl, ona faʻaalu lea o le palu faʻaola. E suia le fausaga o lauulu, faʻalelei ia loka i le tulaga filifilia. O le fatuga e matua i luga o le lauulu mo le 20 minute, ona fufulu lea.
  3. O fulufulu e mulumulu ile vai tafe e aunoa ma le kulimi, aʻo faʻataʻavaleina pea ile lauulu.
  4. O le vaega mulimuli o le curling o loʻo tuʻuina atu i le neutralizer ma tuʻua mo ni nai minute. O le matai faʻataʻitaʻiina sitaili talafeagai mo fugalaʻau ma lauulu. Ua maeʻa ona filo ia lauulu ma se mea e fulufulu ai lauulu, aʻo le laulu e oso aʻe mai aʻa e fatu le lapoʻa.

Ina ia mafai ona faʻaaogaina le oloa ma faʻalelei le lauulu i se tulaga sili ona lelei, e le tatau ona fufuluina lou lauulu, faia se siʻusiʻu poʻo faʻamaʻimau ia fili i le tolu aso ina ua maeʻa le curling.

Curly Bio Curl

O le filifiliga lona lua mo le faʻaaogaina o le bio-curling o le fatuina lea o pipi laiti e taofi mo se taimi umi, faʻaopopo le tele i le lauulu ma fatu ai se ata fou ma le fiafia.

Ina ia fausia ni laʻititi laiti, ua faʻaaogaina oloa Italia ma le malosi sili ona lelei. Ole Biohairing e faia e pei ona taua i lalo:

  1. Ua maeʻa ona faʻamamaina lelei lauulu ile laupepa faʻapitoaia ave 'eseʻese mea teuteu o oloa ma le sebum, faʻapea foi le faia o lauulu e sili atu ona faigofie ile sitaili.
  2. O lauulu 'eseʻese e ala i le faʻatupuina o sone ma faʻasaʻosaʻo, ona faʻapipiʻi ai lea o manoa taʻitasi i tamai curlers poʻo papillots vaivaie fatu ai le lapopoa lauulu lauulu. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona e faʻataʻamilo i le pito i luga - pe a toe tutupu aʻe, o le a foliga vaʻaia ma faʻaleagaina lagona o le lauulu.
  3. A maeʻa le lauulu, ua togafitia i se curl. O mea faʻaItalia e faʻalelei ia lauulu e sili atu nai lo mea a Iapani, o le faʻataʻitaʻi lea o le a umi le umi. O le mea faigaluega e fufuluina i le auala tutusa e pei o le taimi faʻatupuina ni lapoʻa tetele.

I le laʻasaga mulimuli, ua faʻamago le lauulu i se fulufulu mafolafola, a o le matai e siʻiina le lauulu mai aʻa e fatu ai le tele. O le fulufulu laʻau e talafeagai mo manifinifi puupuu lauulu e le maua le tele ma ola.

Bio-curling mo lauulu uumi ma feololo

Ole faiga sili ona faigata ma umi o le biowave o fulufulu uumi umi. O le faʻafitauli o le mamafa o le lauulu: ona o ia mea, o le tele o lauulu e suia. Ina ia le paʻu le aʻa ma faʻasao le aofaʻio lauulu, o le faʻatautaia o loʻo faia e ala i kamupani Iapani e fausiaina fulufulu vaivai ma faʻamalieina. O lenei auala o le a faʻatagaina ai oe e faʻataʻutaʻuina lou lauulu e aunoa ma le ovaʻa aveina i luga o aʻa. A toe tuputupu aʻe lauulu, o le a suia le va o le curled ma regrown vaega o curls.

O le tekonolosi mo le faʻatinoina o le gaioiga e tutusa lava ma le galue ma ni laʻititi lapoʻa pe laʻititi i laʻau puʻupuʻu ma feololo.

O fulufulu uumi e sili atu le lalagaina pe a faʻamalamalamaina pe vali, ae e pei e tatau ona faʻaʻupuʻuina faʻapipiʻi faaeteete, ina ia aua neʻi faʻaumatia le lauulu ae aua le faʻamamaina le aʻa. Mo agamalu teuteuina, faʻaaogaina oloa ma le faʻaopoopoina o se porotini lulu poʻo le taligalu. E le mafai ona faia le faʻagaioiga pe a fai o le lauulu e fofoa mai ma le fesoasoani o faʻaopopoga, e pei ona mafai ona soloia le kulimi i le gaioiga a le tagata faʻagaioia, pe o le a malo. Tele curlers faaaoga mo fausiaina se galu masani.

Meaaoga

O le tulaga le lelei autu o salon curling o le tau maualuga, umi lauulu curling e faapitoa taugata. Ina ia sefe tupe, e mafai ona faʻatau se seti mo oe lava-curling. Oe o le a manaʻomia foʻi le faʻatauina o se mea faʻapolofesa shampoo e fufulu ai loka, ae mafai ona e faʻaaogaina le masani masani, i le tulaga lea e manaʻomia oe e fufulu lou ulu faʻalua, fufulu maeʻa ile afu.

Ua mago sina laulu, ina ia aua neʻi tafe mai le vai soʻoso mai le curls, ona vaevae lea i vaega e tusa ma le tuputupu aʻe o sone. Mo le faʻafaigofie, o le laulu e faʻapipiʻi i ni faʻamau, pe uʻuina i ni paʻu. O manoa ua manunua i curlers o le manaomia lapoa. Ole lauulu e le tatau ona toso, aua e ono paʻu i tua mulimuli ane. A maeʻa le fulufulu o lauulu, ona faʻagaoioia lea ma se curling agent: o le oloa mai le fagu e sasaa tuusaʻo i luga o le lauulu, e tatau ona totogi faʻapitoa lava i le aʻa vaega. Mo le saogalemu ole paʻu, e sili atu le faʻaaoga o oloa ile totigilima. Ia tuʻufaʻatasia tutusa le faʻamaʻi, 'ia tufatufa faʻasoa i ou tamatamailima.

Ole taimi faʻaalia e faʻalagolago i le lauulu: luga o lanu vavaeina, e mafai ona e taofia le fatuga mo le sili atu nai lo le 15 minute, ina ia mafai ai ona punou le lauulu masani mo le 20-30 minute. A maeʻa ona fufuluina le lauulu i le vai e aunoa ma se vailaʻau, ona faʻaaoga lea o se mea e faʻaaogaina. I lenei tulaga, curlers po papillots tumau pea i luga o le lauulu.

I totonu o le 72 itula pe a maeʻa togafitiga, e fai ai le fofo - le lauulu e le tatau ona fufuluina, aveese i le fusi poʻo le fili: o le a taitai atu ai i le solia o le foliga ma faʻaletonu foliga o le lauulu.

Tausiga pe a mavae se galu

Ina ia mafai e le laulu e tausia se soifua maloloina foliga ma le tele, pe a uma le faʻataʻitaʻiga o le ae manaʻomia le tausiga faʻapitoa mo loka: e ui i le mea moni e pei o le bio-curling e manatu o se auala agamalu o styling, e afaina ai lauulu i se vaega itiiti.

Ina ia toe faaleleia lauulu, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono mo lauulu tausiga:

  • I le vaiaso muamua e le mafai ona e faʻaaogaina ni ufimata poʻo se balms, mai le vaiaso lona lua e mafai ona e faʻaopopo mea fefiloi o loʻo i ai silikon
  • E sili le fufuluina o lou lauulu i le faletaele: i lalo o le vai taele, faʻataʻamilomilo faʻataʻatitia ma o lea e sili atu faigata ona ave se foliga matagofie.
  • Ina ia selu le lauulu, e tatau ona e faʻaogaina se selu ma nifo lautele ma se pulu faʻapitoa. Aua neʻi faʻaogaina se pulumu maso poʻo se selu soʻo.

Ina ia mafai ona sefeina lauulu. E tatau ona e faʻaaogaina ni oloa faʻapitoa mo puluʻi ua paʻu pe faʻaleagaina, le suauʻu mo le toe faʻafoʻiina. Ina ia tausia le laulu umi i le tele, o taimi uma pe a uma ona fufuluina e tatau ona feula mago ma se mea, sii mai le lauulu mai aʻa. Faatasi ai ma le faaeteete lelei, o le perm e taofi i luga o le lauulu mo le ono masina, malie i matagofie ma ofuvae curls.

Taunuuga ma lauulu tausiga

E ui lava i le agamalu aafiaga i le lauulu, A maeʻa le faʻatinoga, e faʻapitoa le tausiga. Afai e te mulimuli i tulafono faigofie ma tausia ma le saʻo i taʻimuaina, ona matagofie lea o le a tumau mo se taimi umi, ma o manoa o le a tumau maloloina ma malosi.

Fautuaga:

  1. Mo le aoga sili, e tatau ona e taumafai Aua le fufulu, aua le faʻamamaina lima mo le lua aso mai le taimi o le faʻagasologa ma aua le faʻamamaina faʻamago.
  2. Mo le fufuluina o lau lauulu i le biochemistry, e tatau ona e filifilia ni meafaigaluega faʻapitoa mo le teuteuina ma tausia faʻapena foi. O lenei mafai ona avea ma auala mo lauulu ulu poʻo mo fulufulu ua uma ona ola biochemical perm. A leai, e mafai ona faʻaumatia le foliga mai o curls.
  3. Combing sili atu ma masani natura selu.
  4. O le faʻamamago e tatau ona faia i se auala masani, seasea faʻaaogaina se lauulu pulu ma isi mea teuteu vevela. A faʻaaoga se fulufulu lauulu, e sili atu le faʻaogaina o se diffuser nozzle.
  5. Faataga soʻo se auala e fai ai lauulu - varnish, balms, gels, mousses.

Lapataiga! E aoga e fai ni mea ai lelei, lagolago ma togafiti mo lauulu: fale poʻo fale talavai, suauʻu, fale faʻamalosi tino.

Tulaga lelei ma leaga

Tulaga:

  • aafiaga malu, tausia le soifua maloloina ma le fausaga o lauulu,
  • matagofie foliga mai fafo, susulu, tele tusi, matagofie uila,
  • leai ni vaevaega, mamago manoa vaivai,
  • pe a tupu, e leai se mea e tipi ai, latou foliga faʻalenatura,
  • mafai ona faia i le fale, pe a e finagalo ai,
  • lē soona osofia le oloa, saogalemu uma mo le soifua maloloina ma mo le lauulu,
  • A e manaʻomia ona faʻasaʻo ma se uʻamea,
  • e mafai ona e faia ni uila o soʻo se tele - mai lava i le laʻititi i le lapoʻa ma galu galu,
  • e le suia lanu
  • faʻatagaina oe e faʻamutaina le tele o lauulu toetoe lava sasaʻo, tuʻuina atu le tele i vaega e latalata i aʻa.

Leaga:

  • i soʻo se mea e tupu, o le tuʻutuʻuga e galue i luga o le fausaga o lauulu, e ono iai se aʻafiaga o le faʻamamago i luga o manoa ma le uluulu,
  • manaomia manaʻoga faapitoa
  • afai ua e lelava i curls, o le a tatau ona e tuputupu ae ma tipiina,
  • o le manogi o biohair vaega e mafai ona tumau i le 10 aso.

I se faʻaiuga, e tatau ona maitauina o se metotia faʻapea Ole bio-curling o se mea sili ona lelei mo le fesuiaʻiina o le ata ma maua ai se laulu tele lauulu pulou e aunoa ma le tele o taumafaiga. E le manaʻomia se lauulu laʻititi i le umi, malo le faʻaavanoa, e le faʻaleagaina uma le laulu ma e faʻamautu ai le matagofie mo le tele o masina.

E 'ausia lea tulaga i se auala e sili ona saogalemu. E le gata i lea, i le faʻatulagaina o tulafono, o lenei auala e mafai lava ona faia i le fale, ma o le iʻuga, o le a le sili atu lona leaga i lo le lalelei.

Lelei ia iloa e uiga curling lauulu:

Vitio aoga

Se toleniga vitio faʻataʻitaʻi mo tagata amata ile auala e fai biowave i luga o le laititi ma pupuu laulu.

Le poto masani o meaola vavave mai Elena.

Mea e maua ma Faamanuiaga

Lauulu bio-curling - nei aso o le sili ona faigofie ma saogalemu le auala e faʻaosofia suia ai le ata, avatu i ai se maofa ma faʻailoga tagata. O teine ​​e pito sili ona feololo le mananaʻo i suiga faifai pea i foliga vaaia. E leʻo se mea faʻateʻia ai le galuega o le lalelei e masani lava ona galue i le faʻaleleia atili o mea e fai ai le laulu o laulu e faalanu, ma le isi itu. I aso nei, matagofie natura curls mafai ona faʻataʻitaʻia e aunoa ma le afaina ai le laulu, pei o perms i le taimi o o tatou tina matua ma tina. Na o le faʻaaogaina o se taugofie ma le saogalemu saogalemu taualumaga - lauulu biowaving.

Ole eseesega autu ile va ole biowave ma le vailaʻau o le toesea o amonia ma thioglycolic acid curls i le tuʻufaʻatasiga. O le mea lea, o le gaioiga e le afaina ai le laulu lava ia, e le faʻaleagaina lona fausaga, ma e le afaina foʻi le uluulu. O le vaega autu o le biowaving o se vailaʻau e tutusa ma le amino acid o se vaega o keratin i lauulu tagata. Ma o sea curl o le a sili atu masani ma agamalu, susulu lauulu. I se faʻaopopoga, o le biowave ei ai se taimi le tumau, ina ia mafai ona e "taumafai" se ata fou ma filifili pe o le a le umi e ofuina ai curls.

Ona o le "le-saua" tuʻufaʻatasiga o le bio-curling sooupu, o curl foliga foliga masani pe a uma le taualumaga, faasao le susulu, lamolemole ma, sili ona taua, le faamaoni o le fausaga. E mafai ona fai le laʻau faʻapitoa i luga o soʻo se lauulu - ma luga o lauulu pupuʻu (laʻititi laʻititi foliga sili ona manaia), ma luga o lauulu ma le laulu uʻumi (iinei e mafai ona e tuʻufaʻatasia curlers o lapoʻa tele e maua ai le aʻafiaga o le sili ona masani). I se faʻaopopoga, o le biowaving e mafai ona faia tutusa le manuia i luga o faʻalenatura ma lanu o laulu. E le gata i lea, afai o loʻo iai ni lauulu manifinifi e le lava lona tele, ona a uma lea o le biowaving leai se isi e musu e faʻafetaia oe i luga o le mafiafia ma matagofie lauulu.

Taualumaga tekonolosi

Lauulu biowaving e le amata i le filifiliga o curlers, ae i le filifiliga a se fomaʻi faʻapitoa.Uma le lalelei ma le soifua maloloina o lauulu e faʻalagolago i lana polofesa. Ole matai e tatau ona iai ni tusi talafeagai, e tatau ona iai le laisene mo le vailaʻau. Ae le i amataina le faiga, e tatau i le matai ona suʻesuʻeina le lauulu, ona filifili ai lea o le mea sili ona lelei. E tolu ituaiga faʻasologa:

  • mo lauulu masani
  • mo lauulu ua faalanu pe vali,
  • mo lauulu e faigata ona mimilo.

O le biowave taualumaga lava ia e aofia ai le tele o tulaga ma tumau e oʻo i le lua itula. I le vaega muamua, o le laulu e fufuluina i le faʻamamaina faʻapipiʻi mama, ona susu lea o le laulu i luga o curlers ma togafitia i se fofo faʻapitoa. I le taimi lona lua, e faʻaaoga se vailaʻau i le lauulu, e faʻatumuina le laulu ma faʻalelei fulufulu na maua. I le faʻaiuga o le faʻagaioiga, o se faʻasologa o loʻo faʻaaoga e toe faʻaleleia le paleni o le acid-base o le lauulu.

Mo lauulu biowave faʻaaoga curlers o eseʻaiga lapoa, e faʻalagolago uma lava i le manaia malulu o loʻo e manaʻo e maua. E taua le manatua o le tele o le curl e tatau ona talafeagai mo le ituaiga o laulu ma oval o foliga. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o foliga foliga, o le tele foʻi o le curls tatau. O le tuʻufaʻatasiga o curlers o ituaiga eseese e mafai foi, lea e mafai ai ona e ausia le aʻafiaga o lauulu lauulu e le natura.

Biohairing: faʻamatalaga o taualumaga ma ona foliga faʻapitoa

Mauaina curls tumau e mafai ma tutusa togafitiga, fafagaina o le lauulu ma le aʻa vaega. O le sui mo agamalu taualuga e sili atu nai lo le 'afa aofia ai mea masani. E leai ni vaega faʻatamaia ma faʻalavelave faʻalavelave. O le mea aoga tele o le cystiamine hydrochloride, o se porotini faʻamalositino e le o carcinogenic ma se manogi le manaia. O se faʻamatalaga o le cystine, o se vaega o lauulu fausaga, o le mea lea e le faʻaleagaina ai, ae toe faʻaleleia le leiloa vaega o le masani porotini, fatuina le tele ma aumaia le susulu.

O mea teuteu teuteu e faʻaopopo foi i le biowave togafitiga, ona o ia curls foliga foliga olaola, supple ma teuteu lelei.

O le felanulanuaʻi laʻau malosi i le taimi ua tuanaʻi na alu i lalo i le tala faʻasolopito, talu mai tapenapenaga faʻaaoga e le au potopoto i solo, faʻatamaʻia le fausaga, faʻaleagaina faʻamalosi le lauulu. Ina ua maeʻa lenei faiga, na fai mai loa ufi ma mago le uila. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le amonia ma le triglycolic acid, o loʻo aofia i totonu o le mea faigaluega mo le "chemistry".

O le a le ituaiga lauulu lea e galue ai le biowave?

O curls e faia i soʻo se umi o le laulu, o le mea taua o le mafai lava ona faʻaea uʻamea luga o curlers.

A le lava lauulu lauulu ma le lava le tele o lau, ose le gaʻoa mata matala ua vave ona aliali mai, pe ua e fiu e faaalu le tau taua o le taeao taimi sitaili i aso uma, ona avea lea o se galu ola faʻafuaseʻi.

Masters faʻaaogaina curlers o ese lapoa pe suia i latou. E mafai ona e faia ni curls i le atoa o le umi, siʻitia le aʻa zon pe faʻataʻimau na o le fesoasoani. E leai ni tapulaa i le filifiliga.

  1. I luga o le lauulu uumi.

Faatasi ai ma se uumi umi, tafe ai curls tetele poʻo se galu faʻataʻutaʻu faʻaaoga faʻapitoa curlers ma frieze foliga matagofie, ae o lena lalelei manaʻomia tele taimi ma tau tupe.

E toʻatele ua sese talitonu o se lapoʻa tele e faia i luga o le lauulu umi. O le mea moni, o lenei faiga e sili atu talafeagai mo mafiafia lauulu ma masani lanu, tusa lava po o le a le umi. Na ia foliga mai i se mea masani ma masani ai.

  1. I luga o lauulu o le umi.

Mo fafine o loʻo faia ni biowave luga lauulu laʻititi, e talafeagai uma spiral ma malulu lapoa. I lenei tulaga, e faigofie atu le faʻasaoina o le basal volume ma fai le curling oe lava. O se lauulu lauulu cascade talotalo o le a foliga sili ona lelei.

Fai mai Masters, o le uumi o le tauau o le laulu, o le lelei o le fausaga salonisi e maualuga pe a fai i luga o lanu lanu.

  1. Mo pupuu lauulu.

A o biowaving mo pupuu lauulu, laupepa laiti e faʻaaogaina mo le faʻamamaina, faʻaosofia le matagofie o lauulu. O le laulu e foliga masani pe a suia e le matai le curlers, teisi ese le laʻasaga. Ole tetele stylers mafai ona faʻaaogaina naʻo luga o aʻa, ma o le a leai se manaʻomia mo se fulufulu ulu.

I le faaopoopo atu i le puʻupuʻu lauulu, lea e le mafai ona mimilo, aua le faia "biochemistry" i luga o le ufiufi lautele, ona o le tali atu o le faʻapipiʻi o mea i le vaega o le vailaʻau o se mea le mautinoa.

I luma ma ina ua uma ata lauulu curling

Faʻafefea ona fai le faiga

Afai e te manaʻo e maua ni laʻei matagofie mo se taimi umi e aunoa ma le faʻalavelavea o lou lauulu, ona sili atu lea ona faia biowaving i tulaga o le salon. O le iʻuga o le a mafai ona iloa atu. O le taualumaga e faia ile 3 laasaga.

  • Laasaga 1. Sauniuni.

O le matai e iloiloina mea leaga, fausaga, lauulu umi, filifili le vailaau talafeagai. Ona faia lea o se suʻega alergi. Mo le 15-20 minute, o le teuteuga e faʻaoga i tua o le taliga, i le tapulima poo le punilima o le tulilima. Afai e le vaaia le mageso o le paʻu, mumu, mago, ma le susunuina, ona talafeagai lea o lenei vailaʻau.

Ona latou fufuluina o latou lauulu ma le faʻapipiʻi faʻamalosiʻau mo le faʻamalosiʻau, saunia tapuni mo le sili atu le tui o vaega o le vailaʻau.

  • Laasaga 2. O le faʻatuina o curls.

O le matagi matagi paʻu poʻo le tale vivini ma mo le tusa 15 minute faʻaaoga se faʻavae e aofia ai cystiamine hydrochloride. Synthetic protein ulufale atu i le loloto o le lauulu, suia le fausaga, suia se vaega o le masani porotini. I lalo o le faatosinaga o le sodium bromide, o le feaveaʻi porotini avea mafiafia ma mafai ona uu le tuuina atu foliga o le curl mo se taimi umi. Le tutusa, foliga ma le tele o le curl faalagolago i le malosi malosi, o le afifiina metotia ma le tele o curlers.

  • Laasaga 3. Faʻavasegaina.

Faʻamama aveese le tale vivini, fufulu le faʻapipiʻi ma lava le vai. Faʻaaoga se mea e faʻamau ai flakes, toe faʻaleleia le pH ma le paleni o le vai.

I le pito i luga o lauiloa, fatufatuga afifiina, lea na tuʻuina le ala i le masani talotalo. Ua faaaoga lautele tekinolosi faaItalia, lea e faaaoga ai le lisiti feoaʻi. O lenei e mafai ai 'ona e' ave ese le tuaoi o lalala ma uʻamea uʻamea.

Afai e te iloiloina oe lava i luma ma ina ua maeʻa le faʻagasologa, o le a iloa le eseesega. I le faʻaopopoga o foliga o curls, o le lanu o le laulu e sau ai le ola, o le a foliga masani.

Faʻavaega ma ala mo biowaving

Mo le mauaina o curls o le ae manaʻomia curlers po bobbins o ituaiga eseese, faʻapitoa shampoo, balm, suauu mo fautuaga.

Faʻalelei ma toe faʻaleleia le fausaga o lauulu, ia tumau le foliga o curls mo se taimi umi faʻapipiʻi faʻapitoa. Mafaufau i le lauiloa vailaʻau faʻaaogaina mo biochemical perm.

Tuufaatasiga mai Italia gaosi:

  1. Ata e le KEMON. Manaia le afaina ma togafitia lauulu ona o le anotusi o le protamine, keratin. E aofia ai puipuiga, o se mea e teteʻe ma tolu ituaiga o curlers mo eseese tikeri o faʻaleagaina i le lauulu.
  2. Mossa e le Green Light. O le mea muamua ma le taimi-tofotofoina meafaigaluega e maua ai le 100 pasene faʻaiuga. Sili atu talafeagai mo manifinifi vaivai, vaivai.
  3. Magiche Riccioli na saunia e Shot. Aofia ai keratin, millet porotini, vitamini. A maeʻa talosaga, loka malosi faʻapipiʻi ua maua, umi seʻia oʻo i le 6 masina. E mago le lauulu.

Iapani ituaiga:

  1. Tocosme. Faʻaaoga e oʻo lava i ni uʻaga ua faʻaleagaina. Maualuga lelei faʻavae mafai ai ona e faʻapipiʻi curling ma vali i le tasi aso. Ona o le anotusi o se seti o taua suauʻu, curls foliga mai e masani.
  2. Feladyca Exchiffon. Aofia ai kolagen, saito porotini. E faatumauina le susu. E fetaui lelei mo ituaiga uma o lauulu, ae sili atu ile malo ma le umi.
  3. Mataʻutia. O mea faʻaopoopo i lenei sauniuniga o keratin, betaine ma silicon, lea e faʻasao ma faʻamalosia le fausaga lauulu. E faʻaaogaina e le gata mo paʻu ua faʻaleagaina atoa ma mo le soifua maloloina lauulu.

Lauiloa curlers lauulu saunia e Schwarzkopf i le Natural Styling series. O loʻo i ai ni meaʻai aloe, faʻamalosiina le keratin, le polosi siliki, ma isi mea faʻamalosi tino ma mea ai lelei. O le laina o le Natural Styling e aofia ai oloa mo mea faigata e fetaui lelei, porose, maualuga lauulu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te faʻatupuina le aʻa sone, fai ni uumi mafiafia o vaega taʻitoʻatasi poʻo se galu faifai pea.

Ua lauiloa Amerika fofo Chi Ionic ma siliki efuefu. Faafetai i lenei faaopoopoga, o le fualaau faasaina lemu ma le faaeteete afaina ai le fausaga o lauulu. O le iʻuga e malu ma usitaʻi.

Faʻafefea ona fai le biowave i le fale

E fai le biochemical wave i le fale i latou lava, e sefe ai le taimi ma tupe. Ae e sili le valaauliaina o se fesoasoani, aua e sili atu le le manuia o le faʻataʻapeina o le 'ie i le pito i tua o le ulu ma tutusa lava le tufatufaina atu o fatuga.

O le taualumaga e faia i laasaga:

  • Laasaga 1 Muamua, sauni le paʻu tale, o le tele e faʻalagolago i le tele o le manaʻo curls, curling sauniuniga, ofu puipuia (pelerine, totigilima), pulou. E faʻaoga le mea faigaluega i se vaitafe manifinifi mai le fagu faʻasino poʻo le faʻaaogaina o se momoʻele fufui i totonu o se mea faʻaoga. Afai o le mataupu lona lua e sili atu fetaui mo oe, ona e te manaʻomia se koneteina mo le vailaʻau.
  • Laasaga 2 Fai se suʻega mata. Fufulu lou lauulu i se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e fesoasoani loloto loloto faʻasolosolo o mea gaosi.
  • Laasaga 3 Vavaeese le susu susu i sone, amata afifi mai le pale o le ulu i le pito i tua o le ulu. Ona alu lea i le itu sone. O lauulu i le taimi o le curling e tatau ona tu i le itu taumatau agai i le ulu. Mataala mo feteʻenaʻi. Le tutusa o curls faalagolago i lenei.
  • Laasaga 4 Taulimaina le lauulu i le faʻavae ina ia leai ni nofoaga matutu, tuu mo le 15-20 minute (faitau le faʻatonuga). A maeʻa 10 minute, tatala le pulu i le parietal sone, siaki le tikeri o le faʻasaʻoina o le curl. Afai ua mauaina le foliga manaʻomia, ona faʻaititia lea o le taimi faʻaali. Afai e le lava le tikeri o le milo o le filo, faʻalautele le faʻaavanoaina vaitaimi.
  • Laasaga 5 A aunoa ma le aveeseina o le petusisi, fufulu ma lava vai, apalai se mea e faʻasaina. A maeʻa le lima minute, amata ona vavae ese curls. Ole taimi faʻaali ole taimi e 10 minute.
  • Laasaga 6 A maeʻa le vaitaimi, fufulu lou lauulu, apalai se pulu pasama.

O polofesa latou te le fautuaina le faia o lauulu biowaving i fale i luga o lanu fou, ina ia aloese ai mai le leiloa o lanu, ma luga o lauulu e manaʻomia vave togafitiga.

Le mea e fai pe a uma le biowaving

Motugaafa tausiga o lauulu:

  1. Maua meaʻai faʻamama, mea teuteu lauulu pe a uma le bio-curling.O le le masani ai o le laupepa o le a le aoga, e te manaʻomia se mea faʻapitoa mo fulufulu laulu. E sili atu le faʻatauina o se mea lalaga e aofia ai pulou, conditioner and mask. Amata mai le vaiaso lona lua, e mafai ona e faʻaaogaina oloa ma le silikon.

Mo lauulu tausiga e talafeagai foi:

  • kulimi faʻapitoa ma keratin,
  • suauu popo vevela: ua faʻaoga i le umi atoa, mafai ona tatalia e oʻo i le lua itula, faʻatupuina se fale mataʻutia e faʻateleina ai le aʻafia o le mata faʻapipiʻi,
  • burdock, castor, olive suauu,
  • tuufaatasiga e faʻavae i luga o aniani, sourimi poʻo le fuamoa fuamoa: faʻapipiʻi ma faʻafailele lauulu
  • fuamoa fuamoa: talafeagai mo porosini curls,
  • fefete paluga: puipuia lauulu ulu e ala i le faʻaleleia toto sapalai (ua faʻapipiʻi i le ulu mo le itiiti ifo ma le afa itula).
  1. Itu PA maeʻa ona fufuluina, aua le fufuluina lou lauulu i se solo ma selu nei pe a uma ona mago atoaa amata le fulufulu mata ina ua uma biowaving. Faʻamago ou mata faʻalenatura poʻo se lauulu fulufulu, liliu i le sapalai o le malulu ea.
  2. Faʻatau se selu ma pulu mimiti vaivai. O pulumu malosi e faʻaleagaina ai ia curls, faapuʻupuʻu le taimi curling. Faʻaaoga le anti-tangling spray.
  3. A fai ai lau sitaili, faʻaoga moli malamalama. Mousses, gels, waxes ma varnish e le talafeagai.
  4. Tasi i le 2-3 masina, alu ese ma leaga motugaafa. Ua lava le tipiina o le 0.5 cm.
  5. Dyes faaaogaina ina ua uma curling tatau ona malu, aunoa amonia.
  6. Ina ia faʻatumauina le uumi o le uumi, aloese mai le faʻataʻele taʻele pe a fufulu.

Ina ua uma ona tatala le curls, ua fai taualuga salon - keratinization, elution poʻo Pasila toe faaleleia, lea e togafitia, puipuia loka mai se osofaʻiga siosiomaga.

Le lelei ma faʻaletonu o le faʻagasologa

Ole olaola ole paiolo, e pei lava o isi, ei ai lona lelei ma le leaga. O aoga autu e aofia ai:

  • leai se mea oona, malosi faʻamoe
  • agamalu, maaleale le gaioiga o le fualaau faasaina,
  • faʻaaoga i le valiina, faʻapipiʻiina ma lauulu sinasina,
  • faʻaaogaina o lanu pe a maeʻa,
  • faʻamamaina o meaʻai gaʻo,
  • iʻuga tumau
  • faʻaaogaina pea
  • puipuiga, taumafa ma togafitiga o lauulu,
  • faataotoina mautu
  • le mafai ona faʻasaʻo,
  • faʻateleina le aofaʻi.

Ae e iai foi mea e le atoatoa ai le ola faʻafuaseʻi:

  • e mamago lauulu lauulu
  • suia le fausaga, le uluai lanu,
  • o lo o leaga le manogi leaga,
  • aofia ai ma le tele o mea tau tupe,
  • manaʻomia le faʻatauina o oloa faʻapitoa tausiga.

Tagata faʻaaogaina matauina le le mautonu o curls i foliga ma lapoa. Leaga e tatau ona faʻasaʻo ma se lauulu fulufulu. O le manaʻomia o sitaili tumau, a le o lea, ua aliali mai pea le soʻotaga.

O ia mea le lelei e masani lava ona faʻalagolago i le leai o se tomai faʻapitoa o le matai, ia e filifilia ma le faʻaeteete se faleʻaiga, se fulufulu faʻapitoa, ina ia aua neʻi maʻimau le tau tupe faʻaalu ma taimi, ma le aoga o lea gaioiga e fiafia i ai le mata.

Tausiga leaga

A maeʻa ona faʻaputuputuina le poto masani ma iloiloga o le tele o teineiti na faʻataʻitaʻi le tasi poʻo le isi ituaiga o biowave, latou te mafai ona faʻailoaina e le gata i le lelei faʻamanuiaina, ae o le tele foʻi o mea le lelei o lenei faiga. Igoa:

  • Le taatele faitioga o le tumau pea leaga manogi lauulu. O nisi teineiti faʻatusatusa lea i le "manogi" o lavalava o lavalava poʻo maile susu. O le mea e sili ona faʻanoanoa, e pei ona faamatala e tamaʻitaʻi talavou, pe a malaga atu i se tafaoga faamasani ma se tamaloa pele poʻo se feiloaiga taua i le galuega, na pa'ū le teine ​​i le timu - e masani ona faʻamalosia le susu i lona ulu, ae o se laʻau mataga mai lona lauulu.
  • Tamaitai na faia biowaving i vali paʻepaʻe po o ua faaleagaina mataga masani matauina o le fuainumera "maua" le nonoa le tutusa - i se mea e maua se mālūlū curl, ma le tuaoi tuaoi e mafai ona liliu atu e atoatoa lurus. I lenei tulaga, pe a taʻoto, e tatau ona mimilo nisi curls faʻaaogaina gagau.
  • E leai se mea o iai i lou ituaiga lauulu. A faʻapea e iai ni ou faʻafitauli i le uluulu (o se faʻataʻitaʻiga, ua paʻu le paʻu, faigofie ona oso ai le laʻa pe ono teʻa), pe a maeʻa le paʻu ole paʻu, o le a atili faʻaletonu nei faʻafitauli. Moni, i le tulaga lea o loo i ai se fofo ma e faigofie lava - tausiga faʻapipiʻi, faʻapipiʻi shampoos ma balms le a fesoasoani.

E faʻafia ona toe faʻaluaina le biowaving?

Ole iʻuga ole biowaving e mai le fa i le iva masina. O le umi o le aafiaga e faʻalagolago i le fausaga ma le ituaiga o lauulu, faʻapea foi ma le tele o le curl - laiti curls umi mulimuli. E le manaʻomia ni curls fou i mea faʻapitoa, ae o loʻo fautuaina oe e nai matai, e faʻatau se mea mo le siliva ma le silika, faʻapea foi ona selu lou lauulu i se selu laupapa. E le gata i lea, ina ia umi ona avea ma tagata e taʻimua le lauulu, e tatau ona e puipuia - aua le mago, selu ma le faaeteete, filifili le saʻo balms ma shampoos. E le gata i lea, e tusa lava pe a le agamalu o le biowave o le lauulu, o lauulu e tatau ona faʻailogaina ma ufimata, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ufi moli ma le sour cream, o se mea faafefete faʻapipiʻi e faʻatumauina ai lo latou lalelei ma susulu masani.

Leaga o le biowaving

E ui lava i tulaga lelei uma o lenei metotia "chemistry", e tele faʻaletonu. O le le lelei o le biowaving e sili atu i le tali atu a tagata taʻitasi o faʻalapotopotoga i lenei faʻatonuga nai lo lona lautele leaga le aoga i le fausaga o lauulu. Seʻio tatou suʻeina poʻo a ni tulaga le lelei o se biowave.

  1. O le umi o le taimi e 2–5 itula.
  2. E le talafeagai mo le faia o fusi malo faigata.
  3. O le umi o le aafiaga e na o 2-3 masina.
  4. Tau maualuga o taualumaga.
  5. Le aoga le biowave ile lauulu ma se tioata ituaiga o laulu sinasina.
  6. Manaomia sitaili.

Ole a le umi ole biowave ile lauulu e faʻalagolago i lona umi ma le ituaiga o vailaʻau e faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le tausiga peʻa maeʻa le taotoga. Faʻalauiloaina e tagata gaosi o le tuʻufaʻatasiga, o le faʻasaoina o le galu o 2-3 masina.Ae peitai, afai e te faʻaaogaina mea faigaluega mo lauulu lauulu, ona mafai lea ona faʻalauteleina le aafiaga o biowaving i le lima masina.

Iapani biohaircuts

Ole fesoʻotaʻiga soʻofaʻatasi lea ole tau teuteu popolega Goldwell (Siamani) ma Kao (Iapani). O suʻesuʻega uma ma suʻega na faia i Tokyo, o le igoa lea. Ae ui i lea, e sili atu le saʻo ona taʻua o lenei metotia matrix. O le fualaau faasaina galue i luga o le lauulu lauulu, fausia se disulfide fusi i totonu o le loloto o vaega o le cortex.

O le auala Iapani biowave o loʻo faʻaaogaina e fai ai ni laʻititi faʻaali laʻititi, talafeagai mo soʻo se ituaiga ma le umi o le laulu. Ma faʻatusatusa matrix e faʻaaogaina mo se taamilosaga o ituaiga o afifi ma fatuina curls tetele i luga o le laulu uumi.

Italia

Cysteine-faavae Mossa na atiae e le Italia cosmetics kamupani Green Light. O le tuʻufaʻatasiga o le kulimi na faʻaopopoina taligalu ma minerale e puipuia le lauulu fausaga i le taimi o le faʻagasologa. O le mea faigaluega e matua agamalu, o le mea lea, tusa lava pe 3 aso ina ua mavae le Italia faʻa-curling, e mafai ona e vali foi lou lauulu.

O le sauniuniga o le Mossa e talafeagai mo le fauina o galu malamalama ma le tele o curls i luga o pulu pupuʻu, ma mo uma ituaiga o lauulu.

Amerika

O le faʻavae o lenei metotia faʻaogaina o loʻo faʻavae i luga o le faʻaaogaina o faʻapitoa Olivia Garden, lea, ina ua uma ona faʻamutaina ia manoa, e fesoʻotaʻi tasi i le isi, ma faʻavaeina ni fausaga lavelave. O nei curlers e faaaoga i galuega ma eseʻulu lauulu.

Ole vailaʻau, o le Amerika biowave, o loʻo faʻaaogaina e avea ma fulufulu lauulu.

O lenei ituaiga o biowave maua lenei faʻaigoaina, aua na faʻaopopoina e le gaosi oloa ni siliki uila i le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau, ma faʻasaoina le lamolemole ma le susulu o lauulu pe a uma le "chemistry".

E faigofie lava le tulaga o le faʻamalosia o le laʻai, o le mea lea e fai ai faʻaputuga tetele i lenei auala i luga o le uumi o le laulu poʻo luga o pupuʻu pupuʻu.

Keratin

Keratin o se porotini o se vaega o le lauulu ma talepe i totonu 19 amino acids. E faapipiina mai i le laulu 'oti, talu ai e tutusa i le fausaga i laulu tagata pe a mafai. O le ola lea ua faʻamalosia ai le soifua maloloina ma e talafeagai tusa mo le faʻamalosiina ma le vaivai.

"Uliuli o se agelu"

O le agamalu lea e faʻaaoga e le Kamupani teuteu a Wella. O le agelu o le Curl ei ai se faigofie faʻafaigofie, ma o uʻamea pe a uma le faʻagaioiga o se masani masani e mafai.

“Angel Curls” e faia mo eseese uumi ma ituaiga o lauulu. O sea mea uʻamea e maua ai le maualuga o mea ma le matagofie i vaega manifinifi.

Afifi Metotia

E vaevaeina foʻi ituaiga uma o bio-curling i metotia o afifi, e pei:

  • faʻavae
  • faʻaluma
  • faataamilosaga
  • faʻalava
  • faigata ona mamanu.

Aisea faaaogaina eseese matagi mamanu?

O le faʻavae faʻavae o le biowaving o loʻo faʻaogaina e tuʻuina atu le aofaʻi o laʻau, ae aua le suia foʻi foliga o le laulu i le uumi atoa. O ituaiga autu o le aʻa auala o le fulufulu mamoe (fulufulu), "Boost Up" (corugation) ma lapoa bobbins (tasi mafiafia liliu faia i aʻa). Mo fleecing ma le "Boost Up", le vaega o parietal ma pito i luga o sone o le lalolagi ua tuu eseese mo le faamaapeina poʻo le fulufulu. Ole fatu ole vae ole reoping bativa ua faia ile ulu atoa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona vaeluaina le laulu i vavaeina vavaeina, o le lautele o le e tatau ona fetaui ma le umi o le reoping tale, ona totolo ai lea i le itu faalava.

I le itu i luga, tape le laulu i luga o sikaili ma se pu i le pito i lalo, lea e faʻataʻamilosaga pe feʻainuʻu foliga. Ina ia faia lenei mea, o lauulu e vaevaeina i sikuea tutusa i le tele i le pito o le curler. Ina ia mafai e le pea ona taofi mau ma le malolo, e faʻamau i totonu o le pu, ma na o le taimi lava na manuʻa ai mai le lauulu aʻa i o latou pito.

Le ata o le spirale metotia o le faamaapeina e talitutusa lava i le faʻamalosi tioata. O le eseʻesega e naʻo foliga o stylers. O le taamilosaga o le malosi e faia i luga o piki ma foliga faʻailo i foliga o le tautotogo poʻo veloforms. O ni faʻagaʻau faʻaʻoleʻole o mea gaʻoa ua faʻatuina ai manoa manifinifi. Ona faʻataʻamilo lea o le velaformers, o lea e aliali mai o le manoa o loʻo manunua i totonu o le styler, ae le o le manua i luga.

Ina ia amata le faʻataʻapeʻapeina i se tulaga faʻataʻamilomilo, e tatau ona e amata vaeluaina le ulu ma vae vavaeina. Ma, amata mai i lalo o le occipital zona, o le lauulu e lavea faʻaʻafa luga o le curlers mai pito i pito. O le mafiafia o le filo e tatau ona tutusa ma le lapoa o le styler.

Ole Curling ma le fesoasoani a lavelave faʻapipiʻi ua faia e fau ai le sitaili ma le manino o faʻatonuga o curls. O se faʻaaliga malosi o le faʻataʻitaʻi i lenei auala o Hollywood. O lauulu e manuʻa i itu eseese o le curlers, lea e faʻapipiʻi i le tasi ma le isi, ma faʻaosofia ai le lavelave faʻatasi o le curls.

Ina ia filifili poʻo fea bio-curling metotia e talafeagai mo oe, muamua faia le styling i luga susu susu ma stylers mo "chemistry". O lea e mafai ona e malamalama i le a le faʻatonuga ma le lautele o le curls o le a fetaui ma lau ituaiga o foliga ma le lavalava.

Meafaigaluega Faigaluega

O le bio-curling e faia ma tutusa masini pei o isi ituaiga o malulu tumau. O le mea autu o soʻo se curl o le mea moni, o stylers o loʻo paʻu ai le laulu:

  • tagata curlers
  • faaita tale
  • papillot
  • fulufulu
  • Failautusi,
  • fulufulu uila faagaau.

E faʻaaogaina faigofie curlers ma fusi faʻafesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi, fausia ai lavelave fausaga.

I le faʻaopopoina o stylers, mo le biowaving prosedur o le ae manaʻomia:

  • susu totigilima ma peignoir,
  • Fofo eletise
  • se pesini
  • pepa mo "chemistry" (faʻatasi ai ma le auala faʻaiʻuga o le afifiina),
  • selu manifinifi
  • lautele-nifo selu
  • solo
  • fulufulu lauulu ma leai ni "diffuser".

A o galue ma vailaʻau, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mea faigaluega uʻamea, ina ia le faʻavaivaia ai le faʻaavanoaina o le faʻatulagaina o se disulfide bond.

Sauniuniga ma mea fesoasoani

Uma biowave oloa aofia ai o se masani malosi mea - cysteine. O le amino acid lea e nafa ma le teuina o le sulfur alalaupapa i le tulaga manuʻa. Tagata gaosi suʻesuʻe latou oloa e ala i le faʻaopopoina o vaega eseese o le tausiga poʻo se kulupu kulupu i ai e faʻateʻaina ai se manogi faapitoa. Uma tapenapenaga mo biowaving, vagana mo matrix, fai se curl i le lauulu medule, teisi siitia le cuticle. O le matrix agent e ulufale i totonu o vaia i le va o le quasimatrix hair rambut ma fausia ai se disulfide fusi iina, e aunoa ma le afaina ai o le pito i luga o luga o cuticle. Ona o le agamalu aafiaga i luga o le fausaga o le cysteine, o nei vailaʻau mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i paʻepaʻe paʻu ma vali.

I le faaopoopo atu i le curling set (kulimi ma neutralizer), mo le bio-tumau ma le muamua sitaili, oe manaʻomia oloa fesootai, a aunoa ma lea o le "chemistry" o le a liliu ese faʻaitiitia malosi pe leai uma.

  1. Laʻupepa faʻapipiʻi e aveʻesea mea o loʻo i luga ole eleele - pefu, mea teuteu gaʻoa, suauʻu, faʻapea foi ma le faʻaalia o se ie paʻu. O puipuiga e puipui mai le ulufale atu o vai ma vailaʻau i totonu o lauulu. Afai e aʻe le fua, o le tapenaga mo le ola faʻavavevave ulufale atu i le medulla ma faia se curl. A oomi malosi le tipi, o le tuufaatasiga, nai lo le fausiaina o curls, o le a faaalu le taimi e tui ai i lauulu.
  2. O se mea e faʻamalosi ai le laupepa e manaʻomia e taofi ai le vailaʻau mai le vailaʻau i totonu o le lauulu. Afai e le maeʻa i le taimi, ona faʻaaoga lea e le mea faigaluega le sulfur alalaupapa mo se isi aso. Ae peitai, e le faʻamalosia le fesoʻotaʻiga, ae na ona faʻaleagaina le lauulu mai totonu, ma avea ai i latou maʻilaʻe.
  3. Pulu pasama E manaʻomia mo le tapunia o le scaly layer ma aligning le fausaga o lauulu ina ia manatu i lona tulaga muamua.
  4. Mousse e fatuina curls. E faʻatumauina le fausia o le disulfide fusi pe a uma ona taofia le vailaau.

Ole iʻuga ole biowaving e faʻalagolago i mea ausilali, o lea e manaʻomia ona e mautinoa o loʻo ia te oe mea uma ae e te leʻi amataina.

Biohairing Tekonolosi

Ole fausiaina ole biowave e tele vaega, e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete, ona o le le usitaʻia o tulaga o le tekonolosi e oʻo i le mea moni e faapea o le lauulu o le a faʻaleagaina ma naʻo latou e tatau ona tipiina.

Lau sauniuni

Ole ala ole tapenapenaga mo biowaving e aofia ai le fufuluina lelei o le ulu ile loloto o le faʻamamaina faamamaina. Afai o le lauulu e matua palapala pe o i ai se tele o sitaili, ona fufulu 2-3 taimi.

Afai o le biowave e faia pe a uma le henna fou, ona tatau lea ona tufatufaina le laulu i le umi atoa ma tuu mo le lua minute, aua o le tele o vaega o le masani lanu ua pupuni i lalo o le fua ma puipuia isi vailaʻau mai le ulu atu i le lauulu.

Ina ia mautinoa le lalagaina o le biowave, e tatau ona e faʻamamaina ma faʻatuina le kutikili i le faʻamamaina faamamaina loloto.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

O le tekonolosi mo le faia o lauulu biowaving e matua faigofie lava, ma e mafai ona e faia e aunoa ma le iai o ni tomai faʻataʻitaʻitele 'ulu. O le saunia o le lauulu, tatou te o atu i le faiga lava ia.

  1. A maeʻa ona fufuluina lau lauulu i le faʻamamalu mama, e tatau ona e teu lou lauulu ile solo taele e mimiti ai le tele o le susu, ma faʻapipiʻi se selofana peignoir.
  2. Faatasi ai ma le selu palasitika, vaevae le susu susu i vaega e tusa ai ma le afifi, fuafua i le faʻapipiʻi stylers.
  3. I savili lauulu.
  4. Liligi le kulimi i totonu o se pesini ma ili aisi i le fulufulu eletise. Aua neʻi galo e fai ni totini lima uʻamea e aloese ai mai le umi le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu o lima.
  5. Faaaoga kulimi i luga ole lauulu lauulu ma faʻatali mo le taimi faʻailoaina i faʻatonuga.
  6. Fufulu le kulimi e aunoa ma le aveʻesea o le stylers ma faʻamago i le solo.
  7. Faaaoga se foam neutralizer ma faatali 5-7 minute.
  8. Aveese le stylers, togafiti le lauulu i le umi atoa ma se mea e faʻateʻa ai ma tuu i luga o le ulu mo le isi 5-7 minute. Afai o le biowave e faia mo se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele, ona e le manaʻomia lea e faʻaaoga le neutralizer i le umi.
  9. Fufulu ma faʻamafanafana vai, ona faʻaalu lea ma le uu mole lelei ma togafiti e faʻalelei ai le laulu.
  10. O le muamua sitaili pe a uma biowaving ua fautuaina e faia i se fulufulu fulufulu ma se diffuser nozzle.

Afai o le biowaving e faia mo le taimi muamua, ona e manaʻomia lea e faia se onosaʻi suʻega. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le kulimi i luga o le pito i totonu o le tulilima mo le 30 minute, ona fufulu lea. Afai e le suia le paʻu, ona mafai lea ona fai le gaioiga.

Biohairing umi sina taimi. O le a le umi o le a faia e fuafua i le umi ma le maualuga o le lauulu. “Chemistry” mo se pupuʻu puʻupuʻu faʻaalu 1,5-2 itula, mo se fulufulu umi - 3-6.

Vaega o biowaving luga eseese sitaili o lauulu

Bob Taʻavale Bio Curl

E tofu lava le lauulu lauulu lona lava uiga o le faamaʻamili ma le tele o curls, lea e talafeagai mo se lauulu patino.

  1. O le biowave mo lauulu ma eseese faʻailoga ua faia, tuʻuina atu la latou sitaili. O le laina mafiafia mafiafia ma le tipi tutusa "Cleopatra" e aluese ma e le afifi, aua o lona umi e le mafai ai ona e faia se uila atoa. O pulu puʻupuʻu ma le faʻapipiʻi o paʻu e faʻapipiʻi i le faʻataʻitaʻiga amata mai le vaega parietal, pasi atu i le itu faaletino ma le occipital. O le faʻailoga o se manuʻa "mai le mata" i luga o le curlers sili.
  2. Ole bio-curling i luga o se sikuea ma faʻaopopo sone o le taimi nei ma le bob-taʻavale e faia i luga o lugala, e aunoa ma le aʻafia ai ni vaega pupuʻu o le pito i lalo o vaega o le ulu.
  3. Mo lauulu ulu, o metotia uma o le faamaapeina e talafeagai, talu ai o lenei umi umi lava taofia lelei soʻo se foliga o curls. O le lautele o le stylers faʻalagolago i le tele o le curl manaomia mo le lauulu.
  4. Ina ia faia biowave luga o le lauulu uumi, e tatau ona e faʻaogaina stylers manifinifi nai lo le faʻataʻuina le curl, aua latou te faʻamalieina i lalo o latou lava mamafa.

Mo le manifinifi, le mautonu lauulu, aua le faia le "chemistry" le faʻaaogaina o le faʻavae vertikal poʻo le fausiaina lelei metotia, talu ai latou te le fausiaina le tele i le aʻa vaega.

I le mulimulitaia o nei tulafono faigofie, e mafai ona e faia se biowave o le a foliga manaia tele mo le tele o masina.

Tausiga Motugaafa

Mai le faʻaalia e oʻo lava i lauulu e sili ona agamalu "chemistry" e manaʻomia le tausiga. Ia mautinoa e faʻaaogaina moisturizers pe a uma le biowaving - shampoo leai-sulfate, lauulu, balm. Latou toe faʻatonutonuina vai-alkaline paleni ma avea le cuticle suamalie.

Ina ia faʻaʻumiʻumi le aafiaga pe a uma ona faʻataʻatitia, aua le faʻasaʻoina faʻataʻutaʻuga masani nai lo faʻalua i vaiaso uma ma faʻaaoga le "diffuser" pe a latou mago i se fulufulu.

Lauulu teuteu ina ua mavae biowaving

I le taimi lava e uma ai biowaving, o le lauulu e le foliga matagofie uila. Ina ia faia le laei foliga manaia, e tatau ona e faia ni sitaili. E manaʻomia le faʻamamauina o laina i le auala tutusa pe a faʻatinoina le "biochemistry". E mafai ona e faʻaogaina stylers eseese mo lenei. O manoa susu e manunua i luga o pulu, papillots, tale koko, "diffuser". Ma faʻamago - faʻamama uʻamea poo le faʻamau uʻamea uila.

Afai o fulufulu lauulu e sulu i luga ma malupuipuia i lauulu, e te maua se laei manaia aulelei, e mafai ona faia mo lauulu ma eseulu lauulu. Mousse e fatuina malosi taofi curls o le a taofiofia se manino manino o curls seia oʻo i le isi laupepa.

O le tele o taimi

A o lei filifili se taualumaga, e suʻea e tagata ni faʻamatalaga e uiga i ai i ala eseese. O nisi feutagai ma tagata poto faapitoa, o isi e liliu i le Initaneti mo se fesoasoani. O lenei vaega o loʻo aofia ai fesili masani e uiga i biowaving o fesili tagata faʻatau i tagata fulufulu. Sei o tatou sailia tali ia i latou.

  1. E afaina le laulu o lauulu? Mo le masani ai, ma se faʻasologa atoa - leai, aua e le mafai e mea leaga ona tele faʻaleaga mea. Ae mo le faʻamalosi laititi pe paʻepaʻe lauulu, o soʻo se afaina o le popole. Afai na e maua na mea, o lea e sili atu faʻaleleia latou muamua ma naʻo le taimi lena e mafai ona faia faʻaumiumi sitaili styling.
  2. Faʻafefea ona toe fuata le laulu pe a maeʻa le biowaving? Afai na faʻatinoina e tusa ai ma aiaiga o le tekonolosi, ona leai se mea e manaʻomia le toe faʻaleleia. I le tulaga o le solia o faatonuga, o le lauulu e mafai ona matua faʻaleagaina. O lo latou soifua maloloina o le a tatau ona faʻasaʻo e le gata i masima fafagaina masani, ae ma faʻagasologa e toe fausia ai le fausaga.
  3. Faʻafefea ona teuteuina lauulu ile fale pe a uma le biowaving? Ole metotia ma mea faigaluega e faalagolago ile auala na fai ai le "chemistry". Mo toso faʻataʻamilomilo matagi, cone-foliga ma spiral curling uons e talafeagai, mo faʻalava - masani silinder, curlers, bobbins, papillots. O le lautele mea teuteu meafaigaluega o se "diffuser".
  4. Faʻafefea ona faʻasaʻo lauulu pe a uma le biowaving? E mafai ona e toe faʻafoʻi mai i latou i le latou tulaga masani ile fesoasoani ole keratin poʻo le Iapani e faʻasaʻo, ma le faiga ole "anti-chemistry".
  5. Ole a le umi ole taimi e mafai ai ona ou faia se biowave? E sili atu le fuafua lelei soʻo se "chemistry" 7-10 aso ina ua maeʻa le pisia, ona o loʻo iai le hydrogen peroxide o mea e faʻamama ai le mea, e mimilo ai le loloto o le leo.
  6. Faamama mama pe palapala lauulu biowave? O le taualumaga e fai i luga o le ulu mama, ae a o lei alu i le salon, e le mafai ona e fufuluina. E faia lenei mea i luma o le curl - o loʻo fufuluina lauulu i totonu o le faʻamamaina o le faʻamama e saunia ai i latou, faʻaalia se ie mataga.
  7. O le a le eseʻesega i le va o le fausaga mo biowaving ma mo masani "chemistry"? Vaega ulufale. Sauniuniga mo le malulu tumau aofia ai mea e afaina ai le laulu - thioglycolic acid po o mea na tutupu ai. A tali atu i le ea, o vailaau faʻapipiʻi faʻapipiʻi ai se mea leaga ma se manogi faapitoa le lelei - mercaptan. O paʻu biowave e laititi ifo le manogi ma e le o iai le thioglycol.
  8. E fia aso talu ona faʻaola e te le mafai ona fufuluina lou lauulu? Le itiiti ifo ile aso. E talafeagai lea mea ina ia faʻamau ai le disulfide fusi i lauulu.
  9. Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma le biowaving? Afai o loʻo fai le faʻasologa, ona leai lea o se tausiga faʻapitoa, e ese mai le susu. Soo se auala taofia le susu i totonu o lauulu o le a faia.
  10. E faʻafia ona faia le biowave? Uma ituaiga, vagana ai le Iapani tasi, ua faatagaina e toe faia uma 3-4 masina.Matrix curling faʻaaogaina tekinolosi Iapani e mafai ona faia e le sili atu faʻalua i le tausaga.

Aisea e ono toilalo ai biowaving? E tele mafuaaga mo lenei:

  • o le potu vevela sa i lalo ifo o le 20 ° C,
  • le vailaʻau e le talafeagai mo le ituaiga lauulu
  • le lelei le fufuluina o lou ulu i le faʻamamalu mama
  • lē fuafuaina le paleni o le hormonal,
  • mafatiaga
  • o le faʻaletonu o le faʻaalia o le auga i luga o le lauulu - pe a fai o le kulimi poʻo le neutralizer na vave aveeseina.

Ina ua maeʻa se biowave le mautonu, i le taimi na faʻasolosolo ai le laulu, latou te manaʻomia le soifua maloloina. E mafai ona e toe fai le biowave taualumaga pe a uma le 2 vaiaso, ae ia mautinoa e toe pasi mai le suʻega mo le gagauina o le soʻotaga.

Bio-curling o se laulu-umi lauulu sitaili taualuga lea lemu fausiaina disulfide fusi ma fatuina le aafiaga o masani masani curls e aunoa ma mautu suiga. O lea ituaiga curl e tele mea aoga, e aofia ai le tausisia o le faʻamaoni o le laulu fausaga ma le mafai ona faʻaalia mafaufauga i metotia o le faamaapeina. I totonu o le minus, o loʻo matauina o loʻo taofia biowaving nai lo isi ituaiga o tumau ma e le talafeagai mo le galulue ma malosi faigata paʻu. Peitai, i le faʻatinoina o le tekonolosi faʻaoga, o le biosaving e mafai ona faia faʻapolofesa e aunoa ma le asia se fale faʻatau.